Hettich Project Solutions. Architecture. Design

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Hettich Project Solutions. Architecture. Design"

Transkript

1 Hettich Project Solutions Architecture Design

2 Trender. Höjdpunkter från livet Boendet i förändring Aldrig tidigare har boendets och arbetets värld förändrats så snabbt som nu. Social utveckling och nya medier förändrar vårt liv. Arbete och boende, det privata och det offentliga smälter samman mer än någonsin tidigare. Dessa nya anspråk avspeglas i de moderna rums- och möbelkoncepten: Här krävs multifunktionella och i möjligaste mån varierbara bostäder och arbetsplatser. Framtiden på spåren Trender från många områden har inflytande på vilket sätt vi kommer att bo och arbeta under de närmaste åren. Hettich följer denna utveckling noggrant och använder sig av viktiga trender för produktinnovationer. Med stor framgång: Intelligent möbelteknik från Hettich är ofta basen för innovativa möbel- och rumskoncept. Lättviktskonstruktion Det nya lätt-sinnet: Möbler av nya, viktsparande material. Kreativt och miljömedvetet. Med nya möjligheter för framtida design och funktion. Här hittar monteringstekniken Hettinject nya vägar. Ljus Ljusglimtar: Med ljus kan man ändra stämningen i ett rum, betona arkitekturen, framhäva inredningen. Magic lamporna ger en innovativ betoning. I möbler. Och i hela rummet.

3 Individualisering Lite annorlunda: Den personliga livsstilen tar sig allt oftare uttryck inom de egna fyra väggarna. Hettich tillbehör som ProDecor beslag eller InnoTech DesignSide ger möblerna en individuell karaktär. Funktionalitet Form möter Funktion: Det är synergin mellan design och det praktiska som gör möbeln tilltalande. Hur uppnår man båda delarna? Med intelligent teknik för möbler. Från Hettich. Foton: Lightweight Solutions, shutterstock.com/alias Varaktighet För framtiden: Allt fler människor satsar på miljövänliga produkter vid sina köp. Från tillverkare som handlar ansvarsfullt. Även här handlar Hettich förebildligt. Med en hållbar produktion, kontrollerat miljömanagement (t.ex. EMAS) m.m. Framtid 03

4 Gångjärn, till exempel med integrerad dämpning Skjutdörrsbeslag för att effektivt ta vara på utrymmet Project Solutions. innovativa produkter för framtidens rum Lättlöpande utdragsskenor, till exempel för fronter utan handtag Lådsystem för varierande användningskoncept Hettich möbelteknik blåser liv i dina idéer och koncept. Den gör möbler rörliga, funktionella och komfortabla. Och ser till att de fungerar säkert. Söker du kanske ovanliga lösningsmöjligheter? Vi hjälper dig. Med ett omfattande urval av produkter. Med personlig rådgivning. Och med säker leverans. Hettich kvalitet är känd över hela världen: som säker och långlivad, med en attraktiv design och en enkel och säker hantering. Som en partner till möbelindustrin har vi varit med och präglat dagens möbelteknik. Hettich produkter gör livet mer bekvämt på alla områden, från kök till sovrum, från boende till fritid. Vår ProDecor handtagskollektion och våra Magic lampor står för en enastående design och kreativitet vid inredningen av rum. Med en sensibel känsla för framtida krav utvecklar vi nya innovativa produkter för framtidens rum. För vi på Hettich iakttar uppmärksamt, hur människors levnadsvanor förändras, vilka behov de har. Vi har alltid ögonen öppna för sociala trender och teknisk utveckling. Så känner vi oss förbundna med arkitekturen: att skapa boende- och livskvalitet. Hela vår passion och erfarenhet flyter samman i ditt projekt. Med Hettich har du en stark, dynamisk och tillförlitlig partner vid din sida. Vi ser fram emot en intensiv dialog med dig. Om du har frågor eller behöver experthjälp - vi på Hettich ställer gärna upp för dig med råd och dåd. Snabbt och okomplicerat.

5 Architecture Design

6 Som en kugge i urverket: Möbelbeslaget i rummet Alla Hettich möbelbeslag uppfyller en viktig funktion i rumskonceptet. Och gagnar i detalj en överordnad idé: arkitektens intentioner. Ett rum behöver bra möbler för att uppfylla sin funktion. Och bra möbler behöver bra möbelteknik. Följande denna kausalordning, har Hettich utvecklat Rum>Möbel>Teknik-principen. För en konsekvent design från den stora helheten till den lilla detaljen. Med Hettich möbelteknik går det att skapa attraktiv funktionalitet. För butiker och hotell, för bostadshus och kontorsbyggnader, för alla slags objekt. Med Hettich serviceverktyg på webben - närmare information på sidan 16/17 - kan du redan under projekteringen målinriktat planera in och utnyttja de möjligheter som avancerad möbelteknik ger. Funktionella rum behöver intelligent möbelteknik......in i minsta detalj. För att idéer ska fungera riktigt. Vi har en passion...,, Människorna på Hettich har en passion: det intensiva arbetet med detaljer. För vi vet: Utan perfektion i det lilla kan det stora inte fungera. Denna visshet sporrar oss, att utveckla nya idéer och förbättra redan etablerad teknik. Med våra produkter börjar det röra sig på möbelfronten. Och får så även människorna som använder dem i rörelse. Det är ju ändå människornas behov som står i fokus för vårt arbete. Det förbinder oss med dig, arkitekterna och planerarna. Gemensamt strävar vi efter nya idéer och vägar, för att göra livet inom de fyra väggarna ännu mer komfortabelt, varierande och ergonomiskt. Att föra en dialog med arkitekterna har en lång tradition hos Hettich. Det hjälper oss, att få kraven från dagens arkitektur att flyta samman med vårt arbete. Du kommer att märka det på vår service - och på produkterna som är skapade för ett modernt rumskoncept. Profitera på vår passion och erfarenhet för ditt dagliga arbete. Vi kan göra en hel del för dig. Med detta magasin vill vi ge dig ett första intryck. I senare nummer av magasinet, kommer även våra medarbetare att ta till orda med egna bidrag. Vi ser fram emot en dialog med dig. Dr. Andreas Hettich Rum>Möbel>Teknik 05

7 ARC Titanic Quarter Titanic Quarter Ltd, Photographer: Donal McCann Mjuk revolution i köket: ArciTech. Aldrig förr löpte lådor så lätt, tyst och komfortabelt. Gör köksarbetet lekande lätt: OrgaWing. Intelligent plats för utensilier på en extra lådnivå. Kvalitet, som berör. Hettich referenser från hela världen Komfort, som låter människan njuta. Funktioner, som underlättar vardagen. Teknik, som man njuter av men inte ser: Med Hettich möbelteknik går det att realisera höga arkitektoniska anspråk in i minsta detalj. Flexibelt och tillförlitligt. Ju svårare och mer krävande uppgiften är i detalj, desto viktigare blir Hettich produkterna för att hela objektet ska lyckas.

8 Länkar: Hettich effekten - effektivt utnyttjande av utrymmet och bästa ergonomi. Innovativ teknik gör det möjligt: hög komfort i små kök. Objektet Titanic Quarter är för närvarande ett av de största och mest spännande maritima byggprojekt i Europa. Vid floden Lagans mynning i Iriska sjön förvandlas 75 hektar land till ett spännande maritimt område - med kilometerlånga gatustråk direkt vid vattnet. Här uppstår över lägenheter samt på en yta av m² kontor och hantverk, forskning och utbildning, hotell och restauranger. Platsen förenar illuster historia med enormt framtidspotential. Titanic Quarter kommer snabbt att utvecklas till ett viktigt socialt och ekonomiskt centrum. Referenser 07

9 TITANIC QUARTIER (UK) Inre värden för en exklusiv livskänsla: InnoTech DesignSides. Hettich aspekten De förstklassiga lägenheterna utrustas med moderna kök. Allra högsta anspråk ställs på design och funktionalitet, in i minsta detalj. När det gällde teknik och kvalitet ville den ansvarige kökstillverkaren Unibase inte göra några kompromisser. Så sörjer t.ex. lådsystemet InnoTech för exemplarisk komfort och boendekvalitet. Med det flexibla InnoTech plattformskonceptet är det lätt att genomgående i en hög kvalitet, skapa de olika utformningarna som krävs. De innovativa funktionerna förstärker den progressiva livskänslan i Titanic Quarter. Objekt: Lägenhets-residens Projektledning: Belfast Harbour and Titanic Quarter Limited, Nordirland, UK Möblering: Unibase (Märke: Kook Kitchens) Hettich produkter: InnoTech lådsystem bl.a. Ytterligare bostadsområden som referens: - The Hyde Luxury Apartment Building, Sydney, Australien - Songdo The# First World, Sydkorea Trollar fram atmosfär: Magic inbyggda belysning med energieffektiv ljusteknik. En ädel ensemble: Med InnoTech blir ordning och reda till något vackert.

10 Kontor. Ergonomiska Arbetsplatser + effektiva ytor Objektet Axis Bank är en av Indiens mest ansedda internetbanker. År 2010 inrättade banken sitt huvudkontor i miljonstaden Mumbai (tidigare Bombay). Sedan dess arbetar över personer i den 9 våningar höga byggnaden. På varje våningsplan har de olika arbetsområdena en egen färg. Möbleringen anpassades färgmässigt till varje våningsplans individuella karaktär. Målsättningen med detta koncept är att hämta motivation och inspiration från vackra platser till arbetsvärlden. Hettich aspekten I kontorsrummen sattes programmet Sedus Temptation in. Vid varje skrivbord ger förvaringsmöbler med specialmått extra ytor. Här kunde Hettich hurtsprogram Systema Top 2000 visa upp sin stora mångfald av utformningsmöjligheter. För ofta finns inte så mycket utrymme till förfogande. Men även då kan Systema Top 2000 flexibelt organisera och på så vis underlätta medarbetarnas arbete. Objekt: Axis Bank, Mumbai, Indien Möblering: Sedus Stoll, Waldshut, Tyskland (skrivbords- och skåpsystem, sittmöbler, objektmöbler) Invigning: 2010 Hettich produkter: Systema Top 2000 Ytterligare referenskontor: - Torre Agba, Barcelona, Spanien - Senatsbyggnaden, Mexico City, Mexiko - Firma Polipol, Dipenau, Tyskland AXIS BANK (INDIEN) Lite yta för alla. Mycket förvaringsutrymme för var och en. Varje kubikcentimeter räknas: Systema Top 2000 utnyttjar utrymmena effektivt och varierande. Utvald för högre uppgifter: Systema Top 2000 Skapar utrymme. Även i designen.

11 Komfort i alla hytter: TopLine skjutdörrsbeslag löper tyst och stänger mjukt. Lyxkryssare. Möbelteknik Objektet Med sina runt 317 meter är hon lika lång som tre fotbollsplaner: Celebrity Solstice. Hon är en av världens tio största kryssningsfartyg - och det största som någonsin byggts i Tyskland. En över kvadratmeter stor naturlig gräsmatta inbjuder till sportsliga aktiviteter eller en picknick ute till havs passagerarhytter erbjuder bekvämt plats åt passagerare. Det flytande palatset byggdes på varvet Meyer i Papenburg. En stor roll vid den eleganta inredningen av lyxkryssaren spelade Simon Möbel GmbH i Quedlinburg, specialist för individuell objektinredning. Hettich aspekten Det tekniskt och estetiskt mycket anspråksfulla konceptet skulle omsättas till förstklassig kvalitet. När det gällde det fasta möblemanget i hytterna och våtutrymmena var det viktigt att lösa svåra detaljer på ett säkert sätt. Simon Möbel GmbH litade helt på Hettich s möbelteknik. Så utrustades t.ex. förvaringsutrymmena med skjutdörrsbeslagen TopLine 110 och med olika Hettich utdragsskenor med kullager. Därmed uppnåddes på ett idealiskt vis den synergi av estetik och funktionalitet som krävdes. CELEBRITY SOLSTICE med vid horisont Objekt: Kryssningsfartyg Celebrity Solstice Kund: Meyer Werft, Papenburg, Tyskland Möblering: Simon Möbel GmbH, Quedlinburg, Tyskland Hettich produkter: - TopLine 110, div. utdragsskenor med kullager Referenser 10

12 Hotell. Fem stjärnor med inre värden Objektet Det är det nya arkitektoniska kännemärket vid floden Jinjis strandpromenad: hotell InterContinental i Suzhou, inte långt från Shanghai. Hotellet med 432 luxuösa rum ligger i stadens blomstrande handels-, fritids- och bostadskvarter. Tack vare den öppna arkitekturen med stora fönster har man från många av rummen en storslagen utsikt över floden och strandpromenaden. Hettich aspekten För inredningen av hotell InterContinental i Suzou hade arkitektbyrån CSL ett mycket nära samarbete med Hettich Kina. I de stilfulla, moderna rummen kombineras kinesiska influenser med modern funktionalitet. Till det femstjärniga hotellets krav hörde möbeldörrar som öppnas och stängs mjukt och därmed sörjer för en rofylld, luxuös atmosfär. Detta krav kunde lätt och tillförlitligt uppfyllas med Sensys gångjärn. För alla lådor och utdrag gällde kravet på maximalt tystgående men med hög belastbarhet. En uppgift som Hettich suveränt löste med skenorna Quadro. Objekt: Suzhou hotell InterContinental, Kina Arkitekt: Chhada Siembieda, Leung & Associates Ltd., Shanghai Invigning: December 2010 Hettich produkter: Sensys, Optimat Plus, Quadro Fler hotellreferenser: - Le Mirador, Geneve, Schweiz - Lotte City Hotel Gimpo Airport, Seoul, Sydkorea SOUZHOU HOTEL (KINA) Sensys gångjärn får skåpsdörrarna att stänga mjukt och elegant. Utan ett ljud. Med nivå. InterContinental Suzhou

13 Butiker. Utställningslokaler. Med extrafunktioner Objektet Samtliga Audi utställningslokaler realiseras över hela världen enligt ett enhetligt koncept. För produktionen av objektinredningen utsågs det erfarna Voit GmbH. Voit har varit med redan från början när det gäller detaljfrågor och säkerställer, att samtliga konstruktioner uppfyller normer och riktlinjer för LGA-besiktningen. För tillverkningen av Audi Showroommöbler har Voit en produktionsyta på över 6000 kvadratmeter till sitt förfogande. Hettich aspekten Inom kontorsområdet på Audi-utställningarna är det viktigt med en slank, flexibel organisation, där kunden kan tas om hand snabbt och säkert. Kontorsin-

14 Bärande roll: Systema Top 2000 är det ledande organisationssystemet. AUDI SHOWROOM (GERMANY) Organisationstalang: Med innovativa detaljer skapar Systema Top 2000 individuell ordning. redningen måste flexibelt anpassas till de olika rumsliga förutsättningarna på de enskilda platserna - med full funktionalitet och högsta komfort. Det variabla och mångsidiga Hettich Systema Top 2000 uppfyller här suveränt alla krav. Även inredningens eleganta utseende har fått beröm. In i minsta detalj fortsätter det höga designanspråket för Audis utställningslokaler. Fram till år 2014 ska det nya konceptet för utställningslokalerna vara genomfört hos alla Audis återförsäljare över hela världen. Systema Top 2000 kommer överallt att sörja för en topporganisation. Audi står för innovativ teknik och estetisk design. Och Systema Top 2000 står hos Audi. Objekt: Audi utställningslokaler Design: Isaria Corporate Design GmbH, Oberpframmern, Tyskland Möblering: Voit GmbH, Au, Tyskland Hettich produkter: Systema Top 2000 Ytterligare referensbutiker: - diverse märkes-flagskepp-butiker Öppen för det extraordinära: exempelvis för dörrar som aldrig står i vägen. Magic belysningssystem från Hettich sätter produkterna i rätt ljus. Sensibel och förförisk. Referenser 13

15 Veta idag, hur människor i morgon lever. Hettich innovationsmanagement De enskilda utmärkelserna: Red dot design award 2008 för hög produktkvalitet: - Sensys (gångjärn) - Easys (öppningssystem för dörrar) - Lite Inside (grepplist) Nominering för designpriset BRD 2009: - Sensys (gångjärn) if product design award 2009: - Hettinject VB insert (förbinder stommarna) - Sensys (gångjärn) - TouchIn (handtag) if product design award 2012: - ArciTech (lådsystem) Vilka behov har människor om fem eller tio år? Vilka teknologier kommer att prägla boendet och arbetsvärlden? Dessa frågor undersöker Hettich systematiskt. Gemensamt med partners från olika industrigrenar och i nära samarbete med universiteten spårar vi upp morgondagens trender. Hettich innovationsmanagement utgör fundamentet för utvecklingen av nya teknologier och produkter. Som sedan öppnar nya vägar för innovativa möbelkoncept för våra kunder - framför allt köks- och möbeltillverkare. På så vis medverkar Hettich i gestaltningen av framtidens boendekomfort. Visionärt tänkande och praktisk realisering har sedan länge varit Hettich gruppens varumärke. Ett ansvar, som vi även i framtiden med all säkerhet kommer att leva upp till. Hettich innovationsstudie: Köket Concept Ett lyckat projekt från Hettich innovationsmanagement är köket Concept, ett samarbete mellan Hettich och ledande kökstillverkare. Den första innovationsstudien presenterade Hettich 1999: Köket Concept Många av de funktioner som prognostiserades då, hör idag till standardutrustningen i moderna kök. Även den aktuella studien Köket Concept 2015 visar visioner med framtidsinriktning. Många av de där integrerade funktionerna genomgår redan industriella tester och kommer snart att vara en realitet. Till exempel spishällens multimediala nätverk med internetförbindelse och receptdatabank. Husteknikens centrala förvaltning via touchscreen. Eller höj- och sänkbara överskåp, som gör det lättare att nå de olika utrymmena. Mindre uppseendeväckande, men mycket bekvämt: lådor, frontutdrag och diskmaskin, som även går att öppna på baksidan - idealiskt för köksöar eller kökshörn. Ungt tänkande: International Design Award Vartannat år inbjuder Hettich tillsammans med REHAU till en mycket uppmärksammad designtävling. Studenter från hela världen - inriktning arkitektur och design - bjuds in att presentera sina inredningsarkitektoniska visioner, t.ex. för nya boendekoncept och innovativa möbelsystem. I fokus står framtida utmaningar inom boende-

16 Även de allra minsta detaljerna i ett rum ska kunna uttrycka arkitektens grundidé Så förverkligas en skön livsstil, både i boende och arbete. Dr. Andreas Hettich

17 och arbetsmiljön. Förslagen måste övertyga genom sin ergonomiska design, tekniska intelligens och multifunktionella användning. En grupp internationella jurymedlemmar utser de fem bästa arbetena. Vinnarna får sina utmärkelser och belönas av Hettich/REHAU med en prissumma. International Design Award är den största designtävlingen i sin art för studenter. Med den vill vi främja unga, kreativa människor och ta in unga idéer i vår innovativa process. Gestalta framtiden: future_bizz När Hettich blickar in i framtiden samarbetar de med starka partners - över alla branchgränser. För våra erfarenheter har visat, att öppna, innovativa processer är enormt effektiva. Ur olika blickvinklar och erfarenheter kommer viktiga impulser. Det är principen från future_bizz. Ett nätverk av företag, som gemensamt utvecklar visioner och koncept för hur boendet, livet och arbetet kan se ut i framtiden. Här uppstår nya affärsidéer, användningspotential och produkter görs tillgängliga. I centrum står utkastet till framtida arbetsvärldar. Aktuellt mål: inrikta klassiska arbetsplatser på år Prisbelönad: Hettich produktdesign För sin vägvisande funktionalitet och formalestetik har Hettich produkter fått flera priser, t.ex. red dot design award och if product design award. Prisbelönta Hettich produkter är bl.a. Sensys (gångjärn), Easys (elmekaniska öppningsfunktioner), Lite Inside (grepplist), Hettinject VB insert (förbinder stommarna), TouchIn (handtag) och det revolutionerande ArciTech lådsystemet. Så skulle det snart kunna se ut i köket: rörliga skåpmoduler, varierande stämningsljus, nedsänkningsbar köksteknik. Med de internationella designpriserna red dot och if prisbelönas framstående produktdesign. Hettich s produkter har prisbelönats flera gånger. Innovation 15

18 I Hettichs onlinekatalog hittar du utförlig information om alla produkter samt utannonseringstexter. Arbeta +Planera. Hettich serviceverktyg HettCAD hjälper dig vid planeringen och i att bygga ihop möblerna och visar var beslagen ska placeras. För att du alltid ska vara väl förberedd - Hettich serviceverktyg: I den dagliga hanteringen orsakar ofta de små detaljerna det största arbetet. Det ser väl knappast annorlunda ut hos dig. Därför har vi på Hettich utvecklat vissa serviceverktyg som effektivt understödjer arkitekter och planerare. Dessa serviceverktyg når du direkt över vår serviceplats för arkitekter och planerare på Här en kort överblick: Om du snabbt vill se hur ett speciellt Hettich möbelhandtag ser ut på en färgad front: ProDecor konfigurator. Digital dialog: På facebook och twitter har du möjlighet att uppleva Hettich s växlingsrika värld. Utannonseringstexter För varje Hettich produkt har vi detaljerade beskrivningar färdiga, som du oförändrat kan överta som utannonseringstext. Texterna finns i olika filformat. Bildmaterial För att du ska kunna visualisera dina planer ställer vi gärna högklassiga produktbilder till förfogande. Prov service En produkts funktion, material, kvalitet - det kan bara en originalmodell fullständigt förmedla. Du vill se en Hettich produkt? Vi skickar den till dig så snabbt som möjligt. Konfiguratorer Visualisera olika designlösningar med våra virtuella konfiguratorer på webben. Se själv hur olika Hettich möbelhandtag ser ut på fronter med olika färger - på sekunden med ett enkelt musklick. CAD service Den perfekta hjälpen vid din detaljplanering: HettCAD, beslagsbiblioteket från Hettich. Med beslagsritningar med över 50 format, i 2D och 3D - kan sättas in i de flesta vanliga CAD-system. Med hjälp av ritningarna får man lätt fram beslagets rätta position på möbeln och de nödvändiga borrpunkterna för montaget.

19 Specifikation service Har du gjort ett utkast till ett objekt och behöver hjälp att ta fram en stycklista med de enskilda möbelbeslagen? Skicka då helt enkelt ditt utkast till oss. Vi övertar gärna din specifikation - naturligtvis utan kostnad. Produktträning Hur Hettich möbelteknik kan berika inredningsarkitekturen med nya möjligheter - det visar vi dig gärna i spännande kurser. Där belyser vi även möbelteknikens arkitekturrelevanta aspekter: formalestetik, funktionalitet, involveringen i rumskonceptet etc. Tekniska bakgrunder avrundar träningen. Ta kontakt med oss. Hettich Newsletter Med vårt nyhetsbrev är du alltid uppdaterad. Prenumerera helt enkelt på vår webbsida. Social Media Erfar mer om företaget Hettich, produkterna, tjänsterna och de senaste aktiviteterna. Hettich Skandinaviska AB Box 9048 Bultvägen 4 SE Jönköping / Sverige Telefon +46 (0) Telefax +46 (0) Beställningsnr Vi förbehåller oss samtliga rättigheter gällande upphovsrätten till denna broschyr. Utan vårt tillstånd är det inte tillåtet att i någon som helst form kopiera broschyren eller delar av den. Ingen garanti för tryckfel eller misstag. Färgavvikelser förbehålles. Service 17

20 _ProjectSolutions_0315_HSK_se

NOVA PRO utdragssystem

NOVA PRO utdragssystem NOVA PRO utdragssystem Det kompletta programmet för lådor med precision och individualitet. www.grass.eu NOVA PRO utdragssystem Nova Pro Originalet Klassikern som inspirerar även morgondagens design. Hur

Läs mer

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM

QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM QUATURIS S HÖRNSKÅPSSYSTEM Den eleganta öppningslösningen för standardhörnskåp. Ergonomisk, bekväm och funktionell. www.grass.at Quaturis S HÖRNSKÅPSYSTEM Quaturis S: Varje hörna blir en kurva. Att utnyttja

Läs mer

GE DIN HISSKORG EN NY FRÄSCH INREDNING. KONE ReFresh

GE DIN HISSKORG EN NY FRÄSCH INREDNING. KONE ReFresh GE DIN HISSKORG EN NY FRÄSCH INREDNING KONE ReFresh På bara några dagar kan din hiss få ett helt nytt utseende. Ger hissen i din lobby en välkomnande, hemtrevlig känsla? Ger den ett gott första intryck

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping - en stad i förändring...5 Gottfridsberg - en plats nära hjärtat...6 Livskvalitet för många smaker...7 Därför bor du bättre hos oss... 10 Mjuklandning

Läs mer

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem.

Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Aritco Villahissar. Inspiration för ditt hem. Foto www.willanordic.se 2 Höj livskvalitén. En villahiss betyder så mycket mer än att transportera sig från en våning till en annan. Det handlar om att njuta

Läs mer

Stadsbyggnadskontoret Göteborg. Stadsbyggnadskontoret Göteborg

Stadsbyggnadskontoret Göteborg. Stadsbyggnadskontoret Göteborg Välkommen hem Äppelträdgården är inget vanligt bostadsområde, hastigt hoprafsat för att tjäna snabba pengar. Så vill vi inte jobba. Därför började vi med att verkligen tänka efter: hur ser ett optimalt

Läs mer

Nyhet: Enkel planering med CABMAX DYNALOG. Program för stomplanering och beslagsbeställning. www.blum.se

Nyhet: Enkel planering med CABMAX DYNALOG. Program för stomplanering och beslagsbeställning. www.blum.se Nyhet: Enkel planering med CABMAX DYNALOG Program för stomplanering och beslagsbeställning www.blum.se Varför ska just du installera DYNALOG? Planering av skåpstommar och mycket mer Tack vare enkel och

Läs mer

till modern funkis Nathalie Carlsson Ejgil Lihn Vå r t N ya H u s Vå r t N ya H u s

till modern funkis Nathalie Carlsson Ejgil Lihn Vå r t N ya H u s Vå r t N ya H u s Från kontor till modern funkis Luise Ljungby och Rasmus Kjær hade bott mitt emot det gamla kontoret som tillhörde Århus universitet i ett år när det blev till salu. Trots att de bara hade bott i sitt dåvarande

Läs mer

www.vindsvaningar.com Norr Mälarstrand 64 112 35 Stockholm 08-650 00 40 info@bltprojektering.se

www.vindsvaningar.com Norr Mälarstrand 64 112 35 Stockholm 08-650 00 40 info@bltprojektering.se www.vindsvaningar.com Norr Mälarstrand 64 112 35 Stockholm 08-650 00 40 info@bltprojektering.se VÄLKOMMEN UPP! BLT Projektering siktar högt genom att skapa kvalitativa och stillfulla drömlägenheter av

Läs mer

ÖPPNINGSSYSTEM FÖR kvalitetsmöbler. www.grass.eu

ÖPPNINGSSYSTEM FÖR kvalitetsmöbler. www.grass.eu ÖPPNINGSSYSTEM FÖR kvalitetsmöbler www.grass.eu GRASS ÖPPNINGSSYSTEM Vår passion är att erbjuda en perfekt öppningslösning för varje möbel. 08 Kinvaro KLAFFBESLAGSSYSTEM 14 Tiomos GÅNGJÄRNSSYSTEM 20 Dynapro

Läs mer

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Prismedvetna lösningar. Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 Prismedvetna lösningar Crawford Smart 42, modell Trend - brilliantstruktur i vit kulör (RAL 9016) Crawford Smart 42 - prismedvetet val Inifrån och ut Med Crawford Smart 42 får du en garageport,

Läs mer

LUNA NU FÅR DU MYCKET MER FÖR PENGARNA LUNA KAMPANJ 2010 14.995,- EXKL. TILLBEHÖR 17.995,-

LUNA NU FÅR DU MYCKET MER FÖR PENGARNA LUNA KAMPANJ 2010 14.995,- EXKL. TILLBEHÖR 17.995,- LUNA KAMPANJ 2010 LUNA NU KAN DU SPARA PENGAR PÅ UTVALDA LUNAINREDNINGAR OCH FÅ FUNKTIONELLA TILLBEHÖR TILL DINA LÅDOR 4.015,- DE LUXE-PAKET SPARA 5.740,- NU FÅR DU MYCKET MER FÖR PENGARNA KOMPLETTERA

Läs mer

inredning plywood living

inredning plywood living inredning plywood living Bible House är en karaktäristisk byggnad på trendiga Flinders Lane i Melbourne. Här har Dan Honey och Paul Frog stilsäkert och lekfullt skapat ett hem för hela familjen. På 75

Läs mer

Lösningar med omtanke nu och i framtiden. Det unika skensystemet gör det möjligt att:

Lösningar med omtanke nu och i framtiden. Det unika skensystemet gör det möjligt att: Lösningar med omtanke nu och i framtiden Det unika skensystemet gör det möjligt att: Ställa in hjälpmedel på höjden och i sidled Anpassa inredningen även i små och dåligt inredda badrum skapa mer utrymme

Läs mer

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Style i vit kulör (RAL 9016)

Crawford Superior 42. Optimala lösningar. Crawford Superior 42, modell Style i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 Optimala lösningar Crawford Superior 42, modell Style i vit kulör (RAL 9016) Crawford Superior 42 - fjärrstyrd kvalitet Marknadens mest prisvärda lösning Med Crawford Superior 42 får

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL Brf Solslingan Inredningsstilar Våra inredningsstilar är noga utvalda. I bilderna längre fram ser du exempel på våra stilar som du kan göra som egna val. Vårt grundutförande

Läs mer

Compactus Office. Constructor Sverige AB. Huvudkantor Anders Personsgatan 12 416 64 Göteborg Tel: 031-771 96 00 Fax: 031-771 96 96

Compactus Office. Constructor Sverige AB. Huvudkantor Anders Personsgatan 12 416 64 Göteborg Tel: 031-771 96 00 Fax: 031-771 96 96 Constructor Sverige AB Huvudkantor Anders Personsgatan 12 416 64 Göteborg Tel: 031-771 96 00 Fax: 031-771 96 96 Regionkontor Solna Torg 19 171 45 Solna Tel: 08-470 03 30 Fax: 08-83 40 06 Compactus Office

Läs mer

Palais de la Cambre. Stilfullt i. sommardrink. svenska lanthus. chicago lockar. husbåten. 8 000 kr N 05 2014. inspirerande läsning

Palais de la Cambre. Stilfullt i. sommardrink. svenska lanthus. chicago lockar. husbåten. 8 000 kr N 05 2014. inspirerande läsning säsongens snyggaste sidobord dynor stolar kuddar bärbart ljud till bryggan 5 inspirerande läsning bryssel São Paulo london dorset melbourne shanghai Warszawa N 05 2014 59 KRONOR 80 NOK vinn digitalt hemsystem

Läs mer

Med himlen som granne. och hela staden nedanför

Med himlen som granne. och hela staden nedanför Med himlen som granne och hela staden nedanför 2 Nu förnyar vi Nordostpassagen Välkommen till Topfloor Linné Skeppsviken Fastighets AB erbjuder nu 18 st nyproducerade takvåningar mitt i centrala öteborg

Läs mer

ew York Praktfullt i 49 KRONOR 80 NOK

ew York Praktfullt i 49 KRONOR 80 NOK Stilguide ALLT FÖR EN DAG PÅ BRYGGAN Shopping HETASTE GRILLARNA I SOMMAR Trend SENASTE NYTT FRÅN MILANO EN DAG PÅ BRYGGAN GRILLARNA I SOMMAR NYTT FRÅN MILANO Stilguide Shopping Trend NUMMER 005 2013 ALLT

Läs mer

Palm Village, Strömstad

Palm Village, Strömstad Exclusive Living Detta designprogram omfattar 12 vackra tomter intill Strömstads Golfklubb, granne med nybyggda Strömstad Quality Spa. Designprogrammet ger en gemensam minimalistisk karaktär åt husen på

Läs mer

Aviabulevarden Knutpunkten för experter

Aviabulevarden Knutpunkten för experter Aviabulevarden Knutpunkten för experter Huvudstadsregionens snabbast växande företagsområde i Finlands logistiska mittpunkt innebär möjligheter till framgång och nätverkande Redan läget är unikt. Kontorslokalerna

Läs mer

4-travel Delintegrerad med längsgående uppfällbar bädd

4-travel Delintegrerad med längsgående uppfällbar bädd S 4-travel Delintegrerad med längsgående uppfällbar bädd Nya Dethleffs 4-travel Innovation möter design Det här hör också till 4-travel: elegant köksdel med gashäll med tre plattor och stora lådor. Särskild

Läs mer

KÄLLEMO MÄSSMONTER 2014

KÄLLEMO MÄSSMONTER 2014 VÄLKOMMEN... till min portfolio där du kan se ett urval av projekt som jag genomfört under mina studier. Jag heter Marie Borgquist och brinner för färg och form. Min passion för kreativitet har funnits

Läs mer

Blue Line inbrottsdetektorer

Blue Line inbrottsdetektorer Blue Line inbrottsdetektorer 2 Mer än bara en detektor Oavsett om du har ett hus eller driver ett företag, så behöver du säkerhet du kan lita på. Bosch Blue Line inbrottsdetektorer håller ett välbehövligt

Läs mer

I mötet mellan trä och glas får du en helt ny upplevelse

I mötet mellan trä och glas får du en helt ny upplevelse TYLÖ EVOLVE I mötet mellan trä och glas får du en helt ny upplevelse Läs mer på www.tylo.se/evolve Välkommen in i värmen. Här finns inga problem. Här är det avslappnat och skönt. I vår nya serie Evolve

Läs mer

INSTRUMENT- FABRIKEN

INSTRUMENT- FABRIKEN KONTOR LAGER Projekt INSTRUMENT- FABRIKEN 12-4000m 2 NORRA ULVSUNDA I BROMMA erbjuder ett fantastiskt läge i ett expansivt och centralt område med goda kommunikationer - till mycket konkurrenskraftiga

Läs mer

Ergonomi och komfort för 2000-talets skolmiljöer

Ergonomi och komfort för 2000-talets skolmiljöer Ergonomi och komfort för 2000-talets skolmiljöer MOVE or BE INNOVATIVA SKOLMÖBLER Justerbart fotstöd Opti+ skolbänk är utrustad med ett höjdjusterbart fotstöd som flyttas längs mittstolpen. Det justerbara

Läs mer

MODULMODERNISERINGSLÖSNINGAR FÖR HISSDÖRRAR. KONE ReNova

MODULMODERNISERINGSLÖSNINGAR FÖR HISSDÖRRAR. KONE ReNova MODULMODERNISERINGSLÖSNINGAR FÖR HISSDÖRRAR KONE ReNova Förbättrad säkerhet och tillgänglighet börjar med dörren Många driftsäkerhetsproblem för hissar är följden av föråldrade eller dåligt fungerande

Läs mer

Placera ditt budskap där din målgrupp finns.

Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Se till att du finns där din målgrupp finns. Vi kallar det Pinpoint Media. Med Expands bärbara marknadsföringsdisplayer

Läs mer

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd

Brf lomma läge Bofakta 6,2. takhöjd Brf lomma läge Bofakta 6,2 takhöjd Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Dalgången. Nockebyhov

Dalgången. Nockebyhov Dalgången Nockebyhov Trivsamt i Nockebyhov Nockebyhov är en trivsam stadsdel i Bromma. Området ligger attraktivt beläget mellan Mälarens strand och Judarskogen vilket ger närhet till såväl naturreservat

Läs mer

Takfönster. VELUX Solskydd Reglera ljus och värme. Mörkläggning Plisségardin Isolerande dubbelplissé Rullgardin Persienn Markis Insektsnät

Takfönster. VELUX Solskydd Reglera ljus och värme. Mörkläggning Plisségardin Isolerande dubbelplissé Rullgardin Persienn Markis Insektsnät Takfönster VELUX Solskydd Reglera ljus och värme Mörkläggning Plisségardin Isolerande dubbelplissé Rullgardin Persienn Markis Hjälp ditt takfönster hålla energibalansen Du kan stoppa både ljus och värme

Läs mer

Magiskt. i cederträ. Text Micaela Nordberg Foto Richard Powers & Shai Gil. Vårt Nya Hus 41

Magiskt. i cederträ. Text Micaela Nordberg Foto Richard Powers & Shai Gil. Vårt Nya Hus 41 Magiskt i cederträ Med vackra vandringsstråk och branta skidbackar inpå knuten har arkitektbyrån AKB ritat ett modernt hus med fantastiskt ljusinsläpp. Som fasad har man valt cederträ - ett doftande träslag

Läs mer

VASASTAN LUNTMAKARGATAN 34 397 KVM

VASASTAN LUNTMAKARGATAN 34 397 KVM nya N y lo ka möjl l ighe ter! VASASTAN LUNTMAKARGATAN 34 397 KVM Sida 1 av 20 BESKRIVNING Luntmakargatan 34, 397 kvm Modernt kontor med edge högst upp med stor terrass och garage. Kontoret ligger i välskött

Läs mer

24 Vårt Nya Hus - Bygga om & Renovera

24 Vårt Nya Hus - Bygga om & Renovera 24 Vårt Nya Hus - Bygga om & Renovera Paret föll handlöst för det vackra huset som vid visningen var väldigt nedgånget. Renoveringen utfördes varsamt med målet att bevara husets charm. Text Micaela Nordberg

Läs mer

VARFÖR SKA JAG ANLITA EN ELKONSULT? För att låta göra en elritning

VARFÖR SKA JAG ANLITA EN ELKONSULT? För att låta göra en elritning VARFÖR SKA JAG ANLITA EN ELKONSULT? För att låta göra en elritning En elritning är elinstallatörens (elektrikerns) underlag för elinstallationen. Med en genomtänkt ritning underlättas dennes arbete och

Läs mer

60/30 Klassisk Stålhylla DESIGN BCI

60/30 Klassisk Stålhylla DESIGN BCI 60/30 Klassisk Stålhylla DESIGN BCI 60/30 KLASSISK STÅLHYLLA Funktionell, flexibel och estetisk 60/30 klassisk stålhylla är ett fristående hyllsystem som är resultatet av många års erfarenhet och framgång.

Läs mer

DESIGNA DIN EGEN PANELFRONT, KNAPPLAYOUT OCH FÖRTECKNING. Unik och informativ manöverpanel i hisskorgen

DESIGNA DIN EGEN PANELFRONT, KNAPPLAYOUT OCH FÖRTECKNING. Unik och informativ manöverpanel i hisskorgen DESIGNA DIN EGEN PANELFRONT, KNAPPLAYOUT OCH FÖRTECKNING Unik och informativ manöverpanel i hisskorgen 2 Panelfronten trycks med en tryckteknik av hög kvalitet som ger ett hållbart resultat med hög upplösning.

Läs mer

Duette. Vacker inramning för en behaglig atmosfär

Duette. Vacker inramning för en behaglig atmosfär Duette Vacker inramning för en behaglig atmosfär Nyhet! Skönhet och funktionalitet Det fanns en tid när solavskärmning i stort sett bara var persienner. Den tiden är förbi. Nu kan du få solavskärmning

Läs mer

FLEXIBLA MODUL LÖSNINGAR. WORLDWIDE.

FLEXIBLA MODUL LÖSNINGAR. WORLDWIDE. FLEXIBLA MODUL LÖSNINGAR. WORLDWIDE. KONTOR OCH OFFENTLIG SEKTOR Daghem FRITIDSHEM OCH SKOLOR BYGG OCH INDUSTRI VÅRDCENTRALER OCH SERVICEHEM EVENT, MÄSSOR OCH UTSTÄLLNINGAR ON- OCH OFFSHORE SERVICELOKALER

Läs mer

ZOBRA EXZITE. Patent Pending

ZOBRA EXZITE. Patent Pending ZOBRA EXZITE Patent Pending Exzite Röd med vita dekorskruvar. Exzite personlig design möter smart funktion Funktionalitet och form förenas på ett smart och unikt sätt i armaturen Exzite. Den har en flexibel

Läs mer

72 HELINTEGRERADE Integra INSPIRATIONEN TILL NYA IDÉER ÄR ETT AV DE FINASTE SEMESTER- MÅLEN. INTEGRA GÖR REDAN VÄGEN DIT TILL MÅLET.

72 HELINTEGRERADE Integra INSPIRATIONEN TILL NYA IDÉER ÄR ETT AV DE FINASTE SEMESTER- MÅLEN. INTEGRA GÖR REDAN VÄGEN DIT TILL MÅLET. 72 HELINTEGRERADE Integra INSPIRATIONEN TILL NYA IDÉER ÄR ETT AV DE FINASTE SEMESTER- MÅLEN. INTEGRA GÖR REDAN VÄGEN DIT TILL MÅLET. Ljus, mycket plats, trygghet. Integra återspeglar samtidigt lusten till

Läs mer

DESIGNA HUSVAGNEN DU ALLTID VELAT HA.

DESIGNA HUSVAGNEN DU ALLTID VELAT HA. www.adria.se Designa din alldeles egen husvagn och njut av Altea4fours prisbelönta funktioner. Designa din egen Altea4four. Med nya Altea4four firar vi 50 år som framgångsrika husvagnstillverkare. Och

Läs mer

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse 6 JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse Penthouse nr våning r.o.k boyta terrass sid 5101 98 62 8 9 6101 98 65 40 41 41401 4 4 125 74+10 42 4 71401 4 4 14

Läs mer

ÖNSKEHUSET VID ÄLVEN Ett generöst kök med plats för både matlagning och vänner. Rymligt badrum med bastu och glasdörr ut mot Klarälven.

ÖNSKEHUSET VID ÄLVEN Ett generöst kök med plats för både matlagning och vänner. Rymligt badrum med bastu och glasdörr ut mot Klarälven. ÖNSKEHUSET VID ÄLVEN Ett generöst kök med plats för både matlagning och vänner. Rymligt badrum med bastu och glasdörr ut mot Klarälven. Stor klädkammare. Och altaner med både morgon- och kvällssol. Caroline

Läs mer

Stångby. 26 energisnåla villor strax utanför Lund

Stångby. 26 energisnåla villor strax utanför Lund Stångby 26 energisnåla villor strax utanför Lund Vi har tänkt lite men även på extra på miljön din ekonomi Tänk dig att bo tryggt och bekvämt på landet och ändå ha stadens puls alldeles i närheten. Föreställ

Läs mer

Känn dig som hemma när du jobbar borta.

Känn dig som hemma när du jobbar borta. Känn dig som hemma när du jobbar borta. 1 Om StayAt Boende med plats för livet. StayAt är alternativet till traditionella hotellrum. En plats där du kan känna dig som hemma, samtidigt som du får ett gästvänligt

Läs mer

MAJ/2015 ALLT OM DÖRRAR. Nyhetsbrev Arkitekter

MAJ/2015 ALLT OM DÖRRAR. Nyhetsbrev Arkitekter MAJ/2015 ALLT OM DÖRRAR Nyhetsbrev Arkitekter TEMA: Kulör & ytmaterial Månadens nyhetsbrev har tema kulör och ytmaterial, och är därför passande nog satt i årets färg från Pantone, Marsala. Det finns mycket

Läs mer

AGILE och. Skjutdörrar för inomhusbruk Manuella eller automatiska

AGILE och. Skjutdörrar för inomhusbruk Manuella eller automatiska AGILE och CS 80 Magneo Skjutdörrar för inomhusbruk Manuella eller automatiska Agile och CS 80 Magneo AGILE och CS 80 Magneo Manuella och automatiska skjutdörrar Praktiska och utrymmesbesparande inomhuslösningar.

Läs mer

Inredning för skolan. Matsal & uppehållsrum

Inredning för skolan. Matsal & uppehållsrum Inredning för skolan Matsal & uppehållsrum fika skoja mötas pausa återhämta planera Bänk Pausa Bord Pausa Äntligen paus... Såväl elever som lärare behöver pausa mellan lektionerna för att hämta ny energi.

Läs mer

Stora städer Ett äventyr Vi skräddarsyr Er resa

Stora städer Ett äventyr Vi skräddarsyr Er resa Stora städer Ett äventyr Vi skräddarsyr Er resa I denna folder hittar du några utvalda städer och hotell. Hotellubudet är enormt och vi presenterar här endast några få utvalda. På www.hotelreservation.se

Läs mer

Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du?

Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du? -ett badrum som passar! Konservativ och traditionell eller snarare modern och öppen för nya utmaningar... Vilken typ av personlighet är du? Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud

Läs mer

Rum för kommunikation INREDNING / TEKNIK / FUNKTION

Rum för kommunikation INREDNING / TEKNIK / FUNKTION Rum för kommunikation INREDNING / TEKNIK / FUNKTION Abstracta skapar miljöer för kommunikation och utvecklande möten. Olika miljöer ställer olika krav. Abstracta hjälper dig med allt från det helhetsintryck

Läs mer

Bättre betyg. Inredningar för utbildning.

Bättre betyg. Inredningar för utbildning. Bättre betyg Inredningar för utbildning. Vilket betyg vill du själv få av lärare och elever? När vi talar om betyg inom utbildning är det oftast i en och samma riktning. Det är skolan och lärarna som ger

Läs mer

Placera ditt budskap där din målgrupp finns.

Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Placera ditt budskap där din målgrupp finns. Se till att du finns där din målgrupp finns.vi kallar det Pinpoint Media. Med Expands bärbara marknadsföringsdisplayer

Läs mer

Oscarssons. i småland

Oscarssons. i småland Oscarssons Möbel design & Tillverkning i småland 1 2 Besök vår webb! www.oscarssonsmobel.se Genuint & äkta Vi har valt att inte tumma på den kvalitet som svensk tillverkning ger. Vi använder ek som fått

Läs mer

Inredning för skolan. Klassrummet

Inredning för skolan. Klassrummet Inredning för skolan Klassrummet lära lyssna planera förvara utvecklas Den kreativa arbetsplatsen för stora och små Få arbetsmiljöer ska tillfredställa så många olika behov som klassrummet. Elever ska

Läs mer

Stockholm Waterfront Congress Centre presenterar möjligheternas arena

Stockholm Waterfront Congress Centre presenterar möjligheternas arena Stockholm Waterfront Congress Centre presenterar möjligheternas arena Stockholm Waterfront Congress Centre är Sveriges nyaste och mest mångsidiga arena för större möten och evenemang. Med den djärva arkitekturen

Läs mer

Primärvårdens värdskap Ett vänligt och professionellt bemötande i en harmonisk miljö. Forsythiadokumentet. Primärvården Göteborg

Primärvårdens värdskap Ett vänligt och professionellt bemötande i en harmonisk miljö. Forsythiadokumentet. Primärvården Göteborg Primärvårdens värdskap Ett vänligt och professionellt bemötande i en harmonisk miljö. Forsythiadokumentet Syftet med Forsythiaprojektet har beslutat sig för att tydliggöra sin roll som primär vårdgivare

Läs mer

KONFERENS BLAND TOPPARNA. Möten och avkoppling i exklusiv miljö.

KONFERENS BLAND TOPPARNA. Möten och avkoppling i exklusiv miljö. KONFERENS BLAND TOPPARNA Möten och avkoppling i exklusiv miljö. PRISEXEMPEL KONFERENSPAKET Deluxe TREEHOTEL KONFERENS Likt ett av våra trädrum, The Cabin, kan även ni försvinna in bland norrländska, högresta

Läs mer

caradofeeling Enjoy the good times

caradofeeling Enjoy the good times Husbilarna är delvis avbildade med extra utrustning, som finns i den gällande prislistan och kan beställas mot pristillägg. vbildade dekorationer ingår inte i arados leverans. Vattenförsörjningsanläggningen

Läs mer

Diskar där det passar dig bäst.

Diskar där det passar dig bäst. Diskar där det passar dig bäst. De nya speedmatic Modular-diskmaskinerna från Siemens. Framtiden flyttar in. Den första inbyggda diskmaskinen som hänger med på alla köksidéer. För det egna drömköket finns

Läs mer

Modern design. Bestående värde för ditt hem

Modern design. Bestående värde för ditt hem Modern design Bestående värde för ditt hem 2 Berlings Glas Berlings Glas 3 Berlings Glas- och Aluminiumspecialisten Vi erbjuder högkvalitativa och genomtänkta lösningar för hela huset. Fönster, dörrar,

Läs mer

Nedanstående hus är förslag. Ni väljer själva vilket hus ni vill bygga. Tomt nr 13. Villa Kivik med matplatsvinkel 1,5-planshus, 157,3 m 2

Nedanstående hus är förslag. Ni väljer själva vilket hus ni vill bygga. Tomt nr 13. Villa Kivik med matplatsvinkel 1,5-planshus, 157,3 m 2 linnéa park VEBERÖD bo naturnära I veberöd Vid foten av Lund, på Romeleåsens sluttningar i Veberöd, ligger detta nya natursköna område med en unik boendemiljö omsluten av blandskog och enorma rekreationsområden.

Läs mer

DITT NYA HEM I linnéa park

DITT NYA HEM I linnéa park linnéa park VEBERÖD bo naturnära I veberöd Vid foten av Lund, på Romeleåsens sluttningar i Veberöd, ligger detta nya natursköna område med en unik boendemiljö omsluten av blandskog och enorma rekreationsområden.

Läs mer

Sparring entreprenören som blev ett begrepp

Sparring entreprenören som blev ett begrepp Svensk klassiker sedan 2015 Sparring entreprenören som blev ett begrepp Birger Sparring var en stor svensk entreprenör och innovatör. Redan på 1930-talet grundade han Sparring AB och utvecklade samt patenterade

Läs mer

Installera på några sekunder, njut i åratal.

Installera på några sekunder, njut i åratal. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Installera på några sekunder, njut i åratal. NYA living by Danfoss termostater. Uppgradera nu gör vardagen lite bekvämare. Installera och glöm oroa dig inte över programmeringen

Läs mer

Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI

Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI Dörrar WIŚNIOWSKI Välkommen till en värld av dörrar WIŚNIOWSKI Under 25 år har vi tillverkat stängsel med passion. Firmans namn WIŚNIOWSKI kommer från namnet på dess grundare och ägare - Andrzej Wiśniowski.

Läs mer

Open your mind, free your office.

Open your mind, free your office. Spacefulness Open your mind, free your office. 2 Spara utrymme med all-in-one kontorsarkiv 3 Kontorsarkivet som ger dig mer yta Spacefulness Vad skulle du göra om du kunde rensa ut hela kontoret och börja

Läs mer

STOBY ERBJUDER DIG IDÉ, KUNSKAP & KVALITET

STOBY ERBJUDER DIG IDÉ, KUNSKAP & KVALITET ENTREPRENAD LEVERANS AV INDUSTRIFÄRG BALLINGSLÖV STOBY FLYGAREGATAN12GATA ATANAN STOBY VÄXJÖ STOBY HALMSTAD BUTIK & ENTREPRENAD BUTIK, ENTREPRENAD, INDUSTRI & HUVUDKONTOR OKVÄGEN 6 BALLINGSLÖV STOBY NÄSSELVÄGEN

Läs mer

Vi vill vara en del i hela processen, inspirera, förverkliga och driva hela projektet. Tidigt tillföra teknisk information, helt leverantörsoberoende.

Vi vill vara en del i hela processen, inspirera, förverkliga och driva hela projektet. Tidigt tillföra teknisk information, helt leverantörsoberoende. PROJEKT Vi vill vara en del i hela processen, inspirera, förverkliga och driva hela projektet. Tidigt tillföra teknisk information, helt leverantörsoberoende. Genom att inreda fönstren kan du lyfta upplevelsen

Läs mer

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö

Furulund. Naturnära boende i lugn miljö Furulund Naturnära boende i lugn miljö bo inbäddad i grönskan utan att vara långt från stan Det finns ett lugn och en trygghet vi mår bra av och det är den man finner i sitt hem. En del föredrar att söka

Läs mer

BALKONG OCH INGLASNING

BALKONG OCH INGLASNING BALKONG OCH INGLASNING 02 teknova.se SVETSAREN BALKONGER, RÄCKEN & INGLASNINGAR LIVET UTANFÖR LÄGENHETEN Med de idéer, tankar och tekniska lösningar som finns idag kan balkongen få en både individuell

Läs mer

SWEGON HOME SOLUTIONS

SWEGON HOME SOLUTIONS INTELLIGENT INOMHUSKLIMAT FÖR MÄNNISKOR OCH HEM SOM GARANTERAR FRISK OCH HÄLSOSAM LUFT Luft har en väldigt stor betydelse för hur vi mår. Den kan påverka vår sömn, vår koncentrationsförmåga och vår hälsa.

Läs mer

lidingö Lokalfakta Dalénums kontorshotell

lidingö Lokalfakta Dalénums kontorshotell lidingö Lokalfakta Dalénums kontorshotell Fastighetsbeteckning: Aga 1 Agavägen, Lidingö Byggnadsår: 1934 Lediga lokaler: från ca 12 m 2 Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse Kontakt: JM AB, Fastighetsutveckling

Läs mer

Av den energi vi lägger på att förstå kundbehov blir det konkurrenskraft.

Av den energi vi lägger på att förstå kundbehov blir det konkurrenskraft. MEISER 3 Av den energi vi lägger på att förstå kundbehov blir det konkurrenskraft. Våra kunder efterfrågar kompetens, produktsäkerhet och komfort. Vi löser det för det mesta med hjälp av kreativa gallerdurksapplikationer,

Läs mer

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen.

Söndrum, Halmstad. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. www.karnhem.se Foto: Hovs By, Växjö Söndrum, Halmstad Tidlösa moderna radhus som knyter an till den svenska byggnadstraditionen. Nära till Centrum, 5 km Skolor F-9, 1 km Vårdcentral, 300 m Närbutik, 900

Läs mer

BADRUM SKAPA RÄTT BELYSNING

BADRUM SKAPA RÄTT BELYSNING BADRUM SKAPA RÄTT BELYSNING TALLIN SKAPA EN PERFEKT KÄNSLA Trenden är tydlig vi spenderar allt mer tid i våra badrum och ställer högre krav på att få till den där perfekta känslan. Ska ditt badrum kännas

Läs mer

Visionen om BROHUSPARK. -en park för dina sinnen 2012-01-13

Visionen om BROHUSPARK. -en park för dina sinnen 2012-01-13 Visionen om BROHUSPARK -en park för dina sinnen 2012-01-13 N Helsingborg Landskrona Lund BROHUSPARK Lomma Alnarp Brohusparks placering 2 Malmö Köpenhamn Vår vision I en stor ny stadsomvandling kommer de

Läs mer

Stilrena lokaler för stora och små möten centralt beläget på Kungsholmen.

Stilrena lokaler för stora och små möten centralt beläget på Kungsholmen. Stilrena lokaler för stora och små möten centralt beläget på Kungsholmen. Vi förverkligar din idé om det perfekta mötet Vi har länge känt att det saknas en självklar mötesplats på Kungsholmen. Därför öppnade

Läs mer

Rofyllt på Höjden HEMMA HOS MY HOME I HÖST 2014

Rofyllt på Höjden HEMMA HOS MY HOME I HÖST 2014 Rofyllt på Höjden Att köpa ett hus från 1940-talet och försöka hinna med att såväl renovera som inreda med två små barn är inte det lättaste. Bekvämt ska blandas med funktionellt och så gärna lite snygg

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

Långbroparken. Moderna bostäder i sekelskifteshus mitt i en av Stockholms vackraste parkidyller.

Långbroparken. Moderna bostäder i sekelskifteshus mitt i en av Stockholms vackraste parkidyller. Långbroparken. Moderna bostäder i sekelskifteshus mitt i en av Stockholms vackraste parkidyller. Upplev en fantastisk bokvalitet i en kulturskyddad park femton minuter från city. Nu öppnar sig en helt

Läs mer

PLANERA DIN KUNDAKTIVITET I. Jönköping

PLANERA DIN KUNDAKTIVITET I. Jönköping PLANERA DIN KUNDAKTIVITET I Jönköping restauranger i Jönköping Tegel Matbar Galleri Sjön Köket levererar rustika, europeiska smaker i modern tappning under benämningen easy eating. Med ca 50 meter från

Läs mer

Maria. Trädgårdsstad BOSTAD HELSINGBORG

Maria. Trädgårdsstad BOSTAD HELSINGBORG BOSTAD HELSINGBORG Jurymotivering: Mariastaden i Helsingborg fortsätter att växa. Under året har NCC färdigställt ett 100-tal bostäder i en attraktiv mix av villor, radhus och kedjehus. Allt med den engelska

Läs mer

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785

Arctic Star. Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 Arctic Star Arctic Star 565 Arctic Star 595 Arctic Star 685 Arctic Star 785 gäller från 08/2009 Arctic Star 595 När de första snöflingorna dansar i vinden. När en klar himmel och gnistrande kyla bjuder

Läs mer

SGGMASTERGLASS. Ornamentglas med mönster för innovativ design SAINT-GOBAIN GLASS DESIGN

SGGMASTERGLASS. Ornamentglas med mönster för innovativ design SAINT-GOBAIN GLASS DESIGN SGGMASTERGLASS Ornamentglas med mönster för innovativ design SAINT-GOBAIN GLASS DESIGN SAINT-GOBAIN GLASS DESIGN SGG MASTERGLASS Mönster för ett sofistikerat spel mellan material och ljus. SGG MASTER-CARRÉ

Läs mer

c/o 25 Klassisk & hög

c/o 25 Klassisk & hög c/o 15 Klassisk Markerat takutsprång och äkta genomgående spröjs gör detta hus till en äkta klassisk länga i litet format. Utifrån bildar fasader, fönster och tak i enhetlig matt kulör en fin helhet. Inifrån

Läs mer

Bosch Plena PA system Easy Line PA system på det enkla sättet

Bosch Plena PA system Easy Line PA system på det enkla sättet Bosch Plena PA system Easy Line PA system på det enkla sättet 2 Plena PA system Easy Line En praktisk lösning för högtalarmeddelanden av hög kvalitet Lättanvänd med zonetikettering och inställningsindikatorer

Läs mer

Mångsidiga applikationer

Mångsidiga applikationer Mångsidiga applikationer Pendel-, vägg- och takarmaturerna från OSRAM är det självklara valet när estetik och effektivitet är lika viktigt. De kombinerar förstklassig design med den innovativa armaturens

Läs mer

DÖRRAR TEKNIK, ESTETIK, FUNKTIONALITET. Teknik för lärare, gk 2005-02-16 WT0010, Övningsuppgift Västerås, VT-05 Handledare: Lisbeth Dahlbäck

DÖRRAR TEKNIK, ESTETIK, FUNKTIONALITET. Teknik för lärare, gk 2005-02-16 WT0010, Övningsuppgift Västerås, VT-05 Handledare: Lisbeth Dahlbäck Teknik för lärare, gk 2005-02-16 WT0010, Övningsuppgift Västerås, VT-05 Handledare: Lisbeth Dahlbäck DÖRRAR TEKNIK, ESTETIK, FUNKTIONALITET Grupp 5 Namn: Peter Kock, Farida Galili, Katarina Johansson Dörrar

Läs mer

Instrumentfabriken [ 200-4 000 m²]

Instrumentfabriken [ 200-4 000 m²] KONTOR OCH SHOWROOM PROJEKT Instrumentfabriken [ 200-4 000 m²] NORRA ULVSUNDA I BROMMA erbjuder ett fantastiskt läge i ett mycket expansivt och centralt område med goda kommunikationer. Under 1940-, 50-

Läs mer

Detta är en annonsbilaga från A-hus DITT NYA HEM I EKÄNGEN

Detta är en annonsbilaga från A-hus DITT NYA HEM I EKÄNGEN DITT NYA HEM I EKÄNGEN BO BLAND EKAR I EKÄNGEN Välkommen till det nya området Björksäter i omtyckta Ekängen. Sedan det började byggas i Ekängen för 30 år sedan så har området gått från nästan noll till

Läs mer

Persienner. Kontrollerar ljuset med klassisk design. Designed by Luxaflex. Inspired by you.

Persienner. Kontrollerar ljuset med klassisk design. Designed by Luxaflex. Inspired by you. Persienner Kontrollerar ljuset med klassisk design Designed by Luxaflex. Inspired by you. Couture-kollektionen: De nya och exklusiva persiennerna i kollektionen ger oss en helt ny syn på persiennen och

Läs mer

Brf Ljugarn BRF LJUGARN / INFORMATION BRF LJUGARN / SITUATIONSPLAN HAVET, 100 M POOL VÄLKOMMEN TILL LJUVLIGA LJUGARN PARKERING Gotland är speciellt. Denna Sveriges största ö ger besökaren en härligt

Läs mer

Den enkla guiden till ert nya kontor

Den enkla guiden till ert nya kontor Den enkla guiden till ert nya kontor Följande punkter har tagits fram för att hjälpa dig när du byter kontor eller gör förändringar på ditt kontor. När det gäller att möblera en arbetsmiljö har de flesta

Läs mer

Sydafrikansk. med andäktig vy

Sydafrikansk. med andäktig vy Sydafrikansk sensuell elegans med andäktig vy Uppdraget innehöll nästa alla utmaningar som man bara kan råka ut för som arkitekt. Kunden hade tydliga krav på sin lista. En stor trädgård på berget utan

Läs mer

ENTRADA II. Entrada II 3

ENTRADA II. Entrada II 3 ENTRADA II 2 Entrada II Entrada II 3 ENTRADA II Nu öppnar vi dörren till något nytt. Tar något bra och gör det ännu bättre. Entrada II är en vidareutveckling av en populär arbetsstol. Ett nytt kapitel

Läs mer

Moderna, stiliga och lyxiga lägenheter vid stranden i Benidorm, Costa Blanca, Alicante. Ocean Drive

Moderna, stiliga och lyxiga lägenheter vid stranden i Benidorm, Costa Blanca, Alicante. Ocean Drive Moderna, stiliga och lyxiga lägenheter vid stranden i Benidorm, Costa Blanca, Alicante. Ocean Drive Vi är stolta att presentera ett helt nytt bostadsprojekt Ocean Drive, som ligger i Benidorm - Playa de

Läs mer