SOLNA JÄRVASTADEN. Solna Stadsvillor Nybyggt villaliv för livsnjutare

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "SOLNA JÄRVASTADEN. Solna Stadsvillor Nybyggt villaliv för livsnjutare"

Transkript

1 SOLNA JÄRVASTADEN Solna Stadsvillor Nybyggt villaliv för livsnjutare

2 I Järvastaden kan du tillåta dig att strunta i planeringen då och då. Det mesta du behöver finns på nära håll. Handla mat. Ta en fika, lek med barnen, jogga eller åk in till stan du bestämmer vad dagen ska innehålla. Ett attraktivt tillskott på Stockholmskartan Järvastaden växer fram mitt emellan Solna och Sundbyberg, i gränslandet mellan city och naturen. När området står klart i hela sin prakt finns här nya bostäder och Järvastadsbor. Då området byggs från grunden kan stadsplanerarna göra rätt från början. Kommunikationer, service, grönområden och vacker design allt finns med från start. Järvastaden är uppbyggd kring barnens behov. Lekplatser, skolor och kvarter med småstadskaraktär är därför delar som fått stort fokus i planeringen av området. Det ska vara tryggt att växa upp och leva i Järvastaden. Kompisar, gott om plats för lek samt barn omsorg i olika former skapar en stadsdel där både små och stora trivs. Mycket av allt Järvastaden växer fram mitt emellan Solna och Sundbyberg. Detta är en expansiv och högintressant del av Stockholm med närhet till bland annat de spännande stadsutvecklingsprojekten Friends Arena samt Mall of Scandinavia. Arenastaden, som detta område kallas, är Solnas nya centrum och kommer stå mitt i strålkastarljuset framöver. Området blir tack vare de stora satsningarna ett nytt nav för hela kommunen. För dig som bor i Järvastaden kan därför sport, shopping och nöjen bli en lika naturlig del av vardagen som en joggingtur i Ursviksskogens motions spår eller en picknick med barnen i Igelbäckens naturreservat. Klok stadsplanering När Järvastaden står klart i alla sin prakt finns här bostäder och kvadratmeter med lokalyta som ger möjlighet till god närservice. Och underlag för butiker och restauranger kommer det att finnas, fullt utbyggt beräknas Järvastaden inrymma människor. Staden planerar även på sikt att bygga affärs- och kontors lokaler vid infarterna till området. Då Järvastaden till stor del är barnens stadsdel satsar både Solna och Sundbybergs kommun samtidigt på att förse området med nya attraktiva skolor och förskolor. Ligger bra till Oavsett var du jobbar eller var familjen har sina fritidsintressen är Järvastaden en bra adress att bo på. Tack vare goda kommunikationer är det lätt att ta sig dit du vill. Med bil tar du dig smidigt ut på både E18 och E4. Vill du hellre åka pendeltåg, buss eller t-bana går det också utmärkt. I takt med att invånarna blir ännu fler ökar antalet busslinjer som trafikerar områdets lokalgator. Tycker du om att ta dig fram för egen maskin är cykeln ett perfekt färdmedel, på 30 minuter är du inne i stan om du trampar på i bekväm takt. Och för dig som jobbar i Kista har du en alldeles lagom cykeltur till jobbet, dit tar det endast en kvart.

3 SOLNA STADSVILLOR Parkhusen Etagehusen Etapp 3 SOLNA STADSVILLOR P21 P22 P23 P24 Ängshusen P21 P22 P23 P24 Skogshusen E4 AKALLA 275 E HELENELUND SKOGSVIK TEGELHAGEN HUSBY NORA SVALNÄS EKEBY DANDERYD KISTA ÖSBY DJURSHOLM KEVINGE TENSTA E JÄRVA RINKEBY SPÅNGA STOCKSUND E4 E18 E18 NÄLSTA STICKLINGE SÖDERSKOGEN URSVIK BROMSTEN VÄLLINGBY ULRIKSDAL BERGSHAMRA SUNDBYBERG 279 FLYSTA BÄLLSTA RÅCKSTA BECKOMBERGA DUVBO STORSKOGEN TORSVIK ARENASTADEN 277 MARIEHÄLL E4 LILLA ALBY BROMMA SOLNA HUVUDSTA HJORTHAGEN HAGA E20 E4 275 ÄNGBY NOCKEBYHOV 261 NOCKEBY 277 NORRMALM TRANEBERG KUNGSHOLMEN 275 STORA MOSSEN ALVIK E20 E4 STOCKHOLM STORA ESSINGEN GAMLASTAN DJURGÅRDEN 222 SÖDERMALM Shopping E20 ÖSTERMALM ULVSUNDA ÅLSTEN E20 VASASTADEN 279 ÅKESHOV HERSERUD GRÖNDAL Kommunikationer HENRIKSDAL Ta en tur till Kista Galleria eller Solna Centrum och du hittar både kläd-, sport-, mat- och inredningsbutiker, restauranger, biografer, frisörer och mycket mer. Och enligt planerna står din nya imponerande granne, Mall of Scandinavia, klar Järvastadens strategiska läge intill både E4 och E18 gör det lätt för dig att ta bilen vart du vill. Lägg därtill lokala busslinjer samt närliggande pendeltåg- och t-banestationer och du har ett utmärkt kommunikationsläge. Natur Villaliv betyder inte att du bara behöver ta det lugnt. Närhelst du vill finns Stockholms city där för dig med alla sina nöjen, intressanta karriärmöjligheter och shopping. Med pendeltåget är du i stan på en kvart. Skogen, stigarna och ängarna är en av Järvastadens största tillgångar. Igelbäckens naturreservat och Hagaparken bjuder både barn och vuxna på naturupplevelser. I området ligger även Mulle Meck-parken som är en stor inspirationskälla för alla små. Skolor Solna har som mål att alla Järvastadsbarn ska kunna gå i skola och förskola på hemmaplan. Redan idag finns flera både privata och kommunala alternativ med olika pedagogisk inriktning i området. Citypuls Service När du ska handla mat kan du gå till områdets egen ICAbutik. I kvarteren finns i dagsläget även café, gatukök, värdshus, gym och kiosk. På sikt väntar kvadratmeter lokalyta på ytterligare service. Och i oktober 2012 öppnar Friends Arena alldeles intill Järvastaden.

4 I Solna Stadsvillor kan du leva inte bara bo. Ett smart och väldesignat hus i en variationsrik och inspirerande miljö gör att du snart känner dig hemma. Glöm det krångliga livspusslet, här passar alla bitarna ihop.

5 rum för både kottar och karriär Det är mycket som ska stämma för att hemkänslan ska infi nna sig. Platsen, ljudet, dofterna, grannarna, gatorna, planlösningen allt måste kännas rätt. I Solna Stads villor har vi ansträngt oss för att du ska få ett väldesignat och smakfullt hem. Här är det lätt att trivas och leva ett liv med familj, vänner, jobb och fritid i behaglig samklang. Välkommen till Järvastaden och upplev nybyggt villaliv för livsnjutare! Järvastaden har lånat drag av den klassiska trädgårdsstaden med sina trivsamma kvarter uppbyggda kring lugna små gator och torg. Här fi nns en stor variation mellan olika typer av hus; allt från små yteff ektiva lägenheter till stora villor. Mitt i denna idyll bygger vi nu bekväma och smakfulla Solna Stadsvillor. Vi har valt att ta fram tre olika hustyper för att du ska få precis den bostad du och din familj behöver. Välj mellan Skogshusen, Parkhusen eller Ängshusen. Skogsnära trädgårdsstad Solna Stadsvillor ligger i utkanten av Järvastaden, alldeles intill Igelbäckens naturreservat. Här fi nner du naturens lugn med omväxlande natur, stigar och motionsslingor. Området är kuperat och präglas av tydliga gaturum och privata trädgårdar med luft och rymd mellan husen. För att husen ska smälta in med varandra och den bakomliggande skogen har de träfasader i jordnära och harmoniska kulörer. Villaliv med extra allt I Solna Stadsvillor får du tillgång till den bästa av världar; här bor du i eget hus, en kvart från city och samtidigt ett stenkast från orörd natur. Tack vare modern och genomtänkt design får du ett lättskött och smakfullt hus som möter både barns och vuxnas önskemål. Öppna och sociala umgängesytor, dubbla badrum, gott om förvaringsmöjligheter och kvadratsmarta sovrum för hela familjen gör detta till ett trivsamt hem. Säg hej till dina grannar Många boende har redan hittat till Järvastaden och upptäckt alla de kvaliteter som stadsdelen har att erbjuda. Med andra ord fl yttar du till ett bostadsområde där det mesta är etablerat och funktionellt från dag ett. Flera av dina nya grannar är redan på plats i de kringliggande husen, radhusen och lägenheterna. Och runt om i stadsdelen växer det fram service och handel i takt med att invånarantalet ökar, redan idag fi nns det livsmedelsbutik, café, värdshus, gym, kiosk samt fl era skolor och förskolor i Järvastaden. Ett hus är serverat Det ska vara enkelt att bo i hus. Så tänker vi när vi bygger Solna Stadsvillor. Byggmaterialen är valda med omsorg för att hålla länge och allt är klart när du fl yttar in. Gräsmatta, stenläggning och varenda liten list sitter på plats. För dig återstår bara att möblera, leva och njuta i en kommun med en av Stockholms lägsta kommunalskatter.

6 Övervåningen är en privat och mysig del av huset. Här finns sovrum till alla, gott om förvaringsmöjligheter och stort allrum. I det effektiva och snygga parallellköket finns plats för både många kockar och rejäl matplats intill fönstret.

7 Skogshusen 144 kvm kedjehus I detta rymliga boende fi nns det gott om plats för hela familjen. Här går det att kombinera matlagning, familjemiddagar och kompisar på besök. Rummen är fl exibla och kan lätt byta funktion genom åren. Rum för alla i Skogshusen finns ett socialt och öppet entréplan med kök och vardagsrum som blir den självklara samlingsplatsen och en härlig miljö för att ta hem vänner och bekanta. vardagsrummet, som ligger intill köket, är som gjort för samvaro med generösa fönster och dörr mot uteplatsen. På övervåningen finner du fyra sovrum och ett gemensamt allrum där familjen kan koppla av i lugn och behaglig miljö. i bostaden finns två rymliga och helkaklade badrum som bidrar ytterligare till att skapa ett praktiskt och trivsamt hem. Smarta lösningar den vattenburna golvvärmen i bottenplanet och samtliga badrum ger dig ett behagligt inomhusklimat. Under vintertid kan frusna fötter njuta av att tassa upp på varma golv och de radiatorfria väggarna på bottenplanet gör det möjligt att möblera rummen helt fritt. Hela huset är välutrustat och har ett effektivt arbetskök samt en rejäl tvättstuga. du hittar rostfri kyl och frys i fullhöjd samt ugn och micro bekvämt placerad i högskåp. integrerad diskmaskin ingår och samtliga vitvaror kommer från Siemens. Skogshusen har också en egen carport med vidhängt förråd.

8 Parkhusen 115 kvm radhus I entrén till Parkhusen fl ödar ljuset och en trappa tar dig upp till övervåningen. Den dubbla takhöjden i hallen skapar rymd och gör detta yteffektiva radhus till ett vackert och trivsamt hem. Föredrar du några extra kvadrat kan du välja bort den dubbla takhöjden och istället få totalt 119 kvm boyta. Ljuset möter upp Från den luftiga hallen tar du dig vidare in till köket. Uppskattar du matlagning så finns här gott om utrustning för att lyckas. Kyl och frys med bra energiklass, integrerad köksfläkt, micro, samt diskmaskin av hög kvalitet underlättar tiden vid spisen. Här finns plats för allt från snabba mellanmålsmackor till ambitiösa middagar med goda vänner. Husets smarta planering gör att båda våningsplanens ytor utnyttjas optimalt. På andra våningen finns tre sovrum och en möblerbar hall. den generösa takhöjden, om du väljer det alternativet, skänker rymd åt båda våningsplanen och gör den övre hallen till en bra plats att skapa ett hemmakontor. Exteriör i samklang med naturen Skogen runt Solna Stadsvillor är en stor inspirationskälla för färgsättningen av husen. Genom att använda milda toner av grått och olivgrönt smälter husen in i naturens mättade och mustiga färger. Fasaderna är klädda i liggande panel med ytor i avvikande kulör och stående panel där de olika linjerna och strukturerna i träet skapar en levande och vacker yta. i den skyddade trädgården på baksidan kan du njuta av lugnet, plantera bärbuskar, så sommarblommor eller göra det enkelt och köpa några snygga krukor med dina favoritörter.

9 På övervåningen upplever du smarta kvadrat när de är som bäst. Möblerbar övre hall med flödande ljus, badrum och effektiva sovrum finner du här. Den imponerande takhöjden i hallen skapar rymd i detta yteffektiva och stilsäkra radhus.

10 Ängshusen 131 kvm radhus Välkommen till ett genomtänkt radhus med gott om plats för såväl vänner som familj. Ängshusen har uteplats och tomter i skyddade lägen och flera av radhusen angränsar till fina lekytor. Lev som du vill Entréplanets öppna planlösning samt vardagsrummets stora fönster gör huset trivsamt och socialt. Här finns också alla praktiska funktioner såsom en väl tilltagen tvättstuga smart placerad i direkt anslutning till hallen med klinkergolv. Köket är ett effektivt och smakfullt vinkelkök med en separat och ljus matplats. En halvhög barvägg gör att du slipper se eventuell disk från vardagsrummet, samtidigt skapar de öppna sambanden luftighet och kontakt i hela entréplanet. I vardagsrummet ryms en större soffgrupp och här finns samtidigt ytor som kan användas antingen som matsalsdel eller kanske som hemmaarbetsplats med skrivbord och bokhyllor. Från vardagsrummet tar du dig ut på uteplatsen och tomten där du även har din förrådsbyggnad som är lämplig för säsongsförvaring. Uteplatsen är skyddad från insyn och vind genom plank mellan dig och dina grannar. Rum för allt En trappa upp i huset ligger familjens privata del med sovrum, allrum och badrum. Du har även möjlighet att välja bort allrummet till förmån för ytterligare ett sovrum. I Ängshusen får inte bara du och din familj plats, även alla era saker. Huset bjuder på gott om skjutdörrsgarderober och klädkammare med ändamålsenlig inredning. Tack vare de kloka förvaringslösningarna hittar alla prylar lätt sin rätta plats. I huset finns två badrum ett på varje plan. Även badrummen har bra förvaringsutrymmen i form av kommod under tvättstället.

11 Den flexibla planlösningen gör att du kan välja hur ditt hem ska se ut. Hallen har klinker på golvet och stora skjutdörrsgarderober. En dörr direkt till vänster leder in till tvättstugan; perfekt för höstens leriga gummistövlar.

12 Modern elegans genom smakfull enkelhet Vi är måna om att ha samma genomtänkta detaljkänsla inifrån och ut när vi bygger hus. Till husens interiör har våra inredare tagit fram ett sortiment som vi kallar JM Original. Inom detta sortiment finns kökssnickerier, beslag, golv, kakel och klinker som vi valt utifrån dess höga designgrad och kvalitet. I Solna Stadsvillor förmedlar interiören en urban stämning genom sin strama formgivning. Som utgångspunkt har vi satsat på en mattlackad ekparkett, svart golvklinker i badrum och hall samt genomgående vitmålade väggar. Solna Stadsvillor bjuder på en medveten formupplevelse med raka linjer och en intressant spänning mellan materialen.

13 Hemmets självklara nav I köket finner du en återhållsam och modern attityd med vita släta luckor från Vedum. Till detta har vi valt en stor högblank vit kakelplatta som sätts stående över arbetsbänken. De rostfria vitvarorna kommer från Siemens och framhäver den moderna känslan i hemmet. Kökets underskåp har dämpade fullutdragslådor som ger god tillgänglighet och överblick av vad du har hemma. Den avskalade stilen förstärks av en helintegrerad diskmaskin, underlimmad diskho samt induktionshällen som är infälld i laminatbänkskivan. Badrum för många I Solna Stadsvillor har du både ett badrum med badkar och ett duschrum med duschglasvägg. I dessa helkaklade rum följer samma strikta linje som övriga delar av hemmet och du får infällda spotlights som standard. Vi har valt ett svart sobert klinkergolv med vita högblanka plattor på väggarna vilket ger ett kraftfullt uttryck. De smakfullt kombinerade och tåliga ytskikten gör att rummet blir lättstädat och behåller den fräscha och nybyggda känslan länge. Både spegel och den vita kommoden kommer från tillverkaren Aspen som är skickliga på att förena form och funktion i sin möbelformgivning.

14 Därför ska du välja JM Det tar tid att bygga förtroenden. Efter drygt 60 år vet vi att det krävs både kunskap, erfarenhet och engagemang. Och inte minst en dos lyhördhet. En konstant och nära dialog med våra kunder har bland annat resulterat i följande: Trivsel i kvadrat Vi bygger bara ljusa, luftiga och funktionella bostäder med genomtänkta planlösningar och praktiska detaljer. Smarta kvadrat helt enkelt. För att inte säga fräscha kvadrat. Här har ju ingen annan bott! Allt är nybyggt och färdigt, så det är bara att flytta in och börja trivas. Om du vill får du dessutom vara med och påverka slutresultatet. Med tillval som vitvaror, skåpluckor, kakel och mycket mer, sätter du enkelt din egen prägel på ditt hem. Helhetstänk För oss är det viktigt att varenda detalj, liten som stor, i ditt nya hem är fulländad. Det är bara så man kan bygga en oslagbar helhet, med gott om plats för trivsel och bekvämlighet. Inne likväl som ute; vem vill inte ha en genomtänkt terrass eller trädgård? Det är här framtiden håller hus Vi sätter dessutom det personliga boendet i ett större sammanhang. Många kan bygga miljövänliga hus, men alla kan inte bygga samtliga sina hus miljövänliga. Det faktum att vi bara bygger lågenergihus, gynnar till exempel både ekonomin, klimatet och nästa generation. Men att ta ansvar för miljön är inte bara en klimatfråga. För oss handlar det också om miljövänliga transporter, att undvika farliga kemikalier och att så mycket som möjligt av byggmaterialen går att återvinna, med mera. Vi tar kort sagt ansvar för hela byggprocessen, från förvärv till förvaltning. Och när vi utvecklar bostadsområden, så bygger vi samtidigt samhällen, vilket ställer krav på ekologisk hållbarhet och socialt ansvar. Då är varje krona hemma Att köpa ett nytt hem är förmodligen den största affären man gör i sitt liv. Därför guidar vi dig hela vägen, från första visningen till första flyttkartongen. Med oss slipper du dessutom påfrestande budgivningar. Lägg därtill ett trygghetspaket så ska du se att din största affär också kan bli den bästa, och inte minst den mest trivsamma. Välkommen hem.

15

16 JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete. Vi omsätter cirka 12 miljarder kronor och har cirka medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ OMX Stockholm, segmentet Mid Cap. Design & produktion: Nyla Design Visualiseringsbilder: Industriromantik Foto: Richard Hammarskiöld, Gustav Kaiser, Johnér, Folio, Bildarkivet, Shutterstock, istock Photo Tryck: Ljungbergs Tryckeri Produktionsår: 2012 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM AB Postadress Stockholm I Besöksadress Gustav III:s boulevard 64, Solna I Telefon I Internet I Mobil mobil.jm.se

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i

Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINGAN. Radhus att trivas i Karlstad - Norra Stockfallet BRF SOLSLINAN Radhus att trivas i En adress nära natur och bekvämlighet Välkommen till Brf Solslingan - ett modernt och behagligt boende på Norra Stockfallet. På en fin tomt

Läs mer

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL

Mjuklandning i ditt nya hem INNEHÅLL INNEHÅLL Mjuklandning i ditt nya hem...3 Linköping gammal anrik stad som blir allt yngre...5 Stadsvillor punkthus med känsla av större villor...6 En frisk fläkt i Valla...7 Många smarta kvadrat med naturlig

Läs mer

MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN. Vackra bostäder vid hav och hamn

MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN. Vackra bostäder vid hav och hamn MALMÖ LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN Vackra bostäder vid hav och hamn När du väljer ett boende på Limhamnskajen får du en bit av det goda livet. Här bor du furstligt på bästa kajplats i bostäder som vi kryddat

Läs mer

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort Solrosen Johannelund/Vällingby Familjevänliga radhus i västerort Familjen Dahlberg flyttade in i ett liknande radhus 2012 och trivs jättebra. Med några egna tillval som golvvärme både uppe och nere samt

Läs mer

STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD. SKOGSLUNDEN Livskvalitet i husen runt kullen

STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD. SKOGSLUNDEN Livskvalitet i husen runt kullen STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD SKOGSLUNDEN Livskvalitet i husen runt kullen Där natur möter nybyggt Först ut i det nya bostadsområdet Tyresö Skogsstad är punkthusen i Skogslunden. Här förenas den vilda, lummiga

Läs mer

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida

Vackra villor på Hovshagas soligaste sida v ä x j ö h o v s h ö j d Vackra villor på Hovshagas soligaste sida Inspirationsbild interiör Johanna, 124 kvm d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t Klara och Maria de vackra husen på

Läs mer

12 våningar högt och klätt i vitt skärmtegel

12 våningar högt och klätt i vitt skärmtegel Ett nytt landmärke Längst upp på resliga Högmasten breder några av stadsdelens mest exklusiva penthouse våningar ut sig. På Dockans högsta höjder har vi gjort särskilt utrymme för tre rymliga fyror och

Läs mer

Trasthagen Sunnersta. Attraktiva radhus nära Mälaren. Uppsala Sunnersta Trasthagen

Trasthagen Sunnersta. Attraktiva radhus nära Mälaren. Uppsala Sunnersta Trasthagen Trasthagen Sunnersta Attraktiva radhus nära Mälaren Uppsala Sunnersta Trasthagen Husen har målade träfasader som smälter in i den vackra omgivningen. Många aktiviteter runt hörnet Utöver lugnet erbjuder

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök.

GENOMTÄNKTA BOSTÄDER. Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. 4 Oakhouapplese GENOMTÄNKTA BOSTÄDER Intill den pampiga Skvallereken i Ektorp skapas nu 67 smakfulla och välplanerade bostadsrätter om 1-4 rum och kök. fasaden 7 Oakhouapplese Bild område I Ektorp har

Läs mer

Göingegården. kv. Aroma

Göingegården. kv. Aroma Göingegården kv. Aroma VILLOR Välkommen till Göingegården! Precis invid en genuin gammal äppelodling växer en helt ny stadsdel fram, centralt belägen nära stan och med utmärkta förbindelser till både Halmstad

Läs mer

Gotö källa. den nya trädgårdsstaden i Barkarö. Etapp 1 Vårbackegatan

Gotö källa. den nya trädgårdsstaden i Barkarö. Etapp 1 Vårbackegatan Gotö källa den nya trädgårdsstaden i Barkarö Etapp 1 Vårbackegatan Aroseken Alla tiders boende Sedan 1956 har vi på Aroseken gjort människor hemmastadda i Västerås. Med en stark lokal närvaro och som stadens

Läs mer

Stockholm norra djurgårdsstaden. laduviken Strålande stadskvarter med parkläge

Stockholm norra djurgårdsstaden. laduviken Strålande stadskvarter med parkläge Stockholm norra djurgårdsstaden laduviken Strålande stadskvarter med parkläge Laduvikens centrala läge i Norra Djurgårdsstaden gör det möjligt att få ut det mesta av både stad och natur. Skönare hem på

Läs mer

västerås öster mälarstrand Skotet Rikare hem vid hamnen

västerås öster mälarstrand Skotet Rikare hem vid hamnen västerås öster mälarstrand Skotet Rikare hem vid hamnen Ett genomgående tema för alla lägenheter är öppenheten mellan kök och vardagsrum. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier

Läs mer

KVARTERET VIDAR HORNSGATAN, MALMÖ 86 LÄGENHETER

KVARTERET VIDAR HORNSGATAN, MALMÖ 86 LÄGENHETER KVARTERET VIDAR HORNSGATAN, MALMÖ 86 LÄGENHETER FRAMTIDSSTADEN MALMÖ Malmö som är Sveriges tredje största tätort är mitt inne i en expansiv och spännande fas. DIN BOSTAD I EN OMGIVNING SOM SPRUDLAR AV

Läs mer

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM

BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM VISSA AV BILDERNA I DENNA BROSCHYR ÄR DIGITALA MONTAGE. RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR OCH EV TRYCKFEL. BRF STUDION BAGARMOSSEN STOCKHOLM besqab.se/studion TÄBY KEMISTVÄGEN 17 BOX 1328 183 13 TÄBY TELEFON 08-409

Läs mer

Bara några få tramptag till city. Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg

Bara några få tramptag till city. Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg Bara några få tramptag till city Brf Cyklisten 75 nya bostadsrätter i Kvillebäcken, centrala Göteborg 1 En ny puls i Göteborg Uppskattar du charmiga kvarter med skön avspänd atmosfär? Då är Kvillebäcken

Läs mer

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil www.karnhem.se Bastasjö 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil Nära till Centrum, 9 km Skola, 2 km Förskola, intill Mataffär, 2 km Cykelväg, intill Mitt i naturen! Bastasjö friluftsområde med elljusspår

Läs mer

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart Innehåll 5... På Stallbacken 6... Situationsplan 8... Exteriör 10... Enplanshus 16... Tvåplanshus 21... Interiör 24... Treplanshus 31... Byggnadsbeskrivning 32... Att köpa småhus 33... Våra miljötankar

Läs mer

KRYDDHYLLAN nybyggnation. 1,5-planshus på Kryddhyllan

KRYDDHYLLAN nybyggnation. 1,5-planshus på Kryddhyllan KRYDDHYLLAN nybyggnation 1,5-planshus på Kryddhyllan 2 KRYDDHYLLAN NYBYGGNATION Välkommen till Kryddhyllan 64 På lugn återvändsgata ligger detta nya och fräcka 1,5-planshus om ca 150 kvm med bl a påkostat

Läs mer

Ljusstaden. Kalmar Brf Picknicken. Bo nära natur, hav och city

Ljusstaden. Kalmar Brf Picknicken. Bo nära natur, hav och city Ljusstaden Kalmar Brf Picknicken Bo nära natur, hav och city Ljusstaden Sköna gröna Ljusstaden Nu bygger vi eleganta bostadsrätter i Ljusstadens mest citynära del. Kvarteret Picknicken blir en modern oas

Läs mer

solbacken! Strandnorum Län: Västra Götaland Datum 140423

solbacken! Strandnorum Län: Västra Götaland Datum 140423 solbacken! Strandnorum Län: Västra Götaland Kommun: stenungsund Datum 140423 Vi bygger hus som tål livet Vi vet att en bra hemkänsla är något av det viktigaste som finns. Det är hemma familjemiddagar,

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL Brf Solslingan Inredningsstilar Våra inredningsstilar är noga utvalda. I bilderna längre fram ser du exempel på våra stilar som du kan göra som egna val. Vårt grundutförande

Läs mer

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE SÖDRA HAGA I SUNDSVALL HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder,

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

För valfrihet och närhet och kanske för gott

För valfrihet och närhet och kanske för gott För valfrihet och närhet och kanske för gott Bostadsområdet Tyresö Skogsstad har på kort tid vunnit Tyresöbornas hjärtan. Nu bygger vi därför den andra etappen i den gröna delen av Tyresö, i form av kvarteret

Läs mer

Tomtaäng. Nyckelfärdiga villor centralt i Trosa

Tomtaäng. Nyckelfärdiga villor centralt i Trosa Tomtaäng Nyckelfärdiga villor centralt i Trosa Småstadsliv med närhet till storstadspuls Trosa är den kustnära småstaden som tillbaka i tiden kallades världens ände. I dag är Trosa en expansiv storstadsnära

Läs mer

Med havet som granne. Öland Björkviken

Med havet som granne. Öland Björkviken Med havet som granne Öland Björkviken » En plats att längta till «Nära havet. Nära naturen. I idylliska Björkviken bor du mitt i det öländska lugnet med gemenskap och bekvämlighet om hörnet. Ta cykeln

Läs mer

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge

inbyggd omtanke 1 och 1½-planshus med havsnära läge inbyggd omtanke S V A N S H A L L 1 och 1½-planshus med havsnära läge Bo i vänlig bymiljö nära till hav och strand S VA N S H A L L Antal bostäder 9 Storlekar 120 och 134 kvm Svanshall ligger naturskönt

Läs mer

STOCKHOLM TÄBY CENTRUM ORION. Grön ledstjärna i nytt centrumläge

STOCKHOLM TÄBY CENTRUM ORION. Grön ledstjärna i nytt centrumläge STOCKHOLM TÄBY CENTRUM ORION Grön ledstjärna i nytt centrumläge JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Kvarteret

Läs mer

Natur och lundaliv på samma adress. Brf Råby Ängar med 26 stilrena radhus

Natur och lundaliv på samma adress. Brf Råby Ängar med 26 stilrena radhus Natur och lundaliv på samma adress Brf Råby Ängar med 26 stilrena radhus Ett välkomnande hem på en välkomnande adress Tänk dig att bo granne med den skånska slätten och samtidigt ha cykelavstånd till Lunds

Läs mer

Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket

Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket Famil jebostäder bygger nya bostäder! Kvarteret Kalkbruket årstadal Inflyttning under våren 2009 kalkbruket_skiss.indd 1 06-12-11 09.54.05 Välkommen till det goda boendet! En ny stadsdel nära city, vatten

Läs mer

Stadsradhus brf Radiomasten

Stadsradhus brf Radiomasten Stadsradhus brf Radiomasten Tre våningar med många alternativ på inredning och material Modernt bekvämt boende med hög kvalitet ETAPP 2 Stadsradhus för dig som vill bo med lite mer frihet. Bo modernt och

Läs mer

Mariehällsvägen 2 lgh 02301. Helsingborg tätort, Mariastaden, Helsingborg

Mariehällsvägen 2 lgh 02301. Helsingborg tätort, Mariastaden, Helsingborg Mariehällsvägen 2 lgh 02301 Helsingborg tätort, Mariastaden, Helsingborg Newsec Asset Management är Sveriges ledande förvaltare. Vi äger inte några egna fastigheter, utan har istället fått förvaltningsuppdraget

Läs mer

Attraktiva Råtorp nära Klarälven

Attraktiva Råtorp nära Klarälven Sverigehuset bygger 24 lägenheter med bostadsrätt Attraktiva Råtorp nära Klarälven Något utöver det vanliga Ett tryggt boende med närhet till Klarälven och centrala Karlstad I det attraktiva och centrala

Läs mer

BRF NATURLYCKAN NORRA HALLSÅS, LERUM. Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden. Utforska hur ditt nya boende ser ut.

BRF NATURLYCKAN NORRA HALLSÅS, LERUM. Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden. Utforska hur ditt nya boende ser ut. BRF NATURLYCKAN NORRA ALLSÅS, LERUM Vill du bo i vacker arkitektur ovan träden Utforska hur ditt nya boende ser ut. Arkitekten och naturen Brf Naturlyckan är en spektakulär byggnad som i en vacker sträckning

Läs mer

Kv. Rundkyrkan. Södra Sandby. lkf.se/rundkyrkan

Kv. Rundkyrkan. Södra Sandby. lkf.se/rundkyrkan Kv. Rundkyrkan Södra Sandby lkf.se/rundkyrkan Södra Sandby Södra Sandby Lund = Kv. Rundkyrkan Knappt en mil öster om Lund, mitt i det natursköna skånska landskapet ligger Södra Sandby. Byn är anrik, och

Läs mer

ane Communication 2016 Penny L ( 1 )

ane Communication 2016 Penny L ( 1 ) ( 1 ) ( 2 ) LETAR DU NYTT BOENDE? VÄLKOMMEN TILL DITT NYA HEM Det här är Tingstorget Lägenheterna - Rum för rum - Planritningar Området - Vad finns i närområdet? - Utformning Översiktskarta - Tidplan Tingstorget

Läs mer

NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE

NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE MODERNT BOENDE NÄRA DET MESTA Preliminära skisser på terrassradhusen Nyproducerat hem - Terrassradhus I korsningen Blåsippsbacken/ Blåeldsvägen i Hässelby Villastad planerar vi

Läs mer

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset

Området. Hus och Arkitektur. Information. Om Sverigehuset I MÖLNDAL 1 2 3 5 8 16 20 Området Hus och Arkitektur Information Om Sverigehuset 4 5 Kvarteret Stiernhielm ligger i anslutning till Toltorpsdalen på en perfekt adress för livsnjutare som gillar stadens

Läs mer

Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83

Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Köhlerplatsen 3d! Med ett högt och fritt utsiktsläge över Stadsparken ner mot

Läs mer

UPPSALA SKÖLSTA. ÄPPELBYN Lantlig villaidyll lagom nära stan

UPPSALA SKÖLSTA. ÄPPELBYN Lantlig villaidyll lagom nära stan UPPSALA SKÖLSTA ÄPPELBYN Lantlig villaidyll lagom nära stan ÄPPELBYN Äppelbyns tre hustyper lånar många inslag från den klassiska svenska trästugan. 32 VILLOR I BLOMSTRANDE LÄGE Femton minuter nordost

Läs mer

DANSKA PARKEN. Funkisinspirerade stadshus i Lund

DANSKA PARKEN. Funkisinspirerade stadshus i Lund DANSKA PARKEN Funkisinspirerade stadshus i Lund DANSKA PARKEN Funkisinspirerade stadshus i Lund På gröna, sköna Oscarshem i ett naturligt grönområde växer bostadsområdet Danska Parken fram. Här uppför

Läs mer

SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP

SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP 02 Området PILGRIMSPARKEN Pilgrimsparken är ett populärt nybyggt bostadsområde i Kortedala. Husen i första etappen sålde slut på nolltid och nu är det dags för nästa etapp

Läs mer

BoKlok LV5, Sundsvall ditt nya hem!

BoKlok LV5, Sundsvall ditt nya hem! BoKlok LV5, Sundsvall ditt nya hem! Boendekostnad/mån från: 4.389 kr * Bilderna i denna broschyr kommer bland annat från tidigare BoKlok-områden och Ikea. De kan därför innehålla detaljer som inte erbjuds

Läs mer

Ystad porten mot Österlen

Ystad porten mot Österlen Ubåten I Edvinshem Ystad porten mot Österlen En gammal småstad som växer är precis vad Ystad är. Med sina genuina gatstensmiljöer kantade av unika korsvirkeshus och milslånga stränder så förstår man varför

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Skräddarebyn 2 A Kommun Malmö Storlek 4 rum (3 sovrum) / 111 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Skräddarebyn 2 A Kommun Malmö Storlek 4 rum (3 sovrum) / 111 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 4 rum (3 sovrum) / 111 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Här bor man på ett mycket lugnt och trivsamt område med närhet till storslagna

Läs mer

Björkviken. Brf Björkviken Bofakta

Björkviken. Brf Björkviken Bofakta Brf Björkviken Bofakta Välkommen till Brf Björkviken i Borgholm Med bästa läge mitt emellan Borgholm och Köpingsvik ligger Björkviken med havet som närmsta granne. Området ligger mitt i det öländska lugnet

Läs mer

STENINGEHÖJDEN. Härliga bostäder av A-hus på Kaprifolvägen, Sigtuna.

STENINGEHÖJDEN. Härliga bostäder av A-hus på Kaprifolvägen, Sigtuna. STENINGEHÖJDEN Härliga bostäder av A-hus på Kaprifolvägen, Sigtuna. STENINGEHÖJDEN Ett sätt att bo och leva Steningehöjden är en plats där man vill bo, där barnen vill leka och där man själv vill strosa

Läs mer

SALTSJÖ-BOO HÄLLBRINKEN 6

SALTSJÖ-BOO HÄLLBRINKEN 6 SALTSJÖ-BOO HÄLLBRINKEN 6 HÄLLBRINKEN 6 Varje detalj i den här påkostade villan är noga genomtänkt. Det är en helt unik bostad med toppmoderna material val, smarta lösningar samt underbar utsikt över Baggensfjärden.

Läs mer

Ditt nya uterum: ett innerstadstorg vid en vacker vik med utsikt mot

Ditt nya uterum: ett innerstadstorg vid en vacker vik med utsikt mot Stockholm Sjövikstorget Ditt nya uterum: ett innerstadstorg vid en vacker vik med utsikt mot Söders höjder Compact living på 45 kvm eller 5-rummare med strålande utsikt, vilket skulle passa dig? Nu bygger

Läs mer

Ljusstaden. Brf Picknicken i Kalmar Bofakta Parhus och Kedjehus

Ljusstaden. Brf Picknicken i Kalmar Bofakta Parhus och Kedjehus Brf Picknicken i Kalmar Bofakta Parhus och Kedjehus Välkommen till Brf Picknicken i Kalmar. Nu bygger vi eleganta bostadsrätter i Ljusstadens mest citynära del. Kvarteret Picknicken blir en modern oas

Läs mer

STENINGEHÖJDEN. Härliga hem från A-hus på Kaprifolvägen, Sigtuna.

STENINGEHÖJDEN. Härliga hem från A-hus på Kaprifolvägen, Sigtuna. STENINGEHÖJDEN Härliga hem från A-hus på Kaprifolvägen, Sigtuna. STENINGEHÖJDEN Ett sätt att bo och leva Steningehöjden är en plats där man vill bo, där barnen vill leka och där man själv vill strosa omkring

Läs mer

HUSBYGGET Bygga nytt hus? Ett stort och omfattande projekt, och också väldigt roligt. Allt om Villor&Hus frågade

HUSBYGGET Bygga nytt hus? Ett stort och omfattande projekt, och också väldigt roligt. Allt om Villor&Hus frågade Arkitektens bästa tips inför HUSBYGGET Bygga nytt hus? Ett stort och omfattande projekt, och också väldigt roligt. Allt om Villor&Hus frågade Tony Sundberg, arkitekt SAR/MSA på Sävsjö Trähus, om hans bästa

Läs mer

ring oss redan idag Välkommen in på innergården för brf Pokalen.

ring oss redan idag Välkommen in på innergården för brf Pokalen. ring oss redan idag Gå på visning innan huset är byggt. Brf Pokalen har en virtuell 3D -modell av lägen heterna, huset och gården. Titta själv på hittabostad.hsb.se eller kontakta oss. Välkommen in på

Läs mer

MÖLNDAL KVARNBYVALLEN. ESTRADHUSEN Trivsamma hus nära storstadens puls

MÖLNDAL KVARNBYVALLEN. ESTRADHUSEN Trivsamma hus nära storstadens puls MÖLNDAL KVARNBYVALLEN ESTRADHUSEN Trivsamma hus nära storstadens puls Vi har arbetat med både trä och tegel samt en variation av jordnära färger på fasader, entréer och fönsterkarmar för att skapa ett

Läs mer

Bifrostgatan Toltorpsgatan E20 MÖLNDAL. Storgatan. Frölundagatan SOLÄNGEN CENTRUM FÄSSBERG. Infart. Åby Travbana. Åbyvägen. Infart.

Bifrostgatan Toltorpsgatan E20 MÖLNDAL. Storgatan. Frölundagatan SOLÄNGEN CENTRUM FÄSSBERG. Infart. Åby Travbana. Åbyvägen. Infart. 0 2 Innehåll 5... På Stallbacken 6... Situationsplan 8... Exteriör 10... Enplanshus 16... Tvåplanshus 21... Interiör 24... Treplanshus 31... Byggnadsbeskrivning 32... Att köpa småhus 33... Våra miljötankar

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar Frösakull lockar också närheten

Läs mer

2min till. 50m till. Bofakta. golf. borstahusen. Till Så här går ett köp till

2min till. 50m till. Bofakta. golf. borstahusen. Till Så här går ett köp till borstahusen Bofakta Till å här går ett köp till Andreas Bjarnert - Pictogram Bernadottestigen, radhus Uppsala, projekt 21140, resurs 3213, Veidekke Villatomter AB 23 kvm takterrass 10 min till Ekoln (badsymbol)

Läs mer

BRF BORGEN - UNIKT OCH BEKVÄMT BOENDE I KNEIPPEN SYD

BRF BORGEN - UNIKT OCH BEKVÄMT BOENDE I KNEIPPEN SYD BRF BORGEN - UNIKT OCH BEKVÄMT BOENDE I KNEIPPEN SYD STADSNÄRA OCH BEKVÄMT BOENDE I KNEIPPEN SYD. Här skapas ett nytt och attraktivt område där Brf Borgen kommer att vara en del i en bebyggelse med tilltalande

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL. Kärleken sitter i väggarna

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL. Kärleken sitter i väggarna VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL Kärleken sitter i väggarna HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar

Läs mer

Berga Strandpark Bergaviksvägen 9 4 kvm

Berga Strandpark Bergaviksvägen 9 4 kvm Berga Strandpark Bergaviksvägen 9 4 kvm Jag är Er fastighetsmäklare Ulrika Hjort Tel: 070-6420356 0480-420200 Mail: ulrika.hjort@pontuzlofgren.se Träningstokig villamäklare som gör allt för alla, alltid.

Läs mer

Skogsby 126 kvm. Genomgående fräsch och stilren villa med hög trivselnivå på hörntomt i söder- samt västerläge.

Skogsby 126 kvm. Genomgående fräsch och stilren villa med hög trivselnivå på hörntomt i söder- samt västerläge. Skogsby 126 kvm Genomgående fräsch och stilren villa med hög trivselnivå på hörntomt i söder- samt västerläge. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad

Läs mer

https://login.mspecs.se/private/index.html#/property/mde2nnwwmdawmdawmda2mnw1oa../object description

https://login.mspecs.se/private/index.html#/property/mde2nnwwmdawmdawmda2mnw1oa../object description 2016 06 17 Strängnäs Hästhoven 7 Strängnäs Hästhoven 7 Åkers Styckebruk Välkommen till Åkers Styckebruk och detta perfekt planerade hus med solig gaveltomt och trevlig altan med sydvästläge. Huset har

Läs mer

DET PERFEKTA HUSET FÖR DEN MODERNA FAMILJEN. Det finns inget som din egen gräsmatta...

DET PERFEKTA HUSET FÖR DEN MODERNA FAMILJEN. Det finns inget som din egen gräsmatta... 1 Det finns inget som din egen gräsmatta... DET PERETA HUSET ÖR DEN MODERNA AMILJEN Viktor Hanson har i samarbete med Engstrand och Speek arkitekter tagit fram ett hus som är anpassat för det moderna livet

Läs mer

till drömhus Från dröm hemma hos

till drömhus Från dröm hemma hos Från dröm till drömhus När Linda och Christofer ärvde en tomt vid Tullingesjön söder om Stockholm visste de att de ville bygga sitt drömhus där. Men det var lättare sagt än gjort. Tomten låg visserligen

Läs mer

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Väppeby Äng, Bålsta

Inredningsstandard för ditt nya hem. Välkommen till Väppeby Äng, Bålsta Inredningsstandard för ditt nya hem Välkommen till Väppeby Äng, Bålsta INNEHÅLL Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök......................

Läs mer

Brf Förstäven 2, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Förstäven 2, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Förstäven 2, Västerås Inredningsstandard för ditt nya hem Innehåll Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

Kv. Riksdagen i Värpinge. lkf.se/riksdagen

Kv. Riksdagen i Värpinge. lkf.se/riksdagen Kv. Riksdagen i Värpinge lkf.se/riksdagen Värpinge Värpinge Lund De nya lägenheterna och radhusen ligger i populära Värpinge med Värpinge By som nära granne. Lägenheterna får en fin utsikt över byn och

Läs mer

Sovrum med angränsande badrum. Genom att välja färger som är lugnande och tilltalande skapas en harmoni mellan rummen. Bild från IKEA katalogen 2007.

Sovrum med angränsande badrum. Genom att välja färger som är lugnande och tilltalande skapas en harmoni mellan rummen. Bild från IKEA katalogen 2007. Inter IKEA Systems B.V. Sovrum med angränsande badrum. Genom att välja färger som är lugnande och tilltalande skapas en harmoni mellan rummen. Bild från IKEA katalogen 2007. Inter IKEA Systems B.V. Här

Läs mer

Parken är din trädgård. Brf Eric Ruuthsparken 28 nya bostadsrätter i centrala Höganäs

Parken är din trädgård. Brf Eric Ruuthsparken 28 nya bostadsrätter i centrala Höganäs Parken är din trädgård Brf Eric Ruuthsparken 28 nya bostadsrätter i centrala öganäs 1 Den lilla staden för det stora livet Få platser är så populära som Kullabygden. it till denna natursköna bygd vallfärdar

Läs mer

Ränndalen. Bostadsrätter i Vikaholm. Bo grönt nära city

Ränndalen. Bostadsrätter i Vikaholm. Bo grönt nära city Bostadsrätter i Vikaholm Bo grönt nära city Grönt, skönt och miljösmart Vikaholm är Växjös gröna uppstickare bland bostadsområden. Nu får du chansen att skaffa ett boende i ett tvåplanshus med skön miljöprofil.

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Mangårdsvägen 28 A Kommun Båstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Båstad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Mangårdsvägen 28 A Kommun Båstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Båstad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Båstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Båstad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett vidunderligt vackert landskap, med berg, skog, hagar och västerhav. Och

Läs mer

BoKlok Skyttbacken, Österbybruk ditt nya hem!

BoKlok Skyttbacken, Österbybruk ditt nya hem! BoKlok Skyttbacken, Österbybruk ditt nya hem! Boendekost/mån från: 3.343 kr Klokt boende till förnuftiga priser i Skyttbacken! En nybyggd lägenhet med effektivt planerade kvadratmetrar, placerad i ett

Läs mer

Nu bygger vi om i Tensta

Nu bygger vi om i Tensta Nu bygger vi om i Tensta Nu startar vi ombyggnaden av våra hus och lägenheter på Järva. Vi bygger om för dig som bor i Svenska Bostäder Så här planerar vi att bygga om i Tensta Hus för hus Det tar upp

Läs mer

Kvarteret LOTTEN 3. Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor

Kvarteret LOTTEN 3. Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor Kvarteret LOTTEN 3 Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor Våra sex väldesignade tvåplanshus i kvarteret Lotten 3 erbjuder bekväma och genomgående hyreslägenheter,

Läs mer

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Bostadsfakta Byggherre Totalentreprenör Arkitekt Försäljning Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Situationsplan öst

Läs mer

Grunddata. https://login.mspecs.se/private/index.html#/property/mde2nnwwmdawmdawmda1mxw1oa../object description

Grunddata. https://login.mspecs.se/private/index.html#/property/mde2nnwwmdawmdawmda1mxw1oa../object description 2016 04 03 Eskilstuna Äppelträdet 77 Eskilstuna Äppelträdet 77 Slagsta Välkomna till Slagsta och det här optimalt planerade radhuset i fint skick och med två uteplatser. Huset är renoverat på ett mycket

Läs mer

Moderna hem nära Norrvikens vackra natur Välkommen till Brf Roddaren, Häggvik Strand

Moderna hem nära Norrvikens vackra natur Välkommen till Brf Roddaren, Häggvik Strand 2015-09-01 Moderna hem nära Norrvikens vackra natur Välkommen till Brf Roddaren, Häggvik Strand Välkommen till Häggvik Strand Nära till service och butiker Strax söder om den härliga sjön Norrviken i Sollentuna

Läs mer

Mandolinen TRÖINGE ÄNGAR, FALKENBERG 12 KEDJEHUS & 2 VILLOR

Mandolinen TRÖINGE ÄNGAR, FALKENBERG 12 KEDJEHUS & 2 VILLOR Mandolinen TRÖINGE ÄNGAR, FALKENBERG 12 KEDJEHUS & 2 VILLOR Välkommen till Tröinge Ängar Vid foten av Tröingeberg, bland böljande ängar och hagar växer Falkenbergs nya stadsdel Tröinge Ängar vidare. I

Läs mer

TINGVALLA VALLENTUNA

TINGVALLA VALLENTUNA TINGVALLA VALLENTUNA SJÖTOMTER MED PERFEKT LÄGE FÖR SKÖNA GRILLKVÄLLAR Läs mer på vår hemsida www.myresjohus.se/tingvalla Låt oss hälsa dig välkommen till Tingvalla och Vallentunas förmodligen bästa sjötomter.

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL

VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL VÄLKOMMEN TILL FRÖSAKULL HAVSNÄRA I FRÖSAKULL I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra 15 villor. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar Frösakull lockar också närheten

Läs mer

GÖTGATAN 14-18. Frågor & svar om renoveringen. Inför den planerade renoveringen TIDPLAN VALMÖJLIGHETER NYTT I LÄGENHETEN. Beatrice Graalheim

GÖTGATAN 14-18. Frågor & svar om renoveringen. Inför den planerade renoveringen TIDPLAN VALMÖJLIGHETER NYTT I LÄGENHETEN. Beatrice Graalheim GÖTGATAN 14-18 Inför den planerade renoveringen TIDPLAN VALMÖJLIGHETER NYTT I LÄGENHETEN Frågor & svar om renoveringen Beatrice Graalheim Christer Carlson Exempelbilder från renoverad lägenhet. Snart dags

Läs mer

LJUVLIGA HEM. Hus för den mindre familjen eller för dig med utflugna barn. Sedan 1947

LJUVLIGA HEM. Hus för den mindre familjen eller för dig med utflugna barn. Sedan 1947 LJUVLIGA HEM Hus för den mindre familjen eller för dig med utflugna barn. Sedan 1947 HÄR BÖRJAR DET LJUVA LIVET Ljuvliga hem är en serie villor från A-hus, framtagna för den mindre familjen eller för dig

Läs mer

Kvarteret Svärdet ett centralt boende för alla

Kvarteret Svärdet ett centralt boende för alla Kvarteret Svärdet ett centralt boende för alla Tomelilla är en behaglig plats att bo på I Tomelilla kan du njuta av det bästa av två världar. Runt knuten finns Österlens natur, kultur och fridfulla byliv.

Läs mer

Getingen 184 kvm. Nyligen renoverad 40-talsvilla på hörntomt.

Getingen 184 kvm. Nyligen renoverad 40-talsvilla på hörntomt. Getingen 184 kvm Nyligen renoverad 40-talsvilla på hörntomt. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill att du ska få all

Läs mer

SKARPLÖTS ÄNGAR. www.skanska.se/skarplotsangar

SKARPLÖTS ÄNGAR. www.skanska.se/skarplotsangar PLAN ÖVER OMRÅDET O $[JLärta 2NCPGTCF DWUUJållplats *är planeras en I Ur och Skurförskola med förtur till Skanskas kunder i Skarplöts Ängar ORIENTERINGSKARTA Vä g7 3 Nynäsvägen Västerhaninge SKARPLÖTS

Läs mer

Bostäder i parkmiljö. ö r n s k ö l d s - p a r k e n

Bostäder i parkmiljö. ö r n s k ö l d s - p a r k e n ö r n s k ö l d s - p a r k e n Bostäder i parkmiljö Granne med Trängens aktivitetsområde, med utblick över Örnsköldsparken i öster och Kilsbergen i väster, bygger ÖBO 45 nya bostäder. Bostäderna består

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER

VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER BRF LINDHAGEN VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika

Läs mer

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum. Bo i villakvarter med stadskänsla

Banvallen. Bostadsrätter i Hovshaga Centrum. Bo i villakvarter med stadskänsla Banvallen Bostadsrätter i Hovshaga Centrum Bo i villakvarter med stadskänsla Banvallen» Var först på plats när mysiga Hovshaga får ett nytt landmärke. « Nära stan. Nära naturen. Nära vattnet. Nya kvarteret

Läs mer

STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD. SKOGSKANTEN Smart boende i en grönare del av Tyresö

STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD. SKOGSKANTEN Smart boende i en grönare del av Tyresö STOCKHOLM TYRESÖ SKOGSSTAD SKOGSKANTEN Smart boende i en grönare del av Tyresö SKOGSKANTEN TREDJE ETAPPEN AV VALFRIHET OCH NÄRHET Nu bygger vi den sista etappen i populära Tyresö Skogsstad. Våra 76 bostäder

Läs mer

B R F Ä n g s h u s e n

B R F Ä n g s h u s e n BRF Ängshusen en ny sorts ekoby På östra sidan av Tjörn, i Höviksnäs, växer det just nu fram en ekoby. Den kommer att bestå av ett femtiotal lägenheter, där de första bostäderna kommer vara klara för inflyttning

Läs mer

Brf Ränndalen BOFAKTA

Brf Ränndalen BOFAKTA Brf Ränndalen BOFAKTA Ovan 3D-bild vy över trädgårdssida. Välkommen till Brf Ränndalen i Växjö. Vikaholm är Växjös gröna uppstickare bland bostadsområden. I kvarteret Ränndalen planerar vi för 14 st moderna

Läs mer

Tegelviken Nyslottsgatan 5 B 67,5 kvm 3 rok

Tegelviken Nyslottsgatan 5 B 67,5 kvm 3 rok Tegelviken Nyslottsgatan 5 B 67,5 kvm 3 rok Jag är Er fastighetsmäklare Åsa Holmkvist Tel: 070-2126719 0480-420200 Mail: asa.holmkvist@pontuzlofgren.se Mycket framgångsrik bostadsrättsmäklare och kontorets

Läs mer

BYGG DITT DRÖMHUS I MYSIGA VEBERÖD!

BYGG DITT DRÖMHUS I MYSIGA VEBERÖD! VEBERÖD Tegelmästarevägen 9 1 2 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Klintevägen BYGG DITT DRÖMHUS I MYSIGA VEBERÖD! Var området ligger och status på tomterna hittar du på www.myresjohus.se/veberod

Läs mer

STENINGE SLOTTSBY TUN 1 E OLIKA BYRUMMEN. årdsgatorna inne i tunen. sad gårdsgata i Toarp, Malmö. Acer Tataricum, exempel på flerstammigt träd på tu

STENINGE SLOTTSBY TUN 1 E OLIKA BYRUMMEN. årdsgatorna inne i tunen. sad gårdsgata i Toarp, Malmö. Acer Tataricum, exempel på flerstammigt träd på tu STENINGE SLOTTSBY TUN 1 E OLIKA BYRUMMEN årdsgatorna inne i tunen sad gårdsgata i Toarp, Malmö Acer Tataricum, exempel på flerstammigt träd på tu VÄLKOMMEN TILL SLOTTSBYN Steninge Slottsby ligger i en

Läs mer

Egnahem. Ett lite enklare sätt att hitta hem

Egnahem. Ett lite enklare sätt att hitta hem Egnahem Ett lite enklare sätt att hitta hem Ett lite enklare sätt att hitta hem... I den här katalogen hittar du en serie Eksjöhus framtagna för att göra ditt husköp lite enklare och därmed också lite

Läs mer

Strängnäs Hästhoven 4

Strängnäs Hästhoven 4 Strängnäs Hästhoven 4 Strängnäs Hästhoven 4 Välkommen till detta perfekta 1,5-planshus med solig tomt med trevlig altan i soligt sydvästläge. Den optimala planlösningen gör huset mycket lämpat för en småbarnsfamilj

Läs mer

Backsippan. Höjdarläge i Åstorp

Backsippan. Höjdarläge i Åstorp Backsippan Höjdarläge i Åstorp Ljusa och bekväma bostadsrätter med inflyttning hösten 2017 Bilden är en illustration, avvikelser kan förekomma. Läge för ett skönare boende Nu är det läge för dig som vill

Läs mer

Välplanerade lägenheter i ljusa och gedigna stenhus Hamnallén Lomma Hamn

Välplanerade lägenheter i ljusa och gedigna stenhus Hamnallén Lomma Hamn Välplanerade lägenheter i ljusa och gedigna stenhus amnallén Lomma amn TT TM / dusch/ Sovrum,0 kvm all Sovrum 7,5 kvm,5 kvm Sovrum,0 kvm Välj din drömlägenhet Det är nu det roliga börjar för på de kommande

Läs mer