En förstklassig sy- och brodyrmaskin med den senaste tekniken. Perfekt för dig som älskar att sy.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "En förstklassig sy- och brodyrmaskin med den senaste tekniken. Perfekt för dig som älskar att sy."

Transkript

1 En förstklassig sy- och brodyrmaskin med den senaste tekniken. Perfekt för dig som älskar att sy. Högupplöst ASV LCD-skärm med intuitivt placerade ikoner Unik intelligent kameraögateknik Revolutionerande surroundbelysning med naturligt ljus Största arbetsytan någonsin

2

3 Innovation som fått ett nytt vackert hem Med över 100 år av sömnadserfarenhet bakom oss kan vi på Brother stolt presentera nya Innov-is. Den perfekta partnern för dig som älskar att sy. Marknadens mest tekniskt avancerade och användarvänliga maskin, som ger fritt spelrum för din kreativitet. Mängder av fantastiska funktioner och fördelar: Supersnabb bearbetning. Du kan hitta, redigera och förhandsgranska dina motiv snabbare än någonsin. Ny belysning med neutralt ljus. Visar dina projekt i sina rätta, klara färger över hela sömnadsytan. Utökad arbetsyta, plus en brodyrarm. Innov-is automatiska trycksensor (ICAPS). Känner av tygets tjocklek när du syr och justerar automatiskt pressarfotstrycket så att sömmarna blir vackra och jämna i hela projektet. Låt dig imponeras av alla fördelar med Innov-is. De nya funktionerna som gör det enklare och roligare att sy kommer att förändra din syn på sömnad, till exempel funktionen Print and Stitch och de omfattande hantverksfunktionerna.

4 Bäst överblick i världen Innov-is är en revolutionerande maskin med ett intelligent kameraöga, som ger en uppförstorad, knivskarp bild av sömnadsytan. Tryck bara på knappen, så visar kameran din exakta nålposition redan innan du syr. Nu är det enkelt att kombinera dekorativa sömmar till perfekta bårder. Med vårt enastående kameraöga kan du se sömnadsytan tydligt, vilket ger ett mer exakt resultat. Sy motiv och sömmar som ser avancerade ut med den senaste kantsensortekniken. Funktioner Placera brodyrmotiv exakt. Redigera dina motiv på skärmen och förhandsgranska det färdiga mönstret på projektet. Avancerad sensorteknik som underlättar kantsömnad. Kameran känner av tygets kant, ser till att sömmarna blir jämna och håller rätt avstånd. Lätt att ställa in brodyrpositioner med hjälp av den inbyggda kameran. Förstorad bild av nålpositionen för exakt nålplacering på ställen där det är svårt att se extra praktiskt när du ska sy i knappar eller sy knapphål. Skanna och se projekt med brodyrramar på skärmen och placera dina motiv precis där du vill ha dem.

5 Att använda Innov-is är en upplevelse som inte liknar något annat. Den är helt enkelt full med funktioner och egenskaper som gör även de mest avancerade projekten lätta att genomföra. Spara värdefull tid med det avancerade trädningssystemet. Tryck bara på knappen, oavsett vilken storlek det är på nålen eller vilken trådtyp du använder. Fler finesser än någon annan maskin, till exempel: 2 2 trådhållare (två horisontella och två vertikala). Jämn matning i fler riktningar. Du kan sy raksöm i åtta olika riktningar och sicksack i fyra utan att vrida på tyget. Praktiskt vid lapptäckssömnad och på svåråtkomliga områden. 7-punktsmatning för jämn sömnad. Enkel spolplacering lägg bara i spolen och börja sy. Ett oberoende uppspolningssystem med ny justerbar hastighetsfunktion. Du kan spola upp en ny spole medan du syr. My custom stitch används för att skapa egna sömmar direkt på skärmen. Sy vackra, exakta sömmar med den automatiska trycksensorn (ICAPS), som känner av tygets tjocklek och justerar pressarfotstrycket därefter.

6 Stor och ljus arbetsyta Innov-is ligger ljusår framför andra maskiner på marknaden. Den har åtta kraftfulla LED-lampor som ger helspektrumbelysning, för klara och verklighetstrogna färger. Den unika spridningslinsen skapar en 25 cm ljuscirkel runt nålen. Och se vilket utrymme du får! Mer än 12,5 cm djupt och 25 cm brett, vilket är den största ytan någonsin från Brother. Arbetsytan är hela 323 mm. Det har aldrig varit lättare att hantera stora arbeten som quiltar eller ytterplagg. Och samma sak gäller för dina mest uttrycksfulla sömnads- och brodyrprojekt. Funktioner Unik LED-belysning som ger klara och naturliga färger. Bred spridning av ljuset, som riktas så att det ger maximalt ljus runt hela nålen. När du sätter på brodyrarmen får du ännu mer arbetsyta. Välj mellan fem olika belysningsnivåer, inklusive avstängt läge. Ny lättanvänd jumboram för broderier på upp till cm. Spara dina tillbehör lättillgängligt i tillbehörsasken som passar i friarmen till din Innov-is. Med Innov-is har du alltid många möjligheter och det är du som bestämmer! Innov-is levereras komplett med hundratals färdiga mönster och många stora och unika motiv.

7

8 Funktioner Extra stor brodyryta på cm Skapa ännu större broderier. Ger flexibilitet och effekt åt dina motiv. Oberoende uppspolning med reglerbar hastighet Spola upp undertråd medan du fortsätter sy. Automatisk elektronisk nålträdning Det är enkelt att trä nålen. Det räcker att trycka på knappen. Belysning Naturlig surroundbelysning med justeringsfunktion. Innov-is (ICAPS) Enkel spolplacering Innov-is automatiska trycksensor (ICAPS) känner hela tiden av tygets tjocklek när du syr och justerar automatiskt pressarfotstrycket så att sömmarna blir vackra och jämna i hela projektet. Lägg bara i en full spole och börja sy direkt.

9 Skjutreglaget reglerar hastigheten och kan programmeras för att variera stygnbredden Använd hastighetsreglaget för att programmera stygnbredden och skapa egna sicksack-mönster när du syr. Trådställ med 2 hållare Avtagbart, stort trådställ med hållare för 2 stora trådrullar eller för enkel sömnad med tvillingnål. Extra stor pekskärm Rör bara vid skärmen för att välja brodyrmotiv, sömmar, kraftfulla redigeringsfunktioner, hjälp och videoinstruktioner. 3 USB-portar (2 värdar och 1 slavenhet) Överför brodyrmotiv direkt till/från din PC. Anslut USB-utrustning som usb-minnen och minneskortsläsare/skrivare. 7-punktsmatning Extra matartänder för jämn matning och överlägsen stygnkvalitet. Knälyft Frigör händerna genom att använda knälyftet för att höja eller sänka pressarfoten. Perfekt när du arbetar med större arbeten såsom quiltar. 3 lägen för mer komfort.

10 Funktioner Stor skärm 21,6 cm diagonalt. Högupplöst WVGA färger. Extra bred 176 graders betraktningsvinkel. Supersnabb bearbetning du kan hitta och redigera dina motiv snabbare än någonsin. Omedelbar realistisk förhandsgranskning av motiven in i minsta detalj. Enkel att hantera tack vare de lättförståeliga ikonerna på pekskärmen. Använd fingret, pekpennan eller den medföljande USB-musen. Stygnantalsfunktionen räknar automatiskt ut antalet stygn i broderiet för att behålla stygntätheten. Välj bland de inbyggda skärmsläckarna eller ladda upp dina favoritfoton och bilder för att göra ett eget bildspel. Mönsterstorleken kan ökas med upp till 200 procent eller minskas till 60 procent.

11 Den perfekta känslan en skärm som är lika stor som din fantasi Den mest användarvänliga maskinen någonsin särskilt när det gäller ikoner och lättbegripliga funktioner. Via pekskärmen kan du välja och redigera mönster och skapa riktigt avancerade motiv. De välkända Brother-ikonerna är fortfarande intuitivt placerade, men har fått en fräsch 3D-look. Med 176 graders synvinkel kan du bekvämt se skärmen från vilken vinkel eller position som helst, även om du står en bit bort hela tiden med liten eller ingen färgskiftning. Det gör att motiven som du arbetar med alltid är klara och tydliga och hjälper dig att uppnå perfekta resultat.

12 Exklusiv Colour Shuffling Tack vare Innov-is nya Colour Shuffling -funktion kan du enkelt välja nya färgscheman till dina broderier. Välj mellan alternativen Random, Gradient, Vivid och Soft och välj den färgkombination som du gillar bäst. My Custom Design Med funktionen My Custom Design kan du skapa egna unika brodyrmönster. Till funktionen hör en specialdesignad platta och penna. Innov-is omvandlar dina unika motiv till färdiga brodyrmönster som du kan sy. Innov-is är den ultimata maskinen på marknaden för sömnad, quiltning och brodyr inklusive handarbete fyra metoder i en och samma produkt för att uppfylla de drömmar och talanger du har.

13 Undertrådsdekorationer Brodera med en extra dimension. Dekorativa trådar och band är ofta för tjocka för att matas genom nålen. På Innov-is kan du spola upp dem på spolen och sy dem underifrån på tyget. Det ingår 14 nya brodyrmönster för undertrådsdekorationer. Du kan dessutom sy på frihand och använda olika rak- och nyttosömmar för att skapa dekorativa effekter. Och du kan skapa egna mönster bara genom att peka och klicka. Oavsett hur din vision ser ut kan Innov-is hjälpa dig att förverkliga dem. Det finns nästan ingen gräns för maskinens förmåga att öka din syhastighet, att spara tid och möda, att förbättra slutresultatet och att öppna dörren för nya sömnadsupplevelser. Du kan göra nästan vad du vill med de många inbyggda brodyrmönstren till exempel kombinera, ändra storlek, rotera, repetera och redigera. Funktioner Obegränsade möjligheter att tillämpa idéer och kunskaper på allt från T-shirtar och nattlinnen till kuddar, quiltar och väggbonader. Redigera dina motiv på skärmen och förhandsgranska det färdiga mönstret på projektet. Skapar tredimensionella broderier på tryckbara tyger. Vidga dina vyer med Print and Stitch Prova något nytt Skapa applikationer för detaljerade applikationer i full färgskala, även på märken och medaljonger. Stansa papper stäng av trådsensorn och skapa kort eller konstobjekt. Vem förutom Brother gör det möjligt att kombinera utskrivna bilder med precisionsbroderier, för att skapa egna originella konstverk? Tänk dig möjligheterna familjefoton och semesterbilder, dina husdjur eller vad du vill. Brodyrmönster kan kombineras med utskrivna bakgrunder som är inbyggda i Innov-is. Du kan också skapa egna Print and Stitch-projekt med den personliga brodyrprogramvaran PE-Design Next (tillval). Mängder av exklusiva och dekorativa bårder, monogram och sömmönster. Brodera motiv i flera färger med en enda färg utan avbrott.

14 Hundratals inbyggda dekoroch nyttosömmar Fler än inbyggda sömmar, inklusive: 3 typsnitt med totalt 918 alfabetiska tecken* Dekorsömmar 786 sömmar Nyttosömmar 148 sömmar Totalt sömmar *Varje tecken kan sys i två storlekar

15 och lika många mönster med exklusiva motiv Till Innov-is medföljer hundratals färdiga mönster, med många stora och unika motiv. Du har ett stort utbud att välja på och hittar alltid de perfekta alternativen för dina projekt. Quilt-motiv Du kan välja klassiska schweiziska broderier från tidigt 1900-tal, som passar perfekt till gammaldags sömnadsprojekt. Vintage-motiv Eller kanske sy vackra utsmyckningar med våra populära vintage-inspirerade mönster. Moderna europeiska motiv Eller välj ett modernt europeiskt designermotiv, perfekt till fantastiska projekt i moderna material. 30 exklusiva utgångsmönster Kanske föredrar du att sy monogram med hjälp av en uppsättning utgångsmönster från en välkänd japansk brodyrsamlare. Japanska motiv Och nu när Asien-inspirerat mode är så inne kanske du ska ta dig en titt på de fantastiska Kanji-tecknen, exklusivt gjorda av en japansk kalligrafiartist.

16 Bord och friarmsläge Utöka arbetsytan med ett lättfäst, extra brett förlängningsbord som är perfekt till stora quilt- och sömnadsprojekt. Bordet har även en fast linjal för sistaminutenmätningar, förvaringsutrymme för knälyftet och friarmsläge för att ge dig extra sikt och kontroll över dina projekt. Brodyrkortläsare Brodyrkortläsaren läser av Brothers stora sortiment av brodyrkort*. Anslut bara kortläsaren via USBporten så kan du skicka motiv direkt till Innov-is. *Inte kompatibel med Disneys minneskort. PE-Design-program Brothers sortiment med brodyrmotivprogram innehåller funktioner för alla, oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren. Mer information får du hos din återförsäljare eller på Kontakt: Ram till bårder och kanter En ram som gör det enklare att sy vackra bårder och kanter. Använd den i kombination med den programvara som finns inbyggd i Innov-is, för att skapa löpande bårdmönster utifrån de fantastiska inbyggda motiven. Trådställ för tio trådrullar Trådstället snäpps fast snabbt och säkert på symaskinen och har 10 vertikala hållare där du kan sätta de trådrullar du ska sy med eller förvara spolar. På så sätt har du alltid favoritfärgerna nära till hands. Placera dina trådar i rätt färgsekvens inför nästa broderi-, quiltnings- eller sömnadsprojekt. Trådhållarna kan enkelt tas bort så att stället kan användas till flera olika trådrullestorlekar. 3 års garanti Brother s Innov-is sy- och brodyrmaskiner omfattas av 3 års fabriksgaranti för att du ska känna dig trygg med ditt köp. Specifikationen var korrekt vid tryckning. Brother är ett registrerat varumärke som tillhör Brother Industries Ltd. Namn på märkesprodukter är registrerade varumärken eller varumärken som tillhör respektive företag. Tryckt i #NV1e_SWE Brother Sewing Machines Europe GmbH Im Rosengarten 11, DE Bad Vilbel, Tyskland

PR1000e. PR1000e Brodyrmaskin. Professionella broderier snabbt och lätt med Brother PR1000e

PR1000e. PR1000e Brodyrmaskin. Professionella broderier snabbt och lätt med Brother PR1000e PR1000e PR1000e Brodyrmaskin Professionella broderier snabbt och lätt med Brother PR1000e 200 360 mm brodyryta Högupplöst ASV LCD-pekskärm Avancerad belysning med naturligt ljus Justerbar hastighet: 400

Läs mer

Valfria extra tillbehör

Valfria extra tillbehör Valfria extra tillbehör Ram till bårder och kanter En ram som underlättar arbetet med att göra vackra bårder och kanter. Använd den i kombination med den programvara som finns inbyggd i Innov-is I, för

Läs mer

Den kompakta sy- och brodyrmaskinen

Den kompakta sy- och brodyrmaskinen 900 Den kompakta sy- och brodyrmaskinen 900 LCD-pekskärm Automatisk nålträdning Förlängningsbord 170 brodyrdesigner 129 nytto- och dekorsömmar Fantastiskt urval av sömmar... Nytto- och dekorsömmar... Välj

Läs mer

att utveckla din sömnadsförmåga och låta inspirationen ta dig dit du vill. PERFEKT PÅLITLIGHET

att utveckla din sömnadsförmåga och låta inspirationen ta dig dit du vill. PERFEKT PÅLITLIGHET Släpp loss PFAFF passport symaskiner levereras med en hårdhuv som skyddar symaskinen. Den ergonomiska utformningen gör maskinerna praktiska att transportera och enkla att förvara. Nu börjar resan! Tänk

Läs mer

Dubbelt så många möjligheter. Sofistikerad symaskin med brodérfunktion

Dubbelt så många möjligheter. Sofistikerad symaskin med brodérfunktion Dubbelt så många möjligheter Sofistikerad symaskin med brodérfunktion Upptäck den dolda potentialen... Sofistikerad symaskin med brodérfunktion Dubbelt så många möjligheter! Sofistikerad symaskin med brodérfunktion.

Läs mer

Skapa effekt! Låt inspirationen leda dig. www.pfaff.com

Skapa effekt! Låt inspirationen leda dig. www.pfaff.com Skapa effekt! 1 Skapa effekt! Låt inspirationen leda dig. Förvandla det vanliga till något unikt. PFAFF sy- och brodérmaskin erbjuder en rad imponerande funktioner, kreativa möjligheter och ett otroligt

Läs mer

Kärlek vid första ögonkastet

Kärlek vid första ögonkastet Kärlek vid första ögonkastet En dyrbar juvel för kärleksfulla ögonblick Välkommen att fira kärleken! HUSQVARNA VIKING DESIGNER RUBY sy- och brodermaskin är ett verkligt måste oavsett om det rör sig om

Läs mer

Har du lust att sy? är redo!

Har du lust att sy? är redo! Har du lust att sy? är redo! Det är det perfekta valet för dig som syr till husbehov. Modern design, praktiska egenskaper och enkel användning det är från PFAFF. Välj mellan tre olika modeller. Njut av

Läs mer

1 fe & 1 trollkarl. 2 dagar utan barnen. 2 maskeradkostymer och mina barns gränslösa fantasi. 1 fulländad maskin som syr + broderar

1 fe & 1 trollkarl. 2 dagar utan barnen. 2 maskeradkostymer och mina barns gränslösa fantasi. 1 fulländad maskin som syr + broderar BERNINA 580 I 560 1 fe & 1 trollkarl 2 mönster och flera olika broderimotiv 1 fulländad maskin som syr + broderar 2 dagar utan barnen 12 glas saft 7 pannkakor med jordgubbssylt 2 maskeradkostymer och mina

Läs mer

1 B 770 QE med BERNINA stygnregulator

1 B 770 QE med BERNINA stygnregulator BERNINA 770 QE 790 1 ny tygkollektion 4 meter fint sidentyg 1 övermatningsfunktion för matning av tunna tyger 1 övermatningsfunktion för kviltning 1 B 770 QE med BERNINA stygnregulator 1 B 790 med sömdesigner

Läs mer

1 fe & 1 trollkarl. 2 dagar utan barnen. 2 maskeradkostymer och mina barns gränslösa fantasi. 1 fulländad maskin som syr + broderar

1 fe & 1 trollkarl. 2 dagar utan barnen. 2 maskeradkostymer och mina barns gränslösa fantasi. 1 fulländad maskin som syr + broderar BERNINA 580 I 560 1 fe & 1 trollkarl mönster och flera olika broderimotiv 1 fulländad maskin som syr + broderar dagar utan barnen 1 glas saft 7 pannkakor med jordgubbssylt maskeradkostymer och mina barns

Läs mer

När allt blir möjligt. www.pfaff.com

När allt blir möjligt. www.pfaff.com creativetm4.0 När allt blir möjligt. www.pfaff.com Det är nu som drömmar kan förverkligas. Upplev det fantastiska samspelet mellan dina egna unika idéer och den moderna tekniken. Du kommer att bli förtjust

Läs mer

overlock line Upptäck hemligheten bakom den perfekta kantavslutningen.

overlock line Upptäck hemligheten bakom den perfekta kantavslutningen. Sy som proffsen! overlock line Upptäck hemligheten bakom den perfekta kantavslutningen. hobbylock 2.0 coverlock coverlock 3.0 multifunktionell l snabb l exakt 4.0 Sy som proffsen! Upplev en ny generation

Läs mer

Stig in i en ny värld. De vackraste idéerna är de som broderas.

Stig in i en ny värld. De vackraste idéerna är de som broderas. TM Stig in i en ny värld. De vackraste idéerna är de som broderas. www.pfaff.com Stig in i en ny värld. För dig som är passionerat intresserad av att sy och som alltid letar efter ny inspiration sy- och

Läs mer

Triss i prydnadskuddar

Triss i prydnadskuddar Triss i prydnadskuddar Prydnadskuddar med julmotiv är det perfekta sättet att sätta en personlig prägel på hemmet. Men din Husqvarna Viking symaskin är det enkelt att sy kuddar. Nedan finner du steg för

Läs mer

HUSKYLOCK. 936, 910 och 905 Goda vänner har ett gott samarbete

HUSKYLOCK. 936, 910 och 905 Goda vänner har ett gott samarbete HUSKYLOCK 936, 910 och 905 Goda vänner har ett gott samarbete 936 910 905 Din HUSKYLOCK och Husqvarna Viking symaskin är som nål och tråd. Kombinera symaskinens mångsidighet med Husqvarna Viking Huskylocks

Läs mer

Visa din personlighet

Visa din personlighet Vackert upplyst Visa din personlighet Din kreativa sida återspeglar din personlighet. Du har en allvarlig sida som önskar precision. Du älskar att utforska möjligheterna med broderidesign. Du har även

Läs mer

Innovationer som ger nya overlockupplevelser

Innovationer som ger nya overlockupplevelser INNOVATIV inifrån Innovationer som ger nya overlockupplevelser HUSKYLOCK -maskinerna från HUSQVARNA VIKING är innovativa på alla sätt, från insidan hela vägen ut. Med funktioner som fokuserar på användarvänlighet

Läs mer

ELNA LOTUS PÅ MoMA. Lotus blev Elna s mest sålda modell genom tiderna och en världssuccé: över en miljon maskiner såldes.

ELNA LOTUS PÅ MoMA. Lotus blev Elna s mest sålda modell genom tiderna och en världssuccé: över en miljon maskiner såldes. ELNA LOTUS PÅ MoMA En kompakt symaskin med en unik design: den ursprunliga Elna Lotus från 1968 finns utställd på The Museum of Modern Art (MoMA) i New York. Lotus blev Elna s mest sålda modell genom tiderna

Läs mer

THE LOTUS SPIRIT Kompakt, enkel, angenäm

THE LOTUS SPIRIT Kompakt, enkel, angenäm ELNA LOTUS PÅ MoMA En kompakt symaskin med en unik design: den ursprunliga Elna Lotus från 1968 fi nns utställd på The Museum of Modern Art (MoMA) i New York. Lotus blev Elna s mest sålda modell genom

Läs mer

Så generös. Så briljant. Tänk dig...

Så generös. Så briljant. Tänk dig... Så generös. Så briljant. Tänk dig... ~2~ www.husqvarnaviking.com www.husqvarnaviking.com ~3~ Den mest briljanta sy- och brodermaskinen någonsin! Denna juvel sätter nya standarder för sömnad och brodering.

Läs mer

Förverkliga din potential. expression line

Förverkliga din potential. expression line w Förverkliga din potential expression line Upptäck en ny dimension inom sömnad och quiltning! Är det ny inspiration, perfekta resultat och modern teknik du är ute efter? Allt detta och mycket mer finns

Läs mer

Hemligheten bakom skönheten! BRILJANT NOGGRANNHET I VARJE FUNKTION

Hemligheten bakom skönheten! BRILJANT NOGGRANNHET I VARJE FUNKTION Hemligheten bakom skönheten! BRILJANT NOGGRANNHET I VARJE FUNKTION En kunglig klänning som döljer glimrande hemligheter Den här fantastiska klänningen har specialdesignats för sy- och brodérmaskinen HUSQVARNA

Läs mer

Lysande resultat! Fa n ta s t i s k a P R i s V Ä R Da F u n k t i o n e R

Lysande resultat! Fa n ta s t i s k a P R i s V Ä R Da F u n k t i o n e R Lysande resultat! Fantastiska PRISVÄRDA funktioner Med en lysande safir! Exceptionella möjligheter Den utökade sömnadsytan ger mer plats för quiltar och andra stora projekt. Den stora grafiska displayen

Läs mer

Blanda färger Väv samman minnen

Blanda färger Väv samman minnen Blanda färger Väv samman minnen Gör det bästa du vet: Sy! tillsammans med dem du gillar allra mest! En stor quilt. Tre fantastiska kuddar. Underbara bordslöpare. Personliga mugghållare (sex för att vara

Läs mer

Produkt översikt 2018/2019

Produkt översikt 2018/2019 Brodyrmaskiner Sy/Brodyrmaskiner Symaskiner Programvara (Gäller från September 2018) Produkt översikt 2018/2019 Släpp din kreativitet fri. Overlock/Täcksöm brothersewing.se Symaskiner KD144S 14 inbyggda

Läs mer

Låt kreativiteten flyga fritt!

Låt kreativiteten flyga fritt! Låt kreativiteten flyga fritt! INBYGGDA hjälpfunktioner ger PROFFSIGA RESULTAT DESIGNER TOPAZ 30 En större, friare upplevelse av sömnad och broderi De fantastiska sy- och brodermaskinerna HUSQVARNA VIKING

Läs mer

Ju mer du vill ha desto mer får du. www.pfaff.com

Ju mer du vill ha desto mer får du. www.pfaff.com TM TM Ju mer du vill ha desto mer får du. www.pfaff.com En ny definition av kreativitet! creative visiontm utmärker sig på alla sätt och vis. Den liknar inte någon annan symaskin den är unik. Precis som

Läs mer

Per fection starts here ṬM. ren. perfektion. ActivStitch Technology

Per fection starts here ṬM. ren. perfektion. ActivStitch Technology Per fection starts here ṬM ren perfektion ActivStitch Technology ren perfektion Varje stygn: helt exakt. Varje söm: felfri. Varje broderi: helt enkelt extraordinärt. Upplev sömnadsperfektion med den ultimata

Läs mer

Skillnaden ligger i detaljerna!

Skillnaden ligger i detaljerna! Per fection starts here. Skillnaden ligger i detaljerna! Med original System bara från PFAFF Tre modeller, var och en med fantastiska funktioner, väntar på att upptäckas av dig. Upptäck PFAFF -serien och

Läs mer

Vi firar 140 år av. Magiskt skapande

Vi firar 140 år av. Magiskt skapande Vi firar 140 år av Magiskt skapande Det var en gång Känner du till vår historia? Historien om vårt varumärke och våra världskända symaskiner. Följ med oss på en resa genom historien och de innovationer

Läs mer

102 inbyggda brodyrmotiv, inklusive 30 exklusiva Laura Ashley-motiv. Hundratals sömkombinationer. Upp till stygn i minuten mm brodyryta

102 inbyggda brodyrmotiv, inklusive 30 exklusiva Laura Ashley-motiv. Hundratals sömkombinationer. Upp till stygn i minuten mm brodyryta 2200 102 inbyggda brodyrmotiv, inklusive 30 exklusiva Laura Ashley-motiv 260 160 mm brodyryta Stor sömnadsyta Hundratals sömkombinationer Upp till 1.000 stygn i minuten Tillbehörssats för cirkel- och undertrådsdekorationer

Läs mer

AcuFeed pressarfötter

AcuFeed pressarfötter AcuFeed pressarfötter Med inbyggd AcuFeed övermatare och det unika 7-delade undermatarsystemet matas flera tyglager med perfektion, oavsett om du syr i silke, sammet, vinyl eller tjocka lager med tyg och

Läs mer

Skillnaden ligger i detaljerna! Med original systemet bara från PFAFF

Skillnaden ligger i detaljerna! Med original systemet bara från PFAFF Skillnaden ligger i detaljerna! Med original systemet bara från PFAFF Inspireras av nya PFAFF och upplev skillnaden detaljerna som placerar de här symaskinerna i en klass för sig. PFAFF -maskinernas design

Läs mer

Vad ingår i de olika dataprogrammen?

Vad ingår i de olika dataprogrammen? Vad ingår i de olika dataprogrammen? 5D Embroidery Följande moduler ingår, se mer info på kommande sidor 5D Embroidery 5D Organizer Monogram Wizard 5D Configure Medföljande broderier och bilder 700 broderier

Läs mer

D E S I G N E R S E. Helt enkelt perfekt! Intuitiv design. Ny teknik. Inklusive en exklusiv presentförpackning!

D E S I G N E R S E. Helt enkelt perfekt! Intuitiv design. Ny teknik. Inklusive en exklusiv presentförpackning! D E S I G N E R S E L i m i t e d e d i t i o n Helt enkelt perfekt! Intuitiv design. Ny teknik. Inklusive en exklusiv presentförpackning! F L E R N Y H E T E R, N Y A M Ö J L I G H E T E R O C H B E K

Läs mer

Sy snyggt. med Emerald från husqvarna Viking EMERALD 116 EMERALD 118

Sy snyggt. med Emerald från husqvarna Viking EMERALD 116 EMERALD 118 Sy snyggt med Emerald från husqvarna Viking EMERALD 116 EMERALD 118 Du skapar. Emerald syr. Symaskinsduon Husqvarna Viking Emerald 118 och 116 är idealisk för alla typer av sömnad från unika festklänningar

Läs mer

Skärmförstoring... 26 Öka och minska förstoringen... 26 Kontrollera aktuell läsposition... 27 Färgläge... 28 Kontrastjustering...

Skärmförstoring... 26 Öka och minska förstoringen... 26 Kontrollera aktuell läsposition... 27 Färgläge... 28 Kontrastjustering... GoVision 20160513 Innehållsförteckning Introduktion... 4 Upphovsrätt... 5 Säkerhetsföreskrifter... 6 VARNING! För din säkerhet... 6 Säkerhetsanvisningar... 7 Produktinformation... 8 Förpackningens innehåll...

Läs mer

150 år av obegränsad kreativitet!

150 år av obegränsad kreativitet! 150 år av obegränsad kreativitet! jubileumssymaskin Symaskin inklusive PFAFF :s jubileumskit med pressarfötter. Är det ny inspiration, perfekta resultat och modern teknik du är ute efter? Här är symaskinen

Läs mer

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag.

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag. SKÄRGÅRD -ett badrum som passar! Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud av badrumslösningar. Vi vill göra det enklare för dig att sätta ihop ett unikt och individuellt badrum som

Läs mer

Välj söm och börja sy!

Välj söm och börja sy! Välj söm och börja sy! Tysk teknik! Innovativ design! Med originalfunktionen från Pfaff! Superlätt att använda hög kvalitet typiskt Pfaff Har du lust att sy? select är redo! En gång Pfaff alltid Pfaff!

Läs mer

Memory Craft 500E Broderimaskin

Memory Craft 500E Broderimaskin Memory Craft 500E maskin Det självklara valet när det är detaljerna som avgör! Memory Craft 500E är anpassade till hem-, hobby-och småföretagaren. Passar hemma i syrummet hos entusiasten, eller hos det

Läs mer

expressiontm line Förverkliga dina förmågor Jämn tygmatning både ovanifrån och underifrån.

expressiontm line Förverkliga dina förmågor Jämn tygmatning både ovanifrån och underifrån. TM Original PFAFF 9 mm-sömmar! expressiontm line Förverkliga dina förmågor Jämn tygmatning både ovanifrån och underifrån. Förverkliga dina förmågor och upplev en helt ny dimension av sömnad Letar du efter

Läs mer

Memory Craft Horizon 7700 QCP. Varje projekt är en Resa Vill du vara med och Njuta av resan?

Memory Craft Horizon 7700 QCP. Varje projekt är en Resa Vill du vara med och Njuta av resan? Memory Craft Horizon 7700 QCP Varje projekt är en Resa Vill du vara med och Njuta av resan? Din bästa sy och quilt upplevelse får du med Janome g Kommer du ihåg första gången du blev smittad av quiltbasillen?

Läs mer

Studieplan i textilslöjd år 7-9

Studieplan i textilslöjd år 7-9 Studieplan i textilslöjd år 7-9 I år 7 har eleverna hemkunskap ena terminen och slöjd den andra terminen. Under "slöjdterminen "ska de ha båda slöjdarterna. Det innebär att eleverna ä 9 x 80 min i vardera

Läs mer

> ATT TA FANTASTISKA BILDER HAR ALDRIG VARIT ENKLARE. e - pl2

> ATT TA FANTASTISKA BILDER HAR ALDRIG VARIT ENKLARE. e - pl2 ÄLSKAD AV PROFFSEN. GJORD FÖR DIG. > ATT TA FANTASTISKA BILDER HAR ALDRIG VARIT ENKLARE. e - pl2 en Del SOM ÄR perfekt GÅR DeT ATT DISKUTeRA. ANNAT INTe. Det var, på sätt och vis, inte ens vi som utvecklade

Läs mer

Kärlek vid första ögonkastet

Kärlek vid första ögonkastet Kärlek vid första ögonkastet EN DYRBAR JUVEL FÖR KÄRLEKSFULLA ÖGONBLICK VÄLKOMMEN ATT FIRA KÄRLEKEN! HUSQVARNA VIKING DESIGNER RUBY sy- och brodermaskin är ett verkligt måste oavsett om det rör sig om

Läs mer

Fantisera Skapa Briljera

Fantisera Skapa Briljera Fantisera Skapa Briljera DESIGNER TOPAZ 40 DESIGNER TOPAZ 50 INBYGGD HJÄLP FÖR PROFFSSÖMNAD OCH BRODERI Låt fantasin leda dig! Jag heter Tara och jag älskar att sy, men när jag började brodera togs min

Läs mer

många olika funktioner

många olika funktioner upplev skillnaden... Ta reda på varför symaskinerna från PFAFF skiljer sig från mängden och hur de smarta ambition -modellerna kan hjälpa dig att finslipa din konstnärliga process. Överlägsen precision

Läs mer

Instruktionsbok KEEPING THE WORLD SEWING

Instruktionsbok KEEPING THE WORLD SEWING Instruktionsbok KEEPING THE WORLD SEWING SÄKERHETSFÖRESKRIFTER Denna hushållssymaskin är konstruerad och byggd för att överensstämma med standard IEC/EN 60335-2-28. NÄTANSLUTNING Den här symaskinen får

Läs mer

Sy snyggt. med Emerald från Husqvarna Viking

Sy snyggt. med Emerald från Husqvarna Viking Sy snyggt med Emerald från Husqvarna Viking Du skapar. Emerald syr. Symaskinsduon Husqvarna Viking Emerald 118 och 116 är idealisk för alla typer av sömnad från unika festklänningar till gardinuppsättningar

Läs mer

En oförglömlig upplevelse

En oförglömlig upplevelse En oförglömlig upplevelse Upptäck innovation när den är som bäst HUSQVARNA VIKING deluxe Stitch System innovation när den är som bäst Sy- och brodérmaskinen DESIGNER RUBY deluxe är utrustad med en av dagens

Läs mer

Aktiv sittställning för alla. Justera efter dina behov

Aktiv sittställning för alla. Justera efter dina behov RH Mereo RH Mereo Nu lanserar RH en stol som också är ett arbetsredskap och ett affärsverktyg på samma gång. RH Mereo är konstruerad för att höja kapaciteten, både din egen och på hela arbetsplatsen. Den

Läs mer

Denna hushållssymaskin är konstruerad och byggd för att överensstämma med standard IEC/EN 60335-2-28.

Denna hushållssymaskin är konstruerad och byggd för att överensstämma med standard IEC/EN 60335-2-28. Instruktionsbok SÄKERHETSFÖRESKRIFTER Denna hushållssymaskin är konstruerad och byggd för att överensstämma med standard IEC/EN 60335-2-28. Nätanslutning Den här symaskinen får endast användas med den

Läs mer

Öka din kreativitet! creative 1.5 1

Öka din kreativitet! creative 1.5 1 Öka din kreativitet! creative 1.5 1 Öka din kreativitet! Gör intryck och våga! Du är unik! Uttryck det på ett sätt som speglar din personlighet och som får dig att sticka ut från mängden. Med sy- och brodérmaskinen

Läs mer

PERSONLIGA BRODYRPRODUKTER

PERSONLIGA BRODYRPRODUKTER PERSONLIGA BRODYRPRODUKTER 1 INNEHÅLL HISTORIEN OM MORMOR LIISA HANTVERK OCH TRADITION PRODUKTER Kuddar Servetter Tavlor LINNETYG BRODYRFÄRGER TYPOGRAFI PRISLISTA 2 3 HISTORIEN OM MORMOR LIISA HANTVERK

Läs mer

SY, SY, SY VINDJACKA

SY, SY, SY VINDJACKA SY, SY, SY VINDJACKA 1 VINDJACKA ATT TÄNKA PÅ Tygåtgång Beräknad på tygbredd 140 cm i storlek M. Jacka ca 2.8 m tyg + mudd och foder, detta är generöst räknat. Innan du köper eller klipper av tyget vid

Läs mer

UPPTÄCK Den nya standarden av elektriska designradiatorer. Langila Sanbe

UPPTÄCK Den nya standarden av elektriska designradiatorer. Langila Sanbe Stor noggrannhet har lagts ned vid skapandet av detta dokument. Ingen del av detta dokument får mångfaldigas utan skriftligt medgivande av Rettig ICC. Rettig ICC tar inget ansvar för eventuella felaktigheter

Läs mer

Fixa till ditt sommarhus med Bemz!

Fixa till ditt sommarhus med Bemz! Fixa till ditt sommarhus med Bemz! Fantastiska överdrag för IKEA-soffor och fåtöljer, kuddar m.m. Använd gärna bifogade bilder, eller välj bland fler högupplösta bilder samt produktinformation här Med

Läs mer

1 nytt hem. 12 kuddar, som jag. 7 koppar jasminte. sjunker ner drömmande i. 12 japanska motiv. 21 missade samtal. 1 extra lång friarm för att brodera

1 nytt hem. 12 kuddar, som jag. 7 koppar jasminte. sjunker ner drömmande i. 12 japanska motiv. 21 missade samtal. 1 extra lång friarm för att brodera 1 nytt hem 1 japanska motiv 1 etra lång friarm för att brodera 1 missade samtal 7 koppar jasminte BERNINA 780 1 kuddar, som jag sjunker ner drömmande i Direktvalknappar: Start/stopp-knapp Höj och sänk

Läs mer

SÄKERHETSFÖRESKRIFTER Denna hushållssymaskin är konstruerad och byggd för att överensstämma med standard IEC/EN 60335-2-28.

SÄKERHETSFÖRESKRIFTER Denna hushållssymaskin är konstruerad och byggd för att överensstämma med standard IEC/EN 60335-2-28. INSTRUKTIONSBOK E20 SÄKERHETSFÖRESKRIFTER Denna hushållssymaskin är konstruerad och byggd för att överensstämma med standard IEC/EN 60335-2-28. Nätanslutning Den här symaskinen får endast användas med

Läs mer

PROFESSIONELLA SÖMMAR

PROFESSIONELLA SÖMMAR PROFESSIONELLA SÖMMAR Reglerbart pressarfotstryck med indikationsfönster Inbyggd användarvänlig nålträdare Oberoende separat spolmekanism Upplyst LCD skärm Knälyft Memory Craft 6500 Professional Invändig

Läs mer

Instruktionsbok KEEPING THE WORLD SEWING

Instruktionsbok KEEPING THE WORLD SEWING Instruktionsbok KEEPING THE WORLD SEWING SÄKERHETSFÖRESKRIFTER Denna hushållssymaskin är konstruerad och byggd för att överensstämma med standard IEC/EN 60335-2-28. Nätanslutning Den här symaskinen får

Läs mer

1 liten prinsessa. 1 födelsedagsklänning, 1 kvilt och en ny bästa vän. 5 syeftermiddagar med vännerna. 1 extra lång friarm för sömnad & kviltning

1 liten prinsessa. 1 födelsedagsklänning, 1 kvilt och en ny bästa vän. 5 syeftermiddagar med vännerna. 1 extra lång friarm för sömnad & kviltning BERNINA 710 I 750 QE 1 liten prinsessa 1 omsorgsfullt utvalda tyger 1 etra lång friarm för sömnad & kviltning 5 syeftermiddagar med vännerna 3 askar med schweiziska praliner 1 födelsedagsklänning, 1 kvilt

Läs mer

Bra till Utmärkt sömnad

Bra till Utmärkt sömnad INBYGGD HJÄLP NÄR DU BEHÖVER DEN SOM BÄST Gå från Bra till Utmärkt sömnad STYGN FÖR STYGN Jag syr mitt livs historia Jag heter Sophie, jag gift och mamma till två döttrar och jag tycker väldigt mycket

Läs mer

SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER SE HELA AKTUELLA UTBUDET PÅ WWW.NORDICBRASKAMINER.SE

SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER SE HELA AKTUELLA UTBUDET PÅ WWW.NORDICBRASKAMINER.SE 1 SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER 2 NJUT AV ELDENS VÄRME OCH LÅGORNAS SKEN I årtusenden har människan hänförts av elden och vad den kan erbjuda oss. I vår moderna tid är det kanske främst möjligheten

Läs mer

$99_brotherE_cover Bruksanvisning Svenska XC7413-021 Printed in China

$99_brotherE_cover Bruksanvisning Svenska XC7413-021 Printed in China Bruksanvisning VIKTIGA SÄKERHETSFÖRESKRIFTER När maskinen används ska grundläggande säkerhetsåtgärder alltid vidtas, inklusive följande: Läs alla instruktioner före användning. FARA - För att minska risken

Läs mer

1.1.2 Förstärkt raksöm Förstärkt söm. Kantstickning. 1.1.3 Raksöm som sys bakåt Sy med låst backmatning med stark trådfästning.

1.1.2 Förstärkt raksöm Förstärkt söm. Kantstickning. 1.1.3 Raksöm som sys bakåt Sy med låst backmatning med stark trådfästning. Sömöversikt Nyttosömmar Söm Sömnummer Namn Beskrivning 1.1.1 Raksöm För att sy ihop och kantsticka. Välj mellan 37 olika nålpositioner. Obs! Starkare trådfästning än söm 2.1.1. 1.1.2 Förstärkt raksöm Förstärkt

Läs mer

KRAVNIVÅER. Åtvidabergs kommuns grundskolor SLÖJD. Reviderade 2009-04-02

KRAVNIVÅER. Åtvidabergs kommuns grundskolor SLÖJD. Reviderade 2009-04-02 KRAVNIVÅER Åtvidabergs kommuns grundskolor SLÖJD Reviderade 2009-04-02 Förord Välkommen att ta del av Åtvidabergs kommuns kravnivåer och bedömningskriterier för grundskolan. Materialet har tagits fram

Läs mer

Design 1 PLANERING DESIGN & SÖMNAD AV KLÄDER 2 ARBETSPLAN

Design 1 PLANERING DESIGN & SÖMNAD AV KLÄDER 2 ARBETSPLAN 3 00 INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1 PLANERING DESIGN & SÖMNAD AV KLÄDER 2 ARBETSPLAN ORDLISTA TOPP & T-SHIRT KJOL ÖVERDELAR KJOL 3 DESIGN ANVÄNDA DESIGNMALL DAM HERR 4 MÅTT 5 MODELLFÖRÄNDRING 6 MODELLFÖRÄNDRING

Läs mer

Plisségardiner. Unika uttryck för en personlig stil

Plisségardiner. Unika uttryck för en personlig stil Plisségardiner Unika uttryck för en personlig stil Förnya och förändra med vackra veck En plisségardin kombinerar på ett skönt sätt strama, raka linjer med mjuka och vackra tyger. Därför passar gardinen

Läs mer

Trikåtröjor för barn

Trikåtröjor för barn Trikåtröjor för barn Flicktröja Sömnadsmaterial Burda-mönster 9614 version A Grönt trikåtyg till fram- och baksida, rosa tyg till den ena ärmen och mörkgult tyg till den andra (se mönsterdelarna för tygåtgång)

Läs mer

Bruksanvisning. Veritas 9000A5

Bruksanvisning. Veritas 9000A5 Bruksanvisning Veritas 9000A5 Bäste kund! 1 Hjärtliga gratulationer till köpet av denna symaskin. Du har köpt en kvalitetsprodukt som har tillverkats med största omsorg. Denna bruksanvisning innehåller

Läs mer

Medföljande tillbehör

Medföljande tillbehör S_brotherSv.book Page A Wednesday, October 8, 00 5:5 PM Medföljande tillbehör Kontrollera att följande tillbehör finns med, när du har öppnat lådan. Om något saknas eller är skadat, kontakta återförsäljaren.

Läs mer

Hur man syr en TUNIKA

Hur man syr en TUNIKA Hur man syr en TUNIKA Förord Detta är en guide för hur du syr en tunika för lajv eller medeltidsevent. Jag är inte tillräckligt påläst för att kunna påstå att den här modellen är historiskt korrekt men

Läs mer

FEBRUARI 2015. Ateljé Margaretha - Box 923-501 10 Borås Tel. 033-16 99 50 Fax: 033-16 99 51 www.margaretha.se E-mail: kundtjanst@margaretha.

FEBRUARI 2015. Ateljé Margaretha - Box 923-501 10 Borås Tel. 033-16 99 50 Fax: 033-16 99 51 www.margaretha.se E-mail: kundtjanst@margaretha. FEBRUARI 2015 Ateljé Margaretha - Box 923-501 10 Borås Tel. 033-16 99 50 Fax: 033-16 99 51 www.margaretha.se E-mail: kundtjanst@margaretha.se Bästa Klubbmedlem! Till att börja med så vill vi på Ateljé

Läs mer

T-tunika med formremsa i halsringningen

T-tunika med formremsa i halsringningen Du behöver: begagnade tyger. Jag har en gardin och ett par shorts. Symaskin och matchande tråd, pappersoch tygsax, knappnålar, måttband, strykjärn och strykbräda, mellanlägg/fliselin till halsremsan. Synål.

Läs mer

KEEPING THE WORLD SEWING

KEEPING THE WORLD SEWING Instruktionsbok KEEPING THE WORLD SEWING SÄKERHETSFÖRESKRIFTER Denna hushållssymaskin är konstruerad och byggd för att överensstämma med standard IEC/EN 60335-2-28. Nätanslutning Den här symaskinen får

Läs mer

Professionellt Brodyr och dekorations dataprogram

Professionellt Brodyr och dekorations dataprogram Professionellt Brodyr och dekorations dataprogram Om du är riktigt intresserad av maskinbrodyr och dekoration av tyg och kläder. Då är svaret på ditt behov Wilcom. Med hjälp av industrins efterfrågade

Läs mer

Att montera lapptäcke utan vadd. Plocka fram de tyger du vill ha i täcket. Det du

Att montera lapptäcke utan vadd. Plocka fram de tyger du vill ha i täcket. Det du Plocka fram de tyger du vill ha i täcket. Det du behöver när du gör detta är: tyger, gärna gardiner, ej för nötta. Sytråd, symaskin, gummimatta och rullkniv, sax, säkerhetsnålar, måttband. Riv/klipp bort

Läs mer

1.1.1 Raksöm För att sy ihop och kantsticka. Välj bland 37 olika nålpositioner. 1.1.3 Backmatad raksöm Sy med låst backmatning.

1.1.1 Raksöm För att sy ihop och kantsticka. Välj bland 37 olika nålpositioner. 1.1.3 Backmatad raksöm Sy med låst backmatning. Sömöversikt Nyttosömmar Söm Sömnummer Namn Beskrivning 1.1.1 Raksöm För att sy ihop och kantsticka. Välj bland 37 olika nålpositioner. 1.1.2 Förstärkt raksöm Förstärkt söm. 1.1.3 Backmatad raksöm Sy med

Läs mer

Vänta dig det oväntade. creative sensation. ActivStitch Technology

Vänta dig det oväntade. creative sensation. ActivStitch Technology Vänta dig det oväntade creative sensation ActivStitch Technology Vänta Rymlig. Ljus. Exakt. Det är det som PFAFF står för. Upplev en helt ny frihet när du arbetar, ljuset och styrkan från den senaste tekniken

Läs mer

TOPAZ PHD. Användarmanual

TOPAZ PHD. Användarmanual TOPAZ PHD Användarmanual Freedom Scientific, Inc. Februari 2015 PUBLISHED BY Freedom Scientific 11800 31st Court North St. Petersburg, Florida 33716-1805 USA http://www.freedomscientific.com Informationen

Läs mer

Briljant innovation. Glimrande resultat.

Briljant innovation. Glimrande resultat. Briljant innovation. Glimrande resultat. Vi introducerar DELUXE STITCH SYSTEM En dold juvel Banbrytande innovation! Vår nyfikenhet och öppenhet för nya idéer från maskinanvändare, lärare och återförsäljare

Läs mer

Trappklättrare för rullstolar. Ett kraftfullt, säkert och bekvämt sätt att ta dig upp och ner för trappor. www.aat-online.de

Trappklättrare för rullstolar. Ett kraftfullt, säkert och bekvämt sätt att ta dig upp och ner för trappor. www.aat-online.de Trappklättrare för rullstolar Ett kraftfullt, säkert och bekvämt sätt att ta dig upp och ner för trappor www.aat-online.de Trappor utgör ett problem i vardagen för många människor. Oavsett om man ska till

Läs mer

F a N T A S T I S K A F U N K T I O N E R T I L L E T T B R A P R I S!

F a N T A S T I S K A F U N K T I O N E R T I L L E T T B R A P R I S! F a N T A S T I S K A F U N K T I O N E R T I L L E T T B R A P R I S! Stor grafisk display Exklusivt sensorsystem Två lampor Extra stor sömnadsyta Exklusiv sömnadsguide Sapphire 870 Quilt Sapphire 850

Läs mer

Tillberhör till CLEARVIEW+ Version 100408

Tillberhör till CLEARVIEW+ Version 100408 Tillberhör till CLEARVIEW+ Version 100408 INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1 GRATTIS TILL DIN CLEARVIEW+ 3 2 INSTALLATION AV FEATURE PACK 4 3 HANDHAVANDE 5 Feature Pack Advanced 5 Feature Pack Basic 8 Feature Pack

Läs mer

5D EMBROIDERY SYSTEM. 5D Embroidery System

5D EMBROIDERY SYSTEM. 5D Embroidery System 5D EMBROIDERY SYSTEM 5D Embroidery System MED 5D -PROGRAMVARA BLIR DINA BRODERIER ALLT ANNAT ÄN VANLIGA! Det tekniskt avancerade, men ändå användarvänliga HUSQVARNA VIKING 5D Software System gör det enkelt

Läs mer

Mapp till Art Journal eller vad du vill

Mapp till Art Journal eller vad du vill Du behöver: tyg, täckfoder, mellanlägg/vliseline, kartong, symaskin, sax, knappnålar, penna, ev. linjal. Tunt bomullsgarn och en vass nål med stort öga. Jag har använt en gammal gardin, fodret ur en jacka,

Läs mer

Vocatex Standard och Plus

Vocatex Standard och Plus Vocatex Standard och Plus 120719 Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 2 1. Säkerhets- och underhållsinstruktioner... 3 Säkerhetsinstruktioner... 3 Underhållsinstruktioner... 4 2. Kom igång... 5

Läs mer

Produkt katalog. Sportkläder Supporter tillbehör

Produkt katalog. Sportkläder Supporter tillbehör Produkt katalog Sportkläder Supporter tillbehör INDEX: Om oss Design Teknologi Ishockey Fotboll Basket Cykling Löpningströjor Volleyboll T-shirts Tröjor med långa ärmar Pique tröjor Hoodies Softshell jackor

Läs mer

Fantisera Skapa Briljera

Fantisera Skapa Briljera Fantisera Skapa Briljera INBYGGD HJÄLP FÖR PROFFSSÖMNAD OCH BRODERI Låt fantasin leda dig! Jag heter Tara och jag älskar att sy, men att börja brodera har tagit min kreativitet till en helt ny nivå. Det

Läs mer

Invacare. Colibri. Invacare. Colibri TM Lätt att ta med

Invacare. Colibri. Invacare. Colibri TM Lätt att ta med Invacare Colibri Invacare Colibri Lätt att ta med Lätt att ta med Tänk inte - gör det bara! Du behöver inte mer än en minut för att montera isär och göra Colibri redo för transport. Tack vare det geniala

Läs mer

Bruksanvisning My Custom Design

Bruksanvisning My Custom Design Bruksanvisning My Custom Design Läs detta dokument innan du använder maskinen. Vi rekommenderar att du har dokumentet till hands för framtida bruk. Inledning Tack för att du använder programvaran My Custom

Läs mer

1.1.1 Raksöm Obs! Starkare fästning än söm 2.1.1. elastisk undertråd. överlappande sömmar.

1.1.1 Raksöm Obs! Starkare fästning än söm 2.1.1. elastisk undertråd. överlappande sömmar. Sömöversikt Nyttosömmar Söm Sömnummer Namn Beskrivning 1.1.1 Raksöm Obs! Starkare fästning än söm 2.1.1. 1.1.2 Förstärkt raksöm 1.1.3 Raksöm som sys bakåt 1.1.4 Tråcklingsstygn Enkelsöm för tråckling.

Läs mer

NEX-3/NEX-5/NEX-5C A-DRH-100-92(1) 2010 Sony Corporation

NEX-3/NEX-5/NEX-5C A-DRH-100-92(1) 2010 Sony Corporation NEX-3/NEX-5/NEX-5C 3D-funktionerna som levereras med uppdateringen av den fasta programvaran beskrivs i den här broschyren. Se häftet Handledning och Bruksanvisning till α som finns på medföljande CD-ROM-skiva.

Läs mer

Förutom automatiska dokumentmatare har DS-86 en extra matare som hanterar särskilda material (glättat papper, broschyrer, falsade bilagor o s v).

Förutom automatiska dokumentmatare har DS-86 en extra matare som hanterar särskilda material (glättat papper, broschyrer, falsade bilagor o s v). PEKSKÄRM i FULLFÄRG MED LOAD N GO-FUNKTION OCH JOBBGUIDE Gränssnittet på DS-86 består av en pekskärm i färg och en jobbguide. Att använda hela systemet kunde inte vara enklare. Det är inte längre nödvändigt

Läs mer

LINNE MED SNEDREMSA I HALS- OCH ÄRMHÅL

LINNE MED SNEDREMSA I HALS- OCH ÄRMHÅL Du behöver: urklippta delar till ett linne + extra tyg till snedremsor (ca 50 x 50 cm), symaskin och matchande tråd, sax, knappnålar, synål, måttband, strykjärn och strykbräda. Köpta snedremsor använder

Läs mer

Blanda färger Väv samman minnen

Blanda färger Väv samman minnen Blanda färger Väv samman minnen Gör det bästa du vet: Sy! tillsammans med dem du gillar allra mest! En stor quilt. Tre fantastiska kuddar. Underbara bordslöpare. Personliga mugghållare (sex för att vara

Läs mer