HemPC ska vara enkelt, tryggt och ekonomiskt. HemPC fortsätter att vara förmånligt även 2007

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "HemPC ska vara enkelt, tryggt och ekonomiskt. HemPC fortsätter att vara förmånligt även 2007"

Transkript

1 HemPC fortsätter att vara förmånligt även 2007 Vi på Siemcenter hjälper till med ett förmånligt HemPC erbjudande för era anställda - med fortsatt kostnadsneutralitet för er. HemPC ska vara enkelt, tryggt och ekonomiskt.

2 Vilka är Siemcenter AB? Så här tycker några av våra nöjda kunder Siemcenter är flexibla och löser problem snabbt. De är också innovativa och tar fram nya spännande lösningar. Purchasing Manager, Suzanne Persson, SAS AB, Corporate Purchasing Det är kul att jobba med Siemcenter, de har en hög servicegrad och löser problem direkt om de uppstår. IT-Chef, Anders Franzén, HGL International AB Siemcenter erbjuder bra priser, snabba leveranser och lovar aldrig mer än vad de kan hålla. Anders Alvarsson, STO Scandinavia AB En nära partner till tillverkarna Siemcenter AB har en nära och personlig kontakt med tillverkare av de produkter vi erbjuder. Vi tycker att det är viktigt att en partner inte bara förmedlar en tillverkares produkter utan också kan tillse att eventuella problem löses med rätt kompetens. Personer i ledande befattning på Siemcenter AB har arbetat hos eller varit partner till Fujitsu Siemens Computers som är vår största leverantör, under många år. Det innebär att vi alla har relevanta kunskaper och erfarenheter som kommer dig som kund till godo. HemPC med Siemcenter AB Siemcenter är en av de största leverantörerna på den svenska HemPC-marknaden. Vårt HemPC-koncept bygger på att ge er som kund stöd i HemPC-affären och säkerställa att den blir lyckad, kostnadsneutral och minimerar administration. Varje HemPC-projekt drivs av en erfaren projektledare från upphandling till slutförd leverans. En dedikerad Service Manager kommer att vara en garant för god service och support av alla sorts ärenden under hela avtalstiden. Vi ser HemPC-affären som ett flerårigt ansvarstagande där vi före, under och efter avtalsperioden agerar som er förlängda resurs. Vi administrerar idag över nöjda HemPC användare för små och stora företag, kommuner och landsting. Nedan finner ni några exempel: Atlas Copco Bergs Kommun HSB ICA Kungliga Biblioteket Löfbergs Lila Riksarkivet SAS TeliaSonera Tierps Kommun Åklagarväsendet Värmdö Kommun

3 Bli en nöjd HempPC kund! Vårt måtto är att HemPC ska vara enkelt, tryggt och ekonomiskt Enkelt Tryggt Personalen kan beställa via webb, fax eller post. Ni erbjuds en samordnarwebb under hela avtalsperioden där all info finns rörande ert HemPC projekt, en databas med all relevant information om den anställdes bruttolöneavdrag, datorpaket och dess historik på uppkomna ärenden, etc. Vi tar hand om personalens alla frågor rörande HemPC, före och under hela avtalsperioden. Vi har lång erfarenhet av HemPC, från starten Vi har över nöjda HemPC användare. Vi tar hand om allt i projektet, vi lämnar inget åt slumpen. Ekonomiskt Vi sköter administrationen. Ni får ett mycket konkurrenskraftigt pris/prestanda. Ni får inga överraskande kostnader, allt är kostnadsneutralt. Nya regler från 2007 I Regeringens budgetförslag för 2007, som presenterades den 16 oktober 2006, framgår det att reglerna för HemPC eventuellt kan förändras från 1 januari En förmånsbeskattning föreslås träda ikraft den 1 januari 2007 på 2400 kronor per år för de personer som har ett pågående HemPC avtal. Vilket innebär att vid en marginalskatt på 32% får du betala 64 kronor per månad i förmånsvärde. På förmånsvärdet, som är pensionsgrundande, betalar även arbetsgivaren sociala avgifter. HemPC reformen fortsätter dock att vara mycket förmånlig jämfört med ett vanligt köp i butik. Uträkningar visar att det är upp till 38% billigare än att handla i butik. Förmånsbeskattningen på 2400 kronor är ett schablon värde vilket innebär att ju närmare max avdraget på kronor per år man kommer, desto lönsammare blir det. Vi på Siemcenter är nöjda med att HemPC reformen kommer att vara kvar. Den unika trygghet som HemPC innebär, i form av tjänster som support, service och garanti samt extra försäkringar, saknar motsvarighet på marknaden. Kompletterar företaget erbjudandet till sina anställda med vårt Digitala Hemmet koncept uppnås en helhetslösning i särklass.

4 Vi tar hand om era anställda Information till arbetstagaren Vi hjälper er att informera om hela HemPC-erbjudandet till era anställda. Detta sker genom att vi publicerar erbjudandet via en lösenordsskyddad webbsida där de erbjudna även gör sina beställningar. En beställningsbroschyr distribueras även till alla som skall erbjudas HemPC. Där återfinns ett telefonnummer till PreSale support för hjälp och råd kring erbjudandet samt ett hyresavtal som ska gälla mellan er och den anställde. Vi ansvarar för att ta fram förslag på ett hyresavtal som är anpassat efter era villkor. Vi genomför också en demonstration i samarbete med Fujitsu-Siemens. Där visas produkterna vid en s.k. demodag där era anställda får tillfälle att prova produkterna samt få svar på eventuella frågor. Allt för att arbetstagaren skall känna sig trygg i valet av produkter. Efter beställningsperioden När beställningsperioden är slut kontrollerar vi att alla beställningar har rätt data och att bruttolönesumman per beställning inte överstiger 833 kr. Vi kontrollerar också att alla avtal mellan arbetsgivare och arbetstagare har inkommit och är undertecknade. Därefter sammanställer vi beställningarna och sänder över dem till er för godkännande. När vi erhållit ordergodkännande skickar vi beställningen vidare till tillverkarna för produktion. Estimerad leveranstid kommuniceras till arbetstagaren via vår hemsida. Vår kundtjänst är öppen vardagar 09:00-17:00 och står till tjänst med svar på frågor rörande t.ex. leverans och eventuella andra frågor kring HemPC erbjudandet. Säker leverans till era anställda Vi har eget logistikcenter med stor kapacitet som står för all sampackning och transport. Under 2005 bipackade och levererade logistikcentret ut HemPC-paket, varav under november och december månad. Leverans sker till den anställdes bostad på kvällstid 17:00-22:00, och aviseras per telefon. Innan leverans sker, kontrolleras och funktionstestas varje dator för att upptäcka eventuella DOA-maskiner (Dead on Arrival).

5 Produkter med komplett tjänstepaket Långsiktigt produkturval Vi har valt ut de senaste produkterna från de bästa tillverkarna för att erbjuda era anställda ett HemPC-paket som kommer att räcka minst de kommande tre låneåren. Till produkterna har vi även paketerat viktiga tjänster som ger användarna hjälp vid t.ex. installation eller servicärenden. Support - hjälper med det mesta Arbetstagaren har tre års fri HemPC-support, vilket innebär telefonstöd 08:00 22:00 alla dagar om året. Supporten börjar gälla från leveransdatum och omfattar hela HemPC paketet via ett och samma telefonnummer (020-nummer). Supporten används för samtliga nedanstående ärenden: Hjälp med den dagliga användningen av fabriksinstallerat operativsystem. Hjälp med programvarorna Microsoft Works samt Microsoft Office. Hjälp med installation av produkter samt medföljande programvaror. Hjälp med skrivarinstallation, skrivarinställningar och utskrifter från programmen. Hjälp med enklare frågor om maskinutrustning och konfigurering. Registrering av felanmälan såsom service, skadeanmälan och försäkringsärenden. Samtliga service-, skade- och försäkringsärenden handläggs via supporten som också meddelar vilken åtgärd som tas. Vid svarstider över fem minuter erbjuds en callback-funktion vilket innebär att supporten ringer upp användaren på angivet nummer. Service och garanti Under tre år gäller garanti med hämta/lämna service för dator och tillhörande bildskärm. Efter registrerad felanmäld produkt aviseras hämtning av datorn/bildskärmen hos den anställde. Vår servicegivare hämtar felande dator eller bildskärm på angiven bostadsadress, ersätter felaktig komponent samt returnerar utrustningen inom tio arbetsdagar till samma adress. Hämtning och returleverans sker vardagar 08:00 21:00 efter avisering. Gällande övriga produkter såsom skrivare, högtalare, tangentbord samt mus m.m. skickas en ersättningsprodukt hem till den anställde inom sex arbetsdagar efter registrerad felanmäld produkt. Hur efterlevs dessa krav? Om supporten konstaterar att supportärendet övergår till att vara ett serviceärende registeras detta hos Fujitsu-Siemens servicecenter. Samtidigt som detta sker får vi identisk information vilket gör att vi kan ha kontroll över alla garantiärenden som uppstår och även följa upp dem så att tidsramarna efterlevs. Vår Service Manager - Er kontaktperson För att minimera arbete och störningar för er och ge de anställda bästa möjliga utbyte av sin hemdator utses en Service Manager för varje HemPC-projekt för att hantera alla frågor och fungera som er kontaktperson under hela avtalsperioden.

6 Vi tar hand om administrationen Siemona - Siemcenters administrationssystem Genom väl inarbetade rutiner erbjuder vi er en effektiv hantering av all administration. Vi tar bl.a. hand om följande administrativa områden: Försäkringsärenden Förändring av hyresfaktura Köhantering och omlokalisering Utköp Värdering Återlämning För att kunna ha kontroll över dessa administrativa områden använder vi ett webb baserat administra-tionssystem. Det hanterar allt från beställningar till försäkringsärenden och återlämningar. Ni som kund ges även möjlighet att via Internet logga in i systemet och ta del av status och rapporter för era anställdas HemPC-paket under hela avtals-perioden fr.o.m. beställning. Finansiering Vi erbjuder attraktiv finansiering genom vårt eget finansbolag, Ceptum Finans. Hos oss är anpassning av finansieringen efter behov en självklarhet för att skapa minsta friktion i vår kunds organisation. Fördelen med eget finansbolag är bland annat att vi kan korta ner handläggningstiden på försäkringsärenden. Den vanligaste formen idag är hyra över 36 månader med fast ränta. Vid avtalstidens slut lämnas HemPC-paketet tillbaka eller köps till marknadsvärde. Trygga försäkringslösningar Försäkringsskyddet omfattar alla levererade produkter och vid nyttjande av försäkringsskyddet krävs ingen självrisk. Till Allriskförsäkringen kan ni välja ett antal tilläggsmoment som skyddar er som arbetsgivare mot oförutsedda kostnader under HemPC projekttiden. Försäkringsskyddet gäller i 36 månader från undertecknat leveransgodkännande. Alla produkter är försäkrade under utleverans och vid eventuella servicetransporter under avtalsperioden. Skadereglering Siemcenter administrerar alla försäkringsärenden som uppkommer under avtalsperioden. Ärendet registreras i vårt ärendehanteringssystem där alla uppgifter finns om den anställde, respektive utrustning, bruttolöneavdrag samt vilket försäkringsskydd som gäller. Ert åtagande kring skadereglering är endast att underteckna skaderegleringsblanketten samt vara behjälplig i de fall vi inte får påskrift från den anställde. Vi hanterar hela HemPC-projektet så att ni i stort sett bara behöver göra löneavdragen. Tillsammans ser vi till att era anställda får ett förmånligt HemPC-erbjudande - kostnadsneutralt för er.

Hem-pc. Finansiering av. Tillsammans med samordnaren på ert företag och datorleverantören hjälper vi er göra rätt från början!

Hem-pc. Finansiering av. Tillsammans med samordnaren på ert företag och datorleverantören hjälper vi er göra rätt från början! Finansiering av Hem-pc 2005 Foto: Niklas Kämpargård/bildarkivet.se Tillsammans med samordnaren på ert företag och datorleverantören hjälper vi er göra rätt från början! Trygghet för arbetsgivare och anställd

Läs mer

HemPC Information till företaget och den anställde

HemPC Information till företaget och den anställde Information till företaget och den anställde www.network.se Bakgrund I oktober 1997 beslutade riksdagen om att undanta PC för utbildningsändamål från förmånssbeskattning. Beslutet gjorde- och gör det möjligt

Läs mer

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR DIG SOM ÄR KUND HOS BOXER GÄLLER FRÅN 2014-09-22 OCH TILLS VIDARE

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR DIG SOM ÄR KUND HOS BOXER GÄLLER FRÅN 2014-09-22 OCH TILLS VIDARE ALLMÄNNA VILLKOR FÖR DIG SOM ÄR KUND HOS BOXER GÄLLER FRÅN 2014-09-22 OCH TILLS VIDARE 1. Vilka är Boxer? 1.1 Vårt företag heter Boxer TV-Access AB, organisationsnummer 556548-1131 (nedan kallat vi, oss

Läs mer

Tummen upp* för e-handel

Tummen upp* för e-handel Kungsbacka handlar till rätt pris Tummen upp* för e-handel Den 1 december 2005 såg vi med spänd förväntan Kungsbackas första elektroniska order skickas till en lokal grönsakshandlare i kommunen. Ordern

Läs mer

Ökad medlemsnytta. PLUS webshop MEDLEMSNYTTA FÖR ORGANISATIONER

Ökad medlemsnytta. PLUS webshop MEDLEMSNYTTA FÖR ORGANISATIONER = fler medlemmar Vill ni öka nyttan med att vara medlem i er organisation? MEDLEMSFÖRMÅNER ÄR VIKTIGA. PLUS är ett koncept för att hjälpa intressestyrda organisationer att öka upplevd medlemsnytta inom

Läs mer

info. Ledningsrapport på ditt skrivbord direkt efter avslutad månad. Säkrare inbyten med CARFAXrapporter.

info. Ledningsrapport på ditt skrivbord direkt efter avslutad månad. Säkrare inbyten med CARFAXrapporter. Affärsinformation lite smartare 2 2011 info. Säkrare inbyten med CARFAXrapporter. Bilvision kan tillhandahålla information som kan vara avgörande vid en inbytesaffär! Läs mer på sida 2 Ledningsrapport

Läs mer

Volkswagen Finansiering

Volkswagen Finansiering Företag Företag Volkswagen Finansiering Tjänstebil Personalbil Business Lease Business Flex Fleet Support Augusti 2014 Innehåll Volkswagen Tjänstebil...3 Bygg din bil...4 Volkswagen Personalbil...9 Volkswagen

Läs mer

Introduktion till SveaWebPay INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Introduktion till SveaWebPay INNEHÅLLSFÖRTECKNING Introduktion till SveaWebPay Detta dokument beskriver det du behöver veta för att smidigt komma igång med betalningar via SveaWebPay. Ett ytterligare syfte med dokumentet är att ge en god bild över vilka

Läs mer

Fleet Support. Maximal kontroll minimal administration

Fleet Support. Maximal kontroll minimal administration Fleet Support Maximal kontroll minimal administration Fleet Support En del av Volkswagen Financial Services FLEET SUPPORT ERBJUDS GENOM VOLKSWAGEN FINANS SVERIGE Volkswagen Finans Sverige har en stark

Läs mer

Införande och regler om miljövänlig personalbil till tillsvidareanställda i Kalmar kommun

Införande och regler om miljövänlig personalbil till tillsvidareanställda i Kalmar kommun TJÄNSTESKRIVELSE Handläggare Datum Ärendebeteckning 2015-01-20 KS 2015/0042 Kommunstyrelsen Införande och regler om miljövänlig personalbil till tillsvidareanställda i Kalmar kommun Förslag till beslut

Läs mer

Hållbar fastighetsförvaltning Vi arbetar med det varje dag

Hållbar fastighetsförvaltning Vi arbetar med det varje dag Hållbar fastighetsförvaltning Vi arbetar med det varje dag 2 Hållbar fastighetsförvaltning Det här är vår syn på hur en Hållbar Fastighetsförvaltning ska vara: Långsiktig I en bostadsrättsförening byts

Läs mer

Tjänstebeskrivning Knivbrev AB tillhandahåller en professionell slipservice för privatpersoner och företag.

Tjänstebeskrivning Knivbrev AB tillhandahåller en professionell slipservice för privatpersoner och företag. Allmänna villkor Tjänstebeskrivning Knivbrev AB tillhandahåller en professionell slipservice för privatpersoner och företag. Tjänsten som tillhandahålls bygger på att du som kund skickar in dina föremål,

Läs mer

Teknisk information om SveaWebPay

Teknisk information om SveaWebPay Teknisk information om SveaWebPay Detta dokument beskriver det du behöver veta för att rent teknisk integrera SveaWebPay i din e-butik. För mer information om WebServices med mera finns ytterligare dokument

Läs mer

Bye Bye manuell attestering

Bye Bye manuell attestering Whitepaper Bye Bye manuell attestering Ett whitepaper om automatisk fakturamatchning och inköp-till-betalning-system. 15 gånger billigare att hantera leverantörsfakturor digitalt jämfört med manuellt.

Läs mer

Förmånligt och enkelt bilinnehav.

Förmånligt och enkelt bilinnehav. Volkswagen Financial Services Finansiering. Försäkring. Mobilitet. Förmånligt och enkelt bilinnehav. För små och stora företag. Företag Februari 2015 Innehåll Volkswagen Tjänstebil...3 Bygg din bil...4

Läs mer

Dina beställningar betalar du via faktura. Det tillkommer en fraktavgift på 20-49 kr beroende på typ av försändelse.

Dina beställningar betalar du via faktura. Det tillkommer en fraktavgift på 20-49 kr beroende på typ av försändelse. 1. Allmänt Du kan känna dig trygg med ditt val! Vi följer de lagar och regler som gäller vid tillverkning och kontroll av våra produkter och följer dem noggrant till färdig produkt för att kunna säkerställa

Läs mer

EPOSTSERVICE. Därför är EpostService så effektiv! www.epostservice.se. - Ger dig nya kunder. Ett enda utskick räcker! En bild säger mer än 1000 ord.

EPOSTSERVICE. Därför är EpostService så effektiv! www.epostservice.se. - Ger dig nya kunder. Ett enda utskick räcker! En bild säger mer än 1000 ord. - Ger dig nya kunder Därför är EpostService så effektiv! EpostService gör dina kunder lönsammare genom att du håller dem informerad om vad ditt företag erbjuder. Detta gör du via nyhetsbrev och enkäter

Läs mer

Köpvillkor. 4. Betalningsvillkor Du kan välja mellan följande betalningsalternativ:

Köpvillkor. 4. Betalningsvillkor Du kan välja mellan följande betalningsalternativ: 1. Allmänt Du kan känna dig trygg med ditt val! Vi följer de lagar och regler som gäller vid tillverkning och kontroll av kosttillskott. Vi följer våra produkter noggrant från råvara till färdig produkt

Läs mer

BMW Fleet. www.bmw.se/ bmwfleet. När du älskar att köra OPERATIONELL LEASING. KÖR BMW SOM TJÄNSTEBIL TILL MARKNADENS BÄSTA VILLKOR.

BMW Fleet. www.bmw.se/ bmwfleet. När du älskar att köra OPERATIONELL LEASING. KÖR BMW SOM TJÄNSTEBIL TILL MARKNADENS BÄSTA VILLKOR. BMW Fleet www.bmw.se/ bmwfleet När du älskar att köra BMW FLEET. OPERATIONELL LEASING. KÖR BMW SOM TJÄNSTEBIL TILL MARKNADENS BÄSTA VILLKOR. BMW FLEET. OPERATIONELL LEASING. BMW Fleet är en operationell

Läs mer

Information. ALLT ni BEHÖVER VETA OM SOCKGROSSISTENS försäljning. för SKOLKLASSER. Vi lämnar alltid ett års garanti på våra produkter

Information. ALLT ni BEHÖVER VETA OM SOCKGROSSISTENS försäljning. för SKOLKLASSER. Vi lämnar alltid ett års garanti på våra produkter Information ALLT ni BEHÖVER VETA OM SOCKGROSSISTENS försäljning Ett enkelt sätt att TJÄNA PENGAR för SKOLKLASSER och FÖRENINGAR Vi lämnar alltid ett års garanti på våra produkter VÄLKOMMEN till SOCKGROSSISTEN!

Läs mer

En telefonväxel för alla företag.

En telefonväxel för alla företag. Powered by En telefonväxel för alla företag. En enkel telefonväxel för krävande företag. Tele2 Direct gör ditt företag effektivare och dina medarbetare mer tillgängliga. Ni behöver inte missa några inkommande

Läs mer

Samsungs allmänna köpvillkor för konsumenter (e-handel)

Samsungs allmänna köpvillkor för konsumenter (e-handel) Samsungs allmänna köpvillkor för konsumenter (e-handel) Dessa villkor ( Köpvillkor ) gäller för samtliga köpavtal som du som konsument sluter med Samsung Electronics Nordic AB ( Samsung ), organisationsnummer

Läs mer

Audi i tjänsten och för företaget. Tjänstebil. Personalbil. Business Lease. Business Inclusive. Fleet Support.

Audi i tjänsten och för företaget. Tjänstebil. Personalbil. Business Lease. Business Inclusive. Fleet Support. Audi i tjänsten och för företaget. Tjänstebil. Personalbil. Business Lease. Business Inclusive. Fleet Support. Känslan av en förmån. Full koll på ekonomin och flexibla finansieringslösningar. Med Audis

Läs mer

Valfrihet innebär att varje kund hos oss väljer de

Valfrihet innebär att varje kund hos oss väljer de Informationsinsamling - Ekonomi - Bokföring - Skatterådgivning - Distribution - Tryck - IT - Web - Jobba mindre, få mer gjort - Sinnesfrid - Medlemsfokus - Mer tid - Kansli Jobba mindre, få mer gjort -

Läs mer

Nya Affärsinformation lite smartare

Nya Affärsinformation lite smartare Affärsinformation lite smartare 2 2007 Nya info. Kraftigt sänkta priser på kreditupplysningar. Läs mer på sida 2 Teckna Bilgaranti vid ägarbyte i Bilvision. Läs mer på sida 2 Två nya försäkrings bolag

Läs mer

Starthäfte UF-företagande Uppsala län 2013/2014

Starthäfte UF-företagande Uppsala län 2013/2014 Starthäfte UF-företagande Uppsala län 2013/2014 Så sjuuuukt nice! Kan skolan bli roligare än så här? - fd UF-företagare Uppsala län Grattis! Du är en av dem som i år ska driva UF-företag med oss. I detta

Läs mer

Medlem i bostadsrättsföreningen

Medlem i bostadsrättsföreningen Medlem i bostadsrättsföreningen Vad har du som boende ansvar för och vad ska föreningen ta hand om? Vad sker på en stämma och vem kan väljas in i styrelsen? I den här skriften får du svar på de här och

Läs mer

TRYGGHETSPAKET SOLID OTURSFÖRSÄKRING OCH SIBA UTÖKAD GARANTI. Lägre priser bättre service. I samarbete med

TRYGGHETSPAKET SOLID OTURSFÖRSÄKRING OCH SIBA UTÖKAD GARANTI. Lägre priser bättre service. I samarbete med TRYGGHETSPAKET SOLID OTURSFÖRSÄKRING OCH SIBA UTÖKAD GARANTI Lägre priser bättre service I samarbete med FÖRMÅNLIGT TRYGGHETSPAKET När du köper en produkt av SIBA rekommenderar vi att du tecknar ett förmånligt

Läs mer

SBAB Bank Innehåll Eric Perman SBAB:s kontor: Karlstad Stockholm Göteborg Malmö

SBAB Bank Innehåll Eric Perman SBAB:s kontor: Karlstad Stockholm Göteborg Malmö Seniorkapital Innehåll SBAB Bank sid 3 Låneprodukter sid 4 Kreditregler sid 5 Låneprocessen sid 8 Handlingar sid 10 Ränterådgivning sid 11 FAQ sid 12 Kontakt sid 20 Ett samarbete - flera vinnare SBAB Bank

Läs mer

Känslan av en förmån.

Känslan av en förmån. Audi Företag. Förmånligt och enkelt bilinnehav för små och stora företag. Finansiering. Försäkring. Mobilitet. Känslan av en förmån. Full koll på ekonomin och flexibla finansieringslösningar. Med Audis

Läs mer