EN VÄRLD AV MÖJLIGHETER

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "EN VÄRLD AV MÖJLIGHETER"

Transkript

1 SERIE[E]

2 2 Serie[e]

3 Serie[e] 3 SERIE[E] Serie[e] är mer än en förvaringsmöbel. Den har börjat som en tanke baserad på ett behov och har i sin slutgiltiga form många olika skepnader. Möjligheterna är oändliga. Det är du som bestämmer. Förvaring, samlingspunkt, sittmöbel, ljudabsorbent eller rumsavdelare. Styrkan ligger i kombinationen. Mellan flexibilitet och modularitet mellan design och funktion. EN VÄRLD AV MÖJLIGHETER Serie[e] är en multifunktionell förvaring som fungerar till det mesta som samlingspunkt vid spontana möten, sittmöbel, rumsavdelare eller ljudabsorbent. Tack vare seriens modulära uppbyggnad i flera material och utföranden är den enkel att anpassa till såväl olika miljöer som personliga önskemål. Du väljer utförande, både exteriört och interiört, och får en organiserad och funktionell förvaring som samtidigt är en väldesignad och praktisk möbel. Med hög kvalitet och en klassisk smäcker design är den både hållbar och enkel att kombinera med övrig inredning. Genom att den är flexibel och enkel att anpassa passar den utmärkt i konceptet Next Office Activity Based Working.

4 4 Serie[e] DU BESTÄMMER Serie[e] är en komplett förvaringsserie som bygger på grundenheter i olika storlekar och modeller. Dessa kan du sedan kombinera och komplettera på höjden och bredden. Till enheterna väljer du sedan vilken front, underrede eller inredning som passar bäst. Välj mellan olika typer av ytbehandling, mellan jalusi, dörrar, öppna hyllor, skjut och vitrindörrar eller lådor. Du kan välja mellan sockel, ben eller mobilt underrede. Modulerna går att skräddarsy invändigt för att skapa en personlig förvaring. Du kan kombinera med en ljudabsorberande rygg om du behöver minimera ljudnivån.

5 Serie[e] 5

6 6 Serie[e]

7 Serie[e] 7 REDO FÖR FÖRÄNDRING Behovet för individen, miljön eller situationen kan variera från förra veckan till idag eller om ett halvår. Serie[e] går därför att bygga på eller skala av både in- och utvändigt efter dina behov. Alla möbelsidorna har samma hålbild för att ge så stor flexibilitet som möjligt om du vill byta inredning eller front. Genom att välja ett mobilt underrede flyttar du enkelt förvaringen om det behövs.

8 8 Serie[e] 2PM400 TAD 2PM400 TAD 2PMT400 TAD 2PMT400 TAD HURTSAR, MOBIL FÖRVARING & POC 2PM400 TAD 2PMT400 TAD PV62 PV62 PV63 PV63 2PM400 TAD 2PM400 TAD 2PMT400 TAD PV62 PL63 PL63 PL83 PL83 PV63 PL64 PL64 PL84 PL84 PLT63 PLT63 PLT83 PLT83 PLT64 PLT64 PLT84 PLT84 PL63/PL83 PL64/PL84 PLT63/PLT83 PLT64/PLT84 PH63 PH63 PH64 PH64 2PMT400 TAD PH63 PH64 PERSONLIG FÖRVARING 2PM400TAD/2PMT400TAD MOBIL Den här är en speciell enhet för personlig förvaring. Den har plats för två pärmar i höjd, levereras med låda och jalusi samt är försedd med pärmhylla, draghandtag, brevinkast, klädkrok, PV62 namnskyltshållare och fyra hjul (varav två är låsbara). Som tillval går det att få en toppskiva som har rundade hörn samt en inredning med mapp- utdrag. PL63 PL83 PV63 PL64 PL84 PV62 PL63 PL83 PH63 PV63 PL64 PL84 PH64 PLT63 PLT83 PLT64 PLT84 HURTS Med en hurts får du en smidig och personlig förvaring som är nära till hands. Du kan komplettera med valfri inredning för att passa just dina behov. PLT63 PLT83 PLT64 PLT84 POC L 800 POC L 900 PH63 PH64 POC L 800 POC L 900 POC L 800 POC L 900 POC H 800 POC H 900 POC POC (Pull Out Cabinet) kan användas som en personlig förvaring eller en förvaring som delas av två personer (Duo). POC:en finns i två höjder: 740 mm som är bordshög och 1246 mm (3P) som rymmer plats för 3 rader med A4 pärmar. Den bordshöga varianten ger extra belastningsyta bredvid arbetsbordet. Dra ut den högre 3P POC:en och skapa ett eget utrymme i ett öppet landskap. POC POC H 800 POC H 800 POC H 900 POC H 900 H W POC H W POC H DUO POC H DUO POC H W POC H DUO

9 Serie[e] 9 FUNKTION & TILLVAL MOBILA UNDERREDEN Underredet MO har låsbara hjul och är utformat för att höjdmässigt stämma överens med de stationära skåpen LSA och LS. PERSONLIG FÖRVARING Det är viktigt att kunna slappna av och veta att personliga ägodelar förvaras på ett tryggt sätt. Därför erbjuder vi låsbara moduler. Du kan välja mellan följande lås: standardlås, låsvred för hänglås (hänglås ingår inte) eller kodlås. SKOLFÖRVARING Serie[e] erbjuder smidig och funktionell förvaring för skolmiljöer. Både lärarrum och klassrum har många saker som behöver förvaras på ett organiserat och överskådligt sätt. Det finns många olika alternativ att välja mellan. FLEXIBEL FÖRVARING Om du önskar en flexibel och utdragbar förvaring som underlättar för dig i ditt dagliga arbete, är Serie[e] ett utmärkt val. Serien handlar dock inte enbart om förvaring genom att komplettera din hurts med en sittkudde får du till exempel en extra sittplats. TOPPSKIVA I BORDETS HÖJD För att kunna anpassas till bordets höjd är toppskivan på hurtsen steglöst ställbar mellan 686 och 766 mm. INREDNING TILL HURTSAR Våra hurtsar kan inredas på en mängd olika sätt. Till de lägre lådorna finns prylfack och blankettinsatser medan de högre lådorna kan inredas med mappkorgar i halv- och fullformat samt med pärmkorgar.

10 10 Serie[e] FUNKTION & TILLVAL FANÉRAD RYGG Med en dubbelsidig fanerad rygg får förvaringsmöblerna en attraktiv design både in- och utvändigt. Den fanérade ryggen finns i bok, björk och ek. Du kan kombinera den fanérade ryggen med våra fanérade förvaringar samt förvaringar i Lamine utföranden - vit, ljusgrå och mörkgrå. STOPPBÅGAR OCH PÄRMSTÖD Genom att komplettera de öppna hyllorna med hyllplan, stoppbågar och pärmstöd, uppnår du bästa möjliga funktion. Utöver detta finns även flera inredningsmöjligheter att välja till t ex A4-kassetter samt utdragbara plastbackar. RYGGPANEL Den smarta ryggpanelen gör det lätt att sätta sin personliga design eller förnya skåpets baksida. Ryggpanelen finns i en rad olika utföranden (Lamine, kork, grålackad eller klädd i tyg). Tips: Panelen i kork fungerar utmärkt som anslagstavla. LIGGANDE ELLER STÅENDE Serie[e] går att få för liggande (L som i landscape) och stående (P som i portrait) dokumentförvaring. Oavsett vilket alternativ du väljer så lagras minimalt med luft. Båda förvaringsalternativen är dessutom fullt kompatibla och kan även kombineras med varandra. MAPPFÖRVARING - FF Med mappar får du en organiserad och tydlig förvaring. Serie[e] har den senaste versionen av mappsystem med ram. Mappramen är tillgänglig som inredning bakom dörrar och jalusier samt med lådfront. UTDRAGBARA EXPANSIONER MED TILLBEHÖR Utdragbara expansioner för pärm- och mappkorgar samt hjälpmedel som pryllådor, blankettinsatser och cd-ställ gör det lätt för dig att utforma en inredning utifrån just ditt behov.

11 Serie[e] 11 LATERALHYLLOR Lateralhyllan i pulverlackerad plåt finns i bredderna 800, 1000 och mm. Denna hylla fungerar även utmärkt tillsammans med lateralmappar som hängs under hyllan. TYST OCH MILJÖVÄNLIG FÖRVARINGSLÅDA - FD Re:fill-lådan FD är en skonsam förvaring. Lådan, i A4 storlek, är mjuk och tyst mot andra material vilket minskar oljud. Det mjuka materialet gör även att lådan inte repar inredningen. Lådan är gjord av Re:fill ett material som har liten miljöpåverkan, då det innehåller 40 % återvunnet tygspill, 40 % smältfibrer och 20 % PET. BEN, HJUL ELLER SOCKEL Plastsockel BA eller metallsockel BAM gör golvet mer lättstädat och en benställning ger skåpet ett betydligt mera luftigt utseende. Vår nya metallsockel finns i samma färger som våra bordsben vitt och silver. För dig som vill kunna flytta förvaringsmöblerna finns även mobila underreden.

12 12 Serie[e] VERTIKAL JALUSI - TA Det vertikala jalusiet är försett med jalusibroms för att undvika klämskador. Jalusiet går att få i trä och plast och dess handtag harmoniserar väl färgmässigt med jalusiet i övrigt. Förvaringen levereras med lås. UTANPÅLIGGANDE DÖRR - DO Denna front med utanpåliggande dörrar har en öppningsvinkel på hela 270. Vinkeln ger maximal flexibilitet när det gäller val av inredning. Observera att högerhängd dörr är standard på fronter med enkeldörr. Det är därför viktigt att du anger om du vill ha en vänsterhängd dörr vid beställning. MAPPLÅDA - FF Mapplådan FF är avsedd för A4 hängmappförvaring. FF har flera smarta funktioner såsom utdragbara expansioner, antitilt och självindrag. Självklart levereras denna mapplåda inklusive lås. HORISONTELLT JALUSI MED LÅS - TAH Denna horisontella och låsförsedda jalusi går att få i såväl trä som plast och när det gäller handtagen så harmoniserar de väl färgmässigt med jalusiet i övrigt. SKJUTDÖRRAR MED LÅS - SDI Skjutdörrarna levereras med lås och löper i en dold aluminiumskena. Du väljer valfritt handtag. LÅDMODUL Den nya 800 mm lådmodulen ger dig större valmöjligheter och flexibilitet. Du kan använda den som påbyggnadslåda eller placera den direkt på önskat underrede eller sockel. Du väljer mellan Lamine eller fanér och valfritt handtag.

13 Serie[e] 13 MATERIAL HANDTAG LAMINE FANÉR HANDZ Ett infällt handtag i lackad plast. Finns i silver, svart eller vitt. Du kan göra ytterligare färgval genom att välja ett anpassat handtag som tillval. HANDZ kan användas på våra skjutdörrar. Vit Björk HAND 1 Detta stilrena handtag är utfört i plast med silvergrå metallfinish och har ett hålavstånd på 128 mm. Ljusgrå Bok HAND 2 Detta sobra handtag är utfört i silvergrå metall och har ett hålavstånd av 128 mm. Mörkgrå Ek HAND 3 Handtaget har ett hålavstånd på 128 mm och är i silvergrå metall och svart plast. Bok PLUSHAND Detta kraftiga handtag i mörkgrå plast har ett hålavstånd på 128 mm. Björk HAND E Dessa rejäla handtag är utförda i mörkgrå plast. Notera att de ej går att använda till glasdörrar. Ek

14 KINNARPS MARKETING & COMMUNICATIONS/ /1405 ALL INFORMATION IS SUBJECT TO CHANGE

LÅT DIG INSPIRERAS AV OLIKA STILAR, FORMER OCH FÄRGER. MED MÖBLER FRÅN BRUNSTAD ÄR MÖJLIGHETERNA MÅNGA. Morgondagens klassiker 2014-15

LÅT DIG INSPIRERAS AV OLIKA STILAR, FORMER OCH FÄRGER. MED MÖBLER FRÅN BRUNSTAD ÄR MÖJLIGHETERNA MÅNGA. Morgondagens klassiker 2014-15 LÅT DIG INSPIRERAS AV OLIKA STILAR, FORMER OCH FÄRGER. MED MÖBLER FRÅN BRUNSTAD ÄR MÖJLIGHETERNA MÅNGA Morgondagens klassiker 2014-15 Innehåll Happy Soffa 4 Smile Fåtölj 5 Stream Soffa 6 Sting Fåtölj 6

Läs mer

Skåp. Verkstadsskåp, helsvetsat. NYHET! Finns också i 1,5 m höjd

Skåp. Verkstadsskåp, helsvetsat. NYHET! Finns också i 1,5 m höjd PACKBORD OCH PÅBYGGNADSDETALJER Skåp De helsvetsade verkstadsskåpen är tillverkade i robust konstruktion med 3-punktslåsning för att tåla hårda påfrestningar. GBPs låsbara småskåp i olika storlekar och

Läs mer

Communicate: In Print

Communicate: In Print Svensk version av Hargdata AB Published by Widgit Software Widgit Symbols Widgit Software 1994-2011 Widgit pictures Widgit Software 2011 Acknowledgements In print 2 Widgit Software 2011 We would like to

Läs mer

Balkonginglasning. Vi gör det. trevligare. att bo!

Balkonginglasning. Vi gör det. trevligare. att bo! Balkonginglasning Vi gör det trevligare att bo! Inglasning en långsiktig och lönsam investering! Att glasa in balkongen är ett klokt beslut oavsett om det gäller dig som bostadsrättsinnehavare, som bostadsrättsförening

Läs mer

Elevportfölj A-nivå. Årskurs 6. Teknik. Undersökning av glasögon. Elevens svar:

Elevportfölj A-nivå. Årskurs 6. Teknik. Undersökning av glasögon. Elevens svar: 1 Undersökning av glasögon Gör en undersökning av glasögon med hjälp av dessa frågor: Vilka delar består glasögon av? Varför finns det oftast gångjärn i glasögonbågar och hur fungerar de? Var kan man hitta

Läs mer

Krav på kontrollsystem för labb: Har du funderat på vilken typ av temperaturloggning du behöver i din verksamhet?

Krav på kontrollsystem för labb: Har du funderat på vilken typ av temperaturloggning du behöver i din verksamhet? Krav på kontrollsystem för labb: Har du funderat på vilken typ av temperaturloggning du behöver i din verksamhet? Olika verksamheter olika lösningar Olika verksamheter ställer olika krav på vilken typ

Läs mer

Gardiner som gör skillnad

Gardiner som gör skillnad Gardiner som gör skillnad Unik, skräddarskydd solavskärmning för dina fönster Designed by Luxaflex. Inspired by you. INTERAKTIVT INNEHÅLL Innehåll 4-5 Twist Rullgardin 6 Rullgardiner 7 Facette 8-9 Plisségardiner

Läs mer

UTBILDNINGSFÖRVALTNINGEN IKT-FUNKTIONEN

UTBILDNINGSFÖRVALTNINGEN IKT-FUNKTIONEN UTBILDNINGSFÖRVALTNINGEN IKT-FUNKTIONEN UTREDNING Projekt: Författare: Version: Elever i behov av särskilt IT-stöd v3.3.017 Förvaltning/avdelning: Godkänd av beställare: Senast ändrad: Utbildningsförvaltningen,

Läs mer

Säkerhet och komfort Thule Hästtrailers

Säkerhet och komfort Thule Hästtrailers Säkerhet och komfort Thule Hästtrailers Om Thule KONCERNEN Thule är världens ledande bolag inom Sports and Utility Transportation. Bolaget tillhandahåller transportlösningar runt bilen för aktiva individer

Läs mer

Riskhantering i praktiken Med exempel från byggverksamhet

Riskhantering i praktiken Med exempel från byggverksamhet CMB-RAPPORT 2007 Riskhantering i praktiken Med exempel från byggverksamhet Roger Flanagan, Carol Jewell och Jennie Johansson Byggnadsekonomi, Institutionen för bygg- och miljöteknik Centrum för management

Läs mer

Produktkatalog Hösten 2014

Produktkatalog Hösten 2014 Produktkatalog Hösten 2014 Användbara reklamplatser som ger dig högsta obs-värde till lägsta kostnad. Den bästa reklamplatsen för ditt varumärke är där det kan få största möjliga uppmärksamhet till lägsta

Läs mer

Nyckeln till en inspirerande och lönsam butik!

Nyckeln till en inspirerande och lönsam butik! Nyckeln till en inspirerande och lönsam butik! DET SOM ÄR RIKTIGT BRA ÄR ALLTID UNIKT! Som professionell handlare vet du hur viktig din butik är. Vilken känsla man ska få när man kommer in, hur man exponerar

Läs mer

Postlådan ditt visitkort. Vi tar hand om din post

Postlådan ditt visitkort. Vi tar hand om din post Postlådan ditt visitkort Vi tar hand om din post 1 En historia om dig Postlådan är något av det första man träffer på som gäster, så också grannar och förbipasserande lägger märke till. Den är ett visitkort

Läs mer

informerar Att ledsaga synskadade Idet här informationsbladet får du tips på hur du ledsagar

informerar Att ledsaga synskadade Idet här informationsbladet får du tips på hur du ledsagar informerar Att ledsaga synskadade Synskadades Riksförbund tar till vara synskadades intressen och är ett språkrör gentemot samhället. Målet är att synskadade ska kunna leva ett aktivt och jämlikt liv.

Läs mer

Februari 2004. Utrymningsdimensionering

Februari 2004. Utrymningsdimensionering Boverket Rapport Februari 2004 Utrymningsdimensionering Utrymningsdimensionering Boverket februari 2004 2 Titel: Utrymningsdimensionering Utgivare: Boverket Upplaga: 1 Antal: 1000 Tryck: Lenanders Tryckeri

Läs mer

Vad händer efter klick? Av Eva Bertilsson och Emelie Johnson Vegh, publicerad i Canis 2004

Vad händer efter klick? Av Eva Bertilsson och Emelie Johnson Vegh, publicerad i Canis 2004 Vad händer efter klick? Av Eva Bertilsson och Emelie Johnson Vegh, publicerad i Canis 2004 För den klickerkloka hunden betyder klick som bekant två saker. För det första talar klicket om att belöning är

Läs mer

LÄGGNINGSANVISNINGAR KÄHRS TRÄGOLV MED WOODLOC 5S OCH TILLBEHÖR FLYTANDE LÄGGNING

LÄGGNINGSANVISNINGAR KÄHRS TRÄGOLV MED WOODLOC 5S OCH TILLBEHÖR FLYTANDE LÄGGNING LÄGGNINGSANVISNINGAR FÖR KÄHRS TRÄGOLV 1 2014-05 SE LÄGGNINGSANVISNINGAR KÄHRS TRÄGOLV MED WOODLOC 5S OCH TILLBEHÖR FLYTANDE LÄGGNING AB Gustaf Kähr Box 805 382 28 Nybro Tel 0481-460 00 Fax 0481-178 31

Läs mer

Inter IKEA Systems B.V. 2015 NYA IKEA 365+ En vardagshjälte i nytt utförande APRIL 2015 KOLLEKTION IKEA 365+ PRESSFRÅGOR: press.sto@ikea.

Inter IKEA Systems B.V. 2015 NYA IKEA 365+ En vardagshjälte i nytt utförande APRIL 2015 KOLLEKTION IKEA 365+ PRESSFRÅGOR: press.sto@ikea. Inter IKEA Systems B.V. 2015 NYA En vardagshjälte i nytt utförande APRIL 2015 PRESSFRÅGOR: press.sto@ikea.com För en vardag i ständig förändring PH124555 På IKEA tycker vi att vardagen är veckans viktigaste

Läs mer

Nya Actros. Fjärrtrafik 18 26 ton

Nya Actros. Fjärrtrafik 18 26 ton Nya Actros Fjärrtrafik 18 26 ton Innehåll Komfort 7 22 Arbetskomfort 9 12 Relax- och övernattningskomfort 13 20 Förarhyttsjämförelse 21 22 Driftsekonomi 23 34 BlueEfficiency Power 25 Lägre förbrukning

Läs mer

Hur använder du som elev Fronter?

Hur använder du som elev Fronter? Hur använder du som elev Fronter? Fronter är en lärplattform. Det är ett digitalt verktyg som du som elev ska använda dig av för att hitta uppgifter, länkar och dokument från alla dina lärare, lämna in

Läs mer

Hur man gör en poster i PowerPoint

Hur man gör en poster i PowerPoint Hur man gör en poster i PowerPoint Victoria Johansson Humanistlaboratoriet, Lunds universitet it-pedagog@sol.lu.se Senast uppdaterad av Susanne Schötz 080128 Innehåll 1 Inledning 2 1.1 Innehållet i denna

Läs mer

Den magiska dörren. - ett romanprojekt

Den magiska dörren. - ett romanprojekt Den magiska dörren - ett romanprojekt Idé och lärarhandledning av Josef Sahlin 2011 Bakgrund! 3 Idé! 3 Rättigheter! 4 Syfte! 4 Arbetets gång! 4 Lektionsupplägg! 5 Framsida! 5 Kapitel 1 - Hej! 6 Kapitel

Läs mer

BADKAR SID SITTBADKAR MED HEL- ELLER HALVFRONTSTATIV SID VÅRA BADKARSMODELLER VÅRA BASSÄNGMODELLER BADKAR MED HEL ELLER HALVFRONTSTATIV

BADKAR SID SITTBADKAR MED HEL- ELLER HALVFRONTSTATIV SID VÅRA BADKARSMODELLER VÅRA BASSÄNGMODELLER BADKAR MED HEL ELLER HALVFRONTSTATIV BADKAR VÅRA BADKARSMODELLER Allmän information om våra badkar VÅRA BASSÄNGMODELLER SID C2 C4 C5 BADKAR MED HEL ELLER HALVFRONTSTATIV 1300 Badkar 1300x700 mm C6 1400 Badkar 1400x700 mm C8 1500 Badkar 1500x700

Läs mer

Att svara på en remiss

Att svara på en remiss Att svara på en remiss Varje år skickar Regeringskansliet betänkanden, utredningar och andra förslag på remiss. Det betyder att myndigheter, organisationer och personer har möjlighet att svara på vad de

Läs mer

Tillgängliga och användbara miljöer

Tillgängliga och användbara miljöer 20090922/2010 Version 1.1 Tillgängliga och användbara miljöer r i k t l i n j e r o c h s ta n d a r d f ö r f y s i s k t i l l g ä n g l i g h e t I samverkan med Handikapporganisationerna i Västra Götaland

Läs mer

IT SOM TJÄNST IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST. www.office.

IT SOM TJÄNST IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST. www.office. IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST Vi vågar säga att en fungerande IT-drift är nyckeln till en fungerande verksamhet, och det

Läs mer

T I L L k o n s u m e n t. anlita hantverkare

T I L L k o n s u m e n t. anlita hantverkare T I L L k o n s u m e n t tips till dig som ska anlita hantverkare Checklista Jag har undersökt om jag behöver bygganmälan eller bygglov Jag har tagit in och jämfört offerter Jag har kontrollerat vad som

Läs mer

Du och din lön. - lathund för medlemmar i ST

Du och din lön. - lathund för medlemmar i ST Du och din lön - lathund för medlemmar i ST Inledning Här är ett stödmaterial du kan använda i dina förberedelser inför ditt samtal om lön med din chef. Materialet baserar sig på STs syn på hur ett sådant

Läs mer

Vill du vara med och DESIGNA DIN FRAMTID och ge andra samma möjlighet?

Vill du vara med och DESIGNA DIN FRAMTID och ge andra samma möjlighet? Vill du vara med och DESIGNA DIN FRAMTID och ge andra samma möjlighet? Den här handboken är ett PEPP-PAKET som inspirerar och guidar dig från början till slut! PEPP-PAKETET innehåller Introduktion... 3

Läs mer

Quicke dimension. There s no limit

Quicke dimension. There s no limit Quicke dimension There s no limit se Quicke Dimension ARBETAR SOM INGEN ANNAN Hur lämnar man konkurrenterna långt bakom sig? Tillverka en lastarserie som är smartare. Ge användare innovativa tekniska lösningar.

Läs mer