Allt inom it snabbt och säkert

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Allt inom it snabbt och säkert"

Transkript

1 Allt inom it snabbt och säkert Simply Faster

2 HISTORIK Per Eriksson, VD på Dustin sedan 2007

3 Inköp av it-produkter ska vara enkelt och gå snabbt 1984 startade Ulla och Bosse Lundevall familjeföretaget Dustin, i ett garage i Stockholmsförorten Farsta med försäljning av färgade disketter. Dustin valde postorder som distributionsmodell eftersom det var en väl beprövad och effektiv metod. Allt eftersom åren gick utökades utbudet och försäljningen tog fart. Konceptet var ett eget lager, alltid ett aktuellt brett produktsortiment, snabba leveranstider och kompetenta medarbetare. På mitten av nittiotalet föll sig därför steget till försäljning på internet ganska naturligt. Idag är Dustin Sveriges största internetbaserade återförsäljare av it-produkter och hemelektronik och består av två affärsområden: Dustin för företag och Dustin home för konsumenter. Dustin omsatte 3,8 miljarder kronor under 2007/2008 och sedan augusti 2006 är Altor huvudägare. Genom köpet av danska Computerstore 2007 har Dustin tagit ett steg på vägen mot målet att bli den ledande leverantören av it-produkter i Norden och på längre sikt en av de större aktörerna i norra Europa. Dustins mål är att du ska lägga så lite tid och huvudbry som möjligt på dina it-inköp. Få ut mer av din arbetsdag och mer tid över till familj och vänner. Därför har Dustin även byggt vidare på ett utbud av olika möjligheter som adderar värde till ditt företag. Inom en rad fokusområden bygger Dustin upp lösningar som anspassas till kundens specifika behov och kan inkludera såväl konfiguration, print, server/storage som licenshantering och finansiering. Som kund hos Dustin väljer du själv när och hur du vill ha kontakt med oss. Lägg din beställning direkt på webben eller via telefon. Ta hjälp av en personlig kontaktperson på Dustin som guidar dig till bästa köp. Eller få hjälp med skräddarsydda lösningar och mer komplexa beställningar av Dustins specialister valet är ditt. På dustin.se hittar du snabbt och enkelt all information kring de produkter och tjänster vi tillhandahåller. Här kan du även ta del av våra löpande kampanjer och erbjudanden. Välkommen till Dustin! Per Eriksson, VD

4 UTBUD

5 Varför ha 10 leverantörer när det räcker med en? Dustin är redan känd som en snabb, pålitlig leverantör av it-produkter, men har nu byggt vidare på detta med ett utbud av lösningar som adderar värde till ditt företag och förenklar er vardag. Inom en rad fokusområden kan Dustin bygga upp lösningar som anpassas efter olika kunders specifika behov, både gällande hårdvara och programvarulicenser. När rätt lösning är identiferad kan vi erbjuda ett förmånligt finanseringsupplägg som hjälper dig att alltid ha en modern maskinpark och full koll på kostnaderna. Dustin kan även förbereda din utrustning innan leverans ett upplägg som visat sig spara mycket tid och pengar för våra kunder. Några exempel på detta är imageladdning, funktionstester och stöldmärkning. När du lagt din beställning, levererar och installerar vi dina nya datorer, skrivare, servrar med mera. Om du önskar kan vi även ombesörja återtag av din gamla utjänta utrustning på ett miljövänligt sätt. Dustin har idag resurser att bli din enda kontaktyta när det handlar om it-produkter. Våra experter ser till att din utrustning fungerar dygnet runt, alla dagar i veckan oavsett var i Sverige du befinner dig.

6 HÅRDVARA

7 Brett produktsortiment och leverans på dagen Idag arbetar de flesta återförsäljare enligt en modell där produkterna finns på distributörernas lager. Det betyder att det allt som oftast tar längre tid att få fram produkterna. Dustin har istället genom eget lager och en mycket effektiv logistiklösning sett till att vi har det mesta på hyllan. Produkterna levereras snabbt och säkert till dig när du behöver dem oftast samma dag som du lägger ordern. Kunskapen om hur fort den tekniska utvecklingen går gör att ingen vill köpa gårdagens teknik. För att ge dig det allra senaste när det gäller it-relaterade produkter står vi därför i ständig kontakt med distributörer och tillverkare över hela världen. Givetvis arbetar vi också aktivt med att skapa vår egen bild av vad marknaden efterfrågar. Detta innebär bland annat att vi kompletterar vårt redan breda sortiment på cirka unika produkter med ungefär 100 nya produkter dagligen. Vi expedierar orders varje månad och vårt lager omsätts var 10:e dag.

8 LOGISTIKCENTER

9 Jag är mycket nöjd med utrullningen och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete. Dustin lyckades på mycket kort tid med en större utrullning över hela Sverige! Lars Söderdahl, it-chef, Attendo Care AB Logistikcenter anpassad efter kundens behov En del av Dustins framgångskoncept är att sköta leveranserna till kunderna från eget lager. Som kund kan du därför räkna med att få rätt vara, till rätt pris och i rätt tid. När Dustin nu tagit steget att bli it-leverantör på nordisk bas behövdes större kapacitet. Oktober 2008 öppnades ett nytt logistikcenter i Rosersberg norr om Stockholm, dimensionerat för att kunna serva hela norra Europa. Tack vare det nya logistikcentret kan vi erbjuda fler kunder än någonsin produkter som anpassas efter just deras behov, med samma snabba leveranstider. Med ett större lager och högre leveranskapacitet, går det att både lagerhålla fler enheter av samma produkt och bredda sortimentet med fler produkter. Det här innebär att Dustin nu även kan svara upp mot större kunders omfattande planer med tusentals enheter. I det nya logistikcentret finns även ett rymligt konfigurationscenter som erbjuder kunderna en lång rad kringtjänster.

10 TJÄNSTER Konfiguration

11 Vi använder Dustin som både tjänsteoch produktleverantör i sex länder. Kombinationen av inköpspartner och tjänsteleverantör ger oss minsta möjliga administration och korta ledtider. Konfigurationstjänster spar tid och pengar Ingemar Johnsson, IT Manager, Cederroth International I dag brottas nog alla organisationer med frågan hur man ska få tiden att räcka till. Det är för att hjälpa kunderna att få ihop denna ekvation som Dustin utvecklar sitt tjänsteutbud. För att effektivisera och underlätta hanteringen av den it-utrustning som köps, kan Dustin hjälpa till att konfigurera er utrustning redan innan den levereras. Konfiguration kan innefatta tjänster som: montering av extra komponenter, imageladdning, funktionstest, stöldmärkning, inventariemärkning, hantering av underhållsoch supportavtal samt mycket annat. Dustin kan både ta ett helhetsansvar eller endast utföra valda delar av tjänsteutbudet. Allt detta gör att inköp av ny utrustning blir kostnadseffektivare och ger kundernas it-avdelningar mer tid till andra, mer strategiska uppgifter. Det handlar inte bara om tjänster vid inköp, utan också om till exempel returhantering och återtagning av gammal utrustning. Då åtföljs rigida rutiner kring informationssäkerhet. Dustins konfigureringscenter ligger i direkt anslutning till vårt lager, och all hantering sker på ett säkert sätt med kvalificerad personal. Våra konfigurationstjänster ger dig snabbare tillgång till din nya utrustning utan att leveranstiden påverkas.

12 SERVER/STORAGE Få kontroll över er it-miljö Dustins kompetens inom området Server/ Storage hjälper dig som kund att hitta hållbara och kostnadseffektiva lösningar för att ni effektivt och säkert ska kunna managera er affärskritiska data. Data har blivit företagets viktigaste tillgång och behovet av att ständigt ha datan tillgänglig driver behovet mot driftsäkra, skalbara och enkelt managerade it-lösningar. Att hitta en bra lösning anpassad för dagens behov men som även kan skalas ut för att möta morgondagens kan vara en tuff utmaning. En felaktigt designad lösning kan få konsekvenser, såväl ekonomiska som juridiska, ifall data blir otillgänglig till följd av exempelvis hårdvaruhaveri eller annan oförutsedd händelse. Låt därför Dustins Server/Storage-grupp hjälpa er att hitta den för er bäst lämpade it-lösningen så att ni kan fokusera på kärnverksamheten hellre än att oroa er över vad som är rätt lösning!

13 PRINT Helhetlösningar för billigare utskrifter Det finns stora pengar att spara på att göra en grundlig analys av sin dokumenthantering. Till exempel har många företag onödigt dyra serviceupplägg där man bara skenbart betalar per utskriven sida, men där det i grund och botten är minimivolymer som styr men som ofta ligger högt över vad man i verkligheten skriver ut. Eftersom var fjärde skrivare som säljs i Sverige kommer från Dustin finns där en grundmurad kompetens inom dokumenthanterings-området. En viktig del i analysen rör serviceavtalen. Här har Dustin ett mycket starkt erbjudande. I stället för de otydliga och krångligt formulerade serviceavtal många sitter med i dag, kan vi, tack vare vårt samarbete med Sveriges i särklass största servicepartner Infocare, erbjuda transparenta upplägg som baseras på kundens faktiska utskriftsvolymer.

14 PROGRAMVARA

15 Det kändes logiskt att göra det här med Dustin som har hela licenskunnandet. Man behöver det stödet. Renée Kiebler, it-chef Bonnier Tidskrifter Optimal och kostnadseffektiv licenshantering Dustin Licens erbjuder sig att ta ett helhetsansvar för dina licens-avtal och se till att du får bästa möjliga avtal i varje enskilt fall. Utöver ledande kompetens vad gäller licenser kan kunderna också dra fördel av den omfattande produktkompetens som finns under samma tak. Genom Dustins storlek och väletablerade samarbete med de ledande leverantörerna finns alla förutsättningar för förmånliga avtal. Vi har koll på vilka former av volymlicenser och avtal som finns hos alla olika tillverkare och vilka som passar bäst för ditt företag specifikt. Samtidigt har Dustin också bra kunskap om programvarorna i sig. Dustin har en idé om vad du bör köpa, likaväl som hur du bör köpa det. Det ger dig som kund en väldig trygghet. Dustin erbjuder Software Asset Management (SAM) tjänster som ger dig optimal licenshantering och kostnadseffektivitet. Inom ramen för SAM tillhandahåller vi dels timprisbaserade insatser, men även ett effektivt verktyg i form av Able Enterprise.

16 FINANSIERING

17 Finansieringslösningar i egen regi Med finansiering från Dustin kan ni investera i något som ger avkastning i stället för i it-utrustning som snabbt minskar i värde. Samtidigt kan ni genom våra flexibla avtal skapa utrymme att byta ut er utrustning över tiden, utan att månadskostnaden ändras. Och med finansramavtal minskar era administrationskostnader samtidigt som ni får bättre cashflow. Med Dustins helägda finansbolag får du finansieringstjänster som är helt anpassade till Dustins affärsmodell och täcker in allt som Dustin säljer, inklusive mjukvarulicenser. Eftersom Dustins främsta intresse är att genomföra affären och inte att tjäna pengar på att låna ut pengar, så är vi flexibla vad gäller våra finansieringsavtal. Oavsett om ni betalar kontant i dag eller använder finansiering, så ger Dustins så kallade finansramavtal intressanta fördelar. Ni tecknar då ett ettårigt avtal med ett tak för hela årets totalbelopp. Vid slutet av varje kvartal samlas sedan kvartalets alla beställningar hos Dustin ihop och finansieras för en treårsperiod, oavsett vad det är ni beställt. Ni får därefter endast en faktura per kvartal, oavsett antalet beställningar och trots att de olika kvartalsfinansieringarna löper från olika startdatum.

18 MILJÖ OCH KVALITET Ett stabilt företag med samvete för miljön Det finns en enkel sanning har vi inte nöjda kunder så har vi inga kunder alls. Vi måste alltid hålla en hög standard och kvalitet, därför har vi satt upp en rad riktlinjer och målbilder för att ständigt utveckla och förbättra vår kvalitet. Dustin är idag ISO-certifierade inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Hela vårt agerande ska präglas av ett långsiktigt kretsloppstänkande. Vi strävar efter att både vi och våra leverantörer ska minska påverkan på miljön. I korthet betyder det att vi ständigt utvecklar och förbättrar oss för att möta marknadens krav och behov. Vi på Dustin vill även främja hälsan hos våra anställda genom att skapa en god och trygg arbetsmiljö. Vi tror på samverkan mellan god hälsa, hög produktivitet och kvalitet och har därför även certitiferat vår arbetsmiljö.

19 För oss på Dustin är det viktigt att hela vårt agerande präglas av ett långsiktigt kretsloppstänkande, så att vi, våra kunder och leverantörer minimerar påverkan på miljön. Pia Jernström, ledningens representant för miljön, Dustin.

20 Simply Faster

Ramla inte mellan stolarna.

Ramla inte mellan stolarna. Ramla inte mellan stolarna. integration www.pulsen.se » programvaror och tjänster systemintegratörer «atea sverige ab AVTALSNYTT / verva Mikael Larsson Atea är Sveriges ledande obundna leverantör av it-infrastruktur

Läs mer

ALBIHNS LÖSNINGSKUND HOS DUSTIN: När alla inköp samordnas blir prisbilden lägre och administrationen av licenserna förenklas. Grön it kommer starkt

ALBIHNS LÖSNINGSKUND HOS DUSTIN: När alla inköp samordnas blir prisbilden lägre och administrationen av licenserna förenklas. Grön it kommer starkt Simply Faster Solutions VIPSERVICE Snabbare service till storkunder 8 REPORTAGE En vilja att tänka på kundens bästa 20 ANALYS Samarbete säkerställer kundnyttan 26 REPORTAGE Albihns satsar på bättre likviditet

Läs mer

VEM ÄR PROACT OCH VAD TYCKER VÅRA KUNDER OM OSS?

VEM ÄR PROACT OCH VAD TYCKER VÅRA KUNDER OM OSS? VEM ÄR PROACT OCH VAD TYCKER VÅRA KUNDER OM OSS? EUROPAS LEDANDE FRISTÅENDE INTEGRATÖR PROACT HAR LEVERERAT IT-AR SEDAN 1994 VI LEVERERAR VERKSAMHETSNYTTA TILL VÅRA KUNDER Proact är Europas ledande fristående

Läs mer

Kraven på affärssystem har förändrats. Rätt infört blir affärssystem en strategisk fördel. 5 steg till en lyckad upphandling av affärsssystem

Kraven på affärssystem har förändrats. Rätt infört blir affärssystem en strategisk fördel. 5 steg till en lyckad upphandling av affärsssystem ANNONS HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN IDG CUSTOM PUBLISHING 1 rapport från Exido AFFÄRSSYSTEM SÅ MAXIMERAR DU AFFÄRSNYTTAN Affärssystem en strategisk fördel Kraven på affärssystem har förändrats.

Läs mer

2 JUNI 2009 HELA DENNA TEMATIDNING ÄR EN ANNONS FRÅN MEDIAPLANET

2 JUNI 2009 HELA DENNA TEMATIDNING ÄR EN ANNONS FRÅN MEDIAPLANET ANNONS HELA DENNA TEMATIDNING ÄR EN ANNONS FRÅN MEDIAPLANET ANNONS Nr.2 / Juni 2009 LEASING 3TIPS INVESTERA UTAN ATT BINDA DITT KAPITAL Leasa i stället för att köpa: Ett smart alternativ i lågkonjunktur

Läs mer

Private Banking Individuella lösningar för privatpersoner, företagare och stiftelser.

Private Banking Individuella lösningar för privatpersoner, företagare och stiftelser. Private Banking Individuella lösningar för privatpersoner, företagare och stiftelser. När du kliver över tröskeln till oss kan du vara säker på en enda sak. Att du inte vet exakt vad som väntar dig. Hos

Läs mer

Bolagsbeskrivning avseende Caperio Holding AB (publ)

Bolagsbeskrivning avseende Caperio Holding AB (publ) Bolagsbeskrivning avseende Caperio Holding AB (publ) INNEHÅLLSFÖRTECKNING Inledning 1 Sammanfattning 3 Riskfaktorer 6 Bakgrund och motiv 10 VD har ordet 12 Affärsidé, vision och strategi 14 Historik 15

Läs mer

Drift. Implema. Dygnet runt övervakning och drift av hela er SAP-miljö

Drift. Implema. Dygnet runt övervakning och drift av hela er SAP-miljö Drift Implema Dygnet runt övervakning och drift av hela er SAP-miljö Implemas driftsorganisation består av ett tiotal medarbetare som tillsammans delar ansvaret - dygnet runt - för första till tredje linjens

Läs mer

OUTSOURCING ÖKA TILLVÄXT MED FOKUS PÅ DET NI GÖR BÄST. Nr. 5 / Juni 2010. SYSteam levererar nytta

OUTSOURCING ÖKA TILLVÄXT MED FOKUS PÅ DET NI GÖR BÄST. Nr. 5 / Juni 2010. SYSteam levererar nytta ANNONS HELA DENNA TEMATIDNING ÄR EN ANNONS FRÅN MEDIAPLANET Nr. 5 / Juni 2010 Med dagstidningens räckvidd och facktidningens fokus ANNONS OUTSOURCING ÖKA TILLVÄXT MED FOKUS PÅ DET NI GÖR BÄST Genom rätt

Läs mer

Välkommen. Mia Irborg hälsar välkommen till ett nytt magasin, en ny koncern och en ny tid.

Välkommen. Mia Irborg hälsar välkommen till ett nytt magasin, en ny koncern och en ny tid. OITP 1 ETT MAGASIN FRÅN OFFICE IT-PARTNER Välkommen. Mia Irborg hälsar välkommen till ett nytt magasin, en ny koncern och en ny tid. JANUARI 2009 Kjell Gabrielsson berättar om hur du kan spara tid och

Läs mer

ÅRSREDOVISNING 2012. ZetaDisplay AB (publ) LAST METER MARKETING

ÅRSREDOVISNING 2012. ZetaDisplay AB (publ) LAST METER MARKETING ÅRSREDOVISNING 2012 ZetaDisplay AB (publ) LAST METER MARKETING Det här gör ZetaDisplay! INNEHÅLL Året i sammandrag 3 VD har ordet 4 Last Meter Marketing 7 Marknadsöversikt 10 Verksamhetsbeskrivning 12

Läs mer

Rodeco. tar leken på allvar med nytt CRM-system

Rodeco. tar leken på allvar med nytt CRM-system ett magasin om produkter, tjänster och lösningar från dustin september 2014 pris 59 kr Rodeco levererar lekmiljöer till kunder i hela världen. Företagets vd, Daniel Lind, berättar hur ett skräddarsytt

Läs mer

OITP. Dramatisk IT. Kungliga Dramatiska Teatern har investerat i virtualiseringslösningar för både serverdrift och desktopanvändning.

OITP. Dramatisk IT. Kungliga Dramatiska Teatern har investerat i virtualiseringslösningar för både serverdrift och desktopanvändning. OITP 1 ETT MAGASIN FRÅN OFFICE IT-PARTNER Dramatisk IT Kungliga Dramatiska Teatern har investerat i virtualiseringslösningar för både serverdrift och desktopanvändning. JANUARI 2010 Office IT-Partner satsar

Läs mer

ADDERAT. Ett bra affärssystem skall utveckla affären, inte bara redovisa ekonomin. Nr 1 2011. samlade erfarenheter kring IT och affärsnytta

ADDERAT. Ett bra affärssystem skall utveckla affären, inte bara redovisa ekonomin. Nr 1 2011. samlade erfarenheter kring IT och affärsnytta ADDERAT samlade erfarenheter kring IT och affärsnytta Nr 1 2011 Ett bra affärssystem skall utveckla affären, inte bara redovisa ekonomin Företaget Elga, en av Nordens ledande aktörer inom tillsatsmaterial

Läs mer

hela denna bilaga är en annons från microsoft AB roi asap

hela denna bilaga är en annons från microsoft AB roi asap hela denna bilaga är en från microsoft AB roi asap Det finns ett nytt sätt för företag att sänka kostnader och samtidigt öka sin effektivitet och lönsamhet. Det handlar om att ge alla medarbetare tillgång

Läs mer

It på entreprenad med bra resultat sid 6-7 Slaget om it-driftskunderna sid 8-9 Så gick Modörr tillväga när de lade ut it-driften sid 9

It på entreprenad med bra resultat sid 6-7 Slaget om it-driftskunderna sid 8-9 Så gick Modörr tillväga när de lade ut it-driften sid 9 ANNONS HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN MEDIAPLANET ANNONS IT-Entreprenad It på entreprenad - gör hemläxan så blir resultatet bra När det gäller it-driften på ett företag är frågan många ställer sig

Läs mer

DOKUMENT & UTSKRIFTER DOKUMENTHANTERING

DOKUMENT & UTSKRIFTER DOKUMENTHANTERING DOKUMENT & UTSKRIFTER DOKUMENTHANTERING - PRODUKTER - LÖSNINGAR - SERVICE - MILJÖ - PARTNERS DOKUMENTHANTERING EFFEKTIVISERING & LÖNSAMHET RING OSS! RING OFFICE NÄR DET GÄLLER DOKUMENTHANTERING En fungerande

Läs mer

OUTSOURCING 6TIPS FOKUSERA PÅ ER KÄRNVERKSAMHET. Nr.7/November 2010

OUTSOURCING 6TIPS FOKUSERA PÅ ER KÄRNVERKSAMHET. Nr.7/November 2010 ANNONS HELA DENNA TEMATIDNING ÄR EN ANNONS FRÅN MEDIAPLANET Nr.7/November 2010 Med dagstidningens räckvidd och facktidningens fokus ANNONS OUTSOURCING 6TIPS FÖR ATT LYCKAS Affärsmodeller Marknaden växer

Läs mer

IT-DRIFT. PayEx säkrar betalningar med Basefarm. » Sid 4. halva kostnaden år 2020. affärsverksamhetens IT-stöd

IT-DRIFT. PayEx säkrar betalningar med Basefarm. » Sid 4. halva kostnaden år 2020. affärsverksamhetens IT-stöd IT-DRIFT affärsverksamhetens IT-stöd ANNONS HELA DENNA TEMATIDNING ÄR EN ANNONS FRÅN IDG CREATIVE MEDIA ANNONS En klonad medarbetare i varje burk» sid 6 Expertpanelen» sid 11 Dubbla kapaciteten till halva

Läs mer

CAPERIO HOLDING AB ÅRSREDOVISNING 2008

CAPERIO HOLDING AB ÅRSREDOVISNING 2008 CAPERIO HOLDING AB ÅRSREDOVISNING 2008 INNEHÅLLSFÖRTECKNING Året i korthet 4 Historik 4 VD har ordet 5 Affärsidé, mål och vision 6 Medarbetarna 7 Verksamhetsbeskrivning 8 Marknadsöversikt 11 Möjligheter

Läs mer

Private Banking Individuella lösningar för privatpersoner, företagare och stiftelser med stora volymer och speciella behov.

Private Banking Individuella lösningar för privatpersoner, företagare och stiftelser med stora volymer och speciella behov. Private Banking Individuella lösningar för privatpersoner, företagare och stiftelser med stora volymer och speciella behov. När du kliver över tröskeln till oss kan du vara säker på en enda sak. Att du

Läs mer

ÅRS REDO VISN ING 2013

ÅRS REDO VISN ING 2013 ÅRS REDO VISN ING 2013 Innehåll 03 Verksamhetsåret som har gått 07 Vd har ordet 09 Kundcase: Pensionsskyddscentralen 11 Vision, affärsidé, mål och strategier 14 Marknad och kunder 18 Verksamhet 23 Kundcase:

Läs mer

Prodoc Världsledande produkter och lösningar för din informationshantering

Prodoc Världsledande produkter och lösningar för din informationshantering Prodoc Stockholm Prodoc Svenska KB Box 95 Bolmensvägen 43 121 22 Johanneshov Telefon: 08-602 06 00 Fax: 08-602 06 10 Prodoc 2014 Prodoc Göteborg Prodoc Göteborg AB Krokslätts Parkgata 4 431 68 Mölndal

Läs mer

Frigör resurser lägg ut det andra gör bättre. Outsourcing spås ett lysande 2009 trots prispress och hård konkurrens >> sid 6. Tjäna på andras tjänster

Frigör resurser lägg ut det andra gör bättre. Outsourcing spås ett lysande 2009 trots prispress och hård konkurrens >> sid 6. Tjäna på andras tjänster ANNONS Hela denna bilaga är annons från Provisa Information AB ANNONS Februari 2009 Frigör resurser lägg ut det andra gör bättre >> sid 4 Outsourcing spås ett lysande 2009 trots prispress och hård konkurrens

Läs mer

Klarna. Vi älskar det vi gör.

Klarna. Vi älskar det vi gör. Klarna Vi älskar det vi gör. Att göra det enklare för konsumenter att handla i din butik. Att skapa förtroende mellan säljare och köpare. Att öka din försäljning. Kanske är det därför som vi nu är marknadsledande

Läs mer

Vi ser till att du får. till att göra det du är bäst på

Vi ser till att du får. till att göra det du är bäst på VI HJÄLPER SVERIGES BYGGARE ATT UTFÖRA SITT JOBB ÄNNU BÄTTRE Würth hela vägen bygg Vi ser till att du får TID ÖVER till att göra det du är bäst på Bra, Bättre, Bäst betala för den kvalitet du behöver Rätt

Läs mer

Årsredovisning Bolero Aktiebolag 556376 4306. VD berättar 1

Årsredovisning Bolero Aktiebolag 556376 4306. VD berättar 1 Årsredovisning för räkenskapsåret 2013-05-01-2014-04-30 Innehållsförteckning VD berättar 1 Förvaltningsberättelse 3 Information om verksamheten 3 Översikt över resultat och ställning 2 Väsentliga händelser

Läs mer

Ditt produktionsproblem är vår utmaning! PRODUKTIONSPARTNER AB

Ditt produktionsproblem är vår utmaning! PRODUKTIONSPARTNER AB Ditt produktionsproblem är vår utmaning! PRODUKTIONSPARTNER AB Ytterligare ett stort steg framåt. TruMatic 7000. Den nya kombimaskinen ger snabb och repfri bearbetning med två högdynamiska tilläggsaxlar

Läs mer

LÖNSAMMA AFFÄRSSYSTEM

LÖNSAMMA AFFÄRSSYSTEM ANNONS HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN SMART MEDIA ANNONS LÖNSAMMA AFFÄRSSYSTEM MEDFÖLJER SOM TEMATIDNING I DAGENS INDUSTRI JANUARI 2011 Trendspaning de stora systemen blir bredare, de små blir smalare

Läs mer

Bankerna håller igen

Bankerna håller igen HELA DENNA BILAGA ÄR EN IDG CUSTOM PUBLISHING fokus En yrkesroll i förändring cfo När cfo:n blir säljare Hitta rätt affärssystem Så kan revisorn spara miljö Bankerna håller igen men cfo:erna tror på framtiden

Läs mer