SOMMARPROGRAM Öppet varje dag 23 juni 17 augusti

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "SOMMARPROGRAM 2014. Öppet varje dag 23 juni 17 augusti"

Transkript

1 SOMMARPROGRAM 2014 Öppet varje dag 23 juni 17 augusti

2 Välkommen! Café 93 äger rum på Korskyrkans innergård på Liljeholmen i Jönköping. Närmsta granne är strandpromenaden och en lång sandstrand utmed Vättern. Café 93 drivs av alla oss som tillhör Korskyrkan, ca 340 personer. Det är ett sätt att vara kristen församling och skapa en plats för gemenskap och evangelium även när det är sommarlov och semester. Vi vill erbjuda godsaker för både vår yttre och inre människa. Det består av det goda fikat, de varierande program kvällarna och en, som vi tror närvarande Gud. Läget bjuder vi på. Personalen på Café 93 består av några anställda föreståndare, ett gäng feriepraktikanter och massor av ideella krafter. Korskyrkan är en frikyrka med rötterna i baptismen. På samfundsnivå samarbetar vi med Evangeliska Frikyrkan (EFK) med cirka medlemmar i 300 församlingar över hela landet se mer på Gratis kaffe vid regn! Gilla oss, Café 93 Måndag - lördag kör vi gratis ka fe vid regn!

3 SOMMARPROGRAM FÖR CAFÉ 93 Tim Gerebrant FREDAG 27 JUNI KL Hej, Tim Gerebrant här. Jag är 20 år. Jag har spelat gitarr sedan jag var nio-tio år men har alltid haft svårt för att skriva musik. Jag har levat i någon föreställning om att man måste skriva svår musik, men det har jag börjat släppa. Jag skulle sätta min musik någonstans mellan countryrock och sing and song writer. En stor inspirationskälla är Ryan Adams. GUDSTJÄNST SÖNDAG 29 JUNI KL Cafegudstjänst Sång och musik av Lasse Siggelin Predikar gör Petter Eklund Jazz vid Vätterstranden 3.0 SÖNDAG 29 JUNI KL Publiksuccén fortsätter, tredje gången gillt! Samma band, nu med utökad och fräschare repertoar med influenser från smooth jazz, hip hop och soul. Joel Hagen (flöjt/sax), Viktor Olofsson (gitarr/sång), Henrik Oscarsson (keyboard), David Willermark (trummor) och Tobias Hedlund (slagverk).

4 Elin och Emmilijazz FREDAG 4 JULI KL Kvartetten kommer att bjuda på en härlig mix av egna alster och psalmer och sånger ur vår kyrkliga musikskatt. Allt i egna arrangemang med tydliga rötter i jazzen. Elin & Emilijazz sammanstrålade vid Musikhögskolan i Örebro och har spelat tillsammans sedan GUDSTJÄNST SÖNDAG 6 JULI KL Gudstjänst i kyrksalen med medverkan av Stina Persson och tonårsbibelskolan på Flahult (ca 60 ungdomar). Johan och Gunilla Sigvardsson SÖNDAG 6 JULI KL Repertoaren med Johan och Gunilla är bred och de sjunger förutom kristna klassiker även Elvis- och countrylåtar. Johan skriver också egna sånger. Stilen är lättsam och engagerande.

5 Sara Arvidsson Selan FREDAG 11 JULI KL Sara sjunger egenskrivet material, där jazz möter både pop och soul. Med inlevelse och känsla delar hon livet som det är, med hopp och tro. Ackompanjeras av de eminenta musikerna Henrik Oscarsson och Joel Hagen. GUDSTJÄNST SÖNDAG 13 JULI KL Cafegudstjänst med nattvard Predikar gör Lennart Karlsson Sång och musik av Emelie Creutz. Konsert med Lina & Johannes Häger SÖNDAG 13 JULI KL Lina & Johannes har tillsammans gett ut tre skivor med egen musik. Den senaste, Brustna hjärtans gemenskap, släpptes De turnerar flitigt. Deras namn förekommer i diverse olika konstellationer, bl a gruppen Praise Unit. Till vardags jobbar Lina som sångpedagog i Jönköping, Johannes driver studion Loud Noise Studios i Huskvarna.

6 Trio J.A.N - Sommartoner FREDAG 18 JULI KL I denna musikstund kommer vi att spela somriga toner som vi ofta känner igen från dagar som passerat. Vi som spelar och sjunger kommer från Aneby och Nässjö: Joel Nylén Gitarr Frida Adolfsson Sång Simon Johansson Piano GUDSTJÄNST SÖNDAG 20 JULI KL Cafegudstjänst Stig och Rosmarie Svensson medverkar med sång och musik och predikan. Tommie Sewon SÖNDAG 20 JULI KL Sånger i Sofia - allas vår inneboende andliga vishet. En kväll med Tommie Sewon, singer/songwriter som arbetar bland unga på Fryshuset i Stockholm, där hans nya skiva kommit till i möten med människor och kyrka.

7 Sissanda Nilsson FREDAG 25 JULI KL A touch of Africa Sisanda Nilsson är en Afro Jazz-sångerska från Sydafrika. Hennes unika röst och sångtexter, som är en mix av xhosa och engelska, gör hennes musik till något helt nytt och spännande. GUDSTJÄNST SÖNDAG 27 JULI KL Cafegudstjänst Besök av våra missionärer i Nepal som heter Peder och Ulla Ericsson Sång och musik av Anna-Malin Kax Anette & Lasse med familj SÖNDAG 27 JULI KL Familjärt för liten & stor. Anette och Lasse Bengtsson med familj, från Örebro, har varit verksamma i barnkörsammanhang i många år. En och annan barnsång från förr kommer säkert med i programmet, som annars mest består av visor, soul och gospel.

8 Vokalkvartetten IRIS FREDAG 1 augusti KL Gruppen IRIS är fyra unga kvinnor, som sjunger allt från visa och folkmusik till pop det mesta arrangerat av dem själva. IRIS berör! Med sin vackra klang och väl valda texter skapar de en trollbindande stämning. Att gruppen sjunger a cappella förstärker känslan av intimitet och närhet. GUDSTJÄNST SÖNDAG 3 augusti KL Cafegudstjänst med nattvard Sång och musik Malena Furehill Predikar gör Roger Svensson Malena Furehill - Rakt igenom SÖNDAG 3 augusti KL Malena är uppvuxen i Jönköping, men bor sedan många år i Göteborg där hon arbetar som musikpedagog och kompositör. Denna kväll bjuder hon på egna visor med text och tonspråk som berör, om en Gud som både ser och bär rakt igenom och som bakar bröd hemma i ditt kök.

9 Christina & Frida FREDAG 8 augusti KL Lyssna till musikstudenterna Christina Hasselqvist och Frida Johansson som sjunger och spelar vackra visor med sommartoner om både ljus och mörker. En reflektion över vardagen med egenskriven musik varvat med våra egna favoriter. GUDSTJÄNST SÖNDAG 10 augusti KL Cafégudstjänst Predikar gör Clas-Göran Hallberg Sång och musik av Åsa och Hanna Levander ENEA SÖNDAG 10 augusti KL Tongångarna drar åt visa och jazz när Enea, med flöjt och stämsång till pianoackompanjemang, framför ett blandat program med en hel del egenskrivet material. Enea är Therése Wiberg (sång), Linda Sandström (sång, flöjt) Ulrika Martinsson (sång, piano).

10 Josefin Gunnargård FREDAG 15 augusti KL Hopp mitt i livet! Det blir en stund med sånger på svenska, framförda till piano. En del av sångerna kanske inte hörts tidigare men flera sånger känns igen. Det är sånger som handlar om det vi människor går igenom i livet: frågor, glädje, svårigheter men framför allt hopp! Friluftsgudstjänst SÖNDAG 17 augusti KL Ekumenisk Friluftsgudtjänst tillsammans med Allianskyrkan på Cafe 93:s innergård. Möjlighet till dop i Vättern, kontakta någon av pastorerna. Kenneth Pettersson predikar. Sång och musik av Otto Unge m.fl. #cafe93 FREDAGSMYS Köp gärna vår snacksbricka. Fixa fredagsmyset hos oss och lyssna på skön musik med vattenutsikt. Köp "Fika med Korskyrkan" och stöd därmed Korskyrkans verksamhet där vi vill göra rum för Fairtrade och KRAV fler. Det kafe och te som säljs i Café 93 är odlat med hänsyn till både 99kr miljö och rättvisefrågor.

11 Här träffar du några av Korskyrkans medlemmar Korskyrkan är för mig... Varför går du till Korskyrkan? Leif Eliasson En plats där jag blir uppmuntrad till eftertanke och bön, möter mina bästa vänner, dricker kyrkkafe och trivs. Amalia Rundqvist En stor familj där alla behövs. Sven-Evert Persson För att få näring för min inre människa och delta i gudstjänsten. Linnea Mohlin För att möta Gud och få en lugn stund. Församlingshelg med Korskyrkan oktober 2014 Gransnäs Ungdomsgård utanför Aneby Tema: Gemenskap

12 Alpha en kurs för dig som är nyfiken på att veta mer om kristen tro Så här ser en kväll ut: Först äter vi tillsammans, sen är det ett föredrag om kvällens tema och sedan är det samtal som gäller. Alla frågor är tillåtna! Alpha grundkurs i kristen tro Start 10 sep 2014 Malin svarar Hur fick du kunskap om Alpha? Genom vänner! Blev tipsad om att alpha var en bra grej för nybörjare och kände att jag ville prova. Varför valde du att gå Alpha? Jag hade kommit i kontakt med den kristna tron tidigare och var väldigt nyfiken. Det är svårt att förklara men jag kände en dragning till kyrkan och en stark längtan. Jag gick alpha för att få veta vad det egentligen är kristna tror på och vad det innebär att leva med kristen tro. Kort info om dig 23 år, utbildad socionom, jobbar som barn och ungdomshandläggare inom socialtjänsten. Bor i Jönköping men kommer från Skara. Kyrkan har inte varit ett naturligt inslag under min uppväxt, även om jag är både döpt och konfirmerad i svenska kyrkan. Det bästa med Alpha? Det bästa är att man får fråga om allt. Det finns tid och utrymme för frågor som inte diskuteras under till exempel gudstjänster. Och gemenskapen! Jag är oerhört tacksam för att både ledare och andra deltagare delat med sig så friskt av sina egna funderingar kring tro. Man kan komma som man är! Vad har det betytt för dig? Alpha har hjälpt mig att fortsätta tro. Jag har fått kunskap om vad bibelns budskap är och vad ett liv som troende kan vara. Samt nya fina vänner :) och massa roliga, intressanta och mysiga onsdagskvällar! Rekommenderas!

13 LIVET är värt at UTFORSKA ÄR Längtar du efter kristen vardagsgemenskap? I Korskyrkan kallar vi det cellgrupper. Där samlas vi hemma hos varandra, ber till Gud, samtalar om livet och tron på Jesus. Rickard Thoursie, Pastor

14 Häng med på Korskyrkans barn- och ungdomsverksamhet! Höststart Guldgruvan 4-9 år Söndag 24 augusti Diamonds & Platina år Söndag 24 augusti Småbarnsmusik 0-6 år Onsdag 27 augusti Scout-Minior 1:an-2:an Tisdag 2 september Scouterna 3:an-7:an Tisdag 2 september Konfa För dig i 8:an Onsdag 3 september Tonår Högstadie- och gymnasieungdomar Fredag 5 september KONFA FÖR DIG FÖR OSS FÖR ANDRA

15 Kick-off! Ledarfest! Onsdagen den 20 augusti kl.18:00 För dig som är ledare i nån av Korskyrkans barn- och ungdoms grupper. Vi äter god mat och får sedan planeringstid i våra olika grupper. Välkommen till! BARNENS DAG KORSKYRKAN, ÖSTRA STORGATAN 93 9 september kl Ansiktsmålning Funballz Hoppborg Backklättring Fem-kamp Korv, Popcorn Knattevätterloppet Kokosbollskatapult Klippkort till aktiviteterna 20 kr Arr. Allianskyrkan och Korskyrkan Jönköping Närvarande medmänniska - någon att samtala med I Korskyrkans församling finns en grupp människor med olika erfarenhet och kompetens. De erbjuder att möta dig i olika typer av samtal: Stödsamtal Själavårdssamtal Parsamtal Förbönssamtal Andlig vägledning Bikt Kontakt Önskar du någon av dessa former av samtal så ringer du tel eller skickar e-post till

16 Öppettider Måndag 23 juni Söndag 17 augusti Måndag Torsdag Fredag Lördag Söndag Programkvällar Fredagar Söndagar Gudstjänster Korskyrkans församling firar Gudstjänst varje söndag kl.10:00. Under sommaren sker det i Vättersalen 1 trappa upp. Gudstjänsterna är öppna för alla som vill vara med. Efteråt dricker vi kyrkkafe på Cafe 93. Gilla Café 93 på Facebook! Café 93 Korskyrkans församling Östra Storgatan Jönköping

Nu gör jag något nytt

Nu gör jag något nytt Nu gör jag något nytt Linda Alexandersson fredag 15 maj Det började med att två tjejer i min församling i Arvika, åkte ner hit till Göteborgsområdet för att träffa en präst. De hade bekymmer på ett område

Läs mer

Växtkraft. I detta nummer

Växtkraft. I detta nummer Aktuellt från Finspångs Missionsförsamling Årgång 54, nummer 2 Juni - Aug 2012 Växtkraft I detta nummer Inre tillväxt Sid 2 Växtkraft i Finspång Sid 6 En västgöte har kommit till Finspång Sid 7 Bönergårdsprogrammet

Läs mer

Musikalisk midsommarbukett

Musikalisk midsommarbukett www.missionskyrkantibro.se Musikalisk midsommarbukett Aktuellt från Missionskyrkan i Tibro På midsommaraftons kväll bjuds det på konsert med gruppen Boman Hald på Missveden i Hjo. Så här berättar de om

Läs mer

Välkommen till sommarkvällarna

Välkommen till sommarkvällarna NU följ med bland de senaste nyheterna och aktiviteterna från Furuboda kommer ut 4 gånger per år nr 2 2014 Ur innehållet: Vår + terminsslut = Skolresa för AKO! Assistentkursen praktik - jobb Årshögtid

Läs mer

ÖLMSTAD PINGST. www.olmstadpingst.com

ÖLMSTAD PINGST. www.olmstadpingst.com ÖLMSTAD PINGST www.olmstadpingst.com P R O G R A M - I N F O R M AT I O N - R E P O R TAG E SEPTEMBER - NOVEMBER 2013 VÄLKOMMEN HEM! Av: Thore Johansson Jag hörde en berättelse om en man i ett amerikanskt

Läs mer

Mirjam.2/08. Kyrkan i samhället. Sjukhuskyrkan Samverkan kyrka - vård. Information från Svenska kyrkan i Ljungskilebygden

Mirjam.2/08. Kyrkan i samhället. Sjukhuskyrkan Samverkan kyrka - vård. Information från Svenska kyrkan i Ljungskilebygden Mirjam.2/08 Information från Svenska kyrkan i Ljungskilebygden Kyrkan i samhället Sjukhuskyrkan Samverkan kyrka - vård innehåll ingång 2 3 5 7 9 12 En gästvänlig och engagerad kyrka Sjukhuskyrkan - ett

Läs mer

Kyrknytt Juni - Augusti 2015

Kyrknytt Juni - Augusti 2015 Kyrknytt Juni - Augusti 2015 Pastorns funderingar Allt har sin tid, allt som sker under himlen har sin stund. Predikaren 3:1 För 15 år sedan var jag för första gången med och planterade träd tillsammans

Läs mer

Konsten att leva. www.motesplatsbromma.com. 17 november Öppet seminarium med Börge Ring: Konsten att leva nu utan att vika för det svåra.

Konsten att leva. www.motesplatsbromma.com. 17 november Öppet seminarium med Börge Ring: Konsten att leva nu utan att vika för det svåra. Skapa gott liv Andrum Öppna seminarier om livet Kurs i Konsten att Leva Alpha-kurser Alla-kan-sjunga-kör Livets pärlor Den inre resan Mansfrukostar Pilgrimskurs Pilgrimsvandring Spa för själen Sinnesrogudstjänst

Läs mer

Nära livet livsnära. Feb - maj 2012 Nr 2, årgång 16

Nära livet livsnära. Feb - maj 2012 Nr 2, årgång 16 Feb - maj 2012 Nr 2, årgång 16 Nära livet livsnära Från Mogen Nielsens vistelse hos oss 2006 noterade jag bl.a. att han sade: Det mest naturliga är vår relation till Gud ( Joh. 1:12). Personligen har jag

Läs mer

Direkt. Åk på konferens i sommar! Frizon mer än en tonårsfestival s. 8-9. Sarah Kelly till Torpkonferensen s. 6-7. Nr 3 juni 2011

Direkt. Åk på konferens i sommar! Frizon mer än en tonårsfestival s. 8-9. Sarah Kelly till Torpkonferensen s. 6-7. Nr 3 juni 2011 Nr 3 juni 2011 Direkt Frizon mer än en tonårsfestival s. 8-9 Sarah Kelly till Torpkonferensen s. 6-7 Åk på konferens i sommar! 1 INNEHÅLL Sommarläger är mötesplatser för livet 3 Åk på läger i sommar! 4

Läs mer

Programbladet. Johannebergs Missionskyrka

Programbladet. Johannebergs Missionskyrka Programbladet Johannebergs Missionskyrka juni - oktober 2013 G å m e d G U D Medvetet eller omedvetet går vi med Gud hela tiden. Gud är inte långt borta från någon av sina dyrbara skapelser. För mig är

Läs mer

Därför är vi medlemmar

Därför är vi medlemmar i Abrahamsbergskyrkan 1/12 Nya grannar Gemensam Framtid till Alvik Därför är vi medlemmar Gemenskap och öppenhet lockar Scoutledare i fokus Varje scout är lika viktig l Vi Ledare människor har många behov.

Läs mer

tre- orn Norrsken mitt i sommaren Linnea till jubilerande Korsfesten Krysset sid 3 sid 6 sid 4 Nyheter från Burträsks församling Juni-Augusti 2007

tre- orn Norrsken mitt i sommaren Linnea till jubilerande Korsfesten Krysset sid 3 sid 6 sid 4 Nyheter från Burträsks församling Juni-Augusti 2007 tre- orn Nyheter från Burträsks församling Juni-Augusti 2007 Norrsken mitt i sommaren sid 3 Linnea till jubilerande Korsfesten sid 6 Krysset sid 4 2 Min sommarlängtan Med stor förväntan ser jag fram emot

Läs mer

Varje övning en gudstjänst

Varje övning en gudstjänst www.missionskyrkantibro.se November 2013 Varje övning en gudstjänst Aktuellt från Missionskyrkan i Tibro Vid en gudstjänst i november gästas Missionskyrkan av Lutherska Missionskyrkans kör från Göteborg.

Läs mer

Madde Boberg. Intervju: Barn- och familjepastor. Invigning: Ny Second Hand Hjärta till Hjärta. Brev från: Tyskland Kerstin och Daniel Persson

Madde Boberg. Intervju: Barn- och familjepastor. Invigning: Ny Second Hand Hjärta till Hjärta. Brev från: Tyskland Kerstin och Daniel Persson nr 2 Mar - Maj 2012 Intervju: Barn- och familjepastor Madde Boberg Invigning: Ny Second Hand Hjärta till Hjärta Brev från: Tyskland Kerstin och Daniel Persson Pastorn har ordet Hela livets kyrka! Vid flera

Läs mer

Fagerhults kyrka efter teckning av bygdens konstna r So ren Falk

Fagerhults kyrka efter teckning av bygdens konstna r So ren Falk Svenska Kyrkan i Högsby, Fagerhult, Fågelfors och Långemåla församlingar Nr 2013-1 Fagerhults kyrka efter teckning av bygdens konstna r So ren Falk När orden inte räcker till sid 2 Min relation till Gud...

Läs mer

Församlingsblad. Eskilstuna Missionsförsamling och SMU. Nr 3 2012 Årgång 75

Församlingsblad. Eskilstuna Missionsförsamling och SMU. Nr 3 2012 Årgång 75 Församlingsblad Nr 3 2012 Årgång 75 juni 2012 - sept 2012 Eskilstuna Missionsförsamling och SMU Årets konfirmander Gemenskap och mångfald Gry har landat och trivs Kalender och notiser 1 Gemenskap och mångfald

Läs mer

Fiskebäcks Missionsförsamling

Fiskebäcks Missionsförsamling Fiskebäcks Missionsförsamling Församlingsblad Nr 3 2001 SCOUTER, SCOUTER ÖVERALLT SCOUTER Visst var det en mäktig syn när 25 000 scouter från hela Sverige samlades under det stora lägret i somras. Och

Läs mer

GLIMT FRÅN ÅRSMÖTET s 2 ÅRGÅNG 78 NR 2 2015 LIV I CENTRUM NYHETER, INFORMATION OCH PROGRAM FRÅN BETELKYRKAN I ÖREBRO. Fixargänget i arbetstagen

GLIMT FRÅN ÅRSMÖTET s 2 ÅRGÅNG 78 NR 2 2015 LIV I CENTRUM NYHETER, INFORMATION OCH PROGRAM FRÅN BETELKYRKAN I ÖREBRO. Fixargänget i arbetstagen ANDAKT MED SÖREN s 2 GLIMT FRÅN ÅRSMÖTET s 2 ÅRGÅNG 78 NR 2 2015 LIV I CENTRUM NYHETER, INFORMATION OCH PROGRAM FRÅN BETELKYRKAN I ÖREBRO. EN DEL AV VILL DU HA pastorns Veckobrev via e-post, hör av dig

Läs mer

Församlingsbladet. Korsets tecken. Breaking News! Bibeläventyret fortsätter. Örby-Skene församling N r 1 2013

Församlingsbladet. Korsets tecken. Breaking News! Bibeläventyret fortsätter. Örby-Skene församling N r 1 2013 Församlingsbladet Örby-Skene församling N r 1 2013 Korsets tecken Breaking News! Bibeläventyret fortsätter 1 Lite av varje... Välkommen till vårens församlingsblad för din församling. Här har vi försökt

Läs mer

Ny Horisont. Nr 1 2011. Missionskyrkan och SMU i Nässjö APRIL - JUNI

Ny Horisont. Nr 1 2011. Missionskyrkan och SMU i Nässjö APRIL - JUNI Ny Horisont Nr 1 2011 Missionskyrkan och SMU i Nässjö APRIL - JUNI Ge mig en handfull av påskens förtröstan, en ton av okuvligt hopp mitt i skymningslandets kännbara brist på ljus. Kjell Olof Bohlin Ny

Läs mer

16-22 JUNI 2014 S E D A N 15-21 JUNI TEMA: ÄLSKA ALLA FOLK WWW.TORPKONFERENSEN.NU

16-22 JUNI 2014 S E D A N 15-21 JUNI TEMA: ÄLSKA ALLA FOLK WWW.TORPKONFERENSEN.NU 16-22 JUNI 15-21 JUNI 2014 MIDSOMMARVECKAN MIDSOMMARVECKAN S E D A N 2015 1 8 8 7 S E D A N 1 8 8 7 TEMA: ÄLSKA ALLA FOLK WWW.TORPKONFERENSEN.NU Ny bok av Egil Svartdahl Jag hoppas att någon en dag kommer

Läs mer

Fri från press och tristess? Ett vidgat perspektiv. utmattning

Fri från press och tristess? Ett vidgat perspektiv. utmattning Foto: Tomas Hagenfors Åreskutan 7 jan 2015 Tomas Hagenfors Mr TOMSING Dags för ännu en katalog - den 25:e i ordningen. Många sidor känns igen från förra året, men vi har också en del nyheter som vi är

Läs mer

Om att bli mer lik Gud och sig själv.

Om att bli mer lik Gud och sig själv. Om att bli mer lik Gud och sig själv. 2 Helgjuten Om att bli lik Gud och sig själv 3 Jonas Lundkvist equmenia 2012 Grafisk form & Illustration: Rebecca Miana Olsson Första utgåvan equmenia Box 14038, 167

Läs mer

Att bilda ny församling BERÄTTA TRO - Kyrkokonferens i Karlstad Det viktigaste i det nya

Att bilda ny församling BERÄTTA TRO - Kyrkokonferens i Karlstad Det viktigaste i det nya Mötesplatsen En tidning från Karlstads missionsförsamling Nr 1 februari - april 2013 Att bilda ny församling BERÄTTA TRO - Kyrkokonferens i Karlstad Det viktigaste i det nya Föreståndartankar Tolkningar

Läs mer

FÖRSAMLINGSBLADET. Lidköpings församling Advent Jul Nyår

FÖRSAMLINGSBLADET. Lidköpings församling Advent Jul Nyår FÖRSAMLINGSBLADET Lidköpings församling Advent Jul Nyår Nr 4 2007 Gåvorna och gåvan Varifrån kommer julklapparna? Barnen frågar när de ser paketen under granen. Tomten var här, blir kanske svaret. Men

Läs mer

FÖRSAMLINGSBLAD. Kyrkokonferensen. Dunderklumpen. Körresa Sid. 13-14. Porträttet Sid. 6-7 Sid. 7. Sid. 12 PROGRAMBLAD SEPTEMBER - NOVEMBER 2014

FÖRSAMLINGSBLAD. Kyrkokonferensen. Dunderklumpen. Körresa Sid. 13-14. Porträttet Sid. 6-7 Sid. 7. Sid. 12 PROGRAMBLAD SEPTEMBER - NOVEMBER 2014 FÖRSAMLINGSBLAD BORÅS PROGRAMBLAD SEPTEMBER - NOVEMBER 2014 Konfirmation 2014. Foto: Knäpparen, Tina Bergstrand Porträttet Sid. 6-7 Sid. 7 Kyrkokonferensen Dunderklumpen Sid. 12 Körresa Sid. 13-14 Församlingsboken

Läs mer

Stenhammarkyrkan. En hälsning från. Nummer 3 2005 0510-858 60. Jahnstedts Redovisning AB Janeric Jahnstedt. Välkommen till RIA SECOND HAND

Stenhammarkyrkan. En hälsning från. Nummer 3 2005 0510-858 60. Jahnstedts Redovisning AB Janeric Jahnstedt. Välkommen till RIA SECOND HAND Skaragatan 44 Lidköping 0510-48 40 35 Välkommen till RIA SECOND HAND Solhagsvägen 43, Lidköping Öppet: To, Fr 10.00-16.00 Lö 10.00-13.00 Alla varor mottges tacksamt. Ring 0510-25 590, 62 360. En hälsning

Läs mer

Inbjudan. till dop i Lidköpings församling Välkommen till livet, och välkommen till kyrkan!

Inbjudan. till dop i Lidköpings församling Välkommen till livet, och välkommen till kyrkan! Inbjudan till dop i Lidköpings församling Välkommen till livet, och välkommen till kyrkan! Grattis till ett nytt liv! Det finns få händelser i livet som är så omvälvande som när ett litet barn föds. Kanske

Läs mer

Konfan drar igång. Fia drar söderut. Ida på Equmenia. Ny ordförande för ny organisation. Livsfrågor, samvaro och bad. Aten nästa för vår ungdomsledare

Konfan drar igång. Fia drar söderut. Ida på Equmenia. Ny ordförande för ny organisation. Livsfrågor, samvaro och bad. Aten nästa för vår ungdomsledare i Abrahamsbergskyrkan 2/12 Ida på Equmenia Ny ordförande för ny organisation Konfan drar igång Livsfrågor, samvaro och bad Fia drar söderut Aten nästa för vår ungdomsledare Ledare Är kyrkan relevant? lnyligen

Läs mer