Ibland ger en meter lika stor effekt som en kilometer. För oss på Nevotex är upplevelsen viktig. Våra textilier används för att förverkliga

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Ibland ger en meter lika stor effekt som en kilometer. För oss på Nevotex är upplevelsen viktig. Våra textilier används för att förverkliga"

Transkript

1

2

3 Ibland ger en meter lika stor effekt som en kilometer. För oss på Nevotex är upplevelsen viktig. Våra textilier används för att förverkliga inredningsidéer och kreativa koncept. Vi är en del av helheten och därför får du vår odelade uppmärksamhet. Nevotex är Skandinaviens ledande grossist av tyger och material till kunder inom inredning och stoppmöbelindustrin. Vi har en genuin kunskap och materialkännedom som grundar sig på en 125-årig tradition. Med ett passionerat förhållande till form, färg och textur kan vi dela våra kunders visioner.

4 Orangeriet Bar & Café är det senaste tillskottet i F12- gruppen. Orangeriet är vad det heter; en blommande plats där gränsen mellan sommar och vinter suddas ut. När höstvindarna börjar vina över Norr Mälarstrand lyfts grönskan in bakom glasväggarna. Textilierna står för värmen! Orangeriet Bar & Café ORANGERIET BAR & CAFÉ Norr Mälarstrand Kajplats 464, Stockholm +46 (0) KUND: Stylt Trampoli, Göteborg. Stylt är designbyrån som specialiserat sig på identitetsbyggande, kreativa koncept för servicebranschen med fokus på restauranger, hotell och annan offentlig miljö. PROJEKT: Orangeriets inredningskoncept har skapats av Stylt Trampolis projektgrupp. Projektledare Hanna Björklund, Creative Director Erik n Johansen, inredningsarkitekt mfa Anders Löwander, inredare Madeleine Johansson. TEXTILIER: Atalante rand, orange.

5 Vi suddade ut gränserna mellan inne och ute och skapade ett lekfullt orangeri mitt i storstaden som är varmt, väldoftande, mysigt och mänskligt. De centralt placerade fåtöljerna med sitt färgsprakande tyg förstärker känslan av att sitta i en apelsinlund precis som det ska vara i ett orangeri. Madeleine Johansson, Stylt Trampoli

6 O Learys «The genuine Boston-American Sportsbar» fortsätter sitt segertåg. I dag har O Learys restauranger på 50 orter i Norden och restauranger i Singapore, Spanien, Finland, Norge och Danmark. Konceptet är busenkelt en spännande men ändå ombonad miljö med sportiga inslag, gott käk och den senaste matchen på storbildsskärmen. Sittmöbler med konstläder i många kulörer ger en skön känsla. Tåligt och lättskött utan att vara tråkigt.

7 Ett prestigelöst samarbete underlättar. När det handlar om så stora volymer är det skönt att veta att man har en leverantör som klarar av ansvaret både före och efter leverans. Michael Adamietz, Salt & Mortel KUND: Salt & Mortel, Marstrand. Salt & Mortel projektleder nya restauranger och koncept «från ingenting till dukat bord». O LEARYS +46 (0) PROJEKT: Kreativt koncept skapat av O Learys Trademark. Projektledning och möbelleveranser av Salt & Mortel, Michael Adamietz. KONSTLÄDER: Lancelot, i era färger.

8 Skog, vind och vatten. Det är de tre inspirationskällorna för Drömstugan vackert inredda semesterhem med material och textilier som knyter an till platsen. Alla stugorna har möblerats med komfortabla soffor och fåtöljer från Fogia, för en härligt avslappnad känsla. Drömstugan DRÖMSTUGAN +46 (0) KUND: Fogia. En av Sveriges mest välkända möbelproducenter ett starkt varumärke inom både privat och offentlig miljö. Möbler med egen identitet och i skandinavisk design som alltid har det där lilla extra. PROJEKT: Fogia ansvarar för inredningen av Drömstugan. Drömstugan ab är ett semesterkoncept bestående av kvalitetsstugor som kan köpas, hyras eller bytas. TEXTILIER: Jaguar, Rigato, Astro rand, i era färger.

9 Drömstugorna är inredda utifrån tre teman skog, vind och vatten beroende på var i landet de byggs; i skogen invid fjället, i det småländska inlandet eller vid kusten. Soffor och fåtöljer är de samma i alla stugorna men får helt olika uttryck med hjälp av klädseln. Behagliga jordtoner i skogsstugan, fräscht vitt och rött i vindstugan och marint i vattenstugan. Allt i tyger som tål semester rare. Ulrika Rosander, Fogia

10 Skistar Experium Skistar Experium i Sälen beskrivs som Sveriges nya nöjesarena. Här finns allt för alla åldrar. Upplevelsebad, spa, gym, konferens, scen, bowling och spel, bar, lounge, restauranger, food court och shopping. En dynamisk miljö med ständig aktivitet och många olika intryck. Genomtänkt inredning och slitstarkt konstläder i flera kulörer klarar balansgången mellan stabilitet och variation. SKISTAR EXPERIUM Snötorget i Lindvallen, Sälen KUND: Cubea Interior Design, Malmö. Cubea är en komplett leverantör av inredning för offentlig miljö med specialkompetens inom café och restaurang. Verksamheten omfattar såväl egen design som skräddarsydda lösningar på uppdrag av föreskrivande led. PROJEKT: Inredningen har tillverkats och klätts av Cubea Interior Design på uppdrag av Snickerima. LÄDER: Atlantic, i era färger.

11 Inredning med läder skiljer sig självklart från textila lösningar. Med bra kvalitet ökar möjligheten att optimera materialanvändningen och göra en möbel som är så hållbar och lättskött som kunden förväntar sig. Jan Nilsson, Cubea Interior Design

12

13 Marion s Gastro Diner Bowlingens första kvinnliga superstjärna, Marion Ladewig, har inspirerat till en av Sveriges första gastro diners där bowling kombineras med omsorgsfullt tillagade amerikanska klassiker. Att bowlingsofforna skulle vara klädda i konstläder var en självklarhet; ftalatfritt garanterar en hamburgare utan oönskade tillbehör. MARION S GASTRO DINER Kungsgatan 37, Stockholm +46 (0) KUND: Stylt Trampoli, Göteborg. Stylt är designbyrån som specialiserat sig på identitetsbyggande, kreativa koncept för servicebranschen med fokus på restauranger, hotell och annan offentlig miljö. PROJEKT: Kreativt koncept skapat av Stylt Trampoli, Erik n Johansen. KONSTLÄDER: Ftalatfritt konstläder Urban, i era färger. Materialen valdes för att understryka konceptet och för att förstärka känslan av den klassiska 50-tals diner-soffan med sina dubbla färger. Erik Nissen Johansen, Stylt Trampoli

14 GHINGIS Hörnet Klostergatan/Ågatan, Linköping +46 (0) KUND: Cubea Interior Design, Malmö. Cubea är en komplett leverantör av inredning för offentlig miljö med specialkompetens inom café och restaurang. Verksamheten omfattar såväl egen design som skräddarsydda lösningar på uppdrag av föreskrivande led. PROJEKT: Inredning av Restaurang Ghingis nya lokaler i centrala Linköping. Inredningen har tillverkats och klätts av Cubea Interior Design. TEXTILIER: Neon, i era färger, Atalante, i era färger, Like Suede, i era färger, Lineup.

15 Ghingis Spiskummin, curry, ingefära och chili. När restaurang Ghingis i Linköping nyinreddes användes textilierna för att förstärka doft- och smakupplevelsen. Samtliga sittplatser har klätts med generösa och lättskötta textilier som återspeglar det asiatiska temat med vietnamesisk twist. Den textila trenden är stark i restaurangbranschen. Man vill se generösa mängder tyg som förhöjer känslan i inredningen. Det kräver textilier som är slitstarka och lätta att rengöra. Därför söker vi breda textilkollektioner som klarar av att kombinera mångfald med kvalitetskrav och priskänslighet. Jan Nilsson, Cubea Interior Design

16 Teatersalongen Pigalle TEATERSALONGEN PIGALLE Mariagatan 2, Nässjö +46 (0)

17 Kulturhuset Pigalle i Nässjö byggdes 1963 i nyfunktionalistisk stil. I samband med en omfattande tillbyggnad och renovering har även kulturhusets scen, Teatersalongen, fått en välbehövlig ansiktslyftning. När ljuskronor och övriga tidstypiska detaljer fick stå tillbaka för modern teknik axlade de 422 sittplatserna uppdraget som kulturbärare. Nyrenoverade och omklädda i klarblå plysch accentueras de vackert mot valnötsklädda paneler. Med 422 stolar att renovera och premiärdatumet spikat är leveranssäkerhet a och o. Att så stora mängder tyg kan levereras i tid är ingen självklarhet, särskilt inte under lågkonjunktur då många drar ner på sina lager. Den tryggheten är avgörande. Leif Schenberg, Input Interior Design KUND: Input Interiör, Bodafors. Som en del av Inputkoncernen tar företaget ett helhetsansvar för alla typer av inredningsprojekt inom offentlig interiör. Uppdragen omfattar allt från egna lösningar till projektledning och samarbete med föreskrivare. PROJEKT: Omgestaltningen av Kulturhuset Pigalle i Nässjö har letts av arkitekt sar/msa Thomas Spjuth. För inredningen ansvarar arkitekt sir/msa Mats Ericsson. Renovering och montering av Teatersalongens sittplatser har projektletts av Input Interiör i samarbete med Balzar Beskow. TEXTILIER: Luna CS, blå.

18 NEVOTEX UNITED FABRICS Bredd och tillgänglighet kännetecknar Nevotex textila kollektion som ständigt växer och förnyas i samarbete med världens främsta väverier. Nevotex United Fabrics omfattar även en ÖkoTex Standard 100-kollektion med miljömärkta textilier. Hos oss hittar du det allra senaste i material och uttryck men kan också känna trygghet inför framtiden. Det äldsta tyget i vårt sortiment har funnits med i 20 år. Med en egen sömnadsfabrik i Estland kan vi hjälpa våra kunder att kapa topparna och åta oss uppdrag som går utanför ramarna. Bland projekten märks textila skyltningar och inredningar för ledande modekedjor, på uppdrag av itab Shop Concept. NEVOTEX UNITED LEATHER Möbelhudar och konstläder kräver särskild kompetens. Egenskaper som slitstyrka och underhåll måste vara de rätta för varje enskilt projekt. En genomgående hög kvalitet på hudarna optimerar materialanvändningen och ger god kostnadskontroll. Nevotex United Leather är en komplett kollektion läder och konstläder där vi samlat produkter från ledande producenter. Kollektionen omfattar också ett brett urval av ftalat- och luktfria konstläder som inte skadar hälsan. AB NEVOTEX Box 235, [Brogatan 12] Nässjö +46 (0)

19

20

Årstider ARKITEKTRITAT KONTOR FRÅN FRONT

Årstider ARKITEKTRITAT KONTOR FRÅN FRONT Årstider ARKITEKTRITAT KONTOR FRÅN FRONT ARKITEKTRITADE KONTOR TILL ALLA Med Architection lanserar vi på Senab ett enklare sätt att förverkliga drömmen om ett arkitektritat kontor. Ett koncept som uppfyller

Läs mer

New traditions ARKITEKTRITAT KONTOR FRÅN TENGBOM

New traditions ARKITEKTRITAT KONTOR FRÅN TENGBOM New traditions ARKITEKTRITAT KONTOR FRÅN TENGBOM ARKITEKTRITADE KONTOR TILL ALLA Med Architection lanserar vi på Senab ett enklare sätt att förverkliga drömmen om ett arkitektritat kontor. Ett koncept

Läs mer

REM ARKITEKTRITAT KONTOR FRÅN STUDIO STOCKHOLM

REM ARKITEKTRITAT KONTOR FRÅN STUDIO STOCKHOLM REM ARKITEKTRITAT KONTOR FRÅN STUDIO STOCKHOLM ARKITEKTRITADE KONTOR TILL ALLA Med Architection lanserar vi på Senab ett enklare sätt att förverkliga drömmen om ett arkitektritat kontor. Ett koncept som

Läs mer

Det flexibla sättet att inreda med textil. Kirsch Flexi Tips & inspiration

Det flexibla sättet att inreda med textil. Kirsch Flexi Tips & inspiration Det flexibla sättet att inreda med textil. Kirsch Flexi Tips & inspiration 1 Här har vi använt fyra Flexiskenor som skarvats ihop, två böjar 90 och sju takfästen. Kirsch Flexi är, precis som det låter,

Läs mer

Nya soffklädslar FEBRUARI 2016

Nya soffklädslar FEBRUARI 2016 PH131457 IKEA SOFFÖVERDRAG/FEBRUARI 2016 / 1 Nya soffklädslar FEBRUARI 2016 IKEA SOFFÖVERDRAG/FEBRUARI 2016 / 2 PH131453 NYA SOFFKLÄDSLAR I FEBRUARI Att byta klädsel är det enklaste sättet att ge nytt

Läs mer

KONTORSANPASSNING CaseStudio // 2011.09.12

KONTORSANPASSNING CaseStudio // 2011.09.12 KONTORSANPASSNING CaseStudio // 2011.09.12 Kreativiteten sitter i väggarna Byggnadskomplexet Simonsland är tillkommet under lång tid och speglar också en lång historia; en blandning av tegelarkitektur

Läs mer

Visa dig för världen. Företagsflaggor Nationsflaggor Örlogsflaggor

Visa dig för världen. Företagsflaggor Nationsflaggor Örlogsflaggor 2 Företagsflaggor Nationsflaggor Örlogsflaggor Visa dig för världen En flagga som vajar i vinden talar sitt eget tydliga språk. Den signalerar självförtroende, styrka och kapacitet. Samtidigt är den en

Läs mer

Lingon & Blåbär 2008-03-10 Senast uppdaterad 2008-07-07

Lingon & Blåbär 2008-03-10 Senast uppdaterad 2008-07-07 Lingon & Blåbär 2008-03-10 Senast uppdaterad 2008-07-07 Vinnare av historiens första Beautiful Business Award blev Marie Höckerman och Britt Hörding som driver företaget Lingon & Blåbär. Företaget erbjuder

Läs mer

BLUNDA. TÄNK PÅ NÅGOT SKÖNT ATT DU LIGGER I DET GRÖNA GRÄSET, KÄNNER DOFTEN ATT DU RÖR DIG LÄTT OCH LJUDLÖST GENOM SKOGEN, SER ETT DJUR ATT DU TITTAR

BLUNDA. TÄNK PÅ NÅGOT SKÖNT ATT DU LIGGER I DET GRÖNA GRÄSET, KÄNNER DOFTEN ATT DU RÖR DIG LÄTT OCH LJUDLÖST GENOM SKOGEN, SER ETT DJUR ATT DU TITTAR BLUNDA. TÄNK PÅ NÅGOT SKÖNT ATT DU LIGGER I DET GRÖNA GRÄSET, KÄNNER DOFTEN ATT DU RÖR DIG LÄTT OCH LJUDLÖST GENOM SKOGEN, SER ETT DJUR ATT DU TITTAR UPP I TRÄDKRONORNA, KÄNNER VÄRMEN FRÅN SOLENS STRÅLAR

Läs mer

Kulörguide. Botkyrkabyggens kulörguide för ett vackert målat hem.

Kulörguide. Botkyrkabyggens kulörguide för ett vackert målat hem. Kulörguide. Botkyrkabyggens kulörguide för ett vackert målat hem. Gör ditt personliga färgval! Att välja nya färger till sitt hem, så att de uttrycker din egen personliga smak är inte alltid så lätt. Med

Läs mer

MÅLADE VÄGGAR OCH TAK. Glöm allt du vet om spackling, slipning, målning och tapetsering!

MÅLADE VÄGGAR OCH TAK. Glöm allt du vet om spackling, slipning, målning och tapetsering! MÅLADE VÄGGAR OCH TAK Glöm allt du vet om spackling, slipning, målning och tapetsering! Våra färdigmålade innertak passar också i badrummet. Våra innertak tillverkas i miljövänlig, slitstark, hårt sammanpressad

Läs mer

MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan.

MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan. MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan. Vi arbetar utifrån förste man/kvinna till kvarn... principen, så vad gäller nedan hotell, reserverar vi

Läs mer

MYCKET MER ÄN STÄD SKILLNAD GENOM ÖVERLÄGSEN SERVICE våra tjänster

MYCKET MER ÄN STÄD SKILLNAD GENOM ÖVERLÄGSEN SERVICE våra tjänster 12 9 3 6 MYCKET MER ÄN STÄD SKILLNAD GENOM ÖVERLÄGSEN SERVICE våra tjänster DYGNET RUNT STÄD MED DYGNET RUNT SERVICE 1988 var året då vi drog på oss handskarna för första gången, då som en handfull specialister

Läs mer

2000 kvm inspiration / Inredning / Trädgård / Café

2000 kvm inspiration / Inredning / Trädgård / Café 20 G A M L A U P P S A L A 2000 kvm inspiration / Inredning / Trädgård / Café Jul, jul, strålande jul... Butiken är nu fylld av glittrande dekorationer, tomtenissar, lucior, gammeldags plåtburkar, traditionella

Läs mer

Statligt Ramavtal - Möbler och inredning. Johanson Design. Delområde - Akustik- och skärmsystem. Input interiör Nord AB 556504-9060

Statligt Ramavtal - Möbler och inredning. Johanson Design. Delområde - Akustik- och skärmsystem. Input interiör Nord AB 556504-9060 Statligt Ramavtal - Möbler och inredning Delområde - Akustik- och skärmsystem Johanson Design Input interiör Nord AB 556504-9060 Avropsproduktlista nr 1 - Avtalsnummer 96-73-2014:011 Input interiör avrop@inputinterior.se

Läs mer

Fullerö Handel. Invigning av vinterträdgården. 15-års jubileum. 2000 kvm Inredning. Trädgård Café. Olika aktiviteter och teman i butiken varje vecka

Fullerö Handel. Invigning av vinterträdgården. 15-års jubileum. 2000 kvm Inredning. Trädgård Café. Olika aktiviteter och teman i butiken varje vecka Fullerö Ha n d e l 15-års jubileum Invigning av vinterträdgården Olika aktiviteter och teman i butiken varje vecka Gjutjärnsänglar 15:- (max 2/pers) 2000 kvm Inredning Reservation för slutförsäljning.

Läs mer

Drömsoffa. Prislista

Drömsoffa. Prislista Drömsoffa Prislista Skräddarsy din drömsoffa välj mellan 17 olika soffmodeller Funderar du på att bli möbeldesigner? På ILVA sätter vi dina personliga drömmar i högsätet så att du kan få leva ut din kreativitet.

Läs mer

DEC/2015 ALLT OM DÖRRAR. Nyhetsbrev Arkitekter

DEC/2015 ALLT OM DÖRRAR. Nyhetsbrev Arkitekter DEC/2015 ALLT OM DÖRRAR Nyhetsbrev Arkitekter TEMA: LJUDDÖRRAR MASSIVDÖRRAR När man pratar om ljuddörrar är det ofta massivdörrar man menar. En massivdörr är en trädörr som består av ett ramträ, en stomskiva

Läs mer

FÄRG förnyar ditt hem

FÄRG förnyar ditt hem FÄRG förnyar ditt hem Innehåll FÄRG Inred med färger Sida 5 Nordisk svalka - naturlig stillhet Sida 7 New York stil - en lite råare miljö Sida 9 DOMESTIC Standard Sida 11 Målning - grundläggande råd Sida

Läs mer

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag.

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag. SKÄRGÅRD -ett badrum som passar! Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud av badrumslösningar. Vi vill göra det enklare för dig att sätta ihop ett unikt och individuellt badrum som

Läs mer

SEX STARKA SKÄL ATT VÄLJA KÄHRS

SEX STARKA SKÄL ATT VÄLJA KÄHRS SEX STARKA SKÄL ATT VÄLJA KÄHRS QUALITY IN WOOD SINCE 1857 TRADITION INNOVATION DESIGN 1 2 3 Trä är det mest miljövänliga, vackraste och mest flexibla golvmaterial som finns. Det är därför som vi bara

Läs mer

Fixa till ditt sommarhus med Bemz!

Fixa till ditt sommarhus med Bemz! Fixa till ditt sommarhus med Bemz! Fantastiska överdrag för IKEA-soffor och fåtöljer, kuddar m.m. Använd gärna bifogade bilder, eller välj bland fler högupplösta bilder samt produktinformation här Med

Läs mer

OKT/2015 ALLT OM DÖRRAR. Nyhetsbrev Arkitekter

OKT/2015 ALLT OM DÖRRAR. Nyhetsbrev Arkitekter OKT/2015 ALLT OM DÖRRAR Nyhetsbrev Arkitekter NU BÖRJAR VI BLOGGA På Swedoor har vi som ambition att alltid vara en modern och relevant leverantör av design och innovation. Vi jobbar ständigt på att utveckla

Läs mer

Statligt Ramavtal - Möbler och inredning. Matting. Delområde - Möbler för arbete och förvaring. Input interiör Stockholm AB 556475-1492

Statligt Ramavtal - Möbler och inredning. Matting. Delområde - Möbler för arbete och förvaring. Input interiör Stockholm AB 556475-1492 Statligt Ramavtal - Möbler och inredning Delområde - Möbler för arbete och förvaring Matting Input interiör Stockholm AB 556475-1492 Avropsproduktlista nr 2 - Avtalsnummer 96-73-2014:005 Input interiör

Läs mer

Vi hoppas du kommer uppskatta årets säkraste gåva

Vi hoppas du kommer uppskatta årets säkraste gåva Vi hoppas du kommer uppskatta årets säkraste gåva Värdehandling Årets säkraste gåva När du tänker efter så finns det många saker du inte vill förlora. Dels värdefulla föremål, men kanske framförallt oersättliga

Läs mer

CadabraRenässansTM -Kollektion Smidesmöbler

CadabraRenässansTM -Kollektion Smidesmöbler CadabraRenässansTM -Kollektion Smidesmöbler Handgjorda smidesmöbler för orangerimiljö tillverkade i Florens, Italien. 1 Cadabra RenässansTM Kollektion Smidesmöbler Handgjorda smidesmöbler för orangerimiljö

Läs mer

"Jag samlar på glasögon. Tycker det är superkul att kunna välja olika glasögon beroende på vilket humör jag är på och vilka kläder jag ska ha".

Jag samlar på glasögon. Tycker det är superkul att kunna välja olika glasögon beroende på vilket humör jag är på och vilka kläder jag ska ha. "Jag samlar på glasögon. Tycker det är superkul att kunna välja olika glasögon beroende på vilket humör jag är på och vilka kläder jag ska ha". När Johanna inte är inredare och projek plugga och blogga

Läs mer

Kvalitet & Engagemang

Kvalitet & Engagemang Kvalitet & Engagemang Ett nyhetsbrev från Danfo #1 2015 Helhetskonceptet Sanirent Malmö stad - en förebild för offentliga toaletter SaniRent Helhetskoncept för bibehålle Placering och utformning i all

Läs mer

LOGGA IN INSPIRATION BÄDD. Inspiration 1. @gripsholmsverige. facebook.com/gripsholmsverige GUTZ NOBLE HOUSE TOPECO. Press

LOGGA IN INSPIRATION BÄDD. Inspiration 1. @gripsholmsverige. facebook.com/gripsholmsverige GUTZ NOBLE HOUSE TOPECO. Press Inspiration 1 2 ill du komma i kontakt med oss på Gripsholm? Fyll i dina uppgifter och ditt meddelande så återkommer vi till dig inom kort. KUNDSERICE FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE - id konsumentfrågor, vänligen

Läs mer

Garden & G R E E N HOUSE. Växthus i cederträ för nordiska trädgårdar Woodpecker Joinery

Garden & G R E E N HOUSE. Växthus i cederträ för nordiska trädgårdar Woodpecker Joinery Garden & G R E E N HOUSE Växthus i cederträ för nordiska trädgårdar Woodpecker Joinery The Bromley, med specialbeställd dörr på långsidan, 4,9 x 3 m, 15 m2 Varför välja växthus i cederträ? The Stramshall,

Läs mer

KAPPA FLEXIBELT EFTER DINA ÖNSKEMÅL

KAPPA FLEXIBELT EFTER DINA ÖNSKEMÅL KAPPA FLEXIBELT EFTER DINA ÖNSKEMÅL Kappa Original 5 Kappa Klassisk 9 Kappa Bas 13 Upphängning 17 Färger 18 1 2 KAPPA Kappa En lösning för alla Bredast utbud Oavsett vilket behov som finns i ert projekt

Läs mer

Kappa. Kapprumsinredning. Innehållsförteckning Kappa Original 3 Kappa Klassisk 7 Kappa Bas 11 Upphängning 15 Färger 16

Kappa. Kapprumsinredning. Innehållsförteckning Kappa Original 3 Kappa Klassisk 7 Kappa Bas 11 Upphängning 15 Färger 16 Kapprumsinredning Kappa Innehållsförteckning Kappa Original 3 Kappa Klassisk 7 Kappa Bas 11 Upphängning 15 Färger 16 Kappa En lösning för alla Bredast utbud Oavsett vilket behov som finns i ert projekt

Läs mer

Kök. KÖKSRUTAN en köksklassiker Storlek 50x70 Färg; blå/vit, röd/vit och svart/vit

Kök. KÖKSRUTAN en köksklassiker Storlek 50x70 Färg; blå/vit, röd/vit och svart/vit Whitecloud design 2009/2010 Kök Proffs i köket. För det dagliga arbetet i köket behövs hjälpredor som inte ger upp. Kockar uppskattar det förstklassiga hellinnet dels för dess oslagbara förmåga att suga

Läs mer

NYHET! Gyptone Quattro 70

NYHET! Gyptone Quattro 70 NYHET! Akustikundertak och -väggar med fina perforeringar NYHET! Rena, lätta ytor med behagligt ljud Skapa estetiska omgivningar med en behaglig ljudmiljö. Med den nya serien kan du designa rum med lätta,

Läs mer

Utvändig färgsättning. Hur du lyckas med färgsättning av ditt hus.

Utvändig färgsättning. Hur du lyckas med färgsättning av ditt hus. Utvändig färgsättning Hur du lyckas med färgsättning av ditt hus. Att färgsätta ditt eget hus är en både rolig och utmanande uppgift. Låt processen få ta den tid som krävs. Prova olika förslag och låt

Läs mer

2000 kvm Inredning Trädgård Café

2000 kvm Inredning Trädgård Café 00 000 kvm Inredning Trädgård Café Tel 08-8 www.fullero.nu 89 Spara denna tidning Gäller hela våren och sommaren Gamla Uppsala KUDDFODRAL Signalkuddar 0*0 cm olika motiv 9kr/st STOL FODRAL * cm Enfärgad

Läs mer

Hotell. Designanpassade. produkter från ELKO

Hotell. Designanpassade. produkter från ELKO Designanpassade produkter från ELKO Scandic Grand Central Hotell ELKO vill som ledande leverantör av designprodukter, inom elinstallation, ge dig en helhetsbild av lösningar för hotellmiljöer. I denna

Läs mer

Inzel. DESIGN: JOHN-BERTIL HÄGGSTRÖM. hansk.se

Inzel. DESIGN: JOHN-BERTIL HÄGGSTRÖM. hansk.se Inzel. DESIGN: JOHN-BERTIL HÄGGSTRÖM hansk.se Inzel stol SP Nature grafitgrå sits med bord oval samt 1-dörr, 2-dörr vitrin och sideboard 180cm Förnuft och känsla med massivt trä. Inzel är en kollektion

Läs mer

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK

PLATS FÖR MER. VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK PLATS FÖR MER VINDSTRAPPOR ClickFIX MARKNADENS BÄSTA LÄTT OCH ELEGANT TRAPPOR I BYGGSATS MED NORDISK DESIGN LOFTTRAPPAN ÖKAR BOSTADENS STORLEK VÄGGLUCKOR GÖR RUMMET STÖRRE RÄCKET RAMAR IN TRAPPAN LÅT DIG

Läs mer

INNERDÖRRAR FRÅN STAR CENTER. Välkommen in! STAR CENTER I NORRTELJE AB. Dörrleverantör sedan 1917!

INNERDÖRRAR FRÅN STAR CENTER. Välkommen in! STAR CENTER I NORRTELJE AB. Dörrleverantör sedan 1917! INNERDÖRRAR FRÅN STAR CENTER Välkommen in! STAR CENTER I NORRTELJE AB Dörrleverantör sedan 1917! FUNKIS Funkis är en modern serie dörrar med klassiskt påkostade kvaliteter. Strama former för tanken till

Läs mer

RENINGSVERK I VÄRLDSKLASS enkla och hållbara lösningar för enskilt avlopp från Conclean

RENINGSVERK I VÄRLDSKLASS enkla och hållbara lösningar för enskilt avlopp från Conclean RENINGSVERK I VÄRLDSKLASS enkla och hållbara lösningar för enskilt avlopp från Conclean Conclean har den enkla lösningen för ditt enskilda avlopp Entreprenörer som återkommer och nöjda kunder talar sitt

Läs mer

KURSPROGRAM HÖSTEN 2016

KURSPROGRAM HÖSTEN 2016 KURSPROGRAM HÖSTEN 2016 LÅT OSS INSPIRERA DIG Varmt välkommen till en ny säsong tillsammans med oss på Björn Axén Academy! Vi erbjuder kurstillfällen med bara demo eller längre kurser där du själv arbetar

Läs mer

38 hemma hos - BYGGA NYTT HUS -

38 hemma hos - BYGGA NYTT HUS - 38 hemma hos - BYGGA NYTT HUS - - BYGGA NYTT HUS - hemma hos 39 Med passion för husbyggande text maria östlund, Louise josborg Foto pär olsson Jan Eidman vet precis hur han vill ha det. Han har renoverat

Läs mer

Lekfu. Timmarna före en vernissage brukar pulsen vara

Lekfu. Timmarna före en vernissage brukar pulsen vara I sina egna verk döljer Aida Chehrehgosha ingenting. Och inom henne finns mycket svärta. Men inte bara när hon gör reklamjobb dyker lekfullheten upp. Och glädjen som också bor i henne. Möt en kontrasternas

Läs mer

DET HÄR ÄR WILLHEMLYFTET

DET HÄR ÄR WILLHEMLYFTET OM WILLHEMLYFTET 1 DET HÄR ÄR WILLHEMLYFTET Många vill bo med en standard som är jämförbar med nybyggda lägenheter. För att möta efterfrågan har vi utvecklat ett koncept som vi kallar Willhemlyftet. Det

Läs mer

Högklassiga ljudabsorbenter tillverkade av lav

Högklassiga ljudabsorbenter tillverkade av lav Högklassiga ljudabsorbenter tillverkade av lav Nordgrönas naturliga paneler är effektiva ljudabsorbenter som är handgjorda i Sverige av lav från Skandinavien. Panelerna kan ses som underhållsfria växtväggar

Läs mer

PRESSINFORMATION FRÅN STOLAB MASSIVT 2016

PRESSINFORMATION FRÅN STOLAB MASSIVT 2016 PRESSINFORMATION FRÅN STOLAB MASSIVT 2016 Kärleken till det massiva träet Stolab har tillverkat möbler sedan 1907. Det har gett företaget en värdefull skatt av kunskap som präglar hela verksamheten. Med

Läs mer

Köket hemmets samlingsplats NOVAFLEX. Byt lucka...eller nytt kök

Köket hemmets samlingsplats NOVAFLEX. Byt lucka...eller nytt kök Köket hemmets samlingsplats NOVAFLEX I N R E D N I N G A R A B Byt lucka...eller nytt kök Köket hemmets samlingsplats Köket är en central punkt i de flesta hem, en samlingsplats för familj och vänner.

Läs mer

Greveholm taklampa Björkvalen Möbler och inreding til fritidshus & hotel rum, 2013-2014

Greveholm taklampa Björkvalen Möbler och inreding til fritidshus & hotel rum, 2013-2014 Björkvallen Möbler och inreding till fritidshus & hotellrum, 2013-2014 Björkvallen Klarlackad björk Björk är ett klassiskt träslag och en symbol för nordiskt ljus. Björken är ett starkt och hårt material

Läs mer

Orrefors restaurangglas. användas

Orrefors restaurangglas. användas Orrefors restaurangglas Till för att användas KRÖGARNAS FAVORITER några av världens bästa restauranger väljer att använda glas från Orrefors. Deras gemensamma nämnare är att de värderar kvalitet, design

Läs mer

Sveriges villaägare om grannar och grannskap. Rapport september 2009

Sveriges villaägare om grannar och grannskap. Rapport september 2009 Sveriges villaägare om grannar och grannskap Rapport september 2009 Välkommen till villapanelen Villapanelen är den första oberoende och opolitiska panelen som speglar villaägarnas åsikter inom olika områden.

Läs mer

Här kommer ett förslag för ett lyft för Karlstads kommun vilket i sin tur skulle generera i många lyft tillbaka av kommunens befolkning.

Här kommer ett förslag för ett lyft för Karlstads kommun vilket i sin tur skulle generera i många lyft tillbaka av kommunens befolkning. Hej, Här kommer ett förslag för ett lyft för Karlstads kommun vilket i sin tur skulle generera i många lyft tillbaka av kommunens befolkning. I egenskap som Värmlands hjärta är Karlstad en stad fylld av

Läs mer

Plisségardiner. Unika uttryck för en personlig stil

Plisségardiner. Unika uttryck för en personlig stil Plisségardiner Unika uttryck för en personlig stil Förnya och förändra med vackra veck En plisségardin kombinerar på ett skönt sätt strama, raka linjer med mjuka och vackra tyger. Därför passar gardinen

Läs mer

En känsla av lätthet. Pressrelease 2014

En känsla av lätthet. Pressrelease 2014 En känsla av lätthet Pilot är en ny, elegant och komfortabel konferensstol som skapar känslan av lätthet i sin moderna och nätta form med millimetertunn kant. Ambitionen i designprocessen har varit att

Läs mer

Rambodal DITT NYA HEM! VÄLKOMMEN TILL. Markisexempel. Hur vill du sätta din prägel på ditt hus? för just ditt hus i broschyren

Rambodal DITT NYA HEM! VÄLKOMMEN TILL. Markisexempel. Hur vill du sätta din prägel på ditt hus? för just ditt hus i broschyren Rambodal VÄLKOMMEN TILL DITT NYA HEM! Tillsammans med PEAB erbjuder vi solskyddslösningar som enkelt kan skräddarsys utifrån just dina behov, och integreras med huset samtidigt som det byggs. Vi hjälper

Läs mer

Vi älskar New England-stilen

Vi älskar New England-stilen 4hem huset vid havet romantisk villa familjevänligt sekelskifteshem Sommarhuset är en riktig dröm, med utsikt över havet och alla moderna bekvämligheter. Thomas och Helen har inrett i New England-stil.

Läs mer

PRESTIGE. ett urval. Kvalitetstrappor i trä

PRESTIGE. ett urval. Kvalitetstrappor i trä PRESTIGE ett urval Kvalitetstrappor i trä Med känsla för material och detaljer Snickarlaget är en av Sveriges ledande tillverkare av trappor med fokus på design, nytänkande och flexibilitet. Vi är med

Läs mer

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM VISSA AV BILDERNA I DENNA BROSCHYR ÄR DIGITALA MONTAGE. RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR OCH EV TRYCKFEL. BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM besqab.se/studion TÄBY KEMISTVÄGEN 17 BOX 1328 183 13 TÄBY TELEFON 08-409

Läs mer

STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER OCH INREDNING Delområde: Möbler för möten och paus (B) Avtalsnr 96-73-2014:008 Produktlista nr 1 Sortiment: XXX

STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER OCH INREDNING Delområde: Möbler för möten och paus (B) Avtalsnr 96-73-2014:008 Produktlista nr 1 Sortiment: XXX STATLIGT RAMAVTAL MÖBLER OCH INREDNING Delområde: Möbler för möten och paus (B) Avtalsnr 96-73-2014:008 Produktlista nr 1 Sortiment: XXX EFG Kontorsmöbler AB Org.nr. 556279-4403 Kontaktuppgifter EFG European

Läs mer

Statligt Ramavtal - Möbler och inredning. Stolab. Delområde - Möbler för arbete och förvaring. Input interiör Stockholm AB 556475-1492

Statligt Ramavtal - Möbler och inredning. Stolab. Delområde - Möbler för arbete och förvaring. Input interiör Stockholm AB 556475-1492 Statligt Ramavtal - Möbler och inredning Delområde - Möbler för arbete och förvaring Stolab Input interiör Stockholm AB 556475-1492 Avropsproduktlista nr 1 - Avtalsnummer 96-73-2014:005 Input interiör

Läs mer

create oväntat flexibla skåp

create oväntat flexibla skåp create oväntat flexibla skåp Från idé och design till produktion. Över 120.000 löpmeter klädskåp produceras årligen av vår helägda fabrik i Slovakien. Cecilia Stööp, designern bakom Create Create är skåp

Läs mer

Statligt Ramavtal - Möbler och inredning. Ihreborn. Delområde - Möbler för möten och paus. Input interiör Stockholm AB 556475-1492

Statligt Ramavtal - Möbler och inredning. Ihreborn. Delområde - Möbler för möten och paus. Input interiör Stockholm AB 556475-1492 Statligt Ramavtal - Möbler och inredning Delområde - Möbler för möten och paus Ihreborn Input interiör Stockholm AB 556475-1492 Avropsproduktlista nr 1 - Avtalsnummer 96-73-2014:005 Input interiör avrop@inputinterior.se

Läs mer

Huset har fem olika in- och utgångar.

Huset har fem olika in- och utgångar. Huset har fem olika in- och utgångar. Vitt & svart uppe på berget Strax utanför Jönköping uppe på en kulle och med magnifik utsikt över Vättern har Maria och Daniel byggt ett spännande kubistiskt hus i

Läs mer

Hotel Drottning Kristina

Hotel Drottning Kristina Hotel Drottning Kristina Mitt i centrala Stockholm ligger Hotel Drottning Kristina, ett klassiskt, personligt hotell i en vacker, varsamt renoverad byggnad från förra sekelskiftet. Hotellet har 101 rum.

Läs mer

JUN /2015 ALLT OM DÖRRAR. Nyhetsbrev Arkitekter

JUN /2015 ALLT OM DÖRRAR. Nyhetsbrev Arkitekter JUN /2015 ALLT OM DÖRRAR Nyhetsbrev Arkitekter NYHET BIM-objekt för Revit Vi har under en längre tid upplevt en ökad efterfrågan på BIM-objekt. Eftersom det är viktigt för oss att vara lyhörda för marknadens

Läs mer

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service Flexibla arkivlösningar Välkommen till Sarpsborg Metall din leverantör av kontorsgarderob- arkivering- och lagringslösningar. Vi är ett

Läs mer

NYHETER OCH PRODUKTIONUTVECKLING

NYHETER OCH PRODUKTIONUTVECKLING Augusti 2009 NYHETER OCH PRODUKTIONUTVECKLING TRIUMF kallar designerduon Broberg & Riddarstråle sin ved- och tidningssamlare. Triumf är inspirerad av en klassisk förlaga men gjord för att passa nutidens

Läs mer

Möbelnytt fyller 60 år!

Möbelnytt fyller 60 år! Möbelnytt fyller 60 år! Möbelnytt - eller som vi känner det idag EM Linköping och Norrköping - fyller 60 år under 2012. Vi har tänkt att fira det tillsammans med alla våra kära kunder och har laddat med

Läs mer

Sovrum med angränsande badrum. Genom att välja färger som är lugnande och tilltalande skapas en harmoni mellan rummen. Bild från IKEA katalogen 2007.

Sovrum med angränsande badrum. Genom att välja färger som är lugnande och tilltalande skapas en harmoni mellan rummen. Bild från IKEA katalogen 2007. Inter IKEA Systems B.V. Sovrum med angränsande badrum. Genom att välja färger som är lugnande och tilltalande skapas en harmoni mellan rummen. Bild från IKEA katalogen 2007. Inter IKEA Systems B.V. Här

Läs mer

Cadabra RenässansTM -Kollektion Smidesmöbler

Cadabra RenässansTM -Kollektion Smidesmöbler Cadabra RenässansTM -Kollektion Smidesmöbler Handgjorda smidesmöbler för orangerimiljö tillverkade i Florens, Italien. Cadabra RenässansTM Kollektion Smidesmöbler Handgjorda smidesmöbler för orangerimiljö

Läs mer

CS Möbelfabrik AB i Horred

CS Möbelfabrik AB i Horred 2009-2010 Den kompletta katalogen för sovrum och hall CS Möbelfabrik AB i Horred CS Möbelfabrik AB 65 år på den svenska sängmarknaden DONNA 60-tal SPARTA furu 70-tal PERNILLA 70-tal SIGTUNA 70-tal Svensk

Läs mer

Dekorativa radiatorer

Dekorativa radiatorer InspiratioN Dekorativa radiatorer PURMO PURMO RADIATORER PURMO PURMO RADIATORER Vi bryr oss om stil. Passionerat. En personlig touch Dagens trender inom inredning handlar om att skapa ett rum med individuella

Läs mer

Mariakyrkan i Värnamo

Mariakyrkan i Värnamo Mariakyrkan i Värnamo Ny stols- och bänkinredning i kyrkorummet Värnamo stad och kommun Jönköpings län, Växjö stift JÖNKÖPINGS LÄNS MUSEUM Byggnadsvårdsrapport 2013:54 Margareta Olsson Mariakyrkan i Värnamo

Läs mer

Mobergs Möbler 50 år fira med oss 21-29 september!

Mobergs Möbler 50 år fira med oss 21-29 september! Mobergs Möbler 50 år fira med oss 21-29 september! Jubileumserbjudande Hej! För 50 år sedan, hösten 1962, startade PG Moberg en möbelbutik i Arnäsvall tillsammans med sin fru Ebba. På den tiden en av cirka

Läs mer

Plastbearbetning. Designprodukter. Formsprutning. Extrudering

Plastbearbetning. Designprodukter. Formsprutning. Extrudering Vi är Lilja Group Lilja Group är specialiserat på att forma plast. Vi arbetar huvudsakligen med extrudering, formsprutning och bearbetning. Med en flexibel produktion och korta beslutsvägar kan vi erbjuda

Läs mer

Röster från er ambassadörer detta vill ni berätta om Växjö

Röster från er ambassadörer detta vill ni berätta om Växjö Röster från er ambassadörer detta vill ni berätta om Växjö En stad där livspusslet går ihop. Närhet till stadsliv, naturliv och kulturliv. /Sebastian Villabos på Remium Aktiv Förvaltning, Klas Qvarnström

Läs mer

create oväntat flexibla skåp

create oväntat flexibla skåp oväntat flexibla skåp Från idé och design till produktion. Över 120.000 löpmeter klädskåp produceras årligen av vår helägda fabrik i Slovakien. Create är skåp för kreativ möblering Create är vår nya flexibla

Läs mer

Ett koncept med känsla av boutiquehotell för dig med en urban livsstil MED höga krav på ett sofistikerat och karismatiskt hem. Välkommen till brahe

Ett koncept med känsla av boutiquehotell för dig med en urban livsstil MED höga krav på ett sofistikerat och karismatiskt hem. Välkommen till brahe Ett koncept med känsla av boutiquehotell för dig med en urban livsstil MED höga krav på ett sofistikerat och karismatiskt hem. Välkommen till brahe suites, storslagna bostäder i mindre format. home suite

Läs mer

GRANIT. Behöver illustration. Färg stativ. Väv. Reglage. Mått

GRANIT. Behöver illustration. Färg stativ. Väv. Reglage. Mått Terrassmarkiser GRANIT Färg stativ Ral N/A Aluminium Granit är lämplig för villaterrasser, balkonger, uteserveringar, kiosker, butiker m.m. Monteras på vägg eller i tak. Armarna är tillverkade för bästa

Läs mer

Nu byggs en ny 8-stolslift

Nu byggs en ny 8-stolslift Lindvallen Sälen Barnfamiljens bästa fjällsemester. I Lindvallen kan du helhjärtat gå in för att ha kul och må bra i snön. Det bekväma boendet, den varierade skidåkningen och mängden aktiviteter gör Lindvallen

Läs mer

Fira Påsk med oss på Tandådalens Wärdshus!

Fira Påsk med oss på Tandådalens Wärdshus! Fira Påsk med oss på Tandådalens Wärdshus! FAMILJEFEST UTOMHUSAFTERSKI JAN JOHANSEN PARTYPATRULLEN MARKOOLIO LOTTA ENGBERG KIDSZON HOPPBORG VALLE SHOW SARA EDWARSSON MIDNATTSAFTERSKI DJ ALTÉGO URBAN ARTROOM

Läs mer

FUJI. FUTONBÄDDSOFFA Från danska Innovation Living. Valmöjligheter till din nya bäddsoffa. Sid 1

FUJI. FUTONBÄDDSOFFA Från danska Innovation Living. Valmöjligheter till din nya bäddsoffa. Sid 1 FUJI FUTONBÄDDSOFFA Från danska Innovation Living Valmöjligheter till din nya bäddsoffa Sid 1 Fuji futonbäddsoffa från danska Innovation Living (Läs mer om futonmadrasser genom att följa länken längst

Läs mer

Nettoprislista. Anbudsområde G Arbetsstolar

Nettoprislista. Anbudsområde G Arbetsstolar Nettoprislista Anbudsområde G Arbetsstolar Arbetsstolar Välkommen till Informa Vårt sortiment Ingen annan produkt påverkar din arbetsdag så som arbetsstolen. Våra arbetsstolar är framtagna för alla kroppar,

Läs mer

Dagskassa 43.000:- Dagskassa 92.000:-

Dagskassa 43.000:- Dagskassa 92.000:- Dagskassa 43.000:- Dagskassa 92.000:- Samma butik men två helt olika resultat för bättre kundupplevelse Ofta är det svårt att sätta fingret på varför vissa butiker säljer bättre än andra Vad är det som

Läs mer

test Rå alu miniumpulpet

test Rå alu miniumpulpet test faster 525 SC Rå alu 26 Vi Båtägare 10/2013 miniumpulpet Faster har nästan lika många år på nacken som främsta konkurrenten Buster. Vi har långtidstestat det senaste tillskottet i familjen, en styrpulpet

Läs mer

Massiv. Ditt eget unika golv. Inga kopior CREATING EXCEPTIONAL SPACES

Massiv. Ditt eget unika golv. Inga kopior CREATING EXCEPTIONAL SPACES Massiv Ditt eget unika golv. Inga kopior CREATING EXCEPTIONAL SPACES Ett golv som är lika personligt som du. Vår stavparkett i massivt trä ger alla utrymmen en exklusiv känsla. Varje unik stav kommer från

Läs mer

Inzel stol spindel Nature grafitgrå sits med bord oval samt 1-dörr, 2-dörr vitrin och sideboard 180cm

Inzel stol spindel Nature grafitgrå sits med bord oval samt 1-dörr, 2-dörr vitrin och sideboard 180cm hansk.se INZEL Inzel stol spindel Nature grafitgrå sits med bord oval samt 1-dörr, 2-dörr vitrin och sideboard 180cm FÖRNUFT & KÄNSLA MED MASSIVT TRÄ Inzel är en kollektion i massivt trä som talar till

Läs mer

Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest

Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest 2015 07 17 Inga kommentarer Guide för Formel 1 resor till Ungern & Budapest Ska du åka på Formel 1 resa till Ungern & Budapest med BE Resor kommer du vekligen

Läs mer

Klassade massivdörrar. Hus och Fastighet

Klassade massivdörrar. Hus och Fastighet Klassade massivar Hus och Fastighet Dörrar för fastighetens alla behov Nedan ser du ett urval av våra modeller. Släta ar Gedigen stomme med 110 mm ram, tät fyllning och 4 mm spärrskiva. Fanerad D43 Mönsterlagt

Läs mer

NU ÖPPNAR STORA HOTELLET I UMEÅ. IGEN.

NU ÖPPNAR STORA HOTELLET I UMEÅ. IGEN. NU ÖPPNAR STORA HOTELLET I UMEÅ. IGEN. Pressmeddelande 12 februari Stora Hotellet återinvigs 28/2-2/3: Premiärnatten tillägnas Umeåborna Det blir ingen storslagen fest för VIP-gäster, istället bjuds Umeåborna

Läs mer

Statligt Ramavtal - Möbler och inredning. Balzar Beskow. Delområde - Hörsalsmöbler. Input interiör KC AB 556534-1830

Statligt Ramavtal - Möbler och inredning. Balzar Beskow. Delområde - Hörsalsmöbler. Input interiör KC AB 556534-1830 Statligt Ramavtal - Möbler och inredning Delområde - Hörsalsmöbler Balzar Beskow Input interiör KC AB 556534-1830 Avropsproduktlista nr 1 - Avtalsnummer 96-73-2014:013 Input interiör avrop@inputinterior.se

Läs mer

Välkommen in! Entrésystem som förstärker din image

Välkommen in! Entrésystem som förstärker din image Välkommen in! Entrésystem som förstärker din image Welcome W Velkommen Välko Accueil illkommen Tervetuloa mmen Första intrycket består Du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck. Det första

Läs mer

Ökade omsättningen. med 35% Öka konkurrenskraften. Fylld med inspiration! Prins Daniels Fellowship. Lönsamma ombyggnationer.

Ökade omsättningen. med 35% Öka konkurrenskraften. Fylld med inspiration! Prins Daniels Fellowship. Lönsamma ombyggnationer. DAGLIGVARUHANDEL Öka konkurrenskraften Prins Daniels Fellowship Fylld med inspiration! Lönsamma ombyggnationer Nya heta koncept Sebastian Lindström, ICA Supermarket Sveg Ökade omsättningen med 35% Jag

Läs mer

FUJI. FUTONBÄDDSOFFA Från danska Innovation Living. Valmöjligheter till din nya bäddsoffa. Sid 1

FUJI. FUTONBÄDDSOFFA Från danska Innovation Living. Valmöjligheter till din nya bäddsoffa. Sid 1 FUJI FUTONBÄDDSOFFA Från danska Innovation Living Valmöjligheter till din nya bäddsoffa Sid 1 Fuji futonbäddsoffa från danska Innovation Living (Läs mer om futonmadrasser genom att följa länken längst

Läs mer

ALPIN TRÄNING 2016/2017 RACE ACADEMY RACE ACADEMY TIBI FIERI MELIUS

ALPIN TRÄNING 2016/2017 RACE ACADEMY RACE ACADEMY TIBI FIERI MELIUS 2016/2017 ALPIN TRÄNING S T Ö T E N S Ä L E N RACE ACADEMY RACE ACADEMY TIBI FIERI MELIUS Välkommen till STÖTEN RACE ACADEMY NYHETER 2016-2017 6-STOLSLIFT Sälens snabbaste och längsta stollift SNÖSYSTEM

Läs mer

Inriktning Affärside Rätt personal är tidskrävande när man behöver snabb hjälp

Inriktning Affärside Rätt personal är tidskrävande när man behöver snabb hjälp Hej, Vi talades i telefon tidigare idag. Här presenterar jag vårt företag. Inriktning Vi önskar dig välkommen till Hand i Hand som är ett familjebolag i byggbranschen, detta innefattar att vi åtar oss

Läs mer

Anders Bengtsson och Olof Nilsson HANTVERK ÖVER TRE GENERATIONER

Anders Bengtsson och Olof Nilsson HANTVERK ÖVER TRE GENERATIONER Anders Bengtsson och Olof Nilsson HANTVERK ÖVER TRE GENERATIONER Tofta Snickeri har satt sin prägel på Varberg sedan 1939 när företaget grundades av Åke Bengtsson. Inledningsvis bestod uppdragen av renoveringsjobb,

Läs mer

time to go wild. bring nature home creating better environments

time to go wild. bring nature home creating better environments time to go wild. bring nature home creating better environments Exotiska golv från världens skogar! Adventure är vår nya exotiska kollektion inspirerad av träslag från tre världsdelar. Golvets gedigna

Läs mer