Jobbsafari är en av Sveriges största jobbmarknad!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Jobbsafari är en av Sveriges största jobbmarknad!"

Transkript

1 2009

2 Jobbsafari är en av Sveriges största jobbmarknad! Jobbsafari är en av Sveriges största jobbmarknader med över platsannonser varje dag. Mer än unika besökare varje vecka har redan upptäckt fördelarna med Jobbsafari i jakten på drömjobbet. Jobbsafari erbjuder arbetsgivare effektiv platsannonsering och service utöver det vanliga. Framtidens jobbsökande sker på internet, oavsett vilken bransch eller typ av tjänst. De mest kvalificerade kandidaterna kommer fort fram till var de mest attraktiva jobben blir annonserade. Jobbsafari är baserad på en avancerad sökmotor som söker efter platsannonser på andra jobbsajter och tusentals företags hemsidor samtidigt. För de jobbsökande innebär detta att de bara behöver leta efter jobb på ett ställe, Jobbsafari.se. Detta enkla koncept har gjort Jobbsafari.se till en av de populäraste jobbsajterna i Sverige. En platsannons på Jobbsafari har därför den största potentialen. Vår uppmaning är att gå på Jobbsafari då karriären borde kunna vara en spännande safari, där nya spännande utmaningar väntar runt varje hörn. Likt giraffen höjer vi oss högt över genomsnittet och erbjuder våra kunder och användare en unik överblick vad gäller de bästa jobben och de lämpligaste kandiaterna. Vi välkomnar våra kunder till effektiv medarbetarjakt på Jobbsafari. Både annonsörer och jobbsökande upplever att det finns riktiga människor som bryr sig bakom Jobbsafari. En platsannons på Jobbsafari är en garanti för att vi följer upp tills tjänsten är tillsatt och ni är nöjda. Hälsningar Mari Möllerberg Försäljningschef

3 KIAindex Sveriges annonsörers Vi har sedan nyårskiftet blivit medlem av KIAindex, som är en grundläggande branschstandard för mätning av trafiken på sajter som bär annonser. Vi ser en stor ökning på vår trafik och har ökat ca 40% i antal unika besökare per vecka. Här kan ni se den senaste statistiken, på jobbdatabaser som redovisar sin trafik: Webbplats Unika webbläsare % Besök Sidvisningar monster.se , Careerbuilder.se , Jobbsafari.se , jobb24.se , offentligajobb.se N/A csjobb.idg.se , Källa: Kiaindex, vecka KIAindex ägs av Sveriges annonsörer, trafiken mäts av en oberoende part, därmed är sifforna tillförlitliga. Vi vill gärna att alla bransch kollegor tar efter så att ni annonsörer kan vara säkra på att ni har valt rätt kanal.

4 Profilannons Hitta medarbetare snabbt och kostnadseffektivt Profilannons: max. 15 linjer Jobbsafari sökresultatssida Vad får du? Vi producerar Profilannonsen med företagets logo och placerar den överst i de relevanta kategorierna och geografiska områdena. Annonsen är publicerad i upp till 4 veckor. Profilannonsen matchas även automatiskt mot våra mer än service prenumeranter och mailas till de relevanta kandidaterna. Hur gör du? Det är enkelt att platsannonsera på Jobbsafari. Du formulerar annonstexten och mailar den tillsammans med er logo direkt till din kontaktperson alt salj@jobbsafari.se. Vi formulerar därefter en appetizer text, som syns i träfflistan. Storleken på själva jobbannonstexten är obegränsad. Vad kostar en profilannons? Profilannons på Jobbsafari kostar 3.650: kr. momsfritt. Profilannons med Logoknapp på Jobbsafari kostar 4.375: kr. momsfritt.

5 BannerBoost kampanj på Jobbsafari Skapa uppmärksamhet i rätt målgrupp och förstärk din rekryteringskampanj Banner: 468x60 pixlar Jobbsafari sökresultatssida Vad får du? En rekryteringskampanj på en av Sveriges största och mest välbesökta jobbmarknader. En Bannerboost är ett utmärkt komplement till en jobbannons om man vill profilera företaget. Bannern skapar bred uppmärksamhet och draghjälp vid en rekrytering. Bannerboosten exponeras minst gånger run-on-site eller i valfri kategori enligt dina önskemål. Tekniska specifikationer Storleken på en BannerBoost är 468x60 pixlar, max. 15 Kb och 3 loops á 15 sek. Om ni inte har färdigt material så producerar vi bannern till en kostnad av 1.250: kr. Vad kostar en BannerBoost? En Bannerboost kostar 5.000: kr. momsfritt.

6 Kategoriannonser och Yrkesannonser Extra styrka till kampanjer eller viktiga rekryteringar Kategoriannons: 240x200 pixlar Yrkesannons: 450x250 pixlar Bli sedd på en kategoriannons eller yrkesannons på Jobbsafari och bli exponerad till en bestämd och utvald målgrupp. Kategoriannonserna och yrkesannonserna kan ses av alla kandidater i hela landet. Sidorna är till för större rekryteringskampanjer eller till rekrytering av specifika och tunga profiler. Kategoriannonserna är de 10 framsidorna för kategorier, tex Informationsteknologi, Ingenjör och Teknik, eller Försäljning och Kommunikation. Annonsformatet är 240x200 pixlar och max. 30 KB (40 KB vid Flash). Eventuell animation får vara på max. 3 loops á 15 sekunder. Kategoriannonserna är till för att marknadsföra sig till en specifik och utvald målgrupp. Yrkesannonser är framsidorna för en specifik jobbkategori, tex framsidan för Finans och Försäkring, Personal & rekrytering eller Chefer inom försäljning. Annonsformatet är det samma som för profilannonser dvs. max 1000 tecken eller 450x250 pixlar och annonserna ska vara textannonser med ev. logga. Yrkesannonser är till för att framhäva en speciell jobbannons eller om man önskar marknadsföra sig till en bestämd yrkesgrupp. Kategoriannons 240x200 pixlar Pris per vecka 5.000: kr. momsfritt. Yrkesannons 450x250 pixlar Pris per vecka 3.650: kr. momsfritt.

7 Logoknapp Skapa uppmärksamhet med företagets viktigaste kännetecken, logotypen Logoknapp: max 120x60 pixlar Vad får du? En Logoknapp, företagets logo i storlek 120x60 pixlar, exponeras på Jobbsafaris förstasida och samtliga underliggande sidor (run-on-site) under 1 veckas tid. Logoknappen skapar uppmärksamhet och draghjälp vid en rekrytering. Logoknappen är länkad till en eller flera av företagets annonser. Kan även länkas direkt till företagets hemsida. Vad kostar en Logoknapp? Logoknapp på Jobbsafari kostar 1.450: kr. per vecka momsfritt.

8 Veckans annons Nå ut till över aktiva jobbsökare på en vecka Jobbsafari framsida Veckans annons: max. 300x250 pixlar Vad får du? Annonsen framhävs som Veckans annons på Jobbsafaris startsida. Storleken är 300x250 pixlar. Veckans annons lämpar sig väl till större rekryteringskampanjer. Annonsen exponeras över gånger. Är det tal om ett jobb så producerar vi även en profilannons med företagets logo och placerar den överst i de relevanta kategorierna och geografiska områden. Vad kostar Veckans annons? Veckans annons på Jobbsafari kostar 6.500: kr. per vecka momsfritt.

9 Robotscanningavtal för bemanningsoch rekryteringsföretag Få alla era annonser exponerade på Jobbsafari till en låg fast kostnad Vad är Robotscanning? Jobbsafari SökRobot är en tjänst som innebär att vi automatiskt hämtar jobbannonser på bemannings- eller rekryteringsföretagets egen jobbsida och presenterar dem på Jobbsafari. Annonserna presenteras på Jobbsafari med en länk till själva annonsen hos er: Ekonomiassistent Student & Workers är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för akademiker och övrig kvalificerad personal. Student & Workers, Göteborg Student & Workers, 6 mars Vad är ett Robotscanningavtal? Bemannings- och rekryteringsföretag med en egen jobbsida kan sluta ett robotscanningavtal med Jobbsafari. Scanningavtalet innebär att företagets jobbsida en gång per dygn scannas av Jobbsafaris SökRobot. Företagets samtliga jobbannonser presenteras på Jobbsafari.se i upp till 28 dagar. Alla annonser placeras automatiskt i en kategori och geografisk region baserat på texten i annonsen. Annonsen visas också om man söker på ord som förekommer i annonstexten. Krävs det en specialutvecklad robot så är denna inkluderad i priset. Tillägg: Det finns möjlighet att till varje jobbannons ha företagets logo i träfflistan. (micrologo 50x25 pixlar). Ekonomiassistent Student & Workers är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för akademiker och övrig kvalificerad personal. Student & Workers, Göteborg Student & Workers, 6 mars

10 Priser & Produkter från Jobbsafari Gäller från 1. januari 2009 Jobannonsering Profilannons Vi producerar profilannonsen med företagets logo och placerar den överst i de relevanta kategorierna och geografiska områden. Profilannonsen matchas även automatiskt mot våra mer än service prenumeranter och mailas till de relevanta kandidaterna. Annonsen är publicerad i upp till 4 veckor. Klippkort - Profilannonser Annonserar ni ofta? Då har ni möjlighet att köpa klippkort som gäller under obegränsad tid. Har ni ett större löpande rekryteringsbehov? Kontakta oss för en offert. Robotscanningavtal för bemannings- och rekryteringsföretag Bemannings- och rekryteringsföretag med en egen jobbsida kan sluta ett robotscanningavtal med Jobbsafari. Scanningavtalet innebär att företagets jobbsida en gång per dygn scannas av Jobbsafaris SökRobot. Företagets samtliga jobbannonser presenteras på Jobbsafari.se i upp till 3 veckor. Det finns möjlighet att till varje jobbannons ha företagets logo i träfflistan. Krävs det en specialutvecklad robot så är detta inkluderat i priset. Rekrytering Sök i Jobbsafari CV-databas Det är gratis att söka efter kandidater i vår CV-databas. Det kostar inte heller något att kontakta kandidaterna. Man betalar endast Kr då man anställer en kandidat som kontaktats genom Jobbsafari CV-databas. Extra exponering/rekryteringskampanjer Logoknapp En Logoknapp, företagets logo i storlek 120x60 pixels, exponeras på Jobbsafaris förstasida och samtliga underliggande sidor under 1 veckas tid. Logoknappen skapar uppmärksamhet och draghjälp vid en rekrytering. Logoknappen är länkad till en eller flera av företagets annonser. I samband med profilannons på Jobbsafari erhålls 50% rabatt. Veckans annons Annonsen framhävs som Veckans annons på Jobbsafaris startsida. Veckans annons lämpar sig väl till större rekryteringskampanjer. Är det tal om ett jobb så producerar vi även en profilannons med företagets logo och placerar den överst i de relevanta kategorierna och geografiska områden. Storleken är 300x250 pixels. Annons på kategoriannonser Bli sponsor på en av våra kategoriannonser eller en av de andra tjänsterna och få en annons på 240x200 pixels. Annons på yrkesannonser Bli sponsor på en av våra yrkesannonser och få en annons på max 1000 tecken (450x250 pixels). Bannerboost på Jobbsafari En Bannerboost, banner i storleken 468x60 pixels, är ett utmärkt komplement till en jobbannons om man vill profilera företaget. Bannern skapar bred uppmärksamhet och draghjälp vid en rekrytering. Bannerboosten exponeras minst gånger run-on-site eller i valfri kategori : kr. Kontakta oss för en offert Kontakta oss för en offert 3.650: kr. No-cure No-Pay 1.450: kr. per vecka 6.500: kr. per vecka 5.000: kr. per vecka 3.650: kr. per vecka 5.000: kr. Alla priser är momsfria.

Metrojobb unika besökare / vecka unika sidvisningar / vecka. 11% konverteringsgrad. 39% mobiltrafik

Metrojobb unika besökare / vecka unika sidvisningar / vecka. 11% konverteringsgrad. 39% mobiltrafik här om våra kanaler och case på Metrojobb Metrojobb är en av Sveriges största jobbsajter. I grund och botten erbjuder vi en match making-tjänst där ett företags behov av personal kopplas ihop med en sökandes

Läs mer

StepStone februari 2013 Se våra nya specialsajter för: Ingenjörsjobb Extrajobb

StepStone februari 2013 Se våra nya specialsajter för: Ingenjörsjobb Extrajobb StepStone februari 2013 Se våra nya specialsajter för: Ingenjörsjobb Extrajobb Fakta och siffror för StepStone Lansering av nya platsannonser till ett bättre pris! Nu lanserar vi nya platsannonsprodukter

Läs mer

Vägen till de bästa kandidaterna Lär dig använda Jobbsafari databas effektivt

Vägen till de bästa kandidaterna Lär dig använda Jobbsafari databas effektivt Vägen till de bästa kandidaterna Lär dig använda Jobbsafari databas effektivt Innehållsförteckning Din direkta linje till kandidaterna... 3 5 goda grunder... 4 Kom ihåg... 5 Så här kommer du igång... 6

Läs mer

2011 Prislista. Din resa börjar här! www.escape360.com

2011 Prislista. Din resa börjar här! www.escape360.com 0 Prislista www.escape0.com Din resa börjar här! När det gäller resor är webben en överlägsen källatill information och inspiration. På ESCAPE 0º samlar vi de hetaste nyheterna och de bästa tipsen för

Läs mer

PRISLISTA 2015. www.alltombrollop.com. Vi finns där brudparen finns!

PRISLISTA 2015. www.alltombrollop.com. Vi finns där brudparen finns! PRISLISTA 0 Vi finns där brudparen finns! Det råder fullkomlig bröllopsfeber både i Skandinavien och ute i Europa. Bröllop är en festlighet som ska firas ordentligt och populärast är det att göra tillställningen

Läs mer

Platsannonsera med Computer Sweden

Platsannonsera med Computer Sweden Hitta it-proffsen på rätt ställe Platsannonsera med Computer Sweden För att hitta rätt it-kompetens på en tuff marknad är det avgörande att välja rätt kanal för ditt rekryteringsbehov. Vi har över 30 års

Läs mer

Avtal/ Produkt Start Avtalstid Platsannonser Betalvillkor Uppsägningstid Månadskostnad

Avtal/ Produkt Start Avtalstid Platsannonser Betalvillkor Uppsägningstid Månadskostnad Prislista 2014 ARBETSGIVARE Avtal/ Produkt Start Avtalstid Platsannonser Betalvillkor Uppsägningstid Månadskostnad Bronspartner 0kr 12 månader Fritt 0kr* Månadsvis Ingen 2 500kr Bronspartner 1 500kr Löpande

Läs mer

jobb & karriär PLATSANNONSER Priser & format för platsannonsering i jobb & karriär & på dagensmedicin.se

jobb & karriär PLATSANNONSER Priser & format för platsannonsering i jobb & karriär & på dagensmedicin.se jobb & karriär 2015 PLATSANNONSER Priser & format för platsannonsering i jobb & karriär & på dagensmedicin.se PLATSANNONSER Nå vårdens samtliga resurser, nyckelpersoner och studerande med din platsannons.

Läs mer

Annonseringsinformation för företag

Annonseringsinformation för företag Skandinaviens största oberoende märkesinriktade bilsajt! Annonseringsinformation för företag Om AutoPower.se AutoPower.se är skandinaviens största märkesinriktade bilsajt och startade redan för 10 år sedan,

Läs mer

Priser & utgivning 2014

Priser & utgivning 2014 Priser & utgivning 0 UPPSLAG 0 x 80 mm plus mm utfall PRIS 0 880 kr PRIS 0 80: HELSIDA x 80 mm plus mm utfall PRIS 800: kr BAKSIDAN x 0 mm plus mm utfall PRIS 80 00: kr HELSIDA INOM SATSYTA 9 x mm PRIS

Läs mer

JOBTIP SOCIAL RECRUITING

JOBTIP SOCIAL RECRUITING JOBTIP SOCIAL RECRUITING Idag finner du inte de bästa kandidaterna på jobbsajter de befinner sig redan på arbetsplatser. För att fånga potentiella kandidater behöver man ta jobbet till dem. Med Jobtips

Läs mer

VARFÖR ANNONSERA VIA ADTRADES ANNONSUTBYTE PÅ INTERNET?

VARFÖR ANNONSERA VIA ADTRADES ANNONSUTBYTE PÅ INTERNET? ANNONNSUTBYTESTJÄNST VARFÖR ANNONSERA VIA ADTRADES ANNONSUTBYTE PÅ INTERNET? Genom att bli medlem i Adtrades annonsutbyte når ni snabbt och kostnadseffektivt ut till ett stort antal svenska Internetanvändare.

Läs mer

Priser & utgivning 2015

Priser & utgivning 2015 Priser & utgivning 0 UPPSLAG 0 x 80 mm plus mm utfall PRIS 0 880 kr PRIS 0 80:- HELSIDA x 80 mm plus mm utfall PRIS 800:- kr BAKSIDAN x 0 mm plus mm utfall PRIS 80 00:- kr HELSIDA INOM SATSYTA 79 x mm

Läs mer

2013Prislista. Nå dina kunder via De som besöker vår hemsida har vanligen något av följande ärenden:

2013Prislista.  Nå dina kunder via  De som besöker vår hemsida har vanligen något av följande ärenden: 0Prislista www.escape0.com Nå dina kunder via www.escape0.com De som besöker vår hemsida har vanligen något av följande ärenden:. Hitta konkret information om ett resmål de är på väg till. Få inspiration

Läs mer

OM JOBB & KARRIÄR OM MEDIAHUSET. Mötesplatsen för arbetstagare och arbetsgivare inom det gröna näringslivet

OM JOBB & KARRIÄR OM MEDIAHUSET. Mötesplatsen för arbetstagare och arbetsgivare inom det gröna näringslivet OM JOBB & KARRIÄR OM MEDIAHUSET Mötesplatsen för arbetstagare och arbetsgivare inom det gröna näringslivet I ATL:s och Land Lantbruks starka kanaler har du alla förutsättningar att nå dina nya medarbetare.

Läs mer

JOBTIP SOCIAL RECRUITING

JOBTIP SOCIAL RECRUITING JOBTIP SOCIAL RECRUITING Idag finner du inte de bästa kandidaterna på jobbsajter de befinner sig redan på arbetsplatser. För att fånga potentiella kandidater behöver man ta jobbet till dem. Med Jobtips

Läs mer

Marknadsföring genom

Marknadsföring genom Marknadsföring genom Nå tusentals studenter Du kan genom Linnéstudenterna potentiellt nå ca 25000 studenter vid Linnéuniversitetet genom annonsering i våra kanaler, och genom våra mässor och events kan

Läs mer

Byggindustrin. Sveriges stora byggår. Tidning Webb Nyhetsbrev Mobil 2016 - ÖVERSIKT. Passion för affärer OFFICIELL MÄSSTIDNING NORDBYGG 2016

Byggindustrin. Sveriges stora byggår. Tidning Webb Nyhetsbrev Mobil 2016 - ÖVERSIKT. Passion för affärer OFFICIELL MÄSSTIDNING NORDBYGG 2016 OFFICIELL MÄSSTIDNING NORDBYGG 2016 Byggindustrin Tidning Webb Nyhetsbrev Mobil 2016 - Sveriges stora byggår ÖVERSIKT MÅLGRUPP: Byggsektorn ANTAL läsare: 20 000 Orvesto Näringsliv 2015 Helsida: 34 400

Läs mer

OM JOBB & KARRIÄR OM MEDIAHUSET. Mötesplatsen för arbetstagare och arbetsgivare inom det gröna näringslivet

OM JOBB & KARRIÄR OM MEDIAHUSET. Mötesplatsen för arbetstagare och arbetsgivare inom det gröna näringslivet OM JOBB & KARRIÄR OM MEDIAHUSET Mötesplatsen för arbetstagare och arbetsgivare inom det gröna näringslivet I ATL:s och Land Lantbruks starka kanaler har du alla förutsättningar att nå dina nya medarbetare.

Läs mer

Annonsering på Flygtorget.se

Annonsering på Flygtorget.se Annonsering på Flygtorget.se Om Flygtorget Flygtorget är idag en av Sveriges större flygsajter med över 20 000 unika besökare per vecka. Flygtorget är samtidigt Sveriges största mötesplats för flygintresserade

Läs mer

Annonsprislista Annonsera i print. Annonsera på webben. Platsannonsera i tre kanaler. P&Ls läsare har stort inflytande vid inköp av:

Annonsprislista Annonsera i print. Annonsera på webben. Platsannonsera i tre kanaler. P&Ls läsare har stort inflytande vid inköp av: FACKTIDNINGEN FÖR PERSONALANSVARIGA ANNONSPRISLISTA 2019 Annonsprislista 2019 Annonsera i print Sidan 2 Annonsera på webben Sidan 3 Platsannonsera i tre kanaler Sidan 4 P&Ls läsare har stort inflytande

Läs mer

Teknisk beskrivning för annonsering i PlayAd s format

Teknisk beskrivning för annonsering i PlayAd s format Teknisk beskrivning för annonsering i PlayAd s format Våra produkter: PlayAd Widescreen PlayAd Widescreen är ett 16:9 displayannonsformat för video på premiumytor där du enkelt kan nå ut med en befintlig

Läs mer

7 steg för att starta ett affiliateprogram

7 steg för att starta ett affiliateprogram 7 steg för att starta ett affiliateprogram Affiliatemarknadsföring är en internetbaserad försäljningskanal där sk publicister (även affiliates eller publishers ) förmedlar besökare till en annonsör och

Läs mer

Vi når mediebranschens beslutsfattare!

Vi når mediebranschens beslutsfattare! "Det närmaste DN Debatt man kommer för mediebranschen" Mikael Marklund Axel Andén Lisa Bjurwald Thomas Mattsson, chefredaktör Expressen Vi når mediebranschens beslutsfattare! n Medievärlden bevakar affärerna

Läs mer

20 års erfarenhet har gett oss en ledande position inom sälj- och marknadsrekrytering.

20 års erfarenhet har gett oss en ledande position inom sälj- och marknadsrekrytering. #1 20 års erfarenhet har gett oss en ledande position inom sälj- och marknadsrekrytering. Sex starka skäl att anlita oss. 2 #1 #2 #3 #4 #5 #6 20 års erfarenhet har gett oss en ledande position inom sälj-

Läs mer

ANNONSPRISLISTA TIDNINGEN 2016

ANNONSPRISLISTA TIDNINGEN 2016 SKANDINAVIENS STÖRSTA AFFÄRSTIDNING OM REKLAM, MEDIER OCH PR AFFÄRSTIDNINGEN RESUME ANNONSPRISLISTA TIDNINGEN 2016 TEXTSIDESANNONSER Uppslag Satsyta 476 x 307 mm 516 x 350 är det skurna formatet + 5 mm

Läs mer

Marknadsföring genom

Marknadsföring genom Marknadsföring genom Nå tusentals studenter Du kan genom Linnéstudenterna potentiellt nå ca 25000 studenter vid Linnéuniversitetet genom annonsering i våra kanaler, och genom våra mässor och events kan

Läs mer

Den självklara kanalen för att nå beslutsfattarna på den offentliga marknaden.

Den självklara kanalen för att nå beslutsfattarna på den offentliga marknaden. Den självklara kanalen för att nå beslutsfattarna på den offentliga marknaden. dagenssamhalle.se VÅRT DIGITALA ERBJUDANDE 2014 Navet i vårt digitala erbjudande är vår prisbelönta debattsajt dagenssamhalle.se.

Läs mer

BYGGINDUSTRIN INVESTERA I ERA FRAMTIDA AFFÄRER

BYGGINDUSTRIN INVESTERA I ERA FRAMTIDA AFFÄRER MEDIEPLAN 2017 UTGIVNING: Utgivning varje vecka RÄCKVIDD: 32 000 läsare per vecka MÅLGRUPP: Byggsektorn BYGGINDUSTRIN INVESTERA I ERA FRAMTIDA AFFÄRER DEMOGRAFI 81% Samhällsbyggnadssektorn består av företag

Läs mer

Tjänstedokument Gymnasium.se

Tjänstedokument Gymnasium.se Tjänstedokument Gymnasium.se 1 Inledande ord OM GYMNASIUM.SE Gymnasium.se hjälper gymnasieskolor att rekrytera elever till sina utbildningsplatser. Detta görs genom vårt nätverk av ledande webbsidor, våra

Läs mer

Materialspecifikation för alla Portalens mässajter

Materialspecifikation för alla Portalens mässajter Materialspecifikation för alla Portalens mässajter BADRUMSPORTALEN BYGGPORTALEN ENERGIPORTALEN GOLVPORTALEN KÖKSPORTALEN POOLPORTALEN SOVRUMSPORTALEN TRÄDGÅRDSPORTALEN VILLAPORTALEN Annonsplatser på STARTSIDAN

Läs mer

Annonsering Svenska Nyhetsbrev

Annonsering Svenska Nyhetsbrev Annonsplacering Annonsering Svenska Nyhetsbrev MARKNADEN: Våra prenumererade nyhetsbrev, tidningar och nyhetssajter riktar sig till de som jobbar professionellt i och kring de branscher vi bevakar. Du

Läs mer

StepStone Se vår nya specialsajt för rekrytering inom: Marknadsjobb

StepStone Se vår nya specialsajt för rekrytering inom: Marknadsjobb Se vår nya specialsajt för rekrytering inom: Marknadsjobb Fakta och siffror för StepStone StepStone i ett nötskal November månad går inte till historien med muntra siffror gällande sysselsättningsgraden

Läs mer

Sällan har en webannons innehållit så mycket!

Sällan har en webannons innehållit så mycket! Sällan har en webannons innehållit så mycket! En givande webannons! Köp en webannons på Göteborg Rugbyförenings hemsida och hjälp oss att fortsätta utvecklas! Förra året gick vårt Herrlag till semifinal

Läs mer

Välkommen att annonsera på Sport60.se!

Välkommen att annonsera på Sport60.se! Välkommen att annonsera på Sport60.se! Sport60 Sweden AB bildades 2009 med målsättningen att bli ett av de största och framgångsrikaste företaget som bidrar med stöd till föreningar anslutna till Riksidrottsförbundet

Läs mer

Torget Säljer dina produkter!

Torget Säljer dina produkter! Vad gör Torget.se? Torget Säljer dina produkter! Torgets vision och affärsidé Vision: Torget.se ska vara det naturligaste valet för alla svenska konsumenter när de vill ta hjälp av ett medium för att hitta,

Läs mer

Höst EXPOXTRA. Marknadsföringsytor och reklamplatser på Kistamässan. Höst 2015. I samarbete med. www.promotionmassanhost.se

Höst EXPOXTRA. Marknadsföringsytor och reklamplatser på Kistamässan. Höst 2015. I samarbete med. www.promotionmassanhost.se 1813-15 -20 AUGUSTI, JANUARI, KISTAMÄSSAN, STOCKHOLM STOCKHOLM Höst 2015 EXPOXTRA Marknadsföringsytor och reklamplatser på Kistamässan Höst 2015 I samarbete med KISTAMÄSSAN - MÖJLIGHETERNAS ARENA Promotionmässan

Läs mer

annonsinformation Annonsera på en av landets mest besökta turistportaler!

annonsinformation Annonsera på en av landets mest besökta turistportaler! sid 1/5 Annonsera på en av landets mest besökta turistportaler! annonsinformation Gotland.net marknadsför Gotland 365 dagar om året. Med i snitt 27.700 besök och nära 100.000 sidvisningar på sajten varje

Läs mer

GRAFISKA RIKTLINJER FÖR ANNONSPRODUKTION

GRAFISKA RIKTLINJER FÖR ANNONSPRODUKTION GRAFISKA RIKTLINJER FÖR ANNONSPRODUKTION EN ENHETLIG PROFIL För oss på HAND är det väldigt viktigt att all vår kommunikation ser likadan ut oberoende vem som annonserar. För att göra detta enkelt har vi

Läs mer

ANNONSER & PLATSANNONSER. Priser & format för produkt- och profilannonsering samt platsannonsering på dagensapotek.se

ANNONSER & PLATSANNONSER. Priser & format för produkt- och profilannonsering samt platsannonsering på dagensapotek.se 2017 ANNONSER & PLATSANNONSER Priser & format för produkt- och profilannonsering samt platsannonsering på dagensapotek.se ANNONSER & PLATSANNONSER Nå beslutsfattare inom den växande apoteksmarknaden. Den

Läs mer

Annonsprodukter Kamrat.com Oktober 2008. www.kamrat.com

Annonsprodukter Kamrat.com Oktober 2008. www.kamrat.com Annonsprodukter Kamrat.com Oktober 2008 www.kamrat.com Vad är Kamrat.com? Kamrat.com är en av sveriges största community-siter. Det betyder att det är en site där många människor i Sverige loggar in när

Läs mer

ANNONSER & PLATSANNONSER. Priser & format för produkt- och profilannonsering samt platsannonsering på dagensapotek.se

ANNONSER & PLATSANNONSER. Priser & format för produkt- och profilannonsering samt platsannonsering på dagensapotek.se 2017 ANNONSER & PLATSANNONSER Priser & format för produkt- och profilannonsering samt platsannonsering på dagensapotek.se ANNONSER & PLATSANNONSER Nå beslutsfattare inom den växande apoteksmarknaden. Den

Läs mer

ANNONSPRISLISTA TIDNINGEN 2016

ANNONSPRISLISTA TIDNINGEN 2016 SKANDINAVIENS STÖRSTA AFFÄRSTIDNING OM REKLAM, MEDIER OCH PR AFFÄRSTIDNINGEN RESUME ANNONSPRISLISTA TIDNINGEN 2016 TEXTSIDESANNONSER Uppslag Satsyta 476 x 307 mm 516 x 350 är det skurna formatet + 5 mm

Läs mer

Välkommen att annonsera på Sport60.se!

Välkommen att annonsera på Sport60.se! Välkommen att annonsera på Sport60.se! Sport60 Sweden AB bildades 2009 med målsättningen att bli ett av de största och framgångsrikaste idrottssponsorföretaget för föreningar anslutna till Riksidrottsförbundet

Läs mer

Hjälper dig som arbetsgivare att hitta kvalificerad personal. Hitta kvalificerad personal. Du når kompetensbanken på

Hjälper dig som arbetsgivare att hitta kvalificerad personal. Hitta kvalificerad personal. Du når kompetensbanken på Hjälper dig som arbetsgivare att hitta kvalificerad personal Hitta kvalificerad personal Hjälper dig som arbetsgivare att hitta kvalificerad personal Nyttan med IF Metalls kompetensbank Vi erbjuder en

Läs mer

Om ni är intresserade av att annonsera på Internet så kontakta oss enklast via eller på telefon

Om ni är intresserade av att annonsera på Internet så kontakta oss enklast via eller på telefon ANNONSERINGSGUIDE VARFÖR ANNONSERA VIA ADTRADE PÅ INTERNET? Genom att annonsera via Adtrade når ni snabbt och kostnadseffektivt ut till ett stort antal svenska Internetanvändare. Annonsering på Internet

Läs mer

jobb & karriär PLATSANNONSER Priser & format för platsannonsering i jobb & karriär & på dagensmedicin.se

jobb & karriär PLATSANNONSER Priser & format för platsannonsering i jobb & karriär & på dagensmedicin.se jobb & karriär 2015 PLATSANNONSER Priser & format för platsannonsering i jobb & karriär & på dagensmedicin.se PLATSANNONSER Nå vårdens samtliga resurser, nyckelpersoner och studerande med din platsannons.

Läs mer

Annonsplacering 2014

Annonsplacering 2014 Annonsplacering 2014 Annonsering Svenska Nyhetsbrev MARKNADEN: Våra prenumererade nyhetsbrev, tidningar och nyhetssajter riktar sig till de som jobbar professionellt i och kring de branscher vi bevakar.

Läs mer

Låt drömjobbet söka dig

Låt drömjobbet söka dig KARRIÄR AV CHRISTER FÄLLDIN Låt drömjobbet söka dig Är du på jakt efter ett nytt bra jobb? Lägg då gratis ut ditt CV på nätet och låt drömjobbet hitta dig. Internet har revolutionerat företagens rekrytering

Läs mer

Fakta. Upplaga: Räckvidd: 50 000 läsare (Orvesto konsument 2012) Frekvens: 12 nr/år + 4 temautgåvor. Målgrupp

Fakta. Upplaga: Räckvidd: 50 000 läsare (Orvesto konsument 2012) Frekvens: 12 nr/år + 4 temautgåvor. Målgrupp kamera&bild ANNONSpriser 2013 Fakta Upplaga: 20 000 ex varav ca 7 000 är prenumeranter. Räckvidd: 50 000 läsare (Orvesto konsument 2012) Frekvens: 12 nr/år + 4 temautgåvor Målgrupp Privatpersoner Kamera

Läs mer

Rekryteringsmanual. - För dig som behöver rekryteringsråd. roi:recruit, 0770 110 177 info@roirecruit.se

Rekryteringsmanual. - För dig som behöver rekryteringsråd. roi:recruit, 0770 110 177 info@roirecruit.se Rekryteringsmanual - För dig som behöver rekryteringsråd Kontakt: E-post: Utgivare: roi:recruit, 0770 110 177 info@roirecruit.se roi:recruit Innehållsförteckning 1. SKAPA EN GENOMARBETAD KRAVPROFIL...

Läs mer

ATT SKAPA OCH PUBLICERA EN PLATSANNONS

ATT SKAPA OCH PUBLICERA EN PLATSANNONS 1 Från arbetsgivarsidan på Monster, klickar du på bredvid det annonspaket du vill använda för din platsannons. 2 För att skapa en ny platsannons: Hoppa till steg 3 För att använda en befintlig platsannons

Läs mer

DAGENS ANNONSER & PLATSANNONSER. Priser & format för annonsering & platsannonsering i Dagens Apotek & på dagensapotek.se

DAGENS ANNONSER & PLATSANNONSER. Priser & format för annonsering & platsannonsering i Dagens Apotek & på dagensapotek.se DAGENS 2015 ANNONSER & PLATSANNONSER Priser & format för annonsering & platsannonsering i Dagens Apotek & på dagensapotek.se ANNONSER & PLATSANNONSER Nå beslutsfattare inom den växande apoteksmarknaden.

Läs mer

Sponsringsmöjligheter

Sponsringsmöjligheter Svenska Mässan, Göteborg 2 & 3 april 2014 Sponsringsmöjligheter Tack vare att mässor är så starka arenor för marknadsföring har sponsring blivit ett utmärkt sätt att skilja sig från de andra och befästa

Läs mer

lokalnytt.se Manual kundadministration

lokalnytt.se Manual kundadministration lokalnytt.se Manual kundadministration version 2.0 2012-08-23 Innehåll Inledning... sidan 2 Rekommendationer... sidan 2 Gemensamma funktioner... sidan 3 Inloggning... sidan 4 Startsida... sidan 5 Objekt...

Läs mer

Rekryteringsmanual. - För dig som behöver rekryteringsråd. Kontakt: Roi Rekrytering, 0770-110 177 Utgivare: Roi Rekrytering

Rekryteringsmanual. - För dig som behöver rekryteringsråd. Kontakt: Roi Rekrytering, 0770-110 177 Utgivare: Roi Rekrytering Rekryteringsmanual - För dig som behöver rekryteringsråd Kontakt: Roi Rekrytering, 0770-110 177 Utgivare: Roi Rekrytering Innehållsförteckning 1. SKAPA EN GENOMARBETAD KRAVPROFIL... 4 2. SÄTT UPP EN TIDSPLAN

Läs mer

FÖRETAGARPAKETET WEB

FÖRETAGARPAKETET WEB Vi växer FÖRETAGARPAKETET WEB Sveriges enda kvalitetsnätverk till småföretagare 01 När Paketet du vill nå företagare och entreprenörer ÅTTA KVALITESSAJTER NOGA UTVALDA SAJTER Sveriges största mötesplats

Läs mer

Lathund för annonsering på Facebook

Lathund för annonsering på Facebook Stockholm 2013-12-03 Delprojekt webb och sociala medier Partistyrelsens expedition Lathund för annonsering på Facebook I denna PM hittar du tips för annonsering på Facebook. Inledning Förutsättningarna

Läs mer

Lägg in basinformationen. Starta här om du inte redan har fyllt i basinformationen på ditt företags sida. Klicka Redigera uppe till höger i verktyget.

Lägg in basinformationen. Starta här om du inte redan har fyllt i basinformationen på ditt företags sida. Klicka Redigera uppe till höger i verktyget. 7 steg för att skapa en företagssida på LinkedIn LinkedIn lanserar ständigt nya förbättringar i applikationen för företagssidor på LinkedIn. Nu senast bl. a s.k showcase- sidor. Detta e- blad fungerar

Läs mer

2016 PLATSANNONSER. Priser & format för platsannonsering i jobb & karriär & på dagensmedicin.se

2016 PLATSANNONSER. Priser & format för platsannonsering i jobb & karriär & på dagensmedicin.se 2016 PLATSANNONSER Priser & format för platsannonsering i jobb & karriär & på dagensmedicin.se PLATSANNONSER Nå vårdens samtliga resurser, nyckelpersoner och studerande med din platsannons. dagensmedicin.se/lediga-jobb

Läs mer

Future City 2016 2017. Så här kan ditt företag delta i Future City:

Future City 2016 2017. Så här kan ditt företag delta i Future City: Så här kan ditt företag delta i Future City: Future City 2016 2017 Guldarrangör, max sex 100 000 kr Silverarrangör, max sex 50 000 kr Bronsarrangör 25 000 kr Dela ut ett pris, max tre 15 000 kr Supporter

Läs mer

jobb & karriär PLATSANNONSER Priser & format för platsannonsering i jobb & karriär & på dagensmedicin.se

jobb & karriär PLATSANNONSER Priser & format för platsannonsering i jobb & karriär & på dagensmedicin.se jobb & karriär 2016 PLATSANNONSER Priser & format för platsannonsering i jobb & karriär & på dagensmedicin.se PLATSANNONSER Nå vårdens samtliga resurser, nyckelpersoner och studerande med din platsannons.

Läs mer

Därför ska du annonsera i Vårdfokus!

Därför ska du annonsera i Vårdfokus! Annonsprislista 2018 Därför ska du annonsera i Vårdfokus! Störst Vårdfokus är den ledande tidningen för välutbildade medarbetare. Vår målgrupp är sjuksköterskor, barnmorskor, röntgensjuksköterskor och

Läs mer

Frågor och svar webb. Dra nytta av de frågor och svar som andra har ställt!

Frågor och svar webb. Dra nytta av de frågor och svar som andra har ställt! Frågor och svar webb Dra nytta av de frågor och svar som andra har ställt! Hur många klick kan jag räkna med att få? Omöjligt att svara på, ungefär som hur långt är ett snöre? Styrs helt av annonsens innehåll,

Läs mer

THS Näringsliv 2011-2012

THS Näringsliv 2011-2012 Produktportfölj THS Näringsliv 2011-2012 Plattformen mellan företag och KTHs studenter www.thsnaringsliv.se THS Näringsliv THS Näringsliv är Tekniska Högskolans Studentkårs centrala organ för näringslivssamverkan.

Läs mer

Kistamässan, 20-21 november 2015. B O BostadsrättsMässan EXPO XTRA. Marknadsföringsytor och reklamplatser på Kistamässan. www.bostadsrattsmassan.

Kistamässan, 20-21 november 2015. B O BostadsrättsMässan EXPO XTRA. Marknadsföringsytor och reklamplatser på Kistamässan. www.bostadsrattsmassan. 2015 Kistamässan, 20-21 november 2015 B O BostadsrättsMässan EXPO XTRA Marknadsföringsytor och reklamplatser på Kistamässan KISTAMÄSSAN - MÖJLIGHETERNAS ARENA På Kistamässan anstränger vi oss för att skapa

Läs mer

SE TILL ATT DU SYNS! Reklamexponering på Elmia Park 2015. http://www.elmia.se/polymer 22 24 SEPTEMBER

SE TILL ATT DU SYNS! Reklamexponering på Elmia Park 2015. http://www.elmia.se/polymer 22 24 SEPTEMBER SE TILL ATT DU SYNS! Reklamexponering på Elmia Park 2015 http://www.elmia.se/polymer 22 24 SEPTEMBER Se till att du syns! Mässan är ett fantastiskt forum för dig som vill träffa både befintliga kunder

Läs mer

Guide för dig som ska köpa rekryteringstjänster. - Specialister & Chefer. Ett kostnadsfritt whitepaper utgivet av Level Recruitment

Guide för dig som ska köpa rekryteringstjänster. - Specialister & Chefer. Ett kostnadsfritt whitepaper utgivet av Level Recruitment Guide för dig som ska köpa rekryteringstjänster - Specialister & Chefer Ett kostnadsfritt whitepaper utgivet av Level Recruitment Level Recruitment AB - 2016 Konsten att hitta rätt företag Att hitta rätt

Läs mer

Mediaplan & företagspresentation

Mediaplan & företagspresentation Mediaplan & företagspresentation 05 Annons- & utgivningsplan Om oss! Väljer du Fastighetsnytt som din kanal för marknadsföring och profil ering är du med i ett större sammanhang och når en målgrupp av

Läs mer

PROSPEKT MEDIAS HANDBOK

PROSPEKT MEDIAS HANDBOK PROSPEKT MEDIAS HANDBOK 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING INLEDNING 3 FACEBOOK 4-5 INSTAGRAM 6-7 TWITTER 8-9 LINKEDIN 10 YOUTUBE 11 2 INLEDNING Idag är sociala medier ett måste i ett företags mediemix. Det har blivit

Läs mer

Digital annonsering. Bonnier Publications

Digital annonsering. Bonnier Publications Digital annonsering 2013 Bonnier Publications Innehåll Sajter 3-10 Iform iform.se 3 Aktiv Traning aktivtraning.se 4 Illustrerad Vetenskap illustreradvetenskap.se 5 Historia historianet.se 6 National Geographic

Läs mer

Erbjud era kunder gratis Wi-Fi, samtidigt som ni bygger en ny unik marknadsföringskanal

Erbjud era kunder gratis Wi-Fi, samtidigt som ni bygger en ny unik marknadsföringskanal Erbjud era kunder gratis Wi-Fi, samtidigt som ni bygger en ny unik marknadsföringskanal Med en social HotSpot från Idékonsulten får ni möjligheten att bygga en egen unik marknadsföringskanal till personer

Läs mer

Future City 2014 2015. Så här kan ditt företag delta i Future City:

Future City 2014 2015. Så här kan ditt företag delta i Future City: Så här kan ditt företag delta i Future City: Future City 2014 2015 Guldarrangör, max sex Silverarrangör, max sex Partner Uppsats Partner Minecraft Dela ut ett pris, max tre Supporter Annonsering 100 000

Läs mer

Intelliplan. jobad mall. Kundpresentation. Intelliplan AB 2007-10-09

Intelliplan. jobad mall. Kundpresentation. Intelliplan AB 2007-10-09 Intelliplan jobad mall Kundpresentation Intelliplan AB 2007-10-09 Inledning JobAd är Intelliplans extramodul för att publicera jobbannonser direkt på Internet och appliceras direkt på företagets hemsida.

Läs mer

Information till annonsörer

Information till annonsörer Information ti annonsörer Realtid.se har lyckats attrahera en extremt nischad målgrupp där majoriteten jobbar inom finansbranschen. Få, om några, befintliga sajter har en likvärdig träffbild med dagliga

Läs mer

hittaut.nu Hudiksvalls största och roligaste friskvårdsprojekt Exponera ditt företag och gör en insats för ett friskare Hudik!

hittaut.nu Hudiksvalls största och roligaste friskvårdsprojekt Exponera ditt företag och gör en insats för ett friskare Hudik! Nu drar vi igång hittaut.nu i Hudiksvall start aug-14! Exponera ditt företag och gör en insats för ett friskare Hudik! Vilket är Glada Hudiks friskaste företag? Anta utmaningen! hittaut.nu Hudiksvalls

Läs mer

Så rekryterar företagen medarbetare Svenskt Näringslivs rekryteringsenkät 2010 del 2

Så rekryterar företagen medarbetare Svenskt Näringslivs rekryteringsenkät 2010 del 2 Så rekryterar företagen medarbetare s rekryteringsenkät 2010 del 2 Inledning Hur hittar företagen de medarbetare de behöver? Och vilka rekryteringsvägar fungerar bra? Mot bakgrunden av att vart femte rekryteringsförsök

Läs mer

Genvägen till rätt person VÄ LKOMMEN AT T H I T TA N YA MEDA RBETA RE MED H J Ä LP AV OSS

Genvägen till rätt person VÄ LKOMMEN AT T H I T TA N YA MEDA RBETA RE MED H J Ä LP AV OSS Genvägen till rätt person VÄ LKOMMEN AT T H I T TA N YA MEDA RBETA RE MED H J Ä LP AV OSS 1 2 Söker du en person med unika erfarenheter och speciell kompetens? Behöver du snabbt anställa många på en gång?

Läs mer

Fakta. Upplaga: Räckvidd: 51 000 läsare (Orvesto konsument 2009:2) Frekvens: 12 nr/år. Målgrupp

Fakta. Upplaga: Räckvidd: 51 000 läsare (Orvesto konsument 2009:2) Frekvens: 12 nr/år. Målgrupp Fakta Upplaga: 25 000 ex varav ca 6 500 är prenumeranter. Räckvidd: 51 000 läsare (Orvesto konsument 2009:2) Frekvens: 12 nr/år ANNONSpriser 2010 Målgrupp Privatpersoner Kamera&bild är valet för de privatpersoner,

Läs mer

EXPOXTRA 19-21 JANUARI, KISTAMÄSSAN, STHLM. I samarbete med

EXPOXTRA 19-21 JANUARI, KISTAMÄSSAN, STHLM. I samarbete med EXPOXTRA 2016 19-21 JANUARI, KISTAMÄSSAN, STHLM I samarbete med KISTAMÄSSAN - MÖJLIGHETERNAS ARENA Promotionmässan Vi har ett antal färdiga partnerpaket, men kan också samarbeta med dig för att utveckla

Läs mer

Varumärkesfrämjande sponsringsmöjligheter

Varumärkesfrämjande sponsringsmöjligheter Stockholm 2014 Kistamässan, Stockholm 15-16 oktober 2014 Varumärkesfrämjande sponsringsmöjligheter Tack vare hundratals utställare och en mässa som växer varje år, har sponsring blivit ett utmärkt sätt

Läs mer

Annonsinformation för Borätt Forum, webb och tidning.

Annonsinformation för Borätt Forum, webb och tidning. Annonsinformation för Borätt Forum, webb och tidning. Nya Borätt Forum med gamla tidningen Borätt Borätt Forum är en ny webbplats med bättre funktioner, större tillgänglighet och mer användarnytta. Här

Läs mer

Studentkåren. Marknadsföring genom

Studentkåren. Marknadsföring genom Studentkåren Marknadsföring genom Nå tusentals studenter Du kan genom Linnéstudenterna potentiellt nå ca 25000 studenter vid Linnéuniversitetet genom annonsering i våra kanaler. På våra mässor och events

Läs mer

YAHOO! SEARCH MARKETING Tips för att öka trafiken

YAHOO! SEARCH MARKETING Tips för att öka trafiken YAHOO! SEARCH MARKETING Tips för att öka trafiken Vill du hitta fler sätt att öka trafiken till din webbplats? På de här sidorna hittar du 25 tips som hjälper dig att locka kunder till din webbplats. Prova

Läs mer

Stöd till dig som förlorar jobbet

Stöd till dig som förlorar jobbet TRR Trygghetsrådet Stöd till dig som förlorar jobbet TRR ägs av PTK och Svenskt Näringsliv Vi är neutrala och utgår från dina behov TRR betalas av företagen som en försäkring Erbjuder stöd till dig som

Läs mer

Future City 2015 2016. Så här kan ditt företag delta i Future City:

Future City 2015 2016. Så här kan ditt företag delta i Future City: Så här kan ditt företag delta i Future City: Future City 2015 2016 Guldarrangör, max sex 100 000 kr Silverarrangör, max sex 50 000 kr Bronsarrangör 25 000 kr Partner Uppsats 25 000 kr Partner Minecraft

Läs mer

Byggindustrin. Tidning Webb Nyhetsbrev Mobil ÖVERSIKT. Passion för affärer

Byggindustrin. Tidning Webb Nyhetsbrev Mobil ÖVERSIKT. Passion för affärer Byggindustrin Tidning Webb Nyhetsbrev Mobil ÖVERSIKT MÅLGRUPP: Byggsektorn UPPLAGA: 9 400 exemplar (TS) ANTAL läsare: 22 000 Orvesto Näringsliv 2014 Helsida: 34 400 kr 250x370 mm Passion för affärer Nyheter

Läs mer

Ta chansen att synas under Skandinaviens största designvecka!

Ta chansen att synas under Skandinaviens största designvecka! Ta chansen att synas under Skandinaviens största designvecka! Det har blivit dags för den åttonde upplagan av The Official Guide to Stockholm Design Week. Den uppskattade och oumbärliga nyckeln till allt

Läs mer

Hitta rätt medarbetare. Arbetsförmedlingens erbjudanden till dig som är arbetsgivare

Hitta rätt medarbetare. Arbetsförmedlingens erbjudanden till dig som är arbetsgivare Hitta rätt medarbetare Arbetsförmedlingens erbjudanden till dig som är arbetsgivare 1 2 Vi finns till för dig Arbetsförmedlingen är Sveriges största förmedlare av arbeten. Varje år öppnar vi dörrar till

Läs mer

Manual - rekryterare

Manual - rekryterare Manual - rekryterare Version 1.0 Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 1 Skapa annons & Hantera kandidater/cv:n... 2 Ditt skrivbord - förstasidan... 2 Snabbsökning av CV eller rekrytering... 3 Skapa

Läs mer

Visa dig från din bästa sida TIPS OM HUR DU SKRIVER EN JOBBANSÖKAN

Visa dig från din bästa sida TIPS OM HUR DU SKRIVER EN JOBBANSÖKAN Visa dig från din bästa sida TIPS OM HUR DU SKRIVER EN JOBBANSÖKAN 1 2 Innehåll Konsten att söka jobb... sid 05 Söka annonserade jobb... sid 07 Innehållsidé till grundläggande brev... sid 08 Innehållsidé

Läs mer

Expo Xtra. Marknadsföringsytor och reklamplatser på Kistamässan. www.signochprintscandinavia.se

Expo Xtra. Marknadsföringsytor och reklamplatser på Kistamässan. www.signochprintscandinavia.se Expo Xtra Marknadsföringsytor och reklamplatser på Kistamässan Kistamässan - Möjligheternas Arena På Kistamässan anstränger vi oss för att skapa bästa möjliga förutsättningar för det personliga mötet;

Läs mer

ditt förbund 133 000 medlemmar Landets största nätverk för högskoleutbildade ingenjörer Det största förbundet i Saco

ditt förbund 133 000 medlemmar Landets största nätverk för högskoleutbildade ingenjörer Det största förbundet i Saco Välkomna! ditt förbund 133 000 medlemmar Landets största nätverk för högskoleutbildade ingenjörer Det största förbundet i Saco 2 - din coach på arbetsmarknaden Förhandling och förhandlingsstöd Rådgivning

Läs mer

SmartScreen. SmartScreen

SmartScreen. SmartScreen SmartScreen Genom Facility Labs SmartScreen erbjuds marknaden en träffsäker annonsplats med högt observationsvärde nära köptillfället med minimalt annonsspill. Detta möjliggörs med avancerad och kreativ

Läs mer

DIGITAL 2016 ANNONSERING

DIGITAL 2016 ANNONSERING Annonsfakta och priser. DIGITAL 2016 ANNONSERING De digitala kanalerna till Semestersveriges största målgrupp Camping.se är sajten för Sveriges största semester boende. Under juni-augusti bor mer än 50

Läs mer

jobb & karriär PLATSANNONSER Priser & format för platsannonsering i jobb & karriär & på dagensmedicin.se

jobb & karriär PLATSANNONSER Priser & format för platsannonsering i jobb & karriär & på dagensmedicin.se jobb & karriär 2016 PLATSANNONSER Priser & format för platsannonsering i jobb & karriär & på dagensmedicin.se PLATSANNONSER Nå vårdens samtliga resurser, nyckelpersoner och studerande med din platsannons.

Läs mer

Innehållsförteckning. produktblad blogg.se startsida 3. produktblad blogg.se sponsrat inlägg 4. produktblad blogg.se content 5

Innehållsförteckning. produktblad blogg.se startsida 3. produktblad blogg.se sponsrat inlägg 4. produktblad blogg.se content 5 blogg.se Innehållsförteckning produktblad blogg.se startsida 3 produktblad blogg.se sponsrat inlägg 4 produktblad blogg.se content 5 produktblad blogg.se panorama i bloggar 6 produktblad skin 7 produktblad

Läs mer

MEDIAFAKTA 2012 UTGIVNINGSPLAN PRISLISTA WEBBANNONSERING

MEDIAFAKTA 2012 UTGIVNINGSPLAN PRISLISTA WEBBANNONSERING MEDIAFAKTA 2012 UTGIVNINGSPLAN PRISLISTA WEBBANNONSERING Världens bästa landslag 2011 10 medaljer på VM 2011 2 nomineringar till Idrottsgalan 1 nominering till Jerringpriset TT:s Idrottsledarpris Utsedda

Läs mer

Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako

Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako LYSTRING FÖRETAGARE som vill ha fler referenser, högre intäkter och fler kunder, klienter eller patienter som jagar dig istället för tvärtom Upptäck 7 trick som förvandlar ditt nyhetsbrev till en kassako

Läs mer

ditt förbund Landets största nätverk för högskoleutbildade ingenjörer

ditt förbund Landets största nätverk för högskoleutbildade ingenjörer Välkomna! ditt förbund 133 000 medlemmar Landets största nätverk för högskoleutbildade ingenjörer Det största förbundet i Saco Sveriges Ingenjörer bildades 2006/07 efter en sammanslagning av Civilingenjörsförbundet

Läs mer