Så har vi det viktiga med årsavgiften!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Så har vi det viktiga med årsavgiften!"

Transkript

1 Nr

2 Ordförande Per Westin Ådalen Fjärdhundra , Sekreterare Bo Bjerkborn Rösträttsgatan Lund Kassör och Reservdelsmästare Peter Hellström (och Mia) Gummegatan Eneryda peppeh510@gmail.com marit.hellstrom@hotmail.com Redaktör Ingmar Ögren Sjöängsbacken Väddö ingmar.ogren@gmail.com MHRF-ansvarig Ulf Söderlind Pianogränd Järfälla uffe.s@telia.com Ordförandes spalt: Sommaren kommer efter en lite trög vår, så nu blir det blivit åka av! Redan i slutet av maj har jag kört 125 mil i Z1:an och 60 mil i 24:an. Trevligt, trevligt! Fest För Franska Fordon i Taxinge lockade många trevliga franska skönheter, men på Panhardfronten var jag nästan ensam med min 24:a. Så dyker Olle Sahlbergs Z1 från 1955 upp på Ingvar Martinssons släpvagn på väg till en bättre förvaring, och ett bra liv i framtiden hoppas jag. Sommarmötet är nu arrangerat och klart, så det är bara att anmäla sig. Mer om detta på annan plats i bladet. Så har vi det viktiga med årsavgiften! På årsmötet beslutades att vi höjer avgiften till 300kr för vanlig medlem, men behåller 100kr för familjemedlemskap. Tyvärr kom inte detta med i förra numret av Panhardläsning. Vi kommer inte att jaga de medlemmar som redan betalt den gamla och lägre avgiften, men fr.o.m. den 1:a juni måste vi be att få in den nya. Så sätt in era medlemsavgifter på: Regionansvarig Väst Torsten Åsberg Eklundsvägen Vargön torsten0521@glocalnet.net Panhardklubben bildades 1977, är MHRFansluten och har ca 70 medlemmar. Medlemsavgift för 2015 är 300 kronor. PG IBAN-nr. i Nordea Bank SE Panhardläsning är klubbens tidning. Klubbhemsida Omslag och baksida är denna gång bägge från träffen i Taxinge: Omslaget visar vår ordförande som med berättigad stolthet visar sin 24a På baksidan syns Olle Sahlbergs Z1, förhoppningsvis på väg till ett bättre öde. Panhardklubben finns även på Facebook.

3 Inbjudan till sensommarmötet i Vargön september på Ronnums Herrgård. www. Ronnum.se Vi bor och äter på Ronnums Herrgård i Vargön (Parkvägen 18 i Vargön) På fredag kväll serveras det grillbuffé mellan ca,18oo och 21oo, vid fint väder kan vi sitta ute. På lördag Herrgårdens fikabuffé från kl i lobbyn På kvällen PL speciale och därefter en tre rätters middag i enskild sal. Frukostbuffé ingår båda dagarna Kostnad 2 dagars weekendpaket á 1795kr /gäst med del i dubbelrum. 1 dags vistelse med ankomst lördag á 995/gäst med del i dubbelrum. Vinpaket från 295kr/p tillkommer. Enkelrumstillägg 300 kr Hundrumstillägg 100 kr natt Barntillägg 100 kr natt. Programmet för träffen är inte riktigt klart men på lördag blir det besök i Trollhättan med vattenpåsläpp i fallen, samt en guidad tur på Olidans kraftstation. Eventuellt besök på SAAB bilmuseum slussarna eller inovatum Lunch intages på lämpligt ställe. Mer information vid anmälan. OBS!! Anmälan senast till Torsten/Sonia Åsberg eller Olidan är ett område vid Göta älv, nedanför vattenfallen i Trollhättan. Ett av de två vattenkraftverk som finns i Trollhättan ligger här. Det andra kraftverket heter Hojum. Olidan var svenska statens första vattenkraftprojekt köptes företaget "Nya Trollhätte Kanalbolag" och ombildades till ett statligt verk. Företaget ombildades på nytt 1909 och fick då namnet "Kungliga Vattenfallsstyrelsen" som senare blev Vattenfall påbörjades kraftverksbygget under ledning av det statliga verkets VD Vilhelm Hansen. Kraftverkets fyra första aggregat togs i bruk i mars 1910 och 1914 sattes det åttonde aggregatet i drift. Kraftstationen hade en kapacitet på 250 kubikmeter/sek hade kraftverket byggts ut med ytterligare fem aggregat. Vattnet till kraftstationen leds fram via en 17m djup kanal som går förbi Trollhättefallen och parallellt med Trollhätte kanal. Arkitekt var Erik Josephson levererades den första strömmen till Skara hade kraftledningar dragits söderut till Göteborg, 1911 till Skövde i öster och 1922 hade Uddevalla i väster och Åmål i norr försetts med elektricitet från Olidan. Under andra världskriget var Olidan utrustad med luftvärnskanoner på taken. Dessa togs sedan bort efter krigsslutet 1945.

4 Om Herrgården I naturskön miljö vid Vänerns sydspets mellan Trollhättan och Vänersborg, och precis vid foten av Halleberg och Hunneberg, ligger Ronnums Herrgård. Vi är specialiserade på effektiva konferenser och hotell och restaurangverksamhet. Ronnums Herrgård är alltid nära, endast en timme med bil från Göteborg och Trollhättan/Vänersborgs flygplats på endast 5 km avstånd. Herrgårdens omgivningar är fantastiska. I det vackra parkområdet, med stora grönområden, finns bl a ett litet lusthus och flera boulebanor till ert förfogande. Här kan Ni ta ett parti innan middagen och har Ni inga egna klot får ni gärna låna i receptionen. Vi har även en grillkällare till uthyrning, perfekt för ett annorlunda kalas eller kick-off. I Tjärnströmska villan erbjuder vi i ett specialkök med matlagning under ledning av vår köksmästare för sällskap upp till 14 personer. Inne i Herrgården har vi flera fina salonger där Ni bl a kan spela biljard, olika sällskapsspel, läsa en bok eller ta en drink. Vår festvåning går att boka för kalas och tillställningar och emellanåt används den även som restaurang. Vi har en härlig relaxavdelning med bastu, gym och utomhus jacuzzi uppvärmd året runt. Här kan Ni träna eller bara njuta av lugnet och samla nya krafter. Ronnums Herrgård har anor från 1300-talet. Den förste ägaren hertig Erik, son till Magnus Ladulås ägde gården under ett 20-tal år. I det Nordiska sjuårskriget på slutet av 1500-talet brändes samtliga gårdar ner av danskar och norrmän medan lokalbefolkningen förskansade sig på Halleberg. Bengt Svenske som ägde herrgården fick i uppdrag av kungen att bränna och mörda i Bohuslän, men han gick emot kungens befallning och dömdes till döden. Han klarade sig dock genom att lämna Ronnums Herrgård i pant. Vid mitten av 1700-talet köper Dittmer herrgården. Han uppförde den nuvarande huvudbyggnaden med dess två flyglar. Den västra flygeln och huvudbyggnaden är intakt. Den östra flygeln brann i början av 1900-talet och återuppfördes När kammarherren Arvid Virgin 1847 sålde herrgården till friherre Nils Ericson, känd järnvägs- och kanalbyggare, ingick det i köpekontraktet att den stora bronsklockan vid varje ägarbyte skulle säljas separat. Dessa pengar gick till de fattiga i socknen. Nils Ericson ägde också Nygårds egendom varför han under många år hyrde ut Ronnums Herrgård till den berömde björnjägaren och författaren Llewlyn Lloyd. Nils Ericson lade grunden till Wargöns AB som 1915 köpte herrgården av tyskättlingen Breithaupt- Meyer. De uppförde många av de nuvarande villorna i parken som direktörsbostäder. Idag används dessa vid t ex filminspelningar eller långtidsboende.

5

6 För säljare av X-bilar: exempel på annons från Laboncoin (franska blocket) X86 - säljer Panhard DYNA 4CV 1950 med papper, motorn går runt, i skick att köras, interiör och lack behöver renoveras. Ingen korrosion. Vindruta och bakrutan har förändrats. Däcken behöver bytas eftersom de är torra men sväller, fler bilder på begäran. pris 4200 kan diskuteras framför bilen. Redaktörens kommentar: Panhards X-bilar är väldigt lite eftertraktade i Sverige. De få som vet något tycker de är högljudda och obekväma. Har dock noterats att även vrak sålts till förvånande goda priser utomlands. Därför ovanstående exempel från franska Blocket den 26e maj. Även i Tyskland och Nederländerna finns intresse.

7 Redaktörens rader Den här gången var det extra enkelt att sätta samman Panhardläsning. På grund av en radikal portohöjning beslöt vi att denna gång begränsa till 8 sidor. Men det blir bättre nästa nummer när jag räknar med att alla kommer med intressanta reportage från hur Panharderna slår alla med häpnad på bilträffar landet runt. Egna Panharden står fortfarande och tar upp plats i verkstaden som ett ständigt påpekande om att samvetet bör vara dåligt. Dock kom två Panharder till Taxinge. Per i sin fina 24a och Ingvar Martinsson med Olles Z1a på släp, se omslaget och baksidan. För egen del körde jag GS, dagen till ära i en verkmästarrock med Citroën i stora bokstäver. Visade sig att det bara kom häften så många GS (1) som Panhard! För övrigt gällde ju, som alltid, att det finaste med Taxinge var (1) att träffa sina Panhardvänner och (2) att avnjuta den goa kakbuffén! En tröst för egen del var att även smålänningarna körde Citroën, så jag behövde inte skämmas så mycket. Också slutligen en bild från hur det kan bli i ett parkeringshus i Paris!

8 Olles aluminium Z1a på väg till Skåne. En del pyssel kan behövas exempelvis letande och montering av motor (kan finns bland övriga Ollegrejor. Intresserad? Tala med Ingvar Martinsson.

Shakedown inför rallycross EM och SM.

Shakedown inför rallycross EM och SM. Shakedown inför rallycross EM och SM. Jag fick en inbjudan till Strängnäs där dom svenska EM- förarna i rallycross skulle hålla en presskonferens och shakedown inför 2007 säsong. Tanken att åka ner lockade

Läs mer

PAY N PLAY 18-HÅL KROG WWW.SBGK.NU - 063-77 93 90 - KANSLI@SBGK.NU. Banan har. Med Norrlands bästa greener.

PAY N PLAY 18-HÅL KROG WWW.SBGK.NU - 063-77 93 90 - KANSLI@SBGK.NU. Banan har. Med Norrlands bästa greener. Banan har 18-HÅL Med Norrlands bästa greener. PAY N PLAY Där alla oavsett golfbakgrund är välkomna! EN KROG Med dagens lunch och fullständiga rättigheter. WWW.SBGK.NU - 063-77 93 90 - KANSLI@SBGK.NU Kort

Läs mer

Möte i Trollhättan augusti 2015

Möte i Trollhättan augusti 2015 1 Föreningen Försvarsdirektörer Emeriti Möte i Trollhättan augusti 2015 Den 29 juni fick vi från mötesarrangören Lennart Olofsson följande hälsning: Jag har fått ihop ett program som ser ut så här: 19

Läs mer

INVIGNING AV JÄRNVÄGSBRON & GAMLA KRAFTSTATION REPORTAGE FRÅN LÅDBILS RÄJSET SKRIVKLÅDA ERBJUDANDE FRÅN VARGEN LIVS. Årgång 10 Nr 6 September 2007

INVIGNING AV JÄRNVÄGSBRON & GAMLA KRAFTSTATION REPORTAGE FRÅN LÅDBILS RÄJSET SKRIVKLÅDA ERBJUDANDE FRÅN VARGEN LIVS. Årgång 10 Nr 6 September 2007 Årgång 10 Nr 6 September 2007 INVIGNING AV JÄRNVÄGSBRON & GAMLA KRAFTSTATION REPORTAGE FRÅN LÅDBILS RÄJSET SKRIVKLÅDA ERBJUDANDE FRÅN VARGEN LIVS Sida 1 MANUSSTOPP DEN 20:E I VARJE MÅNAD MATERIAL TILL

Läs mer

Nyhetsbrev från Calmar Renässansgille. Sommaren 2013. I detta nummer: Kurser, jullotteri, inbjudningar och recensioner.

Nyhetsbrev från Calmar Renässansgille. Sommaren 2013. I detta nummer: Kurser, jullotteri, inbjudningar och recensioner. RENYSSANS Nyhetsbrev från Calmar Renässansgille Sommaren 2013 I detta nummer: Kurser, jullotteri, inbjudningar och recensioner. Hur det gick till i Bretten och på Bornholm får ni veta i nästa nummer 1

Läs mer

Hej. Du skall kryssa för minst två alternativ, då antalet platser är begränsat. Det är inte säkert att du får ditt första alternativ.

Hej. Du skall kryssa för minst två alternativ, då antalet platser är begränsat. Det är inte säkert att du får ditt första alternativ. Sommarresor 2016 Hej Nu har du 2016 års reseprogram i din hand. Programmet inbjuder vuxna funktionshindrade i Kramfors och Sollefteå kommuner. Alla resor är skrivna i tre textdelar. En del är lättläst.

Läs mer

Utvärdering Filmkollo 2010 - målsman

Utvärdering Filmkollo 2010 - målsman Utvärdering Filmkollo 2010 målsman Utvärdering Filmkollo 2010 målsman v.26, 27 & 31. Var informationen innan kollot tillräcklig? (57 svar) 60 50 40 30 20 10 0 Ja (98%, 56 st) Nej (2%, 1 st) Om nej, vad

Läs mer

VAD TYCKER DE ÄLDRE OM ÄLDREOMSORGEN? - SÄRSKILT BOENDE I HÖGANÄS KOMMUN 2013

VAD TYCKER DE ÄLDRE OM ÄLDREOMSORGEN? - SÄRSKILT BOENDE I HÖGANÄS KOMMUN 2013 SÄRSKILT BOENDE - 2013 1 (13) VAD TYCKER DE ÄLDRE OM ÄLDREOMSORGEN? Vad tycker de äldre om äldreomsorgen är en rikstäckande undersökning av äldres uppfattning om kvaliteten i hemtjänst och äldreboenden.

Läs mer

Pris Bröllopsfotografering 2016

Pris Bröllopsfotografering 2016 Pris Bröllopsfotografering 2016 I alla paket ingår detta: *Rådgivning & planering. Finns möjlighet träffas vi. *Ett X antal högupplösta redigerade bilder på fil som ni själva kan använda till det ni vill,

Läs mer

Nr 2 Maj 2008 -bladet

Nr 2 Maj 2008 -bladet Nr 2 Maj 2008 S -bladet Medlemstidning för Svenska S 30 förbundet Ur innehållet: - Följ ljuset i sommar - Eskader! - Sommaraktiviteter - Nya klassregler Insidan Svenska S30 förbundet c/o Margareta Johansson

Läs mer

Kvarteret Filantropen

Kvarteret Filantropen Kvarteret Filantropen Tryggt och bekvämt boende Tryggt och bekvämt boende för äldre i Glimåkra Västergatan 5 är ett seniorboende i ett lummigt och lugnt område mitt i centrala Glimåkra. I huset finns lägenheter

Läs mer

Inbjudan till PV-klubbens sommarträff i Södermanland 1 3 juli 2016

Inbjudan till PV-klubbens sommarträff i Södermanland 1 3 juli 2016 Inbjudan till PV-klubbens sommarträff i Södermanland 1 3 juli 2016 Träffen hålls vid Sunlight i Nyköping en före detta tvålfabrik som numera är ombyggd till hotell, konferens- och SPA-anläggning. Nyköping

Läs mer

Nu arrangerar Ung Diabetes en vandring till de vackra topparna vid Höga Kusten!

Nu arrangerar Ung Diabetes en vandring till de vackra topparna vid Höga Kusten! Vandring vid Höga Kusten Nu arrangerar Ung Diabetes en vandring till de vackra topparna vid Höga Kusten Är du en Äntligen friluftsmänniska får du chansen som gillar Nu att vandra? arrangerar Vill du Ung

Läs mer

Prislista 2012 för boende på Turistgården!!!!!

Prislista 2012 för boende på Turistgården!!!!! Prislista 2012 för boende på Turistgården!!!!! Vi har följande att Er bjuda: 6st dubbel rum med dusch och toalett på rummet. 6st dubbelrum med dusch och toalett i korridoren. 1st lilla lägenheten, 1 rum

Läs mer

RTP MALMÖ www.rtpmalmo.se Verksamheten första kvartalet 2008

RTP MALMÖ www.rtpmalmo.se Verksamheten första kvartalet 2008 RTP MALMÖ www.rtpmalmo.se Verksamheten första kvartalet 2008 1 Ordförande har ordet Inför 2008 har vi lyckats få mer bassängtid på 21:an, ortopedens rehab bassäng på UMAS. Varje måndag 17.00-19.00 och

Läs mer

N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B V A R B E R G - S W E D E N. You can tell it s a PACKARD from here

N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B V A R B E R G - S W E D E N. You can tell it s a PACKARD from here 4 0 1971 2011 N O R D I C P A C K A R D O W N E R S C L U B 4 0 t h A N N I V E R S A R Y * J U N E 3 0 - J U L Y 3, 2 0 1 1 V A R B E R G - S W E D E N You can tell it s a PACKARD from here V Ä L K O

Läs mer

Juniorbladet 1/2016 2016-04-04. Loftahammars Golfklubb www.loftahammarsgk.se. Hej golfvänner,

Juniorbladet 1/2016 2016-04-04. Loftahammars Golfklubb www.loftahammarsgk.se. Hej golfvänner, Juniorbladet 1/2016 Hej golfvänner, Nu gäller det att Du börjar planera golfsäsongen 2016 för att få ut så mycket så möjligt av denna fantastiska sport! I det här Juniorbladet har vi listat alla aktiviteter

Läs mer

SÖRA. Utepedagogik Sverige AB Vulcanusgatan 15 113 21 Stockholm 08-652 52 92 www.utepedagogik.se info@utepedagogik.se

SÖRA. Utepedagogik Sverige AB Vulcanusgatan 15 113 21 Stockholm 08-652 52 92 www.utepedagogik.se info@utepedagogik.se SÖRA Söra är belägen i Södermanland, en bit norr om Nyköping i en lugn och avskild miljö omgiven av skog och stora ängar med utsikt över Hovrasjön. Söra ligger ca tio mil söder om Stockholm och det tar

Läs mer

Kalendarium DALABULLEN

Kalendarium DALABULLEN DALABULLEN Nr 1 Våren 2015 www.celiaki.se/dalarna Kalendarium Fikaträffar Se sid 3 Föreläsning för anhöriga! 25 mars, se sid 4 Föreläsning för barn! 18 april, se sid 6 Barn & Ungdomsverksamhet Se sid 8

Läs mer

Årsmötesförhandlingar för MK GOTLANDS TERRÄNG GÄNG

Årsmötesförhandlingar för MK GOTLANDS TERRÄNG GÄNG Årsmötesförhandlingar för MK GOTLANDS TERRÄNG GÄNG Verksamhetsåret 2014 Kallelse till årsmöte 2015 Härmed kallas alla medlemmar i MK Gotlands Terräng Gäng till årsmöte Söndag den 8 Mars ca kl 15.00 Plats:

Läs mer

E R L. I Detta nummer: Innehåll Sommarläger 2007 Pysselsidor Ordförande har ordet. Nr 2 2007 Årgång 13

E R L. I Detta nummer: Innehåll Sommarläger 2007 Pysselsidor Ordförande har ordet. Nr 2 2007 Årgång 13 Nr 2 2007 Årgång 13 Nyhetsbrev från Vacterlföreningen Höst numret denna gång görs på prov i färg. Läs och njut! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! Nya rutiner ang. medlemskap i vacterlföreningen. Medlemsavgiften

Läs mer

Utvärdering 2015 målsman

Utvärdering 2015 målsman Utvärdering 2015 målsman 284 deltagare Kändes det tryggt att lämna era barn på lägret? (%) 100 80 60 40 20 0 100 0 Ja Nej Varför/varför inte? - Jag upplevde en god organisation och intresserade ledare.

Läs mer

Isolda Bladet Nummer 2 November 2011

Isolda Bladet Nummer 2 November 2011 Isolda Bladet Nummer 2 November 2011 Bidrag till renoveringen av Isolda Isolda Ekonomisk Förening har erhållit 10 000 kronor i bidrag från Karin Janzon. Karins mormors far var en av de första skepparna

Läs mer

STARTA LOKALAVDELNING I SVENSKA KYRKANS UNGA

STARTA LOKALAVDELNING I SVENSKA KYRKANS UNGA STARTA LOKALAVDELNING I SVENSKA KYRKANS UNGA STARTA LOKALAVDELNING HEJ! Varsågod! Spännande att ni vill starta lokalavdelning i Svenska Kyrkans Unga. Här får ni de handlingar ni behöver. Läs först igenom

Läs mer

Hej, snälla! ORDLISTA CHRISTINA WAHLDÉN ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN

Hej, snälla! ORDLISTA CHRISTINA WAHLDÉN ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN ARBETSMATERIAL FÖR LÄSAREN CHRISTINA WAHLDÉN ORDLISTA Kapitel 1 väntar barn, (sida 5, rad 8), är gravid bultar, (sida 6, rad 5), slår hårt för säkerhetsskull, (sida 6, rad 13), för att vara säker maten

Läs mer

40-årskris helt klart!

40-årskris helt klart! 40-årskris helt klart! Oj, det kom som ett brev på posten! En stor och enorm hemsk känsla! Det var krisdags igen! Jag ville helst inte vara med, jag kände mig så totalt misslyckad mitt i mitt liv! Så här

Läs mer

DITT NYA HEM I EKÄNGEN

DITT NYA HEM I EKÄNGEN DITT NYA HEM I EKÄNGEN bo BLAND EKAR I EKÄNGEN Välkommen till det nya området Björksäter i omtyckta Ekängen. Sedan det började byggas i Ekängen för 30 år sedan så har området gått från nästan noll till

Läs mer

Kalmarsundsparken Stensviksvägen 28 50 kvm 1 rok

Kalmarsundsparken Stensviksvägen 28 50 kvm 1 rok Kalmarsundsparken Stensviksvägen 28 50 kvm 1 rok Jag är Er fastighetsmäklare Åsa Holmkvist Tel: 070-2126719 0480-420200 Mail: asa.holmkvist@pontuzlofgren.se Mycket framgångsrik bostadsrättsmäklare och

Läs mer

Vi kommer att arrangera en visningsresa och återkommer närmre om detta.

Vi kommer att arrangera en visningsresa och återkommer närmre om detta. The Lodge, Romelåsen The Lodge öppnar i September på Romeleåsens topp, 165 m över havet. Det kommer att bli en förträfflig lodge för konferens, boende, njutning, SPA och aktiviteter. Allt detta plus en

Läs mer

press release Nytt utflyktsmål på Gotland: Fröjel Resort inbjuder med poolhus, spa och bra kök

press release Nytt utflyktsmål på Gotland: Fröjel Resort inbjuder med poolhus, spa och bra kök Visby, 2011-07-14 Nytt utflyktsmål på Gotland: Fröjel Resort inbjuder med poolhus, spa och bra kök En semesterresort på en semesterö det låter som ett ganska vanligt inslag, som knappast ges större utrymme

Läs mer

Resor och Läger 2012

Resor och Läger 2012 Resor och Läger 2012 Fritid LSS i Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad har gjort ett gemensamt utbud av resor och läger. Priset är anpassat till hur många som följer med eller får plats i buss

Läs mer

Tänk först dyk sen. Marcus Öhman redaktör

Tänk först dyk sen. Marcus Öhman redaktör 1 2 När jag började dyka 1999 så hade inte dykningen hunnit blivit så exploaterad eller kommersiell som den har blivit idag vilket gjorde att jag hade svårt att kunna jämföra och kontrollera vad instruktörerna

Läs mer

Välkommen till din loggbok!

Välkommen till din loggbok! Loggbok för: 1 Välkommen till din loggbok! Den här boken är till för dig som ska träna med Minneslek. I loggboken får du information om arbetsminnet, veta hur träningen går till och ett schema där du kan

Läs mer

Åk på egen hand 9 eller 16 dagar

Åk på egen hand 9 eller 16 dagar Vi på Polenupplevelser arbetar med att erbjuda sköna spa och rehabiliteringsresor till Polen. Landet har en lång tradition och ansedd erfarenhet vad gäller kurbehandlingar och friskvård som vi förmedlar

Läs mer

RTP MALMÖ www.rtpmalmo.se Verksamheten tredje kvartalet 2006

RTP MALMÖ www.rtpmalmo.se Verksamheten tredje kvartalet 2006 RTP MALMÖ www.rtpmalmo.se Verksamheten tredje kvartalet 2006 1 Ordförande har ordet Jag har varit ute och rest med vår lokalförening till Skagen den 25-28 maj. Vi var 32 medlemmar som fick uppleva några

Läs mer

Ann-Marie Wiklund VÅR HEMBYGD. Åsgårdens konvalescenthem

Ann-Marie Wiklund VÅR HEMBYGD. Åsgårdens konvalescenthem Ann-Marie Wiklund VÅR HEMBYGD Åsgårdens konvalescenthem Kolbäcksberättelse del 24. Åsgården sidan 2 Åsgårdens konvalescenthem. En oas Jag (Ann-Marie Wiklund) arbetade natt på Åsgården mellan åren 1973

Läs mer

Efter beskedet kom mailtrafiken igång mellan oss. Så här skrev några:

Efter beskedet kom mailtrafiken igång mellan oss. Så här skrev några: Bästa kursare, Jag får meddela att Karl-Axel Andreasson har slutat sina dagar. Efter några få dagar på Skövde lasarett avled han förra fredagen (15/3). I juni detta år är det 55 år sedan de flesta av oss

Läs mer

Årgång 11 Nr 3 April 2008 SNOWRÄJS GRUSCUPEN SIKFORSDAGEN PRO:S ÅRSMÖTE PANK PENISONÄR SÖKER MC KARAVAN GENOM SIKFORS. Sida 1

Årgång 11 Nr 3 April 2008 SNOWRÄJS GRUSCUPEN SIKFORSDAGEN PRO:S ÅRSMÖTE PANK PENISONÄR SÖKER MC KARAVAN GENOM SIKFORS. Sida 1 Årgång 11 Nr 3 April 2008 SNOWRÄJS GRUSCUPEN SIKFORSDAGEN PRO:S ÅRSMÖTE PANK PENISONÄR SÖKER MC KARAVAN GENOM SIKFORS Sida 1 MANUSSTOPP DEN 20:E I VARJE MÅNAD MATERIAL TILL REDAKTIONEN SKICKAS TILL: Carina

Läs mer

Salemveteranen Avdelning 267 av SPF

Salemveteranen Avdelning 267 av SPF Salemveteranen Avdelning 267 av SPF Program för 2009 2010 2009 augusti 18 Informationsmöte sid 3 augusti 25 Båtresa i S:t Annas skärgård sid 3 september 25-26 Grythyttan och Hjälmare kanal sid 4 oktober

Läs mer

FRIS-Info. Information från Föreningarna. Umeå Finlanssvenskars vinterfest den 27 februari 2010. Fris-Info innehåller följande rubriker denna gång:

FRIS-Info. Information från Föreningarna. Umeå Finlanssvenskars vinterfest den 27 februari 2010. Fris-Info innehåller följande rubriker denna gång: Fris-Info innehåller följande rubriker denna gång: Information från föreningarna Fris årsmöte den 27 mars Föreningsträffen den 27-28 mars Information från Föreningarna Umeå Finlanssvenskars vinterfest

Läs mer

Dagordning (Kopiera så att alla körmedlemmar kan läsa) Årsmötesprotokoll Färdig mall som du bara fyller i.

Dagordning (Kopiera så att alla körmedlemmar kan läsa) Årsmötesprotokoll Färdig mall som du bara fyller i. Så här går det till 1 Håll ett årsmöte Meddela din kör två veckor i förväg att ni ska ha ett årsmöte. UNGiKÖR kan förse dig med de flesta handlingar som behövs för mötet: 2 Dagordning (Kopiera så att alla

Läs mer

VETERANTÅGET. Sommartåget

VETERANTÅGET. Sommartåget Roslagsbanans Veterantågsförening Nr 2 2008 VETERANTÅGET Sommartåget Medlemsinformation för Roslagsbanans Veterantågsförening VETERANTÅGET http://www.roslagsbanan.com Postgiro 644 28 69-1 Adress Roslagsbanans

Läs mer

Ordförande har ordet. BRF Gamla teatern 20 år. Det är med stor glädje jag skriver några rader till er i bostadsrättsföreningen.

Ordförande har ordet. BRF Gamla teatern 20 år. Det är med stor glädje jag skriver några rader till er i bostadsrättsföreningen. Ordförande har ordet BRF Gamla teatern 20 år Det är med stor glädje jag skriver några rader till er i bostadsrättsföreningen. En snabb återblick på de gångna 20 åren är att styrelsen genom åren har förvaltat

Läs mer

Antal svarande i kommunen 32 Andel svarande i kommunen, procent 43 Kategorier ångest? Mycket dåligt Totalt Nej. Någorlunda. Mycket gott.

Antal svarande i kommunen 32 Andel svarande i kommunen, procent 43 Kategorier ångest? Mycket dåligt Totalt Nej. Någorlunda. Mycket gott. Resultat för särskilt boende 203, per kön, åldersgrupp, hälsotillstånd, 863 Hällefors F Hur bedömer du ditt allmänna hälsotillstånd? F2 Har du besvär av ängslan, oro eller ångest? gott gott Någorlunda

Läs mer

Övernattning. Dana Cup No.1 Frederikshavn 11-16 juli 2011

Övernattning. Dana Cup No.1 Frederikshavn 11-16 juli 2011 Frederikshavn är beläget på norra Jylland i Danmark. Här finns aktiviteter för hela familjen. Du hittar fina sandbadstränder på bägge sidor av staden. Alldeles norr om Frederikshavn finner ni Danmarks

Läs mer

Riksårsmötet 2016 i Malmö!

Riksårsmötet 2016 i Malmö! Riksårsmötet 2016 i Malmö! Den 10-12 juni tar vi över Malmö stad och drar igång Riksårsmötet 2016! Riksårsmötet är vårt förbunds största årliga händelse - vårt högsta beslutande organ där vi tar beslut

Läs mer

VÄSTBERGAS BÄSTA KONTORSHUS 4 220 KVM SAMNHÄNGANDE YTA

VÄSTBERGAS BÄSTA KONTORSHUS 4 220 KVM SAMNHÄNGANDE YTA VÄSTBERGAS BÄSTA KONTORSHUS 4 220 KVM SAMNHÄNGANDE YTA Beskrivning Mycket snyggt och effektivt stort kontor ca 4 220 kvm Ett stort härligt kontor för ca 200-250 medarbetare, ca 3 420 kvm samlat på ett

Läs mer

Villa Wöhler med reception, restaurang, bar och tio dubbelrum (rum nummer 4 ovan).

Villa Wöhler med reception, restaurang, bar och tio dubbelrum (rum nummer 4 ovan). Pensionatet på udden En middag i matsalen medan solen sänker sig i havet. Ett bad från bryggan på udden med Karlsöarna som bakgrund. En utgångspunkt för att upptäcka Gotland. Ett sekelskiftespensionat

Läs mer

Hej! Jag heter Peter Siepen. I år är jag värd för Vår Ruset där den här trevliga Träningsdagboken lanseras. Ge mig ett par minuter så ska jag visa

Hej! Jag heter Peter Siepen. I år är jag värd för Vår Ruset där den här trevliga Träningsdagboken lanseras. Ge mig ett par minuter så ska jag visa Hej! Jag heter Peter Siepen. I år är jag värd för Vår Ruset där den här trevliga Träningsdagboken lanseras. Ge mig ett par minuter så ska jag visa dig hur den fungerar. Så här går det till. Du börjar med

Läs mer

5-2008 4-klubbsutvärdering Natt & Dag O-Ringen 2009 Lediga tjänster

5-2008 4-klubbsutvärdering Natt & Dag O-Ringen 2009 Lediga tjänster 5-2008 4-klubbsutvärdering Natt & Dag O-Ringen 2009 Lediga tjänster Hejsan! Ordföranden har ordet Så har vi nu klarat av årets tävling, 4-klubbs. Vi hade strålande väder och tävlingen flöt på riktigt bra

Läs mer

Nya hedersmedlemmar i VBK

Nya hedersmedlemmar i VBK Ansv. Utg: Johan Israelsson Redaktör: Johan Nygaard Årsmötet 2015 Ca 50 medlemmar deltog i årsmötet 2015 som hölls i Mälargymnasiet den 17 februari. Årsmötet beviljade 2014 års styrelse ansvarsfrihet.

Läs mer

Dagverksamhet för äldre

Dagverksamhet för äldre Äldreomsorgskontoret Dagverksamhet för äldre Delrapport med utvärdering Skrivet av Onerva Tolonen, arbetsterapeut, 2010-08-09 Innehåll 1. Inledning...3 1.1 Vilka problem ville vi åtgärda?...3 1.2 Vad vill

Läs mer

Förra säsongen köpte klubben en 2-Krona som vi hoppas kommer användas flitigt på sommarens kurser. Nu har vi en riktigt fin flotta med jollar!

Förra säsongen köpte klubben en 2-Krona som vi hoppas kommer användas flitigt på sommarens kurser. Nu har vi en riktigt fin flotta med jollar! Hej alla medlemmar och blivande, Vi i styrelsen vill önska alla välkomna till en ny segelsäsong i Hovenäset med extra mycket aktiviteter i sommar. Vi har en ny seglarskoleansvarig, Samuel Bohlin, som tillsammans

Läs mer

STENUNGSUND OPEN XXVIII AFRICAN DONATION COMPETITION

STENUNGSUND OPEN XXVIII AFRICAN DONATION COMPETITION STENUNGSUND OPEN XXVIII AFRICAN DONATION COMPETITION Lördagen den 14 maj Stenungsunds Open XXVIII är en tävling för färgbälten från Yngre-Minior till Senior. Alla STF-ITF anslutna klubbar i Sverige är

Läs mer

JULMARKNAD i Jakriborg

JULMARKNAD i Jakriborg JULMARKNAD i Jakriborg Äntligen är planeringen igång inför den traditionella och populära julmarknaden i Jakriborg den medeltida Hansastaden, som ligger i Hjärup utanför Lund. Marknaden har under sina

Läs mer

Ang brevet från Malung-Sälens Kommun ang skriftlig brandskyddsredogörelse. Ska ni renovera lägenheten? Brandvarnare och varmvattenberedare

Ang brevet från Malung-Sälens Kommun ang skriftlig brandskyddsredogörelse. Ska ni renovera lägenheten? Brandvarnare och varmvattenberedare 2016-06-07 Till Medlemmar i Brf Kalvheden, Sälen Nyhetsbrev Vill med detta brev informera om några av de punkter vi i styrelsen just nu arbetar med, samt informera er om några viktiga punkter inför sommaren

Läs mer

Sverigemiddagen 2016

Sverigemiddagen 2016 Sverigemiddagen 2016 Varmt välkomna till årets Sverigemiddag den 4 6 augusti i Göteborg Välkommen till Göteborg och årets Sverigemiddag med tillhörande aktiviteter. I år är det 30 år sedan SWEA Göteborg

Läs mer

Välkommen till årets semesterträff onsdagen den 13:e juli! Hällabladet 2011

Välkommen till årets semesterträff onsdagen den 13:e juli! Hällabladet 2011 Välkommen till årets semesterträff onsdagen den 13:e juli! Hällabladet 2011 Födda Familjenyheter Rickard Edström och Birgitta Ramstedt fick den 30/10 en liten dotter Angelina. Therese (f.d. Olofsson) och

Läs mer

Besöksnöjdhetsenkät, avdelningen för Områdesutveckling vt 2016, SoF Innerstaden, vuxen

Besöksnöjdhetsenkät, avdelningen för Områdesutveckling vt 2016, SoF Innerstaden, vuxen Besöksnöjdhetsenkät, avdelningen för Områdesutveckling vt 2016, SoF Innerstaden, vuxen Påståenden (1 = stämmer sämst och 4 = stämmer bäst), 2015 års resultat i blått 1 Personalen lyssnar, förstår och respekterar

Läs mer

KLUBBRESA EUROPA MAJ 2016

KLUBBRESA EUROPA MAJ 2016 KLUBBRESA EUROPA MAJ 2016 Klubbens resa ut i Europa från 15 maj kommer att få ett lite annorlunda upplägg än tidigare år. Lars och Irmeli Kjellgren samt Lena och undertecknad lämnar Stralsund söndag 15

Läs mer

Kundutvärdering (Björn Hörvallius)

Kundutvärdering (Björn Hörvallius) Kundutvärdering (Björn Hörvallius) Avresedatum: 2016 05 22 Destination: Portugal, Constancia Uteritter och lektioner, vecka Hur många deltagare var ni i gruppen? Hur blev du mottagen vid ankomsten? Hur

Läs mer

Veckobrev (v. 39) Hej!

Veckobrev (v. 39) Hej! Veckobrev (v. 39) Hej! Åter är det fredag igen och dagarna rinner förbi lika snabbt som regndropparna på fönsterrutan. Likt förra veckbrevet ber vi även i detta att se till att era barn har med sig rätt

Läs mer

bladet Årsberättelse Inbjudan Årsmöte Vintertäckning Utan bottenfärg erade aktiviteter 2013 Medlemstidning för Svenska S-30-förbundet förbundet

bladet Årsberättelse Inbjudan Årsmöte Vintertäckning Utan bottenfärg erade aktiviteter 2013 Medlemstidning för Svenska S-30-förbundet förbundet S - -bladet bladet Årsberättelse Inbjudan Årsmöte Vintertäckning Utan bottenfärg Planerade erade aktiviteter 2013 Nr 1 Feb 2013 Medlemstidning för Svenska S-30-förbundet S förbundet Insidan Svenska S30

Läs mer

Illustrationer: Hugo Karlsson, Ateljé Inuti Projektledare: Elinor Brunnberg. Mälardalens högskola Text: Kim Talman, Jeanette Åkerström Kördel, Elinor

Illustrationer: Hugo Karlsson, Ateljé Inuti Projektledare: Elinor Brunnberg. Mälardalens högskola Text: Kim Talman, Jeanette Åkerström Kördel, Elinor JONNY VILL VARA ENSAM Om trötta föräldrar och karusellen med professionella Illustrationer: Hugo Karlsson, Ateljé Inuti Projektledare: Elinor Brunnberg. Mälardalens högskola Text: Kim Talman, Jeanette

Läs mer

Vad roligt att ni har valt att bjuda varandra på den här timmen.

Vad roligt att ni har valt att bjuda varandra på den här timmen. Hej! Vad roligt att ni har valt att bjuda varandra på den här timmen. Att prata med en ny person kan kännas nervöst även om man som ni redan har en hel del gemensamt. Därför finns den här guiden som ska

Läs mer

RODRET. Mälaren på senhösten, en färgsprakande upplevelse sidan 4-5. Årsmöte för KMS i Bil och Teknikhistoriska

RODRET. Mälaren på senhösten, en färgsprakande upplevelse sidan 4-5. Årsmöte för KMS i Bil och Teknikhistoriska Spännande möte mellan KMS, segelklubben och kommunen sidan 11 Ett antal till synes kvarlämnade båtar på slipområdet efterlyser sina ägare sidan 3 Kameraövervakning nästa steg för ökad säkerhet på slipområdet.

Läs mer

UTBILDNING. Tema: Kommunicera mera. 15-17 april 2016 Almåsa Konferens Stockholm

UTBILDNING. Tema: Kommunicera mera. 15-17 april 2016 Almåsa Konferens Stockholm 15-17 april 2016 Almåsa Konferens Stockholm UTBILDNING Tema: Kommunicera mera För dig som har barn, oavsett ålder, med dövhet/hörselskada i kombination med utvecklingsstörning FÖRÄLDRA- UTBILDNING Föräldrautbildning

Läs mer

Familj och arbetsliv på 2000-talet. Till dig som är med för första gången

Familj och arbetsliv på 2000-talet. Till dig som är med för första gången Familj och arbetsliv på 2000-talet Till dig som är med för första gången 1 Fråga 1. När är du född? Skriv januari som 01, februari som 02 etc Födelseår Födelsemånad Är du 19 Man Kvinna Fråga 2. Inledningsvis

Läs mer

Fört vid styrelsemöte med Kullens Pistolskytteklubb 2012-12-05

Fört vid styrelsemöte med Kullens Pistolskytteklubb 2012-12-05 KULLENSPK Protokoll Fört vid styrelsemöte med Kullens Pistolskytteklubb 2012-12-05 Plats: Klubbstugan, Tjörröd Ordförande: Vice, Bengt Pettersson Sekreterare: Adjugerad Johan Persson Närvarande ledarmöter:

Läs mer

Klubb-Nytt november 2015

Klubb-Nytt november 2015 Klubb-Nytt november 2015 Några rader från vår ordförande Löven gulnar och faller av från träden och själva har vi börjat förbereda husbilen för vintervila. Det kan den behöva, efter att i två veckor ha

Läs mer

OFFICIELLT PROGRAM VID ÅRSMÖTET I VESSIGEBRO 2016

OFFICIELLT PROGRAM VID ÅRSMÖTET I VESSIGEBRO 2016 OFFICIELLT PROGRAM VID ÅRSMÖTET I VESSIGEBRO 2016 TORSDAG 5 MAJ: Inkörning på KATRINEBERG, VESSIGEBRO, under dagen. Ni är även välkomna tidigare, skriv bara in ankomsten på anmälan. Koordinater: N 56 58

Läs mer

Nummer 1-13,15 Lördag 14 maj

Nummer 1-13,15 Lördag 14 maj Nummer 1-13,15 Lördag 14 maj 1 Innehåll Ledare 3 Incheckningen 4 Elins dagbok 5 Caroline - Festivaldrotning 2005 6 Peter - The king is Back(stage) 7 2 Ledare Äntligen har det blivit dags! UKM Regional

Läs mer

Jämtlandpåfötter.se Östersund 20-24 juli 2011

Jämtlandpåfötter.se Östersund 20-24 juli 2011 Jämtlandpåfötter.se Östersund 20-24 juli 2011 Ta chansen att få uppleva Östersund när det händer som mest på sommaren! Ta med hela familjen på en weekend med fart och fläkt där ni kombinerar Jämtlands

Läs mer

SKB. Redovisning av enkäten till Köande medlemmar. 8 Oktober 2014

SKB. Redovisning av enkäten till Köande medlemmar. 8 Oktober 2014 SKB Redovisning av enkäten till Köande medlemmar 8 Oktober 2014 Svarssammanställning Webb-svar 2014 När: 17/8 27/9?? Antal ut: 25 255 st (Returer 2 509) Antal svar: 6 798 st (30 %) Trevligt att bli tillfrågad,

Läs mer

The Oak Leaf. Medlemsblad för. Löv nummer 5, december 2012

The Oak Leaf. Medlemsblad för. Löv nummer 5, december 2012 The Oak Leaf Medlemsblad för Löv nummer 5, december 2012 Vi startar terminen med att tillsammans ta farväl av julen eftersom vi aldrig kunde hälsa den välkommen! Alla våra dansare, medlemmar såväl som

Läs mer

Demokratifesten. årsmöte för lokalgruppen

Demokratifesten. årsmöte för lokalgruppen Demokratifesten årsmöte för lokalgruppen 2014 2015 Guiden är till våra lokalgrupper så att de kan genomföra demokratiska, inkluderande och roliga demokratifester. Till guiden finns ett flertal mallar och

Läs mer

Vattenfalls Veteraner i Stockholm PROGRAM FÖR HÖSTEN - VINTERN 2015/2016. Välkommen med! Onsdagar 9 september 16 december kl.

Vattenfalls Veteraner i Stockholm PROGRAM FÖR HÖSTEN - VINTERN 2015/2016. Välkommen med! Onsdagar 9 september 16 december kl. Vattenfalls Veteraner i Stockholm PROGRAM FÖR HÖSTEN - VINTERN 2015/2016 Välkommen med! Onsdagar 9 september 16 december kl. 11-12 Gymnastik Plats: Hässelby Strands kyrkas motionslokal Avgift: 100:- per

Läs mer

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014.

Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Följ med på en fantastisk och oförglömlig 12- dagars resa till Uganda i februari 2014. Reseprogram: Dag 1-2 Avresa från Kastrup med mellanlandning i Doha. Ankomst till Entebbe. Vi spenderar dagen och natten

Läs mer

Handlingar till årsmötet Björnhults GK 2014-03-01

Handlingar till årsmötet Björnhults GK 2014-03-01 Handlingar till årsmötet Björnhults GK 2014-03-01 INNEHÅLL sida Kallelse och dagordning 2 Verksamhetsberättelser 2013 4 Resultaträkning 2013 6 Balansräkning 2013 7 Förslag verksamhetsplaner 2014 8 Budgetförslag

Läs mer

Styrelsen. Ordförande. Sekreterare. Skattmästare. Hejsan

Styrelsen. Ordförande. Sekreterare. Skattmästare. Hejsan - sektionen Välkommen in i studentlivet blivande Maskiningenjör. Du har nu ditt livs absolut roligaste tid framför dig tillsammans med massor av vänner som du kommer att träffa under studietiden. Genom

Läs mer

Brogårdsbladet. Skanska etablerar sig. På Gång. Nr 3, februari 2008. Februari: Planeringen av mini-tvåorna i hus 35 blir klar.

Brogårdsbladet. Skanska etablerar sig. På Gång. Nr 3, februari 2008. Februari: Planeringen av mini-tvåorna i hus 35 blir klar. Nr 3, februari 2008 Brogårdsbladet Gemensamt nyhetsbrev från Alingsåshem och Hyresgästföreningen till hyresgästerna på Brogården i Alingsås. Skanska etablerar sig Nu är det snart dags att dra igång ombyggnationen

Läs mer

Vad ska vi göra? Hur ska vi arbeta?

Vad ska vi göra? Hur ska vi arbeta? Trollhättan rollhättan 100 år Namn: Grattis på födelseåret! Vår hemstad Trollhättan firar i år 100 årsjubileum. År 2016 är det ett helt sekel sedan Trollhättan blev en stad och det måste vi ju fira! Under

Läs mer

STAND UP PADDLING & YOGA PÅ RÅGSKÄR I STOCKHOLMS YTTERSKÄRGÅRD MED RUNMARÖ SUP & YOGI PAL 20-21/8 & 27-28/8-2016

STAND UP PADDLING & YOGA PÅ RÅGSKÄR I STOCKHOLMS YTTERSKÄRGÅRD MED RUNMARÖ SUP & YOGI PAL 20-21/8 & 27-28/8-2016 STAND UP PADDLING & YOGA PÅ RÅGSKÄR I STOCKHOLMS YTTERSKÄRGÅRD MED RUNMARÖ SUP & YOGI PAL 20-21/8 & 27-28/8-2016 Långt ut i Stockholms unika ytterskärgård, i Bullerö naturreservat, ligger ett litet torp

Läs mer

Måndag 8/11-10. 05:05 Avfärd med buss från Söderhamn. 06:25 Byte till tåg i Gävle

Måndag 8/11-10. 05:05 Avfärd med buss från Söderhamn. 06:25 Byte till tåg i Gävle Måndag 8/11-10 05:05 Avfärd med buss från Söderhamn 06:25 Byte till tåg i Gävle 10:00 Avfärd från Arlanda till Frankfurt I Frankfurt spärrades bandet där våra väskor skulle komma av. Det var lite obehagligt

Läs mer

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R 3 2 0 1 2

K U N G S Ö R S S K I N F O B L A D N R 3 2 0 1 2 N U M M E R 3 2 0 1 2 K U N G S Ö R S S K 2012-09- 27 K O M M A N D E A K T I V I T E T E R 7 / 1 0 S I S T A T R Ä N I N G E N I L O C K M O R A 1 3 / 1 0 T R Ä N I N G I N O R B E R G ( L Ö R D A G )

Läs mer

Vad håller vi på med?

Vad håller vi på med? Fyren Waxholms Scoutkårs tidning, april 2006 Myrornas möten Vi är på Kullön varje månad och går i mörkret med lyktor. Vi har varit på Kastellet med Småfåglarna. Där fick vi en guidad rundtur med guiden

Läs mer

tio tips om den grekiska ön Santorini

tio tips om den grekiska ön Santorini tio tips om den grekiska ön Santorini 01 Bo i Oía (ía) Oía är, i min smak, den finaste delen av Santorini. När du bildsöker på Santorini är det mest bilder av Oía du hittar. Men, när du söker efter boende

Läs mer

Men riktiga herrgårdar är för dyra. Och ligger för långt ut. Man vill ju kunna dra ner på stan och göra nåt kul om andan faller på!

Men riktiga herrgårdar är för dyra. Och ligger för långt ut. Man vill ju kunna dra ner på stan och göra nåt kul om andan faller på! Hmmm Herrgårdskänslan. Det är ju den vi vill åt. Att kunna ta en skogspromenad rakt utanför hotellet. Få vila ögonen på naturen när vi äter. Spatsera med en drink på altanen. Men riktiga herrgårdar är

Läs mer

Internatsguide för Axxell, Pargas, Vapparvägen 2015-2016

Internatsguide för Axxell, Pargas, Vapparvägen 2015-2016 Internatsguide för Axxell, Pargas, Vapparvägen 2015-2016 Axxell Utbildning Ab Axxells ledningssystem är certifierat enligt standarderna ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001 HEJ och välkommen att bo på

Läs mer

Det är bara till storleken som ett Petit Hotel är litet TILL SJÄL OCH HJÄRTA ÄR DE ALLA STORA

Det är bara till storleken som ett Petit Hotel är litet TILL SJÄL OCH HJÄRTA ÄR DE ALLA STORA Det är bara till storleken som ett Petit Hotel är litet TILL SJÄL OCH HJÄRTA ÄR DE ALLA STORA Små konferenser och små hotell hör ihop HANDEN PÅ HJÄRTAT, DE FLESTA KONFERENSER ÄR JU SMÅ Vad är minnet av

Läs mer

Saltstänk FÖRST. Sommarens alla aktiviteter på ett ställe.. Pingstläger

Saltstänk FÖRST. Sommarens alla aktiviteter på ett ställe.. Pingstläger 90 år kalas Alla ni som tycker att Göteborg Sjöscoutkår är värt att fira. Hr av er till Elin Orstadius på kalas@gsjo.org. Vill ni hjälpa till går Saltstänk Nummer 2 år 2003. Det år då Göteborgs Sjöscoutkår

Läs mer

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp Utvärdering 15 deltagare Voice Camp 8 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - Enkelt, jag älskar att sjunga och det är alltid kul att träffa nya vänner

Läs mer

VÄSTBERGAS BÄSTA KONTORSHUS

VÄSTBERGAS BÄSTA KONTORSHUS VÄSTBERGAS BÄSTA KONTORSHUS Beskrivning Bra kontor modern hög standard till otroligt bra hyra Yteffektivt modernt kontor med öppen planlösning i. All upptänklig service finns i fastigheten, restaurang

Läs mer

Mistluren. Fest i Väggöviken tillsammans med Stegeborgs båtklubb och Väggöseglingen Lördagen den 13 juni

Mistluren. Fest i Väggöviken tillsammans med Stegeborgs båtklubb och Väggöseglingen Lördagen den 13 juni Mistluren Nummer 2-2009 För Väggöseglingen gäller: Skepparmöte kl 11.00 Start ca kl 12.00. Startavgift 50 kr. Fest i Väggöviken tillsammans med Stegeborgs båtklubb och Väggöseglingen Lördagen den 13 juni

Läs mer

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan 2015 05 29 Inga kommentarer Guide för Formel 1 resor till Spanien & Barcelona Om du inte har varit på Formel 1 resa till Spanien & Barcelona kommer

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2014

Verksamhetsberättelse 2014 1 IF FRISKIS&SVETTIS TROLLHÄTTAN Organisationsnummer: 863000-7618 Verksamhetsberättelse 2014 (Bild från 3 timmars spinning) 2 INNEHÅLLSFÖRTECKNING STYRELSENS SAMMANSÄTTNING SID 3 TRÄNINGSUTBUD SID 3 FUNKTIONÄRER

Läs mer

Annonsfakta & prislista 2011. Nordens största tidning om naturlig hälsa.

Annonsfakta & prislista 2011. Nordens största tidning om naturlig hälsa. Annonsfakta & Nordens största tidning om naturlig hälsa. Live Life har en köpstark målgrupp. Live Life är nordens största hälsomagasin med köpstarka och medvetna läsare. Lars Fins, koncernchef Life Europe,

Läs mer

KAMPANJHELG 23-24 MAJ 2014

KAMPANJHELG 23-24 MAJ 2014 KAMPANJHELG 23-24 MAJ 2014 Snart är det dags för en spännande kampanjhelg mot knark på krogarna! Under lönehelgen i maj kommer 475 krogar i 50 kommuner runt om i landet att tydligt ta ställning mot droger

Läs mer

Medlemsblad. Våren 2011. Tranås/Ydre Släktforskarförening

Medlemsblad. Våren 2011. Tranås/Ydre Släktforskarförening Medlemsblad Våren 2011 Tranås/Ydre Släktforskarförening Ordförande har ordet När Ni får detta medlemsblad är vi redan inne i februari på det nya året. Hjälp vad tiden går fort, tänker många och undrar

Läs mer