Anticimex integritetspolicy för försäkringsförmedlare

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Anticimex integritetspolicy för försäkringsförmedlare"

Transkript

1 Anticimex integritetspolicy för försäkringsförmedlare Din integritet är viktig för oss och vi hanterar alltid uppgifter om dig på ett pålitligt och lagligt sätt. I denna integritetspolicy finns mer information om Anticimex Försäkringar ABs ( Anticimex, vi eller oss ) personuppgiftsbehandling. Personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter är Anticimex Försäkringar AB, organisationsnummer Kontaktuppgifter hittar du längst ner i denna policy. Ändamål Laglig grund Kategorier av personuppgifter Utlämnande För att kunna bistå vid utbildning i försäkringsförmedling och produktkunskap samt för att i övrigt uppfylla reglerna kring försäkringsdistribution. För att uppfylla en rättslig förpliktelse som Anticimex Försäkringar omfattas av. Namn, personnummer, kontaktuppgifter, arbetsgivare, utdrag ur belastningsregistret, kontroll avseende återkallande av förmedlingstillstånd samt kontroll avseende ekonomisk skötsamhet. Dina personuppgifter kan komma att lämnas ut till myndigheter om det föreligger skyldighet enligt lag. För att Anticimex ska kunna kontakta dig med anledning av er försäkringsförmedling. Exempelvis vid kundfrågor. För att uppfylla en rättslig förpliktelse som Anticimex Försäkringar omfattas av. Namn, kontaktuppgifter, arbetsgivare. Dina personuppgifter kan komma att lämnas ut till myndigheter om det föreligger skyldighet enligt lag. För att Anticimex kunna kontakta dig vid frågor med anledning av samarbetsavtalet. Behandlingen är nödvändig för vårt berättigade ändamål av att fullgöra/hantera samarbetsavtalet samt för vårt berättigade ändamål av att kontakta dig i frågor avseende vårt samarbete samt för att tillhandahålla Namn, kontaktuppgifter Inget utlämnande sker

2 god service till dig och dina kunder. Personuppgifter behandlas av oss för att svara på dina frågor via webbformulär, telefon eller e-postmeddelanden och tillhandahålla god service. Behandlingen är nödvändig för vårt berättigade ändamål av att kontakta dig när du sänder e-postmeddelanden till oss alternativt kontaktar oss via telefon samt för att tillhandahålla god service till dig och våra gemensamma kunder. Namn, kontaktuppgifter, information om den aktuella förmedlingen Dina personuppgifter kan komma att lämnas till samarbetspartners eller din arbetsgivare/centralorganisation. Samarbetspartners (leverantörer och underleverantörer) Anticimex Försäkringar kan komma att dela dina personuppgifter till leverantörer eller underleverantörer för utförandet av våra avtalsenliga åtaganden gentemot dig eller din arbetsgivare och för andra syften som framgår av denna informationstext. Vi har tecknat avtal med utvalda leverantörer, vilka är i linje med de krav som ställs i vid var tid gällande personuppgiftslagstiftning och innefattar bestämmelser om behandling av personuppgifter för vår räkning. Leverantörerna finns t.ex. inom områdena administration av försäkringsdokumentation. Utlämnande kan även ske till Anticimex Försäkringars juridiska ombud om behov, bank samt till din arbetsgivare/centralorganisation om behov föreligger. Anticimex Försäkringar tillåter inte att underleverantörerna använder personuppgifterna för andra ändamål än de Anticimex Försäkringar informerat dig om. Myndigheter Anticimex Försäkringar kan komma att lämna nödvändig information till myndigheter såsom Finansinspektionen, Polisen, Skatteverket eller andra myndigheter om vi är skyldiga att göra det enligt lag eller om du har godkänt att vi gör det. Övrigt Några ytterligare utlämnanden eller överföringar till tredje parter än ovan angivna kommer inte att ske med mindre än att du erhåller information om överföringen.

3 Lagringstid Vi sparar dina uppgifter så länge det behövs för de ändamål de samlades in och behandlades för eller så länge som krävs enligt lagar och andra författningar. Detta innebär att vi sparar dina uppgifter så länge som det är nödvändigt för att fullgöra ett avtal samt samarbete och så länge det krävs enligt gällande minimikrav på lagringstider i lagar och andra författningar. I de fall där vi behåller dina uppgifter i annat syfte än för att fullgöra ett avtal, t.ex. för att fastställa, försvara eller göra gällande rättsliga anspråk behåller vi endast uppgifterna om det är nödvändigt och/eller krävs för ändamålet i fråga enligt vad som framgår av respektive lag eller annan författning. Kraven på lagringstider ser olika ut i de olika lagarna. Ett exempel på situation som kräver datalagring: Specifika bestämmelser för andra tjänster eller produkter, exempelvis försäkringsförmedling: enligt lag (2005:405) om försäkringsförmedling ska försäkringsförmedlaren ersätta ren förmögenhetsskada som drabbar en försäkringsgivare på grund av att förmedlaren uppsåtligen eller av oaktsamhet åsidosätter sina skyldigheter enligt lagen. Talan ska väckas senast inom 10 år från förmedlingstillfället. Detta medför att Anticimex Försäkringar kommer behöva spara personuppgifter i 10 år efter förmedlingstillfället. Vad har jag för rättigheter? Anticimex tar skyddet för din personliga integritet på allvar. Om du begär att få ta del av de personuppgifter Anticimex har registrerat om dig eller vill utöva din rätt till dataportabilitet måste du legitimera dig på ett av våra Anticimex-kontor. Det sker för att säkerställa att vi endast lämnar ut uppgifter till rätt person. Om vi inte kan säkerställa din identitet kommer vi inte kunna lämna ut några upplysningar. Om du vill kan vårt lokala kontor också hjälpa dig att göra ansökan. Observera att du inte kan få åtkomst till uppgifterna på lokalkontoret. Här beskriver vi de rättigheter du som registrerad har och hur du går tillväga för att utöva dem. Rätt till tillgång Du kan kostnadsfritt begära ett s.k. registerutdrag där du får reda på vilka personuppgifter Anticimex behandlar om dig. Vi ska besvara dina önskemål utan onödigt dröjsmål och inom en månad. Om vi av någon anledning inte kan uppfylla dina önskemål ska en motivering lämnas. Du har rätt att framställa denna begäran muntligen eller skriftligen. Observera dock att du måste legitimera dig på ett Anticimex-kontor enligt ovan. Rätt till rättelse Vi har ett ansvar för att de personuppgifter vi behandlar är korrekta. Du som registrerad har också rätt att komplettera med uppgifter som saknas och som är relevanta. Om du upptäcker felaktiga personuppgifter om dig har du rätt att begära att få dessa rättade. När dina personuppgifter rättats, kommer vi att underrätta dem som vi har lämnat ut dem till om att denna rättelse har ägt rum - förutom i de fall då det skulle visa sig omöjligt eller innebära en alltför betungande insats.

4 Rätt till radering Under vissa omständigheter har du rätt att få dina personuppgifter raderade. Detta gäller dock inte om vi exempelvis är skyldiga enligt lag att bevara uppgifterna eller om det ändamål för vilket Anticimex fick dina personuppgifter ännu inte är uppfyllt. Rätt till invändning Du har rätt att göra invändningar mot behandling av dina personuppgifter som vi utför med stöd av Anticimex berättigade intresse. Du måste då specificera vilket ändamål du invänder mot. Om vi anser att sådan behandling ändå ska ske, måste vi visa att det finns intressen som väger tyngre. Om personuppgifter behandlas för direkt marknadsföring har du alltid rätt att invända mot detta ändamål. Rätt till begränsning Du har rätt att begära en begränsning av behandling av dina personuppgifter. Behandlingen kan begränsas i följande situationer: När du anser att dina personuppgifter inte är korrekta och du därför har begärt rättelse hos oss. Du begär då att behandlingen av dina personuppgifter begränsas under tiden som utredningen pågår hos oss. När behandlingen är olaglig, men du motsätter dig att dina personuppgifter raderas och istället begär att användningen av dessa uppgifter begränsas. När du behöver dina personuppgifter för att kunna fastställa, göra gällande eller försvara rättsliga anspråk, även om vi inte längre behöver dina personuppgifter för ändamålen med vår behandling. När du har invänt mot behandling av dina personuppgifter får vi fortsätta att lagra dina personuppgifter under den tid som kontrollen pågår. Om begränsningen av behandlingen ska upphöra kommer du få besked om detta innan det sker. Rätt till dataportabilitet Du har i vissa fall rätt att få ut och på annat håll använda vissa personuppgifter som du själv har lämnat till oss. De personuppgifter som det rör är personuppgifter du själv lämnat till oss, som rör dig och där du har lämnat ditt samtycke till personuppgiftsbehandlingen eller om behandlingen behövs för att vi ska kunna tillhandahålla tjänster till dig enligt det avtal du har ingått med oss. Däremot har du inte rätt att flytta dina uppgifter om vi behandlar dessa på någon annan grund, t.ex. Anticimex berättigade intresse eller skyldighet enligt lag. Om du vill göra gällande dina rättigheter Kontakta Anticimex på kontaktuppgifter angivna i denna integritetspolicy eller genom att ringa oss på Du kan också besöka ett av våra kontor.

5 Din begäran om att göra gällande dina rättigheter kommer att dokumenteras i syfte att uppfylla rättsliga skyldigheter. Vid repetitiv eller på annat sätt orimlig begäran om registerutdrag kan Anticimex neka dig utdrag alternativt ta ut en administrativ kostnad. Om ett utdrag medför en kostnad för dig kommer du att meddelas detta innan utdraget görs. Du har i detta fall möjlighet att välja att återkalla din begäran eller att acceptera kostnaden. Om upplysningarna vi har om dig är felaktiga, ouppdaterade eller ofullständiga har du, utan kostnad, rätt att rätta eller komplettera dem. Om vi delar din uppfattning om att uppgifterna behöver rättas kommer vi vidta skäliga åtgärder för att rätta uppgifterna och meddela dig. Om uppgifterna har lämnats ut till en annan part kommer vi meddela även denna part detta om vi är skyldiga att göra det enligt lag. Hur kommer vi besvara din begäran? Vi kommer att bekräfta mottagandet av din begäran så snart som möjligt. Vi kommer därefter utan oskäligt dröjsmål behandla den och återkomma till dig, senast inom 30 dagar. Om vi inte kan gå din begäran till mötes kommer vi motivera detta och informera dig om hur du kan gå vidare för det fall du inte är nöjd. Vill du ha ytterligare information? Du kan läsa mer om personuppgiftshantering på Datainspektionens hemsida, Har du synpunkter på Anticimex personuppgiftshantering kan du kontakta oss enligt nedan eller inge klagomål till Datainspektionen. Kontaktuppgifter Du når Anticimex Försäkringar AB på kontaktuppgifterna nedan. Anticimex Att: Dataskydd Box Stockholm E-post: sweden.privacy@anticimex.se Dataskyddsombud Anticimex Försäkringar AB har ett dataskyddsombud som har till uppgift att oberoende övervaka Anticimex-gruppens hantering av dina personuppgifter och dina rättigheter enligt denna Integritetspolicy och Dataskyddsförordningen. Dataskyddsombudet har tystnadsplikt och du når ombudet på sweden.privacy@anticimex.se eller på postadressen ovan.

6 Uppdateringar av policy Anticimex förbehåller sig rätten att granska, revidera och uppdatera denna Integritetspolicy vid behov. Vi ber dig därför regelbundet återkomma till denna sida för uppdateringar. Vid större ändringar eller när vi gör omfattande språkliga eller redaktionella förändringar kommer du få tydlig information om vad de innebär för dig. Alla ändringar eller förtydliganden kommer framöver vara markerade. Om denna Integritetspolicy uppdateras kommer du informeras om det genom EIT.

Integritetspolicy. 1 Vilka personuppgifter behandlar vi? 2 Vad används uppgifterna till?

Integritetspolicy. 1 Vilka personuppgifter behandlar vi? 2 Vad används uppgifterna till? Integritetspolicy I samband med att du är i kontakt med Scanmast (Scanmast AB respektive Scanmast AS) om våra tjänster och produkter förser du oss med vissa personuppgifter. Nedan beskriver vi hur vi använder,

Läs mer

Integritetspolicy Vilka personuppgifter behandlar vi? När behandlar vi personuppgifter? Vad använder vi personuppgifter till?

Integritetspolicy Vilka personuppgifter behandlar vi? När behandlar vi personuppgifter? Vad använder vi personuppgifter till? Integritetspolicy Vilka personuppgifter behandlar vi? Vi behandlar exempelvis person- och kontaktinformation och betalningsinformation om dig i samband med att du använder dig av våra tjänster. Typisk

Läs mer

Du kan alltid kontakta oss vid frågor om integritets- och dataskydd genom att skicka ett e-postmeddelande till

Du kan alltid kontakta oss vid frågor om integritets- och dataskydd genom att skicka ett e-postmeddelande till Vi värnar om den personliga integriteten Vi vill att alla våra kunder ska känna sig trygga med att vi hanterar deras personuppgifter på ett ansvarsfullt sätt. I alla sammanhang där personuppgifter eller

Läs mer

Leverantörsuppgifter är sådana uppgifter som exempelvis namn, adress, e-postadress, telefonnummer.

Leverantörsuppgifter är sådana uppgifter som exempelvis namn, adress, e-postadress, telefonnummer. Integritetspolicy 1. Vilka personuppgifter hanterar vi 2. Vad används uppgifterna till 3. Hur samlas uppgifterna till 4. Hur länge sparas uppgifterna 5. Vem lämnas uppgifterna till 6. Hur skyddas uppgifterna

Läs mer

1. behandlingen är nödvändig för att vi ska kunna fullgöra vårt avtal med dig,

1. behandlingen är nödvändig för att vi ska kunna fullgöra vårt avtal med dig, Integritetspolicy I samband med att du ingår avtal (ett köp) med oss förser du oss med vissa personuppgifter. Därutöver genereras viss information, inklusive personuppgifter, när du använder våra tjänster

Läs mer

Integritetspolicy. Aktiva i Södermalmskyrkan

Integritetspolicy. Aktiva i Södermalmskyrkan Integritetspolicy Aktiva i Södermalmskyrkan Definition Aktiva Med aktiva menas alla som mer eller mindre nyttjar Södermalmskyrkans utbud och tjänster. Exempelvis besökare, gåvogivare, volontärer, hjälptjänster,

Läs mer

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter. Kontaktuppgifter står sist i denna text.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter. Kontaktuppgifter står sist i denna text. Integritetspolicy AB Selins Glasmästeri För Selins Glasmästeri är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. I denna policy förklarar vi hur vi samlar in och använder personuppgifter.

Läs mer

INFORMATION OM BEHANDLING AV DINA PERSONUPPGIFTER

INFORMATION OM BEHANDLING AV DINA PERSONUPPGIFTER INFORMATION OM BEHANDLING AV DINA PERSONUPPGIFTER Sammanfattning 1. Vad är detta för dokument 2. Vilka personuppgifter vi behandlar 3. Varför vi behandlar dina personuppgifter 4. Vilka har tillgång till

Läs mer

RYDS GLAS INTEGRITETSPOLICY VI VÄRNAR OM DIN PERSONLIGA INTEGRITET

RYDS GLAS INTEGRITETSPOLICY VI VÄRNAR OM DIN PERSONLIGA INTEGRITET RYDS GLAS INTEGRITETSPOLICY VI VÄRNAR OM DIN PERSONLIGA INTEGRITET Ryds Glas AB (nedan Ryds Glas ) respekterar din personliga integritet och ser till att du kan känna dig trygg med hur dina personuppgifter

Läs mer

INFORMATION OM BEHANDLING AV DINA PERSONUPPGIFTER

INFORMATION OM BEHANDLING AV DINA PERSONUPPGIFTER INFORMATION OM BEHANDLING AV DINA PERSONUPPGIFTER Sammanfattning 1. Vad är detta för dokument 2. Vilka personuppgifter vi behandlar 3. Varför vi behandlar dina personuppgifter 4. Vilka har tillgång till

Läs mer

1. INLEDNING 2. PERSONUPPGIFTSANSVARIG 3. INSAMLING OCH ÄNDAMÅL

1. INLEDNING 2. PERSONUPPGIFTSANSVARIG 3. INSAMLING OCH ÄNDAMÅL Integritetspolicy 1. INLEDNING... 2 1.1 VÅRA PRINCIPER... 2 2. PERSONUPPGIFTSANSVARIG... 2 3. INSAMLING OCH ÄNDAMÅL... 2 3.1 HUR SAMLAR VI IN DINA PERSONUPPGIFTER?... 2 3.2 VILKA PERSONUPPGIFTER BEHANDLAR

Läs mer

Vi vill därför genom denna integritetspolicy informera dig om hur Svenska Detra hanterar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har.

Vi vill därför genom denna integritetspolicy informera dig om hur Svenska Detra hanterar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har. Integritetspolicy för Svenska Detra AB Vi på Svenska Detra AB (Svenska Detra) värnar om enskilda personers integritet strävar efter att de uppgifter som i samband med affärsverksamhet eller på annat sätt

Läs mer

12. Klar och tydlig information och kommunikation samt klara och tydliga villkor för utövandet av den registrerades rättigheter

12. Klar och tydlig information och kommunikation samt klara och tydliga villkor för utövandet av den registrerades rättigheter 1 Avsnitt 1 Insyn och villkor 12. Klar och tydlig information och kommunikation samt klara och tydliga villkor för utövandet av den registrerades rättigheter 1. Den personuppgiftsansvarige ska vidta lämpliga

Läs mer

Så här behandlar V-Dala överförmyndarsamverkan dina personuppgifter

Så här behandlar V-Dala överförmyndarsamverkan dina personuppgifter Version 1, 2018-05-22 Information till den registrerade Så här behandlar V-Dala överförmyndarsamverkan dina personuppgifter V-Dala överförmyndarsamverkan värnar om din personliga integritet. Därför sker

Läs mer

Integritet och behandling av personuppgifter

Integritet och behandling av personuppgifter Integritet och behandling av personuppgifter För Svenskt Trätekniskt Forum är personlig integritet något vi tycker är viktigt. Vi vill därför alltid eftersträva en hög nivå av dataskydd. I denna policy

Läs mer

Golvpartner i Göteborg AB är personuppgiftsansvarig och ansvarar för att dina personuppgifter behandlas i enlighet med tillämplig lagstiftning.

Golvpartner i Göteborg AB är personuppgiftsansvarig och ansvarar för att dina personuppgifter behandlas i enlighet med tillämplig lagstiftning. Integritetspolicy 1. Allmänt Denna policy avseende integritet ( Integritetspolicy ) beskriver hur Golvpartner i Göteborg AB, org. nr. 556815-9825 ( Golvpartner, vi ) jocke@golvpartnerab.se samlar in, använder,

Läs mer

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter. Dataskyddspolicy För Intinor är personlig integritet viktigt. För oss är det viktigt att du kan känna dig trygg med hur dina personuppgifter behandlas hos oss. Vi vill därför alltid eftersträva en hög

Läs mer

IK Ymer och dess sektioner kan komma att hantera personuppgifter om medlemmar, tävlingsdeltagare och medarbetare inom följande områden

IK Ymer och dess sektioner kan komma att hantera personuppgifter om medlemmar, tävlingsdeltagare och medarbetare inom följande områden Integritetspolicy IK Ymer Det är viktigt för IK Ymer att alla medlemmar och medarbetare känner sig trygga och litar på att vi hanterar deras uppgifter på ett korrekt, säkert och ansvarsfullt sätt. I IK

Läs mer

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter. Kontaktuppgifter står sist i denna text.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter. Kontaktuppgifter står sist i denna text. Integritet och behandling av personuppgifter För Swedecote AB är personlig integritet något vi tycker är viktigt. Vi vill därför alltid eftersträva en hög nivå av dataskydd. I denna policy förklarar vi

Läs mer

ATT TILLVARATA ENSKILDAS RÄTTIGHETER

ATT TILLVARATA ENSKILDAS RÄTTIGHETER ATT TILLVARATA ENSKILDAS RÄTTIGHETER INNEHÅLLSFÖRTECKNING Övergripande... 3 Syfte... 3 Rätt till information vid insamlande av personuppgifter... 3 Rätt till registerutdrag... 5 Alternativ för begäran

Läs mer

INFORMATION OM BEHANDLING AV DINA PERSONUPPGIFTER VID REKRYTERING

INFORMATION OM BEHANDLING AV DINA PERSONUPPGIFTER VID REKRYTERING INFORMATION OM BEHANDLING AV DINA PERSONUPPGIFTER VID REKRYTERING Varför får du detta dokument? Attendo bryr sig om och prioriterar din integritet. Det är därför en självklarhet för oss att alltid sträva

Läs mer

Nordic Waterproofings AB Integritetspolicy 1 Inledning Vilka personuppgifter samlar vi in om dig och varför?... 2

Nordic Waterproofings AB Integritetspolicy 1 Inledning Vilka personuppgifter samlar vi in om dig och varför?... 2 INTEGRITETSPOLICY Höganäs, 21 maj 2018 INTEGRITETSPOLICY Nordic Waterproofings AB 1 Inledning... 1 2 Vilka personuppgifter samlar vi in om dig och varför?... 2 2.1 Allmänt 2.2 Hur hantera vi dina personuppgifter

Läs mer

Generell information Personuppgiftsansvarig Vilka personuppgifter samlar vi in? Varifrån har vi fått tillgång till uppgifterna?

Generell information Personuppgiftsansvarig Vilka personuppgifter samlar vi in? Varifrån har vi fått tillgång till uppgifterna? INTEGRITETSPOLICY Din personliga integritet är viktig för oss på Market Cap. Vi vill att du ska känna dig trygg i att vi hanterar dina personuppgifter på bästa sätt och följa gällande lagar och regler

Läs mer

Så här behandlar Hedemora Näringsliv AB dina personuppgifter

Så här behandlar Hedemora Näringsliv AB dina personuppgifter Så här behandlar Hedemora äringsliv AB dina personuppgifter Hedemora äringsliv AB värnar om din personliga integritet. Därför sker all behandling av personuppgifter enligt gällande lagstiftning. Det innebär

Läs mer

Riktlinjer för att tillvarata enskildas rättigheter

Riktlinjer för att tillvarata enskildas rättigheter Riktlinjer för att tillvarata enskildas rättigheter Innehållsförteckning Instruktion för att tillvarata enskildas rättigheter... 3 Syfte... 3 Rätt till information vid insamlande av personuppgifter...

Läs mer

Policy avseende integritet och marknadsföring

Policy avseende integritet och marknadsföring 2018-04-20 1 (6) Policy avseende integritet och marknadsföring 1. Allmänt Denna policy avseende integritet och marknadsföring ( Integritetspolicy ) beskriver hur Inpipe Sweden AB, org. nr 556397 6710,

Läs mer

Integritet och behandling av personuppgifter. Näringslivets Regelnämnd samt Näringslivets Regelnämnd NNR AB

Integritet och behandling av personuppgifter. Näringslivets Regelnämnd samt Näringslivets Regelnämnd NNR AB Integritet och behandling av personuppgifter Näringslivets Regelnämnd samt Näringslivets Regelnämnd NNR AB För Näringslivets Regelnämnd samt Näringslivets Regelnämnd NNR AB (nedan NNR ) är personlig integritet

Läs mer

Behandling av personuppgifter - Maskinentreprenörerna

Behandling av personuppgifter - Maskinentreprenörerna INTEGRITETSPOLICY Behandling av personuppgifter - Maskinentreprenörerna För Maskinentreprenörerna (ME) är personlig integritet viktigt. Vi eftersträvar en hög nivå av dataskydd. I denna policy förklarar

Läs mer

Personuppgiftshantering - GDPR

Personuppgiftshantering - GDPR Personuppgiftshantering - GDPR Framtaget av: Christoffer Andersson Revisionsdatum: 24 maj 2018 PERSONUPPGIFTSHANTERING - GDPR Information enligt dataskyddsförordningen GDPR. Din personliga integritet och

Läs mer

INTEGRITET OCH BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

INTEGRITET OCH BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER INTEGRITET OCH BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER Livsmedelsföretagen och Li Service AB / maj 2018 För Livsmedelsföretagen och Li Service AB är personlig integritet mycket viktigt. Vi eftersträvar därför alltid

Läs mer

Denna integritetspolicy ( Integritetspolicyn ) har tre syften:

Denna integritetspolicy ( Integritetspolicyn ) har tre syften: INTEGRITETSPOLICY Höganäs, 12 mars 2019 Ver. 2.0 INTEGRITETSPOLICY Nordic Waterproofings AB INTEGRITETSPOLICY... 1 1 Inledning... 1 2 Vilka personuppgifter samlar vi in om dig och varför?... 2 2.1 Allmänt...

Läs mer

Integritetspolicy Rinkaby Rör

Integritetspolicy Rinkaby Rör Integritetspolicy Rinkaby Rör Den 25 maj 2018 införs den nya dataskyddsförordningen i hela EU. De nya bestämmelserna som också kallas GDPR (General Data Protection Regulation) ersätter personuppgiftslagen

Läs mer

Integritetspolicy Din integritet är av yttersta vikt för oss. I följande integritetspolicy förklaras på ett lättförståeligt sätt hur Cyklos AB, org.

Integritetspolicy Din integritet är av yttersta vikt för oss. I följande integritetspolicy förklaras på ett lättförståeligt sätt hur Cyklos AB, org. Integritetspolicy Din integritet är av yttersta vikt för oss. I följande integritetspolicy förklaras på ett lättförståeligt sätt hur Cyklos AB, org. Nr 556830-1880 hanterar dina personuppgifter och på

Läs mer

Svensk Artistfaktura AB, , är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av personuppgifter.

Svensk Artistfaktura AB, , är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av personuppgifter. Integritetspolicy För att kunna erbjuda dig våra tjänster behöver vi behandla dina personuppgifter. Vi på Svensk ArtistFaktura AB (SAFAB) vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter

Läs mer

För att tillvarata medlemmarnas enskildas rättigheter

För att tillvarata medlemmarnas enskildas rättigheter För att tillvarata medlemmarnas enskildas rättigheter Syftet med dessa riktlinjer är att förtydliga hur Turebergs simklubb, nedan kallat TSK, arbetar för att tillvarata medlemmarnas rättigheter avseende

Läs mer

I samband med att du söker arbete hos oss och lämnar personuppgifter till oss.

I samband med att du söker arbete hos oss och lämnar personuppgifter till oss. INTEGRITETSPOLICY Din personliga integritet och säkerhet är viktig för oss. Den här integritetspolicyn förklarar hur IP-Only samlar in, behandlar och lagrar dina personuppgifter (i) inför försäljning,

Läs mer

InfraGeoTech AB INTEGRITETSPOLICY

InfraGeoTech AB INTEGRITETSPOLICY InfraGeoTech AB INTEGRITETSPOLICY ALLMÄNT Vi på InfraGeoTech värnar om dig och din personliga integritet. Det är viktigt för oss att du ska känna dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss. Vi behandlar

Läs mer

LRF Konsult AB, , är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av personuppgifter.

LRF Konsult AB, , är personuppgiftsansvarig för företagets behandling av personuppgifter. Sid 1(7) 2019.2 Dataskyddspolicy fullständig För att kunna erbjuda dig våra tjänster behöver vi behandla dina personuppgifter. Vi på LRF Konsult vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter

Läs mer

Instruktion för att tillvarata enskildas rättigheter. Instruktion för att tillvarata enskildas rättigheter

Instruktion för att tillvarata enskildas rättigheter. Instruktion för att tillvarata enskildas rättigheter Instruktion för att tillvarata enskildas rättigheter 1 Innehållsförteckning... 3 Syfte... 3 Rätt till information vid insamlande av personuppgifter... 3 Rätt till registerutdrag... 4 Alternativ för begäran

Läs mer

Tegehalls revisionsbyrå och dataskyddsförordningen

Tegehalls revisionsbyrå och dataskyddsförordningen Tegehalls revisionsbyrå och dataskyddsförordningen Vi har ett nytt och mer stärkt personuppgiftsskydd i och med att personuppgiftslagen (PUL) ersätts med dataskyddsförordningen (GDPR), ett EU-direktiv.

Läs mer

Integritetsskyddsinformation företagskund

Integritetsskyddsinformation företagskund Bakgrund Syftet med denna information är att på ett tydligt och öppet sätt informera om s personuppgiftsbehandling avseende dig som är kontaktperson eller annan affärskontakt till hos en kund till. Omfattning

Läs mer

INFORMATION OM BEHANDLING AV DINA PERSONUPPGIFTER

INFORMATION OM BEHANDLING AV DINA PERSONUPPGIFTER INFORMATION OM BEHANDLING AV DINA PERSONUPPGIFTER I detta dokument ger Attendokoncernen dig information om dess behandling av dina personuppgifter, bland annat information om den lagliga grunden och ändamålen

Läs mer

Integritet och behandling av personuppgifter

Integritet och behandling av personuppgifter Integritet och behandling av personuppgifter För Arbio AB (ett samarbete mellan Skogsindustrierna, Grafiska Företagen, Skogs- och Lantarbetsgivarförbundet och Trä- och Möbelföretagen) är personlig integritet

Läs mer

PERSONUPPGIFTER SOM BEHANDLAS

PERSONUPPGIFTER SOM BEHANDLAS INTEGRITETSPOLICY 1 INTRODUKTION Tidningshuset Storstadspress AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av Personuppgifter (se definition under avsnitt 2) avseende dig inom vår verksamhet. Den här

Läs mer

Integritetsskyddsinformation leverantör

Integritetsskyddsinformation leverantör Bakgrund Syftet med denna information är att på ett tydligt och öppet sätt informera om s personuppgiftsbehandling avseende dig som är kontaktperson eller annan affärskontakt till hos en till. Omfattning

Läs mer

Hur behandlar Filminstitutet mina personuppgifter?

Hur behandlar Filminstitutet mina personuppgifter? Hur behandlar Filminstitutet mina personuppgifter? Vilka personuppgifter hanterar vi? 2 Vad används uppgifterna till? 2 För att handlägga stöd 2 För att genomföra filmpolitiken 2 Annan kommunikation 3

Läs mer

1.2. Advokatfirman Carler är personuppgiftsansvarig för den behandling som utförs av Advokatfirman Carler i enlighet med denna personuppgiftspolicy.

1.2. Advokatfirman Carler är personuppgiftsansvarig för den behandling som utförs av Advokatfirman Carler i enlighet med denna personuppgiftspolicy. ADVOKATFIRMAN CARLERS PERSONUPPGIFTSPOLICY 1. Inledning 1.1. Advokatfirman Carler värnar om sina klienters och andra registrerades integritet. Denna personuppgiftspolicy innehåller information om hur Advokatfirman

Läs mer

Om personuppgiftshantering

Om personuppgiftshantering Om personuppgiftshantering Vi vill informera dig om hur AcuCort AB använder dina personuppgifter och vilka rättigheter du har. Du hittar informationen i nedanstående integritetspolicy. Dataskyddsombud

Läs mer

Rådgivardokumentation, Företag Liv

Rådgivardokumentation, Företag Liv Uppgifter om kund Rådgivardokumentation, Företag Liv Inga förändringar har inträtt sedan kunden senast lämnade sina uppgifter, gå till del 2. Kunduppgifter Firma Organisationsnummer Adress (gata, box eller

Läs mer

Personuppgifter och hur vi hanterar dem. Borås Energi och Miljö kan komma att hantera personuppgifter om kunder och medarbetare inom följande områden

Personuppgifter och hur vi hanterar dem. Borås Energi och Miljö kan komma att hantera personuppgifter om kunder och medarbetare inom följande områden Integritetspolicy Det är viktigt för Borås Energi och Miljö som bolag att alla kunder och medarbetare känner sig trygga och litar på att vi hanterar deras uppgifter på ett korrekt, säkert och ansvarsfullt

Läs mer

Integritetspolicy. Vad är personuppgifter och vad är en behandling av personuppgifter? Hur använder vi personuppgifter?

Integritetspolicy. Vad är personuppgifter och vad är en behandling av personuppgifter? Hur använder vi personuppgifter? Integritetspolicy Vi värnar om din integritet och strävar efter att personuppgifter alltid hanteras på bästa sätt och i enlighet med gällande dataskyddsbestämmelser. Vi står också under tillsyn av Sveriges

Läs mer

Denna integritetspolicy har upprättats för alla bolag i Creative Headzkoncernen (nedan gemensamt kallade Creative Headz, vi eller vår/vårt ).

Denna integritetspolicy har upprättats för alla bolag i Creative Headzkoncernen (nedan gemensamt kallade Creative Headz, vi eller vår/vårt ). Integritetspolicy 1. INLEDNING... 2 1.1 VÅRA PRINCIPER... 2 2. PERSONUPPGIFTSANSVARIG... 2 3. INSAMLING OCH ÄNDAMÅL... 2 3.1 HUR SAMLAR VI IN DINA PERSONUPPGIFTER?... 2 3.2 VILKA PERSONUPPGIFTER BEHANDLAR

Läs mer

PERSONUPPGIFTSPOLICY

PERSONUPPGIFTSPOLICY PERSONUPPGIFTSPOLICY Denna personuppgiftspolicy beskriver hur Camrer Ordning & Reda AB, org.nr 556865-5905, behandlar dina personuppgifter. Camrer Ordning & Reda AB kommer i alla lägen se till att personuppgifter

Läs mer

4. Vilka personuppgifter behandlar vi om dig?

4. Vilka personuppgifter behandlar vi om dig? Integritetspolicy Marktec Sweden AB 1. Allmänt Du ska alltid kunna känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss. Vi vill med denna Integritetspolicy visa hur vi säkerställer att dina personuppgifter

Läs mer

PERSONUPPGIFTSPOLICY FÖR DIG SOM LÄMNAR INTRESSEANMÄLAN PÅ TB-GRUPPENS HEMSIDA

PERSONUPPGIFTSPOLICY FÖR DIG SOM LÄMNAR INTRESSEANMÄLAN PÅ TB-GRUPPENS HEMSIDA PERSONUPPGIFTSPOLICY FÖR DIG SOM LÄMNAR INTRESSEANMÄLAN PÅ TB-GRUPPENS HEMSIDA 1. Inledning TB-Gruppen AB, 556613-3897 (nedan benämnd TB-Gruppen) är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina. Du

Läs mer

Svenska Diabetesförbundets Dataskyddspolicy. Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgift?

Svenska Diabetesförbundets Dataskyddspolicy. Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgift? Svenska Diabetesförbundets Dataskyddspolicy För Svenska Diabetesförbundet är personlig integritet viktigt och du ska kunna känna dig trygg med hur dina personuppgifter behandlas hos oss. Vi eftersträvar

Läs mer

Global Invests dataskyddspolicy

Global Invests dataskyddspolicy Global Invests dataskyddspolicy (Global Invest) värnar skyddet av den enskildes rättigheter och personuppgifter. Den här dataskyddspolicyn beskriver hur vi samlar in, använder, lagrar och delar personuppgifter.

Läs mer

Upprätthållandet av korrekta och uppdaterade uppgifter. Skicka relevant information och erbjudanden

Upprätthållandet av korrekta och uppdaterade uppgifter. Skicka relevant information och erbjudanden SWEDMA värnar om din personliga integritet eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd (t.ex. skulle vi aldrig sälja dina till ett annat företag för marknadsföringsändamål). Denna integritetspolicy förklarar

Läs mer

Information om Sveriges Psykologförbunds behandling av dina personuppgifter

Information om Sveriges Psykologförbunds behandling av dina personuppgifter Information om Sveriges Psykologförbunds behandling av dina personuppgifter Allmänt Sveriges Psykologförbund behandlar dina personuppgifter på ett sådant sätt att du kan känna dig trygg. Utgångspunkten

Läs mer

Integritetspolicy för Helsingborgs Stängsel AB

Integritetspolicy för Helsingborgs Stängsel AB Integritetspolicy för Helsingborgs Stängsel AB Denna Integritetspolicy publicerades 2018-05-22 Innehållsförteckning 1. Bakgrund 2. Definitioner 3. Varför Behandlar vi dina Personuppgifter? 4. Vilka Personuppgifter

Läs mer

Vad är en personuppgift och vad är behandling av personuppgift?

Vad är en personuppgift och vad är behandling av personuppgift? Dataskyddspolicy För att kunna erbjuda dig våra tjänster behöver vi behandla dina personuppgifter. Vi på T.A. Redovisning AB vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss.

Läs mer

Asitis personuppgiftspolicy. Asitis personuppgiftspolicy Syfte Ändamål Riktlinjer Asitis personuppgiftsbehandling...

Asitis personuppgiftspolicy. Asitis personuppgiftspolicy Syfte Ändamål Riktlinjer Asitis personuppgiftsbehandling... ... 2 1. Syfte... 2 2. Ändamål... 2 3. Riktlinjer Asitis personuppgiftsbehandling... 3 4. Inhämtning av personuppgifter... 3 5. Information i samband med inhämtning av personuppgifter... 4 6. Behandling

Läs mer

Integritetspoliy 0700 Sverige AB

Integritetspoliy 0700 Sverige AB Integritetspoliy 0700 Sverige AB Vi samlar in 2 typer av data. Kunddata och trafikdata. Kunddata är uppgifter som är kopplat till er tjänst. Namn, adress, e-postadress, telefonnummer och personnummer.

Läs mer

Integritetspolicy - För dig som nyttjar tjänsten Sjukanmälan

Integritetspolicy - För dig som nyttjar tjänsten Sjukanmälan Integritetspolicy - För dig som nyttjar tjänsten Sjukanmälan Euro Accident Health Services AB ("Euro Accident"), är personuppgiftsansvarig för dina personuppgifter vilka kommer behandlas i enlighet med

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY FÖR HUFVUDSTADENS HYRESGÄSTER

INTEGRITETSPOLICY FÖR HUFVUDSTADENS HYRESGÄSTER INTEGRITETSPOLICY FÖR HUFVUDSTADENS HYRESGÄSTER 2018-05-03 1. Allmänt Denna policy avseende integritet beskriver hur koncernen Hufvudstaden AB, org. nr 556012 8240, NK 100, 111 77 Stockholm, samlar in,

Läs mer

Integritetspolicy EOV Sverige AB

Integritetspolicy EOV Sverige AB Integritetspolicy EOV Sverige AB 1. Allmänt Denna policy avseende integritet och marknadsföring ( Integritetspolicy ) beskriver hur EOV Sverige AB, org. nr. 556885-6180 ( EOV, vi, oss ) info@eldochvatten.se

Läs mer

Instruktion för att tillvarata enskildas rättigheter

Instruktion för att tillvarata enskildas rättigheter Instruktion för att tillvarata enskildas rättigheter De personer vars personuppgifter behandlas, de registrerade, har ett antal rättigheter enligt dataskyddsförordningen. Dessa rättigheter innebär i korthet

Läs mer

Integritetspolicy leverantör

Integritetspolicy leverantör Integritetspolicy leverantör Innehåll 1 Inledning... 1 1.1 Målgrupp... 2 1.2 Ändringsnotering... 2 2 Sammanfattning... 2 3 Vad är personuppgifter?... 2 4 Vad är känsliga personuppgifter?... 2 5 Vad är

Läs mer

BESKRIVNING AV DOKUMENTET

BESKRIVNING AV DOKUMENTET BESKRIVNING AV DOKUMENTET Detta är en integritetspolicy uppdelad i tre delar för att underlätta möjligheterna att lämna lättillgänglig information till de registrerade i form av s.k. layered notices och

Läs mer

Integritetspolicy För dig som är försäkringsförmedlare eller partner

Integritetspolicy För dig som är försäkringsförmedlare eller partner Integritetspolicy För dig som är försäkringsförmedlare eller partner Euro Accident Livförsäkring AB ("Euro Accident"), är personuppgiftsansvarig för dina personuppgifter vilka kommer behandlas i enlighet

Läs mer

Dataskyddsförordningen GDPR

Dataskyddsförordningen GDPR Dataskyddsförordningen GDPR Personlig integritet är något Plåt & Ventföretagen anser är viktigt och vill beskydda. Vi vill därför alltid eftersträva en hög nivå av dataskydd. I denna policy förklarar vi

Läs mer

Version Integritetspolicy

Version Integritetspolicy Version 2018-11-28 Integritetspolicy Allmänt Denna policy avser integritet och beskriver hur Feiff Revision & Redovisning AB org. nr 556987-4737 Kungsängsvägen 19 753 23 Uppsala e-post: info@feiff.se samlar

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY Behandling av personuppgifter

INTEGRITETSPOLICY Behandling av personuppgifter INTEGRITETSPOLICY Behandling av personuppgifter Denna dag, 2018-05-21, har följande policy upprättats för SW Advanced Coating AB (nedan benämnt Adcoat ). Syfte På Adcoat värnar vi om din integritet. Du

Läs mer

Rödfärgarna. Rödfärgarnas integritetspolicy. Gäller fr.o.m

Rödfärgarna. Rödfärgarnas integritetspolicy. Gäller fr.o.m s integritetspolicy Gäller fr.o.m. 2018-05-25 På värnar vi om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd (t.ex. skulle vi aldrig sälja dina personuppgifter till ett annat

Läs mer

Integritetspolicy kunder

Integritetspolicy kunder Innehåll 1 Inledning... 2 1.1 Målgrupp... 2 1.2 Ändringsnotering... 2 2 Sammanfattning... 2 3 Vad är personuppgifter?... 2 4 Vad är känsliga personuppgifter?... 2 5 Vad är behandling av personuppgifter?...

Läs mer

Integritetsbeskrivning

Integritetsbeskrivning Integritetsbeskrivning 1 Allmänt om integritet Sjätte AP-fonden (AP6) respekterar och värnar om personlig integritet. AP6 behöver dock behandla vissa personuppgifter för att kunna bedriva sin dagliga verksamhet.

Läs mer

Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgifter? Vilka personuppgifter samlar vi in om dig och varför?

Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgifter? Vilka personuppgifter samlar vi in om dig och varför? Integpros personuppgiftspolicy Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgifter? Allt som direkt eller indirekt kan härledas till en fysisk person som är i livet omfattas av begreppet

Läs mer

GDPR INTEGRITETSPOLICY AB Birka Bowling

GDPR INTEGRITETSPOLICY AB Birka Bowling GDPR INTEGRITETSPOLICY AB Birka Bowling Med anledning av den nya dataskyddsförordningen (GDPR) som träder i kraft den 25 maj 2018, ser vi över våra användarvillkor gällande rättigheterna att hantera dina

Läs mer

Integritetspolicy för givare

Integritetspolicy för givare Integritetspolicy för givare Vi vill ge dig full insyn i hur vi behandlar dina personuppgifter och hur du kan skydda din integritet. Varje individ har sin egen uppfattning och syn på sin integritet. För

Läs mer

Strand Kapitalförvaltning AB:s integritetspolicy

Strand Kapitalförvaltning AB:s integritetspolicy Strand Kapitalförvaltning AB:s integritetspolicy Strand Kapitalförvaltning AB ser våra kunders och övriga intressenters förtroende som vår största tillgång. Detta förtroende utgör grunden för vår verksamhet

Läs mer

Innehåll. Vilka personuppgifter samlar vi in?... 3

Innehåll. Vilka personuppgifter samlar vi in?... 3 Personuppgifter Information om hur Tre Kronor Försäkring Gäller avtal tecknade från och med 2018-05-25 i Tre Kronor Försäkring 2/7 Information om hur Tre Kronor Försäkring Innehåll Vi värnar om din integritet...3

Läs mer

Integritetspolicy. Skogsviolens Förskola Gulriskagatan Enköping Tel Skogsviolensforskola.

Integritetspolicy. Skogsviolens Förskola Gulriskagatan Enköping Tel Skogsviolensforskola. Integritetspolicy Skogsviolens Förskola Gulriskagatan 24 749 44 Enköping Tel. 073 566 91 71 fsk.skogsviolen@telia.com Skogsviolensforskola.se 1 1 Integritetspolicy Skogsviolens Förskola vet att personlig

Läs mer

Behandling av personuppgifter vid Göteborgs universitet

Behandling av personuppgifter vid Göteborgs universitet 1 Integritetspolicy Göteborgs universitet När du skickar e-post till Göteborgs universitet så innebär detta att Göteborgs universitet behandlar dina personuppgifter. För att läsa mer om hur detta går till,

Läs mer

PERSONUPPGIFTSPOLICY FÖR DIG SOM SÖKER JOBB ELLER EXAMENSARBETE HOS TB-GRUPPEN

PERSONUPPGIFTSPOLICY FÖR DIG SOM SÖKER JOBB ELLER EXAMENSARBETE HOS TB-GRUPPEN PERSONUPPGIFTSPOLICY FÖR DIG SOM SÖKER JOBB ELLER EXAMENSARBETE HOS TB-GRUPPEN 1. Inledning TB-Gruppen AB, 556613-3897 (nedan benämnd TB-Gruppen) är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Läs mer

Vi bryr oss om dina personuppgifter

Vi bryr oss om dina personuppgifter Vi bryr oss om dina personuppgifter Din personliga integritet och vår hantering av dina personuppgifter är viktig för oss. Den 25 maj 2018 börjar GDPR (General Data Protection Regulation) att gälla i Sverige

Läs mer

GUSTAF FAGERBERG AB - INTEGRITETSPOLICY

GUSTAF FAGERBERG AB - INTEGRITETSPOLICY GUSTAF FAGERBERG AB - INTEGRITETSPOLICY Denna integritetspolicy beskriver hur Gustaf Fagerberg AB, org. nr. 556023-6407, Klangfärgsgatan 25-27, 426 52 Västra Frölunda ( Fagerberg ) behandlar dina personuppgifter.

Läs mer

Behandling av personuppgifter hos S:t Erik Livförsäkring AB. Information till registrerade

Behandling av personuppgifter hos S:t Erik Livförsäkring AB. Information till registrerade Behandling av personuppgifter hos S:t Erik Livförsäkring AB Information till registrerade INLEDNING... 3 1 ALLMÄNT... 3 1.1 Personuppgiftsansvarig... 3 1.2 Dataskyddsombud... 3 1.3 Kontaktuppgifter...

Läs mer

Dafo Brand, Integritetspolicy

Dafo Brand, Integritetspolicy Dafo Brand, Integritetspolicy 1. Allmänt Denna policy gällande integritet och marknadsföring ( Integritetspolicy ) beskriver hur Dafo Brand AB, org. nr 556079-0957, Box 683, 135 26 Tyresö, e-post: kundtjanst@dafo.se,

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY VAD ÄR PERSONUPPGIFTER OCH VAD ÄR EN BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER?

INTEGRITETSPOLICY VAD ÄR PERSONUPPGIFTER OCH VAD ÄR EN BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER? INTEGRITETSPOLICY Vi på ConEra värnar om dig som kund, vilket bland annat innebär att vi hanterar dina personuppgifter på ett sätt som tar hänsyn till din integritet. I denna integritetspolicy beskrivs

Läs mer

INFORMATION OM BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

INFORMATION OM BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER INFORMATION OM BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER Bakgrund Safir Assurans AB tillhandahåller försäkringskonsultationer och förmedling av försäkringar. Inom ramen för vår verksamhet behandlar vi personuppgifter,

Läs mer

Storebrand Livforsikring Sverige Filial till Storebrand Livforsikring AS (Norge) Integritetspolicy

Storebrand Livforsikring Sverige Filial till Storebrand Livforsikring AS (Norge) Integritetspolicy Storebrand Livforsikring Sverige Filial till Storebrand Livforsikring AS (Norge) Integritetspolicy 2018-05-25 Innehåll Komprimerad information... 2 Allmänt... 2 Tillämpningsområde... 2 Insamlade personuppgifter...

Läs mer

Integritetspolicy. Vårt dataskyddsarbete

Integritetspolicy. Vårt dataskyddsarbete Integritetspolicy Vårt dataskyddsarbete För att vi på Anne Blom Städ & Service AB ska kunna bedriva vår verksamhet behöver vi behandla personuppgifter. Vi värnar om just din personliga integritet, och

Läs mer

Dataskyddspolicy för Svensk Hypotekspension AB i enlighet med dataskyddsförordningen (EU (2016/679)

Dataskyddspolicy för Svensk Hypotekspension AB i enlighet med dataskyddsförordningen (EU (2016/679) Dataskyddspolicy för Svensk Hypotekspension AB i enlighet med dataskyddsförordningen (EU (2016/679) Gäller från 2018-05-25 Den här policyn beskriver hur Svensk Hypotekspension AB (SHP) behandlar personuppgifter.

Läs mer

Integritetsskyddsinformation konsumentkund pellets

Integritetsskyddsinformation konsumentkund pellets pellets Bakgrund Syftet med denna information är att på rätt sätt tillgodose kraven på datasubjektens rättigheter relaterade till personuppgifter i den nya dataskyddsförordningen (GDPR). I dataskyddsförordningen

Läs mer

Hantering av personuppgifter, integritet och marknadsföring

Hantering av personuppgifter, integritet och marknadsföring Hantering av personuppgifter, integritet och marknadsföring 1. Allmänt Denna policy avseende integritet och marknadsföring ( Integritetspolicy ) beskriver hur Anderberg Media, e-post: info@anderbergmedia.se,

Läs mer

Att. GDPR Humlegårdsgatan , Stockholm. Besök oss gärna på

Att. GDPR Humlegårdsgatan , Stockholm. Besök oss gärna på INTEGRITETSPOLICY Advokatfirman Titov & Partners KB, organisationsnummer 969784-0099 ( Titov & Partners, vi eller oss ) värnar om din personliga integritet och strävar därför efter att all insamling och

Läs mer

STROMMAS INTEGRITETSPOLICY

STROMMAS INTEGRITETSPOLICY STROMMAS INTEGRITETSPOLICY 1. ALLMÄNT 1.1 Strömma Turism & Sjöfart AB ( Stromma ) respekterar och värnar om din personliga integritet. Vi vill att du ska känna dig trygg när vi behandlar dina personuppgifter.

Läs mer

KURS I JURIDIKS PERSONUPPGIFTSPOLICY

KURS I JURIDIKS PERSONUPPGIFTSPOLICY KURS I JURIDIKS PERSONUPPGIFTSPOLICY 1. Inledning 1.1. Kurs i Juridik är inte någon juridisk person utan bara namnet på den kursverksamhet som bedrivs av Advokatfirman Carler KFB AB (nedan Kurs i Juridik

Läs mer

INTEGRITETSPOLICY för Webcap i Sverige AB

INTEGRITETSPOLICY för Webcap i Sverige AB INTEGRITETSPOLICY för Webcap i Sverige AB 1. ALLMÄNT 1.1 Vi på Webcap tar din personliga integritet på stort allvar och en hög nivå av dataskydd är alltid prioriterad. Denna integritetspolicy förklarar

Läs mer

PERSONUPPGIFTSPOLICY

PERSONUPPGIFTSPOLICY PERSONUPPGIFTSPOLICY Denna personuppgiftspolicy beskriver hur, Boat Consult Cardell Aktiebolag, org.nr 556080-6308, (gemensamt benämnda Bolagen och var för sig benämnda Bolag ), behandlar dina personuppgifter.

Läs mer