Men först skulle hon vila ut. Hon krängde av sig alla kläder som stank av svett och smuts, något som hon känt först när hon kom in i detta nystädade

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Men först skulle hon vila ut. Hon krängde av sig alla kläder som stank av svett och smuts, något som hon känt först när hon kom in i detta nystädade"

Transkript

1 Men först skulle hon vila ut. Hon krängde av sig alla kläder som stank av svett och smuts, något som hon känt först när hon kom in i detta nystädade och väldoftande rum. Förmodligen hade städpersonalen ansträngt sig extra mycket just för hennes heroiska återkomst. Hon tog sig en onödigt lång och varm dusch, och satte sedan på sig det enda par myskläder som hon skaffat. Aldrig använda, tyvärr. När hon gick sängen dök något objudet upp i hennes sinne, som en stjärna som just tänts. Hon drog ut lådan på nattduksbordet och såg en gammal vän som hon glömt bort fram tills nu. Det var en brosch-liknande sak, en samling perfekt hopflätade grenar utan några synliga skarvar med en ljusblå kristall i mitten. Den pulserade sakta, och verkade mjukt smeka hennes sinne när hon tog upp den och såg in i den. Hej, gamle vän. Hon gick in i vardagsrummet och satte sig vid det än så länge tomma fönsterbrädet. Hon lade broschen bredvid sig och tittade ut mot stjärnorna. Hon gjorde det så sällan nuförtiden, trots att hon arbetade där ute så ofta. Hennes tankar avbröts av att det knackade på dörren. Vilidan ville väl inte att de skulle samlas än? Hon gick bort och öppnade. Det var Silva. Hej, sa Iliana. Detta var hon inte alls beredd på. Hej, sa Silva. Obekväm tystnad. Vill du komma in? sa Iliana och steg åt sidan. Silva gick in. Iliana stängde dörren och gick fram till fönstret igen. Det började Silva, men kom inte längre. Iliana hoppades att detta kom ut på rätt sätt. Du behöver inte be om ursäkt för något. Allt som har hänt, det är på grund av mig. Det är mitt fel. Nej, det var inte det. Iliana kunde höra hur Silva tog ett steg närmare. Hon stod i mitten av rummet medan Iliana fortfarande hade ryggen mot henne, vänd mot fönstret. Och allt var inte ditt fel. Det jag sa innan var en del var sant, men en del av mig ville bara skrika på dig. Det är så mycket som har förändrats den senaste tiden, du och jag också, på gott och ont. Och när jag arbetade där nere på planeten, utan att få några andra intryck för hur allt såg ut, då byggdes det väl upp en besvikelse. På Förbundet, på mig själv, och på dig. Jag hade skapat en bild av dig som en slags hjälte, en som aldrig svek och som alltid gjorde det rätta. När jag tyckte att du glömde bort mig, oss, så blev allt bara värre när du väl kom till slut. Iliana kunde inte svara; hon hade en klump i halsen. Silva tog ett steg närmare och fortsatte.

2 Jag vet att en del är annorlunda nu, men jag vill inte att vi skall vara ovänner. Jag vill Iliana. Du var den enda riktiga vän jag hade här. Silva stod intill henne nu, men Iliana kunde inte se henne i ögonen. Jag är inte din ovän, Silva, sa hon. Men jag vet inte vad jag vill; jag vet knappt vem jag är längre. Det du sa innan var rätt. Iliana. Silva lade en hand på hennes arm, och äntligen kunde hon se ner på Silva med fuktiga ögon. Det var egentligen först nu hon kunde se hur kort Silva var. Innan, när hon var på hetsigare humör, verkade hon nästan större och mer hotfull. Håll om mig. De omfamnade varandra och ville inte släppa taget. Det kändes som om de borde ha gjort detta tidigare. Det måste vara något magiskt med Silvas kramar, för precis som en gång tidigare släppte knutar inom henne som Iliana inte visse att hon hade. Hon var ett huvud längre än Silva, men det kändes ändå som det var hon som höll upp Iliana när gråten började. Hon slutade upp när hon kände att hon lutade sig lite för mycket på Silva, och torkade ögonen. Silva hade fortfarande armarna om hennes midja och såg upp. Du är inte lika mjuk att hålla i som innan. På gott och ont, log Iliana. De stod så nära varandra att Iliana kunde lukta vad det var Silva senast hade ätit; det var någon nödranson som de hade fått på skeppet. Hennes armar låg om Silvas hals, och hon kröp närmare intill. Iliana ville inte släppa, inte känna kylan av luft där Silva hade stått. Plötsligt sträckte sig Silva upp på tå och gav henne en kort puss på läpparna, som hon av förvåning ryggade bakåt från. Förlåt, det var inte meningen, sa Silva snabbt och började dra sig ur omfamningen. Det var dumt. Nej, sa Iliana mjukt och höll kvar henne. Jag blev bara förvånad. Det är absolut inget att be om förlåtelse för. Silva var väldigt röd i ansiktet. Ilianas hand lyfte upp hennes haka och gav henne en kort kyss på munnen tillbaka. Jag jag visste inte att du gillade Gillade kvinnor? fyllde Iliana i. Det gjorde inte jag heller. Kanske gör jag inte det. Men jag gillar dig. Du då? Jodå, jag har haft mina kvinnliga relationer hit och dit, en fyra-fem stycken. Det är inget som du har berättat om, sa Iliana och log.

3 Nu började hon bli nyfiken. De ändrade positioner med armarna, Silva sträckte upp sina bakom hennes hals, och hon lade sina runt Silvas midja. Den var lite för klen för hennes tycke, men tankar om matbrist lade hon åt sidan nu. Det är väl inget jag har basunerat ut. Vissa tycker att det är lite konstigt. Nå, det tycker inte jag, sa Iliana tyst, och de möttes återigen i en kyss, längre och djupare denna gången, och de tryckte sina kroppar mot varandra. Det hade varit mycket längesedan Iliana hade kysst någon överhuvudtaget, och hon kunde inte minnas att det hade varit såhär intimt någonsin. Hennes relationer hade alltid varit ganska sparsmakade. Så detta är din första gång, minsann?, sa Silva när hon kunde tala igen. Det kan man säga, skrattade Iliana. Och jag är glad att den är med dig. Efter en kort retlig kyss sa Silva: Kanske skall vi börja lektion två direkt? hon kastade en blick mot sängen. I alla fall lite försiktigt. Jag är ivrig att lära mig, mäster, sa Iliana och lyfte upp Silva i sin famn. Hon gav ifrån sig ett dämpat upphetsat tjut, och lade sina ben om Ilianas höfter. Iliana bar henne till sängen och lade ner henne samtidigt som deras läppar inte lämnade varandra. De sparkade täcket åt sidan och klädde av varandra, samtidigt som de smekte de alltmer nakna kropparna. För Iliana var detta en ny upplevelse; även om hon tillfredsställde sig själv ett par gånger i veckan så kunde det inte på långa vägar jämföras. Silvas händer var mjuka och vana, och berörde henne på de rätta ställena men ändå inte på de känsligaste. De smekte längs magrutorna och låren, och där hon låg ovanpå henne lät hon så mycket som möjligt av sin kropp beröra hennes. I jämförelse tyckte Iliana att hon var klumpig, men Silva hjälpte till med sina kroppsrörelser. Iliana kunde inte förstå varför hon inte känt av en tydligare attraktion tidigare, för även om Silva hade förlorat mycket vikt så var hon perfekt. Tydliga höfter med en bakdel som bara ville klämmas på, och alldeles lagom stora bröst. Vi skall väl inte gå för snabbt framåt, viskade Silva leende, ett par sotra från hennes öra. Vi får spara någon överraskning till senare. Men du måste väl få smaka på något. Silva började kyssa henne, först kort på munnen, sedan hakan, halsen, axlarna, och vidare neråt. När hon kom till brösten stannade hon upp och höll sig retligt borta från bröstvårtan under ett par långa sekunder medan hon masserade det andra bröstet. Sedan slickade hon den styva upphöjningen och sög på den, innan hon fortsatte neråt. Hon låg en stund med huvudet mot hennes mage som höjde och sänkte sig i takt med Ilianas snabba andhämtning, samtidigt som hon omfamnade Ilianas fasta bak och lår med båda händerna.

4 Till slut närmade hon sig skrevet, och tog god tid på sig att leta runt med tunga och läppar. Iliana motstod frestelsen att lägga en hand på Silvas huvud och visa henne rätt; detta skulle vara så mycket bättre. När Silvas mjuka tunga äntligen hittade rätt och snuddade vid hennes yttre läppar trodde hon att hon skulle explodera redan då. Hon hade aldrig känt något så underbart som när Silvas erfarna tunga gjorde precis de rätta sakerna, hittade hennes klitoris, slickade och sög på den, och slurpade i sig all vätska som kom. Det tog inte många sekunder efter det innan hon började känna ett klimax var på väg som när man hörde en lavin man inte kunde undkomma. Silva såg vad som höll på att hända, och intensifierade sitt arbete. Iliana trodde att hon skulle explodera eller svimma, förmodligen båda två. Ett långt utdraget tjut och hon lyfte upp och flöt som på moln. Silva slutade inte att slicka förrän Iliana hade sjunkit ner i sängen igen. Silva gled sakta över hennes kropp med hjälp av all svett. Deras bröst trycktes mot varandra när de möttes i en lång kyss, och Iliana kunde smaka hennes egen vätska i Silvas mun. Ingenting går upp mot första gången med en som verkligen kan, sa Silva tyst och slingrade sig omkring Iliana. Så var det den första gången för mig. Iliana var fortfarande helt bedövad. Hon kunde bara se på Silva. Var det så bra? log hon. Jag måste säga att jag ser fram emot stunden när du betalar tillbaka. Du är den sexigaste och vackraste kvinnan jag har träffat, Iliana. Och jag har tittat på ett par, det kan jag lova. Tycker du det? Det har jag tyckt ända sedan vi träffades för första gången. Fast jag kunde inte säga något då förstås. Det är inte direkt något som är bra att säga vid sin första träff. Silva lade sitt huvud mot hennes bröst. Så, har du aldrig varit med män? frågade Iliana. Nej. Jag började titta på tjejer redan i tonåren. Jag tycker män är rätt fula, ärligt sagt. Speciellt när de är nakna. De fnittrade till, och Silvas fingrar drog sakta fram och tillbaka över Ilianas mage. Så, sa Iliana, och försökte att inte förstöra stämningen. Men hon måste få ett ärligt svar, speciellt som de nu var så nära varandra. Vad tycker du om allt det här? Att jag har förändrats. Silva såg henne rakt i ögonen. Iliana, det som är du, din ande, har kommit tillbaka efter att ha legat nere i en mörk brunn, och det är jag väldigt glad över. Det är det som jag älskar hos dig. De orden fick dem att kyssas, inte i en vild och passionerad kyss, men en lång och älskvärd.

5 Jag har bestämt mig för att göra lite förändringar i mitt liv, sa Iliana. Att ta kontroll och inte låta andra dra runt mig så mycket. Det tycker jag låter bra, sa Silva. Och jag tycker att din nya kropp är fruktansvärt sexig. Alla andra kvinnor är ofta för tjocka eller klena, eller till och med för kurviga. Det är sådan som jag kan vilja bli, när jag väl får lite mat i mig. Men du har det bästa av vad min partner skall ha. Jag tycker att du är perfekt, Iliana. Iliana hittade inga ord som kunde beskriva vad hon kände, men som tur var fanns det ett annat språk att använda. Kyssar och smekningar, och en älskare som kröp ihop i hennes stora famn. Någon hon kunde ta hand om, och som ville bli omhändertagen. Du? sa Silva innan de somnade. Ja? Tror du att den där genetikern du kände kunde, du vet pilla lite på mig också? Du vet, göra mig lite mer kvinnlig? Silva, du är perfekt som du är. Gör du några ändringar så kommer du att bli mindre dig själv. Jag var sådan här från början. Jag var bara inte riktigt färdig än, förrän nu. Förresten skulle jag inte vilja ha någon struttig bimbo i sängen, eller hållande i en pistol vid min sida i strid för den delen. Struttig bimbo? skrattade Silva trött. Förmodligen skulle han ta från hjärnan och sätta i brösten och höfterna. Jag tror det är så det går till. De fnittrade, och Silva kurade in sig i hennes famn. Paret somnade stilla i Ilianas breda säng. Det fanns ingen bättre plats att vara på. Detta var den Eviga Skogsträdgården.

Regnmakarna. Av Klaus Hagerup. Del 2

Regnmakarna. Av Klaus Hagerup. Del 2 Regnmakarna Av Klaus Hagerup Del 2 Regnmakarna Den här boken är den andra av tre med historien om Regnmakarna. Boken är publicerad inom EU-projektet Kids4Future, EIE/06/204/SI2.447395, Creating Actions

Läs mer

Varför just jag? Klara Österling. Klara Österling 6:4

Varför just jag? Klara Österling. Klara Österling 6:4 Varför just jag? Klara Österling 1 Kap 1: Mitt liv Jag vaknar av att Jessy hoppar upp i min säng och börjar slicka mig i ansiktet. Jag ser på klockan. Hon är fem. Jessy hoppar av min säng och skuttar menande

Läs mer

till skolan! hör jag mamma ilsket säga nerifrån köket. Mamma har inget vidare morgonhumör. Jag kommer! fräser jag tillbaka. Jag har ärvt min mammas

till skolan! hör jag mamma ilsket säga nerifrån köket. Mamma har inget vidare morgonhumör. Jag kommer! fräser jag tillbaka. Jag har ärvt min mammas Inu, vakna! Inu, vakna! Mamma bultar på dörren. Går du inte upp nu så kommer du för sent till skolan! Låt mig vara, tänker jag, jag bryr mig inte om jag kommer för sent. Jag vill inte till skolan, till

Läs mer

Dagbok från en Skilda världar-grupp

Dagbok från en Skilda världar-grupp Mina föräldrar är skilda. Dagbok från en Skilda världar-grupp Mina föräldrar är skilda. Orden bildar utgångspunkt för de möten med barn som Barbro Andersson och Birgitta Grane beskriver i sin handbok med

Läs mer

Alarmklockan tjöt envist. satte sig sakta upp och tryckte av klockan. Hon tände lampan och drog sig upp. Det var en helt vanlig morgon. Hon åt frukost och klädde på sig. Hon drog sin borste genom hennes

Läs mer

hon går in på en bar

hon går in på en bar hon går in på en bar helena s. paige hon går in på en bar albert bonniers förlag översättning av hanna svensson www.albertbonniersforlag.se isbn 978-91-0-013778-6 Originalets titel: A Girl Walks into

Läs mer

Nu gör jag något nytt

Nu gör jag något nytt Nu gör jag något nytt Linda Alexandersson fredag 15 maj Det började med att två tjejer i min församling i Arvika, åkte ner hit till Göteborgsområdet för att träffa en präst. De hade bekymmer på ett område

Läs mer

Kapitel 1 Mästerkatten 2A

Kapitel 1 Mästerkatten 2A Kapitel 1 Det var mitt i sommaren. Jag kommer ihåg precis vilken dag det var, för det var sköldpaddans födelsedag, och den är alltid den 17 juli. Vilken varm dag det var! Alla vi som är sköldpaddans vänner

Läs mer

Dennis gillade att ha jeans som var slitna och en sliten jacka och läderskor.

Dennis gillade att ha jeans som var slitna och en sliten jacka och läderskor. Dennis svarade. Det var Marias bror. Han ville säga tack. Sen efter en liten stund ringde hans kompisar och ville att han skulle komma till parken. - Ja jag kommer, svarade Dennis. Sen ångrade han sig

Läs mer

Jag är visst smart! säger Patrik

Jag är visst smart! säger Patrik Jag är visst smart! säger Patrik Nu är mamma arg igen. Hon är nästan alltid arg på mig. Igår var hon arg, och hon blir säkert arg imorgon igen. Det är inget roligt. Idag är ingen bra dag. Imorse glömde

Läs mer

081901Brida.ORIG.indd 17 08-05-26 15.36.24

081901Brida.ORIG.indd 17 08-05-26 15.36.24 jag vill lära mig magi, sa flickan. Mästaren såg på henne. Urblekta jeans, T-shirt och det utmanande uttrycket som blyga människor gärna tar till helt i onödan. Jag måste vara dubbelt så gammal som hon,

Läs mer

Att försvinna ner i någon annans minne

Att försvinna ner i någon annans minne Att försvinna ner i någon annans minne av Patrik Bergner och Ursula Fogelström Personer: Modern Sonen Brodern Tack Claes Lundberg Götgatan våren 94 -2- Ett vardagsrum/matrum. Lådor fyller rummet. De har

Läs mer

Jag har legat vaken hela natten, sa hon, och bara tänkt på honom. Hon fnissade till. Hon vände sig mot mig och det lyste om henne.

Jag har legat vaken hela natten, sa hon, och bara tänkt på honom. Hon fnissade till. Hon vände sig mot mig och det lyste om henne. Del 1 Det är jag som är kvar. Det är jag som ska berätta. Jag kände dem båda två, kände till hur de levde och hur de dog. Det är inte länge sedan det hände. Jag är ung, som de. Som de? Kan det vara möjligt?

Läs mer

Använd av Gud. Av: Johannes Djerf

Använd av Gud. Av: Johannes Djerf Använd av Gud Av: Johannes Djerf Under den här adventstiden så har vi talat om en sak. Guds angelägenhet att få komma nära ditt liv. Vi har talat om Jesus som sann konung och Gud, som kommer ridandes in

Läs mer

sig ned i nacken och över öronen på honom. Kunde inte Carl- Johan lämna den virtuella världen tillräckligt länge för att anstränga sig lite med

sig ned i nacken och över öronen på honom. Kunde inte Carl- Johan lämna den virtuella världen tillräckligt länge för att anstränga sig lite med Kapitel 1 VAR DET VERKLIGEN INGEN annan som såg det? Alexander svalde hårt där han stod med den droppande penseln i ett krampaktigt grepp i högra handen. Hans blick var intensivt, nästan tvångsmässigt,

Läs mer

Glimtar från en inlåst tid

Glimtar från en inlåst tid Glimtar från en inlåst tid Av Ia Ohrsell "Write the truth the truth never lies and it's the one that sounds best" Mathew Chilcott 1 Förord "Välkommen till polisen. Hur kan jag stå till tjänst?" "Ja hej,

Läs mer

Jag flyr, springer nerför trapporna fast det inte finns någon som skulle kunna jaga mig. Det finns faktiskt ingen. Alla är döda. Mamma är död.

Jag flyr, springer nerför trapporna fast det inte finns någon som skulle kunna jaga mig. Det finns faktiskt ingen. Alla är döda. Mamma är död. Jag flyr, springer nerför trapporna fast det inte finns någon som skulle kunna jaga mig. Det finns faktiskt ingen. Alla är döda. Mamma är död. Pappa är död. Min lillebror Ludvig är död. Och förmodligen

Läs mer

På bänken ska vi andas By O.M.Jansson Published by O.M.Jansson at Smashwords Copyright 2011 O.M.Jansson

På bänken ska vi andas By O.M.Jansson Published by O.M.Jansson at Smashwords Copyright 2011 O.M.Jansson På bänken ska vi andas By O.M.Jansson Published by O.M.Jansson at Smashwords Copyright 2011 O.M.Jansson På bänken ska vi andas av O.M.Jansson Öppna fönster. Stänga fönster. Går inte att stänga fönster.

Läs mer

Den gamla Änkan såg vad som hände och blev vansinnig. Hon skrek åt Kadir:

Den gamla Änkan såg vad som hände och blev vansinnig. Hon skrek åt Kadir: PROLOG Året är 1976 och vårens första regn upphör, solen skiner på stadens våta gator och trottoarer och himlen lyser med ett skarpt blått sken. Kadir ligger ihopkrupen på sin smala säng, han vaknar sent

Läs mer

EN BERÄTTELSE OM FÖRINTELSEN AV IBEN BOMMELIN

EN BERÄTTELSE OM FÖRINTELSEN AV IBEN BOMMELIN EN BERÄTTELSE OM FÖRINTELSEN AV IBEN BOMMELIN Det var en kall, regning augustidag i Aushwitch, Polen. Klass 9A hade precis anlänt till det berömda koncentrationslägret, som på den senaste tiden hade rustats

Läs mer

Räddad genom att hoppa

Räddad genom att hoppa 17 Räddad genom att hoppa Var förnuftig Igor, sa Vic, och låt mig köpa dig ur de här problemen. Men Igor bara skakade på huvudet. Nej, Vic, sa han, jag har själv försatt mig i den här situationen och jag

Läs mer

Hon vågade inte lägga till, nu ses vi aldrig mer. Men aldrig någonsin hade det känts så skönt att han stängde dörren och gick.

Hon vågade inte lägga till, nu ses vi aldrig mer. Men aldrig någonsin hade det känts så skönt att han stängde dörren och gick. 6. Jamila kunde inte somna natten innan det var dags. Hon försökte ligga så still som möjligt, så Kamal inte skulle bli orolig och förstå att någonting var i görningen. Han skulle iväg på morgonen och

Läs mer

Första Ring. - en ungdomsnovell av Pia Lerigon - -1-

Första Ring. - en ungdomsnovell av Pia Lerigon - -1- -1- Första året på gymnasiet. Första ring. Jag går i första ring. Jippi! Nu är jag som i låten: Jag går i första ri-hing och jag fattar ingenting. Jag borde lyssna bättre men vad ska jag ta mig till när

Läs mer

Valpen månade från första början om sin integritet. Han är så liten än. Det får bli halvstryp senare, sa kvinnan.

Valpen månade från första början om sin integritet. Han är så liten än. Det får bli halvstryp senare, sa kvinnan. 1 Hunden På Sockerbruksgatan i Lidköping bodde det en hund som inte hade lust att dö. Inget konstigt med det kanske. Det var nog så med de flesta hundar. Alla ville ut och pinka på gräsmattorna så länge

Läs mer

TESTA DIG SJÄLV TRÄNA DINA FÖRMÅGOR FAMILJELIV I SKOLAN

TESTA DIG SJÄLV TRÄNA DINA FÖRMÅGOR FAMILJELIV I SKOLAN R A G N I N V Ö H C TIPS O Boken m o g i d för D H D A Den här boken tillhör: Lena Westholm Innehåll 1. TESTA DIG SJÄLV tips för att må bättre Hur är min ADHD? 2 Vanliga känslor när man har ADHD 3 Saker

Läs mer

VÄND OM OCH VAR STILLA

VÄND OM OCH VAR STILLA VÄND OM OCH VAR STILLA Tidigare utgivning Döden tänkte jag mig så (2013) På annat förlag Får i mig mer liv än jag är van vid (2007) Precis så illa är det (2010) Bokförlaget Forum, Box 3159, 103 63 Stockholm

Läs mer

Eldbunden Ylva Lee Lindell

Eldbunden Ylva Lee Lindell Eldbunden Ylva Lee Lindell Eldbunden 2013 Ylva Lee Lindell ISBN e-bok: 978-91-87015-96-0 Mörkersdottir förlag Smashwords edition Mindra Jag minns bara mörker, en plötslig vindpust och en gnisslande grind.

Läs mer

enkelt superläskigt. Jag ska, Publicerat med tillstånd Fråga chans Text Marie Oskarsson Bild Helena Bergendahl Bonnier Carlsen 2011

enkelt superläskigt. Jag ska, Publicerat med tillstånd Fråga chans Text Marie Oskarsson Bild Helena Bergendahl Bonnier Carlsen 2011 Kapitel 1 Det var alldeles tyst i klass 2 B. Jack satt med blicken envist fäst i skrivboken framför sig. Veckans Ord var ju så roligt Han behövde inte kolla för att veta var i klassrummet Emilia satt.

Läs mer

S&B. Smått och Blandat. Tidningen för dig som är uttråkad

S&B. Smått och Blandat. Tidningen för dig som är uttråkad S&B Smått och Blandat Tidningen för dig som är uttråkad Romantisk läsning -Det vackraste ögonblicket Ta reda på hur ditt år kommer se ut! Facebook -Fact or fiction? Tjejers tips till bra betyg! Bästa fredagsmyset!!!

Läs mer

Tre vardagsrysare. Mårten Steen. Boksidan

Tre vardagsrysare. Mårten Steen. Boksidan Tre vardagsrysare Mårten Steen Boksidan Tre vardagsrysare Mårten Steen Copyright: Förlaget Boksidan 2007 Box 558 146 33 Tullinge Tre vardagsrysare, ISBN-nummer: 978-91-86199-19-7 Du får gärna kopiera denna

Läs mer