MÅNADSINFORMATION AUGUSTI- SEPTEMBER 2014

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "MÅNADSINFORMATION AUGUSTI- SEPTEMBER 2014"

Transkript

1 Information från Nya grannar MÅNADSINFORMATION AUGUSTI- SEPTEMBER 2014 Sensommar,, skollstart Vi kan hälsa följande nya grannar välkomna och hoppas ni ska trivas: (om vi missat någon sedan förra informationen är givetvis även ni välkomna) Styrelsen Johan Sennrot o Linnéa Folkesson Skogalundsklippan 19 Aynur Güven o Ibrahim Arslan Skogalundsklippan 20 Sara Granlund o Jenny Håkansson Skogalundsklippan 21 Ariun-Uilis Davaadorj Skogalundsklippan 22 Tina Esborn Skogalundsklippan 28 På denna och följande sidor finns bl.a. information om Nya grannar Vad har hänt och händer, Påpekanden Vem gör vad De som vill ha ett eget exemplar av månadsinformationen och har tillgång till e-post, kan, genom att skriva till skogalundsklippan@bredband.net och uppge sitt namn och sin e-postadress, få det ordnat. Om någon inte fått info per e-post på länge, kan det bero på att ni har bytt e-post adress, meddela i så fall er nya adress så ska utskicken fungera igen. Sedan vi bytt till ny e-postadress, se ovan, har en del uppgifter på de som tidigare önskat att få information från oss med e-post fallit bort eller visat sig vara inaktuella, så skicka gärna in en ny anmälan så att vi säkert har er nuvarande e-postadress. OBS! På föreningens anslagstavla vid expeditionen,, finns alltid upplysningar om vad som gäller i området, ta för vana att regelbundet läsa på den. Adress Telefon och fax Organisationsnummer

2 2 Vad har hänt och händer i området Varmvattenförsörjningen Ombyggnaden är nu nästan klar. Undercentralerna i samtliga portar är nu installerade och påkopplade. Vi får alltså både varmvatten (redan igång) och värme levererat från fjärrvärmesystemet. Det betyder att vi kan släppa på värmen till elementen, men i samband med det måste elementen i samtliga lägenheter luftas. Det är därför väldigt viktigt att vi får tillträde till alla lägenheter i respektive port på samma dag. Vi skickar ut information om vilken dag som gäller för din port. Preliminärt kommer det att ske under vecka 37 (8/9-12/9). Se till att du har lämnat in nycklar till vår expedition (med namnbricka på) eller se till att du är hemma just den dagen. När det jobbet är gjort kommer värmen att fungera igen. Kapitaltillskott Efter beslutet på årsstämman, att genomföra ett kapitaltillskott på maximalt 5 Mkr, baserat på respektive lägenhets andelstal, har föreningen frågat de lägenhetsinnehavare vilka inte var närvarande på årsstämman hur de ställer sig till ett kapitaltillskott. Till dags datum har vi fått svar från ca 85 % av lägenhetsinnehavarna (inkluderar närvarande på årsstämman) och av alla som svarat är över 90 % positiva till det beslutade kapitaltillskottet. Nästa steg är att styrelsen ansöker hos Hyresnämnden för att få ett godkännande av det på årsstämman beslutade kapitaltillskottet. Ansökan kommer att ske i början av september Efter godkännande från hyresnämnden, vilket beräknas ta 3-5 månader, bestämmer styrelsen när pengarna ska betalas in till föreningen vilket kommer att meddelas berörda i god tid. Preliminärt kan det ske i feb/mars

3 3 Sopcontainer kommer hit 3-5 oktober Vi har beställt hit containrar för skrymmande prylar. Det kommer att bli 3-5 oktober, se särskilt meddelande om det. Pågående jobb i området Delar av fasaden på S15 plus ett par andra hus kommer att åtgärdas under hösten. Målning av föreningslokalen utvändigt (endast fasaden) kommer att starta i september Två träd ett vid S15 och ett vid S11 kommer att tas ned och ersättas med mindre träd Det nedkörda trädet vid sista vändplan kommer att ersättas med ett likvärdigt. På ytterdörrarna till våra tvättstugor kommer det att installeras läsare för Tag. Detta innebär att vi slipper den speciella nyckeln till tvättstugorna och inpassering kommer att ske med hjälp av Tag. OVK besiktningen Den obligatoriska ventilationsbesiktningen (OVK) pågår i föreningen och genomförs av företaget DJ Vent AB. Första delen är nu klar och kontrollen visar att i ca 10 % av våra lägenheter fanns det brister vilka måste åtgärdas av lägenhetsinnehavaren. När dessa åtgärder är genomförda kommer DJ Vent att ställa in ventilationen i husen så att vi kan få en godkänd OVK. Hela besiktningen beräknas vara klar under hösten. P-platser för tillfällig uthyrning Det finns för närvarande några lediga p-platser (ute platser 300 kr/mån) vilka föreningen nu kan hyra ut tillfälligt. Uthyrning sker en månad i taget med en månads uppsägningstid från vardera parten. Kontrakt kommer att upprättas av HSB. Uthyrning sker efter kö lista vilken det går att ställa sig genom e-postmeddelande till skogalundsklippan@bredband.net alternativt lämna meddelande till expedition via brev eller kom förbi när expeditionen är öppen.

4 4 Upplysningar och påpekanden Förtydligande vid betalning av hyra för bastu, gästlägenhet, föreningslokal OBS! Det är mycket viktigt att följande uppgifter alltid finns med: Namn Lägenhetsnr OBS! föreningens 3-siffriga lägenhetsnr Vad man har hyrt Tid och datum när man hyrde Avgiften betalas genom att sätta in hyresbeloppet på Brf. Skogalundsklippan i Nackas plusgirokonto (inom 10 dagar) Följande priser gäller (från 2 september 2013): Gästlägenhet 300 SEK/dygn Föreningslokal 100 SEK/12 tim. (söndag fredag 12.00) 100 SEK Fredag , lördag SEK Fredag lördag 12.00, samt lördag söndag Bastu/relax 50 SEK/3 tim. OBS! Ej avbokad tid debiteras fullt pris som om den är utnyttjad. Vad händer om man inte betalar? Har man inte betalat sin hyrda del i tid så får man en påminnelse, betalar man inte då heller så spärras dennes Tag så att man inte kan boka annat än tvättstugetider med den. Den återaktiveras först när föreningen och den som slarvat med betalningen har rett ut saken. Återställ lokalen som ni har hyrt. Tänk på att städa/återställa lokalen ni har hyrt så att den är klar för nästa att använda (det kan ju vara din närmaste granne eller du själv). På senare tid har flera slarvat med det vilket har betytt att den som kommit efter har måst börja med att städa. För allas trevnad tänk på det, fel och brister anmäler ni till styrelsen.

5 5 Förråd (f.d. soprum) för uthyrning När det gäller intresse att hyra förråd så är det till vår expedition man ska vända sig. Den som är intresserad kan ta kontakt med Hans Östlundh, han träffas på expeditionen måndagar, onsdagar, fredagar säkrast mellan , ring annars på telefon Det går också att skicka mail till Obs! Vi tar ut en depositionsavgift för nycklarna, 300 SEK, som betalas kontant när man kvitterar ut sin/sina nyckel/nycklar. Rengöring i tvättstugorna Vi vill påminna om att det är den som har utnyttjat tvättstugan som ska göra rent efter sig, det gäller området på och kring maskinerna man använt, rengöring av tvättmedelsfack, tömning av luddfilter, rengöring av torkskåpet om det har använts, glöm inte filtret som sitter i torkskåpets tak. Särskilt tvättstugan i nr 19 har flera användare klagat på att det varit smutsigt när man kommit dit. Grillning Den här tiden på året är det många som vill grilla, rök och grillos når lätt grannarna och tränger in i deras ventilationsöppningar och är irriterande och störande, speciellt för de som har allergiska besvär. Undvik tändvätskor, de irriterar mest. För grillning gäller, förutom normal hänsyn till sina grannar, att om man grillar, helst använder elgrill på sin uteplats eller balkong. Vill man använda kolgrill så går det bra att använda föreningens grillplats uppe vid boulebanan. Innan ni grillar, prata med grannarna så att ni är överens.

6 6 Så det där med hundar och andra husdjur igen! Återigen måste vi påpeka att ni som har husdjur måste ha så bra uppsikt över dem att de Inte kissar/förorenar i barnens sandlådor eller lekmiljöer. Inte rastas på innergården, det finns skyltar om begränsningarna, respektera dem. Är olyckan framme, ta reda på det så att inte barnen får i sig något olämpligt. Sedan är det självklart för ansvarskännande djurägare att plocka upp efter sitt djur så att området hålls så trivsamt och rent som möjligt. Alla ni som vet hur man gör, hjälp gärna till och upplys nya, ovana(?) hundägare i området var gränserna går och var det är lämpligt att rasta hundarna. Det är bara några hundra meter till utmärkta strövområden.

7 7 Garage och P-platser Vi vill påminna om de restriktioner vi har när det gäller hyra av våra garage resp. P-platser. Eftersom det sammanlagt bara finns 172 platser (+ 2 MCplatser) och vi har 204 lägenheter är det alldeles för få platser, alltså är det köbildning, så vi måste vara restriktiva. Man kan ställa sig i kö för att antingen hyra en P-plats eller ett garage. Har man t.ex. en P-plats och köar för garage, får man när ett garage blir tillgängligt, hyra garaget men lämna P-platsen. När det gäller köordningen har vi skärpt rutinerna så, att när den som står först i kön blir erbjuden en plats men tackar nej så hamnar denne sist i kön. Ändringar i lägenhet och uteplatser Anmäl alltid till styrelsen via blankett (finns på vår hemsida) innan arbetet påbörjas när det gäller: Ombyggnation i lägenhet Våtrumsrenovering Balkong Loftgång Uteplats Invänta styrelsens klartecken, först därefter kan arbetet påbörjas. OBS! Det krävs bygglov från kommunen om man t.ex. tänker förändra uteplats, glasa in balkong eller loftgång. Det måste numera varje lägenhetsinnehavare söka. Glöm inte att informera dina grannar om att det kan bli störande ljud under arbetets gång. Telefonnr och adresser till vår föreningsservice Lägenhetsöverlåtelser, p-platser, garageplatser, administration kring det, Tel E-post: servicecenter.stockholm@hsb.se Besiktningar, t.ex. våtrum vid lägenhetsöverlåtelse, renoveringar och samordning av förvaltningsärenden av alla slag, Christina Schön. Tel E-post: servicecenter.stockholm@hsb.se Alla kontaktfunktioner enligt Vem gör vad sist i informationsbladet.

8 8 Besiktning av våtrum krävs vid lägenhetsöverlåtelse Våtrumsbesiktning alltid ska utföras innan en lägenhetsöverlåtelse får ske. Detta för att skydda såväl föreningen, lägenhetsinnehavaren och köparen mot obehagliga överraskningar. Anmäl alltså till första hand, Christina Schön, , att ni tänker sälja lägenheten och vill ha en besiktning utförd. Styrelsen kommer inte att godkänna överlåtelse förrän det finns ett protokoll på att en våtrumsbesiktning har skett. Sopor Sophämtning sker via av Nacka kommun anlitad entreprenör. Hämtning av kyl och frys Hämtning beställes från Nacka kommun, tel. nr , mot en hämtningsavgift, men åker man själv till återvinningscentralen är det gratis att lämna, se vidare under Nacka kommuns hemsida. Skrymmande sopor (skåp, möbler m.m.), de som inte får plats i respektive behållare ska inte ställas löst på golvet, de ska hanteras så, att antingen åker ni själva till återvinningsstationen med sådana sopor eller så beställer ni hämtning enligt ovan. Österviks återvinningscentral Saltsjöbadsvägen, infart vid Östervik Se platsen på InfoVisaren (zoombar karta) Öppettider: Måndag torsdag kl Fredag söndag kl Skuru återvinningscentral Gamla Landsvägen 125, infart från Värmdövägen Se platsen på InfoVisaren (zoombar karta) Öppettider: tisdag kl torsdag kl lördag kl.10 16

9 9 Information från Vem gör vad: Styrelsen Uppgift Namn Telefon/adress Ansvar Ordförande Sören Lövkvist Skogalundsklippan 16 Vice ordf. Hans Östlund Skogalundsklippan 16 Drift, hiss, belysning, brandskydd, förråd Sekreterare Bengt Björkman Skogalundsklippan 13 Information, överlåtelser Kassör Ledamot Ann-Sofie Thorson Monica Endermark Skogalundsklippan Skogalundsklippan 28 Löpande ekonomiförvaltning Tvättstugor föreningslokal, bastu, gästlägenhet Göran Andersson Utemiljö HSB Förvaltare Rosita Marttinen Sture Billroth Servicecenter Christina Schön Skogalundsklippan 19 Tvättstugor föreningslokal, bastu, gästlägenhet Drift, El, Teleteknik Avtal garage/parkering, kölistor Samordnar och initierar åtgärder alla områden Får ni inte tag på den ni söker, pröva föreningens hemsida. Skriv till eller lägg ett meddelande i postlådan i dörren till föreningslokalen (samma som maskinisten, Skogalundsklippan 20b).... och skogen bjjuder på svamp o bär styrelsen Brf Skogalundsklippan

MÅNADSINFORMATION MAJ 2014

MÅNADSINFORMATION MAJ 2014 www.skogalundsklippan.com Information från Nya grannar MÅNADSINFORMATION MAJ 2014 Sommarvärme,, piingst Vi kan hälsa följande nya grannar välkomna och hoppas ni ska trivas: (om vi missat någon sedan förra

Läs mer

MÅNADSINFORMATION MAJ 2015

MÅNADSINFORMATION MAJ 2015 www.skogalundsklippan.com Information från Nya grannar MÅNADSINFORMATION MAJ 2015 Tiiden mellllan hägg och syren är här Vi kan hälsa följande nya grannar välkomna och hoppas ni ska trivas: (om vi missat

Läs mer

MÅNADSINFORMATION JUNI 2015

MÅNADSINFORMATION JUNI 2015 www.skogalundsklippan.com Information från Nya grannar MÅNADSINFORMATION JUNI 2015 Natiionalldag,, miidsommar semester Vi kan hälsa följande nya grannar välkomna och hoppas ni ska trivas: (om vi missat

Läs mer

MÅNADSINFORMATION SEPTEMBER 2015

MÅNADSINFORMATION SEPTEMBER 2015 www.skogalundsklippan.com MÅNADSINFORMATION SEPTEMBER 2015 Information från Nya grannar Än är det behaglliig temperatur ii lluften Vi kan hälsa följande nya grannar välkomna och hoppas ni ska trivas: (om

Läs mer

MÅNADSINFORMATION JANUARI- FEBRUARI 2014

MÅNADSINFORMATION JANUARI- FEBRUARI 2014 www.skogalundsklippan.com Information från Nya grannar MÅNADSINFORMATION JANUARI- FEBRUARI 2014 Nytt år,, viinter--os Vi kan hälsa följande nya grannar välkomna och hoppas ni ska trivas: (om vi missat

Läs mer

MÅNADSINFORMATION SEPTEMBER 2014

MÅNADSINFORMATION SEPTEMBER 2014 www.skogalundsklippan.com Information från Nya grannar MÅNADSINFORMATION SEPTEMBER 2014 Hösten smyger siig på Vi kan hälsa följande nya grannar välkomna och hoppas ni ska trivas: (om vi missat någon sedan

Läs mer

MÅNADSINFORMATION MARS-APRIL 2014

MÅNADSINFORMATION MARS-APRIL 2014 www.skogalundsklippan.com Information från Nya grannar MÅNADSINFORMATION MARS-APRIL 2014 Vårviindar friiska Vi kan hälsa följande nya grannar välkomna och hoppas ni ska trivas: (om vi missat någon sedan

Läs mer

MÅNADSINFORMATION JUNI 2014

MÅNADSINFORMATION JUNI 2014 www.skogalundsklippan.com Information från Nya grannar MÅNADSINFORMATION JUNI 2014 Gllad Miidsommar Vi kan hälsa följande nya grannar välkomna och hoppas ni ska trivas: (om vi missat någon sedan förra

Läs mer

MÅNADSINFORMATION MARS 2015

MÅNADSINFORMATION MARS 2015 www.skogalundsklippan.com Information från Nya grannar MÅNADSINFORMATION MARS 2015 Vårdagjjämniing,, sommartiid Vi kan hälsa följande nya grannar välkomna och hoppas ni ska trivas: (om vi missat någon

Läs mer

MÅNADSINFORMATION SEPTEMBER 2013

MÅNADSINFORMATION SEPTEMBER 2013 www.skogalundsklippan.com MÅNADSINFORMATION SEPTEMBER 2013 Skördetiid Information från Styrelsen På denna och följande sidor finns bl.a. information om Nya grannar Vad har hänt och händer, kontroll av

Läs mer

MÅNADSINFORMATION JANUARI 2015

MÅNADSINFORMATION JANUARI 2015 www.skogalundsklippan.com Information från Nya grannar MÅNADSINFORMATION JANUARI 2015 Viinter utan snö,, med snö Vi kan hälsa följande nya grannar välkomna och hoppas ni ska trivas: (om vi missat någon

Läs mer

MÅNADSINFORMATION FEBRUARI 2015

MÅNADSINFORMATION FEBRUARI 2015 www.skogalundsklippan.com Information från Nya grannar MÅNADSINFORMATION FEBRUARI 2015 Sportllov,, skiid--vm,, fasta Vi kan hälsa följande nya grannar välkomna och hoppas ni ska trivas: (om vi missat någon

Läs mer

MÅNADSINFORMATION JANUARI FEBRUARI 2013

MÅNADSINFORMATION JANUARI FEBRUARI 2013 www.skogalundsklippan.com Information från Nya grannar MÅNADSINFORMATION JANUARI FEBRUARI 2013 Nytt år,, snö och iis.. Styrelsen Vi kan hälsa följande nya grannar välkomna och hoppas ni ska trivas: (om

Läs mer

MÅNADSINFORMATION APRIL 2015

MÅNADSINFORMATION APRIL 2015 www.skogalundsklippan.com Information från Nya grannar MÅNADSINFORMATION APRIL 2015 Apriill,, Vallborg,, 1::a majj Vi kan hälsa följande nya grannar välkomna och hoppas ni ska trivas: (om vi missat någon

Läs mer

MÅNADSINFORMATION OKTOBER 2014

MÅNADSINFORMATION OKTOBER 2014 www.skogalundsklippan.com Information från Nya grannar MÅNADSINFORMATION OKTOBER 2014 Löven börjjar falllla Vi kan hälsa följande nya grannar välkomna och hoppas ni ska trivas: (om vi missat någon sedan

Läs mer

MÅNADSINFORMATION OKTOBER 2012

MÅNADSINFORMATION OKTOBER 2012 www.skogalundsklippan.com Information från Nya grannar MÅNADSINFORMATION OKTOBER 2012 Viintertiiden är här,, ta iin sommarmöbllerna.. Styrelsen Vi kan hälsa följande nya grannar välkomna och hoppas ni

Läs mer

MÅNADSINFORMATION AUGUSTI 2015

MÅNADSINFORMATION AUGUSTI 2015 www.skogalundsklippan.com Information från Nya grannar MÅNADSINFORMATION AUGUSTI 2015 Skollstart,, svamp och bär Vi kan hälsa följande nya grannar välkomna och hoppas ni ska trivas: (om vi missat någon

Läs mer

MÅNADSINFORMATION AUGUSTI 2012

MÅNADSINFORMATION AUGUSTI 2012 www.skogalundsklippan.com Information från Nya grannar MÅNADSINFORMATION AUGUSTI 2012 Kräftor,, svampar,, bär.. Styrelsen Vi kan hälsa följande nya grannar välkomna och hoppas ni ska trivas: (om vi missat

Läs mer

MÅNADSINFORMATION NOVEMBER- DECEMBER 2014

MÅNADSINFORMATION NOVEMBER- DECEMBER 2014 www.skogalundsklippan.com MÅNADSINFORMATION NOVEMBER- DECEMBER 2014 Diimma,, första snön,, advent,, lluciia,, jjull Information från Nya grannar Vi kan hälsa följande nya grannar välkomna och hoppas ni

Läs mer

MÅNADSINFORMATION MARS-APRIL 2012

MÅNADSINFORMATION MARS-APRIL 2012 www.skogalundsklippan.com Information från Styrelsen MÅNADSINFORMATION MARS-APRIL 2012 Vårdagjjämniing,, sommartiid God fortsättning på det nya året, vi ser fram emot ett år i energisparandets tecken och

Läs mer

MÅNADSINFORMATION DECEMBER 2013

MÅNADSINFORMATION DECEMBER 2013 www.skogalundsklippan.com Information från Nya grannar MÅNADSINFORMATION DECEMBER 2013 Advent,, nobellfest,, lluciia Styrelsen Vi kan hälsa följande nya grannar välkomna och hoppas ni ska trivas: (om vi

Läs mer

MÅNADSINFORMATION AUGUSTI/SEPTEMBER 2010

MÅNADSINFORMATION AUGUSTI/SEPTEMBER 2010 www.skogalundsklippan.com Information från Nya grannar MÅNADSINFORMATION AUGUSTI/SEPTEMBER 2010 Sllut på semester,, skollorna börjjar... Vi kan hälsa följande nya grannar välkomna och hoppas ni ska trivas:

Läs mer

MÅNADSINFORMATION JUNI 2010

MÅNADSINFORMATION JUNI 2010 www.skogalundsklippan.com MÅNADSINFORMATION JUNI 2010 Sommar sommar sommar... Information från Nya grannar Styrelsen Vi kan hälsa följande nya grannar välkomna och hoppas ni ska trivas: (om vi missat någon

Läs mer

MÅNADSINFORMATION NOVEMBER 2015

MÅNADSINFORMATION NOVEMBER 2015 www.skogalundsklippan.com Information från Nya grannar MÅNADSINFORMATION NOVEMBER 2015 Temperaturen och mörkret fallller Vi kan hälsa följande nya grannar välkomna och hoppas ni ska trivas: (om vi missat

Läs mer

MÅNADSINFORMATION OKTOBER

MÅNADSINFORMATION OKTOBER www.skogalundsklippan.com Information från Nya grannarr Vi kan hälsa följande nya grannarr välkomna och hoppas ni ska trivas: (om vi missat någon sedan förra informationen är givetvis även ni välkomna)

Läs mer

MÅNADSINFORMATION DECEMBER 2015

MÅNADSINFORMATION DECEMBER 2015 www.skogalundsklippan.com Information från Nya grannar MÅNADSINFORMATION DECEMBER 2015 Snart kommer tomten Vi kan hälsa följande nya grannar välkomna och hoppas ni ska trivas: (om vi missat någon sedan

Läs mer

MÅNADSINFORMATION MAJ-JUNI 2012

MÅNADSINFORMATION MAJ-JUNI 2012 www.skogalundsklippan.com Information från Nya grannar MÅNADSINFORMATION MAJ-JUNI 2012 Efter regn kommer soll.. Styrelsen Vi kan hälsa följande nya grannar välkomna och hoppas ni ska trivas: (om vi missat

Läs mer

MÅNADSINFORMATION APRIL 2008

MÅNADSINFORMATION APRIL 2008 www.skogalundsklippan.com MÅNADSINFORMATION APRIL 2008 Kalla nätter men våren är här... Information från Nya grannar Vi kan hälsa följande nya grannar välkomna och hoppas ni ska trivas: (om vi missat någon

Läs mer

MÅNADSINFORMATION SEPTEMBER 2018

MÅNADSINFORMATION SEPTEMBER 2018 www.skogalundsklippan.se MÅNADSINFORMATION SEPTEMBER 2018 Information från Nya grannar Vi kan hälsa våra nya grannar välkomna och hoppas ni ska trivas: Styrelsen På denna och följande sidor finns bl.a.

Läs mer

Brf Råsunda Borgen. Tottvägen 3 samt 5 A. Information till medlemmar

Brf Råsunda Borgen. Tottvägen 3 samt 5 A. Information till medlemmar Information till medlemmar Innehållsförteckning Sida Kontaktuppgifter till styrelsen... 3 Teknisk förvaltning... 4 Ekonomisk förvaltning... 4 Andrahandsuthyrning... 4 Renoveringar och ombyggnationer...

Läs mer

BRF. FISKVERKET. Ordningsregler. Utgåva 2

BRF. FISKVERKET. Ordningsregler. Utgåva 2 BRF. FISKVERKET Ordningsregler Utgåva 2 November 2011 1 Innehållsförteckning: Sida Allmänt 3 I våra lägenheter 3 På våra balkonger 3 I vårt trapphus och loftgångar 4 Säkerhet 4 På vår gård 5 I våra badrum

Läs mer

MÅNADSINFORMATION JUNI 2007

MÅNADSINFORMATION JUNI 2007 www.skogalundsklippan.com MÅNADSINFORMATION JUNI 2007 Skolexamen,, värme,, bad... Information från Nya grannar Styrelsen Vi kan hälsa följande nya grannar välkomna och hoppas ni ska trivas: (om vi missat

Läs mer

Bybladet. Oktober 2015

Bybladet. Oktober 2015 Bybladet Oktober 2015 Bybladet innehåller: Ordförande har ordet Städdagen hösten 2015 Fasadprojektet Takprojektet Byte av filter Möjlighet till fler nycklar Kostnad för borttappade brickor till tvättstugan

Läs mer

Trivselreglerna har styrelsen tagit fram och beslutat om. Trivselreglerna kan komma att revideras allt efter behov och medlemmarnas inflytande.

Trivselreglerna har styrelsen tagit fram och beslutat om. Trivselreglerna kan komma att revideras allt efter behov och medlemmarnas inflytande. TRIVSELREGLER för Bostadsrättsföreningen SKARPETEGEN Trivselreglerna har styrelsen tagit fram och beslutat om. Trivselreglerna kan komma att revideras allt efter behov och medlemmarnas inflytande. Det

Läs mer

Östra Mölla Samfällighetsförening. Allmän information - Trivselregler - Ordningsregler

Östra Mölla Samfällighetsförening. Allmän information - Trivselregler - Ordningsregler Östra Mölla Samfällighetsförening Allmän information - Trivselregler - Ordningsregler Innehåll 1. Allmän information 2. Trivselregler / ordningsregler 3. Vanliga frågor 1. Allmän information Allmänt Östra

Läs mer

MÅNADSINFORMATION NOVEMBER 2018

MÅNADSINFORMATION NOVEMBER 2018 www.skogalundsklippan.se MÅNADSINFORMATION NOVEMBER 2018 Information från Nya grannar Vi kan hälsa våra nya grannar välkomna och hoppas ni ska trivas: Styrelsen Cecilia Valeria Padilla del Pozo Skogalundsklippan

Läs mer

HSB BRF Strandens fakta dokument. Information till boende i föreningen. Ersätter Välkommen till Stranden. 2016-05-16 1 (10)

HSB BRF Strandens fakta dokument. Information till boende i föreningen. Ersätter Välkommen till Stranden. 2016-05-16 1 (10) HSB BRF Strandens fakta dokument. Information till boende i föreningen. Ersätter Välkommen till Stranden. 2016-05-16 1 (10) Innehåll Aktiviteter sida 4 Anslagstavla sida 4 Biltvätt sida 4 Brandvarnare

Läs mer

Bostadsrättsföreningen Sofia Strand

Bostadsrättsföreningen Sofia Strand Välkommen till Bostadsrättsföreningen Sofia Strand Tegelviksgatan 37-39 116 41 Stockholm Brf Sofia Strand, Tegelviksgatan 39, 116 41 Stockholm Sida 1 Välkommen till Bostadsrättsföreningen Sofia Strand!

Läs mer

Riktlinjer för tillämpning av SBCs basordningsregler

Riktlinjer för tillämpning av SBCs basordningsregler Till styrelsen! Riktlinjer för tillämpning av SBCs basordningsregler Ordningsreglerna i bifogade dokument har tagits fram i förhoppningen att kunna göra det något enklare för styrelsen att inför de boende

Läs mer

Inte bara ett sätt att bo - ett sätt att leva

Inte bara ett sätt att bo - ett sätt att leva TILL HSB:s Bostadsrättsförening ÖRBY SLOTT Inte bara ett sätt att bo - ett sätt att leva Det är att äga hus och utemiljö tillsammans, att hjälpas åt att vårda den gemensamma egendomen. Att känna gemenskap,

Läs mer

Det här bör du veta om föreningens ordningsregler!

Det här bör du veta om föreningens ordningsregler! Ordningsregler För bostadsrättsföreningen Kista Ängar 2. Det här bör du veta om föreningens ordningsregler! Ansvar för ordningen Styrelsens uppgift är att ta hand om den löpande förvaltningen av föreningen

Läs mer

Julinfo från Brf Järnåldern

Julinfo från Brf Järnåldern Årsavgift Julinfo från Brf Järnåldern Styrelsen har beslutat att det inte blir någon höjning av årsavgiften vid årsskiftet 2013-2014. Utedagar 2014 Klipp ner och packa ihop så mycket som möjligt. Förpacka

Läs mer

Trivsel och ordningsregler för Bostadsrättsföreningen Hönekulla Höjd 2, Härryda Kommun

Trivsel och ordningsregler för Bostadsrättsföreningen Hönekulla Höjd 2, Härryda Kommun Trivsel och ordningsregler för Bostadsrättsföreningen Hönekulla Höjd 2, Härryda Kommun Datum: 2015-12-23 Allmänt I bostadsrättsföreningen Hönekulla Höjd 2 vill vi att alla skall trivas och finna sig till

Läs mer

Trivsel- och ordningsregler

Trivsel- och ordningsregler Trivsel- och ordningsregler Viktiga telefonnummer och e-postadresser. Drift och skötsel, felanmälan vardagar 7:00 17:00: 08-560 502 19 eller www.jensendrift.se Jouranmälan utanför kontorstid Vardagar 17.00

Läs mer

Allmän information och ordningsregler för oss som bor i Bostadsrättsföreningen Heleneborgsparken

Allmän information och ordningsregler för oss som bor i Bostadsrättsföreningen Heleneborgsparken Ordningsregler gällande för Brf Heleneborgsparken Allmän information och ordningsregler för oss som bor i Bostadsrättsföreningen Heleneborgsparken Vår gemensamma egendom omfattar tvättstuga, bastu, motionsrum,

Läs mer

MÅNADSINFORMATION SEPTEMBER 2007

MÅNADSINFORMATION SEPTEMBER 2007 www.skogalundsklippan.com MÅNADSINFORMATION SEPTEMBER 2007 Skolorna har startat,, äpplen har plockats... Information från Nya grannar Styrelsen Vi kan hälsa följande nya grannar välkomna och hoppas ni

Läs mer

Ordningsregler för bostadsrättsföreningen Gjuteriet 4 Ni hittar denna och mer information om föreningen på www.sbc.se/gjuteriet4

Ordningsregler för bostadsrättsföreningen Gjuteriet 4 Ni hittar denna och mer information om föreningen på www.sbc.se/gjuteriet4 Ordningsregler för bostadsrättsföreningen Gjuteriet 4 Ni hittar denna och mer information om föreningen på www.sbc.se/gjuteriet4 Det här bör Du veta om föreningens ordningsregler! Ansvar för ordningen

Läs mer

För att föreningen ska fungera, området vara tryggt och trivsamt samt fastigheten och utemiljön kunna hållas i gott skick krävs gemensamma regler.

För att föreningen ska fungera, området vara tryggt och trivsamt samt fastigheten och utemiljön kunna hållas i gott skick krävs gemensamma regler. Trivsel- och ordningsregler i Brf Gröna Husen, Lidingö Antagna vid årsmötet 2016-05-03 - - - - - - - För att föreningen ska fungera, området vara tryggt och trivsamt samt fastigheten och utemiljön kunna

Läs mer

Har Du frågor Har Du funderingar över något som tas upp i dessa regler är Du alltid välkommen att kontakta styrelsen.

Har Du frågor Har Du funderingar över något som tas upp i dessa regler är Du alltid välkommen att kontakta styrelsen. l TRIVSELREGLER för Bostadsrättsföreningen Höjdpunkten Utgåva 2/2011-11-29 Det här bör Du veta om föreningens trivselregler! Ansvar för ordningen Styrelsens uppgift är att ta hand om den löpande förvaltningen

Läs mer

Det här bör du veta om föreningens ordningsregler!

Det här bör du veta om föreningens ordningsregler! Det här bör du veta om föreningens ordningsregler! Ansvar för ordningen Styrelsens uppgift är att ta hand om den löpande förvaltningen av föreningen och verkställa de beslut som föreningsstämman fattar.

Läs mer

SjöstadsNytt www.brfsjostaden.se Juni 2013 Nr 2

SjöstadsNytt www.brfsjostaden.se Juni 2013 Nr 2 SjöstadsNytt www.brfsjostaden.se Juni 2013 Nr 2 Så gick det till på Tegelviksgatan för 100 år sedan. Glöm inte att Albert Engström bodde här i närheten en gång Årsstämman Årsstämman ägde rum tisdagen den

Läs mer

ORDNINGSREGLER. för Bostadsrättsföreningen Hunden 15

ORDNINGSREGLER. för Bostadsrättsföreningen Hunden 15 ORDNINGSREGLER för Bostadsrättsföreningen Hunden 15 Ansvar för ordningen Styrelsens uppgift är att ta hand om den löpande förvaltningen av föreningen och verkställa de beslut som föreningsstämman fattar.

Läs mer

Bo tillsammans i hyreshus och bostadsrättsförening

Bo tillsammans i hyreshus och bostadsrättsförening Alla ska trivas Bo tillsammans i hyreshus och bostadsrättsförening Svåra ord? Ordlista finns på sidan 10. Omtanke gör det trevligare att bo tillsammans Det bor många människor i ditt hus och det händer

Läs mer

ORDNINGSREGLER. Bostadsrättsföreningen Vipemöllan 3

ORDNINGSREGLER. Bostadsrättsföreningen Vipemöllan 3 ORDNINGSREGLER Bostadsrättsföreningen Vipemöllan 3 Det här bör Du veta om föreningens ordningsregler! Ansvar för ordningen Styrelsens uppgift är att ta hand om den löpande förvaltningen av föreningen och

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN VIDINGSJÖ 3

VÄLKOMMEN TILL BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN VIDINGSJÖ 3 2013 i november VÄLKOMMEN TILL BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN VIDINGSJÖ 3 Vår förening bildades 1978 och den består av 84 lägenheter som samtliga är bostadsrätter. Att bo i bostadsrätt. Att köpa en bostadsrätt

Läs mer

Brogårdsbladet. Skanska etablerar sig. På Gång. Nr 3, februari 2008. Februari: Planeringen av mini-tvåorna i hus 35 blir klar.

Brogårdsbladet. Skanska etablerar sig. På Gång. Nr 3, februari 2008. Februari: Planeringen av mini-tvåorna i hus 35 blir klar. Nr 3, februari 2008 Brogårdsbladet Gemensamt nyhetsbrev från Alingsåshem och Hyresgästföreningen till hyresgästerna på Brogården i Alingsås. Skanska etablerar sig Nu är det snart dags att dra igång ombyggnationen

Läs mer

Välkommen till Bostadsrättsföreningen Artemis i Hjorthagen

Välkommen till Bostadsrättsföreningen Artemis i Hjorthagen 1 Välkommen till Bostadsrättsföreningen Artemis i Hjorthagen Vår förening består av två fastigheter, Dianavägen 5-9 samt Artemisgatan 4-8. Dessa byggdes 1964 och 1965 och förvaltades av Stockholmshem fram

Läs mer

ORDNINGS- och TRIVSELREGLER för BRF Ankdammen

ORDNINGS- och TRIVSELREGLER för BRF Ankdammen ORDNINGS- och TRIVSELREGLER för BRF Ankdammen Att bo i bostadsrätt rättigheter och skyldigheter Att bo i bostadsrätt är förenat med både rättigheter och skyldigheter. Du bor i en bostadsrättsförening,

Läs mer

Informationsbrev Bostadsrättsföreningen Bojen 11

Informationsbrev Bostadsrättsföreningen Bojen 11 Informationsbrev Bostadsrättsföreningen Bojen 11 Detta dokument (pdf-format) samt ytterligare information finns på föreningens hemsida: www.bojen11.a.se Detta dokument riktar sig till föreningens medlemmar

Läs mer

Loke NYTT MMEDLEMSINFORMATION FÖR BOENDE I BRF LOKE WWW.BRFLOKE.SE

Loke NYTT MMEDLEMSINFORMATION FÖR BOENDE I BRF LOKE WWW.BRFLOKE.SE Nr 3, mars 2016 Loke NYTT MMEDLEMSINFORMATION FÖR BOENDE I BRF LOKE WWW.BRFLOKE.SE Källa: http://www.skovdefilmfestival.se/ Hänt under mars Bäste Loke medlem. Hoppas att ni har haft en glad påsk med massor

Läs mer

BÄSTA EXPONERING & PERSONLIGT ENGAGEMANG. Snart till salu 3:A HÖGSBO ANDRA VÅNINGEN MED BALKONG I SOLIGT SÖDERLÄGE!

BÄSTA EXPONERING & PERSONLIGT ENGAGEMANG. Snart till salu 3:A HÖGSBO ANDRA VÅNINGEN MED BALKONG I SOLIGT SÖDERLÄGE! BÄSTA EXPONERING & PERSONLIGT ENGAGEMANG Snart till salu 3:A HÖGSBO ANDRA VÅNINGEN MED BALKONG I SOLIGT SÖDERLÄGE! MARTIN HASSELBLAD Fastighetsmäklare martin.hasselblad@lundin.se MOB/DIR 031-745 20 54

Läs mer

Ordningsregler Viktig information till alla medlemmar

Ordningsregler Viktig information till alla medlemmar Brf Lillgärdan 1 Godkänd av styrelsen Sida 1 av 8 Lillgärdsvägen 8 961 50 BODEN Uppdaterad Ansvarig för uppdatering Version 3 2013-10-01 Sekreterare Ordningsregler Viktig information till alla medlemmar

Läs mer

2011-02-28 1 av 7. Ordningsregler. För bostadsrättsföreningen Domherren

2011-02-28 1 av 7. Ordningsregler. För bostadsrättsföreningen Domherren 2011-02-28 1 av 7 Ordningsregler För bostadsrättsföreningen Domherren Det här bör Du veta om föreningens ordningsregler! Ansvar för ordningen Styrelsens uppgift är att ta hand om den löpande förvaltningen

Läs mer

Brf Stureparken 2. Har Du frågor Har Du frågor angående något som tas upp i dessa regler, är Du alltid välkommen att kontakta styrelsen.

Brf Stureparken 2. Har Du frågor Har Du frågor angående något som tas upp i dessa regler, är Du alltid välkommen att kontakta styrelsen. TRIVSELREGLER för Bostadsrättsföreningen Stureparken 2 fastställda av styrelsen den 10 november 2010 Ansvar för ordningen Styrelsens uppgift är att ta hand om den löpande förvaltningen av föreningen samt

Läs mer

Västra Gatuadress Fjällvindsgatan 4 Götaland Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 80 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Fjällvindsgatan 4 Götaland Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 80 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 80 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Fantastiskt läge högst upp på 13:e våningen. En av Hisingens bästa utsikter från

Läs mer

Välkomstpärm. Välkommen till Bostadsrättsföreningen Syskrinet 14 i Bromma.

Välkomstpärm. Välkommen till Bostadsrättsföreningen Syskrinet 14 i Bromma. Välkomstpärm Välkommen till Bostadsrättsföreningen Syskrinet 14 i Bromma. Under åren 1940-41 byggdes våra hus och förvaltades av Familjebostäder AB fram till 2009 då Bostadsrättsföreningen Syskrinet 14

Läs mer

brf Viksäng Strand Trivselregler och information om våra hus Rev. 2015-11-08

brf Viksäng Strand Trivselregler och information om våra hus Rev. 2015-11-08 Trivselregler och information om våra hus Från A till Ö...... för att vi ska trivas så bra som möjligt i vår bostadsrättsförening. Andrahandsuthyrning Andrahandsuthyrning får enbart ske med föreningens

Läs mer

Län Halland Gatuadress Britta Lenas gata 78 Kommun Kungsbacka Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77.2 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Halland Gatuadress Britta Lenas gata 78 Kommun Kungsbacka Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77.2 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Halland Gatuadress Kommun Kungsbacka Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77.2 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En härlig och ljus bostad med fantastisk balkong med öppningsbara fönster så att

Läs mer

ORDNINGS- OCH TRIVSELREGLER FÖR BRF LINDHAGENS ALLÉ

ORDNINGS- OCH TRIVSELREGLER FÖR BRF LINDHAGENS ALLÉ ORDNINGS- OCH TRIVSELREGLER FÖR BRF LINDHAGENS ALLÉ Ansvar för ordningen Styrelsens uppgift är att ta hand om den löpande förvaltningen av föreningen och verkställa de beslut som föreningsstämman fattar.

Läs mer

Informationsbladet september 2011

Informationsbladet september 2011 Informationsbladet september 2011 till boende på Nämndemansgården 1-20 i Staffanstorp Varmt välkomna önskar vi nya boende. Vi hoppas att ni ska känna er hemma och trivas på området. HSB service Nu är semestertiden

Läs mer

ORDNINGSREGLER. för Bostadsrättsföreningen Brf Rimfrosten 5. Det här bör Du veta om föreningens ordningsregler!

ORDNINGSREGLER. för Bostadsrättsföreningen Brf Rimfrosten 5. Det här bör Du veta om föreningens ordningsregler! ORDNINGSREGLER för Bostadsrättsföreningen Brf Rimfrosten 5 Det här bör Du veta om föreningens ordningsregler! Ansvar för ordningen Styrelsens uppgift är att ta hand om den löpande förvaltningen av föreningen

Läs mer

ORDNINGSREGLER FÖR BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN VÄRPINGEHEM NR. 3. Det här bör Du veta om föreningens ordningsregler!

ORDNINGSREGLER FÖR BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN VÄRPINGEHEM NR. 3. Det här bör Du veta om föreningens ordningsregler! ORDNINGSREGLER FÖR BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN VÄRPINGEHEM NR. 3 Det här bör Du veta om föreningens ordningsregler! Ansvar för ordningen Styrelsens uppgift är att ta hand om den löpande förvaltningen av föreningen

Läs mer

gör vårt boende trevligare

gör vårt boende trevligare Omtanke och sunt förnuft gör vårt boende trevligare Liv och rörelse hör till vardagen i ett flerbostadshus. Att bo nära andra människor ställer därför krav på lyhördhet och omtanke. Alla ska kunna trivas,

Läs mer

Info nr 1, 2012 BRF Ekensbergs Udde

Info nr 1, 2012 BRF Ekensbergs Udde Info nr 1, 2012 BRF Ekensbergs Udde Nyinflyttade Nyinflyttade 2012 till vår förening är David och Sandra Hess, nr 157 och Christian Arnbom och Soi Lili Nikolaidou, också nr 157, samt Per Hillborg och Tanja

Läs mer

BRF Islandet Adolf. Information till medlemmar. Dokumentet är senast uppdaterat 2013-09-27

BRF Islandet Adolf. Information till medlemmar. Dokumentet är senast uppdaterat 2013-09-27 BRF Islandet Adolf Information till medlemmar Dokumentet är senast uppdaterat 2013-09-27 Välkommen som medlem i bostadsrättsföreningen Islandet Adolf! Vi hoppas att ni kommer att trivas i fastigheten och

Läs mer

BRF RENEN 21 ORDNINGSREGLER Uppdaterad: 2011-05-23

BRF RENEN 21 ORDNINGSREGLER Uppdaterad: 2011-05-23 ORDNINGSREGLER Uppdaterad: 2011-05-23 För allas trevnad rekommenderas medlemmarna i Brf Renen 21 att beakta reglerna i Brf Renen 21 stadgar samt följande ordningsregler: Balkonger: Balkongerna får inte

Läs mer

Industrigatan. Välplanerad 1:a med inglasad balkong. Län Skåne Typ Lägenhet Kommun Lomma Storlek 26.5 m2 Område Centrum Tillträde tidigast

Industrigatan. Välplanerad 1:a med inglasad balkong. Län Skåne Typ Lägenhet Kommun Lomma Storlek 26.5 m2 Område Centrum Tillträde tidigast Industrigatan 8 Län Skåne Typ Lägenhet Kommun Lomma Storlek 26.5 m2 Område Centrum Tillträde tidigast Gatuadress Industrigatan 8 enligt överenskommelse Välplanerad 1:a med inglasad balkong Välplanerad

Läs mer

Allmänna trivsel- och ordningsregler för Brf Sicklahus

Allmänna trivsel- och ordningsregler för Brf Sicklahus Allmänna trivsel- och ordningsregler för Brf Sicklahus På denna sida finns information, regler och anvisningar som vi alla ska följa för; Att öka trivsel där vi bor. Att underlätta vårt boende. Att vi

Läs mer

Augustiutskick 2013. Titta gärna in på hemsidan www.onneredsbatlag.se med jämna mellanrum.

Augustiutskick 2013. Titta gärna in på hemsidan www.onneredsbatlag.se med jämna mellanrum. Augustiutskick 2013 Äntligen en sommar väl värd namnet för alla oss båtfarare. Vi hoppas på att sommaren stannar hos oss ännu ett tag. Inför kommande höst och vinter finner ni i detta utskick information

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Län Värmland Gatuadress Kommun Hammarö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 72 m² Område Skoghall Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 14 www.hemverket.se - Sida 2 av 14 Hall Rymlig

Läs mer

ORDNINGSREGLER för Brf HÖJDEN 2

ORDNINGSREGLER för Brf HÖJDEN 2 ORDNINGSREGLER för Brf HÖJDEN 2 Att bo i bostadsrätt innebär ett gemensamt ansvar. Som medlem i föreningen har Du inte bara rätten till en bostad i föreningen utan Du har också skyldigheter mot föreningen

Läs mer

Välkommen hem! På Eidar.se hittar du information om öppettider och telefonnummer till våra Bovärdskontor.

Välkommen hem! På Eidar.se hittar du information om öppettider och telefonnummer till våra Bovärdskontor. Ditt nya hem Välkommen hem! För att underlätta för dig har vi samlat viktig information om ditt nya boende. Du är alltid välkommen att kontakta oss när det är något du undrar över, eller om du behöver

Läs mer

Augustiutskick 2015. I hamnen hölls traditionsenligt midsommarfirande med god uppslutning. Ett stort tack riktas till arrangörerna av firandet.

Augustiutskick 2015. I hamnen hölls traditionsenligt midsommarfirande med god uppslutning. Ett stort tack riktas till arrangörerna av firandet. Augustiutskick 2015 I skrivande stund har värmen äntligen kommit till oss på västkusten. Juli som normalt är den stora båtmånaden både frös och blåste bort. I hamnen hölls traditionsenligt midsommarfirande

Läs mer

Län Stockholm Gatuadress Ringvägen 64 Kommun Haninge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 76,9 m². Tillträde tidigast

Län Stockholm Gatuadress Ringvägen 64 Kommun Haninge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 76,9 m². Tillträde tidigast Län Stockholm Gatuadress Kommun Haninge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 76,9 m² Område " Västerhaninge /Åby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Lugnt och trivsamt område. Gemytliga grannar som värnar

Läs mer

Till dig som är medlem i Bostadsrättsföreningen Wahlberget 2015

Till dig som är medlem i Bostadsrättsföreningen Wahlberget 2015 Till dig som är medlem i Bostadsrättsföreningen Wahlberget 2015 Gör din röst hörd! Bostadsrättsföreningen Wahlberget består av 17 lägenheter. Vi är med andra ord en liten förening och möjligheten att prata

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Län Östergötland Gatuadress Kommun Motala Storlek 2 rum (1 sovrum) / 51 m² Område Dunteberget Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Bekvämt belägen bostad på entréplan med egen trädgårdstäppa mot

Läs mer

Ektorpshöjden Information från Bostadsrättsföreningen Ektorpshöjden Norrköping

Ektorpshöjden Information från Bostadsrättsföreningen Ektorpshöjden Norrköping Välkommen! Vi hälsar dig välkommen till bostadsrättsföreningen Ektorpshöjden och vi hoppas att Du kommer att trivas hos oss. Expedition Expeditionen finns på Spjutgatan 16 och är öppen 1:a och 3:e måndagen

Läs mer

INFORMATION OCH TRIVSELREGLER

INFORMATION OCH TRIVSELREGLER INFORMATION OCH TRIVSELREGLER Välkommen till Bostadsrättsföreningen Domarringen 1! Styrelsen har utarbetat Information och trivselregler som ska ses som ett komplement till föreningens stadgar samt till

Läs mer

Ordningsregler för Bostadsrättsföreningen Slottshörnet. Det här bör du veta om föreningens ordningsregler!

Ordningsregler för Bostadsrättsföreningen Slottshörnet. Det här bör du veta om föreningens ordningsregler! Slottshörnet B O S T A D S R Ä T T S F Ö R E N I N G Ordningsregler för Bostadsrättsföreningen Slottshörnet Det här bör du veta om föreningens ordningsregler! För att alla boende i fastigheten ska trivas

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Skräddarebyn 1 D Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Bunkeflostrand Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Skräddarebyn 1 D Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Bunkeflostrand Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Bunkeflostrand Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Här bor man på ett mycket lugnt och trivsamt område med närhet till

Läs mer

Polstjärnegatan 45. Län Västmanland Gatuadress Polstjärnegatan 45 Kommun Västerås Storlek 3.0 rum / 80.8 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Polstjärnegatan 45. Län Västmanland Gatuadress Polstjärnegatan 45 Kommun Västerås Storlek 3.0 rum / 80.8 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Västmanland Gatuadress Kommun Västerås Storlek 3.0 rum / 80.8 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning En rymlig och nyrenoverad gaveltrea med mycket

Läs mer

Brf Reveljen 1 & 11. Hedinsgatan 11, Kallskärsgatan 3, Kallskärsgatan 5-115 33 Stockholm Hemsida: www.brfreveljen.se E-mail: brfreveljen@gmail.

Brf Reveljen 1 & 11. Hedinsgatan 11, Kallskärsgatan 3, Kallskärsgatan 5-115 33 Stockholm Hemsida: www.brfreveljen.se E-mail: brfreveljen@gmail. Brf Reveljen 1 & 11 Hedinsgatan 11, Kallskärsgatan 3, Kallskärsgatan 5-115 33 Stockholm Hemsida: www.brfreveljen.se E-mail: brfreveljen@gmail.com Mäklarinformation version 151218 På föreningens hemsida

Läs mer

Län Södermanland Gatuadress Hedlundsgatan 10 A Kommun Eskilstuna Storlek 4 rum (3 sovrum) / 96.5 m² Område Rinmansparken Tillträde tidigast

Län Södermanland Gatuadress Hedlundsgatan 10 A Kommun Eskilstuna Storlek 4 rum (3 sovrum) / 96.5 m² Område Rinmansparken Tillträde tidigast Län Södermanland Gatuadress Kommun Eskilstuna Storlek 4 rum (3 sovrum) / 96.5 m² Område Rinmansparken Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och barnvänligt område, nära till centrum, tåg, skolor

Läs mer

Hallstahem. En härlig höst! för oss som bor i Hallstahem Nummer 3 September 2015. Hallstahem 70 år Välbesökt cirkus!

Hallstahem. En härlig höst! för oss som bor i Hallstahem Nummer 3 September 2015. Hallstahem 70 år Välbesökt cirkus! för oss som bor i Hallstahem Nummer 3 September 2015 MittNyttigt Hallstahem Hallstahem 70 år Välbesökt cirkus! Den 16 juni var det jubileumscirkus i Hallstahammar. De många besökarna fick uppleva en riktig

Läs mer

Information om Brf Arenberga

Information om Brf Arenberga Information om Brf Arenberga 1 Styrelsen hälsar dig välkommen till Brf Arenberga och hoppas att du ska trivas hos oss. För allas trivsel har vi både rättigheter och skyldigheter. Och om detta kan du läsa

Läs mer

MÅNADSINFORMATION OKTOBER 2018

MÅNADSINFORMATION OKTOBER 2018 www.skogalundsklippan.se MÅNADSINFORMATION OKTOBER 2018 Information från Nya grannar Vi kan hälsa våra nya grannar välkomna och hoppas ni ska trivas: Peter Kangasharju Skogalundsklippan 18 På denna och

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Sibeliusgången 28

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Sibeliusgången 28 Län Stockholm Gatuadress Kommun Stockholm Storlek 1.5 rum / 49 m² Område Akalla Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Välkommen till en fräsch nyrenoverad 1,5:a med perfekt läge i Akalla. En välplanerad,

Läs mer

Allmän information och trivselregler för boende i Bostadsrättsföreningen Ångpannan 16

Allmän information och trivselregler för boende i Bostadsrättsföreningen Ångpannan 16 Allmän information och trivselregler för boende i Bostadsrättsföreningen Ångpannan 16 1 Vår gemensamma egendom omfattar - förutom de individuella lägenheterna med tillhörande vindsförråd - trapphus, gemensam

Läs mer

TRIVSELGUIDEN FÖR BRF VÄTAN 22

TRIVSELGUIDEN FÖR BRF VÄTAN 22 TRIVSELGUIDEN FÖR BRF VÄTAN 22 Ordningsföreskrifter för Brf Vätan 22 Välkommen till Brf Vätan 22 Det är styrelsens utgångspunkt att alla som bor, arbetar och studerar i vårt fina hus skall trivas och att

Läs mer

ORDNINGSREGLER. för Bostadsrättsföreningen Beckasinen nr 17. Det här bör Du veta om föreningens ordningsregler!

ORDNINGSREGLER. för Bostadsrättsföreningen Beckasinen nr 17. Det här bör Du veta om föreningens ordningsregler! ORDNINGSREGLER för Bostadsrättsföreningen Beckasinen nr 17 Det här bör Du veta om föreningens ordningsregler! Ansvar för ordningen Styrelsens uppgift är att ta hand om den löpande förvaltningen av föreningen

Läs mer