LAMBARÖ FASTIGHETSÄGARFÖRENING LAMBARÖ BÅTSÄLLSKAP

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "LAMBARÖ FASTIGHETSÄGARFÖRENING LAMBARÖ BÅTSÄLLSKAP"

Transkript

1 1 LAMBARÖ FASTIGHETSÄGARFÖRENING LAMBARÖ BÅTSÄLLSKAP PROTOKOLL fört vid Lambarö Fastighetsägarförening och Lambarö Båtsällskaps årsmöte den 27 juni 2004 på Lambarö ångbåtsbrygga. 1 ÅRSMÖTETS ÖPPNANDE Vice Ordförande Johan Håkanson hälsade de närvarande välkomna och förklarade mötet öppnat. 2 FASTSTÄLLANDE AV DAGORDNING OCH UPPROP Dagordningen godkändes av mötesdeltagarna, med ändringen punkt 8 flyttad till efter punkt 17 varefter upprop skedde. 32 medlemmar av föreningens 56 var närvarande. 3 VAL AV MÖTESFUNKTIONÄRER Johan Håkanson valdes till ordförande och Gunnar Bengtsson till sekreterare för mötet. Gunnar Blomquist och Lars Ekström utsågs att justera dagens protokoll. 4 FÖREGÅENDE ÅRSMÖTESPROTOKOLL Föregående årsmötesprotokoll godkändes och lades till handlingarna. 5 VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR 2003/2004 Verksamhetsberättelsen, vilken utsänts per post och e-post föredrogs av ordf. Förtydligande information om innehållet lämnades av styrelsen., varvid följande kan noteras: Fortum. Slutbesiktning har skett av Fortums dragning av förstärkningskabel i vägarna. Gatukontorets representant har denna gång medverkat och godkänt arbetet. Föreningens medlemmar uppmanades att om man inte är nöjd med vägar och annan installation vända sig till Gatukontoret, Görts Eklund, med sina klagomål. Kalle Lodin önskade en kraftig reaktion från föreningens styrelse och efter en vis diskussion beslöts att styrelsen skall begära en besiktning tillsamman med GK för att få möjlighet att påtala befintliga brister i vägarbetet. Samarbetsgruppen. I den samarbetsgrupp, mellan Lambarö och de båda föreningarna på var sida om Sjöbacken har ett antal möten skett. Man har dessutom haft ett informativt möte med Birgitta Stafström på Stadsbyggnadskontoret. Resultatet av detta möte visar att det enda sättet att nå något resultat är att förändra stadsplanen. För att klara behovet av vår båtförtöjning på fastlandet, då fler och fler har mer än en båt kan dessutom krävas en uppdelning av förtöjningsplatserna. I det stora hela har föreningens representanter, Ulf Lövgren och Yngve Morein, upplevt att dialogen med fastlandets föreningar skett i en mycket positivare dialog än tidigare. Samtliga är dessutom eniga om att skall man nå till något resultat, måste man visa upp en enad front mot myndigheterna.

2 2 Föreningens medlemmar bör för att nå denna enighet hjälpas åt med att eliminera de klagomål som finns. I första hand: Ingen bilkörning på gräsytorna vid stranden nedanför Sjöbacken. Större transporter, virke mm, om möjligt på grund av vädret till Berghamns brygga, samt att vi i första hand bör använda den parkering vi har vid Nässelstigen. Kalle Lodin föreslog en fristående grupp av medlemmar, som efter hans bedömning brinner för uppgiften, då trots allt arbete under alla år inget skett. Gunnar Blomquist beskrev i korta ordalag det arbete, som varit och kunde konstatera att föreningen i de flesta fall nått till sitt mål. Terminalfrågan, som under lång tid har varit huvudfråga har trots alla utredningar från föreningen och staden på grund av politiska skäl hela tiden gått i stå. Till slut togs ett Beslut att intresserade skall anmäla sig till styrelsen före den 1 augusti, varefter en arbetsgrupp underställd styrelsen bildas. Gunnar Jansson påpekade i ämnet att om man vill bibehålla en god relation med Sjösällskapet, bör alla, gammal som ung hålla de 3 knop, som föreskrivs i hamnområdet, då ofta klagomål om för höga farter kommer från medlemmar i HSS. Hemsidan Vår nya hemsida på internet är inkopplad, och nu pågår arbete med en del förändringar. För att kunna emotse medlemmarnas krav på hemsidan, ombads alla att inkomma med förslag på innehåll till Gunnar Bengtsson eller Johan och Mats Håkanson. Fortum Värme Inger Johnson meddelade att Fortum fått sin ledningsrätt, men att frågan inte är slutförd, då den först skall prövas i Miljödomstolen. Ett nytt informationsmöte skall dessutom ske eftersom Lambarös inblandade inte kallats för samrådsmöte. En ny upplaga av konsekvensutredningen har delats ut till de inblandade. Föreningens medlemmar som är intresserade kan få möjlighet att läsa den hos sekr. Den ekonomiska rapporten delades ut och redovisades av Inger Johnson. Öystein Neergaard läste upp revisionsberättelsen. Verksamhetsberättelsen, ekonomiska rapporten och revisionsberättelsen godkändes därefter och lades till handlingarna. 6 BESLUT OM ANSVARSFRIHET FÖR STYRELSEN Årsmötet beviljade styrelsen ansvarsfrihet för verksamhetsåret 2003/ INFORMATION FRÅN STYRELSEN Då information lämnats i samband med verksamhetsberättelsen utgick den punkten. 9 BESLUT OM ARVODE TILL STYRELSEN 2004/2005 Årsmötet beslöt att oförändrat arvode, 3000 kr, skall utgå till styrelsen.

3 3 10 VAL AV FÖRENINGSSTYRELSE FÖR 2004/2005 Följande personer valdes av stämman till ny styrelse för 2004/2005 Ordförande Johan Håkanson tid 1 år Sekreterare Gunnar Bengtsson tid 2 år Vise ordförande Sam Eriksson tid 2 år Kvarstår Kassör Inger Johnson tid 1 år Vice sekreterare samt hamnkapten Ulf Lövgren tid 1 år Ordförande Johan Håkanson och kassör Inger Jonsson äger rätt att teckna föreningen var för sig. 11 VAL AV STYRELSESUPPLEANTER Till styrelsesuppleanter omvaldes Jessica Bornkessel och Ann Rydstedt. Då Bengt Axeblad avböjt återval på grund av tidsbrist valdes Kurt Byström. Samtliga på en tid av 1 år 12 VAL AV TVÅ REVISORER Till revisorer valdes på en tid av 2 år Jan Ljungwald. Kvarstår Öystein Neergaard på en tid av 1 år. 13 VAL AV REVISORSUPPLEANT Till revisorsuppleant omvaldes Ove Fritz på en tid av 1 år. 14 VAL AV VALBEREDNING OCH SAMMANKALLANDE Till valberedning valdes Curt Johansson och Tina Jarsäter, den förstnämnde som sammankallande. 15 VAL AV FESTKOMMITTÉ OCH SAMMANKALLANDE Ägare av fastigheterna på Abborrgräset ansvarar för höstfesten 2004 och midsommarfesten Till sammankallande valdes Åsa Brant. 16 ANORDNANDE AV SILLUNCH, HÖSTFEST 2004 OCH MIDSOMMARFEST 2005 Sillunchen beslöts till den 10 juli 2004 kl Den 14 augusti 2004 blir det höstfest och midsommarfesten inträffar på midsommarafton 2005.

4 4 17 ÖVRIGA FRÅGOR Uppläggningsplatsen 10:10-tomten Kunde konstateras att det fortfarande ligger en båt upplagd utefter staketet till HSS. Någon känd ägare till båten finns inte, och då den dessutom är fastlåst vid HSS staketstolpe, och det kan befaras skadeståndsanspråk från HSS Beslöts att efterhöra med föreningarna på fastlandet om någon känner till ägaren. Om ägare ej kan finnas skall kättingen klippas och båten föras över till Lambarö för förvaring intill någon anmäler sig som ägare till båten. Brevlådor. Kalle Lodin presenterade ett förslag till utökning av våra brevlådor vid Sjöbacken. Han har i kontakt med tillverkaren kommit fram till en kostnad av kr per box vid inköp av 18 st boxar. 10 boxar är enligt honom bokade och med tanke på framtiden föreslog han att föreningen inköper nämnda postlådor varefter han m fl kommer att iordningställa dem. Beslöts att efter vederbörligt tillstånd införskaffats skall föreningen inköpa 18 st postlådor/boxar. Dessa kommer därefter att upplåtas till medlemmar i föreningen till självkostnadspris. Parkeringen På fråga om vems långtidsparkerad Audi är samt en större vedpanna som står på parkeringen kunde konstateras att de är Berggrens. Vedpannan kommer att transporteras ut till Lambarö så fort transport kan ordnas och bilen används om än sporadiskt. Glas och tidningssopor På fråga meddelades att vi fortfarande får lämna glas och tidningar, men att de skall stuvas i sopsäckar i stället för de tidigare uppställda plastkärlen. Allt beroende på dessas tyngd. Grovsopor Det beslöts att i likhet med föregående år ställa upp en container på samma plats, Sjöbacken, som förra året. Datum fastslås till helgen den augusti. Sam Eriksson kommer att tillse att en container finns på plats. Samma regler gäller som tidigare. KYLSKÅP OCH FRYSAR ELLER ANDRA MASKINER INNEHÅLLANDE FREON FÅR EJ STÄLLAS I CONTAINERN. VIDARE FÅR EJ APPARATER MED SLADD ELLER BATTERI STÄLLAS I CONTAINERN. Grävlingar Kunde konstateras att ett antal grävlingar finns på ön. De har setts och hörts både på norra och södra sidan av ön. Dessutom boat under Stendahls och Löövs hus. Föreningens grävlingsfällor, som lånades ut, har förkommit och den som vet var dessa fällor finns ombedes att meddela sekr. Monika Stendahl har varit i kontakt med jägmästarn på Drottningholm, vilken kommer att hjälpa oss i mån om tid. Pumpen. Den allmänna pumpen har tagits upp och konstaterats icke reparerbar. En nyanskaffning belöper på ca kr. Beslöts att inte köpa någon ny el-pump. Styrelsen fick dock i uppdrag att undersöka om man kan sätta dit en gammaldags handpump. Mailadresser Sekr. ombad de församlade att på en framlagd lista kontrollera att gällande mailadresser stämmer. Möjligheten att per e-post skicka meddelanden till medlemmarna är både snabb och billig för föreningen då inget porto utgår. Fortsättningsvis kommer endast vårutskick med medlemsavgiften samt kallelse till årsmötet att skickas brevledes.

5 5 På en fråga, om mailadressen kan bifogas medlemsmatrikeln, beslöts att var och en får meddela sin mening, då många annars riskerar att få för många oviktiga mail. Notering skedde på listan vid kontrollen. 8 BESLUT OM MEDLEMSAVGIFTER FÖR 2004/2005 På styrelsens förslag beslöt mötet att årsavgiften oförändrat skall vara 700 kr för föreningen och 400 kronor för båtsällskapet. 19 MÖTETS AVSLUTANDE Då inget mer fanns att dryfta avslutade mötesordföranden Johan Håkanson mötet med att tacka de närvarande för visat intresse, varefter han förklarade årsmötet den 27 juni 2004 för avslutat. Vid protokollet Gunnar Bengtsson sekreterare Johan Håkanson ordförande Justeras Gunnar Blomquist Lars Ekström

LAMBARÖ FASTIGHETSÄGARFÖRENING LAMBARÖ BÅTSÄLLSKAP

LAMBARÖ FASTIGHETSÄGARFÖRENING LAMBARÖ BÅTSÄLLSKAP LAMBARÖ FASTIGHETSÄGARFÖRENING LAMBARÖ BÅTSÄLLSKAP PROTOKOLL fört vid Lambarö Fastighetsägarförening och Lambarö Båtsällskaps årsmöte den 22 juni 1997 på Lambarö Ångbåtsbrygga. 1 ÅRSMÖTETS ÖPPNANDE Ordförande

Läs mer

LAMBARÖ FASTIGHETSÄGARFÖRENING LAMBARÖ BÅTSÄLLSKAP

LAMBARÖ FASTIGHETSÄGARFÖRENING LAMBARÖ BÅTSÄLLSKAP LAMBARÖ FASTIGHETSÄGARFÖRENING LAMBARÖ BÅTSÄLLSKAP PROTOKOLL fört vid Lambarö Fastighetsägarförening och Lambarö Båtsällskaps årsmöte den 21 juni 1998 på Rystedts altan, Lambarö. 1 ÅRSMÖTETS ÖPPNANDE På

Läs mer

LAMBARÖ FASTIGHETSÄGARFÖRENING LAMBARÖ BÅTSÄLLSKAP

LAMBARÖ FASTIGHETSÄGARFÖRENING LAMBARÖ BÅTSÄLLSKAP LAMBARÖ FASTIGHETSÄGARFÖRENING LAMBARÖ BÅTSÄLLSKAP PROTOKOLL fört vid Lambarö Fastighetsägarförening och Lambarö Båtsällskaps årsmöte den 27 juni 1999 på Lambarö ångbåtsbrygga. 1 ÅRSMÖTETS ÖPPNANDE Ordförande

Läs mer

PROTOKOLL fört vid Lambarö Fastighetsägarförening och Lambarö Båtsällskaps årsmöte den 25 juni 1995 på Lambarö Ångbåtsbrygga.

PROTOKOLL fört vid Lambarö Fastighetsägarförening och Lambarö Båtsällskaps årsmöte den 25 juni 1995 på Lambarö Ångbåtsbrygga. LAMBARÖ FASTIGHETSÄGARFÖRENING LAMBARÖ BÅTSÄLLSKAP PROTOKOLL fört vid Lambarö Fastighetsägarförening och Lambarö Båtsällskaps årsmöte den 25 juni 1995 på Lambarö Ångbåtsbrygga. 1 ÅRSMÖTETS ÖPPNANDE Ordförande

Läs mer

LAMBARÖ FASTIGHETSÄGARFÖRENING LAMBARÖ BÅTSÄLLSKAP

LAMBARÖ FASTIGHETSÄGARFÖRENING LAMBARÖ BÅTSÄLLSKAP 1 LAMBARÖ FASTIGHETSÄGARFÖRENING LAMBARÖ BÅTSÄLLSKAP PROTOKOLL fört vid Lambarö Fastighetsägarförening och Lambarö Båtsällskaps årsmöte den 25 juni 2006 på Lambarö ångbåtsbrygga. 1 ÅRSMÖTETS ÖPPNANDE Ordförande

Läs mer

LAMBARÖ FASTIGHETSÄGARFÖRENING LAMBARÖ BÅTSÄLLSKAP PROTOKOLL

LAMBARÖ FASTIGHETSÄGARFÖRENING LAMBARÖ BÅTSÄLLSKAP PROTOKOLL LAMBARÖ FASTIGHETSÄGARFÖRENING LAMBARÖ BÅTSÄLLSKAP PROTOKOLL Fört vid Lambarö Fastighetsägarförening och Lambarö Båtsällskaps årsmöte den 21 juni 1992 kl 1000. Mötet hålls (p.g.a regn) hos ordförande Gunnar

Läs mer

LAMBARÖ FASTIGHETSÄGARFÖRENING LAMBARÖ BÅTSÄLLSKAP

LAMBARÖ FASTIGHETSÄGARFÖRENING LAMBARÖ BÅTSÄLLSKAP LAMBARÖ FASTIGHETSÄGARFÖRENING LAMBARÖ BÅTSÄLLSKAP PROTOKOLL fört vid Lambarö Fastighetsägarförening och Lambarö Båtsällskaps årsmöte den 23 juni 1996 på Lambarö Ångbåtsbrygga. 1 ÅRSMÖTETS ÖPPNANDE Ordförande

Läs mer

LAMBARÖ FASTIGHETSÄGARFÖRENING LAMBARÖ BÅTSÄLLSKAP

LAMBARÖ FASTIGHETSÄGARFÖRENING LAMBARÖ BÅTSÄLLSKAP 1 LAMBARÖ FASTIGHETSÄGARFÖRENING LAMBARÖ BÅTSÄLLSKAP PROTOKOLL fört vid Lambarö Fastighetsägarförening och Lambarö Båtsällskaps årsmöte den 27 juni 2010 på Lambarö ångbåtsbrygga. 1 ÅRSMÖTETS ÖPPNANDE Föreningens

Läs mer

LAMBARÖ FASTIGHETSÄGARFÖRENING LAMBARÖ BÅTSÄLLSKAP Sid 1/

LAMBARÖ FASTIGHETSÄGARFÖRENING LAMBARÖ BÅTSÄLLSKAP Sid 1/ LAMBARÖ BÅTSÄLLSKAP Sid 1/6 STYRELSEMÖTE 2004-11-16 Hos Gunnar Bengtsson Lambarö Närvarande Johan Håkanson (JH), Sam Eriksson (SE), Inger Johnsson (IJ), Gunnar Bengtsson (GB), Ulf Lövgren(UL), Kurt Byström(KB).

Läs mer

LAMBARÖ FASTIGHETSÄGAREFÖRENING LAMBARÖ BÅTSÄLLSKAP

LAMBARÖ FASTIGHETSÄGAREFÖRENING LAMBARÖ BÅTSÄLLSKAP LAMBARÖ FASTIGHETSÄGAREFÖRENING LAMBARÖ BÅTSÄLLSKAP Protokoll Fört vid Lambarö Fastighetsägareförening och Lambarö Båtsällskaps årmöte Den 24 juni 2007 på Lambarö ångbåtsbrygga. 1 ÅRSMÖTETS ÖPPNANDE Ordföranden

Läs mer

Protokoll för vid Brantens Byalags årsmöte den 14 mars 2017

Protokoll för vid Brantens Byalags årsmöte den 14 mars 2017 Protokoll för vid Brantens Byalags årsmöte den 14 mars 2017 1 Mötets öppnande Styrelens ordförande Lena Westin förklarade mötet öppnat. 2 Medlemsupprop, upprättande av röstlängd, granskning av fullmakter

Läs mer

Protokoll från årsmötet för Stensviks Ångbåtsbryggförening

Protokoll från årsmötet för Stensviks Ångbåtsbryggförening Protokoll från årsmötet för Stensviks Ångbåtsbryggförening 1 Datum: 2015-07-11 klockan 11.00 Plats: Stensviks ångbåtsbrygga 1. Johnny Rosberg öppnade mötet och presenterade dagordningen. 2. Till ordförande

Läs mer

LAMBARÖ FASTIGHETSÄGARFÖRENING LAMBARÖ BÅTSÄLLSKAP

LAMBARÖ FASTIGHETSÄGARFÖRENING LAMBARÖ BÅTSÄLLSKAP LAMBARÖ FASTIGHETSÄGARFÖRENING LAMBARÖ BÅTSÄLLSKAP PROTOKOLL fört vid Lambarö Fastighetsägarförening och Lambarö Båtsällskaps årsmöte den 22 juni 2014 på Lambarö ångbåtsbrygga. 1 ÅRSMÖTETS ÖPPNANDE Föreningens

Läs mer

PROTOKOLL fört vid årsmöte med Sandvikens tomtägareförening söndagen den 5 juli 2015 på Sandvikens camping

PROTOKOLL fört vid årsmöte med Sandvikens tomtägareförening söndagen den 5 juli 2015 på Sandvikens camping PROTOKOLL fört vid årsmöte med Sandvikens tomtägareförening söndagen den 5 juli 2015 på Sandvikens camping Närvarande:14 personer enligt bifogad närvarolista. Mötets öppnande: Mötesordförande: Mötessekreterare:

Läs mer

1. Mötets öppnande Ordförande Stefan Johansson hälsade de närvarande välkomna och förklarade mötet öppnat.

1. Mötets öppnande Ordförande Stefan Johansson hälsade de närvarande välkomna och förklarade mötet öppnat. 1 Protokoll fört vid föreningsstämma med Hökerum Öndarps, 2017-09-30 Plats: Församlingshemmet Hökerum Närvarande: 37 medlemmar representerande 28 fastigheter 1. Mötets öppnande Ordförande Stefan Johansson

Läs mer

Protokoll från. Årsmöte i Orkesta Hembygdsförening. 4 mars 2018 kl i Orkesta bygdegård

Protokoll från. Årsmöte i Orkesta Hembygdsförening. 4 mars 2018 kl i Orkesta bygdegård Protokoll från Årsmöte i Orkesta Hembygdsförening 4 mars 2018 kl. 18.00 i Orkesta bygdegård 1. Årsmötet öppnas. Mötet öppnades och ordförande Marie-Louise Jansson hälsade mötesdeltagarna välkomna till

Läs mer

Protokoll årsmöte

Protokoll årsmöte Protokoll fört vid Ringamåla Fiber Ekonomisk Förenings årsmöte 2018-05-03. Plats: Bygdegården Högaböke Närvarande: ca 20 medlemmar. 0 Mötets öppnande Ordförande Jens Svensson hälsade alla välkomna och

Läs mer

1. Mötets öppnande Ordförande Stefan Johansson hälsade de närvarande välkomna och förklarade mötet öppnat.

1. Mötets öppnande Ordförande Stefan Johansson hälsade de närvarande välkomna och förklarade mötet öppnat. ! 1 Hökerum - Öndarps Protokoll fört vid föreningsstämma med Hökerum Öndarps, 2016-09-17 Plats: Församlingshemmet Hökerum Närvarande: 41 medlemmar representerande 30 fastigheter 1. Mötets öppnande Ordförande

Läs mer

Lambarö Fastighetsägarförening Lambarö Båtsällskap

Lambarö Fastighetsägarförening Lambarö Båtsällskap Lambarö Fastighetsägarförening Lambarö Båtsällskap Styrelsemöte 2013-05-11 hos Ann på Lambarön Närvarande: Gunnar Bengtsson Inger-Johnson Tina Jarsäter Susanne Thyselius Kurt Byström Ida Svensson Ann Rydstedt

Läs mer

Hökerum - Öndarps. Samfällighetsförening. Protokoll fört vid föreningsstämma med Hökerum Öndarps Samfällighetsförening,

Hökerum - Öndarps. Samfällighetsförening. Protokoll fört vid föreningsstämma med Hökerum Öndarps Samfällighetsförening, Hökerum - Öndarps Protokoll fört vid föreningsstämma med Hökerum Öndarps, 2014-09-27 Plats: Församlingshemmet Hökerum Närvarande: 19 medlemmar var närvarande representerande 12 fastigheter. 1. Mötets öppnande

Läs mer

Uthammar Udds Samfällighetsförening

Uthammar Udds Samfällighetsförening Uthammar Udds Samfällighetsförening Protokoll fört vid ordinarie årsstämma lördagen den 9 juli 2016 kl 10.00 i Smedjan Uthammar. Närvarande enligt deltagarlista (bilaga 1) 1 Ordförande Karl-Åge Skansberg

Läs mer

PROTOKOLL FÖRT VID ORDINARIE ÅRSMÖTE I HALLANDS LÄKARFÖRENING

PROTOKOLL FÖRT VID ORDINARIE ÅRSMÖTE I HALLANDS LÄKARFÖRENING PROTOKOLL FÖRT VID ORDINARIE ÅRSMÖTE I HALLANDS LÄKARFÖRENING 2009-02-04 Närvarande: Charlotte Ståhl, Gunilla Augustsson, Bengt Augustsson, Anne-Marie Bruno, Kaj Josefsson, Carl-Eric Thors, Niclas Holmberg,

Läs mer

HAMNENS VÄNNER, NYHAMNSLÄGE

HAMNENS VÄNNER, NYHAMNSLÄGE HAMNENS VÄNNER, NYHAMNSLÄGE Årsmöte den 13 mars 2018 kl 18:30. Ruffen Nyhamnsläges hamn. Närvarande, styrelsen Kaj Arenbo ordf. Marita Arenbo Andersson Mats Bo Brantmark Ann Margret Nilsson Olle Nilsson

Läs mer

Sekreterare: Annika Aalto. Ordförande: Ulf Almlöf. Justerare: Torsten Rundby

Sekreterare: Annika Aalto. Ordförande: Ulf Almlöf. Justerare: Torsten Rundby Mötesdatum 2014-03-27 Protokoll från årsmöte 2014 01-24 Tid 2014-03-27 kl 18.30-21.00 Plats: Restaurang Uncle Joe s, Visby Sekreterare: Annika Aalto Ordförande: Ulf Almlöf Justerare: Torsten Rundby 01

Läs mer

Tylöhus 2013 06 23. Årsmötesprotokoll. Fört vid årsmöte i. Tyluddens fritidsby ekonomiska förening. 2013 06 23 Tylösand

Tylöhus 2013 06 23. Årsmötesprotokoll. Fört vid årsmöte i. Tyluddens fritidsby ekonomiska förening. 2013 06 23 Tylösand Tylöhus 2013 06 23 Årsmötesprotokoll Fört vid årsmöte i Tyluddens fritidsby ekonomiska förening 2013 06 23 Tylösand 1 Mötets öppnande och godkännande av dagordningen Pontus Kastrup välkomnar och förklarar

Läs mer

Protokoll för vid Brantens Byalags årsmöte den 21 mars 2018

Protokoll för vid Brantens Byalags årsmöte den 21 mars 2018 Protokoll för vid Brantens Byalags årsmöte den 21 mars 2018 1 Mötets öppnande Styrelens ordförande Fredrik Kihlman förklarade mötet öppnat. 2 Medlemsupprop. Samtliga närvarande prickades av. 3 Fråga om

Läs mer

Årsstämma 2013-05-14 i Bostadsrättsföreningen Stångåblick

Årsstämma 2013-05-14 i Bostadsrättsföreningen Stångåblick Årsstämma 2013-05-14 i Bostadsrättsföreningen Stångåblick BRF Stångåblick hörnet Nygatan - Hamngatan Plats: Lagerbladet, Snickaregatan 22 Datum: 2013-05-14 Utskriven: 2013-05-15 Närvarande medlemmar: 54

Läs mer

Undens Fiskevårdsområde

Undens Fiskevårdsområde Undens Fiskevårdsområde Protokoll fört vid årsstämman lördagen den 24 mars 2012 i församlingshemmet i Sannerud Föreningens ordförande Gunnar Bohlin hälsade samtliga välkomna till årsstämman och mötet inleds.

Läs mer

Protokoll, fört vid ordinarie samfällighetsstämma med Anläggningssamfälligheten för Öxnehaga Radhusområde den 7 april 2010 i Kungsportens lokaler.

Protokoll, fört vid ordinarie samfällighetsstämma med Anläggningssamfälligheten för Öxnehaga Radhusområde den 7 april 2010 i Kungsportens lokaler. Protokoll, fört vid ordinarie samfällighetsstämma med Anläggningssamfälligheten för Öxnehaga Radhusområde den 7 april 2010 i Kungsportens lokaler. Mötets öppnande. 1. Mötet öppnades av styrelsens ordförande,

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte med Skånes Roddförbund 2006-03-12 på Åhus Roddklubb

Protokoll fört vid årsmöte med Skånes Roddförbund 2006-03-12 på Åhus Roddklubb Protokoll fört vid årsmöte med Skånes Roddförbund 2006-03-12 på Åhus Roddklubb Närvarande: 8 medlemmar representerade Helsingborgs Roddklubb, Landskrona Roddklubb, Malmö Roddklubb samt Åhus Roddklubb.

Läs mer

Koloniföreningen Öster II Protokoll 1 (5) Lund

Koloniföreningen Öster II Protokoll 1 (5) Lund Koloniföreningen Öster II Protokoll 1 (5) Möte: Föreningsstämma /årsmöte Ref nr 4/2014 Datum: 2014 04 27 Plats: Österstampet, Öster II Kopia till pärmarna i bruna och röda stugorna Närvarande: Enligt bifogad

Läs mer

Skoghalls Båtsällskap SBS

Skoghalls Båtsällskap SBS Sidan 1 av 6 Skoghalls Båtsällskap SBS 051123 Tid Närvarande Protokoll Årsmöte Onsdagen den 23 november 2005, kl.19:00 SBS Klubblokal, Sörvikshamnen, Skoghall Ca 50 medlemmar närvarade vid årsmötet. 1

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte med Huvöns Tomtägareförening lördagen den 20 september 2008

Protokoll fört vid årsmöte med Huvöns Tomtägareförening lördagen den 20 september 2008 Protokoll fört vid årsmöte med Huvöns Tomtägareförening lördagen den 20 september 2008 Närvarande fastighetsägare och funktionärer Närvarande: 1:3, 1:11, 1:12 Britt-Inger Andersson, Lars Drake, Anette

Läs mer

Skoghalls Båtsällskap SBS

Skoghalls Båtsällskap SBS Sidan 1 av 6 Skoghalls Båtsällskap SBS 061122 Tid Närvarande Protokoll Årsmöte Onsdagen den 22 november 2006, kl.19:00 SBS Klubblokal, Sörvikshamnen, Skoghall Ca 65 medlemmar närvarade vid årsmötet. 1

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte. I Piteå båtklubbs klubblokallokal 10 mars, ÅRSMÖTETS ÖPPNANDE

Protokoll fört vid årsmöte. I Piteå båtklubbs klubblokallokal 10 mars, ÅRSMÖTETS ÖPPNANDE Protokoll fört vid årsmöte I Piteå båtklubbs klubblokallokal 10 mars, 2004 14 STYCKEN MEDLEMMAR VAR NÄRVARANDE 1 ÅRSMÖTETS ÖPPNANDE Ordförande Sten Olsson öppnade mötet genom att hälsa medlemmarna välkomna.

Läs mer

Datum: 2015-03-14 Tid: Klockan 14.30 Plats: Statshotellet, Mariestad

Datum: 2015-03-14 Tid: Klockan 14.30 Plats: Statshotellet, Mariestad Datum: 2015-03-14 Tid: Klockan 14.30 Plats: Statshotellet, Mariestad Närvarande: 45 st enligt närvarolista. Dagordning 1. Mötets öppnande 2. Fastställande av röstlängd 3. Val av mötesordförande 4. Distriktsstyrelsens

Läs mer

HAMNENS VÄNNER NYHAMNSLÄGE

HAMNENS VÄNNER NYHAMNSLÄGE HAMNENS VÄNNER NYHAMNSLÄGE ÅRSMÖTESHANDLINGAR FRÅN MÖTE 9 MARS 2015. INNEHÅLLER PROTOKOLL FRÅN ÅRSMÖTET SAMT KALLELSE, DAGORDNING, VERKSAMHETSBERÄTTELSE, EKONOMISK REDOVISNING. REVISIONSBERÄTTELSE SAMT

Läs mer

ÅRSSTÄMMA I KUNGSSKOGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

ÅRSSTÄMMA I KUNGSSKOGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING 1 Plats: Sandvikens Båtsällskaps klubbhus, Sandviken, Krokek 1 STÄMMANS ÖPPNANDE, FASTSTÄLLANDE AV DAGORDNING Ordföranden Anders Häggkvist hälsade alla närvarande välkomna till årsstämman och förklarade

Läs mer

SPF seniorerna Toarp Dalsjöfors Protokoll från Årsmöte den 12 febr 2018 i Toarps församlingshem

SPF seniorerna Toarp Dalsjöfors Protokoll från Årsmöte den 12 febr 2018 i Toarps församlingshem SPF seniorerna Toarp Dalsjöfors Protokoll från Årsmöte den 12 febr 2018 i Toarps församlingshem Inledning Ordförande Lars Åhman hälsade medlemmarna välkomna till årsmötet. Drygt 100 personer. Parentation

Läs mer

PROTOKOLL. Fört vid ordinarie årsstämma med Stugföreningen Lofsens Fjällby tisdagen den 25 april 2017.

PROTOKOLL. Fört vid ordinarie årsstämma med Stugföreningen Lofsens Fjällby tisdagen den 25 april 2017. PROTOKOLL Fört vid ordinarie årsstämma med Stugföreningen Lofsens Fjällby tisdagen den 25 april 2017. Plats: Solna Folket Hus, Skytteholmsvägen 2, Solna 1 Stämmans öppnande Föreningens ordförande Sten

Läs mer

Årsmötesprotokoll 2011 Härjedalens SnöSkoterförening, HSSF. Lofsdalen 2011-11-15

Årsmötesprotokoll 2011 Härjedalens SnöSkoterförening, HSSF. Lofsdalen 2011-11-15 Årsmötesprotokoll 2011 Härjedalens SnöSkoterförening, HSSF Lofsdalen 2011-11-15 1 - Ordföranden öppnade mötet, tackade Bruno Sjöberg, Lofsdalsspår ek. förening för värdskapet och hälsade alla välkomna.

Läs mer

Förbundsstämma med Sveriges Synemannaförbund

Förbundsstämma med Sveriges Synemannaförbund SVERIGES SYNEMANNAFÖRBUND (SSF) STÄMMOPROTOKOLL 2018-02-06 Förbundsstämma med Sveriges Synemannaförbund Tid: 2018-02-06 Plats: Lantbrukarnas Riksförbund Franzéngatan 6, Stockholm Närvarande: Per Andersson

Läs mer

Närvarande ur styrelsen: Hanna Wallin, Tomas Gustavsson, Stefan Carlzohn och Eva Alexandersson

Närvarande ur styrelsen: Hanna Wallin, Tomas Gustavsson, Stefan Carlzohn och Eva Alexandersson Protokoll fört vid årsmöte den 30 maj 2015 Koloniföreningen Solhällan. Närvarande ur styrelsen: Hanna Wallin, Tomas Gustavsson, Stefan Carlzohn och Eva Alexandersson 1 Mötets öppnande Styrelsens ordförande

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte med Hjortnäs Sunnanängs samfällighetsförening den 13 april 2010.

Protokoll fört vid årsmöte med Hjortnäs Sunnanängs samfällighetsförening den 13 april 2010. Protokoll fört vid årsmöte med Hjortnäs Sunnanängs samfällighetsförening den 13 april 2010. Närvarande: Lars Björk, Åke Dalin, Maria Werpers Dahl, Owe Danielsson, Agneta Kallur, Anna Moberg, Ulf Sunnanängs,

Läs mer

Stockholms Schacksalonger, Ringvägen 9 C. Ordföranden hälsade alla välkomna och förklarade årsmötet 2014 för öppnat.

Stockholms Schacksalonger, Ringvägen 9 C. Ordföranden hälsade alla välkomna och förklarade årsmötet 2014 för öppnat. Sida 1 av 5 Protokoll från årsmöte i SeniorSchack Stockholm 2014 Tid: 9 januari, 2014, kl. 1100 Plats: Stockholms Schacksalonger, Ringvägen 9 C 1. Mötets öppnande Ordföranden hälsade alla välkomna och

Läs mer

PROTOKOLL ÖVER ÅRSMÖTE i Ramsö Fastighetsägareförening Söndag den 1 juni 2008 kl på Kustbohemmet

PROTOKOLL ÖVER ÅRSMÖTE i Ramsö Fastighetsägareförening Söndag den 1 juni 2008 kl på Kustbohemmet PROTOKOLL ÖVER ÅRSMÖTE i Ramsö Fastighetsägareförening Söndag den 1 juni 2008 kl.10.30 på Kustbohemmet 1. Mötet öppnas. Mötet öppnades och alla hälsades välkomna av Monica Åkerlund-Baumgarten. 2. Val av

Läs mer

SPF Seniorerna Vikbolandet

SPF Seniorerna Vikbolandet SPF Seniorerna Vikbolandet Protokoll fört vid årsmötesförhandlingar den 21 februari 2018 kl. 14.00 i Östra Husby bygdegård Ordföranden Lars Andersson hälsade de drygt 130 närvarande medlemmarna välkomna

Läs mer

Protokoll fört vid KAS styrelsemöte 2013-05-06

Protokoll fört vid KAS styrelsemöte 2013-05-06 Protokoll fört vid KAS styrelsemöte 2013-05-06 Närvarande: Nichlas Strandberg (ordf.), Peter Eklund, Martin Åberg, Marie Johansson, Fredrik Eytzinger, Barbro Lorentzon, (sekr.) Frånvarande: Tomas Eriksson,

Läs mer

Protokoll fört vid Askrike Segelsällskaps årsmöte den 29 januari 2009.

Protokoll fört vid Askrike Segelsällskaps årsmöte den 29 januari 2009. ASS 432. Protokoll fört vid Askrike Segelsällskaps årsmöte den 29 januari 2009. 1. Mötets öppnande och val av mötesordförande 2. Val av mötesordförande och sekreterare 3. Frågan om kallelse till mötet

Läs mer

PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSMÖTE I FÖRENINGEN HUSARÖ LOTSMUSEUM LÖRDAGEN DEN 18 JUNI 2011, Kl I BYSTUGAN, HUSARÖ

PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSMÖTE I FÖRENINGEN HUSARÖ LOTSMUSEUM LÖRDAGEN DEN 18 JUNI 2011, Kl I BYSTUGAN, HUSARÖ PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSMÖTE I FÖRENINGEN HUSARÖ LOTSMUSEUM LÖRDAGEN DEN 18 JUNI 2011, Kl. 15.00 I BYSTUGAN, HUSARÖ Närvarande: Birgitta Öhman, Lisa Rosen, Ragnar Nilsson, Monika Österman, Nilas Österman,

Läs mer

Ombud Ulla-Britt Alm Halmstads Teaterförening Barbro Eriksson. Camilla Stjernflycht. Inger Ebbesson. Marianne Nilsson

Ombud Ulla-Britt Alm Halmstads Teaterförening Barbro Eriksson. Camilla Stjernflycht. Inger Ebbesson. Marianne Nilsson Riksteatern Halland ÅRSMÖTESPROTOKOLL 2017-04-11 PLATS OCH TID: Falkhallen, Falkenberg DELTAGARE: Ombud Ulla-Britt Alm Halmstads Teaterförening Barbro Eriksson Britt-Marie Starkenberg Varbergs Riksteaterförening

Läs mer

Västerskärs Samfällighetsförening

Västerskärs Samfällighetsförening Västerskärs Samfällighetsförening Protokoll: årsmöte den 22 maj 2014 Tid: 19.30 Plats: Gillmyra gård, Kvisslingbyvägen, Åkersberga 1. Mötet öppnas Mötet öppnades av Stefan Wallon (ordförande i föreningen)

Läs mer

1. Mötets öppnande Lokalklubbsordförande Malin Grönberg hälsade de närvarande varmt välkomna och förklarade mötet öppnat.

1. Mötets öppnande Lokalklubbsordförande Malin Grönberg hälsade de närvarande varmt välkomna och förklarade mötet öppnat. 1. Mötets öppnande Lokalklubbsordförande Malin Grönberg hälsade de närvarande varmt välkomna och förklarade mötet öppnat. 2. Fastställande av röstlängden Efter genomfört upprop fastställde årsmötet röstlängden

Läs mer

Röttle byalag årsmöte 20140802 Plats: Krogen Röttle

Röttle byalag årsmöte 20140802 Plats: Krogen Röttle Röttle byalag årsmöte 20140802 Plats: Krogen Röttle Närvarande: Rolf Andersson, Maria Andersson, Agneta Börjesson, Klemens Karlsson, Ann- Marie Stendahl, Ulla-Britt Simm, Anne-Marie Bäckman, Gun-Britt

Läs mer

Protokoll fört vid årsmötet 2007 i. Norra Havsängens Tomtägar- och Samfällighetsförening. Tid: kl Plats Norra Havsängens hamn

Protokoll fört vid årsmötet 2007 i. Norra Havsängens Tomtägar- och Samfällighetsförening. Tid: kl Plats Norra Havsängens hamn Protokoll fört vid årsmötet 2007 i Norra Havsängens Tomtägar- och Samfällighetsförening. Tid: 2007-06-17 kl 10.05-11.25 Plats Norra Havsängens hamn Tomtägarföreningen. 1 Ordföranden hälsade medlemmarna

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte i Djurgårdsbrunnsvikens Motorbåtsklubb

Protokoll fört vid årsmöte i Djurgårdsbrunnsvikens Motorbåtsklubb Protokoll fört vid årsmöte i Djurgårdsbrunnsvikens Motorbåtsklubb Sidan 1 av 5 Onsdagen den 30 mars 2016 kl 1830. Plats museiisbrytaren S:t Erik, Djurgården. 1 mötets öppnande Vice ordförande Jan Nordvall

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte för Slätmossen Västra Samfällighetsförening

Protokoll fört vid årsmöte för Slätmossen Västra Samfällighetsförening Årsmöte 2014-03-11 Stefan Lindvall 1 Protokoll fört vid årsmöte för Slätmossen Västra Samfällighetsförening 2014-03-11 1. Mötets öppnande Ordförande Stefan Lindvall förklarade mötet öppnat. 2. Godkännande

Läs mer

Protokoll från årsmötet i Hackvads Bygdeförening, söndagen den 10 februari år 2013

Protokoll från årsmötet i Hackvads Bygdeförening, söndagen den 10 februari år 2013 Sida 1 av 6 Protokoll från årsmötet i Hackvads Bygdeförening, söndagen den 10 februari år 2013 1 Årsmötets öppnande. Klas Wetter hälsade alla 25 medlemmar välkomna och förklarade årsmötet öppnat. 2 Godkännande

Läs mer

Protokoll årsmöte 17 november 2016

Protokoll årsmöte 17 november 2016 Protokoll årsmöte 17 november 2016 Tid 2016-11-17 kl 16.30-18.00 Plats Stockholmsmässan, Älvsjö Närvarande Röstlängd Södra lokalavdelningen Kurt Månsson Ulrika Blom Åsa Berg Västra lokalavdelningen Björn

Läs mer

PROTOKOLL FÖRT VID LÖVÅSENS SAMFÄLLIGHETS ÅRSMÖTE I FOLKETS HUS, SPARREHOLM LÖRDAGEN DEN 4 JUNI 2016.

PROTOKOLL FÖRT VID LÖVÅSENS SAMFÄLLIGHETS ÅRSMÖTE I FOLKETS HUS, SPARREHOLM LÖRDAGEN DEN 4 JUNI 2016. PROTOKOLL FÖRT VID LÖVÅSENS SAMFÄLLIGHETS ÅRSMÖTE I FOLKETS HUS, SPARREHOLM LÖRDAGEN DEN 4 JUNI 2016. Före mötet presenterade Landskapsarkitekten Lise Hellström framtagen Skötsel och Rekreationsplan. 1.

Läs mer

fört vid Årsmöte i Stureby Villaägareförening upa, tissdagen den 23 april 2013, kl 19.00 Närvarande: 53 medlemmar inkl styrelsen 15 icke medlemmar

fört vid Årsmöte i Stureby Villaägareförening upa, tissdagen den 23 april 2013, kl 19.00 Närvarande: 53 medlemmar inkl styrelsen 15 icke medlemmar PROTOKOLL fört vid Årsmöte i Stureby Villaägareförening upa, tissdagen den 23 april 2013, kl 19.00 Plats: Sturebyskolans aula Närvarande: 53 medlemmar inkl styrelsen 15 icke medlemmar Föredragningslista

Läs mer

Protokoll fört vid Fårtickegångens Samfällighetsförenings Årsstämma torsdagen den 26 mars 2009 i Krusbodaskolans elevmatsal.

Protokoll fört vid Fårtickegångens Samfällighetsförenings Årsstämma torsdagen den 26 mars 2009 i Krusbodaskolans elevmatsal. Protokoll Årsstämma 2009 Protokoll fört vid Fårtickegångens Samfällighetsförenings Årsstämma torsdagen den 26 mars 2009 i Krusbodaskolans elevmatsal. 1. MÖTETS ÖPPNANDE Björn Ericsson öppnade stämman och

Läs mer

Protokoll Prästtomta fiskeklubbs årsmöte för 2007

Protokoll Prästtomta fiskeklubbs årsmöte för 2007 PFK Sida 1 (5) Protokoll Prästtomta fiskeklubbs årsmöte för 2007 Tid: 2008-02-26 klockan 18.30 19.15 Plats: Lektionssal 7 därefter Mässen Kvarn 1 Mötets öppnande Ordförande Lars-Örjan Hovbrandt hälsade

Läs mer

Protokoll fört vid ordinarie årsmöte med Engewikens Båtförening EBF De 31 maj 2008 i Klövedals församlingshem.

Protokoll fört vid ordinarie årsmöte med Engewikens Båtförening EBF De 31 maj 2008 i Klövedals församlingshem. 1 Protokoll fört vid ordinarie årsmöte med Engewikens Båtförening EBF De 31 maj 2008 i Klövedals församlingshem. 1 Årsmötets öppnande. Årsmötet öppnades av föreningens ordförande Lars-Erik Walter som med

Läs mer

Svenska Dobermannklubben Årsmötesprotokoll Sid 1(5) Plats: Örebro BK 2007-03-10

Svenska Dobermannklubben Årsmötesprotokoll Sid 1(5) Plats: Örebro BK 2007-03-10 Svenska Dobermannklubben Årsmötesprotokoll Sid 1(5) Årsmötets öppnande Ordförande Thord Byström hälsade alla välkomna, förrättade prisutdelning och förklarade därefter årsmötet öppnat. 1 Fastställande

Läs mer

ÅRSMÖTESPROTOKOLL. För Unga Örnar-avdelningar

ÅRSMÖTESPROTOKOLL. För Unga Örnar-avdelningar ÅRSMÖTESPROTOKOLL För Unga Örnar-avdelningar Alla avdelningar i Unga Örnar måste ha årsmöte senast den 28 februari varje år. Ni kan göra en egen dagordning men i det här årsmötesprotokollet finns alla

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte för SPF Seniorerna Orsa 26 februari 2018 kl i Orsa -Skattunge Hembygdsgård.

Protokoll fört vid årsmöte för SPF Seniorerna Orsa 26 februari 2018 kl i Orsa -Skattunge Hembygdsgård. SPFSeniorerna Orsa Protokoll fört vid årsmöte för SPF Seniorerna Orsa 26 februari 2018 kl.15.00 i Orsa -Skattunge Hembygdsgård. 1 Årsmötets öppnande. Parentation. Ordförande Bernt Westerhagen hälsade ca

Läs mer

Protokoll fo rt vid Svenska Riesenschnauzerklubbens Å rsmo te pa SKKs kansli, Spa nga

Protokoll fo rt vid Svenska Riesenschnauzerklubbens Å rsmo te pa SKKs kansli, Spa nga Protokoll fo rt vid Svenska Riesenschnauzerklubbens Å rsmo te 2015-03-01 pa SKKs kansli, Spa nga Mötets öppnande Brith Andersson välkomnade alla till SKKs lokaler och berättade lite om deras verksamhet

Läs mer

4 Upprop och fastställande av röstlängd Ombuden ropades upp och sekreteraren noterade närvarande samt ersättare för de ombud som inte var med.

4 Upprop och fastställande av röstlängd Ombuden ropades upp och sekreteraren noterade närvarande samt ersättare för de ombud som inte var med. Årsmötesprotokoll Datum: 2016-02-06 Plats: Mössebergsgården, Falköping Närvarande: Enligt särskild deltagarförteckning 1 Årsmötets öppnande Ordförande förklarade mötet öppnat. 2 Frågan om mötet utlyst

Läs mer

Protokoll årsmöte

Protokoll årsmöte Protokoll fört vid Ringamåla Fiber Ekonomisk Förenings årsmöte 2016-04-19. Plats: Bygdegården Högaböke Närvarande: ca 20 medlemmar. Efter årsmötesförhandlingar informerade Nils-Erik om Övriga fiberföreningar

Läs mer

Protokoll årsmöte

Protokoll årsmöte Protokoll fört vid Ringamåla Fiber Ekonomisk Förenings årsmöte 2014. Plats: Bygdegården Högaböke Närvarande: ca 20 medlemmar. Lennart Olofsson gjorde en tillbakablick över vad som hänt under året som gått.

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 17 februari 2013 Kl. 14.30 i Falkenbergs Sparbank.

Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 17 februari 2013 Kl. 14.30 i Falkenbergs Sparbank. Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 17 februari 2013 Kl. 14.30 i Falkenbergs Sparbank. Ordförande Joakim Sjögren hälsade alla välkomna, tackade Falkenbergs Sparbank för att vi

Läs mer

1. Mötets öppnande Lokalklubbsordförande Eva Rud hälsade de närvarande varmt välkomna och förklarade mötet öppnat.

1. Mötets öppnande Lokalklubbsordförande Eva Rud hälsade de närvarande varmt välkomna och förklarade mötet öppnat. 1. Mötets öppnande Lokalklubbsordförande Eva Rud hälsade de närvarande varmt välkomna och förklarade mötet öppnat. 2. Fastställande av röstlängden Efter genomfört upprop fastställde årsmötet röstlängden

Läs mer

Protokoll för lokalavdelnings årsmöte den / 2017 kl. i:

Protokoll för lokalavdelnings årsmöte den / 2017 kl. i: 1 ex sparas av lokalavdelningen. 1 ex skickas tillsammans med valrapporten till Carin Svensson LRF Sydost, Kronobergsgatan 9, 352 33 Växjö. Senast inkommen 1 mars. Protokoll för lokalavdelnings årsmöte

Läs mer

Årsmöte. Lördagen den 23 februari 2013 klockan I Sunna båtklubbs klubblokal.

Årsmöte. Lördagen den 23 februari 2013 klockan I Sunna båtklubbs klubblokal. Årsmöte Lördagen den 23 februari 2013 klockan 1400 I Sunna båtklubbs klubblokal. 1 Ordförande Bengt-Göran Koffed öppnade mötet och hälsade de närvarande välkomna. 2 Den föreslagna dagordningen godkändes

Läs mer

Protokoll årsmöte Tjärnö Samhällsförening

Protokoll årsmöte Tjärnö Samhällsförening Protokoll årsmöte Tjärnö Samhällsförening Tid och plats: Söndag den 2 oktober, kl: 13-15 Församlingshemmet Tjärnö Närvarande: 57 personer. Ordförande Anna-Karin Ring öppnar mötet och hälsar alla välkomna.

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 8 mars 2015 Kl. 14.00 i Falkenbergs Sparbank.

Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 8 mars 2015 Kl. 14.00 i Falkenbergs Sparbank. Protokoll fört vid årsmöte för Ullared Flädje GK, söndag den 8 mars 2015 Kl. 14.00 i Falkenbergs Sparbank. Ordförande Joakim Sjögren hälsade alla välkomna, tackade Falkenbergs Sparbank för att vi får nyttja

Läs mer

Eleshults Samfällighetsförening

Eleshults Samfällighetsförening Eleshults Samfällighetsförening Protokoll fört vid ordinarie föreningsstämma med Eleshults Samfällighetsförening på Nyhamnsgården den 10 mars 2014. 1 Mötets öppnande. Stämman öppnades av ordförande Alf

Läs mer

Protokoll fört vid Hällesåker IF årsmöte den 12 mars 2017

Protokoll fört vid Hällesåker IF årsmöte den 12 mars 2017 Protokoll fört vid Hällesåker IF årsmöte den 12 mars 2017 1 Mötets öppnande. Ordförande Jonna Svensson hälsade alla närvarande hjärtligt välkomna. Till mötet kom 10 medlemmar, se bilaga 1. 2 Dagordning.

Läs mer

Årsmöte 2014 på Albatross GK, Göteborg den 11 december 2014

Årsmöte 2014 på Albatross GK, Göteborg den 11 december 2014 Svensk Senior Golf Årsmöte 2014 på Albatross GK, Göteborg den 11 december 2014 Protokoll 1 Årsmötets öppnande Tf ordföranden Per Ljungberg hälsade medlemmarna hjärtligt välkomna och förklarade årsmöte

Läs mer

PROTOKOLL. Svensk förening för Röntgensekreterare Årsmöte. Tid Torsdagen den 21 september 2006. Plats Conventum Örebro, Röntgenveckan 2006

PROTOKOLL. Svensk förening för Röntgensekreterare Årsmöte. Tid Torsdagen den 21 september 2006. Plats Conventum Örebro, Röntgenveckan 2006 PROTOKOLL Svensk förening för Röntgensekreterare Årsmöte Tid Torsdagen den 21 september 2006 Plats Conventum Örebro, Röntgenveckan 2006 Närvarande Styrelsen: Birgitta Gruvfält, Karolinska Universitetssjukhuset,

Läs mer

HAMMARBY IF ORIENTERINGSFÖRENING

HAMMARBY IF ORIENTERINGSFÖRENING HAMMARBY IF ORIENTERINGSFÖRENING Dagordning för Hammarby IF Orienteringsförenings årsmöte för 2011 1. Hammarby IF Orienterings 89:e årsmöte öppnas. 2. Fastställande av röstlängd för mötet. 3. Val av ordförande

Läs mer

Protokoll fört vid SVK Södras Årsmöte 15 mars 2017 kl 19.00

Protokoll fört vid SVK Södras Årsmöte 15 mars 2017 kl 19.00 Protokoll fört vid SVK Södras Årsmöte 15 mars 2017 kl 19.00 på Gästgivaregården i Hurva. 1 Mötet öppnas. SVK Södras ordförande Cicci Landén öppnar mötet. 2 Justering av röstlängden. Förslag att röstlängden

Läs mer

Protokoll fört vid stadgeenligt årsmöte inom Sällskapet Quatre Boule i Malmö på Bouletoftahallen

Protokoll fört vid stadgeenligt årsmöte inom Sällskapet Quatre Boule i Malmö på Bouletoftahallen Protokoll fört vid stadgeenligt årsmöte 2017-03-30 inom Sällskapet Quatre Boule i Malmö på Bouletoftahallen Årsmötet öppnas av föreningens ordförande Roland Bengtsson. Alla närvarande hälsas välkomna.

Läs mer

Årsmötesprotokoll. Datum: Plats: Karlstad. 1. Årsmötets öppnande Mötet öppnades av ordförande, som även hälsade välkommen

Årsmötesprotokoll. Datum: Plats: Karlstad. 1. Årsmötets öppnande Mötet öppnades av ordförande, som även hälsade välkommen Datum: 180420 Årsmötesprotokoll Plats: Karlstad 1. Årsmötets öppnande Mötet öppnades av ordförande, som även hälsade välkommen 2. Årsmötets sammankallande i enlighet med stadgarna Årsmötet ansågs vara

Läs mer

PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSSTÄMMA MED DEGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING DEN 16 NOVEMBER 2011.

PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSSTÄMMA MED DEGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING DEN 16 NOVEMBER 2011. PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSSTÄMMA MED DEGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING DEN 16 NOVEMBER 2011. Närvarande: Enl. bifogad förteckning 1 Årsstämman Styrelsens ordförande hälsade de närvarande välkomna öppnas och förklarade

Läs mer

Föreningens ordförande Lars Moberger hälsade de närvarande välkomna och förklarade mötet öppnat. Valdes Lars Moberger till ordförande för årsmötet.

Föreningens ordförande Lars Moberger hälsade de närvarande välkomna och förklarade mötet öppnat. Valdes Lars Moberger till ordförande för årsmötet. PROTOKOLL fört vid årsmöte med Mejeritekniskt Forum Tid 19 mars 2013, kl 13 Plats ClarionWinn Hotel, Gävle Närvarande 48 medlemmar 1 Årsmötets öppnande Föreningens ordförande Lars Moberger hälsade de närvarande

Läs mer

Årsmöte med SPF Seniorerna Svenljunga onsdagen den 1 febr i Örsåsgården.

Årsmöte med SPF Seniorerna Svenljunga onsdagen den 1 febr i Örsåsgården. Årsmöte med SPF Seniorerna Svenljunga onsdagen den 1 febr. 2017 i Örsåsgården. 1 Ordföranden Karl-Erik Johansson öppnade mötet med att hälsa alla medlemmar välkomna. 2 Mötet inleddes med en minnesstund

Läs mer

Wästantorps samfällighetsförening

Wästantorps samfällighetsförening Tid: 22 maj 2016, kl. 10.00 Plats: Husaren, Södra Rörum Protokoll Årsstämma 2016 1. Mötets öppnande - Ordförande Bertil Carlie hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. 2. Upprop, fullmaktsgranskning

Läs mer

Protokoll fört vid årsmötet för Norra Havsängens Tomtägarförening och Norra Havsängens Samfällighet. Tomtägarföreningen

Protokoll fört vid årsmötet för Norra Havsängens Tomtägarförening och Norra Havsängens Samfällighet. Tomtägarföreningen Protokoll fört vid årsmötet 2008 för Norra Havsängens Tomtägarförening och Norra Havsängens Samfällighet Tid: 2008-06-15 kl. 10.00-11.45 Plats: Norra Havsängens hamn Tomtägarföreningen 1 Ordförande förklarar

Läs mer

SPF MÄLARHÖJDEN-HÄGERSTEN FÖRENING 149 INOM SPF, SVERIGES PENSIONÄRSFÖRBUND

SPF MÄLARHÖJDEN-HÄGERSTEN FÖRENING 149 INOM SPF, SVERIGES PENSIONÄRSFÖRBUND SPF MÄLARHÖJDEN-HÄGERSTEN FÖRENING 149 INOM SPF, SVERIGES PENSIONÄRSFÖRBUND Protokoll fört vid årsmöte 2012-02-17 i SPF förening 149 Mälarhöjden- Hägersten i Axelsbergs servicehus Närvarande enligt röstlängd

Läs mer

1. Mötets öppnande Ordförande Ulf Lindgren förklarade mötet öppnat och hälsade alla välkomna.

1. Mötets öppnande Ordförande Ulf Lindgren förklarade mötet öppnat och hälsade alla välkomna. Protokoll vid Lungviks Hamnförenings årsmöte Tisdagen den 7 mars 2017 klockan 19:00 Ungdomshemmet Örnsköldsvik 1. Mötets öppnande Ordförande Ulf Lindgren förklarade mötet öppnat och hälsade alla välkomna.

Läs mer

Hökerum - Öndarps. Samfällighetsförening. Protokoll fört vid föreningsstämma med Hökerum Öndarps Samfällighetsförening,

Hökerum - Öndarps. Samfällighetsförening. Protokoll fört vid föreningsstämma med Hökerum Öndarps Samfällighetsförening, Hökerum - Öndarps Samfällighetsförening Protokoll fört vid föreningsstämma med Hökerum Öndarps Samfällighetsförening, 2015-09-19 Plats: Församlingshemmet Hökerum Närvarande: 33 medlemmar representerande

Läs mer

Protokoll från Adelsö Hembygdslags årsmöte 2017 söndagen den 26 februari kl. 18 i Hembygdsgården

Protokoll från Adelsö Hembygdslags årsmöte 2017 söndagen den 26 februari kl. 18 i Hembygdsgården Protokoll från Adelsö Hembygdslags årsmöte 2017 söndagen den 26 februari kl. 18 i Hembygdsgården 1. Årsmötets öppnande Hembygdslagets ordförande, Lars Skedinger, hälsade välkommen till 2017 års stämma.

Läs mer

FULLMÄKTIGE PROTOKOLL 1(5)

FULLMÄKTIGE PROTOKOLL 1(5) FULLMÄKTIGE PROTOKOLL 1(5) Årsmöte Datum: 24 februari 2015 Tid: 19.00 20.30 Plats: Brf Vårvindens festlokal, Vårvädersvägen 6 B Närvarande: 16 områden, 23 röstberättigade 1 Mötets öppnande Ordföranden

Läs mer

Protokoll från Filipstads Jaktvårdskrets årsstämma Gammelkroppa

Protokoll från Filipstads Jaktvårdskrets årsstämma Gammelkroppa Protokoll från Filipstads Jaktvårdskrets årsstämma 2005-02-10 Gammelkroppa 1. Öppnande: Ordförande Rolf Ericsson inledde mötet med allmän information. Medlemsantalet i Filipstads Jaktvårdskrets är oförändrat

Läs mer

Protokoll Lunds stifts kyrkomusikerförenings årsmöte i Ängelholm den 12 maj 2014.

Protokoll Lunds stifts kyrkomusikerförenings årsmöte i Ängelholm den 12 maj 2014. Protokoll Lunds stifts kyrkomusikerförenings årsmöte i Ängelholm den 12 maj 2014. Årsmötet inleddes med morgonkaffe följt av morgonbön, ledd av Ulf Berggren. 1 Mötets öppnande Ordföranden Ulf Berggren

Läs mer

PROTOKOLL Sid 1(4) Ordinarie jaktstämma i Haraortens VVO

PROTOKOLL Sid 1(4) Ordinarie jaktstämma i Haraortens VVO PROTOKOLL Sid 1(4) Plats: Jaktstugan Anneberg Närvarande: Markägare och arrendatorer, Per-Axel Ericsson, Johan Haglund, Jan Eriksson, Karl-Erik Bergkvist, Kalervo Mättää, Sven Sandberg, Hasse Halvarsson,

Läs mer

Ribbybergs Samfällighetsförening

Ribbybergs Samfällighetsförening Ribbybergs Samfällighetsförening Protokoll från Föreningsstämma 2018-03-21 Inklusive bilagor Bilaga 1. Förslag till dagordning Bilaga 2. Röstlängd/närvarolista Bilaga 3. Verksamhetsberättelse 2017 Bilaga

Läs mer

Ordförande Cecilia Neyman hälsade alla välkomna, tackade Kronobergarna för deras arbete med årsmöteshelgen och öppnade mötet.

Ordförande Cecilia Neyman hälsade alla välkomna, tackade Kronobergarna för deras arbete med årsmöteshelgen och öppnade mötet. Årsmöte med Svenska IFYE-klubben den 4 oktober 2015 Närvarande: Ett 35-tal medlemmar Plats: Everdal, Växjö 1 Årsmötets öppnande Ordförande Cecilia Neyman hälsade alla välkomna, tackade Kronobergarna för

Läs mer