Verksamhetsberättelse för 2013 Kallmora Byförening. Foto: Helena Nyman

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Verksamhetsberättelse för 2013 Kallmora Byförening. Foto: Helena Nyman"

Transkript

1 Verksamhetsberättelse för 2013 Kallmora Byförening Foto: Helena Nyman Årsmöte den 16 februari 2014

2 Styrelsen har under året bestått av: Bitte Nohrin Jernberg, ordförande Gunnel Nordin, ordinarie ledamot och vice ordförande Helena Nyman, ordinarie ledamot och sekreterare Gunnel Lovén, ordinarie ledamot Jörgen Nohrin, ordinarie ledamot och kassör Janne Lindberg, suppleant Göran Brorsson, suppleant Under året har det varit 8 ordinarie styrelsemöten, plus det konstituerande mötet. Ett ordinarie årsmöte och fyra allmänna informationsmöten har hållits, samt ytterligare informationsmöten genom Stadsnätsgruppen om och kring fibernätets utbyggnad i Kallmora m fl byar.

3 FÖRBÄTTRINGSARBETE OCH INVESTERINGAR 1 st extra utegrill har köpts in och förvaras i nya förrådet. Den ska användas vid större samlingar av Byföreningen och kan också lånas ut till byborna. 7 st nya hopfällbara bord till bystugan har köpts in. De gamla sparas i förrådet för utebruk och för utlåning till bybor vid behov. Arbetet med att rusta upp Ämåtjärns badplats med en ny markduk och ett nytt lager sand har slutförts. Genom kommunen har vi också fått en ny frälsarkrans samt riktiga skyltar på plats. Gemensam uppsamling av gamla batterier och trasiga glödlampor i bystugans entré, i de uppsatta lådorna, fungerar bra. En förslagslåda har satts upp i bystugans entré, och vittjas inför varje styrelsemöte. Alla bybor är förstås också välkomna att kontakta någon i styrelsen direkt. Byföreningen har också investerat i ny julbelysning till entrén samt flera kompletterande verktyg och husgeråd. Styrelsen har under 2013 haft ett fortsatt samarbete med styrelsen för Kallmora Bysamfälligheter med målning och snickeriarbetet på det nya förrådet. Genom Byföreningen har Kallmoraborna själva organiserat och genomfört arbetet med förrådet som bekostats av Bysamfälligheten. Endast en del målningsarbete återstår till våren (Bysamfälligheten bekostade och ombesörjde också nertagning av ett antal gamla björkar på tomten.) Det gamla förrådet har rivits och forslats bort. Arbetet utfördes av byborna själva.

4 OFFENTLIGA OCH ALLMÄNNA MÖTEN Flera allmänna informationsmöten har hållits i bystugan inför dragningen av fiberkabel genom byn och näraliggande byar, genom Stadsnätsgruppens försorg. Grävningen utefter Stänkelgata och Brändvägen är genomförd och fiberkabeln är inkopplad till de hushåll som önskat vara med. Stadsnätsgruppen fortsätter nu sitt arbete (i samarbete med stadsnätsgrupper i andra byar) för att hela Kallmora och även Åberga m fl byar ska kunna få tillgång till stadsnätets service. Offentliga allmänna möten om byns rösen inför inventering för kommande Översiktsplan: - Ett allmänt informationsmöte hölls den 19 augusti Många intresserade personer kom och vi antecknade synpunkter. - Ett allmänt möte hölls även den 2 september, då med representanter från kommunens Stadsbyggnads och miljökontor närvarande. Intresserade bybor från Kallmora, Åberga m fl byar var inbjudna till vår bystuga. C:a 40 personer kom. Efter diskussion i bystugan med många synpunkter genomfördes rundtur i byn för att se på intressanta rösen. Många bybor följde med. -Ett allmänt möte om Grannsamverkan med Polisen och Villaägarna hölls den 7 oktober. Ett välbesökt möte som blev start av föreningen Grannsamverkan Kallmora, som omfattar alla hushåll inom Kallmora by (inkl. Fredshammar) som önskar vara med och hålla ögon och öron öppna. Helena Nyman utsågs till vår huvudkontakt med Polisen. Vi har totalt 7 kontaktpersoner och till våren 2014 sätts skyltarna upp vid byns tillfarter. - Ett offentligt allmänt möte med Miljökontoret i Orsa om framtidens VA hölls den 10 november. Bystugan blev fullsatt och diskussionerna många. Mötet avslutades med att många anmälde sig till en studiecirkel som startar i början av Den hålls i Studiefrämjandets regi med Jörgen Nohrin, Göran Brorsson och Håkan Elings som drivande. Alla anmälda kommer att få direktinformation om när och vilken tid cirkeln startar.

5 UTFLYKTSRESA En bussresa för byborna till Fågelsjö genomfördes den 6 juli. Bussen bekostades av Byföreningen. 25 personer äntrade bussen vid bystugan. På vägen stannade vi och fikade medhavd matsäck och kaffe. Margareta Stiernqvist ordnade en frågetävling under resans gång. Framme i Fågelsjö väntade en god lunch på restaurangen. Därefter guidades vi runt överallt i två grupper. Tid gavs till lite shopping också innan vi klev på bussen igen för hemfärd. OFFENTLIGT EVENEMANG: SPÖKKVÄLL Den 31 oktober, under Allhelgonahelgen, genomförde Studiefrämjandet i samarbete med Byföreningen en Spökkväll i Bystugan. Arrangemanget annonserades för allmänheten. Medverkade gjorde Bitte NJ (häxa, berättare) och Helena Nyman (stänkeltrollet). Ett 30-tal personer kom, varav flera från utombys och arrangemanget blev väldigt uppskattat.

6 HEMSIDA/FACEBOOK Kallmoras egen hemsida, Kallmora Fanclub: har under 2013 haft FANTASTISKA besökare. Detta är glädjande nog nära en fördubbling från förra årets 6400 besökare! Här hittar man, förutom lite fakta och historia, många bilder och även filmer från fester, vackra vyer över Kallmora. Numera också en del foton från gamla Kallmora. Här hittar du information om Byföreningens kommande arrangemang. En blogg finns, öppen för alla som vill delta med kommentarer eller en egen bloggsida. Nytt för i år är att även Kallmora Norra Vattenledningsförening har en egen plats på hemsidan. Här finns uppgifter om bl a vilket telefonnummer du ska ringa om du får problem eller har frågor om ditt vatten! Kallmoras Facebooksida: Kallmora By Fanclub, har fortsatt att växa. Den används flitigt av numera 90 medlemmar/kallmorafans. Det är trevligt att den är så populär. Sidan är en öppen grupp, och därför lätt sökbar på Facebook. Här hittar man nyheter från byn, kommande aktiviteter, bilder från sammankomster och fester i bystugan alltid med direktlänk till hemsidan förstås. På facebookgruppen kan man också chatta direkt med andra medlemmar. KALLMORAREKLAM En väggkalender för 2014 med bilder från Kallmora har producerats av Bitte NJ även i år. Förbättrad sedan förra året med bl a veckonummer. Den har hittills sålts i 46 exemplar. Bilderna är fotade av Helena Nyman, Nils-Owe Bränd och Bitte NJ. Kallmoratröjan är framtagen av Bitte NJ på försök och tryckt hos Orsa Tröjtryck. 8 st har hittills sålts. Alla priser i förekommande lotterier och tävlingar är sponsrade. Aktuella sponsorer har under året varit, förutom vår huvudsponsor ICA Maxi: Studiefrämjandet, Hellzephyr Musik, Happy Homes, Le-El, Orsa Dataservice, Margaretas Massage & Fotvård, Gun-Britt Lindberg och Bitte NJ.

7 4 större festligheter har arrangerats i bystugan 11 maj anordnades VÅRFEST. 27 personer deltog. Vi anordnade mingel utomhus medan Helena o Jörgen grillade. Jörgen, Micke Nääs och Daniel Karlsson spelade till dans och gjorde musiktävling, Janne L. och Hasse S. drog historier och åror såldes med sponsorpriser. 3 augusti ordnades GRILLKNYTIS MED KUBBSPEL vid bystugan. Vi passade på INVIGA NYA GRILLEN. Vi var 30 st vid borden med våra hemvändare. Lagom sol, inget regn och många fotografer. Herrarna tog segern även denna sommar. 26 oktober ordnades HÖSTFEST med musik och dans. Jörgen och Hans Vänner spelade. Göran Brorson gästspelade på fiol. Bitte NJ lagade chili con carne, åror såldes med sponsrade priser. 36 personer deltog i denna mycket lyckade fest. 4 januari 2014 var det Trettonhelg FEST med invigning av våra nyinköpta bord! Vi hämtade färdiglagad mat från ICA Maxi och häftiga bakelser till fikat. Jörgen och Hans Vänner spelade till allsången som Jörgen fixat ihop och till dansen. Åror hade vi och många fina sponsorpriser. Vi var 26 st glada.

8 ÖVRIGT Byföreningen har under 2013 kondolerat vid en begravning: Gösta Enoksson. Turistvägen genom byn har fått ny asfaltsbeläggning. Stadsnätet har kopplats in till hushåll utefter Stänkelgata och Brändvägen. Några hushåll har under hösten provat på att musta äpplen gemensamt med ett lyckat resultat. Studiefrämjandet tillhandahöll utrustning och instruktioner. Aktiviteten planeras också till hösten Inflyttningen till Kallmora fortsätter och vi hälsar våra nya och blivande Kallmorabor varmt välkomna till föreningens alla aktiviteter. Till sist ett par vackra bilder från Kallmora. En från VÅREN 2013, tagen av Helena Nyman, och så en mysig VINTERBILD från mars 2013, foto: Göte Jons. Kallmora / ordförande vice ordförande sekreterare Bitte Nohrin Jernberg Gunnel Nordin Helena Nyman.. ledamot Gunnel Loven. kassör Jörgen Nohrin.. suppleant Jan Lindberg. suppleant Göran Brorsson

9 Alla foton i denna skrift är tagna av Kallmoras alla härliga fotografer: Nils-Owe Bränd, Helena Nyman samt Göte Jons och Maggan Stiernqvist. Ett STORT TACK till alla dessa trevliga musiker som alltid dyker upp hos oss och spelar ideellt i bandet Jörgen och Hans Vänner. Det är olika sammansättning på bandet varje gång som förgyller våra festkvällar i bystugan med sin härliga musik, och roliga upptåg. Ett alldels speciellt varmt TACK till Studiefrämjandet, som hjälpt oss framställa 2013 års Verksamhetsberättelse på detta sätt. Ordföranden kommenterar Tillsammans har vi arbetat med förrådsbygge och badplatsen vid Ämåtjärn. Vi har engagerat oss i kommunfrågor som inventeringen av rösen och vårt framtida vatten- och avloppssystem. För att inte tala om bildandet av föreningen Grannsamverkan Kallmora. Vi glömmer heller inte det fina arbete som vår stadsnätsgrupp fortfarande jobbar med: Snart har vi fiberkabel dragen till hela vår by och andra byar också. Kallmora och Åberga m fl kan ansluta sig till Orsa stadsnät, något som möjliggör för bybor att jobba hemma på distans t ex. Tack vare många duktiga fotografer har vi stor tillgång på fina bilder som verkligen lyfter vår hemsida och facebooksidan. Det gör skillnad, vilket vi också tydligt kan utläsa på besökssiffrorna för Kallmora by kan bara tjäna på denna fina marknadsföring som helt säkert bidrar till vår positiva befolkningsutveckling. Särskilt roligt är det att flera barnfamiljer bosätter sig i Kallmora. Nu fortsätter vi att arbeta tillsammans för vår bygemenskap och träffas till fest och studiecirklar och möten kommer säkert att bjuda på många nya spännande arrangemang och initiativ för både stora och små. Alla är VÄLKOMNA till Kallmora bystuga, såväl Kallmoraborna själva som våra Kallmorafans, alla hemvändare och besökare från utombys! Bitte Nohrin Jernberg

Verksamhetsberättelse för 2014 Kallmora Byförening. Foto: Nils-Owe Bränd

Verksamhetsberättelse för 2014 Kallmora Byförening. Foto: Nils-Owe Bränd Verksamhetsberättelse för 2014 Kallmora Byförening Foto: Nils-Owe Bränd Årsmöte den 15 februari 2015 Styrelsen har under året bestått av: Bitte Nohrin Jernberg, ordförande Gunnel Nordin, ordinarie ledamot

Läs mer

GINSTBLaDET. Nr 2 2013 Hallandssektionen Årgång 14. Ur Innehållet. Ordförande har ordet. Påskträff. Årsmöte Riksting

GINSTBLaDET. Nr 2 2013 Hallandssektionen Årgång 14. Ur Innehållet. Ordförande har ordet. Påskträff. Årsmöte Riksting GINSTBLaDET Nr 2 2013 Hallandssektionen Årgång 14 Ur Innehållet Ordförande har ordet Påskträff Årsmöte Riksting MATERIAL Ginstbladet Inga-Lill Niklasson CC 57210 Material till oss via E-post Västgötagatan

Läs mer

RTP MALMÖ www.rtpmalmo.se Verksamheten tredje kvartalet 2006

RTP MALMÖ www.rtpmalmo.se Verksamheten tredje kvartalet 2006 RTP MALMÖ www.rtpmalmo.se Verksamheten tredje kvartalet 2006 1 Ordförande har ordet Jag har varit ute och rest med vår lokalförening till Skagen den 25-28 maj. Vi var 32 medlemmar som fick uppleva några

Läs mer

Redovisning av Journalnr 2009 5187 Utvecklad besöksnäring Skålö av stödmottagare Skålö Bystugeförening

Redovisning av Journalnr 2009 5187 Utvecklad besöksnäring Skålö av stödmottagare Skålö Bystugeförening Redovisning av Journalnr 2009 5187 Utvecklad besöksnäring Skålö av stödmottagare Skålö Bystugeförening Kontaktpersoner är: Lars Åke Johannesson Margareta Johansson Projektledare Ekonomiansvarig Tel. 070

Läs mer

Enkäten gick ut till 53 utställare och föreläsare som medverkade på äldreomsorgens Seniordag 2013. 81% (43 stycken) valde att svara.

Enkäten gick ut till 53 utställare och föreläsare som medverkade på äldreomsorgens Seniordag 2013. 81% (43 stycken) valde att svara. SENIORDAGEN 2013 Utvärderingsenkät utställare Enkäten gick ut till 53 utställare och föreläsare som medverkade på äldreomsorgens Seniordag 2013. 81% (43 stycken) valde att svara. Syftet med enkäten var

Läs mer

Fagered en pärla i våra hjärtan Välkommen till Fagereds socken en spännande socken att upptäcka på egen hand eller tillsammans med andra.

Fagered en pärla i våra hjärtan Välkommen till Fagereds socken en spännande socken att upptäcka på egen hand eller tillsammans med andra. Fagered en pärla i våra hjärtan Välkommen till Fagereds socken en spännande socken att upptäcka på egen hand eller tillsammans med andra. Fagereds socken kan erbjuda mycket allt ifrån avskildhet, lugn

Läs mer

Utvärdering Filmkollo 2010 - målsman

Utvärdering Filmkollo 2010 - målsman Utvärdering Filmkollo 2010 målsman Utvärdering Filmkollo 2010 målsman v.26, 27 & 31. Var informationen innan kollot tillräcklig? (57 svar) 60 50 40 30 20 10 0 Ja (98%, 56 st) Nej (2%, 1 st) Om nej, vad

Läs mer

DAGORDNING VID UMEÅ MOTORCYKELKLUBBS ÅRSMÖTE 2012-02-04

DAGORDNING VID UMEÅ MOTORCYKELKLUBBS ÅRSMÖTE 2012-02-04 ÅRSMÖTE 2012-02-04 DAGORDNING VID UMEÅ MOTORCYKELKLUBBS ÅRSMÖTE 2012-02-04 1. Mötets öppnande. 2. Val av ordförande och sekreterare för mötet. 3. Val av två rösträknare tillika justeringsmän att jämte

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE Mullhyttans Bygdeförenings styrelse avger följande verksamhetsberättelse för år 2012. STYRELSEN har haft följande sammansättning: Ordinarie ledamöter Wivianne Högman, ordförande Lena

Läs mer

- Go mat - Kiosk stängde kl. 17 på fredagen. lördag åkte maten hem tidigare än utlovat. Otrevligt bemötande av cateringkillen också

- Go mat - Kiosk stängde kl. 17 på fredagen. lördag åkte maten hem tidigare än utlovat. Otrevligt bemötande av cateringkillen också UTVÄRDERING AV NY PLATS FÖR RDSGs RASSPECIAL Punkterna 1-5 kunde graderas enligt följande: Mycket bra Bra Varken bra eller dåligt Ganska dåligt Dåligt 1. Vilket är ditt helhetsintryck av den nya platsen

Läs mer

VÄSTERBOTTENSVÄVARNA

VÄSTERBOTTENSVÄVARNA VÄSTERBOTTENSVÄVARNA Ordförande har ordet Nu börjar det mörkna på kvällarna och det känns lockande att "krypa in i" vävstolen. En del av er har kanske en sommarväv uppsatt i sommarstugan, men mina somrar

Läs mer

BLADET NU ÄR VI IGÅNG! Invigningen drog mycket folk. Nu kan du, medlem eller icke medlem sponsra oss på två sätt:

BLADET NU ÄR VI IGÅNG! Invigningen drog mycket folk. Nu kan du, medlem eller icke medlem sponsra oss på två sätt: BLADET Medlemsblad nr 4(16), 2002 NU ÄR VI IGÅNG! Invigningen drog mycket folk BLADET Medlemsblad nr 3(15), 2002 INVIGNING! Den 13 april blir den officiella invigningen av våra lokaler. Du som medlem är

Läs mer

Innehållsförteckning

Innehållsförteckning Innehållsförteckning Sammanfattning...s 3 Bakgrund och inledning...s 4 Problemformulering och syfte & Avgränsningar...s 5 Genomförande...s 6 Resultat av projektet...s 7 Värdering av arbetet och resultatet...s

Läs mer

Plats: Hammenhögs församlingshem Dag: Onsdag 17 februari 2010 Tid: 19.00 Medlemmar bjuds soppa, bröd, kaffe & kaka. (övriga 75:-)

Plats: Hammenhögs församlingshem Dag: Onsdag 17 februari 2010 Tid: 19.00 Medlemmar bjuds soppa, bröd, kaffe & kaka. (övriga 75:-) Plats: Hammenhögs församlingshem Dag: Onsdag 17 februari 2010 Tid: 19.00 Medlemmar bjuds soppa, bröd, kaffe & kaka. (övriga 75:-) DAGORDNING 1. Val av ordförande att leda mötets förhandlingar. 2. Val av

Läs mer

Kl 16.00 söndagen den 22 mars i samma lokal, Föreningslokalen, är det årsmöte för Sockenrådet där alla Tolgbor har rösträtt och är varmt välkomna!

Kl 16.00 söndagen den 22 mars i samma lokal, Föreningslokalen, är det årsmöte för Sockenrådet där alla Tolgbor har rösträtt och är varmt välkomna! NY I TOLGS SOCKEN? Bott här ett tag, men har inte riktigt koll på vad som finns och sker i Tolg? Välkommen på info-träff söndagen den 22 mars kl 15.00 i Föreningslokalen! Nummer 1 2015 På plats finns glada

Läs mer

Kalendarium DALABULLEN

Kalendarium DALABULLEN DALABULLEN Nr 1 Våren 2015 www.celiaki.se/dalarna Kalendarium Fikaträffar Se sid 3 Föreläsning för anhöriga! 25 mars, se sid 4 Föreläsning för barn! 18 april, se sid 6 Barn & Ungdomsverksamhet Se sid 8

Läs mer

Djäkneboda Byastämman 2013

Djäkneboda Byastämman 2013 Djäkneboda Byastämman 2013 Protokoll för mötet 11 april 2013 Djäkneboda skola 1. Mötets öppnande 2. Val av ordförande att leda mötet Bo Jonsson valdes till ordförande 3. Val av sekreterare för dagens protokoll

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2015 SPF SENIORERNA ARBRÅ 320

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2015 SPF SENIORERNA ARBRÅ 320 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2015 SPF SENIORERNA ARBRÅ 320 Styrelsen: Styrelsen har under året bestått av ordförande Gunilla Lundkvist, vice ordförande Marjatta Onkenhout, kassör Barbro Englund, sekreterare Lillemor

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2014

Verksamhetsberättelse 2014 Verksamhetsberättelse 2014 Några rader från ordförande. Det är så roligt att jobba i en styrelse där alla är engagerade och hjälper till. Även suppleanterna är med på varje styrelsemöte och är engagerade.

Läs mer

Verksamhetsberättelse för år 2013.

Verksamhetsberättelse för år 2013. Verksamhetsberättelse för år 2013. Styrelsen för HjärtLung i Kalmar får härmed avge följande berättelse för verksamhetsåret 2013. Styrelse och funktionärer. Ordförande: Per-Olof Rossberg. Vice ordförande:

Läs mer

SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2014. Återkommande årliga evenemang: Sportlovskul

SAMMANSTÄLLNING AV AKTIVITETER UNDER 2014. Återkommande årliga evenemang: Sportlovskul Mål för plusboendet Målet med plusboende är att skapa ett mervärde för kunden, som i detta fall är hyresgästen. Kunden ska erbjudas något mer än bara ett tak över huvudet. Plusboendet ska skapa en trygg

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE. Gotlands Veteranbilklubb 2015

VERKSAMHETSBERÄTTELSE. Gotlands Veteranbilklubb 2015 VERKSAMHETSBERÄTTELSE Gotlands Veteranbilklubb 2015 MEDLEMSAKTIVITETER Aktiviteterna för Gotlands Veteranbilklubb (GV) under verksamhetsåret 2015 inleddes med ett årsmöte 22 mars då vi avslutade det förutvarande

Läs mer

Lägerutvärdering FLATÖN 14

Lägerutvärdering FLATÖN 14 Lägerutvärdering FLATÖN 14 Läger 1 (22-28/6) Utvärdering 2014 års VVDS läger 1; 22 juni-28 juni Förmågor före och efter lägret (Skalan är 1-5 där 1 är lägst och 5 högst) Före (37) Efter (32) Självkänsla

Läs mer

KALENDARIUM. Juli. Arr: Intresseföreningen. EFFK - Edsvära/Norra Vånga FF Arr: Elmer-Fåglum FK. Arr: Fåglums Hembygdsförening

KALENDARIUM. Juli. Arr: Intresseföreningen. EFFK - Edsvära/Norra Vånga FF Arr: Elmer-Fåglum FK. Arr: Fåglums Hembygdsförening Navet Nr 3 2014 KALENDARIUM Här har vi samlat inkomna uppgifter om vad som är på gång i Fåglum under juli - september 2014. Alla är välkomna att lämna in uppgifter till nästa nummer av Navet som gäller

Läs mer

Välkommen till villaägareföreningen Kedjans årsmöte 2015

Välkommen till villaägareföreningen Kedjans årsmöte 2015 13 FÖRENINGSINFORMATION MARS 2015n Till alla medlemmar i Kedjan! Välkommen till villaägareföreningen Kedjans årsmöte 2015 INFORMATIONSBLAD Varmt välkommen till villaägareföreningen Kedjans årsmöte, onsdagen

Läs mer

JER.NET NR 3 SEPTEMBER 2014. - Välbesökt kräftskiva i Stångby - Många ordonnansuppdrag - Fordonsmarknaden - succé än en gång - Rackartaj på gång

JER.NET NR 3 SEPTEMBER 2014. - Välbesökt kräftskiva i Stångby - Många ordonnansuppdrag - Fordonsmarknaden - succé än en gång - Rackartaj på gång DIGITALA NYHETER FÖR UPPSALAS HOJFOLK JER.NET NR 3 SEPTEMBER 2014 - Välbesökt kräftskiva i Stångby - Många ordonnansuppdrag - Fordonsmarknaden - succé än en gång - Rackartaj på gång Efter en kall och regnig

Läs mer

Resor och Läger 2012

Resor och Läger 2012 Resor och Läger 2012 Fritid LSS i Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad har gjort ett gemensamt utbud av resor och läger. Priset är anpassat till hur många som följer med eller får plats i buss

Läs mer

PRO Vivalla-Lundby. Verksamhetsberättelse. 1 januari 31 december 2014

PRO Vivalla-Lundby. Verksamhetsberättelse. 1 januari 31 december 2014 PRO Vivalla-Lundby Verksamhetsberättelse 1 januari 31 december 2014 Verksamhetsberättelse 1 januari 31 december 2014 Styrelse Ordförande Kassör Sekreterare Studieorganisatör Ledamot Ledamot Ledamot Revisorer

Läs mer

Nya hedersmedlemmar i VBK

Nya hedersmedlemmar i VBK Ansv. Utg: Johan Israelsson Redaktör: Johan Nygaard Årsmötet 2015 Ca 50 medlemmar deltog i årsmötet 2015 som hölls i Mälargymnasiet den 17 februari. Årsmötet beviljade 2014 års styrelse ansvarsfrihet.

Läs mer

Hopp, hopp, hopp - för Vuollerim

Hopp, hopp, hopp - för Vuollerim Hopp, hopp, hopp - för Vuollerim Studieresa till Vuollerim 141002-04 - Ideell Entreprenör Fakta Vuollerim - Vuollerim, som betyder det nedre selet, var fram till 60-talet en by med runt 500 innevånare.

Läs mer

PRO Eslöv 70 år 1943 2013.

PRO Eslöv 70 år 1943 2013. PRO Eslöv 70 år 1943 2013. Inledning 1942 mitt under brinnande krig bildades Sveriges pensionärers riksorganisation. Anledningen till detta var pensionärernas svåra situation i samhället. Få pensionärer

Läs mer

Sammanfattning Damgolf 2015

Sammanfattning Damgolf 2015 Sammanfattning Damgolf 2015 Damernas säsongsavslutning 2015-09-26 Vilken härlig avslutningskväll Säsongen 2015 avslutades med golftävling, mingel, puttningstävling, prisutdelning, lotteri och en god middag

Läs mer

Nyhetsbrev april 2016. Nyhetsbrev april 2016 [1]

Nyhetsbrev april 2016. Nyhetsbrev april 2016 [1] Nyhetsbrev april 2016 Nyhetsbrev april 2016 [1] ORDFÖRANDE HAR ORDET HÖSTEN 2016 Även om vi har en härlig vår och sommar framför oss så blickar vi redan framåt för att utveckla verksamheten. Till hösten

Läs mer

Program våren 2015. Foto: Britt Tellow

Program våren 2015. Foto: Britt Tellow Program våren 2015 Foto: Britt Tellow Tag vara på livet det går inte i repris! Vi träffas på våra månadsmöten i Carl Johans församlingshem som ligger intill Carl Johans kyrka, Kyrkoplan 1 Känn dig varmt

Läs mer

SPF Högsboseniorerna. Foto Sia Magnusson

SPF Högsboseniorerna. Foto Sia Magnusson SPF Högsboseniorerna Foto Sia Magnusson PROGRAM HÖSTEN 2013 Göteborg i augusti 2013 Hjärtligt välkomna tillbaka efter sommaruppehållet! Hoppas att ni alla kunnat njuta av den sköna sommaren. En i mitt

Läs mer

fokus på anhöriga nr 10 nov 2008

fokus på anhöriga nr 10 nov 2008 FOTO: SCANPIX fokus på anhöriga nr 10 nov 2008 Utveckling av ett anhörigcenter med hälsoprofil Anhörigstödsverksamheten i Hudiksvall permanentades direkt efter projektet Anhörig 300. Ända sedan starten

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse Verksamhetsåret 2015 Dagordning för årsmötet den 16 februari 2016 1 Mötets öppnande 2 Parentation 3 Godkännande av dagordning 4 Nya medlemmar hälsas välkomna 5 Val av ordförande för

Läs mer

Sammanställning av besöksenkät på familjecentralerna i Nyköping. Undersökningsperiod november 2012

Sammanställning av besöksenkät på familjecentralerna i Nyköping. Undersökningsperiod november 2012 Sammanställning av besöksenkät på familjecentralerna i Nyköping Undersökningsperiod november 2012 Sammanställning februari/mars 2013 Dnr 2/19 Innehållsförteckning Inledning... 3 Syfte och mål... 3 Sammanfattning

Läs mer

Handlingar till årsmötet Björnhults GK 2014-03-01

Handlingar till årsmötet Björnhults GK 2014-03-01 Handlingar till årsmötet Björnhults GK 2014-03-01 INNEHÅLL sida Kallelse och dagordning 2 Verksamhetsberättelser 2013 4 Resultaträkning 2013 6 Balansräkning 2013 7 Förslag verksamhetsplaner 2014 8 Budgetförslag

Läs mer

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp Utvärdering 15 deltagare Voice Camp 8 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - Enkelt, jag älskar att sjunga och det är alltid kul att träffa nya vänner

Läs mer

400 enkäter delades ut på plats till Seniordagens besökare. 132 besökare (33%) valde att medverka och svara på enkäten.

400 enkäter delades ut på plats till Seniordagens besökare. 132 besökare (33%) valde att medverka och svara på enkäten. SENIORDAGEN 2013 Utvärderingsenkät besökare 400 enkäter delades ut på plats till Seniordagens besökare. 132 besökare (33%) valde att medverka och svara på enkäten. Syftet med enkäten var att fånga upp

Läs mer

TällbergsNytt juni/juli 2016

TällbergsNytt juni/juli 2016 TällbergsNytt juni/juli 2016 1 Det händer mycket i Tällberg Att det händer mycket i Tällberg kan man konstatera när man får rapporter från olika evenemang och händelser i byn. Ena dagen åker tusentals

Läs mer

Fysiska aktiviteter FYSISKA AKTIVITETER. Zumba och Linedance

Fysiska aktiviteter FYSISKA AKTIVITETER. Zumba och Linedance Fysiska aktiviteter Zumba och Linedance Vad innebar Vi träffas ett par gånger i veckan och dansar tillsammans med en instruktör. Hittills har vi testat att hålla kurser i både Zumba och Linedance. Vi dansar

Läs mer

Besöksnöjdhetsenkät, avdelningen för Områdesutveckling vt 2016, SoF Innerstaden, vuxen

Besöksnöjdhetsenkät, avdelningen för Områdesutveckling vt 2016, SoF Innerstaden, vuxen Besöksnöjdhetsenkät, avdelningen för Områdesutveckling vt 2016, SoF Innerstaden, vuxen Påståenden (1 = stämmer sämst och 4 = stämmer bäst), 2015 års resultat i blått 1 Personalen lyssnar, förstår och respekterar

Läs mer

Jumkilaren www2.idrottonline.se/jumkilsif

Jumkilaren www2.idrottonline.se/jumkilsif Jumkilaren www2.idrottonline.se/jumkilsif Nr 1 2015 c 1 d Innehållsförteckning Sida 3 Ordföranden har ordet Sida 4 Klubboveraller Sida 5 Rapport från årsmötet Sida 6 Facebook Sida 7 Fotkomfort, Arbetsdag

Läs mer

Ekebylletinen. Sommaren närmar sig med stormsteg!

Ekebylletinen. Sommaren närmar sig med stormsteg! Innehåll - Inledning - Bredband-TV - Ekonomi - Kvartersgård - Trafik, miljö och allmänna ytor - Hemsidan - Korrigering - Grannsamverkan - Vårens arbetsdag Sommaren närmar sig med stormsteg! Efter en vinter

Läs mer

DALABULLEN. Här kommer årets första nybakade dalabullen. Vi har satt ihop en ny och rolig blandning av aktiviteter som passar hela familjen.

DALABULLEN. Här kommer årets första nybakade dalabullen. Vi har satt ihop en ny och rolig blandning av aktiviteter som passar hela familjen. DALABULLEN Här kommer årets första nybakade dalabullen. Vi har satt ihop en ny och rolig blandning av aktiviteter som passar hela familjen. Under 2013 vill vi pröva att avveckla dalabullen i pappersformat

Läs mer

JER.NET NR 4 DECEMBER 2014

JER.NET NR 4 DECEMBER 2014 DIGITALA NYHETER FÖR UPPSALAS HOJFOLK JER.NET NR 4 DECEMBER 2014 - Välbesökt årsmöte - Bayerafton & Rackartaj - Vem blir årets Lucia? RAPPORT FRÅN ÅRSMÖTET Klubbens årsmöten brukar inte vara särskilt dramatiska

Läs mer

Var genomfördes projektet? Samverkansprojekt mellan Leader Skånes Ess och Leader Linné på orterna Killeberg, Gemla och Diö

Var genomfördes projektet? Samverkansprojekt mellan Leader Skånes Ess och Leader Linné på orterna Killeberg, Gemla och Diö PROJEKTSTÖD - Slutrapport Du ska använda blanketten för att skriva en slutrapport som beskriver genomförandet och resultatet av projektet. Jordbruksverket kommer att publicera rapporten i databasen för

Läs mer

Utvärdering 2015 målsman

Utvärdering 2015 målsman Utvärdering 2015 målsman 284 deltagare Kändes det tryggt att lämna era barn på lägret? (%) 100 80 60 40 20 0 100 0 Ja Nej Varför/varför inte? - Jag upplevde en god organisation och intresserade ledare.

Läs mer

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R 3 2 0 1 2

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R 3 2 0 1 2 N U M M E R 3 2 0 1 2 K U N G S Ö R S S K 2012-09- 27 K O M M A N D E A K T I V I T E T E R 7 / 1 0 S I S T A T R Ä N I N G E N I L O C K M O R A 1 3 / 1 0 T R Ä N I N G I N O R B E R G ( L Ö R D A G )

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Varbergs FUB 2009

Verksamhetsberättelse för Varbergs FUB 2009 Verksamhetsberättelse för Varbergs FUB 2009 Medlemmar Möten Antalet medlemmar var vid årets slut 211 st. Styrelsemöten har hållits 11 gånger under året. Årsmötet hölls den 10 mars på FUB-gården. Styrelsen

Läs mer

Ang brevet från Malung-Sälens Kommun ang skriftlig brandskyddsredogörelse. Ska ni renovera lägenheten? Brandvarnare och varmvattenberedare

Ang brevet från Malung-Sälens Kommun ang skriftlig brandskyddsredogörelse. Ska ni renovera lägenheten? Brandvarnare och varmvattenberedare 2016-06-07 Till Medlemmar i Brf Kalvheden, Sälen Nyhetsbrev Vill med detta brev informera om några av de punkter vi i styrelsen just nu arbetar med, samt informera er om några viktiga punkter inför sommaren

Läs mer

Måndag 8/11-10. 05:05 Avfärd med buss från Söderhamn. 06:25 Byte till tåg i Gävle

Måndag 8/11-10. 05:05 Avfärd med buss från Söderhamn. 06:25 Byte till tåg i Gävle Måndag 8/11-10 05:05 Avfärd med buss från Söderhamn 06:25 Byte till tåg i Gävle 10:00 Avfärd från Arlanda till Frankfurt I Frankfurt spärrades bandet där våra väskor skulle komma av. Det var lite obehagligt

Läs mer

Välkommen till YFUs värdfamiljrekrytering 2012

Välkommen till YFUs värdfamiljrekrytering 2012 Välkommen till YFUs värdfamiljrekrytering 2012 Sverige är ett populärt land! 2012 kommer YFU Sverige att ta emot totalt 76 utbytesstudenter varav 4 är sommarstudenter, 5 är halvårsstudenter och 67 är helårsstudenter.

Läs mer

Läs om. Astma- och Allergiföreningen i Stockholm. Nr 2 2013 maj. Följ med föreningen till Junibacken 1 juni Föräldraträffar Lägerhelg Ny styrelse vald

Läs om. Astma- och Allergiföreningen i Stockholm. Nr 2 2013 maj. Följ med föreningen till Junibacken 1 juni Föräldraträffar Lägerhelg Ny styrelse vald Astma- och Allergiföreningen i Stockholm Nr 2 2013 maj Läs om Följ med föreningen till Junibacken 1 juni Föräldraträffar Lägerhelg Ny styrelse vald Niklas Olin, föreningens nye ordförande, intervjuas av

Läs mer

ETF:s enkät 2011 översikt

ETF:s enkät 2011 översikt ETF:s enkät 11 översikt 1. Anordna Midsommarfirande 2. Anordna Simskola 3. Anordna Valborgseld: 4. Anordna Höstfest/ Kräftskiva: 1 2 3 4 6 1 2 3 4 6 1 2 3 4 6 1 2 3 4 6. Anordna gemensamma arbetsdagar:

Läs mer

Verksamhetsberättelse för 2006

Verksamhetsberättelse för 2006 Verksamhetsberättelse för 2006 Styrelsens sammansättning Owe Kannberg Lars Andersson Eric Eriksson Siv Janebjer Bo Ericsson Göran Bondesson Eva Karlsson Inger Lundvall Åke Sanell ordförande vice ordf.

Läs mer

Så gör man en Klädbytardag på Miljövänliga Dagen 9 april

Så gör man en Klädbytardag på Miljövänliga Dagen 9 april Så gör man en Klädbytardag på Miljövänliga Dagen 9 april Ordna en Klädbytardag på Sveriges största Klädbytardag den 9 april som också är Miljövänliga Dagen. Naturskyddsföreningens kretsar, ideella medlemmar

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2011

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2011 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2011 Styrelsen för Stockholms Motorcykelklubb Rapido avger härmed följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2011: Styrelsen har under året bestått av: Ordförande Vice ordförande

Läs mer

Program för Våren 2015

Program för Våren 2015 Program för Våren 2015 Säkert vårtecken M/S Lagaholm Föreningslokal / Besöksadress Doktorsstigen 2 312 31 Laholm Öppet, Måndag - Torsdag 09.30-13.30 Kansliet: 0430-10088 E-post ordförande:claes@surfia.nu

Läs mer

Medlemsinformation. Trädgårdsresa till Höga kusten och Örnsköldsvik 9-10/7

Medlemsinformation. Trädgårdsresa till Höga kusten och Örnsköldsvik 9-10/7 Medlemsinformation Vindelns Trädgårdssällskap är en ideell förening som grundades 1937 och har ca 205 medlemmar. Föreningen är i sin tur medlem i Riksförbundet Svensk Trädgård (RST) som är Sveriges största

Läs mer

Malmöavdelningen. Ja, hur skall man sammanfatta 2015 ur ett fackligt perspektiv?

Malmöavdelningen. Ja, hur skall man sammanfatta 2015 ur ett fackligt perspektiv? Malmöavdelningen ETTAN nr 4/15 God Jul och Gott nytt År Ja, hur skall man sammanfatta 2015 ur ett fackligt perspektiv? Det har varit ömsom vin och ömsom vatten och ibland har det varit både ok. Om vi börjar

Läs mer

KLUBBMÄSTERSKAP ÅRSMÖTEN AFTERWORK ELLER CATERING HÄSTFOTVÅRD NYHET HOS VARGEN STOPP FÖR SKOTERBUSAR CS HÄST & FRITID Sida 1

KLUBBMÄSTERSKAP ÅRSMÖTEN AFTERWORK ELLER CATERING HÄSTFOTVÅRD NYHET HOS VARGEN STOPP FÖR SKOTERBUSAR CS HÄST & FRITID Sida 1 Årgång 9 Nr 2 Mars 2006 KLUBBMÄSTERSKAP ÅRSMÖTEN AFTERWORK ELLER CATERING HÄSTFOTVÅRD NYHET HOS VARGEN STOPP FÖR SKOTERBUSAR CS HÄST & FRITID Sida 1 MANUSSTOPP DEN 20:E I VARJE MÅNAD MATERIAL TILL REDAKTIONEN

Läs mer

ÅRSMÖTESPROTOKOLL TÄFTEÅ IK 2013-04-24

ÅRSMÖTESPROTOKOLL TÄFTEÅ IK 2013-04-24 ÅRSMÖTESPROTOKOLL TÄFTEÅ IK 2013-04-24 Närvarande var total 22 st av våra medlemmar varav huvudstyrelsen och alla sektioner var representerade samt stipendiaterna. 1 Mötets öppnande Årsmötet öppnades av

Läs mer

Tjänsteskrivelse. Ansökan om bidrag för spontanfotboll i Rosengård

Tjänsteskrivelse. Ansökan om bidrag för spontanfotboll i Rosengård Malmö stad Fritidsförvaltningen 1 (5) Datum 2013-09-19 Vår referens Rebecka Olofsson Föreningssekreterare Tjänsteskrivelse rebecka.olofsson@malmo.se Ansökan om bidrag för spontanfotboll i Rosengård FRI-2013-1575

Läs mer

FÖRENINGSNYTT Allt för att få vara tillsammans

FÖRENINGSNYTT Allt för att få vara tillsammans PRO Täby Centrum Våren 2014 FÖRENINGSNYTT Allt för att få vara tillsammans Föreningsmöten Studiecirklar i samarbete med Friskvård Utflykter Föreningens adress PRO Täby Centrum, c/o Träffpunkten Åkerbyvägen

Läs mer

Medlemsblad. Våren 2011. Tranås/Ydre Släktforskarförening

Medlemsblad. Våren 2011. Tranås/Ydre Släktforskarförening Medlemsblad Våren 2011 Tranås/Ydre Släktforskarförening Ordförande har ordet När Ni får detta medlemsblad är vi redan inne i februari på det nya året. Hjälp vad tiden går fort, tänker många och undrar

Läs mer

Tusentals idéer för ett ännu bättre Akalla!

Tusentals idéer för ett ännu bättre Akalla! & nu då? Jag vill ha snyggare gårdar Det behövs fler affärer Bra att man tagit detta initiativ att förbättra Akalla Naturen i Akalla är helt fantastisk Tydligare trafikstruktur Det behövs en bank i Akalla

Läs mer

barnhemmet i muang mai måndag 24 november, 2014 - onsdag 21 januari, 2015

barnhemmet i muang mai måndag 24 november, 2014 - onsdag 21 januari, 2015 barnhemmet i muang mai måndag 24 november, 2014 - onsdag 21 januari, 2015 Sedan vi skrev sist har det gått i ett, det har inte bara varit högsäsong i Thailand utan även för barnhemmet. Det är först nu

Läs mer

Årsmöte på Mae råkes -lokalen vid torget i Brunflo den 25 februari 2016

Årsmöte på Mae råkes -lokalen vid torget i Brunflo den 25 februari 2016 Årsmöte på Mae råkes -lokalen vid torget i Brunflo den 25 februari 2016 Dagordning: 1 Årsmötets öppnande Parentation över avlidna medlemmar 2 Mötets stadgeenliga utlysande 3 Val av årsmötesfunktionärer:

Läs mer

Resesrapport från Grindaviks 40 års jubileum

Resesrapport från Grindaviks 40 års jubileum Resesrapport från Grindaviks 40 års jubileum Helena Stenberg Anna Lena Pogulis April 2014 Inledning Grindavik är en kommun på knappt 3000 invånare och firar 40 år som kommun den 10 april 2014 och har inviterat

Läs mer

SRF Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta

SRF Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta SRF Synskadades Riksförbund Uppsala Knivsta Synvinkeln Okt - Dec 2015 SRF Uppsala - Knivsta Program Synvinkeln Oktober - December Telefon kansliet Anmälningar görs på telefon: 018 56 09 21 eller 56 09

Läs mer

www.garsas.com Redaktion: Jordi Arkö / Garsås Framtidsgrup Nästa Budkavle utkommer i juni 2011 En till varggrop återupptäckt i Garsås.

www.garsas.com Redaktion: Jordi Arkö / Garsås Framtidsgrup Nästa Budkavle utkommer i juni 2011 En till varggrop återupptäckt i Garsås. Årgång 19 Nr 6 maj 2011 www.garsas.com Redaktion: Jordi Arkö / Garsås Framtidsgrup Nästa Budkavle utkommer i juni 2011 En till varggrop återupptäckt i Garsås. Se vidare sid 3. Behållningen från Påskfesten

Läs mer

IDROTTSVETENSKAPLIGA FÖRENINGENS ÅRSMÖTE

IDROTTSVETENSKAPLIGA FÖRENINGENS ÅRSMÖTE IDROTTSVETENSKAPLIGA FÖRENINGENS ÅRSMÖTE Datum: 2015-05-28 Tid: 17:00 Plats: Tryggheten, plan 1 i Samhällsvetarhuset plan Närvarande med rösträtt (röstlängd): Närvarande utan rösträtt: FORMALIA Punkt Ärende

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2014

Verksamhetsberättelse 2014 Verksamhetsberättelse 2014 DAGORDNING 1. Mötets öppnande 2. Fråga om kallelse till mötet skickats ut i god tid 3. Godkännande av föredragningslista inkl. anmälan av övriga ärenden 4. Val av ordförande

Läs mer

KAMPANJHELG 23-24 MAJ 2014

KAMPANJHELG 23-24 MAJ 2014 KAMPANJHELG 23-24 MAJ 2014 Snart är det dags för en spännande kampanjhelg mot knark på krogarna! Under lönehelgen i maj kommer 475 krogar i 50 kommuner runt om i landet att tydligt ta ställning mot droger

Läs mer

FÖRENINGSBLAD för HSB BRF GRANEN i MÄRSTA INLEDNING CONTAINERN!

FÖRENINGSBLAD för HSB BRF GRANEN i MÄRSTA INLEDNING CONTAINERN! INLEDNING FÖRENINGSBLAD för HSB BRF GRANEN i MÄRSTA www.brfgranen.se Nr 3/2014 Nu håller du det första Granbarret som har fått en ny design och utformning. Förut gjordes den i PowerPoint, men nu i PageMaker,

Läs mer

VETERANTÅGET. Sommartåget

VETERANTÅGET. Sommartåget Roslagsbanans Veterantågsförening Nr 2 2008 VETERANTÅGET Sommartåget Medlemsinformation för Roslagsbanans Veterantågsförening VETERANTÅGET http://www.roslagsbanan.com Postgiro 644 28 69-1 Adress Roslagsbanans

Läs mer

Kul för dej å mej Kulturfestival 2012 Tema KROPPEN

Kul för dej å mej Kulturfestival 2012 Tema KROPPEN Kul för dej å mej Kulturfestival 2012 Tema KROPPEN 12-18 mars 2012 Måndag 12 mars Tisdag 13 mars Invigning! En SuePer show full med rörelse, dans, teater och musik. Härliga sånger med Särskolekören. Vernissage

Läs mer

JER.NET NR 6 DECEMBER 2013 LUCIAFIKA I KLUBBKÅKEN. Söndagen den 15 december klockan 15.00 slår vi upp dörrarna för att fira de kommande högtiderna.

JER.NET NR 6 DECEMBER 2013 LUCIAFIKA I KLUBBKÅKEN. Söndagen den 15 december klockan 15.00 slår vi upp dörrarna för att fira de kommande högtiderna. DIGITALA NYHETER FÖR UPPSALAS HOJFOLK JER.NET NR 6 DECEMBER 2013 LUCIAFIKA I KLUBBKÅKEN Söndagen den 15 december klockan 15.00 slår vi upp dörrarna för att fira de kommande högtiderna. Gör ett avbrott

Läs mer

Östra Mölla Samfällighetsförening. Allmän information - Trivselregler - Ordningsregler

Östra Mölla Samfällighetsförening. Allmän information - Trivselregler - Ordningsregler Östra Mölla Samfällighetsförening Allmän information - Trivselregler - Ordningsregler Innehåll 1. Allmän information 2. Trivselregler / ordningsregler 3. Vanliga frågor 1. Allmän information Allmänt Östra

Läs mer

Verksamhetsberättelse 20140929 20151231

Verksamhetsberättelse 20140929 20151231 Verksamhetsberättelse 20140929 20151231 Styrelse, revisorer och valberedning Styrelse: Lars Bjurström, ordförande, Karin Farinder, vice ordförande, Göran Wahlqvist, kassör, Britt Johansson, sekreterare,

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2013

Verksamhetsberättelse 2013 Verksamhetsberättelse 2013 Halliwickklubbarna Doppingen och Viggen 1. Valda av årsmötet för styrelseuppdrag för Halliwickklubbarna Doppingen och Viggen 2013 Följande personer har haft styrelseuppdrag i

Läs mer

2. Pilotkommun för serviceutveckling vad är gjort & vad ska göras?

2. Pilotkommun för serviceutveckling vad är gjort & vad ska göras? 2014-12-19 Dialogmöte Älghult 2014 11 12 1. Välkomna Presentation av deltagare: Magda Gyllenfjell, projektledare Ingela Olsson, kultur och fritidskonsulent Annie Öhman, planerare/utvecklare Peter Skog

Läs mer

NATURISTFÖRENINGEN BERGSLAGENS SOLSPORT Verksamhetsberättelse för 2015

NATURISTFÖRENINGEN BERGSLAGENS SOLSPORT Verksamhetsberättelse för 2015 NATURISTFÖRENINGEN BERGSLAGENS SOLSPORT Verksamhetsberättelse för 2015 Styrelse Styrelsen har under året haft följande sammansättning: Ordförande Vice ordförande, samt ansvarig för camping/markfrågor Kassör,

Läs mer

Aktiva Seniorer i Kramfors

Aktiva Seniorer i Kramfors Aktiva Seniorer i Kramfors Nästa möte Nästa möte är måndagen den 10 juni 2013 på Väjaberget. Dessförinnan har vi utfykt till Dannero och Slottet i Lugnvik. Referat från utfärden till Åstön och Tynderö

Läs mer

GLAD MIDSOMMAR! En riktigt trevlig midsommar önskas alla Åsenbor, läsare och besökare från när och fjärran! Välkomna till vårt vackra Åsen!

GLAD MIDSOMMAR! En riktigt trevlig midsommar önskas alla Åsenbor, läsare och besökare från när och fjärran! Välkomna till vårt vackra Åsen! Utgivare: Åsens Byråd Årgång 16 Nummer 6 Juni 2014 Hej alla glada! För det är ni väl nu när det är sommar igen? Jag har hoppat in som tillfällig redaktör eftersom Tette är sjukskriven så ni får ta det

Läs mer

MOTORBLOCKET OKTOBER

MOTORBLOCKET OKTOBER MOTORBLOCKET OKTOBER 2002 RESTAD GÅRD 7 SEPTEMBER 2002 Efter inbjudan från Riksbyggen och Västfastigheter har Vänersborgs Motorklubb åter deltagit vid Restad Gård arrangemanget. Flera av klubbens rallyförare

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014 1 VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014 Styrelsen för Örnsköldsviks Diabetesförening (org.nr 889600-6734) lämnar härmed följande redogörelse för verksamhetsåret 2014. Styrelsen har haft följande sammansättning: Lars

Läs mer

Blandade resultat ÄLVNÄS TVÄTT

Blandade resultat ÄLVNÄS TVÄTT Blandade resultat Nu var det riktigt länge sedan jag fick iväg någon rapport om hur skoteråkandet går för min del. Jag kan väl säga att det varit mer än fullt upp med arbete, familj, garagetid och träning/tävling.

Läs mer

Medlemsblad. Bästa medlemmar! Nr 3 Årg. 22 (2013)

Medlemsblad. Bästa medlemmar! Nr 3 Årg. 22 (2013) Medlemsblad Nr 3 Årg. 22 (2013) Bästa medlemmar! Våren blev sen, kall och efterlängtad. Trots mångas misströstan infann den sig till slut, som alltid. Måndagen den 22:e april blev vi guidade på den nybyggda

Läs mer

Nr.3 Juli 2014. En vacker dag högst upp i huset på Solbacken, utsikt mot Lulsundsberget

Nr.3 Juli 2014. En vacker dag högst upp i huset på Solbacken, utsikt mot Lulsundsberget Nr.3 Juli 2014 En vacker dag högst upp i huset på Solbacken, utsikt mot Lulsundsberget Nu har redan maj och junimånad passerat och vi är mitt inne i den härliga sommaren. Vädret har varit varierande med

Läs mer

Ängsgårdens Januari blogg 2013. Nytt år och förmånen att få vara delaktig i nya möjligheter som kan skapa en meningsfull och givande vardag för alla.

Ängsgårdens Januari blogg 2013. Nytt år och förmånen att få vara delaktig i nya möjligheter som kan skapa en meningsfull och givande vardag för alla. Ängsgårdens Januari blogg 2013 Nytt år och förmånen att få vara delaktig i nya möjligheter som kan skapa en meningsfull och givande vardag för alla. Här är en lite försenad fin tomte, som hälsade på Lily

Läs mer

STYRELSEN. Ordförande Åke Lundvall 08-583 562 12

STYRELSEN. Ordförande Åke Lundvall 08-583 562 12 Halliwick-läger i Egypten 2008 1 STYRELSEN Viggen Tele,mail Ordförande Åke Lundvall 08-583 562 12 Vice ordförande Åsa Lundvall 08-580 172 55 asa.lundvall@comhem.se Kassör & Lägeransvarig Katarina Ejergård

Läs mer

Bävernytt. Ordförande. Radonmätning. Policy för störningar och renoveringar. Din lokala nyhetskälla. Nr 3 - November 2011

Bävernytt. Ordförande. Radonmätning. Policy för störningar och renoveringar. Din lokala nyhetskälla. Nr 3 - November 2011 Bävernytt Din lokala nyhetskälla Nr 3 - November 2011 Ordförande h a r o r d e t Sommaren är över och hösten är här med all önskvärd tydlighet. Och när endast 2 månader återstår av detta året kan jag konstatera

Läs mer

Välkommen till Sörbyakyrkan i Antnäs. Mars och April 2010

Välkommen till Sörbyakyrkan i Antnäs. Mars och April 2010 Välkommen till Sörbyakyrkan i Antnäs Mars och April 2010 Mars Måndag den 1/3 kl. 10.00-13.00 sportlovskul för sportlovslediga skolbarn Samling för utomhuslek 10.00, Lunch 11.30, 10 kr för barn 20 kr för

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2010

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2010 1 Folkdansringen i Örebro län VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2010 Tur att Orsa spelmän hade tak över huvudet i alla fall! 2 VERKSAMHETSBERÄTTELSEN FÖR 2010 Styrelsen för Folkdansringen i Örebro län, tillhörig Svenska

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2012-2013

Verksamhetsberättelse 2012-2013 R Verksamhetsberättelse 2012-2013 Förvaltning Vi tycker att klubben har utvecklats på ett positivt sätt under året. Framförallt är det mycket roligt att vi fått igång en ny kull med ungdomar, vilket är

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2014

Verksamhetsberättelse 2014 Verksamhetsberättelse 2014 Postadress Orgnr Tel Springlidens byaförening 894701-5833 0953-50022, 070-3411344 (ordf) Att: Roland Lundqvist 0953-50086, 070-3711996 (kassör) Springliden 11 0953-50022 (arrangemang,

Läs mer