PRISER Fjärrvärme. Stadsnät. Elnät. Tillsammans för Landskronas miljö! landskronaenergi.se

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "PRISER 2014. Fjärrvärme. Stadsnät. Elnät. Tillsammans för Landskronas miljö! landskronaenergi.se"

Transkript

1 PRISER 2014 Elnät Fjärrvärme Stadsnät Tillsammans för Landskronas miljö! landskronaenergi.se

2 Din el färdas tryggt i våra kablar Att vi äger Landskronas centrala elnät innebär att vi har ansvar för att distribuera den el som alla centralt boende landskronabor köper via sitt elhandelsföretag. Efter avregleringen av elmarknaden kan du som kund fritt välja vem du vill handla el av det vill säga att du väljer själv ditt elhandelsföretag. Landskrona Energi tar ansvar för att leverera hållbara och säkra energi- och kommunikationslösningar inom Landskrona stad. Samtidigt är det viktigt för oss att vara mer än ett energiföretag. I vår roll som lokal energileverantör möjliggör vi dagligen så att alla landskronabor får ljus, kraft, värme och kommunikationstjänster levererat till sitt boende. Vi finns till för att din vardag som landskronabo ska bli lite enklare, och vi står för en hållbar framtid med miljötänkandet i fokus. Fler ansluter sig till fjärrvärmenätet Det är inte det minsta konstigt tycker vi på Landskrona Energi. Vi har jobbat i 30 år med klimatanpassad värmeproduktion och har lärt oss att en långsiktigt trygg och prisvärd värme med god service lönar sig. Landskrona Stadsnät, nu ännu bättre I flera år har Landskronas stadsnät varit ett av de fem bästa i landet. Det innebär att just landskronaborna äger och har möjlighet att nyttja ett av Sveriges bästa bredbandsalternativ. Under 2013 byggde vi ut och uppgraderade den sista fasen av aktiv utrustning i det öppna stadsnätet. Det ger våra kunder en snabbare, säkrare och tryggare anslutning. Vi finns i Landskrona för Landskrona.

3 Fjärrvärme Enkel lösning Principen för fjärrvärme är enkel. Den bygger helt enkelt på att din och många andra fastigheter får värme från en enda anläggning, istället för att varje hus har en egen panna. När det varma vattnet når ditt hus leds det in till fastighetens fjärrvärmecentral. Via denna överförs värmen till husets värmesystem. Tillsammans med landskronaborna har vi minskat utsläppen från fossila bränslen med över 90 %. Visste du att Under första driftåret 2013 har Energiknuten producerat 125 GWh värme, vilket motsvarar cirka 42 % av Landskrona stads värmebehov under ett normalår. Elproduktionen uppgår till 34 GWh vilket motsvarar hushållsel till cirka villor. Tillsammans med landskronaborna har vi minskat utsläppen från fossila bränslen med över 90 %. Anslutning Vid anslutning till fjärrvärmenätet tas en anslutningsavgift ut som en engångssumma. De löpande månadskostnaderna består av en fast avgift och en energiavgift. Den fasta avgiften fördelas jämnt över året. Energiavgiften består av månadsförbrukningen enligt kundens värmemätare. I energiavgiften ingår även energiskatt och miljöavgift. Fjärrvärme Normalprislista 2014 Fastigheter* För näringsidkare (företag, flerbostadshus, lokaler och samfälligheter) består fjärrvärmepriset av: En fast avgift per prisgrupp som beräknas utifrån den effekt som du abonnerar på En fast avgift per abonnerad effekt En rörlig energiavgift En rörlig flödesavgift FAST AVGIFT Prisgrupp Abonnerad effekt (kw) ENERGIAVGIFT (Rörlig avgift) EFFEKT kw Villor samt en och tvåfamiljshus* Den löpande månadskostnaden för dig som kund i villa består av två delar: En fast avgift En rörlig energiavgift FAST AVGIFT ENERGIAVGIFT (Rörlig avgift) Per prisgrupp Kr/år Kr/år Kr/år inkl moms Öre/kWh Per abonnerad effekt kr/år kr/år kr/år kr/år SOMMAR (maj-sept) Kr/MWh VINTER (okt-april) Kr/MWh 288 kr/år 418 kr/år FLÖDESAVGIFT (Rörlig avgift) Kr/m3 0 Den fasta avgiften fördelas jämnt över året. Energipriset räknas ut genom att multiplicera energiavgiften (Kr/MWh) med använd energi (MWh). Den fasta avgiften fördelas jämnt över året. Energipriset räknas ut genom att multiplicera energiavgiften (öre/kwh) med använd energi (kwh). Öre/kWh inkl moms 44,9 56,1 Övriga avgifter ÖVRIGA AVGIFTER Kr Kr inkl moms Inflyttningsavgift Återinkopplingsavgift 1) 800 Återinkopplingsavgift 2) ) Efter avstängning p g a bristande betalning mm 2) På egen begäran, t ex ej nyttjar anläggning under viss tid * För energileverans gäller allmänna avtalsvillkor. I energiavgiften ingår gällande energi- och miljöskatter. Normalprislistan gäller från den 1 januari 2014 och tills vidare.

4 Elnät Sveriges elnätsområden Dagens elnät i Sverige består av tre nivåer; stamnätet, regionala elnät och lokala elnät. Tillsammans når landets elnät mer än 13 varv runt jorden, vilket motsvarar mil ledning. Det finns cirka 170 elnätsföretag i Sverige, varav vi på Landskrona Energi äger och driftar det lokala nätet i Landskrona. Nyanslutning till elnätet Om du bygger nytt hus och vill ha el till huset behöver du en s.k. nyanslutning till elnätet. Du kontaktar en behörig elinstallatör som skickar en föranmälan till oss. För varje ny anslutning betalar du en anslutningsavgift. Anslutningsavgifter Lågspänning Schablonpris gällande inom sammanhållen bebyggelse. Kr Kr inkl moms Egna nät Landskrona Energi äger elnätet i tätorten Landskrona, och E.ON äger elnätet i övriga delar av kommunen. Att vi äger Landskronas centrala elnät innebär att vi har ansvar för att distribuera den el som alla centralt boende landskronabor köper via sitt elhandelsföretag. Vårt mål är att din vardag ska fungera med så få störningar som möjligt samtidigt som utbyggnad och underhåll för att ytterligare förbättra leveranssäkerheten pågår kontinuerligt. Det finns bara en sak som vi prioriterar högre än leveranssäkerhet och det är elsäkerhet. Enbostadshus Servissäkring A max 200 m mellan närmaste anslutningspunkt och servis till 1800 m mellan närmaste anslutningspunkt och servis + pris per meter kr/m kr/m Kolonimområde Servissäkring A (befintligt koloniområde) Övriga serviser offert offert Tillfällig anslutning (byggkraft) i anvisad uttagspunkt A A A Från 125 A offert offert Tillkommande kostnad per abonnemang utöver första vid nyanslutning Utökning av antalet abonnemang inom befintlig fastighet OBS! För tillfälliga anslutningar vid kommande fasta anslutningar debiteras anslutningsavgift för fastanslutning plus kostnader för etablering av tillfällig anslutning. Beställare svarar för schakt och/eller rörförläggning inom tomtmark. Anslutningsavgifter offereras då stora avvikelser förekommer i t ex uttagsmönster. Priserna som anger inklusive moms är beräknade på nuvarande mervärdesskatt. I det fall denna ändras sker motsvarande förändring i debiteringen gentemot kunden. Högspänning Landskrona Energi AB lämnar offert när det gäller anslutningsavgift för högspänning. Det här kan du göra med 1kWh: Kolla på TV i cirka 10 timmar. Värma upp mat i micron i 40 minuter Få belysning med en lågenergilampa i 100 timmar. Spela på datorn i 10 timmar.

5 Elnät El för det moderna samhället Elen är en förutsättning för det moderna samhället. Det kräver en enorm infrastruktur och ett system där flera avancerade funktioner och aktörer måste samarbeta. Elkraften distribueras via högspänningsledningar fram till Landskrona. Här tas elkraften emot via vår mottagningsstation och distribueras vidare till våra kunder. Elförbrukningen mäts sedan av våra elmätare som är fjärravlästa. På Mina sidor, kan du som elnätskund bland annat följa din energiförbrukning och se hur dina kostnader påverkas. För elnätsavtalet gäller elbranschens allmänna avtalsvillkor som hittas på vår hemsida. Visste du att I början av 1900-talet lade vi 58 timmar i veckan på hushållsarbete. Idag är vi nere i 15 timmar. Tack vare att elen färdats tryggt i våra kablar sedan 1908 har många kunnat få en bättre livskvalitet genom att ha tid över till annat. Snabbfakta om våra elnät - ca elnätskunder i Landskrona km ledning nätstationer - 3 mottagningsstationer Elnätsavgifter Säkringskunder enkeltariff, ES 40 Abonnemangsavgift Abonnemangssäkring. Ampere. Kr/år exkl moms Kr/år inkl moms Lägenhet 16A Övriga 16A A A A A A A A A A A Rörlig avgift Övriga avgifter Öre/kWh Öre/kWh inkl moms 8,0 10,0 Kronor Kronor inkl moms Inflyttningsavgift Återinkopplingsavgift (1) 800 Återinkopplingsavgift (2) (1) efter avstängning pga bristande betalning m m (2) på egen begäran, t ex ej nyttjar anläggn under viss tid I tariffen ingår transiteringsavgifter för överliggande nät samt elberedskapsavgift, elsäkerhetsavgift och nätövervakningsavgift.

6 Stadsnät Så här fungerar Landskrona Stadsnät Stadsnätet ger dig en blixtsnabb fiberanslutning med tillgång till högkvalitativa tjänster. Landskrona Stadsnät är ett öppet stadsnät med många leverantörer i samma nät vilket betyder att nätet har flera olika tjänsteleverantörer av Bredband, TV och telefoni. Du kan i en och samma anslutning själv bestämma vilken leverantör du vill ha och byta när som helst utefter dina behov. Fördelar med Stadsnät Säkrat för framtiden Bredare utbud av tjänster Lägre priser Blixtsnabb uppkoppling Driftsäker lösning Lokal service Högre fastighetsvärde Bäst i Skåne på stadsnät Inom Landskrona fanns visionen om den digitala staden redan på 1990-talet. I denna anda påbörjades utbyggnaden av Landskronas fiberbaserade stadsnät redan för 15 år sedan. Landskrona Stadsnät ägs och drivs av Landskrona Energi AB och rankas i undersökningar som ett av de bästa och mest välutbyggda i Sverige. När Svenskt Näringsliv presenterade statistik för landets kommuner 2013 rankades Landskrona för sjätte året i rad högst i Skåne på stadsnät, och som femte bäst i Sverige. Observera att Landskrona Energi endast står för själva anslutningen till stadsnätet. När du är ansluten beställer du den tjänst du önskar från en av våra tjänsteleverantörer. Bredband En tjänst som ger dig en snabb och säker internetuppkoppling med hastigheter från 10 Mbit till 1 Gbit! TV Kabel-TV är den teknik som innebär minsta möjliga kringutrustning. Med kabel-tv kan flera se på olika kanaler samtidigt, utan extra TVboxar. Du kan dessutom välja att komplettera utbudet på din kabel-tv med IPTV för maximal upplevelse. Telefoni Du köper tjänsten separat eller ihop med bredbandet till ett mer förmånligt pris. Man använder din befintliga telefon och ditt nuvarande telefonnummer precis som vanligt. Med IP-telefoni kan hushållet göra en radikal förändring i månadskostnaden för telefonin. I flera år har Landskrona Stadsnät rankats högt. Det innebär att just Landskronaborna har möjlighet att nyttja ett av Sveriges bästa bredbandsalternativ. Ett växande fibernät Stadsnätet är väl utbyggt i Landskrona. Vi finns i centrala Landskrona samt i samhällena Glumslöv, Härslöv, Asmundtorp, Häljarp, Annelöv och Saxtorp. På vår hemsida finns en adresslista över anslutna fastigheter. Om din fastighet inte är ansluten är du välkommen att kontakta oss för mer information eller för att göra en intresseanmälan.

7 Kundtjänst Kundtjänst svarar på dina frågor när det gäller elnät, fjärrvärme och stadsnät. Du kan kontakta kundtjänst med frågor om din räkning, för att teckna eller avsluta abonnemang och få information om olika betalningssätt. Kontakta kundtjänst på E-post: Telefon kundtjänst: Felanmälan Skulle det vara fel på din egen anläggning ska du kontakta en elinstallatör direkt. Är det fel på någon av Landskrona Energis anläggningar eller ledningar ber vi dig att kontakta oss på E-post: Jourtelefon: (dygnet runt) Ny kund, el & fjärrvärme När du flyttar till Landskrona stad anmäler du abonnemang för elnät samt fjärrvärme till Landskrona Energi senast 30 dagar före inflytt. Blanketten Anmälan abonnemang el och fjärrvärme hittar du på vår hemsida, där finns även utförlig information om anmälan. Stadsnät och Bredband Om du redan har stadsnät draget till ditt hem eller fastighet och är intresserad av att ansluta dig till en tjänst besöker du enklast landskrona.net med valfri webbläsare. Vill du anmäla ditt intresse för anslutning av din villa eller fastighet till Stadsnätet kontaktar du vår kundtjänst. Är du osäker om du har Stadsnät draget går det bra att söka fram informationen på vår hemsida eller genom att kontakta kundtjänst. Anslutningsavgifter Kontakta oss för information eller besök vår hemsida Information och avtalsvillkor Vill du beställa våra allmänna avtalsvillkor eller annat informationsmaterial kontaktar du enklast kundtjänst. Mervärdesskatt Priserna som anger inklusive moms är beräknade på nuvarande mervärdesskatt. Dröjsmål med betalningen Landskrona Energi skickar kravbrev på fakturor som är obetalda efter fakturans förfallodag. Landskrona Energi AB Kundtjänst: Postadress: Box 226, Landskrona Besöksadress: Gasverksgatan 2 Telefon växel: E-post: Hemsida: Vi hörs!

Välkommen som kund hos Borås Elnät AB

Välkommen som kund hos Borås Elnät AB Välkommen som kund hos Borås Elnät AB Borås Elnät AB ansvarar för elnätet fram till fastigheterna i Borås centralort. Det är ett uppdrag som vi haft sedan 1894, då Borås Stads Elektricitetsverk grundades.

Läs mer

Fiber till landsbygden

Fiber till landsbygden Fiber till landsbygden Fibernät för framtiden Optisk fiber är den bästa lösningen för riktigt snabbt bredband, Internet, telefoni och TV. För framtidens TV och tjänster över Internet behöver äldre teknik

Läs mer

STADSNÄT. Frågor och svar. stadsnat.dalaenergi.se

STADSNÄT. Frågor och svar. stadsnat.dalaenergi.se STADSNÄT Frågor och svar stadsnat.dalaenergi.se Innehåll Vad är egentligen ett öppet nät?...3 Vad är ett fibernät?...3 Är nätet framtidssäkert?...3 Villaanslutning...4 Flerbostadshus...8 Företagsfastigheter...9

Läs mer

Äntligen kan du ansluta dig till fibernätet Information om att skaffa fiber

Äntligen kan du ansluta dig till fibernätet Information om att skaffa fiber Äntligen kan du ansluta dig till fibernätet Information om att skaffa fiber Grävning ingår Hastighetsjämförelser Så lång tid tar det att ladda ner en dvd-film på 4,7 gb eller 1gb filer. Dvd 1gb ADSL 2

Läs mer

DIN KONTAKT MED ELFÖRETAGEN

DIN KONTAKT MED ELFÖRETAGEN DIN KONTAKT MED ELFÖRETAGEN Sid 3 sid 2 Dina valmöjligheter när det gäller el Sid sid 54 Din elförbrukning (fakta om mätaravläsning) Sid 7 sid 6 Du ska flytta in (så gör du med dina elavtal) Sid 9 sid

Läs mer

Svenska Fibernät bygger ut fiber till landsbygden & ~.X~.~SKA FIBERNÄT

Svenska Fibernät bygger ut fiber till landsbygden & ~.X~.~SKA FIBERNÄT Svenska Fibernät bygger ut fiber till landsbygden & ~.X~.~SKA FIBERNÄT Fibernät för framtiden Optisk fiber är den bästa lösningen för riktigt snabbt bredband, Internet, telefoni och TV. För framtidens

Läs mer

Landskrona Stadsnät. kom igång guide. landskrona.net

Landskrona Stadsnät. kom igång guide. landskrona.net Landskrona Stadsnät kom igång guide landskrona.net Landskrona Stadsnät Landskrona Stadsnät rankas i undersökningar som ett av de bästa och mest välutbyggda i Sverige. Nätet är helt fiberbaserat vilket

Läs mer

Uppsala Stadsnät bygger ut fiber till villor

Uppsala Stadsnät bygger ut fiber till villor Uppsala Stadsnät bygger ut fiber till villor Fibernät för framtiden Optisk fiber är den bästa lösningen för riktigt snabbt bredband, Internet, telefoni och TV. För framtidens TV och tjänster över Internet

Läs mer

Härryda Stadsnät bygger ut fiber till villor

Härryda Stadsnät bygger ut fiber till villor Härryda Stadsnät bygger ut fiber till villor Fibernät för framtiden Optisk fiber är den bästa lösningen för riktigt snabba bredbandstjänster; Internet, telefoni och TV. För framtidens TV och tjänster över

Läs mer

Nu finns chans till fiber i Påarp!

Nu finns chans till fiber i Påarp! 2014-10-29 «Förnamn» «Efternamn» «Postadress» «Postnr» «Ort» Avser fastighet: Båstad, «Fastighets_bet». Nu finns chans till fiber i Påarp! Är du intresserad av att få driftsäkert och snabbt internet, TV

Läs mer

Bredband via fiber i byn

Bredband via fiber i byn Bredband via fiber i byn -framtiden är här Foto: Karin Nilsson När bredbandet kom Att bo på landsbygden, ha nära till djur och natur, men ändå ha samma förutsättningar till kommunikation som de som bor

Läs mer

Bredband via fiber i byn. -framtiden är här. tingsryd.se. bild: Scanpix foto: Sofia Sabel

Bredband via fiber i byn. -framtiden är här. tingsryd.se. bild: Scanpix foto: Sofia Sabel Bredband via fiber i byn -framtiden är här tingsryd.se bild: Scanpix foto: Sofia Sabel När fibern kom till byn Att bo på landsbygden, ha nära till djur och natur, men ändå ha samma förutsättningar till

Läs mer

FJÄRRVÄRME I LJUNGBY FAKTA INFORMATION TILL VILLAÄGARE

FJÄRRVÄRME I LJUNGBY FAKTA INFORMATION TILL VILLAÄGARE FJÄRRVÄRME I LJUNGBY FAKTA INFORMATION TILL VILLAÄGARE 2015 Välkommen att ta del av vår information gällande villkor för fjärrvärmeanslutning till 1-2 familjshus. Ljungby Energi har idag ca 1 450 nöjda

Läs mer

framtidens bredband! Stadsnät från Borlänge Energi

framtidens bredband! Stadsnät från Borlänge Energi framtidens bredband! Stadsnät från Borlänge Energi Fritt stadsnät i Sedan 95:-/mån Vi bjuder också på anslutningsavgiften Runt år 1800 kom telegrafen, 50 år senare telefonen. Två apparater som gjorde det

Läs mer

Tidningen? Möt Peter. Bredband är en del av hans vardag. Sommartips! Stäng av strömmen men inte elmätaren och andra tips som sparar tid och pengar.

Tidningen? Möt Peter. Bredband är en del av hans vardag. Sommartips! Stäng av strömmen men inte elmätaren och andra tips som sparar tid och pengar. Kundtidning Nr 2 2006 Tidningen? Möt Peter. Bredband är en del av hans vardag. Läs mer på sidan 2 Sommartips! Stäng av strömmen men inte elmätaren och andra tips som sparar tid och pengar. Läs mer på sidan

Läs mer

Bredband via fiber i byn. -framtiden är här. tingsryd.se. bild: Scanpix foto: Sofia Sabel

Bredband via fiber i byn. -framtiden är här. tingsryd.se. bild: Scanpix foto: Sofia Sabel Bredband via fiber i byn -framtiden är här tingsryd.se bild: Scanpix foto: Sofia Sabel När fibern kom till byn Att bo på landsbygden, ha nära till djur och natur, men ändå ha samma förutsättningar till

Läs mer

SUPERKRAFT VIA FIBER

SUPERKRAFT VIA FIBER SUPERKRAFT VIA FIBER Framtidens stadsnät Alingsås Energi var tidigt ute med att erbjuda internet och TV via fiber i stadsnätet. Idag är ca 3000 hushåll och företag anslutna till stadsnätet. Förutom att

Läs mer

BÄSTA BREDBANDET INSTALLERA I DITT HUS! Bredband i världsklass! Uppgradera ditt hus och släpp in framtiden!

BÄSTA BREDBANDET INSTALLERA I DITT HUS! Bredband i världsklass! Uppgradera ditt hus och släpp in framtiden! INSTALLERA BÄSTA BREDBANDET I DITT HUS! Bredband i världsklass! Uppgradera ditt hus och släpp in framtiden! Blixtsnabbt, stabilt bredband Bättre TV 3 Prisvärd telefoni Nu kan du ansluta Bredband via fiberoptik

Läs mer

Varför skulle jag skaffa fiber?

Varför skulle jag skaffa fiber? Varför skulle jag skaffa fiber? Händige Ja varför skulle du skaffa fiber? Framförallt för att redan dagens tjänster på internet kräver allt mer bandbredd. För att inte tala om framtidens tjänster videosamtal,

Läs mer

Prisförslag 2014-09-08

Prisförslag 2014-09-08 Prisförslag 2014-09-08 62 lägenheter 6 kommersiella lokaler BRF Dannemora Presentation av Bredbandsbolaget Bredbandsbolaget erbjuder bredband med höga hastigheter för bredband, tv, telefoni och andra tjänster.

Läs mer

Bredbandsnät Z-väg förslag till årsstämma 2013

Bredbandsnät Z-väg förslag till årsstämma 2013 Bredbandsnät Z-väg förslag till årsstämma 2013 Sammanfattning Styrelsen föreslår att det gamla nuvarande kabel-tv-nätet i området ersätts med ett modernt fiberbaserad nätverk som förutom att distribuera

Läs mer

Frågor och svar om fiber och Öppen Fiber

Frågor och svar om fiber och Öppen Fiber Frågor och svar om fiber och Öppen Fiber Vad är fiber och varför ska man ha det? Fiberoptik är en modern teknik som ersätter traditionell koppar med glas. Det innebär att information kan skickas med ljusets

Läs mer

KOPPLA PÅ OCH KOPPLA AV

KOPPLA PÅ OCH KOPPLA AV KOPPLA PÅ OCH KOPPLA AV KOPPLA PÅ I DAG SÅ KAN DU KOPPLA AV I MORGON Att vara uppkopplad innebär i dag så mycket mer än att slå på datorn och öppna en webbläsare. På tjugo år har internet utvecklats från

Läs mer

Frågor och svar om el

Frågor och svar om el Frågor och svar om el Fråga: Varför ser fakturan annorlunda ut nu? Istället för en räkning från Söderhamn NÄRA så har jag fått två? Du som har Källmärkt el från Söderhamn NÄRA elhandel undrar kanske varför

Läs mer

DIN KONTAKT MED ELFÖRETAGEN

DIN KONTAKT MED ELFÖRETAGEN DIN KONTAKT MED ELFÖRETAGEN Dina valmöjligheter när det gäller el DU HAR TVÅ AVTAL ELNÄT OCH ELHANDEL Som kund har du två olika avtal. Det ena är ett elnätsavtal, med det elnätsföretag som äger elnätet

Läs mer

Bredbandsnät Z-väg förslag till årsstämma 2013

Bredbandsnät Z-väg förslag till årsstämma 2013 Uppdaterat 2013-11-14 Bredbandsnät Z-väg förslag till årsstämma 2013 Sammanfattning Styrelsen föreslår att det gamla nuvarande kabel-tv-nätet i området ersätts med ett modernt fiberbaserad nätverk som

Läs mer

Vi ses och hörs! Per Österberg, ny styrelseordförande på VEAB

Vi ses och hörs! Per Österberg, ny styrelseordförande på VEAB 2 Hej! Det är jag, Per Österberg, som fått uppdraget att vara VEABs nye styrelseordförande. Till vardags jobbar jag som byggkonsult. Jag gör husritningar. Det roligaste jag vet är att träffa människor

Läs mer

DIN KONTAKT MED ELFÖRETAGEN

DIN KONTAKT MED ELFÖRETAGEN DIN KONTAKT MED ELFÖRETAGEN sid 2 Dina valmöjligheter när det gäller el sid 4 Din elanvändning (fakta om mätaravläsning) sid 6 Du ska flytta in (så gör du med dina elavtal) sid 8 Du ska flytta ut (så gör

Läs mer

Din kontakt med elföretagen

Din kontakt med elföretagen Din kontakt med elföretagen sid 2 Dina valmöjligheter när det gäller el sid 4 Din elförbrukning (fakta om mätaravläsning) sid 6 Du ska flytta in (så gör du med dina elavtal) sid 8 Du ska flytta ut (så

Läs mer

Anslut världen på dina villkor. Med Öresundskraft stadsnät

Anslut världen på dina villkor. Med Öresundskraft stadsnät Anslut världen på dina villkor Med Öresundskraft stadsnät Frihetsfibern Öresundskraft stadsnät är det självklara alternativet för dig som inser att en bra digital uppkoppling är lika viktig som vattnet

Läs mer