Mall för kursrapporter vid Malmö högskola Reviderad vid Utbildningsberedningens möte 24 november 2015.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Mall för kursrapporter vid Malmö högskola Reviderad vid Utbildningsberedningens möte 24 november 2015."

Transkript

1 Mall för kursrapporter vid Malmö högskola Reviderad vid Utbildningsberedningens möte 24 november Kursrapporten är ett viktigt instrument för utvecklandet av kurser och utbildningar samt för att säkerställa studentinflytandet. Strukturen för kursutvärdering beskrivs i Policy för kvalitetsbygge: kursutvärdering Kursrapporten ska innehålla bakgrundsinformation/nyckeltal, en sammanfattning av studenternas kursvärderingar samt analys och åtgärdsplan tillsammans med eventuella förslag på revidering av kursplanen. Kursrapporten publiceras i anslutning till annan information om kursen. Bakgrundsinformation Kursens namn: Forskning, utveckling, utvärdering Termin: ht2017 Ladokkod: UV704B L7804 Kursansvarig: Pär Widén Antal registrerade studenter: 64 Antal studenter som besvarat den elektroniska/summativa kursvärderingen: 13 Genomförande Sätt Föregående kursrapport är kommunicerad i samband med kursstart Tidig dialog om förväntningar på kursen Formativ kursvärdering temptagning Summativ kursvärdering Muntlig och digital återkoppling till studenterna

2 Utvärderingsformer På IL genomfördes en digitalt utformad och summativ utvärdering bestående av såväl kvantitativa som kvalitativa frågor med fokus på deras upplevelse av kursens olika delar och innehåll. Formativ utvärdering genomfördes i form av återkommande återkoppling och samtal vid seminarietillfällen samt peer-review från studenter och lärare vid examinationerna tillsammans med lärarna/examinatorer. Av 64 registrerade studenter har 13 svarat på den digitala summativa enkäten. Sammanfattning av studenternas kursvärderingar Hur användbar och givande kursen har upplevts i förhållande till lärandemålen: För mig har kursen varit användbar och givande: Resultatet var jämt fördelat på frågan mellan Stämmer precis och stämmer till viss del. Ingen student menade att det stämde inte alls. Ange i hur hög grad du anser att du har tillägnat dig kursens lärandemål. Resultatet var högt ifråga om kursinnehållet och lärandemålen då studenterna anser att de tillägnat sig lärandemålen: Majoriteten (87%ned till drygt 60% på en sexgradig skala) av svarande menade att de nått kursens lärandemål. De svarade att påståendet stämmer precis eller alternativet därunder. Som lägst hamnade resultatet på lärandemålet att kunna sammanställa, motivera och analysera relevant forskning och teori där resultatet låg på 46% som menade att detta mål stämde precis eller steget under. Trots allt ett högt resultat nära 50 % av de svarande. Kursens utbildningsinslag har bidragit till mitt lärande: Högst resultat fick arbetet i arbetslagen (54% menade att det stämde precis), därefter kom litteratur, uppgifter och seminarierna. Föreläsningarna fick mest kritik av studenterna med endast 15 % menade att de bidragit till deras lärande i kategorin; stämmer precis. Angående Examinationerna svarade studenterna att de hade bidragit till lärandet, men att det var jämt fördelat i uppfattningen om i vilken grad de bidragit. Öppen fråga om konkreta förslag till kursens utveckling: Gå djupare in i forskningsmetoden och använda Bryman mer i föreläsning. Prov B innan jul och färre examinationer/prov. Kanske baka ihop prov B och C till en, då blir det 2 prov. Önskar mer återkoppling. Större fokus på analysmetod.

3 Önskar specifikt syfte med varje föreläsning. Föreläsning om bok som lärare Y skrivit ett kapitel i. Handbok i kvalitativ analys (2013). Uppskatta hur aktiv och engagerad du har varit kursen: 0% inte särskilt engagerad, 30,8% rätt aktiv och engagerad, 46,2% aktiv och engagerad, samt 23,1% väldigt aktiv o engagerad. Uppskatta hur många timmar per vecka du ägnade åt kursen: 0-15 timmar = 0% timmar = 15,4% timmar =38,5% timmar = 23,1%, 30+ timmar = 5,4% ej uppskattat antal timmar: 7,7% Uppskatta vilka krav/förväntningar som ställdes i kursen: Låga krav/förväntningar = 7,7% medel krav/förväntningar =46,2 % Höga krav/förväntningar = 46,2% Mycket höga krav/förväntningar = 0% Nedan följer citat från studenternas utsagor på öppna frågor i kursvärdering om kursen upplevts som givande: Den har gett oss en grund för vårt kommande examensarbete. Tycker den var bra i det syfte när vi förberedde inför examensarbetet. Det gav en bra kick inför starten. Bra ingång för examensarbetet! Användbart att göra ex C inför examensarbetet - man får ju ett litet "försprång". Även ex B känns till viss del användbar då man fick ännu bättre uppfattning om hur arbeten skrivs. Vi hade också "tur" och hade ett mycket givande och inspirerande besök kring skolutvecklingen - det känns tyvärr inte lika användbart dock. Sista examinationen var till en liten hjälp när det gäller examensarbetet dock tickade tiden iväg med de andra grupperna så vi fick enbart max 10min. Bra med föreläsningar rörande metod. Speciellt Magnus föreläsning om vad som är tidigare forskning/teori! Tydligt. Och bra att gå på djupet i en avhandlings processs, snarare än produkt som är det vi studerat mestadels annars.

4 Jag har fått mer förståelse för vad vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet faktiskt innebär i skolan. Resterande har känts ganska upprepande och fokus har legat på fel saker. Kursen har gett mig förberedande kunskaper inför examensarbetet. Grupparbetet var intressant och examination C var en bra ingång till examensarbetet. Det har varit givande diskussioner under lektionstiden. Tycker de inslag med grupparbete samt pararbete har varit väldigt givande då man fått möjlighet att diskutera med andra. Även de inslag där man haft möjlighet till handledning har varit av stor nytta. Lärare seminarium var bra, men det kändes mest "onödigt" att läsa den gemensamma avhandlingen då den aldrig riktigt fyllde någon funktion. Hade varit bättre att lägga krutet på kurslitteraturen (för att kunna ställa relevanta frågor etc). Kul uppgifter men lite krångligt om man ska skriva själv och ändå "måste" göra B och C tillsammans med någon annan... blir dubbeljobb för de studenterna! Jag anser att ett fåtal föreläsningar har bidragit till mitt lärande, men det som faktiskt har varit mest givande har varit seminarium och examinationer. Under de tillfällena har studenterna tillsammans fått möjlighet att problematisera och diskutera områdena på ett givande sätt. Jag saknade en mer renodlad metoddel som även redogjorde för metodanalys. De andra delarna i uppsatsskrivandet, som vi gick igenom i denna kurs, har vi redan kunskaper om och blev mycket repetition. Analysmetod är däremot något som vi inte har behandlat förut och som många fortfarande inte känner till pga det inte togs upp i kursen. Hade varit bra att få kunskap om detta innan uppsatsskrivandet. Föreläsningarna borde vi fått förra året innan sagen känns det som. Det har varit en blandad kompott. En del föreläsningar var mycket bra och givande, andra inte lika mycket. Genom samtal med gruppen har vi kunnat reflektera kring begreppen, bra! Vi har haft möjlighet att sätta oss in i vår forskningsplan och ge feedback på de andra i klassens idéer och även utvecklat våra idéer utifrån andra. Hade varit trevligt om prov b hade legat innan jul! Vi fick feedback på ex A vilket var bra - tyvärr kändes det aldrig riktigt som att den hängde ihop med resten av kursen. Ex B gav förarbetet en hel del kunskap men

5 vi fick i princip INGEN återkoppling eller kommentarer på vårt arbete vilket är för dåligt! Var också "svårt" att lyssna och diskutera de andras "analyser" av sina texter, blev rörigt och segt emellanåt. Mindre opponeringsgrupper eller något hade varit att rekommendera tror jag. Ex C mycket givande att skriva men samma här - ingen direkt återkoppling på textens kvalitet (och knappt innehållet) vilket gör att man inte vet om man kan använda det när man går vidare... med andra ord känns det "onödigt". Examination A var väldigt givande och intressant då vi fick problematisera olika praktiker ur olika perspektiv. Vi fick därmed se flera sidor av myntet och fick en ganska bra helhetsbild av den pågående praktiken. Examination B bidrog till att jag fick problematisera och undersöka olika delar av en avhandling och fick mer insikt i det kommande uppsatsskrivandet. Dock saknade jag ett mer fokus på analysmetoden. Examination C var bra inför uppsatsskrivandet. Dock saknades även här ett extra fokus på analysmetoden. Opponeringen var inte heller en del av lärandemålen och känns i det läget inte relevant och motiverande. För min del känns det konstigt att ha det som betygsgrundande när det inte är en del av lärandemålen. Jag känner inte att denna kurs kommer vara till användning för mitt yrke. Utmanande och annorlunda upplägg på examination A, bra! Kursen var lärorik. Sammanfattning av lärarlagets utvärdering Här sammanfattas lärarlagets synpunkter på kursens innehåll, läraktiviteter och examination. Kursen fungerade väl i det stora hela och stort antal studenter är nöjda med kursen, innehåll och arbetsformer. De studenter som svarade på den summativa kursutvärderingen är i relativt hög grad positiva. Det finns ett fåtal kritiska röster. Se citaten, men de är anmärkningsvärt konstruktiva. Examinationerna är den stora frågan i kursen, med både positivt och negativa synpunkter. Det gäller antalet prov, önskan om mer feedback vid samtliga examinationer. Många upplevde exam A som utmanande och mkt givande. Dock såg inte kopplingen mellan A och examensarbetet tydligt ut. Det kunde förstärkas. Däremot har lärande i och genom arbetsformerna i grupp både i seminarium och examination genomgående upplevts som mkt lärorikt och givande. Flertalet av föreläsningarna uppskattades mindre. Innehållsmässigt var det svprt att se hur det knöts till kursens innehåll och litteraturen. Dessutom är det ngn föreläsare som fått särskilt mkt goda vitsord i denna kurs.

6 Den stora merparten av studenterna uppskattar att kursens innehåll/inslag har bidragit till deras lärande/professionsutveckling. Analys Analysen bygger på en sammanfattning av studenters och lärares individuella och gemensamma kursvärderingar. Såväl framgångsfaktorer som problem identifieras av studenter och lärare. I denna omgång var det överlag en enad studentröst i den summativa utvärderingen. Mimer konstruktiva förslag, uppfattningar om innehåll än tidigare. Dock är det ju ett begränsat underlag med 13 svaranden. Önskan att knyta prov A, skolutvecklingsarbetet (beprövad erfarenhet i praktiken) efterfrågas att finnas med i prov B /C också på ngt sätt. Vi lärare föreslår att dessa knyts tätare till varandra och att de går att integrera på ngt sätt. Tidspressen och problemet med att få ihop allt kring Juluppehållet anges i vanlig ordning. En återkommande kritik och efterfrågat innehåll är att få mer stöd och innehåll om metod och analys i föreläsningar, seminarier och litteratur. Det ligger också i hur kursen tänks att utveckla framöver med en ny version av UV4. Se nedan åtgärder. Åtgärdsplan Här anges vilka förändringar som ska genomföras på kort och lång sikt samt tidplan. Om identifierade problem lämnas utan åtgärd ska detta motiveras. Betona att arbetslaget integrerar all litteratur, sina föreläsningar och seminarier till innehållet i seminarierna, så att det hänger samman bättre och tydligare. Vi har säkrat att ha samma arbetslag i UV-kursen och övriga UV-kurser över lag. Schemalagd tid för explicit lärarrespons till gestaltande grupper kommer att läggas till nästa kursomgångs gestaltande examination A. Om möjligt byta ut ngn av föreläsarna i respektive inriktning (F-6 och 7-9/Gy) så att de kommer mer till sin rätt. Förslag till revidering av kursplan Kursplan genomgår omfattande revidering inför ny struktur i UV-kurser samt översyn av referensgruppen i UV.

Kursrapport vid Malmö högskola

Kursrapport vid Malmö högskola Kursrapport vid Malmö högskola Bakgrundsinformation Kursens namn: Juridik i socialt arbete, dk 1 Termin: vt 2015 Ladokkod: 20131-SC131 Kursansvarig: Anna Piasecka, Lars Eriksson och Lotta Wendel Antal

Läs mer

Mall för kursrapporter vid Malmö högskola

Mall för kursrapporter vid Malmö högskola 1 Mall för kursrapporter vid Malmö högskola Reviderad vid Utbildningsberedningens möte 24 november 2015. Kursrapporten är ett viktigt instrument för utvecklandet av kurser och utbildningar samt för att

Läs mer

Mall för kursrapporter vid Malmö universitet. Föregående kursrapport är kommunicerad i samband med kursstart

Mall för kursrapporter vid Malmö universitet. Föregående kursrapport är kommunicerad i samband med kursstart Mall för kursrapporter vid Malmö universitet Reviderad vid Utbildningsberedningens möte 24 november 15. Bakgrundsinformation Kursens namn: Forskning och kritiskt förhållningssätt Termin/år: T6, campus

Läs mer

Kursrapport; Estetiska uttrycksformer, ht 2017

Kursrapport; Estetiska uttrycksformer, ht 2017 Kursrapport; Estetiska uttrycksformer, ht 2017 Kursens namn: FÖFLE Barndom och lärande: Estetiska uttrycksformer Termin: ht 2017 Ladokkod: FO203A_20172_L7106 Kursansvarig: Helena Malm och Charlotte Paggetti

Läs mer

Mall för kursrapporter vid Malmö universitet

Mall för kursrapporter vid Malmö universitet Mall för kursrapporter vid Malmö universitet Kursrapporten är ett viktigt instrument för utvecklandet av kurser och utbildningar samt för att säkerställa studentinflytandet. Strukturen för kursutvärdering

Läs mer

Mall för kursrapporter vid Malmö högskola

Mall för kursrapporter vid Malmö högskola 1 Mall för kursrapporter vid Malmö högskola Reviderad vid Utbildningsberedningens möte 24 november 2015. Kursrapporten är ett viktigt instrument för utvecklandet av kurser och utbildningar samt för att

Läs mer

Eventuella kommentarer: Under kursens gång har 4 studenter hoppat av utbildningen.

Eventuella kommentarer: Under kursens gång har 4 studenter hoppat av utbildningen. Kursrapport Bakgrundsinformation Kursens namn: Bild och lärande: Visuella kulturer och kommunikation Termin: 1 Ladokkod: BL202C Kursansvarig: Bjørn Wangen Antal registrerade studenter: 26 Antal studenter

Läs mer

Kursrapport kurs SC131B VT 2018

Kursrapport kurs SC131B VT 2018 Kursrapport kurs SC131B VT 2018 Delkurs 1: Humanjuridik, 7,5 hp Kursansvarig: Mikael Matteson Antal registrerade studenter: 82 Antal studenter som besvarat den summativa kursvärderingen: 28 Svarsfrekvens:

Läs mer

Kursrapport Förskollärarutbildning, 210 hp

Kursrapport Förskollärarutbildning, 210 hp Kursrapport Förskollärarutbildning, 210 hp Bakgrundsinformation Kursens namn: Barndom och lärande: Omsorg, fostran och samarbete Termin: 1, vt 2016 Ladokkod: FO219A Kursansvariga: Carina Berkhuizen och

Läs mer

Mall för kursrapporter vid Malmö högskola

Mall för kursrapporter vid Malmö högskola Mall för kursrapporter vid Malmö högskola Kursrapporten är ett viktigt instrument för utvecklandet av kurser och utbildningar samt för att säkerställa studentinflytandet. Strukturen för kursutvärdering

Läs mer

Föregående kursrapport är kommunicerad i samband med kursstart. Tidig dialog om förväntningar på kursen. Summativ kursvärdering

Föregående kursrapport är kommunicerad i samband med kursstart. Tidig dialog om förväntningar på kursen. Summativ kursvärdering Kursens namn: Naturvetenskap och teknik i förskolan Termin: T4 Ladokkod: FO216A 20181-L1860- Kursansvarig: Karin Nilsson och Mats Olsson Antal registrerade studenter: 225 Antal studenter som besvarat den

Läs mer

Mall för kursrapporter

Mall för kursrapporter 1(11) 2010-02-09 Mall för kursrapporter Kursrapporten är ett viktigt instrument för utvecklandet av kurser och utbildningar. Strukturen för detta kvalitetsarbete beskrivs i Kvalitetsbygge: Struktur för

Läs mer

Sammanställning av studenternas svar på kursens summativa utvärderingen

Sammanställning av studenternas svar på kursens summativa utvärderingen Förskollärarutbildning hösten 01 Kurs FO09A, 1: Barndom och lärande:, Omsorg, fostran och samarbete Sammanställning av studenternas svar på kursens summativa utvärderingen Sammanställningen bygger på svar

Läs mer

Utvärderingsformer Fortlöpande diskussioner med gruppen om upplägg, examination, betygskriterier. Muntlig och skriftlig summativ kursvärdering

Utvärderingsformer Fortlöpande diskussioner med gruppen om upplägg, examination, betygskriterier. Muntlig och skriftlig summativ kursvärdering Mall för kursrapporter vid Malmö högskola Reviderad vid Utbildningsberedningens möte 24 november 2015. Kursrapporten är ett viktigt instrument för utvecklandet av kurser och utbildningar samt för att säkerställa

Läs mer

Sammanfattning av studenternas kursvärderingar Obs! Endast 23 studenter har besvarat den slutliga kursutvärderingen.

Sammanfattning av studenternas kursvärderingar Obs! Endast 23 studenter har besvarat den slutliga kursutvärderingen. Kursrapport Förskollärarutbildning, 210 hp Bakgrundsinformation Kursens namn: Verksamhetsutveckling, kvalitetsarbete och dokumentation (FO701A) Termin: H14 Ladokkod: FO701A_20142_L6616 Kursansvarig: Linda

Läs mer

Bakgrundsinformation Kursens namn: Biomedicinsk laboratorievetenskap: Introduktion

Bakgrundsinformation Kursens namn: Biomedicinsk laboratorievetenskap: Introduktion Kursrapport Bakgrundsinformation Kursens namn: Biomedicinsk laboratorievetenskap: Introduktion Termin: HT-2014 Termin1 Ladokkod: BA111C Kursansvarig: Ravi Danielsson Antal registrerade studenter: 65 Antal

Läs mer

Mall för kursrapporter vid Malmö högskola

Mall för kursrapporter vid Malmö högskola Mall för kursrapporter vid Malmö högskola Kursrapporten är ett viktigt instrument för utvecklandet av kurser och utbildningar samt för att säkerställa studentinflytandet. Strukturen för kursutvärdering

Läs mer

Kursrapport Barn, unga, samhälle

Kursrapport Barn, unga, samhälle Kursrapport Barn, unga, samhälle Bakgrundsinformation Kursens namn: Forskning, utveckling och utvärdering Termin: 6 Ladokkod: UV204A-20141-L6449 Kursansvarig: Sara Berglund Antal registrerade studenter:

Läs mer

KURS SB612B

KURS SB612B Malmö högskola, Fakulteten för Hälsa och samhälle, Institutionen för vårdvetenskap Anna Carlsson Lektor 1(5) KURS SB612B 2012-04-07 KURSRAPPORT, SB612B, 2011/2012 Bakgrundsinformation Delkursens namn:

Läs mer

Mall för kursrapporter vid Malmö universitet

Mall för kursrapporter vid Malmö universitet Mall för kursrapporter vid Malmö universitet Reviderad vid Utbildningsberedningens möte 24 november 2015. Kursrapporten är ett viktigt instrument för utvecklandet av kurser och utbildningar samt för att

Läs mer

Webbtjänster Termin: 20172

Webbtjänster Termin: 20172 Kursrapport Kursens namn: Webbtjänster Termin: 7 Ladokkod: Kursansvarig: DA59A Johan Holmberg Antal registrerade studenter: Antal studenter som besvarat den summativa kursvärderingen: 8 Svarsfrekvens:,%

Läs mer

Kursrapporter vid Malmö högskola

Kursrapporter vid Malmö högskola Kursrapporter vid Malmö högskola Bakgrundsinformation Kursens namn: Barndom och lärande: Naturvetenskap och teknik Termin: T4, vt 2017 Ladokkod: FO206A Kursansvarig: Karin Nilsson och Mats Olsson Antal

Läs mer

Kursrapport. Se bilaga. Åtgärdsplan se bilaga. Analys. Antal registrerade studenter: 55 Antal studenter som besvarat den summativa kursvärderingen: 7

Kursrapport. Se bilaga. Åtgärdsplan se bilaga. Analys. Antal registrerade studenter: 55 Antal studenter som besvarat den summativa kursvärderingen: 7 Kursrapport Kursens namn: Termin: Ladokkod: Kursansvarig: Speldesign H DAA Antal registrerade studenter: 55 Antal studenter som besvarat den summativa kursvärderingen: 7 Carl Magnus Olsson Genomförande

Läs mer

Kursrapport UVK-kurs 2: Utveckling, lärande och specialpedagogik, vt. 2013, Lärarutbildningen, NMS.

Kursrapport UVK-kurs 2: Utveckling, lärande och specialpedagogik, vt. 2013, Lärarutbildningen, NMS. Kursrapport UVK-kurs 2: Utveckling, lärande och specialpedagogik, vt. 2013, Lärarutbildningen, NMS. Bakgrundsinformation/nyckeltal: Kursens namn: Utveckling, lärande och specialpedagogik Termin:vt 2013

Läs mer

KURSRAPPORT. Bakgrundsinformation (Fylls i av studieadministratör): Kursens LADOKkod:

KURSRAPPORT. Bakgrundsinformation (Fylls i av studieadministratör): Kursens LADOKkod: Bakgrundsinformation (Fylls i av studieadministratör): Kursens LADOKkod: DA31A Omfattning (hp): 7,5 Kursens namn: Kursansvarig lärare: KURSRAPPORT Termin som kursen har genomförts: ht 1 Ange om kursen

Läs mer

Kursutvärdering av Biblioteks- och informationsvetenskapliga fältstudier 1, 7,5hp (31BFÄ1), vårterminen 2017

Kursutvärdering av Biblioteks- och informationsvetenskapliga fältstudier 1, 7,5hp (31BFÄ1), vårterminen 2017 Kursutvärdering av Biblioteks- och informationsvetenskapliga fältstudier 1, 7,5hp (31BFÄ1), vårterminen 2017 Maria Idebrant & Gustaf Nelhans 31 maj 2017 1 Inledning Kursen Biblioteks- och informationsvetenskapliga

Läs mer

Kursrapport. Förändringar som gjordes utifrån förra årets åtgärdsplan

Kursrapport. Förändringar som gjordes utifrån förra årets åtgärdsplan Kursrapport Kursens namn: Barndom och lärande: Estetiska uttrycksformer Termin: T2, vt-17 Ladokkod: FO203A Kursansvarig: Helena Malm, Charlotte Paggetti Antal registrerade studenter: 220 Antal studenter

Läs mer

hög grad 3. I vilken grad har du haft problem under kursen p.g.a. bristande förkunskaper?

hög grad 3. I vilken grad har du haft problem under kursen p.g.a. bristande förkunskaper? KURSVÄRDERING Mycket Ganska Varken Ganska Mycket missnöjd missnöjd nöjd el nöjd nöjd missnöjd 1. Hur nöjd är du med den kursinformation som fanns tillgänglig före kursstart? 2. Hur nöjd är du med den kursinformation

Läs mer

Sammanställning av studenternas svar på kursens summativa utvärderingen

Sammanställning av studenternas svar på kursens summativa utvärderingen Kurs 1: Barndom och lärande: Omvårdnad, omsorg, fostran och samverkan Sammanställning av studenternas svar på kursens summativa utvärderingen Sammanställningen bygger på svar från 56 studenter (3%) av

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: Kursfakta

Läs mer

RAPPORT FÖR UTVÄRDERING AV AVSLUTAD KURS/DELKURS

RAPPORT FÖR UTVÄRDERING AV AVSLUTAD KURS/DELKURS UPPSALA UNIVERSITET Institutionen för musikvetenskap RAPPORT FÖR UTVÄRDERING AV AVSLUTAD KURS/DELKURS Kurs: Musikteori 1/Musikvetenskap A Delkurs: Satslära/funktionsanalys Termin: VT 211 Totalt besvarade

Läs mer

Kursvärdering Forskningsmetodik för logopedi

Kursvärdering Forskningsmetodik för logopedi Kursvärdering Forskningsmetodik för logopedi Forskningsmetodik i logopedi (32613HT16) Results of survey Startade: den 16 november 2016 Avslutad: den 9 december 2016 Svarsfrekvens: 74% ( 17 / 23 ) Elektroniskt

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: Kursfakta

Läs mer

Följande frågor är kursspecifika

Följande frågor är kursspecifika 1 of 5 1/24/2018, 12:25 PM Välkommen till kursvärdering Det är viktigt att du som student använder din rättighet att påverka din och dina medstudenters utbildning genom att besvara kursvärderingen. Kursvärderingar

Läs mer

( ) Karin Grundström - Kursrapport ULP helfart.docx Page 1

( ) Karin Grundström - Kursrapport ULP helfart.docx Page 1 (2010-08-30) Karin Grundström - Kursrapport ULP helfart.docx Page 1 Malmö högskola / Gemensam förvaltning Karen Ask Projektledare 1(5) 2010-02-09 Mall för kursrapporter Kursrapporten är ett viktigt instrument

Läs mer

Kursutvärdering/Kursrapport

Kursutvärdering/Kursrapport Kursutvärdering/Kursrapport Datum: 2016-03-07 Kursfakta Kursens namn Inom program/fristående Kursansvarig Kurstid (vecka vecka, termin) Antal kursdeltagare från start Forskningsmetoder inom klinisk vårdforskning,

Läs mer

Sammanställd kursutvärdering för samhällets digitalisering SVP, HT 2016

Sammanställd kursutvärdering för samhällets digitalisering SVP, HT 2016 UMEÅ UNIVERSITET Institutionen för informatik Lärare: Rikard Harr, Angelica Svelander oktober 6, 2016 Sammanställd kursutvärdering för samhällets digitalisering SVP, HT 2016 Sammanlagt lämnades 36 utvärderingar

Läs mer

Struktur för kursutvärdering vid Fakulteten för teknik och samhälle

Struktur för kursutvärdering vid Fakulteten för teknik och samhälle Fakulteten för teknik och samhälle Fakultetskansliet Andreas Jacobsson Prodekan 1(8) 2014-10-13 Struktur för kursutvärdering vid Fakulteten för teknik och samhälle Inledning Kursutvärderingar är en viktig

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Akademin för vård, arbetsliv och välfärd Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: Kursfakta

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: Kursfakta

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: Kursfakta Kursens namn Inom program / fristående Kursansvarig

Läs mer

Sammanställning av Kursutvärdering V11 (BU Distans KBH) Vetenskaplig teori och metod

Sammanställning av Kursutvärdering V11 (BU Distans KBH) Vetenskaplig teori och metod Sammanställning av Kursutvärdering V11 (BU Distans KBH) Vetenskaplig teori och metod Datum: 2011-07-05 10:22:32 Besvarad av: 14(20) (70%) 1. I vilken utsträckning anser du att du uppnått de angivna kursmålen?

Läs mer

Kursutvärdering av Fördjupad farmakoterapi 7,5 högskolepoäng, ht 2007 & vt 2008

Kursutvärdering av Fördjupad farmakoterapi 7,5 högskolepoäng, ht 2007 & vt 2008 Kursutvärdering av Fördjupad farmakoterapi 7,5 högskolepoäng, ht 27 & vt 28 Nedan följer en sammanställning av kursutvärderingen av kursen Fördjupad farmakoterapi, 7,5 hp. Kursen ingår som en valbar kurs

Läs mer

Ta ställning till nedanstående påståenden om utbildnings- och kunskapsmiljön i den kurs du nu läst: Instämmer delvis

Ta ställning till nedanstående påståenden om utbildnings- och kunskapsmiljön i den kurs du nu läst: Instämmer delvis De fyra första frågorna i kursvärderingen är beslutade av rektor. Frågorna är kopplade till universitetets vision och strategi och finns med i alla universitetets kursvärderingar. Med frågorna vill vi

Läs mer

Mall för kursrapporter vid Malmö universitet

Mall för kursrapporter vid Malmö universitet Mall för kursrapporter vid Malmö universitet Bakgrundsinformation Kursens namn: Termin: Ladokkod: UV254C-20191-L9724- Kursansvarig: Vanja Lozic Antal registrerade studenter: 46 Antal studenter som besvarat

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Akademin för vård, arbetsliv och välfärd Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: Kursfakta

Läs mer

Kursvärdering av kurs inom 2011 års lärarprogram vid Göteborgs universitet Kursens namn: Kurskod: Termin: Länk till aktuell kursplan:

Kursvärdering av kurs inom 2011 års lärarprogram vid Göteborgs universitet Kursens namn: Kurskod: Termin: Länk till aktuell kursplan: Bilaga 1 Förslag A på mall för kursvärdering Kursvärdering av kurs inom 2011 års lärarprogram vid Göteborgs universitet Kursens namn: Kurskod: Termin: Länk till aktuell kursplan: Del 1 Frågor om kursen

Läs mer

Kursrapport 32IVP1 H15-1 Verksamhetsförlagt projektarbete, 7,5 hp BMBD114h

Kursrapport 32IVP1 H15-1 Verksamhetsförlagt projektarbete, 7,5 hp BMBD114h Cecilia Gärdén 2015-11-27 Jenny Lindberg Kursrapport 32IVP1 H15-1 Verksamhetsförlagt projektarbete, 7,5 hp BMBD114h Om kursen Kursen har pågått på masternivå, distans, period 1 och 2 ht 2015, mellan 31

Läs mer

Hel kurs 7.5 högskolepoäng/credits B2VF01. Antal som avslutat kurs:32 Program. Agneta Kullén Engström och Cecilia Ljungblad Kurstid: VT 2018

Hel kurs 7.5 högskolepoäng/credits B2VF01. Antal som avslutat kurs:32 Program. Agneta Kullén Engström och Cecilia Ljungblad Kurstid: VT 2018 Kursrapport Kursens namn: Antal högskolepoäng Ladok-kod: Förbättringskunskap och vårdutveckling ur ett hållbarhetsperspektiv Hel kurs 7.5 högskolepoäng/credits B2VF01 Antal registrerade studenter: 40 Program/fristående:

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: Kursfakta

Läs mer

Policy för kvalitetsbygge: kursutvärdering

Policy för kvalitetsbygge: kursutvärdering 1 Policy för kvalitetsbygge: kursutvärdering Malmö högskolas övergripande mål är att vara en öppen och inkluderande högskola där studenter och medarbetare aktivt deltar i utvecklingen av lärosätets utbildningar.

Läs mer

Kursvärdering Palliativ vård - November

Kursvärdering Palliativ vård - November Kurs: VA632B - Palliativ vård Svarsfrekvens: 17/17 (100,0%) Startdatum: 2013-11-07 Slutdatum: 2013-11-15 Kursvärdering Palliativ vård - November - 2013 Hälsa och samhälles kursvärderingar är ett led i

Läs mer

1DV450 - VT2015. Antal svar: 12

1DV450 - VT2015. Antal svar: 12 1DV450 - VT2015 : Vilket sammanfattande omdöme ger du kursen? Vilket sammanfattande omdöme ger du kursen? Mycket bra 6 (50,0%) Ganska bra 5 (41,7%) Ganska dålig 1 (8,3%) Mycket dålig 0 (0,0%) Kan ej bedöma

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (6) Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6PE237 Moment 1 Ifall kursen i allt väsentligt samläses

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Akademin för vård, arbetsliv och välfärd Kursutvärdering / Kursrapport Datum: 2018-06-03 Kursfakta Kursens namn Inom program Kursansvarig B2FL01 V18-3 Ledarskap och förbättringsarbete

Läs mer

Kursutvärdering - Barnpsykiatri, 3 hp / ht 2015

Kursutvärdering - Barnpsykiatri, 3 hp / ht 2015 Kursutvärdering Sid 1 (5) Kursutvärdering - Barnpsykiatri, 3 hp / ht 2015 Svarsfrekvens: 78 % (18/23) 1. Hur bedömer du som helhet kursens kvalitet? (1-5) Medel: 4,1 2. Dina förväntningar innan kursen?

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: 17-01-23 Kursfakta

Läs mer

Kursrapport för Webbdist13: Sociala medier (7,5 hp) HT 2013 (31ESM1)

Kursrapport för Webbdist13: Sociala medier (7,5 hp) HT 2013 (31ESM1) Kursrapport för Webbdist13: Sociala medier (7,5 hp) HT 2013 (31ESM1) Kursansvariga var David Gunnarsson Lorentzen & Charlotte von Essen Övriga medverkande lärare: Emma Forsgren Helena Francke Claes Lennartsson

Läs mer

Programbokslut för VASIN med start Specialistsjuksköterskeprogrammet. Lunds universitet MEDICINSKA FAKULTETEN

Programbokslut för VASIN med start Specialistsjuksköterskeprogrammet. Lunds universitet MEDICINSKA FAKULTETEN Programbokslut för VASIN med start 2017 Specialistsjuksköterskeprogrammet Lunds universitet MEDICINSKA FAKULTETEN Innehållsförteckning Om programbokslutet... 2 Intensivvårdssjukvård 100 % VASIN... 3 Om

Läs mer

Kursrapport Förskollärarutbildning, 210 hp

Kursrapport Förskollärarutbildning, 210 hp Kursrapport Förskollärarutbildning, 210 hp Kursrapporten är ett viktigt instrument för utvecklandet av kurser och utbildningar samt för att säkerställa studentinflytandet. Kursrapporten ska innehålla bakgrundsinformation,

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: 18-01-23 Kursfakta

Läs mer

Samlad bedömning för: Kurs: Examensarbete inom

Samlad bedömning för: Kurs: Examensarbete inom Umeå universitet Institutionen för kostvetenskap Samlad bedömning för: Kurs: Examensarbete inom Kurskod: 2KN016 dietistprogrammet Antal registrerade på kursen: 18 Datum för möte (programsamordnare, lärarrepresentanter

Läs mer

Kursrapport för WEBBDIST13: Textproduktion 1, distans, V14 7,5 hp (31ETP1)

Kursrapport för WEBBDIST13: Textproduktion 1, distans, V14 7,5 hp (31ETP1) Kursrapport för WEBBDIST13: Textproduktion 1, distans, V14 7,5 hp (31ETP1) Kursansvariga: Charlotte von Essen Anna Vörös Lindén Medverkade på kursen gjorde även: Camilla Hentschel (handledning och rättning)

Läs mer

1DV434 VT15. Antal svar: 7

1DV434 VT15. Antal svar: 7 1DV434 VT15 : 7 Vilket sammanfattande omdöme ger du kursen? Vilket sammanfattande omdöme ger du kursen? Mycket bra 4 (57,1%) Ganska bra 3 (42,9%) Ganska dålig 0 (0,0%) Mycket dålig 0 (0,0%) Kan ej bedöma

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Akademin för vård, arbetsliv och välfärd Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: Kursfakta

Läs mer

Sammanställning av kursutvärdering

Sammanställning av kursutvärdering Kursutvärdering P O Ågren per-olof.agren@umu.se Vårterminen 2017 Sid 1 (13) Sammanställning av kursutvärdering Examensarbete i informatik, 15 hp, VT 2017 Kursansvarig: Per-Olof Ågren Samlad bedömning 1

Läs mer

Kursutvärdering Förvärvade tal, språk och sväljstörningar 1, VT17

Kursutvärdering Förvärvade tal, språk och sväljstörningar 1, VT17 Kursutvärdering Förvärvade tal, språk och sväljstörningar, VT7 Förvärvade tal- språk- och sväljstörningar (60VT7) Resultat på utvärdering Startade: den juni 07 Avslutad: den 8 juni 07 Svarsfrekvens: 8%

Läs mer

Kursrapport för Miljöpolitikens villkor (SK1224), VT 2018

Kursrapport för Miljöpolitikens villkor (SK1224), VT 2018 Kursrapport för Miljöpolitikens villkor (SK1224), VT 2018 SK1224 Miljöpolitikens villkor, 15 hp Fördjupningskurs i statsvetenskap, grundnivå Kursansvarig lärare: Frida Boräng, frida.borang@pol.gu.se Medverkande

Läs mer

Ange hur svarsfrekvens beräknats, t.ex. om studentantalet inkluderar omregistreringar eller ej

Ange hur svarsfrekvens beräknats, t.ex. om studentantalet inkluderar omregistreringar eller ej Kursrapport Kursens namn: Textproduktion 1 Antal högskolepoäng: 7,5 Inom program alt. fristående kurs: Webbredaktör 180 hp NGWEK17h Ladokkod: 31KTX1 Period (ex P1 2018): P2 2018 Svarsfrekvens i studentvärderingen,

Läs mer

Samlad bedömning för: Kurs: Dietetik B Kurskod: 2KN026 Start och slutdatum:

Samlad bedömning för: Kurs: Dietetik B Kurskod: 2KN026 Start och slutdatum: Umeå universitet Institutionen för kostvetenskap Samlad bedömning för: Kurs: Dietetik B Kurskod: 2KN02 Start och slutdatum: 020 00 Antal registrerade på kursen: 23 Datum för möte (programsamordnare, lärarrepresentanter

Läs mer

Sammanställning av kursutvärdering

Sammanställning av kursutvärdering Umeå universitet Inst för informatik P O Ågren Annakarin Nyberg Sid 1 (7) Sammanställning av kursutvärdering Beteendevetenskapliga programmet med inriktning mot IT-miljöer Framtidens IT-miljöer, 7,5 hp,

Läs mer

KURSRAPPORT. Bakgrundsinformation (Fylls i av studieadministratör): Kursens LADOKkod:

KURSRAPPORT. Bakgrundsinformation (Fylls i av studieadministratör): Kursens LADOKkod: Bakgrundsinformation (Fylls i av studieadministratör): Kursens LADOKkod: DA4A Omfattning (hp): 7,5 Kursens namn: Kursansvarig lärare: KURSRAPPORT Termin som kursen har genomförts: ht 8 Ange om kursen är

Läs mer

Helkursutvärdering HIS A22 VT 2016

Helkursutvärdering HIS A22 VT 2016 Helkursutvärdering HIS A22 VT 2016 Kursen har bestått av följande delkurser: Tematisk fördjupningskurs I (Harald Gustafsson) Tematisk fördjupningskurs II (Klas-Göran Karlsson eller Dick Harrison) Att arbeta

Läs mer

Kursutvärdering GK1 struktur 7.5hp Ht16

Kursutvärdering GK1 struktur 7.5hp Ht16 Kursutvärdering GK1 struktur 7.5hp Ht16 respondenter: 82 : 3 Svarsfrekvens: 1,6 % 1. Arbetsbelastning. Hur många timmar per vecka har du uppskattningsvis ägnat åt att läsa teori och göra övningsuppgifter

Läs mer

CTR BIVC12 V13. Antal respondenter: 6 Antal svar: 5 Svarsfrekvens: 83,33 %

CTR BIVC12 V13. Antal respondenter: 6 Antal svar: 5 Svarsfrekvens: 83,33 % CTR BIVC12 V13 Antal respondenter: 6 Antal : Svarsfrekvens: 83,33 % Lärandemål Nedan presenteras kursens lärandemål. Bedöm först i vilken utsträckning anser du att dessa lärandemål behandlats i undervisningen,

Läs mer

Systematiskt kvalitetsarbete inom grundutbildning

Systematiskt kvalitetsarbete inom grundutbildning 2018-06-13 Dnr G 2018/166 KONSTNÄRLIGA FAKULTETEN Systematiskt kvalitetsarbete inom grundutbildning I detta PM beskrivs Konstnärliga fakultetens kontinuerliga kvalitetsarbete med fokus på terminsvisa och

Läs mer

Kursutvärdering mom 1 LHM, ht 13.

Kursutvärdering mom 1 LHM, ht 13. Kursutvärdering mom 1 LHM, ht 13. Vad har hjälpt mig att uppnå FSR:en Pedagogiska och tydliga genomgångar av teori och begrepp Inspirerande och engagerade lärare som höll intresset uppe och gjorde så att

Läs mer

WEBBDIST12: Animering och multimedia för webben, distans 7,5 hp H13 (31RAN1)

WEBBDIST12: Animering och multimedia för webben, distans 7,5 hp H13 (31RAN1) Kursrapport Animering och multimedia för webben WEBBDIST12: Animering och multimedia för webben, distans 7,5 hp H13 (31RAN1) Kursansvarig Daniel Birgersson och Jan Buse Medverkande Daniel Birgersson, Stefan

Läs mer

Kursrapporter för 31KTX3 och 31ETX3

Kursrapporter för 31KTX3 och 31ETX3 Kursrapporter för 31KTX3 och 31ETX3 Kursrapport för 31KTX3 V18-2 Textproduktion 3, 7,5 hp NGWEK16h Kursansvariga: Charlotte von Essen och Sirpa Bark Övriga medverkande lärare och förläsare: Johan Eklund,

Läs mer

Kursutvärdering. Kurs: IKK: Projektkurs geografiska informationssystem (GIS) 7,5 hp

Kursutvärdering. Kurs: IKK: Projektkurs geografiska informationssystem (GIS) 7,5 hp Institutionen för geografi och ekonomisk historia Kursutvärdering Kurs: IKK: Projektkurs geografiska informationssystem (GIS) 7,5 hp Termin: vår 2016 Kursansvarig lärare: Olof Olsson Våra kursutvärderingar

Läs mer

Dan Andersson. 15 har fått G/VG

Dan Andersson. 15 har fått G/VG Högskolan i Borås Akademin för vård, arbetsliv och välfärd Datum: 170619 Kursutvärdering / Kursrapport Kursfakta Kursens namn Fysisk aktivitet och hälsa 2 Inom program / fristående Fristående kurs Kursansvarig

Läs mer

MYCKET BRA (7/44) BRA (34/44) GANSKA BRA (4/44) INTE BRA (1/44)

MYCKET BRA (7/44) BRA (34/44) GANSKA BRA (4/44) INTE BRA (1/44) Kursutvärdering moment 4, IH1200, ht -12 1. Vad tycker du om kursens upplägg? BRA (34/44) GANSKA BRA (4/44) Intressant Detta var det intressantaste kursmomentet Den sammanfattande föreläsningen i slutet

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (9) studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6PE204 Ifall kursen i allt väsentligt samläses med andra kurser kan

Läs mer

Struktur för kursutvärdering vid Teknik och samhälle

Struktur för kursutvärdering vid Teknik och samhälle Struktur för kursutvärdering vid Teknik och samhälle Inledning Kursutvärderingar är en viktig del, kanske den viktigaste, för att driva kvaliteten framåt på våra utbildningar. Utförda på rätt sätt säkerställer

Läs mer

Upplever studenterna att de nått kursens mål? Kursrapport Barn, unga, samhälle

Upplever studenterna att de nått kursens mål? Kursrapport Barn, unga, samhälle Kursrapport Barn, unga, samhälle Kursrapporten är ett viktigt instrument för utvecklandet av kurser och utbildningar samt för att säkerställa studentinflytandet. Kursrapporten ska innehålla bakgrundsinformation,

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (6) studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6PE158 Ifall kursen i allt väsentligt samläses med andra kurser kan

Läs mer

Sammanställning av kursutvärderingen för SK1313 Metod inklusive uppsatssamordning HT 2015

Sammanställning av kursutvärderingen för SK1313 Metod inklusive uppsatssamordning HT 2015 Statsvetenskapliga institutionen, Göteborgs Universitet, HT:2015 Kurs: SK 1313 Metod inklusive uppsatssamordning 15 hp Kursansvarig: Jenny de Fine Licht Sammanställning av kursutvärderingen för SK1313

Läs mer

FRÅGEBANK: EXEMPEL PÅ KURSVÄRDERINGSFRÅGOR BAKGRUNDSFRÅGOR

FRÅGEBANK: EXEMPEL PÅ KURSVÄRDERINGSFRÅGOR BAKGRUNDSFRÅGOR FRÅGEBANK: EXEMPEL PÅ KURSVÄRDERINGSFRÅGOR Frågebanken är tänkt att kunna utgöra en inspirationskälla vid utformning av kursvärderingsenkäter. Tillämpliga frågor väljs ut utifrån kursinnehåll och hur kursen

Läs mer

Fullgjorda kursutvärderingar: 15 Frågor: 27. Lärarens kommentar. Tack till alla er som deltog i kursutvärderingen!

Fullgjorda kursutvärderingar: 15 Frågor: 27. Lärarens kommentar. Tack till alla er som deltog i kursutvärderingen! Kursutvärdering för kursen: HRM, organisation och arbetsliv, moment 1, Introduktion och vetenskapligt arbete, 6 hp - Hösten 2016 Publicerad 2016-10-26 av Johan Örestig Fullgjorda kursutvärderingar: 15

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: Kursfakta

Läs mer

TATA24-Linjär Algebra

TATA24-Linjär Algebra 1 (6) TATA24-Linjär Algebra Sändlista Håkan Örman Torun Berlind Elin Önstorp Sandra Gustavsson Håkan Örman Jesper Thorén Jesper Thorén Kurskod TATA24 Examinator Jesper Thorén Kursen gavs Årskurs 1 Termin

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Trädvård LK0196, 20078.1516 15 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Grund Kursledare = Johan Östberg Värderingsresultat Värderingsperiod: 2016-01-12-2016-01-22 Antal svar 30 Studentantal 36 Svarsfrekvens

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: 201511232

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Högskolan i Borås Institutionen för vårdvetenskap Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: 17-02-01 Kursfakta

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (6) Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6PE216 Ifall kursen i allt väsentligt samläses med

Läs mer

Kursvärdering UM2201 HT18

Kursvärdering UM2201 HT18 Kursvärdering UM2201 HT18 respondenter: 121 : 89 Svarsfrekvens: 7,55 % 5. Helhetsintrycket Överlag är jag nöjd med den här kursen 6 (6,7%) 0 (,9%) 1 (6,1%) Vet ej 1 (1,1%) 89 6. Studentens insats Jag är

Läs mer

THFR41 - Teknisk kommunikation på franska del II

THFR41 - Teknisk kommunikation på franska del II 1 ( 6) THFR41 - Teknisk kommunikation på franska del II Sändlista Kurskod Examinator Mathias Henningsson Miguel Giménez Johan Holtström THFR41 Miguel Giménez Kursen gavs Årskurs 2 Termin Period 2 Kursens

Läs mer

Innehåll i VFU Förskoledidaktik med inriktning mot språk och kommunikation

Innehåll i VFU Förskoledidaktik med inriktning mot språk och kommunikation Stockholm augusti 2016 Till VFU-handledare inför VFU IV och trepartssamtal HT2016 Verksamhetsförlagd utbildning (VFU) IV, med kurskod UB41VY, är studenternas fjärde verksamhetsförlagda praktik. Den omfattar

Läs mer

Kursutvärderingsprocessen för utbildning på grundnivå och avancerad nivå vid Malmö universitet

Kursutvärderingsprocessen för utbildning på grundnivå och avancerad nivå vid Malmö universitet 2018-03-12 (Dnr. LED 1.3-2018/123) 1 (av 9) Styr- och handledningsdokument Dokumenttyp: Beslutsdatum: Beslutande/Titel: Giltighetstid: Dokumentansvarig/Funktion: Diarienummer: Version: Revisionsdatum:

Läs mer

Samlad bedömning för:

Samlad bedömning för: Umeå universitet Institutionen för kostvetenskap Samlad bedömning för: Kurs: Kost vid träning Kurskod: 2KN035 Start och slutdatum: Antal registrerade på kursen: 122 varav 60 aktiva 20180903-20190120 Antal

Läs mer