MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 4

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 4"

Transkript

1 Nr 4 Kommunstyrelsen (21) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 12 mars 2008, klockan Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken, v. ordf. (s) Anette Levin (fp) Daniel Jensen (kd) Lisbeth Berglöv (kd) Eva Pärsson (m) Roland Björndahl (m) Ola Johansson (s) Tommy W Johansson (s) Stefan Hellman (v) Tjänstgörande ersättare Ann-Christin Larsson (kd) ersätter Per-Olof Hilmér (c) Övriga närvarande Ersättare Tjänstemän Ingmar Johansson, kommunchef Ingrid Engqvist, chefssekreterare Björn Lindquist, ekonomichef 42 Lars Nilsson, kultur- och utbildningschef 43 Johan Bengtsson, samhällsbyggnadschef Personalföreträdare Övriga Utses att justera Daniel Jensen (kd), ersättare Eva Pärsson (m) Justeringens plats och tid Melleruds kommunkontor den 14 mars 2008, Underskrifter Sekreterare... Paragrafer Ingrid Engqvist Ordförande... Robert Svensson Justerande... Daniel Jensen ANSLAG/BEVIS Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag Organ Kommunstyrelsen Datum för anslags uppsättande Datum för anslags nedtagande Förvaringsplats för protokollet Kommunkontoret Underskrift... Ingrid Engqvist

2 Kommunstyrelsen Dnr Finanspolicy, revidering Melleruds kommun antog nuvarande finanspolicy Finanspolicyn är fastställd av kommunfullmäktige och gäller även kommunens bolag. Finanspolicyn är dock inte fastställd i någon av bolagens styrelser. I samråd med Vd i Mellbo/Milab föreslås att några punkter behöver aktualiseras. I avsnitt 4.4 står det i nuvarande policy att lånen ska kunna härledas. Det finns inget behov av att härleda ett lån. Inga objektslån tas upp. I förslaget förtydligas att fullmäktige årligen beslutar om en låneram. Avsnitt 4.5 angavs tidigare att kreditförfallen skulle spridas så att max 20% förföll inom ett år. Det är mycket svårt att reglera detta vid amortering eller nyupplåning. Föreslås ändras till max 40% Avsnitt 4.7 föreslås skrivas om helt. I innevarande finanspolicy angavs att räntebindningsperioderna skulle vara anpassade så att högst 45% förändrades inom ett år. Vi avser nu att börja utnyttja möjligheterna med räntederivat i enlighet med punkt Ränteswapar ger möjlighet att reglera räntestrukturen löpande, det ger möjlighet att vid amortering eller nyupplåning anpassa riskspridningen till den gällande finanspolicyn. Avsnitt 8.2 ändras till avrapportering vid delårsbokslut i stället för nuvarande tertialsrapport. Förslag till reviderad finanspolicy. Arbetsutskottets beslut , 70. Kommunfullmäktige fastställer reviderad finanspolicy enligt föreliggande förslag.

3 Kommunstyrelsen Dnr Motion om skolmat i Melleruds kommun Mikael Olsson (sd) har skrivit en allmän motion om skolmat. Han skriver att det krävs skollunch och mellanmål för- och eftermiddag för att eleverna ska kunna ta till sig kunskap och slippa ta med sig pengar till skolan. Att införa mellanmål två gånger per dag kan kosta upp emot 2 miljoner kronor. Det är inte möjligt att inom kultur- och utbildningsnämndens nuvarande ekonomiska ram genomföra något av detta utan att det ger negativa ekonomiska konsekvenser för andra verksamheter. Förslag till svar på motion. Arbetsutskottets beslut , 67. Kommunfullmäktige avslår motionen med hänvisning till att det inte föreligger någon laglig skyldighet för kommunen att servera mellanmål och att kultur- och utbildningsnämnden idag saknar medel för en sådan förändring.

4 Kommunstyrelsen Dnr Medborgarförslag om att bygga en förbränningsanläggning för sopor i Mellerud Mikael Karlsson har den 10 maj 2007 lämnat in ett medborgarförslag med begäran att Melleruds kommun ska bygga en förbränningsfabrik för likvidering av sopor och avfall i Mellerud. Kostnaderna för att uppföra samt driva en förbränningsanläggning är mycket stora. Förbränningsanläggningar har uppförts i Melleruds närhet som exempelvis Lidköping, Karlstad, Uddevalla samt Trollhättan. Behovet av ytterligare anläggning i regionen bedöms vara liten. Avfallsförbränningen framtid är även omdiskuterad då vissa kritiker motsätter sig förbränning. Förslag till svar på medborgarförslag. Arbetsutskottets beslut , 55. Kommunfullmäktige avslår medborgarförslaget med hänvisning till att det inte finns behov av förbränningsanläggning i Mellerud och att nuvarande avfallshantering är den mest lönsamma för kommunen.

5 Kommunstyrelsen Dnr Motion om belysning av cykel-/gångbana i Dals Rostock Mikael Olsson (sd) har den 6 december 2006 lämnat in en motion med förslag på belysning av cykel-/gångbana i Dals Rostock. Då Brunnsvägen ägs av Vägverket är detta inte en kommunal fråga. Förslag till svar på motion. Arbetsutskottets beslut , 56. Kommunfullmäktige avslår motionen med hänvisning till att Brunnsvägen ägs av Vägverket och det är därför inte en kommunal fråga.

6 Kommunstyrelsen Dnr Motion om förlängning av gång- och cykelväg längs Brunnsvägen i Dals Rostock Mikael Olsson (sd) har den 1 mars 2007 lämnat in en motion med förslag på förlängning av gång- och cykelväg längs Brunnsvägen i Dals Rostock. Då Brunnsvägen ägs av Vägverket samt att området ligger utanför den gränsdragning som Tekniska nämnden den 31 augusti 1999 antog för tätbebyggt område så är detta inte en kommunal fråga. Förslag till svar på motion. Arbetsutskottets beslut , 57. Kommunfullmäktige avslår motionen med hänvisning till att Brunnsvägen ägs av Vägverket och det är därför inte en kommunal fråga.

7 Kommunstyrelsen Dnr Motion om förbättring av vägkorsning Brunnsvägen i Dals Rostock/ länsväg 166 Mikael Olsson (sd) har den 1 mars 2007 lämnat in en motion med förslag på förbättring av vägkorsning Brunnsvägen i Dals Rostock/länsväg 166. Då Brunnsvägen och länsväg 166 ägs av Vägverket samt att de ligger utanför den gränsdragning som Tekniska nämnden den 31 augusti 1999 antog för tätbebyggt område så är detta inte en kommunal fråga. Förslag till svar på motion. Arbetsutskottets beslut , 58. Kommunfullmäktige avslår motionen med hänvisning till att Brunnsvägen och länsväg 166 ägs av Vägverket och det är därför inte en kommunal fråga.

8 Kommunstyrelsen Dnr Medborgarförslag om att göra Mellerud till ett samhälle som helt står för sin egen elförsörjning, både vad gäller fabriker, företag och bostäder Mikael Karlsson begär att Melleruds kommun skall göra Mellerud till ett samhälle som helt står för sin egen elförsörjning. Mikael Karlsson skriver att vägen till att nå dit är att kommunen avsätter pengar till byggandet av kommunala vindkraftverk, solvärmeanläggningar m.m. Kommunen jobbar med energiplanering och energieffektivisering samt underlättar och informerar om alternativa energikällor. Förslag till svar på medborgarförslag. Arbetsutskottets beslut , 46. Kommunfullmäktige avslår medborgarförslaget med hänvisning till att kommunen arbetar aktivt med energifrågorna redan idag.

9 Kommunstyrelsen Dnr Medborgarförslag om att sätta upp allmän anslagstavla Mikael Karlsson har den 8 juni 2007 lämnat in ett medborgarförslag med begäran att kommunen placerar ut en stor allmän anslagstavla med tak någonstans på torget i Mellerud. Melleruds kommun har anslagstavlor i samtliga kommundelar och inget ytterligare behov kan ses. Förslag till svar på medborgarförslag. Arbetsutskottets beslut , 72. Kommunfullmäktige anser medborgarförslaget besvarat med hänvisning till att Melleruds kommun redan arbetar med frågan.

10 Kommunstyrelsen Dnr Angående uppsägning av avtal med idrottsföreningar De drift- och underhållsavtal som Melleruds kommun har tecknat med idrottsföreningar som verkar i kommunen löper ut den 31 december Uppsägningstiden är nio månader. Flera av dessa avtal är tecknade långt tillbaka i tiden och samtliga avtal bör ses över då förändringar har skett under årens lopp. Samhällsbyggnadschefens promemoria Arbetsutskottets beslut , 93. Kommunstyrelsens beslut Kommunstyrelsen beslutar att ge samhällsbyggnadsförvaltningen i uppdrag att säga upp samtliga drift- och underhållsavtal med idrottsföreningarna. att ge samhällsbyggnadsförvaltningen i uppdrag att, tillsammans med kultur- och fritidsutvecklaren, se över rutiner och avtal för samtliga drift- och underhållsavtal med idrottsföreningarna. Expedieras Samhällsbyggnadsförvaltningen Kultur- och fritidsutvecklaren

11 Kommunstyrelsen Dnr Medborgarförslag om att Melleruds kommun betalar och inför en lokal TV-kanal Mikael Karlsson har den 16 april 2007 lämnat in ett medborgarförslag med krav på att Melleruds kommun betalar och inför en lokal TV-kanal. Att starta en lokal-tv kanal finansierat genom kommunala skattemedel är inte förenligt med det kommunala uppdraget. En kommun har inte heller möjlighet att använda sig av reklamintäkter som finansiering. Förslaget får ses som ett förslag som bör lämnas till det privata näringslivet. Förslag till svar på medborgarförslag. Arbetsutskottets beslut , 44. Kommunfullmäktige avslår medborgarförslag med hänvisning till att starta en lokal- TV kanal finansierad genom kommunala skattemedel är inte förenligt med det kommunala uppdraget.

12 Kommunstyrelsen Dnr Medborgarförslag om att kommunen inför ett kommunalt älgsafari Mikael Karlsson har den 16 april 2007 lämnat in ett medborgarförslag med krav på att kommunen inför ett kommunalt älgsafari. Att bedriva älghägn finansierat genom kommunala skattemedel är inte förenligt med det kommunala uppdraget. Dessutom finns i våra grannkommuner liknande hägn i privat regi. Förslaget får ses som ett förslag som bör lämnas till det privata näringslivet där inte kommunala pengar ska konkurrera på en marknad för privat företagande. Förslag till svar på medborgarförslag. Arbetsutskottets beslut , 45. Kommunfullmäktige avslår medborgarförslag med hänvisning till att bedrivande av älghägn finansierat genom kommunala skattemedel är inte förenligt med det kommunala uppdraget.

13 Kommunstyrelsen Dnr Medborgarförslag om att sätta upp en webbkamera i Mellerud Stine Sörum, Mellerud, har den 8 maj 2007 lämnat in ett medborgarförslag med förslag att en webbkamera sätts upp vid Torget och kopplas till kommunens hem. Hemn för Melleruds kommun utvecklas ständigt och just nu arbetas med att göra den mer tillgänglig. Webbkameror har diskuterats i flera omgångar och just nu är det inte prioriterat men kommer troligen att bli när annat prioriterat arbete är klart. För att göra det möjligt att sätta upp webbkamera måste också ärendet utredas vidare och erforderliga tillstånd sökas. Förslag till svar på medborgarförslag. Arbetsutskottets beslut , 46. Kommunfullmäktige ställer sig positiv till medborgarförslag intentioner och kommunen arbetar med frågan efter den prioritering som görs med hänsyn till budget.

14 Kommunstyrelsen Dnr Medborgarförslag om att kommunen ska påverka staten att bygga ett superfängelse i Melleruds närhet Mikael Karlsson, har den 7 maj 2007 lämnat in ett medborgarförslag med begäran om att kommunen arbetar för att det byggs ett superfängelse eller ett vanligt fängelse i utkanten av Mellerud. Kriminalvården planerar redan för ca 2000 nya platser i gamla och nya anstalter. Att i detta läge försöka påverka lokaliseringen upplevs därför som uteslutet. Förslag till svar på medborgarförslag. Arbetsutskottets beslut , 68. Kommunfullmäktige avslår medborgarförslaget med hänvisning till att ansvaret för byggande av kriminalvårdsanstalter ligger på Kriminalvården som redan planerar för ca nya platser i gamla och nya anstalter. Att i detta läge försöka påverka lokaliseringen upplevs därför som uteslutet.

15 Kommunstyrelsen Dnr Motion om förändring av delgivning av kommunfullmäktigeutskick Mikael Olsson (sd) har den 1 mars 2007 lämnat in en motion med förslag på förändring av delgivning av kommunfullmäktigeutskick. Motionen lämnades in den 1 mars 2007 och en begäran om förtydligande skickades till motionären efter arbetsutskottets sammanträde den 13 mars Eftersom ännu inget förtydligande lämnats till kommunen och då svar på motion bör lämnas inom ett år, förutsätter vi att motionären inte längre uppfattar motionen som angelägen och aktuell. Förslag till svar på motion. Arbetsutskottets beslut , 69. Kommunfullmäktige beslutar lägga motionen till handlingarna med hänvisning till att motionären inte hörsammat begäran om förtydligande.

16 Kommunstyrelsen Dnr Medborgarförslag om att upprätta ett s.k. CyberMellerud på kommunens hem Mikael Karlsson har den 30 april 2007 lämnat in ett medborgarförslag med begäran att kommunen upprättar ett s.k. CyberMellerud på kommunens hem. Melleruds kommun har tillsammans med övriga dalslandskommuner köpt upp ett verktyg för att bygga våra hemsidor. Detta verktyg stödjer inte alla typer av programmering och ett fullt upprättat Cyber Mellerud är inte möjligt utan att genomföra en ny upphandling av verktyg för hemn som stödjer denna typ av programmering. Möjligen kan dagens leverantör av hem vidareutveckla sitt verktyg men till en stor kostnad, en investering som inte finns möjlig idag. Förslag till svar på medborgarförslag. Arbetsutskottets beslut , 71. Kommunfullmäktige avslår medborgarförslaget med hänvisning till att verktyget för Melleruds kommun hem inte stödjer möjligheten att utveckla ett CyberMellerud.

17 Kommunstyrelsen Dnr Medborgarförslag om att kommunen bygger ett skogshotell I medborgarförslag begär Mikael Karlsson att kommunen bygger ett skogshotell. Enligt Kommunallagens 2 kapitlet 8, om Kommunernas och landstingens befogenheter, får kommuner genomföra åtgärder för att allmänt främja näringslivet i kommunen. Till de allmänt näringsfrämjande åtgärderna hör att tillhandahålla mark till näringslivet för dess lokaler och övriga anläggningar. Däremot är det generellt sett inte en kommunal uppgift att tillgodose näringslivets behov av lokaler. Förslag till svar på medborgarförslag. Arbetsutskottets beslut , 73. Kommunfullmäktige avslår medborgarförslaget med hänvisning till att det i första hand är privata intressens uppgift att bygga hotell.

18 Kommunstyrelsen Dnr Dnr Sunnanå Hamn Kommunstyrelsens ordförande och kommunchefen lämnar en aktuell redovisning angående Sunnanå Hamn. Kommunstyrelsens beslut Kommunstyrelsen godkänner redovisningen.

19 Kommunstyrelsen Redovisning av delegationsbeslut Följande delegeringsbeslut redovisas vid dagens sammanträde: Kommunchefen: Kommunalt förköp 4 8/2008 Tillstånd att använda kommunvapnet 1/2008 Avvisa begäran om utlämnande av allmän handling 1 2/2008 Samordnaren: Riksfärdtjänst/Färdtjänst 3-4/2008 Ekonomichefen: Lån 1/2008 Administrative chefen: Pensionsärenden 1/2008 Samhällsbyggnadschefen Parkeringstillstånd 7-12/2008 Trafikföreskrifter 2/2008 Assistent samhällsbyggnadsförvaltningen Bostadsanpassningsbidrag 4 12/2008 Kommunstyrelsens beslut Kommunstyrelsen godkänner redovisning.

20 Kommunstyrelsen Anmälan Dnr Länsstyrelsens inspektion av överförmyndaren enligt föräldrabalken och förmynderskapsförordningen. Dnr 2008.M Byggnadsnämnden beslutade den 20 februari 2008, 24, att bevilja strandskyddsdispens från 7 kap. 16 miljöbalken. Anmälan avser strandskyddsdispens för nybyggnad av förråd på fastigheten Ränsliden 1:46. Dnr 2008.M Byggnadsnämnden beslutade den 20 februari 2008, 29, att bevilja strandskyddsdispens från 7 kap. 16 miljöbalken. Anmälan avser strandskyddsdispens för nybyggnad av transformatorstation på fastigheten Källsviken 1:4. Dnr 2007.M Byggnadsnämnden beslutade den 20 februari 2008, 33, att bevilja strandskyddsdispens från 7 kap. 16 miljöbalken. Anmälan avser strandskyddsdispens för nybyggnad av garage med pannrum på fastigheten Ryr 1:58. Dnr 2007.M Byggnadsnämnden beslutade den 20 februari 2008, 34, att bevilja strandskyddsdispens från 7 kap. 16 miljöbalken. Anmälan avser strandskyddsdispens för nybyggnad av öppen dansbana på fastigheten Krökersrud 1:84. Dnr 2008.M Byggnadsnämnden beslutade den 20 februari 2008, 36, att bevilja strandskyddsdispens från 7 kap. 16 miljöbalken. Anmälan avser strandskyddsdispens för nybyggnad av friggebod på fastigheten Norra Kroken 1:16. Kommunstyrelsens beslut Kommunstyrelsen godkänner redovisningen.

21 Kommunstyrelsen Rapporter Kommunstyrelsens ledamöter och kommunchefen rapporterar från sammanträden m.m: Inför Dalslands Kanal AB ägarmöte 13/3 Kommunstyrelsens beslut Kommunstyrelsen godkänner redovisningen.

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunfullmäktige (20)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunfullmäktige (20) Nr 3 Kommunfullmäktige 2008-03-26 1(20) Plats och tid Tingshuset, Mellerud, onsdagen den 26 mars 2008, klockan 19.00 19.55 Beslutande Enligt närvarolista Tjänstgörande ersättare Enligt närvarolista Övriga

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 8. Melleruds Bolagshus AB (7)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 8. Melleruds Bolagshus AB (7) Nr 8 Melleruds Bolagshus AB 2009-09-09 1(7) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 9 september 2009, klockan 11.00 12.05 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf. (S) Per-Olof

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 4. Melleruds Bolagshus AB 2007-08-15 1(7) Lena Engdahl Stefan Hellman

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 4. Melleruds Bolagshus AB 2007-08-15 1(7) Lena Engdahl Stefan Hellman Nr 4 Melleruds Bolagshus AB 2007-08-15 1(7) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 15 augusti 2007, klockan 11.20-11.55 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken, v. ordf. (s) Anette

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Melleruds Bolagshus AB (6)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Melleruds Bolagshus AB (6) Nr 1 Melleruds Bolagshus AB 2010-02-10 1(6) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 10 februari 2010, klockan 08.30 09.55 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf. (S) Per-Olof

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 7. Kommunstyrelsen 2007-08-15 1(10) Lena Engdahl Stefan Hellman

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 7. Kommunstyrelsen 2007-08-15 1(10) Lena Engdahl Stefan Hellman Nr 7 Kommunstyrelsen 2007-08-15 1(10) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 15 augusti 2007, klockan 08.30-11.05 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken, v. ordf. (s) Anette Levin

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 10

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 10 Nr 10 Kommunstyrelsen 2009-08-12 1(13) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 12 augusti 2009, klockan 08.30-11.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf. (S) Anette

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 23. Kommunstyrelsens arbetsutskott (32)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 23. Kommunstyrelsens arbetsutskott (32) Nr 23 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2006-12-05 1(32) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 5 december 2006, klockan 08.30-12.15, 13.05-16.30 Beslutande Robert Svensson (c) Johnny Stücken

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 4

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 4 Nr 4 Kommunstyrelsen 2010-03-16 1(5) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 16 mars 2010, klockan 15.00 17.40 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf. (S) Anette Levin

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 13. Kommunstyrelsens arbetsutskott (12)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 13. Kommunstyrelsens arbetsutskott (12) Nr 13 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2006-05-30 1(12) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 30 maj 2006, klockan 08.30-12.10, 13.00-16.00 Beslutande Robert Svensson (c) Johnny Stücken (s)

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 11

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 11 Nr 11 Kommunstyrelsen 2008-11-05 1(13) Plats och tid Hotell Laholmen, Strömstad, onsdagen den 5 november 2008, klockan 10.00 12.05 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken, v. ordf. (s) Per-Olof

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3 Nr 3 Kommunstyrelsen 2009-02-11 1(12) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 11 februari 2009, klockan 08.30 10.45 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf. (S) Per-Olof

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 9. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-04-20 1(15)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 9. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-04-20 1(15) Nr 9 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-04-20 1(15) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 20 april 2010, klockan 08.30-11.15 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf.

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 21. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2005-10-11 1(21)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 21. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2005-10-11 1(21) Nr 21 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2005-10-11 1(21) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 11 oktober 2005, klockan 08.30-12.15, 13.00 16.45 Beslutande Robert Svensson (c) Johnny Stücken

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 9. Kommunstyrelsens arbetsutskott (16)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 9. Kommunstyrelsens arbetsutskott (16) Nr 9 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2006-04-04 1(16) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 4 april 2006, klockan 08.30-12.10, 13.00 16.00 Beslutande Robert Svensson (c) Johnny Stücken (s)

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunstyrelsen 2005-03-09 1(16)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunstyrelsen 2005-03-09 1(16) Nr 3 Kommunstyrelsen 2005-03-09 1(16) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 9 mars 2005, klockan 08.30-12.05 Beslutande Robert Svensson (c) Johnny Stücken (s) Gunnar Karlsson (c) Stig Larsson

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunstyrelsens arbetsutskott (13)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunstyrelsens arbetsutskott (13) Nr 1 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2009-01-13 1(13) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 13 januari 2009, klockan 08.30-12.10, 13.00-15.45 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) 1-9 Johnny

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 18. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-10-04 1(18) Eva Pärsson Ola Johansson

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 18. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-10-04 1(18) Eva Pärsson Ola Johansson Nr 18 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-10-04 1(18) Plats och tid Melleruds kommunkontor, måndagen den 4 oktober 2010, klockan 13.00-16.35 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf.

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 20. Kommunstyrelsens arbetsutskott (15)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 20. Kommunstyrelsens arbetsutskott (15) Nr 20 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2014-11-04 1(15) Tid och plats Tisdagen den 4 november 2014, klockan 08.30 12.30, i Skållerudsrummet Beslutande Ledamöter Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken,

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 11

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 11 Nr 11 Kommunstyrelsen 2009-09-09 1(16) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 9 september 2009, klockan 08.30 10.55, 12.05 12.10 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf.

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 8. AB Melleruds Bolagshus 2011-11-02 1(7)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 8. AB Melleruds Bolagshus 2011-11-02 1(7) Nr 8 AB Melleruds Bolagshus 2011-11-02 1(7) Plats och Melleruds kommunkontor, onsdagen den 2 november 2011 sammanträdestid klockan 08.30 10.55 Beslutare Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf.

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2011-03-08 1(17)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2011-03-08 1(17) Nr 3 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2011-03-08 1(17) Plats och Melleruds kommunkontor, tisdagen den 8 mars 2011, sammanträdestid klockan 08.30 12.30 Beslutare Robert Svensson, ordf. (C) Daniel Jensen (KD)

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 16. Kommunstyrelsens arbetsutskott (13)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 16. Kommunstyrelsens arbetsutskott (13) Nr 16 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2009-09-08 1(13) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 8 september 2009, klockan 08.30-12.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf.

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 20. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2007-09-25 1(23)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 20. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2007-09-25 1(23) Nr 20 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2007-09-25 1(23) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 25 september 2007, klockan 08.30-12.00, 13.00 16.00 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 7. Kommunstyrelsens arbetsutskott (22)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 7. Kommunstyrelsens arbetsutskott (22) Nr 7 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-03-11 1(22) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 11 mars 2008, klockan 08.30-12.05, 13.05-15.55 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken,

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunfullmäktige (10)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunfullmäktige (10) Nr 1 Kommunfullmäktige 2013-01-23 1(10) Tid och plats Onsdagen den 23 januari 2013, klockan 18.00 19.30 i Tingshuset Beslutande Ledamöter Enligt närvarolista Tjänstgörande ersättare Enligt närvarolista

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunfullmäktige (14) Anna Granlund, sekreterare Björn Lindquist, ekonomichef 19

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunfullmäktige (14) Anna Granlund, sekreterare Björn Lindquist, ekonomichef 19 Nr 3 Kommunfullmäktige 2018-03-21 1(14) Tid och plats Onsdagen den 21 mars 2018, klockan 18.00 19.30, i Tingshuset Beslutande Ledamöter Enligt närvarolista Tjänstgörande ersättare Enligt närvarolista Övriga

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-01-12 1(11)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-01-12 1(11) Nr 1 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-01-12 1(11) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 12 januari 2010 klockan 08.30-12.10 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf.

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 11. Kommunstyrelsen 2010-11-03 1(18)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 11. Kommunstyrelsen 2010-11-03 1(18) Nr 11 Kommunstyrelsen 2010-11-03 1(18) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 3 november 2010, klockan 08.30 11.20, 12.00-12.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf.

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Anette Levin (fp), ersättare Daniel Jensen (kd)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Anette Levin (fp), ersättare Daniel Jensen (kd) Nr 2 Kommunstyrelsen 2008-12-13 1(21) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 13 februari 2008, klockan 08.30 12.35 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken, v. ordf. (s) Per-Olof

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 8. Kommunfullmäktige (14)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 8. Kommunfullmäktige (14) Nr 8 Kommunfullmäktige 2010-11-17 1(14) Plats och tid Tingshuset, Mellerud, onsdagen den 17 november 2010, klockan 19.00 20.00 Beslutande Enligt närvarolista Tjänstgörande ersättare Enligt närvarolista

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1 Nr 1 Kommunstyrelsen 2010-01-13 1(14) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 13 januari 2010, klockan 08.30 12.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf. (S) Per-Olof

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunfullmäktige (13) Ingmar Johansson, kommunchef Björn Lindquist, ekonomichef 10

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunfullmäktige (13) Ingmar Johansson, kommunchef Björn Lindquist, ekonomichef 10 Nr 2 Kommunfullmäktige 2015-02-25 1(13) Tid och plats Onsdagen den 25 februari 2015, klockan 18.00 19.15, i Tingshuset Beslutande Ledamöter Enligt närvarolista Tjänstgörande ersättare Enligt närvarolista

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 8. Kommunfullmäktige (15)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 8. Kommunfullmäktige (15) Nr 8 Kommunfullmäktige 2017-09-27 1(15) Tid och plats Onsdagen den 27 september 2017, klockan 18.00 19.07, i Tingshuset i Mellerud Beslutande Ledamöter Enligt närvarolista Tjänstgörande ersättare Enligt

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunstyrelsen 2016-01-13 1(19)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunstyrelsen 2016-01-13 1(19) Nr 1 Kommunstyrelsen 2016-01-13 1(19) Tid och plats Onsdagen den 13 januari 2016, klockan 08.30 12.30, i Dalslandsrummet Beslutande Ledamöter Tommy W Johansson (S) Christine Andersson (S) Marianne Sand

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 12. Kommunstyrelsens arbetsutskott (19)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 12. Kommunstyrelsens arbetsutskott (19) Nr 12 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-05-19 1(19) Plats och tid Melleruds kommunkontor, måndagen den 19 maj 2008, klockan 08.30-12.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken, v. ordf.

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 9. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2005-03-22 1(23)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 9. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2005-03-22 1(23) Nr 9 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2005-03-22 1(23) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen 22 mars 2005, klockan 08.30-12.05, 13.00 17.15 Beslutande Robert Svensson (c) Johnny Stücken (s) Eva

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunstyrelsen (18) Eva Pärsson Roland Björndahl Tommy W Johansson (S) Katarina Norgren

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunstyrelsen (18) Eva Pärsson Roland Björndahl Tommy W Johansson (S) Katarina Norgren Nr 3 Kommunstyrelsen 2011-03-09 1(18) Plats och Melleruds kommunkontor, onsdagen den 9 mars 2011, sammanträdestid klockan 08,30-11,00 Sammanträdet återupptas klockan 11,55-12,00 Beslutare Robert Svensson,

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 22. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2006-11-21 1(24)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 22. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2006-11-21 1(24) Nr 22 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2006-11-21 1(24) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 21 november 2006, klockan 08.30-12.10, 12.50-18.00 Beslutande Robert Svensson (c) Johnny Stücken

Läs mer

Sofia Vikström, Migrationsverket 44

Sofia Vikström, Migrationsverket 44 Nr xx Kommunfullmäktige 2015-05-20 1(14) Tid och plats Onsdagen den 20 maj 2015, klockan 18.00 19.40, i Tingshuset Beslutande Ledamöter Enligt närvarolista Tjänstgörande ersättare Enligt närvarolista Övriga

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 4. Kommunstyrelsens arbetsutskott (15)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 4. Kommunstyrelsens arbetsutskott (15) Nr 4 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2005-02-22 1(15) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 22 februari 2005, klockan 08.30 12.00, 13.00 16.00 Beslutande Robert Svensson (c) Eva Pärsson (m)

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 10. Kommunstyrelsen (17)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 10. Kommunstyrelsen (17) Nr 10 Kommunstyrelsen 2006-11-08 1(17) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 8 november 2006, klockan 08.30-11.30 Beslutande Robert Svensson (c) Gunnar Karlsson (c) Stig Larsson (fp) Eva Pärsson

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 9. Kommunstyrelsen 2006-10-11 1(13)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 9. Kommunstyrelsen 2006-10-11 1(13) Nr 9 Kommunstyrelsen 2006-10-11 1(13) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 11 oktober 2006, klockan 08.30-12.05 Beslutande Robert Svensson (c) Johnny Stücken (s) Gunnar Karlsson (c) Daniel

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunstyrelsens arbetsutskott (20)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunstyrelsens arbetsutskott (20) Nr 2 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-01-15 1(20) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 15 januari 2008, klockan 08.30-12.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken, v. ordf.

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 23. Kommunstyrelsens arbetsutskott (18)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 23. Kommunstyrelsens arbetsutskott (18) Nr 23 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-12-14 1(18) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 14 december 2010, klockan 08.30-12.00, 13.00-14.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Miljö- och hälsorådet 2010-02-22 1(7)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Miljö- och hälsorådet 2010-02-22 1(7) Nr 1 Miljö- och hälsorådet 2010-02-22 1(7) Plats och tid Melleruds kommunkontor, måndagen den 22 februari 2010, klockan 13.00-16.00 Beslutande Robert Svensson (c) KS Daniel Jensen (kd) SN Harald Ericsson

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 24. Kommunstyrelsens arbetsutskott (15)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 24. Kommunstyrelsens arbetsutskott (15) Nr 24 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-12-16 1(15) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 16 december 2008, klockan 08.30-12.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken, v. ordf.

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunstyrelsens arbetsutskott (16) Eva Pärsson Ola Johansson

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunstyrelsens arbetsutskott (16) Eva Pärsson Ola Johansson Nr 2 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2007-01-30 1(16) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 30 januari 2007, klockan 08.30-11.45, 12.45-16.00 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken,

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunstyrelsen (15)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunstyrelsen (15) Nr 3 Kommunstyrelsen 2014-03-12 1(15) Tid och plats Onsdagen den 12 mars 2014, klockan 08.30 12.00, i Dalslandsrummet Beslutande Ledamöter Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf. (S) Jeanette

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 5. Kommunfullmäktige 2006-05-17 1(11)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 5. Kommunfullmäktige 2006-05-17 1(11) Nr 5 Kommunfullmäktige 2006-05-17 1(11) Plats och tid Tingshuset, Mellerud, onsdagen den 17 maj 2006, klockan 19.00 21.15 Beslutande Enligt närvarolista Tjänstgörande ersättare Enligt närvarolista Övriga

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 9. Kommunstyrelsens arbetsutskott (14)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 9. Kommunstyrelsens arbetsutskott (14) Nr 9 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2016-04-05 1(14) Tid och plats Tisdagen den 5 april 2016, klockan 08.30 12.00, i Skållerudsrummet Beslutande Ledamöter Tommy W Johansson, ordf. (S) Gunnar Karlsson (C)

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 17. Kommunstyrelsens arbetsutskott (17)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 17. Kommunstyrelsens arbetsutskott (17) Nr 17 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2009-09-22 1(17) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 22 september 2009, klockan 08.30-12.00, 13.00-15.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 15. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-08-12 1(22)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 15. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-08-12 1(22) Nr 15 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-08-12 1(22) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 12 augusti 2008, klockan 08.30-12.00, 13.00 15.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken,

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 11. Kommunstyrelsen (6) Peter Ljungdahl (C) Daniel Jensen Ulf Rexefjord

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 11. Kommunstyrelsen (6) Peter Ljungdahl (C) Daniel Jensen Ulf Rexefjord Nr 11 Kommunstyrelsen 2017-11-22 1(6) Tid och plats Onsdagen den 22 november 2017, klockan 17.00 17.30, i Tingshuset i Mellerud Beslutande Ledamöter Tommy W Johansson (S) Thomas Hagman (S) Martin Eriksson

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 13. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-06-02 1(18)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 13. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-06-02 1(18) Nr 13 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-06-02 1(18) Plats och tid Melleruds kommunkontor, måndagen den 2 juni 2008, klockan 08.30-12.00, 13.00 16.00 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken,

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2006-01-24 1(13)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2006-01-24 1(13) Nr 2 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2006-01-24 1(13) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 24 januari 2006, klockan 08.30-12.00, 13.00 17.15 Beslutande Robert Svensson (c) Johnny Stücken (s)

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 10. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-04-22 1(19)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 10. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-04-22 1(19) Nr 10 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-04-22 1(19) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 22 april 2008, klockan 08.30-12.20 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken, v. ordf.

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 7. Kommunfullmäktige (15)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 7. Kommunfullmäktige (15) Nr 7 Kommunfullmäktige 2005-09-28 1(15) Plats och tid Tingshuset, Mellerud, onsdagen den 28 september 2005 klockan 19.00 20.00 Beslutande Enligt närvarolista Tjänstgörande ersättare Enligt närvarolista

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 5

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 5 Nr 5 Kommunstyrelsen 2009-04-08 1(15) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 8 april 2009, klockan 08.30 12.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf. (S) Per-Olof Hilmér

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2 Nr 2 Kommunstyrelsen 2010-02-10 1(15) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 10 februari 2010, klockan 10.10 12.20 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf. (S) Per-Olof

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 6. Kommunstyrelsen (14)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 6. Kommunstyrelsen (14) Nr 6 Kommunstyrelsen 2005-05-04 1(14) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 4 maj 2005, klockan 08.30-12.20 Beslutande Robert Svensson (c) 64-71, 73-75 Gunnar Karlsson (c) 64-70, 72-75 Stig

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 4. Kommunfullmäktige (14)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 4. Kommunfullmäktige (14) Nr 4 Kommunfullmäktige 2010-05-19 1(14) Plats och tid Tingshuset, Mellerud, onsdagen den 19 maj 2010, klockan 19.00 20.10 Beslutande Enligt närvarolista Tjänstgörande ersättare Enligt närvarolista Övriga

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 19. Kommunstyrelsens arbetsutskott (21)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 19. Kommunstyrelsens arbetsutskott (21) Nr 19 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2007-09-11 1(21) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 11 september 2007, klockan 08.30-12.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken, v.

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 16. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-09-07 1(14)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 16. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-09-07 1(14) Nr 16 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-09-07 1(14) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 7 september 2010, klockan 08.30-12.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf.

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 5. Kommunstyrelsen (17)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 5. Kommunstyrelsen (17) Nr 5 Kommunstyrelsen 2006-05-03 1(17) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 3 maj 2006, klockan 08.30-12.05 Beslutande Robert Svensson (c) Johnny Stücken (s) Gunnar Karlsson (c) Stig Larsson

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 4. Kommunstyrelsen 2012-04-04 1(19) Michael Melby. Tommy W Johansson. Katarina Norgren

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 4. Kommunstyrelsen 2012-04-04 1(19) Michael Melby. Tommy W Johansson. Katarina Norgren Nr 4 Kommunstyrelsen 2012-04-04 1(19) Plats och Melleruds kommunkontor, onsdagen den 4 april 2012, sammanträdestid klockan 08.30 12.15, 13.10 14.30 Beslutare Robert Svensson, ordf. (C) 37-45, 47-51 Johnny

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 10. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2011-06-07 1(15)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 10. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2011-06-07 1(15) Nr 10 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2011-06-07 1(15) Plats och Melleruds kommunkontor, tisdagen den 7 juni 2011, sammanträdestid klockan 08.30 12.30 Beslutare Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken,

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2013-01-22 1(19) Eva Pärsson (M) Michael Melby

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2013-01-22 1(19) Eva Pärsson (M) Michael Melby Nr 2 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2013-01-22 1(19) Tid och plats Tisdagen den 22 januari 2013, klockan 08.30 12.10, 13.00 16.00 i Skållerudsrummet Beslutande Ledamöter Robert Svensson, ordf. (C) Johnny

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Miljö- och hälsorådet (7)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Miljö- och hälsorådet (7) Nr 2 Miljö- och hälsorådet 2013-05-13 1(7) Tid och plats Måndagen den 13 maj 2013, klockan 13.00 16.00, i Bolstadsrummet Beslutande Ledamöter Robert Svensson, ordf. (C) Kommunstyrelsen Daniel Jensen (KD)

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 21. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2015-10-20 1(21) Andreas Jonsson (S)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 21. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2015-10-20 1(21) Andreas Jonsson (S) Nr 21 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2015-10-20 1(21) Tid och plats Tisdagen den 20 oktober 2015, klockan 08.30 12.00, 13.00 16.30 i Skållerudsrummet Beslutande Ledamöter Tommy W Johansson, ordf. (S) Andreas

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunfullmäktige (14)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunfullmäktige (14) Nr 1 Kommunfullmäktige 2015-01-28 1(14) Tid och plats Onsdagen den 28 januari 2015, klockan 18.00 19.00, i Tingshuset Beslutande Ledamöter Enligt närvarolista Tjänstgörande ersättare Enligt närvarolista

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunfullmäktige (13)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunfullmäktige (13) Nr 2 Kommunfullmäktige 2010-03-24 1(13) Plats och tid Tingshuset, Mellerud, onsdagen den 24 mars 2010, klockan 19.00 19.40 Beslutande Enligt närvarolista Tjänstgörande ersättare Enligt närvarolista Övriga

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 20. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-11-02 1(18)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 20. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-11-02 1(18) Nr 20 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-11-02 1(18) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 2 november 2010, 5lockan 08.30-12.00, 13.00-16.00 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken,

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 8. Kommunfullmäktige (15)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 8. Kommunfullmäktige (15) Nr 8 Kommunfullmäktige 2008-10-22 1(15) Plats och tid Tingshuset, Mellerud, onsdagen den 22 oktober 2008, klockan 19.00 19.20 Beslutande Enligt närvarolista Tjänstgörande ersättare Enligt närvarolista

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 22. Kommunstyrelsens arbetsutskott (20)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 22. Kommunstyrelsens arbetsutskott (20) Nr 22 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-11-18 1(20) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 18 november 2008, klockan 08.30-12.10, 13.00-15.45 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunfullmäktige (14) Ingmar Johansson, kommunchef. Helen Backlund, Dalslands Konstmuseum

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunfullmäktige (14) Ingmar Johansson, kommunchef. Helen Backlund, Dalslands Konstmuseum Nr 3 Kommunfullmäktige 2013-03-20 1(14) Tid och plats Onsdagen den 20 mars 2013, klockan 18.00 18.55, i Tingshuset Beslutande Ledamöter Enligt närvarolista Tjänstgörande ersättare Enligt närvarolista Övriga

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 22. Kommunstyrelsens arbetsutskott (22)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 22. Kommunstyrelsens arbetsutskott (22) Nr 22 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2005-10-25 1(22) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 25 oktober 2005, klockan 08.30-12.10, 13.00-16.30 Beslutande Robert Svensson (c) Johnny Stücken

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunfullmäktige (17)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunfullmäktige (17) Nr 2 Kommunfullmäktige 2008-02-27 1(17) Plats och tid Tingshuset, Mellerud, onsdagen den 27 februari 2008, klockan 19.00 20.15 Beslutande Enligt närvarolista Tjänstgörande ersättare Enligt närvarolista

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunstyrelsen 2005-02-09 1(16)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunstyrelsen 2005-02-09 1(16) Nr 2 Kommunstyrelsen 2005-02-09 1(16) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 9 februari 2005, klockan 08.30-12.45 Beslutande Robert Svensson (c) Gunnar Karlsson (c) Stig Larsson (fp) Daniel

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunstyrelsen (17) Onsdagen den 9 januari 2013, klockan , i Dalslandsrummet

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunstyrelsen (17) Onsdagen den 9 januari 2013, klockan , i Dalslandsrummet Nr 1 Kommunstyrelsen 2013-01-09 1(17) Tid och plats Onsdagen den 9 januari 2013, klockan 08.30 11.15, i Dalslandsrummet Beslutande Ledamöter Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf. (S) Jeanette

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sida 1(11) Kommunstyrelsens arbetsutskott 2015-03-12

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sida 1(11) Kommunstyrelsens arbetsutskott 2015-03-12 SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sida 1(11) Plats och tid Örestensrummet, kommunhuset, Kinna, klockan 08.00-08.45 Beslutande M Margareta Lövgren C Leif Sternfeldt MBP Henry Sandahl S Lisa Dahlberg V Eivor Hellman

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunfullmäktige (15)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunfullmäktige (15) Nr 1 Kommunfullmäktige 2007-01-31 1(15) Plats och tid Tingshuset, Mellerud, onsdagen den 31 januari 2007, klockan 19.00 Beslutande Enligt närvarolista Tjänstgörande ersättare Enligt närvarolista Övriga

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 12. Kommunstyrelsen (17)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 12. Kommunstyrelsen (17) Nr 12 Kommunstyrelsen 2011-11-02 1(17) Plats och Melleruds kommunkontor, onsdagen den 2 november 2011, sammanträdestid klockan 10.55 12.30 Beslutare Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf.

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 17. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2011-10-05 1(14) Eva Pärsson (M) Michael Melby

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 17. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2011-10-05 1(14) Eva Pärsson (M) Michael Melby Nr 17 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2011-10-05 1(14) Plats och Melleruds kommunkontor, onsdagen den 5 oktober 2011, sammanträdestid klockan 08.30 12.00 Beslutare Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken,

Läs mer

Kommunkontoret kl Ulrika Thulin, ordförande Kerstin Andersson, 1:e vice ordförande Catharina Tann, 2:e vice ordförande

Kommunkontoret kl Ulrika Thulin, ordförande Kerstin Andersson, 1:e vice ordförande Catharina Tann, 2:e vice ordförande Sida 1 (8) Plats och tid Kommunkontoret kl 08.40 11.30 Beslutande Ulrika Thulin, ordförande Kerstin Andersson, 1:e vice ordförande Catharina Tann, 2:e vice ordförande Övriga deltagande Göran Olsson, förvaltningschef

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 13

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 13 Nr 13 Kommunstyrelsen 2009-11-04 1(20) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 4 november 2009, klockan 08.30 12.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf. (S) Per-Olof

Läs mer

Kommunkontoret Agneta Henriksson. Justerande Sven-Erik Sjöstrand ANSLAG/BEVIS

Kommunkontoret Agneta Henriksson. Justerande Sven-Erik Sjöstrand ANSLAG/BEVIS Plats och tid Kommunkontoret, sammanträdesrummet Karpen, 14.00-16.10 1 (14) Beslutande Arnold Andréasson (C), ordförande Hans Stifors (PF), tjänstgörande ersättare Lars Svensson (S), 2:e vice ordförande

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 13. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-06-15 1(22) Eva Pärsson

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 13. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-06-15 1(22) Eva Pärsson Nr 13 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-06-15 1(22) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 15 juni 2010, klockan 08.30-12.05, 13.00-15.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken,

Läs mer

Rådhuset, 11 juni 2015, kl 09.00-11.45

Rådhuset, 11 juni 2015, kl 09.00-11.45 1 1 Plats och tid Rådhuset, 11 juni 2015, kl 09.00-11.45 Beslutande Enligt särskild förteckning, sidan 2 Övriga närvarande Enligt särskild förteckning, sidan 2 Utses att justera Justeringens plats och

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunstyrelsens arbetsutskott (20) Eva Pärsson (m) 21-36, 38 Ola Johansson

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunstyrelsens arbetsutskott (20) Eva Pärsson (m) 21-36, 38 Ola Johansson Nr 3 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-01-29 1(20) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 29 januari 2008, klockan 08.30-12.00, 13.00-16.05 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken,

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunfullmäktige (21) Ingmar Johansson, kommunchef Helena Stor Hansson, kommunutvecklare 1

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunfullmäktige (21) Ingmar Johansson, kommunchef Helena Stor Hansson, kommunutvecklare 1 Nr 1 Kommunfullmäktige 2016-01-27 1(21) Tid och plats Onsdagen den 27 januari 2016, klockan 18.00 18.50, i Tingshuset Beslutande Ledamöter Enligt närvarolista Tjänstgörande ersättare Enligt närvarolista

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunstyrelsen (32)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunstyrelsen (32) Nr 1 Kommunstyrelsen 2011-01-12 1(32) Plats och Melleruds kommunkontor, onsdagen den 12 januari 2011 sammanträdestid klockan 08.30 12.00 Beslutare Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf. (S)

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr. Valnämnden (14) Karin Johansson Monica Björndahl Mari - Ann Edmark

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr. Valnämnden (14) Karin Johansson Monica Björndahl Mari - Ann Edmark Nr Valnämnden 2011-03-29 1(14) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 29 mars 2011, klockan 17.30 19.00 Beslutande Lennart Karlsson (c) Reine Dahlman (s) Karin Johansson (kd) Monica Björndahl

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunstyrelsen (15)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunstyrelsen (15) Nr 2 Kommunstyrelsen 2006-02-08 1(15) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 8 februari 2006, klockan 08.30 11.40 Beslutande Robert Svensson (c) Gunnar Karlsson (c) Stig Larsson (fp) Daniel

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunstyrelsens arbetsutskott (23)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunstyrelsens arbetsutskott (23) Nr 1 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2005-01-11 1(23) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 11 januari 2005, klockan 08.30-12.25, 13.20 17.50 Beslutande Robert Svensson (c) 1-7, 9-22 Johnny

Läs mer

Sammanträdesdatum

Sammanträdesdatum 1(13) Plats och tid Kommunhuset, Svalöv, kl 13.30-14.35 Beslutande Ej tjänstgörande ersättare Övriga deltagare Jan Zielinski (S) Fredrik Jönsson (C), ordf Teddy Nilsson (SD), vice ordf Olof Röstin (M)

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 7. Kommunfullmäktige (17)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 7. Kommunfullmäktige (17) Nr 7 Kommunfullmäktige 2006-09-27 1(17) Plats och tid Tingshuset, Mellerud, onsdagen den 27 september 2006, klockan 19.00 20.05 Beslutande Enligt närvarolista Tjänstgörande ersättare Enligt närvarolista

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 14. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-08-10 1(21) Ola Johansson

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 14. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-08-10 1(21) Ola Johansson Nr 14 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-08-10 1(21) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 10 augusti 2010, klockan 08.30-12.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf.

Läs mer

Kommunkontoret kl

Kommunkontoret kl 1 (8) Plats och tid Kommunkontoret kl. 16.00-18.50 Beslutande Övriga deltagande Marie Gärdby, (C) ordförande Kent Holmer, (S) 1:e vice ordförande Viveca Dahlqvist (PF) 2:e vice ordförande Mikael Malm,

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 10. Kultur- och utbildningsnämnden (13)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 10. Kultur- och utbildningsnämnden (13) Nr 10 Kultur- och utbildningsnämnden 2016-11-23 1(13) Tid och plats onsdagen den 23 november 2016, klockan 08.30 12.00, i Dalslandsrummet Beslutande Ledamöter Rune Stenén, ordf. (C) Henrik Sandberg (MP)

Läs mer

Kommunkontoret Djurås , kl. 14:

Kommunkontoret Djurås , kl. 14: Kommunstyrelsen 2018-11-08 1 (17) Plats och tid Kommunkontoret Djurås, kl. 13:00-13:30 Beslutande Ledamöter Fredrik Jarl (C), ordförande Kerstin Stenquist (C) Erik Warg (C) Irene Homman (S) Tomas Fredén

Läs mer