Meddelad frånvaro: Natascha Schüsseleder (Axel) & Åke Brilioth (Tom)

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Meddelad frånvaro: Natascha Schüsseleder (Axel) & Åke Brilioth (Tom)"

Transkript

1 Föräldramöte 14 februari 2012 i Skanstullshallen Laget runt Tränare & lagledare: Simon Egelius, Roffe Fagerlund (Henke), Håkan Cleve (Theo) & Ellinor Eke (Simon). Löptränare: Ove Fagerlund (Edvin), Fredrik Gauffin (Jonathan) & Kalle Eke (Simon). Liselott van der Mejs (Malcolm), Barbro Hedström (David), Kerstin Lundmark (Erik), Mats Egelius (Tor), Anna- Lena Wejdelind (Marcus W), Tony Hedström (Samuel), Hans Leijström (Markus L), Claudio Medina (David), Patric Myrberg (Nisse), Maria Gramer (Arvid), Lars Jaxvall (Ernst), Rodney Vardon (Elliot) & Ulrika Westerlund (Kalle) Meddelad frånvaro: Natascha Schüsseleder (Axel) & Åke Brilioth (Tom) Säsongen så här långt Vi har spelat 42 matcher så här långt under säsongen. 4 av våra spelare har varit med och spelat USM, 9 spelare deltar frekvent på P97- matcherna i serien. 10 av våra killar har deltagit i talangträning med Stockholms Handbollsförbund, ytterligare upp till 7 kommer att få möjlighet i vår. Vi har fått positiv feed- back på killarnas individuella teknik, vilket är det vi har fokuserat på. Cuper i vår Följande cuper är vi anmälda till eller intresserade av att åka på under våren. Bygg Olle cup 3-4 mars vi har anmält ett lag och vi har 9-10 spelare. Är det någon fler som är hemma under sportlovet så finns det möjlighet att vara med. Slutspel april slutspelsplatsen är säkrad vilket så boka in denna helg. Eventuell kvalmatch spelas på fredagkvällen och gruppspel under lördagen. Finalen går i Eriksdalshallen på söndagen. Västerortscupen 5-6 maj om möjligt vill vi helst ställa upp med två lag! Sjundenå cup, Helsingfors maj det vore roligt att åka på en cup utomlands. Vi tar båten över på fredagen och matcherna spelas lördag & söndag. Eken cup juni - om möjligt vill vi helst ställa upp med två lag! Nästa år Planering kommer att ske i maj, när den här säsongen är klar. Det stora under nästa år är USM och målsättning är att nå steg 4. Mycket fokus kommer att läggas på detta under 2012/2013. Sid 1(5)

2 Om man inte går vidare direkt från steg 1, finns en andra chans. Optimalt är att direkt gå vidare från steg 1 till steg 3. Vi kommer även att titta på roliga turneringar utomlands. Nästa år kommer killarna att vara äldst som B- pojkar (98-99). Vi har funderingar på t.ex Prag eller Holland som båda går under våren Nästa år är också sista året som rent ålderslag. Prestation kontra resultat Simon drog kort sin syn på prestation kontra resultat. Det är viktigt att vi som föräldrar inte blir för resultatfokuserade. Här kommer ett exempel från match: Den kille som drar på sig två spelare i sin satsning är den som gör den stora prestationen om nästa eller näst- nästa spelare får luckan som ger mål. Ofta är det enbart målgöraren som får uppmärksamhet. Önskan från oss tränare att även uppmärksamma målgörande pass med mera, att peppa! Boltons klubbgemensamma aktiviteter Roffe berättade om de aktiviteter som klubben håller i. Eskilstuna april klubbgemensam resa till Eskilstuna med matchspel mot ortens lag, träningsmöjligheter och lag- & klubbaktiviteter. Boltondagarna maj klubbens årliga aktivitet för alla aktiva och föräldrar. Det finns förväntan att killarna är med under en av dagarna, i fjol var det söndagen. Mer info kommer när det närmar sig, men boka helgen redan nu. Träningsläger i Katrineholm, 1-2 september - Även i år förläggs träningslägret i Duveholmsgymnasiet i Katrineholm. Alla lag från 01 upp till juniorer är med. Boka även in denna helg redan nu. Boltons styrelse informerar Magnus Klasson var styrelsens representant och berätta lite om klubben. P98 ses just nu som en framgångssaga i klubben. Det har hänt mycket positivt de senaste tre åren. Killarna spelar bra, levererar bra resultat och har behållit de allra flesta i truppen samt har även fått in nya spelare. Att ligga i Elitserien för åldersgruppen och högt upp i serien är oerhört positivt. Sid 2(5)

3 Just nu finns också en god utveckling i de seniora lagen. Damerna ligger i division 1. Herrarna ligger i division 3 och är i princip klara för division 2. Lite om klubbens ekonomi God och i balans. Dels tack vare caféet som har gett bra tillskott till kassan, amaryllisförsäljningen och medlemsavgifterna. I år har handbollsskolan fått ett gott tillskott med ca 70 barn som provat på varav ca 65 har betalt medlemsavgift. Sponsring Det som behöver stärkas är sponsring och att få in ett antal småföretag som stöttar. Styrelsen har tagit fram ett par olika paket. Just nu pushar styrelsen för stödpaket pikettröja; för kr får man plats på hemsidan samt en gul pikettröja. Hör av er till Anna Lindblad om ni är intresserade: anna.lindblad@bolton.se. När det gäller småföretagarpaket så hör man av sig till Magnus Klasson på Nya hallar Just nu drivs ett par långsiktiga projekt kring nya hallar på Södermalm. Ett konkret projekt är vid Sofia. Det finns även en befintlig hall i Folksams lokaler, som det förs diskussioner kring. Annars är det fokus på att få mer tider i Skanstullshallen, både träningstider och matcher. Magnus tipsar också om att det finns gott om strötider på helgerna. Gå in på Stockholms stads hemsida och sök. Hemsidan = lagsidan Lagsidan är vår huvudsakliga informationskanal. Vi skulle gärna få till en bättre användning av gästboken för gemensam bilfärd till matcherna. Aktualiseras till helgen när lördagens match spelas i Allsikehallen utanför Uppsala mot Vassunda. Vi finns sedan i somras på Denna kanal använder vi främst på turneringar för direktrapportering. Att ses som ett komplement till de matchreferat som sker efter de flesta matcher. Bolton har även en hemsida: med gott om information. Bland annat om klubbens värderingar som du hittar här: klubben/vision- varderingar Sid 3(5)

4 Lagkassan Ove är lagets kassör och berättade om status i lagkassan. Vi har använt en del av pengarna i lagkassan till att bidra till avgiften under Hallby samt mellanmål under dagarna där. Just nu finns ca kr i kassan. Nästa inventering ligger egentligen 2 september, vilket krockar med träningslägret. Ove återkommer om det blir ändring av datum Kanske kommer det att behövas mer pengar för att finansiera resorna som finns i planerna för nästa år. Lagledarna börjar med att kolla vad en resa till Prag eller Holland kan kosta. Lagaktivitet 11 mars Lagledarna önskar en trivselaktivitet. Båda lagen spelar direkt efter varandra söndag 11 mars. Ett förslag som framkom under mötet var t.ex att se på Elitseriematchen mellan Hammarby Tumba som spelas kl den 11/3 i Eriksdalshallen. Mika Romanus (Nisse) & Maria Gramer (Arvid) kollar och återkommer. Caféhelg 18 mars Barbro informerade om vår caféhelg som endast är en dag denna gång, eftersom vi har helgen tillsammans med F98. Barbro & Natascha vill ha besked vilka som vill stå senast 22 februari. Maila alltså om och när du kan stå på söndag 18/3, ange gärna din favorittid. Nataschas och Barbros mailadresser finns på lag- sidan. kontakta.html Lite nya rutiner finns också kring städning och brandsyn, vilket Barbro kommer att skriva om vid utskick inför caféhelgen. Inköp av kläder Kerstin berättade lite kort om hur man beställer kläder. Mjukisoverallen är borttagen och ersatt av en overall i funktionsmaterial, men vi rekommenderar att vänta till hösten eftersom killarna nästa år kommer ges möjlighet att köpa representationsoverall. Shorts och strumpor är däremot bra att köpa nu. Beställning görs varje månad den 15:e. Maila Kerstin, vars kontaktuppgifter också finns på lagsidan. Sid 4(5)

5 Föräldraengagemang Öppen fråga ställdes av Ellinor kring föräldraengagemang. Följande förslag kom upp under mötet: sälja lotter med fina priser som en högtryckstvätt och en dammsugare för hemmabruk. sälja kaffe & fikabröd längs med kajen mot Hammarby Sjöstad. Lokaler finns där Tor med familj bor som kan vara utgångspunkt för kaffekokning. Övriga frågor Seriespel nästa år? Nästa år är inte planerat än. Sannolikt inte så mycket matcher med P97 eftersom de kommer att spela i serie med P Däremot finns olika scenarios; 1) spela i Upplandsserien (innebär mycket resor), 2) låsa lag i P98 N1 och N2 (inte bra för laget och därmed ej aktuellt), 3) köra vidare i P98 N1 & NA samt i en serie ovanför Vi återkommer så snart som möjligt. Hammarby P98 drar igång igen. Roffe berättade kort om vad som hände förra året för P97 med ett par spelare som bytte till Hammarby, trots att det finns en överenskommelse att inte ragga spelare mellan Stockholmslag i de här åldrarna. Om ni skulle bli kontaktade, fundera en gång till och diskutera gärna med oss i lagledningen. Varning för tjuvar Kan man ge något tips till killarna så att de kan förebygga att bli av med grejjer i samband med träning. Tips: Lägg grejjerna långt bort från ytterdörren, inne på plan t.ex. Sekretariat Klubben behöver fler personer som sitter i sekretariatet. Den möjligheten finns både för vuxna och spelare. Ta kontakt med Kicki Bengtsson, kicki@kbkonsult.se, om du eller din son är intresserad. Man tjänar mellan kr/match. Tack för idag! // Ellinor Sid 5(5)

Verksamhetsberättelse 2006 - Skå IK Handboll

Verksamhetsberättelse 2006 - Skå IK Handboll Verksamhetsberättelse 2006 - Skå IK Handboll Styrelsen för Skå IK Handboll får härmed avge följande verksamhetsberättelse för 2006. Styrelsen Styrelsen har under året sen tillträde i maj 2006 bestått av

Läs mer

Verksamhetsberättelse Skogås Trångsund IBK 2014/2015

Verksamhetsberättelse Skogås Trångsund IBK 2014/2015 Verksamhetsberättelse Skogås Trångsund IBK 2014/2015 1(8) Historik och målsättning Skogås-Trångsund IBK bildades 1993 efter att Trångsunds IF hade delat upp sina respektive sektioner. Föreningen har som

Läs mer

Protokoll. Punkt Ärende Ansvarig/Klart senast

Protokoll. Punkt Ärende Ansvarig/Klart senast Mötesgrupp, ärende Protokoll av 1 (6) Föräldramöte - P98 IFK Berga Mötesdag, tid och plats 19 oktober 2008, Berga IP Deltagare Föräldrar till: Föräldrar som representerade 25 av våra ungdomar fanns med

Läs mer

AIK Handbollsförening. Mål och verksamhetsplan 2014 2015

AIK Handbollsförening. Mål och verksamhetsplan 2014 2015 AIK Handbollsförening Mål och verksamhetsplan 2014 2015 Ekonomi Vi behöver bygga upp en buffert på totalt cirka 100.000kr, men går in i årets verksamhet med ett underskott på cirka 35.000kr och lån hos

Läs mer

Mjölby AI:s Ledarinformation 2015

Mjölby AI:s Ledarinformation 2015 1 Mjölby AI:s Ledarinformation 2015 Känn dig hemma i MAI 2 Innehåll 1. Allmän information... 4 1.1 Syfte... 4 1.2 MAI s värdegrund... 4 1.3 Kontaktuppgifter... 5 1.4 Avgifter... 5 1.5 Aktivitetsbidrag...

Läs mer

HUDDINGE IK INNEBANDY F94. Säsongen 2009/10. www.laget.se/huddingeikf94 1 (7)

HUDDINGE IK INNEBANDY F94. Säsongen 2009/10. www.laget.se/huddingeikf94 1 (7) HUDDINGE IK INNEBANDY F94 Säsongen 2009/10 www.laget.se/huddingeikf94 1 (7) Målsättning Vår målsättning är att ALLA som är med skall vara skadefria och ha så roligt som möjligt, trivas, vilja fortsätta

Läs mer

Junior- och ungdomstävlingar

Junior- och ungdomstävlingar Solna den 28 januari 2015 Till alla SDF Junior- och ungdomstävlingar Under veckorna 3-4 genomfördes fyra distriktsbesök för att diskutera svensk innebandys junior- och ungdomstävlingar. Samtliga 22 distrikt

Läs mer

Säsongsinformation, 2015-2016, Öjebyns IBF pojkar -05

Säsongsinformation, 2015-2016, Öjebyns IBF pojkar -05 Säsongsinformation, 2015-2016, Öjebyns IBF pojkar -05 Träningar Träningstider Följande fasta träningstid har vi fått säsongen 2015-2016 Måndagar 18:30-19:30 Björklunda A-hall (ombytta 18:15 i omklädningsrum)

Läs mer

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2008-12-07

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2008-12-07 Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2008-12-07 Närvarande: Ericson Louise Rosengren Sofie Falkman Ulla Terneby Giesela Edström Karin Andersson Lena Jovén Ej närvarande: Monica Åkesson Tina Bodin

Läs mer

Ulricehamns IFK P-04

Ulricehamns IFK P-04 Ulricehamns IFK P-04 Föräldramöte 2016-04-19 Lars, Zoran, Barbro, Wendy, Linda och Mimmi Ulricehamns IFK P-04 Uppstart 3 april 2016 Fotbollssäsong Träningar Seriespel & Lagsammansättning Utrustning och

Läs mer

SERIEINBJUDAN 2011/2012

SERIEINBJUDAN 2011/2012 1 SERIEINBJUDAN 2011/2012 INFORMATION OM SERIERNA Vi vill med detta dokument ge er information så att ni ska kunna fundera över hur ni ska anmäla era lag till serierna nästkommande säsong. Ta del av detta

Läs mer

Analys strukturförändringar damernas SSL och division 1 (allsvenskan)

Analys strukturförändringar damernas SSL och division 1 (allsvenskan) Analys strukturförändringar damernas SSL och division 1 (allsvenskan) Förbundsstyrelsens uppdrag är att ta beslut som är så bra som möjligt för helheten inom Svensk Innebandy. Det inkluderar även beslut

Läs mer

F H el e s l i s n i g n b g o b r o g g P 0 P 0 Säsongen 2014 / 2015

F H el e s l i s n i g n b g o b r o g g P 0 P 0 Säsongen 2014 / 2015 FC Helsingborg P00 Säsongen 2014 / 2015 Mål & visioner för FCH:s elitsatsning på ungdomssidan Övergripande mål för varje åldersgrupp: Varje åldersgrupp ska fungera som en enda stor grupp, även om den är

Läs mer

Föräldramöte P03 Innebandy

Föräldramöte P03 Innebandy Föräldramöte P03 Innebandy Tid: 2012-09-26 Plats: Stora konferensrummet, Prästängshallen Närvarande: Lars-Erik Rosendahl (Axel R) Birgitta Eklund (Axel R) Bencef Bert Yuksel (André) Karin Henriksson (Tobias

Läs mer

INBJUDAN TILL SERIESPEL OCH DM FÖR UNGDOMSLAG 2016

INBJUDAN TILL SERIESPEL OCH DM FÖR UNGDOMSLAG 2016 Till Distriktets Föreningar f v b ledare/tränare för Ungdomslagen INBJUDAN TILL SERIESPEL OCH DM FÖR UNGDOMSLAG 2016 Ångermanlands Fotbollförbunds Tävlingskommitté inbjuder härmed distriktets föreningar

Läs mer

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2008-10-12

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2008-10-12 Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2008-10-12 Närvarande: Andersson Sofie Falkman Giesela Edström Monica Åkesson Tina Bodin Ulla Terneby Lena Jovén Ej närvarande: Hans Ericson Tina Hansen Nathalie

Läs mer

LATHUND FÖR LAGLEDARE

LATHUND FÖR LAGLEDARE Sigtuna IF är en ideell förening där varje sektion och lag i princip skall bära sig själv, ledningsmässigt såväl som kostnadsmässigt. Som lagledare är det en hel del att känna till och tänka på utöver

Läs mer

Välkomna!! Tölö IF P -06

Välkomna!! Tölö IF P -06 Välkomna!! Tölö IF P -06 Föräldramöte P06 AGENDA den 22 mars Vilka är vi som tränar vilka är Ni föräldrar. Tölö IF:s fotbollsfilosofi. Tölö IF P -06 egna regler. Tölö IF P -06 regler Träningstider utomhus

Läs mer

Spelarutbildning från bollskola till distrikt

Spelarutbildning från bollskola till distrikt Spelarutbildning från bollskola till distrikt Stockholms Handbollförbund vill utbilda och utveckla spelare och tränare för att höja nivån på handbollen i Stockholm. Inom spelarutbildningen i Stockholm

Läs mer

POLICY HANINGE HANDBOLL

POLICY HANINGE HANDBOLL HANINGE HANDBOLL POLICY Dokumentet beskriver policy och riktlinjer inom ett antal områden som berör lag, ledare, spelare, föräldrar och övriga aktiva inom Haninge Handbollsklubb. POLICY 1(13) 1 FÖRORD...

Läs mer

FCD Klubbprofil kläder 2012

FCD Klubbprofil kläder 2012 FCD Klubbprofil kläder 2012 Arbetsgrupp: Katarina Zätterström, sammankallande Anders Palmgren, sponsorgruppen Patrik Eriksson, FCD Adm Kjell Blixt, Materialansvarig FCD Robert Hrllströmer, Sportchef Föreningens

Läs mer

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 060402

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 060402 Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 060402 Närvarande: Erica Hjelm Hans Ericson Sjöstrand Andersson Louise Rosengren Monica Åkesson Sofie Falkman Lena Hedlund Giesela Edström Ej närvarande: Suzanne

Läs mer

KFUM Malmabergs IK i Västerås inbjuder till City-Rats Cup 2007, 23-25 februari

KFUM Malmabergs IK i Västerås inbjuder till City-Rats Cup 2007, 23-25 februari KFUM Malmabergs IK i Västerås inbjuder till City-Rats Cup 2007, 23-25 februari Vi bygger vidare på succén från tidigare år och provar att ytterligare förbättra cupen. Alla matcher kommer att spelas dygnet

Läs mer

ÅRSPLAN SÄSONGEN 2014

ÅRSPLAN SÄSONGEN 2014 Instruktioner för hur vi gör och implementerar en årsplan Alla lag i FC Djursholm gör en årsplan in för nästa säsong. Förslag på innehåll i planen görs av tränare och lagledare utifrån de riktlinjer som

Läs mer

Kioskansvar Norrstrands IF 2013

Kioskansvar Norrstrands IF 2013 Kioskansvar Norrstrands IF 2013 F - 05 F - 04 Ulrika Kraft 0702-394280 ulrika.kraft@karlstad.se Catharina Elfing 0703-306727 catharina.elfing@skatteverket.se F - 03 F - 02 Janne Götlin Svärd 0706-183558

Läs mer

Tävlingsinformation 2016

Tävlingsinformation 2016 Tävlingsinformation 2016 Vi hälsar er alla återigen välkomna till Domarcupen 2016, här kommer all information ni kan tänkas behöva under cupen och längst ner finns även en checklista så ni kan kolla att

Läs mer

Spelare och ledare bor på Hotell Linné, Skolgatan 45. 27/12 Lunch 13:00 Köttbullar och potatismos (Hotell Linné) Middag 18:00 Lasagne (Hotell Linné)

Spelare och ledare bor på Hotell Linné, Skolgatan 45. 27/12 Lunch 13:00 Köttbullar och potatismos (Hotell Linné) Middag 18:00 Lasagne (Hotell Linné) Storvretacupen i Uppsala 27-29 december 2012 Transport: Boende: Mat: Vi åker i egna bilar. Samåkning från Björkeby samlingen på stora Björkebyparkeringen den 27/12 kl 10:00. Spelare och ledare bor på Hotell

Läs mer

www.sisuidrottsutbildarna.se/orebro

www.sisuidrottsutbildarna.se/orebro Face to Face Skapa utbildning i världsklass! Idrottsrörelsen har drygt 3 miljoner medlemmar i Sverige och är landets största och kanske viktigaste folkrörelse. Idrottens vision är: Svensk idrott världens

Läs mer

Bra saker att tänka på vid start av lagverksamhet. 5-mannalag 2012

Bra saker att tänka på vid start av lagverksamhet. 5-mannalag 2012 Bra saker att tänka på vid start av lagverksamhet 5-mannalag 2012 I. Organisation Tränare, lagledare och kassör. o Tränare, två eller flera o Lagledare, t.ex. registrera *närvaro i MyClub o Kassör, hantera

Läs mer

Var? Drygt 100 planer" Göteborg, Mölndal och Kungsbacka"

Var? Drygt 100 planer Göteborg, Mölndal och Kungsbacka Planer Var? Drygt 100 planer" Göteborg, Mölndal och Kungsbacka" För deltagare och besökare Skall det vara tydligt:" Hur de hittar till planen (skyltning med plannummer)" Hur och var de parkerar" Var de

Läs mer

Spelardokument säsongen 2012/2013

Spelardokument säsongen 2012/2013 Spelardokument säsongen 2012/2013 1. Inledning Detta dokument är en programförklaring som skall gälla för samtliga spelare, tränare och föräldrar involverade i Storvreta IBK P03 Svart säsongen 2012/2013.

Läs mer

Den 6 oktober 2013 kommer team 02 att anordna en egen hemma cup.

Den 6 oktober 2013 kommer team 02 att anordna en egen hemma cup. Den 6 oktober 2013 kommer team 02 att anordna en egen hemma cup. Denna Cup kommer att heta Combisystem Cup. Combisystem har fått privilegiet att sponsra denna cup och detta gör vi med glädje! Tillsammans

Läs mer

Årsmöte Umeå Södra FF 30/8-2015

Årsmöte Umeå Södra FF 30/8-2015 Årsmöte Umeå Södra FF 30/8-2015 Näravarande på mötet: Ordförande Suppleant Kanslist Valberedning Fl-05 Gul Fl-99 Fl-09 Fl-03 Gul Fl-05 Gul Fl-06 Gul Sponsorgruppen Medlem Medlem Samuel Öhberg Patrik Lindahl

Läs mer

Serier, spelformer samt slutspel och kval till respektive serie

Serier, spelformer samt slutspel och kval till respektive serie Bilaga 11 Tävlingsbestämmelser Serier, spelformer samt slutspel och kval till respektive serie Damer Samtliga lag ska anmäla sig till seriespel. Anmälan ska/kan ske till den nivå som laget önskar spela

Läs mer

Lagadministration. 100913 Linda Emterby

Lagadministration. 100913 Linda Emterby Lagadministration För att lägga till lag ska man stå på organisationssida för en förening. Föreningen hittar man genom organisationsträdet under menyn Organisation eller genom att söka i Snabbsök efter

Läs mer

Observera att denna sammanfattning ej ersätter tävlings-eller representationsbestämmelser utan ska ses som en hjälp.

Observera att denna sammanfattning ej ersätter tävlings-eller representationsbestämmelser utan ska ses som en hjälp. Lagledarhandbok Lagledarhandbok Detta häfte är tänkt som ett stöd för dig i din roll som lagledare eller coach för ett ungdomslag i basket. Texten är förenklade utdrag ur tävlingsbestämmelser, representationsbestämmelser

Läs mer

Föräldramöte Astrio P06 2016-04-04

Föräldramöte Astrio P06 2016-04-04 Föräldramöte Astrio P06 2016-04-04 Agenda Kiosken pa So ndrums IP Fotografering Fo rsa ljningsuppdrag Gro tviks hamnfest Sommarla ger Ma lvaktstra ning Fler tränare behövs på träning Grästider Seriespel,

Läs mer

Medlemsrättigheter & skyldigheter

Medlemsrättigheter & skyldigheter Medlemsrättigheter & skyldigheter Spelare & Ledare Som spelare eller ledare i Skogås Trångsund Innebandy strävar jag efter ödmjukhet inför uppgiften på innebandyplanen, ödmjukhet mot alla både på och utanför

Läs mer

IK FRANKE P01 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2010

IK FRANKE P01 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2010 2010 IK FRANKE P01 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2010 IK Frankes Ungdomspolicy (9 år) Ungdom och boll Frankes paroll 7-manna Organisation Träningstillfällen Speltid Resultat Serie Cuper Material Målsättning 9

Läs mer

LATHUND FÖR LEDARE I TENHULTS IF. Allmänt. Kontaktpersoner. Medlemsavgifter/Träningsavgifter. Hemsida

LATHUND FÖR LEDARE I TENHULTS IF. Allmänt. Kontaktpersoner. Medlemsavgifter/Träningsavgifter. Hemsida LATHUND FÖR LEDARE I TENHULTS IF Allmänt Kontaktpersoner Ungdomsansvarig är Andreas Ahlgren. Andreas nås på: 036-71 58 78 073-776 43 25 andreasahlgren@telia.com Medlemsavgifter/Träningsavgifter Fotbollsskolan

Läs mer

Än en gång välkommen till Västerortscupen 2011. Anna Norén-Ohlson, Cupansvarig Johan Kjellberg, bitr. Cupansvarig Per Calson, bitr.

Än en gång välkommen till Västerortscupen 2011. Anna Norén-Ohlson, Cupansvarig Johan Kjellberg, bitr. Cupansvarig Per Calson, bitr. Vi hälsar samtliga spelare, ledare, domare och besökare välkomna till Västerortscupen 2011. I år har intresset för Västerortscupen varit ovanligt stort med 108 spelande lag. Vi hoppas att alla lag, både

Läs mer

LOMMA CUP. 9-11 Maj 2014. Miniorer, Kadetter, Juniorer, Seniorer och 35+. Nybörjare och Avancerade

LOMMA CUP. 9-11 Maj 2014. Miniorer, Kadetter, Juniorer, Seniorer och 35+. Nybörjare och Avancerade SEDAN 1984 LOMMA CUP 9-11 Maj 2014 Miniorer, Kadetter, Juniorer, Seniorer och 35+. Nybörjare och Avancerade. Välkomna till årets roligaste Internationella tävling i Kamp och Poomsae med Combat MMA på söndagen

Läs mer

SPÅRVÄGEN HF Blå Tråden

SPÅRVÄGEN HF Blå Tråden SPÅRVÄGEN HF Blå Tråden Uppdaterad version 2013-04- 30 Innehåll 1. Vad innebär "den blå tråden"?... 3 2. Målsättning... 3 a) Handbollsskolan... 3 b) Flickor D... 3 c) Flickor C... 3 d) Flickor B... 4 e)

Läs mer

Kongahälla AIK Friidrott. Regler och Rutiner

Kongahälla AIK Friidrott. Regler och Rutiner Kongahälla AIK Friidrott Regler och Rutiner Verksamhetsåret 2015 1. Inledning 1.1. Kongahälla Allmänna Idrottsklubb- KAIK har som sin främsta uppgift att bedriva friidrottsutbildning för barn och ungdomar.

Läs mer

ÅRSMÖTE I slutet av mars har vi vårt årsmöte där vi hoppas att så många som möjligt kan komma. Kallelse kommer tre veckor innan årsmötesdatumet.

ÅRSMÖTE I slutet av mars har vi vårt årsmöte där vi hoppas att så många som möjligt kan komma. Kallelse kommer tre veckor innan årsmötesdatumet. MÅNADSBREV, JANUARI 2013 Bästa medlemmar! Nytt år och nya möjligheter. Vi har nu avverkat en månad av 2014. Ett år som vi alla ser med spänning fram emot. Vintern har låtit vänta på sig men rätt som det

Läs mer

SPELPROGRAM. 26 27 april 2014. bb-ungdom Hummel Tropy C-ungdom Sefax Trophy

SPELPROGRAM. 26 27 april 2014. bb-ungdom Hummel Tropy C-ungdom Sefax Trophy SPELPROGRAM 26 27 april 2014 bb-ungdom Hummel Tropy C-ungdom Sefax Trophy Varmt välkomna till Sollentuna Mixed Cup 2014! Alla spelare, ledare, funktionärer och publik, åter igen varmt välkomna till Sollentuna

Läs mer

Kils AIK Fotboll. Säsongen 2016

Kils AIK Fotboll. Säsongen 2016 Kils AIK Fotboll Säsongen 2016 Välkommen till en ny säsong med Kils AIK Fotboll! I din hand har du den första utgåvan av Kils AIK-bladet. Inför säsongen 2016 har vi försökt samla relevant information på

Läs mer

Tillsammans blir det bättre för alla FCD & SIF 2013. Första steget till nästa generation ungdomsfotboll i Danderyd

Tillsammans blir det bättre för alla FCD & SIF 2013. Första steget till nästa generation ungdomsfotboll i Danderyd Tillsammans blir det bättre för alla FCD & SIF 2013 Första steget till nästa generation ungdomsfotboll i Danderyd Bakgrund Fotbollen i Danderyd har genom åren vuxit genom att fler spelare är aktiva året

Läs mer

Svennis Cup. 3-5 augusti 2012. Torsby. www.svenniscup.se

Svennis Cup. 3-5 augusti 2012. Torsby. www.svenniscup.se Svennis Cup 3-5 augusti 2012 Torsby www.svenniscup.se För vår del var Svennis Cup perfekt och låg helt rätt i tiden. Vi fick ett bra tillfälle att spela ihop vårt gäng och få bra matcher inför Kommunal

Läs mer

usiftennis verksamhetsplan

usiftennis verksamhetsplan usiftennis verksamhetsplan ht2012 vt2015 vision: vi utvecklas som människor genom tennisen ledstjärnor: glädje, hälsa, ärlighet & ansvar Mål: 1. Beläggning tennisskolan: Säsong 1 (ht2012 - vt2013) - 85

Läs mer

Policydokument för Skidor/Skidskytte

Policydokument för Skidor/Skidskytte Policydokument för Skidor/Skidskytte Allmänna riktlinjer, ersättning, policy, motprestationer för ungdom, juniorer, seniorer samt övriga. Nässjö SKI skid-/skidskytte-sektion vill jobba och verka för glädje,

Läs mer

Inbjudan och anmälan till Stockholm Hockey Cup

Inbjudan och anmälan till Stockholm Hockey Cup Inbjudan och anmälan till Stockholm Hockey Cup Pojkar Säsongen 2014 2015 U16 A1-1999 Enkelserie i division 1, dubbelserier i division 2 och 3. U15 A2-2000 Enkelserie i division 1, dubbelserier i division

Läs mer

Hässelby SK Fotboll Förening

Hässelby SK Fotboll Förening Hässelby SK Fotboll Förening Handbok 2013 Innehåll HSK Fotboll Handbok Inledning/Om detta dokument... sid 3 HSK SK FF Klubben... sid 3 Riktlinjer HSK SK FF sid 4-6 Rekommendationer och tips : om organisation

Läs mer

Sponsorer sökes! Satsa på hockeyns framtid. Stöd DIF-lag 04 säsongen 2014-2015. Maila: lag04@difhockey.se

Sponsorer sökes! Satsa på hockeyns framtid. Stöd DIF-lag 04 säsongen 2014-2015. Maila: lag04@difhockey.se Sponsorer sökes! Satsa på hockeyns framtid. Stöd DIF-lag 04 säsongen 2014-2015 Maila: lag04@difhockey.se Säsongen 2013-2014 Vilken säsong killarna har haft! Laget har tränat, kämpat, haft roligt och spelat

Läs mer

Verksamhetsplan 2013 Flickor födda -00/99 EIK Fotboll

Verksamhetsplan 2013 Flickor födda -00/99 EIK Fotboll Verksamhetsplan 2013 Flickor födda -00/99 EIK Fotboll 1. Organisation... 2 1.1 2012 Vad har vi gjort?....2 2. Träningsgruppens övergripande mål... 3 3. Aktiviteter 2011... 3 3.1 Säsongsplanering... 3-10

Läs mer

Regler för flytt av spelare mellan olika nivåer. (Mörkröd nivå Pojkar)

Regler för flytt av spelare mellan olika nivåer. (Mörkröd nivå Pojkar) Regler för flytt av spelare mellan olika nivåer. (Mörkröd nivå Pojkar) Lag med spelare som är födda år 00-01 ska spela på någon av de Mörkröda nivåerna och ska inte spela på Ljusröd nivå. De 5 olika Mörkröda

Läs mer

Ekerö IK Innebandy P01 Tigers. 1. Lagets målsättningar 2. Lagets värderingar 3. Spelartrupp och organisation 4. Aktiviteter 5.

Ekerö IK Innebandy P01 Tigers. 1. Lagets målsättningar 2. Lagets värderingar 3. Spelartrupp och organisation 4. Aktiviteter 5. Ekerö IK Innebandy P01 Tigers 1. Lagets målsättningar 2. Lagets värderingar 3. Spelartrupp och organisation 4. Aktiviteter 5. Övrigt 1. Lagets målsättningar Med utgångspunkt i Ekerö IK-modellen - Att ha

Läs mer

IF LÖDDE MODELLEN Den gula tråden

IF LÖDDE MODELLEN Den gula tråden IF LÖDDE MODELLEN Den gula tråden IF Lödde skall verka för att ledare och spelare skall utveckla en stark känsla för föreningen, det som man i dagligt tal kallar klubbkänsla. Detta innebär att man skall

Läs mer

Dags att börja tävla?

Dags att börja tävla? Dags att börja tävla? Det är både roligt och nyttigt att tävla i tennis, man lär känna jämnåriga från andra klubbar och får chansen att spela mot andra än de man vanligtvis tränar med. Hur gör man om man

Läs mer

Minnesanteckningar från RG Tävlingsforum 26-27 januari 2008

Minnesanteckningar från RG Tävlingsforum 26-27 januari 2008 Minnesanteckningar från RG Tävlingsforum 26-27 januari 2008 Diskussion: Föreningar som ej har RG hur får vi de intresserade av att bli RGföreningar? Lägga ut på RG:s hemsida att vi har våra RG-längor som

Läs mer

FC Rosengårds fotbollspolicy. Information till föräldrar

FC Rosengårds fotbollspolicy. Information till föräldrar FC Rosengårds fotbollspolicy Information till föräldrar Den bästa fotbollsutbildningen Vi på FC Rosengård är glada att välkomna dig och ditt barn till klubben. Vår målsättning är att ge ditt barn den bästa

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015 Ungdomssektionen

Verksamhetsberättelse 2015 Ungdomssektionen Verksamhetsberättelse 2015 Ungdomssektionen Sittande i styrelsen Lena Jerkhage Henrik Svensson Susanne Nilsson Helen Söderholm Rikard Larking Lag i ungdomssektionen vid årets slut F08 F00 samt F96-F99

Läs mer

TÄVLINGSKONFERENS 15/11 2014

TÄVLINGSKONFERENS 15/11 2014 TÄVLINGSKONFERENS 15/11 2014 PRESENTATION, PROGRAM OCHINLEDNING PRESENTATION Pierre Oksanen, Tävlingskommittén Hasse Pettersson, Juniorkommittén PROGRAM 09.00 Inledning 09.15 Återblick från säsongen/statistik

Läs mer

LOMMA CUP. För 31:a gången. 14-15 Maj 2016. Miniorer, Kadetter, Juniorer, Seniorer och Masters 35 +. Nybörjare och Avancerade

LOMMA CUP. För 31:a gången. 14-15 Maj 2016. Miniorer, Kadetter, Juniorer, Seniorer och Masters 35 +. Nybörjare och Avancerade LOMMA CUP För 31:a gången 14-15 Maj 2016 Miniorer, Kadetter, Juniorer, Seniorer och Masters 35 +. Nybörjare och Avancerade. Välkomna till årets roligaste Internationella tävling i Kamp och Poomsae Ni samlar

Läs mer

Om Svenska bouleförbundets seriesystem

Om Svenska bouleförbundets seriesystem Om Svenska bouleförbundets seriesystem Svenska bouleförbundets (SBF)seriespel är uppdelat i två typer av serier och divisioner. Förbundsserier och distriktsserier samt förbundsdivisioner och distriktsdivisioner.

Läs mer

BESTÄMMELSER FÖR ÖSTLIGAN OCH ÖSTSERIEN SOMMAREN 2015

BESTÄMMELSER FÖR ÖSTLIGAN OCH ÖSTSERIEN SOMMAREN 2015 1 BESTÄMMELSER FÖR ÖSTLIGAN OCH ÖSTSERIEN SOMMAREN 2015 1. BAKGRUND Då det under flera år varit lågt deltagande i ovanstående tävlingsformer tog Tennis Öst ledning initiativ till en utveckling genom att

Läs mer

KAREBY IS & KODE IF SAMARBETE MELLAN

KAREBY IS & KODE IF SAMARBETE MELLAN SAMARBETE MELLAN KAREBY IS & KODE IF Kareby IS (KIS) och Kode IF (KIF) har ett nära samarbete avseende fotbollsverksamhet för barn och ungdomar. Målet med samarbetet är att både flickor och pojkar i båda

Läs mer

Verksamhetsplan 2016 Sollentuna FK P03 VAXMORA

Verksamhetsplan 2016 Sollentuna FK P03 VAXMORA Verksamhetsplan 2016 Sollentuna FK P03 VAXMORA Mål och utfall verksamhetsplanen 2015 Mål: Vi skulle träna tre till fyra träningspass per vecka Gemensamt träningsläger i Kristinehamn Gemensam sommarcup

Läs mer

Solberga Bollklubb din lokala fotbollsförening

Solberga Bollklubb din lokala fotbollsförening Välkommen till SOLBERGA BOLLKLUBB och Knatteboll 2015/2016 Hej! Vi vill med denna korta information hälsa dig välkommen till SOLBERGA BOLLKLUBB och vår Knattebollsverksamhet 2015/2016. Syftet med detta

Läs mer

Policy och Riktlinjer för Malmköpings IBF

Policy och Riktlinjer för Malmköpings IBF Policy och Riktlinjer för Malmköpings IBF Vår policy beskriver vad vi vill med vår förening och vår verksamhet. Policyn utgör grunden för hur vi alla sedan ska agera i olika sammanhang. Malmköpings IBF

Läs mer

Vad har varit särskilt bra med våra läger denna säsong?

Vad har varit särskilt bra med våra läger denna säsong? Vad har varit särskilt bra med våra läger denna säsong? Under punkt 2 ovan angav jag "att få mycket och kvalitativ träning" som det primärt viktigaste med lägren och det känns som att det i en skidklubb

Läs mer

Arbetsbeskrivningar föräldraengagemang Järfälla Simsällskap (Simsektionen)

Arbetsbeskrivningar föräldraengagemang Järfälla Simsällskap (Simsektionen) Arbetsbeskrivningar föräldraengagemang Järfälla Simsällskap (Simsektionen) Detta dokument beskriver de olika grupper man som förälder har möjlighet att engagera sig i. Du kan läsa vad rollen innebär, vilken

Läs mer

VÄRMLANDSMÄSTARE IGEN

VÄRMLANDSMÄSTARE IGEN VÄRMLANDSMÄSTARE IGEN Korta fakta om säsongen 2014 Vi var 16 spelare i truppen Vi hade över 90 träningar på Örsholmen Seriespel i P14 Simon/Olle/Pedram Vi spelade ett antal cuper; - FBK Karlstad futsal

Läs mer

UTBILDNINGSHANDLEDNING Ungdom

UTBILDNINGSHANDLEDNING Ungdom UTBILDNINGSHANDLEDNING Ungdom Mål och metoder per ålders grupp 6-9 år Lek med boll, från 8 år 5-manna fotboll MÅL: - Stimulera spelaren till aktivitet genom lek med boll. Tycka fotboll är det roligaste

Läs mer

Protokoll från planeringskonferensen för år 2012 på Viksbergs Säteri den 2 och 3 december 2010

Protokoll från planeringskonferensen för år 2012 på Viksbergs Säteri den 2 och 3 december 2010 Skå IK Fotboll Protokoll från planeringskonferensen för år 2012 på Viksbergs Säteri den 2 och 3 december 2010 Närvarande Finn Dobson, Inger Ekdahl-Edevärn, Kjell Hellström, Torleif Bengts, Jörgen Gren,

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSLEDNINGSMÖTE 10:1 2010-11-18

PROTOKOLL SEKTIONSLEDNINGSMÖTE 10:1 2010-11-18 PROTOKOLL SEKTIONSLEDNINGSMÖTE 10:1 2010-11-18 1. Mötet öppnades och medlemmarna i nya sektionsledningen presenterade sig. Kontakt med kansliet, Karin Bifrost, önskas även fortsättningsvis till den respektive

Läs mer

STENUNGSUND OPEN XXVIII AFRICAN DONATION COMPETITION

STENUNGSUND OPEN XXVIII AFRICAN DONATION COMPETITION STENUNGSUND OPEN XXVIII AFRICAN DONATION COMPETITION Lördagen den 14 maj Stenungsunds Open XXVIII är en tävling för färgbälten från Yngre-Minior till Senior. Alla STF-ITF anslutna klubbar i Sverige är

Läs mer

VÄLKOMMEN FÖRÄLDRAMÖTE 160414 LUGI P03. Lunds stolthet

VÄLKOMMEN FÖRÄLDRAMÖTE 160414 LUGI P03. Lunds stolthet VÄLKOMMEN FÖRÄLDRAMÖTE 160414 LUGI P03 03 AGENDA Klubbinfo Antikränkning Målsättningar Läget i LUGI P03 Träning Eget ansvar USM Lagkassa Cuper/resor nästa säsong Klubbidé: En förening för hela familjen,

Läs mer

VÅRCUP 9-10 APRIL. Vi önskar alla lag lycka till!

VÅRCUP 9-10 APRIL. Vi önskar alla lag lycka till! VÅRCUP 9-10 APRIL Brommapojkarna P 01-1 hälsar er välkomna till Ekesiöö vårcup. 64 lag från 40 olika klubbar kommer till start i 7 olika klasser för pojkar och flickor födda 2001-1999. Alla matcher spelas

Läs mer

Kalle Anka längd Cup 2013. Upplands äventyr i Sveg

Kalle Anka längd Cup 2013. Upplands äventyr i Sveg Kalle Anka längd Cup 2013 Upplands äventyr i Sveg Resan mot Sveg 2013 började ett år tidigare när finalen 2012 avslutades med Upplands fina framgångar i Ski-cross stafetten. Många timmars träning hade

Läs mer

Bredd, Glädje & Engagemang

Bredd, Glädje & Engagemang Bredd, Glädje & Engagemang Saltsjö-Boo IF Föräldramöte P06 fotboll 27 januari 2015 Agenda 1. Lagledning och trupp 2. Riktlinjer och ambition 3. Fotbollsåret 2015 4. Träningsläger + Aroscupen + Sanktan

Läs mer

Verksamhetsplan FCD P03:2

Verksamhetsplan FCD P03:2 Verksamhetsplan FCD P03:2 2014 1. Organisation... 3 1.1. Coacher och ledare för FCD P03:2... 3 1.2. Övriga ledare och funktionärer för FCD och P03... 3 1.3 Spelare 2014... 3 2. Målsättning... 4 3 Värdegrund...

Läs mer

SOLLENTUNA HOCKEY TEAM 03

SOLLENTUNA HOCKEY TEAM 03 SOLLENTUNA HOCKEY TEAM 03 If you keep your opposition on their ass, they don't score goals. Fred Shero, Head coach Philadelphia Flyers Hårt-Smart-Enkelt! Läget i truppen 2014-15 Truppen 2014-15 3 MV &

Läs mer

Så här funkar det Tjäna pengar till klassen, klubben eller laget

Så här funkar det Tjäna pengar till klassen, klubben eller laget Så här funkar det Tjäna pengar till klassen, klubben eller laget Tjäna pengar på ett enkelt sätt! Newbody erbjuder det bästa och enklaste sättet att tjäna pengar nämligen att sälja produkter som alla vill

Läs mer

POLICY FÖR SPELARUTVECKLING

POLICY FÖR SPELARUTVECKLING POLICY FÖR SPELARUTVECKLING Stureby SK Vi möts lokalt med stolthet och respekt Policyn beskriver hur spelarutveckling bedrivs i Stureby SK, och hur detta förhåller sig till Svenska Fotbollsförbundets riktlinjer,

Läs mer

Norrbottens Fotbollförbund

Norrbottens Fotbollförbund Norrbottens Fotbollförbund INBJUDAN TILL NORRBOTTENS FOTBOLLFÖRBUNDS 11-MANNA OCH 9-MANNA SERIER FÖR POJKAR & FLICKOR 2016 ANMÄLAN: Sker i FOGIS föreningsinloggningen samt på bifogad anmälningstalong som

Läs mer

Samlingsdokument 2016 Verksamhetsidé Mål och strategi Policy

Samlingsdokument 2016 Verksamhetsidé Mål och strategi Policy Samlingsdokument 2016 Verksamhetsidé Mål och strategi Policy 1 Verksamhetsidé Lilla Torg FF är en fotbollsförening med bredden i fokus. Det känns därför naturligt för oss att formulera vår verksamhetsidé

Läs mer

Ekonomiska riktlinjer för Björklövens ungdoms-, junior- och Damlag säsongen 2015-2016

Ekonomiska riktlinjer för Björklövens ungdoms-, junior- och Damlag säsongen 2015-2016 1 Ekonomiska riktlinjer för ungdoms-, junior- och Damlag säsongen 2015-2016 Bakgrund För att Björklöven skall kunna bedriva och utveckla hockeyverksamheten måste vi ha en ekonomi i balans. Därför har vi

Läs mer

Den Gula Tråden F10 F12 F14 F16. Dam. Föreningspolicy för Billesholms IK

Den Gula Tråden F10 F12 F14 F16. Dam. Föreningspolicy för Billesholms IK Den Gula Tråden F8 F10 F12 F14 F16 Dam Föreningspolicy för Billesholms IK Förord Dokumentet ni håller i er hand är levande vilket gör att det kan komma att ändras under årens gång dock inte under det gällande

Läs mer

S T E N U N G S U ND S J U D O K L U B B INB J U DE R T IL L V Ä S T S V E R I G E S S T Ö R S T A J U D O T Ä V L I N G F Ö R N Y B Ö R J A R E

S T E N U N G S U ND S J U D O K L U B B INB J U DE R T IL L V Ä S T S V E R I G E S S T Ö R S T A J U D O T Ä V L I N G F Ö R N Y B Ö R J A R E S T E N U N G S U ND S J U D O K L U B B INB J U DE R T IL L Vem? För barn, ungdom, juniorer, damer och herrar med gult eller orange bälte. När? Lördagen den 22 november 2014 Invägning 07.30-08.30, (DAM/HERR

Läs mer

TURNERINGSINFO GOTHIA 2015

TURNERINGSINFO GOTHIA 2015 TURNERINGSINFO GOTHIA 2015 Tävlingsform Till Gothia Innebandy Cup är alla lag välkomna. Enda förbehållet är att föreningen är registrerad hos respektive nations Innebandyförbund. Tävlingen inleds med gruppspel.

Läs mer

Inger Eliasson, Fil. Dr., Pedagogik Idrottshögskolan Pedagogiska institutionen, Umeå Universitet

Inger Eliasson, Fil. Dr., Pedagogik Idrottshögskolan Pedagogiska institutionen, Umeå Universitet IDROTT HELA LIVET ÖREBRO 2015 ÄH, NU LÄGGER JAG AV! OM UNGDOMAR SOM SLUTAR MED IDROTT Inger Eliasson, Fil. Dr., Pedagogik Idrottshögskolan Pedagogiska institutionen, Umeå Universitet Foton: Mats Ragnarsson

Läs mer

Verksamhetsberättelse Arnö IF Baseboll 2008

Verksamhetsberättelse Arnö IF Baseboll 2008 Verksamhetsberättelse Arnö IF Baseboll 2008 Ungdomslag Under året har föreningen erbjudit spel i fyra olika ungdomslag, nämligen A-ungdom, B-ungdom, C-ungdom samt Little League. Mer information om respektive

Läs mer

2016-04-24 Kompletterande information i anledning av inkomna frågor, funderingar

2016-04-24 Kompletterande information i anledning av inkomna frågor, funderingar 2016-04-24 Kompletterande information i anledning av inkomna frågor, funderingar Vår information att Arne förtydligat att de 5000 återbetalas både vid tillträde av ny campingvärd alternativt vid avflyttning

Läs mer

Saga innebandy uppsala

Saga innebandy uppsala saga innebandy o uppsala POLICY DW Daniel Werkmäster GN Gunnar Nyborg POLICY FÖR IDROTTSSÄLLSKAPET SAGA Föreningens målsättning och ideologi ldrottssällskapet Saga (IS Saga) bildades 1992 och ungdomsverksamheten

Läs mer

Protokoll från höstmöte i Linköpings Klätterklubb

Protokoll från höstmöte i Linköpings Klätterklubb Protokoll från höstmöte i Linköpings Klätterklubb Datum: 2015-11-17 Tid: 19:00-21:13 Plats: Hangaren 1. Mötet öppnas Mötet förklarades öppnat av ordförande Michael Silvin. 2. Godkännande av dagordning

Läs mer

Styrelsemöte den 3 juli 2010

Styrelsemöte den 3 juli 2010 Mölle Tennisklubb Protokoll den 8 juli 2010 sidan 1 av 3 Styrelsemöte den 3 juli 2010 Närvarande Johan Cosmo, Björn Gudmundson, Jens Knobe, Carl-Johan Nordblom (ordförande), Leif Wahlund, Ludde Wahlund,

Läs mer

Verksamhetsplan 2014 Juniorkommittén

Verksamhetsplan 2014 Juniorkommittén Verksamhetsplan 2014 Juniorkommittén Inledning Under 2013 hade vi på Melleruds GK 15-talet juniorer i träning med 4 aktiva ledare. De flesta hade möjlighet att träna 2 gånger per vecka. Vi hade serielag

Läs mer

STENUNGSUND OPEN XXVIII AFRICAN DONATION COMPETITION

STENUNGSUND OPEN XXVIII AFRICAN DONATION COMPETITION STENUNGSUND OPEN XXVIII AFRICAN DONATION COMPETITION Lördagen den 14 maj Stenungsunds Open XXVIII är en tävling för färgbälten från Yngre-Minior till Senior. Alla STF-ITF anslutna klubbar i Sverige är

Läs mer

ÖSTERSUNDS FK AKADEMI

ÖSTERSUNDS FK AKADEMI Senast reviderad januari 2016 ÖSTERSUNDS FK AKADEMI VERSION 2 Innehåll 4 2 Förord 4 3 Målsättning på planen... 4 4...och utanför planen 4 5 Värdegrund & Vision 4 7 Träningsavgift & Innehåll 4 9 Förväntningar

Läs mer