HemPC ska vara enkelt, tryggt och ekonomiskt. HemPC fortsätter att vara förmånligt även 2007

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "HemPC ska vara enkelt, tryggt och ekonomiskt. HemPC fortsätter att vara förmånligt även 2007"

Transkript

1 HemPC fortsätter att vara förmånligt även 2007 Vi på Siemcenter hjälper till med ett förmånligt HemPC erbjudande för era anställda - med fortsatt kostnadsneutralitet för er. HemPC ska vara enkelt, tryggt och ekonomiskt.

2 Vilka är Siemcenter AB? Så här tycker några av våra nöjda kunder Siemcenter är flexibla och löser problem snabbt. De är också innovativa och tar fram nya spännande lösningar. Purchasing Manager, Suzanne Persson, SAS AB, Corporate Purchasing Det är kul att jobba med Siemcenter, de har en hög servicegrad och löser problem direkt om de uppstår. IT-Chef, Anders Franzén, HGL International AB Siemcenter erbjuder bra priser, snabba leveranser och lovar aldrig mer än vad de kan hålla. Anders Alvarsson, STO Scandinavia AB En nära partner till tillverkarna Siemcenter AB har en nära och personlig kontakt med tillverkare av de produkter vi erbjuder. Vi tycker att det är viktigt att en partner inte bara förmedlar en tillverkares produkter utan också kan tillse att eventuella problem löses med rätt kompetens. Personer i ledande befattning på Siemcenter AB har arbetat hos eller varit partner till Fujitsu Siemens Computers som är vår största leverantör, under många år. Det innebär att vi alla har relevanta kunskaper och erfarenheter som kommer dig som kund till godo. HemPC med Siemcenter AB Siemcenter är en av de största leverantörerna på den svenska HemPC-marknaden. Vårt HemPC-koncept bygger på att ge er som kund stöd i HemPC-affären och säkerställa att den blir lyckad, kostnadsneutral och minimerar administration. Varje HemPC-projekt drivs av en erfaren projektledare från upphandling till slutförd leverans. En dedikerad Service Manager kommer att vara en garant för god service och support av alla sorts ärenden under hela avtalstiden. Vi ser HemPC-affären som ett flerårigt ansvarstagande där vi före, under och efter avtalsperioden agerar som er förlängda resurs. Vi administrerar idag över nöjda HemPC användare för små och stora företag, kommuner och landsting. Nedan finner ni några exempel: Atlas Copco Bergs Kommun HSB ICA Kungliga Biblioteket Löfbergs Lila Riksarkivet SAS TeliaSonera Tierps Kommun Åklagarväsendet Värmdö Kommun

3 Bli en nöjd HempPC kund! Vårt måtto är att HemPC ska vara enkelt, tryggt och ekonomiskt Enkelt Tryggt Personalen kan beställa via webb, fax eller post. Ni erbjuds en samordnarwebb under hela avtalsperioden där all info finns rörande ert HemPC projekt, en databas med all relevant information om den anställdes bruttolöneavdrag, datorpaket och dess historik på uppkomna ärenden, etc. Vi tar hand om personalens alla frågor rörande HemPC, före och under hela avtalsperioden. Vi har lång erfarenhet av HemPC, från starten Vi har över nöjda HemPC användare. Vi tar hand om allt i projektet, vi lämnar inget åt slumpen. Ekonomiskt Vi sköter administrationen. Ni får ett mycket konkurrenskraftigt pris/prestanda. Ni får inga överraskande kostnader, allt är kostnadsneutralt. Nya regler från 2007 I Regeringens budgetförslag för 2007, som presenterades den 16 oktober 2006, framgår det att reglerna för HemPC eventuellt kan förändras från 1 januari En förmånsbeskattning föreslås träda ikraft den 1 januari 2007 på 2400 kronor per år för de personer som har ett pågående HemPC avtal. Vilket innebär att vid en marginalskatt på 32% får du betala 64 kronor per månad i förmånsvärde. På förmånsvärdet, som är pensionsgrundande, betalar även arbetsgivaren sociala avgifter. HemPC reformen fortsätter dock att vara mycket förmånlig jämfört med ett vanligt köp i butik. Uträkningar visar att det är upp till 38% billigare än att handla i butik. Förmånsbeskattningen på 2400 kronor är ett schablon värde vilket innebär att ju närmare max avdraget på kronor per år man kommer, desto lönsammare blir det. Vi på Siemcenter är nöjda med att HemPC reformen kommer att vara kvar. Den unika trygghet som HemPC innebär, i form av tjänster som support, service och garanti samt extra försäkringar, saknar motsvarighet på marknaden. Kompletterar företaget erbjudandet till sina anställda med vårt Digitala Hemmet koncept uppnås en helhetslösning i särklass.

4 Vi tar hand om era anställda Information till arbetstagaren Vi hjälper er att informera om hela HemPC-erbjudandet till era anställda. Detta sker genom att vi publicerar erbjudandet via en lösenordsskyddad webbsida där de erbjudna även gör sina beställningar. En beställningsbroschyr distribueras även till alla som skall erbjudas HemPC. Där återfinns ett telefonnummer till PreSale support för hjälp och råd kring erbjudandet samt ett hyresavtal som ska gälla mellan er och den anställde. Vi ansvarar för att ta fram förslag på ett hyresavtal som är anpassat efter era villkor. Vi genomför också en demonstration i samarbete med Fujitsu-Siemens. Där visas produkterna vid en s.k. demodag där era anställda får tillfälle att prova produkterna samt få svar på eventuella frågor. Allt för att arbetstagaren skall känna sig trygg i valet av produkter. Efter beställningsperioden När beställningsperioden är slut kontrollerar vi att alla beställningar har rätt data och att bruttolönesumman per beställning inte överstiger 833 kr. Vi kontrollerar också att alla avtal mellan arbetsgivare och arbetstagare har inkommit och är undertecknade. Därefter sammanställer vi beställningarna och sänder över dem till er för godkännande. När vi erhållit ordergodkännande skickar vi beställningen vidare till tillverkarna för produktion. Estimerad leveranstid kommuniceras till arbetstagaren via vår hemsida. Vår kundtjänst är öppen vardagar 09:00-17:00 och står till tjänst med svar på frågor rörande t.ex. leverans och eventuella andra frågor kring HemPC erbjudandet. Säker leverans till era anställda Vi har eget logistikcenter med stor kapacitet som står för all sampackning och transport. Under 2005 bipackade och levererade logistikcentret ut HemPC-paket, varav under november och december månad. Leverans sker till den anställdes bostad på kvällstid 17:00-22:00, och aviseras per telefon. Innan leverans sker, kontrolleras och funktionstestas varje dator för att upptäcka eventuella DOA-maskiner (Dead on Arrival).

5 Produkter med komplett tjänstepaket Långsiktigt produkturval Vi har valt ut de senaste produkterna från de bästa tillverkarna för att erbjuda era anställda ett HemPC-paket som kommer att räcka minst de kommande tre låneåren. Till produkterna har vi även paketerat viktiga tjänster som ger användarna hjälp vid t.ex. installation eller servicärenden. Support - hjälper med det mesta Arbetstagaren har tre års fri HemPC-support, vilket innebär telefonstöd 08:00 22:00 alla dagar om året. Supporten börjar gälla från leveransdatum och omfattar hela HemPC paketet via ett och samma telefonnummer (020-nummer). Supporten används för samtliga nedanstående ärenden: Hjälp med den dagliga användningen av fabriksinstallerat operativsystem. Hjälp med programvarorna Microsoft Works samt Microsoft Office. Hjälp med installation av produkter samt medföljande programvaror. Hjälp med skrivarinstallation, skrivarinställningar och utskrifter från programmen. Hjälp med enklare frågor om maskinutrustning och konfigurering. Registrering av felanmälan såsom service, skadeanmälan och försäkringsärenden. Samtliga service-, skade- och försäkringsärenden handläggs via supporten som också meddelar vilken åtgärd som tas. Vid svarstider över fem minuter erbjuds en callback-funktion vilket innebär att supporten ringer upp användaren på angivet nummer. Service och garanti Under tre år gäller garanti med hämta/lämna service för dator och tillhörande bildskärm. Efter registrerad felanmäld produkt aviseras hämtning av datorn/bildskärmen hos den anställde. Vår servicegivare hämtar felande dator eller bildskärm på angiven bostadsadress, ersätter felaktig komponent samt returnerar utrustningen inom tio arbetsdagar till samma adress. Hämtning och returleverans sker vardagar 08:00 21:00 efter avisering. Gällande övriga produkter såsom skrivare, högtalare, tangentbord samt mus m.m. skickas en ersättningsprodukt hem till den anställde inom sex arbetsdagar efter registrerad felanmäld produkt. Hur efterlevs dessa krav? Om supporten konstaterar att supportärendet övergår till att vara ett serviceärende registeras detta hos Fujitsu-Siemens servicecenter. Samtidigt som detta sker får vi identisk information vilket gör att vi kan ha kontroll över alla garantiärenden som uppstår och även följa upp dem så att tidsramarna efterlevs. Vår Service Manager - Er kontaktperson För att minimera arbete och störningar för er och ge de anställda bästa möjliga utbyte av sin hemdator utses en Service Manager för varje HemPC-projekt för att hantera alla frågor och fungera som er kontaktperson under hela avtalsperioden.

6 Vi tar hand om administrationen Siemona - Siemcenters administrationssystem Genom väl inarbetade rutiner erbjuder vi er en effektiv hantering av all administration. Vi tar bl.a. hand om följande administrativa områden: Försäkringsärenden Förändring av hyresfaktura Köhantering och omlokalisering Utköp Värdering Återlämning För att kunna ha kontroll över dessa administrativa områden använder vi ett webb baserat administra-tionssystem. Det hanterar allt från beställningar till försäkringsärenden och återlämningar. Ni som kund ges även möjlighet att via Internet logga in i systemet och ta del av status och rapporter för era anställdas HemPC-paket under hela avtals-perioden fr.o.m. beställning. Finansiering Vi erbjuder attraktiv finansiering genom vårt eget finansbolag, Ceptum Finans. Hos oss är anpassning av finansieringen efter behov en självklarhet för att skapa minsta friktion i vår kunds organisation. Fördelen med eget finansbolag är bland annat att vi kan korta ner handläggningstiden på försäkringsärenden. Den vanligaste formen idag är hyra över 36 månader med fast ränta. Vid avtalstidens slut lämnas HemPC-paketet tillbaka eller köps till marknadsvärde. Trygga försäkringslösningar Försäkringsskyddet omfattar alla levererade produkter och vid nyttjande av försäkringsskyddet krävs ingen självrisk. Till Allriskförsäkringen kan ni välja ett antal tilläggsmoment som skyddar er som arbetsgivare mot oförutsedda kostnader under HemPC projekttiden. Försäkringsskyddet gäller i 36 månader från undertecknat leveransgodkännande. Alla produkter är försäkrade under utleverans och vid eventuella servicetransporter under avtalsperioden. Skadereglering Siemcenter administrerar alla försäkringsärenden som uppkommer under avtalsperioden. Ärendet registreras i vårt ärendehanteringssystem där alla uppgifter finns om den anställde, respektive utrustning, bruttolöneavdrag samt vilket försäkringsskydd som gäller. Ert åtagande kring skadereglering är endast att underteckna skaderegleringsblanketten samt vara behjälplig i de fall vi inte får påskrift från den anställde. Vi hanterar hela HemPC-projektet så att ni i stort sett bara behöver göra löneavdragen. Tillsammans ser vi till att era anställda får ett förmånligt HemPC-erbjudande - kostnadsneutralt för er.

Hem-pc. Finansiering av. Tillsammans med samordnaren på ert företag och datorleverantören hjälper vi er göra rätt från början!

Hem-pc. Finansiering av. Tillsammans med samordnaren på ert företag och datorleverantören hjälper vi er göra rätt från början! Finansiering av Hem-pc 2005 Foto: Niklas Kämpargård/bildarkivet.se Tillsammans med samordnaren på ert företag och datorleverantören hjälper vi er göra rätt från början! Trygghet för arbetsgivare och anställd

Läs mer

HemPC Information till företaget och den anställde

HemPC Information till företaget och den anställde Information till företaget och den anställde www.network.se Bakgrund I oktober 1997 beslutade riksdagen om att undanta PC för utbildningsändamål från förmånssbeskattning. Beslutet gjorde- och gör det möjligt

Läs mer

Inledande text UPPHANDLING AV REKLAMBYRÅTJÄNSTER

Inledande text UPPHANDLING AV REKLAMBYRÅTJÄNSTER Inledande text UPPHANDLING AV REKLAMBYRÅTJÄNSTER Kommunförbundet Västernorrland inbjuder leverantörer att lämna anbud för upphandling av reklambyråtjänster i enlighet med angivna förutsättningar i detta

Läs mer

Volkswagen Fleet Support Maximal kontroll minimal administration

Volkswagen Fleet Support Maximal kontroll minimal administration Volkswagen Fleet Support Maximal kontroll minimal administration Frigör resurser genom enkel hantering, finansiering och administration. Med Fleet Support får du mer kapacitet över till företagets kärnverksamhet.

Läs mer

Audi Fleet Support lika bra kontroll över bilkostnaderna som personalkostnaderna

Audi Fleet Support lika bra kontroll över bilkostnaderna som personalkostnaderna Maximal kontroll minimal administration. 1 Audi Fleet Support lika bra kontroll över bilkostnaderna som personalkostnaderna En enkel hantering, finansiering och administration ger dig och ditt företag

Läs mer

FÖRMÅNS CYKEL. En förmån för bättre hälsa, miljö och produktivitet. SÅ ENKELT KOMMER NI IGÅNG: Läs mer! BESLUT & AVTAL VÄLJ CYKEL CYKLA!

FÖRMÅNS CYKEL. En förmån för bättre hälsa, miljö och produktivitet. SÅ ENKELT KOMMER NI IGÅNG: Läs mer! BESLUT & AVTAL VÄLJ CYKEL CYKLA! FÖRMÅNS CYKEL En förmån för bättre hälsa, miljö och produktivitet. SÅ ENKELT KOMMER NI IGÅNG: 1 2 3 BESLUT & AVTAL VÄLJ CYKEL CYKLA! Läs mer! v Hur funkar det? Som arbetsgivare kan ni välja att erbjuda

Läs mer

EPOSTSERVICE. Därför är EpostService så effektiv! www.epostservice.se. - Ger dig nya kunder. Ett enda utskick räcker! En bild säger mer än 1000 ord.

EPOSTSERVICE. Därför är EpostService så effektiv! www.epostservice.se. - Ger dig nya kunder. Ett enda utskick räcker! En bild säger mer än 1000 ord. - Ger dig nya kunder Därför är EpostService så effektiv! EpostService gör dina kunder lönsammare genom att du håller dem informerad om vad ditt företag erbjuder. Detta gör du via nyhetsbrev och enkäter

Läs mer

Ett löneavdrag kan vara riktigt kul.

Ett löneavdrag kan vara riktigt kul. Ett förmånligt bilinnehav för dig och dina anställda. Ett löneavdrag kan vara riktigt kul. Audi Personalbil - billigare än privatägt Löneavdraget innehåller: Personalbil är en förmånsbil som företag kan

Läs mer

Ökad medlemsnytta. PLUS webshop MEDLEMSNYTTA FÖR ORGANISATIONER

Ökad medlemsnytta. PLUS webshop MEDLEMSNYTTA FÖR ORGANISATIONER = fler medlemmar Vill ni öka nyttan med att vara medlem i er organisation? MEDLEMSFÖRMÅNER ÄR VIKTIGA. PLUS är ett koncept för att hjälpa intressestyrda organisationer att öka upplevd medlemsnytta inom

Läs mer

Fleet Support. Maximal kontroll minimal administration

Fleet Support. Maximal kontroll minimal administration Fleet Support Maximal kontroll minimal administration Fleet Support lika bra kontroll över bilkostnaderna som personalkostnaderna En enkel hantering, finansiering och administration ger dig och ditt företag

Läs mer

Anbudslämnaren skall ej vara föremål för ansökan om konkurs, tvångslikvidation, ackord eller liknande förhållande

Anbudslämnaren skall ej vara föremål för ansökan om konkurs, tvångslikvidation, ackord eller liknande förhållande Årjängs kommun Skallkrav Diarie UPH-2014-34 Namn Telefoniprodukter Detta dokument är en kopia på upphandlingens elektroniska skallkravsformulär. Skallkravsformuläret ska besvaras elektroniskt genom att

Läs mer

Ett steg längre inom Print och IT

Ett steg längre inom Print och IT Ett steg längre inom Print och IT TDO som IT-partner. Alla företag är i behov av IT-kompetens, men det är inte alla företag som kan eller vill anställa en IT-specialist. Låt oss berätta hur vi kan ta över

Läs mer

Framtidens skolfoto är redan här.

Framtidens skolfoto är redan här. i samarbete med Jarocka AB Framtidens skolfoto är redan här. Modernt och professionellt Flexibelt och bra för miljön Funktionellt och konsumentvänligt Minimal administration för skolan Minimal administration

Läs mer

Volkswagen Personalbil

Volkswagen Personalbil Volkswagen Personalbil Ge din personal en värdefull förmån som inte kostar företaget något Billigare än privatägd bil Personalbil är en förmånsbil som företag kan erbjuda sina anställda, en kostnadsneutral

Läs mer

INNEHÅLLSFÖRTECKNING. Version 1

INNEHÅLLSFÖRTECKNING. Version 1 MANUAL DPST INNEHÅLLSFÖRTECKNING Att logga in...2 Kund vill lämna in (förregistrerat paket)... 3 Kund vill lämna in paket (ej förregistrerat)... 7 Kund hämtar ut paket (ej VaruEfterKrav)... 12 Kund hämtar

Läs mer

UtvecklingavErIT-miljö. Hjälp med datorproblem Allmän IT-support

UtvecklingavErIT-miljö. Hjälp med datorproblem Allmän IT-support UtvecklingavErIT-miljö Hjälp med datorproblem Allmän IT-support Affärsidé TMD Technology har som affärsidé att erbjuda våra kunder prisvärda datorlösningar. Vi kan finna lösningar på Era datorproblem,

Läs mer

Leverans och installation

Leverans och installation Leverans och installation Övergripande beskrivning Partner54 erbjudande benämns PSS (Partner Service Solution). Med PSS kombinerar Partner54 tjänster, hårdvaru- och mjukvaruimplementering, arbetsflödes-hantering

Läs mer

Avtal om fastighetsanslutning

Avtal om fastighetsanslutning Sida 1 av 5 Avtal om fastighetsanslutning Bilaga 5 Allmänna villkor Tack för att du valt att anlita oss för leverans av någon eller några av rubricerade Tjänster. Vi är IP Sweden AB med organisationsnummer

Läs mer

Volkswagen Personalbil

Volkswagen Personalbil Volkswagen Personalbil Ge din personal en värdefull förmån som inte kostar företaget något BILLIGARE ÄN PRIVATÄGD BIL Personalbil är en förmånsbil som företag kan erbjuda till sina anställda, en kostnadsneutral

Läs mer

Handledning/Beskrivning för användning av INLEVERANS i WISUM

Handledning/Beskrivning för användning av INLEVERANS i WISUM Handledning/Beskrivning för användning av INLEVERANS i WISUM Beskrivning av rollerna beställare/inköpare, leveransgodkännare Syfte med beskrivningen: Att leverans godkänna aktiva/öppna beställningar på

Läs mer

SEAT PERSONALBIL 2013 ENJOYNEERING

SEAT PERSONALBIL 2013 ENJOYNEERING SEAT PERSONALBIL 2013 ENJOYNEERING GE DIN PERSONAL NÅGOT FINT. FÖRMÅNLIGT FÖR PERSONALEN. KOSTNADSNEUTRALT FÖR FÖRETAGET. Billigare än privatägd bil Personalbil är en förmånsbil som företag kan erbjuda

Läs mer

Information. ALLT ni BEHÖVER VETA OM SOCKGROSSISTENS försäljning. för SKOLKLASSER. Vi lämnar alltid ett års garanti på våra produkter

Information. ALLT ni BEHÖVER VETA OM SOCKGROSSISTENS försäljning. för SKOLKLASSER. Vi lämnar alltid ett års garanti på våra produkter Information ALLT ni BEHÖVER VETA OM SOCKGROSSISTENS försäljning Ett enkelt sätt att TJÄNA PENGAR för SKOLKLASSER och FÖRENINGAR Vi lämnar alltid ett års garanti på våra produkter VÄLKOMMEN till SOCKGROSSISTEN!

Läs mer

Övertorneå kommun Offertförfrågan 2013-08-30

Övertorneå kommun Offertförfrågan 2013-08-30 Övertorneå kommun Offertförfrågan 2013-08-30 DIREKTUPPHANDLING till lågt värde Ny sargutrustning till Hockeyplanen i Svanstein Övertorneå kommun önskar offert på ny sargutrustning till hockeyplanen i Svanstein.

Läs mer

A Good Connection. Connect IT Connect Office Connect Finans

A Good Connection. Connect IT Connect Office Connect Finans A Good Connection Connect IT Connect Office Connect Finans Det bästa av tre världar Connect är den enda samarbetspartnern ni behöver inom IT, kontorsmaskiner och finansiering. Genom oss har ni tillgång

Läs mer

Viktigt att veta innan du börjar

Viktigt att veta innan du börjar Namnlappar Viktigt att veta innan du börjar Innan vi börjar med din design så betalar du 150:- i en startavgift som du sedan får tillbaks på fakturan då du beställer dina namnlappar. (har du redan en

Läs mer

Toyota Personalbil - una fördelar för både arbetsgivaren oc Toyota Personalbil unika fördelar för både arbetsgivaren och den anställde

Toyota Personalbil - una fördelar för både arbetsgivaren oc Toyota Personalbil unika fördelar för både arbetsgivaren och den anställde Toyota Personalbil - una fördelar för både arbetsgivaren oc Toyota Personalbil unika fördelar för både arbetsgivaren och den anställde Flera bilmodeller att välja mellan! www.toyota.se/personalbil Toyota

Läs mer

Enkel lista... 11 Detaljerad lista... 12 Jämför med order... 12

Enkel lista... 11 Detaljerad lista... 12 Jämför med order... 12 Innehållsförteckning ANVÄNDARHANDLEDNING FÖR EXDER REPORDER...2 UPPDATERA ARTIKLAR...2 LISTA ARTIKLAR...2 UPPDATERA PARTNERS ARTIKLAR...2 LISTA PARTNERS ARTIKLAR...3 UPPDATERA STANDARDARTIKLAR...3 LISTA

Läs mer

"En löneförmån, du knappt behöver förhandla om."

En löneförmån, du knappt behöver förhandla om. SIMPLY CLEVER Billigare än privatägd bil. Personalbil är en förmånsbil som företag kan erbjuda till sina anställda, en kostnadsneutral personalförmån som vanligtvis finansieras genom att företagets anställda

Läs mer

OPERATIONELL LEASING. Toyota Fleet Lease bekväm och effektiv biladministration.

OPERATIONELL LEASING. Toyota Fleet Lease bekväm och effektiv biladministration. OPERATIONELL LEASING Toyota Fleet Lease bekväm och effektiv biladministration. Toyota Fleet Lease erbjuder finansiering med garanterade restvärden, kvalificerad rådgivning och full kostnadskontroll av

Läs mer

Sjukvårdsrådgivningen Kundtjänst 2008

Sjukvårdsrådgivningen Kundtjänst 2008 Sjukvårdsrådgivningen Kundtjänst 2008 Version 1.0 2 (5) Kundtjänst till Grundavtalet Innehållsförteckning 1 Inledning... 3 1.1 Kundtjänst... 3 1.2 Uppgifter... 3 2 Omfattning... 4 2.1 Etablering av värdetjänster

Läs mer

Internet. Information för er som tecknat fiberavtal med Telia

Internet. Information för er som tecknat fiberavtal med Telia Internet Information för er som tecknat fiberavtal med Telia Information för er som tecknat fiberavtal med Telia Tack för att ni valt att teckna fiberavtal med Telia, nu kommer er fastighet att få ett

Läs mer

RemoteX Applications Manual för E-beställning

RemoteX Applications Manual för E-beställning RemoteX Applications Manual för E-beställning RemoteX Technologies Innehållsförteckning Förord... 3 RemoteX e-beställning... 4 Aktivering av RemoteX e-beställning... 4 Konfigurering av RemoteX e-beställning...

Läs mer

GODKÄNNANDE AV BASKRAV FÖR BEFINTLIGA LEVERANTÖRER TILL LKAB.

GODKÄNNANDE AV BASKRAV FÖR BEFINTLIGA LEVERANTÖRER TILL LKAB. GODKÄNNANDE AV BASKRAV FÖR BEFINTLIGA LEVERANTÖRER TILL LKAB. Info till leverantörer VI ÄR REDAN LEVERANTÖR TILL LKAB, MEN VI HAR INGET KONTO PÅ LKAB:S LEVERANTÖRSPORTAL. HUR GODKÄNNER VI BASKRAVEN? 2

Läs mer

Användarmanual Elevdator

Användarmanual Elevdator Användarmanual Elevdator UBG Elev-PC Introduktion Innehållsförteckning 1 GENERELL INFORMATION... 2 1.1 Garanti och försäkring... 2 1.2 Innehåll i datorpaket... 2 2 TIPS FÖR ANVÄNDNING AV DIN DATOR... 2

Läs mer

Köpguide för mobila växlar. Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan.

Köpguide för mobila växlar. Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan. Köpguide för mobila växlar Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan. Tänk om din nya telefonilösning kunde förenkla din vardag och hjälpa dina medarbetare att arbeta

Läs mer

Sony Sverige Service riktlinjer

Sony Sverige Service riktlinjer Sony Sverige Service riktlinjer Sony Konsumentsupport Konsumentsupport: Telefon 08 585 45 230 Mån Fre 10.00 16.30 E-mail support@sony.se Service coordinator: E-mail service@sony.se Coordinator tar hand

Läs mer

Arbetsplatstjänsten / SUA

Arbetsplatstjänsten / SUA 1 (9) SLA 2018-03-01 Service Level Agreement Stockholms universitet Arbetsplatstjänsten / SUA 2018-03-01 Stockholms universitet Besöksadress: Telefon: Telefax: E-post: 2 (9) Innehållsförteckning 1. Inledning...

Läs mer

FÅR DET LOV ATT VARA LITE FÖRVALTNING?

FÅR DET LOV ATT VARA LITE FÖRVALTNING? FÅR DET LOV ATT VARA LITE FÖRVALTNING? Det kan vara svårt att köpa förvaltning. Därför har vi bestämt oss för att göra det enklare. Vi har tagit fram tre paket, med olika mycket förvaltning, som passar

Läs mer

RemoteX Applications Manual för Partner Login

RemoteX Applications Manual för Partner Login RemoteX Applications Manual för Partner Login RemoteX Technologies Innehållsförteckning Introduktion... 3 Partner Login... 4 Förberedelser i RemoteX Applications... 5 Registrera användare för Partner Login...

Läs mer

Avtalsform Avtal/Ramavtal/Enstaka köp Namn Pensionsadministration

Avtalsform Avtal/Ramavtal/Enstaka köp Namn Pensionsadministration Norrtälje kommun Avtalsform Avtal/Ramavtal/Enstaka köp Namn Pensionsadministration Diarie KS13- Upphandlare Robert Beronius Detta dokument är en kopia på upphandlingens elektroniska skallkravsformulär.

Läs mer

Mellan Batteriboxen Sverige KB, nedan kallat Batteriboxen, och Återförsäljaren (definierad nedan) gäller dessa villkor.

Mellan Batteriboxen Sverige KB, nedan kallat Batteriboxen, och Återförsäljaren (definierad nedan) gäller dessa villkor. Allmänna villkor Mellan Batteriboxen Sverige KB, nedan kallat Batteriboxen, och Återförsäljaren (definierad nedan) gäller dessa villkor. 1. Allmänt Definitioner: Återförsäljare Avser Batteriboxens avtalspart

Läs mer

AVTALSINFORMATION RÖRANDE AVTAL LS , SLL 824 MELLAN STOCKHOLMS LÄNS LANDSTING OCH SHARP BUSINESS SYSTEMS SVERIGE AB

AVTALSINFORMATION RÖRANDE AVTAL LS , SLL 824 MELLAN STOCKHOLMS LÄNS LANDSTING OCH SHARP BUSINESS SYSTEMS SVERIGE AB AVTALSINFORMATION RÖRANDE AVTAL LS 2016-0963, SLL 824 MELLAN STOCKHOLMS LÄNS LANDSTING OCH SHARP BUSINESS SYSTEMS SVERIGE AB 1 SHARP GLOBALT Sharps historia börjar 1912 i Japan med en penna som aldrig

Läs mer

MINIVOICE MANUAL ANVÄNDARMANUAL TILL ERT TALSVAR I VÄXELN VIKTIGA HANDLINGAR SPARAS!

MINIVOICE MANUAL ANVÄNDARMANUAL TILL ERT TALSVAR I VÄXELN VIKTIGA HANDLINGAR SPARAS! MINIVOICE MANUAL ANVÄNDARMANUAL TILL ERT TALSVAR I VÄXELN VIKTIGA HANDLINGAR SPARAS! INNEHÅLL 1. GRATTIS TILL ATT NI VALDE MINIVOICE! 3 VÅR KUNDTJÄNST HJÄLPER DIG GÄRNA 3 LÄGG TILL FUNKTIONER 3 OM ETT

Läs mer

Leverantörens guide för hantering av Web Supply Manager

Leverantörens guide för hantering av Web Supply Manager Leverantörens guide för hantering av Web Supply Manager Utgåva: 1 Web Supply Manager Web Supply Manager (WSM) är webb-baserat och ett komplement till EDI. Med hjälp av WSM kan man skicka leveransplaner,

Läs mer

September 2013. Volkswagen Personalbil

September 2013. Volkswagen Personalbil September 2013 Volkswagen Personalbil Ge din personal en värdefull förmån som inte kostar företaget något Billigare än privatägd bil Personalbil är en förmånsbil som företag kan erbjuda till sina anställda,

Läs mer

Bilaga 5 Administration och kontroll

Bilaga 5 Administration och kontroll Administration och kontroll Administration och kontroll 2 (7) Innehållsförteckning 1 Allmänt 3 2 Administration och kontroll 4 2.1 Medverkan 4 2.2 Kvalitetsansvarig 4 2.3 Meddelande vid planerade arbeten

Läs mer

Skicka information från MONITOR till Unifaun Orderkoppling

Skicka information från MONITOR till Unifaun Orderkoppling Skicka information från MONITOR till Unifaun Orderkoppling Denna instruktion visar hur en integration mellan MONITOR och Unifaun skapas. Unifaun Orderkoppling Unifaun Orderkoppling är en tilläggstjänst

Läs mer

FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt

FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt FunktionsIT FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt Vad är FunktionsIT? FunktionsIT är vårt koncept för att paketera IT som tjänst. Det ger dig som kund en centraliserad och automatiserad hantering av

Läs mer

TRYGGT & ENKELT. Unik service för företag. bostaddirekt.com

TRYGGT & ENKELT. Unik service för företag. bostaddirekt.com P TRYGGT & ENKELT STÖRST PÅ ANDRAHANDSBOENDE SEDA D N 1994 Unik service för företag Total bostadsservice Bostadsförmedling Personlig hyresmäklare Kontraktservice Rådgivning Trygg och säker hyresperiod

Läs mer

Hjälpavsnitt Expediera varor under Firma-ikonen

Hjälpavsnitt Expediera varor under Firma-ikonen Hjälpavsnitt Expediera varor under Firma-ikonen Innehåll: Varubeställningar och returer... 1 Expediering av varor... 2 Utleverans av varubeställningen... 6 Redigering av beställningar och att visa packsedlar

Läs mer

Hur kan TeliaSonera kommunikationsoperatör öka lönsamheten i stadsnätet

Hur kan TeliaSonera kommunikationsoperatör öka lönsamheten i stadsnätet Hur kan TeliaSonera kommunikationsoperatör öka lönsamheten i stadsnätet Ante Baric Försäljningsdirektör Tobias Blom Key Account Manager Stadsnät TeliaSonera Operator Next 1 Innehåll Svensk fibermarknad

Läs mer

Hur vill du hålla kontakten? Behöver du beställa något mer? Håll dig uppdaterad om nyheter och insikter. EFG är tillgängligt dygnet runt.

Hur vill du hålla kontakten? Behöver du beställa något mer? Håll dig uppdaterad om nyheter och insikter. EFG är tillgängligt dygnet runt. EFG KUNDSERVICE Together we make it matter EFG Kundservice - gör det enklare att vara kund. EFG lanserar en helt ny kundservice och logistikmodell för snabbare, tydligare och bättre kommunikation. Det

Läs mer

Anslut ett fibernät till ert område EKERÖ STADSNÄT

Anslut ett fibernät till ert område EKERÖ STADSNÄT Anslut ett fibernät till ert område 1 Fiber till ditt hushåll Nu har du möjligheten att ansluta dig till det senaste inom nöje och kommunikation. Genom en fiberanslutning via oss uppgraderar du ditt hem

Läs mer

Strategisk informationsförsörjning 2015-05-22

Strategisk informationsförsörjning 2015-05-22 Strategisk informationsförsörjning 2015-05-22 Ombedda att titta på hur vi tillsammans kan realisera en (gemensam) lösning för långsiktigt. Vi har bl.a. genomfört ett e-arkiv seminarium och samlat en expertgrupp

Läs mer

Så här funkar det Tjäna pengar till klassen, klubben eller laget

Så här funkar det Tjäna pengar till klassen, klubben eller laget Så här funkar det Tjäna pengar till klassen, klubben eller laget Tjäna pengar på ett enkelt sätt! Newbody erbjuder det bästa och enklaste sättet att tjäna pengar nämligen att sälja produkter som alla vill

Läs mer

Så här kommer du igång med din elevdator Årskurs 4

Så här kommer du igång med din elevdator Årskurs 4 Så här kommer du igång med din elevdator Årskurs 4 Din utrustning: Dator, laddare, ryggsäck och enkla hörlurar som du får om några dagar Stöldskydd, nummer och namn Datorn är stöldmärkt och har ett nummer.

Läs mer

Denna riktlinje gäller vid upphandling av varor och tjänster och ska ge stöd åt medarbetare som ska genomföra en upphandling.

Denna riktlinje gäller vid upphandling av varor och tjänster och ska ge stöd åt medarbetare som ska genomföra en upphandling. ALLMÄNT Denna riktlinje gäller vid upphandling av varor och tjänster och ska ge stöd åt medarbetare som ska genomföra en upphandling. Nedanstående information innehåller tre olika steg som man använder

Läs mer

2011-10-26. Bilaga 2, Kravspecifikation

2011-10-26. Bilaga 2, Kravspecifikation Bilaga 2 Datum 2011-10-26 Bilaga 2, Kravspecifikation Diarienummer 11-9515 Post- och telestyrelsen Box 5398 102 49 Stockholm 08-678 55 00 pts@pts.se www.pts.se Post- och telestyrelsen 2 Innehåll 1 Portofri

Läs mer

HYRESAVTAL BikeAround TM

HYRESAVTAL BikeAround TM HYRESAVTAL BikeAround TM HYRA AV Package Deal jdome: Tramp enhet och styrenhet (exkl stol), Skärm och Projektor med stativ och lås, Dator och programvara med stativ och lås, matta, internetkabel och transportväska

Läs mer

Avropsförfrågan från ramavtal

Avropsförfrågan från ramavtal Förfrågningsunderlag 2013-09-26 Upphandlande organisation Upphandling Jordbruksverket Avrop, Gemensamt Kursadministrationssystem (Ramavtal: "e-förvaltningsstödjande tjänster 2010", dnr: 93-69-09) Kjell

Läs mer

Enkät om datateknik och elektronisk handel vid företagen år 2009

Enkät om datateknik och elektronisk handel vid företagen år 2009 Företagsstrukturer Vetenskap, teknologi och informationssamhälle 00022 STATISTIKCENTRALEN Tfn (09) 17 341, Fax (09) 1734 2465 tiede.teknologia@stat.fi Enligt statistiklagen (280/2004) är uppgifterna på

Läs mer

Upphandling 1-1 Datorer. Bilaga 4: Service Level Agreement (SLA)

Upphandling 1-1 Datorer. Bilaga 4: Service Level Agreement (SLA) Upphandling 1-1 Datorer Bilaga 4: (SLA) Upphandling 1-1 Datorer 2 (9) Innehåll 1 SERVICE LEVEL AGREEMENT... 3 2 IT-ARBETSPLATS... 4 3 WEBBASERAD BASFUNKTIONALITET (MOLNTJÄNST)... 5 4 ÄNDRINGSHANTERING

Läs mer

Handledning för Exder Mobile

Handledning för Exder Mobile Handledning för Exder Mobile ReadSoft 2010 ReadSofts kundtjänst: E-post: support@exder.se Tel: 08-446 34 00 Senast Uppdaterad: 15-06-09 Exder Mobile Sida 2 av 37 Innehållsförteckning 1. Användarhandledning...

Läs mer

TMP Consulting - tjänster för företag

TMP Consulting - tjänster för företag TMP Consulting - tjänster för företag Adress: http://tmpc.se Kontakta: info@tmpc.se TMP Consulting är ett bolag som utvecklar tekniska lösningar och arbetar med effektivisering och problemslösning i organisationer.

Läs mer

Användarmanual Elevdator

Användarmanual Elevdator Användarmanual Elevdator UBG Elev-PC Introduktion Innehållsförteckning 1 GENERELL INFORMATION... 2 1.1 Garanti och försäkring... 2 1.2 Innehåll i datorpaket... 2 2 TIPS FÖR ANVÄNDNING AV DIN DATOR... 2

Läs mer

Detta avtal gäller mellan TelliQ AB nedan kallad TelliQ och Kunden nedan kallad (Kund),

Detta avtal gäller mellan TelliQ AB nedan kallad TelliQ och Kunden nedan kallad (Kund), Tjänsteavtal TelliQ 2016-03-22 Detta avtal gäller mellan TelliQ AB nedan kallad TelliQ och Kunden nedan kallad (Kund), vid leverans av driftstjänster till TelliQ produkter. Avtalet träder i kraft i samband

Läs mer

Ariba Network Förenklad konfigureringsguide för konto

Ariba Network Förenklad konfigureringsguide för konto Ariba Network Förenklad konfigureringsguide för konto Ariba stödjer följande webbläsare Microsoft Internet Explorer 9 (32-bit) Microsoft Internet Explorer 8 (32-bit) Microsoft Internet Explorer 7 (32-bit)

Läs mer

Regler för datoranvändning på Åva Gymnasium

Regler för datoranvändning på Åva Gymnasium Regler för datoranvändning på Åva Gymnasium För att datoranvändningen på skolan ska fungera är det oundvikligt att etiska krav ställs på användarna. Kraven skiljer sig inte mycket från övriga krav som

Läs mer

Vår affärsidé är att erbjuda fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag en kostnadseffektiv helhetslösning för Bredband, TV, Telefoni och

Vår affärsidé är att erbjuda fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag en kostnadseffektiv helhetslösning för Bredband, TV, Telefoni och Vår affärsidé är att erbjuda fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag en kostnadseffektiv helhetslösning för Bredband, TV, Telefoni och LAN-installation. Det finns flera stora, välkända bolag

Läs mer

Virtuell Server Tjänstebeskrivning

Virtuell Server Tjänstebeskrivning Virtuell Server Tjänstebeskrivning Inledning SoftIT tillhandahåller i samarbete med IP Only, tjänsten Virtuell Server, varigenom kunden erhåller serverkapacitet som Kunden får tillgång till genom SoftIT:s

Läs mer

Avtalsform Ramavtal & enstaka köp Namn Läromedel

Avtalsform Ramavtal & enstaka köp Namn Läromedel Nacka kommun Avtalsform Ramavtal & enstaka köp Namn Läromedel Diarie KFKS 2013/75-050 Ansvarig upphandlare Madeleine Arnsten Detta dokument är en kopia på upphandlingens elektroniska skallkravsformulär.

Läs mer

Publik information - Viking Assistans. Sida 1 (5)

Publik information - Viking Assistans. Sida 1 (5) Publik information - Viking Assistans Sida 1 (5) Vikings tjänst i Telia Sense - Viking Assistans Viking erbjuder genom Telia Sense en helt ny och unik digital beställningstjänst för bärgning och väghjälp.

Läs mer

Bostadsanpassningsbidrag - hur ansöker jag?

Bostadsanpassningsbidrag - hur ansöker jag? Bostadsanpassningsbidrag - hur ansöker jag? Bostadsanpassningsbidraget är ett ekonomiskt bidrag som du som har en bestående funktionsnedsättning kan söka för att anpassa din bostad. Du ansöker genom att

Läs mer

Avtalsvillkor massage, bilaga 2

Avtalsvillkor massage, bilaga 2 Datum: 2011-11-28 1 (5) Avtalsvillkor massage, bilaga 2 Skolinspektionen. Box 23069. 104 35 Stockholm. Telefon växel: 08-586 080 00, www.skolinspektionen.se 2 (5) Beställare: Leverantör (fylls i av leverantör):

Läs mer

Bilagan innehåller beskrivning av de åtaganden rörande IT som gäller för

Bilagan innehåller beskrivning av de åtaganden rörande IT som gäller för IT-system och appar Bilagan innehåller beskrivning av de åtaganden rörande IT som gäller för externa utförare att förhålla sig till som krav innan man ansöker om att bli utförare av hemtjänst inom Göteborgs

Läs mer

Riktlinjer och avtal för elektroniska utskick via nyhetsbrevtjänst SCUF- regioner

Riktlinjer och avtal för elektroniska utskick via nyhetsbrevtjänst SCUF- regioner 2015-01- 12 Riktlinjer och avtal för elektroniska utskick via nyhetsbrevtjänst SCUF- regioner Vad tjänsten innebär Alla SCUF:s regionstyrelser, vidare nämnt som regionerna, har tillgång till en tjänst

Läs mer

Allt du behöver veta Föräldrar i

Allt du behöver veta Föräldrar i Föräldrapaketet Förskola, Fritid & Skola Allt du behöver veta Föräldrar i SkolportalN Förskola, Fritid & Skola Nacka Kommun Innehållsförteckning Vad är SkolportalN?... 3 Skolportalens videoguider ett bibliotek

Läs mer

RFI Förmånsportal 1(5)

RFI Förmånsportal 1(5) 1.0 Inledning Skellefteå kommun efterfrågar synpunkter och information inför en eventuell upphandling av en Förmånsportal. Förmånsportalen kommer att upphandlas som en tjänst gentemot en avtalspart. En

Läs mer

Hos Telia kan du enkelt registrera de domännamn du önskar i någon eller alla de klassiska toppdomänerna SE, NU, COM, INFO, NET, ORG, EU, NAME.

Hos Telia kan du enkelt registrera de domännamn du önskar i någon eller alla de klassiska toppdomänerna SE, NU, COM, INFO, NET, ORG, EU, NAME. Domännamn Information Tillverkare Artikelnummer Domännamn Allmänt om domännamn Hos Telia kan du enkelt registrera de domännamn du önskar i någon eller alla de klassiska toppdomänerna SE, NU, COM, INFO,

Läs mer

www.cws-boco.se Smakfullt för alla bord. Dukar- & Servetter. www.serving-nature.com CWS-boco Sweden AB Telefon: 0200-21 00 66 info@cws-boco.

www.cws-boco.se Smakfullt för alla bord. Dukar- & Servetter. www.serving-nature.com CWS-boco Sweden AB Telefon: 0200-21 00 66 info@cws-boco. Idéfolket 201209-326 www.cws-boco.se www.serving-nature.com Hämtning Färger Storlekar Leverans Sortering Kvalitetskontroll Tvätt Tork Reparation utbyte ar- & er. Smakfullt för alla bord. CWS-boco Sweden

Läs mer

Manual webb-förening. Giltig från 2015-02-01. Kontakt: Emilia Lindberg, turist- och fritidskonsulent 0456-82 22 51 emilia.lindberg@bromolla.

Manual webb-förening. Giltig från 2015-02-01. Kontakt: Emilia Lindberg, turist- och fritidskonsulent 0456-82 22 51 emilia.lindberg@bromolla. Manual webb-förening Giltig från 2015-02-01 Kontakt: Emilia Lindberg, turist- och fritidskonsulent 0456-82 22 51 emilia.lindberg@bromolla.se Innehåll 1. Inledning 2. Föreningsregister på webben 3. Logga

Läs mer

EXPERTER 12 NYA. Gör det enklare att vara proffs

EXPERTER 12 NYA. Gör det enklare att vara proffs EXPERTER 12 NYA Gör det enklare att vara proffs Det är det personliga handslaget som skiljer oss från mängden. MED AHLSELL SOM LEVERANTÖR FÅR DU: En trygg partner. Tillgång till marknadens bredaste ortiment

Läs mer

Med Telias domäntjänst Domännamn kan du enkelt administrera alla dina domännamn, oavsett storlek på domänportfölj.

Med Telias domäntjänst Domännamn kan du enkelt administrera alla dina domännamn, oavsett storlek på domänportfölj. Domännamn Information Tillverkare Artikelnummer Domännamn Domännamn är en fundamental del av internet. Med ett eget domännamn får du en effektiv plattform för kommunikation och marknadsföring på en av

Läs mer

HP Hardware Support Offsite med returservice

HP Hardware Support Offsite med returservice HP Hardware Support Offsite med returservice HP:s kundsupportavtal Tjänster av hög kvalitet som omfattar retur till HP, fjärrsupport via telefon och reparation. HP Hardware Support Offsite med returservice

Läs mer

Makes quality Happen NÖJDA KUNDER EFFEKTIVITET

Makes quality Happen NÖJDA KUNDER EFFEKTIVITET Makes IT happen Idnet grundades 1991 och har på den tiden gått från att vara en teknikleverantör till att bli en expert på IT-logistiklösningar för varuflöden i både butik-, lager- och transportsektorn.

Läs mer

1(7) Riktlinjer för synpunktshantering. Styrdokument

1(7) Riktlinjer för synpunktshantering. Styrdokument 1(7) Styrdokument 2(7) Styrdokument Dokumenttyp Riktlinje Beslutad av Kommunstyrelsen 2015-11-10 203 Dokumentansvarig Kommunchefen Reviderad av 3(7) Innehållsförteckning...4 1 Inledning...4 1.1 Definition...4

Läs mer

Strategier för effektiv marknadsföring vid upphandlingar

Strategier för effektiv marknadsföring vid upphandlingar Magnus Josephson AB Strategier för effektiv marknadsföring vid upphandlingar Magnus Josephson Expert på framgångsrik försäljning mot offentlig sektor 8 februari 2011 Sammanfattningsvis skulle jag vilja

Läs mer

Vi kan hjälpa till med att importera, administrera och uppdatera distributionsregister.

Vi kan hjälpa till med att importera, administrera och uppdatera distributionsregister. Behöver du hjälp med något annat? Tveka inte att höra av dig, vi ordnar det mesta! Vi kan hjälpa till med att importera, administrera och uppdatera distributionsregister. Är du hungrig? Vi kan leverera

Läs mer

/: VIKTIG INFORMATION OM FIBER TILL FRILLESÅS ETAPP 2 :/

/: VIKTIG INFORMATION OM FIBER TILL FRILLESÅS ETAPP 2 :/ /: VIKTIG INFORMATION OM FIBER TILL FRILLESÅS ETAPP 2 :/ Hej, Under nästa vecka kommer vi tända upp fibernätet i Frillesås för de första 50st abonnenterna i Etapp 1 (Jägarevägen, Stockenvägen, Stamvägen

Läs mer

EduAdmin. Du blir lönsammare med. EduAdmin. www.eduadmin.se. - Allt en utbildare behöver! Upptäck friheten med EduAdmin

EduAdmin. Du blir lönsammare med. EduAdmin. www.eduadmin.se. - Allt en utbildare behöver! Upptäck friheten med EduAdmin - Allt en utbildare behöver! Du blir lönsammare med EduAdmin Tänk om du alltid hade full koll på dina kurstillfällen, deltagare, bokningar från hemsidan och samtidigt kunde se vilken inkomst bokningarna

Läs mer

Prislista Bredbandsbolaget

Prislista Bredbandsbolaget Sida 1 av 6 Prislista Bredbandsbolaget gäller från 22 februari 2012 Sida 2 av 6 Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 2 DSL- Bredband Bas... 3 DSL - Bredband Premium... 3 Riks ADSL... 3 Bredband

Läs mer

MER ÄN FINANSIERAD KÖRGLÄDJE.

MER ÄN FINANSIERAD KÖRGLÄDJE. När du älskar att köra MER ÄN FINANSIERAD KÖRGLÄDJE. VI DELAR DIN PASSION. BMW Financial Services är en del av BMW Group och det bästa sättet att finansiera din BMW. Vi delar din passion för körglädje

Läs mer

Guide för Fanhultstvättens Webbportal. Innehållsförteckning. Inloggning

Guide för Fanhultstvättens Webbportal. Innehållsförteckning. Inloggning Guide för Fanhultstvättens Webbportal Innehållsförteckning Inloggning... 1 Administrera anställda... 2 Detaljerad information om anställd... 3 Detaljerad information om anställds plagg... 4 Bevakningar...

Läs mer

DATUM ERT DATUM. Ändring i telenätet - PTS önskar kommentarer på TeliaSoneras svar. PTS frågor och Telt'aS oneras svar på PTS frågor bifogas.

DATUM ERT DATUM. Ändring i telenätet - PTS önskar kommentarer på TeliaSoneras svar. PTS frågor och Telt'aS oneras svar på PTS frågor bifogas. IIPosT&TELESlYRELSEN DATUM 29 mars 2007 ERT DATUM VAR REFERENS 06-14318 ER REFERENS HANDLÄGGARE, AVDELNING/ENHET, TELEFON, E-POST Tillsyn konkurrens frågor 08-678 56 64 maria.aust@pts.se Till operatörer

Läs mer

Erbjudande till JVF. Ownit Broadband AB och Canal Digital Kabel-TV AB Presentation av Bredband, KabelTV och Telefoni. Ger lite mer.

Erbjudande till JVF. Ownit Broadband AB och Canal Digital Kabel-TV AB Presentation av Bredband, KabelTV och Telefoni. Ger lite mer. Erbjudande till JVF Ownit Broadband AB och Canal Digital Kabel-TV AB Presentation av Bredband, KabelTV och Telefoni Ger lite mer Erbjudande JVF till JVF Information Hej allihop! För att följa med samhällets

Läs mer

Inbjudan till dialog avseende drift och kundstöd

Inbjudan till dialog avseende drift och kundstöd samhällsskydd och beredskap 1 (5) Myndigheten för samhällsskydd och beredskap 651 81 KARLSTAD Telefonväxel: 0771-240 240 E-post: registrator@msb.se Inbjudan till dialog avseende drift och kundstöd Inledning

Läs mer

Uppdatering av föreningsuppgifter på Internet Gäller från 2015-08-27

Uppdatering av föreningsuppgifter på Internet Gäller från 2015-08-27 Uppdatering av föreningsuppgifter på Internet Gäller från 2015-08-27 KULTURFÖRVALTNINGEN Innehåll Kontakta Kulturstöd... 2 Inledning... 3 Föreningsregistret på webben... 3 Logga in... 4 Uppdatera föreningens

Läs mer

Nu är ändringarna genomförda

Nu är ändringarna genomförda TIBRO KOMMUN 543 80 TIBRO Nu är ändringarna genomförda På följande sidor ser ni de ändringar som ni har kommit överens om med er försäkringsförmedlare. Försäkringsförmedlaren har genom er fullmakt åtagit

Läs mer