svenskt hantverk. inga kompromisser.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "svenskt hantverk. inga kompromisser."

Transkript

1 svenskt hantverk. inga kompromisser.

2 2

3 Affärsidé: inga kompromisser Rocadbåtar utvecklas, konstrueras och tillverkas i Kungshamn, Bohuslän. Här finns hantverket, känslan och erfarenheten som krävs för att sätta samman en exceptionell båt och Sveriges hårdaste testbana utanför knuten. Rocadbåtar är skapta för och tillsammans med krävande sportfiskare och äventyrare vilket ofta innebär aktivt bruk under årets alla månader. I hårt väder och utomskärs. Rocads skapare, Bertil och Lars Sköld, lutar sig tillbaka på sammanlagt 60 års erfarenhet som båttillverkare i egen regi och 30 år som leverantörer till Sveriges ledande segelbåtstillverkare. Sveriges och Norges absoluta sportfiskeelit, med teamen Skinne, Swede Riggers, Team Rocad m fl har redan upptäckt fördelarna med Rocad. Och allt större blir skaran av allt från äventyrare till helt vanliga båtmänniskor som förstår vad trygghet, hållbarhet och andrahandsvärde betyder vid valet av båt. Rocadbåtarnas framgångar har inte kommit av en slump. Bakom ligger ett minutiöst arbete med alltifrån ritningar och formar till konstruktion och genomförande. Det som tydligast utmärker Rocadbåtarnas kompromisslöshet är en skrovdesign där man lyckats kombinera ytterligheterna: en moderat V-botten med utomordentliga sjöegenskaper, torr gång, lättdrivenhet och en minimal planingströskel. Hållbarheten garanteras genom ett av marknadens kraftigaste bottenstocksystem vilket ger båten extrem stabilitet. På denna stabila plattform finns inredning för alla smaker som ger möjlighet för beställaren att själv få sin Rocadbåt skräddarsydd. Utvecklingsarbetet tillsammans med erfarna fiskeguider har gett båtar med noggrant planerade förvaringsutrymmen, välanpassade rörliga ytor och en standardutrustning där sparsamhet fått ge vika för förnuft pulpit, räcken och övriga beslag består av rostfritt stål och är infästa efter en egen metod som säkrar båtens tillförlitlighet. Samtliga Rocadmodeller är CE-godkända. Båtarna är handupplagda med riktad glasfiber i skrov och bottenstocksystem, vilket ger bra kvalitetskontroll i tillverkningen och minimal feltolerans. I förstärkningen av durkar, tak och akterspeglar används endast divinycell. Fuktkänsligt material som trä eller plywood förekommer inte i Rocadbåtarna. Även om båtarnas bästa egenskap är gömd i skrovet är det omöjligt att undgå känslan av genuin kvalitet när man sitter i en Rocad. 3

4 4

5 Vi visste att vi utvecklat en av Nordens bästa sportfiskebåtar men inte att vi även uppfunnit den ultimata fritidsbåten Det är lätt att tro att Rocad endast hör de inbitna sportfiskarna till. Men då tror man fel. Om man jämför den utpräglade sportfiskarens behov med den nya generationen båtägares behov finner man fler likheter än olikheter. T ex är jakten på flest antal kojer per meter ett minne blott. Istället efterfrågas praktiska öppna ytor och dessa är utmärkande för Rocadbåtarna. Rocadkonceptet är som gjort för ett fritidsliv med kul för hela familjen. Upplev den aggressiva wakeboardbåten i Rocad 560, eller njut av familjeutflykten i rymliga 706 WAC. Alla båtarna i Rocadflottan har sina speciella egenskaper och oändliga möjligheter. Ingenting är viktigare i båtlivet än säkerhet. Respekten för havet finns inbyggd i vår båtfilosofi och den är synlig i Rocadbåtarnas konstruktion. Skroven är flytsäkrade genom inbyggda, bandformade luftkuddar. Våra större modeller har en kraftigt tilltagen akterspegel med plats för dubbelt motormontage, vilket ger dubbel säkerhet och goda sjöegenskaper. Som tillval har samtliga modeller tak, vilket skyddar mot regn, stekande sol och brytande sjö. Samtidigt ger det en praktisk plattform för GPS-antenn och radar. Pulpetrarna är väl tilltagna för att rymma all nödvändig navigationsutrustning och på alla modellerna finns eluttag i instrumentbrädan. När vi på Rocad bygger båtar, bygger vi inte efter standardkraven på kvalitet. Vi överdimensionerar hellre tills vi är säkra på att båtarna håller för upplevelser som lyckligtvis endast ett fåtal får erfara under en livstid på sjön. Rocadbåtarna kommer sannolikt aldrig att bli folkbåtar. Men så länge vi som skapar dem har en vilja att ständigt utveckla och förbättra, fortsätter Rocad att vara favoriten för dem som vägrar kompromissa i valet av båt. 5 utrymmen för luftkuddar luftfyllda bottenstockar laminatförstärkningar Exempel på tvärsnitt av Rocadbåt. Vår bästa uppfinning har vi gömt i skrovet. Rocadbåtarna får hållbarheten och gången av det unika och extremt kraftiga dubbelskrovet som stabiliseras av två luftfyllda bottenstockar och tre tvärgående balkar (streckad linje). Skrovets mest belastade punkter är förstärkta med 50% tjockare laminat. Alla Rocadbåtar är flytsäkrade med små, bandformade luftkuddar som till skillnad mot konventionellt flytskum inte binder fukt i skrovet. gelcoat g.a.p.* divinycell g.a.p.* gelcoat Sandwichkonstruktion ger durkar och tak extra tålighet och stabilitet. * G.A.P., glasfiberarmerad polyester. Infästning av beslag med popnit eller plåtskruv är bannlyst i Rocadproduktionen! Alla beslag är infästa med rostfri genomgående bult efter en egenutvecklad metod där vi gängar sandwich- och G.A.P.-materialet.

6 6

7 Ännu har jag faktiskt inte lyckats knäcka den johan abelsson, professionell fiskeguide. Om en flitig båtmänniska tillbringar ca 150 timmar per säsong i sin båt kan det ge en bra bild av de krav Johan Abelsson, internationellt erkänd fiskeguide med 20 års erfarenhet inom yrket, ställer på sitt yrkesredskap. Han tillbringar ca timmar per år i sin Rocad 706 WAC. Vilket säger en hel del om vikten av hållbarhet i den båt han väljer. Båtar och utrustning är avgörande för en fiskeguide. Man måste kunna lita på utrustningen då vi ibland är ute i mycket tuffa förhållanden. Båtarna ska vara bekväma och hålla en hög säkerhetsnivå och tåla att användas lika mycket på ett år som en standardbåt används på kanske tio år, berättar Johan. Det handlar med andra ord inte om att välja en båt som är snygg och praktisk att fiska från, utan mer om att båten överhuvudtaget skall hålla ihop. Åtskilliga är de båtar som gett upp under Johans flitiga bruk under extrema förhållanden. Men det var innan Johan valde Rocad. Jag är mycket imponerad över båtens gedigna utförande. Ännu har jag inte lyckats knäcka den 7 Rival * 606 är en kanonbåt! Mycket praktisk att fiska ifrån fiskejournalen, 2/2001 Rival * 606 är verkligen rymlig. Utan tvekan en drömbåt för fiskare på stora vatten sportfiske, 3/1998 Rival * 560 har en av de bästa pulpetrarna Den går torrt i sjön och känns mycket stadig och säker. båtnytt 3/2002 *rivalbåtar heter från och med 2004 rocad.

8 8

9 rocad 706 walkaround cabin 706 Walkaround Cabin är moderskeppet i Rocadflottan. En majestätisk pjäs som kombinerar sin tyngd och sjövärdighet med känslan som bara finns i ett Rocadskrov. Stort däck akteröver med plats för aktiv fritid och säkert dubbelt motormontage. En unik infällbar soffa maximerar utrymmet och ståsittsoffan vid pulpeten ger vila åt rygg och ben utan att inskränka på runtomsikten. Mittkabinen med isolerad dubbelvägg och tak rymmer stor koj om 190x200 cm, diskho med pentry samt plats för portapotti eller WC. I standardutrustningen ingår självläns med back- och kulventiler, manuell länspump, pulpiträcken i för och akter, omfattande stuvutrymmen i båten samt stuvboxar i aktern, badstege, peke, pollare samt springpollare i rostfritt, lanternutrustning, klass 3 stävögla, hydraulstyrning, vindruta med ram och dörr i plexi, elpanel samt 12V-uttag, rostfri tank, klädhängare och brandsläckare mm. Alla Rocadbåtar byggs på beställning och kan specialanpassas efter kundens önskemål. 9 teknisk specifikation Längd över allt ,06 m Bredd ,38 m Vikt kg Motor max 200 kw/270 hk Tank l Antal personer/rekommenderad last....6 personer/655 kg Färger blå/silver, gul/silver Garanti års skrovgaranti Konstruktör Lars Sköld tillval Dynor Flexiteakdäck Plasttak med 30 mm rostfri ställning Kapell till plasttak Förtöjningsutrustning Bottenmålning Rostfri spöhållare till tak Djupriggsplattor akter Porta potti Fast WC mm.

10 10

11 11

12 12

13 rocad 706 sp Om du föredrar däcksyta framför övernattningsmöjlighet är Rocad 706 SP ditt givna val. Kompakt kabin i pulpeten med invändig sittplats för ett par personer (och plats för portapotti eller fast WC) ger rena, öppna ytor både för- och akteröver med plats för utrustning, packning och glada vänner. Generösa stuvutrymmen både i för och akter samt ståsittsoffa vid förarplatsen. I standardutrustningen ingår självläns med kul- och backventiler, manuell länspump, pulpiträcken i för och akter, omfattande stuvutrymmen i båten samt stuvboxar i aktern, badstege, peke, pollare samt springpollare i rostfritt, lanternutrustning, klass 3 stävögla, hydraulstyrning, vindruta med ram och dörr i plexi, elpanel samt 12V-uttag, rostfri tank, klädhängare och brandsläckare mm. Alla Rocadbåtar byggs på beställning och kan specialanpassas efter kundens önskemål. 13 teknisk specifikation Längd över allt ,06 m Bredd ,38 m Vikt kg Motor max 200 kw/270 hk Tank l Antal personer/rekommenderad last... 6 personer/655 kg Färger blå/silver, gul/silver Garanti års skrovgaranti Konstruktör Lars Sköld tillval Fällbar soffa akter Dynor Flexiteakdäck Plasttak med 30 mm rostfri ställning Kapell till plasttak Förtöjningsutrustning Bottenmålning Rostfri spöhållare till tak Djupriggsplattor akter Porta potti Fast WC mm.

14 14

15 rocad 606 halv walkaround cabin Att Rocad 606 Halv Walkaround Cabin är vår storsäljare förvånar inte när man synar den. När Rocad introducerade den babordställda kabinen blev den omtyckt av båtpressen eftersom den ger säker passage på däck kombinerat med rymliga innermått. Centrerad styrplats bidrar till balans och god runtomsikt. Plats i aktern för dubbelt motormontage. Ståsittsoffa och stor instrumentbräda med plats för navigationsutrustning. Rymlig kabin med koj om 200x160 cm. I standardutrustningen ingår självläns med kul- och backventiler, rostfria räcken med hajfenor, rostfri tank, badstege, rostfria pollare, klass 3 stävögla, teleflexstyrning och ratt, stort stuvutrymme under durk samt stuvboxar i aktern, lanternutrustning, brandsläckare, elpanel samt 12Vuttag, stuvutrymme under kojer, plexidörr, sidorutor i kabin, sittplatser för sex personer. Alla Rocadbåtar byggs på beställning och kan specialanpassas efter kundens önskemål. 15 teknisk specifikation Längd över allt ,06 m Bredd ,14 m Vikt kg Motor max 97 kw/130 hk Tank l Antal personer/rekommenderad last...6 personer/560 kg Färger blå/silver, gul/silver Garanti års skrovgaranti Konstruktör Lars Sköld tillval Rostfritt räcke på sarg akter Djupriggsplattor till föregående Fällbar aktersoffa Dynor Flexiteakdäck Hamnkapell till soffa och styrpulpet Plasttak med rostfria bågar och fästen Kapellhytt endast i samband med tak Förtöjningsutrustning Rostfri spöhållare till tak Hydraulisk styrning Sea Star Kojdynor Bottenmålning

16 16

17 17

18 18

19 rocad 606 sp Rocad 606 SP har gott om utrymme för äventyret. Mittpulpet ger den rejält med däcksutrymme både för- och akterut, sittplatser för sex personer och sköna stolar för förare och en passagerare. Praktisk förvaring i pulpeten för både prylar och sjökort. Stuvboxar i aktern hindrar ankare och kätting från onödigt slitage på akterdäck. 12V-uttag i instrumentpanelen för smidig anslutning av GPS och fishfinder. Totalt åtta stuvutrymmen varav tre låsbara. I standardutrustningen ingår självläns med kul- och backventil, rostfri rutbåge och ruta, rostfria räcken med hajfenor, rostfri tank, badstege, rostfria pollare, klass 3 stävögla, teleflexstyrning och ratt, omfattande stuvutrymmen samt två stuvboxar i aktern, lanternutrustning, brandsläckare, elpanel, 12V-uttag, sittplatser för sex personer, stolar vid pulpet. Alla Rocadbåtar byggs på beställning och kan specialanpassas efter kundens önskemål. 19 teknisk specifikation Längd över allt ,06 m Bredd ,14 m Vikt kg Motor max 97 kw/130 hk Tank l Antal personer/rekommenderad last...6 personer/560 kg Färger blå/silver, gul/silver Garanti års skrovgaranti Konstruktör Lars Sköld tillval Flexiteakdäck Plasttak med 30 mm rostfri ställning Kapell till plasttak Förtöjningsutrustning Bottenmålning Rostfri spöhållare till tak Djupriggsplattor akter mm.

20 20

21 rocad 560 sp Rocad 560 SP är minstingen i Rocadflottan. Men med sina 560 cm hör den ändå till de större av den svenska båtmarknadens styrpulpetbåtar. 560 SP är ett lättdrivet och balanserat krutpaket som lämpar sig lika bra för lata dagar bakom fiskespöt som för aktiv vattensport. Sköna stolar håller förare och passagerare på plats när det går undan. Generöst med sittplatser för ytterligare personer och öppna däcksytor gör 506 SP till den perfekta utflykts-, fiske- och transportbåten. I standardutrustningen ingår självläns med kul-och backventiler, rostfria räcken med hajfenor, rostfri tank, rostfri rutbåge och plexiruta, badstege, rostfria pollare, klass 3 stävögla, teleflexstyrning och ratt, stuvutrymmen samt två stuvboxar i aktern, lanternutrustning, brandsläckare, elpanel samt 12V-uttag, stolar vid pulpet. Alla Rocadbåtar byggs på beställning och kan specialanpassas efter kundens önskemål. 21 teknisk specifikation Längd över allt ,60 m Bredd ,12 m Vikt kg Motor max 75 kw/100 hk Tank l Antal personer/rekommenderad last....5 personer/535 kg Färger blå/silver, gul/silver Garanti års skrovgaranti Konstruktör Lars Sköld tillval Rostfritt räcke akter Djupriggsplattor till föregående Flexiteakdäck Hamnkapell Förtöjningsutrustning Extra bänk framför pulpet Bottenmålning mm.

22 utförande & utrustning WAC 706 SP 606 Halv WAC 606 SP 560 SP 12V uttag Badstege, rostfri Brandsläckare Bränslemätare Diskho Djupriggsplattor Elpanel Flexiteakdäck Färskvattentank Förtöjningsutrustning Klädhängare Kojer 190 x 200 cm 200 x 160 cm Lanternutrustning Länspump el Länspump, manuell Peke Pentry med gasplatta Pollare, rostfria Pulpiträcke, för Pulpiträcke, akter Rostfri bränsletank 165 l 165 l 95 l 95 l 85 l Självläns med kul- och backventil Spöhållare, rostfria Springpollare, rostfria Styrning, Hydraul Styrning, Teleflex Ståsittsoffa med dyna Soffa, akter, fällbar Dyna till aktersoffa Stolar på förarplats Dyna till stolar, förarplats Stävögla Låsbygel på däck, Klass 3 Tak med rostfri ställning Takkapell WC Portapotti Standard Extrautrustning mot pristillägg - Ej tillgängligt

23 23

24 sehéler network ab Rocad är svenska högkvalitetsbåtar formade för skandinaviska förhållanden och krävande användare. Modellprogrammet bygger på en egenutvecklad skrovdesign med ett exceptionellt kraftigt bottenstocksystem. En genomgående detaljkvalitet där inget lämnas åt slumpen gör Rocadbåtarna till det naturliga valet för sportfiskare och båtfolk med höga krav. Lata sommardagar i skärgården eller krävande fisketurer i yttre havsbandet du väljer själv vart din Rocad tar dig. rocad boats Skölds Plast AB Hogenäs Kungshamn Tel/fax E-post info@rocadboats.com

CAPELLI RIB - ITALIENSK DESIGN

CAPELLI RIB - ITALIENSK DESIGN CAPELLI RIB - ITALIENSK DESIGN SOL & BAD MED STIL En vidareutvecklad RIB-modell med helt nya innerlinjer som gjord för härliga dagsutflykter. Båten ger nästintill obegränsat utrymme för trevligt umgänge

Läs mer

GLAS FIBER BÅTAR. Open Elegance Line Sun Deck Classic Line Open Classic Line Fisherman Line

GLAS FIBER BÅTAR. Open Elegance Line Sun Deck Classic Line Open Classic Line Fisherman Line GLA FIBER BÅTAR Open Elegance Line un Deck Classic Line Open Classic Line Fisherman Line elvas välbyggda glasfiberbåtar! Vilken båt passar dig? Båtarna från elva Marine är till för alla som älskar att

Läs mer

2007 Powered By Suzuki 9

2007 Powered By Suzuki 9 2007 9 Powered By Suzuki Cantieri Capelli Capelli är en av Italiens ledande båttillverkare och den enda som levererar både RIB och glasfiberbåtar. De producerar närmare 3000 båtar per år. Capelli håller

Läs mer

Quality boats since 1986. Micorebåtar står för förstklassiga sjöegenskaper, utmärkt kvalitet, design & konkurrenskraftigt pris!

Quality boats since 1986. Micorebåtar står för förstklassiga sjöegenskaper, utmärkt kvalitet, design & konkurrenskraftigt pris! Quality boats since 1986 Micorebåtar står för förstklassiga sjöegenskaper, utmärkt kvalitet, design & konkurrenskraftigt pris! Micore Plast AB heter företaget som tillverkar de välkända båtarna Micore.

Läs mer

Båtar för alla. Fräckast i sjön. Vilken blir din favorit?

Båtar för alla. Fräckast i sjön. Vilken blir din favorit? Båtar för alla. Fräckast i sjön. Vilken blir din favorit? Modellprogram 2008 Classic sid Trendline sid Openline sid Woodies sid SeaMaster 175... 4-5 SeaMaster 500... 14 Openline 380... 24-25 Miss Chris

Läs mer

FAMILJEBÅT MED BUSTER CABIN TEXT ANNA SANDGREN FOTO PÄR OLSSON

FAMILJEBÅT MED BUSTER CABIN TEXT ANNA SANDGREN FOTO PÄR OLSSON FAMILJEBÅT MED TEXT ANNA SANDGREN FOTO PÄR OLSSON Busters senaste kabinbåt delar skrov med nya Magnum E och bjuder på både sov- och busmöjligheter. Vi har testat den grundligt i Kvarkens skärgård. 18 FARTRESURSER

Läs mer

Nord West 330 Coupé. Nord West Fakta Längd öa: 10 m (33 fot) Kontaktinformation Tillverkare: Nord West Yachts AB Företag: Nord West & Najad AB

Nord West 330 Coupé. Nord West Fakta Längd öa: 10 m (33 fot) Kontaktinformation Tillverkare: Nord West Yachts AB Företag: Nord West & Najad AB Nord West 330 Coupé Nord West Fakta Längd öa: 10 m (33 fot) Bredd: Deplacement: Motor: Konstruktör: Introduktionspris: 3 m 6400 kg Volvo Penta alt Yanmar Benny Martinsson 1,540,000 kr Betyg plus Betyg

Läs mer

test Rå alu miniumpulpet

test Rå alu miniumpulpet test faster 525 SC Rå alu 26 Vi Båtägare 10/2013 miniumpulpet Faster har nästan lika många år på nacken som främsta konkurrenten Buster. Vi har långtidstestat det senaste tillskottet i familjen, en styrpulpet

Läs mer

NYA NIMBUS 405 FLYBRIDGE

NYA NIMBUS 405 FLYBRIDGE NYA NIMBUS 405 FLYBRIDGE För medvetna båtmänniskor som uppskattar sociala aktiviteter, bekvämt boende, enkel hantering och utmärkta långfärdsegenskaper. NYA NIMBUS 405 FLYBRIDGE Den nya modellen bygger

Läs mer

NYTT FLAGGSKEPP FRÅN NIMBUS

NYTT FLAGGSKEPP FRÅN NIMBUS NYTT FLAGGSKEPP FRÅN NIMBUS NYA 405 COUPÉ NYTT FLAGGSKEPP NIMBUS 405 COUPÉ Nya svenskbyggda Nimbus 405 Coupé blir den största båtmodellen i Nimbus Coupéserie som också består av 335 Coupé och 365 Coupé.

Läs mer

KASTA LOSS FRÅN VARDAGEN

KASTA LOSS FRÅN VARDAGEN KATALOG 2017 1 2 KASTA LOSS FRÅN VARDAGEN INNEHÅLL 2017 18 4 Sting 485 Vår minsta skärgårdsjeep - rolig och sportig 8 Sting 485 S Liten skärgårdsjeep med stort S 12 Sting 530 S Sportig & mycket populär

Läs mer

MADE IN THE MIDNIGHT SUN

MADE IN THE MIDNIGHT SUN MADE IN THE MIDNIGHT SUN FINNMASTER SID 4 SMART DESIGN SID 6 CABIN P-SERIEN SID 8 DAY CRUISER T-SERIEN SID 24 BOW RIDER R-SERIEN SID 44 CONSOLE S-SERIEN SID 52 MODELLPROGRAM SID 60 2 3 MADE IN THE MIDNIGHT

Läs mer

STYRPULPETBÅTAR FISKEBÅTAR STUGBÅTAR RODDBÅTAR

STYRPULPETBÅTAR FISKEBÅTAR STUGBÅTAR RODDBÅTAR SU R 1985 2015 A V I - B ÅT 30 ÅR STYRPULPETBÅTAR FISKEBÅTAR STUGBÅTAR RODDBÅTAR 5700 SR Duo STYRPULPETBÅTAR MED SJÄLVTÖMNING P EFFEKT 1 pers. 6 pers. 70 hk 31 kn 26 kn 60 hk 50 hk 29 kn 26 kn 24 kn 22

Läs mer

test finnmaster 55 br vs nordkapp 550 avant

test finnmaster 55 br vs nordkapp 550 avant 26 Vi Båtägare 6/2013 Målfoto avgör matchen Vi ställer en nyskapande norska mot en genomtänkt finska. Både Nordkapp 550 Avant och Finnmaster 55 BR passar familjen men matchen avgörs av de små detaljerna.

Läs mer

Sport Console 56. Convertible 56 GET ON. DRIVE BOATS. DRIVE BROCHURE 2011

Sport Console 56. Convertible 56 GET ON. DRIVE BOATS. DRIVE BROCHURE 2011 Sport Console 56 Convertible 56 GET ON. DRIVE BOATS. DRIVE BROCHURE 2011 SPORT CONSOLE 56 Den här båten ger ultimat kontrollbarhet och körglädje, och är dessutom utformad för att uppfylla även de mest

Läs mer

STYRPULPETBÅTAR FISKEBÅTAR STUGBÅTAR RODDBÅTAR

STYRPULPETBÅTAR FISKEBÅTAR STUGBÅTAR RODDBÅTAR SU R 1985 2015 A V I - B ÅT 30 ÅR STYRPULPETBÅTAR FISKEBÅTAR STUGBÅTAR RODDBÅTAR STYRPULPETBÅTAR MED SJÄLVTÖMNING 5700 SR Duo P EFFEKT 1 pers. 6 pers. 70 hk 31 kn 26 kn 60 hk 29 kn 24 kn 50 hk 26 kn 22

Läs mer

Pioner - enkelt båtliv sedan 1959!

Pioner - enkelt båtliv sedan 1959! Pioner - enkelt båtliv sedan 1959! Din fritid är värdefull, och har du båt så ska du tillbringa så mycket tid som möjligt just på vattnet. Tänk dig en båt som behöver minimalt med underhåll, som tål mycket

Läs mer

#17 KATALOG. Let s Surprise you! Hantverk från Sverige. Hantverk från Sverige

#17 KATALOG. Let s Surprise you! Hantverk från Sverige. Hantverk från Sverige #17 KATALOG Let s Surprise you! Hantverk Hantverk Arronet en livslång kärlek i alla väder Hos oss på Arronet har vi just din båt i sikte från första plåt. Sedan 1992 har vi fokuserat på svensk tillverkning

Läs mer

STOLPBRYGGA º PLASTPONTONBRYGGA VATTENSKOTERBRYGGA º TILLBEHÖR ÄNDA SEDAN ÅR 1965

STOLPBRYGGA º PLASTPONTONBRYGGA VATTENSKOTERBRYGGA º TILLBEHÖR ÄNDA SEDAN ÅR 1965 STOLPBRYGGA º PLASTPONTONBRYGGA VATTENSKOTERBRYGGA º TILLBEHÖR ÄNDA SEDAN ÅR 1965 1 Njut av livet vid vattnet. Vad består din perfekta dag vid vattnet av? Båtliv, sol och bad, rekreation? Lip-Lap konstruerar

Läs mer

Sun 33 - Monix. Volvo Penta KAD44 EDC, pålitlig motor från Volvo penta, med nygenomgånget och uppgraderat

Sun 33 - Monix. Volvo Penta KAD44 EDC, pålitlig motor från Volvo penta, med nygenomgånget och uppgraderat Sun 33 - Monix Mycket trevlig svensktillverkad flybridgebåt, 33 fot. Trevlig bäddbar förruff med U-soffa, bord och TV. 2 dubbelkabiner (140cm) under salongen. Stor salong med soffa och bord. Längsgående

Läs mer

YAMAHA F2 ETX 6. 00:- YAMAHA F225 FETX 678.500:- YAMAHA F250 DETX 697.600:- YAMAHA F300 BETX 726.400:-

YAMAHA F2 ETX 6. 00:- YAMAHA F225 FETX 678.500:- YAMAHA F250 DETX 697.600:- YAMAHA F300 BETX 726.400:- BUSTER M5 Kapell, Dynset, Joystick Trimplan, Tilt-skinnratt, Vattenskidbåge, Durkbelys., Fusion stereo MP3, X-kraft stoldämpning, HotSpot* Snabb säker och lättkörd YAMAHA F250 DETX 819.100:- YAMAHA F300

Läs mer

DACO FLYTBRYGGOR i en klass för sig!

DACO FLYTBRYGGOR i en klass för sig! DACO FLYTBRYGGOR i en klass för sig! Oavsett om du söker en smidig, komplett och utbyggbar brygga till ditt sommarställe, en brygga till en badanläggning eller en marina har du kommit rätt. Hos oss finns

Läs mer

Paketprislista. Tfn. 08-501 530 23. Tfn. 08-642 94 00 www.hammarbymarinservice.se. Tfn. 08-571 410 92 www.lillienwalls.se

Paketprislista. Tfn. 08-501 530 23. Tfn. 08-642 94 00 www.hammarbymarinservice.se. Tfn. 08-571 410 92 www.lillienwalls.se Paketprislista 2010 Tfn. 08-501 530 23 Tfn. 08-642 94 00 www.hammarbymarinservice.se Tfn. 08-571 410 92 www.lillienwalls.se Alla priser gäller med reservation för eventuella ändringar och tryckfel 2 Kampanjpris:

Läs mer

Tre smarta alternativ när du ska byta garageport

Tre smarta alternativ när du ska byta garageport Från Sveriges största expert på garageportar Tre smarta alternativ när du ska byta garageport GPE 200/300/400 takskjutportar www.garageportexperten.se Tre speciellt utvalda och prisvärda garageportar.

Läs mer

PRODUKTKATALOG 2012. utombordare. Svenska

PRODUKTKATALOG 2012. utombordare. Svenska PRODUKTKATALOG 2012 utombordare Svenska 860 SPD sida 4-7 750 SPD sida 8-11 750 SP sida 12-15 622 SPD sida 16-19 De kalla kusternas land sida 20-21 622 SP sida 22-25 530 SPD sida 26-29 530 SP sida 30-33

Läs mer

ALGOT Förvaring för hela hemmet

ALGOT Förvaring för hela hemmet Bygg hela vägen upp till taket för att utnyttja varenda kvadratcentimeter, utan att använda så mycket golvyta. Välj metallhyllplan vid förvaring av tunga saker. Metallhyllplan med måtten 80x38 tål belastning

Läs mer

CAPELLI RIB - ITALIENSK DESIGN

CAPELLI RIB - ITALIENSK DESIGN CAPELLI RIB - ITALIENSK DESIGN SOL & BAD MED STIL En vidareutvecklad RIB-modell med helt nya innerlinjer som gjord för härliga dagsutflykter. Båten ger nästintill obegränsat utrymme för trevligt umgänge

Läs mer

COLLECTION 2016. HR 442sc

COLLECTION 2016. HR 442sc COLLECTION 216 HR 442sc Collection 216 Vi satsar stort på sjövärdighet och sjösäkerhet för att du skall känna dig trygg och säker i alla väder. Vill du ro en liten smidig båt i lugna vatten? Vill du gasa

Läs mer

Roma förvaringssystem

Roma förvaringssystem Roma förvaringssystem Förvaringsystem i massiv björk eller ek som tillverkas helt efter dina önskemål. Konceptet Roma är ett förvaringssystem som bygger på modulstorlek 40x40 eller 40x80 cm. Den minsta

Läs mer

Nicander 40' Nicanders Båtvarv AB Grötövägen 23, 45350 Lysekil, 0523-16010. www.nicanders.se

Nicander 40' Nicanders Båtvarv AB Grötövägen 23, 45350 Lysekil, 0523-16010. www.nicanders.se Nicander 40' Nicanders Båtvarv AB Grötövägen 23, 45350 Lysekil, 0523-16010 www.nicanders.se Nicander 40' Standardspecifikation Längd Längd, vattenlinje Bredd Djupgående Deplacement Kölvikt P E IG J Storsegel

Läs mer

CAPELLI - ITALIENSK DESIGN

CAPELLI - ITALIENSK DESIGN CAPELLI - ITALIENSK DESIGN PERFEKT DAGSBÅT Capelli 19 Open är en öppen båt i modern design. En bred centerkonsoll med utsökta detaljer som skyddas av den böjda vindrutan. Ett stort soldäck i fören och

Läs mer

Nytt till båten NYA GRYMMA. 3Tuffa bowriders. Flipper 670 DC. Särtryck VIKTIGA RÅD SOM RÄDDAR DIN MOTOR. som sticker ut MÄSSNYTT

Nytt till båten NYA GRYMMA. 3Tuffa bowriders. Flipper 670 DC. Särtryck VIKTIGA RÅD SOM RÄDDAR DIN MOTOR. som sticker ut MÄSSNYTT VIKTIGA RÅD SOM RÄDDAR DIN MOTOR Nr 3 Mars 2012 51:a årg 59:90 KR 79:90 NOK 6,95 EURO MÄSSNYTT Det bästa från Göteborg & Düsseldorf NYA GRYMMA Första testet! Flipper 670 DC 5 POPULÄRA FAMILJESEGLARE FAMILJESEGLARE

Läs mer

Vår styrka - den kompletta lösningen

Vår styrka - den kompletta lösningen hissar hissar 1 Vår styrka - den kompletta lösningen P DAHL har sedan starten specialiserat sig på hissystem och sedan många år har vi varit Norra Europas största leverantör och tillverkare av hisselektronik.

Läs mer

SIDA 4-5 SIDA 6-7 SIDA 4-5 3 ÅRS GARANTI

SIDA 4-5 SIDA 6-7 SIDA 4-5 3 ÅRS GARANTI 1 3 ÅRS GARANTI FYRHJULINGAR FÖR ALL 520 STEEL, CLASSIC, LIMITED 4X4 Goes 520 är redan en klassiker faktiskt. Därför har vi valt att kalla den för det den är, Classic. 520 är känd som en driftssäker arbetshäst

Läs mer

SLIMLIFT 6250. Väggmonterad Bänklyftare GRANBERG

SLIMLIFT 6250. Väggmonterad Bänklyftare GRANBERG SLIMLIFT 6250 Väggmonterad Bänklyftare GRANBERG Slimlift 6250 Väggmonterad Bänklyftare SLIMLIFT 6250 är en väggmonterad bänklyftare med stor flexibilitet för anpassning till olika behov. Utrustningen i

Läs mer

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbord Alla våra skötbordsmodeller är ergonomiska och snälla mot din rygg. I denna broschyr ger vi dig en överblick samt en kort presentation av skötbordsmodeller

Läs mer

Att vara ett med. Att förlänga

Att vara ett med. Att förlänga Att vara ett med vattenytan En brygga i en insjö eller inomskärs används visserligen till många och varierande ändamål, men grundtanken med en brygga är ju att den ska sträcka sig ut i vattnet, att du

Läs mer

Your travel companion Member of Isabella Group [ ]

Your travel companion Member of Isabella Group [ ] Copyright 2007 Ventura Camping A/S. All rights reserved. Your travel companion Member of Isabella Group ÅTERFÖRSÄLJARE [ ] Importör: KAMA Fritid AB Box 114 560 27 Tenhult Tfn 036-353 700 Fax 036-353 720

Läs mer

RENINGSVERK I VÄRLDSKLASS enkla och hållbara lösningar för enskilt avlopp från Conclean

RENINGSVERK I VÄRLDSKLASS enkla och hållbara lösningar för enskilt avlopp från Conclean RENINGSVERK I VÄRLDSKLASS enkla och hållbara lösningar för enskilt avlopp från Conclean Conclean har den enkla lösningen för ditt enskilda avlopp Entreprenörer som återkommer och nöjda kunder talar sitt

Läs mer

Alla mått är i mm. Summa 46 152 kr. Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071. Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr

Alla mått är i mm. Summa 46 152 kr. Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071. Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr Alla mått är i mm Ritningens namn kök 25/11 Ritningsnummer 0000-8909-3071 Inkluderat i totalpriset Vitvaror 19 059 kr Summa 46 152 kr Användarnamn (E-postadress eller IKEA FAMILYnummer) Ledtråd till ditt

Läs mer

Innehållsförteckning: Lycka till!

Innehållsförteckning: Lycka till! Inredning och skjutdörrar 2015 Pelly har tillverkat smart garderobsinredning i småländska Hillerstorp sedan 1947. Vi gör helt enkelt bra förvaring baserad på Skandinavisk designtradition. Med vårt fl exibla

Läs mer

KASTA LOSS FRÅN VARDAGEN

KASTA LOSS FRÅN VARDAGEN 2019 2 KASTA LOSS FRÅN VARDAGEN INNEHÅLL 2019 4 Sting 485 S Liten skärgårdsjeep med stort S 8 Sting 530 S Sportig & mycket populär skärgårdsjeep 14 Sting 610 S Vår största skärgårdsjeep 18 Sting 610 DC

Läs mer

www.flippermarin.se PRISLISTA 2016

www.flippermarin.se PRISLISTA 2016 S C A N D I N AV I A N H E R I T A G E www.flippermarin.se PRISLISTA 2016 AQUADOR 2016 22 WALKAROUND... 3-4 27 DAYCRUISER... 5-6 30 DAYCRUISER...7 27HARDTOP...8-9 30 SPORT TOP...10-11 35 SPORT TOP...12-13

Läs mer

Lycka till! Innehåll: Inredningsförslag s. 4-7. Vägghängd inredning s. 8-12. Fristående inredning s. 13. Garderobsinredning s.

Lycka till! Innehåll: Inredningsförslag s. 4-7. Vägghängd inredning s. 8-12. Fristående inredning s. 13. Garderobsinredning s. Garderobsinredning och skjutdörrar 2016 2 Pelly har tillverkat smart garderobsinredning i småländska Hillerstorp sedan 1947. Vi gör helt enkelt bra förvaring baserad på skandinavisk designtradition. Med

Läs mer

Tillvals Prislista 3,800:- Främre Kastdäck 4,300:- 2 delad däck. Bakre Kastdäck flyttbar i 3 delar 4,235:-

Tillvals Prislista 3,800:- Främre Kastdäck 4,300:- 2 delad däck. Bakre Kastdäck flyttbar i 3 delar 4,235:- Tillvals Prislista Kastdäck Det främre kastdäcket ger dig full kontroll och rörlighet i fören. Däcket kan med lätthet öppnas om man vill komma åt det generösa stuv utrymmet under däck. Däcket kan beställas

Läs mer

Dyna Produktinformation

Dyna Produktinformation Dyna Produktinformation www.toyota.se DYNA SVARET PÅ DINA LOGISTISKA UTMANINGAR Toyota Dyna är den flexibla och kostnadseffektiva lösningen på dina transportbehov. Den förenar låga driftkostnader och hög

Läs mer

Jag är precis som du. Kanske lite äldre, kanske inte så smidig. Benen är långsamma, men jag är snabb i tanken. Har en karriär, eller har i alla fall

Jag är precis som du. Kanske lite äldre, kanske inte så smidig. Benen är långsamma, men jag är snabb i tanken. Har en karriär, eller har i alla fall 1 Rollatorer Jag är precis som du. Kanske lite äldre, kanske inte så smidig. Benen är långsamma, men jag är snabb i tanken. Har en karriär, eller har i alla fall haft en. Men jag slår inte av på takten.

Läs mer

Canadian Spa Ett välrenommerat företag med trettio år i branschen

Canadian Spa Ett välrenommerat företag med trettio år i branschen Canadian Spa Ett välrenommerat företag med trettio år i branschen För runt trettio år sedan sålde Canadian Spa sitt första spabad, sedan dess har företaget utvecklats till en ledande aktör och ett av de

Läs mer

UPPTÄCK Den nya standarden av elektriska designradiatorer. Langila Sanbe

UPPTÄCK Den nya standarden av elektriska designradiatorer. Langila Sanbe Stor noggrannhet har lagts ned vid skapandet av detta dokument. Ingen del av detta dokument får mångfaldigas utan skriftligt medgivande av Rettig ICC. Rettig ICC tar inget ansvar för eventuella felaktigheter

Läs mer

Tekniken. bakom Quooker

Tekniken. bakom Quooker Tekniken bakom Quooker I den här broschyren hittar du den tekniska beskrivningen och specifikationer för Quooker. Kranar Vår krankollektion består av åtta modeller - Basic, Classic, Design, Modern, Nordic

Läs mer

Om någon annan byggt den hade den kostat 100 000 kronor mer. Och förmodligen blivit sämre.

Om någon annan byggt den hade den kostat 100 000 kronor mer. Och förmodligen blivit sämre. Om någon annan byggt den hade den kostat 100 000 kronor mer. Och förmodligen blivit sämre. Så mycket båt för så lite pengar, hur är det möjligt? Precisionsgjuten med dubbla formar unikt i Europa. Ingen

Läs mer

Plisségardiner. Unika uttryck för en personlig stil

Plisségardiner. Unika uttryck för en personlig stil Plisségardiner Unika uttryck för en personlig stil Förnya och förändra med vackra veck En plisségardin kombinerar på ett skönt sätt strama, raka linjer med mjuka och vackra tyger. Därför passar gardinen

Läs mer

Detta är en ny serie ribbåtar med dubbelbotten vilket innebär att båtarna har en plan durk. Dessutom finns ett stuvutrymme i fören.

Detta är en ny serie ribbåtar med dubbelbotten vilket innebär att båtarna har en plan durk. Dessutom finns ett stuvutrymme i fören. Way of Life! 2008 För sommarens utflykter och familjenöjen är Suzumar gummibåtar utmärkta. Dessa suveränt smidiga båtmodeller kombinerade med Suzukis 4-takts utombordsmotorer blir enkla att handha och

Läs mer

En kombination av styrka och elegans

En kombination av styrka och elegans 2019 En kombination av styrka och elegans 4 ENDURO 605 En perfekt kombination 12 AVANT 605 Tycker om tuff sjö! 8 ENDURO 705 Älskad av entusiaster 16 AVANT 705 Stabilitet, styrka och råhet ENDURO 605 4

Läs mer

Malö 43 Classic 2012 Edition

Malö 43 Classic 2012 Edition Malö 43 Classic 2012 Edition Årsmodell: 2012 Liggplats: Orust Längd över allt: 13,39 m Bredd: 4,97 m Deplacement: 11,6 ton Motor; Yanmar JH4TE 75 hp, 390 timmar Vatten: 550 liter Diesel: 370 liter 2012

Läs mer

En kombination av styrka och elegans

En kombination av styrka och elegans 2019 En kombination av styrka och elegans 4 ENDURO 605 En perfekt kombination 12 AVANT 605 Tycker om tuff sjö! 8 ENDURO 705 Älskad av entusiaster 16 AVANT 705 Stabilitet, styrka och råhet ENDURO 605 4

Läs mer

DÄr arbete och nöje möts.

DÄr arbete och nöje möts. 2210 Där arbete och nöje möts. Mechron 2210 MECHRON 2210 Oavsett om du behöver en arbetshäst på gården eller en väg i skogen tar KIOTI MECHRON 4X4 arbetsfordon hand om jobbet åt dig. Fordonet är utrustat

Läs mer

KARLSTAD serien är testad för att uppfylla. våra strikta standarder för kvalitet och hållbarhet, samt högsta standard för hemmabruk.

KARLSTAD serien är testad för att uppfylla. våra strikta standarder för kvalitet och hållbarhet, samt högsta standard för hemmabruk. KARLSTAD KARLSTAD serien är testad för att uppfylla våra strikta standarder för kvalitet och hållbarhet, samt högsta standard för hemmabruk. Därför kan vi erbjuda 10 års garanti som omfattar material-

Läs mer

DESIGN MILJÖ OCH TESTER BESKRIVNING GARANTI UTÖKADGARANTI VARIANTER STOPPNING

DESIGN MILJÖ OCH TESTER BESKRIVNING GARANTI UTÖKADGARANTI VARIANTER STOPPNING ICE Stolen Ice, som är designad av Kasper Salto, är den första stolen från Fritz Hansen och passar både utomhus och inomhus. Stolen och ryggen påminner om ribborna i ett blad, och modellen förenar fördelarna

Läs mer

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården Bad Boy MTV Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården 5 starka skäl för Bad Boy Marknadens starkaste stål i svetsad konstruktion 4-punkts fjädring och stelbakaxel Rå motorstyrka el eller bensin Körkomfort

Läs mer

GRANIT. Behöver illustration. Färg stativ. Väv. Reglage. Mått

GRANIT. Behöver illustration. Färg stativ. Väv. Reglage. Mått Terrassmarkiser GRANIT Färg stativ Ral N/A Aluminium Granit är lämplig för villaterrasser, balkonger, uteserveringar, kiosker, butiker m.m. Monteras på vägg eller i tak. Armarna är tillverkade för bästa

Läs mer

Berco Volymax Skåpet för dig som vill frakta och prestera maximalt.

Berco Volymax Skåpet för dig som vill frakta och prestera maximalt. Berco Volymax Skåpet för dig som vill frakta och prestera maximalt. Skåpet som ger dig en suverän enkelhet och fraktekonomi. Helt nytt men ändå beprövat och marknadens mest sålda skåp till VW Crafter.

Läs mer

Stopper-/tvärbalk impregnerat trä 50x100 mm 2 st 2490 mm (alltid samma mått)

Stopper-/tvärbalk impregnerat trä 50x100 mm 2 st 2490 mm (alltid samma mått) 1 / 5 BRUKS- OCH MONTERINGSANVISNING Tack för att du valde bojkorgen Basketbuoy från Finland. Bojkorgen är till för att förtöja högst 2,2 m breda båtar under 800 kg. Båten kan ligga högst - cm djupt beroende

Läs mer

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag.

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag. SKÄRGÅRD -ett badrum som passar! Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud av badrumslösningar. Vi vill göra det enklare för dig att sätta ihop ett unikt och individuellt badrum som

Läs mer

FÖRNUFT OCH KÄNSLA HAND I HAND

FÖRNUFT OCH KÄNSLA HAND I HAND FÖRNUFT OCH KÄNSLA HAND I HAND 2016 50 ÅR AV REALISM OCH DRÖMMAR På Ockelbo har vi byggt båtar i över 50 år. Det har lärt oss en hel del. Om båtar: Om vatten. Och om vad människor vill ha. De första Ockelbo-båtarna

Läs mer

39 CA T E K N I S K D A T A

39 CA T E K N I S K D A T A 39 CA 39 CA Grandezza 39 CA har en modern och harmonisk design, samtidigt som den är ståtlig och strömlinjeformad. Vi har noga planerat varje detalj för att ge våra kunder det lilla extra, någonting unikt.

Läs mer

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Potatissättare i GL B-serien Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Utformad för växande framgång: GL B-serien Perfekt för potatisodling med kvalitet: när den -radiga potatissättaren

Läs mer

Fabola Scanper 22; Årsmodell: 1980. Storsegel: 11,0 kvm Rigg: 7/8 mast stående på rufftak. Bakåtsvepta spridare.

Fabola Scanper 22; Årsmodell: 1980. Storsegel: 11,0 kvm Rigg: 7/8 mast stående på rufftak. Bakåtsvepta spridare. Fabola Scanper 22; Årsmodell: 1980 TILL SALU! Pris: 40.000:- (inkl. sittbrunns kapell, båtvagn, utombordare) Kontakt: Torbjörn Schiött (0708-186584) Info om Fabola Scanper Längd överallt: 6,85 m Längd

Läs mer

EC Declaration of Conformity. Decon Wheel AB Tel 0345-40880 Södra Ekeryd 115 Fax 0345-40895 314 93 Hyltebruk www.decon.se

EC Declaration of Conformity. Decon Wheel AB Tel 0345-40880 Södra Ekeryd 115 Fax 0345-40895 314 93 Hyltebruk www.decon.se Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 2 EC Declaration of Conformity... 2 Easywheel... 3 Leveranskontroll... 3 Ingående komponenter... 3 Identifiering och märknig av Easywheel... 4 CE-märkning...

Läs mer

Underhållsfria och miljövänliga BRYGGOR & FLOTTAR

Underhållsfria och miljövänliga BRYGGOR & FLOTTAR Underhållsfria och miljövänliga BRYGGOR & FLOTTAR BAD FLOT TAR ARBETE RODD & K ANOT/ K AJAK MADE IN SWEDEN Slitstark patenterad fl ytbrygga utan underhåll EasyFloat flytbryggor är de enda i sitt slag.

Läs mer

Ett pris tusentals starka möjligheter!

Ett pris tusentals starka möjligheter! INSPIRATION OCH KÖK Det är vad du får hos oss. Vår business är enkel. Vi skräddarsyr ditt kök till ett fast pris och med massor av möjligheter till anpassningar, allt i ett material som håller i längden.

Läs mer

ÅTM-vagnens starka sidor

ÅTM-vagnens starka sidor ÅTM-vagnens starka sidor Vad är det då som kännetecknar en vagn från ÅTM? Vi utgår alltid från ett helsvetsat galvaniserat chassi. Det är grunden som gör att vagnen klarar såväl bistra väglag och krävande

Läs mer

Manuell länspump Dynor, säten och madrasser i ElHierro tyg Hydraulisk styrning (ej utombordsmodellen)

Manuell länspump Dynor, säten och madrasser i ElHierro tyg Hydraulisk styrning (ej utombordsmodellen) Priserna är i kraft till och med 30.11.2016 MOTOR ALTERNATIV Pris Val Inombordare Diesel Volvo Penta D3-220DP (220 hk, diesel) 116500 Merc TDI 3,0-260(260 hk, diesel) 122600 Yanmar 6BY 260 (260 hk, diesel)

Läs mer

UPPFINNINGAR FÖR LIVSKVALITÉ

UPPFINNINGAR FÖR LIVSKVALITÉ februari 2008 Enkel och bekväm transport - ända in i bilen! SYSTEMET UPPFINNINGAR FÖR LIVSKVALITÉ 12 och 24 - transportrullstolen som ökar din frihet! Med CARONY kan du förflytta dig in och ut ur bilen

Läs mer

GOOD SHOE DAYS! GORE-TEX SkOGuiDE HÖSTEN 2011 HOS JARméuS

GOOD SHOE DAYS! GORE-TEX SkOGuiDE HÖSTEN 2011 HOS JARméuS GOOD SHOE DAYS! GORE-TEX skoguide HÖSTEN 2011 HOS Jarméus Vi på Jarméus har i många år längtat efter fler roliga och trendiga skor som står emot väder och vind. Det är ju i vardagen många av oss kämpar

Läs mer

CHOICE ELLINOR JACKIE. Klicka på vald produkt för mer info SOFFOR & FÅTÖLJER

CHOICE ELLINOR JACKIE. Klicka på vald produkt för mer info SOFFOR & FÅTÖLJER ELLINOR JACKIE STOP STURE VEGA KURBITS Klicka på vald produkt för mer info SOFFOR & FÅTÖLJER VÄNLIGT OCH SÄKERT MED MÅNGA VAL Finns i 3 sorters fåtöljer, 2-sitssofa och 3-sitssoffa Mjuka, rundade och överklädda

Läs mer

PEAL BYGGMASKINER PEAL1102 sv

PEAL BYGGMASKINER PEAL1102 sv PEAL BYGGMASKINER PEAL1102 sv Pump från M-tec brukspump P50! Allsidig pump med kapacitet upp till 150 l/min. Pumplängd upp till 120 meter och pumphöjd upp till 40 meter med 30 bars max tryck. Enkel att

Läs mer

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion Rapide Siwa Finsnittvagnar Ensilagevagnar foderproduktion Schuitemaker Machines BV etablerades 1919 som tillverkare av maskiner för lantbruk och industri. Tack vare många års erfarenhet har Schuitemaker

Läs mer

Måttanpassade pooltak

Måttanpassade pooltak Måttanpassade pooltak Med perfekt passning till alla pooler PRODUKTKATALOG specialisten - kvalitet i minsta detalj Kanalplast (PC 10 mm) UV behandlad på båda sidor. Z-Line Z-Line Handtag med spärr och

Läs mer

Alla EKTORP produkter är testade för att. uppfylla våra strikta standarder för kvalitet. och hållbarhet, samt högsta standard för

Alla EKTORP produkter är testade för att. uppfylla våra strikta standarder för kvalitet. och hållbarhet, samt högsta standard för EKTORP Alla EKTORP produkter är testade för att uppfylla våra strikta standarder för kvalitet och hållbarhet, samt högsta standard för hemmabruk. Därför kan vi erbjuda 10 års garanti som omfattar material-

Läs mer

Indivo. lyftenheter för det bekväma köket

Indivo. lyftenheter för det bekväma köket Indivo lyftenheter för det bekväma köket Det flexibla köket Oavsett om köket är nytt eller om man har haft glädje av det i många år krävs det få förändringar för att göra det flexibelt och tillgängligt

Läs mer

Cold Line Bänkar. För mat- och dryckesförvaring. Enkla att använda med låg energiförbrukning

Cold Line Bänkar. För mat- och dryckesförvaring. Enkla att använda med låg energiförbrukning Cold Line Bänkar För mat- och dryckesförvaring Enkla att använda med låg energiförbrukning Cold Line för professionell förv Cold Line-produkterna är designade och tillverkade för att uppfylla de strängaste

Läs mer

556/586 NYHET NYHET. Ett steg närmare elden. www.contura.se

556/586 NYHET NYHET. Ett steg närmare elden. www.contura.se 001 556/586 NYHET NYHET Ett steg närmare elden www.contura.se 378 MILJÖMÄRKT 1 Närmare elden med stora sidoglas NYHET. Nya Contura 556/586 med stora sidoglas gör känslan av öppen eld mer levande. Det är

Läs mer

Rätt attityd till värme

Rätt attityd till värme SCANDINAVISK SPISMILJÖ Attityd APARTMENT ARCTOS Brännö Sverigekassetten Svenska Klassiker Rätt attityd till värme Vi på Scandinavisk Spismiljö har arbetat med brasvärme i mer än 20 år. Hela tiden med den

Läs mer

Våra nya sextioåttor en helt ny körupplevelse! Sidorna 10-13.

Våra nya sextioåttor en helt ny körupplevelse! Sidorna 10-13. Våra nya sextioåttor en helt ny körupplevelse! Sidorna 10-13. Innehåll 2008 Yamarin glädje till sjöss 4-5 76 Day Cruiser 6-7 74 Cabin 8-9 68 Cabin 10-11 68 Day Cruiser 12-13 64 Day Cruiser 14-15 62 Walk

Läs mer

SVERIGE PRISLISTA 2018

SVERIGE PRISLISTA 2018 SVERIGE PRISLISTA 2018 ENDURO 605 En perfekt kombination Enduro 605 Ranger är en av den första båtarna ut i vår Ranger-serie och kombinerar vår prisbelönade Enduro 605 tillsammans med aluminiumskrov. Båten

Läs mer

E-Serien Lättare och starkare bankar som klarar mer

E-Serien Lättare och starkare bankar som klarar mer Lättare och starkare bankar som klarar mer Bankarna har de egenskaper som krävs för säkra och krävande transporter under lång tid E-Seriens bankar passar alla virkestransporter Förändringar på marknaden

Läs mer

ANVÄNDARMANUAL. VIKTIGT! Vänligen läs denna manual noggrant före användning. Behåll för framtida bruk.

ANVÄNDARMANUAL. VIKTIGT! Vänligen läs denna manual noggrant före användning. Behåll för framtida bruk. ANVÄNDARMANUAL VIKTIGT! Vänligen läs denna manual noggrant före användning. Behåll för framtida bruk. Vaggaro bekväm för både vuxna och barn Vaggaro är en hopfällbar kombinationsmöbel som snabbt blir oumbärlig

Läs mer

STOREBRO 435 SUN TOP

STOREBRO 435 SUN TOP STOREBRO 435 SUN TOP STOREBRO 435 SUN TOP 435 Sun Top är en modellvariant baserad på Storebro s framgångsrika 435 Commander. Båda modellerna har planlösningen under däck gemensamt men det som skiljer båtarna

Läs mer

Livslång förvaring. Vår erfarenhet - din garanti

Livslång förvaring. Vår erfarenhet - din garanti Livslång förvaring. Vår erfarenhet - din garanti Ingen kan förvaring som vi. I över 65 år har vi utvecklat, tillverkat och levererat förvaringslösningar. Är det något vi kan så är det förvaring och den

Läs mer

Nord West 390 Coupé. Nord West Fakta Längd öa: 11.9 m (39 fot) Standardutrustning:

Nord West 390 Coupé. Nord West Fakta Längd öa: 11.9 m (39 fot) Standardutrustning: Nord West 390 Coupé Nord West Fakta Längd öa: 11.9 m (39 fot) Bredd: Djup: Deplacement: Kojplatser: Motor: Konstruktör: Introduktionspris: 3.7 m 1.1 m 9500 kg 6 st 2 x Volvo Penta KAD 43 P (230 Hk) drev2

Läs mer

Inredning för skolan. Förskolan

Inredning för skolan. Förskolan Inredning för skolan Förskolan mysa busaleka utvecklas pyssla fantisera Leken kan börja! Fråga ett barn vad det vill göra, och svaret blir nästan alltid leka. För barnen är leken det centrala, medan vi

Läs mer

Installation och drift av Ankarspel South Pacific 710Fs - Frifallsmodell

Installation och drift av Ankarspel South Pacific 710Fs - Frifallsmodell MANUAL Installation och drift av Ankarspel South Pacific 710Fs - Frifallsmodell Du har valt ankarspel 710Fs från South Pacific. Det utmärks av kompakt uppbyggnad, enkelt att sköta och lätt att installera.

Läs mer

Hydraulstyrning för Roder

Hydraulstyrning för Roder Hydraulstyrning för Roder Marsili 70/100/120/200 Installationsmanual 1 Även om alla åtgärder har vidtagits för att informationen i denna manual skall vara korrekt och fullständig tar Flotec Marin AB inget

Läs mer

Svenska. Arbetsplattformar. Föregångaren - 125 Allt i ett - 135 Solid och stabil - 160. Member of AVANT Group

Svenska. Arbetsplattformar. Föregångaren - 125 Allt i ett - 135 Solid och stabil - 160. Member of AVANT Group Svenska Arbetsplattformar Föregångaren - 125 Allt i ett - 135 Solid och stabil - 160 Member of AVANT Group Leguan arbetsplattformar är konstruerade för tunga professionella jobb och för uthyrning. Det

Läs mer

ATV och UTV 2015 pålitlig körglädje varje dag. Komplettera med tillbehör.

ATV och UTV 2015 pålitlig körglädje varje dag. Komplettera med tillbehör. ATV och UTV 2015. ATV och UTV 2015 pålitlig körglädje varje dag. Har man väl vant sig vid att ha en Hisun ATV/UTV är det svårt att förstå hur man klarade sig utan. Arbetet går fort och lätt när du ska

Läs mer

TRANSPORT & FÖRVARING AV VARM MAT SDX THERMOBOX ORIGINALET SEDAN 1969

TRANSPORT & FÖRVARING AV VARM MAT SDX THERMOBOX ORIGINALET SEDAN 1969 TRANSPORT & FÖRVARING AV VARM MAT SDX THERMOBOX ORIGINALET SEDAN 1969 SDX välkända kvalitet och livslängd Insidan helt i rostfritt Snabbast från 0 till 80 grader Pressade gejdrar, enkel rengöring och ökad

Läs mer

VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT variomatic skridar

VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT variomatic skridar VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT variomatic skridar VOLVO VARIOMATIC SKRIDAR. ASFALTLÄGGARENS SJÄL. Skriden är asfaltläggarens viktigaste del, och har avgörande betydelse för beläggningskvaliteten. Volvo Variomatic

Läs mer

Oberoende förare Autoadapt. Hur du oberoende och säkert kör ditt fordon.

Oberoende förare Autoadapt. Hur du oberoende och säkert kör ditt fordon. Oberoende förare Autoadapt Hur du oberoende och säkert kör ditt fordon. Välkommen till Autoadapt, varsågod och starta motorn. NORMALT SETT KÖR man ett fordon med pedaler, en ratt och ibland även en växelspak.

Läs mer

INNEHÅLLSFÖRTECKNING INTRODUKTION/SÄKERHETSRIKTLINJER S. 2-3 MONTERINGSINSTRUKTIONER S. 4-6 SPRÄNGSKISS S. 7 DELLISTA S. 8 UPPVÄRMNING S.

INNEHÅLLSFÖRTECKNING INTRODUKTION/SÄKERHETSRIKTLINJER S. 2-3 MONTERINGSINSTRUKTIONER S. 4-6 SPRÄNGSKISS S. 7 DELLISTA S. 8 UPPVÄRMNING S. 1 INNEHÅLLSFÖRTECKNING INTRODUKTION/SÄKERHETSRIKTLINJER S. 2-3 MONTERINGSINSTRUKTIONER S. 4-6 SPRÄNGSKISS S. 7 DELLISTA S. 8 UPPVÄRMNING S. 09-10 2 INTRODUKTION / SÄKERHETSRIKTLINJER A. Introduktion Stort

Läs mer