1299:- (inkl dyna) VI MÖBLERAR SOMMAREN! INSTAGRAMTÄVLING DELA DINA SOMMARFAVORITER! 12 sidor av ren sommarinspiration! NORDSTRÖM om att äta utomhus

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "1299:- (inkl dyna) VI MÖBLERAR SOMMAREN! INSTAGRAMTÄVLING DELA DINA SOMMARFAVORITER! 12 sidor av ren sommarinspiration! NORDSTRÖM om att äta utomhus"

Transkript

1 VI MÖBLERAR SOMMAREN! 12 sidor av ren sommarinspiration! Bonete karmstol 1299:- (inkl dyna) Gästkrönika TINA NORDSTRÖM om att äta utomhus INSTAGRAMTÄVLING DELA DINA SOMMARFAVORITER! Det är något speciellt med äkta hantverk. Möbler av äkta rotting med sitt karakteristiska hemtrevliga knarrande. Upplev Bonete en klassisk rottingstol i modern tappning. Kombinera med bord i samma serie eller med ett vackert teakbord. I samarbete med

2 KRÖNIKA TINA NORDSTRÖM LEONE MODERNA MÖBLER Tävla och vinn en av Tinas kokböcker! Se sid 12. Om att äta utomhus. När det blir dags att grilla förflyttas matlagningsansvaret till min man. Att grilla är ett manligt ansvar i många familjer och så kan det få vara för min del. Jag vet inte hur många gånger jag fått den frågan. -Varför är det alltid män som grillar? Jag vet inte och bryr mig inte särskilt heller, något lockar den manliga befolkningen att ställa sig vid grillen och dra igång. Man är väl där man vill vara, och just grilla är inte mitt område. Vad är det då med grillen som jag inte gillar? Jag tror jag är lat... Min lathet handlar om det där med att asa ut halva köket utomhus. För att sedan asa in allt igen när middagen är slut. Jag vill ju ta ut allt det som jag i vanliga fall har omkring mig i köket, men när det därefter är det dags att ta in allt igen... Om ni nu läser mellan raderna förstår ni att något utekök kommer jag aldrig att ha. Jag tror faktiskt jag har blivit skadad av alla knasiga TV-inspelningar utomhus, herregud vad jag burit omkring på mobila kök. Jag har stått på dom mest knäppa platserna och lagat mat. På en klippavsats på Gotland där min gäst firades ner med helikopter eller ute i grusblåst på Ales stenar i Skåne. Det var så mycket grus i maten att jag fick muta min gäster att säga. Mmmmm jättegott! Men det blir alltid bra TV. LEONE modern serie av underhållsfria material. Stomme av lackerad aluminium i tre olika färger. Matgruppen går att variera i storlek och form tack vare 3 olika bord. Prisexempel stor hylla 5999:- Prisexempel liten hylla 2499:- Hemma hos oss är det min man som sköter grillen helt och hållet helt underbart tycker jag. Det är även han som helt självmant väcker liv i grillen på vårkanten. När väl säsongen är igång servar jag honom gladeligen med öl, rosevin, whiskey, bubbelvatten.-ja allt kan ordnas inifrån mina regioner som då är köket. Fast att njuta ute är jag bra på och jag vill tro att detta även smittar av sig till våra gäster. Tror någonstans att en middag ute där man sitter skönt och med värmande plädar runt benen är det som är just sommar, njuter i stora drag av det. Att diska, koka kaffe eller tända den fina Abbabelysningen i plommonträdet gör jag gladeligen bara han sköter själva grillandet. LEONE finns även som praktisk hyllserie i tre höjder för avlastning och förvaring med gavlar i vit lackerad aluminium och hyllplan i grå nonwood. Hyllan går att bygga helt efter eget tycke och smak.

3 FÖR HELA UTEPLATSEN LEONESERIEN, såväl soffa som matgrupper, finns även i grått med antracit textilene. Matgrupp på bild, 4 stolar + bord Ø 130 cm, 5499:- Matgrupp, bord + 6 stolar 6999:- LEONESERIEN finns även som en modulsoffa. Våga tänka utanför boxen! Gruppris enligt bild 5499:- Vid runda matbord syns och hörs alla. Ingen behöver sitta ensam på ett hörn! KÄND FRÅN TV TRENDSPANING Vi möblerar gärna altanen alltmer som rummen inne. Mattor, lampor och krukor blir allt vanligare, nu kommer även hyllsystem i matchande stil. Utemöblerna vill vi helst inte lägga någon tid på att underhålla, och väljer därför gärna konstrottingmöbler eller aluminiummöbler beroende på övrig inredningsstil. Runda bord är populära vi tycker om att umgås på vår uteplats. MATCHANDE KRUKOR i två storlekar. 599:-/st.

4 NINJA OÄNDLIGA KOMBINATIONSMÖJLIGHETER NINJA MÖBELSERIE är för dig som vill ha lättskötta, moderna möbler där sittkomfort och MATGRUPP Fr 5999:- kvalité till rätt pris är viktigt. Stämmer det in på dig? Grattis, då har du ett stort sortiment att välja Natur bland. Utöver matgrupper med såväl runda bord som rektangulära och 3 olika sorters stolar finns en modulsoffa med 10-talet olika delar. Alltsam- Grå mans finns dessutom i 3 olika flätningar, varav en del är beställningsvaror. Svart Välj bland flera olika bordsstorlekar!

5 Nyhet! Komplettera med soffskydd anpassat för hörnsoffor! Ett enormt sortiment beställningsvaror är bara någon vecka bort. BALKONGGRUPP Fr 3999:- 3 hörn, 2 mittdelar (ej bord) 11999:- SOFFGRUPP 10999:- 2 positionsfåtöljer + bord Ø 70 cm (exkl fotpall).

6 Kombinera gärna med ett snyggt gråpigmenterat teakbord! KÄND FRÅN TV Prisex. hörnsoffa :- Fåtölj 6499:- (Beställningsvara) Vidos soffbord 3999:- VALLEJO ett loungemöblemang med generösa mått som inbjuder till många sköna, avkopplande stunder. Nordisk ljus i både färg och form och utmärkt i kombination med våra Vidos bord i gråpigmenterad teak. Beigemelerad konstrotting flätad på aluminiumstomme, dynor i beige av hög kvalitet. KÄND FRÅN TV Vidos teakbord 4999:- Köp till ryggdyna för ökad komfort! 249:- (sittdyna ingår) Fåtölj Paulina (inkl sittdyna) 1999:- Paulina och Vidos en av sommarens trendigaste kombinationer av färger och material. Samtidigt tidlöst vacker. Genomfärgad rotting på aluminiumstomme. Dynor av högsta kvalité. En grupp som du kommer att njuta av länge! Enkelt att underhålla.

7 Samma rotting som i Vallejo och Paulina! KAMPANJPRIS! 2499:- Inkl dyna EVITA En pampig serie med sköna former inspirerad av en klassisk mormorsfåtölj. 5,3 mm konstrotting på aluminiumstomme i två olika färger. Dynor med olefintyg av hög kvalité ingår. Som beställningsvara finns även 3-sitssoffa och matbord. 3699:- inkl dyna. CALLAS POSITIONSFÅTÖLJ Fantastiskt skön fåtölj till rätt pris. Svart eller grå konstrotting med aluminiumstomme. Matchar många av våra soffgrupper! Nu med kampanjpris, bara hos Lillesjö möbler!

8 ÄTA ELLER SLAPPA PÅ EN LITEN YTA? MED VÅRA SMIDIGA MATSOFFGRUPPER SLIPPER DU VÄLJA. 6999:- VENTURA MATSOFFGRUPP, 6995:-. Smidig grupp väl anpassad för standardmått på svenska balkonger. Säljes som set.

9 PARSOLLFOTSVIKT Praktiskt alternativ för dig som inte vill skruva fast frihängande parasoll. 25 kg/st. 299:- LINZ FRIHÄNGANDE PARASOLL Lyxigt frihängande 3 m parasoll. 200 g polyester och svart aluminiumstativ, med vev och steglöst reglage. Fotkors ingår och måste förankras med parasollfotsvikter eller liknande. 2499:- Volterra Granitfot med blankpolerad yta. Rör och handtag i rostfritt stål. 2 hjul för enkel förflyttning. 799:- POTTERY Moderna krukor av fiberbetong Fr 299:- Trieste, Reggio och Como. Parasoll av FSC-märkt trä (sycamore) med mattlackerad yta. 2-delad stång. Vackra läderskoningar och väv av 250 g polyester. Ø 48 mm stång. Trieste 2,5 m 1099:- (tilt) Reggio 3 m 1499:- Como 3 x 3 m 2399:- (tilt) PORTLAND Fräsch dyna i 100 % polyester. Med nackkudde. Passar de flesta positionsstolar. 399:- FLOOR Lättplacerad matta med diskret mönstervävning i beige eller grått. 100% polypropylen som inte påverkas av vatten och som tål stark sol. Passande storlek till både matoch soffgrupper. 1199:- BILBAO Golvlampa i två färger, svart eller vitt, båda med vit skärm i slagtålig plast och lampfot av galvaniserat stål. Lampan har en inbyggd brytare. Sockel E V, max 23 W. IP44 - för utomhusbruk. 2199:- Obs! Beställningsvara. FÖR UTOMHUSBRUK!

10 Nyhet! Komplettera med soffskydd anpassat för hörnsoffor! Fr 649:- MADISON MODULSOFFA Bekväm loungegrupp med många kombinationsmöjligheter. Finns i tre färgkobinationer brun/beige, grå/grå och svart/grå. Separat fåtölj finns samt bord i två storlekar. Med hjälp av pallmodulen bygger du enkelt en schäslongdel till soffan. Prisexempel enligt bild till vänster :- Prisex. enligt bild fr. 8999:- BYGG SJÄLV! 3 OLIKA FÄRGER! Snygg både på altanen och i uterummet. Finns i 3 olika färgställningar.

11 DU KAN KÄNNA DIG TRYGG MED BRAFABS TEAK! Visste du att Sverige har en av EUs hårdaste lagstiftningar mot olagligt avverkat virke? Timmerförordningen reglerar bl.a. hur teak får avverkas och dess spårbarhet tillbaka till plantagerna där den odlats. En hårdare reglering än FSC som du kanske hört talas om. All teak i Brafabs produkter följer den svenska timmerförordningen. Det är vi glada och stolta över! Läs mer om lagstiftningen på skogsstyrelsen.se. KARLO stapelstol och det runda bordet Circus har samma vackra vitpigmenterade yta och passar utmärk ihop. Det runda bordet tar liten plats men rymmer många. Kombinera gärna med Karlo däckstol! Allt teak från Brafab följer den nya timmerförordningen. KARLO POSITION 2299:- KARLO STAPELSTOL 1499:- CIRKUS Ø 130 cm 5999:- KARLO DÄCKSTOL 3699:- (Beställningsvara)

12 KANONPRIS PÅ HEL GRUPP! 6 POSITIONSTOLAR, 6 DYNOR, BORD, PARASOLL PRIMUS är en smidig matgrupp med bekväma positionsstolar och bord med glasskiva. Lätta möbler som går enkelt att plocka fram eller flytta runt. Matchande parasoll ingår samt 6 st utvalda positionsdynor! 4999:- 6x + Tävla och vinn! För oss hör god mat, sköna möbler och ljumma sommarkvällar till det som sätter guldkant på tillvaron. Håller du med? Det är visserligen ett tag tills högsommarvärmen är här, men vi kan inte hålla oss. Lägg upp en bild på instagram med ett eller flera av dessa 3 teman och hashtagga #Brafab och #Brafabsommar. Den 27e juni kommer vi lotta ut 10 vinnare bland bidragen! (Och JA!, det är tillåtet att delta med flera bilder...) 1:a pris Möbler från Brafab till ett värde av :- 2:a pris Möbler från Brafab till ett värde av 5 000:- 3:e 10:e pris Tinas kokbok, Hur du enkelt lagar min allra godaste mat. #Brafab #Brafabsommar #Brafab #Brafabsommar #Brafab #Brafabsommar #Brafab #Brafabsommar Mån-Fre Lör Sön www. Uddevalla v.172 mot Färgelanda Denna trycksak ges ut i samverkan med Brafab. Brafab är en av nordens ledande distributörer av trädgårdsmöbler. Brafab står för god kvalité, bra funktion och modern design. Alla möbler är prissatta utan dynor om inte annat anges. Erbjudandena gäller så långt lagret räcker med reservation för prisjusteringar och feltryck.

6995:- Smidig grupp i standardmått för svenska balkonger. Säljes som set.

6995:- Smidig grupp i standardmått för svenska balkonger. Säljes som set. VI MÖBLERAR SOMMAREN! 16 sidor av ren sommarinspiration Gästkrönika TINA NORDSTRÖM om att äta utomhus VENTURA MATSOFFGRUPP 6995:- Smidig grupp i standardmått för svenska balkonger. Säljes som set. INSTAGRAMTÄVLING

Läs mer

695: Få parasoll på köpet! att handla textilier för! SOMMAR 2016. Handla utegrupp för 9.995: Handla utegrupp för 7.995: och få

695: Få parasoll på köpet! att handla textilier för! SOMMAR 2016. Handla utegrupp för 9.995: Handla utegrupp för 7.995: och få SOMMAR 2016 Handla utegrupp för 9.995: Få parasoll Erbjudandet gäller Taranto parasoll (värde 995: ) som finns i beige, rött och grått. Gäller t o m 21/8 2016 eller så långt lagret räcker. Kan ej kombineras.

Läs mer

ut av en helsvensk somma

ut av en helsvensk somma www.hillerstorp.se Outdoor living by Hillerstorp 2010 ut av en helsvensk somma Vårt hjärta klappar lite extra för trämöbeln. Det är kanske inte så konstigt, efersom vi har tillverkat produkter i furu i

Läs mer

Fritt fram att. njuta av sommaren

Fritt fram att. njuta av sommaren 86 Fritt fram att njuta av sommaren Sommaren är en nyckfull årstid. En inbjudande klarblå himmel kan snabbt döljas av ett grått molntäcke, som därefter skingras lika fort och lämnar plats för sol och värme

Läs mer

2015 F Ö R S Ä S O N G S K ATA L O G

2015 F Ö R S Ä S O N G S K ATA L O G 2015 FÖRSÄSONGSKATALOG 2015 FÖRSÄSONGSKATALOG Konstrotting... 6 79 Rotting...80 89 Aluminium...90 121 Brafatex...122 124 Teak...126 145 Hardwood...146 153 Furu...154 167 Plast...168 179 Café...180 201

Läs mer

VI MÖBLERAR SOMMAREN!

VI MÖBLERAR SOMMAREN! VI MÖBLERAR SOMMAREN! Vi har ett jättesortiment av trädgårdsmöbler. AJACCIO HÖRNSOFFA Exkl. bord 12 995:- SOMMARENS HETASTE MÖBEL! KORSORDSTÄVLING Vinn ett presentkort värt 10 000 kr! AJACCIO Årets nyhet!

Läs mer

VI MÖBLERAR SOMMAREN!

VI MÖBLERAR SOMMAREN! PLATS DASS L UNG OCH MILITÄR- PAKT AXEL- PL- AGG BÅT GÖR NEON ÄR FÅR NÄBB OCH MED ÄR SOM VIT SOM VILL KV I samarbete med VI MÖBLERAR SOMMAREN! PAKETPRIS! 6499: BORD + 6 STOLAR LEONE ALUMINIUMGRUPP Härligt

Läs mer

VI MÖBLERAR SOMMAREN!

VI MÖBLERAR SOMMAREN! VI MÖBLERAR SOMMAREN! 5995: BORD + 6 STOLAR LEONE ALUMINIUMGRUPP Härligt sommarfräsch matgrupp med stolar i aluminium och textilene. Bordskivan är av nonwood en läcker träimitiation av plast. LÖS VÅRT

Läs mer

Hem & fritid i Lysekil. Kontorsvägen 8, 453 41 Lysekil Tel: 0523-10171 Besök oss på: www.pampaz.se Öppettider: Vard 10-18, lörd 10-16, sönd 11-16

Hem & fritid i Lysekil. Kontorsvägen 8, 453 41 Lysekil Tel: 0523-10171 Besök oss på: www.pampaz.se Öppettider: Vard 10-18, lörd 10-16, sönd 11-16 GUNG SKA PILS ELLER GER MED ÅKT FÖR FÅR LAS AV GOD AN pampaz Hem & fritid i Lysekil Kontorsvägen 8, 453 41 Lysekil Tel: 0523-10171 Besök oss på: www.pampaz.se Öppettider: Vard 10-18, lörd 10-16, sönd 11-16

Läs mer

Det skall vi fira. UTNYTTJA VÅRT RÄNTEFRIA SYSTEM. DELBETALA RÄNTEFRITT HOS OSS 6, 12 eller 24 MÅNADER

Det skall vi fira. UTNYTTJA VÅRT RÄNTEFRIA SYSTEM. DELBETALA RÄNTEFRITT HOS OSS 6, 12 eller 24 MÅNADER 80 År Jordnära Det skall vi fira Krangatan 12 Sävelund Alingsås @ Tel: 0322-101 63 Öppet: Mån-fre. 9-19 Lör. 9-16 Sön.10-16 www.jordnära.se e-post: butik@jordnara.se Priserna gäller så långt lagret räcker

Läs mer

SOMMAREN! 5995: BORD + 6 STOLAR LEONE ALUMINIUMGRUPP VI MÖBLERAR LÖS VÅRT SOMMARKRYSS TÄVLA OM ETT PRESENTKORT PÅ BRAFABMÖBLER VÄRT 20 000! PAKETPRIS!

SOMMAREN! 5995: BORD + 6 STOLAR LEONE ALUMINIUMGRUPP VI MÖBLERAR LÖS VÅRT SOMMARKRYSS TÄVLA OM ETT PRESENTKORT PÅ BRAFABMÖBLER VÄRT 20 000! PAKETPRIS! I samarbete med VI MÖBLERAR SOMMAREN!! 5995: BORD + 6 STOLAR LEONE ALUMINIUMGRUPP Härligt sommarfräsch matgrupp med stolar i aluminium och textilene. Bordskivan är av läcker nonwood. LÖS VÅRT SOMMARKRYSS

Läs mer

4995:O r d pris 6745:- VI MÖBLERAR SOMMAREN! VÄLKOMMEN TILL VÅRMÄSSA I BUTIKEN 29 30 APRIL. Finns även i svart och som 3-sitsgrupp!

4995:O r d pris 6745:- VI MÖBLERAR SOMMAREN! VÄLKOMMEN TILL VÅRMÄSSA I BUTIKEN 29 30 APRIL. Finns även i svart och som 3-sitsgrupp! VI MÖBLERAR SOMMAREN! SOHO Soho-serien finns i flera olika färger och kombinationer. En serie med vackert flätad konstrotting på aluminiumstomme. Hög sitthöjd gör det bekvämt att äta i gruppen. Dynor ingår.

Läs mer

Gigant. 3535-8-8 Mittdel GIGANT med dyna Mått:72 x 95 x 66 cm. 3530-8-8 Hörna GIGANT med dyna Mått: 95 x 95 x 66 cm

Gigant. 3535-8-8 Mittdel GIGANT med dyna Mått:72 x 95 x 66 cm. 3530-8-8 Hörna GIGANT med dyna Mått: 95 x 95 x 66 cm Utemöbler 2010 3530-8-8 Hörna GIGANT med dyna Mått: 95 x 95 x 66 cm 3535-8-8 Mittdel GIGANT med dyna Mått:72 x 95 x 66 cm 3534-8 Bord GIGANT, med glas Mått: 130 x 95 x 32 cm 3531-8-8 Fåtölj GIGANT med

Läs mer

CadabraRenässansTM -Kollektion Smidesmöbler

CadabraRenässansTM -Kollektion Smidesmöbler CadabraRenässansTM -Kollektion Smidesmöbler Handgjorda smidesmöbler för orangerimiljö tillverkade i Florens, Italien. 1 Cadabra RenässansTM Kollektion Smidesmöbler Handgjorda smidesmöbler för orangerimiljö

Läs mer

Pranrab AB (Mellby Garden) i konkurs auktion

Pranrab AB (Mellby Garden) i konkurs auktion 2st designfåtöljer i svart konstrotting med sittdynor 2134-001 Avslut: 09:00 2 900.00 kr exkl moms Mindre Queen loungegrupp i gråmelerad konstrotting, med bord o dynor 2134-002 Avslut: 09:01 2 900.00 kr

Läs mer

QUALITY GARDEN FURNITURE

QUALITY GARDEN FURNITURE QUALITY GARDEN FURNITURE 2014 Innehåll SOFFGRUPPER Dallas, Kung Carl 4 Ester, Phoenix 5 New York, Atlanta 6 Houston 7 Boston, Montana 8 Texas, Mornington 9 Brago, Utah 10 Soho 11 Oxford, Alabama 12 New

Läs mer

LUCIANO. 6 - wicker -

LUCIANO. 6 - wicker - UTEMÖBLER 2013 LUCIANO 6 - wicker - 144903 Avslut höger, inkl. grå dynor 144904 Avslut vänster, inkl. grå dynor 144906 Hörndel, inkl. grå dynor 144905 Mittdel, inkl. grå dynor 144907 Bord 67x121xH39,5

Läs mer

Hem & Fritid i Skåne 2016-06-26

Hem & Fritid i Skåne 2016-06-26 Liten trevlig divansoffa 0655-001 Avslut: 18:00 7 500.00 kr exkl moms Svart Divansoffa 0655-002 Avslut: 18:01 Biosoffa med 2 recliners 0655-004 Avslut: 18:03 Trevlig sittgrupp 3 + 2 i grått tyg 0655-003

Läs mer

9 990:- HANDLA NU! Börja betala i augusti. 990:- 7 990:- 389:-/mån* 5 390:- (5 990:-) 280:-/mån* Svensk tillverkning! Vårens nyheter och erbjudanden.

9 990:- HANDLA NU! Börja betala i augusti. 990:- 7 990:- 389:-/mån* 5 390:- (5 990:-) 280:-/mån* Svensk tillverkning! Vårens nyheter och erbjudanden. Svensk tillverkning! 7 NYHET! Säng + gavel + nackkudde (10 ) 472:-/mån* Austin kontinentalsäng 180x200 Tulpan/Uggla kudde 45x45 99:- (149:-) Vårens nyheter och erbjudanden. HANDLA NU! Börja betala i augusti.

Läs mer

Cadabra RenässansTM -Kollektion Smidesmöbler

Cadabra RenässansTM -Kollektion Smidesmöbler Cadabra RenässansTM -Kollektion Smidesmöbler Handgjorda smidesmöbler för orangerimiljö tillverkade i Florens, Italien. Cadabra RenässansTM Kollektion Smidesmöbler Handgjorda smidesmöbler för orangerimiljö

Läs mer

ÄNTLIGEN. ORDNING i garderoben. KOMPLEMENT Ny garderobsinredning Säljstart februari-april 2014. Kontakt: press.sto@ikea.com

ÄNTLIGEN. ORDNING i garderoben. KOMPLEMENT Ny garderobsinredning Säljstart februari-april 2014. Kontakt: press.sto@ikea.com Inter IKEA Systems B.V 2014 ÄNTLIGEN ORDNING i garderoben KOMPLEMENT Ny garderobsinredning Säljstart februari-april 2014 Kontakt: press.sto@ikea.com ÄNTLIGEN ORDNING I GARDEROBEN KOMPLEMENT: ny garderobsinredning

Läs mer

SOMMAREN! Vi har ett jättesortiment av trädgårdsmöbler

SOMMAREN! Vi har ett jättesortiment av trädgårdsmöbler PLATS DASS L UNG MILIT- PAKT AXEL- PL- AGG BÅT GÖR NEON FÅR NÄBB MED VIT VILL KV Upplev Sveriges unikaste varuhus! Vard. 9-19 Lörd. 9-14 Sön. 11-16 VARUHUSET i Rönneshytta 0583-40032 www.varuhuset.se Vissa

Läs mer

Inzel. DESIGN: JOHN-BERTIL HÄGGSTRÖM. hansk.se

Inzel. DESIGN: JOHN-BERTIL HÄGGSTRÖM. hansk.se Inzel. DESIGN: JOHN-BERTIL HÄGGSTRÖM hansk.se Inzel stol SP Nature grafitgrå sits med bord oval samt 1-dörr, 2-dörr vitrin och sideboard 180cm Förnuft och känsla med massivt trä. Inzel är en kollektion

Läs mer

Pranrab AB (Mellby Garden) i konkurs auktion

Pranrab AB (Mellby Garden) i konkurs auktion Runt ainwood bord ca 120cm med 4st positionsstolar 1960-001 Avslut: 09:50 Runt ainwood bord ca 120cm med 4st positionsstolar 1960-002 Avslut: 09:51 Runt ainwood bord ca 120cm med 4st positionsstolar 1960-003

Läs mer

Kontinent Möbler i Bjärnum AB i konkurs 2015-06-23

Kontinent Möbler i Bjärnum AB i konkurs 2015-06-23 Neksö klassisk vit trä utegrupp, soffa bord o karmstolar 0921-001 Avslut: 10:01 6 400.00 kr exkl moms Classic Vilstol+pall, vit trä 0921-003 Avslut: 10:02 2 000.00 kr exkl moms Neksö klassisk vit trä utegrupp,

Läs mer

VI MÖBLERAR SOMMAREN!

VI MÖBLERAR SOMMAREN! GUNG SKA PILS ELLER GER MED ÅKT FÖR FÅR LAS AV GOD AN VI MÖBLERAR SOMMAREN! 6495: BORD + 6 STOLAR LEONE ALUMINIUMGRUPP Härligt sommarfräsch matgrupp med stolar i aluminium och textilene. Bordskivan är

Läs mer

Nya soffklädslar FEBRUARI 2016

Nya soffklädslar FEBRUARI 2016 PH131457 IKEA SOFFÖVERDRAG/FEBRUARI 2016 / 1 Nya soffklädslar FEBRUARI 2016 IKEA SOFFÖVERDRAG/FEBRUARI 2016 / 2 PH131453 NYA SOFFKLÄDSLAR I FEBRUARI Att byta klädsel är det enklaste sättet att ge nytt

Läs mer

Knäreds Werkstad AB i konkurs avslut

Knäreds Werkstad AB i konkurs avslut Caravelle & Toscana vit 1364-001 Caravelle 6689 Toscana 9010-744 Avslut: 17:31 Stort bord i alu och konststen. Modern grupp med plats för många, inkl 1364-003 6st 4031-622,600752 stapelbara fåtöljer. Mått

Läs mer

helt enkelt. Bord, stolar och förvaring

helt enkelt. Bord, stolar och förvaring priser 2016 Bord, stolar och förvaring helt enkelt. Det är med arbetsplatser som med mycket annat du måste skapa en stabil grund om du skall lyckas med helheten. Och grunden, eller basen är just vad Lanab

Läs mer

Vi möblerar sommaren!

Vi möblerar sommaren! OWES TRÄDGÅRDSMÖBLER OWES TYG & MATTOR LUNDINS SÄLJLAGER BOKSTUGAN HONGS KLÄDER ULLAS KAFFE Vi möblerr sommren! Hos Owes i Vlbo hndlr du kvlitetsmöbler till förmånlig priser. Just nu hr vi fullddt med

Läs mer

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag.

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag. SKÄRGÅRD -ett badrum som passar! Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud av badrumslösningar. Vi vill göra det enklare för dig att sätta ihop ett unikt och individuellt badrum som

Läs mer

Greveholm taklampa Björkvalen Möbler och inreding til fritidshus & hotel rum, 2013-2014

Greveholm taklampa Björkvalen Möbler och inreding til fritidshus & hotel rum, 2013-2014 Björkvallen Möbler och inreding till fritidshus & hotellrum, 2013-2014 Björkvallen Klarlackad björk Björk är ett klassiskt träslag och en symbol för nordiskt ljus. Björken är ett starkt och hårt material

Läs mer

JOY 870 Det är stapelbar och kan användas både inomhus och utomhus. Mått: B520x D505x H815 cm. Färg: Röd,Svart,Vit,Brun Art.nr: JOY870 Pris: 520

JOY 870 Det är stapelbar och kan användas både inomhus och utomhus. Mått: B520x D505x H815 cm. Färg: Röd,Svart,Vit,Brun Art.nr: JOY870 Pris: 520 Möbler Sommar 2016 Uteserveringen är ditt viktiga skyltfönster under årets varma månader. Här ska du kunna servera lunch, njuta av middagar eller ta en drink. ARA 315 är en polypropylen gjuten stol förstärkt

Läs mer

20:- Skogens grillkol. 15 liter. (35:-).

20:- Skogens grillkol. 15 liter. (35:-). 15:- Skogens grillkol. 15 liter. (35:-). www.bo-ohlsson.se BO OHLSSONS kundtidning Vecka 22 2016 VÄRLDENS VIKTIGASTE VECKOMAGASIN 1 1500:- 29 49 Uppblåsbar pool, 2 rings. 519 liter. 229x147x46 cm. (3).

Läs mer

1.0 Möbler till omsorgen

1.0 Möbler till omsorgen Upphandlande myndighet Sigtuna kommun Upphandlingens namn Omsorgsmöbler UH-2011-145 Anbudslämnare Form o Miljö Sweden AB Sista anbudsdag 2011-11-28 Inlämnat 2011-11-25 Öppnat 2011-11-29 1.0 Möbler till

Läs mer

Hem & Fritid i Skåne 2016-05-30

Hem & Fritid i Skåne 2016-05-30 SEADOO RXP-X 300 RS 0634-002 Avslut: 18:01 Can Am Outlander 570 L 2016 0634-004 Avslut: 18:03 70 000.00 kr exkl moms Phantom 3 Professional med 4K UHD-kamera 0634-005 Avslut: 18:04 12 000.00 kr exkl moms

Läs mer

Innehållsförteckning. Vilket skötbord ska man välja?... 3. Uppfällbara skötbord Robust... 4 Robust Extra... 5

Innehållsförteckning. Vilket skötbord ska man välja?... 3. Uppfällbara skötbord Robust... 4 Robust Extra... 5 1 Innehållsförteckning Vilket skötbord ska man välja?... 3 Uppfällbara skötbord Robust... 4 Robust Extra... 5 Fasta skötbord Budget... 6 Fast... 7 Björk... 8 Mäta... 9 Eldrivna höj- och sänkbara skötbord

Läs mer

sommar nyheter 2009 PE234199

sommar nyheter 2009 PE234199 sommar nyheter 2009 PE234199 Flytta in utomhus Gör dig riktigt hemmastadd utomhus med sommarens sortiment från IKEA. Med hjälp av möbler, blomkrukor, textilier och belysning skapar du enkelt härliga sommarrum

Läs mer

BLUNDA. TÄNK PÅ NÅGOT SKÖNT ATT DU LIGGER I DET GRÖNA GRÄSET, KÄNNER DOFTEN ATT DU RÖR DIG LÄTT OCH LJUDLÖST GENOM SKOGEN, SER ETT DJUR ATT DU TITTAR

BLUNDA. TÄNK PÅ NÅGOT SKÖNT ATT DU LIGGER I DET GRÖNA GRÄSET, KÄNNER DOFTEN ATT DU RÖR DIG LÄTT OCH LJUDLÖST GENOM SKOGEN, SER ETT DJUR ATT DU TITTAR BLUNDA. TÄNK PÅ NÅGOT SKÖNT ATT DU LIGGER I DET GRÖNA GRÄSET, KÄNNER DOFTEN ATT DU RÖR DIG LÄTT OCH LJUDLÖST GENOM SKOGEN, SER ETT DJUR ATT DU TITTAR UPP I TRÄDKRONORNA, KÄNNER VÄRMEN FRÅN SOLENS STRÅLAR

Läs mer

CHOICE ELLINOR JACKIE. Klicka på vald produkt för mer info SOFFOR & FÅTÖLJER

CHOICE ELLINOR JACKIE. Klicka på vald produkt för mer info SOFFOR & FÅTÖLJER ELLINOR JACKIE STOP STURE VEGA KURBITS Klicka på vald produkt för mer info SOFFOR & FÅTÖLJER VÄNLIGT OCH SÄKERT MED MÅNGA VAL Finns i 3 sorters fåtöljer, 2-sitssofa och 3-sitssoffa Mjuka, rundade och överklädda

Läs mer

FÖR OFFENTLIG OCH PRIVAT MILJÖ

FÖR OFFENTLIG OCH PRIVAT MILJÖ Möbler 2015 FÖR OFFENTLIG OCH PRIVAT MILJÖ INNEHÅLL EXXENT Contract stolar 2 4 Contract bordsstativ 5 Contract bordsskivor 6 Bel Air soffgrupp 7 Rigel soffgrupp 8 Kettler 9 Teakmöbler 10 11 Hardwood 11

Läs mer

Mellby Garden - 2012

Mellby Garden - 2012 Mellby Garden - 2012 Här kommer vår utgåva av den nya katalogen för 2012. Mellby Garden kan konstatera att efterfrågan på vårt bassortiment med matgrupper i UHF material, och loungegrupper i nya designer

Läs mer

Radius. en möbelserie med mjuka former

Radius. en möbelserie med mjuka former en möbelserie med mjuka former Ett mjukt formspråk med naturliga material och en lugn färgskala. Det är utmärkande för vår nya egendesignade kontorsserie Radius. Snygga och praktiska detaljer i läder ett

Läs mer

Plisségardiner. Unika uttryck för en personlig stil

Plisségardiner. Unika uttryck för en personlig stil Plisségardiner Unika uttryck för en personlig stil Förnya och förändra med vackra veck En plisségardin kombinerar på ett skönt sätt strama, raka linjer med mjuka och vackra tyger. Därför passar gardinen

Läs mer

Mellby Garden - 2016

Mellby Garden - 2016 2016 Mellby Garden - 2016 Mellby Garden AB är ett familjeföretag som har specialiserat sig på trädgårdsmöbler. Verksamheten drivs av far, son och dotter sedan 2001. Vi är ett grossistföretag med återförsäljare

Läs mer

LED ERSÄTTNINGSLAMPOR. Mr LED LED ERSÄTTNINGS LAMPOR 12 VOLT

LED ERSÄTTNINGSLAMPOR. Mr LED LED ERSÄTTNINGS LAMPOR 12 VOLT LED ERSÄTTNINGSLAMPOR 12 1 2 13 14 3 4 11 10 Mr LED 9 8 7 6 5 LED ERSÄTTNINGS LAMPOR 12 VOLT EN SERIE MYCKET ENERGISNÅLA LED LAMPOR LED = LIGHT EMITTING DIOD DEN STÖRSTA SKILLNADEN MELLAN LED & VANLIGA

Läs mer

9 890:- (10 990:-) 468:-/mån*

9 890:- (10 990:-) 468:-/mån* Glow LED-ljusslinga Tävla om presentkort på sista sidan! Lysekil stjärna 750:- 1 100:- på Heddaserien! 9 890:- (10 990:-) 468:-/mån* Molly sittdyna 240:- () Spinn golvlampa 2 790:- Sigma matta 3 890:-

Läs mer

FEM OLIKA ARMSTÖD. fårö (A) HEmsE (b) slite (C) gute (E) karlsö (d)

FEM OLIKA ARMSTÖD. fårö (A) HEmsE (b) slite (C) gute (E) karlsö (d) bäddsoffor gotland gotland bäddsoffa är något så ovanligt som en riktigt bekväm bäddsoffa. den erbjuder både en lång behaglig tv-kväll och en skön nattsömn. du väljer själv vilket uttryck den ska få genom

Läs mer

Copyright Pixland. Skola & Förskola. 2010 Möbler & mattor. Du hittar mer på www.staples.se

Copyright Pixland. Skola & Förskola. 2010 Möbler & mattor. Du hittar mer på www.staples.se Copyright Pixland Möbler & mattor. Skola & Förskola 2010 Möbler & mattor Du hittar mer på www.staples.se Våra symboler: Denna produkt är beställningsvara och har därför något längre leveranstid. Leveranstid

Läs mer

Mobergs Möbler 50 år fira med oss 21-29 september!

Mobergs Möbler 50 år fira med oss 21-29 september! Mobergs Möbler 50 år fira med oss 21-29 september! Jubileumserbjudande Hej! För 50 år sedan, hösten 1962, startade PG Moberg en möbelbutik i Arnäsvall tillsammans med sin fru Ebba. På den tiden en av cirka

Läs mer

Pranrab AB (Mellby Garden) i konkurs

Pranrab AB (Mellby Garden) i konkurs Divan/vilsäng brun konstrotting 1902-001 Avslut: 09:00 Vilsäng vitt stålunderrede blå dyna 1902-002 Avslut: 09:02 Matgrupp runt UHF bord med 4 stolar 1902-004 Avslut: 09:03 3 100.00 kr exkl moms Vilsäng,

Läs mer

VI MÖBLERAR SOMMAREN!

VI MÖBLERAR SOMMAREN! INSTAGRAMTÄVLING VI MÖBLERAR SOMMAREN! DELA DINA SOMMARFAVORITER! MÖBLER UTE & INNE 12 sidor av ren sommarinspiration! Gruppris Bord + 4 stolar 12995:- OLIVET MATSTOL 1395:- Sommarens hetaste möbel! KORSORDSTÄVLING

Läs mer

19995:- ESTELLE STORT URVAL AV BADKLÄDER BARN -TONÅR-HERR-DAM. Eslöv-Höllviken PRESENT OCH INREDNING FRÅN KÄNDA VARUMÄRKEN.

19995:- ESTELLE STORT URVAL AV BADKLÄDER BARN -TONÅR-HERR-DAM. Eslöv-Höllviken PRESENT OCH INREDNING FRÅN KÄNDA VARUMÄRKEN. Komplett grupp 19995:- ESTELLE Estelle - naturfärgad konstrotting av hög kvalitet, flätad på varmgalvaniserad pulverlackerad stålstomme. Finns som, 3-sits soffa och ett med måtten 120 x 60 cm (obs! bilden

Läs mer

Vårens smycken LÅT OSS INSPIRERA DIG VÅREN 2016 MED ÖVER 150 ÅRS ERFARENHET AV SMYCKEN OCH VACKRA TING

Vårens smycken LÅT OSS INSPIRERA DIG VÅREN 2016 MED ÖVER 150 ÅRS ERFARENHET AV SMYCKEN OCH VACKRA TING VÅREN 2016 Vårens smycken LÅT OSS INSPIRERA DIG MED ÖVER 150 ÅRS ERFARENHET AV SMYCKEN OCH VACKRA TING RINGAR I 18K GULD MED DIAMANTER Ring med 0,67 ct WSI diamanter 41 995:- Ring med 0,12 ct WSI diamanter

Läs mer

Vår lila/viol kan mixas med svart, grått och mässing för ett modernt lyxigt uttryck!

Vår lila/viol kan mixas med svart, grått och mässing för ett modernt lyxigt uttryck! HÖST 2015 Färgskalor Grått på olika sätt är en stor inredningstrend 2015. Grå toner är behagliga. En balans mellan svart och vitt. På 50-talet talades om trist kommunalgrått, idag har grå kulörer många

Läs mer

Att vara ett med. Att förlänga

Att vara ett med. Att förlänga Att vara ett med vattenytan En brygga i en insjö eller inomskärs används visserligen till många och varierande ändamål, men grundtanken med en brygga är ju att den ska sträcka sig ut i vattnet, att du

Läs mer

Drömsoffa. Prislista

Drömsoffa. Prislista Drömsoffa Prislista Skräddarsy din drömsoffa välj mellan 17 olika soffmodeller Funderar du på att bli möbeldesigner? På ILVA sätter vi dina personliga drömmar i högsätet så att du kan få leva ut din kreativitet.

Läs mer

Songkids Vi är Songkids Songkids Vi är Songkids. Songkids Vi är Songkids Songkids Vi är Songkids

Songkids Vi är Songkids Songkids Vi är Songkids. Songkids Vi är Songkids Songkids Vi är Songkids Text & musik: Agnes Samuelsson, Jonatan Samuelsson Songkids Vi är Songkids Songkids Vi är Songkids Vi gillar alla människor Hur dom än ser ut Vi vill att dom ska veta Dom är älskade av Gud Vi gillar dans

Läs mer

INRED UTE & INNE. Välkommen till oss! 6.495,- 4.775,- Ord.pris 8.395,- PAKETPRIS PAKETPRIS

INRED UTE & INNE. Välkommen till oss! 6.495,- 4.775,- Ord.pris 8.395,- PAKETPRIS PAKETPRIS EROS Bord Konstrotting 2-line natur, diam 120cm. Ord.pris 2.995,- Nu: 1.995,- EROS Fåtölj Konstrotting 2-line natur, inkl dyna. Ord.pris 1.350,- Nu: 695,- PAKETPRIS EROS BORD + 4 FÅTÖLJER 4.775,- Ord.pris

Läs mer

PRESSINFORMATION FRÅN STOLAB MASSIVT 2016

PRESSINFORMATION FRÅN STOLAB MASSIVT 2016 PRESSINFORMATION FRÅN STOLAB MASSIVT 2016 Kärleken till det massiva träet Stolab har tillverkat möbler sedan 1907. Det har gett företaget en värdefull skatt av kunskap som präglar hela verksamheten. Med

Läs mer

NYHETER SOVRUM. PRESSFRÅGOR: press.sto@ikea.com FEBRUARI 2015 NYHETER SOVRUM FEBRUARI. Inter IKEA Systems B.V. 2014

NYHETER SOVRUM. PRESSFRÅGOR: press.sto@ikea.com FEBRUARI 2015 NYHETER SOVRUM FEBRUARI. Inter IKEA Systems B.V. 2014 IKEA PRESSMATERIAL / 2015 / 1 2015 Inter IKEA Systems B.V. 2014 PRESSFRÅGOR: press.sto@ikea.com IKEA PRESSMATERIAL / 2015 / 2 OPPLAND. STOMMEN I ETT VILSAMT PH123223 Sovrummet är en plats för avkoppling,

Läs mer

IKEA PRESSMATERIAL SOMMAR / FEBRUARI/MARS 2016 / 1 Inter IKEA Systems B.V. 2015. SOMMAR 2016 FEBRUARI/MARS 2016 Kontakt: press.sto@ikea.

IKEA PRESSMATERIAL SOMMAR / FEBRUARI/MARS 2016 / 1 Inter IKEA Systems B.V. 2015. SOMMAR 2016 FEBRUARI/MARS 2016 Kontakt: press.sto@ikea. IKEA PRESSMATERIAL SOMMAR / FEBRUARI/MARS 2016 / 1 Inter IKEA Systems B.V. 2015 SOMMAR 2016 FEBRUARI/MARS 2016 Kontakt: press.sto@ikea.com IKEA PRESSMATERIAL SOMMAR / FEBRUARI/MARS 2016 / 2 Sommaren på

Läs mer

nyhet Vardagsrum 24 Matplats 88 Kök 108 Sovrum 138 Badrum 194 Barnens IKEA 208 Arbetsplats 230 Spara & förvara 252 Dekoration 272

nyhet Vardagsrum 24 Matplats 88 Kök 108 Sovrum 138 Badrum 194 Barnens IKEA 208 Arbetsplats 230 Spara & förvara 252 Dekoration 272 108 24 308 Nya ideér för nya hem! Det är lika lätt som att lägga till några kuddar eller rulla ut en ny matta Vardagsrum 24 Vardagsrum, soffor, fåtöljer, bäddsoffor, soffbord, förvaring, tv-möbler Matplats

Läs mer

Utförsäljning av sommarmöbler

Utförsäljning av sommarmöbler Stor matgrupp inkl 8st pos fåtöljer med dyna. 0714-001 Avslut: 19:40 1 Trevlig matgrupp inkl 4st pos fåtöljer 0714-002 Avslut: 19:41 Stort butterflybord inkl 10st konstrottingfåtöljer. 0714-003 Avslut:

Läs mer

Belysningsskolan. Stämningsfull belysning gör att vi kan fortsätta njuta av trädgården.

Belysningsskolan. Stämningsfull belysning gör att vi kan fortsätta njuta av trädgården. Belysningsskolan 2013 Stämningsfull belysning gör att vi kan fortsätta njuta av trädgården. Se din trädgård som ett extra rum till huset även under årets mörka månader! Vi lägger allt mer tid på våra trädgårdar.

Läs mer

194 Förnya ditt badrum! Lätt som en plätt med nya handdukar i härliga färger.

194 Förnya ditt badrum! Lätt som en plätt med nya handdukar i härliga färger. Vardagsrum 16 Vardagsrum, soffor, fåtöljer, bäddsoffor, soffbord, förvaring, tv-möbler 16 230 Matplats 88 Matrum, matbord, stolar och pallar, matsalsgrupper Kök 108 Kök, inredning, luckor, planeringsverktyg

Läs mer

2012 w w w. s c h e r l i n. s e

2012 w w w. s c h e r l i n. s e 2012 www.scherlin.se Det började en gång med en hallbänk till min egna bostad som jag ritade och lät tillverka i Småland. Sedan har det med åren blivit fler bänkar, hallförvaring i olika former, mat-

Läs mer

Möbler i Skåne 2016-04-25

Möbler i Skåne 2016-04-25 Överdrag till 180 x 200 säng 0619-001 Avslut: 18:00 Överdrag till 180 x 200 säng 0619-002 Avslut: 18:01 Soffbord i såpad ek med vit skiva 0619-003 Avslut: 18:02 2 900.00 kr exkl moms Soffbord i såpad ek

Läs mer

Lycka till! Innehåll: Inredningsförslag s. 4-7. Vägghängd inredning s. 8-12. Fristående inredning s. 13. Garderobsinredning s.

Lycka till! Innehåll: Inredningsförslag s. 4-7. Vägghängd inredning s. 8-12. Fristående inredning s. 13. Garderobsinredning s. Garderobsinredning och skjutdörrar 2016 2 Pelly har tillverkat smart garderobsinredning i småländska Hillerstorp sedan 1947. Vi gör helt enkelt bra förvaring baserad på skandinavisk designtradition. Med

Läs mer

Utomhusevent. Lyktstolpsvepor. Fästen kan även monteras på väggen. Pop Flag. Art nr 7609057. Art nr 7603957 Art nr 7603958.

Utomhusevent. Lyktstolpsvepor. Fästen kan även monteras på väggen. Pop Flag. Art nr 7609057. Art nr 7603957 Art nr 7603958. Utomhusevent Utomhusevent Planerar ni ett utomhusevent? Vi har olika typer av displayer, avspärrningar, köband och flaggor som passar både stora och små events. Vi har även tält och banners av olika format.

Läs mer

UPPFINNINGAR FÖR LIVSKVALITÉ

UPPFINNINGAR FÖR LIVSKVALITÉ februari 2008 Enkel och bekväm transport - ända in i bilen! SYSTEMET UPPFINNINGAR FÖR LIVSKVALITÉ 12 och 24 - transportrullstolen som ökar din frihet! Med CARONY kan du förflytta dig in och ut ur bilen

Läs mer

uteplatser Underbara Sommaren ska vara enkel! Balkonghäng... 9 smarta tips när du ska köpa nya möbler! Upptäck våra smarta möbler för den mindre ytan

uteplatser Underbara Sommaren ska vara enkel! Balkonghäng... 9 smarta tips när du ska köpa nya möbler! Upptäck våra smarta möbler för den mindre ytan Underbara uteplatser Sommaren ska vara enkel! 9 smarta tips när du ska köpa nya möbler! Besök din närmaste återförsäljare: Balkonghäng... Upptäck våra smarta möbler för den mindre ytan 1 Sommaren ska vara

Läs mer

FÅTÖLJER SOFFOR - KONSTROTTING LOUNGEMÖBLER 2015

FÅTÖLJER SOFFOR - KONSTROTTING LOUNGEMÖBLER 2015 Sida 1 av 9 Menorca soffgrupp (BR) Flätning: rund 5,5 mm konstrotting Färg: natur Stomme: varmgalvat, pulverlackat stål Dynor: beige polyestertyg (Grå och offwhite klädsel finns som tillval.) Fåtölj Menorca

Läs mer

CARITA STOL. Carita Stol 3

CARITA STOL. Carita Stol 3 CARITA STOL 2 Carita Stol Carita Stol 3 CARITA STOL Det är viktigt att på bästa sätt ta hand om de som behöver det allra mest. Vi har därför gett vår möbelserie Carita alla de fördelar och förutsättningar

Läs mer

Brf Förstäven 2, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Förstäven 2, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Förstäven 2, Västerås Inredningsstandard för ditt nya hem Innehåll Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

KVALITET TILL ett RIMLIGT PRIS! BastuUGNAR VEDELDADE PRODUKTER 2012 2013

KVALITET TILL ett RIMLIGT PRIS! BastuUGNAR VEDELDADE PRODUKTER 2012 2013 KVALITET TILL ett RIMLIGT PRIS! BastuUGNAR VEDELDADE PRODUKTER 2012 2013 1 TRADITIONELLT Under nästan ett halvt sekel, har Kota bastuugnar och murgrytor erbjudit aktiva bastubadare kvalitet till ett rimligt

Läs mer

VI MÖBLERAR SOMMAREN!

VI MÖBLERAR SOMMAREN! www.brisak.se GUNG OCH SKA PILS ELLER MED ÅKT GER FÅR FÖR AV LAS OCH GOD AN VI MÖBLERAR SOMMAREN! 5995: BORD + 6 STOLAR LEONE ALUMINIUMGRUPP Härligt sommarfräsch matgrupp med stolar i aluminium och textilene.

Läs mer

CARENDO. Ergonomisk hygienstol med unik omsorgsfunktion. with people in mind

CARENDO. Ergonomisk hygienstol med unik omsorgsfunktion. with people in mind CARENDO Ergonomisk hygienstol med unik omsorgsfunktion with people in mind Carendo 3 En verklig problemlösare Duschning blir allt vanligare inom äldrevården, men de nuvarande metoderna är ofta obekväma

Läs mer

TUNING. Skydd, dekoration och design. Liquid Gum. Sprayfolie

TUNING. Skydd, dekoration och design. Liquid Gum. Sprayfolie TUNING Skydd, dekoration och design Liquid Gum Sprayfolie Nyhet! Tuning & Design med Liquid Gum Den avdragbara sprayfolien med Grepp-effekt* Liquid Gum hjälper dig att skapa en högkvalitativ beläggning

Läs mer

Bo tillsammans i hyreshus och bostadsrättsförening

Bo tillsammans i hyreshus och bostadsrättsförening Alla ska trivas Bo tillsammans i hyreshus och bostadsrättsförening Svåra ord? Ordlista finns på sidan 10. Omtanke gör det trevligare att bo tillsammans Det bor många människor i ditt hus och det händer

Läs mer

Tillbehör för RH Ambio Lounge: Armstöd i antracitgrått lackerat trä med läderklädd armstödsplatta.

Tillbehör för RH Ambio Lounge: Armstöd i antracitgrått lackerat trä med läderklädd armstödsplatta. rh ambio lounge En stol för avslappnade stunder RH Ambio Lounge är en stol för mer informella möten och för pauserna mellan de hårdare arbetspassen. Självklart designad med god ergonomi i åtanke. Ryggstödet

Läs mer

Ny insamling för villor i Norrköping. Nu byter vi ut den gröna och bruna tunnan till sortering i flera fack.

Ny insamling för villor i Norrköping. Nu byter vi ut den gröna och bruna tunnan till sortering i flera fack. Ny insamling för villor i Norrköping Nu byter vi ut den gröna och bruna tunnan till sortering i flera fack. Nu ökar vi servicen för dig, för miljön Senast det skedde en stor förändring som rörde hämtningen

Läs mer

Alla mått är i mm. Summa 46 152 kr. Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071. Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr

Alla mått är i mm. Summa 46 152 kr. Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071. Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr Alla mått är i mm Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071 Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr Summa 46 152 kr Användarnamn (E-postadress eller IKEA FAMILYnummer) Ledtråd till ditt

Läs mer

erbjudanden bad & massagebadkar

erbjudanden bad & massagebadkar erbjudanden bad & massagebadkar Priserna gäller 7/2-27/4 2014. *Gäller ej redan nedsatta priser. westerbergs.com dröm eller verklighet Vad är välmående egentligen? Hur tar man bäst hand om sig själv? Och

Läs mer

Innehållsförteckning: Lycka till!

Innehållsförteckning: Lycka till! Inredning och skjutdörrar 2015 Pelly har tillverkat smart garderobsinredning i småländska Hillerstorp sedan 1947. Vi gör helt enkelt bra förvaring baserad på Skandinavisk designtradition. Med vårt fl exibla

Läs mer

BRA DAG. I DIN BUTIK.

BRA DAG. I DIN BUTIK. NYHETER, MÖJLIGHETER OCH DESIGNUTTRYCK 2016 A N L E D N I N G A R T I L L E N BRA DAG. I DIN BUTIK. Nästa års nyheter handlar om förbättringar, möjligheter och utvecklade designuttryck. Vi kan också presentera

Läs mer

Prislista SKL Kommentus Möbler 2013

Prislista SKL Kommentus Möbler 2013 Prislista SKL Kommentus Möbler 2013 Möbler för förskola Grupp 3 - Dalarna, Gävleborg, Gotland, Jämtland, Västernorrland, Västerbotten, Norrbotten Obs! Priserna är nettopriser d.v.s. rabatten är redan avdragen

Läs mer

Blekinge län Dalarnas län Gotlands län Gävleborgs län Hallands län Jämtlands län Jönköpings län Kalmar län Kronobergs län Norrbottens län Skåne län

Blekinge län Dalarnas län Gotlands län Gävleborgs län Hallands län Jämtlands län Jönköpings län Kalmar län Kronobergs län Norrbottens län Skåne län PRISLISTA 2014 Blekinge län Dalarnas län Gotlands län Gävleborgs län Hallands län Jämtlands län Jönköpings län Kalmar län Kronobergs län Norrbottens län Skåne län Stockholms län Södermanlands län Uppsala

Läs mer

Antal svarande i kommunen 32 Andel svarande i kommunen, procent 43 Kategorier ångest? Mycket dåligt Totalt Nej. Någorlunda. Mycket gott.

Antal svarande i kommunen 32 Andel svarande i kommunen, procent 43 Kategorier ångest? Mycket dåligt Totalt Nej. Någorlunda. Mycket gott. Resultat för särskilt boende 203, per kön, åldersgrupp, hälsotillstånd, 863 Hällefors F Hur bedömer du ditt allmänna hälsotillstånd? F2 Har du besvär av ängslan, oro eller ångest? gott gott Någorlunda

Läs mer

Möbler för alla tillfällen

Möbler för alla tillfällen Möbler Sommar 2015 Uteserveringen är ditt viktiga skyltfönster under årets varma månader. Här ska du kunna servera lunch, njuta av middagar eller ta en drink. Möbler för alla tillfällen Uteserveringen

Läs mer

FÄRG förnyar ditt hem

FÄRG förnyar ditt hem FÄRG förnyar ditt hem Innehåll FÄRG Inred med färger Sida 5 Nordisk svalka - naturlig stillhet Sida 7 New York stil - en lite råare miljö Sida 9 DOMESTIC Standard Sida 11 Målning - grundläggande råd Sida

Läs mer

FYNDA. Helt nya inredningsprylar och lampor till superlåga priser! Merparten är fortfarande i sin förpackning.

FYNDA. Helt nya inredningsprylar och lampor till superlåga priser! Merparten är fortfarande i sin förpackning. FYNDA Helt nya inredningsprylar och lampor till superlåga priser! Merparten är fortfarande i sin förpackning. Victoria Ask 0708-25 40 41 victoria.ask@antiquum.se 1 LERKRUKOR 2 Lerkrukor Dekorativa lerkrukor/skålar

Läs mer

KOLLEKTION MED KLASSISKA MÖBLER

KOLLEKTION MED KLASSISKA MÖBLER KOLLEKTION MED KLASSISKA MÖBLER FÖRSTKLASSIG SITTKOMFORT MED RESÅRHUS PÅ NOSAG MED MASSIVA TRÄSTOMMAR SVENSK KVALITET OCH DESIGN I KLASSISK STIL KOLLEKTION MED KLASSISKA MÖBLER KOLLEKTION MED TIDLÖSA MÖBLER

Läs mer

Född i skärgården. Tiden var mogen för en ny och annorlunda möbelserie. De viktigaste

Född i skärgården. Tiden var mogen för en ny och annorlunda möbelserie. De viktigaste Bestående värden 1 Född i skärgården Tiden var mogen för en ny och annorlunda möbelserie. De viktigaste idéerna i dess planering var skönhet, hållbarhet och variabilitet. Möbelseriens långa livslängd och

Läs mer

TILLBEHÖR. Tillbehör som gör dina fönster och altandörrar kompletta. Skräddarsydda persienner, plisségardiner, lamellgardiner, myggnät och handtag.

TILLBEHÖR. Tillbehör som gör dina fönster och altandörrar kompletta. Skräddarsydda persienner, plisségardiner, lamellgardiner, myggnät och handtag. TILLBEHÖR Tillbehör som gör dina fönster och altandörrar kompletta. Skräddarsydda persienner, plisségardiner, lamellgardiner, myggnät och handtag. Vi älskar fönster Sedan decennier är vi specialiserade

Läs mer

CS Möbelfabrik AB i Horred

CS Möbelfabrik AB i Horred 2009-2010 Den kompletta katalogen för sovrum och hall CS Möbelfabrik AB i Horred CS Möbelfabrik AB 65 år på den svenska sängmarknaden DONNA 60-tal SPARTA furu 70-tal PERNILLA 70-tal SIGTUNA 70-tal Svensk

Läs mer

Prislista. Bord ateljé. Pall ateljé. Bord kupol. 128 x 128 cm; diagonalmått 143 cm

Prislista. Bord ateljé. Pall ateljé. Bord kupol. 128 x 128 cm; diagonalmått 143 cm Bord ateljé Ateljé är ett aktivitetsbord med matchande pallar en utpräglat välkomnande karaktär, särskilt anpassat för barn i förskoleåldern. De rundade formerna och de ljuddämpande linoleumskivorna i

Läs mer

Du kan även nå oss på vårt växelnummer:

Du kan även nå oss på vårt växelnummer: 2019 Venture Design grundades i Växjö 2014 och har kommit att bli en stor aktör på den svenska marknaden för utomhusmöbler där vårt sortiment för utomhusmöbler sträcker sig från robusta möbler i klassisk

Läs mer

10 264:- 6 588:- senaste rullgardinsnyheterna! Snabb insynsreglering Unik design Både transparent och avskärmande

10 264:- 6 588:- senaste rullgardinsnyheterna! Snabb insynsreglering Unik design Både transparent och avskärmande Nyheter & Koncept 2013 HASTA DAY & NIGHT RULLGARDIN Snabb insynsreglering Unik design Både transparent och avskärmande senaste rullgardinsnyheterna! DAY & NIGHT RULLGARDIN KONCEPT 10 264:- Koncept nr 99241

Läs mer

Roma förvaringssystem

Roma förvaringssystem Roma förvaringssystem Förvaringsystem i massiv björk eller ek som tillverkas helt efter dina önskemål. Konceptet Roma är ett förvaringssystem som bygger på modulstorlek 40x40 eller 40x80 cm. Den minsta

Läs mer