substans och dynamik, så att du kör på nya vägar med självtillit. Säker

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "substans och dynamik, så att du kör på nya vägar med självtillit. Säker"

Transkript

1

2 Var djärv i din stil och i din personlighet, så att du skiljer dig Djärv skönhet. ifrån mängden. Upplev en inbjudande kupé som skyddar dig Enkel inredning. mot den hektiska vardagen. Kompakt plattform. Den uttrycker substans och dynamik, så att du kör på nya vägar med självtillit. Säker Upplev det nyaste inom säkerhet, så att du kan köra framtiden till evolution: mötes med ro i själen. EtT tillfredsställande vrål. Hör ljudet av ihållande kraft som visar stor hänsyn till miljön. Alfa Romeo GIULIETTA. Framtidens Alfa.

3

4

5 Alfa Romeos sportighet blir till ren dynamik, som löper över sidorna och inbegriper funktionella detaljer som t ex den aerodynamiska bakspoilern. En beslutsam och elegant front som fulländas av perfekta strålkastare med LED-ljus. LED-ljusen, som också finns i baklyktorna, följer lamphusens design och blir en integrerad del av bakpartiet och förenar design, komfort och placering på bästa sätt.

6 Enkel inredning. Upplev en inbjudande kupé som skyddar dig mot den hektiska vardagen. Var förnuftig. Det är den nya Giulietta. Lämna kaoset bakom dig och låt dig välkomnas in i en rolig och lockande kupé. En varaktig önskan om att njuta av stil och kvalitet. Interiören i alla utrustningsvarianter, är primärt enfärgad och skinande HÖJDPUNKTER ger liv i kupén. Former, textur och material utstrålar samma känsla för kvalitet. Bilens attraktiva retrodesign omfattar: en bred instrumentpanel, vintage-vippkontakter som är inspirerad av 8C Competizione, en 3-ekrad ratt och skålformade säten. Praktiskt UTRYMME: fem komfortabla platser och en bagagerumskapacitet på 350 l.

7

8

9 Kompakt plattform. Uttrycker substans och dynamik, så att du kan köra på nya vägar med självtillit. I en tid med många frågetecken, sätter Giulietta nya standarder. Den nya PLATTFORMEN, som är utvecklad för Giulietta, bygger på Alfa Romeos mångåriga erfarenhet inom ingenjörskonsten och resultatet är toppmodernt. Innovativa material har använts, som t ex. aluminium, magnesium och höghållfast stål. En kombination som ger stor styrka och vridstyvhet samt lägre vikt. Den nya plattformen är ett eget kapitel i sig och den skapar symmetri mellan alla Giuliettas mekaniska och elektroniska komponenter för att tillförsäkra bilens köregenskaper, komfort och säkerhet. Fyra tekniker medverkar till att ge Giulietta helt enastående köregenskaper. Dessa tekniker omfattar Nytt karrosskoncept. aktiv styrning med DUAL PINION, avancerad MACPHERSON-framhjulsupphängning, MULTILINKhjul upphängning bak och ALFA ROMEO DNA. AKTIV STYRNING MED DUAL PINION. Denna nya generation av styrning är utvecklad speciellt i syfte att tillförsäkra den körglädje som Alfa Romeo är känd för. Fördelarna är många: Direkt och följsam styrning under alla körförhållanden Helt integrerad med bilens dynamiska säkerhetssystem och med Alfa Romeo DNA Hög körkomfort tack vare variabel servoeffekt Mycket lätt att manövrera i stadskörning och vid parkering tack vare en vänddiameter på bara 10,9 m 30 % lägre bränsleförbrukning i förhållande till bilar med konventionellt system. Aktiv styrning med Dual pinion. Upphängning. Upphängningen, som är konstruerad för Giulietta, väntar bara på att bli satt på prov. Den avancerade MACPHERSON framhjulsupphängning är tillverkad av lätta material som t ex aluminium och är konstruerad för att optimera vridstyvheten och höja körkomforten. Den nya MULTILINK-hjulupphängningen bak ger ett utmärkt väggrepp och en förhöjd komfort. Denna upphängningskonstruktion har utvecklats för att ge mer plats i bagageutrymmet och den väger 10 kg mindre än en konventionell Multilink-upphängning. Sammanfattning: Upphängningen på Giulietta ger sportiga och underhållande köregenskaper samtidigt som bilen är både komfortabel och lätt att köra. Ny hjulupphängning.

10 Alfa Romeo DNA. Systemet gör det möjligt att anpassa bilens personlighet till förarens behov och olika körförhållanden. När reglaget är i DYNAMIC-position, är bilens prestanda precis som du kan förvänta dig av en sportig själ som Alfa Romeo: Motorn reagerar omgående och kraften är imponerande tack vare turbon. Samtidigt gör den elektroniska Q2-differentialen att du kan köra säkert och snabbt genom kurvorna. I Dynamic-positionen använder Giulietta också det nya Pre Fillsystemet, som med hjälp av VDC-systemet ger föraren snabbast möjliga respons från bromssystemet. Med reglaget i NORMALpositionen blir den vardagliga körningen till en behaglig upplevelse med fokus på komfortabel och jämn körning vid alla tillfällen, samtidigt som bränsleförbrukningen reduceras till minimum. I ALL WEATHER-funktionen kan Giulietta själv konfrontera de svåraste vägförhållandena alla bilens aktiva säkerhetssystem, inklusive VDC och den elektroniska Q2-differentialen, kommer till användning. Motorresponsen blir mer gradvis och kontrollerad. Alfa Romeo DNA kan också kommunicera med navigationssystemet (tillval). Det valda körprogrammet visas i en pop up-display. Navigationssystemet visar också turboladdarens tryck i procent och hur mycket av motorns kraft som utnyttjas.

11 Säker evolution. Upplev den senaste utvecklingen inom säkerhet, så du kan köra framtiden till mötes med ro i själen. Alfa Romeo Giulietta är redo att beskydda dig. Den nya plattformen har uppnått de bästa betygen i Euro NCAP-testen. Det är resultatet av mer än timmars virtuell analys, 100 krocktester, 150 tester på en HyGe-släde och mer än 100 tester av komponenter och undersystem. En tredje deformationszon ökar frontens förmåga att absorbera energi och det reducerar både tröghetsmomentet och deformeringen av passagerarkupén i händelse av kollision. Dessa kvaliteter kompletteras av 6 airbags, som är standard i alla versioner, säkerhetsbälten fram med dubbla bältesförsträckare och kraftbegränsare, deformerbar pedalkonsol och rattstång, andra generationen av anti-pisksnärtskydd fram och Isofix-fästen.

12 Ett tillfredsställande vrål. Hör ljudet av ihållande kraft som visar stor hänsyn till miljön. Vrålet från Alfa Romeo- motorerna är ljudet av ansvarsfull prestanda: Det är viktigt att alltid kunna släppa loss krafterna, när du har användning av dem samtidigt som du visar hänsyn för miljön. Alla motorer i modellprogrammet både bensin- och dieselmotorer lever upp till Euro 5-normen: Det rör sig om två avancerade bensinmotorer, bägge med turbo en 1,4-liters motor med 120 hk och en banbrytande 1,4-liters MultiAir-motor med hela 170 hk samt två andra generationens MultiJet-dieselmotorer en 1,6-liters JT- Dm-motor med 105 hk och en 2,0-liters JTDm-motor med 170 hk. Och sist men inte minst, den livliga 1750 TBi med 235 hk i en exklusiv Quadrifoglio Verde-version ett renodlat exempel på Alfa Romeos sportighet. MULTIAIR. En bil som tillhör den nya tidsåldern och som använder den senaste generationen av bensinmotorer med enastående resultat, vad beträffar prestanda, miljövänlighet och flexibilitet % högre effekt tack vare en ventil-timing, som är konstruerad för att förbättra prestandan Upp till 15 % högre vridmoment vid lägre varvtal tack vare den direkta styrningen av insugsventilerna Upp till 12 % snabbare acceleration tack vare större luftmängd Upp till 10 % lägre bränsleförbrukning och utsläpp. START&STOP-system. Denna funktion, som föraren alltid kan inaktivera, stannar och startar automatiskt motorn när bilen står stilla i stadstrafik, så att bränsleförbrukningen, de skadliga utsläppen och bullret reduceras. Start&Stop systemet är integrerat som standard i följande motorer: 1.4 TB med 120 hk, 1.4 TB MultiAir med 170 hk, 1.6 JTDm med 105 hk og 2.0 JTDm med 170 hk. GSI. I Giulietta finns ytterligare en funktion som hjälper föraren med att reducera bränsleförbrukning och utsläpp. Funktionen, som också är känd som en växelindikator, visar med hjälp av en signal/symbol i instrumentpanelen när man bör växla, så att motorns effektivitet är den största möjliga och så att bränsleförbrukningen är den lägsta möjliga. Funktionen är aktiv i DNA-systemets Normal- och All weather-program. Motorer 1.4 TB 1.4 TB MultiAir 1750 TBi 1.6 JTD 2.0 JTD 120 hk 170 hk 235 hk 105 hk 170 hk Antal cylindrar Cylindervolym cm Maximal effekt hk/varvtal. 120/ / / / /4.000 Vridmoment Nm/varvtal. 206/ / / / /1.750 Prel. tjänstevikt, kg Topphastihet km/h Acceleration km/h (sek.) 9,4 7,8 6,8 11,3 8,0 CO 2 -utsläpp g/km Miljöklass Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Start & Stop-system Standard Standard Ej tillgängligt Standard Standard

13

14 Utrustningsvarianter.

15 Progression Tillgänglig för: 1.4 TB med 120 hk 1.6 JTDm med 105 hk Alfa Romeo DNA RDS radio med cd-spelare/mp3-funktion Elektriska fönsterhissar fram och bak Alfa Romeo DNA VDC med Hill Holder, Elektronisk Q2 och DST Start&Stop-system (ej QV) Aktiv styrning 16 tums stålfälgar Bakre spoiler Eluppvärmda och lackerade ytterbackspeglar Färddator Manuell luftkonditionering Radio och cd-spelare med mp3-funktion och 6 högtalare Elektriska fönsterhissar fram och bak Farthållare Armstöd fram och bak Dimljus fram Interiör i tyg av typen Sprint Tygklädsel Sprint 298 svart (standard) Läderklädsel 402 svart (tillval) Läderklädsel 495 natur (tillval) 4MN Chrome Shine grått dekorinlägg på instrumentpanelen (standard) 30 31

16 Distinctive Tillgänglig för: 1.4 TB 120 hk 1.4 TB MultiAir 170 hk 2.0 JTDm 170 hk 2.0 JTDm 140 hk * 4MP dekorinlägg i mörk, borstad aluminium på instrumentpanelen (tillval) * kommer under 1. kvartalet W Bianco Ghiaccio dekorinlägg på instrumentpanelen (tillval) Utöver Progression: 16 tums aluminumfälgar 205/55 R16 Instrumentpanel med stor display + färddator med utökad funktion 2-zons klimatanläggning Klädsel Compentizione Kromade sidofönsterlister Tygklädsel Competizione 168 svart (standard) 125 svart-grå (alternativ) Tyg/läderklädsel 408 svart (tillval) 465 natur (tillval) Läderklädsel Cannelloni 401 röd med röda sömmar (tillval) 423 svart med röda sömmar (tillval) 4VF Grigio Magnesio dekorinlägg på instrumentpanelen (standard) 32 33

17 UTRUSTNINGSPAKET Bi-xenonstrålkastare med adaptiva strålkastare (tillval) Parkeringssensor bak (tillval) Sportpaket 1 och Sportpaket 2 (Endast Distinctive) Innehåll: 17-eller 18-tums aluminiumfälgar Sportschassi Sidokjolar Strålkastare med mörk infattning Satinlackerade ytterbackspeglar Svart interiör Dekorinlägg i mörk, borstad aluminium på instrumentpanelen Säten i läder och tyg med röda sömmar Läderratt med röda sömmar Sportpedaler i aluminium Läder och tyg 323 svart med röda sömmar (standard) Läder Cannelloni 901 röd med röda sömmar (tillval) Läder Cannelloni 923 svart med röda sömmar (tillval) 4MP mörkborstat aluminiuminlägg på instrumentpanelen (standard) 34 35

18 Quadrifoglio Verde (QV) Tillgänglig för: 1750 TBi med 235 hk 4MP dekorinlägg i mörk, borstad aluminium på instrumentpanelen (standard) Fyrklöversymbolen introducerades för första gången på en Alfa Romeo Föraren Ugo Sivocci, som såg ut att alltid vara den eviga tvåan, fick symbolen målad på sin bil som en tursymbol innan starten på det ansträngande racerloppet Targa Florio. Och tursymbolen såg ut att fungera: På den sista etappen av loppet lyckades han äntligen bryta serien av andraplatser och för första gången kunde han köra sin Alfa Romeo över mållinjen som vinnare. Sedan dess har den gröna fyrklöversymbolen följt Alfa Romeo för att hylla legenden och själen i dessa särdeles sportiga bilar. Nu kan också Giulietta levereras med fyrklöversymbolen i den speciella QV- version. Utöver Distinctive: 17 (std) -eller 18-tums specialfälgar Sänkt sportchassi Sidokjolar Förstärkta bromsar med röda bromsok Quadrifoglio Verde logotyp Strålkastare med mörk infattning Mörktonade bakre sidorutor Satinlackerade ytterbackspeglar Svart interiör Dekorinlägg i mörk, borstad aluminium Interiör i läder och tyg med röda sömmar Läderratt med röda sömmar Sportpedaler i aluminium Läder och tyg 323 svart med röda sömmar (standard) Läder Cannelloni 901 röd med röda sömmar (tillval) Läder Cannelloni 923 Svart med röda sömmar (tillval) Denna version är utrustad med en 1750 bensinmotor med turbo och 235 hk. Direktinsprutning. Kontinuerligt variabel ventilinställning. Turboladdare. Ett revolutionerande styrsystem, som eliminerar turbofördröjningen. Resultatet är en motor med prestanda som snarare hör till en 3-liters motor, men med en blygsam bensinförbrukning, som är mer typisk för en kompakt 4-cylindrig motor. En effekt på 134 hk/liter slagvolym och ett vridmoment på 194 Nm/liter slagvolym är den högsta effekten i världen i denna kategori av bilar. Det maximala vridmomentet på 340 Nm, som är till tillgängligt redan från varv/min, är en annan höjdpunkt

19 Tekniska specifikationer 1.4 TB 120 hk 1.4MultiAir 170 hk 1750 TBi med 235 hk 1.6 JTDm 105 DPF 2.0 JTDm 170 DPF Specifikationer Antal cylindrar 4 4 Borrning och slaglängd (mm) 72x84 72x84 Cylindervolym (cm 3 ) Kompressionsförhållande 9,8:1 9.8:1 Maximal effekt hk vid varv/min. (DYNAMIC) 120 (88) vid varv/min. 170 (125) vid varv/min. Maximalt vridmoment Nm vid varv/min. (DYNAMIC) 206 vid varv/min. 250 vid varv/min. Bänslefördelning (kontroll) Bränsletillförsel Stop&Start-system för automatiskt stannade och start av motorn vid stadskörning, vilket reducerar bränsleförbrukningen och CO 2 -utsläppen Elektriskt system (12 V) Kamrem med hydraulisk ventillyftare MPFI med tryckladdning via turboladdare med intercooler Standard Kamrem med hydrauliska ventillyftare och MultiAir-system på insugsventilerna MPFI med tryckladdning och MultiAir ventilstyrningssystem, intercooler Standard Batterikapacitet: (Ah)/generator (A) 63 Ah/ Ah/450 TRANSMISSION Drift Framhjulsdrift Framhjulsdrift Växellåda 6-växlad manuell 6-växlad manuell Däck Standarddimensioner 205/55 R16 91V 205/55 R16 91V Styrsnäcka Typ Dubbel kuggstång Dubbel kuggstång Vänddiameter (m) 10,9 10, x80,5 79,5x80,5 83x90, ,2:1 16,5:1 16,5:1 235 (173) vid varv/min. 105 (77) vid varv/min. 170 (125) vid varv/min. 340 vid varv/min. 320 vid varv/min. 350 vid varv/min. Två kontinuerligt variabla ventil-timingenheter och kamaxel med hydrauliska ventillyftare Kamrem med hydrauliska ventillyftare Kamrem med hydrauliska ventillyftare Direkt bensininsprutning och turboladdare samt intercooler Multijet 2: direktinsprutning vid bar, turboladdare. och intercooler Multijet 2: direktinsprutning vid bar, turboladdare med variabel geometri och intercooler Inte tillgängligt Standard Standard 60 Ah/ Ah/ Ah/600 Framhjulsdrift Framhjuldrift Framhjulsdrift 6-växlad manuell 6-växlad manuell 6-växlad manuell 225/45 R17 91W 205/55 R16 91V 205/55 R16 91V Dubbel kuggstång Dubbel kuggstång Dubbel kuggstång 10,9 10,9 10,9 Hjulupphängning Fram Avancerad MacPherson med aluminiumbärarmar och en ihålig krängningshämmare monterad på en förbindelslänk Avancerad MacPherson med aluminiumbärarmar och en ihålig krängningshämmare monterad på en förbindelslänk Avancerad MacPherson med aluminiumbärarmar och en ihålig krängningshämmare monterad på en förbindelslänk Avancerad MacPherson med aluminiumbärarmar och en ihålig krängningshämmare monterad på en förbindelslänk Avancerad MacPherson med aluminiumbärarmar och en ihålig krängningshämmare monterad på en förbindelslänk Bak Multilink med hjälparmar, länkarmar i aluminium samt krängningshämmare Multilink med hjälparmar, länkarmar i aluminium samt krängningshämmare Multilink med hjälparmar, länkarmar i aluminium samt krängningshämmare Multilink med hjälparmar, länkarmar i aluminium samt krängningshämmare Multilink med hjälparmar, länkarmar i aluminium samt krängningshämmare Bromsar (skivor) Fram (mm) Bak (mm) TANKVOLYM-VIKT Bränsletank (l) Prel. tjänstevikt (kg) Max släpvikt (kg) PRESTANDA Topphastighet (km/t) Acceleration (förare + 30 kg) km/h) (sek.) 9,4 7,8 BRÄNSLEFÖRBRUKNING UTSLÄPP enl. direktivet 1999/100/EF Förbrukning (1/100km) stadskörning 8,4 7,8 Landsvägskörning 5,3 4,6 Blandad körning 6,4 5,8 CO2-utsläpp (g/km) Miljöklass Euro 5 Euro ,8 11,3 8,0 10,8 5,5 5,8 5,8 3,7 4,1 7,6 4,4 4, Euro 5 Euro 5 Euro

20 Standard och Tillval Standard Tillval ej möjligt - Progression Distinctive Distinctive med Sportpaket 1 och Sportpaket 2 Quadrifoglio Verde EXTERIÖR UTRUSTNING Krompaket (sidofönsterlister) Mörktonade bakre sidorutor Strålkaststarspolning fram Elektriskt inställbara och eluppvärmda ytterbackspeglar Eluppvärmda ytterbackspeglar, elektriskt infällbara Panorama taklucka (med Svart interiör) Pastellack Special pastellack Metalliclack Competizione Red, 3-lagers lackering - 16-tumsfälgar med navkapslar och däck med dimensionen 205/ tums aluminiumfälgar, design Elegante, däck med dimensionen 205/ tums aluminiumfälgar, design Sport, däck med dimensionen 205/ tums aluminiumfälgar, design Sport, däck med dimensionen 225/45 - (alternativt 439) tums aluminiumfälgar, design Super Sport, däck med dimensionen 225/ tums aluminiumfälgar, design Elegante, däck med dimensionen 225/ tums aluminiumfälgar, design Sport, däck med dimensionen 225/ tums aluminiumfälgar, design Sport, däck med dimensionen 225/40 - (alternativt 420) - 55E 18-tums aluminiumfälgar, design Sport, däck med dimensionen 225/ Panorama taklucka (med Svart interiör, tillval) 16 tums ståfälgar med navkapslar tums aluminiumfälgar, design Elegante tums aluminiumfälgar, design Sport Individuella lösningar Sänkt sportchassi Satinlackerade ytterbackspeglar - - Dubbelt avgasrör - (Endast 2.0 JTDm 170 hk) (Endast 2.0 JTDm 170 hk) tums aluminiumfälgar, design Sport tums aluminiumfälgar, design Super Sport tums aluminiumfälgar, design Elegante Sidokjolar - Röda bromsok Strålkastare fram med mörk infattning - - Quadrifoglio Verde logotyp Bakre spoiler tums aluminiumfälgar, design Sport tums aluminiumfälgar, design Sport 55E 18-tums aluminiumfälgar, design Sport turbine, med mörka ytor 40 41

21 Standard och Tillval Standard Tillval ej möjligt - Progression Distinctive Distinctive Sportpaket 1 och Sportpaket 2 quadrifoglio verde INTERIÖR UTRUSTNING Elektriska fönsterhissar fram med autofunktion Elektriska fönsterhissar bak Instegslister i aluminium - Svart interiör - Armstöd fram med förvaringsutrymme Armstöd bak med genomlastningslucka 2-zons klimatanläggning Manuell luftkonditionering Farthållare Dekorinlägg i instrumentpanelen i mörk, borstad aluminium - Sportpedaler i aluminium - Säten i tyg, design Sprint Säten i tyg, design Competizione Läderklädsel Cannelloni med röda sömmar - Läderklädsel - Textil/läderklädsel med röda sömmar - - Färddator (stor displaystd Distinctive/QV) Förarsäte med elektriskt inställbart svankstöd Passagerarsäte inställbart i höjdled Del/fällbart baksäte (60/40) Elektriskt inställbara framstolar med minnesfunktion - Eluppvärmda framsäten Innerbackspegel med automatisk avbländning Instrumentpanel med färddator Instrumentpanel med multifunktionsdisplay och färddator - Fickor på baksidan av framsätet - Tredje nackskydd bak Läderratt - - Sportläderratt med röda sömmar - - Instegslister i aluminium (tillval) Farthållare Elektriskt inställbara framstolar med minnesfunktion (tillval) Armstöd fram med förvaringsutrymme Armstöd bak 2-zons klimatanläggning (std. Distinctive/QV) 42 43

22 Standard och Tillval Säkerhet/teknik Progression Distinctive Distinctive Sportpaket 1 och Sportpaket 2 Standard Tillval ej möjligt - Quadrifoglio Verde Sidokrockkuddar fram Krockkuddar fram Sidokrockgardiner fram/bak Alfa Romeo DNA Dimljus fram (std). Giulietta förenar bi-xenonljuset med AFS: adapativa strålkstare, (tillval) ett integrerat, toppmodernt styrsystem där strålkastarnas ljuskäglor automatiskt överensstämmer med styrningen. Mer precist uttryckt kan ljuskäglan rotera upp till maximalt 15 för att tillförsäkra optimal synlighet vid alla tillfällen, även vid kurvtagning. Ytterligare en funktion i Giulietta som är till för att ge föraren optimal komfort och säkerhet bakom ratten. Larm (inklusive dubbellåsning) ASR antispinn Rattkontroller för ljudsystem Dimljus fram Partikelfilter (DPF) * * * - Fix&Go-däckreparationssats Bi-xenonstrålkastare med AFS Nöd reservhjul till 16-tumsfälgar (125/85 R16) - - Nöd reservhjul till 17- och 18-tumsfälgar (18/125 R80) - - Bältespåminnare fram och bak Parkeringssensor bak Regnsensor Yttertermometer Säkerheten är satt främst i Giulietta med krockkuddar, sidokrockgardiner och sidokrockkuddar fram. Allt är standard. * Endast diesel-motorer Bältespåminnare fram och bak (SBR) 44 45

23 Standard och Tillval Ljudsystem Progression Distinctive Distinctive Sportpaket 1 och Sportpaket 2 Quadrifoglio Verde RDS-radio med cd-spelare/mp3-funktion + 6 högtalare + dubbel tuner Bose hi-fi-system med radio och cd-spelare/ mp3-funktion + 10 högtalare + dubbel antenn + dubbel tuner Blue&Me (förberedd för Bluetooth med röststyrning och med mp3-mediaspelare med USB-utgång) Radio- och mobiltelefonkontroller på ratten Standard Tillval ej möjligt - Navigationssystem med kartor och pop up-display (tillval). Ett avancerat multimediasystem, som är speciellt utformat för Giulietta och som passar perfekt i mittkonsolen. Systemet kan användas till att styra alla tekniska applikationer i bilen: musikspelning, telefonsamtal, navigation och visning av Alfa Romeo DNA:s parametrar. Allt med optimal säkerhet. Då du inte behöver vikaner blicken ifrån vägen för att se pop updisplayen. My-Port-förberedd för TomTom bärbart navigationssystem Blue&Me TomTom Navigationssystem med kartor och pop up-display + TMC pro och SD-kort med kartor över Europa - RDS radio med cd-spelare/mp3-funktion USB-utgång (tillval) Blue&Me TomTom (tillbehör). Ett bärbart navigationssystem som är integrerat med bilens system. Den trådlösa enheten placeras i en speciell hållare och den kan också kontrolleras med kontrollerna på ratten. Ingen direkt förbindelse behöver installeras. Det är den senaste generationen av navigationssystem: 4,3-tums display med touchscreen, kartor över 45 länder i Europa, IQ-route, points of interest och uppdatering on line av kartor. Blue&Me -tekniken är optimerad för att hantera information om telefoni och körning samt kommandon från rattkontrollerna, röststyrning och bränsleförbrukning. Bose hi-fi-system (tillval) Radio- och mobiltelefonkontroller på ratten (tillval) 46 47

24 Lineaccessori Se även den separata katalogen med alla Lineaccessori Bakre spoiler och sidokjolar Kylargrill i kolfiber Bakre spolier i kolfiber Ytterbackspeglar i kolfiber Dubbla avgasrör Tanklock i aluminium Ytterbackspeglar i blankt krom Ytterbackspeglar med satinlackering Ytterbackspeglar i titaniumgrå lackering 18-tums aluminiumfälgar design 8C 18-tums aluminiumfälgar Däckventiler med logotyp 48 49

25 Lineaccessori Se även den separata katalogen med alla Tillval Instrumentpanel i kolfiber Växelspaksknopp i kolfiber Instrumentpanel i Blu Profondo Växelspaksknopp i färgen Blu Profondo Instrumentpanel i mörk aluminium Växelspaksknopp i färgen Rosso Competizione Sportpedaler och aluminiumfotstöd. Belysta instegslister fram och en uppsättning Giulietta-mattor med röda sömmar Inredning till bagageutrymmet Instrumentpanel i färgen Bianco Ghiaccio Växelspaksknopp i färgen Bianco Ghiaccio God stil till dig och din Alfa. Du får inte bara en bil, du får också tillgångtill en värld av stilfull utrustning till att använda och till att ta på. Upplev Alfa Romeo tillbehör och tygkollektion på hemsidan Instrumentpanel i ljus aluminium Växelspaksknopp i färgen Opaque svart Takreling 50 51

26 Karrossfärger Pastelllack (Tillval) Pastelllack 3-lagerslackering (Tillval) Metalliclack (Tillval) Klädselalternativ Sprint 296 Bianco Ghiaccio (opt 5B2) 601 Nero 134 Rosso Competizione (opt 270) 805 Nero Etna (0opt 58B) 298 Svart Metalliclack (Tillval) Competizione Läder Tyg och mikrofibrer 620 Argento Alfa (opt 210) 318 Grigio Magnesio (opt 210) 319 Grigio Antracite (opt 210) 466 Blu Profondo (opt 210) 106 Rosso Alfa (opt 5DT) 168 Svart 125 Svart/grå 323 Svart med röda sömmar Läder Utrustning Progression Alfa Romeo DNA VDC med Hill Holder, Elektronisk Q2 och DST Start&Stop-system (ej QV) Aktiv styrning Bakre spoiler Eluppvärmda och lackerade ytterbackspeglar Instrumentpanel med färddator Dimljus fram Manuell luftkonditionering Radio och cd-spelare med mp3-funktion och 6 högtalare Elektriska fönsterhissar fram och bak Farthållare Armstöd bak Eluppvärmda framstolar Strålkastarspolning Interiör i tyg av typen Sprint 16-tums stålfälgar Rattkontroller för ljudsystem Quadrifoglio Verde (QV) (till 1750 TBi) Utöver Distinctive: 17- tums aluminimfälgar Sänkt sportchassi Sidokjolar Förstärkta bromsar med röda bromsok Quadrifoglio Verdes logotyp Strålkastare med mörk infattning Mörkt tonade bakre sidorutor Satinlackerade ytterbackspeglar Svart interiör Dekorinlägg i mörk, borstad aluminium Interiör i läder och tyg med röda sömmar Läderratt med röda sömmar Sportpedaler i aluminium Sportpaket 1 och Sportpaket 2 (Endast Distinctive) Innehåller: 17- tums aluminiumfälgar (Sportpaket 1) 18 tums aluminiumfälgar (Sportpaket 2) Sportchassi Sidokjolar Strålkastare med mörk infattning Satinlackerade ytterbackspeglar Svart interiör Dekorinlägg i instrumentpanelen i mörk, borstad aluminium Säten i läder och tyg med röda sömmar Sportpedaler i aluminium Svart Cannelloni med röda sömmar Dimensioner Röd Cannelloni med röda sömmar Svart Tyg/läder Natur Tyg/läder Utrustning Distinctive Utöver Progression: tums sportaluminiumfälgar med däck med dimensionerna 205/55 Chrome line (kromade sidofönsterlister) Instrumentpanel med stor display + färddator med utökad funktion 2-zons klimatanläggning Interiör i tyg av typen Competizione

27 Färgkombinationer säten Sprint PROGRESSION Läder (tillvalskod 211) Läder (tillvalskod 211) Competizione Competizione Läder (tillvalskod 211) DISTINCTIVE Läder (tillvalskod 211) Läder (tillvalskod 727) Läder (tillvalskod 727) Sportpaket 1 och Sportpaket 2 (Endast Distinctive) Läder Läder (tillvalskod Läder (tillvals- Tyg 212) kod 212) Läder Tyg QUADRIFOGLIO VERDE Interiör-/mittkonsolfärg Svart Svart Natur Svart Svart/grå Svart Natur Röd Svart Svart/svart Svart Röd Svart Svart Röd Finish Nätmönstrad Vävt mittstycke Vävt mittstycke Med gråa sömmar Med svarta sömmar Vävt mittstycke Vävt mittstycke Mittstycke Cannelloni Mittstycke Cannelloni Blandat läder Mittstycke Cannelloni Mittstycke Cannelloni Blandat läder Interiörkod Ratt Tillval Läder Läder med röda sömmar Läder med röda sömmar Instrumentpanel Chrome shine grå Opaque svart Opaque svart Opaque svart Läder (opt 212) Mittstycke Cannelloni Läder (tillvalskod 212) Instrumentpanel Chrome shine (4MN som standard) Grigio Magnesio (5VF som standard) Mörk, borstad aluminium (4MP som standard) Mörk, borstad aluminium (4MP som standard) PASTELLFÄRGER 601 Nero Pastellfärger som inte är standard (tillvalskod 5B2) 296 Bianco Ghiaccio Metallak (tillval) 106 Rosso Alfa Metallizzato Grigio magnesio 319 Grigio antracite 466 Blu Profondo Argento Alfa 805 Nero Etna Perlemorslak (tillval) 134 Rosso 8C Mittstycke Cannelloni Rekommenderad kombination Tillgänglig Inte tillgänglig -

28 Garanti och hjälp 3 år eller km beroende på vad som inträffar först. Vägassistans i Europa vid tekniska problem. Bogsering till närmaste auktoriserade Alfa Romeo verkstad. Möjlighet för lånebil i upp till 3 dagar om reparationen kräver mer än 4 arbetstimmar. De visade modellerna är inte nödvändigtvis respresenterade på den svenska marknaden, på alla områden, och kan förekomma med tillval. Upplysningarna i denna broschyr är vägledande. Av trycktekniska skäl kan bilens färg variera vid återangivande i denna broschyr. Alfa Romeo förebehåller sig rätten till att när som helst ändra på de omtalade modellerna i denna broschyr av tekniska eller kommersiella orsaker. Alfa Romeo Marketing S 10/10

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 3/2012 Gäller från 2012-04-16 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-04-16 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk

Läs mer

Tekniska specifikationer Standardutrustning och tillval

Tekniska specifikationer Standardutrustning och tillval Tekniska specifikationer Standardutrustning och tillval Distinctive Sportpaket 1 och Sportpaket 2 Instrumentpanel Saten i Distinctive : Saten i samband med utrustningspaket Sport : Competizione blå 324

Läs mer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2011 Gäller från Modellprogram Gäller fr. o. m. Versioner Compass 4x2 2.0 156hk Compass 4x4 2.4 170hk CVT2 Compass 4x4 2.2 CRD 163hk Modellprogram

Läs mer

Sportprestationer och elegans i Berlina och Sportwagon.

Sportprestationer och elegans i Berlina och Sportwagon. Sportprestationer och elegans i Berlina och Sportwagon. Ett kreativt koncept som kombinerar elegansen från en lyxig sedan med sportprestationer från en äkta GT. Aggressiva och samtidigt harmoniska linjer

Läs mer

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 Standardutrustning Tillval Tekniska specifikationer Modellprogram Versioner Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8 Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 20 TUMs aluminiumfälgar STD Excecutive Exteriör

Läs mer

Alfa Romeo Prisöversikt 1. november 2010

Alfa Romeo Prisöversikt 1. november 2010 Prisöversikt 1. november 2010 MiTo Motorer l/100 km C02 g/km Progression Distinctive QV 1.3 JTDm 95 hk DPF Start&Stop Euro5 4,0 104 167.250,- 182.250,- 1.6 JTDm 120 hk DPF Euro5 4,6 122-197.250,- 1.4 MultiAir

Läs mer

CITY PLUS (2WD) MODELLER

CITY PLUS (2WD) MODELLER MODELLER CITY PLUS (2WD) Urval utrustning Aluminiumfälgar, 16 tum med 215/65R16 däck CD radio med 4 högtalare Klimatanläggning Läderklädd ratt och växelspaksknopp Takreling, svart (saknas på bild) Karbonfärgad

Läs mer

Alfa Romeo Giulietta

Alfa Romeo Giulietta Alfa Romeo Giulietta 2 Tuning&Performance Tuning&Perfomance SPOILER FRAM** 50903311 KIT SIDOKJOLAR*** Monteras med limsats 50903309 50903505 ** Kan lackeras i bilens karossfärg. Monteras med limsats 5908061.

Läs mer

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433 NYA NISSAN PULSAR Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA MOTOR VÄXELLÅDA Drivning Utrustningsnivå CO2 g/km Bränsleförbrukning l/100km Rekommenderat cirkapris kr Bensin DIG-T 115 6-växlad

Läs mer

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE NYA RENAULT MEGANE GT DRIVE THE CHANGE DESIGNA DITT LIV EN DESIGN SOM VISAR VÄGEN FRAMÅT. ETT TYDLIGT STÄLLNINGSTAGANDE: EN LOGOTYP SOM STÅR UT, IÖGONFALLANDE FORMER, LED-VARSELLJUS SOM MARKERAR FRONTEN

Läs mer

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI www.kia.se 2 3 pro_ cee d Vi vet av erfarenhet att våra bilar är så välbyggda att vi kan erbjuda hela 7 års nybilsgaranti. Garantin följer bilen och upphör 7 år efter första registreringsdatum eller efter

Läs mer

KOMBI-8. Produktfakta

KOMBI-8. Produktfakta KOMBI-8 Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ LAGERFÖRD 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select Ja 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Comfort Ja 2.5 CRDi (170 hk)

Läs mer

Nya motorversioner Euro 5

Nya motorversioner Euro 5 Nya Ducato Kära återförsäljare, Sedan lanseringen 1981är Ducato en av de ledande inom 2G-segmentet och presenterar ständigt uppdaterade och innovativa funktioner. Den nya versionen av Ducato erbjuder ett

Läs mer

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler / cylinder 4 4 Cylindervolym (cm

Läs mer

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 NYA RENAULT KANGOO EXPRESS lista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. ALLTID STANDARD Luftkonditionering Bluetooth -radio

Läs mer

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 25 januari 2016 Bilen på bilden är extra utrustad TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 ETG (1) PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan

Läs mer

VOLVO S60 2001 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2000 OCH VECKA 9 2001

VOLVO S60 2001 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2000 OCH VECKA 9 2001 VOLVO S60 2001 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2000 OCH VECKA 9 2001 1/6 NYA VOLVO S60 ÄR FRAMFÖR ALLT FÖRARENS BIL. HÄR STÅR KÖRGLÄDJE OCH PRESTANDA HÖGST I KURS, UTAN ATT GE AVKALL PÅ KOMFORT FÖR PASSAGERARNA.

Läs mer

NYA CITROËN C4 CACTUS

NYA CITROËN C4 CACTUS NYA CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 12 december 2014 TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan Bensin, blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 3 Antal

Läs mer

Jeep Grand Cherokee MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Grand Cherokee MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2011 Gäller från 2012-01-01 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-01-01 Versioner Grand Cherokee Limited 241hk AT5 Grand Cherokee 3.6 V6 E85 AT5 Grand

Läs mer

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör Audi unite A4 Avant Produktnr. Beskrivning A4 Avant Motor 8K50RY\0 2.0 TDI clean diesel quattro S tronic Power: 140(190) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 5,2 l CO2-utsläpp: 137 g/km (EU6) Stadskörning:

Läs mer

Golf 1,4 FSI 1,6 FSI TDI 105 TDI 140

Golf 1,4 FSI 1,6 FSI TDI 105 TDI 140 Golf 1,4 FSI 1,6 FSI TDI 105 TDI 140 Motor 4 cylindrar 4 cylindrar 4 cylindrar 4 cylindrar, 16 ventiler 16 ventiler 16 ventiler Högtrycksinsprutning Högtrycksinsprutning Direktinsprutning Direktinsprutning

Läs mer

Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden

Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden PRESSINFORMATION Marcus Thomasfolk Kontaktperson Informationschef 08 553 867 97 Telefon 070 35 896 57 Mobil marcus.thomasfolk@volkswagen.se E-post 2013-02-08 Datum Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden

Läs mer

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 210 S&S Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler

Läs mer

Lancia Ypsilon Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Ypsilon Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-02-27 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-02-27 Versioner Bensin: Ypsilon, 5-vxl manuell 1) Ypsilon 1) Ypsilon, 5-vxl manuell

Läs mer

PEUGEOT PARTNER BOXLINE

PEUGEOT PARTNER BOXLINE 2012-02-09 PEUGEOT PARTNER BOXLINE MOTOR 1,6 HDi MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 1 560 Maxeffekt kw EEC (hk DIN) 66 / (90) Vid varvtal (v/min) 4 000 Max vridmoment Nm CEE vid v/min 215

Läs mer

Motoruppgraderingar för begagnade bilar

Motoruppgraderingar för begagnade bilar Page 1 of 5 November 2008 www.hirsch-performance.ch Hirsch Performance Nyhetsbrev Kontakta oss 01. Specialerbjudande 02. Mer kraft! 03. Mer sound! 04. Mer elegans! 05. Mer aluminium! 06. Mer läder! 07.

Läs mer

renault CAPTUR limited edition drive the change

renault CAPTUR limited edition drive the change renault CAPTUR limited edition drive the change FÅNGA DAGEN SNYGG. INTE BARA DET! CAPTUR, RENAULTS FÖRSTA CROSSOVER MED STORSTADSKÄNSLA, ÄR SMIDIG, DYNAMISK OCH ELEGANT. BÅDE UTVÄNDIGT OCH INVÄNDIGT. MED

Läs mer

Observera att denna broschyr är lågupplöst och endast är för påseende. Om du vill ha den högupplösta för tryck var vänlig kontakta Ebba Jeppson.

Observera att denna broschyr är lågupplöst och endast är för påseende. Om du vill ha den högupplösta för tryck var vänlig kontakta Ebba Jeppson. Observera att denna broschyr är lågupplöst och endast är för påseende. Om du vill ha den högupplösta för tryck var vänlig kontakta Ebba Jeppson. Ebba Jeppsson Brand Communication Manager direct.: +45 43

Läs mer

Foh Överhäng fram Roh Överhäng bak 1 283 1 583 LT Totallängd (1) 4 183 4 983 R1 R2. Kant till kant 5 920 6 730 CW Hytt, bredd MW Totalbredd

Foh Överhäng fram Roh Överhäng bak 1 283 1 583 LT Totallängd (1) 4 183 4 983 R1 R2. Kant till kant 5 920 6 730 CW Hytt, bredd MW Totalbredd CABSTAR 35.14 Totalvikt: 3.500 Kg. 136 hk Specifikationer M C G. C. A B Underrun protection bar 140 Foh B 109 PÅBGGNAD SKISS DIMENSIONER (mm) 35.14 MB 2 900 3 400 Foh Överhäng fram 1 062 Överhäng bak 1

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-3 SportCombi 2.0t BioPower 200 hk SEK 291 800 Exteriör & Interiör: Jet Black SEK 6 900 Läder/textilklädsel "Sport", Black Lättmetallfälg

Läs mer

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER TEKNISKA FAKTA BOXER 2013-09-06 MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L2H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 2 198 2 198 2 198 2198 2198 Maxeffekt kw EEC (hk

Läs mer

Honda originaltillbehör FR-V

Honda originaltillbehör FR-V Honda originaltillbehör FR-V Förverkliga dina drömmar Med sin rymliga och sportiga design kombinerar Honda FR-V dynamiska köregenskaper med intelligent komfort och bekvämlighet. FR-V är verkligen en innovativ

Läs mer

Insynsskydd i bagageutrymmet. Svart takreling. Centrallås, fjärrstyrt. Sharan Trendline Utöver Comfortline. Eluttag, 12-volts, i bagageutrymmet

Insynsskydd i bagageutrymmet. Svart takreling. Centrallås, fjärrstyrt. Sharan Trendline Utöver Comfortline. Eluttag, 12-volts, i bagageutrymmet Sharan fakta Utrustning Sharan Bas Standard för 2,0, Turbo, samt TDI 140 PF. SÄKERHET/TRYGGHET ABS med EBF (låsningsfria bromsar med elektronisk bromskraftsfördelning) Bältessträckare fram Damm- och pollenfilter

Läs mer

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör Audi unite Q5 Produktnr. Beskrivning Q5 Motor 8RB0RY\1 2.0 TDI clean diesel quattro S tronic Power: 140(190) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 5,7 l CO2-utsläpp: 149 g/km (EU 6) Stadskörning:

Läs mer

Prislista Ford Mondeo

Prislista Ford Mondeo Prislista Ford Mondeo Trend Hk Växellåda 5D Kombi 1.6 EcoBoost med start/stop, 160 6-vxl manuell 227.300:- 234.800:- 2.0 TDCi ECO 140 6-vxl manuell 237.300:- 244.800:- 2.0 TDCi 140 Powershift Automat 254.800:-

Läs mer

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter VOLVO 740 1990-92 1/7 Är av många fortfarande ansedd som bilen som skapade det moderna Volvo. En äkta storbil med Volvos alla utmärkande egenskaper inbyggda, inte minst vad gäller säkerhet och kvalitet.

Läs mer

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO Produktfakta Från 28 januari 2014 Utrustning och specifikationer gäller för bilar producerade från publiceringsdatum för produktfaktabladet. För lagerbilar kontakta

Läs mer

April 2000. Passat. Fakta och utrustningspaket

April 2000. Passat. Fakta och utrustningspaket April 2000 Passat Fakta och utrustningspaket FÖRSÄLJNINGSPROGRAM Motor Växel- Tjänste- Lastför- Max släp- Fordons- Premie- Modeller Dörrar hk låda vikt kg måga kg vagnsvikt kg 1) skatt klass Passat 1.6

Läs mer

KÖRGLÄDJE HAR FÅTT EN NY INNEBÖRD. UPPLEV FREEMONT SOM TAR KÖRNINGEN TILL EN HÖGRE DIMENSION. EN BIL UTRUSTAD MED ALLT DU KAN ÖNSKA. KÖRGLÄDJE OCH LIVSGLÄDJE FREEMONT- EN BIL SOM ALDRIG KOMPROMISSAR. UTRYMME,

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-5 SportCombi 2.3t BioPower 210 hk SEK 290 900 Exteriör & Interiör: Carbon Grey SEK 7 500 Läderklädsel Griffin Sport 2-ton, Black/Grey K56

Läs mer

Alfa 159 och Alfa 159 SW

Alfa 159 och Alfa 159 SW Alfa 159 och Alfa 159 SW Tuning&Performance SPOILER FRAM ** 50903083 SPOILER BAK** Komplett med tre bromsljus. Monteras med monteringsset 50507804. Endast Berlina 50903089 SIDOSKYDDSLISTER* Kit med 2 delar.

Läs mer

PÅ NYTT. ETT MÄSTERVERK

PÅ NYTT. ETT MÄSTERVERK www.fi at.se N Y A Garanti 3 år/100 000 km nybilsgaranti. Vägassistans som gäller i hela Europa. Haveriskydd om du råkar ut för fel eller en olycka. Bogsering av bilen till en Fiat-verkstad. Hemresa för

Läs mer

FIAT PERSONBILAR. PRIsÖVERSIKT 1 oktober 2010

FIAT PERSONBILAR. PRIsÖVERSIKT 1 oktober 2010 FIAT PERSONBILAR PRIsÖVERSIKT 1 oktober 2010 INNEHÅLL: fiat Panda MY Sida 3 fiat 500/500c Sida 4 Fiat punto evo sida 7 Fiat qubo sida 9 fiat DoblÒ sida 12 version fiat panda MY Km/l CO2 g/km Dynamic Dynamic

Läs mer

Prislista Renault Master

Prislista Renault Master Prislista Renault Master Master Skåp & Master Flak Kampanjpris! Kampanjmodeller HK Pris ex. moms 2,3 dci L2H2 Skåp med AC 125 212.900:- 2,3 dci L2H2 Skåp Bilia Edition** 125 224.900:- 2,3 dci L2H2 Skåp

Läs mer

Alfa Romeo Prisöversikt giltig from 1 juni 2016

Alfa Romeo Prisöversikt giltig from 1 juni 2016 Prisöversikt giltig from 1 juni 2016 Giulietta Serie 2 VERSION Motorer Kod l/100 km C0 2 g/km Super Veloce Bensin GIULIETTA VELOCE 240 HK TCT 191.V5C.2 6,8 157-300 000 kr GIULIETTA SUPER 1.4 120 HK 191.C5E.2

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC PASSENGER

NYA RENAULT TRAFIC PASSENGER NYA RENAULT TRAFIC PASSENGER PRISLISTA & PRODUKTFAKTA Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. TRAFIC PASSENGER Kod Engine Norm Växellåda Storlek HK inkl moms exkl moms PG1E1 111 D6 1,6 R9M

Läs mer

April 2000. Golf. Fakta och utrustningspaket

April 2000. Golf. Fakta och utrustningspaket April 2000 Golf Fakta och utrustningspaket FÖRSÄLJNINGSPROGRAM Motor Växel- Tjänste- Total- Max släp- Fordons- Premie- Modeller Dörrar hk låda vikt kg vikt vagnsvikt kg 1) skatt klass Golf 1,4 3/5 75 5

Läs mer

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Wrangler MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-03-09 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-03-09 Versioner Wrangler 2-dörrars 3.6 V6 AT5 284hk Wrangler Unlimited 4-dörrars

Läs mer

Honda Civic 5d tillbehör Originaltillbehör

Honda Civic 5d tillbehör Originaltillbehör Honda Civic 5d tillbehör Originaltillbehör Spoiler på bagageluckan 17-tums aluminiumfälgar Sidokjolar Kjol fram Dimljuspaket fram Grand Prix-paket Lackerade kjolar fram, bak och på sidorna Lackerad spoiler

Läs mer

Fiat 500. PRIsÖVERSIKT 1 MAJ 2015

Fiat 500. PRIsÖVERSIKT 1 MAJ 2015 Fiat 500 PRIsÖVERSIKT 1 MAJ 2015 version fiat 500 l/100 km CO2 g/km Pop Lounge S Cult Vintage 57 Bensin 4-cyl. 1.2 69hk, 5-xl manuell 5,0 117 129 990 kr 139 990 kr - 149 990 kr 149 990 kr 2-cyl. 0.9 Turbo

Läs mer

NISSAN e-nv200 SKÅP. Priser, utrustning, specifikationer, färger 03.03.15 SE-20C-0521

NISSAN e-nv200 SKÅP. Priser, utrustning, specifikationer, färger 03.03.15 SE-20C-0521 NISSAN e-nv200 SKÅP Priser, utrustning, specifikationer, färger PRISLISTA SKÅP Cirkapris exkl. 25% moms Rek. cirkapris Drivning Motor Växellåda Utrustningsnivå Moms SEK SEK SEK Framhjulsdrift 80kW synkron

Läs mer

VOLVO XC90 WWW.MYVOLVOLIBRARY.INFO

VOLVO XC90 WWW.MYVOLVOLIBRARY.INFO VOLVO XC90 F A K T A O C H S P E C I F I K A T I O N E R V O L V O TILLBEHÖR URBAN LUXURY Paketet på bilden har 21-tums Expressive - fälgar och utvändiga tillbehör i samma färg som bilens kaross, skidplates

Läs mer

Tycker du att rutigt passar ihop med randigt? Att rosa inte matchar med alla färger? Eller tycker du bara att sådana frågor är rätt ointressanta?

Tycker du att rutigt passar ihop med randigt? Att rosa inte matchar med alla färger? Eller tycker du bara att sådana frågor är rätt ointressanta? Tycker du att rutigt passar ihop med randigt? Att rosa inte matchar med alla färger? Eller tycker du bara att sådana frågor är rätt ointressanta? Om du värdesätter enkelhet, lätthet och frihet att kunna

Läs mer

Dyna Produktinformation

Dyna Produktinformation Dyna Produktinformation www.toyota.se DYNA SVARET PÅ DINA LOGISTISKA UTMANINGAR Toyota Dyna är den flexibla och kostnadseffektiva lösningen på dina transportbehov. Den förenar låga driftkostnader och hög

Läs mer

Hirsch Performance. For the ultimate Saab experience

Hirsch Performance. For the ultimate Saab experience Hirsch Performance For the ultimate Saab experience Att förbättra det fulländade Varmt välkommen till Hirsch Performance. Vi vill också gratulera dig till att ha valt Saab, en av världens bästa bilar.

Läs mer

4 90 0 lexus is 250C

4 90 0 lexus is 250C Lexus is 250C Miljödeklaration IS 250C - 2,5 V6 Bensin, Aut tillverkning Fabriken tillämpar den internationella miljöledningsstandarden ISO 14001. Bränsledeklaration Förbrukning, liter/100 km Blandad körning

Läs mer

Säkerhet X6 xdrive35i X6 xdrive50i X6 xdrive30d X6 xdrive35d. Exteriörutrustning X6 xdrive35i X6 xdrive50i X6 xdrive30d X6 xdrive35d

Säkerhet X6 xdrive35i X6 xdrive50i X6 xdrive30d X6 xdrive35d. Exteriörutrustning X6 xdrive35i X6 xdrive50i X6 xdrive30d X6 xdrive35d Säkerhet X6 xdrive35i X6 xdrive50i X6 xdrive30d X6 xdrive35d Adaptiva bromsljus Airbags: Förar- och passagerarairbag (med belastningssensor för passagerarstolen) Passagerarairbag avstängningsbar med nyckel

Läs mer

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER

MODELLPROGRAM SKATT OCH FÖRSÄKRING GARANTIER Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ 1.0t (100 hk) Bensin Manuell 5-växlad ComfortPlus 1.0t (100 hk) Bensin Manuell 5-växlad Premium 1.0t (120 hk) Bensin Manuell 6-växlad

Läs mer

LEXUS IS 250 F SPORT EDITION

LEXUS IS 250 F SPORT EDITION LEXUS IS 250 F SPORT EDITION MILJÖ- DEKLARATION IS 250 F SPORT EDITION - 2,5 V6 Bensin, Automat Tillverkning Fabriken är certifierad enligt den internationella miljöledningsstandarden ISO 14001. Bränsledeklaration

Läs mer

Nya prestandamöjligheter med bioetanol

Nya prestandamöjligheter med bioetanol Information Genève, 6 mars 2007 Världspremiär Saab BioPower 100 Concept: Nya prestandamöjligheter med bioetanol Första produktionsmotorn optimerad för ren bioetanol (E100) 300 hk med betydligt minskad

Läs mer

Dekorpaneler* * Pristillägg. Tillval endast för R5 TDI och V6. Tillval endast för V8 och V10. 2-zon klimatanläggning

Dekorpaneler* * Pristillägg. Tillval endast för R5 TDI och V6. Tillval endast för V8 och V10. 2-zon klimatanläggning Tillval endast för R5 TDI och V6 2-zon klimatanläggning 4-zon klimatanläggning Memory-paket för förarstol, speglar, ratt och bälte Endast i kombination läderpaket Cricket med komfortstolar eller läderpaket

Läs mer

NT400 CABSTAR 3.5T 145HP SC

NT400 CABSTAR 3.5T 145HP SC NT400 SE-19-0331 NT400 CSTR 3.5T 145HP SC vikt: 3.500 Kg. 145 hk Specifikationer IC M C G. C. H1 Underrun protection bar 140 Foh 109 VT R VD PÅGGND SKISS 35.145 35.145 M L DIMENSIONER (mm) Hjulbas Foh

Läs mer

NISSAN NV400 Chassis Enkelhytt FWD (Framhjulsdrift) PRISLISTA 2013-03-15

NISSAN NV400 Chassis Enkelhytt FWD (Framhjulsdrift) PRISLISTA 2013-03-15 1 SE-18C-0189 FWD (Framhjulsdrift) PRISLISTA 2013-03-15 Ca-pris Moms Rekommenderat Växel- ex. Moms 25 % cirkapris inkl. moms Motor Effekt Version Chassi låda SEK SEK SEK 2.3 dci DPF EURO5 125hp (92kW)

Läs mer

Delar av informationen i denna broschyr är preliminär och kan därför komma att ändras före produktionsstart. 2010-03-12

Delar av informationen i denna broschyr är preliminär och kan därför komma att ändras före produktionsstart. 2010-03-12 Delar av informationen i denna broschyr är preliminär och kan därför komma att ändras före produktionsstart. 2010-03-12 Teknik och prestanda Motor Turbo4 220 Turbo4 XWD Typ Fyra cylindrar. Helaluminiummotor.

Läs mer

5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw)

5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw) 5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw) 2 5E-serien traktorer inledning Möt den lilla jätten Ägnar du dig åt djurhållning? Driver du en liten vinodling? Den nya

Läs mer

Cabby 2006 Design, funktion och känsla för frihet.

Cabby 2006 Design, funktion och känsla för frihet. Cabby 2006 Design, funktion och känsla för frihet. Husbilen som passar alla väder Den är snygg. Den är lättkörd. Den är ombonad. Den är helt ny. Cabbys nyutvecklade husbil har skapats runt tre grunder

Läs mer

Automobiles Chatenet har tillverkat bilar sedan 1984

Automobiles Chatenet har tillverkat bilar sedan 1984 Automobiles Chatenet har tillverkat bilar sedan 1984 Utveckling, säkerhet, design och urval av komponenter är alla viktiga faktorer för att upprätthålla arvet av Chatenet s bilar. Tillverkas i Frankrike

Läs mer

NYA Fiat 500C. PRIsÖVERSIKT 1 april 2016

NYA Fiat 500C. PRIsÖVERSIKT 1 april 2016 NYA Fiat 500C PRIsÖVERSIKT 1 april 2016 MODELL / VERSION Modell / Version l/100 km CO2 g/km Pop Lounge NYA FIAT 500 SERIE 4 Nya 500C 1.2 Pop 4,7*-4,9 110*-115 151 900 kr Nya 500C 1.2 Lounge 4,7*-4,9 110*-115

Läs mer

VOLVO S60 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006

VOLVO S60 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006 VOLVO S60 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006 S60 2,4 140 S60 2,4 170 S60 2,5T B5244 S2 140 HK B5244 S 170 HK (125 kw) DIN Geartronic ABS- bromsar, armstöd mellan framstolarna, Batteri

Läs mer

Den nya BMW Z4. Z4 Roadster 2.0i 2.5i 2.5si 3.0si Z4 Coupé 3.0si. När du älskar att köra

Den nya BMW Z4. Z4 Roadster 2.0i 2.5i 2.5si 3.0si Z4 Coupé 3.0si. När du älskar att köra Den nya BMW Z4 Z4 2.0i 2.5i 2.5si 3.0si Z4 3.0si När du älskar att köra Lyssna på dina ögon. Över dig solen. Och under dig en stormvind. Det viktigaste i cockpit: Vägen. Frisk luft med en fin doft av läder.

Läs mer

Modell. Utrustning översikt

Modell. Utrustning översikt Tekniska data NYA Modell E ekt Ström- CO 2 - Energi- Eldriven modell Växellåda Dörrar kw (hk) förbrukning 1) utsläpp 2) klass 3) e-up! PSM 1-växlad 4 60 (82) 11,7 0 A+ Utrustning översikt Utrustning för

Läs mer

M6040N/M7040N/M8540N Smalspårig traktor

M6040N/M7040N/M8540N Smalspårig traktor R M M6040N/M7040N/M8540N Smalspårig traktor M40-SERIEN Traktorer i en klass för sig. Den nya M40N-serien är en kombination av effektiva och prisvärda traktorer som är extremt mångsidiga och som passar

Läs mer

A1 Sportback. A1 Sportback. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör

A1 Sportback. A1 Sportback. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör Audi unite A1 Sportback Produktnr. Beskrivning A1 Sportback Motor 8XAAA4\2 A1 1.2 TFSI 5-växlad Power: 63(86) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 5 l CO2-utsläpp: 116 g/km (EU5) Stadskörning: 6,2

Läs mer

Prislista Renault Kangoo Express & Kangoo Maxi

Prislista Renault Kangoo Express & Kangoo Maxi Prislista Renault Kangoo & Kangoo Maxi Bränslevärmare med tidur på köpet! Kampanjmodeller HK Växellåda Bilia Edition (ex. moms) Bilia Base Line 1,5 dci FAP 75 5-vxl manuell 109.900:- Bilia Nordic Line

Läs mer

FIAT PERSONBILAR. PRIsÖVERSIKT 4 MAj 2010

FIAT PERSONBILAR. PRIsÖVERSIKT 4 MAj 2010 FIAT PERSONBILAR PRIsÖVERSIKT 4 MAj 2010 INNEHÅLL: fiat 500 Sida 3 Fiat punto evo sida 6 Fiat qubo sida 8 fiat bravo sida 9 fiat DoblÒ sida 11 version BILAR MÄRKTA MED ÄR MILJÖBILAR ENLIGT VÄGVERKET fiat

Läs mer

Dacia Logan MCV TILLBEHÖR

Dacia Logan MCV TILLBEHÖR Dacia Logan MCV TILLBEHÖR Tillbehör Dacia Logan MCV Dacia är en av de snabbast växande bilmärkena i världen. Anledningen är enkel, allt fler gillar bilar som är både ekonomiska och rymliga. Och har man

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2012 Gäller från 2012-03-07 2011-10-27 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2011-03-07 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk Modellprogram

Läs mer

Skördare 1070E/1170E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS

Skördare 1070E/1170E VOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS Skördare 1070E/1170E PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTIO VOLUTION ON John Deeres nya skördare 1070E och 1170 E är både smidiga och högpresterande,

Läs mer

Nya Mitsubishi Outlander - Europas mest sålda Plug-In Hybrid gör entré i Frankfurt

Nya Mitsubishi Outlander - Europas mest sålda Plug-In Hybrid gör entré i Frankfurt Sollentuna 7 sep 2015 Nya Mitsubishi Outlander - Europas mest sålda Plug-In Hybrid gör entré i Frankfurt - Ny design och identitet - Förbättrad komfort och ljudisolering - Förfinad interiör - Utvecklad

Läs mer

Fiat professional. PRISÖVERSIKT mars 2012

Fiat professional. PRISÖVERSIKT mars 2012 Fiat professional PRISÖVERSIKT mars 2012 Strada Version Modell & Motor Modellkod Rekommenderat pris ex moms Kort hytt Strada Working 1.3 MJT 95 hk 278.135.3 119.900 kr Kort hytt Strada Trekking 1.3 MJT

Läs mer

m Utgiven av Motormännens Riksförbund

m Utgiven av Motormännens Riksförbund m Utgiven av Motormännens Riksförbund N O ANDERSSON: NYA SIi=FROR PÄ VOLVO: 140 blir 24a 160 blir 26a 8208 blir 821A... D Den stora förändringen i karosslinjerna är alltså VESC-fronten eller rättare en

Läs mer

Lätt. Snabb. Den mycket styva strukturen låter hjulupphängningen, MacPherson fram och bak, komma till sin rätt.

Lätt. Snabb. Den mycket styva strukturen låter hjulupphängningen, MacPherson fram och bak, komma till sin rätt. Fr o m 0208 MR2 Lätt. Snabb...och här är den. MR2 Roadster. Fantastisk att se på, inspirerande att köra. Lätt bara 1.090 kg för det är så man bygger sportbilar. Lätt för att man kan använda en mindre motor,

Läs mer

TILLBEHÖR partner tepee

TILLBEHÖR partner tepee TILLBEHÖR partner tepee partner Tepee 1. parkeringssensor praktisk parkeringssensor, särskilt konstruerad för Peugeot (kan lackeras i bilens färg). Sensorerna monteras i främre och bakre stötfångaren.

Läs mer

WM Evolution II Bensin/Diesel/Elektrisk

WM Evolution II Bensin/Diesel/Elektrisk WM Evolution II Bensin/Diesel/Elektrisk WM Evolution II Bensin Tekniska uppgifter Motor FORD SOHC 640 V6 4.009 cm 3 Förbättrade köregenskaper genom Reviderad styrgeometri Ökad spårbredd Optimerad viktfördelning

Läs mer

BMW MOTORTEKNOLOGI. DIESEL

BMW MOTORTEKNOLOGI. DIESEL BMW MOTORTEKNOLOGI. DIESEL ATT VÄLJA RÄTT MOTOR. DIESEL. BENSIN. HYBRID. ELEKTRISK. Utvecklingen av motorer har tagit enorma steg de senaste åren. BMWs diesel-, bensin- och plug-in hybridmotorer är inget

Läs mer

Groundsmaster 4000-D/4100-D. Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET. www.toro.com

Groundsmaster 4000-D/4100-D. Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET. www.toro.com Groundsmaster 4000-D/4100-D Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET www.toro.com Groundsmaster 4000-D/4100-D Innovativa tekniska lösningar och funktioner gör det här till den

Läs mer

Chevrolets modellutbud 2006

Chevrolets modellutbud 2006 Genève, 27 februari 2006 Chevrolets modellutbud 2006 Matiz: bästsäljare i toppform Kalos: attraktiv småbil med finslipade detaljer Lacetti: kompakt men rymlig halvkombi med hög komfort Nubira: smakfull

Läs mer

Det här är två livsstilsbilar som vill vara något mer än transportmedel

Det här är två livsstilsbilar som vill vara något mer än transportmedel Bilar som får folk Funderar du på att köpa en Lancia Delta eller en Mini Countryman. I kalkylen ingår att folk vänder sig om efter din nya bil oavsett vilken du väljer. De här bilarna köps på känsla och

Läs mer

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Tillbehör

SIMPLY CLEVER. ŠKODA Citigo Tillbehör SIMPLY CLEVER ŠKODA Citigo Tillbehör Även om ŠKODA Citigo känner sig hemma på stadens gator är dess kapacitet mycket större än så. Dessutom, med Škoda Original tillbehör får du en särprägel på din bil

Läs mer

Nya Audi A6 Avant dynamik och elegans

Nya Audi A6 Avant dynamik och elegans Nya Audi A6 Avant dynamik och elegans Avant har länge varit ett populärt alternativ för förare av bilar i storbilsklassen. När nya Audi A6 nu kommer som Avant talar allt för att det fortsätter att vara

Läs mer

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Utrustningsnivåer Nyheter

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Utrustningsnivåer Nyheter VOLVO 440 1/5 VOLVO 440 ÄR EN KOMPAKT OCH ERKÄNT PRISVÄRD FAMILJEBIL MED MÅNGA INBYGGDA STORBILSEGENSKAPER. DEN BEKVÄMA INTERIÖREN OCH DEN FUNKTIONELLA FÖRARMILJÖN UTGÖR VÄSENTLIGA TILLSKOTT TILL DEN HÖGA

Läs mer

NISSAN 370Z. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger

NISSAN 370Z. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA MOTOR VÄXELLÅDA Utrustningsnivå CO2 g/km Bensin Bränsleför-brukning l/100km Rekommenderat cirkapris SEK 3.7L 328hk 6 M/T 248 10,6 424 690 3.7L 328hk

Läs mer

Information. Mer än en cabriolet. Saab 9-3 Cabriolet: Genève, 6 mars 2007. Sammanfattning

Information. Mer än en cabriolet. Saab 9-3 Cabriolet: Genève, 6 mars 2007. Sammanfattning Information Genève, 6 mars 2007 Sammanfattning Saab 9-3 Cabriolet: Mer än en cabriolet 9-3 Cabriolet befäster Saabs ledande position i segmentet öppna premiumbilar och är det största utvecklingssteget

Läs mer

NYA Fiat 500. PRIsÖVERSIKT 1 april 2016

NYA Fiat 500. PRIsÖVERSIKT 1 april 2016 NYA Fiat 500 PRIsÖVERSIKT 1 april 2016 MODELL / VERSION NYA fiat 500 Modell / Version l/100 km CO2 g/km Pop Lounge NYA FIAT 500 SERIE 4 Nya 500 1.2 Pop 4,7*-4,9 110*-115 131 900 kr Nya 500 1.2 Lounge 4,7*-4,9

Läs mer

Äventyret väntar. Skillnaden mellan XC och Cross Country

Äventyret väntar. Skillnaden mellan XC och Cross Country Äventyret väntar Ta en ny Volvo V40 och lägg till design och detaljer som ger en känsla av äventyr. Resultatet blir en Volvo V40 Cross Country. Utmaningen för mig och teamet har varit att maximera den

Läs mer

Originaltillbehör. Civic. Type R

Originaltillbehör. Civic. Type R Originaltillbehör Civic Type R Förverkliga dina drömmar Honda Civic Type R är sannerligen ett uttryck för vacker och potent ingenjörskonst. Ingredienser som Hondas solida racingtradition och en god portion

Läs mer

Dacia Logan Pick-Up C4-C1_MB_Logan_U90_V5_SE.indd 2 21/09/11 13:16:20

Dacia Logan Pick-Up C4-C1_MB_Logan_U90_V5_SE.indd 2 21/09/11 13:16:20 Dacia Logan Pick-Up C4-C1_MB_Logan_U90_V5_SE.indd 2 21/09/11 13:16:20 Med plats för alla dina projekt Bakom den kompakta pickupen döljer sig en prisvärd och robust bil, som är oerhört praktisk. Flakets

Läs mer

DÄr arbete och nöje möts.

DÄr arbete och nöje möts. 2210 Där arbete och nöje möts. Mechron 2210 MECHRON 2210 Oavsett om du behöver en arbetshäst på gården eller en väg i skogen tar KIOTI MECHRON 4X4 arbetsfordon hand om jobbet åt dig. Fordonet är utrustat

Läs mer

A-serien A 72 A 82 A 92

A-serien A 72 A 82 A 92 A-serien A 72 A 82 A 92 SE Innehåll Inbyggd styrka 3 Hytt 4-5 Transmission och kraftöverföring 6 Motor 7 Hydraulik 8-9 Tekniska specifikationer 10 Extrautrustning 11 Valtra service 11 2 Inbyggd styrka

Läs mer

XC70 Standardustyr BACKSPEGLAR (YTTRE) BAKSÄTE BELYSNING (INRE)

XC70 Standardustyr BACKSPEGLAR (YTTRE) BAKSÄTE BELYSNING (INRE) XC70 Standardustyr BACKSPEGLAR (YTTRE) Elmanövrerade med uppvärmning Vidvinkelspegel, vänster sida BAKSÄTE Fällbar rygg, delbar 40/20/40 Mittarmstöd bak med mugghållare BELYSNING (INRE) I lastutrymmet

Läs mer