VÄRBYÄNGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "VÄRBYÄNGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING"

Transkript

1 VÄRBYÄNGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING PROTOKOLL Protokoll 07 fört vid styrelsemöte i hus 117 den 22/ Närvarande: Mikael Rydell (MR), Kent Larsson (KL), Henrik Ohlsson (HO), Björn Johansson (BJ), Peter Djerfi (PD) & Marcus Seifert (MS). Frånvarande: Andreas Ljung (AL) 1 Mötets öppnande: MR hälsade de närvarande välkomna och förklarade mötet öppnat. 2 Dagordningens godkännande: Den föreslagna dagordningen godkändes. 3 Behörigt sammankallat: Mötet ansågs behörigt sammankallat. 4 Föregående protokoll: Föregående mötesprotokoll lästes igenom av alla närvarande. 5 Rapporter: Aktuell balans- & resultatrapport bifogas detta protokoll i egen bilaga. Medlemsfordran Obetalda avgifter 5 A. Ekonomi A5. Försäkringsagent ska kontaktas för uppdatering av försäkring för föreningens alla byggnader. 5 B. Administration B1. BJ fick styrelsens förtroende att se över föreningens stadgar och övriga dokument med bl a gemensamhetsanläggningar osv. En hel del förändringar har genomförts genom åren och en hel del kompletteringar, förändringar och uppdateringar behöver göras. I detta arbete ingår att kontrollera med berörda myndigheter t.ex Lantmäteriet, vad som får göras och undersöka om nya stadgar kan ersätta de äldre osv. Diverse handlingar har nu anlänt från Lantmäteriet, ca 200 sidor. B4.- 5 C. TV/ Bredband C3. (sid 1)

2 Vi fortgår med vår leverantör av TV-system men studerar alternativ. Telia har lämnat en första offert där framdragning av fiber till vart hus ingår. Deras första bud var kr/hushåll. Detta tycker styrelsen är för dyrt och arbetar vidare med frågan. MR har haft möte på området med Telia och offert har nu inkommit. MR har nu även haft möte med Sydantenn och offert har också inkommit från dem. MR ska ta fram en matris där de olika företagens offerter kan jämföras på ett enklare sätt. C4.- 5 D. Renovering och reparation D1. Offert inväntas på nya silar till stuprännorna till hela området. Nytt företag ska kontaktas då det inte blev någon respons från förra företaget som hade lovat att återkomma med pris. D3. MR och PD har haft möte med ett företag som har visat intresse för att ta hand om vår gamla värmeväxlare i källaren och bygga upp en ny mindre och modernare värmeväxlare. De påstår att föreningen skulle spara in minst 10 % av värmeåtgången. Styrelsen låter företaget i frågan fortsätta sin utredning. Företaget i frågan fortsätter sina undersökningar och troligtvis blir det ett nytt möte med dem under Augusti månad. D4. Imkanalerna i husen behöver rensas. Styrelsen ska undersöka vem som kan göra det och till vilken kostnad. En av frågeställningarna som kom upp är om det kan göras gemensamt. Justering och rensning av övriga kanaler kan också behövas göras i samband med detta arbete. Anledning till att denna rensning behöver göras med jämna mellanrum är för att öka brandsäkerheten samt att öka friskheten på luften i husen. 5 E. Service och underhåll E1. Två lyktstolpar på området är provmonterade med ledlampor för utvärdering. Alla carportlängor har nu fått nytt och bättre ljus. Ljuset på området mellan gångarna behöver också ses över. En leverantör av lampor har tillsammans med styrelsen gått igenom området. Förslag och offert inväntas. KL och MS utreder vad för ljus som hade passat i parkeringen längst ner som kan ha en avskräckande effekt på tjuvar och likande. E8. Ombyggnaden av styrsystemen till värmen och ventilation är nu så gott som klart. Det är BASTECs ducar som har att installeras. M-bus kommunikationens störningar är nu lösta. Nu återstår i stort sätt service & underhåll. PD har ett kartotek över husägare med UC. E16. Det diskuterades hur vi ska hantera akuta ärenden i värme- och ventilationssystem och tillgängligheten till de 25 undercentralerna som är installerade i medlemmars fastigheter. Frågan skjuts fram till efter ombyggnaden av värmesystemet. HO sätter ihop ett förslag på lapp. E19. (sid 2)

3 Ett förslag med tillhörande offert har kommit in angående basketplanen. Det konstaterades att fler offerter och förslag behövs. Det mer troliga är att satsa på en renovering där följande behov finns: a) Renovering av mark i rabattområdet. Delvis byte av växter som har växt ur sig och behålla de träd/växter som gör en fin inramning. Fruktträd och klätterträd ska vi behålla. b) Komplettera med växter både låga och höga. Viktigt att försöka bibehålla ljudbarriären runt om. c) Ny och bättre belysning. Kanske med tidsautomat för kraftfullare belysning? d) Ny plank/nät runt om med sarg. e) Tillverka mobila sarger vid ingångarna in mot planen så att man kan få en inramning och vintertid ha möjlighet att spola till en is. f) Ett rejält högt nät vid målen/basketkorgarna. g) Flytta basketkorgarna till rätt avstånd till planens ytterkant. Arbete har lagts på väntläge då vi inte är överrens med företaget som har gjort en del jobb på lekplatserna i området. E20. Kulverten mellan hus 86 och hus 87 skall synas. Detta för att hitta eventuella läckor samt se aktuell status. Lämpligt företag skall anlitas för grävning och kontroll. Detta kommer att ske till våren. Vidare diskussioner med berörda fastighetsägare ska först ske. Denna punkt kom också med i årsmötesprotokollet. Det har visat sig att det är inte helt enkelt och hitta någon som kan gräva men vi fortsätter att leta efter lämpligt företag. E F. Miljöhus och sopor F1. Miljöhus för grovsopor. Konsulter arbetar fram ett förfrågningsunderlag om total ombyggnad av den befintliga. Arbetsbeskrivningar och ritningar på ombyggnad av huset vid spolplattan fortgår. Nyligen har en skiss med större plats för maskiner presenterats. Arbetet fortgår med förslag, tillstånd och inom det snaraste upphandling. Va-enheten i Svedala kommun har inkommit med kommentarer som ska följas upp. Bl.a. vill de att byggnade ska ha ett så kallat grön tak. Styrelsen håller inte med utan menar att denna byggnad ska ha samma utseende som övriga miljöhus i området. Konsulter är kontaktade angående övriga frågeställningar. F6 Vi har fortfarande en del problem med flera medlemmars sopsortering. Få men fortfarande några som fördärvar källsorteringen med att inte ta bort plastpåsen som använts som transport av matskräpspåsen innan den slängs i kärlet för matsopor. Källsorteringen bevakas nu av övervakningskamera. Det kommer att krävas ett intensivare arbete för att komma till rätta med detta problem. F7. Dörrarna i alla miljöhusen är nu lagade. F8. (sid 3)

4 Väggbeklädnaden på miljöhusen går inte att få tag på nuförtiden. De har slutat att tillverka plattor i denna färg. För att kunna ha en del plattor i lager för reparation av trasig sektioner ska en sida på ett miljöhus bytas ut till en likvärdig stenplatta och måla denna i samma färg som övriga sidor. De plattor som plockas ner blir följaktligen reservlager. F9. Styrelsen beslöt att renovera skåpen i miljöhusen och på så sätt förlänga livslängden med ett antal år. 5 G. Lekplatserna G2. Offert tas in för byte av slipers och plattor, på de små lekplatserna där så behövs. Arbetet är avbrutet då styrelsen menar att arbete inte är tillfredställande utfört. G H. Grönområdet H4.- 5 I. Parkeringen I1. Styrelsen ska arbeta vidare med frågan hur man sänker hastigheten i området. Bommarna är dock inte lösningen på problemet. Alla bommarna i området har blivit nertagna och slängda I buskarna av obehörig person. Dessa sitter nu på plats. 5 J. Information J2. Då det varit många förseningar och problem med framtagandet av en ny hemsida beslöt styrelsen att kontakta en ny leverantör och börja om från början. Ett första möte mellan ett par personer i styrelsen och den nya leverantören skedde förra veckan. J3.- Alla foldrar, överlåtelseblad och annan information som är föränderlig finns på hemsidan: Är det någon boende som saknar inloggningsuppgifter till hemsidan så kontakta: kent.larsson@telia.com 5 K. Övrigt K5. ÖRESTADS BEVAKNING anlitas när det gäller bevakning, rondering och kontroll av felparkeringar. De är igång med 30 minuters rondering av vårt område, dag som natt. Detta avtal har förlängts med 6 månader. K8.- K9. (sid 4)

5 Styrelsen diskuterade frågan om eventuellt införskaffa hjärtstartare till området. Frågan ska utredas vidare. MS fick i uppdrag i samband med detta att kontakta räddningstjänsten för att eventuellt anordna en dag där de visar upp sina brandbilar och passar på att informera om diverse sakfrågor som de är experter på. Brandsläckare, hjärt- och lungräddning m.m. K10. Trivselkommittén som bildades på senaste årsmötet måste ha en separat ekonomi från föreningen enligt lagkrav. Pengar måste separat samlas in från de boende som vill deltaga i eventuella aktiviteter som denna kommitté föreslår. Styrelsen kan hjälpa till informera om eventuella aktiviteter. K11. Marcus Seifert i hus 74 är nu ansvarig för föreningens bord - & stoluthyrning. Till en mindre kostnad finns det ett antal stolar och bord som föreningens medlemmar får lov att hyra under en kortare tid. K12. Sommarjobbare ska föreningen använda sig av även denna sommar. En gedigen att göra lista är framtagen och styrelsen välkomnar de fem personer som har fått dessa jobb. 7 Nästa möte Tisdagen den 4 augusti 2015, kl i hus Avslutning: MR förklarade mötet avslutat. Bara Vid protokollet: Justeras: Henrik Ohlsson (Sekr) Mikael Rydell (Ordf) (sid 5)

Julinfo från Brf Järnåldern

Julinfo från Brf Järnåldern Årsavgift Julinfo från Brf Järnåldern Styrelsen har beslutat att det inte blir någon höjning av årsavgiften vid årsskiftet 2013-2014. Utedagar 2014 Klipp ner och packa ihop så mycket som möjligt. Förpacka

Läs mer

Kallelse till årsstämma i FREJA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

Kallelse till årsstämma i FREJA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Kallelse till årsstämma i FREJA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Härmed kallas samtliga medlemmar till ordinarie stämma söndagen den 8 mars 2009 kl. 16.00 på Stenåsavägen 36 Dagordning 1. Stämman öppnas 2. Stämmans

Läs mer

Ekebylletinen. God fortsättning! Bredband-TV. Nr 46 Januari 2015

Ekebylletinen. God fortsättning! Bredband-TV. Nr 46 Januari 2015 Innehåll - Inledning - Bredband-TV - Ekonomi - Styrelsen 2015 - Föreningslokal - Trafik, miljö och allmänna ytor - Bilgrupp - Motioner - Hemsidan - Kvarteren - Grannsamverkan - Årsmötet God fortsättning!

Läs mer

Månadsbladet April. Ingen ny medlem finns att hälsas välkommen till föreningen under april.

Månadsbladet April. Ingen ny medlem finns att hälsas välkommen till föreningen under april. Ny HSB ledamot i styrelsen Bengt Skånhamre som tidigare var HSB ledamot i Brf Ringsteds styrelse har ersatts av Ingrid Holmberg. Förutom en gedigen arbetslivserfarenhet är Ingrid Holmberg ledamot i ett

Läs mer

Ekebylletinen. Sommaren närmar sig med stormsteg!

Ekebylletinen. Sommaren närmar sig med stormsteg! Innehåll - Inledning - Bredband-TV - Ekonomi - Kvartersgård - Trafik, miljö och allmänna ytor - Hemsidan - Korrigering - Grannsamverkan - Vårens arbetsdag Sommaren närmar sig med stormsteg! Efter en vinter

Läs mer

INFORMATIONSBREV TILL MEDLEMMARNA

INFORMATIONSBREV TILL MEDLEMMARNA INFORMATIONSBREV TILL MEDLEMMARNA 2016-1 2016-01-02 Sida 1 Styrelsen Informerar Informationsbrev till medlemmarna 2016-1 Hej alla medlemmar! Styrelsen hoppas att ni alla fått ett gott slut på 2015 och

Läs mer

Information från Brf Trädgårdsstaden

Information från Brf Trädgårdsstaden Infoblad nr 1, februari 2015 Nu har julen passerat och vi har fått lite snö och kyla. Även vintern kan ha sin tjusning, bifogad bild togs en kväll när nysnön lagt sig. Vi ser fram mot en vårvinter med

Läs mer

Fågelmatning.. .. och hundbajs!

Fågelmatning.. .. och hundbajs! Februari 2013 Fågelmatning.. På förekommen anledning ber styrelsen de medlemmar som matar fåglarna genom att kasta ut bröd och frön på marken att sluta med det. Detta innebär mycket nedskräpning av fågelträck,

Läs mer

OUVERTYRENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING KALLELSE. Medlemmarna i Ouvertyrens Samfällighetsförening kallas till ordinarie föreningsstämma 2013.

OUVERTYRENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING KALLELSE. Medlemmarna i Ouvertyrens Samfällighetsförening kallas till ordinarie föreningsstämma 2013. OUVERTYRENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING 1 (1) KALLELSE Medlemmarna i Ouvertyrens Samfällighetsförening kallas till ordinarie föreningsstämma 2013. Tid: Söndagen den 24 mars 2013, kl. 12.00 14.00 Plats: Mörtviksskolans

Läs mer

Välkommen till Brf Thingvellir (2016-01-14)

Välkommen till Brf Thingvellir (2016-01-14) Välkommen till Brf Thingvellir (2016-01-14) Vi hoppas att ni ska trivas både med bostaden och i området. Här är lite information om föreningen som kan vara bra att känna till. Antal hushåll Det finns 57

Läs mer

c. Revisorernas berättelse Revisorernas berättelse föredrogs och godkändes. Kassor Rune Norén fick beröm för god ordning i räkenskaperna.

c. Revisorernas berättelse Revisorernas berättelse föredrogs och godkändes. Kassor Rune Norén fick beröm för god ordning i räkenskaperna. ÅRSMÖTESPROTOKOLL 1(4) Art: Årsmöte Tid: kl 19.00 20.45 Plats: Kvarterslokalen N ärvarande: 18 st, se närvarolista. 1. Mötets öppnande Ordförande Christer Nilsson öppnade mötet och hälsade de närvarande

Läs mer

Bybladet. Mars 2016. Vi hälsar alla nya medlemmar hjärtligt VÄLKOMNA Vi hoppas ni kommer att trivas i vår förening!

Bybladet. Mars 2016. Vi hälsar alla nya medlemmar hjärtligt VÄLKOMNA Vi hoppas ni kommer att trivas i vår förening! Bybladet Mars 2016 Bybladet innehåller: Ordförande har ordet Att bo i bostadsrätt Årsstämman 2016 Städdagen våren 2016 Takprojektet 2016 Fasadprojektet 2016 Gröna bastun avstängd tills vidare Nya brandsläckare

Läs mer

Styrelsen i Barkarby Allé Samfällighetsförening

Styrelsen i Barkarby Allé Samfällighetsförening 1(1) 2012-04-05 Kallelse till ordinarie föreningsstämma 2012 för Tid och plats: Torsdagen den 19 april, kl. 19:30 i Församlingslokalen Järfälla Kyrka. Dagordning 1. Val av ordförande för stämman 2. Val

Läs mer

Brf Reveljen 1 & 11. Hedinsgatan 11, Kallskärsgatan 3, Kallskärsgatan 5-115 33 Stockholm Hemsida: www.brfreveljen.se E-mail: brfreveljen@gmail.

Brf Reveljen 1 & 11. Hedinsgatan 11, Kallskärsgatan 3, Kallskärsgatan 5-115 33 Stockholm Hemsida: www.brfreveljen.se E-mail: brfreveljen@gmail. Brf Reveljen 1 & 11 Hedinsgatan 11, Kallskärsgatan 3, Kallskärsgatan 5-115 33 Stockholm Hemsida: www.brfreveljen.se E-mail: brfreveljen@gmail.com Mäklarinformation version 151218 På föreningens hemsida

Läs mer

3 Till justerare tillika rösträknare valdes Peter Andersson och Eva Shennan.

3 Till justerare tillika rösträknare valdes Peter Andersson och Eva Shennan. Protokoll fört vid Gnejsens samfällighetsförenings ordinarie föreningsstämma 140409 kl. 19.00 i Carlskyrkan l Till ordförande för stämman valdes Einar Lestander. 2 Till sekreterare valdes Sverker Brodin

Läs mer

Välkommen till Brf Lunden 28 i Göteborg

Välkommen till Brf Lunden 28 i Göteborg Välkommen till Brf Lunden 28 i Göteborg Innehåll Välkommen till... 1 1. Välkommen till Bostadsrättsföreningen Lunden 28... 3 2. Generell information & kontaktuppgifter... 4 3. Styrelsen... 6 4. Parkeringsplatser...

Läs mer

Underhållsplan 2016-2026. Projektnummer: 201601. Stockholm 2016-02-29 Uppdragsansvarig: Mikael Andersson

Underhållsplan 2016-2026. Projektnummer: 201601. Stockholm 2016-02-29 Uppdragsansvarig: Mikael Andersson Underhållsplan 20162026 Projektnummer: 201601 Stockholm 20160229 Uppdragsansvarig: Mikael Andersson Sida 1 av 19 Innehållsförteckning 1.UPPDRAG OCH BAKGRUND... 3 2.BESIKTNINGEN... 3 3.TIDIGARE UTFÖRDA

Läs mer

Välkomna till. Årsmöte 2016. Lindåsskolans matsal. Onsdag 23 mars 18.30

Välkomna till. Årsmöte 2016. Lindåsskolans matsal. Onsdag 23 mars 18.30 Välkomna till Årsmöte 2016 Lindåsskolans matsal Onsdag 23 mars 18.30 Kallelse Styrelsen för Anläggningssamfälligheten Östra Lindås kallar härmed medlemmarna till årsmöte 2016. Mötet kommer att hållas i

Läs mer

Protokoll fört vid årsstämman för Persikogatans Samfällighetsförening 2015-02-19 Plats: Fiskebäckskyrkan, Aprikosgatan 2

Protokoll fört vid årsstämman för Persikogatans Samfällighetsförening 2015-02-19 Plats: Fiskebäckskyrkan, Aprikosgatan 2 -! Persikogatans Samfällighetsförening Protokoll fört vid årsstämman för Persikogatans Samfällighetsförening 2015-02-19 Plats: Fiskebäckskyrkan, Aprikosgatan 2 1 Mötets öppnande Ordförande Roland Ahlqvist

Läs mer

40 år. Välkomna till. Årsmöte 2012

40 år. Välkomna till. Årsmöte 2012 40 år Välkomna till Årsmöte 2012 Lindåsskolans matsal Söndag 25 mars 15.00 Kallelse Styrelsen för Anläggningssamfälligheten Östra Lindås kallar härmed medlemmarna till årsmöte 2012. Mötet kommer att hållas

Läs mer

Årsredovisning för räkenskapsåret 2013

Årsredovisning för räkenskapsåret 2013 1(15) Bostadsrättsföreningen Stenhuggaren nr 3-5 Org nr Årsredovisning för räkenskapsåret 2013 Styrelsen avger följande årsredovisning. Innehåll Sida - förvaltningsberättelse 2 - resultaträkning 7 - balansräkning

Läs mer

Protokoll från årsmöte i Torsby Samfällighetsförening, den 6 mars 2004, i Värmdö bygdegård

Protokoll från årsmöte i Torsby Samfällighetsförening, den 6 mars 2004, i Värmdö bygdegård www.torsbysamfall.org Protokoll från årsmöte i Torsby Samfällighetsförening, den 6 mars 2004, i Värmdö bygdegård!"!# $!" & '( # Föreslagen dagordning godkändes med tillägget av punkt under 19. Övriga frågor

Läs mer

ANSLAG/BEVIS Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

ANSLAG/BEVIS Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. 1(11) Plats och tid Fastighetskontoret i Gislaved, klockan 8.00-8.45 Fastighetsnämnden Sammanträdesdatum 2016-03-30 Beslutande Lisbeth Åkestrand (M) ordförande Agne Sahlin (S) Marina Josefsson (S) Marcus

Läs mer

Bostadsrättsföreningen Porslinsbruket 23 Bråvallagatan 8 113 36 Stockholm Juni 2013

Bostadsrättsföreningen Porslinsbruket 23 Bråvallagatan 8 113 36 Stockholm Juni 2013 1 Bostadsrättsföreningen Porslinsbruket 23 Bråvallagatan 8 113 36 Stockholm Juni 2013 Medlem och bostadsrättshavare i Porslinsbruket 23 Välkommen som medlem och bostadsrättshavare i bostadsrättsföreningen

Läs mer

Det här bör Du veta om föreningens ordningsregler!

Det här bör Du veta om föreningens ordningsregler! Det här bör Du veta om föreningens ordningsregler! För Dig, Dina grannar, Vår bostadsrättsförening Var och en som bor i huset ingår i en gemenskap. Ge den hjälp som du kan! Begär den hjälp som du behöver!

Läs mer

Styrelsemöte BRF Primusbacken

Styrelsemöte BRF Primusbacken Sekreterare: Carl Bladh-Johansson Ordförande: Anders Långberg PROTOKOLL Datum: 14-11-03 Styrelsemöte BRF Primusbacken Tid: 19:00 till 20:30 Plats: Rosa Drömmar Närvarande: Anders Ekström, Anders Långberg,

Läs mer

Örnsbergs Scoutkår. Styrelsemöte 7 oktober 2012, kl 17.00. Rotundan. 1. Utvärdering och bidragsansökning för sommarlägret 1719 skall skrivas färdigt.

Örnsbergs Scoutkår. Styrelsemöte 7 oktober 2012, kl 17.00. Rotundan. 1. Utvärdering och bidragsansökning för sommarlägret 1719 skall skrivas färdigt. Örnsbergs Scoutkår Styrelsemöte 7 oktober 2012, kl 17.00 Rotundan Sammanfattning av beslut 1. Utvärdering och bidragsansökning för sommarlägret 1719 skall skrivas färdigt. 2. En lista över saker som bör

Läs mer

Brogårdsbladet. Skanska etablerar sig. På Gång. Nr 3, februari 2008. Februari: Planeringen av mini-tvåorna i hus 35 blir klar.

Brogårdsbladet. Skanska etablerar sig. På Gång. Nr 3, februari 2008. Februari: Planeringen av mini-tvåorna i hus 35 blir klar. Nr 3, februari 2008 Brogårdsbladet Gemensamt nyhetsbrev från Alingsåshem och Hyresgästföreningen till hyresgästerna på Brogården i Alingsås. Skanska etablerar sig Nu är det snart dags att dra igång ombyggnationen

Läs mer

Tillsammans gör vi det bättre

Tillsammans gör vi det bättre Tillsammans gör vi det bättre Verksamhetsberättelse för Bärnstenens Samfällighetsförening 2015 2016 Styrelsen för Bärnstenens samfällighetsförening, Umeå får härmed avge följande verksamhetsberättelse.

Läs mer

Bybladet. September 2014

Bybladet. September 2014 Bybladet September 2014 Bybladet innehåller: Ordförande har ordet Städdagen hösten 2014 Fasadprojektet Nyheter i lekparken Utökade tider i bastun Information från trädgårdsgruppen Välkomstmöte för nyinflyttade

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL BOSTADSFÖRENINGEN BERGGÅRDEN

VÄLKOMMEN TILL BOSTADSFÖRENINGEN BERGGÅRDEN VÄLKOMMEN TILL BOSTADSFÖRENINGEN BERGGÅRDEN Du bor i en av Sundbybergs äldsta bostadsföreningar. Den bildades redan 1920 och fungerar fortfarande som en ekonomisk förening, det vill säga vi bestämmer själva

Läs mer

MINNESANTECKNINGAR FRÅN MEDBORGARTRÄFF I RIMFORSA DEN 5 MAJ 2014

MINNESANTECKNINGAR FRÅN MEDBORGARTRÄFF I RIMFORSA DEN 5 MAJ 2014 MINNESANTECKNINGAR FRÅN MEDBORGARTRÄFF I RIMFORSA DEN 5 MAJ 2014 Datum: 2014-05-05 Tid: 19.02 20.35 Plats: Godtemplargården, Rimforsa Deltagare: 25 personer Kommunalrådet Pia Tingvall hälsade välkommen

Läs mer

2. Får jag bestämma var ni ska gräva? Ja, om det finns något känsligt i vägen vid grävning kan ni påverka var grävning ska ske.

2. Får jag bestämma var ni ska gräva? Ja, om det finns något känsligt i vägen vid grävning kan ni påverka var grävning ska ske. Vanliga frågor Anslutning 1. Ska ni gräva på min tomt eller gör jag det själv? Om det finns behov av grävning så gör vi det. Grävning och återställning ingår i kampanjerbjudandet. Finns det tomrör som

Läs mer

Årsredovisning. Brf Bildhuggaren 25-29

Årsredovisning. Brf Bildhuggaren 25-29 Årsredovisning för Brf Bildhuggaren 25-29 Räkenskapsåret 2009 Brf Bildhuggaren 25-29 1(13) Styrelsen för Brf Bildhuggaren 25-29, Stockholms Stad, får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2009.

Läs mer

STYRELSEMÖTE ÖAMCK. Protokoll fört vid styrelsemöte med Östra Aros MCK tisdagen den 20 oktober 2015 kl. 18.30 i Stångby.

STYRELSEMÖTE ÖAMCK. Protokoll fört vid styrelsemöte med Östra Aros MCK tisdagen den 20 oktober 2015 kl. 18.30 i Stångby. Protokoll fört vid styrelsemöte med Östra Aros MCK tisdagen den 20 oktober 2015 kl. 18.30 i Stångby. Närvarande: Peter Appelqvist (PA) Ordförande Jan Lindberg (JL) Kassör Roger Söderbom (RS) Sekreterare

Läs mer

Vi välkomnar dig som medlem till vår Bostadsrättsförening Viktoriagatan 15CD och hoppas att du skall trivas.

Vi välkomnar dig som medlem till vår Bostadsrättsförening Viktoriagatan 15CD och hoppas att du skall trivas. \ÇÇx{üÄÄ f wa G G iùä~éåça4 fàçüxäáxç fàùååaç fàawzaü Yaáà z{xàxç Yaáà z{xàáàx~ç á~a uxáàùååxäáxü Yaáà z{xàáá~ àáxä Év{ awå Ç áàüaà ÉÇ ZÜ ÄÄÑÄaàá aaåçá~çäàaü Év{ ÑÉÜà~Éw féñ{açàxü Çz güùwzüüwázüâññ gü

Läs mer

Brf Safiren 11 Styrelsens arbetsordning mandatperioden 2013/2014

Brf Safiren 11 Styrelsens arbetsordning mandatperioden 2013/2014 Brf Safiren 11 Styrelsens arbetsordning mandatperioden 2013/2014 Arbetsordning antagen vid konstituerande styrelsemöte den 10 juni 2013 Denna arbetsordning skall uppdateras varje år. Styrelsens ordförande

Läs mer

Ang brevet från Malung-Sälens Kommun ang skriftlig brandskyddsredogörelse. Ska ni renovera lägenheten? Brandvarnare och varmvattenberedare

Ang brevet från Malung-Sälens Kommun ang skriftlig brandskyddsredogörelse. Ska ni renovera lägenheten? Brandvarnare och varmvattenberedare 2016-06-07 Till Medlemmar i Brf Kalvheden, Sälen Nyhetsbrev Vill med detta brev informera om några av de punkter vi i styrelsen just nu arbetar med, samt informera er om några viktiga punkter inför sommaren

Läs mer

Kvalitet & Engagemang

Kvalitet & Engagemang Kvalitet & Engagemang Ett nyhetsbrev från Danfo #1 2015 Helhetskonceptet Sanirent Malmö stad - en förebild för offentliga toaletter SaniRent Helhetskoncept för bibehålle Placering och utformning i all

Läs mer

Energirapport. med smarta tips. Fastighetsbeteckning: Ingarö-Långvik 1:366. Snösundsvägen 38 / Värmdö. Besiktigad av (certnr): Olle Lilja (5425)

Energirapport. med smarta tips. Fastighetsbeteckning: Ingarö-Långvik 1:366. Snösundsvägen 38 / Värmdö. Besiktigad av (certnr): Olle Lilja (5425) Energirapport med smarta tips Datum för besiktning: 2016-05-03 Fastighetsbeteckning: Ingarö-Långvik 1:366 Adress/ort: Snösundsvägen 38 / Värmdö Besiktigad av (certnr): Olle Lilja (5425) Företag: Eklund

Läs mer

Brf Safiren 11 Styrelsens arbetsordning mandatperioden 2010/2011

Brf Safiren 11 Styrelsens arbetsordning mandatperioden 2010/2011 Brf Safiren 11 Styrelsens arbetsordning mandatperioden 2010/2011 Arbetsordning antagen vid konstituerande styrelsemöte den 31 maj 2010 Denna arbetsordning skall uppdateras varje år. Styrelsens ordförande

Läs mer

Hitta din hyresrätt i Södertälje

Hitta din hyresrätt i Södertälje Hitta din hyresrätt i Södertälje 2 Plats för nöjda hyresgäster Söker du nytt boende? Vill du bo större eller mindre? Eller kanske mer centralt? Hos oss finns alternativen, oavsett om du letar efter din

Läs mer

Villaägarföreningen Dungen

Villaägarföreningen Dungen Villaägarföreningen Dungen Protokoll fört vid ordinarie årsmöte med Villaföreningen Dungen, den 9 mars 2006 1. Stämmans öppnande i sal 616 Segeltorpskolan Mötet öppnades av Robert Tham som hälsade de närvarande

Läs mer

Vill Du bo i en blommande fruktträdgård?

Vill Du bo i en blommande fruktträdgård? Vill Du bo i en blommande fruktträdgård? Så beskrivs Högsäter i annonserna, som också framhåller områdets attraktiva läge, nära hav, service, skola osv. År 1999 började inflyttningen till Högsäter, men

Läs mer

Allmän information och trivselregler för boende i Bostadsrättsföreningen Ångpannan 16

Allmän information och trivselregler för boende i Bostadsrättsföreningen Ångpannan 16 Allmän information och trivselregler för boende i Bostadsrättsföreningen Ångpannan 16 1 Vår gemensamma egendom omfattar - förutom de individuella lägenheterna med tillhörande vindsförråd - trapphus, gemensam

Läs mer

GÖTGATAN 14-18. Frågor & svar om renoveringen. Inför den planerade renoveringen TIDPLAN VALMÖJLIGHETER NYTT I LÄGENHETEN. Beatrice Graalheim

GÖTGATAN 14-18. Frågor & svar om renoveringen. Inför den planerade renoveringen TIDPLAN VALMÖJLIGHETER NYTT I LÄGENHETEN. Beatrice Graalheim GÖTGATAN 14-18 Inför den planerade renoveringen TIDPLAN VALMÖJLIGHETER NYTT I LÄGENHETEN Frågor & svar om renoveringen Beatrice Graalheim Christer Carlson Exempelbilder från renoverad lägenhet. Snart dags

Läs mer

STADGAR FÖR UNGDOMSSEKTIONEN

STADGAR FÖR UNGDOMSSEKTIONEN STADGAR FÖR UNGDOMSSEKTIONEN. (ungdomssektionens namn) i.. (föreningens namn) Sektionen bildad den Stadgarna fastställda / ändrade av årsmötet den... Enligt Svenska Ridsportförbundets typstadgar Fastställda

Läs mer

Bostadsrättsföreningen Sofia Strand

Bostadsrättsföreningen Sofia Strand Välkommen till Bostadsrättsföreningen Sofia Strand Tegelviksgatan 37-39 116 41 Stockholm Brf Sofia Strand, Tegelviksgatan 39, 116 41 Stockholm Sida 1 Välkommen till Bostadsrättsföreningen Sofia Strand!

Läs mer

Brf Sjöviksskogen. Underhållsplan. Kv Årstaberg 4. ÅF-Infrastructure AB Projektledning. Johan Widell. Datum 2013-01-09

Brf Sjöviksskogen. Underhållsplan. Kv Årstaberg 4. ÅF-Infrastructure AB Projektledning. Johan Widell. Datum 2013-01-09 Handläggare Johan Widell Tel +46 (0)10 505 12 44 Mobil +46 (0)76 770 88 43 Fax +46 10 505 00 10 johan.widell@afconsult.com Datum 2013-01-09 Brf Sjöviksskogen Kv Årstaberg 4 Underhållsplan ÅF-Infrastructure

Läs mer

Garageplatser. Containerdags. Sopsortering. Tvättlås. Vårstädning på gården lördagen den 24 april. Komposteringspåsar

Garageplatser. Containerdags. Sopsortering. Tvättlås. Vårstädning på gården lördagen den 24 april. Komposteringspåsar 34:ans nyhetsbrev Årgång 4, Nummer 1 26 februari 2004 Vårstädning på gården lördagen den 24 april Förra året införde vi en vårstädardag på gården vilken blev mycket lyckad. Vi vill göra detta till en tradition

Läs mer

Viksäters samfällighetsförening

Viksäters samfällighetsförening Viksäters samfällighetsförening Vi i styrelsen vill hälsa nya medlemmar inflyttade under 2007 välkomna och till samtliga medlemmar vill vi lämna aktuell information. Vi bifogar kontaktuppgifter för Viksäters

Läs mer

PROTOKOLL FÖR SÖDERSKOGENS BÅTSÄLLSKAPS ÅRSMÖTE 2011-04-17

PROTOKOLL FÖR SÖDERSKOGENS BÅTSÄLLSKAPS ÅRSMÖTE 2011-04-17 PROTOKOLL FÖR SÖDERSKOGENS BÅTSÄLLSKAPS ÅRSMÖTE 2011-04-17 1. Ordförande Johan Lönnqvist öppnade mötet och hälsade de närvarande medlemmarna välkomna. 2. Årsmötet godkände dagordningen. 3. Årsmötet stadgeenligt

Läs mer

Åtgärdsrapport Energideklaration av villa

Åtgärdsrapport Energideklaration av villa Åtgärdsrapport Energideklaration av villa Datum för besiktning: 2016-03-22 Fastighetsbeteckning: Klagshamn 42:31 Adress/ort: Ängavångsvägen 5, Klagshamn Besiktigad av (certnr): Caspar Skog (5449) Företag:

Läs mer

BRF Islandet Adolf. Information till medlemmar. Dokumentet är senast uppdaterat 2013-09-27

BRF Islandet Adolf. Information till medlemmar. Dokumentet är senast uppdaterat 2013-09-27 BRF Islandet Adolf Information till medlemmar Dokumentet är senast uppdaterat 2013-09-27 Välkommen som medlem i bostadsrättsföreningen Islandet Adolf! Vi hoppas att ni kommer att trivas i fastigheten och

Läs mer

Medlemsinformation. Innehåll. Trastsångsvägen 2 132 Byggnadsår: 1983 Antal lägenheter: 65. Historik. Vad säger lagen och HSB:s stadgar?

Medlemsinformation. Innehåll. Trastsångsvägen 2 132 Byggnadsår: 1983 Antal lägenheter: 65. Historik. Vad säger lagen och HSB:s stadgar? Medlemsinformation Innehåll Historik Vad säger lagen och HSB:s stadgar? Så fungerar vår bostadsrättsförening Bra att veta Gemensamma insatser Hemförsäkring Trastsångsvägen 2 132 Byggnadsår: 1983 Antal

Läs mer

STYRELSENS ARBETSORDNING - POLICY POLICY FÖR PRÖVNING AV MEDLEMSKAP

STYRELSENS ARBETSORDNING - POLICY POLICY FÖR PRÖVNING AV MEDLEMSKAP STYRELSENS ARBETSORDNING - POLICY POLICY FÖR PRÖVNING AV MEDLEMSKAP Medlemskap i brf Ryttmästaren beviljas personer som har för avsikt att förvärva en bostadsrätt i bostadsrättsföreningens fastighet och:

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Kristianstad Storlek 2 rum (1 sovrum) / 52.4 m² Område Norra Åsum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag ville bo i ett lugnt område där man kunde vandra och uppleva

Läs mer

God Jul och Gott Nytt År!

God Jul och Gott Nytt År! Informationsbladet för Segelkobben December 2013 Nr 146 God Jul och Gott Nytt År! 1 Segelkobbens Samfällighetsförening är en lagstadgad förening som alla fastigheter i vårt område måste vara medlemmar

Läs mer

Bybladet. Oktober 2015

Bybladet. Oktober 2015 Bybladet Oktober 2015 Bybladet innehåller: Ordförande har ordet Städdagen hösten 2015 Fasadprojektet Takprojektet Byte av filter Möjlighet till fler nycklar Kostnad för borttappade brickor till tvättstugan

Läs mer

Informationsbrev Bostadsrättsföreningen Bojen 11

Informationsbrev Bostadsrättsföreningen Bojen 11 Informationsbrev Bostadsrättsföreningen Bojen 11 Detta dokument (pdf-format) samt ytterligare information finns på föreningens hemsida: www.bojen11.a.se Detta dokument riktar sig till föreningens medlemmar

Läs mer

Ordinarie Årsmöte (Stämma) onsdagen den 26 mars 2014

Ordinarie Årsmöte (Stämma) onsdagen den 26 mars 2014 Sida 1 (5) Ordinarie Årsmöte (Stämma) onsdagen den 26 mars 2014 Närvarande var fastigheterna 5, 7, 11, 15, 21, 22, 24, 31, 36, 37, 38, 42, 45, 48, 50, 54, 56, 57, 60, 62, 64, 65, 70, 72, 76, 78, 86, 93,

Läs mer

MULLSJÖ KOMMUN Kommunstyrelsens tekniska utskott. Innehåll 2015-05-28. SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdag

MULLSJÖ KOMMUN Kommunstyrelsens tekniska utskott. Innehåll 2015-05-28. SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdag Kommunstyrelsens tekniska utskott Sammanträdesdag 2015-05-28 Innehåll 70 Tillkommande/utgående ärenden och godkännande av föredragningslista... 81 71 Anmälan av delegationsbeslut... 82 72 Delgivningar...

Läs mer

Energirapport med smarta tips

Energirapport med smarta tips Energirapport med smarta tips Datum för besiktning: 2016-04-14 Fastighetsbeteckning: Tännforsen 13 Adress/ort: Yrvädersgatan 35, Ödåkra Besiktigad av (certnr): Mattias Ebenmark (5444) Företag: Eklund &

Läs mer

http://villaagarnasavean.se Protokoll från föreningens styrelsemöte tisdag den 3/5-2016 mellan kl. 19.00 21.00 i Tingshusets lilla rum i Lerum.

http://villaagarnasavean.se Protokoll från föreningens styrelsemöte tisdag den 3/5-2016 mellan kl. 19.00 21.00 i Tingshusets lilla rum i Lerum. Sida 1 av 5 http://villaagarnasavean.se Protokoll från föreningens styrelsemöte tisdag den 3/5-2016 mellan kl. 19.00 21.00 i Tingshusets lilla rum i Lerum. Under sammanträdet serverades en enkel fika Närvarande:

Läs mer

Analys - problem. Ytan mellan cirkulationen och torget upplevs som rörig med dess mångfald av olika markmaterial och utrustningsdetaljer.

Analys - problem. Ytan mellan cirkulationen och torget upplevs som rörig med dess mångfald av olika markmaterial och utrustningsdetaljer. Analys - aktivitet Lite bakgrund till hur vi har tänkt. Stora delar av Kanaltorget ligger i skugga framåt eftermiddagen. Något som gör att man vill dra sittplatser österut, mot Byälven. (Solgränsen är

Läs mer

BRF URNAN 1 ORG.NR. 716419-5294 BIRKASTAN VASASTAN SÄKERHETSDÖRRAR. Utredning samt beslut för fortsatt arbete Obs. ett förslag avser ändring av stadga

BRF URNAN 1 ORG.NR. 716419-5294 BIRKASTAN VASASTAN SÄKERHETSDÖRRAR. Utredning samt beslut för fortsatt arbete Obs. ett förslag avser ändring av stadga SÄKERHETSDÖRRAR Utredning samt beslut för fortsatt arbete Obs. ett förslag avser ändring av stadga 0 Ska dörrbyte finansieras av föreningen eller enskild medlem? Styrelsen önskar att medlemmarna avgör

Läs mer

Södra Näs och Nygårds Vägförening ÅRSMÖTE 2013 VERKSAMHETSÅRET 2012-05-01 2013-04-30

Södra Näs och Nygårds Vägförening ÅRSMÖTE 2013 VERKSAMHETSÅRET 2012-05-01 2013-04-30 Södra Näs och Nygårds Vägförening ÅRSMÖTE 2013 VERKSAMHETSÅRET 2012-05-01 2013-04-30 Söndagen den 7 juli 2013 kl 14.00 (registrering från 13.30) Ankarskolans matsal, Träslövsläge Södra Näs och Nygårds

Läs mer

, :.-*-Tt-T. ::-:gmef4ttä, ",a-f;fi. s6tte\o *riwhewförerutlg www skinteboportaren se

, :.-*-Tt-T. ::-:gmef4ttä, ,a-f;fi. s6tte\o *riwhewförerutlg www skinteboportaren se , :.-*-Tt-T ::-:gmef4ttä, ",a-f;fi s6tte\o *riwhewförerutlg www skinteboportaren se Protokoll Ordinarie höststämma för Skintebo Samfällighetsförening (SSF). 2OL3-LL-2L 19.00 i K8. Närvarande: 52 medlemmar

Läs mer

UTHAMMAR UDDS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

UTHAMMAR UDDS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING UTHAMMAR UDDS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Protokoll fört vid ordinarie årsstämma med Uthammar Udds Samfällighetsförening lördagen den 8 juli 2006 i Smedjan, Uthammar. Närvarande medlemmar enligt deltagarlista,

Läs mer

Aktuellt i Vändkretsen nr 5 december 2006 www.vandkretsen.se

Aktuellt i Vändkretsen nr 5 december 2006 www.vandkretsen.se ? Aktuellt i Vändkretsen nr 5 december 2006 www.vandkretsen.se AiV är till för att hålla medlemmarna informerade om det som händer i vår förening. Alla medlemmar har alltid möjlighet att kontakta styrelsen

Läs mer

Trygghetsvandring i Alafors den 3 december 2014

Trygghetsvandring i Alafors den 3 december 2014 Trygghetsvandring i Alafors den 3 december 2014 Vad är en trygghetsvandring? Trygghetsvandring är en metod som ger människor möjlighet att påverka sin närmiljö. Olika grupper kan ta initiativet till att

Läs mer

Årsstämma 2007 i Bostadsrättsföreningen Stångåblick

Årsstämma 2007 i Bostadsrättsföreningen Stångåblick 2007-05-28/bw Årsstämma 2007 i Bostadsrättsföreningen Stångåblick En blick över Stångån från Stångåblick Plats: Lagerbladet, Snickaregatan 22 Datum: 2007-05-08 Utskriven: 2007-05-28 Justerad: 2007-xx-xx

Läs mer

Välkomna till Årsstämma 2012 Samfälligheten Tröskan! SAMF TRÖSKAN, STÖPEN

Välkomna till Årsstämma 2012 Samfälligheten Tröskan! SAMF TRÖSKAN, STÖPEN Välkomna till Årsstämma 2012 Samfälligheten Tröskan! 1 Innan vi drar igång! 2 Föredragningslista/Agenda 1. Mötets öppnande 2. Val av mötesfunktionärer för stämman 3. Årsredovisning och revisionsberättelse

Läs mer

Årsmöte Å 2014. Fest- och samlingslokalen, Vg 62 2014-02-23

Årsmöte Å 2014. Fest- och samlingslokalen, Vg 62 2014-02-23 Väktargatans förtroenderåd PROTOKOLL PROTOKOLL NR Årsmöte Å 2014 PLATS DATUM FÖR MÖTET Fest- och samlingslokalen, Vg 62 2014-02-23 NÄRVARANDE DATUM FÖR MÖTET närvarande: Juan R. Lopez, 6F; Nebiat Tzeghe,

Läs mer

SeniorNet Järfälla Klubben för seniorer som vill lära IT och data

SeniorNet Järfälla Klubben för seniorer som vill lära IT och data SeniorNet Järfälla Klubben för seniorer som vill lära IT och data Kallelse till SeniorNet Järfällas stadgeenliga årsmöte tisdagen den 18 mars 2014 kl. 10.00 i ABF:s stora samlingslokal innanför datasalen.

Läs mer

Höstinformation 2012 Nr 1

Höstinformation 2012 Nr 1 Stiftelsen Östgötagården Det mest attraktiva studentboendet i Uppsala www.ostgotabostader.nu Höstinformation 2012 Nr 1 Sturegården Hej! Här kommer, lite senare än vanligt, höstens första informationsrunda.

Läs mer

Ett hus och dess historia

Ett hus och dess historia Del 4: Sagan om Koppargrytan Ett hus och dess historia Från klädrum och arbetarhus till modern restaurang Arbetarhuset (nuvarande Koppargrytan) är industriparkens äldsta byggnad och byggdes troligen vid

Läs mer

S ÖRA V ÄSTRA S AMFÄLLIGHETSFÖRENING

S ÖRA V ÄSTRA S AMFÄLLIGHETSFÖRENING 1. Stämmans öppnande Styrelseordföranden Sara Johansson öppnade mötet klockan 19:05. 2. Val av ordförande att leda stämmans förhandlingar Sara förslog Fredrik Drotte som ordförande, och han valdes omgående

Läs mer

Protokoll fört vid ordinarie årsmöte 2003-07-06 i Aspö Bryggförening och Byalag på Midsommarängen, Aspö

Protokoll fört vid ordinarie årsmöte 2003-07-06 i Aspö Bryggförening och Byalag på Midsommarängen, Aspö Sid. 1 (5) Protokoll fört vid ordinarie årsmöte 2003-07-06 i Aspö Bryggförening och Byalag på Midsommarängen, Aspö 1. Årsmötets öppnande Ordföranden hälsade alla hjärtligt välkomna och öppnade mötet. På

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Län Värmland Gatuadress Kommun Hammarö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 72 m² Område Skoghall Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 14 www.hemverket.se - Sida 2 av 14 Hall Rymlig

Läs mer

Tid Söndagen den 17 mars 2013 klockan 15.00

Tid Söndagen den 17 mars 2013 klockan 15.00 Kallelse till ordinarie stämma Tid Söndagen den 17 mars 2013 klockan 15.00 Plats Mölle Stationshus. Föreningen bjuder på kaffe, te och kaka. Dagordning 1. Val av ordförande för stämman 2. Val av sekreterare

Läs mer

Inför ansökan om statsbidrag för verksamhetsåret 2012

Inför ansökan om statsbidrag för verksamhetsåret 2012 Inför ansökan om statsbidrag för verksamhetsåret 2012 Förord Den här informationen är tänkt att vara en vägledning för organisationer som företräder nationella minoriteter och som vill ansöka om statsbidrag.

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE FÖR ALBIN 25 KLUBBEN

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE FÖR ALBIN 25 KLUBBEN PROTOKOLL STYRELSEMÖTE FÖR ALBIN 25 KLUBBEN Tid: 4 september 2008 kl 19.00 Plats: Hemma hos ordförande Ove Paulusson i Mölndal Närvarande: Ordförande Ove Paulusson () IT-ansvarig Morgan Fredberg () via

Läs mer

Protokoll fört vid 2008 års ordinarie stämma

Protokoll fört vid 2008 års ordinarie stämma BÄCKENS PROTOKOLL SAMFÄLLIGHETSFÖRENING 2008-03-12 Protokoll fört vid 2008 års ordinarie stämma 1 Stämmans öppnande Styrelsens ordförande Bo Jonsson öppnade stämman och hälsade alla hjärtligt välkomna.

Läs mer

Varmt välkommen till Bostadsrättsföreningen Strandlyckan

Varmt välkommen till Bostadsrättsföreningen Strandlyckan Till Brf Strandlyckans medlemmar Varmt välkommen till Bostadsrättsföreningen Strandlyckan Vi hoppas att denna information kan vara till nytta för dig och ditt boende i vår förening. Våra hus var färdiga

Läs mer

b) Fastställande av röstlängd

b) Fastställande av röstlängd a) Stämmans öppnande b) Fastställande av röstlängd 49 st c) Val av stämmoordförande Björn Eriksson d) Val av stämmosekreterare Ann-Louise Johansson e) Val av en person som har att jämte ordföranden justera

Läs mer

Estlandsgatan 5 E. Län Skåne Gatuadress Estlandsgatan 5 E Kommun Malmö Storlek 1 rum / 28.9 m² Område Heleneholm/Dalaplan Tillträde tidigast

Estlandsgatan 5 E. Län Skåne Gatuadress Estlandsgatan 5 E Kommun Malmö Storlek 1 rum / 28.9 m² Område Heleneholm/Dalaplan Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 1 rum / 28.9 m² Område Heleneholm/Dalaplan Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 12 Exteriör Stor och gröna innergård med grillplats.

Läs mer

MINNESANTECKNINGAR 2015-08-18. Beredningsgruppen för Höje å vattenråd. Närvarande: Susanne Johansson. Vid minnesanteckningarna: Rebecka Nilsson

MINNESANTECKNINGAR 2015-08-18. Beredningsgruppen för Höje å vattenråd. Närvarande: Susanne Johansson. Vid minnesanteckningarna: Rebecka Nilsson MINNESANTECKNINGAR 2015-08-18 Beredningsgruppen för Närvarande: Cecilia Backe Anna Olsson Jonas Johansson Marie-Louise Folkesson Christel Strömsholm Trulsson Helena Björn David Reuterskiöld Susanne Johansson

Läs mer

NYHETSBREV Maj 2013. Molok för hushållsavfall

NYHETSBREV Maj 2013. Molok för hushållsavfall NYHETSBREV Maj 2013 Molok för hushållsavfall Efter informationen förra månaden gällande placering av moloken och nedtagningen av tallen inkom reaktioner om just tallens bortgång från boende. Då har vi

Läs mer

Din kompletta servicepartner

Din kompletta servicepartner Din kompletta servicepartner Installation Service Support Om oss ELPM AB grundades 1988. Då erbjöd vi service på drivmedelsanläggningar, men genom årens lopp har vi skaffat en bred och gedigen erfarenhet

Läs mer

Trivsel- och ordningsregler

Trivsel- och ordningsregler Trivsel- och ordningsregler Viktiga telefonnummer och e-postadresser. Drift och skötsel, felanmälan vardagar 7:00 17:00: 08-560 502 19 eller www.jensendrift.se Jouranmälan utanför kontorstid Vardagar 17.00

Läs mer

Beställning avseende ombyggnad av hus H vid Tallgårdens äldrecentrum i Stuvsta

Beställning avseende ombyggnad av hus H vid Tallgårdens äldrecentrum i Stuvsta SOCIAL- OCH ÄLDREOMSORGSFÖRVALTNINGEN TJÄNSTEUTLÅTANDE DATUM DIARIENR SIDA 2012-12-12 AN-2012/758.339 1 (6) HANDLÄGGARE Elisabeth Bern 08-535 378 70 elisabeth.bern@huddinge.se Äldreomsorgsnämnden Beställning

Läs mer

Välkommen till Orgelns Samfällighet

Välkommen till Orgelns Samfällighet Välkommen till Orgelns Samfällighet Med hjälp av detta informationsblad ska vi försöka ge er en inblick i och känsla för vad det innebär att bo i vårt område. Vad är en Samfällighet? En samfällighetsförening

Läs mer

Välkommen till Gatugården

Välkommen till Gatugården Gatugården Ekonomisk Förening GL 2011-11-11 Vitklövern 2 423 33 Torslanda Telefon 031-562150 Fax 031-562150 Epost:gef.gatugarden@telia.com Org.nr: 757202-6396 Välkommen till Gatugården Sidan 1 Detta är

Läs mer

Möte: Föreningsstämma/årsmöte Ref nr 3/2015 Datum: 2015-05-09 Plats: Österstampet, Öster II Kopia till pärmarna i bruna och röda stugorna

Möte: Föreningsstämma/årsmöte Ref nr 3/2015 Datum: 2015-05-09 Plats: Österstampet, Öster II Kopia till pärmarna i bruna och röda stugorna Koloniföreningen Öster II Protokoll 1 (5) Möte: Föreningsstämma/årsmöte Ref nr 3/2015 Datum: 2015-05-09 Plats: Österstampet, Öster II Kopia till pärmarna i bruna och röda stugorna Närvarande: Enligt bifogad

Läs mer

Energirapport villa. Datum för besiktning: 2016-02-11. Fastighetsbeteckning: Lervik 1:256. Lerviksvägen 108 / Åkersberga

Energirapport villa. Datum för besiktning: 2016-02-11. Fastighetsbeteckning: Lervik 1:256. Lerviksvägen 108 / Åkersberga Energirapport villa Datum för besiktning: 2016-02-11 Fastighetsbeteckning: Lervik 1:256 Adress/ort: Lerviksvägen 108 / Åkersberga Besiktigad av (certnr): Zanel Skoro (5204) Företag: Eklund & Eklund Energideklarationer

Läs mer

Välkommen till Bostadsrättsföreningen Artemis i Hjorthagen

Välkommen till Bostadsrättsföreningen Artemis i Hjorthagen 1 Välkommen till Bostadsrättsföreningen Artemis i Hjorthagen Vår förening består av två fastigheter, Dianavägen 5-9 samt Artemisgatan 4-8. Dessa byggdes 1964 och 1965 och förvaltades av Stockholmshem fram

Läs mer

Minnesanteckningar Skolrådsmöte Bjärehov

Minnesanteckningar Skolrådsmöte Bjärehov Minnesanteckningar Skolrådsmöte Bjärehov Närvarande - Ann-Louise Raquette-Berlin (A-L), rektor - Peter Nilsson, biträdande rektor - Yvonne Andreasson från barn - och utbildningsnämnden - Personalrepresentanter

Läs mer

Till dig som är medlem i Bostadsrättsföreningen Wahlberget 2015

Till dig som är medlem i Bostadsrättsföreningen Wahlberget 2015 Till dig som är medlem i Bostadsrättsföreningen Wahlberget 2015 Gör din röst hörd! Bostadsrättsföreningen Wahlberget består av 17 lägenheter. Vi är med andra ord en liten förening och möjligheten att prata

Läs mer

ETF:s enkät 2011 översikt

ETF:s enkät 2011 översikt ETF:s enkät 11 översikt 1. Anordna Midsommarfirande 2. Anordna Simskola 3. Anordna Valborgseld: 4. Anordna Höstfest/ Kräftskiva: 1 2 3 4 6 1 2 3 4 6 1 2 3 4 6 1 2 3 4 6. Anordna gemensamma arbetsdagar:

Läs mer