ASSA passersystem. ARX, RX och Smartair. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "ASSA passersystem. ARX, RX och Smartair. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions."

Transkript

1 ASSA passersystem ARX, RX och Smartair ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions.

2

3 ASSA passersystem ASSA är kanske inte det första företag du tänker på när det är dags att installera passersystem? Vi förstår dig, vi har efter mer än 100 år skapat oss ett starkt namn när det gäller nycklar och cylindrar. Men, vi har även en lång tradition när det gäller passersystem både on line och off line. Med denna broschyr vill vi ge dig en kortare överblick av vårt sortiment. Som en del av ASSA kan vi erbjuda dig kompletta lösningar av både elektronik och mekanik. Vi vänder oss till såväl det lilla lokala företaget eller bostadsrättsföreningen till det stora universitetet eller multinationella koncernen. Till dig som har lokaler utan nätverk och till de som vill ha helintegrerade säkerhetslösningar med bland annat larm, porttelefoner och bokningssystem. Vilken lösning du väljer beror på din verksamhet, säkerhetskrav och kostnad. ASSA passersystem ger dig: Ett verksamhetsanpassat system och lokal support i nära samarbete med våra återförsäljare. En långsiktigt god investering. Systemen kan växa eller uppgraderas i takt med din verksamhet. Hög säkerhet tillsammans med vårt övriga sortiment och produkter från våra samarbetspartners. Användarvänliga produkter som förenklar din tillvaro och ökar din trygghet.

4 ARX Flexibelt on line passersystem från mindre system till stora anläggningar med integrationer ARX passersystem är ett on line system med kommunicerande systemkomponenter. Beslut om till exempel tillträden enligt schema för dörrmiljöer tas autonomt av centralenheterna och behöver inte fattas centralt av systemets server. Det innebär att systemet kan upprätthålla samma säkerhet och funktionalitet även vid eventuella kommunikationsavbrott. Säkerheten är inbyggd som standard i ARX, och bygger på de principer som Internetbanker använder sig av. Dessa system passar utmärkt för större företag som har kontor på flera orter i Sverige, eller vart som helst i världen. ARX passersystem har även möjlighet att integreras med andra system, som till exempel inbrottslarm, besökssystem, foto-id och system för grafisk presentation. ARX Passersystem är från grunden designat för att enkelt kunna växa och anpassas efter hur verksamheten förändras. Den moderna IT-strukturen med öppna och standardiserade gränssnitt är väl förberett för integration av externa system. Mjukvaran i ARX är uppbyggd av moduler. Som kund behöver du aldrig köpa mer funktioner än du behöver. Välj helt enkelt vilka funktioner din verksamhet har behov av. Om ni sedan utökar verksamheten och kanske behöver mer funktionalitet går det utmärkt att köpa till dem allt eftersom. 5 fördelar med ARX Möjlighet till att centralt administrera geografiskt utspridda delsystem. Säker och patenterad kommunikation inom företaget och över Internet. Möjlighet att integrera andra system för bokning, larm, besök, foto-id och grafisk presentation. Stort utbud av produkter anpassade för en rad olika miljöer och behov; kortläsare, bokningspaneler och porttelefoner. Moduluppbyggd ARX mjukvara som är anpassningsbar efter kundbehov.

5 Internet PC med ARX klientprogramvara Befintligt nätverk ARX Serverapplikation Centralenhet 1-16 dörrar Centralenhet 1 dörr PC med ARX klientprogramvara ARX passersystem kan administreras både lokalt i nätverket och via Internet. ARX är fullt möjligt att installera i befintligt datanätverk. Exempel på anläggningar med ARX Företag med höga krav på säkerhet och flexibilitet, och geografiskt spridda anläggningar. Kommuner med skolor och daghem med integrationer till Galaxy inbrottslarm. Flerbostadshus med behov av integrerad porttelefoni och bokningssystem.

6 RX Enkelt och kostnadseffektivt on line passersystem upp till 16 dörrar RX är ett webbaserat on line passersystem för upp till 16 dörrar. Ett litet passersystem ska vara snabbt att installera, lätt att administrera och underhålla eftersom det ofta sköts av personer med andra huvudsysslor. Surfa till centralen från valfri dator ansluten till nätverket och ställ in personalens behörighet. Dina ändringar är omedelbara och gäller så snart du matat in dem. Det behövs ingen installation av programvara eftersom den redan är förinstallerad i centralen. Här lagras även databasen med användare och loggar på passager och andra händelser. Det innebär att en dator endast behövs när du ska göra ändringar i systemet, till exempel lägga till en person eller spärra ett kort. I övrigt är systemet autonomt, det vill säga arbetar självständigt utan dator. ASSA RX hanterar maximalt 16 dörrar. Passersystemet är främst avsett för det lilla företaget som inte vill kompromissa med säkerheten. Men vi vet också att många små system växer med tiden. RX är därför fullt kompatibelt med vårt större passersystem, ARX, som använder samma hårdvara. 5 fördelar med RX Flexibel administration från valfri PC på företagets nätverk. Lågt investeringsbehov inget behov av server eller dedikerad klient PC. Enkelt system att snabbt komma igång med förinstallerad programvara och tydligt gränssnitt. Säkert on line passersystem alla uppdateringar av behörigheter sker i realtid. Långsiktigt investering - möjlighet att växa till större ARX-system med samma produkter i dörrmiljön.

7 PC Befintligt nätverk Centralenhet 1-16 dörrar Varken server eller dedikerad PC med klientprogramvara behövs vid administration av RX passersystem. RX kan installeras i befintligt datanätverk. Exempel på anläggningar med RX Små till medelstora företag, butiker och kontor med behov av mindre passersystem. Verksamheter som saknar möjlighet att på heltid administrera och hantera ett passersystem. Anläggningar som vill kunna växa i framtiden och behålla produkterna i dörrmiljön.

8 Smartair Kostnadseffektivt och flexibelt off line passersystem med enkel installation Smartair är ett off line passersystem vilket innebär att du inte behöver dra kablar eller koppla in ström till dörren. Du lägger in personer, dörrar och tidsschema i en programvara precis som i ett traditionellt passersystem. Detta för du över till läsarna med en programmeringsenhet och programmerar sedan unika kort eller taggar för varje person. Vill du sedan uppdatera behörigheten kan du göra det på olika sätt beroende på hur er organisation ser ut, se förklaring på nästa sida. De olika sätten är möjliga tack vare vår så kallade Update on Card funktion där Mifare kortet används för att föra över och hämta information mellan dörrar och programvara. På så vis får du även stora möjligheter till kombination med andra system som använder Mifare teknik. Smartair off line läsare installeras direkt på dörren och är batteridrivna men finns även som väggläsare för styrning av ellås. 5 fördelar med Smartair Enkel administration användarvänlig pc baserad programvara och flexibla off line läsare. Kostnadseffektiv installation ingen extern ström till dörren och ingen kabeldragning. Hög säkerhet med beröringsfri Mifareteknik och programmering i valfria sektorer. Hög driftsäkerhet med självständiga batteridrivna off line läsare. Flera möjligheter till uppdatering av behörighet beroende på kundkrav vid dörr, vid datorn eller via TCP/IP.

9 Programmeringsenhet PC med TS1000 program Kodare Befintligt nätverk Kodare Update modul Vaktmästare Receptionist PC med TS1000 program Ändra behörighet för många personer? För över den nya behörigheten till dörren med en programmeringsenhet så behöver du aldrig programmera om några kort. Ändra behörighet för enstaka personer? Programmera om personens kort så för de med sig den nya behörigheten till dörren. När du läser av kortet, ser du vilka dörrar som uppdaterats. Ändra behörighet ofta och få ökad säkerhet? Komplettera systemet med en TCP/IP ansluten Update modul som har direkt kommunikation med programvaran. Här kan personerna uppdatera sina kort automatiskt med ny behörighet och även validera, dvs köpa ny tid för att få fortsatt behörighet. Samtidigt kan en logg om till exempel låg batterinivå läsas av. Exempel på anläggningar med Smartair Företag, vårdinrättningar och serviceanläggningar som vill minska nyckeladministrationen. Verksamheter som vill kunna tidsbegränsa behörigheten på ett kostnadseffektivt sätt och där kabeldragning och nätverk inte är lätt tillgängligt. Verksamheter som vill komplettera sitt on line system med enklare läsare på innerdörrar.

10 Kort jämförelse mellan ASSAs passersystem ARX RX Smartair Typ av system On line On line Off line Lämpligt antal dörrar Upp till beroende på system Max 16, men kan uppgraderas till ARX Upp till 1000 beroende på system Systemuppbyggnad Klient-/Servermjukvara med dedikerad PC och server Webbaserad mjukvara via valfri PC Klientmjukvara på en eller flera PC via nätverk Typ av dörrar Inner- och ytterdörrar Inner- och ytterdörrar Främst innerdörrar Integrationer till andra system Ja öppet gränssnitt. Exempelvis till larm, bokning, besökssystem Nej Ja, delvis till ARX Lästeknologier EM, Mifare (sektor) och iclass EM, Mifare (sektor) och iclass Mifare (sektor) Hur ändras behörigheter Realtid on line Realtid on line Vid dörren med kodare eller via TCP/IP updatemodul Flerbostadsfunktioner Ja, passage, porttelefon och bokning via panel och webbokning Endast passage Endast passage Kostnad för installerad dörr Medel till hög beroende på kundkrav Medel, inget serverbehov Låg, ingen kabeldragning Vill du veta mer? Gå in på där du hittar broschyrer och produktblad om varje system.

11

12 ASSA AB P.O. Box 371 SE Eskilstuna Sweden phone +46 (0) fax +46 (0) Art.nr: ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions, dedicated to satisfying end-user needs for security, safety and convenience. M Customer support: phone intl phone nat fax +46 (0)

ASSA passersystem. ARX, RX och Smartair. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions.

ASSA passersystem. ARX, RX och Smartair. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. ASSA passersystem ARX, RX och Smartair ASSA passersystem ASSA är kanske inte det första företag du tänker på när det är dags att installera passersystem? Vi förstår dig, vi har efter mer än 100 år skapat

Läs mer

ASSA RX WEB. Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1

ASSA RX WEB. Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1 ASSA RX WEB Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1 En tryggare arbetsplats för alla En person som känner sig trygg på sin arbetsplats

Läs mer

ASSA RX WEB. Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1

ASSA RX WEB. Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1 ASSA RX WEB Snabbt - Enkelt - Kostnadseffektivt passersystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1 Varför ska du välja ett passersystem till dina lokaler? Tanken med ett passersystem

Läs mer

Smartair System. Passersystemet utan kabeldragning Update on Card & Update Wireless i samma system

Smartair System. Passersystemet utan kabeldragning Update on Card & Update Wireless i samma system Smartair System Passersystemet utan kabeldragning Update on Card & Update Wireless i samma system ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. Smartair gör livet lite enklare En säkerhetslösning

Läs mer

ASSA RX. Webbaserat passersystem för dig som jobbar med annat. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1

ASSA RX. Webbaserat passersystem för dig som jobbar med annat. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1 ASSA RX Webbaserat passersystem för dig som jobbar med annat ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1 Varför ska du välja ett passersystem till dina lokaler? Tanken med ett passersystem

Läs mer

ARX. Nu behöver du inte kompromissa

ARX. Nu behöver du inte kompromissa Nu behöver du inte kompromissa ARX Passersystem on line och off line Hög säkerhet och bekvämlighet i samma system ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 1 ASSA Passersystem ASSA är kanske

Läs mer

ASSA RX9016II. Centralenhet till RX WEB passersystem

ASSA RX9016II. Centralenhet till RX WEB passersystem in door opening solutions. RX WEB Det flexiblaste webbaserade passersystemet på marknaden RX WEB är ett smidigt och lättanvänt passersystem för upp till 16 dörrar som passar det mindre eller växande företaget.

Läs mer

Aperio. Trådlösa läsare för alla passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions.

Aperio. Trådlösa läsare för alla passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. Aperio Trådlösa läsare för alla passersystem 1 Trådlösa läsare med Aperioteknologi skapar nya möjligheter Många byggnader och verksamheter har idag behov av att öka säkerheten på innerdörrar. Mer kontroll

Läs mer

ASSA samverkande system

ASSA samverkande system ASSA ARX larm & passersystem ASSA samverkande system För företag, kommuner och landsting ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Ett samarbete med ASSA innebär: Framtidssäker och stabil

Läs mer

TimeLox. Kortlås, kodlås, off line passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions.

TimeLox. Kortlås, kodlås, off line passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. TimeLox Kortlås, kodlås, off line passersystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. Säkerhet, flexibilitet och ekonomi Funktionsöversikt TimeLox är ett off line passersystem för främst

Läs mer

ARX. Nu behöver du inte kompromissa

ARX. Nu behöver du inte kompromissa Nu behöver du inte kompromissa ARX Passersystem on line och off line Hög säkerhet och bekvämlighet i samma system ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 1 ASSA Passersystem ASSA är kanske

Läs mer

SMARTair. Passersystemet utan kabeldragning. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 1

SMARTair. Passersystemet utan kabeldragning. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 1 Passersystemet utan kabeldragning ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 1 gör livet lite enklare En säkerhetslösning måste vara bekväm annars används den inte Vid utvecklingen av tog

Läs mer

ASSA ABLOY ARX larm & passersystem. ASSA ABLOY samverkande system. För företag, kommuner och landsting

ASSA ABLOY ARX larm & passersystem. ASSA ABLOY samverkande system. För företag, kommuner och landsting samverkande system För företag, kommuner och landsting förenklar din vardag Samverkan mellan larm och passersystem, smarta nycklar, nyckelhantering, ellås och dörrautomatik din leverantör för säkerhetslösningar

Läs mer

Aperio. Trådlösa läsare till ARX och RX passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions.

Aperio. Trådlösa läsare till ARX och RX passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. Aperio Trådlösa läsare till ARX och RX passersystem 1 2 Aperioläsare trådlös teknologi skapar nya möjligheter Många byggnader och verksamheter har idag behov av att öka säkerheten på innerdörrar. Dörrar

Läs mer

Intelligent och säker nyckelhantering med Traka

Intelligent och säker nyckelhantering med Traka Intelligent och säker nyckelhantering med Traka ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 1 Traka säker nyckelhantering Låsta eller icke låsta nyckelpositioner Display för enkelt handhavande

Läs mer

Energibolag. Säker behörighet på distans. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Energibolag. Säker behörighet på distans. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Energibolag Säker behörighet på distans ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Säkerhetslösning för energileverantörer Energibolagen har höga säkerhetskrav och arbetar intensivt med att

Läs mer

ASSA max CLIQ. enkel och intelligent säkerhet. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions.

ASSA max CLIQ. enkel och intelligent säkerhet. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. ASSA max CLIQ enkel och intelligent säkerhet ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. ASSA max CLIQ enkel och intelligent säkerhet ASSA max CLIQ erbjuder en enkel, flexibel men framför

Läs mer

ASSA dp CLIQ. Elektromekaniskt huvudnyckelsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions.

ASSA dp CLIQ. Elektromekaniskt huvudnyckelsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. ASSA dp CLIQ Elektromekaniskt huvudnyckelsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. Innehåll Mekaniken som grund 4-5 Elektronisk identifiering ger flexibilitet 6-7 Skräddarsydd säkerhet

Läs mer

ASSA ARX Passersystem

ASSA ARX Passersystem ASSA AR Passersystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA AR Passersystem AR Svenskt Patent nr 525847 När du väljer att investera i ett passersystem, ska du inte känna dig låst

Läs mer

Traka21. Enkel och säker nyckelhantering för din verksamhet. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Traka21. Enkel och säker nyckelhantering för din verksamhet. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Traka21 Enkel och säker nyckelhantering för din verksamhet ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Kontroll på dina nycklar skapar trygghet Traka21 är ett intelligent fristående nyckelhanteringssystem

Läs mer

Vattenleverantörer. Säker behörighet på distans. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Vattenleverantörer. Säker behörighet på distans. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Vattenleverantörer Säker behörighet på distans ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Skydda dina vattentillgångar effektivt Som ägare till och med ansvar för vårt dricksvatten är säkerheten

Läs mer

ASSA CLIQ Remote. Behörighet på distans. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ASSA CLIQ Remote. Behörighet på distans. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA CLIQ Remote Behörighet på distans ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions CLIQ Remote kombinerar mekanisk och elektronisk säkerhet. ASSA CLIQ Remote är utvecklat med inriktning på

Läs mer

Snabbguide Steg 2 Steg 3

Snabbguide Steg 2 Steg 3 ASSA AB P.O. Box 371 SE-631 05 Eskilstuna Sweden phone +46 (0)16 17 70 00 fax +46 (0)16 17 70 40 Customers support: phone intl. +46 16 17 71 00 phone nat. 0771 640 640 fax +46 (0)16 17 73 72 www.assa.se

Läs mer

Skippa sladdarna kör trådlöst med Aperio. Globalt tillgänglig passerteknologi

Skippa sladdarna kör trådlöst med Aperio. Globalt tillgänglig passerteknologi Skippa sladdarna kör trådlöst med Aperio Globalt tillgänglig passerteknologi problem med borttappade/stulna nycklar och behov av två ID-handlingar (till exempel nycklar plus kort till huvudentrén) går

Läs mer

ARX Passersystem. Det kompletta passersystemet. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ARX Passersystem. Det kompletta passersystemet. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ARX Passersystem Det kompletta passersystemet ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Hög säkerhet och bekvämlighet i samma system När du väljer att investera i ett passersystem, ska du

Läs mer

Tid för förändring! Häng med och upptäck SMARTair för flexibel passerkontroll

Tid för förändring! Häng med och upptäck SMARTair för flexibel passerkontroll Tid för förändring! Häng med och upptäck SMARTair för flexibel passerkontroll Att byta till SMARTair är det bästa jag har gjort, det gör mitt arbete så mycket enklare. Fastighetschef I min fastighet förändras

Läs mer

Behörighet på distans. CLIQ Remote. Digitala lås för hemvården. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Behörighet på distans. CLIQ Remote. Digitala lås för hemvården. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions CLIQ Remote Behörighet på distans CLIQ Remote Digitala lås för hemvården ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Digitala lås för hemvården Vi har valt ut det bästa från våra cylindrar

Läs mer

Hi-O. Intelligent teknologi för dörrmiljöer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions.

Hi-O. Intelligent teknologi för dörrmiljöer. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. Hi-O Intelligent teknologi för dörrmiljöer ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1 Vad är Hi-O? Innehåll Hi-O, Highly intelligent opening, är en standardiserad teknologi som gör att

Läs mer

ASSA dp CLIQ. Elektromekaniskt huvudnyckelsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions.

ASSA dp CLIQ. Elektromekaniskt huvudnyckelsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. ASSA dp CLIQ Elektromekaniskt huvudnyckelsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. Innehåll Mekaniken som grund 4-5 Elektronisk identifiering ger flexibilitet 6-7 Skräddarsydd säkerhet

Läs mer

ASSA CLIQ Remote. Behörighet på distans. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions.

ASSA CLIQ Remote. Behörighet på distans. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. ASSA CLIQ Remote Behörighet på distans ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. Vad är CLIQ Remote? En ny revolutionerande funktionalitet. CLIQ Remote är utvecklat med säkerhet, flexibilitet,

Läs mer

TimeLox. Kortlås, kodlås, off line passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions.

TimeLox. Kortlås, kodlås, off line passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. TimeLox Kortlås, kodlås, off line passersystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. Säkerhet, flexibilitet och ekonomi TimeLox är ett off line passersystem för främst innerdörrar, där

Läs mer

ASSA Triton. Låssystem för kommersiella och offentliga fastigheter. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ASSA Triton. Låssystem för kommersiella och offentliga fastigheter. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA Triton Låssystem för kommersiella och offentliga fastigheter ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Del av det nya cylindersortimentet från ASSA Vi har valt ut det bästa från våra

Läs mer

Säkra låssystem. Trygg leverantör av låssystem sedan 1946. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Säkra låssystem. Trygg leverantör av låssystem sedan 1946. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Säkra låssystem Trygg leverantör av låssystem sedan 1946 ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA AB är ett företag med djupa rötter i svensk industri. Vår bakgrund ger oss styrka i

Läs mer

Namn ASSA ABLOY is the global leader in door opening solutions, dedicated to satisfying end-user needs for security, safety and convenience

Namn ASSA ABLOY is the global leader in door opening solutions, dedicated to satisfying end-user needs for security, safety and convenience Namn ASSA ABLOY is the global leader in door opening solutions, dedicated to satisfying end-user needs for security, safety and convenience 1 Över 1600st 2 RX WEB Snabbt enkelt prisvänligt passersystem

Läs mer

ASSA ARX Säkerhetssystem. Ett system med passerkontroll och larm. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ASSA ARX Säkerhetssystem. Ett system med passerkontroll och larm. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA ARX Säkerhetssystem Ett system med passerkontroll och larm ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 1 ASSA ARX är ett säkerhetssystem med passerkontroll och larm När du väljer att investera

Läs mer

ASSA Triton. Låssystem för kommersiella och offentliga fastigheter. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ASSA Triton. Låssystem för kommersiella och offentliga fastigheter. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA Triton Låssystem för kommersiella och offentliga fastigheter ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Väderskyddade hänglås I och med att ASSA Triton är framtaget för offentliga och

Läs mer

ASSA CLIQ Remote. Behörighet på distans. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ASSA CLIQ Remote. Behörighet på distans. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA CLIQ Remote Behörighet på distans ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions CLIQ Remote kombinerar mekanisk och elektronisk säkerhet ASSA CLIQ Remote är utvecklat med inriktning på kundens

Läs mer

ARX Säkerhetssystem. Ett system med passerkontroll och inbrottslarm. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ARX Säkerhetssystem. Ett system med passerkontroll och inbrottslarm. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ARX Säkerhetssystem Ett system med passerkontroll och inbrottslarm ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 1 ARX är ett säkerhetssystem med passerkontroll och inbrottslarm När du väljer

Läs mer

Säker och intelligent nyckelhantering. Traka Touch och Traka WEB 1

Säker och intelligent nyckelhantering. Traka Touch och Traka WEB 1 Säker och intelligent nyckelhantering Traka Touch och Traka WEB 1 Traka en trygg partner för nyckelhantering Det började 1990. Då lanserade det brittiska företaget Traka sitt första elektroniska nyckelhanteringssystem

Läs mer

Säker och intelligent nyckelhantering. Traka Touch och Traka WEB. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Säker och intelligent nyckelhantering. Traka Touch och Traka WEB. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Säker och intelligent nyckelhantering Traka Touch och Traka WEB ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 1 Traka en trygg partner för nyckelhantering Det började 1990. Då lanserade det brittiska

Läs mer

TimeLox Access. Programmering, montering och underhåll. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions.

TimeLox Access. Programmering, montering och underhåll. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. TimeLox Access Programmering, montering och underhåll ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. För information om montering, se sidan 6. TimeLox Access dörrenhet levereras komplett med

Läs mer

ASSA Smartair. Användarmanual Programmeringsenhet till TS1000. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions.

ASSA Smartair. Användarmanual Programmeringsenhet till TS1000. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. ASSA Smartair Användarmanual Programmeringsenhet till TS1000 ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. Innehållsförteckning 1. Introduktion...3 2. Teknisk specifikation...3 2.1 Generellt...3

Läs mer

ASSA Utbildning. Kursutbud 2016. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ASSA Utbildning. Kursutbud 2016. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA Utbildning Kursutbud 2016 ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Förord ASSA Utbildning 2016 Vi på ASSA Utbildning vill att det ska vara lätt för dig som söker kunskap att hitta en

Läs mer

Code Handle. Code Handle Door. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Code Handle. Code Handle Door. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Code Handle Code Handle Door ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Code Handle Door både smart och snyggt Code Handle Door är handtaget med inbyggt kodlås. Det drivs med batterier och

Läs mer

ASSA CLIQ Web Manager

ASSA CLIQ Web Manager Version 5.2 1 ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Innehållsförteckning Vad är nytt i CLIQ Web Manager version 5.2 Systemkrav Övriga programförbättringar Release plan 2 Vad är nytt i

Läs mer

Slipp krånglet med nycklar!

Slipp krånglet med nycklar! Slipp krånglet med nycklar! Uppgradera dina dörrar till Aperio Trådlös låsteknik med passerkontroll online och offline. Aperio är en ny teknik utvecklad som ett komplement till nya och befintliga elektroniska

Läs mer

ASSA ABLOYs elektroniska lås för din bostad

ASSA ABLOYs elektroniska lås för din bostad ASSA ABLOYs elektroniska lås för din bostad ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Tack för att du har valt ett elektroniskt lås från ASSA ABLOY. Vi vill passa på att presentera ytterligare

Läs mer

ASSA-skolan. Kurser 2011. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions.

ASSA-skolan. Kurser 2011. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. ASSA-skolan Kurser 2011 ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. Innehållsförteckning Jeanine har ordet 3 Välkommen till ASSA-skolan 4 Allmänna villkor för ASSA-skolan 5 Kursöversikt 2011

Läs mer

Säkra låssystem. Trygg leverantör av låssystem sedan ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Säkra låssystem. Trygg leverantör av låssystem sedan ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Säkra låssystem Trygg leverantör av låssystem sedan 1946 ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA AB är ett företag med djupa rötter i svensk industri. Vår bakgrund ger oss styrka i

Läs mer

ASSA Neptun. Låssystem för flerbostad. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ASSA Neptun. Låssystem för flerbostad. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA Neptun Låssystem för flerbostad ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Del av det nya cylindersortimentet från ASSA ASSA har utvecklat ett nytt cylindersortiment med det bästa från

Läs mer

ASSA Neptun. Låssystem för flerbostad. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ASSA Neptun. Låssystem för flerbostad. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA Neptun Låssystem för flerbostad ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA C10 ASSA Neptun kan med fördel användas tillsammans med funktionscylindern ASSA C10. Med en ASSA C10 cylinder

Läs mer

VAKA - Passersystem.sjunio9atta8.se,20101115 www

VAKA - Passersystem.sjunio9atta8.se,20101115 www VAKA - Passersystem Aldrig har det varit enklare! VAKA är ett helt nyutvecklat passersystem och utmärker sig genom en unik systemuppbyggnad så väl som på en lång rad innovativa funktioner. Som första passersystem

Läs mer

Sentrion intelligent säkerhet

Sentrion intelligent säkerhet Sentrion intelligent säkerhet www www IP-kamera Mobilgränssnitt Internet Befintligt nätverk SIOM Dörr-/larmnod Sentrion Centralenhet www Dörr-/larmnod SIOM Larm Sentrion marknadens mest intelligenta säkerhetssystem

Läs mer

ASSA 3000 CODE Manual. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions.

ASSA 3000 CODE Manual. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. ASSA 3000 CODE Manual ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. Allmänt ASSA 3000 CODE kan programmeras med upp till 10 olika PIN-koder. Varje PIN-kod är 4-6 siffror långt. För att tända

Läs mer

Axema VAKA Passersystem för kontor & industri.

Axema VAKA Passersystem för kontor & industri. Axema VAKA Passersystem för kontor & industri. Enklare att projektera, installera, administrera och använda. Johan Hellgren, Låsmästare Axema VAKA har alla funktioner som våra kunder efterfrågar. Systemet

Läs mer

ASSA Smartair. Användarmanual Programmeringsenhet till TS1000. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions.

ASSA Smartair. Användarmanual Programmeringsenhet till TS1000. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. ASSA Smartair Användarmanual Programmeringsenhet till TS1000 ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. Innehållsförteckning 1. Introduktion...3 2. Teknisk specifikation...3 2.1 Generellt...3

Läs mer

TimeLox TL23. Användarguide. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions.

TimeLox TL23. Användarguide. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. TimeLox TL23 Användarguide ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. INNEHÅLLSFÖRTECKNING INNEHÅLLSFÖRTECKNING 2 INLEDNING 3 SIGNALER 3 PROGRAMMERINGSKORT 3 PERSONALKORT 3 NÖDKORT 3 GÄSTKORT

Läs mer

CLIQ Remote. Behörighet på distans

CLIQ Remote. Behörighet på distans CLIQ Remote Behörighet på distans CLIQ Remote kombinerar mekanisk och elektronisk säkerhet CLIQ Remote är utvecklat med inriktning på kundens säkerhet, ekonomi samt administration på distans. CLIQ Remote

Läs mer

bekväm flerbostad An ASSA ABLOY Group company

bekväm flerbostad An ASSA ABLOY Group company bekväm flerbostad Assa AB utvecklar, tillverkar och marknadsför lås- och säkerhetssystemför dörrar och fönster till objektoch konsumentmarknaden. Produkterna kännetecknas av kvalitet, högsäkerhet och design.

Läs mer

ASSA 3000 CODE Manual. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1

ASSA 3000 CODE Manual. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1 ASSA 3000 CODE Manual ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 1 Innehållsförteckning Så här använder du kodlås ASSA 3000 CODE Så här använder du kodlås ASSA 3000 CODE 3 Kom igång med ditt

Läs mer

ARX och nyheter kort presentation

ARX och nyheter kort presentation ARX och nyheter kort presentation Uppbyggnad Centralenheter Funktioner Läsare ARX uppbyggd på industristandarder Java server och operatörsprogram TCP/IP kommunikation via befintligt nätverk PKI/SSL säker

Läs mer

ASSA Entré ytterdörrlås

ASSA Entré ytterdörrlås ASSA Entré ytterdörrlås Säkert, bekvämt och snyggt ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SBSC Rekommenderas av försäkringsbolagen Rekommenderas av Svenska stöldskyddsföreningen KOPIERINGS

Läs mer

VAKA. En ny generation passersystem

VAKA. En ny generation passersystem VAKA En ny generation passersystem VAKA En ny generation passersystem VAKA är ett passersystem avsett för såväl företag och förvaltningar som flerbostadsfastig heter. Istället för nycklar, som alltför

Läs mer

SMART passerkontroll - nu även i realtid!

SMART passerkontroll - nu även i realtid! SMART passerkontroll - nu även i realtid! SMARTair Pro Wireless Online flexibel kontroll för smarta fastigheter. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 1 Gör ett smart drag i en hektisk

Läs mer

Axema VAKA Passersystem för flerbostadshus.

Axema VAKA Passersystem för flerbostadshus. Axema VAKA Passersystem för flerbostadshus. Enklare att projektera, installera, administrera och använda. Johan Hellgren, Låsmästare Axema VAKA har alla funktioner som våra kunder efterfrågar. Systemet

Läs mer

TimeLox Office. Programmering, montering och underhåll. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions.

TimeLox Office. Programmering, montering och underhåll. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. TimeLox Office Programmering, montering och underhåll ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. För information om montering, se sidan 12. TimeLox Office dörrenhet levereras komplett med

Läs mer

TimeLox HCU handterminal. Användarguide. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions.

TimeLox HCU handterminal. Användarguide. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. TimeLox HCU handterminal Användarguide ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. INNEHÅLLSFÖRTECKNING START...3 1 UPPSÄTTNINGSMENY...3 1.1 SYSTEMUPPSÄTTNING...3 1.1.1 NYTT SYSTEM-ID...3

Läs mer

Passersystem VAKA 10

Passersystem VAKA 10 Driftsättning & Snabbstart Passersystem VAKA 10 20003-1 Vaka snabbstart axema Sida 1 Copyright Axema Access Control AB, Stockholm 2011. 20003-sv Vaka quick guide Axema Access Control AB är ett svenskt

Läs mer

Dörrstängare i alla lägen. The global leader in door opening solutions.

Dörrstängare i alla lägen. The global leader in door opening solutions. Dörrstängare i alla lägen The global leader in door opening solutions. Dörrstängare från ASSA ABLOY ASSA ABLOY dörrstängare skyddar dörrkonstruktionen genom att kontrollera dörrens öppnings- och stängningsfunktion.

Läs mer

Monteringsanvisning. ASSA Entré d12-k1 Behörssats ASSA Entré d12-b1, d12-b2, d12-b3, d12-s1. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions.

Monteringsanvisning. ASSA Entré d12-k1 Behörssats ASSA Entré d12-b1, d12-b2, d12-b3, d12-s1. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. Monteringsanvisning ASSA Entré d12-k1 Behörssats ASSA Entré d12-b1, d12-b2, d12-b3, d12-s1 ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. ASSA d12 cylinder Kopieringsskyddad nyckel Kontrollera

Läs mer

Kaba evolo Grunden för en säker framtid

Kaba evolo Grunden för en säker framtid Kaba evolo Grunden för en säker framtid Framtidens elektroniska låssystem - idag Framtidens låssystem Förändringar i organisationen Dagens affärsliv kännetecknas av snabba förändringar och dynamisk utveckling-

Läs mer

The Complete Property Management System

The Complete Property Management System The Complete Property Management System HotSoft 8 Cloud Solution Med vår nya hosting-lösning får du tillgång till HotSoft 8 via säkra tunnlar över internet. HotSoft 8 körs via en server hos Hoist Cloud

Läs mer

Smartair System. TS1000 Version 4.23

Smartair System. TS1000 Version 4.23 Smartair System TS1000 Version 4.23 Denna manual är ett komplement till: 2069-1001 Smartair System Installations och driftsättningsmanual version 4.20A Denna manual beskriver nyheter i Smartair TS1000

Läs mer

Vad är molnet?... 2. Vad är NAV i molnet?... 3. Vem passar NAV i molnet för?... 4. Fördelar med NAV i molnet... 5. Kom igång snabbt...

Vad är molnet?... 2. Vad är NAV i molnet?... 3. Vem passar NAV i molnet för?... 4. Fördelar med NAV i molnet... 5. Kom igång snabbt... Produktblad för NAV i molnet Innehåll Vad är molnet?... 2 Vad är NAV i molnet?... 3 Vem passar NAV i molnet för?... 4 Fördelar med NAV i molnet... 5 Kom igång snabbt... 5 Bli kostnadseffektiv... 5 Enkelt

Läs mer

Information om nytt passersystem

Information om nytt passersystem Information om nytt passersystem Onlinesystem Kommunicerar i nätverk Uppdatering via dator Klarar strömavbrott Vandalsäkrat Utbyggbart Leverantörer Tillfrågade leverantörer: Leverantörer med online och

Läs mer

PABL ABLOY Gäller fr o m ABLOY. Cirkaprislista ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions.

PABL ABLOY Gäller fr o m ABLOY. Cirkaprislista ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. PABL ABLOY Gäller fr o m 2010-01-01 ABLOY Cirkaprislista 2010 ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. Säkerhetsföretaget ASSA ASSA AB utvecklar lås- och säkerhetssystem i takt med att

Läs mer

Säkerhet helt anpassad till just era behov DS7220 V2 / DS7240 V2 centralapparater för inbrottslarm

Säkerhet helt anpassad till just era behov DS7220 V2 / DS7240 V2 centralapparater för inbrottslarm Säkerhet helt anpassad till just era behov DS7220 V2 / DS7240 V2 centralapparater för inbrottslarm Säkerhet har sitt pris, men det behöver inte kosta en förmögenhet. Centralapparaterna DS7220 V2 och DS7240

Läs mer

Industrilås/Speciallås

Industrilås/Speciallås Gäller fr o m 2014-01-01 Industrilås/Speciallås ASSA OEM Cirkaprislista 2014 ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Säkerhetsföretaget ASSA OEM AB ASSA OEM AB utvecklar, tillverkar och

Läs mer

ARX. On-Line Passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions.

ARX. On-Line Passersystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. ARX On-Line Passersystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. ASSA integrerade säkerhetslösningar Vill du öppna med en nyckel eller kontrollera tillträdet i ett nätverksbaserat passersystem?

Läs mer

Smartair System TS1000

Smartair System TS1000 Smartair System TS1000 Installations & Driftsättningsguide Wireless funktion, ver.5xx 1 Innehåll Innehåll... 1 1 Inledning... 2 1.1 Systemkrav... 2 1.2 Systemöversikt/Systeminnehåll... 2 1.2.1 Wireless

Läs mer

Security Products Partnerprogram

Security Products Partnerprogram Security Products Partnerprogram Answers for infrastructure. Security Products Partnerprogram med oss är du säker Security Products är ett affärsområde inom Siemens AB, Building Technologies Division och

Läs mer

VAKA 10 Passersystem Driftsättning & Snabbstart

VAKA 10 Passersystem Driftsättning & Snabbstart VAKA 10 Passersystem Driftsättning & Snabbstart (Vaka Ver.3) Se www.axema.se för de senaste manualerna. 20023-03 Gratulerar till ditt val av VAKA 10, ett modernt nätverksbaserat passersystem med integrerad

Läs mer

ASSA 3000. Elektriskt lås för privata bostäder. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions.

ASSA 3000. Elektriskt lås för privata bostäder. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. ASSA 3000 Elektriskt lås för privata bostäder ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 2 Gratulerar till ditt nya lås Du har nu ett nytt entrélås installerat i ditt hem. Det är ett av marknadens

Läs mer

Besam Automatiskt Dörrsystem Slim & Slim Thermo

Besam Automatiskt Dörrsystem Slim & Slim Thermo Besam Automatiskt Dörrsystem Slim & Slim Thermo Slim och Slim Thermo Grundversionen av Besams automatiska dörrsystem Slim finns även som modellerna telescopic, panikbrytbeslag och panikbrytbeslag med omvänd

Läs mer

VAKA - Passersystem.sjunio9atta8.se, www

VAKA - Passersystem.sjunio9atta8.se, www VAKA - Passersystem VAKA - Passersystem Aldrig har det varit enklare! VAKA är ett helt nyutvecklat passersystem och utmärker sig genom en unik systemuppbyggnad så väl som på en lång rad innovativa funktioner.

Läs mer

Passersystem och porttelefoni

Passersystem och porttelefoni Passersystem och porttelefoni Underlättar nyckelhantering Skapar trygghet Enkel integration Hantera över internet Support för att snabbt komma igång Sammankoppla med bokningstavla och fastighetsbox Översikt

Läs mer

Vaka Användarmanual. Användarmanual. VAKA Passersystem

Vaka Användarmanual. Användarmanual. VAKA Passersystem Användarmanual VAKA Passersystem axema Sida 1 Copyright Axema Access Control AB, Stockholm 2012. 200xx-sv Vaka användarmanual Axema Access Control AB är ett svenskt säkerhetsföretag som sedan 1992 utvecklar

Läs mer

ASSA 3000 Connect. Elektriskt lås för privata bostäder. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions.

ASSA 3000 Connect. Elektriskt lås för privata bostäder. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. ASSA 3000 Connect Elektriskt lås för privata bostäder ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. 2 ASSA 3000 Connect Styr ditt lås med knappar. Lås upp med fjärrkontroll - lika enkelt som

Läs mer

Information om nytt passersystem

Information om nytt passersystem Information om nytt passersystem Onlinesystem Kommunicerar i nätverk Uppdatering via dator Klarar strömavbrott Vandalsäkrat Utbyggbart Fördelar 1. Tagg med/utan kod 2. Enklare hantering vid lokalbokning

Läs mer

ORTTELEFON PORTTELEFON. Aptus Logga_Negativ I cmyk 40% svart. Scala 1:1

ORTTELEFON PORTTELEFON. Aptus Logga_Negativ I cmyk 40% svart. Scala 1:1 ORTTELEFON Aptus Logga_Negativ I cmyk 40% svart Scala : PORTTELEFON Aptus Porttelefon Våra porttelefoner hjälper lägenhetsinnehavarens gäster att hitta rätt - samtidigt som de är husets portvakt, vilket

Läs mer

Passersystem VAKA 10

Passersystem VAKA 10 Driftsättning & Snabbstart Passersystem VAKA 10 axema Sida 1 Copyright Axema Access Control AB, Stockholm 2011. 20003-03 Vaka quick guide Axema Access Control AB är ett svenskt säkerhetsföretag som sedan

Läs mer

Lösningar för integrerad säkerhet

Lösningar för integrerad säkerhet Lösningar för integrerad säkerhet DRIFTLARM INBROTTS- LARM IP-larmsändare SiP22 GPRS VIDEOÖVER- VAKNING BRANDLARM PASSER- SYSTEM LARM VIA E-POST, TELEFAX LAN/WAN NOCTU SERVER LARMCENTRAL SOS Alarm G4S

Läs mer

AUTOMATISKA PROCESSER I ORIGO, FÖR EFFEKTIVARE PASSERADMINISTRATION OCH HÖGRE SÄKERHET

AUTOMATISKA PROCESSER I ORIGO, FÖR EFFEKTIVARE PASSERADMINISTRATION OCH HÖGRE SÄKERHET AUTOMATISKA PROCESSER I ORIGO, FÖR EFFEKTIVARE PASSERADMINISTRATION OCH HÖGRE SÄKERHET ORIGO SYSTEMET FÖR EFFEKTIVARE PASSERADMINISTRATION OCH HÖGRE SÄKERHET Med Origo har vi i nära samarbete med våra

Läs mer

Praesideo digitalt högtalar- och utrymningslarmssystem Få fram ert budskap vad som än händer

Praesideo digitalt högtalar- och utrymningslarmssystem Få fram ert budskap vad som än händer Praesideo digitalt högtalar- och utrymningslarmssystem Få fram ert budskap vad som än händer 2 Praesideo högtalar- och utrymningslarmssystem från Bosch Hålla allmänheten informerad och skyddad Med fler

Läs mer

VAKA En ny generation passersystem. Projektering & systembeskrivning med inkopplingsexempel

VAKA En ny generation passersystem. Projektering & systembeskrivning med inkopplingsexempel VAKA En ny generation passersystem Projektering & systembeskrivning med inkopplingsexempel Innehåll: Sida: Inledning..... 2 VAKA - översikt..... 3 Dörrmiljöer / inkoppling. 4 Systembeskrivning. 6 VAKA

Läs mer

TIDOMAT smartone. Säkerhet via webben

TIDOMAT smartone. Säkerhet via webben TIDOMAT smartone Säkerhet via webben Säkerhetssystemet smartone: Har en webbserver integrerad i Centralenheten. Består av en Centralenhet och Dörrmiljöer samt valfria produkter som nätverkskamera och GSM

Läs mer

ARX ett säkert säkerhetssystem. Patenterad kommunikationssäkerhet

ARX ett säkert säkerhetssystem. Patenterad kommunikationssäkerhet ARX ett säkert säkerhetssystem ARX Patenterad kommunikationssäkerhet Svenskt Patent nr 525847 ARX ett säkert säkerhetssystem ARX High Secure Card för högsta säkerhet Krypterad kommunikation Diversifierade

Läs mer

30 år av erfarenhet och branschexperts

30 år av erfarenhet och branschexperts 30 år av erfarenhet och branschexperts Integrerad Säkerhet Integrerad Säkerhet Varför överordnat system Användarvänlighet Kvalitet Trygghet Kostnadseffektivitet Varför ett överordnat system? Med stora

Läs mer

ASSA Vinga. En komplett handtagsserie. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions.

ASSA Vinga. En komplett handtagsserie. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. ASSA Vinga En komplett handtagsserie ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions. ASSA Vinga-serien Tillsammans med arkitekten Pelle Wester har ASSA OEM tagit fram en ny komplett serie dörr-

Läs mer

2 Projektering Signalstyrka Projektera ett system... 3

2 Projektering Signalstyrka Projektera ett system... 3 Smartair Update Wireless UWL Installations och konfigurationsguide programvara, dörrläsare och Radio HUB Ver. 1 December 2010 Innehåll 1 Inledning... 2 1.1 Systemkrav... 2 1.2 Systemöversikt/Systeminnehåll...

Läs mer