Golfhuvudstaden. Extra Allt

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Golfhuvudstaden. Extra Allt"

Transkript

1 2014 Golfhuvudstaden Extra Allt

2 Halmstad i siffror invånare 45 km kuststräcka och kilometerlånga sandstränder 207 golfhål varav 114 en kort promenad från stranden 200 butiker i stadskärnan 46 fantastiska naturreservat 20 mil cykelvägar Sex goda skäl att åka till Halmstad för att spela golf Golf i Halmstad är stort. Varje år åker tiotusentals golfare hit för att njuta av härliga golfrundor i varierande naturskön miljö. Många passar dessutom på att utmana sig själva på mästerskapsbanan i Tylösand. Men golf i Halmstad är större än tio golfanläggningar. Här bedrivs utveckling av golfsporten. Staden är en naturlig samlingsplats för många svenska elitgolfare. Här avgörs stora internationella mästerskap och näst på tur står lag EM för herrar 2015 på Halmstad Golfklubb. Halmstad har dessutom en för Europa unik högskoleutbildning för elitgolfare Scandinavian School of Golf. Det är alltså ingen en slump att Halmstad utsetts till Sveriges golfhuvudstad av golfbranschen. Halmstad andas golf. Året runt. Det märks inte minst eftersom här finns dubbelt så många golfspelare per invånare som i övriga Sverige. Välkommen till vår värld av golf! Volkswagen Golfarena

3 1 För golfglädje med många möjligheter Vi är måna om att du ska ha kul på banan, oavsett om du är nybörjare eller erfaren golfare. Kanske har du som roligast när du får utnyttja att du slår långt. Kanske slår du inte alls långt och vill ha en kortare bana. Kanske tycker du att omgivningarna och sällskapet är desto viktigare för en härlig upplevelse. Vilka önskemål du än har kan du hitta vad du söker i Halmstad. Brett utbud av golfanläggningar och stor variation av banornas karaktär ger dig stor valfrihet. Halmstad har sex 18-hålsbanor av hög kvalitet bara få minuter från varandra. Passa på att spela på en ny bana varje dag. Omväxling och mycket golf på resan blir resultatet.

4 2 För bästa möjligheterna att bli en vassare golfare Eliten har redan hittat till Halmstad där förutsättningarna är de bästa för att bli en bättre golfare. Säsongen är lång och utvecklingsmöjligheterna oändliga. Vare sig du är ung, gammal, erfaren golfare eller nybörjare vill vi att du ska utvecklas i ditt spel. Ökad spelglädje kommer nämligen på köpet! Gör som många andra och passa på att bli en bättre golfare på golfresan. Läs mer om våra golfpaket som inkluderar golfträning på golfhuvudstaden.se/boka. I Halmstad finns Sveriges bästa träningsanläggning. Gå igenom alla slag på ett nytt och roligt sätt genom att starta resan med några timmar på Volkswagen Golfarena. Sedan är du redo för ditt livs bästa golfrunda med bra score redan från hål ett!

5 3 För variationen efter golfrundan Det som gör Halmstad värd en golfsemester är så mycket mer än golfens fantastiska utbud. Halmstad är känt för den under- Förläng golfresan och ta chansen att testa något nytt. Halmstad ger utmärkta möjligheter för dig och vännerna att testa vattensporter som SUP, kitesurfing, kajak och fiske. bara mixen av upplevelser särskilt sommartid vilket gör att Halmstad gång på gång rankas som en av Sveriges bästa sommarstäder. Välj din egen sköna resekombination där golf får sällskap av dina övriga intressen. Halmstad bjuder på golf för de kulturella, golf för finsmakarna, golf för kropp och själ, golf för de äventyrslystna, golf för nöjes skull med mera. SUP med Söderpiren

6 4 För att alla inte vill spela golf Alla måste ju inte vilja spela golf hela tiden. Kanske vill din partner, dina barn, föräldrar eller flera av vännerna inte spela golf alls. Då är det bra att veta att alla kan se fram emot sin vistelse i Halmstad. Stränderna, skogsstigarna och den trevliga stadskärnan bjuder på många sevärdheter och aktiviteter både för unga och äldre. När några av er spelar golf kan övriga till exempel ägna sig åt spa, shopping eller träning. På eftermiddagen strålar ni samman igen för att njuta av god mat och nattklubbsliv innan ni somnar gott på ert hotell. Halmstad har ett stort äventyrbad inomhus. Intill finns såväl en stor skatepark som Halmstad Arena där utställningar, konserter och idrottsevenemang avlöser varandra året runt. Perfekt plats för familjen!

7 5 För hållbara affärsrelationer Det är inte en slump att så många företag lägger sina event, möten och konferenser i Halmstad. Att mötas här ger förutsättning för både goda relationer och långsiktiga affärsförbindelser. Golfspel är en uppskattad och utmärkt aktivitet för såväl det lilla som det stora mötet. Och i våra moderna konferenslokaler får både en mindre kick-off och större företagsevent plats. Du hittar platsen för din konferens på golfhuvudstaden.se. Är inte alla i ditt sällskap golfspelare tar vi givetvis hand om dem också, antingen med eller utan golfklubba. Till exempel i form av ett puttningsäventyr på Himalayas, en konstpromenad eller en spaupplevelse.

8 6 För en smidig och bekväm resa Det är både smidigt att ta sig till Halmstad och att ta sig runt i Halmstad. Med bil och tåg tar det bara en dryg timme från Göteborg och två timmar från Malmö. På plats finns samtliga tio golfanläggningar max 15 min från centrum. Oftast är det bara fem minuter mellan de olika golfbanorna, vilket gör att du lätt kan spela flera olika banor under din vistelse. Välj själv om du vill bo intill golfbanan, stranden, skogen eller stadskärnans nöjesliv. Oavsett val är golfen alltid nära. Du kan enkelt ta flyget från Stockholm till Halmstad. Flygtiden är bara en timme och du landar bara några få minuter från stadskärnan och golfbanorna i väster.

9 Halmstad ger dig golf extra allt Oavsett om golfresan är till för att koppla av, umgås med vänner eller Anmäl dig till vårt nyhetsbrev på golfhuvudstaden.se eller följ Golfhuvudstaden på facebook. Då har du koll på Halmstads golf samt mycket mer och kan dessutom ta del av fördelaktiga erbjudanden. kollegor, testa något nytt, bli en bättre golfare eller kanske rent av en bättre människa, har Golfhuvudstaden Halmstad många fördelar. De sex skälen till varför vi tycker att du ska komma till oss i Halmstad kan vi också sammanfatta i en mening: För att Halmstad ger dig golf extra allt. Med extra allt menar vi allt det andra du kan göra utöver golfspelet. Få förslag på sköna kombinationer av golf extra allt på golfhuvudstaden.se/gora. Vi önskar dig och dina vänner varmt välkomna!

10 Boende och golfpaket vi rekommenderar* Här är lösningen för dig som vill kombinera familjärt boende mitt i centrala Halmstad med en heldag på Volkswagen Golfarena där kunnig golfpro hjälper dig att utveckla ditt golfspel. Haverdals Golfklubb På Haverdals Golfklubb möts du av en härlig klubbkänsla med gemenskap, glädje och utveckling. Golfbanan har seaside-karaktär och ligger på ett underlag av sandjord som ger en mycket lång golfsäsong med utmärkt skick. Det flacka markområdet gör att promenaden är behaglig och avslappnande när man tar sig an de spännande golfhålen som går delvis i öppen terräng och delvis i skogsmiljö Anrika Grand Hotel erbjuder golfpaketet som inkluderar 2 nätter, frukost, goda middagar med spännande mat/dryckesprovningar som tillägg, och inte minst tre valfria 18-hålsrundor Golf & spa 1.850kr Utvecklas med golfpro 1.995kr kr Inspireras med världsmästare 1.400kr Golf med goda smaker 2.650kr /2 dygn 18 Holms Golfklubb Golf i en annan värld Tel haverdalsgk.com Golfkonferens med extra energi 1.595kr Strax norr om Halmstad ligger Holms GK i ett mycket naturskönt och lätt kuperat markområde. De 18 hålen bjuder på stora greener och breda fairways där alla kan trivas oavsett spelskicklighet. Väl placerade hinder utmanar låghandicappare som spelar en tee längre bak medan bogeyspelaren kan lägga upp och ta sina chanser. Tel holmsgk.se 18 Strandtorp Golfklubb Njut av utsikten över havet & golfbanan på Ringenäs Golfhotell. Söndagsgolfpaket med boende, frukost, 2-rätters supé, 2 greenfee för 18 hål, startkit, rangebollar och hyrvagn Söndagsgolf 1.495kr Lantlig lillsemester 1.150kr /2 dygn Scandic Hallandia i stadskärnans mitt erbjuder golfpaketet som inkluderar boende 1 natt, stor ekologisk frukostbuffé, fri tillgång till gym och relax, 1 greenfee och middag om du så önskar. First Hotel Mårtenson ger dig golf när du vill vara i centrum! Välj mellan en-, två- eller tredagars golf. Sover skönt gör du i hotellets nyrenoverade Deluxerum Golf & stadsliv 1.086kr Golf & nöje 1.055kr i Läs mer om våra golfpaket på golfhuvudstaden.se/boka Golf & shopping 1.095kr *Angivna priser är från-priser och per person med del i dubbelrum. Paket och pris avser boende en natt om inte annat anges. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel. Strandtorp Golfklubb ligger på ett utmärkt underlag i form av sandjord vid östra stranden i Halmstad. Här finns en niohålsbana med parkkaraktär där såväl nybörjare som mer erfarna golfspelare kan trivas. Passa på att slå några hinkar på rangen eller träna på övningsområdena efter en dag på stranden. Tel strandtorpgolf.se 9 Flygstadens Golfklubb Bara några minuter från Halmstads centrum och granne med flygplatsen finns en niohålsbana som börjar i en öppen miljö med fina vyer, som sedan avslutas med några mer lummiga hål på andra sidan vägen. Här testar du enkelt golf! Låna klubbor, bag, vagn, bollar, pegs och gå klubbens 9-hålsbana utan att förboka. Tel flygstadensgolfklubb.se 9

11 Din golfguide Volkswagen Golfarena Vackra Volkswagen Golfarena erbjuder oändliga möjligheter till lekfull träning av alla tänkbara golfslag. Alla är välkomna, även du som aldrig tidigare testat golf. Spela någon av de olika banorna: Korthålsbanan, Chip- och puttbanan, eller Himalayas som får minigolf att blekna! I arenahuset kan ni som par, gäng eller familj också bo modernt och bekvämt med bland annat gym och bastu i huset. Tel golfarenan.se 42 KONF GYM Halmstad Golfklubb I tallskogen ute i Tylösand, så nära havet att den saltstänkta havsluften känns när vinden ligger på från havet, finns två riktigt bra artonhålsbanor. Halmstad Golfklubbs Norra bana utses regelbundet till en av landets bästa i olika rankingar, och inget besök är komplett utan en runda på den smalare och kortare Södra banan. Klubbens golfkrog är en av landets bästa och mycket välbesökt av såväl golfare som icke-golfare. Tel hgk.se 36 KONF UTE GYM Ringenäs Golfklubb Ringenäs Golfklubb har ett fantastiskt läge med en hänförande utsikt. Här finner du 27 golfhål som kombineras till en artonhålsbana och en niohålsbana, vilket ger en utmärkt tillgänglighet med nio hål öppna för spontanspel utan tidsbokning. Här finns också ett nybyggt golfhotell med hög standard och en restaurang som håller hög klass och lockar både golfspelare och andra till ett besök. Tel rigk.se 27 KONF Halmstad Tönnersjö Golfbana I sydöstra Halmstad ligger Halmstad Tönnersjö Golfbana, i ett lätt kuperat och naturskönt kulturlandskap med vackra ekar och glittrande vattendrag. Här finns en artonhålsbana samt en niohålsbana som är öppen för alla. Många gäster väljer att övernatta i hotellrummen eller i de välutrustade stugor som ligger intill niohålsbanan. Tel tonnersjogolfbana.com 27 KONF

12 Holms GK Haverdals GK Ringenäs GK Volkswagen Golfarena Flygstadens GK Halmstad flygplats Halmstad GK Tylösand Strandtorp GK Halmstad Tönnersjö Golfbana Eldsberga I samarbete med Följ oss på Facebook Layout: Mecs Webb- & Reklambyrå Fotografer: Per Nilsson, Martin Siljegård, Lasse Svensson Östra stranden

Jubileum 20:e upplagan!

Jubileum 20:e upplagan! 2015 AKTIESLAGET VAR MED OCH DELTA I EN AV SVERIGES STÖRSTA GOLFTÄVLINGAR! Jubileum 20:e upplagan! 6 nya banor! Sverigefinal på topprankad golfbana! Deltävlingar över hela Sverige Gillar du att vinna men

Läs mer

32 chanser att komma till

32 chanser att komma till 32 chanser att komma till finalspel i Tunisien På följande sidor presenteras alla golfklubbar där tävlingarna kommer att hållas. Anmäl dig på www.aktiespararna.se/aktieslaget Text: Gunnar Åsard, Anders

Läs mer

VAR MED OCH DELTA I EN AV SVERIGES STÖRSTA GOLFTÄVLINGAR! Deltävlingar över hela Sverige! nya banor! Sverigefinal på topprankad golfbana!

VAR MED OCH DELTA I EN AV SVERIGES STÖRSTA GOLFTÄVLINGAR! Deltävlingar över hela Sverige! nya banor! Sverigefinal på topprankad golfbana! 2014 AKTIESLAGET VAR MED OCH DELTA I EN AV SVERIGES STÖRSTA GOLFTÄVLINGAR! 4 nya banor! Deltävlingar över hela Sverige! Sverigefinal på topprankad golfbana! Gillar du att vinna men hatar att förlora? Spara

Läs mer

OLKA. www.olkagolf.se GOLFRESOR TYSKLAND DANMARK SPANIEN ITALIEN PORTUGAL CYPERN POLEN SVERIGE THAILAND 031-80 55 70

OLKA. www.olkagolf.se GOLFRESOR TYSKLAND DANMARK SPANIEN ITALIEN PORTUGAL CYPERN POLEN SVERIGE THAILAND 031-80 55 70 2014 OLKA www.olkagolf.se GOLFRESOR TYSKLAND DANMARK SPANIEN ITALIEN PORTUGAL CYPERN POLEN SVERIGE THAILAND 031-80 55 70 Aktivitets- kalender 2014 Att resa med golftema året runt! 26/4 Golfbuss till Gut

Läs mer

Tylebäck. Lär känna. nya Tylebäck! Krönika sid 2. Tylebäck har fått förstärkning 6. Möt köksmästaren Åke sid 4

Tylebäck. Lär känna. nya Tylebäck! Krönika sid 2. Tylebäck har fått förstärkning 6. Möt köksmästaren Åke sid 4 HELA DENNA BILAGA ÄR EN ANNONS FRÅN tylebäck Tylebäck boende konferens restaurang Lär känna nya Tylebäck! Krönika sid 2 Möt köksmästaren Åke sid 4 Tylebäck har fått förstärkning 6 2 Nya Tylebäck! Tylebäck

Läs mer

OLKA. www.olkagolf.se GOLFRESOR DANMARK ITALIEN POLEN PORTUGAL SPANIEN SVERIGE THAILAND TYSKLAND 031-80 55 70

OLKA. www.olkagolf.se GOLFRESOR DANMARK ITALIEN POLEN PORTUGAL SPANIEN SVERIGE THAILAND TYSKLAND 031-80 55 70 2015 OLKA www.olkagolf.se GOLFRESOR DANMARK ITALIEN POLEN PORTUGAL SPANIEN SVERIGE THAILAND TYSKLAND 031-80 55 70 Arrangemang 2015 Golfbussen den 18 april, 2 maj och 12 september. Läs mer på sidan 27.

Läs mer

Vill ni ha många föreläsningar, gruppsamtal

Vill ni ha många föreläsningar, gruppsamtal Brain food den nya trenden Planera och prioritera inför konferensen Matlagning bekräftar relationerna säger Bo Hagström Konferens i Danmark sidan 8 distribueras med sydsvenskan den 7 februari 2012 2 Vi

Läs mer

Välj bland över 50 olika hotell med personlig prägel - få en övernattning för två personer

Välj bland över 50 olika hotell med personlig prägel - få en övernattning för två personer Charmigt och personligt Välj bland över 50 olika hotell med personlig prägel - få en övernattning för två personer 2 GRAttis - nu väntar en underbar upplevelse Den Smartbox som du nu har fått i present

Läs mer

MÖTEN EVENTS NÖJEN GOLF MAT

MÖTEN EVENTS NÖJEN GOLF MAT VÄLKOMMEN TILL FIRST HOTEL GRAND I MYSIGA KAFÉSTADEN ALINGSÅS MÖTEN EVENTS NÖJEN GOLF MAT Hotellet Familjen Hartman/Persson driver First Hotel Grand Alingsås. Tre syskon och pappa har arbetat med hotellet

Läs mer

Think outside the office.

Think outside the office. Think outside the office. Lämna arbetsplatsen och få ny inspiration till havs Workshop, styrelsemöte, personalfest eller konferens hos Stena Line och Scandlines. Vart vill du resa? Göteborg Frederikshavn

Läs mer

DIN NÄSTA GOLFRESA? Vart vill du åka på. Vi skräddarsyr din drömresa! EN LINKSBANA I MÄSTERKLASS. Här har det spela xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

DIN NÄSTA GOLFRESA? Vart vill du åka på. Vi skräddarsyr din drömresa! EN LINKSBANA I MÄSTERKLASS. Här har det spela xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx PORTUGAL LISSABON EN LINKSBANA I MÄSTERKLASS Här har det spela xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx Vart vill du åka på DIN NÄSTA GOLFRESA? Vi skräddarsyr din drömresa! SKOTTLAND IRLAND USA SPANIEN PORTUGAL FRANKRIKE

Läs mer

Välj bland över 50 olika hotell - få två övernattningar med frukost för två personer

Välj bland över 50 olika hotell - få två övernattningar med frukost för två personer Minisemester Välj bland över 50 olika hotell - få två övernattningar med frukost för två personer 2 GRAttis - nu väntar en underbar upplevelse Den Smartbox som du nu har fått i present ger dig rätt att

Läs mer

Vi har testat samtliga banor i Vilnius

Vi har testat samtliga banor i Vilnius 1 iš 19 2014.10.16 12:51 Skriv ut Vi har testat samtliga banor i Vilnius Vilnius erbjuder en världsarvslistad stadskärna lätt att nå med lågprisflyg från Arlanda. De tre golfbanorna ligger inom en halvtimme

Läs mer

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från VisitDenmark ANNONS BÄSTA GOLFBANORNA TREVLIGASTE BOENDET & GODASTE MATEN 1:2006

ANNONS Hela denna bilaga är en annons från VisitDenmark ANNONS BÄSTA GOLFBANORNA TREVLIGASTE BOENDET & GODASTE MATEN 1:2006 visitdenmark.se Golf BÄSTA GOLFBANORNA TREVLIGASTE BOENDET & GODASTE MATEN 1:2006 Golfproffsets 10 bästa Anders Sørensen listar sina favoritbanor Avsluta golfen på kro Glöm scoren och njut av god mat Alltid

Läs mer

SYDAFRIKA JUL & NYÅR 2014-2015

SYDAFRIKA JUL & NYÅR 2014-2015 SYDAFRIKA JUL & NYÅR 2014-2015 DET BÄSTA AV KAPPROVINSEN EN FAVORIT I REPRIS Frihet med hyrbil trygghet i grupp RIDNING, VINPROVNING, GOLF, UTSÖKT MAT, UTFÄRDER & TREVLIGA AKTIVITETER Upplev Kapprovinsen

Läs mer

västervik stad möten skärgård Välkommen till Västervik där stad möter skärgård

västervik stad möten skärgård Välkommen till Västervik där stad möter skärgård västervik stad möten skärgård Välkommen till Västervik där stad möter skärgård Små möten stora upplevelser på ostkusten tre timmar söder om Stockholm, i höjd med Visby, ligger Västervik med sin fantastiska

Läs mer

Charmigt och personligt. Välj bland över 50 olika hotell med personlig prägel - få en övernattning med frukost för två personer

Charmigt och personligt. Välj bland över 50 olika hotell med personlig prägel - få en övernattning med frukost för två personer Charmigt och personligt Välj bland över 50 olika hotell med personlig prägel - få en övernattning med frukost för två personer 2 1 Grattis! Du har fått en upplevelse i present, en Smartbox Charmigt och

Läs mer

Erbjudanden till dig som har Högsbykortet. Gryts Varv Hotell & Konferens

Erbjudanden till dig som har Högsbykortet. Gryts Varv Hotell & Konferens Gryts Varv Hotell & Konferens Gryts Skärgård med dess vackra öar är vida känd för sitt natursköna läge på ostkusten. Kustremsan är oexploaterad och lugn. Det finns många platser att besöka och en av dem

Läs mer

VART GÅR DIN NÄSTA GOLFRESA?

VART GÅR DIN NÄSTA GOLFRESA? 2015-2016 VART GÅR DIN NÄSTA GOLFRESA? vi skräddarsyr golfresor & golfskolor med kvalitet! HELEN ALFREDSSON: Proffsets bästa träningstips! ÅRETS NYHETER: Klassiska Pebble Beach Vackra Sicilien Lyxiga Carya

Läs mer

DEN PERFEKTA SEMESTERN, FINNS DEN?

DEN PERFEKTA SEMESTERN, FINNS DEN? SOMMAREN 08 DEN PERFEKTA SEMESTERN, FINNS DEN? Att åka på semester betyder för många att vila och ha det skönt. Så långt är jag med. Men nu är det ju så att vila och ha det skönt betyder helt olika saker

Läs mer

www.meetintrollhattan.se

www.meetintrollhattan.se www.meetintrollhattan.se Småstad i hjärtat, storstad i sinnet Det är klart att vi är partiska i frågan, men faktum är att det finns få småstäder som kan stoltsera med att ha producerat så mycket som Trollhättan

Läs mer

Välj bland över 15 olika hotell - få en övernattning och inträde till spa för två personer

Välj bland över 15 olika hotell - få en övernattning och inträde till spa för två personer Spa och en natt Välj bland över 15 olika hotell - få en övernattning och inträde till spa för två personer 2 GRAttis - nu väntar en underbar upplevelse Den Smartbox som du nu har fått i present ger dig

Läs mer

Vi önskar er en härlig frukost! Smartbox Sverige

Vi önskar er en härlig frukost! Smartbox Sverige Grattis! Du har fått en upplevelse i present, en Smartbox Frukost för två. Den ger dig och en vän möjligheten att välja er favorit bland över 30 olika erbjudanden och få en härlig frukost. Alla erbjudanden

Läs mer

Mötesplats TROLLHÄTTAN-VÄNERSBORG. Boka ditt möte hos oss!

Mötesplats TROLLHÄTTAN-VÄNERSBORG. Boka ditt möte hos oss! Mötesplats TROLLHÄTTAN-VÄNERSBORG Boka ditt möte hos oss! Dubbel kraft! Kraft och energi är två starka kännetecken för destination Trollhättan-Vänersborg. Dels genom våra kända storföretag och kreativa

Läs mer

Lyckade möten i skön miljö

Lyckade möten i skön miljö Lyckade möten i skön miljö VAD ÄR DET SOM GÖR DITT MÖTE RIKTIGT LYCKAT? Tusentals gäster har mötts och konfererat på Rönneberga varje år sedan anläggningen grundades för mer än 40 år sedan, då som en

Läs mer

Caddie ÄNTLIGEN NORDEA MASTERS. tillbaka i Skåne LIVET SOM UNIBET HAR STÖRST UTBUD PÅ NORDEA MASTERS! BARRY CRAWFORD

Caddie ÄNTLIGEN NORDEA MASTERS. tillbaka i Skåne LIVET SOM UNIBET HAR STÖRST UTBUD PÅ NORDEA MASTERS! BARRY CRAWFORD ANNONS NORDENS STÖRSTA GOLFTÄVLING VINN BILJETTER TILL! TÄVLING PÅ SIDAN 16 ÄNTLIGEN tillbaka i Skåne HENRIK STENSON JONAS BLIXT PETER HANSON ROBERT KARLSSON STEPHEN GALLACHER MIGUEL ANGEL JIMÉNEZ FRANCESCO

Läs mer

Semestertips. TÄVLING Vinn fina sommarpriser. Pilutta dig! ROLIGA RESMÅL. Cykelsemester ja tack! FÖR ALLA CAMPING. för hela familjen!

Semestertips. TÄVLING Vinn fina sommarpriser. Pilutta dig! ROLIGA RESMÅL. Cykelsemester ja tack! FÖR ALLA CAMPING. för hela familjen! Hela denna bilaga är en annons från Provisa Sverige AB Din bästa sommarguide! Semestertips 2015 101 ROLIGA RESMÅL för hela familjen! Pilutta dig! 2015 är Astrid Lindgrens år CAMPING FÖR ALLA Cykelsemester

Läs mer

Konferens- och mötesstaden Södertälje

Konferens- och mötesstaden Södertälje Konferens- och mötesstaden Södertälje Innehåll Mötesplatser för alla... 5 Varför Södertälje?... 6 Konferensanläggningar Quality Hotel Park... 8 The Beach... 10 Scandic Skogshöjd... 12 Torpa Pensionat...

Läs mer

Vill bo nära naturen och nära staden...

Vill bo nära naturen och nära staden... Vill bo nära naturen och nära staden... Älska Säffle! Älska Säffle 1 Välj dina egna vägar. 2 Älska Säffle Allt nära Är du en av många människor som bär på en dröm om ett bra boende? Vill bo nära naturen

Läs mer

Nr 1 Medlemsinformation från KommunAnställdas Fritidsförbund. Årets konferens i Nyköping 2015

Nr 1 Medlemsinformation från KommunAnställdas Fritidsförbund. Årets konferens i Nyköping 2015 2 0 1 5 Nr 1 Medlemsinformation från KommunAnställdas Fritidsförbund Årets konferens i Nyköping 2015 innehåll Agenda 2015 och KAF-Nytt denna gång---------------------------------------------------------------

Läs mer