ÖRNAHUSET PÅ ÖRNAHUSEN

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "ÖRNAHUSET PÅ ÖRNAHUSEN"

Transkript

1 ÖRNAHUSET PÅ ÖRNAHUSEN

2 Den unga skånelängan är gjord för ett modernt liv. Det har ett eget uttryck. Är alls inget plagiat av de äldre omkringliggande husen. Solen strålar. Rapshavet glittrar. Vi går rakt igenom huset, genom det ljusa galleriet och kliver ut i solgasset. Gränsen mellan ute och inne är obefintlig. Vi blir bjudna på kaffe och njuter av värmen. Nyss kändes det kallt och blåsigt. Men här inne i den södervända trädgården stannar värmen kvar. Vi lyfter blicken och kikar ut över fältens böljor. Stranden, ett litet stycke till fots, lockar redan till sol och bad. Men ändå har det funnit sin plats och känns väl anpassat. Precis som Österlen självt. En idyll med åldriga hus och oförstört landskap, men som också möter också vår tids behov av effektiv service, ett brett kulturutbud och förträffliga näringsställen! Huset passar den som vill dra sig tillbaka och vara ifred efter en hektisk tid i livets höga fart. Men det är precis lika gott för den som gillar liv och rörelse och möjligheter till sällskapsliv, kultur och mat.

3 I början av 1900-talet var det forfarande något av en märkvärdighet att ha rest fram och tillbaka över halva jordklotet. Kanske är det idag, nu när vi far och flyger över hela världen, ännu lite märkvärdigare att ha en hemmahamn att kunna kasta ankar i? Hemmahamn Örnahuset. Österlen är sedan hundratals år präglat av fiske och sjöfart. Det var en märklig tid, årtiondena kring sekelskiftet, segelfartygens glansperiod. Det var en tid när man överallt i hamnarna ute i världen kunde finna fartyg med Österlensamhällenas namn på akterspegeln och när sjöfolk överallt kände till platser som Simrishamn, Brantevik, Kivik, Skillinge. Det var på den tiden när man räknade de östskånska fartygen i hundratal och när segel från Österlen gick på världens alla hav. Ur Detta är Österlen av Inge Löfström

4

5 Huset är fyllt av marina motiv. Måsarna cirklar under taknocken. Votivskeppet vaggar i vinddraget. Sjökorten visar vägen till världens alla hörn. Och är det månne Sandhammarens fyr som pryder fönsterbänken en trappa upp?

6 Närheten till havet känns. Dånet kan höras när det stormar I den stora trädgården finns, om man vill, plats för pool (dräglig badtemperatur är dessvärre inte en av Östersjöns förtjänster!) och boulebana (fast en dylik finns vid Skillinge hamn och ensamboule är inte så kul ). Den soliga, väl tilltagna uteplatsen är bekväm och suddar gränsen mellan inomhus och utomhus. Inga bord och stolar som vickar, inga glas eller gäster stjälpta över ända Att de stora glasdörrarna för det mesta står öppna gissar vi!

7 Föröver Östersjön. Bortom ridån av sandskog är havet och horisonten är utan gräns. Huskroppen skyddar trädgården från insyn från gatan och skapar innergårdskänsla. Det finns en stor stensatt, muromgärdad uteplats. Det är en varm, skön, vindskyddad plats. Den långsträckta trädgården känns nästan som en teaterscen för solnedgången att betrakta från platsen i vresrosbersån. Längs en smal liten väg färdas undertecknad ett litet stycke söderut från Skillinge fiskeläge. Det glesnar mellan husen. Ljusa ängar och guldgula åkrar tar vid. Vyerna är vida över öppet landskap. Bortom kröken finner jag längan, eller snarare: jag anar! Gömd i ett illgult rapsfält ser jag på håll bara taknocken och skorstenen. Om husets förhistoria vet vi föga. Att det en gång tillhört det stora huset intill vet vi och att det måhända varit undantag till detta i gångna tider skulle man kunna gissa! Men i sin nuvarande skepnad har det funnits i ungefär tre decennier.

8 Rummens och trädgårdsrummens disposition gör att familjelivet knappast blir påfrestande intimt. Ingen annat än gräsmattan pockar på återkommande arbetsinsatser. Trädgården är trots sin storlek lättskött. Växtvalet av skötselmässiga skäl förenklat. Inga vidlyftiga perennrabatter fodrar uppmärksamhet! Ligusterhäcken kan formas och hållas på lämplig höjd vilken får var och en själv avgöra! Men den med gröna fingrar skapar kanske en riktig have med rotäkta, doftande rosor från Roskraft i Östra Hoby, bygger sig en pergola för vindruvor och blåregn att klättra i och anlägger ett grönsaksland för dill och potatis! Men om livet är fyllt av andra aktiviteter och intressen, kan det kanske kännas befriande att både hus och trädgård fodrar liten uppmärksamhet! Man kan stänga, låsa, och resa bort helt bekymmersfritt! Någon kan ta en tupplur i hängmattan. Någon kan slöa vid kaminen. Någon annan förbereder middagen i det ljusa, öppna köket.

9 Spraggehusen och Kyhls strand. Mälarhusen och Sandhammaren. Att sitta ute i lä eller lovart låter sig göras. Trädgården bjuder på platser för alla dygnets timmar. Stränder & golf, krogar & butiker. Allt finns nära, liksom färjor till kontinenten från närbelägna Ystad och tåg till Dronningens by. Illusionen; att tro sig sitta i hytten på en fiskebåt mitt ute på öppna havet, förstärks när bris och kuling blir till storm och vinden går stick i stäv. Då slår vindens vågor mot bogen och man känner hur båten kränger.men just det här fartyget är ett hus! Det står med kölen på torra land och är bärkraftigare än allehanda flytetyg! Ett stycke akterut finns fiskelägets trånga strädden och trivsamma gemyt. Åt babord ligger stränderna. Alldeles vid styrbords sida ligger boningshuset. Söderut finns ett pärlband av stränder. Norrut kan man cykla längs havet, förbi Skillinge, Gislövshammar och Grönet, genom Brantevik till Simrishamn. En medeltida småstadsidyll med trånga gränder & ålderdomlig atmosfär och en modern, livskraftig handelsstad med rikt utbud av allt livets goda! Ljusfyllda dagar på i solgasset på muromgärdad terrass. Stormtunga nätter i styrhytten med tända lanternor.

10 Mellan land, hav och himmel ligger Örnahusen. Låga längor och gårdar kantar en slingrande väg. Sommaren klara färgskala ger sakta vika för toner av ockra och umbra. Cykelvägarna till havet och stränderna är korta, smala och nästan utan backar! Moped är annars ett trivsamt transportmedel! Till Spraggehusens strand (inte så känd, aldrig överbefolkad) där bilderna är tagna, är det några få kilometer. Byn är bebodd och levande. Här bor en ömsesidigt berikande blandning av infödda och utsocknes. Man kan utan problem vara billös i Örnahusen. Cykel räcker till både Borrby och Skillinge, (båda med god service, krogar, caféer och aktiviteter) och till hembageriet vid Örnahusen, utnämnt av många till Österlens bästa!

11 Det nuvarande ägarparet har på något sätt lyckats skapa och bibehålla en själ, en ande, i vad som annars kvalitetsmässigt tål att jämföras med ett alldeles nytt hus. Längans golv av tegelskiftar i hela skalan av jordfärger. Man måste beundra kvaliteten i materialen. Lysande vit puts. Stora glaspartier. Enkupiga tegeltak. Materialen är gedigna, beprövade under århundraden. Genomtänkta, moderna tillskott adderar arkitektonisk spänning. Galleriet är ett rum med ljusterapeutiska effekter! Här trivs vinrankan i sin terrakottakruka. Fikonet lever i bästa välmåga utomhus. Kort sagt; allt är välbyggt och genomgripande renoverat med fingertoppskänsla. Oömt. Tidlöst. Välplanerat. Harmoniskt. Praktiskt. Bekvämt.

12 Inom cykelavstånd finns Skillinge fiskeläge. På lägets egen hemsida ( com) besök!) räknar vi in ett fyrtiotal företag! Hamnkrogen är välbesökt liksom teatern (kritikerrosade föreställningar är legio). Så finns Östangårds överdådiga medelhavsbuffé, sparrisodlingen, rökeriet, glassbaren, blomsteraffären för att nämna några av de mer njutningsinriktade verksamheterna! Skillinges dofter är fisk från hamnen, trä från sillådor och på tredje plats blommor från innevånares trädgårdsland. Dofterna finns också på de andra lägena men ofta i omkastad ordning, vilket är mer älskligt än effektivt. Så skriver Ingvar Holm i Land möter hav. Fiskehamnen ligger granne med småbåtshamnen, vilken också har plats för gästande båtar. Bastuföreningen Våg och Svall verkar vara en sund och nyttig klubb och lägets stolthet, skonerten Klara Marie med vilken man kan segla utmed kusten i sommarkvällen, minner om fiskelägets glansfulla förflutna. Kort sagt, samhället är levande och bebott. Det finns dagis, skola, affär, scouter och idrottsklubb och pensionärsboenden

13 Stämningen är vilsamt sval utan onödiga dekorationer. Trä. Tegel. Puts. Hantverket är omsorgsfullt och en smula egensinnigt. Materialen är goda och sunda och av det slag som åldras vackert. Det är ett hus med en naken skönhet. Rena enkla material av god kvalitet talar för sig själv och behöver inte dekoreras. Här finns inga krusiduller. Det är en ren vila för ögonen. Sparsamt och ändamålsenligt möblerat, är det måhända ett gott recept för ett lättlevt liv? För samtidigt är huset både välutrustat och bekvämt och fodrar ett minimum av underhåll! Och för det mesta står glasdörrarna öppna mot uteplatsen, trädgården och fälten bortanför. Hängmatta och vilstolar är de enda möbler Du behöver. Och äger du ingen halmhatt bör du snarast införskaffa en - liksom en cykel och en picknickkorg!

14 Liguster och lavendel. En högvuxen poppel. Entréns skulpterade dörr. Här lyser solen om kvällen, kastar guld över fasaden som får lyster i aftonsolen På bänken invid väggen kan man sitta på tu man hand eller i självvald ensamhet och se hur den röda skivan sakta sjunker bortom öppna fält.

15 I självaste Örnahuset har ägarna ägnat dagen åt städning och trädgårdspyssel. Det doftar såpa och nyklippt gräs.trötta men nöjda med sin dag, bjuder de oss och sig svälja på ett glas iskall öl i hytten. Där inne, fast ute, njuter vi av den ljumma värmen. Och när lanternorna tänts, känns det som att båten gungar en smula...

16 Spraggehusen och Kyl, Mälarhusen och Sandhammaren. En promenad längs den sandiga stigen längs havet leder till ett pärlband av långgrunda stränder täckta av kritvit timglassand. Till Skillinge fiskeläge tar man sig per cykel på tio minuter Skillinges hemsida berättar utförligt om krog-, teater- och föreningslivet för den som önskar sällskap och stimulans! Men bara inom några minuter till fots finns ett hembageri med både frukostbröd och kakor till kaffet. Att det i sin tur är granne med en tvättäkta vingård är nästan för bra för att vara sant! Så kanske behöver man aldrig ens lämna Örnahusen och Skillinge? Om så ändå är fallet tar det en kvart till Simrishamn, trekvart till Sturups flygplats och knappt halvannan timme till Köpenhamn!

17

18 Siffror & kalla fakta: Byggnadstyp: Skånelänga med inredd ov. Lusthytt/båtthytt. Förråd. Byggnadsår/renoveringsår: Uppfört Renoverat Löpande underhållet. Bostad ca 100 kvm, varav bv ca 65 kvm och ov ca 35 kvm. Båthytten ca 6 kvm. Trädgårdsförråd ca 15 kvm. V.v. se ritning - angivna ytor ovan avser användbar golvyta. Konstruktion: Platta på mark med stomme av lättbetong. Putsad fasad och tak av enkupigt tegel från Veberöd. Bjälklag av trä. Nya treglasfönster mot trädgården. Några spröjsade fönster. Självdragsventilation. Platsbyggd trappa i skånsk alm till ov. Inredning & utrustning: Kök med spis (Elektro Helios), Kyl/frys från 2009 (Elektro Helios), fläkt, diskmaskin ( Zanussi). Separat tvättstuga med tvättmaskin (Siemens), torktumlare (Whirlpool). 2 identiska badrum med toa, tvättställ, dusch. Toalett på ovanvåning. Golv: Tegelgolv, klinkers och trägolv. Klinkers i badrummen samt toaletten. Tegelgolv i styrhytten. Uppvärmning: Direktverkande el. Oljefyllda radiatorer. Kamin i vardagsrum. Golvvärme i glasgång och delvis i kök. Varmvattenbredare 60 l. Vatten & avlopp: Kommunalt vatten och enskilt avlopp. Trekammarbrunn med infiltration från 2004 (godkänd av kommunen). Övrigt: Förråd från Omgjord styrhytt som idag används som lusthus. Ny el Pris: :- eller bästa bud. Fastighetsbeteckning: Simrishamn Hoby 23:18 Adress: Hoby 2318, Borrby Areal: kvm Taxeringsvärde: varav byggnadsvärde :- (2013) Taxeringskod: 221- Småhusenhet, fritidsbostad. Pantbrev: 2 st om totalt :- Försäkring: Fullvärdesförsäkrad Servitut: Inga kända. Objektsbeskrivningen grundar sig på av säljaren lämnade uppgifter och iakttagelser gjorda på fastigheten. Uppvik & döttrar uppmanar dig som spekulant/köpare att noggrant undersöka fastigheten i enlighet med JB 4:19. Uppvik & döttrar på landet! Månstorp Smedstorp kivik@uppvik.nu

19 Text, foto & layout: Gabrielle Malmberg Simrishamn Hoby 23:18 Hoby Borrby

20 Faktablad för fastighetsmäklare - Budgivning Till innehållet Faktablad för fastighetsmäklare - Budgivning Bra för fastighetsmäklare att veta om Budgivning Mäklarens skyldigheter enligt fastighetsmäklarlagen En fastighetsmäklare är skyldig att upprätta en förteckning över budgivningen med uppgifter om spekulanters namn, kontaktuppgift (adress, e-postadress eller telefonnummer) samt bud med tidpunkt för när budet lämnades och uppgift om eventuella villkor om t.ex. lån eller besiktning. Om bud lämnas genom ombud är det tillräckligt att anteckna ombudets namn. Mäklaren ska överlämna förteckningen till säljaren och köparen när uppdraget slutförts. Om uppdraget slutförts utan att någon försäljning skett (t.ex. vid uppsägning av uppdragsavtalet) ska mäklaren överlämna förteckningen till uppdragsgivaren. Mäklarens information om budgivningen Mäklaren ska ge alla spekulanter tydlig information om hur en eventuell budgivning kommer att gå till och hur bud bör lämnas. Mäklaren ska också informera om eventuella krav eller önskemål från säljaren för försäljningen. Mäklarens skyldighet att vidarebefordra bud och meddelanden En mäklare ska redovisa alla spekulanter som visat intresse för att köpa objektet till uppdragsgivaren. Informationen ska omfatta alla bud och andra meddelanden från spekulanterna. Detta gäller även om buden inte lämnats på det sätt som bestämts. Mäklarens skyldighet att vidarebefordra bud och meddelanden gäller till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av både säljaren och köparen. Det är enbart säljaren som kan bedöma om ett bud är intressant eller inte. Mäklaren får dock ge säljaren sakliga råd i valet mellan olika spekulanter. Krav på tydlighet vid budgivningen Det är säljaren som bestämmer till vem objektet ska säljas en mäklare kan därför inte lova en spekulant att denne ska få köpa. Det är säljaren som bestämmer när objektet ska säljas en mäklare kan därför inte lova en spekulant ytterligare tid för att lägga nya bud. Det är säljaren som bestämmer till vilket pris objektet ska säljas en mäklare får därför inte avbryta pågående marknadsföring utan säljarens samtycke. Fejkade bud och vilseledande marknadsföring Mäklaren ska ta tydligt avstånd från att medverka till s.k. fejkade bud. Det förekommer att mäklare får frågor om förfaranden som riskerar att vilseleda spekulanter om budgivningen eller annat som gäller förmedlingen. Mäklaren bör då upplysa om vad som följer av kravet på god fastighetsmäklarsed. Fastighetsmäklarinspektionens rekommendation Inför kontraktskrivningen bör mäklaren vara tydlig i sin information om skriftlighetskravet vid köp av fastighet och bostadsrätt. Mäklaren bör framhålla att köpet är bindande först då både köpare och säljare undertecknat köpekontraktet. I samband med att överenskommelse om tid för kontraktskrivning träffas kan det finnas anledning att påminna om mäklarens skyldighet att vidarebefordra alla bud till säljaren. Fastighetsmäklarinspektionen är den statliga myndighet som registrerar fastighetsmäklare och har tillsyn över dessa samt informerar om god fastighetsmäklarsed. Myndigheten ger ut faktablad som du hittar under rubrikerna Fastighetsmäklare, Student, Konsument och Press. Faktabladen kan beställas hos Fastighetsmäklarinspektionen eller hämtas på myndighetens webbplats. POSTADRESS Box 17174, Stockholm BESÖKSADRESS Sankt Paulsgatan 6 TELEFON VX TELEFAX E-POST registrator@fmi.se WEBBPLATS Sida 1 av 1

21 Vår filosofi är ganska enkel. Vi säljer hus vi själva skulle vilja bo i. Vi tror på sambanden mellan lust och lönsamhet. Känsla och kunskap. Arbetsglädje och avkastning. Det man tycker är roligt och stimulerande gör man bra. Därför vill vi inte ha fler hus än att vi orkar arbeta engagerat och passionerat med dem alla. Det innebär inte att vi kategoriskt ratar en viss sorts hus. Det lilla renoveringsobjektet i skogsbrynet kan vara lika spännande som den kringbyggda gården på slätten eller längan i fiskeläget Men, det ska erkännas - udda hus finner lättast vägen till våra hjärtan! Tavlan jag håller i famnen, målade jag som tonåring. En smula naiv, jovisst, men så ville jag att mina drömmars hus skulle vara. Varje dag, efter snart ett kvartssekel som mäklare, påminner den mig om hur fundamentalt det är med både drömmar och hus! Och jag vill gärna se och höra om hur din husdröm ser ut Stundtals är jag full av lätt avundsam beundran inför alla er som vågar rycka upp er själva med rötterna för att börja växa i ny och okänd jordmån - oavsett om ni flyttar hit, eller härifrån! (Själv är jag mera som pionen - jag slutar blomma om jag flyttas!). Det handlar kanske ytterst om livskvalitet. Vi upprepar ju med en druckens envishet vårt motto: På Österlen är livskvaliteten högre än huspriserna. Det kanske ter sig som en lek med ord. Begreppet livskvalitet är naturligtvis inte lätt att översätta till kronor och ören. Dessutom är själva ordet, kanske på grund av alltför flitig mediaanvändning farligt nära en urvattnad klyscha. Men innebörden är både verklig och viktig! För egen del upplever jag livskvalitet när jag ibland lyckas vara närvarande i stunden. Uppfyllas av ögonblicket. En försiktig förhoppning är att vi på något sätt ska kunna hjälpa Dig att förhöja Din livskvalitet. Åtminstone vill vi gärna vara Dina rådgivare och stigfinnare. Dina vägvisare och budbärare. Oavsett om Du vill köpa. Eller sälja! Fotograf Peter Carlsson Gabrielle Malmberg VD/reg. fastighetsmäklare Text, foto & layout, (nås bäst via sms) Lotta Nordstedt Fastighetsmäklare Grafisk form, foto & web Andreas Johansson Visningar, koordinator & foto Elisabeth Wretsell Fastighetsmäklare Ansvarig för Uppvik VÄST Lasse Mangs Text, foto & layout

Att bygga och bo. Bland knotiga äppelträd och spirande sparris

Att bygga och bo. Bland knotiga äppelträd och spirande sparris Att bygga och bo. Rörums backar Bland knotiga äppelträd och spirande sparris Säljarna berättar: Tanken var att vi skulle bygga vårt drömhus, en modern, vitkalkad skånelänga. Arkitektritningar finns redan

Läs mer

Strax öster om den mysiga lilla byn Hammenhög ligger Rävåkra. När man tar av på den lilla ringlande grusvägen slås man av hur stor himlen är.

Strax öster om den mysiga lilla byn Hammenhög ligger Rävåkra. När man tar av på den lilla ringlande grusvägen slås man av hur stor himlen är. R ävåkra Strax öster om den mysiga lilla byn Hammenhög ligger Rävåkra. När man tar av på den lilla ringlande grusvägen slås man av hur stor himlen är. Vidsträckthet, öppenhet, ljus. För ljust är huset

Läs mer

En liten skånegård i vinkel. Omfamnad. Skyddad.

En liten skånegård i vinkel. Omfamnad. Skyddad. ULLSTORPS kyrkby En liten skånegård i vinkel. Omfamnad. Skyddad. Färden går ut på landet. Ingelstads härad, där den goda jorden finns. Där myllan sägs vara bördigare än någon annanstans i världen! Slättlandskapet

Läs mer

På Vitemölla fiskeläge... doftar det av hav och sand och tång.

På Vitemölla fiskeläge... doftar det av hav och sand och tång. Vitemölla fiskeläge På Vitemölla fiskeläge... doftar det av hav och sand och tång. Det doftar solmättad hed och backtimjan och trift. Det doftar linolja och trätjära och såpskurade trägolv. Det doftar

Läs mer

Länsmansbostaden i. Östra Herrestad

Länsmansbostaden i. Östra Herrestad Länsmansbostaden i Östra Herrestad Östra Herrestad är inte någon större by, trots att man har sin egen kyrka. Ett fåtal hus bildar kärnan intill sockenkyrkan som har sina rötter i medeltiden. Ett av dem

Läs mer

SIMRIS KYRKBY. Österlen på franska. nära havet & Simrishamn

SIMRIS KYRKBY. Österlen på franska. nära havet & Simrishamn SIMRIS KYRKBY Österlen på franska nära havet & Simrishamn Österlen på franska. Ta en del Österlen och krydda med inslag från Riviera och Medelhavet. För Jonas och Tomas var receptet givet när de hittade

Läs mer

En ljum augustidag. Middagshetta. Pålandsvind. Varmt i vattnet.

En ljum augustidag. Middagshetta. Pålandsvind. Varmt i vattnet. VIKS FISKELÄGE En frontespis som inte fanns där från början, men som ger fasaden mot innergården en helt ny pondus! Att det dessutom gett ovanvåningen öppenhet och ljus med fin utsikt över lavendel och

Läs mer

S p r a g g e h u s e n. Vid havet. På Österlen.

S p r a g g e h u s e n. Vid havet. På Österlen. S p r a g g e h u s e n Vid havet. På Österlen. Skånes sydöstra kust. Mjuk strandlinje med sandbankar och rev. Uppdragna ekor bland dynerna. Solglitter och genomsiktligt vatten. Finkornig, vågmönstrad

Läs mer

Gömd för världen, men ändå så nära civilisationen...

Gömd för världen, men ändå så nära civilisationen... A t t u s a Gömd för världen, men ändå så nära civilisationen... Allévägen mellan Fågeltofta och St Olof löper förbi Kronovalls slott, vindlar och svänger, upp och ned, förbi gårdar och längor, stengärdsgårdar

Läs mer

Genomtänkt disposition. Kloka förändringar. Huset som ett vitt ark. Gröna penseldrag.

Genomtänkt disposition. Kloka förändringar. Huset som ett vitt ark. Gröna penseldrag. v i t a b y Genomtänkt disposition. Kloka förändringar. Husets föryngringskur har pågått under drygt tjugo år. Det kan med fördel bebos vid alla tider på året. Och trots tre våningsplan är huset bekvämt

Läs mer

Åbogatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 20

Åbogatan 26. www.hemverket.se - Sida 1 av 20 Län Skåne Gatuadress Kommun Simrishamn Storlek 8 rum (6 sovrum) / 192 m² Område Baskemölla Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag älskar det avskilda läget och att baksidan är helt insynsskyddad.

Läs mer

Ett stycke livskonst...med breda penseldrag!

Ett stycke livskonst...med breda penseldrag! Skillinge mölla Ett stycke livskonst...med breda penseldrag! Kan man verkligen bo i en väderkvarn? Eller för att använda dess skånska namn, en vindmölla? Ja men visst kan man det! I alla fall om den är

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Jakobssons väg 4 Kommun Bromölla Storlek 6 rum (4 sovrum) / 185 m² Område Bromölla Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Jakobssons väg 4 Kommun Bromölla Storlek 6 rum (4 sovrum) / 185 m² Område Bromölla Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Bromölla Storlek 6 rum (4 sovrum) / 185 m² Område Bromölla Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Trivsamt villakvarter med nära till både förskola och skola. Gångavstånd

Läs mer

Klara Hill. Fyrlängad skånegård i Olseröd - naturskönt nära Brösarp och Maglehem

Klara Hill. Fyrlängad skånegård i Olseröd - naturskönt nära Brösarp och Maglehem Klara Hill Fyrlängad skånegård i Olseröd - naturskönt nära Brösarp och Maglehem Man hänger mellan himmel och jord... Olseröds by i Maglehems socken. Läget är himmelshögt där Linderödsåsen påbörjar sin

Läs mer

Vittskövle 1602. www.hemverket.se - Sida 1 av 16

Vittskövle 1602. www.hemverket.se - Sida 1 av 16 Län Skåne Gatuadress Kommun Svalöv Storlek 3.5 rum (2 sovrum) / 70 m² Område Vittskövle Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi fastnade framför allt för det lantliga läget och för de stora möjligheterna

Läs mer

Län Jönköping Gatuadress Storgatan 19 Kommun Sävsjö Storlek 5 rum (3 sovrum) / 115 m² Område Rörvik Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Jönköping Gatuadress Storgatan 19 Kommun Sävsjö Storlek 5 rum (3 sovrum) / 115 m² Område Rörvik Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Jönköping Gatuadress Kommun Sävsjö Storlek 5 rum (3 sovrum) / 115 m² Område Rörvik Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som förstorar och låter fler

Läs mer

Villagatan 13. Län. Västra Gatuadress Villagatan 13. Kommun Karlsborg Storlek 5.0 rum (4 sovrum) / 147 m² Område Mölltorp Tillträde tidigast

Villagatan 13. Län. Västra Gatuadress Villagatan 13. Kommun Karlsborg Storlek 5.0 rum (4 sovrum) / 147 m² Område Mölltorp Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Karlsborg Storlek 5.0 rum (4 sovrum) / 147 m² Område Mölltorp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Vid ingångspartiet

Läs mer

B l e n t a r p. Kringbyggd skånegård nära Sövdesjön

B l e n t a r p. Kringbyggd skånegård nära Sövdesjön B l e n t a r p Kringbyggd skånegård nära Sövdesjön Blentarps kyrkby nära Romeleåsens sluttning. Ett mjukt böljande landskap. Hästmarker och odlingsbygd. Glador syns segla över ljusa ängslyckor, åkrar

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Björkvägen 4 Kommun Svedala Storlek 6 rum (3 sovrum) / 93 m² Område Klågerup Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Björkvägen 4 Kommun Svedala Storlek 6 rum (3 sovrum) / 93 m² Område Klågerup Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Svedala Storlek 6 rum (3 sovrum) / 93 m² Område Klågerup Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Barnvänligt med återvändsgata och gångavstånd till dagis och skola. Naturskönt

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Vilevägen 12 Kommun Kävlinge Storlek 4 rum (3 sovrum) / 112 m². Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Vilevägen 12 Kommun Kävlinge Storlek 4 rum (3 sovrum) / 112 m². Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Kävlinge Storlek 4 rum (3 sovrum) / 112 m² Område " Sandskogen/ Löddeköpinge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse 1-plans hus med uteplats i söderläge på en av de bäst

Läs mer

Vila. Ro. Tystnad. Landskapet runt och omkring Gyllebosjön är lekfullt kullrigt och liksom bubbligt. Det verkar som om skaparen

Vila. Ro. Tystnad. Landskapet runt och omkring Gyllebosjön är lekfullt kullrigt och liksom bubbligt. Det verkar som om skaparen NÄRA GYLLEBOSJÖN Landskapet runt och omkring Gyllebosjön är lekfullt kullrigt och liksom bubbligt. Det verkar som om skaparen var på lite bushumör dagen då detta område kom till. Vill man på österlen ha

Läs mer

Län Gävleborg Gatuadress Fiskvik 224 Kommun Nordanstig Storlek 2 rum (1 sovrum) / 48 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Gävleborg Gatuadress Fiskvik 224 Kommun Nordanstig Storlek 2 rum (1 sovrum) / 48 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Gävleborg Gatuadress Kommun Nordanstig Storlek 2 rum (1 sovrum) / 48 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det går bra att bo året runt eller utnyttja huset alla årstider för rekreation. Lugnt

Läs mer

Välkommen till Årekläppen 101 C JAN LOBERG KORTFAKTA

Välkommen till Årekläppen 101 C JAN LOBERG KORTFAKTA JAN LOBERG Ansvarig fastighetsmäklare Tel: 070-324 72 00 Mobil: 070-324 72 00 jan.loberg@maklarhuset.se Välkommen till Årekläppen 101 C Ljus och fräsch lägenhet nära centrala Åre! Öppen planlösning mellan

Läs mer

Fjärdingslövs byaväg 115-0

Fjärdingslövs byaväg 115-0 Län Skåne Gatuadress Kommun Trelleborg Storlek 5 rum (2 sovrum) / 150 m² Område Fjärdingslöv Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Baksidan är en härlig oas där man har ett stort uterum med en slingrande

Läs mer

TÅGHUSA. Kravlöst och lantligt.

TÅGHUSA. Kravlöst och lantligt. TÅGHUSA Kravlöst och lantligt. Den lilla grusvägen som ett vitt veckat band genom hagar och dungar. Vägen vindlar och svänger, går upp och ned, förbi hus och längor, stengärdesgårdar med päls av mossa

Läs mer

Jordsläta 50 kvm. Naturtomt utan granninsyn, kräftdamm, ängar, skogsdungar och frihet.

Jordsläta 50 kvm. Naturtomt utan granninsyn, kräftdamm, ängar, skogsdungar och frihet. Jordsläta 50 kvm Naturtomt utan granninsyn, kräftdamm, ängar, skogsdungar och frihet. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem.

Läs mer

Hämtat från www.handmadehouses.se (där man kan hitta fler bilder om man så önskar)

Hämtat från www.handmadehouses.se (där man kan hitta fler bilder om man så önskar) Vid Rörums kyrkby Tanken är att i viss mån använda äldre material som gamla korsvirkesstommar, vackert taktegel, och gammalt handslaget tegel till golven. Men också att bygga med inredningssnickerier

Läs mer

Län Skåne Typ Villa Kommun Klippan Storlek 176 m2 Område Klippan Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Betstigen 7

Län Skåne Typ Villa Kommun Klippan Storlek 176 m2 Område Klippan Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Betstigen 7 Betstigen 7 Län Skåne Typ Villa Kommun Klippan Storlek 176 m2 Område Klippan Tillträde tidigast enligt överenskommelse Gatuadress Betstigen 7 Trevlig 1,5-plansvilla! Välkommen till en stor och familjevänlig

Läs mer

SKOGSMARK - TIDAHOLM - PRIS: 750 000 KR EL.HÖGSTBJ.

SKOGSMARK - TIDAHOLM - PRIS: 750 000 KR EL.HÖGSTBJ. SKOGSMARK - TIDAHOLM - PRIS: 750 000 KR EL.HÖGSTBJ. Fastighet Äganderätt Tidaholm Otterstorp 2:5, 7:2, 2:11, 2:12 Bäck 10:4 Adress Skogsmark Arealer Taxeringsvärde Ekonomi Bostadsbyggnad Otterstorp Storemon,

Läs mer

Johannesborg 142 kvm. Vacker, stilren och nyrenoverad sekelskiftesvilla vid Galgbacken.

Johannesborg 142 kvm. Vacker, stilren och nyrenoverad sekelskiftesvilla vid Galgbacken. Johannesborg 142 kvm Vacker, stilren och nyrenoverad sekelskiftesvilla vid Galgbacken. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem.

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Jägaregatan 320 Kommun Lund Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.3 m² Område. Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Jägaregatan 320 Kommun Lund Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.3 m² Område. Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.3 m² Område " Norra Nöbbelöv Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Jag gillar att det är ljust och öppet. Det är perfekt att ha en egen

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Svalövsvägen 14 Kommun Eslöv Storlek 5 rum (3 sovrum) / 174 m² Område Fridas ro Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Svalövsvägen 14 Kommun Eslöv Storlek 5 rum (3 sovrum) / 174 m² Område Fridas ro Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Eslöv Storlek 5 rum (3 sovrum) / 174 m² Område Fridas ro Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Gångavstånd till förskola och skola. Nära till matbutik och cykelväg och

Läs mer

Ängö 230 kvm. 20-talsvilla med bedårande utsikt över Malmfjärden.

Ängö 230 kvm. 20-talsvilla med bedårande utsikt över Malmfjärden. Ängö 230 kvm 20-talsvilla med bedårande utsikt över Malmfjärden. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill att du ska få

Läs mer

Län Västmanland Gatuadress Skogsvägen 3 Kommun Surahammar Storlek 6 rum (3 sovrum) / 127 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Västmanland Gatuadress Skogsvägen 3 Kommun Surahammar Storlek 6 rum (3 sovrum) / 127 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Västmanland Gatuadress Kommun Surahammar Storlek 6 rum (3 sovrum) / 127 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi har trivts i huset under de sju år vi bott i det och upplever det som ett tryggt

Läs mer

Räpplinge 270 kvm. Unikt fritids/permanentboende i genuina byn Räpplinge strax utanför Borgholm.

Räpplinge 270 kvm. Unikt fritids/permanentboende i genuina byn Räpplinge strax utanför Borgholm. Räpplinge 270 kvm Unikt fritids/permanentboende i genuina byn Räpplinge strax utanför Borgholm. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt

Läs mer

Skredsviksvägen 2, Svenneby. -Härligt nyrenoverat kusthus- Lev livet vid havet

Skredsviksvägen 2, Svenneby. -Härligt nyrenoverat kusthus- Lev livet vid havet Skredsviksvägen 2, Svenneby -Härligt nyrenoverat kusthus- Lev livet vid havet Skredsviksvägen 2 - Ett kusthus Vi är glada att kunna förmedla ett välskött och prydligt kusthus med promenadavstånd till

Läs mer

T r i l l a b a k k a. 1700-tals korsvirkesgård nära Övedskloster

T r i l l a b a k k a. 1700-tals korsvirkesgård nära Övedskloster T r i l l a b a k k a 1700-tals korsvirkesgård nära Övedskloster Smältande sol, ljusblå himmel. Vida åkrar utsträckta över kuperat landskap. Axen fullmogen, nickar och vajar i knappt märkbar bris. Under

Läs mer

Gränsgatan 5. Län Skåne Gatuadress Gränsgatan 5 Kommun Hässleholm Storlek 7 rum (5 sovrum) / 167 m². Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse

Gränsgatan 5. Län Skåne Gatuadress Gränsgatan 5 Kommun Hässleholm Storlek 7 rum (5 sovrum) / 167 m². Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Hässleholm Storlek 7 rum (5 sovrum) / 167 m² Område Hässleholm/ Bjärnum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 14 Exteriör Vit putsat hus på

Läs mer

Degebergavägen 996-57

Degebergavägen 996-57 Län Skåne Gatuadress Kommun Kristianstad Storlek 6 rum (4 sovrum) / 155 m² Område Degeberga Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Underbar fastighet på fantastiskt läge. Järnvägstorpet är vackert

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Regementsgatan 7

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Regementsgatan 7 Län Södermanland Gatuadress Kommun Strängnäs Storlek 5.0 rum / 180.5 m² Område Strängnäs Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning PATRICIERVÅNING MED EGEN TRÄDGÅRD

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Frids Gata 4 Kommun Klippan Storlek 5 rum (2 sovrum) / 80 m² Område Stidsvig Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Frids Gata 4 Kommun Klippan Storlek 5 rum (2 sovrum) / 80 m² Område Stidsvig Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Klippan Storlek 5 rum (2 sovrum) / 80 m² Område Stidsvig Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och fridfullt läge med huset inbäddat bland äldre villakvarter med

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Hagagatan 13 Kommun Båstad Storlek 5 rum (3 sovrum) / 131 m². Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Hagagatan 13 Kommun Båstad Storlek 5 rum (3 sovrum) / 131 m². Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Båstad Storlek 5 rum (3 sovrum) / 131 m² Område " Båstad Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Mitt i Båstad, nära kyrkan och Mariatorget, ligger huset på en generös

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Mangårdsvägen 28 A Kommun Båstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Båstad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Mangårdsvägen 28 A Kommun Båstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Båstad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Båstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 114 m² Område Båstad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett vidunderligt vackert landskap, med berg, skog, hagar och västerhav. Och

Läs mer

Lindsdal 159 kvm. Mycket fräsch villa med skyddad tomt och härliga sällskapsytor.

Lindsdal 159 kvm. Mycket fräsch villa med skyddad tomt och härliga sällskapsytor. Lindsdal 159 kvm Mycket fräsch villa med skyddad tomt och härliga sällskapsytor. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill

Läs mer

Kvarteret LOTTEN 3. Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor

Kvarteret LOTTEN 3. Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor Kvarteret LOTTEN 3 Unika lägenheter i kvarter vars gränder för tankarna till charmiga stadskärnor Våra sex väldesignade tvåplanshus i kvarteret Lotten 3 erbjuder bekväma och genomgående hyreslägenheter,

Läs mer

Kaptenshus på Kivik. Stengatan - blott ett stenkast från stranden

Kaptenshus på Kivik. Stengatan - blott ett stenkast från stranden Kaptenshus på Kivik Stengatan - blott ett stenkast från stranden Stämningen är rofylld inne i de genuina, gamla delarna av fiskeläget. Blott ett stenkast från stranden, men på befriande avstånd från hamnen

Läs mer

Ingelstorp, Rynningen. Län. Ingelstorp, Rynningen Götaland Kommun Gullspång Storlek 3.0 rum (2 sovrum) / 65 m² Område Hova Tillträde tidigast

Ingelstorp, Rynningen. Län. Ingelstorp, Rynningen Götaland Kommun Gullspång Storlek 3.0 rum (2 sovrum) / 65 m² Område Hova Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Gullspång Storlek 3.0 rum (2 sovrum) / 65 m² Område Hova Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Idylliskt torp på slutet

Läs mer

Ett gatuhus i ÖSTRA TOMMARP

Ett gatuhus i ÖSTRA TOMMARP Ett gatuhus i ÖSTRA TOMMARP Platsen har varit bebodd i nästan tusen år. I fjärran medeltid var Tumathorp en betydelsefull stad i danska Skåne. Ett ryktbart världsligt och andligt centrum vid Tommarpsån

Läs mer

Kommun Ulricehamn Storlek 9 rum (5 sovrum) / 148 m² Område Timmele Tillträde tidigast

Kommun Ulricehamn Storlek 9 rum (5 sovrum) / 148 m² Område Timmele Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Ulricehamn Storlek 9 rum (5 sovrum) / 148 m² Område Timmele Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi har alltid gillat att huset är stort och rymligt samt har

Läs mer

Län Stockholm Gatuadress Mälarsyn 7 Kommun Stockholm Storlek 4 rum / 100 m² Område Hässelby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Stockholm Gatuadress Mälarsyn 7 Kommun Stockholm Storlek 4 rum / 100 m² Område Hässelby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Stockholm Gatuadress Kommun Stockholm Storlek 4 rum / 100 m² Område Hässelby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Drömmer du om att bo på en ö? Lambarö är en unik möjlighet att få både öromantik

Läs mer

Utvreta 13. www.hemverket.se - Sida 1 av 6

Utvreta 13. www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Län Västmanland Gatuadress Kommun Västerås Storlek 2.0 rum (1 sovrum) / 88 m² Område Västerås Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Låg boendekostnad i villa

Läs mer

Ljungrydavägen 144-9. Ljungrydavägen 144-9. www.hemverket.se - Sida 1 av 19

Ljungrydavägen 144-9. Ljungrydavägen 144-9. www.hemverket.se - Sida 1 av 19 Län Blekinge Gatuadress Kommun Olofström Storlek 6 rum (4 sovrum) / 150 m² Område Jämshög Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lantlig idyll med härligt lugn. Endast ca 1 km till förskola och skola

Läs mer

Algutsrum 124 kvm. 1½ plansvilla med 4 sovrum. Dubbelgarage. Gästhus på 50 kvm.

Algutsrum 124 kvm. 1½ plansvilla med 4 sovrum. Dubbelgarage. Gästhus på 50 kvm. Algutsrum 124 kvm 1½ plansvilla med 4 sovrum. Dubbelgarage. Gästhus på 50 kvm. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill

Läs mer

Lindsdal Kalles Gränd 6 kvm

Lindsdal Kalles Gränd 6 kvm Lindsdal Kalles Gränd 6 kvm Jag är Er fastighetsmäklare Mattias Rosenlund Tel: 070-5451059 0480-420200 Mail: mattias.rosenlund@pontuzlofgren.se Mycket kompetent villamäklare som ofta efterfrågas av både

Läs mer

Lilla Bråtavägen 35. Län. Västra Gatuadress Lilla Bråtavägen 35. Kommun Lerum Storlek 6.0 rum (4 sovrum) / 213 m² Område Bråta Tillträde tidigast

Lilla Bråtavägen 35. Län. Västra Gatuadress Lilla Bråtavägen 35. Kommun Lerum Storlek 6.0 rum (4 sovrum) / 213 m² Område Bråta Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Lerum Storlek 6.0 rum (4 sovrum) / 213 m² Område Bråta Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning En av Göteborgsregionens

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Storskolevägen 11 Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 124 m² Område Mårtens Fälad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Storskolevägen 11 Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 124 m² Område Mårtens Fälad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 5 rum (4 sovrum) / 124 m² Område Mårtens Fälad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Familjevänligt med härliga grönområde inpå knuten, men ändå nära till

Läs mer

Välkommen till Järpbyn 144 JAN LOBERG KORTFAKTA

Välkommen till Järpbyn 144 JAN LOBERG KORTFAKTA JAN LOBERG Ansvarig fastighetsmäklare Tel: 070-324 72 00 Mobil: 070-324 72 00 jan.loberg@maklarhuset.se Välkommen till Järpbyn 144 Prisvärt boende i utkanten av Järpen för paret eller den lilla familjen.

Läs mer

Auroravägen 73. Välskött och trevligt parhus! Län Norrbotten Typ Parhus Kommun Kiruna Storlek 135 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Auroravägen 73

Auroravägen 73. Välskött och trevligt parhus! Län Norrbotten Typ Parhus Kommun Kiruna Storlek 135 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Auroravägen 73 Auroravägen 73 Län Norrbotten Typ Parhus Kommun Kiruna Storlek 135 m2 Område Tillträde tidigast Gatuadress Auroravägen 73 Välskött och trevligt parhus! Nu ges möjligheten att förvärva ett välskött parhus

Läs mer

Algutsrum 124 kvm. 1½ plansvilla med 4 sovrum. Dubbelgarage.

Algutsrum 124 kvm. 1½ plansvilla med 4 sovrum. Dubbelgarage. Algutsrum 124 kvm 1½ plansvilla med 4 sovrum. Dubbelgarage. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill att du ska få all

Läs mer

NYEHUSEN. Sandskog. Solgass. Havsbrus

NYEHUSEN. Sandskog. Solgass. Havsbrus NYEHUSEN Sandskog. Solgass. Havsbrus Inga måsten. De tar obönhörligen slut i höjd med landsvägen som svänger ner mot Yngsjös milslånga stränder. På sanddynerna, bland sandskogens mjuka tallar och på kullarna

Läs mer

Göingegården. kv. Aroma

Göingegården. kv. Aroma Göingegården kv. Aroma VILLOR Välkommen till Göingegården! Precis invid en genuin gammal äppelodling växer en helt ny stadsdel fram, centralt belägen nära stan och med utmärkta förbindelser till både Halmstad

Läs mer

Hannas väg 8. www.hemverket.se - Sida 1 av 15

Hannas väg 8. www.hemverket.se - Sida 1 av 15 Län Kronoberg Gatuadress Kommun Ljungby Storlek 4 rum (3 sovrum) / 102 m² Område Hölminge Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag fastnade för det natursköna läget med både skogen som granne och

Läs mer

Vimpeltorpet 121 kvm. Rymlig välskött villa på barnvänligt & populärt läge. Byggt -99.

Vimpeltorpet 121 kvm. Rymlig välskött villa på barnvänligt & populärt läge. Byggt -99. Vimpeltorpet 121 kvm Rymlig välskött villa på barnvänligt & populärt läge. Byggt -99. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem.

Läs mer

Län Uppsala Gatuadress Harg Långboda 742 Kommun Östhammar Storlek 4 rum (2 sovrum) / 71 m² Område Långboda Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Uppsala Gatuadress Harg Långboda 742 Kommun Östhammar Storlek 4 rum (2 sovrum) / 71 m² Område Långboda Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Uppsala Gatuadress Kommun Östhammar Storlek 4 rum (2 sovrum) / 71 m² Område Långboda Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Nära till badsjöar med goda fiskemöjligheter. Huset ligger mitt i skog

Läs mer

Västra Gatuadress Skövdevägen 9 Götaland Kommun Lilla Edet Storlek 4 rum (3 sovrum) / 169 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Skövdevägen 9 Götaland Kommun Lilla Edet Storlek 4 rum (3 sovrum) / 169 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Lilla Edet Storlek 4 rum (3 sovrum) / 169 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett modernt boende med öppna ytor och härlig takhöjd. Lättskött hörntomt med

Läs mer

Södra Dragsviken 160 kvm. Ett helt fantastiskt hus med exklusiva materialval och ett sjötomtslikt läge.

Södra Dragsviken 160 kvm. Ett helt fantastiskt hus med exklusiva materialval och ett sjötomtslikt läge. Södra Dragsviken 160 kvm Ett helt fantastiskt hus med exklusiva materialval och ett sjötomtslikt läge. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir

Läs mer

Apollofjärilen. Radhus på hörntomt! Götaland Kommun Trollhättan Storlek 108 m2. enligt överenskommelse. tidigast

Apollofjärilen. Radhus på hörntomt! Götaland Kommun Trollhättan Storlek 108 m2. enligt överenskommelse. tidigast Apollofjärilen 37 Län Västra Götaland Typ Radhus Kommun Trollhättan Storlek 108 m2 Område Gatuadress Apollofjärilen 37 Tillträde tidigast enligt överenskommelse Radhus på hörntomt! En bostad med potential

Läs mer

Västra Gatuadress Frimans väg 3 Götaland Kommun Borås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 56 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Frimans väg 3 Götaland Kommun Borås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 56 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Borås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 56 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Trevligt och lugnt område med mycket aktiviteter om man så önskar. Mycket svamp

Läs mer

Län Dalarna Gatuadress Åsen 110 Kommun Avesta Storlek 5 rum (3 sovrum) / 160 m² Område By Kyrkby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Dalarna Gatuadress Åsen 110 Kommun Avesta Storlek 5 rum (3 sovrum) / 160 m² Område By Kyrkby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Dalarna Gatuadress Kommun Avesta Storlek 5 rum (3 sovrum) / 160 m² Område By Kyrkby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Härligt uppvuxen trädgård. Ljusa fina umgängesytor och helt moderniserat

Läs mer

Berga 116 kvm. 1-plansvilla med 5 rok, stort ljust kök, helkaklat badrum och inglasad altan.a skick!

Berga 116 kvm. 1-plansvilla med 5 rok, stort ljust kök, helkaklat badrum och inglasad altan.a skick! Berga 116 kvm 1-plansvilla med 5 rok, stort ljust kök, helkaklat badrum och inglasad altan.a skick! Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt

Läs mer

Ljungbyholm 99 kvm. 1-plansvilla med tilltalande planlösning. 3-4 sovrum. 57 kvm biarea. Bra läge!

Ljungbyholm 99 kvm. 1-plansvilla med tilltalande planlösning. 3-4 sovrum. 57 kvm biarea. Bra läge! Ljungbyholm 99 kvm 1-plansvilla med tilltalande planlösning. 3-4 sovrum. 57 kvm biarea. Bra läge! Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Järnvägsgatan 27

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Järnvägsgatan 27 Län Jönköping Gatuadress Kommun Värnamo Storlek 7.0 rum (3 sovrum) / 130 m² Område Rydaholm Tillträde tidigast 2012-08-11 www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Ett charmigt hus med stora möjligheter

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Boställsvägen 21 Kommun Malmö Storlek 6 rum (4 sovrum) / 125 m². Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Boställsvägen 21 Kommun Malmö Storlek 6 rum (4 sovrum) / 125 m². Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 6 rum (4 sovrum) / 125 m² Område " Limhamn/ Hyllie Tillträde tidigast 2015-04-01 Husets placering är en av de bästa i området och har en mycket lättskött insynsskyddad

Läs mer

Kalmarsundsparken 200 kvm. Representativ och renoverad 20-talsvilla nära havet.

Kalmarsundsparken 200 kvm. Representativ och renoverad 20-talsvilla nära havet. Kalmarsundsparken 200 kvm Representativ och renoverad 20-talsvilla nära havet. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill

Läs mer

Gamla Tingsrydsvägen 195

Gamla Tingsrydsvägen 195 Län Blekinge Gatuadress Kommun Karlshamn Storlek 6 rum (3 sovrum) / 148 m² Område Pernilshoka Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Härlig baksida med tomt som sluttar mot Mieån och egen badplats

Läs mer

Revsudden 110 kvm. På skyddad hörntomt mycket nära Kalmarsund.

Revsudden 110 kvm. På skyddad hörntomt mycket nära Kalmarsund. Revsudden 110 kvm På skyddad hörntomt mycket nära Kalmarsund. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill att du ska få all

Läs mer

Kattrumpan 149 kvm. Unik och genomgående mycket välskött fastighet med skyddad innergård och inrett gårdshus.

Kattrumpan 149 kvm. Unik och genomgående mycket välskött fastighet med skyddad innergård och inrett gårdshus. Kattrumpan 149 kvm Unik och genomgående mycket välskött fastighet med skyddad innergård och inrett gårdshus. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som

Läs mer

Berga 230 kvm. Ett vacker J.Fred Olson-hus invid Kalmarsund. Oslagbart!

Berga 230 kvm. Ett vacker J.Fred Olson-hus invid Kalmarsund. Oslagbart! Berga 230 kvm Ett vacker J.Fred Olson-hus invid Kalmarsund. Oslagbart! Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill att du

Läs mer

Skånelänga med gäst- & uthus på ljusa slätten. GNALÖV

Skånelänga med gäst- & uthus på ljusa slätten. GNALÖV Skånelänga med gäst- & uthus på ljusa slätten. GNALÖV Ljusa ängar och guldgula åkrar. Vyerna vida över öppet landskap. Levande jordbruksbygd ett litet stycke innanför kusten. Smala vägar slingrar över

Läs mer

Brogårdsbladet. Skanska etablerar sig. På Gång. Nr 3, februari 2008. Februari: Planeringen av mini-tvåorna i hus 35 blir klar.

Brogårdsbladet. Skanska etablerar sig. På Gång. Nr 3, februari 2008. Februari: Planeringen av mini-tvåorna i hus 35 blir klar. Nr 3, februari 2008 Brogårdsbladet Gemensamt nyhetsbrev från Alingsåshem och Hyresgästföreningen till hyresgästerna på Brogården i Alingsås. Skanska etablerar sig Nu är det snart dags att dra igång ombyggnationen

Läs mer

Län Skåne Typ Villa Kommun Svedala Storlek 135 m2 Område Tegelbruket Tillträde tidigast

Län Skåne Typ Villa Kommun Svedala Storlek 135 m2 Område Tegelbruket Tillträde tidigast Byggmästaregatan 117 Län Skåne Typ Villa Kommun Svedala Storlek 135 m2 Område Tegelbruket Tillträde tidigast Gatuadress Byggmästaregatan 117 enligt överenskommelse Ljust och luftigt! På ljus och luftig

Läs mer

Annebergsvägen 3. Annebergsvägen 3. www.hemverket.se - Sida 1 av 26

Annebergsvägen 3. Annebergsvägen 3. www.hemverket.se - Sida 1 av 26 Län Halland Gatuadress Kommun Falkenberg Storlek 7 rum (4 sovrum) / 162 m² Område Bobergsudde Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 26 www.hemverket.se - Sida 2 av 26 Entré

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Västra Stationsgatan 50 Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 97 m² Område Kvarnby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Västra Stationsgatan 50 Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 97 m² Område Kvarnby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 97 m² Område Kvarnby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Området är jättetrevligt! -- Lars Persson, säljare www.hemverket.se - Sida

Läs mer

Rödstjärtstigen. Län Halland Gatuadress Rödstjärtstigen Kommun Falkenberg Storlek 6 rum / 129.2 m² Område Långasand - Falkenberg

Rödstjärtstigen. Län Halland Gatuadress Rödstjärtstigen Kommun Falkenberg Storlek 6 rum / 129.2 m² Område Långasand - Falkenberg Län Halland Gatuadress Kommun Falkenberg Storlek 6 rum / 129.2 m² Område Långasand - Falkenberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Villa Skäret www.hemverket.se -

Läs mer

Färjestaden 144 kvm. 1½ plansvilla på hörntomt, 6 rok varav 4 sovrum. Stor altan, garage.

Färjestaden 144 kvm. 1½ plansvilla på hörntomt, 6 rok varav 4 sovrum. Stor altan, garage. Färjestaden 144 kvm 1½ plansvilla på hörntomt, 6 rok varav 4 sovrum. Stor altan, garage. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem.

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Järseke 3263

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Järseke 3263 Län Skåne Gatuadress Kommun Hässleholm Storlek 3 rum (1 sovrum) / 56 m² Område Vinslöv Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag älskar trädgården med de olika uteplatserna där man kan sitta och

Läs mer

Län Jämtland Gatuadress Brånan 693 Kommun Berg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 0 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Jämtland Gatuadress Brånan 693 Kommun Berg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 0 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Jämtland Gatuadress Kommun Berg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 0 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ett paradis i Åsarna vid sjön Hålen i Jämtland! -- Kent Andersson, säljare www.hemverket.se

Läs mer

9kenäs 9kenäsgatan 61 1 kvm

9kenäs 9kenäsgatan 61 1 kvm 9kenäs 9kenäsgatan 61 1 kvm Jag är Er fastighetsmäklare Mattias Rosenlund Tel: 070-5451059 0480-420200 Mail: mattias.rosenlund@pontuzlofgren.se Mycket kompetent villamäklare som ofta efterfrågas av både

Läs mer

Län Halland Gatuadress Fastarp Bäckäng 129 Kommun Halmstad Storlek 8 rum (4 sovrum) / 175 m² Område. Tillträde tidigast

Län Halland Gatuadress Fastarp Bäckäng 129 Kommun Halmstad Storlek 8 rum (4 sovrum) / 175 m² Område. Tillträde tidigast Län Halland Gatuadress Kommun Halmstad Storlek 8 rum (4 sovrum) / 175 m² Område " Holm/ Nyårsåsen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Här bor man mitt i naturen, men ändå så nära till Halmstad med

Läs mer

Strandpärlan. Där Österlen är som bäst. Version 3.3 2012-08-04

Strandpärlan. Där Österlen är som bäst. Version 3.3 2012-08-04 Strandpärlan Där Österlen är som bäst Version 3.3 2012-08-04 Ett stenkast från havet omgivet av en naturtomt där äppleträden står i blom med den Skånska blå himmeln i bakgrunden. Då är det lätt att inse

Läs mer

Björkenäs 160 kvm. Rymligt & välskött! 1,5 plansvilla med 5 rok varav 4 sovrum.

Björkenäs 160 kvm. Rymligt & välskött! 1,5 plansvilla med 5 rok varav 4 sovrum. Björkenäs 160 kvm Rymligt & välskött! 1,5 plansvilla med 5 rok varav 4 sovrum. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill

Läs mer

Södra Möckleby 84 kvm. vid Alvarets kant för permanent- eller fritidsboende...

Södra Möckleby 84 kvm. vid Alvarets kant för permanent- eller fritidsboende... Södra Möckleby 84 kvm vid Alvarets kant för permanent- eller fritidsboende... Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill

Läs mer

Västra Gatuadress Snickaregatan 3 Götaland Kommun Hjo Storlek 7 rum (5 sovrum) / 180 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Snickaregatan 3 Götaland Kommun Hjo Storlek 7 rum (5 sovrum) / 180 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Hjo Storlek 7 rum (5 sovrum) / 180 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Nära till sjön och den vackra strandpromenaden med bad samt nära till centrum och

Läs mer

Bostadshuset har en spännande och tilltalande form. Högrest och väl sammanhållet, nästan stramt. Men fasaden är varm, det gamla återvunna teglet

Bostadshuset har en spännande och tilltalande form. Högrest och väl sammanhållet, nästan stramt. Men fasaden är varm, det gamla återvunna teglet På Brantevik Ljusblå himmel. Hav och horisont. Hamn och hoddor. Gränder och prång. Hallasten och lummig grönska. Ja, visst är livet en dröm på Brantevik, som författaren och publicisten Bertil Torekull

Läs mer

Elverslösa 180 kvm. Mycket fräsch hästgård endast 10 minuter från Kvarnholmen.

Elverslösa 180 kvm. Mycket fräsch hästgård endast 10 minuter från Kvarnholmen. Elverslösa 180 kvm Mycket fräsch hästgård endast 10 minuter från Kvarnholmen. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill

Läs mer

Söderåkra 103 kvm. I natursköna och mysiga Ekelunda finns denna praktiska 1,5-plansvilla.

Söderåkra 103 kvm. I natursköna och mysiga Ekelunda finns denna praktiska 1,5-plansvilla. Söderåkra 103 kvm I natursköna och mysiga Ekelunda finns denna praktiska 1,5-plansvilla. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem.

Läs mer

Kommun Mölndal Storlek 7 rum (5 sovrum) / 114 m² Tillträde tidigast

Kommun Mölndal Storlek 7 rum (5 sovrum) / 114 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Mölndal Storlek 7 rum (5 sovrum) / 114 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Naturnära läge i barnvänligt område med ändå centralt. Ca 1 km till skola och

Läs mer

Årtebäck 145. Årtebäck 145. www.hemverket.se - Sida 1 av 17

Årtebäck 145. Årtebäck 145. www.hemverket.se - Sida 1 av 17 Län Kalmar Gatuadress Kommun Kalmar Storlek 4 rum (3 sovrum) / 111 m² Område Årtebäck Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 17 Stora gröna ytor omgärdar huset. Här finns

Läs mer

Välkommen till Tallbacksvägen 5 HELENA MALMQVIST KORTFAKTA

Välkommen till Tallbacksvägen 5 HELENA MALMQVIST KORTFAKTA HELENA MALMQVIST Ansvarig fastighetsmäklare Tel: 0647-505 01, 0647-66 54 00 Mobil: 070-677 04 01 helena.malmqvist@maklarhuset.se Välkommen till Tallbacksvägen 5 Parhus i gott skick och i bra läge ca 10

Läs mer

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort

Solrosen. Johannelund/Vällingby. Familjevänliga radhus i västerort Solrosen Johannelund/Vällingby Familjevänliga radhus i västerort Familjen Dahlberg flyttade in i ett liknande radhus 2012 och trivs jättebra. Med några egna tillval som golvvärme både uppe och nere samt

Läs mer