GÅVOKORT IMPERIAL SORTIMENT PRESENTKORT OF SWEDEN

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "GÅVOKORT IMPERIAL SORTIMENT PRESENTKORT OF SWEDEN"

Transkript

1 GÅVOKORT IMPERIAL SORTIMENT PRESENTKORT OF SWEDEN

2 DET ÄR ENKELT MOTTAGAREN VÄLJER SJÄLV Presentkort of Sweden är gåvan för er som vill ge något där ni garanterar att mottagaren blir tillfredsställd och nöjd med sin julklapp. Med detta gåvokort ger ni mottagaren möjligheten att välja sin gåva själv. SÅ LÖSER DU IN DITT KORT Mottagaren får kortet och går in på med det presentkortsnummer och lösenord som finns på kortet. Som inloggad presenteras en mängd olika gåvor, han/hon gör sitt val och fyller i sina uppgifter. Efter två veckor finns gåvan på valt ställe. LEVERANS Kostnad för att skicka ut varan är 70 kr/kort (inom Sverige). SPÅRA DIN FÖRSÄNDELSE Mottagaren av kortet kan alltid spåra sitt paket på vår hemsida för att se status på leveransen samt själv välja vilket utlämningsställe som han eller hon vill ha gåvan skickad till. När mottagarens paket har ankommit till utlämningsstället får de ett SMS (förutsatt att mobilnummer har fyllts i) om att paketet finns för uthämtning. Om ej telefonnummer har angivits kommer de att få en avi hem som talar om att paketet finns för uthämtning. Det ligger hos utlämningsstället upp till 20 dagar och som mest skickas tre stycken påminnelser ut till mottagaren. Paket som ej hämtas ut skickas tillbaka till oss.

3 GÖR UPPLEVELSEN PERSONLIG Lägg med en personlig hälsning i kortet samt på gåvosidan.

4 DIGITALT GÅVOKORT Om ni har mottagare på flera olika ställen i Sverige eller Europa erbjuder vi möjligheten att maila ut ert gåvokort. Kortet fungerar på samma sätt som de fysiska kortet med den skillnaden att mottagaren får det direkt i inkorgen. Det går även här att göra kortet anpassat efter ert företag, med logo och hälsning. Maila ut ditt gåvokort! PERSONLIG VIDEOHÄLSNING Vill ni göra hälsningen än mer personlig än i text och bild, finns möjligheten att lägga till en film på er landningssida. Kanske vill chefen spela in en videohälsning och tacka för året som varit, eller har ni en film som beskriver ert företag som vore värdefull att visa era kunder. Vi har en reklambyrå som vi samarbetar med och vi förmedlar gärna kontakten till dem om ni vill skapa något unikt. Att lägga upp en filmhälsning gör vi kostnadsfritt från 50st kort eller fler, detta inkluderar ej produktion av filmen.

5 RESPONSIV DESIGN Med en uppdaterad responsiv design gör vi det möjligt att lösa in gåvan från en smartphone, läsplatta eller en vanlig dator.

6 VÄLJ BLAND VARUMÄRKEN Samtliga varumärken finns representerade hos presentkortofsweden. D E S I G N S W E D E N

7 MORGONROCK OCH 4-DELS BÄDDSET Morgonrock i en otroligt mjuk fleecekvalitet. Rocken har en bredare krage och en liten dekorbrodyr vid höger bröst. Förpackas med högkvalitativt bäddset i 100 % bomull vilket ger en mycket mjuk och sval känsla mot huden. Bäddsetet består av två påslakan och två örngott.

8 GJUTJÄRNSGRYTA OCH KÖKSTILLBEHÖR En gedigen gryta tillverkad i emaljerad gjutjärn. Perfekt till härliga långkok och grytor. Förpackas med köksredskap i oljat akaciaträ, robust förkläde och grytlapp i stentvättad canvas detaljer i konstläder.

9 DATORVÄSKA, MOBILSLEEVE OCH EARPLUGS Skyddande Replay Phone Case i universala storlekar till din smartphone. Försluts med dragband i läderimitation. Förpackas med datorväska och ett par färgglada earplugs. TIDNINGSPRENUMERATIONER RESIDENCE OCH DRÖMHEM 12 nummer av Recidence och 12 nummer av Drömhem.

10 GLASKRUKA OCH LJUSSTAKAR I MARMOR Stilren kruka från Holmegaard. Designern Maria Berntsen har skapat en kruka i glas och läder som sprider stämning i skandinavisk stil. Förpackas med två ljusstakar med platta i marmor och ljushållare i mässing. WEEKEND BAG, NECESSÄR, SHAMPOO OCH BALSAM Weekendbag och necessär i stentvättad canvas. En genomarbetad konstruktion gör den stabil och enkel att packa i. Väskan har både axelrem och handtag. Förpackas med shampoo och balsam från Vision Haircare.

11 KOPPARTERMOS OCH KAFFEMUGGAR Kaffetermos i ett rent och enkelt formspråk kombineras med utmärkt funktionalitet. Förpackas med åtta stycken kaffemuggar i handmålad keramik med populärt mönster. RESVÄSKA OCH MOBILSKAL Original skal av silikon med klassiska Chuck Taylor logotypen med 3D effekt tryckt på framsidan. Ger ett gott skydd mot smuts och repor. Du har full åtkomst av alla funktioner när din smartphone sitter i skalet. Lämpad för iphone 6. Förpackas med en rejäl trolleybag i slitstarkt vattenavvisande material. Rymmer hela 100 l.

12 LJUSLYKTA OCH DOFTLJUS Stilren ljuslykta från Holmegaard. Kan användas både inne och ute. Designer Maria Berntsen har skapat en lykta i glas och läder som sprider stämning i skandinavisk stil. Förpackas med ett doftljus i glasburk med lock, inspirerad av apoteksflaskor.

13 KABINVÄSKA, NECESSÄR OCH RESEKIT Kabinväska anpassad för handbaggagerestriktionerna för de flesta flygbolag. Slitstarkt material och vattenavisande. På insidan finns ett vadderat fack för din laptop eller läsplatta samt två lättillgängliga fickor på sidorna. Förpackas med matchande necessär och resekit innehållande öronproppar, nackkudde och ögonmask. HANDKNUTEN FLUGA OCH SLIPS En elegant fluga med inslag av ränder i vitt, ljusblått och marin. Knytes själv och perfekt för festliga tillfällen. Förpackas med en marinblå slips i medaljongmönster. Ett hantverk som signalerar stil! Tillverkad i 100% silke. Handgjord i Italien.

14 HALSBAND, ÖRHÄNGEN OCH ARMBAND Klassiskt halsband med glittersten i tunn länk av roséplätterat järn. Förpackas med matchande armband och pärlörhängen från Snö of Sweden. HALSDUK OCH MÖSSA FRÅN AMANDA CHRISTENSEN Multifärgad randig halsduk med fransar i båda ändar, tillverkad i 100% ull. Förpackas med finstickad mössa. Tunn och smidig som ändå värmer.

15 MORGONROCK, DUSCHGEL OCH TVÅLAR Morgonrock i crystal fleece, en otroligt mjuk fleecekvalitet. Rocken har en bredare krage och en liten dekorbrodyr vid höger bröst. Förpackas med två olika sorters tvålar samt ett härligt löddrande och mjukgörande duschgel som rengör huden skonsamt och skyddar dess naturliga balans. Duschgel 2-pack.

16 BESTICKSET OCH SERVERINGSFAT Bestickset i tolv delar i rostfritt stål med guldfärgad coating. Designen är enkel, ren och skandinavisk. Förpackas med ett ovalt serveringsfat i handmålad keramik. Perfekt att servera snittar, tilltugg eller en sallad på. TALLRIKAR OCH SOPPSKÅLAR Bjud gästerna till ett vackert dukat bord! Fyra stycken tallrikar och fyra stycken soppskålar i handmålad keramik. Handdisk rekommenderas.

17 STEKPANNA OCH UGNSFASTA FORMAR Stekpanna Maison är gjort av starka och traditionella material. Stålet ger flera funktioner, bland annat att kärlen fungerar på induktionshäll. Det yttersta lagret av koppar ger en snabb och jämn värme fördelning. Förpackas med ugnsfasta formar av keramik i tre färger. Dekorerade med vårt populära Arabicamönster. Passar bra till julbordssillen eller fredagens tapas.

18 SKIDGOGGLES, TERMOS OCH WEEKENDVÄSKA Riktigt fina unisex-goggles från Bliz med 3-lagers skum för bra passform. Linsen är ytbehandlad för reducera immabildning. Fästena på sidan är flexibla för bättre passning till hjälmen. Förpackas med termos och vattentät väska i slitstarkt material.

19 KITCHENSET NAKIRI Setet för mästerkocken! En rund gjutjärnsgryta, digital stektermometer och ett keramiskt knivset. Knivsetet består av en santokukniv som lämpar sig för grönsaker samt en nakirikniv som är en utmärkt allroundkniv i större modell. Storlek gryta: 2,8 l Storlek: Nakiri 16 cm (bladet) Santoku 12 cm (bladet) ROASTER OCH GRILLPANNA Ugnsrosta kyckling, grönsaker och kött i helbit i denna ugnsform av aluminium. Insidan har en keramisk beläggning vilket till skillnad från teflon gör att formen klarar högre temperaturer. Förpackas med en grillpanna i tjockt 18/8 stål med hällpipar på sidorna. Insida i räfflat DuPont teflon.

20 DUFFELBAG, NECESSÄR OCH FROTTÈSET En elegant weekendväska i stentvättad canvas med fina detaljer. Väskan har både axelrem och handtag. Förpackas med matchande necessär och handduksset i organisk bomull, setet består av två mindre handdukar samt två duschhanddukar.

21 UGNSFORMSET Vackra ugnsformar från danska Rosendahl. Praktiska ugnsformar kommer i ett set om tre som passar olika typer av matlagning. De kan staplas på varandra för att spara plats. Ett måste för alla kök! Storlek: Liten: 23,5 x 12,5 cm, Mellan: 23,5 x 23,5 cm, Stor: 37,7 x 24,5 cm.

22 TERMOSKANNA, KAFFESKED, FAT OCH SALLADSBESTICK Kaffetermos i ett rent och enkelt formspråk kombineras med utmärkt funktionalitet. Förpackas med matchande kaffesked, dekorativt serveringsfat samt ett par salladsbestick i stål med guldbeläggning. Den borstade finishen ger ett modernt intryck. MORGONROCK, COSY SOCKS OCH DOFTLJUS Exklusiv morgonrock med snyggt avgränsade mönster i oxford pinstripe i kragen. Förpackas med härliga inomhussockar och ett doftljus av glas med tre vekar. Perfekt en kall vinterkväll framför brasan.

23 TENNISRACKET, BOLLAR OCH SPORTVÄSKA Tennisracket och 4-pack bollar från Wilson. Racketen är utrustad med Volcanic Frame-teknologi för kraft och stabilitet tillsammans med Stop Shock Pads för att minska vibrationer. Förpackas med en sportig duffelbag. Rymlig och hållbar som passar till träning, för en övernattning eller som handbaggage.

24 HANDTVÅL, MARMORBRICKA OCH FROTTÉSET Flytande handtvål i pumpflaska av glas. Milt rengörande tvål för dagligt bruk som tillverkas enligt Savon de Marseilles traditionella recept med enbart naturliga ingredienser och vegetabiliska oljor. Förpackas med en marmorbricka samt ett frottéset i organisk bomull, setet består av två mindre handdukar och två duschhanddukar.

25 LJUSLYKTA OCH PLÄD Ljuslykta i typisk skandinavisk design med raka, fina linjer. Lyktan är tillverkad i polerat stål och glas. Förpackas med extra mjuk pläd i ett exotiskt mönster.

26 HALSBAND, ÖRHÄNGEN OCH ARMBAND Klassiskt halsband med glittersten i tunn länk av silverplätterat järn. Förpackas med matchande armband och örhängen från Snö of Sweden. FISKESET STINGRAY Ett teleskopset Stingray 210cm spö 10-30g, haspelrulle Charter 320 med påspolad lina samt skeddrag. Packas med en 2-plans fiskelåda laddad med allt man behöver för att kunna börja fiska. Wobbler, spinnare, lina, metrev, tafsar, enkelkrokar och hagel.

27 KNIVSET OCH SKRÄBRÄDA Klassisk skärbräda i oljad akacia. Akacia är ett beständigt material som åldras med värdighet. Funkar både som skärbräda eller serveringsbräda. Förpackas med en grönsakskniv, en allroundkniv och en brödkniv. Keramiska knivar är vassare och behåller skärpan längre än vanliga stålknivar.

28 MARMORBRICKA, VINGLAS OCH OSTKNIVAR Marmorfat i italiensk polerad vit marmor. I ena hörnet sitter ett dekorativt rep för att kunna hänga upp skivan. Förpackas med fyra stycken rödvinsglas och ostset i tre delar, setet är i stål med en titan coating i guld. Passar perfekt för en lyckad ost & vinkväll!

29 CHAMPAGNEGLAS OCH DESSERTSKÅLAR Dessertskålar från danska Rosendahl. Lyft serveringen en nivå med den nya skålen på fot från Grand Cru Soft. Förpackas med fyra stycken champagneglas från Rosendahl. DUNTÄCKE Härligt duntäcke fyllt med 90 % vitt andun och 10 % andfjäder med en bärighet på Bärigheten talar om hur spänstigt täcket är, ett samspel mellan dunets spänst och luften däremellan. Ju högre siffra desto fluffigare täcke. Storlek 150x210.

30 SKIDGOGGLES, TERMOS OCH WEEKENDVÄSKA Riktigt fina unisex-goggles från Bliz med 3-lagers skum för bra passform. Linsen är ytbehandlad för reducera immabildning. Fästena på sidan är flexibla för bättre passning till hjälmen. Förpackas med termos och vattentät väska i slitstarkt material.

31 PEPPARKVARN, SKÄRBRÄDA, UGNSFORM OCH SERVERINGSBESTICK Gedigen pepparkvarn i mörkt trä. Kvarnen har ett högkvalitativt keramiskt verk och kommer med passande marmorskiva. Förpackas med vacker ugnsform samt skärbräda och serveringsbestick i oljat akaciaträ. Ett beständigt material som åldras med värdighet.

32 TRAKTÖRPANNA, KÖTTKNIVAR OCH TRANCHERSET Slitstark traktörpanna i lättviktsgjutjärn. Förpackas med trancherset och matchande köttknivar i typisk fransk bistro stil av hög kvalitet. Ett set om fyra knivar, där du enkelt matchar med den gaffel du själv har hemma.

33 SÅNGFÅGEL FRÅN KAY BOJESEN Sångfågel Ernst designades av Kay Bojesen på 1950-talet och har nu äntligen tagits i produktion. Sångfåglarna är döpta efter Kay och hans familj och har sju färgglada personligheter. Sångfågel Ernst är det senaste tillskottet och är döpt efter Kay Bojesen far och fågeln är i grått med ett lätt skimmer. HÅRSPRAY, SHAMPOO, BALSAM OCH ORGANISK HÅROLJA Shampoo, balsam och volymspray från Vision Haircare. Förpackas med arganolja som är en kur mot skadat hår. Den ger näring och är fuktighetsgivande på djupet. Den har varit känd i århundraden av Berberfolket i Marocko. Storlek: Shampoo 250 ml, Conditioner 250 ml, Volymspray 300 ml, Argan Oil 100 ml

34 FRIHETEN ATT VÄLJA DIN EGEN JULKLAPP

Vi har samlat de bästa julklapparna till dig! www.vinga.com

Vi har samlat de bästa julklapparna till dig! www.vinga.com Vi har samlat de bästa julklapparna till dig! TOWELSET DENIM VINGA CUBE VINGA CUBE TRADITION Mjuka handdukar i skön bomullsfrotté på 500 g/m. Setet består av två stycken 65 x 135 cm handdukar och två stycken

Läs mer

KAMPANJER. VIP Profil & VINGA OF SWEDEN Kampanje katalog Höst / Vinter 2014

KAMPANJER. VIP Profil & VINGA OF SWEDEN Kampanje katalog Höst / Vinter 2014 KAMPANJER VIP Profil & VINGA OF SWEDEN Kampanje katalog Höst / Vinter 2014 BÄDDSET COTTON SATEEN - 4 DELS Bäddset av finaste satinkvalitet. Satin är en grundbindning som ger lätta och svala sängkläder.

Läs mer

JULKLAPPSTIPS by Vinga of Sweden

JULKLAPPSTIPS by Vinga of Sweden JULKLAPPSTIPS by Vinga of Sweden Att öppna sin julklapp är förknippat med nyfikenhet, spänning och glädje men att bestämma vad man ska ge bort behöver inte alltid vara lika behagligt. Vi har satt ihop

Läs mer

gåvokort GÅVOKORT DÄR DU SJÄLV VÄLJER DIN JULKLAPP. F O R G I F T P E R S O N S P E C I A L

gåvokort GÅVOKORT DÄR DU SJÄLV VÄLJER DIN JULKLAPP. F O R G I F T P E R S O N S P E C I A L S P E C I A L gåvokort G I F T F O R A S P E C I A L A 2014 P E R S O N GÅVOKORT DÄR DU SJÄLV VÄLJER DIN JULKLAPP. stjärna i köket Julen för mig är en kärleksförklaring till det svenska köket. En tid för

Läs mer

24 klappar under 300:-

24 klappar under 300:- 24 klappar under 300:- Pepprigt! stora pepparkvarn 249:- Hela 41cm MANNERSTRÖMS STORA PEPPARKVARN En mycket exklusiv pepparkvarn i högblank finish som är hela 41 cm. Pepparkvarnen har ett keramiskt malverk

Läs mer

SORTIMENT GÅVOKORT IMPERIAL

SORTIMENT GÅVOKORT IMPERIAL I SORTIMENT GÅVOKORT IMPERIAL DET ÄR ENKELT MOTTAGAREN VÄLJER SJÄLV Presentkort of Sweden är gåvan för dig som vill ge något där du garanterar att mottagaren blir tillfredsställd och nöjd med sin julklapp.

Läs mer

årets julklapp är tre goda ting.

årets julklapp är tre goda ting. årets julklapp är tre goda ting. årets gåvokort har två extra bonusar! värde 360,- på köpet UTÖVER GÅVOKORTET FÅR MOTTAGAREN KOKBOKEN MED LEIFS UTVALDA RECEPT OCH EN FÖRGÅVA (9 OLIKA ATT VÄLJA MELLAN)!

Läs mer

GÅVOKORT EXTRAVAGANS SORTIMENT PRESENTKORT OF SWEDEN

GÅVOKORT EXTRAVAGANS SORTIMENT PRESENTKORT OF SWEDEN GÅVOKORT EXTRAVAGANS SORTIMENT PRESENTKORT OF SWEDEN DET ÄR ENKELT MOTTAGAREN VÄLJER SJÄLV Presentkort of Sweden är gåvan för er som vill ge något där ni garanterar att mottagaren blir tillfredsställd

Läs mer

hög kvalitet Slitstark kvalitetsbeläggning för fettsnål matlagning och enkel skötsel

hög kvalitet Slitstark kvalitetsbeläggning för fettsnål matlagning och enkel skötsel stekpannor med hög kvalitet 0 Traktörpanna cm PRIMA 6 00 6 0 0 Gryta,L PRIMA 6 00 6 00 Gryta L PRIMA 6 00 6 0 06 Gryta 6,L PRIMA 6 00 6 0 Kastrull,L PRIMA 6 00 6 6 6 0 Wok cm PRIMA 6 00 6 0 00 Stekpanna

Läs mer

TORSTENS JULFAVORITER

TORSTENS JULFAVORITER TORSTENS JULFAVORITER 99-150 kr Dill- och enbärssnaps Ingredienser: 70 cl brännvin special Kryddor: 10 15 kvistar dill 10 torkade enbär skalet från en gurka Tillagning: 1. Blanda allt i en flaska. Värmeljushållare

Läs mer

Present S O R T I M E N T

Present S O R T I M E N T Present SORTIMENT VILL DU GÖRA UPPLEVELSEN MER PERSONLIG? Byt denna bild till något som stämmer överens med just er. En personlig toppbild som mottagaren ser när den löser in kortet. Skriv en egen hälsning

Läs mer

Inslagna Julklappar. Glasburk med lock Art.nr: 81602 Pris: 109,00. Vinöppnare, exklusiv i borsat stål, svart gummi Art.nr: 86001 Pris: 299,00

Inslagna Julklappar. Glasburk med lock Art.nr: 81602 Pris: 109,00. Vinöppnare, exklusiv i borsat stål, svart gummi Art.nr: 86001 Pris: 299,00 Christmas 2011 Inslagna Julklappar Vinöppnare, exklusiv i borsat stål, svart gummi Art.nr: 86001 Pris: 299,00 Glasburk med lock Art.nr: 81602 Pris: 109,00 Ljuslykta med trästativ Art.nr: 81604 Burkset

Läs mer

JULIA. www.kokskungen.com

JULIA. www.kokskungen.com JULIA - 18/8 rostfritt stål - Dubbla hällpipar - Invändig måttgradering - Glaslock med två olika storlekar på silarna - Handtag och knoppar i greppvänligt soft-touch - Kärlen fungerar på alla typer av

Läs mer

DEN PERFEKTA GÅVAN. GÅVOKORT GÅVOKORT. BONUSGÅVA Snyggt tvådelat serverings-/salladsbestick. Värde:

DEN PERFEKTA GÅVAN. GÅVOKORT GÅVOKORT. BONUSGÅVA Snyggt tvådelat serverings-/salladsbestick. Värde: SAGAGIFTS erbjuder ett sortiment som vi vet är eftertraktat i butik, artiklar som många vill ha! Produkterna är skapade av våra kreativa formgivare med de skandinaviska trenderna som grund. Från det allra

Läs mer

En försmak av julen!

En försmak av julen! En försmak av julen! julgodis En god jul till hela företaget! 145 kr/fp Baileys Opera ask 250 g Art. nr. 840659 66 kr/fp marabou symphony 400 g Art. nr. 109943 148 kr/fp Bara Mjölkchoklad 750 g Art. nr.

Läs mer

Artno 3355 Namn Grillset Komplett Pris vid 100 st 299:-

Artno 3355 Namn Grillset Komplett Pris vid 100 st 299:- grillfest att minnas Grilla är sommar och vi älskar allt det! Därför har vi ett utvalt sortiment av mycket uppskattade varor som gör grillsommaren extra lyckad samt ett bra sätt att synas på. Grillset

Läs mer

Ett urval av julgåvor från: 0923-67 30 80 / 070-265 15 40 www.sorenblomreklam.se

Ett urval av julgåvor från: 0923-67 30 80 / 070-265 15 40 www.sorenblomreklam.se Ett urval av julgåvor från: 0923-67 30 80 / 070-265 15 40 www.sorenblomreklam.se Gå in på: www.joyfulgiftcard.com Välj: Lös in Gåvokort Skriv TESTJUL200 eller TESTJUL360 i rutan Ditt kortnr. Där får Du

Läs mer

2 0 1 5 W W W.T I N G S. S E

2 0 1 5 W W W.T I N G S. S E AN NERSTRÖ M Gåvokort M 201 5 Årets julklapp 2015. Gåvokort med två bonusgåvor (värde 360:-)på köpet! Vi fortsätter att utveckla vårt oerhört populära gåvokort! I år med 8 olika förgåvor att välja bland.

Läs mer

Utvalt med omsorg och kärlek

Utvalt med omsorg och kärlek Utvalt med omsorg och kärlek I din hand håller du en julklapp från någon som vill visa sin uppskattning. För att du skall få något som passar just dig, får du bland följande sidor välja en julklapp som

Läs mer

Gåvokort med fin bonusgåva

Gåvokort med fin bonusgåva Julen 2013 Gåvokort med fin bonusgåva bonusgåva värde: 360:- 219:- på köpet I år har vi glädjen att kunna erbjuda tolv bonusgåvor ur sortimentet Selected by Mannerström. Som vanligt väljer mottagaren själv

Läs mer

PRESENTKORT OF SWEDEN. Friheten att välja din egen gåva

PRESENTKORT OF SWEDEN. Friheten att välja din egen gåva PRESENTKORT OF SWEDEN Friheten att välja din egen gåva Egen vald gåva bland en stor bredd av varor Vinga of Swedens gåvokort är en bra och uppmuntrande gåva som gör det möjligt för dina kunder och anställda

Läs mer

För både öga och gom

För både öga och gom Macma Jul 2014 Rekommenderade slutkundspriser vid 100 st och så långt lagret räcker. Exklusive tryck, frakt och moms. Inslagning i julpapper offereras. För både öga och gom 83272 Pepparkvarn i jätteformat

Läs mer

S O R T I M E N T S F O L D E R

S O R T I M E N T S F O L D E R S O R T I M E N T S F O L D E R G Ö R U P P L E V E L S E N L I T E M E R P E R S O N L I G T En personlig hälsning som mottagaren ser när de loggar in på kortet. V A R U M Ä R K E N Fullständigt sortiment

Läs mer

Extravagans SORTIMENT

Extravagans SORTIMENT Extravagans SORTIMENT VILL DU GÖRA UPPLEVELSEN MER PERSONLIG? Lägg till en bild här. En personlig toppbild som mottagaren ser när den löser in kortet. Skriv en egen hälsning VAD VI BEHÖVER UTFORMNINGS

Läs mer

Minnesanteckningar. Jag har beställt:

Minnesanteckningar. Jag har beställt: Minnesanteckningar Jag har beställt: Leveransdag: Mitt kortnummer: H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H H Lös in din gåva via Internet På www.newportb2b.com/giftcard

Läs mer

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Till våra kunder Hej kära kund! Vi visar här en sammanställning av våra populäraste gåvokort. Denna present/julklapp kan ALDRIG slå fel, eftersom mottagaren själv väljer gåva. Helt perfekt till kunder,

Läs mer

CadabraRenässansTM -Kollektion Smidesmöbler

CadabraRenässansTM -Kollektion Smidesmöbler CadabraRenässansTM -Kollektion Smidesmöbler Handgjorda smidesmöbler för orangerimiljö tillverkade i Florens, Italien. 1 Cadabra RenässansTM Kollektion Smidesmöbler Handgjorda smidesmöbler för orangerimiljö

Läs mer

a c c e s s o r i e s www.slipsar.se 2012

a c c e s s o r i e s www.slipsar.se 2012 accessories 2012 Fredrikssons är en av marknadens ledande leverantörer av slipsar, scarfs, halsdukar, bälten och plånböcker. Här presenteras årets kollektion av det senaste inom accessoarer. Ni kan även

Läs mer

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag.

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag. SKÄRGÅRD -ett badrum som passar! Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud av badrumslösningar. Vi vill göra det enklare för dig att sätta ihop ett unikt och individuellt badrum som

Läs mer

Vackra bestick med hantag i rosewood. Leif Mannerström

Vackra bestick med hantag i rosewood. Leif Mannerström Leif tipsar Det finaste man kan ge bort är saker som verkligen används. Varje dag. Om du som jag älskar att stå vid spisen så lönar det sig alltid att satsa på bra grejer i köket. Du skall kunna slita

Läs mer

PRODUKTKATALOG MOT NYA TIDER VÅR 2014 PRODUCTS NEW TIMES SPRING 2014

PRODUKTKATALOG MOT NYA TIDER VÅR 2014 PRODUCTS NEW TIMES SPRING 2014 PRODUKTKATALOG MOT NYA TIDER VÅR 2014 PRODUCTS NEW TIMES SPRING 2014 Hej! Det är en ära att få bidra till en skönare värld. Med tradition och kunskap tar vi oss fram säsong efter säsong tillsammans med

Läs mer

CHRISTMAS 2012 GÅVOKORT DÄR DU SJÄLV VÄLJER DIN JULKLAPP.

CHRISTMAS 2012 GÅVOKORT DÄR DU SJÄLV VÄLJER DIN JULKLAPP. gåvo kort. CHRISTMAS 2012 GÅVOKORT DÄR DU SJÄLV VÄLJER DIN JULKLAPP. noga utvalt till dig. I din hand håller du en julklapp från någon som vill visa sin uppskattning. För att du skall få något som passar

Läs mer

Innehållsförteckning. Ficknäsdukar 4-5. Flugor 6. Polyesterslipsar / säkerhetsslipsar 7. Enfärgade slipsar & scarfs 8-11

Innehållsförteckning. Ficknäsdukar 4-5. Flugor 6. Polyesterslipsar / säkerhetsslipsar 7. Enfärgade slipsar & scarfs 8-11 Fredrikssons är en av marknadens ledande leverantörer av slipsar, scarfs, flugor, halsdukar, bälten och plånböcker. Här presenteras årets kollektion av det senaste inom accessoarer. Ni kan även se dessa

Läs mer

GÅVO 2014 KATALOG. Det är genom att GE, som man får TILLBAKA

GÅVO 2014 KATALOG. Det är genom att GE, som man får TILLBAKA GÅVO 2014 KATALOG Det är genom att GE, som man får TILLBAKA 1 I Sverige ger vi inte bara varandra presenter vid särskilda högtider, utan man använder även i hög grad också presenten som en symbolisk tack

Läs mer

a c c e s s o r i e s 2013-2014

a c c e s s o r i e s 2013-2014 accessories 2013-2014 Fredrikssons är en av marknadens ledande leverantörer av slipsar, scarfs, halsdukar, bälten och plånböcker. Här presenteras årets kollektion av det senaste inom accessoarer. Ni kan

Läs mer

Mannerströms Röda gryta

Mannerströms Röda gryta Mannerströms Röda gryta En mycket fin gryta i pressgjuten aluminium i kropp och lock. Grytan har väldigt bra värmeledningsförmåga och hållbarhet. Ett självtätande lock ser till att maten alltid kommer

Läs mer

Den blå. Guide för planering av ditt nya kök. Hur många kockmössor ger du oss? www.hth.se

Den blå. Guide för planering av ditt nya kök. Hur många kockmössor ger du oss? www.hth.se Hur många kockmössor ger du oss? Vi lever på att ha nöjda kunder. Därför vill vi gärna höra hur pass högt upp på nöjdhetsskalan du placerar oss. Från första upplevelsen i butiken till dess att den sista

Läs mer

Trading VINGA OF SWEDEN

Trading VINGA OF SWEDEN Trading VINGA OF SWEDEN 2012 Köp din julklapp i tid Klapptips 1 I år har vi valt att tänka om lite, istället för att presentera ett stort spann av produkter har vi valt ut de mest populära från tidigare

Läs mer

Go d Ju l. Julsmycken ifrån... Julkollektion 2008. - Handgjorda pärlsmycken för alla tillfällen.

Go d Ju l. Julsmycken ifrån... Julkollektion 2008. - Handgjorda pärlsmycken för alla tillfällen. Go d Ju l Julkollektion 2008 Julsmycken ifrån... - Handgjorda pärlsmycken för alla tillfällen. Beställningsnr: 8902 Beställningsnr: 8901 Örhängen av silverpläterade nickelfria öronkrokar och snurrade glaspärlor

Läs mer

Tomten rekommenderar. Mix2Go En blender för den aktive. Gör din favoritsmoothie eller proteindryck direkt i flaskan och ta med.

Tomten rekommenderar. Mix2Go En blender för den aktive. Gör din favoritsmoothie eller proteindryck direkt i flaskan och ta med. G d o J lu Kniv Design F.A Porsche CHROMA type 301 fick bäst i test i Testfaktas test av kockknivar, mars 2011. Knivens luftspalt gör den mer följsam och skivorna släpper lättare från bladet. Mix2Go En

Läs mer

Grill 2014 -vi har tillbehören!

Grill 2014 -vi har tillbehören! Grill 2014 -vi har tillbehören! RUGGIGT BRA! REJÄLA! Weber Grillredskap Tång och stekspade i hög kvalité! I presentkartong. Prisex från 50 st: 249 kr/st Plåtväska Grillmaster Innehåller kryddor och glazer

Läs mer

NYHETER SOVRUM. PRESSFRÅGOR: press.sto@ikea.com FEBRUARI 2015 NYHETER SOVRUM FEBRUARI. Inter IKEA Systems B.V. 2014

NYHETER SOVRUM. PRESSFRÅGOR: press.sto@ikea.com FEBRUARI 2015 NYHETER SOVRUM FEBRUARI. Inter IKEA Systems B.V. 2014 IKEA PRESSMATERIAL / 2015 / 1 2015 Inter IKEA Systems B.V. 2014 PRESSFRÅGOR: press.sto@ikea.com IKEA PRESSMATERIAL / 2015 / 2 OPPLAND. STOMMEN I ETT VILSAMT PH123223 Sovrummet är en plats för avkoppling,

Läs mer

4-dels bädd-set i stilren design. Tillverkade av mjuk, skön vävtryckt bomull. Påslakanen är bredrandiga på ena sidan och smalrandiga på den andra

4-dels bädd-set i stilren design. Tillverkade av mjuk, skön vävtryckt bomull. Påslakanen är bredrandiga på ena sidan och smalrandiga på den andra 4-dels bädd-set i stilren design. Tillverkade av mjuk, skön vävtryckt bomull. Påslakanen är bredrandiga på ena sidan och smalrandiga på den andra sidan. Bäddsetet innehåller 2st påslakan, 150x210cm, samt

Läs mer

gåvokort gåvokort där du själv väljer din julklapp.

gåvokort gåvokort där du själv väljer din julklapp. gåvokort 2013 a special gift for a special person gåvokort där du själv väljer din julklapp. stjärna i köket Julen för mig är en kärleksförklaring till det svenska köket. En tid för uppskattning och gemenskap

Läs mer

24 klappar under 300:-

24 klappar under 300:- 24 klappar under 300:- Hushållsvåg med traditioner Populära kvarnar Köksvåg tradition Vit eller svart salt/pepparkvarn KÖKSVÅG TRADITION En klassisk mekanisk köksvåg i trendig retrostil av lackerad plåt

Läs mer

V i n g a o f s w e d e n g å V o k o r t

V i n g a o f s w e d e n g å V o k o r t Vinga of sweden Gåvokort inspiration från Vinga skandinavisk design, hög kvalitet och miljö är tre saker som är mycket viktiga för oss. Därför är vi alltid måna om att våra produkter tillverkas med högsta

Läs mer

Sherpa-plädar. Staples Print & Promotional presenterar årets julgåvor! Uppskattade julklappar till anställda och kunder!

Sherpa-plädar. Staples Print & Promotional presenterar årets julgåvor! Uppskattade julklappar till anställda och kunder! Staples Print & Promotional presenterar årets julgåvor! Uppskattade julklappar till anställda och kunder! Sherpa-plädar Supermjuka plädar packade i presentkartong. Tre varianter: enfärgad grå, enfärgad

Läs mer

D ö r r h a n d t a g

D ö r r h a n d t a g Dörrhandtag Inred enklare Ett nytt inredningsvarumärke har sett dagens ljus. Hvid Interior är dörrhandtag som utgår från det enkla. Tre smakfulla stilfamiljer utgör sortimentet, särskilt utvalda och formgivna

Läs mer

Pure Black Santoku-kniv. Design. Tekniska data USP. HolmbäckNordentoft, 2012. Artikelnr: x-120-4 Kolli: 2 Material: Rostfritt stål Längd: 27 cm

Pure Black Santoku-kniv. Design. Tekniska data USP. HolmbäckNordentoft, 2012. Artikelnr: x-120-4 Kolli: 2 Material: Rostfritt stål Längd: 27 cm Nyheter Våren 0 Design HolmbäckNordentoft, 0 Artikelnr: x-0-4 Kolli: Material: Rostfritt stål Längd: 7 cm Snygg och helt unik design Den matta ytan ger ett bra grepp God ergonomi Hygienisk och enkel att

Läs mer

Rostfria diskbänkar. Made in Sweden

Rostfria diskbänkar. Made in Sweden Rostfria diskbänkar Made in Sweden Purus Rostfria diskbänkar 3 Det kreativa arvet Familjeägda Purus har sedan länge haft stål i blodet. Rötterna går tillbaka till 1600-talet, då släktens första smeder

Läs mer

Cadabra RenässansTM -Kollektion Smidesmöbler

Cadabra RenässansTM -Kollektion Smidesmöbler Cadabra RenässansTM -Kollektion Smidesmöbler Handgjorda smidesmöbler för orangerimiljö tillverkade i Florens, Italien. Cadabra RenässansTM Kollektion Smidesmöbler Handgjorda smidesmöbler för orangerimiljö

Läs mer

VINGA EXTRAVAGANCE GIFTCARD WINTER HOLIDAYS 2018

VINGA EXTRAVAGANCE GIFTCARD WINTER HOLIDAYS 2018 VINGA EXTRAVAGANCE GIFTCARD WINTER HOLIDAYS 2018 VÄLJ BLAND 50 PRODUKTER 50 GÅVOKORTET Med Vinga Gåvokort låter du mottagaren själv välja sin gåva. Med runt hundra valmöjligheter - produkter från välkända

Läs mer

VINGA EXTRAVAGANCE GIFTCARD

VINGA EXTRAVAGANCE GIFTCARD VINGA EXTRAVAGANCE GIFTCARD VÄLJ BLAND 50 PRODUKTER 50 GÅVOKORTET Med Vinga Gåvokort låter du mottagaren själv välja sin gåva. Med runt hundra valmöjligheter - produkter från välkända varumärken eller

Läs mer

Vår styrka - den kompletta lösningen

Vår styrka - den kompletta lösningen hissar hissar 1 Vår styrka - den kompletta lösningen P DAHL har sedan starten specialiserat sig på hissystem och sedan många år har vi varit Norra Europas största leverantör och tillverkare av hisselektronik.

Läs mer

Kök & Spisar för Gasol

Kök & Spisar för Gasol Spisar & Kök Kök & Spisar för Gasol Det franska köket står för finess och yttersta kvalitet världen över. Detsamma gäller Eno spisar och kök som är tillverkade för att ge dig livsnjutning och säker funktion,

Läs mer

The Roman Empire-serien består av hemtextilier och väskor vars kvalitet överträffar det bästa.

The Roman Empire-serien består av hemtextilier och väskor vars kvalitet överträffar det bästa. 18 The Roman Empire-serien består av hemtextilier och väskor vars kvalitet överträffar det bästa. Med inspiration hämtad från antikens Rom har varumärket skapat ett exklusivt och modernt uttryck av det

Läs mer

vårens erbjudande sense badkar 10.900: (12.900:-) Se sid 12 westerbergs.se

vårens erbjudande sense badkar 10.900: (12.900:-) Se sid 12 westerbergs.se vårens erbjudande 16 sense badkar 10.900: (12.900:-) Se sid 12 westerbergs.se hög- eller väggskåp halva priset vid köp av komplett afton under- och överdel AFTON afton badrumsmöbel Afton är möbelserien

Läs mer

VÅR & SOMMAR. Svensk kvalité på samtliga produkter. Tack! Ditt köp hjälper oss att förverkliga våra drömmar. Klass/Förening

VÅR & SOMMAR. Svensk kvalité på samtliga produkter. Tack! Ditt köp hjälper oss att förverkliga våra drömmar. Klass/Förening VÅR & SOMMAR Svensk kvalité på samtliga produkter. Tack! Ditt köp hjälper oss att förverkliga våra drömmar Klass/Förening 1. Grillhink HOME orange Het favorit till strandfesten! Ta med dig grillen överallt!

Läs mer

nyheter MASter-toUch 67 cm 09 one-touch deluxe 57 cm 10 one-touch pro classic 11 performer M/ gasolantändning 12 performer 13 Weber tillbehör 14

nyheter MASter-toUch 67 cm 09 one-touch deluxe 57 cm 10 one-touch pro classic 11 performer M/ gasolantändning 12 performer 13 Weber tillbehör 14 nyheter 2010 compact 47 cm 02 compact 57 cm 03 one-touch original 47 cm 04 one-touch original 57 cm 05 one-touch premium 47 cm 06 one-touch premium 57 cm 07 MASter-toUch 57 cm 08 MASter-toUch 67 cm 09

Läs mer

SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER SE HELA AKTUELLA UTBUDET PÅ WWW.NORDICBRASKAMINER.SE

SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER SE HELA AKTUELLA UTBUDET PÅ WWW.NORDICBRASKAMINER.SE 1 SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER 2 NJUT AV ELDENS VÄRME OCH LÅGORNAS SKEN I årtusenden har människan hänförts av elden och vad den kan erbjuda oss. I vår moderna tid är det kanske främst möjligheten

Läs mer

TORK MATIC DISPENSER HANDDUK PÅ RULLE H1 69001 (551000) vit 69003 (551008) svart TORK MATIC

TORK MATIC DISPENSER HANDDUK PÅ RULLE H1 69001 (551000) vit 69003 (551008) svart TORK MATIC Handtork i system M1 SYSTEM Centrummatad M2 SYSTEM Centrummatad H1 SYSTEM H2 SYSTEM H3 SYSTEM TORK DISPENSER CENTRUMMATAD MINI M1 69101 (558000) vit 69103 (558008) svart TORK DISPENSER CENTRUMMATAD M2

Läs mer

99-150 kr. Dill- och enbärssnaps. Pris: 149 kr. Pris: 99 kr. Pris: 99 kr. Pris: 125 kr Ordinare pris: 149 kr. Julfavoriter 3.

99-150 kr. Dill- och enbärssnaps. Pris: 149 kr. Pris: 99 kr. Pris: 99 kr. Pris: 125 kr Ordinare pris: 149 kr. Julfavoriter 3. Julklappstips från 99-150 kr Dill- och enbärssnaps Ingredienser: 70 cl brännvin special Kryddor: 10 15 kvistar dill 10 torkade enbär skalet från en gurka Tillagning: 1. Blanda allt i en flaska. Värmeljushållare

Läs mer

Kraftig nylon Väldigt slitstarkt och har lång livslängd. Handgjorda Allt för att hålla högsta kvalitet. Skräddarsytt... med ert företags logotyp

Kraftig nylon Väldigt slitstarkt och har lång livslängd. Handgjorda Allt för att hålla högsta kvalitet. Skräddarsytt... med ert företags logotyp Vi erbjuder ett brett utbud av transportskydd som passar de flesta produkter som kräver särskilt skydd vid transportering. är tillverkat i kraftig nylon som skyddar mot repor. På insidan sitter ett mjukare

Läs mer

Vårens smycken LÅT OSS INSPIRERA DIG VÅREN 2016 MED ÖVER 150 ÅRS ERFARENHET AV SMYCKEN OCH VACKRA TING

Vårens smycken LÅT OSS INSPIRERA DIG VÅREN 2016 MED ÖVER 150 ÅRS ERFARENHET AV SMYCKEN OCH VACKRA TING VÅREN 2016 Vårens smycken LÅT OSS INSPIRERA DIG MED ÖVER 150 ÅRS ERFARENHET AV SMYCKEN OCH VACKRA TING RINGAR I 18K GULD MED DIAMANTER Ring med 0,67 ct WSI diamanter 41 995:- Ring med 0,12 ct WSI diamanter

Läs mer

Läs mer om Joyful gåvokort HÄR Använd lösen: TEST220

Läs mer om Joyful gåvokort HÄR Använd lösen: TEST220 Läs mer om Joyful gåvokort HÄR Använd lösen: TEST220 Sommargåvokort En uppskattad present där mottagaren själv väljer sin gåva! Förvänta Er ett brett sortiment med upp till 200 st gåvor att välja mellan!

Läs mer

Recept i vårens tecken Tema picknick. Laga mjölkfritt Enkel sallad gjord på kokt ägg, grönsaker & skinka. Något sött efter: Melon och physalis

Recept i vårens tecken Tema picknick. Laga mjölkfritt Enkel sallad gjord på kokt ägg, grönsaker & skinka. Något sött efter: Melon och physalis Recept i vårens tecken Tema picknick Enkel sallad gjord på kokt ägg, grönsaker & skinka. Något sött efter: Melon och physalis Välkommen till min alldeles egna tidning där jag delar med mig av mina bästa

Läs mer

Allt för restaurangen : SPECIAL!

Allt för restaurangen : SPECIAL! Allt för restaurangen! Allt för restaurangen : SPECIAL! STENGODS PORSLIN GLAS KOKKÄRL KANTINER MELAMIN POLYKARBONAT BESTICK KAFFE TILLBEHÖR MASKINER BRICKOR All restaurangutrustning på: KrogKlippet.nu

Läs mer

Allglas 28 cl 31:-/dussin. Champagneglas, lågt, svängare 16 cl 34:-/dussin. Champagneglas, högt 17 cl 31:-/dussin. Champagneglas XL 19 cl 39:-/dussin

Allglas 28 cl 31:-/dussin. Champagneglas, lågt, svängare 16 cl 34:-/dussin. Champagneglas, högt 17 cl 31:-/dussin. Champagneglas XL 19 cl 39:-/dussin GLAS Allglas 28 cl Champagneglas, lågt, svängare 16 cl Champagneglas, högt 17 cl Champagneglas XL 19 cl Cocktailglas 14 cl Cocktailglas XL 20 cl Cognacskupa 15 cl Cognacskupa 25 cl Coupeglas 28 cl Dessertvinsglas

Läs mer

0:- * BESTÄLL IDAG! PREMIER! + 033-12 21 21 order@zentiro.se www.zentiro.se. Värde fr.298:- * När du handlar för minst 200kr, se sid 3.

0:- * BESTÄLL IDAG! PREMIER! + 033-12 21 21 order@zentiro.se www.zentiro.se. Värde fr.298:- * När du handlar för minst 200kr, se sid 3. PRISVÄRDA PRODUKTER FÖR KÖK, HEM & FRITID. V Ä L J M E L L A N 4 O L I K A PREMIER! + 0:- * Värde fr.298:- * När du handlar för minst 200kr, se sid 3. BESTÄLL IDAG! 033-12 21 21 order@zentiro.se www.zentiro.se

Läs mer

VÅRA FAVORIT KLAPPAR Julen 2014

VÅRA FAVORIT KLAPPAR Julen 2014 VÅRA FAVORIT KLAPPAR Julen 2014 Våra favorit klappar Att öppna sin julklapp är förknippat med nyfikenhet, spänning och glädje men att bestämma vad man ska ge bort behöver inte alltid vara lika behagligt.

Läs mer

2000 kvm Inredning Trädgård Café

2000 kvm Inredning Trädgård Café 00 000 kvm Inredning Trädgård Café Tel 08-8 www.fullero.nu 89 Spara denna tidning Gäller hela våren och sommaren Gamla Uppsala KUDDFODRAL Signalkuddar 0*0 cm olika motiv 9kr/st STOL FODRAL * cm Enfärgad

Läs mer

Utensilier - Kantiner & galler

Utensilier - Kantiner & galler Utensilier - Kantiner & galler Art.Nr Benämning Djup GN 2/1 650x530 mm 70020 Kantin utan handtag 20 70040 Kantin utan handtag 40 70050 Kantin utan handtag 65 70100 Kantin utan handtag 100 70041 Kantin

Läs mer

Effektiva postemballage och E-handelsförpackningar

Effektiva postemballage och E-handelsförpackningar Effektiva postemballage och E-handelsförpackningar Nyhet! Färgade påsar Bubbelpåsar Denna populära produkt är lätt som luft och skyddande som en kudde. De små bubblorna ger utmärkt skydd för känsliga komponenter

Läs mer

20 års erfarenhet av badrum med design, funktion och kvalitet.

20 års erfarenhet av badrum med design, funktion och kvalitet. BADRUMSINREDNING 2016 20 års erfarenhet av badrum med design, funktion och kvalitet. Svenska Badrumsinredningars specialitet är att kunna erbjuda våra kunder en högkvalitativ produkt till ett mycket lågt

Läs mer

VARDAGEN SERIE HÖSTEN 2016 / 1 Inter IKEA Systems B.V PH VARDAGEN serie SOMMAR/HÖST KONTAKT: IKEA PRESSMATERIAL

VARDAGEN SERIE HÖSTEN 2016 / 1 Inter IKEA Systems B.V PH VARDAGEN serie SOMMAR/HÖST KONTAKT: IKEA PRESSMATERIAL PH133013 VARDAGEN SERIE HÖSTEN 2016 / 1 Inter IKEA Systems B.V. 2016 VARDAGEN serie SOMMAR/HÖST 2016 KONTAKT: press.sto@ikea.com VARDAGEN SERIE HÖSTEN 2016 / 2 PH132920 VÄLKOMMEN TILL VARDAGEN VARDAGEN

Läs mer

PRESENTKORT OF SWEDEN

PRESENTKORT OF SWEDEN PRESENTKORT OF SWEDEN SORTIMENTSFOLDER Regal GÖR UPPLEVELSEN PERSONLIG Lägg med en personlig hälsning i kortet samt på gåvosidan. RESPONSIV DESIGN Med en uppdaterad responsiv design gör vi det möjligt

Läs mer

Ullmax för dig! Coolmax Sock Basic. Ullmax för föreningslivet i Norden. Nyhet! Produktkatalog 2009-2010. 4 pairs 149:-

Ullmax för dig! Coolmax Sock Basic. Ullmax för föreningslivet i Norden. Nyhet! Produktkatalog 2009-2010. 4 pairs 149:- Ullmax för dig! Ullmax för föreningslivet i Norden Coolmax Sock Basic Produktkatalog 2009-2010 4 pairs 149:- Fler produkter och spännande nyheter >> Ullmax kollektion 2009-2010 Micro 4-13 Skön microfiber

Läs mer

2008-04-22. Med reservation för tryckfel och förändringar. Kronstrands sortiment revb.doc

2008-04-22. Med reservation för tryckfel och förändringar. Kronstrands sortiment revb.doc Jonathan Kronstrands meriter... 2 Några bra regler och förklaringar... 3 Klubbans längd... 3 Left eller right... 3 Flex... 3 Blad... 4 Ctrl4... 4 Outwit7... 4 Vanish4... 5 Klubbor säsongen 04/05... 6 Legend

Läs mer

Vackra köksblandare trend och traditon. www.badex.se

Vackra köksblandare trend och traditon. www.badex.se www.badex.se Vackra köksblandare trend och traditon Badex har ett omfattande program köksblandare i både traditionell och modern utformning. Alla blandare kommer från ansedda europeiska tillverkare som

Läs mer

Välkommen till Atab-Trappan

Välkommen till Atab-Trappan inspiration & vägledning 2011 Välkommen till Atab-Trappan Första intrycket är ofta det som består. En vackert formad och designad trappa som välkomnar i entrén förhöjer värdet av ditt hem eller ditt kontor.

Läs mer

produktinformation 2014 vår

produktinformation 2014 vår produktinformation 2014 vår SINK-CADDY förvaring Du vet inte att du behöver den men det gör du. Håll ordning vid diskhon med SINK-CADDY från RIG-TIG by Stelton. Med hållaren får du praktisk samlingsplats

Läs mer

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK PLATS FÖR MER VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK VÄGGLUCKOR GÖR RUMMET STÖRRE RÄCKET RAMAR IN TRAPPAN LÅT DIG

Läs mer

Välkommen till vårt företagssortiment! Produkter som blir uppskattade gåvor till anställda och kunder!

Välkommen till vårt företagssortiment! Produkter som blir uppskattade gåvor till anställda och kunder! Välkommen till vårt företagssortiment! Produkter som blir uppskattade gåvor till anställda och kunder! Vad gäller egentligen för företagspresenter? Julgåvor är skattefria till anställda om värdet inte

Läs mer

Peli Protector Case - serie Micro

Peli Protector Case - serie Micro Peli Protector Case serie Micro Samtliga Peli Protektor - serie Micro har nedan grundegenskaper Vatten- och dammtät, dock ej för för simning eller dykning Okrossbar Automatisk tryckutjämningsventil - balanserar

Läs mer

ABOUT THE BRAND CONTENT

ABOUT THE BRAND CONTENT ABOUT THE BRAND What began in 1996 with a collection of towels for hotel interiors has grown into a wide range of bed spreads, throws, bathrobes, clothes and accessories. Our products has a timeless and

Läs mer

Designen väljer du. Funktion och tålighet ingår. Kan rostfritt rosta?

Designen väljer du. Funktion och tålighet ingår. Kan rostfritt rosta? 2 Exxent är skandinavisk design när den är som bäst. Funktionell och vacker men Exxent står också för högteknologi när det gäller materialkunskap och produktionsteknik. Resultatet blir en väl avstämd balans

Läs mer

Exxent. på a b esök hos. Tapas baren

Exxent. på a b esök hos. Tapas baren Exxent på a b esök hos Tapas baren Ambassadör Ambassadör i Team Exxent Lin us Ström: Ålder: 34 år Ett urval av restauranger: Thörnströms kök, Göteborg Grand Hotell, Mölle Gastro, Helsingborg Berzeeli Choklad,

Läs mer

Different on the inside. Garda. FM Mattsson. kök och tvättställ. Trycksak nr 246

Different on the inside. Garda. FM Mattsson. kök och tvättställ. Trycksak nr 246 Different on the inside FM Mattsson Garda kök och tvättställ Trycksak nr 246 Behaglig för både öga och hand Varmt och kallt. Kallt och varmt. Det är lätt att växla mellan olika temperaturer. Spaken är

Läs mer

Alla mått är i mm. Summa 46 152 kr. Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071. Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr

Alla mått är i mm. Summa 46 152 kr. Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071. Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr Alla mått är i mm Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071 Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr Summa 46 152 kr Användarnamn (E-postadress eller IKEA FAMILYnummer) Ledtråd till ditt

Läs mer

4 FEBRUARI - 30 APRIL 2013 PRESENTKOLLEKTION Det bästa för dig och dina kära IMPONERANDE ERBJUDANDEN

4 FEBRUARI - 30 APRIL 2013 PRESENTKOLLEKTION Det bästa för dig och dina kära IMPONERANDE ERBJUDANDEN 4 FEBRUARI - 30 APRIL 2013 PRESENTKOLLEKTION Det bästa för dig och dina kära IMPONERANDE ERBJUDANDEN De kommande månaderna är fyllda av tillfällen att skämma bort kvinnorna i ditt liv. Din mamma, din

Läs mer

BLUNDA. TÄNK PÅ NÅGOT SKÖNT ATT DU LIGGER I DET GRÖNA GRÄSET, KÄNNER DOFTEN ATT DU RÖR DIG LÄTT OCH LJUDLÖST GENOM SKOGEN, SER ETT DJUR ATT DU TITTAR

BLUNDA. TÄNK PÅ NÅGOT SKÖNT ATT DU LIGGER I DET GRÖNA GRÄSET, KÄNNER DOFTEN ATT DU RÖR DIG LÄTT OCH LJUDLÖST GENOM SKOGEN, SER ETT DJUR ATT DU TITTAR BLUNDA. TÄNK PÅ NÅGOT SKÖNT ATT DU LIGGER I DET GRÖNA GRÄSET, KÄNNER DOFTEN ATT DU RÖR DIG LÄTT OCH LJUDLÖST GENOM SKOGEN, SER ETT DJUR ATT DU TITTAR UPP I TRÄDKRONORNA, KÄNNER VÄRMEN FRÅN SOLENS STRÅLAR

Läs mer

julklapp till kunder 360kr exkl moms helt avdragsgill julklappar till dig, dina kunder & kollegor

julklapp till kunder 360kr exkl moms helt avdragsgill julklappar till dig, dina kunder & kollegor julklappar till dig, dina kunder & kollegor Vattenkaraff med glas 1 liter. 219kr Vattenflaska och glas av återvunnet glas från 5 marmeladburkar. Av 100% återvunnet glas. Tål maskindisk. Levereras i Jamie

Läs mer

BUBBETORPS GÅRDS HANDELSBOD

BUBBETORPS GÅRDS HANDELSBOD BUBBETORPS GÅRDS HANDELSBOD Tapetserar verkstan Bubbetorps Gård Stenladan 371 92 Karlskrona 0455-745058 I samarbete med Ronneby Lajvsällskap www.rls.se Ansvarig utgivare Jenny Larsson På följande sidor

Läs mer

Simply espresso - The easy way. Simply mjölkskummare. Design: Stelton. Design: Niels Kjeldsen

Simply espresso - The easy way. Simply mjölkskummare. Design: Stelton. Design: Niels Kjeldsen Nyheter Höst 2009 Simply espresso - The easy way Vill du gärna äga en espressomaskin som inte ockuperar hela köksbordet och som dessutom kan följa med vart du än reser i så fall är Simply espresso från

Läs mer

Produktkatalog Hösten 2013

Produktkatalog Hösten 2013 Produktkatalog Hösten 2013 Till dig som tycker att äventyr ska upplevas När det är dags för klassresa eller läger är det inte mer än rätt att alla ska ha en chans att följa med. Därför finns Vår Bazaar.

Läs mer

GÅVOKORT JULEN 2015 DÄR DU SJÄLV VÄLJER DIN JULKLAPP.

GÅVOKORT JULEN 2015 DÄR DU SJÄLV VÄLJER DIN JULKLAPP. GÅVOKORT JULEN 2015 DÄR DU SJÄLV VÄLJER DIN JULKLAPP. Utvalt med omsorg och kärlek I din hand håller du en julklapp från någon som vill visa sin uppskattning. För att du skall få något som passar just

Läs mer

CREATING MEMORABLE MOMENTS IN LIFE

CREATING MEMORABLE MOMENTS IN LIFE CREATING MEMORABLE MOMENTS IN LIFE COTTON SATEEN Bäddset av finaste satinkvalitet. Satin är en grundbindning som ger lätta och svala sängkläder, kvaliteten påverkas mycket av garnkvaliteten. Vingas satinset

Läs mer

Centrummatad. För perforerat papper. 69221 (473137) blå. 64021 (473474) 2-lagers, 67 m, 19,5 cm bred, 0,5 kg, 200 ark.

Centrummatad. För perforerat papper. 69221 (473137) blå. 64021 (473474) 2-lagers, 67 m, 19,5 cm bred, 0,5 kg, 200 ark. Papper Handtork i system M1 System Centrummatad M2 System Centrummatad M3 System Centrummatad M4 System Centrummatad H1 System tork Dispenser Centrummatad Mini M1 69101 (558000) vit 69103 (558008) svart

Läs mer

erbjudanden bad & massagebadkar

erbjudanden bad & massagebadkar erbjudanden bad & massagebadkar Priserna gäller 7/2-27/4 2014. *Gäller ej redan nedsatta priser. westerbergs.com dröm eller verklighet Vad är välmående egentligen? Hur tar man bäst hand om sig själv? Och

Läs mer

ORIGINALET Miljövänligt rengörings- och polermedel. Otroligt drygt, räcker länge. FIX-UNIVERSAL

ORIGINALET Miljövänligt rengörings- och polermedel. Otroligt drygt, räcker länge. FIX-UNIVERSAL ORIGINALET Miljövänligt rengörings- och polermedel. Otroligt drygt, räcker länge. Bäst i test i tidningen mat ALLT OM B R A M I L J Ö V A L Oumbärlig för keramikhällar och sanitetsporslin! FIX-UNIVERSAL

Läs mer