Theofils tipsar. Slagkraftiga snickare sökes. 175:-/808:

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Theofils tipsar. Slagkraftiga snickare sökes. 175:-/808:"

Transkript

1 Erbjudanden från Theofils, maj - juli 2012 Theofils tipsar Olja 175:-/808: Timberguard är en vegetabilisk olja framtagen för behandling av trä utomhus. Monteringshjälpmedel Spara 1000:- Slagkraftiga snickare sökes. Vissa snickare är som ishockeyspelare. De sätter laget framför sig själva, men tvekar inte att utnyttja sin styrka och individuella skicklighet om läget uppstår. På Theofils är vi likadana. Precis som en ishockeyspelare vill göra publiken nöjd, ser vi det som vårt ansvar att göra detsamma för dig som kund. Våra säljare kan matcha dina behov och hjälper dig med allt från vardagsproblem till komplicerade speciallösningar. För vi vet att du ställer höga krav. Det är därför vi har ett så brett och utvecklat sortiment av t ex elverktyg, beslag, lim och slippapper. Testa vad vi går för! Elverktyg 2485: Sex olika monteringshjälpmedel för att markera, borra och montera lådbottnar, lådfronter, bakstycken och luckor. sverige- Premiär! Kom in och provkör Festools nya Sänksåg TS 55 R Sänksåg TS 55R har ett slimmat hus som gör att det går att såga nära kanten med minimalt avstånd till väggen. Siktfönstret eller det alternativa splitterskyddet garanterar perfekta resultat. Alla angivna priser är exkl. moms. Priserna gäller till eller så långt lagret räcker. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

2 Mätverktyg Leica 3195:- 1250:- art.nr Leica Disto D2 är en lättanvänd lasermätare för både inom- och utomhusbruk. Disto D2 är en av Leicas populäraste modeller och mäter avstånd på upp till 60 meter med en noggrannhet på ±1,5 mm. 1295: art.nr Tormek Vinkelsökare easy med digital display. Den har en låg vikt och stor lättavläst display som gör att Wikeltronic är den idealiska hjälpen på byggplatsen, inredningsarbeten eller mäta burspråk. Leveras med en väska. art.nr Leica Lino L2P5 kombinerar fördelarna med korslasrar och punktlasrar i ett och samma instrument. Den har lodpunkter, nedåt och uppåt samt 90 -punkter utåt sidorna. Samtliga linjer och punkter ställs automatiskt in i våg med millimeternoggrannhet. Cobolt Vi har ett komplett tillbehörssortiment till Tormeks produkter. Se hela vårt sortiment av Cobolt-fräsar på och i våra butiker. Art.nr Våtslipmaskinen Tormek T-7 gör det lättare och säkrare att slipa eggverktyg tack vare två nya, patenterade konstruktioner, en jigg för raka eggar och ett svarv- och skärpningsverktyg med matarskruv. Läs mer om Tormekmetoden på art.nr KVisTborr HM med centrumspets och två förskär i hårdmetall för borrning av hål med plan botten vid pluggning med träplugg. Borret kan användas i både handöverfräs och borrmaskin.

3 Belysning Snickartips #1: art.nr & Sänkbart eluttag med tre eluttag. Eluttaget finns även i en modell med dataport. 150: art.nr Dimmningsbar LED-belysning som passar utmärkt i fönstersmygar och som infällda spotlight i skåp. Hur ska man koppla LED? Vi rekommenderar att du alltid anlitar en behörig elektriker för en säker installation. En high power diod som drivs av 350 ma eller 700 ma seriekopplas. Börja alltid med +kabel och gå tillbaka med kabel. Obs här rekommenderar vi en max längd på 15 meter för -kabel. Hos Theofils hittar du en dimbara drivers, som till exempel D-ma8 och D-ma12. fr 116: art.nr m.fl. rektangulär kabelgenomföring i aluminium med penselborst. Finns i fyra storlekar. Se Theofils säljer Designlights drivers. Dessa öppnar du enkelt för snabb och smidig inkoppling. Lamello art.nr m.fl. art.nr & Fogplattan Clamex P skapar smidigt en isärtagbar koppling, vilket ger ökad flexibilitet och fler användningsområden. FogplaTTan Clamex P medius är en perfekt komplemet till Clamex P för mm paneler. art.nr Lamello ZETA är en effektiv fräsmaskin för installation av Clamex P. Den kompakta konstruktionen gör att fräsmaskinen får en låg vikt. De tunna halkfria underläggen ger ett bra grepp och centrallåset gör byten av frässtål effektivt. Fräsmaskinen har en kraftfull 800 W motor, hastighetskontroll och startskydd. Max fräsdjup 20 mm. 5500: art.nr Limtryckfat LK-5 för vattenbaserade limmer. Rostfri trycktank och invändig limbehållare i plast som är lätt att rengöra. Behöver endast trycksättas en gång för att klara hela limkvantiteten. Tryckmätare, säkerhetsventil och 4 m slang. Levereras med limpistol och vattenbehållare för pistolen.

4 Elverktyg Festool sverige- Premiär! Kom in och provkör Festools nya Sänksåg TS 55 R Sveriges största Festool-sortiment art.nr & Sänksåg TS 55R har ett slimmat hus som gör att det går att såga nära kanten med minimalt avstånd till väggen. Siktfönstret eller det alternativa splitterskyddet garanterar perfekta resultat. För exakt placering i redan befintliga snittfogar används den nya styrkilen framför sågbladet. Med den utökade vinkelinställningen och den dubbla sågdjupsskalan hanterar du sågen ännu enklare och mer precist. Det ger kännbart bättre effekt inom alla områden. 4440: Välkommen att testköra! Nu har vi Festools nya sänksåg TS 55 R på plats i våra butiker. En nyhet som Festool benämner som det bästa vi någonsin gjort. Du hittar kontaktuppgifter till din butik på baksidan av tidningen eller på art.nr & Skruvdragare TI 15 IMPACT kombinerar för-delarna av tre maskiner i en: slagskruvdragare, borrskruvdragare, vinkelskruvdragare. art.nr Linjärslip LS 130 ersätter manuellt arbete i falser och profiler genom den linjära rörelsen så att du kan arbeta med mindre påfrestningar. art.nr OljeapplikatorsET i SYS 3 T-loc inkl Heavy-Duty-olja för kraftigt utsatta ytor inomhus, One-Step-olja för dekorativa ytor inomhus och Outdoor-olja för alla träslag utomhus. Innehåller ett omfattande sortiment av tillbehör- och förbrukningsmaterial för förberedelse och inoljning med systemet SURFIX. art.nr Domino XL DF 700 är perfekt för alla typer av stabila sammanfogningar i massivt trä. Den är snabb, enkel, exakt och extremt stabil. Fräsen har korta omställningstider vilket gör att du sparar mycket tid i jämförelse med en stationär maskin. Det är också enkelt att ta med maskinen till materialet. Därför passar Domino XL utmärkt för dig som jobbar med mindre serietillverkning.

5 Beslag för kök Spara 1000:- art.nr & avställningsknoppar för fast montering i bänkskiva. Ger en avställningsyta för heta kärl. IläggsmaTTorna i fixmått, färdiga att lägga i lådan. Finns i tre färger svart, grått eller vitt. 2485: art.nr Ett helt unikt snickarpaket med allt du behöver för att snabbt och smidigt planera och montera ett kök. I paketet hittar du sex monterings- och planeringsverktyg som hjälper att markera, borra och montera lådbottnar, lådfronter, bakstycken och luckor. 1295: art.nr ORGA-linE kökshjälpredor i en praktisk sats. Satsen innehåller 2 st tallrikshållare, 2 st kryddhållare, 1 st aluminiumfolieskärare, 1 st platsfolieskärare och 1 st knivblock. 299: art.nr & Barkonsol i rostfritt stål som passar till både trä- och glasskivor. Ø 50 mm och höjd 200 mm. art.nr Top-Oil är speciellt framtagen för köksbänksskivor, bordsskivor och andra snickerier inomhus. MoVEnto är ett dolt skensystem för lådor och utdrag av trä. Movento-skenorna har helt unika rullegenskaper och perfekt funktion tack vare sin svävande och lätta gång. Lådan stannar i önskat öppningsläge även när den är fullastad. Skenorna har integrerad blumotion, som ger en tyst och mjuk stängning av lådan. Läs mer om alla funktioner på eller kom in i våra butiker och testa. art.nr & Utdrag till 150 mm skåp med mm stomme. Artikel innehåller två korgar samt en avdelare och artikel innehåller 1 korg samt en handdukshängare.

6 Virutex Kantlist/Lim art.nr Kantklipp RC21 E är en manuell kantklippare för perfekt klippning av kantlist vid hörn. art.nr KantlisTTrimmer som skär kantlisten på båda sidorna samtidigt. Kan användas på skivor med tjocklek upp till 40 mm. art.nr art.nr & Kantfräsmaskin FR 292 R Ställbar Fällbara konstruktionen gör det möjligt att byta position utan stålbyte Snickartips #2: BORDSSTATIV MEB250, rullhållare samt kantklipp för Kantlistmaskin PEB250, se snickartips nedan. Komplettera din Kantlistmaskin PEB250 med bordsstativ MEB250 och rullhållare med kantklipp så får du två funktioner i en både en stationär och en portabel arbetsstation på samma gång. Du får en komplett lösning som gör att du inte behöver klippa kantlisterna i förväg, vilket sparar mycket arbetstid : art.nr Kantlistmaskin PEB250 är en portabel kantlistmaskin för olimmade kantlister av ABS, melamin eller fanér. Kantlistmaskinen tar paneler med skivtjocklek mm och kantlister med tjocklek mm. Maskinen är lätthanterlig med elektronisk fart- och temperaturkontroll. art.nr m.fl. Olimmad kantlist i ABSplast. Kantlisternas bredd är 23 mm och tjockleken 0,8 mm. Finns i flera färger. 415: 850: art.nr SMÄLTlim 3kg Till PEB250. Kantlistmaskinen PEB har ett limkärl med teflonbeläggning för enkel rengöring. art.nr & KanTTVing KF2 & KF4 kan enkelt monteras med ett handgrepp. För bredder upp till 80 mm. 415: art.nr KanTTVing EKT55, en lätt tving som snabbt och enkelt monteras med ett handgrepp. För bredder upp till 55 mm.

7 Dörr-/Fönsterbeslag Vi kan lås Dorma Duo med dörrtrycke, låscylinder och låshus dl 9132 är en komplett försäkringsgodkänd låssats med hög säkerhet. Finns i fyra ytbehandlingar krom, matt krom, graphite och matt mässing. KAMPANJ 1275: NettoPRIS EXKL MOMS art.nr m.fl. art.nr m.fl. utanpåliggande spanjolett med klinka av 1920-talsmodell. Tillverkad i förniciklad mässing. Gångjärn i rostfritt stål Gångjärn för dubbelverkande pendeldörrar. KAMPANJ Dörrtrycke DH 7291 Blank krom Matt krom Mässing Graphite art.nr Plant säkerhetsslutbleck för hakregel, regel- och fallås. Blecket är försett med skyddskåpa, ställbara stödskruvar samt ställbart plösmått mm. art.nr m.fl. KlämfäsTE i matt eller blankt rostfritt stål. Klämfästet har mellanlägg av gummi som är skonsamt mot glaset. Klämfätstet passar för glastjocklek 8-12 mm Dörrtrycke för alla typer av dörrar med låshus i modul, compact eller innedörrslås (ej DL 111 och DL 114). Används tillsammans med låshus. Dörrtrycket har inbyggd returfjäder. Passar dörrtjocklek mm. Monteras med vredskruv och hylsmutter. Levereras med skruv, hylsmutter och tryckespinne. Skjutdörrsbeslag Inredningsbeslag art.nr P001 I-Line 50 golvgående skjutdörrsbeslag för trädörrar med en maxvikt på 50 kg. I skensatsen ingår beslag för två dörrar, två 3-meters dubbelskenor för utanpåliggande montering och en dubbelhäftande tejp. Allting packat i en smart papperstub - smidigare än så kan det inte bli! art.nr & Lutande konsoler i stål, vit- eller silverlack. Med dubbla hakar. Lutning 25. Finns även som raka konsoler. art.nr & Upphängningsbeslag 807 Ett starkt upphängningsbeslag för montering av vägghängda skåp utan ben. Används tillsammans med fästplatta 897. art.nr m.fl. Väggskenor PElly är tillverkade i stål och finns i vit- eller silverlack.

8 B SVERIGE PORTO BETALT Olja/Ytbehandling art.nr Osmo 6609 Träförnyare, ett högeffektivt specialrengöringsmedel i geléform, för uppfräschning och rengöring av grånat trä utomhus. art.nr Doodlebug är utmärkt för att grundbehandla/rengöra på ställen som är svåra att komma åt med golvvårdsmaskinen. art.nr Oljebaserat UV-skydd passar för allt vertikalt trä utomhus till exempel: dörrar, väggpanel, carports, skärmar och staket, pergolor och möbler, men även som slutbehandling på infärgade terrasser etc. När Osmo UV-Skyddsolja används som slutbehandlig på infärgade terrasser och andra trädetaljer utomhus förlängs tiden fram till renovering avsevärt. art.nr & :-/808: Timberguard är en vegetabilisk olja framtagen för behandling av trä utomhus, såsom trätrall, verandor, möbler, dörrar, båtinredningar, båtdäck, fönster m.m. Timberguard är starkt penetrerande och har god motståndskraft mot fungicidangrepp Theofils i Jönköping! I Jönköping har Theofils funnits i 90 år. Sedan 2001 har vi en yrkesbutik, där du hittar ett brett sortiment av beslag, slip, lim, förnödenheter och elverktyg. Vi har utställningar där du kan se och testa de senaste innovationerna för kök och förvaring. Vi har också Sveriges bredaste Festool-sortiment på lager. Välkommen in! Jönköping, Porfyrvägen 1, Jönköping Tel: E-post: info@theofils.se, order@theofils.se Öppet: Måndag-fredag Alla angivna priser är exkl. moms. Priserna gäller till eller så långt lagret räcker. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel. Hitta till våra yrkesbutiker: Stockholm, Ostmästargränd 6. Tel: E-post: stockholm@theofils.se Öppet: Måndag-fredag Malmö, Stenyxegatan 21. Tel: E-post: info@theofils.se Öppet: Måndag-fredag Göteborg, Stora Åvägen 7 (Askim). Handla direkt i vår Tel: webbshop på E-post: info@theofils.se Öppet: Måndag-fredag

Lycka till! Innehåll: Inredningsförslag s. 4-7. Vägghängd inredning s. 8-12. Fristående inredning s. 13. Garderobsinredning s.

Lycka till! Innehåll: Inredningsförslag s. 4-7. Vägghängd inredning s. 8-12. Fristående inredning s. 13. Garderobsinredning s. Garderobsinredning och skjutdörrar 2016 2 Pelly har tillverkat smart garderobsinredning i småländska Hillerstorp sedan 1947. Vi gör helt enkelt bra förvaring baserad på skandinavisk designtradition. Med

Läs mer

Innehållsförteckning: Lycka till!

Innehållsförteckning: Lycka till! Inredning och skjutdörrar 2015 Pelly har tillverkat smart garderobsinredning i småländska Hillerstorp sedan 1947. Vi gör helt enkelt bra förvaring baserad på Skandinavisk designtradition. Med vårt fl exibla

Läs mer

SLIMLIFT 6250. Väggmonterad Bänklyftare GRANBERG

SLIMLIFT 6250. Väggmonterad Bänklyftare GRANBERG SLIMLIFT 6250 Väggmonterad Bänklyftare GRANBERG Slimlift 6250 Väggmonterad Bänklyftare SLIMLIFT 6250 är en väggmonterad bänklyftare med stor flexibilitet för anpassning till olika behov. Utrustningen i

Läs mer

SMART & FUNKTIONELL FÖRVARING KÖK. Detaljerna som lyfter ditt hem

SMART & FUNKTIONELL FÖRVARING KÖK. Detaljerna som lyfter ditt hem SMART & FUNKTIONELL FÖRVARING KÖK Detaljerna som lyfter ditt hem INNEHÅLL KARUSELLER 3 HÖGSKÅPSUTDRAG 10 STRYKBRÄDA 15 KORGAR & GALLER 16 KÄLLSORTERING 21 BÄNKSKÅPSUTDRAG 26 STÄDSKÅPSINREDE 28 ÖVRIGT 30

Läs mer

Perfekta förbindningar

Perfekta förbindningar Perfekta förbindningar 07 Användningsöversikt 151 Maskinöversikt 152 DOMINO-brickor 153 DOMINO förbindningsfräs 154 DF 500 Systemöversikt och tillbehör 156 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15

Läs mer

Beslag till dina glasprodukter

Beslag till dina glasprodukter Beslagskatalog Beslag till dina glasprodukter Den nya beslagskatalogen gör det lättare för dig att hitta rätt beslag till dina produkter. Med vårt breda sortiment av beslag och tillbehör har du stora möjligheter

Läs mer

20% Pooltak. Brett sortiment av prisvärda och väldesignade pooltak av hög kvalitet. Kampanj Pooltak. rabatt*

20% Pooltak. Brett sortiment av prisvärda och väldesignade pooltak av hög kvalitet. Kampanj Pooltak. rabatt* Kampanj Pooltak 20% rabatt* Pooltak Brett sortiment av prisvärda och väldesignade pooltak av hög kvalitet. * Pooltakskampanjen gäller 1 april-31 augusti 2013 och gäller både standardoch specialsortimentet.

Läs mer

Alla mått är i mm. Summa 46 152 kr. Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071. Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr

Alla mått är i mm. Summa 46 152 kr. Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071. Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr Alla mått är i mm Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071 Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr Summa 46 152 kr Användarnamn (E-postadress eller IKEA FAMILYnummer) Ledtråd till ditt

Läs mer

Theofils tipsar. Möt oss på Nordbygg 5-8 april NYHET NYHET NYHET VI FINNS I MONTER B10:44. Festool. Skjutdörrsbeslag. Tema lås

Theofils tipsar. Möt oss på Nordbygg 5-8 april NYHET NYHET NYHET VI FINNS I MONTER B10:44. Festool. Skjutdörrsbeslag. Tema lås ERBJUDANDEN FRÅN THEOFILS, FEB - APRIL 2016 Theofils tipsar Festool SYSROCK BR10 är den perfekta radion för byggarbetsplatsen. Läs mer på s 2. Skjutdörrsbeslag Möt oss på Nordbygg 5-8 april VI FINNS I

Läs mer

Produktkatalog. Reglar / Spanjoletter

Produktkatalog. Reglar / Spanjoletter Produktkatalog Reglar / Spanjoletter Reglar/spanjoletter Enkelverkande reglar... 92 Dubbelverkande reglar... 94 Halvautomatiska reglar... 95 Automatiska kantreglar... 97 Portreglar...100 Spanjoletter

Läs mer

SKJUTDÖRRAR Skjutdörrar & profiler Opal Rubin 4-5 6 7. Diamant 8-9. Titan 10-11. Symmetric 12-13. Nordica 14-15. Solid 16-17.

SKJUTDÖRRAR Skjutdörrar & profiler Opal Rubin 4-5 6 7. Diamant 8-9. Titan 10-11. Symmetric 12-13. Nordica 14-15. Solid 16-17. lista 205 SKJUTDÖRRAR Skjutdörrar & profiler Opal Rubin Diamant Titan Symmetric Nordica Solid Belysning Avslutningssidor, paneler m.m. PLANERA DIN INREDNING Med skjutdörrar Med färdiga hyllsatser INREDNING

Läs mer

RENOVERINGSBESLAG. Smarta beslag för befintliga kök GRANBERG

RENOVERINGSBESLAG. Smarta beslag för befintliga kök GRANBERG RENOVERINGSBESLAG Smarta beslag för befintliga kök GRANBERG RENOVERINGSSATS FÖR LÅDOR Lådrenovering Ett enkelt sätt att renovera en lådhurts där lådorna går trögt Befintliga fronter återmonteras på de

Läs mer

Skjutdörr Aluminiumprofil Diamant i silver, fyllning av betong melamin

Skjutdörr Aluminiumprofil Diamant i silver, fyllning av betong melamin lista 2015 Skjutdörr Aluminiumprofil Diamant i silver, fyllning av betong melamin SKJUTDÖRRAR Skjutdörrar & profi ler Opal Rubin Diamant Titan Symmetric Nordica Solid Belysning Avslutningssidor, paneler

Läs mer

Brett sortiment av prisvärda och väldesignade pooltak av hög kvalitet. Pooltak

Brett sortiment av prisvärda och väldesignade pooltak av hög kvalitet. Pooltak Brett sortiment av prisvärda och väldesignade pooltak av hög kvalitet. Pooltak Varför pooltak? Med ett skjutbart pooltak förlänger du badsäsongen för din utomhuspool och får dessutom en extra uppvärmningskälla

Läs mer

Packbord och påbyggnadsdetaljer

Packbord och påbyggnadsdetaljer Packbord och påbyggnadsdetaljer GBP har ett brett sortiment av packbord i olika storlekar. Stativen finns i en mängd bredder och djup, som tillsammans med vårt stora tillbehörssortiment ger dig ett flexibelt

Läs mer

Utomhusevent. Lyktstolpsvepor. Fästen kan även monteras på väggen. Pop Flag. Art nr 7609057. Art nr 7603957 Art nr 7603958.

Utomhusevent. Lyktstolpsvepor. Fästen kan även monteras på väggen. Pop Flag. Art nr 7609057. Art nr 7603957 Art nr 7603958. Utomhusevent Utomhusevent Planerar ni ett utomhusevent? Vi har olika typer av displayer, avspärrningar, köband och flaggor som passar både stora och små events. Vi har även tält och banners av olika format.

Läs mer

SE 102-12. care. Badrum för livet

SE 102-12. care. Badrum för livet SE 102-12 care Badrum för livet Välj ett badrum som matchar dig. De flesta av oss vill givetvis bo hemma så länge som möjligt. Idag är vi också ofta piggare och friskare lite längre än förr. Det är nu

Läs mer

Vill du slippa gå ur bilen vid garaget i mörker och oväder?

Vill du slippa gå ur bilen vid garaget i mörker och oväder? Garageportöppnare Sommer och Aperto garageportö Vill du slippa gå ur bilen vid garaget i mörker och oväder? Med en garageportöppnare slipper du gå ur bilen i regn och rusk bara för att öppna porten. Portöppnaren

Läs mer

TANDEMBOX plus BLUMOTION

TANDEMBOX plus BLUMOTION plus BLUMOTION Utdragssystem Vi vill maximera din valfrihet Med nya plus BLUMOTION kan du välja mellan många olika varianter: Vill du matcha de vita möbelfronterna eller de rostfria vitvarorna? Olika material,

Läs mer

Varför ska jag välja Free? Därför att badrumsserien Free har ett harmoniskt formspråk som präglas av balans, enkelhet och omsorg om detaljer.

Varför ska jag välja Free? Därför att badrumsserien Free har ett harmoniskt formspråk som präglas av balans, enkelhet och omsorg om detaljer. Varför ska jag välja Free? Därför att badrumsserien Free har ett harmoniskt formspråk som präglas av balans, enkelhet och omsorg om detaljer. Därför att seriens tvättställ nu också finns i en grundare

Läs mer

Installation. Kvik kök

Installation. Kvik kök Installation. Kvik kök Grattis till ditt nya Kvik-kök! Innan du kan börja laga den första maten i ditt nya kök måste du först klara av installationen. Med hjälp av den här guiden vill vi förbereda dig

Läs mer

Indivo. lyftenheter för det bekväma köket

Indivo. lyftenheter för det bekväma köket Indivo lyftenheter för det bekväma köket Det flexibla köket Oavsett om köket är nytt eller om man har haft glädje av det i många år krävs det få förändringar för att göra det flexibelt och tillgängligt

Läs mer

Generell. Monterings/Installations anvisning 2009. Var sak har sin plats.

Generell. Monterings/Installations anvisning 2009. Var sak har sin plats. Generell Monterings/Installations anvisning 009 Var sak har sin plats. Viktigt, innan du börjar montera! Läs igenom denna anvisning noggrant! Att tänka på innan du börjar montera. Observera att detta är

Läs mer

Flaggor Januari 2016

Flaggor Januari 2016 Flaggor Januari 2016 Innehåll Beachflaggor 3 Beach Original 3 Beach Sign 3 Beach Event 4 Tillbehör för Beachflaggor 5 Beachflagga Standardmotiv 5 Mini Beach Sign Bordsflagga 5 Ryggsäcksflagga Sign Flaggor

Läs mer

TRESPÅRIG SKENA Välj en trespårig skena i silver vid 3-dörrars lösningar. Praktisk för full öppning och enkel åtkomst.

TRESPÅRIG SKENA Välj en trespårig skena i silver vid 3-dörrars lösningar. Praktisk för full öppning och enkel åtkomst. lista 2016 TRESPÅRIG SKENA Välj en trespårig skena i silver vid 3-dörrars lösningar. Praktisk för full öppning och enkel åtkomst. SKJUTDÖRRAR Skjutdörrar & profiler Diamant Titan Symmetric Opal Rubin Nordica

Läs mer

Cool sekretär. Smart möbel Cool sekretär Vem behöver ett gigantiskt skrivbord med stora lådor och förvaring? En sekretär är betydligt enklare.

Cool sekretär. Smart möbel Cool sekretär Vem behöver ett gigantiskt skrivbord med stora lådor och förvaring? En sekretär är betydligt enklare. Cool sekretär Smart möbel Cool sekretär Vem behöver ett gigantiskt skrivbord med stora lådor och förvaring? En sekretär är betydligt enklare. 1 Inledning Stora lådor och fack är passé i tider när allt

Läs mer

2013-10- 01 PRISLISTA 79-002 VER. 05. Beam världens mest sålda centraldammsugare

2013-10- 01 PRISLISTA 79-002 VER. 05. Beam världens mest sålda centraldammsugare 2013-10- 01 79-002 VER. 05 PRISLISTA Beam världens mest sålda centraldammsugare 2 Beam Design, Prestanda, Funktion DESIGN för alla miljöer centraldammsugare i tidlös och stilren design formad för säker

Läs mer

Nyhet! Free Compact COMPACT 420 MM STANDARD 480 MM. Free Compact

Nyhet! Free Compact COMPACT 420 MM STANDARD 480 MM. Free Compact Bad 2016 Nyhet! Free Compact STANDARD 480 MM COMPACT 420 MM Free Compact Fakta Free Compact tvättställspaket 615 Stomme vit, kulör eller ek. Bredd 615 mm, höjd 606 mm och djup 420 mm. Fullutdragslådor

Läs mer

Monteringsanvisning Isolertak

Monteringsanvisning Isolertak Monteringsanvisning Isolertak 10 MM / Plastprofilsystem 2015-2 WT10 X-struktur 10 mm Polykarbonat U-värde 2,5 Skivbredd 1050 mm c/c 1070 mm Skivorna är gjorda av UV-beständig polykarbonatplast. Isolerplastskivorna

Läs mer

GBP verkstads/monteringsoch

GBP verkstads/monteringsoch PACKORD OCH PÅYGGNADSDETALJER GP verkstads/monteringsoch packbord GP har ett brett sortiment av bordsstativ för både lätt monterings- arbete, lite tyngre verkstadsarbete och packningsarbete. Stativen finns

Läs mer

INFOTOOL MÅLERI. Nyheter & Kompetenta lösningar. Hösten 2012

INFOTOOL MÅLERI. Nyheter & Kompetenta lösningar. Hösten 2012 INFOTOOL MÅLERI Nyheter & Kompetenta lösningar Hösten 2012 Mobilitet sparar tid. Med SYS-ToolBox den öppna systainern med 3-i-1 kopplingssystem. Den som har med sig allt sparar tid och steg därför har

Läs mer

Stomförbindningar med DOMINO-brickor

Stomförbindningar med DOMINO-brickor Nr 541 Stomförbindningar med DOMINO-brickor A Beskrivning Med DOMINO träförbindningssystem kan man snabbt och enkelt göra stomförbindningar på samma sätt som byggnads- eller möbelsnickare. DOMINObrickan

Läs mer

JANUARI 2016 NORDIC FENCE SYSTEMBESKRIVNING, PRISLISTA, MONTERINGSANVISNING NORDIC FENCE - EN VÄRLD AV MÖJLIGHETER!

JANUARI 2016 NORDIC FENCE SYSTEMBESKRIVNING, PRISLISTA, MONTERINGSANVISNING NORDIC FENCE - EN VÄRLD AV MÖJLIGHETER! SYSTEMBESKRIVNING, PRISLISTA, MONTERINGSANVISNING - EN VÄRLD AV MÖJLIGHETER! > SYSTEMBESKRIVNING Beklädnad...3 Stolpar...3 Grindar...4 Montering...4 Skötsel och underhåll...4 Mer information...4 PRISLISTA

Läs mer

Egger Ergo Board Denna skiva låter dig ta det lugnt.

Egger Ergo Board Denna skiva låter dig ta det lugnt. Egger Ergo Board Denna skiva låter dig ta det lugnt. 1 2 Fördelar Utnyttja fördelarna med EGGER Ergo Board 1. 2. 3. 4. 5. EGGER Ergo Board erbjuder en enkel och ergonomisk hantering såsom lättviktigt "enmanshantering"

Läs mer

Q-LIGHTS LINEAR LIGHT

Q-LIGHTS LINEAR LIGHT Q-LIGHTS LINEAR LIGHT Säkerhet, design och atmosfär När du en gång har sett hur en kontinuerlig rad med ljus förvandlar ett räcke kommer du att vilja integrera det i din design så snart som möjligt. Men

Läs mer

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag.

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag. SKÄRGÅRD -ett badrum som passar! Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud av badrumslösningar. Vi vill göra det enklare för dig att sätta ihop ett unikt och individuellt badrum som

Läs mer

Universalplåtsaxar 110 Plåtsaxar 113 Nibblingsmaskiner. Gipsskruvdragare Vinkelskruvdragare

Universalplåtsaxar 110 Plåtsaxar 113 Nibblingsmaskiner. Gipsskruvdragare Vinkelskruvdragare Prislista elverktyg och tillbehör 04/2014 Välkoen till FEIN I den nya priskatalogen från FEIN 2014 hittar du hela vårt program med professionella och extremt tillförlitliga elverktyg för hantverk och industri.

Läs mer

ThermoCon Konvektorer THERMOPANEL. ThermoCon KOMPAKTA VÄRMEPAKET

ThermoCon Konvektorer THERMOPANEL. ThermoCon KOMPAKTA VÄRMEPAKET THERMOPANEL ThermoCon Konvektorer ThermoCon KOMPAKTA VÄRMEPAKET Stora glaspartier och öppna planlösningar. Det är 2000-talets boende, både i exklusiva villor och vanliga lägenheter. Här är det låga och

Läs mer

Produktblad - Miljöstationer

Produktblad - Miljöstationer Produktblad - Miljöstationer MILJÖSTATIONER FÄRDIGKOMBINERADE MILJÖSTATION 1 Färdig modul enligt bild (B: 1020 x H: 1174 x D: 760 mm) med håltagningar i bänkskivan. Stationen är anpassad för 190 liters

Läs mer

10. Universalklämmor. 198 Produktkatalog fr.o.m. 2015-01-01 Vi reserverar oss för fel eller framtida ändringar.

10. Universalklämmor. 198 Produktkatalog fr.o.m. 2015-01-01 Vi reserverar oss för fel eller framtida ändringar. 10. Universalklämmor Oavsett om du behöver tak-, vägg- eller golvmonterade klämmor har lösningen. e patenterade S-klämmorna har ljudabsorberade gummibelägg och är enkla att montera med hjälp av spärrfjädersystemet.

Läs mer

STÄLLBARA KÖKSBÄNKAR

STÄLLBARA KÖKSBÄNKAR STÄLLBARA KÖKSBÄNKAR Fritt utrymme för sittande arbete Motordriven eller manuellt justerbar höjd Säkerhetsbrytare på motordriven köksbänk >I8E9 Diskbänk och spishäll kan fällas in i köksbänken Kan levereras

Läs mer

1.495:- NYHET NYHET NYHET. Från 4.100:- Golv/bordsvåg med räknefunktion. Paketvåg 100 kg. Elektronisk räknevåg med rostfri vågplatta.

1.495:- NYHET NYHET NYHET. Från 4.100:- Golv/bordsvåg med räknefunktion. Paketvåg 100 kg. Elektronisk räknevåg med rostfri vågplatta. Golv/bordsvåg med räknefunktion Rostfri vågplatta. Nät- eller batteri drift (ackumulator ingår). Inbyggt, laddningsbart batteri med 100 h drift. Förberedd för printer- och dataanslutning. Stativhöjd inkl.

Läs mer

Ett pris tusentals starka möjligheter!

Ett pris tusentals starka möjligheter! INSPIRATION OCH KÖK Det är vad du får hos oss. Vår business är enkel. Vi skräddarsyr ditt kök till ett fast pris och med massor av möjligheter till anpassningar, allt i ett material som håller i längden.

Läs mer

Klarar mer än en miljon skruvdragningar.

Klarar mer än en miljon skruvdragningar. BYGG Klarar mer än en miljon skruvdragningar. FEIN gipsskruvdragare med och utan sladd. ASCT 18 M: mer än 2300 skruvdragningar per batteriladdning! Nyhet för gipsdragning. FEIN ASCT 14 och 18. FEIN är

Läs mer

Geberit Group. badstudıose. VÅRKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)!

Geberit Group. badstudıose. VÅRKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)! Geberit Group badstudıose 8-16 VÅRKAMPANJ Minst 20% rabatt på hela Ifös sortiment *)! UTAN spolkant för hygienens och städningens skull. Ny påfyllningsventil som sparar upp till 0,5 l vatten vid varje

Läs mer

Ramförbindningar med DOMINO-brickor

Ramförbindningar med DOMINO-brickor Nr 542 Ramförbindningar med DOMINO-brickor A Beskrivning Med DOMINO träförbindningssystem kan man snabbt och enkelt göra ramförbindningar på samma sätt som byggnads- eller möbelsnickare. DOMINObrickan

Läs mer

NYHET POSTMÖBEL MAIL. Postmöbel Mail, 1840x1080x590 (Bredd x Höjd x Djup)

NYHET POSTMÖBEL MAIL. Postmöbel Mail, 1840x1080x590 (Bredd x Höjd x Djup) Produktblad - Mail NYHET POSTMÖBEL MAIL Postmöbel Mail (vit/grå) rymmer post för upp till 200 personer. POSTMÖBEL MAIL Mail är svaret på den nya tidens postsortering. I takt med att behoven på våra arbetsplatser

Läs mer

Nova Taklyft ett smidigt och säkert hjälpmedel

Nova Taklyft ett smidigt och säkert hjälpmedel Nova Taklyft ett smidigt och säkert hjälpmedel Med Nova taklyftsystem gör du smidiga överflyttningar i vardagen, till exempel till och från golv, säng, toalett och rullstol. Det fast installerade systemet

Läs mer

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbord Alla våra skötbordsmodeller är ergonomiska och snälla mot din rygg. I denna broschyr ger vi dig en överblick samt en kort presentation av skötbordsmodeller

Läs mer

Leica Roteo Mångsidig roterande lasers

Leica Roteo Mångsidig roterande lasers Leica Roteo Mångsidig roterande lasers Perfektion runt om Stark prestanda på alla nivåer Leica Roteo roterande lasers är verkligen ett instrument med många egenskaper. För tak eller väggar, stående på

Läs mer

2013 v ä g g / g o lv

2013 v ä g g / g o lv 2013 vägg/golv VÄGG/GOLV Med vägg- eller golvarmaturer kan du enkelt och snabbt låta rummet skifta i karaktär och känsla. Vi har armaturer för både inom- och utomhusbruk, och beroende av vilken färgtemperatur

Läs mer

Installation och drift av Ankarspel South Pacific 710Fs - Frifallsmodell

Installation och drift av Ankarspel South Pacific 710Fs - Frifallsmodell MANUAL Installation och drift av Ankarspel South Pacific 710Fs - Frifallsmodell Du har valt ankarspel 710Fs från South Pacific. Det utmärks av kompakt uppbyggnad, enkelt att sköta och lätt att installera.

Läs mer

Montageanvisningar. Motståndskraftig mot fukt, brand, slag och ljud. www.hydropanel.se

Montageanvisningar. Motståndskraftig mot fukt, brand, slag och ljud. www.hydropanel.se Montageanvisningar Motståndskraftig mot fukt, brand, slag och ljud www.hydropanel.se utgåva april 2008 1400 2 1400 Innehållsförteckning 1 Produkt 1.1 Produktsammansättning 4 1.2 Användningsområden 5 1.3

Läs mer

Produkter Indivo-lyftenheter för köket. Version 4

Produkter Indivo-lyftenheter för köket. Version 4 Produkter Indivo-lyftenheter för köket Version 4 Det flexibla köket Oavsett om det är ett nytt kök eller ett kök man har njutit av i många år så krävs det bara några få ändringar för att göra det flexibelt

Läs mer

Solen skiner inte under dygnets alla 24 timmar... därför har vi tagit fram arbetslamporna Goliath

Solen skiner inte under dygnets alla 24 timmar... därför har vi tagit fram arbetslamporna Goliath GOLIATH Solen skiner inte under dygnets alla 24 timmar... därför har vi tagit fram arbetslamporna Goliath Professionellt dagsljus dygnet runt. För stort, smått och allt däremellan Goliath När solen går

Läs mer

HFLEX utökar sitt sortiment med standard butiksinredning såsom grundstativ, korgar, hyllor och spjut mm.

HFLEX utökar sitt sortiment med standard butiksinredning såsom grundstativ, korgar, hyllor och spjut mm. 1 möjliggör snygg exponering och skapar ordning och reda bland produkter som slang, kabel, vajer & kätting, tågvirke m m. Produkter som ofta hamnar ute på lagret eller liggande i någon hylla. är mycket

Läs mer

KVALITET OCH INNOVATION SEDAN 1947

KVALITET OCH INNOVATION SEDAN 1947 KVALITET OCH INNOVATION SEDAN 1947 Vi vet att professionella användare ställer höga krav på sin utrustning och våra verktyg är konstruerade för att tillmötesgå våra kunders behov, både med avseende på

Läs mer

ljus mörker SYSTEM ZIP ES MÖRKLÄGGNING & SOLSKYDD

ljus mörker SYSTEM ZIP ES MÖRKLÄGGNING & SOLSKYDD ljus mörker SYSTEM ZIP ES MÖRKLÄGGNING & SOLSKYDD SYSTEM ZIP ES MÖRKLÄGGNING OCH SOLSKYDD I OFFENTLIG OCH PRIVAT MILJÖ Stora glasade fasadpartier släpper in inte bara vackert ljus, utan också mycket värme.

Läs mer

QUATURIS HÖRNSKÅPSSYSTEM OCH SYSTEM FÖR SKÅPUPPHÄNGING. www.grass.eu

QUATURIS HÖRNSKÅPSSYSTEM OCH SYSTEM FÖR SKÅPUPPHÄNGING. www.grass.eu QUATURIS HÖRNSKÅPSSYSTEM OCH SYSTEM FÖR SKÅPUPPHÄNGING Intelligenta lösningar för mer förvaringsutrymme. Ergonomiskt, flexibelt och funktionellt. www.grass.eu Varje hörna blir en kurva. Med Quaturis S

Läs mer

ERBJUDANDEN FRÅN SVERIGE! NOVEMBER DECEMBER PAKETPRIS 1.499:-

ERBJUDANDEN FRÅN SVERIGE! NOVEMBER DECEMBER PAKETPRIS 1.499:- NOVEMBER DECEMBER 2013 ERBJUDANDEN FRÅN SVERIGE! PAKETPRIS 1.499:- MILWAUKEE BORR/ SKRUVDRAGARE 12V C12 DD-32C Kraftfull smidig 12V maskin från Milwaukee på hela 38Nm. Med LED-lampa och indikator som visar

Läs mer

SHOP DISPLAY CONCEPT

SHOP DISPLAY CONCEPT SHOP DISPLAY CONCEPT Innehåll 3 Inledning 4 Steelo Shop Display Concept 6 Ryggpaneler 8 Spårad ryggpanel 12 Perforerad ryggpanel 16 Slät ryggpanel 19 Tillbehör Slaget om kunderna står i butiken. Det var

Läs mer

DUSCH SID SID. VÅRA DUSCHAR Allmän information om de olika duscharna samt skötselråd. NCC duschkabin med raka skjutdörrar. och intregrerad blandare

DUSCH SID SID. VÅRA DUSCHAR Allmän information om de olika duscharna samt skötselråd. NCC duschkabin med raka skjutdörrar. och intregrerad blandare DUSCH VÅRA DUSCHAR Allmän information om de olika duscharna samt skötselråd NQ duschhörn med rundade skjutdörrar SID D2 D5 D6 D7 NACC duschkabin med raka skjutdörrar och intregrerad blandare NACQ duschkabin

Läs mer

Kombinera ett funktionellt arbetsbord efter Ditt eget behov!

Kombinera ett funktionellt arbetsbord efter Ditt eget behov! Alla produkterna på dessa sidor finns även i ESD Förvaringskassetter Stabil stålram pulverlackerad i RAL 7045. Glasklara plastlådor med plastskyddade etiketter och lådstopp. Lådorna finns även i röd, blå

Läs mer

Monteringsanvisningar Duschar

Monteringsanvisningar Duschar Monteringsanvisningar Duschar Emmaboda Home duschlösningar Grattis till din nya duschlösning från Emmaboda Home När du valt en glaslösning från Emmaboda Home, har du valt att kombinera modern design och

Läs mer

NYTT SORTIMENT VALMÖJLIGHETERNAS SKJUTDÖRR NYA PROFILER, FÄRGER OCH MATERIAL

NYTT SORTIMENT VALMÖJLIGHETERNAS SKJUTDÖRR NYA PROFILER, FÄRGER OCH MATERIAL NYTT SORTIMENT VALMÖJLIGHETERNAS SKJUTDÖRR NYA PROFILER, FÄRGER OCH MATERIAL Broschyr och prislista, feb 2012 NYTT SÄTT ATT SKAPA DIN SKJUTDÖRRSLÖSNING Gör verklighet av en förvaring som speglar din personliga

Läs mer

Rostfri Inredning Bänkar, skåp och hyllor

Rostfri Inredning Bänkar, skåp och hyllor Rostfri Inredning Bänkar, skåp och hyllor www.purus.se Purus är ledare i Norden Purus är ledare i Norden på framställning och försäljning av VVS produkter och inomhusavlopp, samt sanitet- och inredning

Läs mer

PÄRMSKÅP / SMÅFACKSKÅP

PÄRMSKÅP / SMÅFACKSKÅP PÄRMSKÅP / SMÅFACKSKÅP Art.nr 71100 PÄRMSKÅP SWED 5 Kompakt stålskåp för optimerad förvaring och arkivering av pärmar. Levereras omonterat i platt paket för bästa och billigaste transport.genom en smart

Läs mer

NYHET ONSITE NEWS NUMMER 2 MAJ-AUGUSTI 2012 BATTERIDRIVNA VERKTYG METALLBEARBETNING TRÄBEARBETNING BETONG- OCH NY VINKELSLIP, 18 V XR SE SIDAN 4

NYHET ONSITE NEWS NUMMER 2 MAJ-AUGUSTI 2012 BATTERIDRIVNA VERKTYG METALLBEARBETNING TRÄBEARBETNING BETONG- OCH NY VINKELSLIP, 18 V XR SE SIDAN 4 BATTERIDRIVNA VERKTYG NY VINKELSLIP, 18 V XR SE SIDAN 4 NY BORDS-/GERINGSSÅG SE SIDAN 5 BETONG- OCH METALLBEARBETNING TRÄBEARBETNING NY STICKSÅG, 18 V XR SE SIDAN 4 ONSITE NEWS NUMMER 2 MAJ-AUGUSTI 2012

Läs mer

4495:- 2195:- 4095:- 3295:- 3595:- Sladdlösa maskiner med extra L-BOXX! Stark sladdlös vinkelslip från Bosch Professional. + Extra!

4495:- 2195:- 4095:- 3295:- 3595:- Sladdlösa maskiner med extra L-BOXX! Stark sladdlös vinkelslip från Bosch Professional. + Extra! Sladdlösa maskiner med extra L-BOXX! Alla fyra maskinerna levereras i L-BOXX, dessutom medföljer en extra L-BOXX med tillbehör. Bosch hantverkartidning 3 2010 Med laddare och batteri 4495:- Inkl. moms

Läs mer

Måttanpassade pooltak

Måttanpassade pooltak Måttanpassade pooltak Med perfekt passning till alla pooler PRODUKTKATALOG specialisten - kvalitet i minsta detalj Kanalplast (PC 10 mm) UV behandlad på båda sidor. Z-Line Z-Line Handtag med spärr och

Läs mer

Roma förvaringssystem

Roma förvaringssystem Roma förvaringssystem Förvaringsystem i massiv björk eller ek som tillverkas helt efter dina önskemål. Konceptet Roma är ett förvaringssystem som bygger på modulstorlek 40x40 eller 40x80 cm. Den minsta

Läs mer

Takfläktar DA 2900. Nyhet 2012

Takfläktar DA 2900. Nyhet 2012 Takfläktar DA 2900 Nyhet 2012 Produktfördelar Con@ctivity Mieles unika automatikfunktion Con@ctivity är en automatikfunktion för fläktar. Med hjälp av Con@ctivity-modulen kan fläkten kommunicera med hällen

Läs mer

Tvättstället är designat av Jesper Ståhl och Basic i vitt är Svanenmärkt. Basic levereras i platta paket.

Tvättstället är designat av Jesper Ståhl och Basic i vitt är Svanenmärkt. Basic levereras i platta paket. Varför ska jag välja Basic? Därför att badrumsserien Basic är en slitstark basinredning. Basic har dämpade lådor och serien finns i vit-, ek- eller svart melamin. Vill du vara säker på att minimera din

Läs mer

Produktblad - Kombihylla

Produktblad - Kombihylla Produktblad - Kombihylla KONTORSHYLLA/SKÅP RITNINGSHURTS KOMBIHYLLA KOMBIHYLLA Kombihyllan är vår mest anpassningsbara förvaringsmöbel. Modulen kan kombineras med många inredningsdetaljer ur CombiLine.

Läs mer

Eurodomo Produkter och priser 2008/2009

Eurodomo Produkter och priser 2008/2009 Eurodomo Produkter och priser 2008/2009 Diskbänkar Köksfläktar Lådor Blandare Avfallssortering simply more kitchen. Eurodomo - ett komplett sortiment En diskbänk hör hemma i köket på samma villkor som

Läs mer

Montering & skötsel STÄNKPANEL

Montering & skötsel STÄNKPANEL Montering & skötsel STÄNKPANEL HEJ! Vi hoppas att du kommer att bli nöjd med din nya stänkpanel från LG Collection. För att skapa bästa möjliga förutsättningar till ett långt liv för din stänkpanel råder

Läs mer

www.trident.se BAD MED DUSCH Den perfekta kombinationen

www.trident.se BAD MED DUSCH Den perfekta kombinationen www.trident.se BAD MED DUSCH Den perfekta kombinationen Badkar med dörr och dusch den perfekta kombinationen TWINLINE 1 TWINLINE 2 TWINLINE DUETT Exklusivt badkar med optimal komfort Twinline är den perfekta

Läs mer

Måttanpassade pooltak i världsklass

Måttanpassade pooltak i världsklass PRODUKTKATALOG Måttanpassade pooltak i världsklass Sverigespecialisten på pooltak Stabila och välbyggda skjutsektioner. Z-Line en produktserie med unika pooltakslösningar. Z-Line, Europas modernaste pooltaksserie.

Läs mer

INDI - INVÄNDIG DIAGONALLYFT

INDI - INVÄNDIG DIAGONALLYFT INDI - INVÄNDIG DIAGONALLYFT SÄKERHET BADRUM KÖK TRÖSKLAR/KILAR STÖDHANDTAG GARAGE Nyhet! Nu finns Indi med automatisk öppning och stängning av luckorna INDI är en lättmanövrerad diagonallyft för montering

Läs mer

Svesol Solceller. Svesol Solceller www.svesol.se. Monteringsanvisning. Montering Inkoppling

Svesol Solceller. Svesol Solceller www.svesol.se. Monteringsanvisning. Montering Inkoppling Svesol Solceller www.svesol.se Monteringsanvisning Montering Inkoppling Tack För att Ni köpt en Svesol anläggning. Läs denna instruktion noggrant så kan Ni få anläggningen att fungera på bästa sätt Svesol

Läs mer

Kök & Spisar för Gasol

Kök & Spisar för Gasol Spisar & Kök Kök & Spisar för Gasol Det franska köket står för finess och yttersta kvalitet världen över. Detsamma gäller Eno spisar och kök som är tillverkade för att ge dig livsnjutning och säker funktion,

Läs mer

NORDIC³ EN KOMPLETT BADRUMSSERIE

NORDIC³ EN KOMPLETT BADRUMSSERIE NORDIC³ EN KOMPLETT BADRUMSSERIE NYHET! PRISVÄRDA PRODUKTER FÖR ALLA BADRUM ÄVEN FÖR KÖK I Nordic³serien ingår en hög köksblandare som passar de flesta kök med sin klassiskt skandinaviska design. WC OCH

Läs mer

skorstenar MODERNA SKORSTENAR FÖR GAMLA OCH NYA ELDSTÄDER

skorstenar MODERNA SKORSTENAR FÖR GAMLA OCH NYA ELDSTÄDER skorstenar MODERNA SKORSTENAR FÖR GAMLA OCH NYA ELDSTÄDER funktion, trygghet, flexibilitet Funktion och trygghet med moderna skorstenar Våra skorstenar kan du ansluta till olika typer av små eller stora

Läs mer

Dörrar Produktblad 2013

Dörrar Produktblad 2013 Dörrar Produktblad 2013 Välkommen till Hos oss hittar du ett brett sortiment av fönster och dörrar till stall, industrier, stugor, villor, garage m.m. Wester Byggträ AB är beläget i hjärtat av Västra Götalands

Läs mer

MONTERINGSANVISNING DEPO UTMATNINGSRÄNNA

MONTERINGSANVISNING DEPO UTMATNINGSRÄNNA MONTERINGSANVISNING DEPO UTMATNINGSRÄNNA Beståndsdelar Nr Art. nr. Benämning 1. 1498 Spiral plastad Depo 2. 8143 Skruv T6SS M6 x 20 3. 1433 Anpassning axeltapp Depo 4. 1365 Axeltapp 5. 1439 Krok till spiral

Läs mer

PM-fästen. Pedestal Mounts

PM-fästen. Pedestal Mounts PM-fästen Pedestal Mounts Set: Justerbara PM-Fästen Fyrkantig monteringsplatta Kombinera färdiga set med lösa delar och skapa din egen unika konstrutkion efter behov. Vinkeln mellan PM-fästets delar kan

Läs mer

Metall. Kombinera sladdlösa maskiner för metallbearbetning. NYHET. Kombinera och dra nytta

Metall. Kombinera sladdlösa maskiner för metallbearbetning. NYHET. Kombinera och dra nytta Metall Kombinera sladdlösa maskiner för metallbearbetning. NYHET Kombinera och dra nytta FEIN Select + ger dig möjligheten att efter behov kombinera en eller flera 18 V sladdlösa maskiner för professionell

Läs mer

vårens erbjudande sense badkar 10.900: (12.900:-) Se sid 12 westerbergs.se

vårens erbjudande sense badkar 10.900: (12.900:-) Se sid 12 westerbergs.se vårens erbjudande 16 sense badkar 10.900: (12.900:-) Se sid 12 westerbergs.se hög- eller väggskåp halva priset vid köp av komplett afton under- och överdel AFTON afton badrumsmöbel Afton är möbelserien

Läs mer

COZZY FIRE MONTERINGS- OCH BRUKSANVISNING

COZZY FIRE MONTERINGS- OCH BRUKSANVISNING COZZY FIRE MONTERINGS- OCH BRUKSANVISNING Grattis till ditt köp av den elektriska kaminen Cozzy Fire. Läs noga igenom monterings- och bruksanvisningen samt säkerhetsföreskrifterna innan du använder produkten.

Läs mer

Centraldammsugare. Enklare snabbare renare

Centraldammsugare. Enklare snabbare renare Centraldammsugare Enklare snabbare renare Överlägsen sugeffekt Olika modeller Golvmunstycken med hjul Handtag med start/stopp och teleskoprör Enklaste tömningssystemet Tystgående Enkel montering i gamla

Läs mer

Solarfångare SUN+ system

Solarfångare SUN+ system 20120601 BRUKSANVISNING och beskrivning av Solarfångare SUN+ system Observera! Läs igenom hela manualen före arbetet startar. Se till att följande detaljer, förutom själva panelen, finns med i SUN+ system

Läs mer

LED ERSÄTTNINGSLAMPOR. Mr LED LED ERSÄTTNINGS LAMPOR 12 VOLT

LED ERSÄTTNINGSLAMPOR. Mr LED LED ERSÄTTNINGS LAMPOR 12 VOLT LED ERSÄTTNINGSLAMPOR 12 1 2 13 14 3 4 11 10 Mr LED 9 8 7 6 5 LED ERSÄTTNINGS LAMPOR 12 VOLT EN SERIE MYCKET ENERGISNÅLA LED LAMPOR LED = LIGHT EMITTING DIOD DEN STÖRSTA SKILLNADEN MELLAN LED & VANLIGA

Läs mer

En rustik skjutdörr i en klass för sig

En rustik skjutdörr i en klass för sig LUNDBERGS KATALOG 2 En rustik skjutdörr i en klass för sig Förvaring/ Optimal MÅTTBESTÄLLDA SKJUTDÖRRAR I MASSIV MDF De massiva dörrarna är ett exklusivt sortiment måttbeställda skjutdörrar som karakteriseras

Läs mer

Pärlspont vit. Slät lucka. Stilren och prisvärd lucka i 16mm. Passar till både köket, tvättstugan och garderoberna. Finns i hela NCS-skalan.

Pärlspont vit. Slät lucka. Stilren och prisvärd lucka i 16mm. Passar till både köket, tvättstugan och garderoberna. Finns i hela NCS-skalan. Design vit Pärlspont vit DESIGN Slät lucka. Stilren och prisvärd lucka i 16mm. Passar till både köket, tvättstugan och garderoberna. Finns i hela NCS-skalan. PÄRLSPONT Traditionell lucka. Klassisk, prisvärd

Läs mer

Prislista December 2012

Prislista December 2012 Prislista December 2012 Innehållsförteckning Så här läser du prislistan Woodline Royal Woodline Modern Woodline Classic Karisma & Nostalgi Excellent Galax G1, G2 Trendline Speciallösningar Skjutdörrstillbehör

Läs mer

CareVan & Tillbehör. Läkemedelsvagnar Data- & Journalvagnar Akutvagnar Rondvagnar

CareVan & Tillbehör. Läkemedelsvagnar Data- & Journalvagnar Akutvagnar Rondvagnar CareVan & Tillbehör Läkemedelsvagnar Data- & Journalvagnar Akutvagnar Rondvagnar Konstruktion Stommen i CareVan är framställd av 16 mm spånplatta, belagda med melamin i vit kulör (RAL K101PE). Alla sidor

Läs mer

GARANTI. FEIN Plus. FEIN sladdlösa skruvdragare extremt kraftfulla.

GARANTI. FEIN Plus. FEIN sladdlösa skruvdragare extremt kraftfulla. FEIN sladdlösa skruvdragare extremt kraftfulla. Optimala avverkningshastigheter samt höga vridmoment för perfekta borr- och skruvresultat. ÅR FEIN Plus GARANTI 3inkl. litiumjonbatterier De starkaste FEIN

Läs mer