VERKSAMHETSBERÄTTELSE SÖDERTÄLJE SPORTKLUBB. verksamhetsåret till

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "VERKSAMHETSBERÄTTELSE SÖDERTÄLJE SPORTKLUBB. verksamhetsåret 2001-05-01 till 2002-04-30"

Transkript

1 VERKSAMHETSBERÄTTELSE SÖDERTÄLJE SPORTKLUBB verksamhetsåret till

2 VERKSAMHET Södertälje Sportklubbs verksamhet har under det gångna verksamhetsåret omfattat ishockey herr- och damseniorer, juniorer och ungdom samt konståkning. STYRELSENS SAMMANSÄTTNING Jan-Erik Dantoft Ordförande, ansvarig för elitkommittén Gunnar Hedlund Ledamot, ansvarig för ungdomskommittén Hans Wilhelmsson Kassör Boris Hagelin Ledamot, ansvarig för juniorverksamheten Göran Söderberg Ledamot, ansvarig för serveringen Jan Buckhöj Ledamot, ansvarig för marknadskommittén Mikael Hedström Ledamot Anders Claesson Ledamot Ingvar Malm Ledamot Patrik Svensson Suppleant Lars Lind Suppleant Britt-Marie Lindström Adjungerad till styrelsen, sekreterare REVISORER Evert Olsson Boris Kullberg KANSLIETS MEDARBETARE Britt-Marie Lindström Kristina Åkerlund Ann-Katrin Forslin Kjell-Arne Blomqvist Göran Karlsson Stefan Jonsson Jan Buckhöj Christer Höglund Mats Hallin Hans Särkijärvi Johan Hemlin Jan Karlsson Ander Karlsson Heltidsanställd med ansvar för kansliets administration Deltidstidsanställd administratör Från heltidsanställd administratör Heltidsanställd ungdomskonsulent Från deltidsanställd ungdomskonsulent Från på kontrakt deltidsanställd Från kvartstidsanställd klubbdirektör Deltidsanställd med ansvar för SSK:s del av Bollspelsgymnasiets ishockeygren, som har omfattat årskurs 1, 2 och 3 på Västergårdsgymnasiet På kontrakt heltidsanställd som sportchef På kontrakt heltidsanställd som A-lagscoach På kontrakt heltidsanställd som A-lagscoach På kontrakt deltidsanställd med ansvar för A-juniorerna På kontrakt deltidsanställd med ansvar för B-juniorerna

3 MEDLEMMAR Klubben hade vid verksamhetsårets slut medlemmar. Hedersledamöternas antal uppgick till 64 och Stora Grabbar, spelarnas elitmärke, till 105. EKONOMI Klubbens ekonomi har förstärkts under verksamhetsåret, vilket främst är resultatet av en fortsatt konservativ budget och hård utgiftskontroll i kombination med ökade intäkter. Årets resultat visar en vinst på kronor. Klubben har därmed ett balanserat resultat (positivt eget kapital) på kronor, vilket föreslås balanseras i ny räkning. Ökade sponsor- och publikintäkter på totalt kronor i kombination med den sedan tidigare solida ekonomin skapade förutsättningar för en tydlig satsning på sportsliga framgångar, där en etablering i Elitserien med bibehållna starka finanser utgjorde ett huvudfokus för styrelsen. Årets resultat ger förutsättningar för en fortsatt satsning på att ytterligare förstärka A-laget samt parallellt investera i en förstärkt marknadsorganisation. Styrelsen kommer även att fokusera klubbens organisatoriska styrka och ekonomiska utveckling. Inrättandet av en klubbdirektörstjänst från och med utgör en väsentlig del av organisationsutvecklingen. Ungdoms- och juniorverksamheten utgör fortsatt en mycket viktig och prioriterad del av klubbens verksamhet. Satsningarna på ungdoms- och juniorverksamheten uppgick till kronor för säsongen 2001/2002. En betydande insats för klubben har återigen gjorts av Gamla SSK och ungdomslagen, vars försäljning av Bingolotto gett klubben en intäkt på kronor. Bingoalliansen svarar för en intäkt på kronor. Klubbens ekonomi i övrigt framgår av bifogad balans- och resultaträkning. STYRELSENS ARBETE Styrelsen har under verksamhetsåret haft tio protokollförda sammanträden. Utöver ordinarie styrelsemöten, har styrelsen sammanträtt vid ett flertal ytterligare tillfällen för avrapportering av pågående uppdrag. Styrelsens ledamöter har även varit aktiva i styrelsens olika kommittéer elit, ekonomi, marknad, ungdom och projekt. Ett positivt eget kapital på ca kronor vid verksamhetsårets början skapade förutsättningar för en relativt kraftfull satsning på sportsliga framgångar med bibehållen god ekonomi. Inrättandet av en sportchef utgjorde grundfundamentet för den sportsliga satsningen. Sportchefens primära uppgift var att förstärka A-laget inför återkomsten i Elitserien, med målsättningen att klara nytt kontrakt utan kvalspel. SSK lyckades värva en rad etablerade elitspelare av hög klass bland andra

4 Peter Popovic och Juha Lind från NHL samt Peter Larsson, Peter Ahola, Jukka Tiilikainen, Gabriel Karlsson, Jörgen Bemström, Magnus Lindquist och Erik Norbäck. Målsättningen infriades och laget slutade på nionde plats i Elitseriens grundserie och vann senare SHL Cup för lagen placerade nio till tolv. I den sportsliga satsningen ingår för sportchefen även ett helhetsansvar för den samlade elitverksamheten. Särskilt fokuseras fostran av nya talanger via ungdoms- och juniorleden samt en uppföljning och kontinuerlig kontakt med unga seniorer från egna led, som inte tar plats i A-laget. Under året har ett flertal av dessa spelare tillhört SSK:s organisation, men representerat lag i Allsvenskan och Division ett. Under säsongen debuterade även sex spelare från de egna juniorlagen i A-laget. Den förhållandevis starka ekonomin har gett utrymme för investeringar i klubbens organisation, bearbetning av nya sponsormarknader och affärsutveckling av klubbens produkter. Inrättandet av en klubbdirektörstjänst, en marknadsförare/säljare på heltid samt ytterligare en administratör på heltid utgör en väsentlig del av en nödvändig satsning för att hantera allt högre krav från TV-produktionsbolag, Svenska Hockeyligans sponsorer, lokala sponsorer och publik. Det primära syftet med en mer professionell organisation inom dessa områden är att generera ytterligare intäkter, vilket krävs för att etablera klubben i Elitserien. I övrigt baseras klubbens verksamhet på ideellt arbete, vilket också utgör en av klubbens styrkor se vidare mission och vision nedan. Styrelsen räknar med att omsättningen de närmaste åren måste växa från verksamhetsårets cirka till kommande år och lägst verksamhetsåret 2003/2004. Trots denna volymökning kommer klubben att tillhöra de föreningar med lägst omsättning/spelarbudget i Elitserien. SSK har dock värden i form av genuina hockeytraditioner. Dessa ger oss tillgång till högt kompetenta ideellt arbetande resurser. De utför ett arbete och bidrar med kunskap, som många elitföreningar tvingas betala för. Våra traditioner, klubbens samlade kompetens och våra intressenters engagemang utgör således en ekonomisk tillgång och styrka i förhållande till våra konkurrenter. Denna tillgång ska värderas och adderas till vår omsättning. Klubbens ungdoms- och juniorverksamhet har liksom tidigare år prioriterats under verksamhetsåret. Styrelsens ambition är att alla ungdomar som vill ska få möjlighet att spela ishockey i klubben. Under verksamhetsåret mer än fördubblades antalet ungdomslag och kommande säsong representeras klubben av två B-juniorlag. SSK har idag 32 lag 250 ledare inom ungdomskommittén. Klubben har därmed en av de största ungdomsverksamheterna i landet. Med noggrann planering och fortsatt utbildning av egna ledare och spelare på en hög nivå, ger SSK ungdomar en meningsfull fritid. Samtidigt fostrar vi egna talanger för kommande A-lag.

5 SSK:S MISSION OCH VISION Styrelsen har under året formulerat klubbens mission varför vi finns till och vilka mervärden vi ger och ska ge samhället: SSK erbjuder ett aktivt idrottsutövande. Vi fostrar ungdomar till att ta ansvar för sig själva och sin del i ett team. Vi ger regionen elitidrott och framgångar. Vi skapar stolthet och samhörighet bland klubbens intressenter. Styrelsen har även fastställt klubbens vision vad vi ska vara inom tre till fem år: SSK är fast topplag i Elitserien. Vi har Sveriges största och bästa ungdomsverksamhet. Vi utbildar och fostrar föredömliga ledare. Vi är en angelägenhet för hela regionen. SSK 100 ÅR 2002 Under verksamhetsåret har Södertälje SK uppnått den aktningsvärda åldern av hundra år. Jubiléet firades med en rad arrangemang. Födelsedagen fredag den 22 februari 2002 bjöds medlemmar, supporters, sponsorer och allmänhet in till en stor galakväll i Scaniarinken, med möjlighet till uppvaktning. De cirka gästerna bjöds på ett rikt program med musik och sång, tillbakablickar signerade klubbens konstnärlige ledare Magnus Mankan Nilsson och liveintervjuer med spelare, som varit aktiva någon gång under perioden 1940-talet till 1990-talet från bl a Käppen och Månen Karlsson, Sven Thunman och Kjell Svensson till Tom Eklund och Anders Eldebrink. Galakvällen finns dokumenterad i sin helhet på video. De uppvaktande vid jubiléet uppmanades att ge en gåva i form av en donation till Södertälje SK:s jubileumsfond. Fonden instiftades under verksamhetsåret och syftar till att utveckla ledare och ungdomar inom klubbens ungdomsverksamhet. Stiftelsen leds av dess ordföranden Rickard Fagerlund och de övriga styrelseledamöterna Jan-Erik Dantoft, Nils Andersson och Magnus Karlström. Vid verksamhetsårets slut uppgick fondens samlade medel till kronor. Inför elitserimatchen mot Färjestad den 28 februari uppmärksammade SSK:s supporterförening Blue Lightning klubbens hundraårsjubileum med ett imponerande tifo, som kommer att gå till historien som ett av de hittills mest omfattande i svensk ishockey. Den 20 april hölls klubbens officiella jubileumsfest i Marcus Wallenberghallen. Samtliga aktiva ledare, funktionärer, anställda, spelare, sponsorer och supporterföreningens styrelse var inbjuda till festligheterna och 220 deltog i middagen med underhållning och den efterföljande dansen. CARL-ERIK BARKS MINNESFOND Efter testamente från Carl-Erik Bark har klubben fått i uppdrag att till gagn för klubbens ungdomsverksamhet instifta Carl-Erik Barks Minnesfond, med ett kapital på kronor.

6 A-LAGET Coacher och tränare Lagledare Materialförvaltare Läkare Naprapater Fystränare Spelare Mats Hallin, Hans Särkijärvi och Johan Hemlin Ove Karlsson Anders Kellerstam och Stig Wiklund Gunnar Trygg och Björn Waldebäck Peter Konradsson och Niklas Berglund Inge Johansson Målvakter: Rolf Wanhainen, Magnus Lindquist och Christoffer Bohman Backar: Ola Möllerstedt, Anders Back, Jesper Björk, Mats Christéen, Andreas Lindh, Stefan Jonsson, Peter Popovic, Peter Ahola och Stefan Bemström Forwards: Robert Carlsson, Björn Engström, Joakim Eklöv, David Svee, Kim Cannerheim, Jukka Tiilikainen, Mattias Pålsson, Erik Norbäck, Gabriel Karlsson, Lars Dahlström, Mattias Carlsson, Juha Lind, Lars-Göran Wiklander, Peter Larsson, Peter Gerhardsson, Jörgen Bemström, Dragan Umicevic och Bobbie Hagelin Utöver försäsongens träningsmatcher spelade A-laget 50 matcher i Elitseriens grundserie och tre matcher i SHL Cup. Laget placerade sig på nionde plats i Elitserien och uppfyllde därmed klubbens målsättning att undvika kvalspel för att kvalificera sig till elitseriespel även kommande säsong. Laget var snubblande nära åttondeplatsen och därmed kvartsfinalspel. 17 matcher slutade oavgjort, varav 12 förlorades på övertid eller efter straffar. Hade laget vunnit hälften av dessa oavgjorda matcher på övertid eller straffar, hade SSK gått till slutspel. Med tanke på den, i förhållande till konkurrerande lag, låga spelarbudgeten ska säsongen 2001/2002 ses som en framgång för SSK och klubbens tydliga profil på spelarna i laget, där hög moral och teamkänsla är honnörsord. 13 av truppens spelare är fostrade i Södertälje SK, vilket är unikt många i svensk elitishockey. Under säsongen debuterade sex egna skolade juniorer i Elitserien. Serietabeller se bilaga 1.

7 A-JUNIORERNA Coacher och tränare Lagledare Materialförvaltare Jan Karlsson och Stefan Dernestål Curt Gråhns Tony Holmer Laget spelade även denna säsong i J20 Super Elit, där laget placerade sig på tredje plats. I spelet om SM-titeln slogs laget ut i kvartsfinal av Frölunda, som senare stod som segrare. SSK hade fyra av de elva främsta i J20 Super Elits skytteliga. Serietabell se bilaga 1. B-JUNIORERNA Coacher och tränare Lagledare Materialförvaltare Anders Karlsson, Magnus Pettersson och Ola Rosander Tore Larsson Mats Israelsson Laget spelade denna säsong i J18 Östra Elit, där man placerade sig på femte plats. Man missade därmed, på målskillnad, fortsatt spel i Allsvenskan. I J18 Östra Elits fortsättningsserie kom laget på första plats. Serietabell se bilaga 1. LANDSLAGSREPRESENTATION Tre kronor J18 J17 Rolf Wanhainen, Peter Popovic och Stefan Bemström. Anders Kellerstam medverkade som materialförvaltare vid OS i Salt Lake City och VM i Göteborg. Dragan Umicevic, Bobbie Hagelin och Alexander Blomqvist Rickard Rydén UNGDOMSVERKSAMHETEN, DAMLAGET OCH KONSTÅKNINGEN Ungdomsverksamheten inklusive damlaget samt konståkningens verksamhet redovisas i Ungdomssektionens separata verksamhetsberättelse.

8 TILL SIST SSK:s styrelse vill härmed framföra ett stort tack till samtliga spelare, ledare, tränare, Gamla SSK och funktionärer för ett mer än fullgott arbete under säsongen. Vårt stora tack omfattar icke minst klubbens fast anställda medarbetare på kansliet, som utgör en mycket viktig förutsättning för klubbens arbete. Detta tack riktar sig självklart även till alla klubbens sponsorer, medlemmar och icke minst vår trogna publik, som på ett utomordentligt sätt lever upp i matcherna och därmed ger SSK sitt bästa stöd. Södertälje Styrelsen för Södertälje Sportklubb Jan-Erik Dantoft Jan Buckhöj Hans Wilhelmsson Boris Hagelin Gunnar Hedlund Mikael Hedström Anders Claesson Göran Söderberg Ingvar Malm

klubben och dess ledning

klubben och dess ledning s ö d e rt ä l j e s p o rt k lu b b verksamhetsberättelse 2003/2004 klubben och dess ledning Jan Erik Dantoft, ordförande Jan Buckhöj, klubbdirektör Mats Hallin, sportchef medlemmar Södertälje Sportklubb

Läs mer

Säsongen 2003 (Version 1.1 030915)

Säsongen 2003 (Version 1.1 030915) Säsongen 2003 (Version 1.1 030915) Sportklubbens etthundraförsta verksamhetsår och 79:e ishockeysäsong inleddes med att Hans Särkijärvi tog över som huvudtränare efter Mats Hallin som i sin tur blev sportchef

Läs mer

Säsongen 2002 (Version 1.1 030912)

Säsongen 2002 (Version 1.1 030912) Säsongen 2002 (Version 1.1 030912) Södertälje Sportklubb etthundra år ett helt sekel av fantastiska minnen och framgångar för idrotten i staden Södertälje. En hundraårig förening som förknippas med staden

Läs mer

Sporten Herrar A - Översikt

Sporten Herrar A - Översikt Sporten Herrar A - Översikt Mål och vision Sportens ambition är att långsiktigt prestera bättre sportsliga resultat per satsad krona än våra huvudkonkurrenter (de allsvenska storstadsklubbarna). Vårt mål

Läs mer

Rasbo IK Innebandysektionen Verksamhetsberättelse 2015/16

Rasbo IK Innebandysektionen Verksamhetsberättelse 2015/16 Rasbo IK Innebandysektionen Verksamhetsberättelse 2015/16 1 Inledning... 3 Åretsförening 2014/15... 3 Styrelsen 2015/16... 4 Ekonomi... 4 Information... 5 Kompetensutveckling... 5 Det sportsliga... 5 Studio

Läs mer

Gävle Red Devils verksamhets- berättelse 2014

Gävle Red Devils verksamhets- berättelse 2014 Gävle Red Devils verksamhets- berättelse 2014 Styrelsen Styrelsen haft följande sammansättning under verksamhetsåret 2014: Ordförande Kassör Ledamöter Kenneth Arvidsson Gustav Hägneby Per Enqvist Pasi

Läs mer

Boo IF. Hockey. Verksamhetsplan 2009/2010

Boo IF. Hockey. Verksamhetsplan 2009/2010 Boo IF Hockey Verksamhetsplan 2009/2010 Innehåll 1. Inledning 2. Mål säsongen 2009-2010 3. Junior och A-lag 4. Styrelsens sammansättning 5. Aktiviteter, Säsong och Kalendarium 6. Utbildning 7. Ekonomi

Läs mer

Verksamhetsberättelse för styrelsen i Bergkvara AIF 2013

Verksamhetsberättelse för styrelsen i Bergkvara AIF 2013 Verksamhetsberättelse för styrelsen i Bergkvara AIF 2013 Bergkvara AIF får härmed lämna följande verksamhetsberättelse för 2013. Styrelsens sammansättning: Ordförande: Kent Johansson Vice ordförande: Lena

Läs mer

Idrottsföreningen kamraterna 1898. En fotbollsklubb för stora och små

Idrottsföreningen kamraterna 1898. En fotbollsklubb för stora och små Idrottsföreningen kamraterna 1898 En fotbollsklubb för stora och små IFK Västerås Fotboll IFK Västerås är en förening med lång och stolt historia. Klubben bildades den 19 mars 1898. Idag finns totalt 170

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2011

Verksamhetsberättelse 2011 Verksamhetsberättelse 20 Härmed lämnas redogörelse för föreningens verksamhet under ovanstående period. Föreningens styrelse har under verksamhetsåret 20 haft följande sammansättning: Ordförande Marinette

Läs mer

Svenskars rekord i NHL

Svenskars rekord i NHL Svenskars rekord i NHL Uppdaterad: 2015-06-16 SLUTSPELET Flest matcher av en svensk i NHL-slutspelet Nicklas Lidström 263 Tomas Holmström 159 Bob Nystrom 157 Peter Forsberg 151 Tomas Sandström 139 Ulf

Läs mer

Informationsmöte AIK ISHOCKEY

Informationsmöte AIK ISHOCKEY Informationsmöte 150412 AIK ISHOCKEY Agenda Säsongen 2014/15 Framtid Organisation säsongen 2014-2015 I korthet September Säsongen börjar trevande sen går den uselt Oktober Ny styrelse utses November Ny

Läs mer

Välkommen till. Lindsdals IF

Välkommen till. Lindsdals IF Välkommen till Lindsdals IF Ordföranden har ordet Lindsdals IF - en förening med fokus på ungdomsverksamhet Lindsdals IF är en stor liten förening och den största fotbollsföreningen i staden sett till

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015

Verksamhetsberättelse 2015 Verksamhetsberättelse 2015 IBF Borlänge Verksamhetsåret 2014-2015 Medlemmar Antalet medlemmar i föreningen under året har uppgått till 571 st. Fördelningen är 77 st. ledare, lagföräldrar, styrelse samt

Läs mer

Startlista. RM i jaktskytte. Jägarnas Riksförbund Örebro 25-26/7 2015

Startlista. RM i jaktskytte. Jägarnas Riksförbund Örebro 25-26/7 2015 Lag 1 Utropstid för laget är 5 minuter före utsatt starttid Lördag 08:00 Lördag 11:00 Lördag 16:00 1 Preben Garner 05 - Östergötland V+ 2 Benny Gill 18 - Ö 3 Stefan Hansson 14 - Västra Götaland Ö 4 Joachim

Läs mer

Organisation och struktur

Organisation och struktur Organisation och struktur 1 Inledning Avsikten med detta dokument är att det skall beskriva de olika uppgifterna som utförs i föreningen och framförallt med inriktning mot: Allmän beskrivning Arbetsuppgifter

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2017-01-01 2017-12-31 Styrelsens sammansättning: Ordförande Bo Birgersson Vice ordförande Eva Nordell Kassör Lars-Erik Carlsson Falkenberg Sekreterare Lars-Erik Carlsson Falkenberg

Läs mer

Organisationsmodell för Lindlövens IF

Organisationsmodell för Lindlövens IF Organisationsmodell för Lindlövens IF Kansli Styrelse Inköp Maxim Sportgrupp Marknadsgrupp Informations- och Föräldragrupp Ekonomigrupp Funktionärsgrupp Hallgrupp Aktivitets- och evenemangsgrupp Lindloven.com

Läs mer

Måldokument. Falkenbergs FF Antaget av styrelsen den 3 december 2013

Måldokument. Falkenbergs FF Antaget av styrelsen den 3 december 2013 Måldokument Falkenbergs FF Antaget av styrelsen den 3 december 2013 Vision Bli hela Falkenbergs förening. Vara alla falkenbergares stolthet. Ge Falkenberg såväl elitfotboll på nationell toppnivå som en

Läs mer

Lasse Lindberg BK Loket 174 Weine Ohlson BK Glam 198. Santtu Sjöberg BK Loket 212 Torgny Sundqvist BK Trix 211

Lasse Lindberg BK Loket 174 Weine Ohlson BK Glam 198. Santtu Sjöberg BK Loket 212 Torgny Sundqvist BK Trix 211 Resultat från DM 2008 Herrar Grundomgång 6 Serier 1 Torgny Sundqvist BK Trix 1248 2 Weine Ohlson BK Glam 1217 3 Santtu Sjöberg BK Loket 1193 4 Joakim Davidsson BK Trix 1192 5 Hans Persson IFK Hallsberg

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2015

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2015 Verksamhetsberättelse 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2015 Styrelse Ordförande, Ledamot Richard Brännström Anläggningssektionen (1 år) Vice ordförande, Ledamot Hans Bark marknad/ekonomi (1 år) Sekreterare

Läs mer

Verksamhetsberättelse: Bele Barkarby IF Innebandy 07/08

Verksamhetsberättelse: Bele Barkarby IF Innebandy 07/08 Verksamhetsberättelse: Bele Barkarby IF Innebandy 07/08 Årsmöte hölls den 23 maj 2007 Styrelse under året har varit: Ordförande: Per Carlsson Sekreterare: Louise Grapne (tillträdde Maj 2007) Kassör: Marie

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE ÖSTERGÖTLANDS SCHACKFÖRBUND VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1/8 20 31/7 2012 Styrelsen för Östergötlands Schackförbund lämnar följande berättelse för det gångna verksamhetsåret. Styrelse: Ordförande: Ingvar Carlsson

Läs mer

Landskrona Schackklubbs verksamhetsberättelse för år mars 2016

Landskrona Schackklubbs verksamhetsberättelse för år mars 2016 Landskrona Schackklubbs verksamhetsberättelse för år 2015 5 mars 2016 1 Styrelsen Styrelsens sammansättning Under verksamhetsåret 2015 har styrelsen haft följande sammansättning: Ordförande Vice Ordförande

Läs mer

Rasbo IK Innebandysektionen Verksamhetsberättelse 2016/17

Rasbo IK Innebandysektionen Verksamhetsberättelse 2016/17 Rasbo IK Innebandysektionen Verksamhetsberättelse 2016/17 1 Inledning... 3 Åretsförening 2014/15 (får uppmärksammas även denna säsong då vi är fortsatt väldigt stolta)... 3 Styrelsen 2016/17... 4 Ekonomi...

Läs mer

Verksamhetsberättelse. Forshaga Hockey 2014 / 2015

Verksamhetsberättelse. Forshaga Hockey 2014 / 2015 Verksamhetsberättelse Forshaga Hockey 2014 / 2015 SÄSONGSAVSLUTNING Forshaga Hockey 14/15 TKS + TKS Tjej Tre Kronors Skridskola Lek på is är en lekbaserad verksamhet som i första hand riktar sig till barn

Läs mer

Verksamhetsplan PCS Racing Club 2003

Verksamhetsplan PCS Racing Club 2003 Verksamhetsplan PCS Racing Club 2003 Styrelsen för Porsche Racing Club förelägger årsmötet följande förslag till verksamhetsplan för verksamhetsåret 2003. Tävlingar och andra aktiviteter Feb 26 Michelin

Läs mer

Herr Grand Master -75 Höger. Mats Ottosson - Skåne Armsport. Totte Lundgren - Vätternbrytarna Motala. Herr Grand Master -75 Vänster

Herr Grand Master -75 Höger. Mats Ottosson - Skåne Armsport. Totte Lundgren - Vätternbrytarna Motala. Herr Grand Master -75 Vänster Herr Grand Master -75 Höger Mats Ottosson - Skåne Armsport Totte Lundgren - Vätternbrytarna Motala Herr Grand Master -75 Vänster Mats Ottosson - Skåne Armsport Totte Lundgren - Vätternbrytarna Motala Herr

Läs mer

BRATTLÖFS CUP 2009. Midvintersprinten Silverrundan Lokabacken TOTALT. Utbildning 2009-02-14 2009-05-21 2009-09-19

BRATTLÖFS CUP 2009. Midvintersprinten Silverrundan Lokabacken TOTALT. Utbildning 2009-02-14 2009-05-21 2009-09-19 BRATTLÖFS CUP 29 29-2-14 29-5-21 29-9-19 Utbildning Jesper Ödberg Jacob Jansson Pontus Sevius David Pettersson Emil Överström Martin Nilsson Andreas Pettersson Johan Wedin Falköpings MK Säffle MC Falköpings

Läs mer

Den blå linjen. Spånga Hockeys policydokument

Den blå linjen. Spånga Hockeys policydokument Den blå linjen Spånga Hockeys policydokument Verksamhetsidé Spånga Hockeys verksamhetsidé är att som breddförening erbjuda högkvalitativ individuellt inriktad träning, i en välkomnande miljö som präglas

Läs mer

Joakim ÖDIK P år 1964 Övre raden från vänster: Nedre raden från vänster:

Joakim ÖDIK P år 1964 Övre raden från vänster: Nedre raden från vänster: Joakim ÖDIK P 49-50 år 1964 Övre raden från vänster: Lennart Adrian, Claes Lind, Jan Andersson, Roger Axelsson, Lennart Tobiasson, Torgny Tengvert, Björn Ullman trän. Nedre raden från vänster: Roger Andersson,

Läs mer

Verksamhetsberättelse Skogås Trångsund IBK 2014/2015

Verksamhetsberättelse Skogås Trångsund IBK 2014/2015 Verksamhetsberättelse Skogås Trångsund IBK 2014/2015 1(8) Historik och målsättning Skogås-Trångsund IBK bildades 1993 efter att Trångsunds IF hade delat upp sina respektive sektioner. Föreningen har som

Läs mer

Hästveda Brottarklubb

Hästveda Brottarklubb Hästveda Brottarklubb 1990-1991 Datum HBK-brottare Viktkl. Motståndare och klubb Vi Fö Oa Plac Säsongens resultat kommer från tidningsurklipp, böckerna med bokförda resultat saknas. Under fliken statistik

Läs mer

Deltagare i JES engineerings Elitserietävling 2010/2011

Deltagare i JES engineerings Elitserietävling 2010/2011 Anders Gustafsson HV71 Färjestad HV71 HV71 Johan Davidsson Pelle Prestberg Lance Ward Daniel Larsson HV 71 Partner Engineering Färjestad HV71 Färjestad Anders Wiklander HV71 HV71 HV71 HV71 Johan Davidsson

Läs mer

C-Vapen Klass Vintercupen Poäng. ã Sol Grovskyttarna (Resultat cup kort) 14:08:

C-Vapen Klass Vintercupen Poäng. ã Sol Grovskyttarna (Resultat cup kort) 14:08: C-Vapen Klass 30 Vintercupen 207 Ronnie Larsson 77 2 Johan Westborg 770 3 Erik Jonsson 753 4 Daniel Havnesköld 745 5 Maria Sundqvist 700 6 Simon Zackrisson 679 7 Martin Axelsson 48 8 Peter Andersson 466

Läs mer

Verksamhetsstrategi Genarps IF Målsättningar och visioner

Verksamhetsstrategi Genarps IF Målsättningar och visioner Fastställt av extra årsmötet måndagen den 30 september, 2013 Verksamhetsstrategi Genarps IF Målsättningar och visioner Övergripande mål för fotbollsverksamheten i Genarps IF All verksamhet i Genarps IF

Läs mer

C-Vapen Klass Vintercuppen Poäng. ã Sol Grovskyttarna (Resultat cup kort) 17:11:

C-Vapen Klass Vintercuppen Poäng. ã Sol Grovskyttarna (Resultat cup kort) 17:11: C-Vapen Klass Vintercuppen 009 Bo Löfroth 795 Per Sundén 795 Robert Wikström 760 Jens Jarblad 7 5 Greger Berglin 7 6 Andreas Lampa 7 7 Dariusz Rymnszka 7 8 Mattias Nordsvan 70 9 Kenneth Johansson 696 0

Läs mer

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2005

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2005 Verksamhetsberättelse PCS Racing 2005 Styrelsen i PCS Racing avger härmed föreningens elfte verksamhetsberättelse för tiden 1 januari 31 december, 2005. Klubbens målsättning är att bedriva klubbracing

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE ÖSTERGÖTLANDS SCHACKFÖRBUND VERKSAMHETSBERÄTTELSE 1/8 2013 31/7 2014 Styrelsen för Östergötlands Schackförbund lämnar följande berättelse för det gångna verksamhetsåret. Styrelse: Ordförande: Ingvar Carlsson

Läs mer

WIF hockey. www.valdemarsvikif.se

WIF hockey. www.valdemarsvikif.se WIF hockey 2011-2012 WIF Hockey - en självklarhet med stolt tradition. Valdemarsvik är en ort som präglas av stora skillnader mellan sommar och vinter. Det skärgårdsnära läget gör att orten lever upp under

Läs mer

HK erping VERKSAMHETS BERÄTTELSE

HK erping VERKSAMHETS BERÄTTELSE HK erping VERKSAMHETS BERÄTTELSE 2013-2014 VERKSAMHETSBERÄTTELSE HK erping får avge följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2013-2014 Styrelsen Ordförande Sekreterare Kassör Jan Carmesten Jenny

Läs mer

Tre Kronor Legends meritsammanställning 6 november 2015 i Helsingfors

Tre Kronor Legends meritsammanställning 6 november 2015 i Helsingfors Tre Kronor Legends meritsammanställning 6 november 2015 i Helsingfors MÅLVAKTER; 1. TOMMY SÖDERSTRÖM Landskamper: 65 A-landskamper Nationella meriter: Spelat 5 säsonger i Elitserien med Djurgården IF.

Läs mer

Tre Kronor Legends meritsammanställning

Tre Kronor Legends meritsammanställning Tre Kronor Legends meritsammanställning MÅLVAKTER; 1. MAGNUS ERIKSSON Landskamper: 31 A-landskamper Nationella meriter: spelat 5 säsonger i Elitserien med Västerås IK och Färjestad BK. Internationella

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012

Verksamhetsberättelse 2012 Verksamhetsberättelse 2012 Huvudstyrelsen har under 2012 haft följande sammansättning: Ordförande: Vice ordf Kassör: Sekreterare: Ledamot: Suppleant: Ulf Jansson Anders Lundqvist Anita Hirsch Björn Gullefors

Läs mer

Göteborg Sim bildades 1991 genom en sammanslagning av de båda klubbarna Göteborgs Kappsimningsklubb Najaden och Askim-Frölunda Simklubb.

Göteborg Sim bildades 1991 genom en sammanslagning av de båda klubbarna Göteborgs Kappsimningsklubb Najaden och Askim-Frölunda Simklubb. Om Göteborg Sim Göteborg Sim bildades 1991 genom en sammanslagning av de båda klubbarna Göteborgs Kappsimningsklubb Najaden och Askim-Frölunda Simklubb. Vår grundläggande filosofi är att genom en målinriktad

Läs mer

Bilfälten

Bilfälten Resultat i A-vapen Klass 1 1 Fredrik Bergström Härnösands PSK 6/3 4/2 2/2 6/3 6/5 3/3 6/2 6/1 39/21 6 Brons 2 Markus Lindström Umeå PK 6/1 4/1 4/3 5/3 4/3 5/3 2/1 4/1 34/16 3 3 Christer Gustavsson Kramfors

Läs mer

Lidköping AIK är ungdomens lag.

Lidköping AIK är ungdomens lag. E J D Ä GL Lidköping AIK är ungdomens lag. Glädjen att lyckas och att glädjas tillsammans är en viktig hörnsten i föreningens verksamhet. Har vi inte roligt tillsammans kan vi inte lyckas i våra mål och

Läs mer

Göteborg Sim bildades 1991 genom en sammanslagning av de båda klubbarna Göteborgs Kappsimningsklubb Najaden och Askim-Frölunda Simklubb.

Göteborg Sim bildades 1991 genom en sammanslagning av de båda klubbarna Göteborgs Kappsimningsklubb Najaden och Askim-Frölunda Simklubb. Om Göteborg Sim Göteborg Sim bildades 1991 genom en sammanslagning av de båda klubbarna Göteborgs Kappsimningsklubb Najaden och Askim-Frölunda Simklubb. Vår grundläggande filosofi är att genom en målinriktad

Läs mer

Tävling Gunsmoke 2 Juli 2017 Datum

Tävling Gunsmoke 2 Juli 2017 Datum Tävling Gunsmoke 2 Juli 2017 Datum 2017-07-02 Klubb Namn Patrull Vapen Klass 02-295 Bålsta SS Bennbom, Anders 11 (10:10) A 2A Bennbom, Anders 23 (12:10) R 2R Bennbom, Anders 35 (14:10) B 2B Eriksson, Mikael

Läs mer

Björsäters SK 2001. Lars Öhrling Sören Kuisma Jan Carlsson Ann Svensson

Björsäters SK 2001. Lars Öhrling Sören Kuisma Jan Carlsson Ann Svensson 2001 Håkan Schultz Bo Rönnmark Cathrine Larsson Yvonne Kuisma Lars Öhrling Sören Kuisma Jan Carlsson Ann Svensson Lennart Bergström Kjell Carlsson Renovering av kiosktak En hel del kostnader med avloppsproblem

Läs mer

Pl Namn Klubb Resultat Tot P Stm 1 Mile Djoric Åby Skytteklubb 6/2 6/2 6/2 6/2 6/4 6/3 6/6 6/4

Pl Namn Klubb Resultat Tot P Stm 1 Mile Djoric Åby Skytteklubb 6/2 6/2 6/2 6/2 6/4 6/3 6/6 6/4 1A 1 Gustaf Waldau Mjölby PK 4/2 6/2 6/2 5/2 4/3 6/3 6/6 4/4 65 29 2 Jan Schröder Linköpings SKF 2/2 6/2 3/2 5/2 5/4 6/3 5/5 3/3 58 28 3 Rickard Franzén Åby Skytteklubb 0/0 4/2 1/1 5/2 5/3 5/3 5/5 5/3

Läs mer

Västmanlands IshockeyDomarKlubb. Hälsar välkommen till Årsmöte

Västmanlands IshockeyDomarKlubb. Hälsar välkommen till Årsmöte Västmanlands IshockeyDomarKlubb Hälsar välkommen till Årsmöte 2005-04-14 VIDK:s VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR SÄSONGEN 2004 / 2005 Domarklubbens 42:e verksamhetsår är genomfört och i och med detta vill styrelsen

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE ÖREBRO SK FOTBOLL

VERKSAMHETSBERÄTTELSE ÖREBRO SK FOTBOLL VERKSAMHETSBERÄTTELSE ÖREBRO SK FOTBOLL 2015 Föreningen Örebro SK Fotboll är ensam aktieägare i bolaget ÖSK Elitfotboll AB. ÖSK Fotbolls styrelse består av 11 personer. Under 2015 fattades beslut på föreningens

Läs mer

SPF Seniorerna Vikbolandet

SPF Seniorerna Vikbolandet SPF Seniorerna Vikbolandet Protokoll fört vid årsmötesförhandlingar den 21 februari 2018 kl. 14.00 i Östra Husby bygdegård Ordföranden Lars Andersson hälsade de drygt 130 närvarande medlemmarna välkomna

Läs mer

Skoghalls Innebandyklubb

Skoghalls Innebandyklubb Verksamhetsberättelse Skoghalls Innebandyklubb 2013-2014 Säsongen Föreningens 28:e säsong var den andra i Hammarö Arena. Säsong två brukar ju anses som tuff i idrottens värld. Man går in i någon sorts

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012

Verksamhetsberättelse 2012 Verksamhetsberättelse 2012 Styrelsen Ordförande Kassör Sekreterare Ledamöter Suppleant Revisorer Revisorssuppleant Valberedning Jan Löfgren Hans Jonsson Per-Anders Björk Birgitta Dignell (Vice ordf.) Dag

Läs mer

RESULTATLISTA KOPPARKNALLEN

RESULTATLISTA KOPPARKNALLEN KOPPARKNALLEN 2012-09-23 Falu Sport- och Pistolskytteklubb vill härmed tacka alla; 87 (91) deltagare från 23 (23) klubbar för sina 188 (180) starter - samt givetvis alla funktionärer och sponsorer för

Läs mer

SSG Årsmöte Onsdagen 12 december kl. 19:00 på Albatross GK.

SSG Årsmöte Onsdagen 12 december kl. 19:00 på Albatross GK. SSG Årsmöte 2012 Onsdagen 12 december kl. 19:00 på Albatross GK. Dagordning 1. Årsmötets öppnande 2. Fastställande av röstlängd 3. Fråga om årsmötets behöriga utlysande 4. Fastställande av dagordning 5.

Läs mer

ALLSVENSKAN 50m. Division 1 A. Division Elitserien

ALLSVENSKAN 50m. Division 1 A. Division Elitserien ALLSVENSKAN 50m Tavelkontroll omgång 2 (Redovisas tillsammans med omgång 4) Div Veteran Elit I19/A9 1103 1108 Götlunda 1 Götlunda 3 1077 1075 Bromma-Solna 1 Götlunda 2 1098 1095 Div Liggande 1 C Uddevalla

Läs mer

Verksamhetsberättelse FUB Skara-Götene år 2014

Verksamhetsberättelse FUB Skara-Götene år 2014 Skara-Götene FUB Verksamhetsberättelse 2014 Sid 1 (5) Verksamhetsberättelse FUB Skara-Götene år 2014 Styrelsen för FUB, Föreningen för barn, unga och vuxna med utvecklingsstörning i Skara-Götene får härmed

Läs mer

HKK-NYTT Januari 2011

HKK-NYTT Januari 2011 HKK-NYTT Januari 2011 Hej HKK:are! Förra året avslutades med en bra luciaträff med stort deltagande trots isläget. Seglarna har just haft pubkväll där planerna smidits och bedrifterna målats ut. Nu siktar

Läs mer

Smålands Bowlingförbunds förtroendevalda

Smålands Bowlingförbunds förtroendevalda Smålands Bowlingförbunds förtroendevalda 1944-1945 Ordförande Erik Georg Holm Jönköping Suppleant John Lindberg Jönköping vice Ordförande Bertil Ljungberg Gunnar Andersson Sekreterare Alvar Wärnegård Jönköping

Läs mer

Brons Bodens Ssk. Poäng Brons Grovskyttarna. Poäng Grovskyttarna.

Brons Bodens Ssk. Poäng Brons Grovskyttarna. Poäng Grovskyttarna. C-Vapen Klass Vintercupen 0 Deltävling 0-0- Johan Westborg 9 8 Brons Ronnie Larsson 0 8 Brons Erik Jonsson 9 0 Maria Sundqvist 0 8 Daniel Havnesköld Åke Carlsson 8 8 8 Jim Fredriksson 0 9 8 Peter Andersson

Läs mer

Klass: Dam. Plac. Startnr Namn Ort/Klubb Klass Res. 1:a bom Särskj Yvonne Larsson Ljusterö Jsk D 16 7

Klass: Dam. Plac. Startnr Namn Ort/Klubb Klass Res. 1:a bom Särskj Yvonne Larsson Ljusterö Jsk D 16 7 Klass: Dam 1 129 Yvonne Larsson Ljusterö Jsk D 16 7 2 27 Terese Tillenius Västerås Jsk D 12 3 3 17 Gittan Nilsson Flen jsk D 10 1 4 131 Maria Larsson Bälinge D 9 3 5 142 Petra Peric Västerås Jsk D 8 1

Läs mer

Danderydsmodellen. Ett hockeysamarbete över motorvägen. Säsongen 2005-2006, BJ och U16

Danderydsmodellen. Ett hockeysamarbete över motorvägen. Säsongen 2005-2006, BJ och U16 1 DE Hockey Stocksunds IF Säsongen 2005-2006, BJ och U16 2 Ishockey i Danderyd Sedan mitten på 1940-talet har det spelats ishockey i Danderyd. Först ut på isen var Enebybergs IF, tätt följd av Danderyds

Läs mer

MATCHPROGRAM ALLSVENSKAN NORRA

MATCHPROGRAM ALLSVENSKAN NORRA MATCHPROGRAM ALLSVENSKAN NORRA VS FBI TULLINGE HAGUNDA IF LÖRDAG 14 OKT KL. 15:00 FLEMINGHALLEN VÄLKOMNA TILL DAGENS MATCH! Andra hemmamatchen samma vecka, och stor revanschlusta för insatsen i onsdags

Läs mer

ÅRSMÖTE ÖREBRIDGEN 2009-09-06

ÅRSMÖTE ÖREBRIDGEN 2009-09-06 ÅRSMÖTE ÖREBRIDGEN 2009-09-06 Datum: 2009-08-28 1 (5) 1. Mötets öppnande Föredragningslista Örebridgens årsmöte söndagen den 6 sept 2009 2. Godkännande av föredragningslista 3. Val av ordförande för mötet

Läs mer

Skoghalls Innebandyklubb

Skoghalls Innebandyklubb Verksamhetsberättelse Skoghalls Innebandyklubb 2014-2015 Säsongen Föreningens 29:e säsong var den tredje i Hammarö Arena. Det innebär att rutinerna för verksamheten i arenan börjar sitt och vi har en fungerande

Läs mer

RESULTAT KRISTIANSTADSKRETSENS FÄLT NR 1 30 januari 2005 VINSLÖV

RESULTAT KRISTIANSTADSKRETSENS FÄLT NR 1 30 januari 2005 VINSLÖV RESULTAT KRISTIANSTADSKRETSENS FÄLT NR 1 30 januari 2005 VINSLÖV C-vapen Klass 1 = etra insats 10:- 1 David Hecktor Hässleholms Psk 42/28 12p 140:- 2 Björn Elgtberg Lönsboda Psk 42/28 7p 80:- 3 Mats Borgström

Läs mer

Tävling: Kretsfält2 - Östhammar 2013,

Tävling: Kretsfält2 - Östhammar 2013, Tävling: Kretsfält2 - Östhammar 2013, 2013-05-05 1A 1 Emil Månsson Hallstaviks PSK 66665556 45/22 58 B 2 Fredrik Skantze Roslagens Pistolskyttar 66655646 44/21 59 B 3 Patrik Lindh Upsala Sportskyttklubb

Läs mer

IFK Vaxholm verksamhetsberättelse 2011

IFK Vaxholm verksamhetsberättelse 2011 IFK Vaxholm verksamhetsberättelse 2011 Verksamheten i stort Styrelsen och dess arbete Styrelsen har under året bestått av följande medlemmar Ordförande Bengt Sandell Viceordförande Christer Ahlberg Sekreterare

Läs mer

Styrelsen har haft 10 protokollförda möten där även representanter för de olika sektionerna deltagit.

Styrelsen har haft 10 protokollförda möten där även representanter för de olika sektionerna deltagit. SÄVENS BK Verksamhetsberättelse för år 2014 Inledning Vi kan nu lägga ytterligare ett verksamhetsår bakom oss. Ett år då vi kan glädjas åt sportsliga framgångar inom fotboll senior, fotboll ungdom och

Läs mer

Sektionen för Elektronikdesign, Linköpings Universitet Protokoll från Elektronikdesignsektionens höstmöte 2009

Sektionen för Elektronikdesign, Linköpings Universitet Protokoll från Elektronikdesignsektionens höstmöte 2009 Datum: 2009-11-11 Närvarande 44 personer är närvarande, varav 10 st. tillhör styrelsen och en är adjungerad. För närvarolista se bilaga 1. Dagordning 1 Mötet öppnas 2 Val av ordförande 3 Val av sekreterare

Läs mer

Resultatlista Totalt Alla Klasser Treskerundan 2018

Resultatlista Totalt Alla Klasser Treskerundan 2018 Resultatlista Totalt Alla Klasser Treskerundan 2018 Plac S-nr KlassNamn Klubb Anmälare Bil SS1 SS2 SS3 SS4 SS5 SS6 SS7 Trp SlutTid 1 1 2 2 2 2 3 9 3 4 4 2 5 21 5 6 19 5 7 22 5 8 20 5 9 23 5 10 26 6 11

Läs mer

ÅRSREDOVISNING 2012 för Bostadsrättsföreningen Blomsterhandlaren, Nyköping Org nr: 716402-1201

ÅRSREDOVISNING 2012 för Bostadsrättsföreningen Blomsterhandlaren, Nyköping Org nr: 716402-1201 ÅRSREDOVISNING 2012 för Bostadsrättsföreningen Blomsterhandlaren, Nyköping Org nr: 716402-1201 Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Blomsterhandlaren i Nyköping får härmed avge redovisning för föreningens

Läs mer

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2007

Verksamhetsberättelse PCS Racing 2007 Verksamhetsberättelse PCS Racing 2007 Styrelsen i PCS Racing avger härmed föreningens trettonde verksamhetsberättelse för tiden 1 januari 31 december, 2007. Klubbens målsättning är att bedriva klubbracing

Läs mer

AIK 20 - bästa genom tiderna 2015 Män 100m Född Namn Resultat År

AIK 20 - bästa genom tiderna 2015 Män 100m Född Namn Resultat År AIK 20 - bästa genom tiderna 2015 Män 100m 87 André Brännström 10.83 2007 72 Anders Öström 10.85 1992 63 Lennarth Johnsson 10.85 1988 91 Adam Andersson 11.00 2007 67 Johan Karlberg 11.03 1986 94 David

Läs mer

Klass: Dam. Eskilstunaortens JK och Eskilstuna JSK Norma Cup. Plac. Startnr Namn Ort/Klubb Klass Resultat Särskjutn.

Klass: Dam. Eskilstunaortens JK och Eskilstuna JSK Norma Cup. Plac. Startnr Namn Ort/Klubb Klass Resultat Särskjutn. Klass: Dam 1 94 Anneli Karlsson Stavsjö D 94 2 90 Maria Josefsen Alunda D 58 Sida 1/1 Utskriven:, kl. 14:46 Klass: Junior 1 91 Linnea Lundstedt Alunda J 101 2 18 Erik Pettersson Enköping J 64 3 81 Linus

Läs mer

ÅRSBERÄTTELSE. Fredrik Åström, Ordförande JAMTLAND REPUBLICANS

ÅRSBERÄTTELSE. Fredrik Åström, Ordförande JAMTLAND REPUBLICANS ÅRSBERÄTTELSE 2009 Fredrik Åström, Ordförande Styrelsens verksamhetsberättelse Styrelsen har under verksamhetsåret genomfört tre stycken protokollförda möten. Styrelsen har bestått av följande individer:

Läs mer

Troja skall verka för en god föräldrakontakt genom att informera och utbilda föräldrarna i föreningens mål, verksamhetsidé och i ishockeyns grunder.

Troja skall verka för en god föräldrakontakt genom att informera och utbilda föräldrarna i föreningens mål, verksamhetsidé och i ishockeyns grunder. VERKSAMHETSIDÉ Idrottsföreningen Troja-Ljungby, i dagligt tal benämnd Troja, utövar idrotten ishockey. Föreningen, som bildades 1948 och har sin hemvist i Ljungby kommun, består av de fysiska personer

Läs mer

Töreboda IK. SNABBFAKTA SKÖVDE IK vs. TÖREBODA IK MATCHER I KRONOLOGISK ORDNING

Töreboda IK. SNABBFAKTA SKÖVDE IK vs. TÖREBODA IK MATCHER I KRONOLOGISK ORDNING bildades 1907 och startade hockeysektion 1951. 1988 bröt sig hockeyn ur klubben och bildade Töreboda HF. Numera spelas det endast fotboll i klubben. Ort: Töreboda Bildad: 1907 Hockeysektion: 1951 Nuvarande

Läs mer

Klass: 3A Pl Namn Klubb Resultat Tot P Stm 1 Karlsson, Thomas Salems PK

Klass: 3A Pl Namn Klubb Resultat Tot P Stm 1 Karlsson, Thomas Salems PK Tävling: Vårsaluten Nr 1, 016-01-4 1A 1 Kjellström, Christian 6666446 41/9 51 B Dabrowski, Niklas Gripen PK 4554466 7/5 Lindström, Daniel Vimmerby PSK 551455 1/1 7 4 Issa, Karli Norrahammars PSK 5644 0/

Läs mer

Övre Norra Motorcykel- och Snöskoterförbundet BUDGETFÖRSLAG 2016

Övre Norra Motorcykel- och Snöskoterförbundet BUDGETFÖRSLAG 2016 BUDGETFÖRSLAG 2016 INTÄKTER Bidrag VIF 20 000,00 Bidrag NIF 10 000,00 Bidrag Svemo 13 250,00 Summa intäkter 43 250,00 KOSTNADER Verksamhetskostnader 5 500,00 Övriga externa kostnader 32 300,00 Personalkostnader

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK

Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK 2015-2016 Styrelse Ordförande: Evert Andersson Ledamöter: Marcus Trabold Vice ordförande: Stefan Johansson Hans Sundberg Kassör: Linnea Persson Leif Daggert Sekreterare:

Läs mer

Hedemora bridgesällskap

Hedemora bridgesällskap Hedemora BS 2016-02-25 sida 1(5) Hedemora bridgesällskap BS Spela Bridge 1945 Hedemora BS 2016-02-25 sida 2(5) Året 2015 Ett händelserikt år är till ända. Klubben har firat 70-års jubileum och har gjort

Läs mer

Hedemora bridgesällskap Verksamhetsberättelse för 2014

Hedemora bridgesällskap Verksamhetsberättelse för 2014 Hedemora BS 2014-01-10 sida 1(5) Hedemora bridgesällskap BS Spela Bridge 1945 Hedemora BS 2014-01-10 sida 2(5) Styrelsen Styrelsen har bestått av BS Ordförande: Jan Holm Spela Bridge Sekreterare: Kjell

Läs mer

BLÅ BOKEN. IFK Växjös mål och värderingar. "Bredden ger spetsen"

BLÅ BOKEN. IFK Växjös mål och värderingar. Bredden ger spetsen BLÅ BOKEN IFK Växjös mål och värderingar "Bredden ger spetsen" Barnidrott och elitidrott i skön förening IFK Växjö är en av Sveriges ledande friidrottsföreningar för såväl barnsom elitidrott. Vår förening

Läs mer

Linköpings HC. SNABBFAKTA SKÖVDE IK vs. LINKÖPINGS HC MATCHER I KRONOLOGISK ORDNING

Linköpings HC. SNABBFAKTA SKÖVDE IK vs. LINKÖPINGS HC MATCHER I KRONOLOGISK ORDNING bildades 1932 som BK Kenty. Hockey kom med på programmet 1946 och 1976 byttes namnet till. Klubben gjorde en satsning mot eliten som tog sin början tidigt 1990-tal och är numera en etablerad klubb i SHL.

Läs mer

Brons Kalix Pistolskyttar. Poäng Brons Sj Pk Luleå. Poäng Brons Grovskyttarna

Brons Kalix Pistolskyttar. Poäng Brons Sj Pk Luleå. Poäng Brons Grovskyttarna C-Vapen Klass Mikael Johansson 5 6 6 6 7 7 Brons Björn Sundqvist 7 8 66 Brons Hans Rosell 8 5 6 Brons Fredrik Svanberg 5 5 5 5 0 6 Brons 5 Per Sundén 5 59 Brons 6 Anders Isaksson 8 7 6 57 7 Markus Dannberg

Läs mer

RESULTATLISTA. Mårtensträffen

RESULTATLISTA. Mårtensträffen RESULTATLISTA Karlshamns PK samarbetar med: Mårtensträffen 2013-10-27 A-vapen Klass 1 1 Jonas Nilsson Hässleholms psk 6/2 6/3 2/2 4/4 5/2 6/6 4/1 6/4 39/24 7 2 Nicola Lo Presti Lunds pk 0/0 5/3 1/1 3/3

Läs mer

SÄSONGSUTVÄRDERING BROOKLYN TIGERS/ANTNÄS U9 (P09)

SÄSONGSUTVÄRDERING BROOKLYN TIGERS/ANTNÄS U9 (P09) SÄSONGSUTVÄRDERING BROOKLYN TIGERS/ANTNÄS U9 (P09) 180409 AGENDA Truppen Uppföljning Finansiella läget & budget nästa säsong Matcher och cuper Organisation Kläder Aktiviteter TRUPPEN 2017/2018 Brooklyn

Läs mer

Verksamhetsplan Falu IF

Verksamhetsplan Falu IF Verksamhetsplan 2018-2019 Falu IF Delaktighet Glädje och Gemenskap Respekt Allas rätt att vara med 1 Verksamhetsidé Falu IF skall verka för att alla som vill spela ishockey ska få de bästa förutsättningarna

Läs mer

Klubbmästare H30 & H35 & H40 & H45

Klubbmästare H30 & H35 & H40 & H45 Klubbmästare Pojkar 1972 Per Eriksson 1973 Mikael Björin 1974 Mats Fungdal 1975 Mårten Runow 1976 Mats Fungdal 1977 Claes Nilsson 1978 Claes Nilsson 1979 Pontus Carminger 1980 Magnus Berglund 1981 Pontus

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Båtsällskapet Karlslund 2015/2016

Verksamhetsberättelse för Båtsällskapet Karlslund 2015/2016 Verksamhetsberättelse för Båtsällskapet Karlslund 2015/2016 Styrelsen för Båtsällskapet Karlslund får avge följande berättelse för verksamhetsåret 1 september 2015 till 31 augusti 2016. Vid årsmötet den

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse 2016/2017 Styrelsen Ordförande Vice Ordförande Kassör Sekreterare Ansvarig Damakademin Ansvarig Herrakademin Ansvarig Ungdom Adj. ledamot Karl Gustav Holmgren Jan Hansson Åsa Berling

Läs mer

Kursplanerna skall baseras på ishockeyns tre huvudmoment: 1. IS (teknik/taktik) 2. FYSIK 3. MENTALT / SOCIALT

Kursplanerna skall baseras på ishockeyns tre huvudmoment: 1. IS (teknik/taktik) 2. FYSIK 3. MENTALT / SOCIALT 2008-06-30 Målet för Lycksele SK är att spela ishockey i den högsta möjliga divisionen, att vi i huvudsak ska ha spelare som är utbildade i föreningen och som bor på orten. För att göra detta möjligt skall

Läs mer

Året 2012: Ny chans för tjejerna i GP Pucken. Den 15 oktober 2012: Göteborgs Ishockeyförbund fyller 75 år

Året 2012: Ny chans för tjejerna i GP Pucken. Den 15 oktober 2012: Göteborgs Ishockeyförbund fyller 75 år Året 2012: Ny chans för tjejerna i GP Pucken Efter några års uppehåll var tjejerna glädjande nog tillbaka i GP Pucken. Sex olika lag mötte varandra i Rambergsrinken och i samband med finalspelet i Scandinavium

Läs mer

En förening som fortsätter satsa på att skapa regionens bästa träningsmiljö

En förening som fortsätter satsa på att skapa regionens bästa träningsmiljö En förening som fortsätter satsa på att skapa regionens bästa träningsmiljö Partille mars 2016 Säsongen 2016/2017 Föreningen satsar på B-pojk, A-pojk och Juniorerna Idén är tydlig Partille Hockey Klubb

Läs mer

Statistik J18. Träningsmatcher 2004/05

Statistik J18. Träningsmatcher 2004/05 Träningsmatcher 2004/05 1/8 Individuell statistik Utespelare GP G A TP PIM +/- FO% 1 Tobias Lindström 12 12 6 13 16 +9 2 Sebastian Bergström 15 12 5 13 37 +4 58,1 3 Nicklas Frank 11 10 5 12 8 +5 47,5 4

Läs mer

Tävling: Kretsfält 3 KrM C ,

Tävling: Kretsfält 3 KrM C , Tävling: Kretsfält 3 KrM C 2016-05-15, 2016-05-15 1A 1 Daniel Wallander Pk Ena 55656666 45/26 17 B 2 John Danielsson Pk Ena 54546656 41/24 18 B 3 Anders Bennbom Bålsta SS 45644663 38/18 20 4 Anders Johansson

Läs mer