Sammanträdesprotokoll

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Sammanträdesprotokoll"

Transkript

1 Organ Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Christer Gustafsson (kd) Lars-Åke Magnusson (kd) Dorota Westlund (kd) Bertil Nilsson (m) Pia Thulin (c) ersätter Anna Heijel (m) Myrna Aggerstam (c) Åke Hallemyr (fp) Kenneth Josefsson (s) ersätter Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Kristina Sällström-Eriksen (s) Lars Persson (s) Han Loung (s) Lars-Göran Magnusson, kommunchef Christian Bagan, kommunsekreterare Lars Persson Justeringens plats och tid Kommunkansliet Underskrifter... Sekreterare Christian Bagan Paragrafer 2-9 Ordförande... Christer Gustafsson Justerande Organ... Lars Persson ANSLAG/BEVIS Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsen Paragrafer 2-9 Datum då anslaget sätts upp Datum då anslaget tas ned Förvaringsplats för protokollet Kommunkansliet, Gnosjö Underskrift... Carola Bergquist

2 Kommunstyrelsen Kommunstyrelsens arbetsutskott Ks 2 Au Organisation förskola skola Kommunernas förskoleverksamhet och skolbarnsomsorg ingår numera nationellt i utbildningssystemet. Detta innebär bland annat att de bestämmelser som reglerar verksamheterna har överförts från socialtjänstlagen till skollagen samt att Utbildningsdepartementet övertagit ansvaret för verksamheten från Socialdepartementet. I de flesta av landets kommuner har skolan och förskolan som en följd av detta också organiserats under samma huvudman och det politiska ansvaret ligger då vanligen hos skolstyrelsen eller en sammanslagen barn- och utbildningsnämnd. I Gnosjö kommun har socialnämnden haft kvar ansvaret för föreskoleverksamheten för 1 5 åringar medan skolstyrelsen sedan 1997 haft ansvaret för förskoleklasser, den s k sexårsverksamheten, och för skolbarnomsorgen. Många skäl talar emellertid för att även förskoleverksamheten för 1 5 åringar överförs till skolstyrelsen och dåvarande socialchef Lennart Lidqvist och skolchef Gunnar Crona har på kommunchef Lars-Göran Magnussons uppdrag utrett frågan. I en utredning daterad redovisas argumenten för respektive mot en förändring av huvudmannaskapet för förskoleverksamheten samt hur en förändring skulle kunna genomföras i Gnosjö kommun. Utredarnas förslag är: att en barn- och utbildningsnämnd inrättas i Gnosjö kommun från och med , att huvudmannaskapet för förskoleverksamheten 1 5 år från och med och därmed också budget- och personalresurser i motsvarande grad överförs från socialnämnden till den nya barn- och utbildningsnämnden, samt att kommunfullmäktige fastställer reviderat reglemente för socialnämnden samt nytt reglemente för barn- och utbildningsnämnden.

3 Kommunstyrelsen Kommunstyrelsens arbetsutskott Ks 2 (forts) Au 289 (forts) Socialnämnden och skolstyrelsen har behandlat utredningen , 56 respektive , 46 som båda godkänner planen för ny organisation förskola skola. Utredningen har även MBL-förhandlats Utredning av dåvarande socialchef Lennart Lidqvist samt skolchef Gunnar Crona, protokollsutdrag från skolstyrelsen och socialnämnden samt MBLprotokoll, separata handlingar. Arbetsutskottets förslag till kommunstyrelsen Kommunfullmäktige beslutar att en barn- och utbildningsnämnd inrättas i Gnosjö kommun från och med , att huvudmannaskapet för förskoleverksamheten 1 5 år från och med och därmed också budget- och personalresurser i motsvarande grad överförs från socialnämnden till den nya barn- och utbildningsnämnden, samt att kommunfullmäktige fastställa reviderat reglemente för socialnämnden samt nytt reglemente för barn- och utbildningsnämnden. Kommunstyrelsens förslag till kommunfullmäktige: Enligt arbetsutskottet.

4 Kommunstyrelsen Kommunstyrelsens arbetsutskott Ks 3 Au Arvodeskommittens yttrande om arvoden, organisation m m inför mandatperioden : Förslag till revidering av arvodesreglemente samt nämndsstruktur_ Kommunfullmäktige beslutade att tillsätta en arvodeskommitté bestående av representanter för samtliga fullmäktigepartier för att se över kommunens arvodesreglemente inför mandatperioden Kommittén fick följande uppdrag: Utvärdera det nu gällande arvodesreglementet som antogs av kommunfullmäktige , Utifrån ovanstående utvärdering samt planerade organisationsförändringar föreslå förändringar av arvodesreglementet inför kommande mandatperiod, Se över de former för utökad demokrati och medborgarinflytande som antogs av kommunfullmäktige efter förslag från tidigare arvodeskommitté och eventuellt föreslå förändringar av dessa och/eller nya former för utökad demokrati och medborgarinflytande, samt Redovisa sitt förslag för kommunfullmäktige senast I yttrande daterat har kommittén överlämnat sitt förslag till beslut. Yttrande samt bilagor, separata handlingar. Kommunfullmäktige beslutade emellertid , 84 om anpassad resultatnivå inom bland annat den politiska organisationen. I beslutet gavs kommunstyrelsen i uppdrag att se över kostnadsnivån inom den politiska organisationen för att sänka denna med 0,5 Mnkr. Med anledning av vad denna översyn kan leda fram till föreslår kommunstyrelsens arbetsutskott att fullmäktige avvaktar med att ta ställning till arvodeskommitténs förslag.

5 Kommunstyrelsen Kommunstyrelsens arbetsutskott Ks 3 (forts) Au 288 (forts) Arbetsutskottets förslag till kommunstyrelsen Kommunfullmäktige beslutar att anse arvodeskommitténs yttrande som föredraget men att med anledning av kommunfullmäktiges beslut , 84 om anpassad resultatnivå avvakta med beslut om innehållet i yttrandet till dess att kommunstyrelsens översyn av kostnadsnivån inom den politiska organisationen är avslutad, samt att arvodeskommitténs yttrande skall vara ett underlag vid kommunstyrelsens fortsatta arbete. Kommunstyrelsens förslag till kommunfullmäktige: Enligt arbetsutskottet.

6 Kommunstyrelsen Kommunstyrelsens arbetsutskott Ks 4 Au Medlemskap i ideella föreningen Science Park-systemet i Jönköpings län Den ideella föreningen Science Park-systemet i Jönköpings län har som en huvuduppgift att driva utvecklingen av Science Park-systemet i länet. Science Park-systemet har som huvuduppgift att i en kreativ miljö stimulera företagande. Systemet bygger på följande tre huvuddelar: Att vara en mötesplats för företagare Att erbjuda kvalificerad rådgivning Att ge företagare en möjlighet till samarbete och en koppling till högskolan i Jönköping I Science Park-arbetet deltar länets samtliga kommuner genom kontaktpersoner som regelbundet träffas men för närvarande är endast fyra av länets kommuner medlemmar. Styrelsen för Science Park-systemet har emellertid nu beslutat att inbjuda även länets övriga kommuner att söka medlemskap. Skrivelse daterad samt stadgar, separata handlingar. Arbetsutskottets förslag till kommunstyrelsen Kommunstyrelsen beslutar att Gnosjö kommun skall bli medlem i Science Park-systemet i Jönköpings län samt att kostnaderna för medlemsinsats och medlemsavgifter belastar konto 1102 Näringslivsutveckling. Kommunstyrelsen beslutar att bifalla arbetsutskottets förslag. Expedierat till akten Science Park-systemet näringslivschef Eddie Davidsson kommundirektör Lars-Göran Magnusson

7 Kommunstyrelsen Kommunstyrelsens arbetsutskott Ks 5 Au Fastställande av energiplan Enligt lagen om kommunal energiplanering skall kommunerna utarbeta energiplaner med miljökonsekvensbeskrivningar. Det rekommenderas att energiplanerna är avgränsade och konkreta. Planen skall granskas och vid behov revideras minst en gång per mandatperiod. Kommunfullmäktige antog en energiplan 1997 vilken reviderades Tekniska avdelningen har nu upprättat en ny energiplan daterad Förutom uppdatering av statistiska data innehåller planen en genomgång av de förslag som antogs i föregående plan. Förslag till energiplan, separat handling. Arbetsutskottets förslag till kommunstyrelsen: Kommunfullmäktige beslutar att anta förslag till energiplan för Gnosjö kommun, daterad Kommunstyrelsens förslag till kommunfullmäktige: Enligt arbetsutskottet.

8 Kommunstyrelsen Kommunstyrelsens arbetsutskott Ks 6 Au Upphävande av taxa för torghandel Kommunfullmäktige beslutade 1997 att anta taxa för torghandel i kommunen. Taxan reviderades Taxan reglerar avgifter för uthyrning av försäljningsplatser på torgen i Gnosjö och Hillerstorp. Sedan länge tas emellertid ingen avgift från näringsidkare som bedriver torghandel. Anledningarna till detta är dels att verksamheten är av ringa omfattning och att kontroll samt administration av debiteringar inte står i proportion till intäkterna dels att torghandeln bidrar till en mer levande samhällsbild. Tekniska avdelningen och kommunstyrelsens ordförandeberedning föreslår av denna anledning att taxan avskaffas och därmed upphör att gälla. Ett sådant beslut skulle öka kommunens attraktivitet för näringsidkare som bedriver torghandel. Taxa, separat handling. Arbetsutskottets förslag till kommunstyrelsen Kommunfullmäktige beslutar att taxan för torghandel upphör att gälla fr o m Kommunstyrelsens förslag till kommunfullmäktige: Enligt arbetsutskottet.

9 Kommunstyrelsen Ks Ändring av områdesbestämmelser för Stackebo fritidshusområde Miljö- och byggnämnden har i beslut gjort framställan om att få påbörja en planprocess med syfte att ändra områdesbestämmelserna för Stackebo fritidshusområde. För området finns områdesbestämmelser upprättade Dessa begränsar emellertid den maximala ytan för fritidshus till 70m 2. Miljö- och byggnämnden ser det som möjligt att ändra områdesbestämmelserna på sådant sätt att byggrätten anpassas efter tomtytan vilket skulle ge en oförändrad byggrätt för de minsta tomterna men en utökad byggrätt för de stora tomterna. Protokollsutdrag från miljö- och byggnämnden , 347, samt bilagd skrivelse från förvaltningschef Carl-Gustaf Axelsson och nämndens ordförande Ingemar Svensson, separata handlingar. I nämndens beslut påtalas att ändringen av områdesbestämmelserna kan ske med en liten arbetsinsats och med en kort handläggningstid och kommunstyrelsens ordförandeberedning har av nämnden fått beskedet att arbetet kan utföras inom nämndens befintliga ram. Yrkanden Lars Persson (s): Att nuvarande områdesbestämmelser bibehålls. Christer Gustafsson (kd): Enligt ordförandeberedningens förslag. Ordföranden ställer proposition på de båda yrkandena och finner att kommunstyrelsen beslutat i enlighet med ordförandeberedningens förslag. Kommunstyrelsen beslutar att ge miljö- och byggnämnden i uppdrag att starta planprocessen för att ändra områdesbestämmelserna för Stackebo fritidshusområde, samt

10 Kommunstyrelsen Ks 7 (forts) att arbetet skall utföras inom nämndens befintliga budgetram. Reservationer Hela den socialdemokratiska gruppen (Lars Persson, Han Luong, Kristina Sällström Eriksen samt Kenneth Josefsson ) reserverar sig till förmån för Lars Perssons yrkande. Expedierat till akten miljö- och byggnämnden

11 Kommunstyrelsen Kommunstyrelsens arbetsutskott Ks 8 Au Fördelning av IT-anslag Kommunens ekonomiavdelning har tagit fram förslag på en fördelning av ITkostnaderna mellan kommunens olika förvaltningar. Förslaget presenteras i skrivelse daterad Förslaget går i korthet ut på att varje förvaltning bär sina egna kostnader för telefoni och data och också ges vissa möjligheter att styra och därmed påverka sina kostnader. Systemet innebär även en tydligare koppling mellan respektive förvaltnings ökade/minskade behov av IT och IT-avdelningens tjänster. Förslaget innebär även att kommunens förvaltningschefsgrupp ges en viktig roll med att besluta om framtida förändringar samt investeringar gällande de gemensamma delarna. Vid övergången till det nya systemet (2006 års budget) kommer en omfördelning av budgetmedel att ske från IT-avdelningens nuvarande anslag till respektive nämnd/styrelse baserad på det antal datorer man hade vid årsskiftet 2005/2006. Skrivelse från ekonomiavdelningen, separat handling. Arbetsutskottets förslag till kommunstyrelsen Kommunfullmäktige beslutar att anta reviderat förslag till fördelning av kommunens IT-anslag, samt att omfördela medel från IT-avdelningen till respektive förvaltning. Kommunstyrelsens förslag till kommunfullmäktige: Enligt arbetsutskottet.

12 Kommunstyrelsen Ks 9 Delegationsbeslut Anmäles att följande delegationsbeslut fattats med stöd av kommunstyrelsens bemyndigande. Kommunstyrelsens arbetsutskott/personalutskott 274 Kommunal ledningsanalys. 275 Utredning om framtida användning av kommunala uddafastigheter. 277 Yttrande över bygglov, Hornabo 1.34, Gnosjö Personaluthyrning AB. 278 Inköp av magasin, Nissafors 1:42, Tommy Ohlsson. 290 Upphandling av kommunal olycksfallsförsäkring. 291 Kredit till Stiftelsen J E Hylténs. 296 Detaljplan, Gårö 1:69 vid R-Kås AB. 297 Yttrande över bygglov, Aggarp 1:30, E.ON Elnät Västbo AB. 300 Gårö 1:572 försäljning, Birgitta och Wåge Wallesjö. Kommunstyrelsens ordförande Christer Gustafsson 39 Yttrande jämlikt förköpslagen, Svenshult 1:5. 40 Yttrande jämlikt förköpslagen, Gårö 1: Yttrande jämlikt förköpslagen, Brännehylte 1: Yttrande jämlikt förköpslagen, Åshuvud 1:2. 43 Yttrande jämlikt förköpslagen, Tyngel 2:5. 44 Yttrande jämlikt förköpslagen, Törestorp 4:1. 45 Yttrande jämlikt förköpslagen, Åsenhöga Prästgård 1:66. Ekonomichef Stefan Tengberg 32 Avskrivning av fordringar. Teknisk chef Lennart Hermansson 18 Avtal om regelmässig städning mellan Gnosjö kommun och Gnosjö Andans Kunskapscentrum tiden

13 Kommunstyrelsen Ks 9 (forts) Lånetekniker Lisbeth Sandkvist 7 Va-anslutning, Töllstorp 1:190, Hillerstorp 4:383 samt Kulltorp2:5 och 2:6. 8 att bevilja enskilda vägen F790 U c/o Folke Davidsson, Österskog, Hillerstorp, bidrag för dikning och bärlagerförstärkning samt beläggning på sträckan Österskog-Brännehylte. 9 att bevilja Enskilda vägen F1520 U c/o Håkan Svensson, Brännehylte, Hillerstorp, bidrag för särskilda driftåtgärder samt beläggning. Kommunsekreterare Christian Bagan Lotteritillstånd enlig 17 lotterilagen, Gnosjö Spirit FC.

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-12-13 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-12.00 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-12-20 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-12.05 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-01-10 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-12.00 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Lars Persson (s)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-10-31 1 Organ Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.00-19.45 Beslutande Övriga deltagande Christer Gustafsson (kd) Lars-Åke Magnusson (kd) Dorota Westlund (kd) Bertil Nilsson (m)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-08-29 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-12.00 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-04-19 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-16.30 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-10-03 1 Organ Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.00-18.50 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Christer Gustafsson (kd) Lars-Åke Magnusson (kd) Dorota Westlund (kd)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-03-16 1 Organ Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.00-20.15 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Lars-Åke Magnusson (kd) Gunilla

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-09-05 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-11.25 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-08-24 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 15.00-16.15 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande Kristina

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-08-30 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-14.20 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-06-20 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.00 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-08-31 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.00 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-11-23 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-12.45 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-10-18 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.15 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-05-25 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-14.05 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-04-25 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.10 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-01-27 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-14.30 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2006-12-05 1

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2006-12-05 1 2006-12-05 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.35 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-11-14 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-15.30 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera Bertil Nilsson (m), ordförande Åke Hallemyr (kd), ersätter

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-11-29 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-12.00 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-08-16 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.30 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-08-09 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-14.00 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-01-23 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.30 Beslutande Övriga närvarande LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m), 1:e vice ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-10-23 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-18.00 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m),

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-11-22 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.00 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2006-10-17 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.50 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-06-05 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-14.35 Beslutande Övriga närvarande LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m), 1:e vice ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2009-06-17 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 17.30-18.00 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande Bertil Nilsson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-02-08 1 Organ Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.00-19.55 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Lars-Åke Magnusson (kd) Dorota Vestlund

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-08-15 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-14.00 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-01-11 1 Organ Kommunstyrelsen Plats och tid Hestravikens Wärdshus, Hestra, kl 17.00-19.20 Beslutande Övriga deltagande Christer Gustafsson (kd), ordförande Lars-Åke Magnusson (kd) Dorota Vestlund

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-08-31 1 Organ Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 17.45-18.00 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera (kd) Lars-Åke Magnusson (kd) Dorota Westlund (kd) (m) Anna Heijel (m)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2008-04-29 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-17.00 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Beril Nilsson (m),

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-05-16 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.00 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2009-02-03 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.00-20.00 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande Bertil Nilsson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-11-15 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.35 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-04-05 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-17.10 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-04-20 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.00 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-03-15 1 Organ Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.00-19.20 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Lars-Åke Magnusson (kd) Dorota Westlund

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-04-27 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-14.00 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-09-12 1 Organ Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 17.45-19.55 Beslutande Övriga deltagande Christer Gustafsson (kd) Lars-Åke Magnusson (kd) Leif Ericsson (kd) ersätter Dorota Westlund

Läs mer

Lennart Hermansson, teknik- och fritidschef, 56-60 och 62 Björn Thorsson, enhetschef, 62 1 Christian Bagan, kommunsekreterare

Lennart Hermansson, teknik- och fritidschef, 56-60 och 62 Björn Thorsson, enhetschef, 62 1 Christian Bagan, kommunsekreterare 1(10) Plats och tid Kommunhuset, lokal: Kulltorp, kl 15.00-17.20 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande LarsÅke Magnusson (KD) ersätter Karolina Sköld

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2010-09-30 Sid: 1 Instans Kommunfullmäktige Plats och tid Gnosjösalen, Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.30 19.25 Beslutande Sture Jonsson, (M) ordförande Anna Heijel (M) Ingemar Svensson (C),

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-10-04 1 Organ Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.00-18.30 Beslutande Övriga deltagande Bertil Nilsson (m), ordförande Marcus Stacke (m) ersätter LarsÅke Magnusson (kd), ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-03-02 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.45 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-04-03 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-17.35 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m),

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-11-28 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.30 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-05-08 1 Organ Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.00-19.50 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m), 1:e vice ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2011-02-15 Sid: 1 Instans Allmänna utskottet Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-16.50 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Nicklas Huuva (KD) ordförande Bengt-Göran

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-08-10 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Töllstorpshallen, Gnosjö, kl 08.00-16.00 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-02-24 1 Organ Kommunfullmäktige Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.30 19.25 Beslutande Göran Kallfeldt (c) ordf Gunilla Ljungqvist (kd) Christer Gustafsson (kd) Lena Backstig (kd) (m) Johanna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-11-09 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.00 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-05-18 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.20 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-01-27 1 Organ Kommunfullmäktige Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.30 19.15 Beslutande Sture Jonsson (m) ordf Gunilla Ljungqvist (kd) Christer Gustafsson (kd) Lise-Märith Svensson (kd) ers.

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-05-03 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.20 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Pia Thulin (m) ersättare, deltog i 122 punkt 1-2 Inga-Lill

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-06-08 1 Organ Kommunstyrelsen Plats och tid Töllstorpshallen, Gnosjö, kl 18.00-18.50 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Lars-Åke Magnusson (kd) David

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-04-06 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-17.15 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2009-01-27 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-17.00 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-04-04 1 Organ Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.00-18.20 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Christer Gustafsson (kd) Lars-Åke Magnusson (kd) Dorota Westlund (kd)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2008-11-04 1 Organ Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.00-20.40 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m), 1:e vice ordförande

Läs mer

Datum Anna Engström, kommunchef. Gunnie Davidsson (C) och Annie Fredriksen (S)

Datum Anna Engström, kommunchef. Gunnie Davidsson (C) och Annie Fredriksen (S) 1(11) Plats och tid Kommunhuset, Lokal: Gnosjösalen, kl. 18.30-19.40 Beslutande Ledamöter Sture Jonsson (M), ordf Lizbeth Johansson (C), 1:e vice ordf Stig Axelsson (S), 2:e vice ordf Ingmar Johansson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-02-22 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Biblioteket Månsidan Gnosjö, kl 19.00-20.30 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunstyrelsen

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunstyrelsen 1(11) Plats och tid Kommunhuset, lokal: Gnosjösalen, kl 16.00-17.00 Beslutande Övriga närvarande Arne Ottosson (M), ordförande Johan Malm (C), 1:e vice ordförande Markus Kauppinen (S), 2:e vice ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2011-03-01 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, k1 15.00-16.45 Beslutande Arne Ottosson (M) ordförande Johan Malm (C) 1:e vice ordf Markus Kauppinen (S) 2:e

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-11-06 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 10.00-15.40 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m),

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2008-03-27 1 Organ Kommunfullmäktige Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.30 19.50 Beslutande Sture Jonsson (m) ordf Arne Ottosson (m) Ingemar Svensson (c) Marcus Stacke (m) LarsÅke Magnusson (kd)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-11-07 1 Organ Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 14.00-19.35 Beslutande Övriga deltagande Christer Gustafsson (kd) Lars-Åke Magnusson (kd) Dorota Westlund (kd) Bertil Nilsson (m),

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2006-03-21 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-17.00 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-08-09 1 Organ Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.00-21.00 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Christer Gustafsson (kd) Lars-Åke Magnusson (kd), deltog ej i 93 punkt

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-03-16 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.30 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-02-22 1 Organ Kommunfullmäktige Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.30 18.50 Beslutande Sture Jonsson (m) ordf Kristina Lindgren (m) ers. Ingemar Svensson (c) 1:e vice ordf. Marcus Stacke (m)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-09-04 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 07.30-16.00 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m),

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-12-04 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-13.20 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m),

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2008-09-25 1 Organ Kommunfullmäktige Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.30 19.50 Beslutande Sture Jonsson (m) ordf Arne Ottosson (m) Ingemar Svensson (c) Marcus Stacke (m) LarsÅke Magnusson (kd)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2011-08-16 Sid: 1 Instans Allmänna utskottet Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 13.00-15.15 Beslutande Nicklas Huuva (KD) ordförande Bengt-Göran Johansson (S) 1:e vice ordförande Rolf

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2008-01-22 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.35 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m),

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2008-02-05 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Socialkontoret, Gnosjö, kl 08.00-16.30 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m),

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2009-09-08 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.00-19.45 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande Inga-Lill

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum: 2009-02-17 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.45 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll Sammanträdestid

Sammanträdesprotokoll Sammanträdestid 2004-09-29 98 Organ Socialnämnden Plats och tid Vårdcentralens konferensrum, kl 17.00 18.00 Beslutande Arne Ottosson (m), ordförande Inger Isaksson (kd) tj ers Gunnie Davidsson (c) Annelie Nyberg (fp)

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-08-23 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Skolan, Nissafors, kl 19.00-20.30 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-10-25 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-13.00 Beslutande Övriga närvarande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-04-06 1 Organ Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.00-20.30 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Lars-Åke Magnusson (kd) Lena Backstig

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-01-13 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-16.40 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m),

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-12-04 1 Organ Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 16.45-18.00 Beslutande Övriga deltagande LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m), 1:e vice ordförande Inga-Lill Andersson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-01-27 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Skolan Åsenhöga, kl 19.00-20.10 Beslutande Christer Gustafsson, ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna Aggerstam

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2004-05-04 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Räddningsstationen, Gislaved, kl 08.30-11.30 Kommunhuset, Gnosjö, kl 11.30-16.00 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera Christer

Läs mer

Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande ----- (C), 2:e vice ordförande Rolf Davidsson (M) Stig Axelsson (S)

Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande ----- (C), 2:e vice ordförande Rolf Davidsson (M) Stig Axelsson (S) 1(11) Plats och tid Hammargården, kl. 15.00-16.55 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande ----- (C), 2:e vice ordförande Rolf Davidsson (M) Stig Axelsson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-08-28 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Skolan, Nissafors, kl 19.00-20.20 Beslutande Övriga närvarande LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m), 1:e viceordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2008-01-08 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Höganloft, Hestra, kl 08.00-14.40 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m), 1:e

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-10-19 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-15.45 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-05-31 1 Organ Kommunfullmäktige Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.30 20.45 Beslutande Sture Jonsson (m) ordf Rolf Davidsson (m) ers. Ingemar Svensson (c) 1:e vice ordf. Alexander Josefsson

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2008-08-26 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö kl 08.00-14.50 Beslutande Övriga närvarande Utses att justera LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m),

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-08-14 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-11.00 Beslutande Övriga närvarande LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m), 1:e viceordförande

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2010-09-07 Sid: 1 Instans Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.00-19.30 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera LarsÅke Magnusson (KD), ordförande Arne Ottosson

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunstyrelsen

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Kommunstyrelsen 1(8) Plats och tid Kommunhuset, lokal: Gnosjösalen kl. 17.30-17.50 Beslutande Övriga närvarande Arne Ottosson (M), ordförande Johan Malm (C) 1:e vice ordförande Markus Kauppinen (S), 2:e vice ordförande

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Allmänna utskottet 1(8) Plats och tid Kommunhuset, Lokal: Kulltorp, Tid: 13.00-16.30 Beslutande Nicklas Huuva (KD), ordförande Bengt-Göran Johansson (S), 1:e vice ordförande Karolina Sköld (C), 2:e vice ordförande Ingmar

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2005-11-29 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Skolan, Hillerstorp, kl 19.00-20.30 Beslutande Christer Gustafsson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m) Inga-Lill Andersson Hjelm (s) Myrna

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2009-01-13 1 Organ Kommunstyrelsen Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 18.00-18.45 Beslutande Övriga deltagande LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m), 1:e vice ordförande Inga-Lill Andersson

Läs mer