ostadshus vid Alfågelgränd 7 i Mariehamn.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "ostadshus vid Alfågelgränd 7 i Mariehamn."

Transkript

1 ostadshus vid Alfågelgränd 7 i Mariehamn. Egnahemsvilla uppförd i ett våningsplan om ca 176 m². Stor altan om ca 95 m² i trä med nedsänkt bubbelbad. Utgångspris:

2

3 Alfågelgränd FASTIGHETSBETECKNING Gården och tomten nr 11 i kvarter 4 i stadsdelen Västernäs i Mariehamn ( ). TOMTAREAL Egen tomt om 805 m2. PLANESITUATION Detaljplanelagt bostadsområde. BYGGNADSÅR BYGGNADSMATERIAL GRUND FASAD-/TAKMATERIAL VÅNINGSYTA VÄRMESYSTEM VA-SYSYEM GRAVATIONER TILLTRÄDE Platsbygge i lösvirke Gjuten betongplatta Fasadtegel/platt tak klätt med takfilt. Ca 176 m2 Vattenburen centralvärme till radiatorer från egen oljepanna från Pannan har även elpatron. Anslutet till kommunalt vatten och avloppsledningsnät. Fastigheten överlåts fri från allehanda gravationer. Omgående efter köpslut UTGÅNGSPRIS KOSTNADER Köpare svarar för kostnader för köpebrev (250 ), det offentliga köpvittnets bestyrkande av köpebrevet (120 ), lagfartens utverkande samt för överlåtelseskatt om 4 % av köpesumman. ANSVARIG MÄKLARE Markus Malmberg MÄKLARE Tel direkt: +358 (0) Tel mobil: +358 (0) E-post:

4

5 BOSTADSHUSET Villan är uppförd i ett våningsplan på gjuten betongplatta på ursprängd grund. Villan är uppförd som ett platsbygge i lösvirke. Ytterfasaderna är utförda i fasadtegel och yttertaket är ett platt tak klätt med takfilt som förnyats i förebyggande avsikt sedan byggtiden har helt ny dränering anlagts och i samband härmed har lagts platonmatta mot grundmurarna har den rymliga bad- och bastuavdelningen renoverats med nya klinkerklädda golv, kakel-, glas- och panelklädda väggar. Golvvärme på elslingor. Eluppvärmd bastuspis. Villan har en våningsyta om ca 176 m² och rumsindelningen fördelar sig på vardagsrum, kök med anslutande matplats, 3 sovrum, badrum, arbetsrum/ gästrum, allrum-/ TV-rum, wc, hall med entré, klädkammare, bastu och tvättrum. Dessutom finns hobbyrum med kokmöjlighet, förråd och pannrum med egna ingångar från gården. Köket är renoverat sedan byggtiden och det är inrett med elspis med keramikhäll, fläkt, diskmaskin kyl/frys och stort svalskåp. Parkettgolv i vardagsrum, matplats, hall, ett av sovrummen samt i arbetsrum/ gästrum, i övriga rum laminatgolv. Badrummet har våtrumsmatta på golv och kakelklädda väggar och det är inrett med toalett, dubbla lavoarer, badkar och handdukstork på fastighetens värmeledning. Klinkerklätt golv med värmeslinga i entrén. Bilskyddstak med eluttag i direkt anslutning till huset.

6 TEKNIK Huset värms med vattenburen centralvärme till radiatorer från egen oljepanna från Pannan har även elpatron. Skorstensfoder förnyades Anslutet till kommunalt vatten- och avloppsledningsnät. Leakomatic läckagevarnare installerad. Värmekabel installerat i stuprör. UTEPLATS På husets baksida med skyddat läge finns en speciellt stor och vistelsevänlig altan om ca 95 m² i trä uppförd. I altanen finns ett bubbelbad nedsänkt och i anslutning till altanen finns även en mindre förrådsbyggnad. TOMT Egen tomt som är 805 m² stor. Tomten är planerad med insynsskyddande häckar, gräsmattor och ett skyddat läge på innergård med stor vistelsevänlig altan. Enligt gällande stadsplan är tomtens byggnadsrätt 250 m² varför således ca 74 m² icke är nyttjad. BESIKTNING Besiktningshuset Ab, Johannes Wikblom har besiktat villan. Utfärdat besiktningsprotokoll tillhandahålls på begäran.

7

8

9

10

11

12

13 Idrottsanläggning Skola Matbutik Dagis TILL SALU Småbåtshamn

14

15

16 Vi får säljare & köpare att mötas.