Fendt 200 Vario V/F/P 207 V/F 208 V/F 209 V/F/P 210 V/F/P 211 V/F/P

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Fendt 200 Vario V/F/P 207 V/F 208 V/F 209 V/F/P 210 V/F/P 211 V/F/P"

Transkript

1 Fendt 200 Vario V/F/P 207 V/F 208 V/F 209 V/F/P 210 V/F/P 211 V/F/P

2 Fendt 200 Vario V/F/P 2 3 Helt enkelt. Förstklassiga. Sedan 200 Vario V/F/P-serierna introducerades har Fendt satt standarden för den absoluta topptekniken inom specialtraktorer. Upplev den högsta effektiviteten och produktiviteten, samt en enastående körkomfort, för vin-, frukt- och humleproduktion med Fendt. Fendt 207 V/F 51 kw 70 hk Fendt 208 V/F 59 kw 80 hk Fendt 209 V/F/P 67 kw 90 hk Fendt 210 V/F/P 73 kw 100 hk Fendt 211 V/F/P 81 kw 110 hk Maxeffekt enligt ECE R24

3 4 Fendt 200 Vario V/F/P 5 Toppteknologi från erfarenhet. I mer än femtio år har Fendt kontinuerligt utvecklat specialtraktorerna så att de kan erbjuda den perfekta tekniken för de krav som ställs inom detta område. Fendt är den enda tillverkaren i segmentet som erbjuder steglös Variotransmission, vilket inneburit en milstolpe för säkert och effektivt arbete i branta sluttningar. Perfekt smidighet uppnås med hjälp av getingmidjekonstruktion. Framaxelfjädringen med integrerad körstabilitetskontroll, de samlade hydraulkontrollerna eller komforthytten är detaljer som endast kan fås med Fendt 200 Vario V/F/P.

4 200 Vario V/F/P 6 7 Toppkvalitet för vin, frukt och humle Tre gånger så bra 200 Vario finns i tre varianter. För vinodling erbjuder Fendt den traditionella, smala traktormodellen V samt den mellanbreda modellen F för bredare utrymmen. Den breda P-traktorn används för humle- och fruktodling. En viktig fördel är det omfattande, specialtillverkade sortimentet med tillvalsutrustning för 200 Vario, vilket möjliggör specialanpassning för att uppfylla alla individuella krav. Om höjden avgör: det låga taket Alla tre varianterna kan utrustas med lågt tak som tillval. Detta minskar fordonets höjd med 15 cm. Precis som den normala versionen har dessa traktorer både värme- och ventilationssystem. Med standarddäck har Vario V-versionen med lågt tak en fordonshöjd på 2,21 meter, medan F- och P-versionerna är 2,29 meter höga. Fendt 200 Vario med säkerhetsbåge Alla V- och P-modeller finns som basmodell med säkerhetsbåge (nedfällbar som tillval) eller i en version med öppet tak. Bågen ökar förarens säkerhet vid körning genom låga öppningar och passager. Profi-paketet För höga krav på hydrauleffekt och professionellt arbete finns Profi-paketet. Denna förhöjda utrustningsnivå omfattar ytterligare hydraulventilfunktioner och automatfunktioner för den bakre trepunktslyften som styrs via multifunktionsjoysticken. De tre versionerna V/F/P V för vingårdar F för vin- och fruktproduktion P för frukt- och humleodlingar 200 Vario V den klassiska vinodlingstraktorn från 70 hk Upp till 24-tums däck För smala utrymmen med bredder från 1,50 m till 2,20 m Smala mått med en totalbredd på 1,07 m Alternativ: V med bred framaxel för optimal smidighet Användningsområde: andra tillämpningar med bredder från 1,80 m till 2,50 m 200 Vario F den mellanbreda specialtraktorn från 70 hk och uppåt Med bekväm, stor förarhytt och däck upp till 28 tum För breda utrymmen med ett radmellanrum på 1,90 m till 3,00 m För vinodling med breda rader, fruktodling där träd har vuxit ihop, grönsaksproduktion och odling i växthus Totalbredden börjar på 1,32 m, beroende på däck 200 Vario P den breda specialtraktorn från 90 hk Breda spår och stor förarhytt För frukt- och vinodling på större ytor samt humleodling Radbredd från 2,20 m till 5 m Totalbredder från 1,68 m Version med öppet tak och säkerhetsbåge Den nedfällningsbara säkerhetsbågen möjliggör arbete på platser där det krävs ett mycket lågt fordon. Den har även det plana hyttgolvet för enkel in- och urstigning samt optimalt benutrymme. Exceptionell sikt innebär att du alltid har perfekt sikt över redskapet.

5 Komforthytten 8 9 Ergonomi för topprestanda. Ta plats i den unika förarhytten på 200 Vario och häpna. Förarhytten erbjuder ett stort benutrymme, eftersom det inte finns någon transmissionstunnel. Alla arbets- och driftfunktioner har centrerats till ett manövreringsområde till höger om förarplatsen. Ratten som är tiltbar och justerbar på höjden erbjuder exceptionell manövreringsergonomi.

6 Komforthytten Arbete på topp Plant hyttgolv Den mest framstående egenskapen på 200 Vario är det plana hyttgolvet i kombination med en låg fordonsvikt. Det plana hyttgolvet gör det lätt att kliva in och ut. Det finns ingen transmissionstrumma och tack vare den centrala manövreringsenheten på höger sida finns det inga manöverreglage som är i vägen för fötterna. Den tiltbara rattstången, som också är ställbar i höjdled, och förarstolen med luftfjädring (tillval) säkerställer att du alltid har rätt arbetsposition. Perfekt arbetsmiljö Det effektiva uppvärmnings- och ventilationssystemet med integrerad luftkonditionering säkerställer en optimal arbetsmiljö Motorns kylvattensystem, säkerställer en komfortabel temperatur i förarhytten, även under kalla dagar. Bästa sikt i alla riktningar De generösa glasytorna, den smala rattstången och takfönstret erbjuder alltid en optimal sikt över arbetsredskapen. Innerbelysningen ger dig en utmärkt överblick även på natten så att du kan ha full kontroll över alla funktioner. Tyst förarhytt Förarhytten har koniska lager och är isolerad från traktorchassit, vilket håller ljudnivån mycket låg. Den extremt välisolerade förarhytten och den vattenkylda motorn, som går otroligt jämnt vid låga motorvarvtal, säkerställer optimal ljudisolering. Plant hyttgolv med låg total fordonshöjd Enkelt att kliva in och ut Förbättrat benutrymme Optimal ljudisolering Det plana hyttgolvet i 200 Vario erbjuder ett aldrig tidigare skådat benutrymme och gör ditt in- och utsteg bekvämt. En annan faktor som ökar benutrymmet är att det inte finns några reglage som är i vägen för fötterna. Den automatiska klimatanläggningen ger optimala temperaturer i förarhytten. Optimal sikt i alla riktningar Oöverträffat belysningskoncept Ratt, tiltbar och ställbar i höjdled Angenäm klimatkontroll Förarhytten på 200 Vario har bra värme och kan även utrustas med ett perfekt integrerat luftkonditioneringssystem om så önskas. Automatisk klimatkontroll finns som tillval. Automatisk klimatkontroll finns som tillval.

7 Komforthytten Oöverträffad manöver- och åkkomfort Angenäm arbetsplats Perfekt placerade reglage och en ergonomiskt utformad arbetsplats gör arbetet märkbart enklare och mer effektivt. Det är därför en centraliserad manöverenhet med integrerat armstöd, placerad på höger sida, utvecklades för alla 200 Vario-modellerna. Som tillval finns också Profi-paketet, som uppfyller ytterligare krav. Vario-joystick funktioner som gör arbetet enklare Standardversionen är perfekt för alla med behov av en enkel och smidig lösning för manövrering av hydrauliken. I manöverkonceptet är Vario-joysticken central optimalt anpassad till den steglösa transmissionen. Den reglerar transmissionen och farthållaren, aktiverar motorvarvtalsminnet och aktiverar 3:e och 4:e hydraulkretsen. För krävande användare: Profi-paketet Profi-paketet lämnar inget övrigt att önska och erbjuder omfattande applikationsalternativ för professionella arbeten. Denna förhöjda utrustningsnivå innefattar ytterligare hydraulventilfunktioner och automatikfunktioner för bakre trepunktslyft och bakre kraftuttag som styrs via multifunktionsjoysticken. Förutom TMS innefattar Profi-paketet en integrerad reverseringsspak som standard. Det är möjligt att styra upp till sex hydraulventiler. Känsliga reglage Fyrvägsspaken möjliggör extra känslig styrning av 1:a och 2:a hydraulventilen. Den 3:e till 5:e ventilen regleras med tre pads som är praktiskt placerade framför armstödet. Kraftuttagsreglagen är också lättåtkomliga. En membranknappsats används för att aktivera och koppla ifrån kraftuttaget samt för att aktivera det automatiska kraftuttagsläget. Profi: flerfunktionsjoystick Standardversion: Vario Joystick Enkel manövrering Oöverträffad ergonomi Komfortabelt armstöd Elhydrauliskt manöverade hydraulventiler kan styras proportionellt Upp till fyra ventiler kan styras med hjälp av multifunktionsjoysticken Oljeflödesvolymen kan ställas in för varje ventil Multifunktionsjoystick med knappar för bakre trepunktslyft, hydraulventiler, farthållare samt motorvarvtalsminnesknapp Fyrvägsspak för 1:a och 2:a hydraulventilen Styr 3:e och 4:e hydraulventilen Knapp för motorvarvtalsminne Minnesknapp för farthållare Automatik för bakre trepunktslyft och kraftuttag på multifunktionsjoysticken Kraftuttagsreglage Instrumentpanel Kontrollpanel på instrumentbrädan Körhastighet/farthållare Reglage multidisplay Förbättrade reglage Under det uppfällbara armstödet finns ett vred där man kan välja knapptilldelning för multifunktionsjoysticken. Oljeflödet för de enskilda hydraulventilsektionerna kan ställas in med hjälp av vred. Reglage, 3:e till 5:e hydraulventilen Elektronisk reglering av bakre trepunktslyft Varvtalsdisplay Multidisplay Reglage för hydraulfunktioner TMS-reglage (tillval)

8 Banbrytande motor- och 14 transmissionsteknologi 15 Förstklassig CVT. 200 Vario är utrustad med den trecylindriga AGCO Power-motorn. Den kombinerar dynamisk effekt med jämn gång. Den steglösa Vario-transmissionen gör körningen enklare och reducerar bränsleförbrukningen.

9 Banbrytande motor- och transmissionsteknologi Vario tar dig steglöst till toppen Teknologi i litet format I 200 Vario har teknologin från stortraktorerna framgångsrikt anpassats till en mindre traktor. Transmissionen har utvecklats speciellt för traktorernas mindre storlek och deras särskilda behov. Vario-transmissionen har åter visat sin kapacitet, denna gång i en specialtraktor, och erbjuder många fördelar, bland annat ett plant hyttgolv utan kardantunnel. Steglöst hela vägen till toppen Den steglösa drivningen möjliggör exceptionell fingertoppskänsla för arbete med precision vid radodling samt på vändtegen. Med den steglösa specialtraktorn, 200 Vario, kan du köra med optimal hastighet inom alla typer av användningsområden. Alla hastigheter från 20 m/h till 40 km/h är möjliga. Hastigheten kan anpassas till aktuellt behov utan ryck, även i sluttningar. Därför erbjuder 200 Vario hög säkerhet även i branta sluttningar. Bättre än alla powershift-transmissioner Med steglöst variabel hastighet, kan du ta tillvara kraftreserver som inte är tillgängliga med moderna powershift-transmissioner. Vario tillåter dig att ta tillvara de kraftreserver som finns gömda mellan växelstegen. Det innebär kraftflöde utan avbrott. Besparingspotentialen hos den steglösa transmissionen är märkbar. Du sparar värdefull arbetstid upp till tio procent under olika arbetsprocesser genom ökad avverkad areal, och du sparar också pengar på den låga bränsleförbrukningen. Tack vare TMS (Tractor Management System) arbetar motorn alltid med optimal ekonomi. Hastighetsökning Med Variotransmissionen, kan du köra framåt och bakåt med steglöst inställbar hastighet. Framåt/bakåt Aktivering av farthållare Hastighetsökning Körning framåt upp till 40 km/h För fram joysticken; Traktorn accelererar framåt från stillastående. Accelerera framåt Inte snabbt nog? För då fram joysticken ytterligare tills du uppnått den hastighet du önskar. Hastighetsminskning Om du vill sakta ner drar du joysticken bakåt så minskar traktorn hastigheten med hjälp av motorn och transmissionen. Körning bakåt upp till 20 km/h Dra joysticken bakåt och så börjar Traktorn backa från stillastående. Högre eller lägre hastighet baklänges fungerar på samma sätt som för körning framåt. Maximal arbetskapacitet med optimal bränsleförbrukning Låg bränsleförbrukning under alla typer av arbete Upp till 10 procent större avverkad areal tack vare optimalt avpassad körhastighet Maximal säkerhet även i sluttningar Snabb eller långsam acceleration Hur snabbt eller långsamt du ökar eller minskar hastigheten med transmissionen bestäms av vilken av de fyra förinställda accelerationsnivåer du har valt med tumreglaget. 40 km/h topphastighet vid bränslesparande lågt motorvarvtal. Stillastående Hastighetsökning Automatisk fram/back-funktion Riktningsbyte på ett ögonblick: Du behöver bara trycka till joysticken lite lätt åt vänster för att ändra körriktning från framåtkörning till bakåtkörning eller vice versa. Vario lådan bromsar in till stillastående av sig själv och accelererar sedan effektivt och mjukt i motsatt riktning. Körhastigheten kan ställas in oberoende av motorvarvtalet Hastighetsökning Förinställd hastighet Farthållare Farthållaren upprätthåller en konstant förinställd hastighet. Allt som behövs för att aktivera den är att trycka joysticken lite lätt åt höger. Körpedalläge Ställ in önskad körriktning med vänster hand, sedan startar du helt enkelt traktorn genom att trampa på pedalen. I pedalkörningsläget, är högerfoten det enda som behövs för att köra traktorn precis som för en personbil med automatlåda. Ju längre pedalen trycks ner, desto snabbare går traktorn. När man utvecklade 200 Vario stod ingenjörerna hos Fendt inför en stor utmaning: hur skulle man få plats med Vario-teknologin från de stora traktorerna på ett så litet utrymme. Transmissionen har utvecklats speciellt för traktorernas mindre storlek och deras särskilda behov. I den första steglösa specialtraktorn, 200 Vario, visar Vario-transmissionen sin kapacitet och erbjuder enorma fördelar.

10 FENDT 209 V FENDT 209 V FENDT 209 V FENDT 209 V FENDT 209 V Banbrytande motor- och transmissionsteknologi Topprestanda, men fortfarande ekonomisk Vidareutveckling av motorn Den 3-cylindriga AGCO Power-motorn har specialutvecklats internt hos Fendt för den nya 200 Vario. Det är en pigg och dynamisk motor som går jämnt och ger hög effekt. Under utvecklingen låg fokus på att optimera den praktiska tillämpningen. Detta gör att du kan utföra radodlingsarbete vid bränslebesparande varv/min. Topphastigheten på 40 km/h (i de länder där detta är tillåtet) uppnås redan vid ett bränslebesparande motorvarvtal på 1750 varv/min. Kraftfull motor sparsam när det gäller bränsleförbrukning Den 3-cylindriga AGCO Power-motorn har en mycket kompakt design, varvtalsberoende commonrail-insprutning samt fullt elektronisk motorreglering. Detta gör att 200 Vario alltid kan köra vid ett ekonomiskt optimum, vilket gör den extremt bränsleeffektiv. AGRex ekonomisk och miljövänlig Det högeffektiva insprutningssystemet och AGRex externa avgasrecirkulationssystem kompletterar varandra. Förbränningen optimeras genom kylning och exakta proportioner av recirkulerade avgaser. Bränsleförbrukningen är markant lägre jämfört med invändiga avgasrecirkulationssystem Högeffektiv kylning Det effektiva kylsystemet på 200 Vario har stora intagsytor. Detta resulterar i mindre smuts i kylaren och optimerade kylprestanda, också under extrema förhållanden. Luftfiltret har en cyklonförrenare som garanterar långa serviceintervall och mindre underhållsarbete. Trots det lilla monteringsutrymmet har den hög effekt. inside 10 km/h 10 km/h 3-cylindrig AGCO Power-motor utvecklad särskilt för 200 Vario 10 km/h km/h 10 km/h 10 Common rail insprutningsteknologi med extern avgasrecirkulation Den 3-cylindriga AGCO Power-motorn med extern EGR Det externa EGR systemet har en riktad kylning av de recirkulerade avgaserna, vilket sänker bränsleförbrukningen väsentligt jämfört med invändiga avgasrecirkulationssystem. I de 3-cylindriga AGCO Power-motorerna används den senaste motorteknologin, vilket ger 200 Vario bästa motorprestanda samtidigt som bränsleförbrukningen kan hållas låg. Luftfiltret med cyklonförrenare står för maximal effektivitet, trots de lilla monteringsutrymmet i specialtraktorer. Kör ekonomiskt per automatik med TMS Tractor Management System När TMS är aktiverat styr traktorelektroniken motorns hastighet och transmissionens utväxling. Föraren behöver bara ställa in önskad hastighet TMS sköter resten. I bilden ovan kan du se att traktorn kör med reducerat motorvarvtal på plan mark. I uppförslutet ökar belastningen, vilket gör att TMS ökar motorvarvtalet och ändrar transmissionens utväxlingsförhållande. Så snart behovet av dragkraft minskar (på jämn mark eller i nedförslut) reduceras den insprutade mängden bränsle. På detta sätt avverkas stora arealer i effektiv kombination med bränslesnål körning. Platssparande integrering av bränsletanken (76 liters tankvolym) Kompakt kylarpaket Högteknologisk design för reducerad bränsleförbrukning Tydlig multidisplay Bränsleförbrukningsindikatorn på 200 Vario är placerad i multidisplayen. Den erbjuder information om medelförbrukning och aktuell förbrukning samt har två minnen. Allt under kontroll i alla lägen Kör med fingertoppskänsla steglöst Den steglösa körningen erbjuder en extraordinär finkänslighet under det praktiska arbetet. Tack vare den steglösa Variotransmissionen kan du ställa in en optimal körhastighet oberoende av motorvarvtalet för alla typer av arbeten inga steg från 20 meter per timme upp till 40 km/h. Den geniala designen för den steglösa Variotransmissionen möjliggör en utmärkt verkningsgrad, också vid höga arbetshastigheter Vridmoment Nm Effekt kw Bränsleförbrukning g/kwh Varv per minut Motorkarakteristik Fendt 211 Vario Ett vridmoment på 458 Nm, med en maxeffekt på 110 hk/81 kw vid 1900 varv/min och en specifik bränsleförbrukning på 210 g/kwh för 200 Vario tack vare tillämpning av senaste motorteknologin. Filter med stor kapacitet för långa underhållsintervall TMS håller automatiskt motorn vid ett ekonomiskt optimalläge Optimalt motorutnyttjande med automatisk maxeffektreglering

11 20 Ekonomiska redskapskombinationer 21 Perfekta kopplingsområden. 200 Vario erbjuder tre kopplingsområden för redskap: framtill, på mitten och baktill. Därför passar den perfekt för arbete med ekonomiska redskapskombinationer. Det sparar inte bara arbetstid och maskinkostnader, utan förbättrar även kvaliteten på arbetet genom färre körda vändor och mindre jordpackning.

12 Ekonomiska redskapskombinationer Allt passar ihop Elhydraulisk trepunktslyft med reserver Den elhydrauliska bakre trepunktslyften med en maximal lyftkapacitet på N (200 Vario V) garanterar att även de tyngsta bakmonterade redskapen kan lyftas hela vägen utan problem. Lyftarmsdämpningssystemet, som är standardutrustning, motverkar fordonets rörelser genom att aktivt höja och sänka trepunktslyften. Effektiv hydraulik Moderna redskap fordrar ännu större flexibilitet och prestanda från traktorns hydraulik. För ekonomisk och precis användning krävs snabba lyftrörelser och höga oljeflöden. 200 Vario uppfyller alla krav på hydraulsystemet. Med det tekniskt avancerade systemet från Fendt kan redskap med många hydraulfunktioner, t.ex. en lövskärare, styras enkelt och bekvämt. Kraftfullt hydraulsystem 200 Vario är utrustad med ett lastkännande hydraulsystem En modern axialkolvpump levererar exakt det oljeflöde som erfordras upp till 76 liter per minut (med summering 106 l/min). Maximalt 25 liter hydraulolja kan tas ut för burna eller bogserade redskap. Oljesystemen för transmission och hydraulsystem är separata. Bio-oljor kan alltid användas för hydraulsystemet Hydraulventilutrustning för alla tillfällen Med Profi-paketet har 200 Vario fyra elektriska, dubbelverkande hydraulventiler som standardutrustning och kan utrustas med upp till sex ventiler som tillval. Dessa styrs med hjälp av fyrvägsspaken, linjära moduler och multifunktionsjoysticken inga extra hydraulventiler behövs och man behöver inte sträcka sig för att nå de olika reglagen. Tandempump: Hydrauloljeflöde på 76 liter Hydraulisk hydrostatpump: oljeflöde 106 liter Maximal lyftkapacitet (200 Vario V): Bak: dan Fram: dan Elhydraulisk reglering bakre trepunktslyft Upp till sex elmanövrerade hydraulventiler Praktiska fördelar med tiltjustering Det bakmonterade redskapet kan styras exakt inom raden i sluttningar med hjälp av två hydrauliska cylindrar (tillval). Cylinder för tiltreglering Lyftcylinder Cylinder för sidojustering Dragarmar Förbättrad styrning av den svängbara trepunktslyften Med hjälp av en tydlig knappsats kan du styra tiltjusteringen och sidosvängningen, inklusive extra sväng- och låsfunktioner, med en knapptryckning. Du kan övervaka tiltningen med tiltstyrningsindikatorn i förarhytten som är bekvämt placerad bredvid de elhydrauliska draganordningsreglagen. Praktiska fördelar med lateral styrning Dragarmarna kan låsas eller sättas i flytläge så att bakmonterade redskap kan styras exakt inom raden. Bakre kopplingsområde med max 4 dv-funktioner Enkel manövrering med manöverkonsolen till höger Hydraulanslutningar för kopplingsområdena i mitten och fram Effektiv tack vare kopplingsområde på mitten En stor markfrigång på 45 cm möjliggör utmärkt visuell redskapsövervakning. Fyra dubbelverkande ventiler på höger sida och två ventiler på vänster sida, tillsammans med retur och korskoppling, möjliggör optimal styrning av högteknologiska hydrauliska kombinationer. Du kan använda tids- och kostnadsbesparande redskapskombinationer i tre kopplingsområden samtidigt. Fördel: maximal effekt och bästa ergonomi samt enastående lönsamhet. Fyrvägsspaken möjliggör känslig styrning av 1:a och 2:a ventilen. 3:e och 4:e hydraulkretsen styrs med knapparna på fyrvägsspaken. Fyrvägsspak Max. tillgänglig hydrauloljevolym: 25 liter Bio-oljor kan användas för hydraulsystemet En 65-liters hydraulventil för större oljevolymbehov (tillval)

13 24 Fordonsdesignkonceptet 25 Smidig, stabil, säker helt enkelt förstklassig. Den genomarbetade framaxelkonstruktionen förenar överraskande smidighet och robusthet med utmärkta köregenskaper. En styrvinkel på 58 grader, getingmidjekonstruktion, tre graders castervinkel och robusta slutväxlar av planettyp med utmärkt belastningsförmåga utgör basen för höga prestanda. Därför är det enkelt att byta till nästa rad i slutet av raden.

14 Fordonsdesignkonceptet Kom fram säkert Högkvalitativ fyrhjulsdriftsaxel Fyrhjulsdriftsaxeln, som klarar stor belastning, har en castervinkel på tre grader, dubbla universalleder och extra robust slutväxel av planettyp. 200 Vario-traktorerna har därför utmärkt riktningsstabilitet vid körning framåt samt mycket stabil hantering. Svängvinkeln på åtta grader (med framaxelfjädring t.o.m. tio grader) möjliggör utmärkt markanpassning och optimal dragkraft. Känsliga och högeffektiva bromsar med lång livslängd Fyrhjulsbromssystemet är praktiskt taget underhållsfritt och säkerställer säker körning i sluttningar eller på väg. Bromssystemet består av två integrerade flerskiviga skivbromsar för bakhjulen och ett flerskivigt paket på framhjulen. Bromsarna sprayas automatiskt med fräsch olja varje gång de aktiveras, vilket minimerar belastningen. Högkvalitativa flerskiviga differentialspärrar Genom användning av högkvalitativa 100-procentiga differentialspärrar fram och bak (V och F) kan spärrarna kopplas i och ur helt under belastning. Spärrarna släpper direkt när de kopplats ifrån. I P- traktorn används en beprövad Locomatic självlåsande differential på framaxeln. Om du slår ifrån motorn i en sluttning medan fyrhjulsdriften och differentialspärrarna är aktiverade återaktiveras dessa funktioner helt senare när traktorn startas igen. Tillgängligt utrymme nästa som 200 Varios storebröder Genom att en del av Vario-tekniken flyttats till bakaxelhuset finns det inte längre någon transmissionstunnel i förarhytten. Detta ökar körkomforten enormt och skapar ett helt fritt golvutrymme. Den kompakta designen möjliggör även en kort hjulbas för utmärkt smidighet och små yttermått. Bästa smidighet tack vare 58 styrvinkel, design med getingmidja och en castervinkel på 3 Utmärkt riktningsstabilitet vid körning rakt fram och stabila köregenskaper Exceptionell smidighet Traktorns överlägsna smidighet fås genom en kombination av traktorns getingmidjedesign och dess styrvinkel på 58 grader. Maximal dragkraft och kapacitet i uppförsbackar Hemligheten bakom den exceptionella kapaciteten i uppförsbackarna ligger i den svängbara bakre trepunktslyften (V/F-traktorer) och i dragpunkten, som ligger framför bakaxeln. Med ökande dragkraftsbehov ökas även den vikt som överförs till framaxeln. Det möjliggör stor dragkraft och stor kapacitet i uppförsbacke med minimal slirning. Symbol Funktion Fördel på fältet Fyrhjulsdrift inkopplad Full kraftöverföring Enastående anpassning efter terrängen samt optimal dragkraft Känsliga högeffektiva bromsar Svängbar bakre trepunktslyft för stor dragkraft och kapacitet i uppförsbacke Automatläge för fyrhjulsdrift Fyrhjulsdriften aktiveras/kopplas ur vid styrvinklar > 20 hastigheter > 20 km/h Förenklar för föraren Mindre markpackning Ytterst smidig Mindre däckslitage Automatisk fyrhjulsdriftsdifferentialspärr för användarvänlighet och bästa fordonssmidighet 100 % permanent lamellåsning Transmissionen överför all kraft, även i extrema situationer Automatisk diffspärr aktiveras/kopplas ur vid 20 km/h styrvinklar > 12 Förenklar för föraren Enklare vändningsmanövrer Högre överföring av dragkraft Liten vändradie, smidig hantering Den minsta vändradien med 7.5 L 15-däck är endast 3,2 meter. Du kommer omedelbart att märka detta i slutet av raden där du snabbt kan växla till nästa rad utan att behöva ändra riktning.

15 Fordonsdesignkonceptet Bästa fjädringen Håll dig alltid på marken Den självreglerande framaxelfjädringen på Fendt 200 Vario specialtraktorer garanterar maximal körkomfort, bästa körsäkerhet och optimal dragförmåga. Detta ger avsevärda fördelar, särskilt under körning i branta lutningar, eftersom alla fyra hjulen längre kan behålla kontakten med marken. Tippningskontrollen säkerställer också säkerhet och stabilitet vid arbete i radodlingar. Den aktiva lyftarmsdämpningen och de outslitliga, högeffektiva bromsarna bidrar till den perfekta åkkomforten i 200 Vario. Exceptionell åk- och manöverkomfort En intelligent kombination av tre system garanterar maximal kör- och manövreringskomfort: den nivåreglerade framaxelfjädringen med tippningskontroll, förarhytten på tysta lager och den aktiva lyftarmsdämpningen. Detta minskar på ett tydligt sätt stötbelastningarna och motverkar ojämnheterna i underlaget på väg och i fält med upp till 20 procent. Nivåregleringen möjliggör höga nyttolaster och säkerställer en konstant hög fjädringskomfort också vid stor belastning. Sinnrik funktionalitet Framaxeln, upphängd i en svängarm, känner av ojämnheterna och överför dessa till hydraulcylindrarna. Oljan som trycks ut ur hydraulcylindrarna pressas mot kvävgasen i ackumulatorerna som dämpar stötarna. Den integrerade automatiska nivåregleringen med positionssensor, garanterar konstant fjädringskomfort oberoende av belastning. Framaxeln med tio graders tippning ger bättre anpassning till terrängen tillsammans med utmärkt dragkraft och optimal styr- och bromssäkerhet. Den extra tippningsstabiliseringen garanterar högsta möjliga stabilitet och körsäkerhet, särskilt vid arbeten med burna redskap. Fjädringskomfort som förblir konstant tack vare nivåreglering Maximal styrprecision, körstabilitet och bromsningssäkerhet tack vare FSC Minskar förarens stress Bästa överföring av dragkraft genom optimal markkontakt Uppbyggnad av fjädringssystem Hydropneumatisk, nivåreglerad fjädring med hydraulcylindrar, svängarm, kvävgasackumlatorer och krängningsstabilisering Funktioner: fjädring, nivåreglering, låsning och tippningsstabilisering Aktivering och styrning via hydraulblock och oberoende elektronik Upp till sex elmanövrerade hydraulventiler möjliga med fjädring Optimal kapacitet i uppförsbackar och dragkraft i sluttningar Låsbar för precis styrning av redskap och bekväm på- och avmontering av frontmonterade redskap Mindre slitage på traktor och redskap Aktiv fjädring med lövskärare När man beskär löv dämpar fjädringen med tippningskontroll effekterna av ojämn mark på ett tillförlitligt och bra sätt med hjälp av FSC. Det säkerställer också att arbetshöjd och sidolutning förblir konstanta. Föraren kan därför arbeta lugnt och avslappnat eftersom inga ständiga justeringar behöver göras. Angenäm åkkomfort på väg Också vid snabb körning på väg har 200 Vario en hög åkkomfort, även med monterade redskap. Körsäkerheten är mycket hög eftersom allt studsande undviks.

16 30 Teknisk precision på kompakt utrymme En översikt över Fendt 200 Vario. 200 Vario är utrustad med den senaste tekniken, optimalt integrerad i ett kompakt utrymme Framaxel med 58 graders styrvinkel 2. Självreglerande framaxelfjädring hydraulcylindrar med +/- 40 mm fjädringsväg 3. Getingmidjedesign 4. Frontlyft 5. Främre kraftuttag 6. Slutväxlar av planettyp 7. 3,3 l turbo trecylindrig 8. Kylsystem 9. Steglös Vario-transmission 10. Hydraulmotor 11. Hydraulpump 12. Kvävgasackumulator (fjädring) 13. Planetaxel 14. Komforthytt 15. Förarhyttslager 16. Luftfjädrad Fendt komfortstol 17. Variospak för styrning av Vario-transmissionen 18. Fendt-cockpit med multidisplay 19. Takfönster, gångjärnsförsett, med solskyddsgardin 20. Bakre arbetslampor 4 6

17 Tekniska specifikationer Standardutrustning och tillvalsutrustning = standard = tillval Fendt on-line-konfigurator: Här kan du sätta samman din egen skräddarsydda Fendt helt efter dina egna önskemål. Besök Modell Motor V F V F V F P V F P V F P Nominell effekt (kw/hk DIN) ECER24 51/70 51/70 59/80 59/80 67/90 67/90 67/90 73/100 73/100 73/100 81/110 81/110 81/110 Nominell effekt (kw/hk) (EG 97/68) 28/38 28/38 30/41 30/41 32/44 32/44 32/44 34/46 34/46 34/46 36/49 36/49 36/49 Maximal effekt (kw/hk) (EG 97/68) 55/75 55/75 63/85 63/85 70/95 70/95 70/95 77/105 77/105 77/105 85/115 85/115 85/115 Antal cylindrar/kylning 3/vatten 3/vatten 3/vatten 3/vatten 3/vatten 3/vatten 3/vatten 3/vatten 3/vatten 3/vatten 3/vatten 3/vatten 3/vatten Cylinderdiameter/slaglängd (mm) 108/ / / / / / / / / / / / /120 Cylindervolym (cm 3 ) Nominellt motorvarvtal (varv/min) Bränsleförbrukning (g/kwh) Max vridmoment Nm/varv per minut 1600 varv per minut Momentstegring (%) Bränsletank, volym (l) Transmission och kraftuttag Typ Hastighetsområde (framåt/bakåt) Steglös Vario-transmission 0,02 till 40 km/h/0,02 till 25 km/h Topphastighet fyrhjulsdrift (km/h) 2) Bakre PTO med separat koppling standard 540/540E/1000 Tillval 540 / 540E / dr.hj.beroende kraftuttag 1) Frontkraftuttag inkoppl.bart under belastning 1) 540 eller ) Hydraulik Typ Manövrering Elektrohydr. reglering (EHR) med lyftarmsdämpning flytläge, läges-, dragkrafts- och steglös blandningsreglering Hydraulpumpflöde (l/min) Tandempump (35+41); lastavkännande system med hydrostatpump (35+71) 1) Arbetstryck (bar) Ventiler yttre hydr., max. mitt/bak 6/4 6/4 6/4 6/4 6/4 6/4 6/4 6/4 6/4 6/4 6/4 6/4 6/4 Max uttagbar oljevolym (liter) Flödeskontroll hydraulventiler Alla ventiler: 0-40 liter, 3:e ventil med 0-65 liter 1) Max. lyftförmåga, bakre trepunktslyft (dan) Max lyftförmåga, frontlyft (dan) 1) Bromsar Bakre bromsar Fyrhjulsbromssystem för 4WD våt ringkolvsbroms Automatiskt inkopplad 4WD / hydrauliska trumbromsar Elektrisk utrustning Batteri (Ah) 50 Generator 14 V/120 A Vikter och mått Tomvikt med förarhytt (kg) Egenvikt med säkerhetsbåge (kg) Max tillåten totalvikt (kg) Maxbel. draganordning (kg) Totallängd (mm) Totalbredd smal/bred (mm) 1070/ / / / / Hjulbas (mm) Totalhöjd komforthytt (mm) Totalhöjd version med lågt hyttak (mm) Totalhöjd säkerhetsbåge (mm) ) 2) På begäran Hastigheten beror på däcken Modell 200 V 200 F 200 P Motor Vattenkyld turbomotor AGRex extern avgasrecirkulation Integrerad luftfilterförrenare Automatisk köldstart Motorvärmare Transmission och kraftuttag Turbinkopplingsfunktion Farthållare Traktorstyrsystemet TMS inkl automatisk maxeffektreglering Kraftuttag Bak 540/750/1000 varv/min Bak 540 drivhj.beroende 750 varv/min Fram: 540 varv/min eller varv/min Kraftuttagsinkoppling, elektrohydr. förval Utvändiga reglage för bakre kraftuttag Chassi, körsäkerhet Framaxelfjädring med nivåreglering (låsbar) Lyftarmsdämpning, elhydraulisk trepunktslyft Tryckluftssystem 207 V 208 V 209 V 210 V 211 V V 207 V 208 V 209 V 210 V 211 V bred V Däck Min spår Min bredd Fram Bak Fram Bak Bak 7.5L15 280/85R R16 320/85R R /70R / /65R /70R ,0/ /70R R /70R LR /70R /65R /70R R /70R / /70R16 320/85R R /70R /70R /65R /65R16 380/70R /65R L /85R R16 320/85R R /70R / /65R ,0/ R /70R LR /70R /65R /65R16 380/70R /65R Modell 200 V 200 F 200 P Lyft Elhydraulisk reglering av bakre trepunktslyft EHR Svängbar bakre trepunktslyft Mek. regl. av sidosvängning och tiltning Hydr. justering av sidosvängning och tiltning med förbättrad aktivering Snabbkopplingar Brant lyft Frontlyft Fyrhjulsdrift/differentialspärrar Komfortreglage fyrhjulsdrift/ differentialspärrar styrvinkel och hastighetsstyrd Automatisk diffspärr fram Flerskiviga differentialspärrar bak och fram Helt skyddad kardanaxel Hydraulik Hydraulisk tandempump (max 76 l/min) med hydrauloljekylare Lastkännande pump (max 106 l/min) 2 elektr. proportionella ventiler dv flödesreglering flytläge Upp till 6 elektriska proportionella ventiler Fyrvägsspak Impulsuttag för extern redskapsmanövrering Tiltstyrningsindikator, svängbar bakre trepunktslyft 207 F 211 F F 209 P 211 P Modell 200 V 200 F 200 P Förarmiljön Säkerhetsbåge Vario Joystick Ratt, lutningsbar och ställbar i höjdled Självavstängande blinkers Extraljus, fram (integrerade) Komfortstol med luftfjädring Komforthytt Komforthyttsutrustning: Multifunktionsjoystick Öppningsbar fram- / bakruta Takfönster, gångjärnsförsett, med solskyddsgardin Varmvattenvärme med trestegsfläkt Integrerad luftkonditionering Automatisk klimatkontroll Kolfilter Bakre arbetslampor Sidobackspegel med teleskopfunktion Chassi Version med lågt tak Kopplingsplatta för redskap Vikter Uttag för elektr. hastighetssignaler Blinkers fram på taket* * beror på landets föreskrifter Däck Min spår Min bredd Fram Bak Fram Bak Bak 280/70R R R /70R /85R /80R R /70R /85R LR16 380/70R /65R /65R16 380/70R /65R /65R18 420/70R R /65R R /85R /85R /80R18 380/85R R /70R /70R20 420/70R /85R R /65R LR R /70R /65R R /85R /70R P Anm.: Standardutrustning Tillval

18 34 Fendt totalekonomi 35 Gör en bra investering och fortsätt spara Det står helt klart att du får den senaste banbrytande tekniken med en Fendt-traktor. Men det finns så mycket mer i den totala kostnadsbilden för en Fendt Vario: allt från kompetent rådgivning och ett omfattande serviceutbud till den oslagbara värdesäkringen med en Fendt-traktor. Fendt totalekonomi Fendt effektivitet för bästa kostnadseffektivitet per hektar Fendt Komfort för angenäma arbetsförhållanden dag efter dag Fendt Värdebeständighet för ett oslagbart andrahandsvärde Fendt Service för kompetent hjälp och full driftsäkerhet Lantmännen Finans för kundanpassad finansiering och individuella lösningar Fendt Proffsförarutbildning för mycket effektiv Vario-körning Totallönsamhet inkluderad 200 Vario erbjuder en oanad besparingspotential för tid och bränsle. Eftersom enbart bränslekostnaderna utgör ca 60 procent av en traktors totalkostnader, är den höga bränsleeffektiviteten för en Fendt Vario en avgörande faktor för lönsamheten i din investering. Du kan utföra ditt arbete snabbare och mera effektivt med en Vario utan växelsteg. Med tillvalsutrustningen Tractor Management System TMS, som automatiskt kör traktorn vid sitt ekonomiska optimum, stegras körkomforten ytterligare. Värdebeständighet = framtidssäkring plus kvalitet Alla Fendt-kunder vet att det är i slutet av en traktors livslängd som värdet avgörs. Och för en Fendt-ägare är detta en sann glädje, eftersom andrahandsvärdet på en Fendt Vario är oöverträffat. Som trendsättare fortsätter Fendt att ange nya standarder och använda teknik som kommer att vara efterfrågad även i framtiden. Lägg sedan till den höga kvaliteten, som står för driftsäkerhet och lång livslängd. Resultatet är en värdebeständighet som bara Fendt kan erbjuda dig. Ökad frihet för investeringar skräddarsydda finansieringslösningar från Lantmännen Finans och servicepaketlösningar Ett anpassat finansieringspaket med attraktiva villkor och flexibla avbetalningsplaner ger dig möjligheten att anpassa din investering till företagets behov. Med ett Fendt Service-paket har du även dina service- och reparationskostnader under kontroll. Redan när du köper din traktor kan du planera in de föreskrivna servicearbetena baserade på attraktiva, fasta priser med Service-paketet eller det heltäckande ProService-paketet.

19 Ledarna kör Fendt Återförsäljare: AGCO GmbH Fendt-Marketing Marktoberdorf, Tyskland Fendt är ett globalt varumärke som tillhör AGCO. Alla uppgifter beträffande leverans, utseende, prestanda, mått och vikter, bränsleförbrukning och driftskostnader för fordonet överensstämmer med senast tillgängliga information vid tryckningen. Vi förbehåller oss rätten till ändringar. Din Fendt-återförsäljare hjälper dig gärna med uppdaterad information. 200V-VFP/SE/0315/0.5-AZ

200 Vario verkligt mervärde i praktiskt arbete

200 Vario verkligt mervärde i praktiskt arbete Fendt 200 Vario 200 Vario verkligt mervärde i praktiskt arbete Mer än 100 000 steglösa Vario transmissioner finns idag i drift hos lantbrukare och entreprenörer - lönsamheten, effektiviteten och körkomforten

Läs mer

5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw)

5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw) 5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw) 2 5E-serien traktorer inledning Möt den lilla jätten Ägnar du dig åt djurhållning? Driver du en liten vinodling? Den nya

Läs mer

Vägen till nya prestanda. Fendt 700 Vario

Vägen till nya prestanda. Fendt 700 Vario Vägen till nya prestanda Fendt 700 Vario 700 Nya 700 Vario Perfektion när den är som bäst Med nya Fendt 700 Vario lanserar Fendt en kompakt stortraktor som saknar motstycke vad gäller praktiska innovationer.

Läs mer

M6040N/M7040N/M8540N Smalspårig traktor

M6040N/M7040N/M8540N Smalspårig traktor R M M6040N/M7040N/M8540N Smalspårig traktor M40-SERIEN Traktorer i en klass för sig. Den nya M40N-serien är en kombination av effektiva och prisvärda traktorer som är extremt mångsidiga och som passar

Läs mer

A-serien A 72 A 82 A 92

A-serien A 72 A 82 A 92 A-serien A 72 A 82 A 92 SE Innehåll Inbyggd styrka 3 Hytt 4-5 Transmission och kraftöverföring 6 Motor 7 Hydraulik 8-9 Tekniska specifikationer 10 Extrautrustning 11 Valtra service 11 2 Inbyggd styrka

Läs mer

Fendt 411 Vario 120 hk 88 kw Fendt 412 Vario 130 hk 96 kw Fendt 413 Vario 140 hk 103 kw Fendt 414 Vario 150 hk 110 kw Fendt 415 Vario 160 hk 118 kw

Fendt 411 Vario 120 hk 88 kw Fendt 412 Vario 130 hk 96 kw Fendt 413 Vario 140 hk 103 kw Fendt 414 Vario 150 hk 110 kw Fendt 415 Vario 160 hk 118 kw Fendt 400 Vario En kraftfull familj Med 400 Vario, erbjuder Fendt den perfekta allroundtraktorn för gårdar med blandad produktion och djurgårdar. Låg vikt, kompakt och smidig, representerar traktorserien

Läs mer

Fendt 500 Vario t t t

Fendt 500 Vario t t t Fendt 500 Vario Nya Fendt 500 Vario 2 3 Utformad för fulländning 500 Vario sammanför de bästa egenskaperna i en helt ny traktorserie. Måtten från den legendariska 500 Favorit, kombinerade med en prisbelönt

Läs mer

Vario helt enkelt - Logisk och produktiv

Vario helt enkelt - Logisk och produktiv Fendt 300 Vario Vario helt enkelt - Logisk och produktiv I många år har 300 serien varit en symbol för tillförlitlighet, ekonomi och värdebeständighet. Modellen 309 har år efter år varit den mest sålda

Läs mer

Fendt 800 Vario den kompakta stortraktorn

Fendt 800 Vario den kompakta stortraktorn Fendt 800 Vario Fendt 800 Vario den kompakta stortraktorn Fendt 818/820 har blivit de mest sålda kompakta stortraktorerna i Europa sedan de introducerades. Prestandan för en stortraktor har på ett genialiskt

Läs mer

LÅG BAKRE RAM Tack vare den låga bakre ramen är sikten bakåt bra och konstruktionen gör det möjligt att koppla redskapen även ovanför motorhuven.

LÅG BAKRE RAM Tack vare den låga bakre ramen är sikten bakåt bra och konstruktionen gör det möjligt att koppla redskapen även ovanför motorhuven. HYDRAULIK Willeredskapsbärare är som standard utrustade med ett mångsidigt hydraulsystem. Det gör det möjligt att använda ett mycket brett sortiment av olika redskap. MIDJESTYRNING Tack vare att maskinerna

Läs mer

DÄr arbete och nöje möts.

DÄr arbete och nöje möts. 2210 Där arbete och nöje möts. Mechron 2210 MECHRON 2210 Oavsett om du behöver en arbetshäst på gården eller en väg i skogen tar KIOTI MECHRON 4X4 arbetsfordon hand om jobbet åt dig. Fordonet är utrustat

Läs mer

1880 Hoftrac. Tekniska data. Motordata. Elektromotor Batterie Standard Batterie Optional. 1880 FSD 1880 Hytt

1880 Hoftrac. Tekniska data. Motordata. Elektromotor Batterie Standard Batterie Optional. 1880 FSD 1880 Hytt Tekniska data 1880 FSD 1880 Hytt Motordata Tillverkare Perkins Perkins Motortyp 404D-22 404D-22 Cylinderantal 4 4 Effekt (max.) kw (HP) 36,3 (50*) 36,3 (50*) vid (max.) varv/min 2.800 2.800 Cylindervolym

Läs mer

3080 Hjullastare. Tekniska data. Motordata. Cylinderantal 4. www.weidemann.de 24.04.2015 Sida: 1 / 8

3080 Hjullastare. Tekniska data. Motordata. Cylinderantal 4. www.weidemann.de 24.04.2015 Sida: 1 / 8 3080 Tekniska data Motordata Tillverkare Deutz Motortyp TCD 2,9 L4 Cylinderantal 4 Effekt (max.) 55,4 (75*) kw (HP) vid (max.) 2,3 varv/min Cylindervolym 2,9 cm³ Kylning Vatten/laddluft www.weidemann.de

Läs mer

STRÄNGLÄGGARE. fella.eu. Strängläggare med en rotor. Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera

STRÄNGLÄGGARE. fella.eu. Strängläggare med en rotor. Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera STRÄNGLÄGGARE Strängläggare med en rotor Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera fella.eu 2 FÖRSTKLASSIG SKÖRD I mer än 90 år har FELLA varit likställt med innovativ teknik, enastående

Läs mer

VI VET HUR DIN VARDAG SER UT

VI VET HUR DIN VARDAG SER UT VI VET HUR DIN VARDAG SER UT I städer eller i miljöer med mycket trafik uppstår arbetssituationer där utrymmet är begränsat och tempot högt. Att snabbt och säkert kunna förflytta sig inom och mellan arbetsplatserna

Läs mer

Fendt Produktprogram 2007

Fendt Produktprogram 2007 Fendt Produktprogram 2007 Fendt Produktprogram 2007 Traktorteknologi för alla behov Fendt erbjuder traktorer för alla användningsområden med effekter från 65 till 360 hk. Alla modellserier har den senaste

Läs mer

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dubbelsträngläggare för sido- och mittsträng 97+027.13.0813 Dubbelsträngläggare för varje användning PÖTTINGER har nu ett brett utbud av nya dubbelsträngläggare för sido- och mittsträngar.

Läs mer

Profihopper. Profihopper

Profihopper. Profihopper Profihopper Arbetsområden Den UNIKA Profihoppern Vårdar alla dina grönytor! Parker Kyrkogårdar Golfbanor Bostadsområden Grönytor Idrottsplatser Campingplatser Naturskyddsområden Innehåll Arbetsområden

Läs mer

Bale Wrapper Specialists. Tanco Rundbalsinplastare

Bale Wrapper Specialists. Tanco Rundbalsinplastare Bale Wrapper Specialists Tanco Rundbalsinplastare Tanco Rundbalsinplastare För maskinstationer och lantbrukare runt om i världen är Tanco valet när det gäller rundbalsinplastare. Med över 20 års erfarenhet

Läs mer

Fendt 200 Vario 207 208 209 210 211

Fendt 200 Vario 207 208 209 210 211 Fendt 200 Vario 207 208 209 210 211 Fendt 200 Vario 2 3 Stark i drift 200 Vario övertygar hela vägen i segmentet kompakta standardtraktorer. Upplev den oöverträffade Fendt Vario teknologin, som nu också

Läs mer

ZAXIS-2-serien HYDRAULISK GRÄVMASKIN. Modell: ZX10U-2 Märkeffekt hos motor: 9,5 kw (12,8 HP) Arbetsvikt: 1 110 kg Djupskopa: 0,022 m 3

ZAXIS-2-serien HYDRAULISK GRÄVMASKIN. Modell: ZX10U-2 Märkeffekt hos motor: 9,5 kw (12,8 HP) Arbetsvikt: 1 110 kg Djupskopa: 0,022 m 3 ZAXIS-2-serien HYDRAULISK GRÄVMASKIN Modell: ZX10U-2 Märkeffekt hos motor: 9,5 kw (12,8 HP) Arbetsvikt: 1 110 kg Djupskopa: 0,022 m 3 Mångsidig grävmaskin med anpassningsbar bredd för effektiv användning

Läs mer

PROFIPRO PROFI 50 HARVESTER

PROFIPRO PROFI 50 HARVESTER PROFIPRO PROFI 50 HARVESTER PROFI 50 Effektiv Profi 50 är en skogsmaskin som lämpar sig för varierande terränger. Skogsmaskinen går på ett obehindrat och skonsamt sätt även på mjuka marker. Tack vare en

Läs mer

Säkerheten är viktig vid arbete med kabel. Dels för maskinföraren men också för eventuella personer som jobbar i närheten av maskinen.

Säkerheten är viktig vid arbete med kabel. Dels för maskinföraren men också för eventuella personer som jobbar i närheten av maskinen. Ombyggnad av elledning. Arbetet innebär resning av nya stolpar, montering av ledning med hjälp av lift samt nedmontering av gamla stolpar. VI VET HUR DIN VARDAG SER UT Linjearbete och kabelplöjning innebär

Läs mer

McCormick X60 (T3): teknik när den är som bäst

McCormick X60 (T3): teknik när den är som bäst X6020-30-40-50 (T3) McCormick X60 (T3): teknik när den är som bäst Power Management systemet har utvecklats för att vid behov automatiskt höja motorns vridmoment och effekt upp till 121 hk vid kraftuttagsarbete

Läs mer

Atlet Balance Eldrivna motviktstruckar ET EF EH 1,25 3 ton

Atlet Balance Eldrivna motviktstruckar ET EF EH 1,25 3 ton Atlet Balance Eldrivna motviktstruckar ET EF EH 1,25 3 ton 3 modeller. Harmoniskt samarbete. Säkra din verksamhet från beställning till leverans med Atlet Balance eldrivna motviktstruckar Atlet Balance

Läs mer

PROFESSIONELL PÅLITLIGHET

PROFESSIONELL PÅLITLIGHET EN SE PROFESSIONELL PÅLITLIGHET Trima Compact TM TRIMAS LASTARSERIE FÖR KOMPAKTTRAKTORER C 4C 6C 8C REJÄLA, SÄKRA TRIMA. Hög produktivitet och suverän ergonomi varje dag, år ut och år in det är vad Trimas

Läs mer

Skördare 1070E/1170E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS

Skördare 1070E/1170E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS Skördare 1070E/1170E PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTIO VOLUTION ON John Deeres nya skördare 1070E och 1170 E är både smidiga och högpresterande,

Läs mer

Skyddsbåge HYTT

Skyddsbåge HYTT GM 40-45-50-55 (T3) Skyddsbåge HYTT McCormick GM (T3) liten och kompakt genomtänkt och mångsidig g Den nya generationen Yanmar 3- och 4-cylindriga motorer ger hög prestanda, förbättrad bränsleeffektivitet,

Läs mer

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 Instrumentpanel Lätt åtkomliga funktioner Översiktlig instrumentpanel Olycka, cruise & PTO kontakter powerstyrning Hydraulisk power styrning ger optimal

Läs mer

Suverän offroad prestanda Lång fjädringsväg Hög markfrigång Övre A-armar smidda i aluminium Låg vikt Lättmanövrerad Utmärkt balans och stabilitet

Suverän offroad prestanda Lång fjädringsväg Hög markfrigång Övre A-armar smidda i aluminium Låg vikt Lättmanövrerad Utmärkt balans och stabilitet FUN TO RIDE I kommer innovationen från vår passion att göra ATV-körandet bekvämt och roligt. Vi har byggt den mest innovativa ATV som du kommer att njuta av att åka på. Framtidens ATV har blivit utrustad,

Läs mer

M M6060/M7060 JAPANSK KVALITET FÖR SVENSKA FÖRHÅLLANDEN

M M6060/M7060 JAPANSK KVALITET FÖR SVENSKA FÖRHÅLLANDEN R M M6060/M7060 Med M6060/M7060 får du maximal prestanda, god kvalitet och hög körkomfort. Traktorerna uppfyller de senaste utsläppskraven Euro Stage IIIB. JAPANSK KVALITET FÖR SVENSKA FÖRHÅLLANDEN NYA

Läs mer

Burna slåtterkrossar. GXS GXS P GXS Triple GXF

Burna slåtterkrossar. GXS GXS P GXS Triple GXF Burna slåtterkrossar GXS GXS P GXS Triple GXF Rotorbalk GXS GXS-slåtterkrossarna är utrustade med den unika JF-rotorbalken med slät undersida som utmärker sig genom: Top Service Helt slät undersida Låg

Läs mer

AR 95. 7900 kg. 85 kw (115,5Hk) 1,4-1,6 m 3. Operativ vikt: Motoreffekt: Skopkapacitet:

AR 95. 7900 kg. 85 kw (115,5Hk) 1,4-1,6 m 3. Operativ vikt: Motoreffekt: Skopkapacitet: AR 95 Operativ vikt: 7900 kg Motoreffekt: 85 kw (115,5Hk) : 1,4-1,6 m 3 AR 95 Litet e. Stor effekt. ATLAS Weyhausen hjullastare är mer än summan av dess komponenter. De är äkta passion för teknik med Made

Läs mer

Skördare 1270E/1470E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS

Skördare 1270E/1470E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS Skördare 1270E/1470E PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTIO VOLUTION ON Den avancerade tekniken i John Deeres E-serieskördare ger en mycket hög

Läs mer

LOGSET TH skördaraggregat

LOGSET TH skördaraggregat LOGSET TH skördaraggregat 2 Effektivitet utan kompromisser TH75 kan utrustas med en barkningssats för eukalyptusträd. Den synkroniserade matarkretsen, de parallellstyrda kvistningsknivarna och matarhjulen

Läs mer

ATV Arbetsmodeller 2008 / 2009

ATV Arbetsmodeller 2008 / 2009 ATV Arbetsmodeller 2008 / 2009 Tekniska data Tekniska data Grizzly 700 Motortyp Insugsystem Cylindervolym Smörjsystem Tändsystem Startsystem Bränsletank Oljevolym Växellåda Transmission Slut transmission

Läs mer

Sätt fart. Lita på hållbarheten

Sätt fart. Lita på hållbarheten Groundsmaster 580-D Sätt fart Groundsmaster 580-D Klippbredd på 4,88 m 59,6 kw (80 hk) motor Toro Traction Plus drivsystem Kan svänga 180 utan att lämna något gräs oklippt Toro ACE diagnossystem Då produktiviteten

Läs mer

VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG HP 19,5-46 MF 1500 Kompakttraktorer för park- och grönytesskötsel Kompakttraktorer för park- och grönytesskötsel Brett specifikationsutbud för maximal mångsidighet VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET

Läs mer

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Potatissättare i GL B-serien Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Utformad för växande framgång: GL B-serien Perfekt för potatisodling med kvalitet: när den -radiga potatissättaren

Läs mer

Dyna Produktinformation

Dyna Produktinformation Dyna Produktinformation www.toyota.se DYNA SVARET PÅ DINA LOGISTISKA UTMANINGAR Toyota Dyna är den flexibla och kostnadseffektiva lösningen på dina transportbehov. Den förenar låga driftkostnader och hög

Läs mer

VOLVO GRÄVMASKINER EC140/EC290 EC360/EC460

VOLVO GRÄVMASKINER EC140/EC290 EC360/EC460 VOLVO GRÄVMASKINER EC140/EC290 EC360/EC460 Kraftfull Tillförlitlig Bevisat höga prestanda Komfort och säkerhet Volvos grävmaskiner är konstruerade för en världsomspännande marknad. Den avancerade teknologi

Läs mer

VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT variomatic skridar

VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT variomatic skridar VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT variomatic skridar VOLVO VARIOMATIC SKRIDAR. ASFALTLÄGGARENS SJÄL. Skriden är asfaltläggarens viktigaste del, och har avgörande betydelse för beläggningskvaliteten. Volvo Variomatic

Läs mer

Bränsleoptimerade dragbilar från Scania

Bränsleoptimerade dragbilar från Scania PRESS info P09904SE / Per-Erik Nordström 17 september 2009 Bränsleoptimerade dragbilar från Scania I samband med lanseringen av nya R-serien introducerar Scania nya dragbilar som skräddarsytts för europeisk

Läs mer

SIDA 4-5 SIDA 6-7 SIDA 4-5 3 ÅRS GARANTI

SIDA 4-5 SIDA 6-7 SIDA 4-5 3 ÅRS GARANTI 1 3 ÅRS GARANTI FYRHJULINGAR FÖR ALL 520 STEEL, CLASSIC, LIMITED 4X4 Goes 520 är redan en klassiker faktiskt. Därför har vi valt att kalla den för det den är, Classic. 520 är känd som en driftssäker arbetshäst

Läs mer

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion Rapide Siwa Finsnittvagnar Ensilagevagnar foderproduktion Schuitemaker Machines BV etablerades 1919 som tillverkare av maskiner för lantbruk och industri. Tack vare många års erfarenhet har Schuitemaker

Läs mer

Groundsmaster 4000-D/4100-D. Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET. www.toro.com

Groundsmaster 4000-D/4100-D. Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET. www.toro.com Groundsmaster 4000-D/4100-D Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET www.toro.com Groundsmaster 4000-D/4100-D Innovativa tekniska lösningar och funktioner gör det här till den

Läs mer

INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG 69-100 HK MF3600 Mångsidiga traktorer för specialområden A-, V-, S-, F- och GE-versioner VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG Specialtraktorer i MF 3600-serien Mer

Läs mer

Kraftfull, stabil OCH. ergonomi

Kraftfull, stabil OCH. ergonomi Kraftfull, stabil OCH ergonomi PONSSE ergo PRODUKTIVITET, EKONOMI OCH ERGONOMI I ETT PAKET PONSSE Ergo är en mångsidig skördare för olika förhållanden och finns både som sex- och åttahjuling. Den kraftfulla

Läs mer

MK MKM KE 800 KE 700 KSF InFlex

MK MKM KE 800 KE 700 KSF InFlex MK MKM KE 800 KE 700 KSF InFlex Användarvänliga kvalitetsprodukter för professionella storkök Driftsäkerhet, ergonomi, hygien Index InFlex 4-5 KE 800 6-7 KE 700 8-9 MK och MKM 10-11 KSF 12-13 Tekniska

Läs mer

AL275 AL350 AL440 KOMPAKTA HJULLASTARE. AL275 AL350 AL440 Tjänstevikt 3900 kg 4800 kg 5700 kg. 61,2 kw (82,1 Hk) 45,1 kw (60,5 Hk) 35,9 kw (48,1 Hk)

AL275 AL350 AL440 KOMPAKTA HJULLASTARE. AL275 AL350 AL440 Tjänstevikt 3900 kg 4800 kg 5700 kg. 61,2 kw (82,1 Hk) 45,1 kw (60,5 Hk) 35,9 kw (48,1 Hk) AL275 AL350 AL440 AL275 AL350 AL440 Tjänstevikt 3900 kg 4800 kg 5700 kg Motoreffekt 35,9 kw (48,1 Hk) 45,1 kw (60,5 Hk) 61,2 kw (82,1 Hk) Skopkapacitet 0,65-1,00 m 3 0,80-1,20 m 3 1,00-1,55 m 3 KOMPAKTA

Läs mer

WM Evolution II Bensin/Diesel/Elektrisk

WM Evolution II Bensin/Diesel/Elektrisk WM Evolution II Bensin/Diesel/Elektrisk WM Evolution II Bensin Tekniska uppgifter Motor FORD SOHC 640 V6 4.009 cm 3 Förbättrade köregenskaper genom Reviderad styrgeometri Ökad spårbredd Optimerad viktfördelning

Läs mer

Parallel - o - Matic

Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic Vid konstruktionen av den nya helt hydrauliska frontlastaren POM-VX, speciellt fokus låg på en stabil konstruktion, god sikt och ergonomisk hantering. Årtionden

Läs mer

Wille - en stark finne

Wille - en stark finne Willes Fyra Årstider SVE 10/2009 Wille - en stark finne Vilakone Oy är den ledande tillverkaren av redskapsbärare och redskap i Norden. Utvecklingen av Wille-redskapsbärare startade på 1970-talet och dagens

Läs mer

TELESKOPLASTARE FRÅN MASSEY FERGUSON. MF 9205, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 75-122 HPMF

TELESKOPLASTARE FRÅN MASSEY FERGUSON. MF 9205, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 75-122 HPMF TELESKOPLASTARE MF 9, MF 9 Xtra, MF 9 Xtra, MF 9S Xtra - HPMF FRÅN MASSEY FERGUSON Funktioner för alla behov Ett stort urval redskap som krävs för alla jobb Hydrauliska snabbkopplingar för snabbt, effektivt

Läs mer

JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter

JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter PRODUKTBROSCHYR LOGLIFT 118S EN ARBETSHÄST PÅ 12 tonmeter Denna kran för hantering av kortvirke finns tillgänglig i flera olika räckvidder från 7,9 upp till 10,1 meter.

Läs mer

85-105 HKMF FRÅN MASSEY FERGUSON

85-105 HKMF FRÅN MASSEY FERGUSON 5600 85-105 HKMF 02 03 Innehåll 04 En global framgångssaga 06 Konstruerad av oss, skapad för dig 09 Byggd speciellt med tanke på föraren 11 Ren kraft och prestanda 12 En ny kraftgeneration 14 Underhållsfri

Läs mer

Trappklättrare för rullstolar. Ett kraftfullt, säkert och bekvämt sätt att ta dig upp och ner för trappor. www.aat-online.de

Trappklättrare för rullstolar. Ett kraftfullt, säkert och bekvämt sätt att ta dig upp och ner för trappor. www.aat-online.de Trappklättrare för rullstolar Ett kraftfullt, säkert och bekvämt sätt att ta dig upp och ner för trappor www.aat-online.de Trappor utgör ett problem i vardagen för många människor. Oavsett om man ska till

Läs mer

AIR COMPRESSORS ROLLAIR

AIR COMPRESSORS ROLLAIR AIR COMPRESSORS ROLLAIR 380-430 - 480 RLR 380-430-480: Tillförlitlighet och effektivitet Under många år har Worthington Creyssensac utvecklat nya produkter och förbättrat deras konstruktion och prestanda

Läs mer

Markfrigång under differentialen Markfrigång under förarhytten. Längd utan aggregat

Markfrigång under differentialen Markfrigång under förarhytten. Längd utan aggregat Sida 1 av 6 Copyright 2000-2011 Bobcat Europe 2200D Nyttofordon 2352 11001 2352 99999 24/08/2005 Mått Markfrigång under differentialen Markfrigång under förarhytten Höjd Längd utan aggregat Hjulbas Lastflakets

Läs mer

P R E S S M E D D E L A N D E

P R E S S M E D D E L A N D E Massor av nyheter! KABE Husvagn 2012 Raden av nyheter till modellåret 2012 skulle kunna göras nästan hur lång som helst. Utvecklingsavdelningen i Tenhult har verkligen inte legat på latsidan, det sista

Läs mer

(T3) C-MAX

(T3) C-MAX 80-90-100-110 (T3) C-MAX C-MAX (T3), så effektivt så enkelt, McCormick C-Max (T3) är modellserien som erbjuder ett nytt alternativ av ekonomisk funktionalitet i McCormicks modellprogram. Med effektområde

Läs mer

P-seriens kompakta hyttmått ger extra utrymme för påbyggnad och särskilt enkelt insteg. Finns med upp till 440 hk och 2300 Nm.

P-seriens kompakta hyttmått ger extra utrymme för påbyggnad och särskilt enkelt insteg. Finns med upp till 440 hk och 2300 Nm. PRESS info P13102SE / Per-Erik Nordström 29 jan 2013 Scania har marknadens bredaste utbud av tunga lastbilar Tack vare Scanias moduluppbyggda produktsystem kan kunderna välja bland miljontals specifikationer

Läs mer

JCB micro- mini-midi grävmaskiner. Viktklasser 0,9-8 ton

JCB micro- mini-midi grävmaskiner. Viktklasser 0,9-8 ton JCB micro- mini-midi grävmaskiner Viktklasser 0,9-8 ton Micro mini och midigrävmaskiner MICRO 8008 8016 8018 Arbetsvikt (ton) 0,95 Effekt (kw) 9,5 Grävdjup (m) 1,7 Arbetsvikt (ton)) 1,59 Effekt (kw) 14,2

Läs mer

PRESS info. Scania breddar utbudet av anläggningsfordon ytterligare. P11906SE / Per-Erik Nordström 16 sep 2011

PRESS info. Scania breddar utbudet av anläggningsfordon ytterligare. P11906SE / Per-Erik Nordström 16 sep 2011 PRESS info P11906SE / Per-Erik Nordström 16 sep 2011 Scania breddar utbudet av anläggningsfordon ytterligare Scania fortsätter att bredda sitt utbud av bygg- och anläggningsfordon för att möta nya tillämpningar

Läs mer

Fendt 700 Vario mellanklassens egen klass

Fendt 700 Vario mellanklassens egen klass Fendt 700 Vario Fendt 700 Vario mellanklassens egen klass Ända sedan den introducerades 1998, har Fendt 700 Vario varit den mest sålda traktorn med steglös drivning. När den nu kommer i sin tredje generation,

Läs mer

ETT STABILT OCH ERGONOMISKT KRAFTPAKET PONSSE ERGO

ETT STABILT OCH ERGONOMISKT KRAFTPAKET PONSSE ERGO ETT STABILT OCH ERGONOMISKT KRAFTPAKET PONSSE ERGO PRODUKTIVITET, EKONOMI OCH ERGONOMI I ET PAKET Mångsidiga och kraftfulla PONSSE Ergo har genomgått en omfattande uppgradering. Ännu mer produktiva, komfortabla

Läs mer

Svensktillverkade skogsvagnar och kranar från MOWI

Svensktillverkade skogsvagnar och kranar från MOWI Svensktillverkade skogsvagnar och kranar från MOWI 1 Teknik i framkant under 30 år Mowikranen har egenskaper som ingen annan skogskran har Din - det finns ju bara ett original. bäste Tillsammans med Mowis

Läs mer

ELHO Slåtterkrossar och slåttermaskiner

ELHO Slåtterkrossar och slåttermaskiner ELHO Slåtterkrossar och slåttermaskiner www.elho.fi ELHO slåtterkrossar för framtidens lantbruk ELHO producerar ett stort urval slåtterkrossar av olika typer och storlekar. I nästan alla modeller finns

Läs mer

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården Bad Boy MTV Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården 5 starka skäl för Bad Boy Marknadens starkaste stål i svetsad konstruktion 4-punkts fjädring och stelbakaxel Rå motorstyrka el eller bensin Körkomfort

Läs mer

Fendt 800 Vario - den kompakta stortraktorn

Fendt 800 Vario - den kompakta stortraktorn Fendt 800 Vario Fendt 800 Vario - den kompakta stortraktorn Sedan den introducerades, har Fendt 818 Vario utvecklats till den mest sålda kompakta stortraktorn i Europa. Prestandan för en stortraktor har

Läs mer

FRÅN MASSEY FERGUSON 120-160 HKMF

FRÅN MASSEY FERGUSON 120-160 HKMF 6600 120-160 HKMF Skanna mig! http://www.facebook.com/masseyfergusonglobal twitter.com/agcocorp http://www.youtube.com/masseyfergusonvideo blog.agcocorp.com är ett världstäckande varumärke från AGCO Corporation

Läs mer

Gaspanna ecocompact. Stående enhet med kondenserande gaspanna. ecocompact VSC 126/2 C VSC 196/2 C VSC 246/2 C

Gaspanna ecocompact. Stående enhet med kondenserande gaspanna. ecocompact VSC 126/2 C VSC 196/2 C VSC 246/2 C Gaspanna ecocompact Stående enhet med kondenserande gaspanna ecocompact VSC 126/2 C VSC 196/2 C VSC 246/2 C Nya tider... varma idéer till framtidssäkrad Idéer för intelligent bostadskomfort Vaillant har

Läs mer

Växellåda, hytt och manövrering avgjorde.

Växellåda, hytt och manövrering avgjorde. 700 Växellåda, hytt och manövrering avgjorde. Populär nykomling Fendt fortsätter att utveckla sina traktorer. Efter de premierade modellerna i 800- och 900-serien (226 396 hk) har turen nu kommit till

Läs mer

Foh Överhäng fram Roh Överhäng bak 1 283 1 583 LT Totallängd (1) 4 183 4 983 R1 R2. Kant till kant 5 920 6 730 CW Hytt, bredd MW Totalbredd

Foh Överhäng fram Roh Överhäng bak 1 283 1 583 LT Totallängd (1) 4 183 4 983 R1 R2. Kant till kant 5 920 6 730 CW Hytt, bredd MW Totalbredd CABSTAR 35.14 Totalvikt: 3.500 Kg. 136 hk Specifikationer M C G. C. A B Underrun protection bar 140 Foh B 109 PÅBGGNAD SKISS DIMENSIONER (mm) 35.14 MB 2 900 3 400 Foh Överhäng fram 1 062 Överhäng bak 1

Läs mer

308E CR SB. Hydraulisk minigrävmaskin med svängbom. Motor Motormodell Nettoeffekt (ISO 9249) 48,5 kw 65 hp

308E CR SB. Hydraulisk minigrävmaskin med svängbom. Motor Motormodell Nettoeffekt (ISO 9249) 48,5 kw 65 hp 308E CR SB Hydraulisk minigrävmaskin med svängbom Motor Motormodell Cat C3.3B Nettoeffekt (ISO 9249) 48,5 kw 65 hp Vikter Arbetsvikt med hytt 8 333 kg 18 371 lb Driftspecifikationer Maximalt grävdjup 4

Läs mer

C 250/C 270 Den nya 110-cm-klassen

C 250/C 270 Den nya 110-cm-klassen C 50/C 70 Den nya 110cmklassen Mot nya dimensioner Den nya Cserien från Holder erbjuder hög effekt i kompakt form. Den helt nykonstruerade midjestyrda arbetsmaskinen är utrustad med alla Holderfördelar

Läs mer

Kraftuttag 9. Innehåll

Kraftuttag 9. Innehåll Innehåll KRAFTUTTAG Kraftuttagsmöjligheter Växellådsdrivna kraftuttag Kopplingsoberoende kraftuttag Motorkraftuttag Kraftuttag - Automatväxellåda 5 KRAFTUTTAG - PÅBYGGNAD 6 KRAN BAKOM HYTT 7 Bakmonterad

Läs mer

Baler Range. Det professionella alternativet

Baler Range. Det professionella alternativet Baler Range Det professionella alternativet Press- serie utvecklad utifrån kraven från dagens lantbrukare och maskinstationer Maskinen är konstruerad och byggd för lång livslängd med tester från områden

Läs mer

Volvo FE Hybrid. Förstavalet inom miljöanpassad distribution och renhållning

Volvo FE Hybrid. Förstavalet inom miljöanpassad distribution och renhållning Volvo FE Hybrid Förstavalet inom miljöanpassad distribution och renhållning En ren och lönsam framtidslösning Volvo Lastvagnar har över tjugo års erfarenhet av hybridteknologi. Redan 1985 presenterades

Läs mer

DEUTZ-FAHR 6120.4-6130.4-6140.4-6140 6150.4-6160.4-6150 - 6160 6180-6190 - 6210 Agrotron 6 SERIEN

DEUTZ-FAHR 6120.4-6130.4-6140.4-6140 6150.4-6160.4-6150 - 6160 6180-6190 - 6210 Agrotron 6 SERIEN DEUTZ-FAHR 6120.4-6130.4-6140.4-6140 6150.4-6160.4-6150 - 6160 6180-6190 - 6210 Agrotron 6 SERIEN 02-03 MODELLURVAL 4 ELLER 6 CYLINDRAR FÖR ATT TILLGODOSE ALLA TÄNKBARA BEHOV PRESTANDA MED INTELLIGENT

Läs mer

EXAKTKOMBI JC XL ORIGINALET FRÅN TUME.

EXAKTKOMBI JC XL ORIGINALET FRÅN TUME. EXAKTKOMBI JC EXAKTKOMBI JC XL ORIGINALET FRÅN TUME. Kombisåmaskinernas vägvisare. Tume var den första tillverkaren som lanserade en kombisåmaskin utrustad med en hjulsektion bakom maskinen. Maskinen blev

Läs mer

Tekniska data R25Z-9A

Tekniska data R25Z-9A Tekniska data R25Z-9A MOTOR MODELL MITSUBISHI S3L2 Vattenkyld 4-takts dieselmotor. 3 cylindrar i rad Nominell svänghjuls effekt SAE J1995 (brutto) 24,7 hk ( 18,4 kw) / 2300 rpm J1349 (netto) 23,1 hk (

Läs mer

69-102. Mångsidiga universaltraktorer VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

69-102. Mångsidiga universaltraktorer VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG MF3600 HP 3600 69-102 Mångsidiga universaltraktorer VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG MF 3600-serien: Smidig, kraftfull och mångsidig MF 3600-serien består av

Läs mer

SANDSPRIDARE. för effektiv halkbekämpning

SANDSPRIDARE. för effektiv halkbekämpning SANDSPRIDARE för effektiv halkbekämpning OPTIMAL Svensk kvalitet! OPTIMALA Flera arbetsområden OPTIMAL sandspridare är ett lättmanövrerat redskap för spridning av sand, salt och stenfl is. De passar även

Läs mer

ProCore 648 pc_648_s.indd 1 5/30/06 7:54:33 AM

ProCore 648 pc_648_s.indd 1 5/30/06 7:54:33 AM ProCore 648 pc_648_s.indd 1 5/30/06 7:54:33 AM Ligg steget före. ProCore 648 Innovativ placering av hjulen Effektiv luftning Hög produktivitet Djup luftning av hög kvalitet TrueCore markföljningssystem

Läs mer

ZERO TURN GRÄSKLIPPARE

ZERO TURN GRÄSKLIPPARE ZERO TURN GRÄSKLIPPARE 015 MODERN FJÄDRINGSTEKNIK Ferris IS fjädringssytem ger ökad arbetskomfort och arbetshastighet. Vibrationer kan skada din kropp Om ni utsätts för mycket vibrationer, kan det medföra

Läs mer

NYHET! Scrubmaster B75 R Kompakt åkbar skurmaskin. För en bekväm rengöring av trånga utrymmen

NYHET! Scrubmaster B75 R Kompakt åkbar skurmaskin. För en bekväm rengöring av trånga utrymmen NYHET! Scrubmaster B75 R Kompakt åkbar skurmaskin För en bekväm rengöring av trånga utrymmen 1 Effektiv och användarvänlig Kostnadseffektivitet möter ergonomi Ergonomisk & bekväm Förarplatsen har designats

Läs mer

36V. Batteridrivna Verktyg LITHIUM-ION

36V. Batteridrivna Verktyg LITHIUM-ION Batteridrivna Verktyg PowerNow Litium-jon Batteripaket, Gräsklippare, Motorsåg, Batteridriven Lövblås, Grästrimmer, Stångsåg, Häcksax, Portabel Strålkastare, Snabbladdare, Batteriladdare OregonCordless.com

Läs mer

VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG

VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG MF4400 Mångsidiga universaltraktorer 3 modeller: 74, 88 och 101 hk HK 4400 74-101 VISION INNOVATION LEDARSKAP KVALITET PÅLITLIGHET SUPPORT STOLTHET ENGAGEMANG Robust enkelhet för kostnadseffektiv produktivitet

Läs mer

Fendt 300 Vario t t t t

Fendt 300 Vario t t t t Fendt 300 Vario 2 Den nya Fendt 300 Vario 3 300 Vario. Originalet. Fendt 300 Vario har varit mycket populär i årtionden tack vare sin höga kvalitet, sin pålitlighet och sin ekonomi. Dess användarvänlighet

Läs mer

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE

NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE. TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE TransPro 5080 - Summan av dina behov PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE DEN NYA GENERATIONEN REDSKAPSBÄRARE Kraft i överflöd Som Belos tidigare maskiner är denna redskapsbärare

Läs mer

AP Gyllevogne. Gödselvagnar Slangbommar Nedmyllare

AP Gyllevogne. Gödselvagnar Slangbommar Nedmyllare AP Gyllevogne Gödselvagnar Slangbommar Nedmyllare Tillverkas i Danmark Kvalitet för den professionella användaren Våra gödselvagnar används av maskinstationer, entreprenörer och lantbrukare med höga krav

Läs mer

Den traditionella spisen

Den traditionella spisen MK och MKM Den traditionella spisen Serien tillåter kombination av olika typer av kokplattor. Mycket robust spis Stor och flexibel kapacitet tack vare stor, slät kokyta Lång livslängd Stativ helt i rostfritt

Läs mer

Artikelnummer 803316 Senast ändrad 130412 Giltig från 070601 REAL 9000 PLUS VUXEN. skräddarsydda arbetsstolar

Artikelnummer 803316 Senast ändrad 130412 Giltig från 070601 REAL 9000 PLUS VUXEN. skräddarsydda arbetsstolar Artikelnummer 803316 Senast ändrad 130412 Giltig från 070601 REAL 9000 PLUS VUXEN skräddarsydda arbetsstolar REAL 9000 PLUS REAL 9000 PLUS EL ETT modulsystem fyra basmodeller En modern arbets-/specialstol

Läs mer

Vedmaskiner fra Per Wikstrand AB i Sverige

Vedmaskiner fra Per Wikstrand AB i Sverige Vedmaskiner fra Per Wikstrand AB i Sverige Sagutstyr AS Spara ryggen och kapa veden med säkraste vedkapen Rättvikskapen är en vedkap av balanstyp med rullbord. Det som främst skiljer Rättvikskapen från

Läs mer

KOMPLETT VAGNSPROGRAM Designade av nordiska lantbrukare

KOMPLETT VAGNSPROGRAM Designade av nordiska lantbrukare KOMPLETT VAGNSPROGRAM Designade av nordiska lantbrukare DESIGNADE AV NORDISKA LANTBRUKARE KONSTANT UTVECKLING AV VAGNARNA MI tippvagnsprogram består i dag av 5 serier av tippvagnar med lastkapacitet på

Läs mer

Ett måste för golfbanan

Ett måste för golfbanan Reelmaster 3100-D Ett måste för golfbanan Reelmaster 3100-D 16 kw (21,5 hk) Kubota - dieselmotor Det exklusiva klippsystemet Sidewinder 183 cm eller 216 cm klippbredd Series/Parallel -3-hjulsdrift När

Läs mer

MAXIMAL VALFRIHET FÖR FLERFACKS FORDON

MAXIMAL VALFRIHET FÖR FLERFACKS FORDON DUBBLA FACK MAXIMAL VALFRIHET FÖR FLERFACKS FORDON DUBBLA FACK Det finns många starka skäl att välja Geesinknorba baklastare: hög tillförlitlig vägprestanda, ökad effektivitet, leverans av de värden ni

Läs mer

REJÄLT MED STYRKA I KOMPAKT FORMAT. TransPro Drivs av kraftfull miljömotor PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE

REJÄLT MED STYRKA I KOMPAKT FORMAT. TransPro Drivs av kraftfull miljömotor PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE REJÄLT MED STYRKA I KOMPAKT FORMAT TransPro 70100 - Drivs av kraftfull miljömotor PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE PROFESSIONAL REDSKAPSBÄRARE TRANSPRO 70100 TRANSPRO 70100 - SPRÄCKER DRÖMGRÄNSEN! För ett par

Läs mer

MAXIMAL VALFRIHET FÖR FLERFACKS FORDON

MAXIMAL VALFRIHET FÖR FLERFACKS FORDON DuBBLA fack MAXIMAL VALFRIHET FÖR FLERFACKS FORDON DuBBLA fack det finns många starka skäl att välja geesinknorba baklastare: hög tillförlitlig vägprestanda, ökad effektivitet, leverans av de värden ni

Läs mer