HSB BRF MJÖLNAREN HITTA HEM I INDUSTRILANDSKAPET

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "HSB BRF MJÖLNAREN HITTA HEM I INDUSTRILANDSKAPET"

Transkript

1 HSB BRF MJÖLNAREN HITTA HEM I INDUSTRILANDSKAPET

2 KVARTERET MJÖLNAREN Kvarteret Mjölnaren i Norrköping ligger i ett av Europas bäst bevarade industrilandskap där gamla textilfabriker och träindustrier omvandlats till moderna konserthallar och interaktiva museer. På Västgötebackens höjd finns spår av historia som sträcker sig ända till bronsåldern. En gång tog staden sin början på den här platsen och gatumönstret har varit detsamma i fyrahundra år. Precis här bygger HSB miljöcertifierade hus med modern arkitektur och välplanerade lägenheter. Granne med Motala ström, Folkparken och Norrköping city kan du inreda ett individuellt hem med noggrant utvald inredning. Inte långt från porten finns mysiga kvarterskrogar, trendiga restauranger och charmiga caféer. I nästa kvarter, Knäppingsborg med anor från 1700-talet serveras nybakat surdegsbröd, grillad fisk och nyttig rawfood. I HSB brf Mjölnaren finns lägenheter för människor med känsla för livskvalitet. Nära till det mesta. Och nära hem. VAD ÄR DET BÄSTA MED KVARTERET MJÖLNAREN? Joakim Holm med dottern Rut Jag har velat bo här länge. Tycker om den här delen av staden och närheten till parkerna är det allra bästa. Det är nära till stadskärnan också, eller jag tycker nog att det är en del av stadskärnan faktiskt. Alexandra Nordgren All historia som omger en i de här kvarteren! Här finns så mycket byggnader som berättar om vad som hänt i staden. Jag arbetar på ett café precis intill kvarteret Mjölnaren och vi säljer glass i ett av Norrköpings allra äldsta hus. Det är speciellt. Lise-Lotte Marken Jag bor redan i närheten av det här kvarteret och tycker det är ett väldigt bra område. Det finns ett stort utbud av affärer och restauranger dessutom är det nära till stadskärnan. Jag vill också säga att det är bra att det byggs nya bostäder i stan för det behövs verkligen.

3 HSB brf Mjölnaren i Västgötebacken i Norrköping.

4

5 STADEN VID VATTNET Norrköping är den lilla storstaden eller den stora småstaden som erbjuder kultur, sport och shopping men också historia och nytänkande. Här finns det mesta från fotboll och ridning till välkänt måleri och klassisk musik, stora affärskedjor och personliga butiker med internationell design. Här möts bronsålderns hällristningar och senaste visualiseringstekniken. Staden har många gröna parker och fina promenadstråk längs vattnet. Vid Åbackarna får du enkelt en dos natur på lunchrasten eller varför inte inleda dagen med en joggingrunda. SKÄRGÅRDSLIV OCH SKOGSPROMENADER Runt staden finns djupa skogar, vackra ekhagar och en levande skärgård. På mindre än en timmes bilresa når du Arkösunds hamn, Djuröns naturreservat, Ågelsjöns lodräta klippor eller någon av alla de små skogssjöarna som omger Norrköping. Den som gillar friluftsliv har många nya platser att upptäcka oavsett om du föredrar svamputflykter i Kolmårdsskogarna, skåda fåglar vid skyddade strandängar eller åka långfärdsskridskor på frusna insjöar. VÄRLDEN INOM RÄCKHÅLL Från HSB brf Mjölnaren är det enkelt att cykla eller gå till Resecentrum. Där kan du kliva på tåget till Stockholm, Göteborg eller Malmö och allt där emellan. Härifrån kan du ta bussen till skärgården eller någon annanstans. Vill du längre är det lätt att ta ett flyg från Norrköpings egen flygplats till Gotland, Köpenhamn eller Medelhavets kust. Eller om du tar flygbussen till Skavsta, en av landets internationella flygplatser, kommer du snabbt till många av Europas populäraste storstäder.

6 ARKITEKTENS ORD VILKEN BETYDELSE HAR FÄRGERNA? Jag har valt att ge fasaderna mot gatan puts i olika kulörer för att få variation dessutom förstärker småskalighet en. Varje trapphus visas som ett eget hus och har sin egen färg. Fasaderna mot inner gården har kulörmarkeringar hämtade från gatu fasaderna. Jag vill få fram ett färgspel som skapar djup. Vissa hus kommer att få lägre sockel och andra högre i olika nyanser av grått men varje hus får sin egen sockel och nyans. Jag arbetat med variation, tradition och ett modernt färgspråk. Sebastian Lindqvist är arkitekt på Engstrand och Speek och har ritat HSB brf Mjölnaren. Han berättar om tankarna kring husen och hur han hittat inspiration i Industrilandskapets byggnader men samtidigt varit noga med att skapa moderna hus. VAD HAR DU HAFT FÖR VISION NÄR DU RITAT HUSEN? Det har varit viktigt att blanda gammalt och nytt. Jag vill behålla känslan av den gamla bebyggelsen men ändå skapa moderna hus. Det ska också finnas ett samspel med miljön där husen ska byggas. ÄR DET VIKTIGT MED GLAS? Ja, glas släpper in ljus. De flesta vill ha ljusa hem. Jag vill skapa en modern stadskänsla därför får huset stora fönster och entréer med stora glas- och lokalpartier. FINNS DET NÅGRA HUS I OMGIVNINGEN SOM INSPIRERAT DIG? Ja, Ståhlboms kvarn ligger ju i kvarteret Mjölnaren och fönstren på den byggnaden är placerade på ett speciellt sätt. För att låta husen samspela med kvarnen har jag valt parfönster med små variationer i placeringen. Jag har också inspirerats av Tegelborgens torn. I hörnet närmast Tegelborgen har jag ritat ett inglasat burspråk som ett sätt att skapa en motsats i mötet med tornet och markera ingången till parken. HUR SER SAMSPELET UT? Jag har arbetat med en vertikalkänsla på så sätt att husen har olika höjd. Det bryter mot traditionell bebyggelse men skapar variation och en småskalighet i kvarteret. Jag har även arbetat med små moderna detaljer som skiljer fasaderna från varandra. Det finns en viss styrning i detaljplanen att förhålla sig till som till exempel kravet på takkupor ut mot Västgötegatan för att husen ska stämma överens med omgivningen.

7 FYND FRÅN BRONSÅLDERN Det var i kvarteret Mjölnaren som Norrköping började ta form för mer än tusen år sedan men långt tidigare bodde människor här. När jordlagren undersöktes fann arkeologerna en hel del ledtrådar om kvarterets historia de senaste åren. De äldsta fynden är från bronsåldern och äldre järnåldern. Under övergången mellan vikingatid och tidig medeltid var det troligen en kristen gravgård på platsen. Trettioåtta gravar har undersökts men de är bara en del av alla som funnits i området. Hur stor gravgården en gång var är svårt att veta men det finns uppgifter om att gravfynd har gjorts även på angränsande tomter. Ingen kyrkobyggnad från den tiden har återfunnits men från 1500-talet nämns S:ta Gertruds kapell som kan ha legat där Ståhlboms kvarn finns, men inga spår av kapellet har hittats. KVARNHUS OCH GARVERI Från 1300-talet har arkeologerna funnit rester av ett kvarnhus och en igenfylld vattenfåra som tyder på att det varit kvarnverksamhet här redan under tidig medeltid och det kan också ha funnits ett garveri. Under 1600-talet låg det tre bostadshus med anslutande träbroar i kvarteret och bevarade stadskartor från 1640-talet visar att kvartersoch gatustrukturen var nästan den samma som idag. Det finns ytterst få fynd från 1700-talet eftersom bebyggelsen eldhärjades flera gånger under perioden. En tegelmurad källare och ett odlingslager är i stort sett det enda som återfunnits. Källa: Stiftelsen Kulturmiljövård och Riksantikvarieämbetet

8

9 MODERNA HÅLLBARA HEM I utkanten av Industrilandskapet strax intill Strömmens vatten och ett stenkast från centrum kommer de tre nya husen att byggas. Det blir klassiska fyravåningshus med ett modernt formspråk som samspelar med den historiska miljön. Varje trapphus får sin egen färgton ut mot gatan för att skapa variation och förstärka småskaligheten. 69 LÄGENHETER Husen byggs för att vara långsiktigt hållbara och bli miljöcertifierade. Totalt kommer det att bli 69 lägenheter - tvåor, treor och fyror. De minsta är 46 kvm och de största 116 kvm. Trapphusen får hiss och under två av husen och del av innergården bygger vi ett garage. Till varje lägenhet dras fiber för internet, telefoni och tv. I stora sovrummet finns generöst med förvaringsmöjligheter, antingen skjutdörrsgarderober eller klädkammare. När det kommer till badrummet blir väggarna helkaklade och golvet får klinker. Du kan välja mellan duschhörn med glasväggar eller badkar. Och sist men inte minst finns en egen tvättmaskin och torktumlare. GÖR EGNA TILLVAL För den som vill sätta sin egen prägel på lägenheten finns en hel del inredningsval att göra. Inredningsvalen är till för de köpare som skriver kontrakt i ett tidigt skede. Efter en viss tid går det inte längre att göra några tillval eftersom byggnationen måste hålla sin tidsplan. ÖPPEN PLANLÖSNING Lägenheterna kommer att bli ljusa med stora fönster och vita väggar. Utformningen varierar liksom storleken. Det blir välplanerat, bekvämt och lättmöblerat med sällskapsytor mellan kök och vardagsrum. Alla kommer att ha balkong eller uteplats. Några av lägenheterna på översta våningen får dessutom takkupor och snedtak. Det första du möts av är en välkomnande hall med klinkers på golvet. De andra rummen kommer att ha ekparkett. Även köket får ekparkett och inreds i ljusa toner med släta vita luckor, stilrena kakelplattor och praktisk bänkskiva i laminat. Det välutrustade köket blir en plats att mötas och laga middag tillsammans. Här finns ugn och mikro inbyggt i arbetshöjd, gott om arbetsytor och förstås en diskmaskin.

10 KLIMATSMART BOENDE PRIVAT, GRÖNSKANDE INNERGÅRD Innergården blir en privat och grönskande oas med sittplatser. Gården blir en naturlig mötesplats för familjer, grannar och vänner från vårsolens första strålar tittar fram tills höstvindarna viner. På olika sätt kommer gården att göras till en avskild plats så att det blir en tydlig inramning mot den planerade parken i området. MILJÖCERTIFIERING Vi arbetar för att byggnaderna ska miljöcertifieras enligt det svenska miljösystemet Miljöbyggnad. Det innebär låg miljöbelastning, god innermiljö med naturliga material och att husen projekteras med högt ställda energikrav. HÅLLBARA BOSTÄDER Med ett klimatsmart tankesätt redan från början får bostäderna en hållbar utformning när det gäller miljö och energi. Välisolerade väggar, golv och tak och bra värmeisolerade fönster. Lägenheternas kök och tvättavdelning har energisnåla vitvaror. Samtliga bostäder har tillgång till källsortering i huset. Värmeåtervinning på ventilationen, FTX aggregat. Vi har ett så kallat femledarsystem för elen i husen. På så sätt minimerar vi exponeringen av elektriska och magnetiska fält. HSB använder sig av en miljödatabas där vi kontrollerar de material som byggs in i huset så att vi alltid arbetar med material utan miljöfarliga kemikalier. Tillsammans kan vi bidra till ett klimatvänligare boende. Med små och stora förändringar av vardagsbestyren går det att göra massor för miljön.

11 STÅHLBOMS KVARN Närmaste granne med HSB brf Mjölnaren är Ståhlboms kvarn. Fynd visar att det kan ha funnits kvarnverksamhet på platsen redan under medeltiden. Under århundraden drevs kvarnarna av vattenkraft men Ståhlboms kvarn drevs av elektricitet. Kvarnen är ritad av arkitekten Knut Pihlström och byggdes Den har ett snillrikt system för att transportera säd och fortfarande finns rör, schakt och reglage kvar. Även stor del av inredningen är bevarad, från trädetaljer till porslinsklädda elproppar. att hända med kvarnen men kommunens ambition är att få in någon form av kulturell verksamhet i byggnaden. Kvarnen har stått tom under lång tid och renoverades utvändigt för några år sedan men invändigt återstår att se vad som kommer att hända. Källa: Norrköpings Tidningar och stadsbyggnadskontoret Norrköpings kommun. KULTUR I SILO Fram till 1966 användes byggnaden som silo, laboratorium, kontor och bostad, därefter övertog Norrköpings kommun ägandet. I dagsläget är det inte klart vad som kommer Kvarnens snillrika system för att transportera säd är bevarat.

12 VÄLJ MELLAN 2-4 RUM OCH KÖK Här ser du några exempel på de tilltalande planlösningarna. Vilken passr dig bäst? LGH 15 2 ROK 55 KVM Helt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en luftig och ljus 2:a. Balkong med utgång ifrån vardagsrummet. I köket finns ugn och mikro inbyggt i högskåpet, induktionshäll, diskmaskin och kyl/frys. Bra förvaring med klädkammare i sovrummet. Kombimaskin i badrummet. LGH 65 2 ROK 57 KVM Trivsam halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum med generös balkong. Ljust kök som utrustas med ugn och mikro i arbetshöjd, diskmaskin, induktionshäll och kyl/frys. Luftigt sovrum med skjutdörrsgarderob. Badrum med kakel och klinker, handfat med kommod, duschörn i glas, tvättmaskin och torktumlare.

13 3:a med öppen planlösning och praktiskt parallellkök med ugn och mikro i arbetshöjd. Sovrummet får bra förvaring med skjutdörrsgarderob. Helkaklat badrum utrustas med duschhörn i glas, tvätt maskin och torktumlare. LGH 54 3 ROK 76 KVM LGH 25 3 ROK 84 KVM Halvväggen skapar en trivsam avskärmning mellan kök och vardagsrum. Kök i vinkel med bra arbetsytor och plats för matbord. Luftigt vardagsrum med utgång till balkong. Gott om förvaring med skjutdörrsgarderob och klädkammare. LGH 66 4 ROK 114 KVM Luftig och öppen 4: med generösa sällskapsytor och två balkonger. Köket får bra med arbetsytor, ugn och mikro i arbetshöjd. Dubbla klädkammare och flera garderober ger gott om förvaring. Rymligt helkaklat badrum med fönster och komfortgolvvärme. Extra wc med dusch.

14 VÄGEN TILL DIN NYA BOSTADSRÄTT INTRESSEANMÄLAN Du anmäler ditt intresse för HSBs bostadsprojekt HSB brf Mjölnaren. FÖRHANDSAVTAL Du som gjort en intresseanmälan kontaktas då det är dags att välja lägenhet. När du bestämt dig för en lägenhet tecknar du ett förhandsavtal. MEDLEMSKAP I HSB Om du inte redan är medlem är det bra om du ansöker om medlemskap i samband med tecknandet av förhandsavtal. Vår mäklare kan hjälpa dig med det. INREDNINGSVAL Inför att du ska göra dina inredningsval får du en personlig träff med en inredare som vägleder dig i dina val. UPPLÅTELSEAVTAL För att kunna slutföra köpet av din lägenhet skrivs ett upplåtelseavtal mellan dig och bostadsrättsföreningen. I samband med det ansöker du också om medlemskap i föreningen. Bostadsrätten kan nu användas som säkerhet. TILLTRÄDE Fyra kalendermånader före inflyttningen får du besked om tillträdesdatum, men innan tillträde kan ske betalar du resterande del av insatsen samt för eventuella tillval. GARANTI Du har fem års funktionsgaranti på din lägenhet och efter cirka två år utförs ännu en opartisk besiktning. HSBs TRYGGHETSGARANTI HSB garanterar att bostadsrättsföreningen har en trygg ekonomi genom att köpa in osålda lägenheter och betala avgiften för dem. Garantin gäller 7 år från första inflyttning. TRYGGT KÖP HSB erbjuder skydd mot dubbla boendekostnader och återköpsgaranti, om du inte får din gamla bostad såld. BESIKTNING Innan du flyttar in ska din lägenhet besiktas. Den utförs av en opartisk besiktningsförrättare som bedömer om entreprenören har fullgjort sitt åtagande. Eventuella brister som upptäcks åtgärdas om möjligt innan inflyttning.

15

16 KÖPA BOSTADSRÄTT I HSB Lägenheterna har ett fast pris och det är ingen budgivning. HSB har också tagit fram en ekonomiskt långsiktig och hållbar kalkyl för bostadsrättsföreningen. Som bostadsrättshavare i HSB blir du delägare i kooperationen eftersom HSB ägs av sina medlemmar. Det finns inga aktieägare som kräver utdelning utan varje medlem äger en andel, varken mer eller mindre. All vinst går tillbaka till kooperationen och blir på så vis till nytta för medlemmarna. HSB är till skillnad från många andra byggherrar kvar även när husen är färdigbyggda. Att ta ansvar från första byggstenen och sedan fortsätta det ansvaret långt efter att huset är inflyttningsklart är en viktig del i HSBs grundtankar. Att förvalta husen är ett sätt att skapa långsiktiga, trygga boenden. HSB förbehåller sig rätten till eventuella ändringar. Fotografier och illustrationer är idébilder, det innebär att det inte behöver föreligga någon överensstämmelse med verkligheten varken interiört eller exteriört. FÖRSÄLJNING Johan Ahlén Direktnr: Mobil: Tel: Fax: johan.ahlen@lfostgota.se KONTAKT HSB Östra Kontakta Stig-Göran Sandvik stiggoran.sandvik@hsb.se hsb.se/sok-boende Tel info.ostra@hsb.se

VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER

VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER BRF LINDHAGEN VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE SÖDRA HAGA I SUNDSVALL HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder,

Läs mer

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil www.karnhem.se Bastasjö 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil Nära till Centrum, 9 km Skola, 2 km Förskola, intill Mataffär, 2 km Cykelväg, intill Mitt i naturen! Bastasjö friluftsområde med elljusspår

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER

Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER Välkommen till Höviksnäs På den nordöstra delen av Tjörn, ett par minuters bilfärd från Tjörnbron, hittar du idylliska Höviksnäs. Ett gemytligt samhälle omgivet

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Ehrensvärdsgatan 5

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Ehrensvärdsgatan 5 Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 3.0 rum / 70 m² Område Norr - Fria Bad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Söker du en central, ljus, stilren

Läs mer

ring oss redan idag Välkommen in på innergården för brf Pokalen.

ring oss redan idag Välkommen in på innergården för brf Pokalen. ring oss redan idag Gå på visning innan huset är byggt. Brf Pokalen har en virtuell 3D -modell av lägen heterna, huset och gården. Titta själv på hittabostad.hsb.se eller kontakta oss. Välkommen in på

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Södra Vallgatan 14 A Kommun Kävlinge Storlek 2 rum (1 sovrum) / 62 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Södra Vallgatan 14 A Kommun Kävlinge Storlek 2 rum (1 sovrum) / 62 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Kävlinge Storlek 2 rum (1 sovrum) / 62 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lägenheten känns ljus och luftig och jag gillar att badrummet är nyrenoverat.

Läs mer

BO BEKVÄMT I HJÄRTAT AV SKILJEBO

BO BEKVÄMT I HJÄRTAT AV SKILJEBO BRF SKILJEBO BO BEKVÄMT I HJÄRTAT AV SKILJEBO HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar,

Läs mer

HSB BRF SJÖGLIMTEN NÄRA STORSTAD OCH NATUR

HSB BRF SJÖGLIMTEN NÄRA STORSTAD OCH NATUR HSB BRF SJÖGLIMTEN NÄRA STORSTAD OCH NATUR HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, vi bygger i olika stilar,

Läs mer

Livskvalité i Brf Mässingen. Bostadsrätter i centrala Norrköping

Livskvalité i Brf Mässingen. Bostadsrätter i centrala Norrköping Livskvalité i Brf Mässingen Bostadsrätter i centrala Norrköping Fastighetsbyrån Kv. Mässingen - Livskvalité i hjärtat av Norrköping! Med Motala ströms vackra promenadstråk runt knuten och Norrköpings Centralstation

Läs mer

Modernt boende med äldre charm. Bostadsrätter i Karl Johans skola

Modernt boende med äldre charm. Bostadsrätter i Karl Johans skola Modernt boende med äldre charm Bostadsrätter i Karl Johans skola Fastighetsbyrån Folkparken som granne - Bostadsrätter i hjärtat av Norrköping Med Folkparken som närmaste granne och närhet till det bästa

Läs mer

Planlösningar Hus 3 och 4

Planlösningar Hus 3 och 4 Planlösningar Hus 3 och 4 Brf ppsala, ppsala 24,5 kvm 12,5 kvm 8,0 kvm Badrum 2 7,5 kvm 9,0 kvm Badrum 3,5 kvm 22,0 kvm Sovrum 4 lk 3,5 kvm Mitt i ppsala I den här broschyren hittar du alla planlösningar

Läs mer

2010-01-26. 08-704 90 44 www.svh.se. Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev.

2010-01-26. 08-704 90 44 www.svh.se. Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev. 2010-01-26 08-704 90 44 www.svh.se Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev. tryckfel STRÄNGNÄS BÄSTA LÄGE MODERNA BOSTADSRÄTTER VID MÄLAREN

Läs mer

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort Solrosen Johannelund/Vällingby Familjevänliga radhus i västerort Familjen Dahlberg flyttade in i ett liknande radhus 2012 och trivs jättebra. Med några egna tillval som golvvärme både uppe och nere samt

Läs mer

SOLLENTUNA, NATURNÄRA LÄGENHETER

SOLLENTUNA, NATURNÄRA LÄGENHETER HSB BRF RÖSJÖ ÄNGAR SOLLENTUNA, NATURNÄRA LÄGENHETER MILJÖVÄNLIGT OCH NATURNÄRA BOENDE Letar du efter en ny och modern bostad nära natur och friluftsliv? Då är HSB brf Rösjö Ängar något för dig! Här bor

Läs mer

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM VISSA AV BILDERNA I DENNA BROSCHYR ÄR DIGITALA MONTAGE. RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR OCH EV TRYCKFEL. BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM besqab.se/studion TÄBY KEMISTVÄGEN 17 BOX 1328 183 13 TÄBY TELEFON 08-409

Läs mer

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida v ä x j ö h o v s h ö j d Vackra villor på Hovshagas soligaste sida Inspirationsbild interiör Johanna, 124 kvm d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t Klara och Maria de vackra husen på

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Kalkstensvägen 19 Kommun Malmö Storlek 1.5 rum (1 sovrum) / 46 m². Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Kalkstensvägen 19 Kommun Malmö Storlek 1.5 rum (1 sovrum) / 46 m². Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 1.5 rum (1 sovrum) / 46 m² Område " Victoria Park/Limhamn Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Detta är ett extra bekvämt boende för alla åldrar, i ett lugnt

Läs mer

Stenbockens gata 105. Stenbockens gata 105. www.hemverket.se - Sida 1 av 14

Stenbockens gata 105. Stenbockens gata 105. www.hemverket.se - Sida 1 av 14 Län Stockholm Gatuadress Kommun Haninge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 84 m² Område Brandbergen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt område. Nära till alla stora butiker. Lägenheten har ett fritt

Läs mer

Bara några få tramptag till city. Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg

Bara några få tramptag till city. Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg Bara några få tramptag till city Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg 1 En ny puls i Göteborg Uppskattar du charmiga kvarter med skön avspänd atmosfär? Då är Kvillebäcken

Läs mer

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Bostadsfakta Byggherre Totalentreprenör Arkitekt Försäljning Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Situationsplan öst

Läs mer

Westerbergs gata 4. Westerbergs gata 4. www.hemverket.se - Sida 1 av 17

Westerbergs gata 4. Westerbergs gata 4. www.hemverket.se - Sida 1 av 17 Län Halland Gatuadress Kommun Halmstad Storlek 4.5 rum (3 sovrum) / 117 m² Område Nissastrand Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Utsikt mot Nissan, lugnt läge och med ett par minuters promenad

Läs mer

Län Stockholm Gatuadress Repslagaregatan 10 A Kommun Vaxholm Storlek 4 rum (3 sovrum) / 150 m². Tillträde tidigast

Län Stockholm Gatuadress Repslagaregatan 10 A Kommun Vaxholm Storlek 4 rum (3 sovrum) / 150 m². Tillträde tidigast Län Stockholm Gatuadress Kommun Vaxholm Storlek 4 rum (3 sovrum) / 150 m² Område " Vaxholm Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Unikt boende med sjöutsikt från samtliga rum - även badrum!

Läs mer

Backahusen. Hyresrätter i Malmö. Allt om din nya bostad! ikanobostad.se/hyresratter

Backahusen. Hyresrätter i Malmö. Allt om din nya bostad! ikanobostad.se/hyresratter Backahusen Allt om din nya bostad! Hyresrätter i Malmö Kontakt: Uthyrare Anna Cederström, 010-330 44 92 Förvaltare Ulrica Altenborg, 010-330 44 81 ikanobostad.se/hyresratter Välkommen till Kirseberg 3

Läs mer

Musikantvägen 24 B. Län Skåne Gatuadress Musikantvägen 24 B Kommun Lund Storlek 3.0 rum / 80 m² Tillträde tidigast 2013-02-01

Musikantvägen 24 B. Län Skåne Gatuadress Musikantvägen 24 B Kommun Lund Storlek 3.0 rum / 80 m² Tillträde tidigast 2013-02-01 Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 3.0 rum / 80 m² Tillträde tidigast 2013-02-01 www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Välkommen till denna ljusa och rymliga 3:a på 80 kvm i attraktiva Östra

Läs mer

Serenadgatan 24. Län Skåne Gatuadress Serenadgatan 24 Kommun Malmö Storlek 2.0 rum / 64 m² Område Almvik - Högaholm. Tillträde tidigast

Serenadgatan 24. Län Skåne Gatuadress Serenadgatan 24 Kommun Malmö Storlek 2.0 rum / 64 m² Område Almvik - Högaholm. Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2.0 rum / 64 m² Område Almvik - Högaholm Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Härlig, ljus och fräsch lägenhet

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Län Värmland Gatuadress Kommun Hammarö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 72 m² Område Skoghall Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 14 www.hemverket.se - Sida 2 av 14 Hall Rymlig

Läs mer

Inköp av bostadsrätter på Sågenområdet KS-2013/

Inköp av bostadsrätter på Sågenområdet KS-2013/ Göran Nilsson Ordförandens förslag Diarienummer Kommunstyrelsens ordförande Datum KS-2013/ 2013-05-27 Kommunstyrelsen Inköp av bostadsrätter på Sågenområdet KS-2013/ Förslag till beslut Kommunstyrelsen

Läs mer

Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service

Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service 1 Nya fräscha bostäder centralt i Karlskoga med trädgårdsmiljö! Etapp 1 Charmen med Fruktlunden är dess läge bland små flerbostadshus och

Läs mer

NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE

NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE MODERNT BOENDE NÄRA DET MESTA Preliminära skisser på terrassradhusen Nyproducerat hem - Terrassradhus I korsningen Blåsippsbacken/ Blåeldsvägen i Hässelby Villastad planerar vi

Läs mer

Kvarteret LOTTEN 3. Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor

Kvarteret LOTTEN 3. Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor Kvarteret LOTTEN 3 Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor Våra sex väldesignade tvåplanshus i kvarteret Lotten 3 erbjuder bekväma och genomgående hyreslägenheter,

Läs mer

Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83

Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Köhlerplatsen 3d! Med ett högt och fritt utsiktsläge över Stadsparken ner mot

Läs mer

Hallegatan 13. Västra Gatuadress Hallegatan 13 Götaland Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Lundby Tillträde tidigast

Hallegatan 13. Västra Gatuadress Hallegatan 13 Götaland Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Lundby Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Lundby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 15 www.hemverket.se - Sida 2 av 15 Hall

Läs mer

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum. Bo i villakvarter med stadskänsla

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum. Bo i villakvarter med stadskänsla Banvallen Bostadsrätter i Hovshaga Centrum Bo i villakvarter med stadskänsla Banvallen» Var först på plats när mysiga Hovshaga får ett nytt landmärke. « Nära stan. Nära naturen. Nära vattnet. Nya kvarteret

Läs mer

Län Stockholm Gatuadress Skebokvarnsvägen 376 Kommun Stockholm Storlek 1 rum / 33 m² Område Högdalen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Stockholm Gatuadress Skebokvarnsvägen 376 Kommun Stockholm Storlek 1 rum / 33 m² Område Högdalen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Stockholm Gatuadress Kommun Stockholm Storlek 1 rum / 33 m² Område Högdalen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Hörnläge med mycket ljusinsläpp. Bra planerad med balkong. Tyst och lugnt i huset.

Läs mer

Gotö källa. den nya trädgårdsstaden i Barkarö. Etapp 1 Vårbackegatan

Gotö källa. den nya trädgårdsstaden i Barkarö. Etapp 1 Vårbackegatan Gotö källa den nya trädgårdsstaden i Barkarö Etapp 1 Vårbackegatan Aroseken Alla tiders boende Sedan 1956 har vi på Aroseken gjort människor hemmastadda i Västerås. Med en stark lokal närvaro och som stadens

Läs mer

KVARTERET SÄLGEN 2 GUNNILBOGATAN, MALMABERG, VÄSTERÅS ANDRA ETAPPEN - 32 LÄGENHETER

KVARTERET SÄLGEN 2 GUNNILBOGATAN, MALMABERG, VÄSTERÅS ANDRA ETAPPEN - 32 LÄGENHETER KVARTERET SÄEN 2 UNNIBOATAN, MAMABER, VÄERÅS ANDRA ETAPPEN - 32 ÄENHETER KVARTERET SÄEN 2 ÖEREDEN EN AD MED VISIONER Det finns en innovationskraft och en framtidstro i staden som gör det ovanligt gott

Läs mer

Vintergatan 26. Län. Västra Gatuadress Vintergatan 26. Kommun Borås Storlek 2 rum / 57,7 m² Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse

Vintergatan 26. Län. Västra Gatuadress Vintergatan 26. Kommun Borås Storlek 2 rum / 57,7 m² Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Borås Storlek 2 rum / 57,7 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ny och fräsch bostad med fönster som tillåter mycket ljusinsläpp. Integrerat kök som smälter

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Branteviksgatan 24 Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 43,5 m². Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Branteviksgatan 24 Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 43,5 m². Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 43,5 m² Område " Östra Sorgenfri Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Lugnt och grönt område nära till centrala Malmö. Affärer- och serviceinrättningar

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Mangårdsvägen 28 A Kommun Båstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Båstad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Mangårdsvägen 28 A Kommun Båstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Båstad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Båstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Båstad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett vidunderligt vackert landskap, med berg, skog, hagar och västerhav. Och

Läs mer

Attraktiva Råtorp nära Klarälven

Attraktiva Råtorp nära Klarälven Sverigehuset bygger 24 lägenheter med bostadsrätt Attraktiva Råtorp nära Klarälven Något utöver det vanliga Ett tryggt boende med närhet till Klarälven och centrala Karlstad I det attraktiva och centrala

Läs mer

Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket

Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket årstadal Inflyttning under våren 2009 kalkbruket_skiss.indd 1 06-12-11 09.54.05 Välkommen till det goda boendet! En ny stadsdel nära city, vatten

Läs mer

Götaland Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 67.5 m² Tillträde tidigast

Götaland Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 67.5 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 67.5 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En bostad med mysig planlösning och välplanerade kvadratmeter. Bevarade äldre

Läs mer

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge inbyggd omtanke S V A N S H A L L 1 och 1½-planshus med havsnära läge Bo i vänlig bymiljö nära till hav och strand S VA N S H A L L Antal bostäder 9 Storlekar 120 och 134 kvm Svanshall ligger naturskönt

Läs mer

Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 89.2 m² Område Vita Fläcken Tillträde tidigast

Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 89.2 m² Område Vita Fläcken Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 89.2 m² Område Vita Fläcken Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det är en underbar lägenhet att bo i med tanke på läget

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Storskolevägen 11 Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 124 m² Område Mårtens Fälad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Storskolevägen 11 Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 124 m² Område Mårtens Fälad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 124 m² Område Mårtens Fälad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Familjevänligt med härliga grönområde inpå knuten, men ändå nära till

Läs mer

, Gåshaga. Planlösning. Tomtarea: 828 Kvm

, Gåshaga. Planlösning. Tomtarea: 828 Kvm , Gåshaga Välplanerad och stilren villa om 232 kvm totalyta fördelat på två plan. Ljust och härligt vardagsrum med stora fönster som släpper in mycket ljus, vackra trägolv, braskamin på båda våningsplan

Läs mer

BRF LANDMÄRKET ETT BOENDE ATT LÄGGA MÄRKE TILL

BRF LANDMÄRKET ETT BOENDE ATT LÄGGA MÄRKE TILL BRF LANDMÄRKET ETT BOENDE ATT LÄGGA MÄRKE TILL HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika

Läs mer

Brf Hagabo 2 BOFAKTA

Brf Hagabo 2 BOFAKTA Brf Hagabo 2 BOFAKTA Välkommen till Brf Hagabo 2 i Älmhult I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Haganäs planerar vi för 18 moderna och eleganta bostadsrätter fördelat på två plan i tre olika hus.

Läs mer

Län Gävleborg Gatuadress Staffansplan 1 Kommun Gävle Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64.4 m² Område Brynäs Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Gävleborg Gatuadress Staffansplan 1 Kommun Gävle Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64.4 m² Område Brynäs Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Gävleborg Gatuadress Kommun Gävle Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64.4 m² Område Brynäs Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Trivsamt läge. Närhet till Stenebergsparken. Hiss i huset. Egen entrédörr.

Läs mer

Järnvägsgatan 80. 24 nyproducerade hyreslägenheter. Fasad mot järnvägsgatan

Järnvägsgatan 80. 24 nyproducerade hyreslägenheter. Fasad mot järnvägsgatan Järnvägsgatan 80 24 nyproducerade hyreslägenheter Fasad mot järnvägsgatan interiör Lägenheterna är modernt designade med öppen planlösning, stora ljusinsläpp och generösa balkonger och uteplatser. Färgskalan

Läs mer

Lönbladsgatan 3B. Lönbladsgatan 3B. www.hemverket.se - Sida 1 av 14

Lönbladsgatan 3B. Lönbladsgatan 3B. www.hemverket.se - Sida 1 av 14 Län Skåne Gatuadress Kommun Kristianstad Storlek 3 rum (2 sovrum) / 74 m² Område Östermalm Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Extra plus att det finns öppen spis med kassett samt eldningstillstånd.

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Skräddarebyn 1 D Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Bunkeflostrand Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Skräddarebyn 1 D Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Bunkeflostrand Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Bunkeflostrand Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Här bor man på ett mycket lugnt och trivsamt område med närhet till

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Skräddarebyn 2 A Kommun Malmö Storlek 4 rum (3 sovrum) / 111 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Skräddarebyn 2 A Kommun Malmö Storlek 4 rum (3 sovrum) / 111 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 4 rum (3 sovrum) / 111 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Här bor man på ett mycket lugnt och trivsamt område med närhet till storslagna

Läs mer

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset I MÖLNDAL 1 2 3 5 8 16 20 Området Hus och Arkitektur Information Om Sverigehuset 4 5 Kvarteret Stiernhielm ligger i anslutning till Toltorpsdalen på en perfekt adress för livsnjutare som gillar stadens

Läs mer

Backsippan. Höjdarläge i Åstorp

Backsippan. Höjdarläge i Åstorp Backsippan Höjdarläge i Åstorp Ljusa och bekväma bostadsrätter med inflyttning hösten 2017 Bilden är en illustration, avvikelser kan förekomma. Läge för ett skönare boende Nu är det läge för dig som vill

Läs mer

Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 87.6 m² Område Kallebäck Tillträde tidigast

Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 87.6 m² Område Kallebäck Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 87.6 m² Område Kallebäck Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Bra bussförbindelser, nära till naturen, bra grannar, närheten

Läs mer

Vänortsgatan 9B Götaland Kommun Mölndal Storlek 1.5 rum / 40.5 m² Tillträde tidigast

Vänortsgatan 9B Götaland Kommun Mölndal Storlek 1.5 rum / 40.5 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Mölndal Storlek 1.5 rum / 40.5 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det är en välskött förening i fint område. Nära till kommunikationer och bara några minuter

Läs mer

NYA CENTRUMHUSET. Där hyresgästen står i centrum

NYA CENTRUMHUSET. Där hyresgästen står i centrum NYA CENTRUMHUSET Där hyresgästen står i centrum INNEHÅLLSFÖRTECKNING INNEHÅLLSFÖRTECKNING Omgivningen... 03 Byggnaden... 05 Lägenheter 1 rum och kök... 06 Lägenheter 2 rum och kök... 08 Lägenheter 3 rum

Läs mer

Län Halland Typ Lägenhet Kommun Halmstad Storlek 80 m2 Område Nissastrand Tillträde tidigast Gatuadress Westerbergs gata 2

Län Halland Typ Lägenhet Kommun Halmstad Storlek 80 m2 Område Nissastrand Tillträde tidigast Gatuadress Westerbergs gata 2 Westerbergs gata 2 Län Halland Typ Lägenhet Kommun Halmstad Storlek 80 m2 Område Nissastrand Tillträde tidigast Gatuadress Westerbergs gata 2 Nu finns möjlighet att köpa denna fräscha och ljusa trea med

Läs mer

Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro

Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Reviderad 2015-06-12 Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Kungsängsgatan 19B

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Kungsängsgatan 19B Län Västmanland Gatuadress Kommun Västerås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63 m² Område Östra hamnen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ljus och öppen lägenhet med fin utsikt mot innergård och Mälaren.

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Regementsgatan 7

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Regementsgatan 7 Län Södermanland Gatuadress Kommun Strängnäs Storlek 5.0 rum / 180.5 m² Område Strängnäs Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning PATRICIERVÅNING MED EGEN TRÄDGÅRD

Läs mer

Län Stockholm Gatuadress Cirkusgränd 7 Kommun Sollentuna Storlek 4 rum (3 sovrum) / 99 m². Tillträde tidigast

Län Stockholm Gatuadress Cirkusgränd 7 Kommun Sollentuna Storlek 4 rum (3 sovrum) / 99 m². Tillträde tidigast Län Stockholm Gatuadress Kommun Sollentuna Storlek 4 rum (3 sovrum) / 99 m² Område " Sollentuna Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Komfortabelt boende med nära till allt. Direkt närhet till

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Ragnvallagatan 34B Kommun Helsingborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 67 m² Område Adolfsberg - Ragnvalla. Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Ragnvallagatan 34B Kommun Helsingborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 67 m² Område Adolfsberg - Ragnvalla. Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 67 m² Område Adolfsberg - Ragnvalla Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mycket bra bussförbindelser till city. -- Alexander Blomgren,

Läs mer

Industrigatan. Välplanerad 1:a med inglasad balkong. Län Skåne Typ Lägenhet Kommun Lomma Storlek 26.5 m2 Område Centrum Tillträde tidigast

Industrigatan. Välplanerad 1:a med inglasad balkong. Län Skåne Typ Lägenhet Kommun Lomma Storlek 26.5 m2 Område Centrum Tillträde tidigast Industrigatan 8 Län Skåne Typ Lägenhet Kommun Lomma Storlek 26.5 m2 Område Centrum Tillträde tidigast Gatuadress Industrigatan 8 enligt överenskommelse Välplanerad 1:a med inglasad balkong Välplanerad

Läs mer

ETAPP 2 BRF GRÅSEJEN 2 TA CHANSEN ATT BO PÅ GAMLA LIMHAMN SISTA BYGGBARA TOMTEN

ETAPP 2 BRF GRÅSEJEN 2 TA CHANSEN ATT BO PÅ GAMLA LIMHAMN SISTA BYGGBARA TOMTEN ETAPP 2 BRF GRÅSEJEN 2 TA CHANSEN ATT BO PÅ GAMLA LIMHAMN SISTA BYGGBARA TOMTEN HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG SEX STEG TILL NY BOSTAD I HSB En av de bästa

Läs mer

Fågelsångsgatan 25. Län Skåne Gatuadress Fågelsångsgatan 25 Kommun Helsingborg Storlek 3.0 rum / 89 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Fågelsångsgatan 25. Län Skåne Gatuadress Fågelsångsgatan 25 Kommun Helsingborg Storlek 3.0 rum / 89 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 3.0 rum / 89 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Välkomna till denna eleganta lägenhet mitt i centrala

Läs mer

Brf Vasaportalen. - 78 moderna bostadsrätter i centrala Linköping

Brf Vasaportalen. - 78 moderna bostadsrätter i centrala Linköping Brf Vasaportalen - 78 moderna bostadsrätter i centrala Linköping Övre Vasastaden - Linköpings nyaste stadsdel! Linköpings nyaste stadsdel, Övre Vasastaden, är belägen i Linköpings norra del som en förlängning

Läs mer

Skälby Skräddaretorpsvägen 11 A 41,5 kvm 2 rok

Skälby Skräddaretorpsvägen 11 A 41,5 kvm 2 rok Skälby Skräddaretorpsvägen 11 A 41,5 kvm 2 rok Jag är Er fastighetsmäklare Mia Alnerud Tel: 070-9755007 0480-420200 Mail: mia.alnerud@pontuzlofgren.se Målinriktat stjärnskott som spås en lång och framgångsrik

Läs mer

Drömläge vid Umeälvens södra strand

Drömläge vid Umeälvens södra strand Bryggaren Drömläge vid Umeälvens södra strand Brf Bryggaren 87 exklusiva bostads- rätter med utsikt över Umeälven och närhet till city. Detta är NCC En koncern som har ca 23.000 engagerade medarbetare.

Läs mer

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök.

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. 4 Oakhouapplese GENOMTÄNKTA BOSTÄDER Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. fasaden 7 Oakhouapplese Bild område I Ektorp har

Läs mer

AMUNDÖ MARINA HOVÅS HILLS

AMUNDÖ MARINA HOVÅS HILLS BOFAKTA OM HOVÅS HILLS På de högst belägna tomterna i hela ya Hovås byggs Hovås Hills. Två exklusiva bostadshus i mo dern och stilren tappning. Husens fasader är främst klädda i ljust tegel som ger struktur

Läs mer

Välplanerade lägenheter i ljusa och gedigna stenhus Hamnallén Lomma Hamn

Välplanerade lägenheter i ljusa och gedigna stenhus Hamnallén Lomma Hamn Välplanerade lägenheter i ljusa och gedigna stenhus amnallén Lomma amn TT TM / dusch/ Sovrum,0 kvm all Sovrum 7,5 kvm,5 kvm Sovrum,0 kvm Välj din drömlägenhet Det är nu det roliga börjar för på de kommande

Läs mer

Bruksvägen 3B. Götaland Kommun Ale Storlek 2 rum (1 sovrum) / 74,4 m² Område Surte Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse.

Bruksvägen 3B. Götaland Kommun Ale Storlek 2 rum (1 sovrum) / 74,4 m² Område Surte Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse. Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Ale Storlek 2 rum (1 sovrum) / 74,4 m² Område Surte Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 14 BRUKSVÄGEN www.hemverket.se - Sida 2

Läs mer

TRYGGHETSBOENDE PÅ LINDGÅRDEN. Erland Skagerö Kontaktperson. Presentation av lägenheter

TRYGGHETSBOENDE PÅ LINDGÅRDEN. Erland Skagerö Kontaktperson. Presentation av lägenheter Nu är det dags att fundera på om du vill bo i vårt nya trygghetsboende på Lindgården. Ta del av vårt erbjudande i detta prospekt och återkom om du har några frågor. TRYGGHETSBOENDE Erland Skagerö Kontaktperson

Läs mer

Län Kalmar Gatuadress Sandkullagatan 24 Kommun Oskarshamn Storlek 4 rum (3 sovrum) / 85 m² Område Figeholm Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Kalmar Gatuadress Sandkullagatan 24 Kommun Oskarshamn Storlek 4 rum (3 sovrum) / 85 m² Område Figeholm Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Kalmar Gatuadress Kommun Oskarshamn Storlek 4 rum (3 sovrum) / 85 m² Område Figeholm Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En genuin och mysig miljö med havet inpå knuten. Här finns bl.a. småbåtshamn

Läs mer

Mariehällsvägen 2 lgh 02301. Helsingborg tätort, Mariastaden, Helsingborg

Mariehällsvägen 2 lgh 02301. Helsingborg tätort, Mariastaden, Helsingborg Mariehällsvägen 2 lgh 02301 Helsingborg tätort, Mariastaden, Helsingborg Newsec Asset Management är Sveriges ledande förvaltare. Vi äger inte några egna fastigheter, utan har istället fått förvaltningsuppdraget

Läs mer

Tomtaäng. Nyckelfärdiga villor centralt i Trosa

Tomtaäng. Nyckelfärdiga villor centralt i Trosa Tomtaäng Nyckelfärdiga villor centralt i Trosa Småstadsliv med närhet till storstadspuls Trosa är den kustnära småstaden som tillbaka i tiden kallades världens ände. I dag är Trosa en expansiv storstadsnära

Läs mer

Helsingörsgatan 23. Helsingörsgatan 23. www.hemverket.se - Sida 1 av 14

Helsingörsgatan 23. Helsingörsgatan 23. www.hemverket.se - Sida 1 av 14 Län Stockholm Gatuadress Kommun Stockholm Storlek 2 rum (1 sovrum) / 45 m² Område Kista Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Bra läge i Kista med närhet till Kista centrum och till kommunikationer.

Läs mer

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar,

Läs mer

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN TERRASSEN 12 BOSTADSRÄTTER I SÖDERBY PARK, SALEM

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN TERRASSEN 12 BOSTADSRÄTTER I SÖDERBY PARK, SALEM BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN TERRASSEN 12 BOSTADSRÄTTER I SÖDERBY PARK, SALEM Välkommen till Söderby Park! I lugna och trivsamma Söderby Park, bygger Derome Mark & Bostad 12 bostadsrätter i parhusform som tillsammans

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Kristianstad Storlek 2 rum (1 sovrum) / 52.4 m² Område Norra Åsum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag ville bo i ett lugnt område där man kunde vandra och uppleva

Läs mer

Moderna lägenheter i Gamla Brandstationen

Moderna lägenheter i Gamla Brandstationen Situationsplan ff Bofakta ff Gamla Brandstationen ligger i lummig grönska i korsningen av Kävlingevägen och Kung Oskars väg i Lunds centrum. Byggnaden ritades av domkyrkoarkitekten Theodor Wåhlin och stod

Läs mer

Rymlig och väldisponerad 3:a med hiss HESTRA RINGVÄG 13, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83

Rymlig och väldisponerad 3:a med hiss HESTRA RINGVÄG 13, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Rymlig och väldisponerad 3:a med hiss HESTRA RINGVÄG 13, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Hestra ringväg 13! Välkommen på visning till denna rymliga och väldisponerade 3:a belägen

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Runslingan 22A Kommun Lund Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Linero Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Runslingan 22A Kommun Lund Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Linero Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Linero Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt i utkanten av Lund, men ändå nära till city. Bra tillgång till både livsmedelsbutik-

Läs mer

Ljusstaden. Brf Picknicken i Kalmar Bofakta Parhus och Kedjehus

Ljusstaden. Brf Picknicken i Kalmar Bofakta Parhus och Kedjehus Brf Picknicken i Kalmar Bofakta Parhus och Kedjehus Välkommen till Brf Picknicken i Kalmar. Nu bygger vi eleganta bostadsrätter i Ljusstadens mest citynära del. Kvarteret Picknicken blir en modern oas

Läs mer

Län Stockholm Gatuadress Mårdstigen 13 Kommun Solna Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Bergshamra Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Stockholm Gatuadress Mårdstigen 13 Kommun Solna Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Bergshamra Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Stockholm Gatuadress Kommun Solna Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Bergshamra Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Topprenoverad trerums gavellägenhet med ljusinsläpp från tre väderstreck.

Läs mer

Planlösningar. Fredriksdalskajen, Västra Hammarby Sjöstad Trapphus 1 6 HT SG. Sovrum 1 16,0 m ². Bad/tvätt 5,5 m ². Vardagsrum 22,0 m ² SG SG

Planlösningar. Fredriksdalskajen, Västra Hammarby Sjöstad Trapphus 1 6 HT SG. Sovrum 1 16,0 m ². Bad/tvätt 5,5 m ². Vardagsrum 22,0 m ² SG SG Planlösningar Fredriksdalskajen, Västra Hammarby Sjöstad Trapphus 6 5,5 m ² TM TT Sovrum 6,0 m ² 22,0 m ² Sovrum 2 0,0 m ² 4,0 m ² 2,0 m ² EC HS Skansbron Fredriksdalskajen Fredriksdalsgatan Hammarby allé

Läs mer

Kalkstensvägen 15. Kalkstensvägen 15. www.hemverket.se - Sida 1 av 15

Kalkstensvägen 15. Kalkstensvägen 15. www.hemverket.se - Sida 1 av 15 Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Victoria Park Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 15 Exteriör Välkommen till våning två och

Läs mer

Kungsgatan 7B Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 55 m² Område Kungshöjd Tillträde tidigast

Kungsgatan 7B Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 55 m² Område Kungshöjd Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 55 m² Område Kungshöjd Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Fantastiskt läge med närhet till allt från shopping till mataffärer.

Läs mer

MODERN 2.5 RUMSLÄGENHET I CENTRALA KARLSHAMN

MODERN 2.5 RUMSLÄGENHET I CENTRALA KARLSHAMN MODERN 2.5 RUMSLÄGENHET I CENTRALA KARLSHAMN Stor ljus 2,5 rumslägenhet på 76 m² med stora sällskapsytor centralt i Karlshamn. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.två balkonger. Två badrum, varav

Läs mer

Kvarteret. Hornslandet. Materialval standard, val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar

Kvarteret. Hornslandet. Materialval standard, val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar Kvarteret Hornslandet Materialval standard, val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar VÄLKOMMEN TILL KVARTERET HORNSLANDET! SÄTT DIN EGEN PRÄGEL PÅ BOSTADEN Tecknar du avtal för en nyproducerad

Läs mer

Åbogatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 20

Åbogatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 20 Län Skåne Gatuadress Kommun Simrishamn Storlek 8 rum (6 sovrum) / 192 m² Område Baskemölla Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag älskar det avskilda läget och att baksidan är helt insynsskyddad.

Läs mer

Stadsradhus brf Radiomasten

Stadsradhus brf Radiomasten Stadsradhus brf Radiomasten Tre våningar med många alternativ på inredning och material Modernt bekvämt boende med hög kvalitet ETAPP 2 Stadsradhus för dig som vill bo med lite mer frihet. Bo modernt och

Läs mer

Bofakta. Kv Fägnaden Hornsbergs Strand. www.einarmattsson.se

Bofakta. Kv Fägnaden Hornsbergs Strand. www.einarmattsson.se Bofakta Kv Fägnaden Hornsbergs Strand www.einarmattsson.se Välkommen till kvarteret Fägnaden i Hornsbergs Strand Tryggt boende hos Einar Mattsson Som boende i kv Fägnaden får man ett tryggt boende i en

Läs mer

Kv. Riksdagen i Värpinge. lkf.se/riksdagen

Kv. Riksdagen i Värpinge. lkf.se/riksdagen Kv. Riksdagen i Värpinge lkf.se/riksdagen Värpinge Värpinge Lund De nya lägenheterna och radhusen ligger i populära Värpinge med Värpinge By som nära granne. Lägenheterna får en fin utsikt över byn och

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Ellstorpsgatan 4 I Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 47 m² Område Ellstorp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Ellstorpsgatan 4 I Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 47 m² Område Ellstorp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 47 m² Område Ellstorp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Insynsskyddad balkong mot innergård i västläge. Placerat en bit in vilket

Läs mer