VANDRINGSRESA TILL COSTA BRAVA OCH BARCELONA 2016

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "VANDRINGSRESA TILL COSTA BRAVA OCH BARCELONA 2016"

Transkript

1 VANDRINGSRESA TILL COSTA BRAVA OCH BARCELONA 2016 Costa Brava är ju en fantastisk vild kust som gör sig förtjänt av sitt namn med sina dramatiska klippoch bergsformationer där den väldoftande pinjeskogen söker sig ned till det kristallklara blå vattnet. Här finns fortfarande undangömda, romantiska och idylliska små badvikar, pittoreska och anspråkslösa fiskebyar där lugnet tar överhanden. Men Katalonien har så mycket mer erbjuda, vilket vi på Viatges Aida nu vill lyfta fram med vår Vandringsresa i Katalonien Våra vandringsturer går till Kataloniens guldkorn med allt från hänförande vyer och ljuvliga bad till naturoch kulturupplevelser utöver det vanliga. Förutom södra Costa Bravas omgivningar med den fantastiska botaniska trädgården MariMurtra, blir det inlandets unika vulkaniska naturpark La Garrotxa, den spännande och historierika huvudstaden Barcelona, de vackra och välbevarade medeltida byarna Besalú och Peratallada, det legendariska vindistriktet Emporda och om så önskas även Salvador Dali s museum i den surrealistiska konstnärens födelsestad Figueras. Resans program är upplagd som en perfekt kombinerad semester med daglig motion, naturupplevelser, intressant historia, färgstark kultur, provsmakning av regionens utsökta gastronomi och till det gemenskap med människor som också vill njuta av intryck och aktiv semester. De planerade vandringsturerna passar alla med god hälsa och en normal grundkondition. Vi är ett serviceinriktat team som ser till gruppens förutsättningar och erbjuder alternativa rutter efter önskemål och svårighetsgrad. Vi gör det enkelt och bekvämt: - Alltid svensk personal på plats. - Reseledarens tjänster ingår under hela vistelsen. - Halvpension under hela vistelsen, frukost- och middagsbuffé på hotellet, vissa dagar avnjuter vi lunch ute på restauranger som speglar den spansk katalanska fantastiska gastronomins värld.

2 Program; Dag 1. - Ankomst i Barcelona / Incheckning Hotel Savoy*** i Fenals / Lloret de Mar. Incheckning, välkomstmöte och middag. Vi kommer att bo på Hotell Savoy***i Fenals, ett trivsamt familjehotell i bydelen Fenals. Alla 160 rum har balkong och är bekvämt utrustade med TV, badrum med hårtorkare, telefon samt safe-box(mot avgift) Hotell Savoy erbjuder en variationsrik medelhavsbuffé med fräscha sallader, goda varmrätter av kött och fisk. En härlig färgrik efterrättsbuffé står uppdukat varje dag. Hotell Savoy har en grön och trivsam trädgård med terrass och mysigt poolområde med bekväma solstolar och utomhus dusch som står till förfogande. Wi-fi utan kostand i baren och hotellobbyn. Välkomstmöte med ett glas sangria före middagen. Dag 2 - Kustvandring Lloret de Mar-Blanes-Lloret de Mar med Botaniska trädgården Marimurtra Efter en god frukost blir vandringsprogrammets första dag lättsam. Turen går söderut för att upptäcka kustens fantastiska omgivningar, strandpromenader med delvis korta sträckor i pinjeskog mot Costa Bravas inkörsport, Blanes. Vi stannar för att äta lite av vår medhavda picknick med vacker utsikt över Medelhavet. En behaglig vandring leder oss sedan fram till den vackra botaniska trädgarden MariMurtra. Vi besöker trädgården som grundades 1924 av den tyske naturälskaren Karl Faust och beundrar det rika växtliv som planerades här för snart över 100 år sedan. Vi njuter av Blanes inbjudande hamn och tar oss till den vackra Portal de Blanes och bestiger Sa Palomeraklippan innan vi vänder tillbaka med lokalbussen till Lloret de Mar. Väl framme besöker vi stadens centrum med den fina kyrkan San Román. Vi vandrar tillbaka till hotellet. Vi vilar upp oss innan middagen.dagsetapp ca. 11,5 km. c/ Costa Carbonell, 16, 1-3, Lloret de Mar (Spain) Tel , Mobil ; info@viatgesaida.cat /

3 Dag.3 -Kustvandring från Palamos, La Fosca till Calella de Palafrugell med lunch och besök av den Medeltida staden Peratallada samt vinprovning hos vinmakaren Mas Oller Efter en riklig frukostbuffé sätter vi oss i bussen för att ta oss till en av de vackraste kustvandringarna i Katalonien. Resan går norrut till Palamos och den idylliska badviken La Fosca. Här går vi cirka 10 km på vandringsleden GR 92, fram till den fina fiskebyn Calella de Palafrugell. Cirka 3 tim. effektiv vandring. Vi stannar på flera platser för att njuta av de vackra och fängslande bergsluttningarna med sina insprängda och undangömda badvikar. Halvvägs blir det paus för en medhavd picknick innan vi fortsätter norrut mot Calella de Palafrugell. Väl framme tar vi en kort paus och njuter av denna så idylliska fiskeby med sina djupt rotade traditioner. Vi tar bussen och vänder nosen norrut mot den vackra medeltida staden Peratallada där vi äter en härligt god lunch av färska och högkvalitativa närproducerade ingredienser såsom en god katalansk sallad och smakfull fisk och risrätt av ris från de närliggande risfälten och det goda Emporda vinet. Vi avslutar med en typisk katalansk efterrätt och kaffe. Mätta och belåtna upptäcker vi tillsammans den vackra medletida byn Peratallada. Eftermiddagen fortsätter med trevligt besök på vingården Mas Oller där vi blir visade runt och får uppleva spännande vinprovning. Det blir en komplett dag som väcker alla sinnen! Vi vänder tillbaka till hotellet sent på eftermiddagen. Middag på hotellet.

4 Dag 4 - Vilodag eller extra kulturdag Kanske kan en behaglig helkroppsmassage och en skön Spadag eller dopp i havet locka? Vi hjälper er att boka tid pa ett närliggande SPA för de som önskar. För er som har lust att fortsätta att vandra och upptäcka regionen så kan vi erbjuda en utflykt med djupdykning i Salvador Dali s surrealistiska värld i staden Figueras. Dalis liv och verk är otroligt fascinerande och enligt Dali var hans verk inspirerade av hans egna drömmar. Vi avnjuter en god lunch tillsammans för att sedan besöka den vackra medeltida staden Besalú där vi vandrar tillbaka 1000 år i tiden. I Besalú får vi provsmaka goda lokala mandelkakorna, fikonkakan och den regionala katalanska örtlikören Ratafía samt ost och katalanska charkuterier. Andra utflyktsalternativ finns! Priset bestäms efter antal deltagare. DAG. 5 - Stadsvandring i Barcelona med Tapas middag och La Font Mágica! Förmiddagen ledig för lite sol och avslappning vid poolen. Efter lunch på hotellet bär det iväg till Medelhavets vackraste stad, nämligen Barcelona! Efter cirka en timmes bussfärd påbörjar vi vår stadsvandring i denna 2000 år gamla staden med sina härliga kontraster av gammalt och nytt. Vi börjar med att ta oss en av Barcelonas stora sedvärdheter, La Sagrada Familia av den berömde katalanske arkitekten Antonio Gaudi. Vi stannar här för att kunna i detalj studera dess vackert utsmyckade fasader och fängslas av en underbara blanding av natur och arkitektur. Staden genomsyras av vacker arkitektur men inte bara av geniet Gaudis spektakulära basilika, de vackra husen på Paseo de Gracia med Casa Batlló och La Pedrera, utan många andra katalanska men även utländska arkitekter har gjort Barcelona till en viktig referens i den internationella design och arkitekturvärlden.

5 Vandringen fortsätter sedan till Triumfbågen och Cuitadella Parken som var centrum för den första Internationella Världsutställningen i Barcelona Vi njuter av att vandra igenom Barrio Gótico, de gotiska kvarteren, här finns den helt fantastiskta medeltida arkitekturen bevarad och katedralen Santa Eulalia får oss att tappa andan. En god tapas middag hinner vi med innan vi fortsätter uppför Ramblan och Paseo de Gracia för att beundra de vackra husen i jugendstil eller modernisme som det kallades för här i Katalonien. Turen sedan vidare med buss till Plaza España, National Palatset, Olympia Stadion och den vackra utsiktsplatsen Mirador del Alcalde, vi avslutar kvällen med de vackra vattenspelet La Font Magica ett härligt skådespel som blir ett minne för livet. Trötta och belåtna vänder vi således tillbaka till hotellet efter en intensiv och givande dag vid ca ! ( vattenspel endast vissa dagar i veckan ) Stadsvandringen blir cirka 5 km, resterande med buss. Dag 6 - Vulkaniskt och kulinariskt i naturparken La Garrotxa! Idag beger vi oss efter frukost in i landet, till en av Europas unikaste vulkaniska naturparker, La Garrotxa, där årtusende av eruptioner format de närmare 40 skogsbeklädda vulkanerna som finns här. Det är en 9,5km lång vandring på cirka 3 timmar. Det blir kort stop för medhavd picknick. Vi avslutar med besöka den medeltida staden Santa Pau innan vi tar oss till restaurangen för att njuta av det katalanska vulkaniska kökets läckerheter. Trötta, mätta och belåtna efter dagens upptåg, vänder vi sedan tillbaka. Middag.

6 Dag 7. Lokal vandring med gemensam avskedsmiddag En upplevelserik vecka går mot sitt slut. Vi drar vi iväg pa en lokal skogsvandring i Llorets vackra omgivningar, ca 10 km. Lunch på hotellet. Eftermiddagen fri till att inhandla något gott katalansk vin, cava, god serranoskinka eller katalansk fuet (luftorkad korv) att bjuda på när ni kommer hem. Vi samlas för vår sista gemensamma middag på trevlig lokal restaurang och avnjuter kvällen med att umgås och summera veckans spännande vandringsturer. DAG 8 Hemresa Efter frukost sker utcheckning senast kl Transfer utan guide till flygplatsen. Efter att har njutit med kropp och själ av den katalanska regionens historia, natur och gastronomi i trevligt sällskap vänder vi således tillbaka hem med en massa nyfunna vänner och fina minnen med i bagaget! Vi tackar för den här gången och säger " Hasta la Vista! ", tills vi ses igen!

7 Tänk på; - Att ha bra ingånga vandringsskor eller kängor, packa gärna ned stavar - Ryggsäck med vattenflaska, solskyddskräm, kamera, badkläder, badhanduk - Solglasögon, sittunderlag, plåster, regn- och vindskyddtät jacka - G iltigt pass och europeiska sjukförsäkringskortet. Pris ; Euro / person (priset gäller vid min. 12- max. 14 deltagare) Februari / Mars (ej påsk) / April / Maj/ November Pris ; Euro / person (priset gäller vid min. 12- max. 14 deltagare) från 15 September / Oktober Vad ingår? - Lokal turistskatt - Transfer tur/retur från flygplatsen till Hotellet.Svensk guide möter upp vid ankomst. - Svensk guide tar emot/ checkar in / håller välkomstmöte. - Transfer till vandringen dag.3 / 5 / 6 - Hotell Savoy***Del i dubbelrum. - Halvpension ( frukost och middagsbuffé med vin och vatten inkl.) - Entré till Botaniska Trädgården Marimurtra. - Tapaslunch i Barcelona med valfri dryck, kaffe. dag. 3 - Lunch i medeltida staden Peratallada, med vin och vatten, kaffe dag.4 - Vingårdsbesök i Emporda distriktet med vinprovning - Katalansk lunch med vin och vatten, kaffe dag.6 - Avskedsmiddag med vin och vatten, kaffe på lokal restaurang dag.7-1 dryck i baren / kväll / person ( 1 glas sangria, vin eller öl. ) - Liten picknick med vatten under vandringen 2, 3, 6 - Svensktalande och rutinerad guide med på alla turerna och tillgänglig under hela vistelsen. Ingår ej ; - enkelrumstillägg; 15.- Euro / dag - andra möjliga aktiviteter i programmet (spa, behandlingar, fitness, utflykt dag 5) - måltider, privata utgifter utöver de beskrivna ovan - dricks - försäkring Vi reserverar oss för mindre ändringar i programmet/vandringsrutten beroende på väderlag. Vi anpassar oss efter era önskemål av resans längd och behov. Ni är välkomna att kontakta oss för mer information.

FÖLJ MED PÅ VANDRING I BARCELONA OCH COSTA BRAVA VÅR OCH HÖST 2014!

FÖLJ MED PÅ VANDRING I BARCELONA OCH COSTA BRAVA VÅR OCH HÖST 2014! c/ Costa Carbonell, 16, 1-3, 17310 Lloret de Mar (Spain) Tel. +34 972 349092, Mobil +34 649 45 4513 e-mail; info@viatgesaida.cat / www.viatgesaida.cat FÖLJ MED PÅ VANDRING I BARCELONA OCH COSTA BRAVA VÅR

Läs mer

MÖT VÅREN PÅ VACKRA COSTA BRAVA 2015!

MÖT VÅREN PÅ VACKRA COSTA BRAVA 2015! MÖT VÅREN PÅ VACKRA COSTA BRAVA 2015! En resa till Katalonien är aldrig fel. Våren börjar tidigt i februari med mandel- och körsbärträd och den vackra mimosan i full blom. De traditionella gastronomiska

Läs mer

SPF Frejas Vinresa till historierika Barcelona & Costa Bravas guldkorn i samarbete med Ena Operations

SPF Frejas Vinresa till historierika Barcelona & Costa Bravas guldkorn i samarbete med Ena Operations SPF Frejas Vinresa till historierika Barcelona & Costa Bravas guldkorn i samarbete med Ena Operations Vad sägs om en intressant och innehållsrik resa till Katalonien med historierika Barcelona och Costa

Läs mer

Måbra-resa till Kataloniens Guldkorn September Hotell Alba Seleqtta****

Måbra-resa till Kataloniens Guldkorn September Hotell Alba Seleqtta**** Måbra-resa till Kataloniens Guldkorn 2019 8-14 September Hotell Alba Seleqtta**** Följ med på en mångfaldens resa till Kataloniens guldkorn med historierika Barcelona och natursköna Costa Brava tillsammans

Läs mer

Vinresa till Nerja. Kulinarisk vinresa till Andalusien i vinskördetiden, 17-24 september 2016

Vinresa till Nerja. Kulinarisk vinresa till Andalusien i vinskördetiden, 17-24 september 2016 Vinresa till Nerja Kulinarisk vinresa till Andalusien i vinskördetiden, 17-24 september 2016 Expertguide är den välkände Munskänken och sommelieren Sten Svenhage, vilket borgar för att våra upplevelser

Läs mer

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017!

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Den perfekta kombinationen av djur- och naturupplevelser med både regnskog och strand i Costa Rica. Turen tar dig från huvudstaden San José till regnskogarna

Läs mer

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013 Dag 1- ankomst 15.45 Avresa från Arlanda 19.40 Ankomst till Alicante Transfer tlll hotellet - incheckning 21.00 Lätt middag på hotellet Information

Läs mer

Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien. Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar

Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien. Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar Costa Brava bjuder på variationsrik vandring både längs kusten och lite längre inåt land.

Läs mer

COSTA BRAVA. Följ med till Spanien. - solfylld, sprudlande och spektakulär. Vi bjuder på flygresa och hotell i 3 nätter!

COSTA BRAVA. Följ med till Spanien. - solfylld, sprudlande och spektakulär. Vi bjuder på flygresa och hotell i 3 nätter! Följ med till Spanien - solfylld, sprudlande och spektakulär Det spanska köket Läckra tapas Sprudlande cava Spektakulär natur Surrealistisk konst Genial arkitektur COSTA BRAVA Vi bjuder på flygresa och

Läs mer

Välkomna med på en 8 dagars Fältjägarresa 26/5 2/ till historierika Barcelona och natursköna Costa Brava!

Välkomna med på en 8 dagars Fältjägarresa 26/5 2/ till historierika Barcelona och natursköna Costa Brava! Fältjägarföreningen Välkomna med på en 8 dagars Fältjägarresa 26/5 2/6 2018 till historierika Barcelona och natursköna Costa Brava! Under 8 dagar kommer våra sinnen att få glädjas på denna mångfaldens

Läs mer

Sydafrika stadspuls, safari och historia

Sydafrika stadspuls, safari och historia Sydafrika stadspuls, safari och historia 12 dagar i Sydafrika med svensktalande reseledare Reskod: ZA-2 Antal resdagar: 14 (varav 12 i Sydafrika) Pris Pris per person: 26 500 kr Vad ingår i priset? Flyg

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA RESA MALTA VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA Den vackra östaten Malta ligger i mellersta Medelhavet, mellan Libyen i söder och Italien i norr. Malta är Europas sydligaste stat och har drygt 400 000 invånare.

Läs mer

Vad gör ni den 26:e till 30:e september?

Vad gör ni den 26:e till 30:e september? Vad gör ni den 26:e till 30:e september? För en tid sedan träffade jag Claes Claesson, f.d. mycket erkänd krögare i Karlstad, som numera tillsammans med hustrun Titti bl.a. arrangerar Njutningsresor se

Läs mer

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar:

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar: Paket inkluderar: 4 nätter på 4* Icelandair Hotel Marina Del i dubbelrum, 25 nov 29 nov Frukost samtliga dagar Flyg, Göteborg Island T/R Transfer, flygplats hotell flygplats Blå Lagunen vid ankomst Välkomstdrink

Läs mer

Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas

Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas Club Eriks noga utvalda upplevelser Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas Barcelona - Palma - Marseilles - Rom - Neapel Följ med på en kryssning i Medelhavet. Detta är de sju

Läs mer

Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016

Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016 Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016 Koppla av i värmen med möjlighet till träning varje dag. Något för dig? Rehabanläggningen Mar y Sol, Los Cristianos Hej! Vi på Nordström

Läs mer

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Höga kusten är ett unikt kustområde i Ångermanland som sedan istiden haft en landhöjning på 800 meter, vilket är världsunikt,

Läs mer

Wellness weekend/tjejresa. Sitges, Barcelona Maj, juni, hösten 2013 tom april 2014

Wellness weekend/tjejresa. Sitges, Barcelona Maj, juni, hösten 2013 tom april 2014 Wellness weekend/tjejresa Sitges, Barcelona Maj, juni, hösten 2013 tom april 2014 Varmt välkomna till Katalonien! Välkomna till den pittoreska och populära badorten Sitges, ca 45 min från Barcelona. Sitges

Läs mer

Gastromic tours: Detta är en resa för alla sinnen och i synnerhet för smaken.

Gastromic tours: Detta är en resa för alla sinnen och i synnerhet för smaken. Gastromic tours: Vi erbjuder skräddasydda, exklusiva gastronomiresor till Baskien och Katalonien. Här är vår nästa gastromiresa till Baskien: Upplev vackra Baskien 15-18 september 2016 Detta är en resa

Läs mer

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Köpenhamn Stavanger Bergen Ålesund Geiranger Tillsammans upplever vi de magiska norska fjordarna.

Läs mer

Måbra resa till Kataloniens Guldkorn

Måbra resa till Kataloniens Guldkorn Måbra resa till Kataloniens Guldkorn 8-14 September 2019 Hotell Alba Seleqtta**** Resan är Producerad av Smålands Resebyrå åt Moheha SPF seniorerna av Kent Brennander, samt svensk reseledning av Kent och

Läs mer

AKTIV VINTERRESA TILL SOLEN FÖR OSS VUXNA!

AKTIV VINTERRESA TILL SOLEN FÖR OSS VUXNA! AKTIV VINTERRESA TILL SOLEN FÖR OSS VUXNA! När vintermörkret har legat tungt över oss i månadsvis längtar både kropp och själ efter sol och rörelse! Då är en aktiv resa med oss till härliga Nerja på spanska

Läs mer

Kon-tiki Resor. Costa Rica

Kon-tiki Resor. Costa Rica Costa Rica Efter varje dag framgår i kursiv stil vilket hotell och vilka måltider som ingår i resans pris. Transfers, transporter och utflykter genomförs i internationella grupper, med engelsktalande guider

Läs mer

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016

Resa till Dalarna. 8-11 augusti 2016 Resa till Dalarna 8-11 augusti 2016 8 augusti - måndag Resan startar från hemorten på morgonen och färden går upp till rastplatsen Väst Göte, vid Vättern norr om Bankeryd, där vi gör uppehåll, då det blir

Läs mer

Gardasjön 9 dagar 25/7-2/8 2015

Gardasjön 9 dagar 25/7-2/8 2015 Gardasjön 9 dagar 25/7-2/8 2015 2015 GARDASJÖN Italiens största sjö, den azurblå Gardasjön med sitt kristallklara vatten, omgärdas av flera medeltida, pittoreska städer med smala gränder och charmiga stadskärnor.

Läs mer

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 Återhämtningsresa med Lise och Anna en härlig och inspirerande resa som passar både vana yogautövare och nybörjare. Tillsammans med Anna Hallén och Lise

Läs mer

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar

Österrike Wien Salzburg - 9 dagar 2016 Österrike Wien Salzburg - 9 dagar Schönbrunn Palace Wien Wien Välkommen med på vår sommarresa 2016. Vi väljer att resa till Österrike och till huvudstaden Wien. Vi hinner även med ett besök i Mozarts

Läs mer

La Manga Training Camp

La Manga Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL RELAX GOD MAT SPANIEN - 21-28 SEPTEMBER, 2016 La Manga Training Camp Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

Bodensjön runt 5-13 juli 2016

Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Jubileumsresa Ryssbybygdens Buss firar 30 år Bodensjön runt 5-13 juli 2016 Achim Mende/Internationale Bodensee Tourismus GmbH Cykla Bodensjön runt 9 dagar 2016 firar Ryssbybygdens Buss 30 år. Detta firar

Läs mer

Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN

Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN MULTISPORTRESA 10 DAGAR Denna resa tar dig till hjärtat av Dalmatien som ska utforskas med kajak, mountainbike och vandring. Kajak är det perfekta färdmedlet för att

Läs mer

press release Nytt utflyktsmål på Gotland: Fröjel Resort inbjuder med poolhus, spa och bra kök

press release Nytt utflyktsmål på Gotland: Fröjel Resort inbjuder med poolhus, spa och bra kök Visby, 2011-07-14 Nytt utflyktsmål på Gotland: Fröjel Resort inbjuder med poolhus, spa och bra kök En semesterresort på en semesterö det låter som ett ganska vanligt inslag, som knappast ges större utrymme

Läs mer

Häng med oss på Mountain Bike vecka på Costa Brava! VÅR / HÖST 2015

Häng med oss på Mountain Bike vecka på Costa Brava! VÅR / HÖST 2015 Häng med oss på Mountain Bike vecka på Costa Brava! VÅR / HÖST 2015 Upplev resmålet på cykelsadeln och lär känna din semesterort och dess omgivningarna som du aldrig gjort tidigare! Vi cyklar i La Selva-regionen

Läs mer

Sri Lanka Tour 2016 med helpension

Sri Lanka Tour 2016 med helpension Sri Lanka Tour 2016 med helpension Dag 1 Negombo Efter vår ankomst åker vi till vårt hotell i Negombo som ligger ca 30 min med bil från flygplatsen. Vi bor nära havet så att vi kan koppla av lite efter

Läs mer

Södra Rhône och Châteauneuf-du- Pape

Södra Rhône och Châteauneuf-du- Pape En vinresa av och med BKWine Södra Rhône och Châteauneuf-du- Pape Vinresa med ekologiska förtecken! 29 juni 3 juli 2011 Följ med och njut av fina sommardagar innan den stora turistinvasionen har hunnit

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

vår resa till Barcelona och Costa Brava-kusten

vår resa till Barcelona och Costa Brava-kusten i samarbete med Följ med på vår resa till Barcelona och Costa Brava-kusten 6-dagars flygresa med avresa söndag 2 september 2018 Vi välkomnar alla på vår 6 dagars flygresa till Barcelona Kataloniens huvudstad

Läs mer

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kulturel rundresa med 2 Kultur och Strand 12 dages rundresa till Kuba Havanna - Varadero - Havanna Denna

Läs mer

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER

FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER RESA FLORENS FLORENS EN STAD ATT FÖRUNDRAS ÖVER Florens är utan tvekan en av världens mest omtalade och lovsjungna Det är en svindlande känsla att upptäcka det övermått av sevärdheter städer. Staden är

Läs mer

Vinresa i Champagne. En vinresa av och med BKWine. 13-17 oktober 2010

Vinresa i Champagne. En vinresa av och med BKWine. 13-17 oktober 2010 En vinresa av och med BKWine Vinresa i Champagne 13-17 oktober 2010 Det finns väl inte något annat i vinets värld som för tankarna till fest på samma sätt som Champagne? Men på denna resa kommer ni att

Läs mer

Vinresa i Languedoc. En vinresa av och med BKWine. 8-12 september 2010

Vinresa i Languedoc. En vinresa av och med BKWine. 8-12 september 2010 En vinresa av och med BKWine Vinresa i Languedoc 8-12 september 2010 Det händer spännande saker i Frankrikes sydligaste vinregioner just nu! Den tid är förbi då man bara förknippade Languedoc-Roussillon

Läs mer

Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat!

Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat! En vinresa av och med BKWine Vinresa i Toscana Toscana och Chianti med Italiens fantastiska vin och mat! 18-22 maj 2011 Toscana lockar med sin vackra landsbygd, sina viner, sin olivolja och inte minst

Läs mer

RESA TANZANIA & ZANZIBAR

RESA TANZANIA & ZANZIBAR RESA TANZANIA & ZANZIBAR SAFARI PÅ RIKTIGT I TANZANIA Tanzania är ett land som lockar allt fler äventyrslystna turister. För många är det en livslång dröm att få se och uppleva den afrikanska naturen och

Läs mer

Upptäck världen med GO Cruising

Upptäck världen med GO Cruising Upptäck världen med GO Cruising Välkommen till GO Cruising GO Cruising är specialiserade på kryssningar runt om i världen. Det finns otroligt många rederier och resmål att välja mellan och vi kan guida

Läs mer

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Under tre härliga sommardagar bjuds vi på det bästa Jämtland har att erbjuda gällande mat, dryck,

Läs mer

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade.

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. ISLANDSRESA ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

Vinresa i Södra Rhône-dalen

Vinresa i Södra Rhône-dalen En vinresa av och med BKWine Vinresa i Södra Rhône-dalen Det klassiska Châteauneuf-du-Pape och de nya stjärnorna i Côtes-du-Rhône 15-19 september, 2010 Floden Rhône passerar många vindistrikt på väg till

Läs mer

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku!

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku! Kryssning i Amazonas 6 Dagars expedition Munduruku! Det är ett oslagbart äventyr att på en flodkryssning upptäcka det mytomspunna och mystiska Amazonas! Amazonas är världens största regnskog, nära sex

Läs mer

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017 Följ med på en konst- och kulturresa till de vackra kustpärlorna i Kroatien Split och Dubrovnik! Kroatien lockar många besökare med sin slående vackra och skiftande natur mäktiga berg, kuperande landskap,

Läs mer

BJÖRN AXÉN på mallorca

BJÖRN AXÉN på mallorca BJÖRN AXÉN på mallorca välkommen till mallorca 15 19 MAJ 2016 Upplev Mallorca när ön är som bäst och fyll på med uppsättnings- och stylinginspiration tillsammans med Johan Hellström och Peter Hägelstam.

Läs mer

Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli -

Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli - Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli - För sjunde året i rad förläggs sommarens äventyrssegling till den Grekland övärlden. Vi reser tillsammans mot blått vatten, ljumma

Läs mer

Moseldalen Vinfest 16-22 augusti 2014

Moseldalen Vinfest 16-22 augusti 2014 Moseldalen Vinfest 16-22 augusti 2014 German National Tourist board/ernst Wrba Moseldalen under vinfesten - cykla eller följ med på utflykter 7 dagar Cykling eller Följ med på en underbar upplevelseresa

Läs mer

Marbella Training Camp

Marbella Training Camp Marbella Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS STRANDLIV RELAX GOD MAT SPANIEN - 25 OKTOBER - 1 NOVEMBER, 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du ska komma hem som dig själv men

Läs mer

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA JUL & NYÅR I SYDAFRIKA Äventyrlig ridresa bland vildhästar & jeepsafari i Krügerparken en underbar resa för ridande & icke ridande! Datum: 23/12 6/1 Platser: Totalt 8-12 platser Följ med på en riktigt

Läs mer

YOGARESA TILL SARDINIEN

YOGARESA TILL SARDINIEN YOGARESA TILL SARDINIEN Med Tina HEDRÉN och Mitt i Medelhavet 13 20/10 2018 Denna yoga resa kommer att ge dig avslappning till kropp, själ och alla sinnen. Dagarna inleds med underbar träning för att stärka

Läs mer

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9.

Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9. Solsäkra din höst med en Yogavecka i vackra, soliga Nerja 9-16/9. Har glädjen att kunna erbjuda en yogaresa till vackra Nerja vid Medelhavets strand, Costa del sol, Malaga, Andalusien. Den 9-16 september

Läs mer

Programförslag. Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca

Programförslag. Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca Programförslag Gruppresa för 10 personer till Palma de Mallorca 2013 En vacker och sofistikerad pärla Palma De Mallorca Vackra Palma de Mallorca har under årtionden varit ett mycket populärt resmål. Som

Läs mer

Rundresa Tanzania. Dag 1 Avfärd Vi stiger ombord på planet som tar oss till Kilimanjaro Airport utanför Arusha i Tanzania.

Rundresa Tanzania. Dag 1 Avfärd Vi stiger ombord på planet som tar oss till Kilimanjaro Airport utanför Arusha i Tanzania. Rundresa Tanzania Njut av safari i några av världens bästa nationalparker, bl.a. Ngorongorokratern, Serengeti, (där du har mycket god chans att få se The Big Five ) och elefantparken Tarangire. Fortsätt

Läs mer

Program SPF Maj TOSCANA

Program SPF Maj TOSCANA Program SPF 17-22 Maj - 2018 - TOSCANA Efter en lyckad Toscanaresa i september i fjol är det nu dags för en repris till våren 2018. Programmet har i stort sätt samma upplägg utom att det inte är vinfestival

Läs mer

Att åka på en kryssning är ett fantastiskt sätt att uppleva Karibien på. Här finns något för alla, stora som små.

Att åka på en kryssning är ett fantastiskt sätt att uppleva Karibien på. Här finns något för alla, stora som små. Kryssning i Karibien Att åka på en kryssning är ett fantastiskt sätt att uppleva Karibien på. Här finns något för alla, stora som små. Det finns många olika alternativ på reslängd och resrutt. Rådgör med

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

Vandra i Portugal. Den portugisiska vägen, 7 nätter Porto Tui, 6 vandringsdagar

Vandra i Portugal. Den portugisiska vägen, 7 nätter Porto Tui, 6 vandringsdagar Den portugisiska vägen/camino Portugués, Porto Tui, 7 nätter 1(5) Vandra i Portugal Bro bygd av Romare i Ponte da Lima Den portugisiska vägen, 7 nätter Porto Tui, 6 vandringsdagar Efter Den franska pilgrimsvägen

Läs mer

Burmas Underverk. Resan inkluderar NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH

Burmas Underverk. Resan inkluderar NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH Burmas Underverk NYHET! 15 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY- MOUNT POPA-BAGAN-NGAPALI BEACH Planerad avgång 2013 Denna resa är just nu under produktion. Kontakta oss gärna så sätter vi upp dig på en intresselista.

Läs mer

Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013

Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013 Kryssarklubbens eskader 14-21 september Kroatien2013 1 RESEFAKTA, FLYG OCH BÅTAR FLYG Vi kommer att flyga till Split med SAS morgonflyg från Göteborg och Stockholm. Utresa Göteborg Split Stockholm Split

Läs mer

Gröna Kusten. 15 dagars gruppresa med skandinavisk reseledare!

Gröna Kusten. 15 dagars gruppresa med skandinavisk reseledare! Gröna Kusten 15 dagars gruppresa med skandinavisk reseledare! Den vackra kustvägen Rio- Santos, där Atlantens underbara stränder möter den frodiga Atlantregnskogen, kallas för den Gröna kusten. På den

Läs mer

Resa med Västerträffen till Katalonien 28 september 5 oktober 2018

Resa med Västerträffen till Katalonien 28 september 5 oktober 2018 Resa med Västerträffen till Katalonien 28 september 5 oktober 2018 Fredag 28 september Buss hämtade oss som vanligt vid Västerträffen. Några resenärer steg också på vid Frölunda torg. Planet gick direkt

Läs mer

SGS Island Hornstrandir 03 10 juli 2016 Deltagare 18 personer

SGS Island Hornstrandir 03 10 juli 2016 Deltagare 18 personer SGS Island Hornstrandir 03 10 juli 2016 Deltagare 18 personer 03 JULI Ankomst Gruppen hälsas välkommen och bussen kör utan större stopp till Borgarnes som ligger ca. 12 mil, ca 2 timmar från flygplatsen.

Läs mer

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014.

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Reseprogram: Dag 1-2 Avresa från Kastrup med mellanlandning i Doha. Ankomst till Entebbe. Vi spenderar dagen och natten

Läs mer

VACKRA ITALIEN OCH MILANO SLÅENDE VACKER ARKITEKTUR ETT FOTBOLLENS LAND

VACKRA ITALIEN OCH MILANO SLÅENDE VACKER ARKITEKTUR ETT FOTBOLLENS LAND RESA MILANO VACKRA ITALIEN OCH MILANO Italien är med sina 60,6 miljoner invånare det femte mest folkrika landet i Europa. Den näst största staden är Milano, belägen i Lombardiet. Ett vackert kullandskap

Läs mer

ICA Osby, Gourmetresa Bilbao / San Sebastian 21 27 augusti 2016

ICA Osby, Gourmetresa Bilbao / San Sebastian 21 27 augusti 2016 Inbjudan ICA Osby, Gourmetresa Bilbao / San Sebastian 21 27 augusti 2016 Hej alla mat o vin intresserade! I år tar vi klivet över till Spanien och kan njuta av lite Tapas o Pintxos vilket är helt rätt

Läs mer

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER

TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER TRÄNING FÖR ALLA - MALLORCA 22-29 OKTOBER TRÄNINGSÄVENTYR OCH UTFLYKTER Vanlig träning i all ära men om du vill utmana dig själv lite så erbjuder vi ett utflykts- och äventyrsprogram som är lite utöver

Läs mer

Nu arrangerar Ung Diabetes en vandring till de vackra topparna vid Höga Kusten!

Nu arrangerar Ung Diabetes en vandring till de vackra topparna vid Höga Kusten! Vandring vid Höga Kusten Nu arrangerar Ung Diabetes en vandring till de vackra topparna vid Höga Kusten Är du en Äntligen friluftsmänniska får du chansen som gillar Nu att vandra? arrangerar Vill du Ung

Läs mer

Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016

Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016 Habsburgarnas imperium Wien Bratislava Budapest med Andreas Danielsen den 2 6 juni 2016 I sällskap med vår ciceron Andreas Danielsen, författare till Hederskriget Hur Österrike-Ungern startade det första

Läs mer

Vinresa till Alsace. 24 30 september 2016

Vinresa till Alsace. 24 30 september 2016 Vinresa till Alsace 24 30 september 2016 Rhen, slätten, vinodlingarna och Vogeserna Alsace är som en öppen bok. Från Strasbourg till Colmar avlöser mjuka kullar, tobaksfält, fruktträdgårdar och vinodlingar

Läs mer

Fly vintern & upplev 31 dagar på Spaniens sydkust Välkommen till Marbella

Fly vintern & upplev 31 dagar på Spaniens sydkust Välkommen till Marbella Club Eriks noga utvalda upplevelser Fly vintern & upplev 31 dagar på Spaniens sydkust Välkommen till Marbella Marbella, Spanien 31 dagar! Följ med oss på Club Eriks till härliga Spanien under den stundande

Läs mer

Vintererbjudanden 2008

Vintererbjudanden 2008 Vintererbjudanden 2008 Weekend i Göteborg Välkommen till Göteborg och upplev Sveriges vackra västkust. Vi erbjuder första klassens hotellmiljö och en stad med mat och nöjen för alla. Radisson SAS Scandinavia

Läs mer

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD

ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP REYKJAVIK EN MÅNGSIDIG STAD RESA ISLAND ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

Vandra i Skottland. West Highland Way, 10 nätter Milngavie Fort William, 9 vandringsdagar

Vandra i Skottland. West Highland Way, 10 nätter Milngavie Fort William, 9 vandringsdagar West Highland Way, Milngavie Fort William, 10 nätter 1 Vandra i Skottland West Highland Way, 10 nätter Milngavie Fort William, 9 vandringsdagar West Highland Way är en klassisk vandring som startar strax

Läs mer

MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP

MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP RESA LOFOTEN MAGNIFIKA LOFOTEN ETT SAGOLIKT LANDSKAP Lofoten är en ögrupp vid Norges nordvästra kust. Huvudöarna Lofoten har en total landyta på 1227 km² och en befolkning på cirka är Austvågøy, Gimsøy,

Läs mer

Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3

Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3 Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3 Typ av boende: villa Plats: DUBROVNIK - KROATIEN Antal rum: 7 Max antal gäster: 13 Badrum: 7 Pool: Ja Hav avstånd: 100 m Början vid: 13.700 1 / 5 {gallery}vfr/dubrovnik3{/gallery}

Läs mer

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015

PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 PRO Husie till Bourgogne 23-31 maj 2015 Bourgogne namnet känner man igen och förknippar med vin. Och, naturligtvis finns här mycket och gott av den varan. Men, Bourgogne är inte bara vin! Här finns fantastiska

Läs mer

En vinresa av och med BKWine

En vinresa av och med BKWine En vinresa av och med BKWine Vi kallar denna resa för 3 klassiker! 7-11 april, 2010 Den tar dig nämligen till de tre mest klassiska distrikten i Frankrike: Champagne, Chablis och Bourgogne. Och allt detta

Läs mer

Body and Soul retreat i. Marocko

Body and Soul retreat i. Marocko Body and Soul retreat i Magiska Marocko 22-29 april 2015 Längtar du efter nya äventyr, stillhet och livsglädje? Behöver du komma bort från vardagen och dyka in en ny värld, fylld med Mindfulness, Yoga,

Läs mer

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan 2015 05 29 Inga kommentarer Guide för Formel 1 resor till Spanien & Barcelona Om du inte har varit på Formel 1 resa till Spanien & Barcelona kommer

Läs mer

Vinresa i Piemonte, Italien

Vinresa i Piemonte, Italien En vinresa av och med BKWine Vinresa i Piemonte, Italien 13 17 oktober 2010 Välkomna till en vinresa i Italiens kanske mest personliga vindistrikt, Piemonte - vid foten av berget. Ett distrikt som är världsberömt

Läs mer

Kon-tiki resor. Påskön och Chile

Kon-tiki resor. Påskön och Chile Påskön och Chile Efter varje dag framgår vilka måltider samt vilket hotell som är inkluderade i resans pris. Transfers, transporter och utflykter sker i internationella grupper, med engelsktalande guider

Läs mer

PT on the Run to Spain

PT on the Run to Spain TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN - 2016 Training Camp Spanien 15-22 SEPTEMBER 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Målsättningen är att du ska komma hem

Läs mer

Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas

Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas Club Eriks noga utvalda upplevelser Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas Stockholm Helsingfors St. Petersburg Tallin - Riga Följ med oss under en härlig vecka ombord

Läs mer

Opera och vinprovning Verona & Gardasjön 1-4/9 2012

Opera och vinprovning Verona & Gardasjön 1-4/9 2012 Opera och vinprovning Verona & Gardasjön 1-4/9 2012 Veneto är ett mycket omväxlande landskap med otroligt vacker natur i form av berg & dalar, kulturstäder och inte minst italiens största sjö, Gardasjön

Läs mer

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN - 2016 -

KONFERENS PÅ BOCKHOLMEN - 2016 - KONFERENS Bockholmen ligger vackert beläget på en liten holme i Bergshamra vid Stocksund, endast ca 15 minuters resa från city. Kanske är vi därmed Stockholms närmsta skärgårdsupplevelse? Tillräckligt

Läs mer

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Alsace & Bourgogne Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace och Bourgogne - Guidad Rundresa Upptäck de pittoreska vinregionerna

Läs mer

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN

15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Stora Kina 15 DAGAR - PEKING-HANGZHOU-SUZHOU-TONGLI- SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2013: 10/3, 16/3, 21/3, 26/3, 27/3, 28/3, 8/4, 9/4 (kontakta oss för senare avgångar) Det här är resan

Läs mer

Arenales Del Sol Alicante Infinity View

Arenales Del Sol Alicante Infinity View Arenales Del Sol Alicante Infinity View Fastighetsbyrån spanska bostäder - Hem i Solen BESKRIVNING Tio kilometer söder om Alicante stad ligger "Solens sand", Los Arenales del Sol, som har vuxit till en

Läs mer

09.30 Promenad till fruktmarknaden i Altea (frivilligt) samt till prylmarknaden en bit längre bort

09.30 Promenad till fruktmarknaden i Altea (frivilligt) samt till prylmarknaden en bit längre bort Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 9-16 februari 2014 Dag 1- söndag /ankomst Ankomst till Alicante kl 23.40 Transfer till hotellet - incheckning Dag 2 - måndag 08.00 Hatha yoga med pranayama (andningsövningar)

Läs mer

Bästa av Barbaresco Al Barolo, Alba - Alba, 7 nätter 1(5) Vandra i Italien. Barbaresco

Bästa av Barbaresco Al Barolo, Alba - Alba, 7 nätter 1(5) Vandra i Italien. Barbaresco Bästa av Barbaresco Al Barolo, Alba - Alba, 7 nätter 1(5) Vandra i Italien Barbaresco Bästa av Barbaresco al Barolo, 7 nätter Alba - Alba 6 vandringsdagar Leden Dal Barbaresco al Barolo (Bar to Bar) är

Läs mer

N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B V A R B E R G - S W E D E N. You can tell it s a PACKARD from here

N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B V A R B E R G - S W E D E N. You can tell it s a PACKARD from here 4 0 1971 2011 N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B 4 0 t h A N N I V E R S A R Y * J U N E 3 0 - J U L Y 3, 2 0 1 1 V A R B E R G - S W E D E N You can tell it s a PACKARD from here V Ä L K O

Läs mer

OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman,

OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman, Resa till Frankrike och Alsace 15-21 september, 7 dagar. OBS! Sista anmälningsdagen 25 juli till Anna-Lena Kullman, annalenakullman09@gmail.com, 0730-687838 Resan genomförs med en modern turistbuss med

Läs mer

8. Vad tyckte du om informationsmaterialet från Häst & Sport Resor?: mycket bra Finns det något vi borde förbättra i informationsmaterialet?

8. Vad tyckte du om informationsmaterialet från Häst & Sport Resor?: mycket bra Finns det något vi borde förbättra i informationsmaterialet? Namn: Ingrid Lundin Resa: Provence, övre luberon Datum: 20-26 juli 2014 1. Hur blev du mottagen vid ankomsten?: mycket bra Kommentar mottagande: Vilken välkomstmiddag!! Fantastiskt god mat - en jättefin

Läs mer