Solidaritetsrörelsens Hus Ekonomisk Förening

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Solidaritetsrörelsens Hus Ekonomisk Förening"

Transkript

1 Solidaritetsrörelsens Hus Ekonomisk Förening Verksamhetsplan 2008

2 Innehåll Tanken av Ralph Praming 2 Visioner för solidaritetshuset 3 Personal 4 Aktivitetsplan Förvaltningen 5 Aktivitetsplan Världsbiblioteket 6 Budget Förvaltningen 7 Budget Världsbiblioteket 9 TANKEN Den fasta och massiva strukturen i granitens inre kan inte ändras av sig själv. Havet och inlandsisen kan forma och gröpa ur berghällar, men aldrig ändra dess riktning. Den är en gång för alla given. Med skulpturen Urkraft vill jag visa något som är motstridig till detta naturtillstånd. Den övre delen, som har formen av en naturlig berghäll med inlandsisens repor, vrider sig ur sin ursprungliga riktning. Det är alltså min tanke att något har hänt med stenen, som inte har med naturtillståndet att göra. En fruktansvärd kraft har ändrat stenens naturliga riktning, men bara bitvis. Den undre delen håller kvar och gör motstånd. Den bakre delen är helt intakt. I den främre delen är den övre vridna delen och den undre halvan dessutom inte helt symetrisk. Den övre har i förhållande till den undre ett svagt överhäng, som om den har förhävt sig mot naturtillståndet. Symboliken i denna rörelse får var och en tolka och utveckla. Men jag tänker på de oerhörda krafter, som framför allt den västerländska livsstilen under modern tid har släpp loss. En förslösande livsstil som rovgirigt och hämningslöst allt mer sargar vår planet. En livsstil som dessutom sprider sig över hela världen. På samma sätt som vi alltid visat vår solidaritet gentemot människor, enskilda eller i grupp, är det uppenbart att solidariteten i fortsättningen även måste omfatta den mellan generationerna, den inter-generationella solidariteten. Något av solidaritetens högsta stadium som innefattar en kritisk granskning av vår egen livsstil, sökandet efter alternativa vägar framåt och en global ansvarskänsla som sträcker sig till alla av dem som kommer att vandra på denna jord efter oss. Ralph Praming om skulpturen Urkraft, tal vid 25-årsjubiléum Verksamhetsplan, SHEF (9)

3 Visioner och planer för Solidaritetshuset 2008 Solidaritetshuset är en samlingsplats för organisationer som har gemensamt att de arbetar med solidaritetsarbete, lokalt och globalt. SHEF bör arbeta för att dessa organisationer kan finna olika forum för att träffas och byta erfarenheter samt att bara umgås. Solidaritetshusets föreningar är en kraft i samhället och arbetar med olika former av påverkansarbete. Därför vill SHEF vara gemensam plattform som kan stödja föreningarna i att nå ut med sina budskap. SHEF driver ett informationscenter, Världsbiblioteket, för att förstärka och komplettera föreningarnas arbete. Inåt Genom förbättring och omplanering av lokaler kan nya platser skapas för att underlätta dessa kontakter. Genom gemensamma arrangemang underlättas kontakterna mellan medlemmarna. Utåt Genom informationssamverkan når föreningarna effektivare ut med sina budskap. Genom öppnare och mer tillgänglig planlösning på bottenplanet skapas fler offentliga rum där föreningarna kan möta allmänheten. INÅT UTÅT FASTIGHET Nya ändamålsenliga, välutrustade mötesrum Nya matrum och pentryn Trivsel Nya små arbetsplatser Tillgängliga mötesrum Inbjudande entré Kontorslandskap med små arbetsplatser ORGANISATION/ KOMMUNIKATION Gemensamma mål Gemensamhetsskapande aktiviteter Intern information Enhetlig kommunikation Profilering Marknadsföring Webbsida KUNSKAPS- / OPINIONSBILDNING Informationssamverkan Föreläsningar/seminarier Kurser/Workshops Biblioteksservice Bokkaffe Webbsidor Informationssamverkan Föreläsningar/seminarier Kurser/Workshops Biblioteksservice Bokkaffe Webbsidor Sociala Forum, Bokmässan Studiebesök och skolsamverkan Nätverksdeltagande Verksamhetsplan, SHEF (9)

4 Personal För verksamhetsperioden sker en del förändringar av personalstyrkan hos förvaltningen. Jon Edlund kommer att vikariera för José Ramirez under hela 2008 då José är tjänstledig. Jon har tidigare arbetat som fastighetsskötare i huset och även som personalhandläggare och ekonomiassistent på UBV. Cristian Pacala som började sin anställning i augusti 2007 kommer att fortsätta som fastighetsskötare. Både Jon och Cristian arbetar heltid. Då varken Jon eller Cristian mottar lönebidrag från AMS har justeringar i budgeten gjorts från föregående år. Bibliotekets personal är förstärkt med projektanställningar; projekt Mötet världen i Solidaritetshuset och projekt Globalarkivet. Sammanlagt blir det 3,35 tjänster fördelat på fyra personer; Maria Bergstrand, Mariann Jarret, Arwid Lund och Mats Kempe. Vi räknar med besked i början av året angående den arbetsmarknadsåtgärd som ytterligare en personal, Sonny Karlsson är anställd i. Finansieringen av förvaltningens och bibliotekets personal visas grafiskt i diagram nedan: Fördelning av personalkostnader SHEF 2008.SE 12% AMS 20% SHEF 47% SIDA 21% Verksamhetsplan, SHEF (9)

5 Aktivitetsplan, Förvaltningen Eventuella ombyggnationer kommer att utgöra den största delen av verksamheten hos SHEFs förvaltning. Reparationer och Underhåll Under vår sommar och höst kommer en större genomgång och renovering av fönster att göras. Kostnaden beräknas bli ca kr för reparationer samt beräknas ta en stor del av fastighetsskötarens arbetstid. I händelse av att en större reparation måste göras på hissen så krävs det även att innerdörrar installeras. Kostnaden för detta beräknas bli ca kr. Planeringsgruppen kommer att fortsätta sitt arbete under 2008 för att lägga fram förslag för ombyggnation av bottenplanet. Miljöplanen kommer att följas upp och nya miljöstationer kommer att installeras. Planering och upphandling av nytt ventilationssystem kommer att pågå under Dock är det beroende av hur eventuella ombyggnationer kommer att se ut. Personal Cristian kommer att sätta sig in i kansliarbetet, dels för att göra förvaltningen mer flexibel och dels av rena personalutvecklingsskäl. En överlämning av bokföringsarbetet från Susanne till Jon har genomförts. Susanne kommer att finnas kvar som stöd under uppstartsperioden. Övrigt Kansliet kommer att implementera den nya grafiska profilen i sina dokument och i inre och yttre brev och dokumentation. Detta för att skapa en tydligare kommunikation. Nya faktureringsrutiner behövs och är i planeringsstadiet. Förhoppningen är att en övergång till ett riktigt faktureringsprogram skall kunna göras. Faktureringsprogram finns redan på kansliet. Verksamhetsplan, SHEF (9)

6 Aktivitetsplan, Världsbiblioteket Världsbiblioteket samverkar med och ger service till föreningarna. Biblioteket är också öppet för allmänheten. Genom särskilda projektstöd har vi fått möjlighet att utveckla verksamheten och samverkan med föreningarna och andra aktörer i informations- och kommunikationsarbetet. Projektet Möt världen i Solidaritetshuset, finansieras med Sidamedel och fortsätter till och med 2008 och verksamhetsplanen följer projektplanen/programbeskrivningen under Styrgruppens/VU:s överinseende. Samverkan utformas bland annat i Idégruppen, som är referensgrupp för projektet. Projekt Globalarkivet finansieras med medel från Internetfonden under 2008 och syftar till att skapa en direkt distributionskanal för föreningarnas och tidskrifternas material till allmänheten. Strategier och aktiviteter 2008 Fortsatt utveckling och uppdatering av SHEFs webbsida som plattform för SHEF och service för föreningarna och omvärlden. Det gäller både de interna sidorna och de utåtriktade. Som stöd kommer vi använda utvärderingen av Världsbibliotekets digitala tjänster som gjorts av utomstående konsult. Globalarkivet kommer att utvecklas under året med material från flera av föreningarna och tidskrifterna i Solidaritetshuset. Digital solidaritet, vår särskilda satsning på att utforska och använda fria programvaror fortsätter. Föreningarna kommer att erbjudas kurser och att själva arrangera kurser i det särskilda datarum som iordningställts. Samarbete med föreningarna med målet att göra studiebesöken bättre beträffande upplägg, uppföljning och utvärdering. Aktivt deltagande i olika nätverk biblioteksdatabasen LIBRIS, Globalportalen, Nätverk för planering av biblioteks- och dokumentationsdelen i Europeiska sociala forum, ESF, 2008., Nordiskt nätverk för ulandsdokumentation NorDoc. Deltagande i ESF i Malmö och Bok och Biblioteksmässan i Göteborg i september. Samarbeten med Stockholms stadsbibliotek, andra bibliotek och organisationer Lansering av Solidaritetshusets webbsidor, programerbjudanden och andra resurser gentemot föreningsvärlden, skolvärlden, kultur/medievärlden. Traditionella arrangemang som Draken dag och julmarknad arrangeras tillsammans med Solidaritetshusets föreningar Programverksamhet och utställningar som arrangeras av föreningarna och av biblioteket fortsätter. Vi fortsätter med lunchseminarier som ger möjlighet att möta föreningars utländska gäster, där Världsbiblioteket bidrar med lunchmacka och marknadsföring. Vi bjuder in till Bok-kaffe 1 gång/månad - allmänheten också välkommen. Världsbiblioteket erbjuder viss datasupport till föreningarna i mån av tid och möjlighet och vill arbeta för en formulering av SHEFs IT-strategi. Världsbiblioteket deltar aktivt i SHEFs organisationsutveckling och i olika arbetsgrupper med till exempel ekonomi och planeringsfrågor Verksamhetsplan, SHEF (9)

7 Budget, Förvaltningen 2008 Budgeten för verksamhetsperioden 2006/2007 har delats med 18 och multiplicerats med 12 för att skapa en jämförbar tolvmånadersperiod. Intäkter, Förvaltningen Budget SHEF Kontonr Kontonamn Per dec Årsbudget Diff Diff % Budget Skillnad 3212 Bredband Kopiering ,7% Hyror ,9% Hyror lager ,1% Värme ,6% El ,2% Hyra parkering ,9% Trivsel o städ ,7% Hyra sammantr ,4% Övr intäkter ,3% Medl avg ,7% Medel till bib ,7% S:a intäkter ,2% Verksamhetsplan, SHEF (9)

8 5110 Tomträttsavgäld ,0% El ,8% Värme ,2% Vatten o avlopp ,0% Städning Renhållning, sophämtning ,0% Reparationer o underhåll ,1% Larm inkl. service Övr fastighetskostnader,serviceavtal ,5% Förbrukningsmaterial ,5% Kontorsmaterial ,1% Bredband Telefon ,0% Kopiering ,7% Dataprogram ,0% Företagsförsäkringar ,6% Revisionsarvode ,6% Konsultarvoden byggprojekt ,0% Styrelseomkostnader förtäring o dyl ,9% Övriga kostn ej fastigheten Lön kollektivanställda ,3% Lön bokföring ,0% Pensionskostnader+avtalsförsäkr ,2% Lagstadg sociala avgifter ,9% Särskild löneskatt Sociala avg bokföringsarvode ,4% Utbildning Sjuk- och hälsovård Erhållna bidrag och ersättn för personal ,5% Övriga personalkostnader ,1% Avskrivn byggnader ,7% Avskrivn ombyggnader ,7% Avskr markanläggning ,6% Avskr inventarier ,5% Avskr datorer Ränteint fr omstillg Skattefria ränteintäkter Räntekostnader Övr finansiella kostnader S:a kostnader ,3% Netto ,3% Verksamhetsplan, SHEF (9)

9 Budget 2008 Världsbiblioteket SHEF BUDGET 2008 Resultatenhet 2 RÖRELS INTÄKTER 3982 Medel till biblioteket Bidrag stadsdelen 0 Inga bidrag från Stadsdelen Bidrag Sida personal Hyresintäkter AG,UBV om oförändrat från Bidrag.SE Biblioteksservering SUMMA PERSONALKOSTN 7010 Lön koll.anst ,75+0, Lön timanställda.se Pensionskostn Lagst soc avg Soc avg, Timanställda Sjuk- och hälsovård Erh bidrag+ers pers kv1 resten osäkert ( ) 7699 Övr p.kostn SUMMA ÖVR EXT KOSTN 5010 Lokalhyra bibl inkl datarum (hyran ) 5150 Renhållning Program Kontorskostnader Trycksaker, info ? IT Webb varav server till.se 6211 Telefon Media Biblioteksinventarier Biblioteksservering Övr bibliotekskostnader SUMMA NETTO 0 Verksamhetsplan, SHEF (9)

Solidaritetsrörelsens Hus Ekonomisk Förening

Solidaritetsrörelsens Hus Ekonomisk Förening Solidaritetsrörelsens Hus Ekonomisk Förening Verksamhetsplan 2009 Innehåll Personal 2 Aktivitetsplan Förvaltningen 3 Aktivitetsplan Världsbiblioteket 4 Budget Förvaltningen 5 Budget Världsbiblioteket 6

Läs mer

Solidaritetshuset Ekonomisk Förening

Solidaritetshuset Ekonomisk Förening Solidaritetshuset Ekonomisk Förening Förslag till Verksamhetsplan 2013 Inledning Solidaritetshuset har de senaste åren stått inför stora utmaningar men under 2012 slutfördes i stort sett de omfattande

Läs mer

Solidaritetshuset Ekonomisk Förening Org nr: 716417-5692

Solidaritetshuset Ekonomisk Förening Org nr: 716417-5692 Solidaritetshuset Ekonomisk Förening Org nr: 716417-5692 Verksamhetsplan 2014 Solidaritetshuset Förslag till Verksamhetsplan 2014 1. INLEDNING 2 2. MÅL 2014 3 2.1 En plattform för solidaritetsarbete i

Läs mer

jan- okt Jan- okt Årsbudget

jan- okt Jan- okt Årsbudget SKURUPS FOLKHÖGSKOLA Resultatrapport Räkenskapsår: 15-01- 01-15- 12-31 Resultat för 10 mån samt prognos 2015, budget 2016 Utfall 2015 Utfall 2014 2015 i % 201512 mån jan- okt Jan- okt Årsbudget Period/år

Läs mer

Balansrapport Förändring

Balansrapport Förändring MÄLARHÖJDEN MAT AB 1 (2) Balansrapport Förändring TILLGÅNGAR Anläggningstillgångar 1060 Hyresrätter, tomträtter och liknande 825 450,00 0,00 825 450,00 1069 Ack avskrivn på hyresrätt, tomträtt o l -177

Läs mer

Budget 2019 per konto. A B C D E Ack. utfall 2018 Jan-Sep

Budget 2019 per konto. A B C D E Ack. utfall 2018 Jan-Sep 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Ack. utfall 2018 Jan-Sep 2018 Jan-Sep 2018 Helår 2019 Helår 3010 - Medlemsavgifter -25 795-22 333-33 500-34 000 3030 - Serviceavgifter

Läs mer

Kallelse till föreningsstämma

Kallelse till föreningsstämma Kallelse till föreningsstämma Datum: Torsdag den 21 maj 2015 Tidpunkt: kl 19.00 Lokal: Samlingslokalen port H Dagordning 1. Stämmans öppnande 2. Godkännande av dagordning 3. Val av stämmoordförande 4.

Läs mer

Budget 2014. Kundnamn: Vattuormen 35-40 Brf

Budget 2014. Kundnamn: Vattuormen 35-40 Brf Budget 2014 Kundnamn: Vattuormen 35-40 Brf Förvaltare: LWA Fastighetsnummer: 12275 Medlemsnr: 17145 Budgetår: 2014 Adress: Garvar Lundins Gränd 5 Budgetens startmånad: 1 112 20 Stockholm Utfall t.o.m månad:

Läs mer

Balansrapport Förändring

Balansrapport Förändring Åseda Ryttarförening 1 (2) Balansrapport Förändring TILLGÅNGAR Anläggningstillgångar 1110 Byggnader 87 437,00 0,00 87 437,00 1119 Ackumulerade avskrivningar på byggn -8 000,00-3 497,00-11 497,00 1230 Hästar

Läs mer

INTÄKTER Hyresintäkter, årsavgifter 3021 Årsavgifter 895 895 604 805 3073 Kabel/TV-avgift momsfri 27 28 20 28

INTÄKTER Hyresintäkter, årsavgifter 3021 Årsavgifter 895 895 604 805 3073 Kabel/TV-avgift momsfri 27 28 20 28 Fastighetsnummer: 09748 Kundnamn: Stengodset 6 Brf v2.5 Budgetår: 2011 Medlemsnr: 17383 Adress: Bråvallagatan 3 113 36 Stockholm Fastighetsbeteckning: STENGODSET 6 Gå till Kontospec Gå till Kapitalbudget

Läs mer

Styrelse helägt bolag i Sundsvalls kommunkoncern

Styrelse helägt bolag i Sundsvalls kommunkoncern Styrelse 2011-11-24 Sundsvall Logistikpark AB MRP 2011-14 Bokslut Budget Prognos 2 MRP MRP Plan 2010 2011 2011 2012 2013 2014 Nettoomsättning 2 617 495 8 300 2 342 2 562 2 760 Övriga externa kostnader

Läs mer

Produktionskostnader klubbtidn Möteskostnader

Produktionskostnader klubbtidn Möteskostnader Konto Ack okt 16 Utfall 2015 Årsbudget 16 Årsbudget 17 Ack okt 2016 Utfall 2015 Årsbudget 16 Årsbudget 17 2016 2017 3011 Spelrätt 2 970 108 3 034 253 2 985 861 3 203 796 2 985 861 3 203 796 3012 GITavgift

Läs mer

Föreningslokalen Blå huset. Budget Denna budget för 2016 fastställdes av föreningens styrelse vid sitt möte den 7 december 2015.

Föreningslokalen Blå huset. Budget Denna budget för 2016 fastställdes av föreningens styrelse vid sitt möte den 7 december 2015. December 2015 Brf Matrosen Föreningslokalen Blå huset Budget 2016 Denna budget för 2016 fastställdes av föreningens styrelse vid sitt möte den 7 december 2015. Månadsavgifterna 2016 förblir oförändrade.

Läs mer

**S:a anläggn tillgångar 4 944 496 231 207-4 713 289

**S:a anläggn tillgångar 4 944 496 231 207-4 713 289 Ystad Ridklubb Balansrapport 141231 Sida 1 R-plan: 1-9471 TILLGÅNGAR IB 140101-141231 141231 Materiella anl.tillgångar 1115 Ridbana utomhus 130 275 130 275 1119 Ack avskrivning ridhus 2 052 174-185 644-2

Läs mer

Balansrapport Förändring

Balansrapport Förändring YSTAD RIDKLUBB 1 (2) 40, 32 70640 Balansrapport Förändring TILLGÅNGAR Anläggningstillgångar 1115 Ridbana utomhus 130 275,00 0,00 130 275,00 1119 Ack avskrivning ridhus -2 618 960,00-190 571,00-2 809 531,00

Läs mer

Budget 2018 Utfall 2018 Budget 2019

Budget 2018 Utfall 2018 Budget 2019 Ridskoleverksamhet Budget 2018 Utfall 2018 Budget 2019 3000 Försäljning hästar 0 0 0 3001, 3021 Ridavgifter 600 000 659 745 655 000 3002 Ridhuskort 25 000 16 070 16 000 3004 Ridläger 5 000 7 500 7 500

Läs mer

Bjuvs Brukshundklubb Sida: 1 Resultatrapport Utskrivet: 15-01-30

Bjuvs Brukshundklubb Sida: 1 Resultatrapport Utskrivet: 15-01-30 Resultatenhet: 1 "Bjuvs Brukshundklubb" Klass 34 3410 Övriga intäkter 8 652,00 0,00 S:a Klass 34 8 652,00 0,00 Rörelsens sidointäkter 3610 Medlemsavgifter 71 240,00 0,00 S:a Rörelsens sidointäkter 71 240,00

Läs mer

Resultatrapport. LEKSANDS RIDKLUBB Vald period: Hela räkenskapsåret Räkenskapsår: Senaste ver.

Resultatrapport. LEKSANDS RIDKLUBB Vald period: Hela räkenskapsåret Räkenskapsår: Senaste ver. Sida 1 (5) Intäkter Nettoomsättning 3110 Ridavgifter, termin 3111 Extra ridning 3112 Ridavg,term.Egen häst/ponny (mia) 3113 Ridavg, ter. eg ponny/häst. 3114 Träning Nan 3120 Uppstallning 3130 Anläggningskort

Läs mer

Nedanstående framtida räntor är antagna för framtida omsättningar; 2014 =2,0% 2015 = 1,7% 2016 = 2,0% 2017 = 2,75% 2018 = 3,0%

Nedanstående framtida räntor är antagna för framtida omsättningar; 2014 =2,0% 2015 = 1,7% 2016 = 2,0% 2017 = 2,75% 2018 = 3,0% Föreningens lånekorg är stor därför är alla ränteförändringar av stor vikt. Nedan föreningens lånekorg per 1 december 2014 då budgeten presenterades på info/diskussionsmöte. Nedanstående framtida räntor

Läs mer

Kontoplan 2014 TILLGÅNGAR. 1686 Vidarefakturering (Se instruktion vid mall för fakturaunderlag) INTÄKTER

Kontoplan 2014 TILLGÅNGAR. 1686 Vidarefakturering (Se instruktion vid mall för fakturaunderlag) INTÄKTER Kontoplan 2014 TILLGÅNGAR 1686 Vidarefakturering (Se instruktion vid mall för fakturaunderlag) INTÄKTER 30-3099 MEDLEMSAVGIFTER 3001 Medlemsintäkter 3002 Återbet. Medlemsintäkter 32-3299 PUBLIKT 3201 Annonser

Läs mer

Balansrapport. TILLGÅNGAR Anläggningstillgångar. Omsättningstillgångar. Belopp i kr

Balansrapport. TILLGÅNGAR Anläggningstillgångar. Omsättningstillgångar. Belopp i kr Balansrapport Sida: 1 Belopp i kr TILLGÅNGAR Anläggningstillgångar Materiella anläggningstillgångar Byggnader och mark 1110 Byggnader 2 805 000,00 2 805 000,00 1111 Byggnader på egen mark 3 024 908,00

Läs mer

Presentation av Budget och Underhållsplan 2012

Presentation av Budget och Underhållsplan 2012 2011-12-05 Presentation av Budget och Underhållsplan 2012 Brf. Segelflygaren 1 av 8 Mark Utvändigt Invändig VVS Ventilation Tak Garage Utrustning Underhållsplan 2012 Budget (tkr) Markarbeten innergård

Läs mer

S:a Rörelseintäkter mm 0,00 3 780,00 0,00

S:a Rörelseintäkter mm 0,00 3 780,00 0,00 Resultatenhet: 100 "KFK" 3990 Övr ersättn och intäkter 0,00 3 780,00 0,00 S:a 0,00 3 780,00 0,00 S:a Rörelseintäkter mm 0,00 3 780,00 0,00 4010 Inköp materiel och varor -1 612,00-3 892,00 0,00 4011 Reparationer

Läs mer

Förändring av varulager 4970 Förändr påg arbete -125 567,00-125 567,00-111 142,00 S:a Förändring av varulager -125 567,00-125 567,00-111 142,00

Förändring av varulager 4970 Förändr påg arbete -125 567,00-125 567,00-111 142,00 S:a Förändring av varulager -125 567,00-125 567,00-111 142,00 Olstam Borrteknik AB Sida: 1 Rörelsens intäkter mm Nettoomsättning 3041 Försäljn tjänst och material 25% sv 8 694 820,00 8 694 820,00 11 654 336,45 3231 Försäljn bygg, omv skattskyld 7 128 890,00 7 128

Läs mer

Förvaltningsberättelse verksamhetsåret Verkställande ledning har ordet, Stockholm i april 2013

Förvaltningsberättelse verksamhetsåret Verkställande ledning har ordet, Stockholm i april 2013 Förvaltningsberättelse verksamhetsåret 2012 Verkställande ledning har ordet, Stockholm i april 2013 Balansrapport redovisning Transaktionsdatum= 09:57 Sida 1 Ingående balans 2012-01-01 Periodens förändring

Läs mer

Balansrapport. Belopp i kr

Balansrapport. Belopp i kr Balansrapport Sida: 1 Belopp i kr TILLGÅNGAR Anläggningstillgångar Materiella anläggningstillgångar Inventarier, verktyg och installationer 1220 Inventarier och verktyg 658 082,00 658 082,00 1229 Ack avskrivn

Läs mer

Rörskärets Samfällighetsförening 1 (1) 716417-2202 Utskriven: 2011-03-11, 14:50 2010-01-01-2010-12-31 T o m ver nr: A 174

Rörskärets Samfällighetsförening 1 (1) 716417-2202 Utskriven: 2011-03-11, 14:50 2010-01-01-2010-12-31 T o m ver nr: A 174 1 (1) 716417-2202 Utskriven: 2011-03-11, 14:50 2010-01-01-2010-12-31 T o m ver nr: A 174 Balansrapport TILLGÅNGAR Anläggningstillgångar 2010-01-01 Förändring 2010-12-31 1110 Byggnader 1 581 180,00-45 000,00

Läs mer

Styrelsen för Brf Soltunet med org.nr. 71 64 22-1231

Styrelsen för Brf Soltunet med org.nr. 71 64 22-1231 Styrelsen för Brf Soltunet med org.nr. 71 64 22-1231 får härmed avge KVARTALSRAPPORT för perioden 1 januari - 30 september 2013 Sidan Förvaltningsberättelse samt ekonomisk redogörelse 1 Resultaträkning

Läs mer

Balansrapport. TILLGÅNGAR Anläggningstillgångar. Omsättningstillgångar. Belopp i kr

Balansrapport. TILLGÅNGAR Anläggningstillgångar. Omsättningstillgångar. Belopp i kr Skalsvyn Fritid II Ekonomisk Förening Period:2014-05-01-2015-04-30 Balansrapport Sida: 1 Utskrivet: 2015-09-10 Belopp i kr 2015-04-30 2014-04-30 TILLGÅNGAR Anläggningstillgångar Materiella anläggningstillgångar

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN

VERKSAMHETSPLAN Genom HSO Västerbotten arbetar medlemsföreningarna tillsammans och ger varandra stöd i frågor som rör dess medlemmar. HSO Västerbotten arbetar och företräder grupper med funktionsnedsättning, grupper som

Läs mer

Budget för Bussen 2007

Budget för Bussen 2007 Budget för Bussen 2007 Rörelsens intäkter Café & Foyer Föreställningsmat Fikabröd och godis Dryck: Alkofri och kaffe Bar: öl Bar: vin 5 000 kr 8 000 kr 13 000 kr Scen & Turné Biljettintäkter Biljettintäkter,

Läs mer

3010 Medlemsavgifter Rid o träningsavgifter Läger

3010 Medlemsavgifter Rid o träningsavgifter Läger Stenungsunds RK Huvudintäkter 2017 3010 Medlemsavgifter 160 000 3020 Rid o träningsavgifter 2 450 000 3030 Läger 110 000 3110 Omkostnader Medlemshästar 380 000 3113 Strö 3115 Foder 3120 Anläggningsavgifter

Läs mer

Bil 14 a Bil 14 b Bil 14 b Kost enheter Budget 2016 Chefer Administration TOTALT Bigarrå Höjdpunkten Livsmedel Catering TOTALT Avdelningskök Kaffemaskiner TOTALT Tillagning Distribution

Läs mer

Föreningsbudget HT2013/VT2014

Föreningsbudget HT2013/VT2014 Föreningsbudget HT2013/VT2014 KONTOBETECKNING HT13 VT14 TOTALT Medlemsavgifter 88000 88000 176000 Stödmedlemsavgifter 240 240 480 Kortbeställningsavgifter 2000 2000 4000 Företagsavgifter 0 964000 964000

Läs mer

B A L A N S R Ä K N I N G IB ÅRET FÖRÄNDRING UTG. SALDO PERIODEN

B A L A N S R Ä K N I N G IB ÅRET FÖRÄNDRING UTG. SALDO PERIODEN B A L A N S R Ä K N I N G IB ÅRET FÖRÄNDRING UTG. SALDO PERIODEN TILLGÅNGAR 1080 Pågående projekt 349,018.60 113,512.87 462,531.47 1081 Pågående arb tillst 306,182.00 64,874.25 371,056.25 * IMMATERIELLA

Läs mer

Balansrapport. Belopp i kr

Balansrapport. Belopp i kr Balansrapport Sida: 1 Belopp i kr TILLGÅNGAR Anläggningstillgångar Materiella anläggningstillgångar Inventarier, verktyg och installationer 1220 Inventarier och verktyg 658 082,00 705 785,00 1229 Ack avskrivn

Läs mer

Ekonomisk förening BAS 96 Sida: 1 Kontoplan Utskrivet: 08-11-10

Ekonomisk förening BAS 96 Sida: 1 Kontoplan Utskrivet: 08-11-10 Ekonomisk förening BAS 96 Sida: 1 1010 Kassa 200 1020 Postgiro 200 1040 Checkräkningskonto 200 1050 Övriga bankkonton 200 1120 Aktier och andelar 202 1130 Obligationer 203 1210 Kundfordringar 204 1230

Läs mer

2014 Budget 2015 Utfall Belopp Kommentar Möjliga hyresintäkter Hyresintäkter 301100 Hyresintäkter, bostäder 116 127 301200 Hyresintäkter lokaler, momsregistrerade 94 193 301220 Hyresintäkter butiker, momsregistrerade

Läs mer

EKONOMISK BERÄTTELSE 2012

EKONOMISK BERÄTTELSE 2012 EKONOMISK BERÄTTELSE 2012 AVSEENDE HELÅRET 2012-01-01 2012-12-31 I den ekonomiska berättelsen redogörs för hur förbundets ekonomi har sett ut under 2012. Rapporten är en intern konstruktion som visar hur

Läs mer

Styrelsen för Brf Soltunet med org.nr 71 64 22-1231

Styrelsen för Brf Soltunet med org.nr 71 64 22-1231 Halvårsredovisning per 30 juni 2013 Styrelsen för Brf Soltunet med org.nr 71 64 22-1231 får härmed avge Halvårsredovisning för perioden 1 januari - 30 juni 2013 Innehåll Sidan Förvaltningsberättelse med

Läs mer

Budget. ALMI Företagspartner AB 0204

Budget. ALMI Företagspartner AB 0204 Budget Blankettomgången på de sidor som följer kan användas som hjälpmedel vid upprättande av en budget. Den är väldigt detaljerad för att den ska uppfylla skattelagstiftningens krav på information. Den

Läs mer

Halvårsredovisning. för. Brf Söderberga Allé. Org nr 769601-8022

Halvårsredovisning. för. Brf Söderberga Allé. Org nr 769601-8022 Halvårsredovisning för Brf Söderberga Allé Org nr 769601-8022 1 januari 30 juni 2015 Förvaltningsberättelse Resultatet på det första halvåret visar ett positivt resultat på 166 535 jämfört med 150 525

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN

VERKSAMHETSPLAN SAMMANFATTNING Genom HSO Västerbotten arbetar medlemsföreningarna tillsammans och ger varandra stöd i frågor som rör dess medlemmar. HSO Västerbotten arbetar och företräder grupper med funktionsnedsättning,

Läs mer

Leader Gästrikebygden 1 (1) 802441-3083 Utskriven: 2010-03-12, 09:13 2009-01-01-2009-12-31 T o m ver nr: A 301

Leader Gästrikebygden 1 (1) 802441-3083 Utskriven: 2010-03-12, 09:13 2009-01-01-2009-12-31 T o m ver nr: A 301 Leader Gästrikebygden 1 (1) 802441-3083 Utskriven: 2010-03-12, 09:13 2009-01-01-2009-12-31 T o m ver nr: A 301 Balansrapport TILLGÅNGAR Omsättningstillgångar 2009-01-01 Förändring 2009-12-31 1630 Skattekonto

Läs mer

KALLELSE TILL FÖRENINGSMÖTE. Tisdagen den 27 maj 2014 kl. 19:00. Föreningslokalen, Lokföraregatan 17 A

KALLELSE TILL FÖRENINGSMÖTE. Tisdagen den 27 maj 2014 kl. 19:00. Föreningslokalen, Lokföraregatan 17 A Brf Lokföraren FÖRENINGSMÖTE 2014-05-27 Org.nr. 745000-0505 KALLELSE TILL FÖRENINGSMÖTE Tisdagen den 27 maj 2014 kl. 19:00 Föreningslokalen, Lokföraregatan 17 A Förslag till dagordning: 1. Mötets öppnande

Läs mer

Ekonomisk Rapport 2018

Ekonomisk Rapport 2018 Ekonomisk Rapport 2018 SydostGIS Sida: 1(1) Resultatrapport Utskrivet: 19-04-01 Preliminär 22:09 Resultatenhet: Hela föreningen Period: 18-01-01-18-12-31 Perioden Ackumulerat Rörelsens intäkter mm Övriga

Läs mer

Kallelse till höststämma den Plats: Klubbhuset kl 15,00

Kallelse till höststämma den Plats: Klubbhuset kl 15,00 Välkomna! Kallelse till höststämma den 3-11-2018 Plats: Klubbhuset kl 15,00 1. Fastställelse av röstlängd för stämman. 2. Fråga om stämman har behörigen utlysts. 3. Fastställelse av föredragningslista.

Läs mer

Verksamhetens intäkter (-)

Verksamhetens intäkter (-) Verksamhetens intäkter (-) -2,503,703,038.73-2,401,971,759.52 101,731,279.21 4.2% 301 Försäljningsintäkter 30 Försäljning av varor, material 312 Kostnadsersättningar 550.50 0.00-550.50 0.0% 319 Övr taxor

Läs mer

SUMMA INTÄKTER

SUMMA INTÄKTER Sammanställning EFS i Umeå INTÄKTER & KOSTNADER Budget 2014 Utfall 2014 Budget 2015 utfall -15 Budget -16 utfall -16 Budget -17 utfall -17 Budget -18 1 Intäkter 2 Gåvomedel 1 690 000 1 637 699 1 740 000

Läs mer

1229 Ackumulerade avskrivningar inventarier och verktyg Förskott Fredrik Bengtsson Beräknade särskild löneskatt på pensionskostnader

1229 Ackumulerade avskrivningar inventarier och verktyg Förskott Fredrik Bengtsson Beräknade särskild löneskatt på pensionskostnader Balansräkning Anläggningstillgångar 1110 Byggnader 1119 Ackumulerade avskrivningar på byggnader 1120 Ombyggnad hallen 1129 Ack. avskr. hallen 1130 Nya banor inne 1139 Ack.avskr. nya banor inne 2010 1150

Läs mer

Resultaträkning inkl jämförelse med fg år Företag: 183 Period:

Resultaträkning inkl jämförelse med fg år Företag: 183 Period: Resultaträkning inkl jämförelse med fg år Företag: 183 Period: 201701-201708 201601-201608 Konto Stadkonto Totalt Föregående år Differens mot föreg. år Differens i % Verksamhetens intäkter (-) -1,901,084,420.54-1,837,615,992.04-63,468,428.50

Läs mer

Årsredovisning. Bostadsrättsföreningen Gernandtska Lyckan

Årsredovisning. Bostadsrättsföreningen Gernandtska Lyckan Årsredovisning för Bostadsrättsföreningen Gernandtska Lyckan 716421-9755 Räkenskapsåret 2014 1 (11) Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Gernandtska Lyckan får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret

Läs mer

R E S U L T A T R Ä K N I N G

R E S U L T A T R Ä K N I N G R E S U L T A T R Ä K N I N G SAMMANSTÄLLNING 1996-01-01-1995-01-01 - 1996-12-31 1995-12-31 INTÄKTER Avgifter 2 242 950 2 185 224 Hyresintäkter 169 712 171 336 Övriga intäkter 278 857 78 148 S:A INTÄKTER

Läs mer

ÅRSBOKSLUT för Sävar Idrottsklubb

ÅRSBOKSLUT för Sävar Idrottsklubb ÅRSBOKSLUT 2016-01-01-2016-12-31 för Sävar Idrottsklubb 894000-8181 Resultaträkning 1 Förvaltningsberättelse 2 Balansräkning 3 Tilläggsupplysningar 4-6 sid ÅRSREDOVISNING FÖR SÄVAR IDROTTSKLUBB Styrelsen

Läs mer

12 Augusti Nu ligger skolans framtid i dina händer. Välkommen! Sponsorer

12 Augusti Nu ligger skolans framtid i dina händer. Välkommen! Sponsorer 12 Augusti 2013 Nu ligger skolans framtid i dina händer. Sponsorer Välkommen! Dagordning 12 Augusti 2013 Michael Hansson (Ordförande) välkomnar. Summering av vad som pågått under året som gått fram tills

Läs mer

Bostadsrättsföreningen Diana 23 Org. nr. 769624-8454 ÅRSREDOVISNING 2013-01-01-2013-12-31. Brf Diana 23 769624-8454

Bostadsrättsföreningen Diana 23 Org. nr. 769624-8454 ÅRSREDOVISNING 2013-01-01-2013-12-31. Brf Diana 23 769624-8454 ÅRSREDOVISNING 2013-01-01-2013-12-31 Brf Diana 23 769624-8454 FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE Styrelsen för Brf Diana 23 får härmed avge följande årsredovisning för föreningens förvaltning för tiden 2013-01-01-2013-12-31

Läs mer

Brf Herden 5. Årsredovisning för Räkenskapsåret Innehållsförteckning:

Brf Herden 5. Årsredovisning för Räkenskapsåret Innehållsförteckning: Årsredovisning för Brf Herden 5 Räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Ställda säkerheter och ansvarsförbindelser 4

Läs mer

Kallelse till Föreningsstämma

Kallelse till Föreningsstämma Kallelse till Föreningsstämma Hyllinge Nordöstra Samfällighetsförening Tid: 11:e mars 2015 kl. 19.00 Plats: Hyllinge Skola, matsalen, Hyllinge Bilagor Verksamhetsberättelse 2014 Årsredovisning 2014 Revisionsberättelse

Läs mer

Halvårsredovisning per 30 juni 2015. Styrelsen för Brf Soltunet med org.nr 71 46 22-1231

Halvårsredovisning per 30 juni 2015. Styrelsen för Brf Soltunet med org.nr 71 46 22-1231 Halvårsredovisning per 30 juni 2015 Styrelsen för Brf Soltunet med org.nr 71 46 22-1231 får härmed avge Halvårsredovisning för perioden 1 januari - 30 juni 2015 Innehåll Sidan Förvaltningsberättelse med

Läs mer

Affärsenhet 101,102,103,105,108 Period * * Objekttyp unn.lindkvist.local Objekt *(Summerad) Visma Utskriven :07:41

Affärsenhet 101,102,103,105,108 Period * * Objekttyp unn.lindkvist.local Objekt *(Summerad) Visma Utskriven :07:41 102 Vendator Callcenter AB RÖRELSENS INTÄKTER Nettoomsättning 3001 Periodisering intäkter -1 313 384,35-288 085,25-1 313 384,35-288 085,25 3010 Intäkter -22 159 916,40-25 114 192,67-22 159 916,40-25 114

Läs mer

Styrelsen för Brf Soltunet

Styrelsen för Brf Soltunet Styrelsen för Brf Soltunet med org.nr 71 64 22-1231 får härmed avge KVARTALSRAPPORT för perioden 1 januari - 30 september 2015 Sidan Förvaltningsberättelse samt ekonomisk redogörelse 1 Resultaträkning

Läs mer

RÖRELSENS INTÄKTER

RÖRELSENS INTÄKTER Höjning Tkr 4960 Hälsovården SFF 46,1% 982 Bromma U- o I U- o I GA1 GA2 GA3 GA4 Avser tusentals kronor - tkr 2016 2017 Belopp Procent Belopp Procent Belopp Procent Belopp Procent Årsavgift samfällighet

Läs mer

Balansrapport Förändring

Balansrapport Förändring Västra Kållandsö VA Ekonomisk förening 1 (2) 81118, 33 80212 Balansrapport Förändring TILLGÅNGAR Anläggningstillgångar Materiella anläggningstillgångar 1250 VA och fiberanläggning 43 406 682,00 1 288 524,00

Läs mer

RFHL Stockholm. Årsbokslut för Räkenskapsåret Innehållsförteckning:

RFHL Stockholm. Årsbokslut för Räkenskapsåret Innehållsförteckning: Årsbokslut för RFHL Stockholm Räkenskapsåret 2015-01-01-2015-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1 Resultaträkning 2 Balansräkning 3-4 Ställda säkerheter och ansvarsförbindelser 4 Redovisningsprinciper

Läs mer

Budgetår: STOCKHOLM. Budgetens st 1. Förvaltare: US Kostnadsställe: Företag: Sum hyresint, årsavg

Budgetår: STOCKHOLM. Budgetens st 1. Förvaltare: US Kostnadsställe: Företag: Sum hyresint, årsavg Budget 2016 Företag: Veken 1 Brf / 09679 Förvaltare: US Kostnadsställe: Företag: 09679 Adress: Erstagatan 22 11636 STOCKHOLM Budgetår: 2016 Budgetens st 1 Fastighetsbeteckning: Stockholm Veken 1 Utfall

Läs mer

Samorganisationen i Gävle

Samorganisationen i Gävle Samorganisationen i Gävle Verksamhetsplan och budget för år 2015 Sida 1 av 5 PRO Samorganisation i Gävle kommun Uppgifter enligt stadgarna I kommuner där det finns mer än en PRO-förening krävs i olika

Läs mer

Noteringar avseende bokslutsgranskning per 2014-12-31

Noteringar avseende bokslutsgranskning per 2014-12-31 Sveriges kristna råd Noteringar avseende bokslutsgranskning per 2014-12-31 1. Allmänt Granskning av årsbokslut samt förvaltningsrevision har utförts avseende verksamhetsåret 2014. Vårt allmänna intryck

Läs mer

Å R S R E D O V I S N I N G

Å R S R E D O V I S N I N G Å R S R E D O V I S N I N G för Nordvästra Skånes Scoutdistrikt Styrelsen får härmed avlämna årsredovisning för räkenskapsåret 2016-01-01-2016-12-31 Innehåll Sida - förvaltningsberättelse 2 - resultaträkning

Läs mer

Ekonomisk berättelse 2017

Ekonomisk berättelse 2017 Ekonomisk berättelse 2017 Innehållsförteckning Resultatrapport...3 Balansrapport...5 Budget 2018...6 Ekonomisk berättelse för år 2017 Resultatrapport Rörelsens intäkter Nettoomsättning Medlemsavgifter

Läs mer

35 Eget kapital 9 531 268 36

35 Eget kapital 9 531 268 36 Sammanställning EFS i Umeå INTÄKTER & KOSTNADER Budget 2012 Utfall 2012 Budget 2013 Utfall 2013 Budget 2014 Utfall 2014 1 Intäkter 2 Gåvomedel 1 630 000 1 665 863 1 730 000 1 660 981 1 690 000 1 637 699

Läs mer

RESULTATRÄKNING 2013 2012

RESULTATRÄKNING 2013 2012 RESULTATRÄKNING 2013 2012 Intäkter Hyresintäkter 3 726 068 3 708 806 Intäkter varmvatten 143 029 134 510 Övriga intäkter 12 1 581 Summa intäkter 3 869 109 3 844 897 Övriga kostnader Värme -512 514-507

Läs mer

Presentation av Budget och Underhållsplan 2014

Presentation av Budget och Underhållsplan 2014 2013-12-31 Presentation av Budget och Underhållsplan 2014 Underhållsplan 2014 Budget (tkr) Fogning av murar och krön 250 Mossbekämpning av betongkanter på loftgångar och balkonger 50 Nya plåtdörrar i garaget

Läs mer

Ekonomisk berättelse 2018

Ekonomisk berättelse 2018 Ekonomisk berättelse 2018 Innehållsförteckning Resultatrapport...3 Balansrapport...5 Budget och utfall...6 Ekonomisk berättelse för år 2018 Resultatrapport Rörelsens intäkter Nettoomsättning Medlemsavgifter

Läs mer

Affärsplan för Starta eget

Affärsplan för Starta eget Affärsplan för Starta eget Innan du skickar in affärsplanen måste du vara registrerad i Trygghetsfonden, det vill säga anmäld av din arbetsgivare och din registrering/enskilda ansökan vara insänd till

Läs mer

Flerårsbudget. BRF Avi Upprättad av Christoffer Werhof Malmö

Flerårsbudget. BRF Avi Upprättad av Christoffer Werhof Malmö Flerårsbudget Brf Avi Enligt Underhållsplan 10% höjning 2012 5% 2013-2016 därefter 2% årligen Flerårsbudget BRF Avi 2011-01-28 Upprättad av Christoffer Werhof Malmö Flerårsbudget - AVI 2011 SAMMANFATTNING

Läs mer

Budget Status: 2010-10-15 Budget 2011 (belopp i kkr)

Budget Status: 2010-10-15 Budget 2011 (belopp i kkr) Brf Storstugan Budget 2011 Budget Status: 2010-10-15 Budget 2011 (belopp i kkr) Not Rörelsens intäkter Årsavgifter och hyror Årsavgifter, bostäder 29 452 Hyror, lokaler och antennplatser 1 236 Hyror, p-platser

Läs mer

R E S U L T A T R Ä K N I N G

R E S U L T A T R Ä K N I N G R E S U L T A T R Ä K N I N G SAMMANSTÄLLNING 1997-01-01-1996-01-01 INTÄKTER Avgifter 2 290 896 2 242 950 Hyresintäkter 182 952 169 712 Övriga intäkter 18 290 278 857 S:A INTÄKTER 2 492 138 2 691 519 KOSTNADER

Läs mer

Budget 2013 Brf Inland 3

Budget 2013 Brf Inland 3 Budget 213 Brf Inland 3 Innehållsförteckning Resultat (utfall, prognos och budget) 3 Likviditetsbudget 4 Sammanställning lån 4 Utveckling räntekostnader 4 Förändring eget kapital 5 Förändring underhållsfond

Läs mer

Årsmöteshandlingar. Mora jordägares samfällighetsförenings ordinarie stämma. Samt. Årsredovisning Bälter Sven Erssons jordbruksfonds.

Årsmöteshandlingar. Mora jordägares samfällighetsförenings ordinarie stämma. Samt. Årsredovisning Bälter Sven Erssons jordbruksfonds. Årsmöteshandlingar Mora jordägares samfällighetsförenings ordinarie stämma Samt Årsredovisning Bälter Sven Erssons jordbruksfonds Datum 2017-04-03 Plats Siljansfors Skogsmuseum kl: 17.30 Kallelse Mora

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2015-2016

VERKSAMHETSPLAN 2015-2016 SAMMANFATTNING Genom HSO Västerbotten arbetar medlemsföreningarna tillsammans och ger varandra stöd i frågor som rör dess medlemmar. HSO Västerbotten arbetar och företräder grupper med funktionsnedsättning,

Läs mer

SKOPANS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING. Org.nr: Årsredovisning 2017

SKOPANS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING. Org.nr: Årsredovisning 2017 SKOPANS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Årsredovisning 2017 SKOPANS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING ÅRSREDOVISNING Styrelsen för Skopans Samfällighetsförening får härmed avge årsredovisning för Räkenskapsåret 2017-01-01 2017-12-31.

Läs mer

Budget 2015 Brf Inland 3

Budget 2015 Brf Inland 3 Budget 215 Brf Inland 3 Innehållsförteckning Resultat (utfall, prognos och budget) 3 Likviditetsbudget 4 Sammanställning lån 4 Utveckling räntekostnader 4 Förändring eget kapital 5 Förändring underhållsfond

Läs mer

FÖRSLAG TILL RESULTATBUDGET ÅR 2012

FÖRSLAG TILL RESULTATBUDGET ÅR 2012 577 Älvsjö i Centrum Nuvarande årsavgift 798 kr/m2 och år Budgeterad årsavgift 814 kr/m2 och år FÖRSLAG TILL RESULTATBUDGET ÅR 2012 kvm bostadsyta 6 159 Styrelsens förslag RÖRELSENS INTÄKTER Budget 2012

Läs mer

Årsredovisning för. Brf Tor 2 716425-8522. Räkenskapsåret 2012-01-01-2012-12-31

Årsredovisning för. Brf Tor 2 716425-8522. Räkenskapsåret 2012-01-01-2012-12-31 Årsredovisning för Brf Tor 2 Räkenskapsåret 2012-01-01-2012-12-31 Brf Tor 2 1(10) ' Brf Tor 2 2(10) ' Brf Tor 2 3(10) Resultaträkning Belopp i kr Not 2012-01-01-2011-01-01- 2012-12-31 2011-12-31 Nettoomsättning

Läs mer

Brf Betonggjutaren 4(12) 717600-2967. 2005-01-01 2004-01-01 Resultaträkning Not -2005-12-31-2004-12-31

Brf Betonggjutaren 4(12) 717600-2967. 2005-01-01 2004-01-01 Resultaträkning Not -2005-12-31-2004-12-31 Brf Betonggjutaren 4(12) 2005-01-01 2004-01-01 Resultaträkning Not -2005-12-31-2004-12-31 RÖRELSENS INTÄKTER Årsavgifter 3 531 696 3 531 696 Hyresintäkter 467 661 411 172 Övriga rörelseintäkter 0 200 Summa

Läs mer

BBRP RESULTATRÄKNING BOLAG, BUDGET 1801BU 1802BU 1803BU 1804BU 1805BU 1806BU 1807BU 1808BU 1809BU 1810BU 1811BU 1812BU

BBRP RESULTATRÄKNING BOLAG, BUDGET 1801BU 1802BU 1803BU 1804BU 1805BU 1806BU 1807BU 1808BU 1809BU 1810BU 1811BU 1812BU BBRP RESULTATRÄKNING BOLAG, BUDGET 1801BU 1802BU 1803BU 1804BU 1805BU 1806BU 1807BU 1808BU 1809BU 1810BU 1811BU 1812BU Bolag: Ack Ack Ack Ack Ack Ack Ack Ack Ack Ack Ack Ack Budget Budget Budget Budget

Läs mer

Enskild firma BAS 96 Sida: 1 Kontoplan Utskrivet: 08-11-10

Enskild firma BAS 96 Sida: 1 Kontoplan Utskrivet: 08-11-10 Enskild firma BAS 96 Sida: 1 1010 Kassa 200 1020 Postgiro 200 1040 Checkräkningskonto 200 1050 Övriga bankkonton 200 1120 Aktier och andelar 202 1130 Obligationer 203 1210 Kundfordringar 204 1230 Belånade

Läs mer

HSB Bostadsrättsförening Lutan i Malmö nr 2256. Budget 2007-2008. Avseende perioden 2007-09-01 -- 2008-08-31

HSB Bostadsrättsförening Lutan i Malmö nr 2256. Budget 2007-2008. Avseende perioden 2007-09-01 -- 2008-08-31 HSB Bostadsrättsförening Lutan i Malmö nr 2256 Budget -2008 Avseende perioden -09-01 -- 2008-08-31 Datum: -09-26 Upprättad av: Adelaide Yamoah, tfn: 040-35 77 75 Innehållsförteckning Sidan Förutsättningar

Läs mer

Årsbokslut för Åtvidabergs Golfklubb Räkenskapsåret

Årsbokslut för Åtvidabergs Golfklubb Räkenskapsåret Årsbokslut för Åtvidabergs Golfklubb 822000-5808 Räkenskapsåret 2018-01-01 2018-12-31 23 Förvaltningsberättelse Styrelsen för Åtvidabergs Golfklubb, 822000-5808 får härmed avge årsredovisning för 2018.

Läs mer

Kallelse till föreningsstämma

Kallelse till föreningsstämma Kallelse till föreningsstämma Datum: Torsdag den 8 maj 2014 Tidpunkt: kl 19.00 Lokal: Samlingslokalen port H Dagordning 1. Stämmans öppnande 2. Godkännande av dagordning 3. Val av stämmoordförande 4. Anmälan

Läs mer

ULI Service AB Balansrapport Sida Period: 12 Org.nr: Utskrivet: IB Perioden Utg saldo

ULI Service AB Balansrapport Sida Period: 12 Org.nr: Utskrivet: IB Perioden Utg saldo ULI Service AB Balansrapport 171231 Sida 1 TILLGÅNGAR IB Perioden Utg saldo Materiella anl.tillgångar 1220 Inventarier och verktyg 62 712,00 62 712,00 1229 Ack avskr på inv/verktyg 62 712,00-62 712,00-

Läs mer

Bostadsrättsföreningen Söders Hjärta

Bostadsrättsföreningen Söders Hjärta Årsredovisning för Bostadsrättsföreningen Söders Hjärta Räkenskapsåret 2010-01-01-2010-12-31 Bostadsrättsföreningen Söders Hjärta 1(14) Extra sida 1 Bostadsrättsföreningen Söders Hjärta 2(14) Extra sida

Läs mer

Årsredovisning för HSB:s brf Kåpan nr 272 i Stockholm

Årsredovisning för HSB:s brf Kåpan nr 272 i Stockholm Årsredovisning för HSB:s brf Kåpan nr 272 i Stockholm Räkenskapsåret 2012-01-01-2012-12-31 Resultaträkning Not 2012-12-31 2011-12-31 Nettoomsättning 1 8 065 055 8 077 988 Fastighetskostnader Drift 2-4

Läs mer

Affärsenhet 101 Period * * Objekttyp unn.lindkvist.local Objekt *(Summerad) Visma Utskriven :42:38

Affärsenhet 101 Period * * Objekttyp unn.lindkvist.local Objekt *(Summerad) Visma Utskriven :42:38 RESULTATRÄKNING Affärsenhet 101 unn.lindkvist.local Objekt *(Summerad) Visma Utskriven 2017-07-14 11:42:38 101 Hubbr AB Ack. utfall föreg. år Ack. utfall innev. år Periodutfall föreg. år Periodutfall innev.

Läs mer

Kronhaga Strand EK 769622-0313 1(1) 226 809,00 207 900,00. Rörelsens kostnader

Kronhaga Strand EK 769622-0313 1(1) 226 809,00 207 900,00. Rörelsens kostnader 1(1) Resultatrapport (t o m ver 3) 2013/14 2012/13 Nettoomsättning 3040 Avgifter 132 300,00 3740 Öresutjämning 9,00 Summa nettoomsättning 9,00 132 300,00 Övriga rörelseintäkter 3910 Hyresintäkter 226 800,00

Läs mer

**S:a anläggn tillgångar 250 558 35 213-215 345

**S:a anläggn tillgångar 250 558 35 213-215 345 AB Trafikskolan mitt i Stan i Örebro Balansrapport 150430 Sida 1 R-plan: 1-9471 TILLGÅNGAR IB 150101-150430 150430 Materiella anl.tillgångar 1220 Inventarier o verktyg 289 331 289 331 1229 Ack avskrivn

Läs mer

Årsredovisning för Brf Ängen 2013

Årsredovisning för Brf Ängen 2013 Årsredovisning för Brf Ängen 2013 Org.nr 746000-1477 Innehållsförteckning Årsberättelse Resultaträkning Balansräkning Noter Revisionsberättelse Budget sida 3 5 6 7 8 9 Årsberättelse 2013 Styrelsen för

Läs mer

RESULTATRÄKNING 2007 2006 1 JANUARI - 31 DECEMBER RÖRELSENS INTÄKTER Årsavgifter och hyror Not 1 1 259 052 1 250 118 Övriga rörelseintäkter 19 033 17 974 1 278 085 1 268 092 RÖRELSENS KOSTNADER Not 2 Fastighetskostnader

Läs mer

Budget 2015 Brf Ankarparken 1 i Västra Hamnen

Budget 2015 Brf Ankarparken 1 i Västra Hamnen Budget 2015 Brf Ankarparken 1 i Västra Hamnen Innehållsförteckning Resultat (utfall, prognos och budget) 3 Likviditetsbudget 4 Sammanställning lån 4 Utveckling räntekostnader 4 Förändring eget kapital

Läs mer

Årsredovisning och revisionsberättelse

Årsredovisning och revisionsberättelse Årsredovisning och revisionsberättelse Avseende räkenskapsåret 2014-01-01-2014-12-31 Bostadsrättsföreningen Vårt Hus nr 1 i Göteborg, Bostadsrättsföreningen Vårt Hus nr 1 i Göteborg 1(9) FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE

Läs mer