Allt inom it snabbt och säkert

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Allt inom it snabbt och säkert"

Transkript

1 Allt inom it snabbt och säkert Simply Faster

2 HISTORIK Per Eriksson, VD på Dustin sedan 2007

3 Inköp av it-produkter ska vara enkelt och gå snabbt 1984 startade Ulla och Bosse Lundevall familjeföretaget Dustin, i ett garage i Stockholmsförorten Farsta med försäljning av färgade disketter. Dustin valde postorder som distributionsmodell eftersom det var en väl beprövad och effektiv metod. Allt eftersom åren gick utökades utbudet och försäljningen tog fart. Konceptet var ett eget lager, alltid ett aktuellt brett produktsortiment, snabba leveranstider och kompetenta medarbetare. På mitten av nittiotalet föll sig därför steget till försäljning på internet ganska naturligt. Idag är Dustin Sveriges största internetbaserade återförsäljare av it-produkter och hemelektronik och består av två affärsområden: Dustin för företag och Dustin home för konsumenter. Dustin omsatte 3,8 miljarder kronor under 2007/2008 och sedan augusti 2006 är Altor huvudägare. Genom köpet av danska Computerstore 2007 har Dustin tagit ett steg på vägen mot målet att bli den ledande leverantören av it-produkter i Norden och på längre sikt en av de större aktörerna i norra Europa. Dustins mål är att du ska lägga så lite tid och huvudbry som möjligt på dina it-inköp. Få ut mer av din arbetsdag och mer tid över till familj och vänner. Därför har Dustin även byggt vidare på ett utbud av olika möjligheter som adderar värde till ditt företag. Inom en rad fokusområden bygger Dustin upp lösningar som anspassas till kundens specifika behov och kan inkludera såväl konfiguration, print, server/storage som licenshantering och finansiering. Som kund hos Dustin väljer du själv när och hur du vill ha kontakt med oss. Lägg din beställning direkt på webben eller via telefon. Ta hjälp av en personlig kontaktperson på Dustin som guidar dig till bästa köp. Eller få hjälp med skräddarsydda lösningar och mer komplexa beställningar av Dustins specialister valet är ditt. På dustin.se hittar du snabbt och enkelt all information kring de produkter och tjänster vi tillhandahåller. Här kan du även ta del av våra löpande kampanjer och erbjudanden. Välkommen till Dustin! Per Eriksson, VD

4 UTBUD

5 Varför ha 10 leverantörer när det räcker med en? Dustin är redan känd som en snabb, pålitlig leverantör av it-produkter, men har nu byggt vidare på detta med ett utbud av lösningar som adderar värde till ditt företag och förenklar er vardag. Inom en rad fokusområden kan Dustin bygga upp lösningar som anpassas efter olika kunders specifika behov, både gällande hårdvara och programvarulicenser. När rätt lösning är identiferad kan vi erbjuda ett förmånligt finanseringsupplägg som hjälper dig att alltid ha en modern maskinpark och full koll på kostnaderna. Dustin kan även förbereda din utrustning innan leverans ett upplägg som visat sig spara mycket tid och pengar för våra kunder. Några exempel på detta är imageladdning, funktionstester och stöldmärkning. När du lagt din beställning, levererar och installerar vi dina nya datorer, skrivare, servrar med mera. Om du önskar kan vi även ombesörja återtag av din gamla utjänta utrustning på ett miljövänligt sätt. Dustin har idag resurser att bli din enda kontaktyta när det handlar om it-produkter. Våra experter ser till att din utrustning fungerar dygnet runt, alla dagar i veckan oavsett var i Sverige du befinner dig.

6 HÅRDVARA

7 Brett produktsortiment och leverans på dagen Idag arbetar de flesta återförsäljare enligt en modell där produkterna finns på distributörernas lager. Det betyder att det allt som oftast tar längre tid att få fram produkterna. Dustin har istället genom eget lager och en mycket effektiv logistiklösning sett till att vi har det mesta på hyllan. Produkterna levereras snabbt och säkert till dig när du behöver dem oftast samma dag som du lägger ordern. Kunskapen om hur fort den tekniska utvecklingen går gör att ingen vill köpa gårdagens teknik. För att ge dig det allra senaste när det gäller it-relaterade produkter står vi därför i ständig kontakt med distributörer och tillverkare över hela världen. Givetvis arbetar vi också aktivt med att skapa vår egen bild av vad marknaden efterfrågar. Detta innebär bland annat att vi kompletterar vårt redan breda sortiment på cirka unika produkter med ungefär 100 nya produkter dagligen. Vi expedierar orders varje månad och vårt lager omsätts var 10:e dag.

8 LOGISTIKCENTER

9 Jag är mycket nöjd med utrullningen och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete. Dustin lyckades på mycket kort tid med en större utrullning över hela Sverige! Lars Söderdahl, it-chef, Attendo Care AB Logistikcenter anpassad efter kundens behov En del av Dustins framgångskoncept är att sköta leveranserna till kunderna från eget lager. Som kund kan du därför räkna med att få rätt vara, till rätt pris och i rätt tid. När Dustin nu tagit steget att bli it-leverantör på nordisk bas behövdes större kapacitet. Oktober 2008 öppnades ett nytt logistikcenter i Rosersberg norr om Stockholm, dimensionerat för att kunna serva hela norra Europa. Tack vare det nya logistikcentret kan vi erbjuda fler kunder än någonsin produkter som anpassas efter just deras behov, med samma snabba leveranstider. Med ett större lager och högre leveranskapacitet, går det att både lagerhålla fler enheter av samma produkt och bredda sortimentet med fler produkter. Det här innebär att Dustin nu även kan svara upp mot större kunders omfattande planer med tusentals enheter. I det nya logistikcentret finns även ett rymligt konfigurationscenter som erbjuder kunderna en lång rad kringtjänster.

10 TJÄNSTER Konfiguration

11 Vi använder Dustin som både tjänsteoch produktleverantör i sex länder. Kombinationen av inköpspartner och tjänsteleverantör ger oss minsta möjliga administration och korta ledtider. Konfigurationstjänster spar tid och pengar Ingemar Johnsson, IT Manager, Cederroth International I dag brottas nog alla organisationer med frågan hur man ska få tiden att räcka till. Det är för att hjälpa kunderna att få ihop denna ekvation som Dustin utvecklar sitt tjänsteutbud. För att effektivisera och underlätta hanteringen av den it-utrustning som köps, kan Dustin hjälpa till att konfigurera er utrustning redan innan den levereras. Konfiguration kan innefatta tjänster som: montering av extra komponenter, imageladdning, funktionstest, stöldmärkning, inventariemärkning, hantering av underhållsoch supportavtal samt mycket annat. Dustin kan både ta ett helhetsansvar eller endast utföra valda delar av tjänsteutbudet. Allt detta gör att inköp av ny utrustning blir kostnadseffektivare och ger kundernas it-avdelningar mer tid till andra, mer strategiska uppgifter. Det handlar inte bara om tjänster vid inköp, utan också om till exempel returhantering och återtagning av gammal utrustning. Då åtföljs rigida rutiner kring informationssäkerhet. Dustins konfigureringscenter ligger i direkt anslutning till vårt lager, och all hantering sker på ett säkert sätt med kvalificerad personal. Våra konfigurationstjänster ger dig snabbare tillgång till din nya utrustning utan att leveranstiden påverkas.

12 SERVER/STORAGE Få kontroll över er it-miljö Dustins kompetens inom området Server/ Storage hjälper dig som kund att hitta hållbara och kostnadseffektiva lösningar för att ni effektivt och säkert ska kunna managera er affärskritiska data. Data har blivit företagets viktigaste tillgång och behovet av att ständigt ha datan tillgänglig driver behovet mot driftsäkra, skalbara och enkelt managerade it-lösningar. Att hitta en bra lösning anpassad för dagens behov men som även kan skalas ut för att möta morgondagens kan vara en tuff utmaning. En felaktigt designad lösning kan få konsekvenser, såväl ekonomiska som juridiska, ifall data blir otillgänglig till följd av exempelvis hårdvaruhaveri eller annan oförutsedd händelse. Låt därför Dustins Server/Storage-grupp hjälpa er att hitta den för er bäst lämpade it-lösningen så att ni kan fokusera på kärnverksamheten hellre än att oroa er över vad som är rätt lösning!

13 PRINT Helhetlösningar för billigare utskrifter Det finns stora pengar att spara på att göra en grundlig analys av sin dokumenthantering. Till exempel har många företag onödigt dyra serviceupplägg där man bara skenbart betalar per utskriven sida, men där det i grund och botten är minimivolymer som styr men som ofta ligger högt över vad man i verkligheten skriver ut. Eftersom var fjärde skrivare som säljs i Sverige kommer från Dustin finns där en grundmurad kompetens inom dokumenthanterings-området. En viktig del i analysen rör serviceavtalen. Här har Dustin ett mycket starkt erbjudande. I stället för de otydliga och krångligt formulerade serviceavtal många sitter med i dag, kan vi, tack vare vårt samarbete med Sveriges i särklass största servicepartner Infocare, erbjuda transparenta upplägg som baseras på kundens faktiska utskriftsvolymer.

14 PROGRAMVARA

15 Det kändes logiskt att göra det här med Dustin som har hela licenskunnandet. Man behöver det stödet. Renée Kiebler, it-chef Bonnier Tidskrifter Optimal och kostnadseffektiv licenshantering Dustin Licens erbjuder sig att ta ett helhetsansvar för dina licens-avtal och se till att du får bästa möjliga avtal i varje enskilt fall. Utöver ledande kompetens vad gäller licenser kan kunderna också dra fördel av den omfattande produktkompetens som finns under samma tak. Genom Dustins storlek och väletablerade samarbete med de ledande leverantörerna finns alla förutsättningar för förmånliga avtal. Vi har koll på vilka former av volymlicenser och avtal som finns hos alla olika tillverkare och vilka som passar bäst för ditt företag specifikt. Samtidigt har Dustin också bra kunskap om programvarorna i sig. Dustin har en idé om vad du bör köpa, likaväl som hur du bör köpa det. Det ger dig som kund en väldig trygghet. Dustin erbjuder Software Asset Management (SAM) tjänster som ger dig optimal licenshantering och kostnadseffektivitet. Inom ramen för SAM tillhandahåller vi dels timprisbaserade insatser, men även ett effektivt verktyg i form av Able Enterprise.

16 FINANSIERING

17 Finansieringslösningar i egen regi Med finansiering från Dustin kan ni investera i något som ger avkastning i stället för i it-utrustning som snabbt minskar i värde. Samtidigt kan ni genom våra flexibla avtal skapa utrymme att byta ut er utrustning över tiden, utan att månadskostnaden ändras. Och med finansramavtal minskar era administrationskostnader samtidigt som ni får bättre cashflow. Med Dustins helägda finansbolag får du finansieringstjänster som är helt anpassade till Dustins affärsmodell och täcker in allt som Dustin säljer, inklusive mjukvarulicenser. Eftersom Dustins främsta intresse är att genomföra affären och inte att tjäna pengar på att låna ut pengar, så är vi flexibla vad gäller våra finansieringsavtal. Oavsett om ni betalar kontant i dag eller använder finansiering, så ger Dustins så kallade finansramavtal intressanta fördelar. Ni tecknar då ett ettårigt avtal med ett tak för hela årets totalbelopp. Vid slutet av varje kvartal samlas sedan kvartalets alla beställningar hos Dustin ihop och finansieras för en treårsperiod, oavsett vad det är ni beställt. Ni får därefter endast en faktura per kvartal, oavsett antalet beställningar och trots att de olika kvartalsfinansieringarna löper från olika startdatum.

18 MILJÖ OCH KVALITET Ett stabilt företag med samvete för miljön Det finns en enkel sanning har vi inte nöjda kunder så har vi inga kunder alls. Vi måste alltid hålla en hög standard och kvalitet, därför har vi satt upp en rad riktlinjer och målbilder för att ständigt utveckla och förbättra vår kvalitet. Dustin är idag ISO-certifierade inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Hela vårt agerande ska präglas av ett långsiktigt kretsloppstänkande. Vi strävar efter att både vi och våra leverantörer ska minska påverkan på miljön. I korthet betyder det att vi ständigt utvecklar och förbättrar oss för att möta marknadens krav och behov. Vi på Dustin vill även främja hälsan hos våra anställda genom att skapa en god och trygg arbetsmiljö. Vi tror på samverkan mellan god hälsa, hög produktivitet och kvalitet och har därför även certitiferat vår arbetsmiljö.

19 För oss på Dustin är det viktigt att hela vårt agerande präglas av ett långsiktigt kretsloppstänkande, så att vi, våra kunder och leverantörer minimerar påverkan på miljön. Pia Jernström, ledningens representant för miljön, Dustin.

20 Simply Faster

Morgondagens IT, redan idag

Morgondagens IT, redan idag Morgondagens IT, redan idag Filosofi Dustin skyndar för att du ska behöva lägga så lite tid och huvudbry som möjligt på dina IT-inköp. Inköp av IT-produkter ska vara enkelt, bekvämt och gå snabbt Få ut

Läs mer

TIO SÄTT SNABBARE ENKLARE OCH ATT GÖRA DIN IT-HANTERING. (att studera i lugn och ro) www.dustin.se order@dustin.se 08-553 44 000 (mån fre 8.00 17.

TIO SÄTT SNABBARE ENKLARE OCH ATT GÖRA DIN IT-HANTERING. (att studera i lugn och ro) www.dustin.se order@dustin.se 08-553 44 000 (mån fre 8.00 17. TIO SÄTT ATT GÖRA DIN IT-HANTERING ENKLARE OCH SNABBARE (att studera i lugn och ro) www.dustin.se order@dustin.se 08-553 44 000 (mån fre 8.00 17.00) Nordens ledande IT-leverantör. Man kan inte vara snabbast

Läs mer

FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt

FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt FunktionsIT FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt Vad är FunktionsIT? FunktionsIT är vårt koncept för att paketera IT som tjänst. Det ger dig som kund en centraliserad och automatiserad hantering av

Läs mer

Mobiltjänster. Vi kan smartphones. den nya mobiltelefonin. www.dustin.se. Telefon: 08-553 44 000 E-mail: info@dustin.se

Mobiltjänster. Vi kan smartphones. den nya mobiltelefonin. www.dustin.se. Telefon: 08-553 44 000 E-mail: info@dustin.se Mobiltjänster Vi kan smartphones Skaffa kontroll över den nya mobiltelefonin UTMANINGARNA Smartphone-revolutionen skapar nya utmaningar för IT-avdelningen De traditionella mobiltelefonerna är snart ett

Läs mer

Vi kan licenshantering

Vi kan licenshantering Licenshantering Vi kan licenshantering Spara tid och pengar med vår hjälp! Specialist-team Våra specialister till din tjänst De mjuka tillgångarna utgör en allt större andel av företagens totala IT-kostnad.

Läs mer

Ett steg längre inom Print och IT

Ett steg längre inom Print och IT Ett steg längre inom Print och IT TDO som IT-partner. Alla företag är i behov av IT-kompetens, men det är inte alla företag som kan eller vill anställa en IT-specialist. Låt oss berätta hur vi kan ta över

Läs mer

Stolta men inte nöjda

Stolta men inte nöjda stainless steel solutions Stolta men inte nöjda resultat av Damstahls kundundersökning KUNDUNDERSÖKNING 1 Fakta De 836 kunder som svarat på vår undersökning utgör 60 % av vår omsättning. 67 % av de som

Läs mer

More than leasing. CIO + CFO Peter Onstrand 2012-08-29

More than leasing. CIO + CFO Peter Onstrand 2012-08-29 More than leasing CIO + CFO Peter Onstrand 2012-08-29 3 Step IT Vi är ett tjänsteföretag som finansierar, administrerar och återtar IT-utrustning. OM OSS Ett internationellt företag Fakta Totalt ca 225

Läs mer

Kalmar Care Making sure your business never stops

Kalmar Care Making sure your business never stops Kalmar Care Making sure your business never stops Serviceavtal för materialhantering Vi säkerställer tillgänglig Vi vet att er verksamhet kräver att allt görs så effektivt som möjligt. Varje liten detalj

Läs mer

Guide inför ett. storageprojekt. Viktiga överväganden inför lagringskonsolidering

Guide inför ett. storageprojekt. Viktiga överväganden inför lagringskonsolidering Guide inför ett storageprojekt Viktiga överväganden inför lagringskonsolidering av David Tapper Egloo System AB Grindstuvägen 48 167 33 Bromma 08-580 801 30 egloo.se GUIDE INFÖR ETT STORAGEPROJEKT INLEDNING

Läs mer

OPERATIONELL LEASING. Toyota Fleet Lease bekväm och effektiv biladministration.

OPERATIONELL LEASING. Toyota Fleet Lease bekväm och effektiv biladministration. OPERATIONELL LEASING Toyota Fleet Lease bekväm och effektiv biladministration. Toyota Fleet Lease erbjuder finansiering med garanterade restvärden, kvalificerad rådgivning och full kostnadskontroll av

Läs mer

VÄGEN TILL BÄTTRE LICENSKÖP. Därför utvecklar vi vårt tjänsteutbud. www.dustin.se. Känslan är att man har koll på sina licenser, man slipper grubbla

VÄGEN TILL BÄTTRE LICENSKÖP. Därför utvecklar vi vårt tjänsteutbud. www.dustin.se. Känslan är att man har koll på sina licenser, man slipper grubbla Simply Faster Solutions DUSTINNYTT Nr 1 januari 2009 LOGISTIKCENTER Logistik i storlek XXL 10 BONNIER TIDSKRIFTER Able Enterprise 18 SÄKERHET Löksäkerhet bästa lösningen 20 Senaste händelserna på företaget

Läs mer

Bekymmersfri IT-vardag

Bekymmersfri IT-vardag Bekymmersfri IT-vardag VD har ordet Långsiktighet, nytänkande och hög tillförlitlighet är kärnvärden för CoreIT Min och mina fantastiska medarbetares absoluta strävan är att CoreIT ska vara den bästa partnern

Läs mer

Hur vill du hålla kontakten? Behöver du beställa något mer? Håll dig uppdaterad om nyheter och insikter. EFG är tillgängligt dygnet runt.

Hur vill du hålla kontakten? Behöver du beställa något mer? Håll dig uppdaterad om nyheter och insikter. EFG är tillgängligt dygnet runt. EFG KUNDSERVICE Together we make it matter EFG Kundservice - gör det enklare att vara kund. EFG lanserar en helt ny kundservice och logistikmodell för snabbare, tydligare och bättre kommunikation. Det

Läs mer

Rätt temperatur inomhus. Skapa det perfekta arbetsklimatet

Rätt temperatur inomhus. Skapa det perfekta arbetsklimatet Rätt temperatur inomhus Skapa det perfekta arbetsklimatet Maximera arbetsklimatet Minimera energikostnaden Öka komforten Maximera arbetsklimatet Öka komforten Minimera energikostnaden 21 Just 21 grader

Läs mer

ENGAGEMANG KUNNANDE SERVICE ANDERS PETTERSSON VD INTERCUT SVERIGE AB A ANDERS Det är med oerhörd stolthet och glädje jag ser att Intercut de senaste åren, tillsammans med vårt systerföretag Areg, har

Läs mer

P&P AB Företagspresentation. ...ger dig konkurrenskraft

P&P AB Företagspresentation. ...ger dig konkurrenskraft P&P AB Företagspresentation...ger dig konkurrenskraft P & P A B P&P AB är ett tillverkande företag inom pappersbranschen. Produktionen sker idag i en modern maskinpark där vi producerar rullprodukter och

Läs mer

Vi är en frukt och grönsaksgrossist

Vi är en frukt och grönsaksgrossist Vi är en frukt och grönsaksgrossist med ett enormt sortiment att välja bland. Vår passion är vårt arbete och vi gör vårt yttersta för att möta just dina önskemål. John G. Swedberg VARFÖR VÄLJA JOHN G.

Läs mer

PRINT MANAGEMENT. Effektiviserar informationsflödet och förenklar ditt arbete

PRINT MANAGEMENT. Effektiviserar informationsflödet och förenklar ditt arbete PRINT MANAGEMENT Effektiviserar informationsflödet och förenklar ditt arbete 1 2 STRÅLFORS RELEASE THE POWER OF COMMUNICATION 3 Total kontroll över din tryckta kommunikation Vill du fokusera på din kärnverk

Läs mer

Molntjänster -- vad är molnet?

Molntjänster -- vad är molnet? En e-bok från Visma Spcs Molntjänster -- vad är molnet? Vad du bör tänka på för att göra rätt val till ditt företag Molntjänster -- vad är molnet? En guide till att förstå molntjänster Innehåll Hänger

Läs mer

Vad är molnet?... 2. Vad är NAV i molnet?... 3. Vem passar NAV i molnet för?... 4. Fördelar med NAV i molnet... 5. Kom igång snabbt...

Vad är molnet?... 2. Vad är NAV i molnet?... 3. Vem passar NAV i molnet för?... 4. Fördelar med NAV i molnet... 5. Kom igång snabbt... Produktblad för NAV i molnet Innehåll Vad är molnet?... 2 Vad är NAV i molnet?... 3 Vem passar NAV i molnet för?... 4 Fördelar med NAV i molnet... 5 Kom igång snabbt... 5 Bli kostnadseffektiv... 5 Enkelt

Läs mer

GAMING. snabb hantering av spelmaterial

GAMING. snabb hantering av spelmaterial GAMING snabb hantering av spelmaterial 1 2 3 Helhetslösning för event och spel Brottas du med att få logistiken till flera tusen spelombud att fungera med bara några timmars ledtid? Försöker du få spelrelaterad

Läs mer

Den enkla guiden till ert nya kontor

Den enkla guiden till ert nya kontor Den enkla guiden till ert nya kontor Följande punkter har tagits fram för att hjälpa dig när du byter kontor eller gör förändringar på ditt kontor. När det gäller att möblera en arbetsmiljö har de flesta

Läs mer

Vi vill effektivisera och spara pengar. Vill ni?

Vi vill effektivisera och spara pengar. Vill ni? Vi vill effektivisera och spara pengar. Vill ni? Elektroskandia Tjänster Kund Lönsamma projekt Ökad lönsamhet och lösning på kapacitetsbristen! Elektroskandia Tjänster Kund Lönsamma projekt Elektroskandia

Läs mer

Köpguide för mobila växlar. Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan.

Köpguide för mobila växlar. Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan. Köpguide för mobila växlar Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan. Tänk om din nya telefonilösning kunde förenkla din vardag och hjälpa dina medarbetare att arbeta

Läs mer

Vi på Office IT-Partner står för ett lokalt engagemang, kunskap, erfarenhet och certifierad specialistkompetens vi vill skapa mervärde för våra

Vi på Office IT-Partner står för ett lokalt engagemang, kunskap, erfarenhet och certifierad specialistkompetens vi vill skapa mervärde för våra Vi på Office IT-Partner står för ett lokalt engagemang, kunskap, erfarenhet och certifierad specialistkompetens vi vill skapa mervärde för våra kunder med hjälp av innovativa lösningar Vi tror på ett Partnerskap

Läs mer

Sunet /7 SUNET

Sunet /7 SUNET Sunets unika datanät garanterar säker och stabil infrastruktur för datakommunikation till universitet, forskningsinstitut och många andra statliga institutioner. I världen av forskning och utbildning blir

Läs mer

Över 400 000 kunder har redan valt en lösning från Mamut

Över 400 000 kunder har redan valt en lösning från Mamut Över 400 000 kunder har redan valt en lösning från Mamut Komplett ekonomisystem med säljstöd och webbutik Testvinnende økonomisystem Allt i en lösning Mest för pengarna Enkelt att använda Tillgänglig support

Läs mer

Störst sortiment och bäst kompetens i lager

Störst sortiment och bäst kompetens i lager Störst sortiment och bäst kompetens i lager 1 Värdeskapande kundanpassning Lundgrens representerar några av världens ledande tillverkare av produkter inom flödesteknik och industrigummi. Tack vare detta

Läs mer

Oslagbara affärsmöjligheter med. Software. Mamut Partnerprogram Nå dina mål bli en del av vinnarlaget

Oslagbara affärsmöjligheter med. Software. Mamut Partnerprogram Nå dina mål bli en del av vinnarlaget Oslagbara affärsmöjligheter med Mamut Business Software Mamut Partnerprogram Nå dina mål bli en del av vinnarlaget 3 Nå dina mål bli en del av vinnarlaget 3 Prisbelönta affärssystem som dina kunder kan

Läs mer

IT SOM TJÄNST IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST. www.office.

IT SOM TJÄNST IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST. www.office. IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST Vi vågar säga att en fungerande IT-drift är nyckeln till en fungerande verksamhet, och det

Läs mer

VÄGEN TILL BÄTTRE LICENSKÖP. Därför utvecklar vi vårt tjänsteutbud. www.dustin.se. Känslan är att man har koll på sina licenser, man slipper grubbla

VÄGEN TILL BÄTTRE LICENSKÖP. Därför utvecklar vi vårt tjänsteutbud. www.dustin.se. Känslan är att man har koll på sina licenser, man slipper grubbla Simply Faster Solutions DUSTINNYTT Nr 1 januari 2009 LOGISTIKCENTER Logistik i storlek XXL 10 BONNIER TIDSKRIFTER Able Enterprise 18 SÄKERHET Löksäkerhet bästa lösningen 20 Senaste händelserna på företaget

Läs mer

1 21 februari 2012. Välkommen till vår nya värld.

1 21 februari 2012. Välkommen till vår nya värld. 1 21 februari 2012 Välkommen till vår nya värld. I vår nya värld har vi lyssnat mycket på en person. Dig som kund! När Skanova bildades som bolag den 1 januari 2008 började vi kartlägga vad som krävs för

Läs mer

prestanda som affärsidé.

prestanda som affärsidé. prestanda som affärsidé. abl Ett av världens ledande företag finns nära. Speciellt för dig som har höga krav på prestanda, säkerhet och anpassning av fästen och redskap till dina entreprenadmaskiner. Vi

Läs mer

It-beslutet. Rapport framtagen av TDC i samarbete med TNS Sifo. It och telekom för företag. Och för människorna som jobbar där.

It-beslutet. Rapport framtagen av TDC i samarbete med TNS Sifo. It och telekom för företag. Och för människorna som jobbar där. It-beslutet Rapport framtagen av TDC i samarbete med TNS Sifo It och telekom för företag. Och för människorna som jobbar där. Vill du veta mer? Ta del av fler undersökningar på tdc.se/anvandaruppropet

Läs mer

Donator. Partnerprogram. Från produkt till molntjänst.

Donator. Partnerprogram. Från produkt till molntjänst. Donator Partnerprogram Från produkt till molntjänst. Donator Partnerprogram Erbjuda vår applikation som en molntjänst? Javisst, men hur tar vi oss dit? De flesta programutvecklingsföretag (ISVer) ser möjligheterna

Läs mer

Framtidens skolfoto är redan här.

Framtidens skolfoto är redan här. i samarbete med Jarocka AB Framtidens skolfoto är redan här. Modernt och professionellt Flexibelt och bra för miljön Funktionellt och konsumentvänligt Minimal administration för skolan Minimal administration

Läs mer

Så får Atlas Copco ut maximalt värde och säkrad drift av sina affärskritiska applikationer

Så får Atlas Copco ut maximalt värde och säkrad drift av sina affärskritiska applikationer REFERENS Så får Atlas Copco ut maximalt värde och säkrad drift av sina affärskritiska applikationer Om Atlas Copco Atlas Copco är en världsledande leverantör av lösningar för industriell produktivitet.

Läs mer

Förenkla jobbvardagen med HR-tjänster från Aditro. Administration av HR / Lön / Reseräkning

Förenkla jobbvardagen med HR-tjänster från Aditro. Administration av HR / Lön / Reseräkning Förenkla jobbvardagen med HR-tjänster från Aditro Administration av HR / Lön / Reseräkning Visste du att HR-administration utgör två tredjedelar av det totala HR-arbetet? Att HR är en stor och viktig del

Läs mer

Accountor Online Effektiv ekonomiadministration

Accountor Online Effektiv ekonomiadministration DIN GUIDE TILL Accountor Online Effektiv ekonomiadministration 99 % av företagsledarna föredrar en redovisningskonsult som förstår deras verksamhet. 1 % före detta företagsledare. SPARA TID, INGA TÅRAR

Läs mer

Större kassa med effektivare fakturering

Större kassa med effektivare fakturering Större kassa med effektivare fakturering Cash is king. Detta bekanta uttryck är så sant som det är sagt. Kanske inte cash i sin faktiskt fysiska form, men definitivt dess funktion i ett företag. Att företag

Läs mer

FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT. SUCCÉ för dig

FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT. SUCCÉ för dig FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT SUCCÉ för dig ETT EINFÖRETAG UNTERNHEMEN AUF för dig ERFOLGSKURS. Sedan etableringen för 10 år har GGM Gastro skapat sig ett strakt namn som importör och exportör av

Läs mer

Tänk Business Mobility. Upptäck fördelarna med Alphabet.

Tänk Business Mobility. Upptäck fördelarna med Alphabet. Tänk Business Mobility. Upptäck fördelarna med Alphabet. Stadshuset Om ni har några frågor är ni välkomna att kontakta oss. Företag Alphabet Fleet Services Adress Vetenskapsvägen 10, Sollentuna Internet

Läs mer

FINANSIERING FÖR PRIVATPERSONER

FINANSIERING FÖR PRIVATPERSONER FINANSIERING FÖR PRIVATPERSONER Finansieringen anpassas efter din bilmodell och din ekonomi. Toyota Financial Services FINANSIERING Tryggt Din finansiering kan kompletteras med vårt trygghetspaket. Vi

Läs mer

Investera för framtiden. Lås er inte vid det gamla.

Investera för framtiden. Lås er inte vid det gamla. Investera för framtiden. Lås er inte vid det gamla. Samuelsson & Partner är Sveriges enda renodlade digitala låssmed. Vi är experter på moderna låssystem som gör livet enklare och tryggare. Eftersom vi

Läs mer

2015 Bolagsstiftarna AB

2015 Bolagsstiftarna AB 2015 Charlotte Wiberg Vice VD Patrik Nilsson VD Ansvarig snabbavveckling Lämna ditt bolag i trygga händer Efter mer än 20 år i branschen har vi på Bolagsstiftarna blivit experter inom bolagsjuridik. Vi

Läs mer

Mockfjärds Fönster AB PRESSMAPP

Mockfjärds Fönster AB PRESSMAPP Mockfjärds Fönster AB PRESSMAPP Mockfjärds Nordens ledande fönsterbytare 1997 skapade Mockfjärds konceptet att sälja fönster med installation till svenska villaägare och blev snabbt Sveriges ledande fönsterbytare.

Läs mer

Anslut ett fibernät till ert område EKERÖ STADSNÄT

Anslut ett fibernät till ert område EKERÖ STADSNÄT Anslut ett fibernät till ert område 1 Fiber till ditt hushåll Nu har du möjligheten att ansluta dig till det senaste inom nöje och kommunikation. Genom en fiberanslutning via oss uppgraderar du ditt hem

Läs mer

Mockfjärds Fönster AB PRESSMAPP

Mockfjärds Fönster AB PRESSMAPP Mockfjärds Fönster AB PRESSMAPP Mockfjärds Nordens ledande fönsterbytare 1997 skapade Mockfjärds konceptet att sälja fönster med installation till svenska villaägare och blev snabbt Sveriges ledande fönsterbytare.

Läs mer

VI SERVAR MÄNNISKOR OCH DERAS MASKINER

VI SERVAR MÄNNISKOR OCH DERAS MASKINER VI SERVAR MÄNNISKOR OCH DERAS MASKINER MED SERVICEAVTAL HAR DU ALLTID DESSA FÖRMÅNER: RABATT PÅ TIMDEBITERINGEN VID FÖREBYGGANDE UNDERHÅLL RABATT PÅ RESERVDELAR SOM FÖRBRUKAS VID FÖREBYGGANDE UNDERHÅLL

Läs mer

Makes quality Happen NÖJDA KUNDER EFFEKTIVITET

Makes quality Happen NÖJDA KUNDER EFFEKTIVITET Makes IT happen Idnet grundades 1991 och har på den tiden gått från att vara en teknikleverantör till att bli en expert på IT-logistiklösningar för varuflöden i både butik-, lager- och transportsektorn.

Läs mer

Stöd i expertis för dina behov. Välkommen till Fastighetsbranschens Arbetsgivarorganisation

Stöd i expertis för dina behov. Välkommen till Fastighetsbranschens Arbetsgivarorganisation Stöd i vardagen, expertis för dina behov Välkommen till Fastighetsbranschens Arbetsgivarorganisation 2 Fastigo Fastigo 3 Välkommen till en arbetsgivarorganisation byggd för dina behov. Det var en sådan

Läs mer

Smarter way to pay. Betala mindre. Tjäna mer.

Smarter way to pay. Betala mindre. Tjäna mer. Smarter way to pay. Betala mindre. Tjäna mer. Snabbare. Säkrare. Billigare. Varför har inget tänkt på det här tidigare? Lösningen är så enkel och så smidig att man undrar. Så här ligger det till. En del

Läs mer

Helhetslösningar för Print & Apply skräddarsydda för din verksamhet

Helhetslösningar för Print & Apply skräddarsydda för din verksamhet Helhetslösningar för Print & Apply skräddarsydda för din verksamhet Endast fantasin sätter gränser Din verksamhet är unik. Det borde din lösning för Print & Apply också vara. Print & Apply lösningar för

Läs mer

ZOOHANDLAREN SOM BLEV EN IT-GIGANT

ZOOHANDLAREN SOM BLEV EN IT-GIGANT ZOOHANDLAREN SOM BLEV EN IT-GIGANT Dustin är zoobutiken som sadlade om från husdjur till hårdvara och blev Sveriges största e-handlare. När Bo och Ulla Lundevall startade Dustin 1984 som en sidoverksamhet

Läs mer

Komplett HR med extra allt.

Komplett HR med extra allt. Komplett HR med extra allt. När det kommer till HR handlar det inte längre om vad man ska göra utan hur. Och frågar du oss så tycker vi bara det finns ett sätt: det enklast möjliga. Med Aditro Helhetslösning

Läs mer

Levererar kompetens, kvalitet och engagemang

Levererar kompetens, kvalitet och engagemang Levererar kompetens, kvalitet och engagemang ProffPartner din totalleverantör av verktyg, maskiner och material När alla gör det de är bäst på blir verksamheten optimal. Du är bäst på din verksamhet. Vi

Läs mer

FINANSIERING FÖR PRIVATPERSONER. Koncentrera dig på livet och vägen. Vi tar hand om det andra.

FINANSIERING FÖR PRIVATPERSONER. Koncentrera dig på livet och vägen. Vi tar hand om det andra. FINANSIERING FÖR PRIVATPERSONER Koncentrera dig på livet och vägen. Vi tar hand om det andra. Finansieringen anpassas efter din bilmodell och din ekonomi. Toyota Financial Services FINANSIERING Vi bryr

Läs mer

Tech Data Recycling Center

Tech Data Recycling Center Återvinningstjänster från TD Tech Data Tech Data Recycling Center Ett erbjudande alla tjänar på Gammal IT-utrustning kan vara värd en förmögenhet! För dig. Dina kunder. Och miljön. Visste du vilket värde

Läs mer

Innovatören när det gäller IT, hosting och multimedia.

Innovatören när det gäller IT, hosting och multimedia. Innovatören när det gäller IT, hosting och multimedia. Kastellgatan 11b, 254 66 Helsingborg Tel 042-12 02 30, Fax 042-13 32 55 info@ojco.se www.ojco.se Globala lösningar på lokala problem. Innovation är

Läs mer

Du har behoven. Vi har lösningarna.

Du har behoven. Vi har lösningarna. Du har behoven. Vi har lösningarna. Sekå en allt vanligare syn på våra vägar. Kundanpassning och helhetstänkande. Det är och har alltid varit vår styrka under alla år som vi levererat påbyggnader till

Läs mer

Tulltjänster. Effektiv tullhantering spar tid och pengar

Tulltjänster. Effektiv tullhantering spar tid och pengar Tulltjänster Effektiv tullhantering spar tid och pengar Om Tullhantering Tullhantering är något som många företag upplever som krångligt. Det är också en del av logistikkostnaderna där det kan finnas stor

Läs mer

IT SOM TJÄNST IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST. www.office.

IT SOM TJÄNST IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST. www.office. IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST Vi vågar säga att en fungerande IT-drift är nyckeln till en fungerande verksamhet, och det

Läs mer

Ungt företag med stark marknadsposition

Ungt företag med stark marknadsposition Ungt företag med stark marknadsposition Westmetall AB är en lokal lagerhållare av halvfabrikat inom aluminium, stål, rostfritt och koppar. Till bygg- och verkstadsindustrin levereras standardprodukter

Läs mer

RENINGSVERK I VÄRLDSKLASS enkla och hållbara lösningar för enskilt avlopp från Conclean

RENINGSVERK I VÄRLDSKLASS enkla och hållbara lösningar för enskilt avlopp från Conclean RENINGSVERK I VÄRLDSKLASS enkla och hållbara lösningar för enskilt avlopp från Conclean Conclean har den enkla lösningen för ditt enskilda avlopp Entreprenörer som återkommer och nöjda kunder talar sitt

Läs mer

Fast Lane IT. Microsoft Azure & Qbranch Managed Services

Fast Lane IT. Microsoft Azure & Qbranch Managed Services Fast Lane IT Microsoft Azure & Qbranch Managed Services Microsoft Azure ger dig helt nya möjligheter. En snabbt ökande portfölj av tjänster finns alltid direkt tillgängliga. I kombination med Qbranch Managed

Läs mer

Kan över 5 000 butiker och miljontals konsumenter ha fel?

Kan över 5 000 butiker och miljontals konsumenter ha fel? Kan över 5 000 butiker och miljontals konsumenter ha fel? Om Klarna Klarna grundades 2005 med drivkraften att förenkla betalprocessen vid handel på nätet. Genom att utveckla enklare, tryggare och roligare

Läs mer

Företagspresentation

Företagspresentation Företagspresentation Leverantörer Kunder STORT APPLIKATIONSKUNNANDE OCH ETT HELTÄCKANDE SORTIMENT. OEM Electronics marknadsför komponenter och utrustning till elektronik- och apparattillverkare i norra

Läs mer

HemPC ska vara enkelt, tryggt och ekonomiskt. HemPC fortsätter att vara förmånligt även 2007

HemPC ska vara enkelt, tryggt och ekonomiskt. HemPC fortsätter att vara förmånligt även 2007 HemPC fortsätter att vara förmånligt även 2007 Vi på Siemcenter hjälper till med ett förmånligt HemPC erbjudande för era anställda - med fortsatt kostnadsneutralitet för er. HemPC ska vara enkelt, tryggt

Läs mer

FINANSIERING FÖR PRIVATPERSONER

FINANSIERING FÖR PRIVATPERSONER FINANSIERING FÖR PRIVATPERSONER Finansieringen anpassas efter din bilmodell och din ekonomi. Toyota Financial Services FINANSIERING Tryggt Din finansiering kan kompletteras med vårt trygghetspaket. Vi

Läs mer

SVANSTRÖMSGRUPPEN Tryck och profil Tr

SVANSTRÖMSGRUPPEN Tryck och profil Tr SVANSTRÖMSGRUPPEN Tryck och profil TRYCK OCH PROFILPRODUKTER VI HJÄLPER DITT FÖRETAG ATT SYNAS Många av kontorets produkter har utvecklats till unika bärare av ditt varumärke. Det är alltid bra att synas

Läs mer

Nyhet! Ekologiska och miljövänliga kläder av bambu

Nyhet! Ekologiska och miljövänliga kläder av bambu Nyhet! Ekologiska och miljövänliga kläder av bambu Får bara säljas av skolklasser och idrottslag Läs mer om hur ni kan tjäna pengar till laget/klassen och samtidigt bidra till en lite bättre värld. bamboo

Läs mer

SPP skapar möjligheter. Hållbara pensionslösningar för företag och anställda

SPP skapar möjligheter. Hållbara pensionslösningar för företag och anställda SPP skapar möjligheter Hållbara pensionslösningar för företag och anställda Du behöver inte kunna allt. Det gör vi. SPP hjälper dig att ta bra beslut om pensioner. Att ha hand om människors pensionspengar

Läs mer

Marknadsledande. Allt är lika väl genomtänkt. Det är lönsamt för våra kunder.

Marknadsledande. Allt är lika väl genomtänkt. Det är lönsamt för våra kunder. Genomtänkt. datatillbehör / kontorsmateriel / konferensutrustning & kontorsmaskiner / emballage & förpackningsmateriel engångsartiklar & servering / torkpapper / städ, kem, hygien / skola & förskola Marknadsledande.

Läs mer

Vi Projekterar, levererar och installerar optimala system för stofthantering

Vi Projekterar, levererar och installerar optimala system för stofthantering Vi Projekterar, levererar och installerar optimala system för stofthantering Vår affärsidé Att projektera, leverera och installera optimala system för stofthantering till industrin med bästa funktions-

Läs mer

Klarna. Vi älskar det vi gör.

Klarna. Vi älskar det vi gör. Klarna Vi älskar det vi gör. Att göra det enklare för konsumenter att handla i din butik. Att skapa förtroende mellan säljare och köpare. Att öka din försäljning. Kanske är det därför som vi nu är marknadsledande

Läs mer

A Good Connection. Connect IT Connect Office Connect Finans

A Good Connection. Connect IT Connect Office Connect Finans A Good Connection Connect IT Connect Office Connect Finans Det bästa av tre världar Connect är den enda samarbetspartnern ni behöver inom IT, kontorsmaskiner och finansiering. Genom oss har ni tillgång

Läs mer

Några ord om hur man kan spara både tid och pengar ANSVARSLÖS

Några ord om hur man kan spara både tid och pengar ANSVARSLÖS Några ord om hur man kan spara både tid och pengar ANSVARSLÖS Smarta etiketteringslösningar på dina villkor. ONE kontaktperson ONE leverantör ONE faktura Att lösa våra kunders behov av etiketter och etiketteringslösningar

Läs mer

Välj rätt affärssystem för att din. organisation ska blomstra!

Välj rätt affärssystem för att din. organisation ska blomstra! Välj rätt affärssystem för att din organisation ska blomstra! - En guide till dig som funderar på att byta eller investera i ett ERP system. Innehåll Därför är ett affärssystem viktigt för tillväxten...

Läs mer

HemsidaExpress. När du vill ha en professionell hemsida snyggt, snabbt och enkelt!

HemsidaExpress. När du vill ha en professionell hemsida snyggt, snabbt och enkelt! HemsidaExpress När du vill ha en professionell hemsida snyggt, snabbt och enkelt! Skaffa din egen identitet på nätet Välkommen till HemsidaExpress! Med HemsidaExpress kan du skapa egna hemsidor utan att

Läs mer

FÖRETAGSPRESENTATION. www.gyllix.com. Gyllix Fönsterputs AB -

FÖRETAGSPRESENTATION. www.gyllix.com. Gyllix Fönsterputs AB - FÖRETAGSPRESENTATION 2015 www.gyllix.com Gyllix Fönsterputs AB - 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING INLEDNING SID 3 OM OSS SID 4 REFERENSER SID 5 MILJÖ- OCH KVALITETSPOLICY SID 6 SÄKERHET OCH ARBETSMILJÖ SID 7 KONTAKTUPPGIFTER

Läs mer

LÅT OSS EFFEKTIVISERA DITT AFFÄRSRESANDE

LÅT OSS EFFEKTIVISERA DITT AFFÄRSRESANDE Du är värdefull och Din tid är värdefull LÅT OSS EFFEKTIVISERA DITT AFFÄRSRESANDE 6 argument varför du ska BIG AFFÄRSRE BIG Travel är den lokala, personliga resebyrån som navigerar bland Vi använder oss

Läs mer

Att skicka fakturor. Fördjupning till dig som ska använda bankens fakturaskrivare för e-fakturor och pappersfakturor via e-bokföring

Att skicka fakturor. Fördjupning till dig som ska använda bankens fakturaskrivare för e-fakturor och pappersfakturor via e-bokföring Att skicka fakturor Fördjupning till dig som ska använda bankens fakturaskrivare för e-fakturor och pappersfakturor via e-bokföring Välkommen! Genom att skicka kundfakturor via banken kan du och ditt företag

Läs mer

Välkommen till Introtown Internet Service AB

Välkommen till Introtown Internet Service AB Välkommen till IntroShop Data AB Välkommen till Introtown Internet Service AB Introtown Internet Service AB har utvecklat olika programvaror: IntroShop Booking Hotellbokningsystem byggt för access, och

Läs mer

STEP BY STEP TO YOUR NEXT OFFICE

STEP BY STEP TO YOUR NEXT OFFICE STEP BY STEP TO YOUR NEXT OFFICE THE PERFECT WAY TO YOUR NEXT OFFICE STEG 1 - STEG 2 - ANALYS 1 STEG 3 - SKAPA VISION STEG 4 - INREDNINGSLÖSNING STEG 5 - & UPPFÖLJNING ANALYS FÖR ATT: Få en optimal planlösning.

Läs mer

Software Asset Management (SAM) Licenshantering i Göteborgs Stad

Software Asset Management (SAM) Licenshantering i Göteborgs Stad Software Asset Management (SAM) Licenshantering i Göteborgs Stad Vad är SAM? Software Asset Management beskriver alla de krav på infrastruktur och processer som krävs för en effektiv förvaltning, kontroll

Läs mer

E-handel i Norden Q1 2014 TEMA: LOGISTIK

E-handel i Norden Q1 2014 TEMA: LOGISTIK E-handel i Norden Q1 2014 TEMA: LOGISTIK Nordisk e-handel för 34 miljarder SEK under första kvartalet FÖRORD Värdet av nordiska konsumenters e-handel under första kvartalet 2014 uppgick till cirka 34 miljarder

Läs mer

150 år av erfarenhet och nytänkande

150 år av erfarenhet och nytänkande 150 år av erfarenhet och nytänkande 1 Lyhörda och proaktiva Vi har valt Beijer Industri som huvudleverantör eftersom de är lyhörda och proaktiva. De har det tekniska kunnandet som krävs för att hålla vår

Läs mer

Solution Profiler. Tips till att publicera en framgångsrik lösning

Solution Profiler. Tips till att publicera en framgångsrik lösning Solution Profiler Tips till att publicera en framgångsrik lösning Innehållsförteckning Så här börjar du... 2 1. Grundinformation... 3 1.1 Lösningens namn... 3 1.2 Lösningens beskrivning... 3 1.3 Lösningens

Läs mer

seminarier& våren 2008 utbildningar

seminarier& våren 2008 utbildningar seminarier& våren 2008 utbildningar Zitac Consulting Zitac Consulting är ett teknikintensivt IT-företag som erbjuder produkter och tjänster inom huvudsakligen tre kompetensområden: teknik, webb samt grafisk

Läs mer

Bolagsstiftarnas guide till. Snabbavveckling

Bolagsstiftarnas guide till. Snabbavveckling 2018 Bolagsstiftarnas guide till Snabbavveckling Lämna ditt bolag i trygga händer! Vi har funnits i branschen i över 20 år och är stolta över att årligen få hjälpa tusentals entreprenörer med såväl nya

Läs mer

UHPOI samarbete med. Möt din inköpscoach. Inköp på dina villkor. Allt fler av Privattandläkarnas medlemmar ansluter sig

UHPOI samarbete med. Möt din inköpscoach. Inköp på dina villkor. Allt fler av Privattandläkarnas medlemmar ansluter sig UHPOI samarbete med Privattandläkarna Inköp på dina villkor Möt din inköpscoach Tomas hjälper dig att handla rätt Allt fler av Privattandläkarnas medlemmar ansluter sig Magnus Isberg på Privattandläkarna

Läs mer

Hur svårt kan det vara? NOLATO PLASTTEKNIK UTVECKLING OCH TILLVERKNING AV KVALIFICERADE PLASTKOMPONENTER SEDAN 1955

Hur svårt kan det vara? NOLATO PLASTTEKNIK UTVECKLING OCH TILLVERKNING AV KVALIFICERADE PLASTKOMPONENTER SEDAN 1955 Hur svårt kan det vara? NOLATO PLASTTEKNIK UTVECKLING OCH TILLVERKNING AV KVALIFICERADE PLASTKOMPONENTER SEDAN 1955 INTE SÅ ENKELT. Att formspruta plast kan vara svårt. Åtminstone om man som vi på Nolato

Läs mer

AFFÄRSPLAN. En ungdomssatsning av NyföretagarCentrum för dig som är 18 35 år. Från idé till Eget Företag. Vi hjälper dig på vägen.

AFFÄRSPLAN. En ungdomssatsning av NyföretagarCentrum för dig som är 18 35 år. Från idé till Eget Företag. Vi hjälper dig på vägen. AFFÄRSPLAN En ungdomssatsning av NyföretagarCentrum för dig som är 18 35 år. Från idé till Eget Företag. Vi hjälper dig på vägen. INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1 Jag/vi och idén 2 Företagsägare och affärsidé 3

Läs mer

VI ÄR WMD - THE WORKFLOW COMPANY Nordens ledande workflow specialister inom SAP Helt enkelt!

VI ÄR WMD - THE WORKFLOW COMPANY Nordens ledande workflow specialister inom SAP Helt enkelt! VI ÄR WMD - THE WORKFLOW COMPANY Nordens ledande workflow specialister inom SAP Helt enkelt! Det handlar om att spara tid, få överblick, förenkla arbetsprocesser, utnyttja resurser och i slutändan handlar

Läs mer

Hitta guldgruvor och jaga tidstjuvar. Kompletta affärssystem för bemanning och rekrytering.

Hitta guldgruvor och jaga tidstjuvar. Kompletta affärssystem för bemanning och rekrytering. Hitta guldgruvor och jaga tidstjuvar. Kompletta affärssystem för bemanning och rekrytering. intelliplan intelliplan Intelliplan Om företaget Vi hjälper kunder att hitta gömda guldgruvor. 2 Intelliplan

Läs mer

Funktionslösningar. Pro ID har lösningar genom hela kedjan och följer de standarder som branscherna har uppsatta.

Funktionslösningar. Pro ID har lösningar genom hela kedjan och följer de standarder som branscherna har uppsatta. Funktionslösningar Pro ID har lång erfarenhet av funktionslösningar, där vi effektiviserar funktioner på företag med hjälp av streckkoder. Det kan gälla märkningskrav från kunder eller myndigheter, effektivare

Läs mer

Dekaler Skyltar Emblem Metabrite TM Overlayer Frontpaneler Membranpaneler Pekskärmar E.L - lampor

Dekaler Skyltar Emblem Metabrite TM Overlayer Frontpaneler Membranpaneler Pekskärmar E.L - lampor Dekaler Skyltar Emblem Metabrite TM Overlayer Frontpaneler Membranpaneler Pekskärmar E.L - lampor Välkommen till Danielson DANIELSON levererar industriell grafik för all typ av produktmärkning. Screentryckning

Läs mer

Den intelligenta hanteringen av Managed Print Services

Den intelligenta hanteringen av Managed Print Services Sharp Optimised Services kontroll l effektivitet I produktivitet Den intelligenta hanteringen av Managed Print Services Möjligheterna med Managed Print Services Fakta: upp till 5 % av ett företags avkastning

Läs mer