Redskap till lastare. Produktområde

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Redskap till lastare. Produktområde"

Transkript

1 Redskap till lastare Produktområde

2 2 Bobcat-lastare + Bob-Tach : en vinnande kombination Byggnadsarbete 3-7 Rivningsarbete 8-9 Trädgårdsarbete Lantbruk Snöröjning Skogsbruk Tack vare över 50 olika hårt arbetande, jobbanpassade redskap är Bobcat-lastaren verkligen kostnadseffektiv. Varje redskap är konstruerat och tillverkat för att perfekt passa till basmaskinen för optimal jobbprestanda, pålitlighet och hållbarhet. Det är verkligt värde. Det är fördelen med Bobcats redskap. n Bob-Tach -systemet för snabba och säkra byten av redskap I ett nafs kan du byta en skopa till pallgafflar, en markberedare, ett grävredskap, ett jordborr, en grip eller något annat. Tack vare det exklusiva monteringssystemet Bob-Tach. Det kraftfulla Bob-Tach har fjäderbelastade, slitagekompenserade kilar för säkert fäste varje gång. n Snabbkopplingar (med tryckfrigöring) Denna unika konstruktion säkerställer att byte av hydrauliska redskap går snabbt och problemfritt. Tryck som finns kvar i ledningarna kan göra redskapsbytet till allt annat än snabbt. Så Bobcat-lastare har nu en bekväm funktion för att frigöra trycket i ledningarna. Genom att helt enkelt trycka in kopplingen frigörs hydrauloljan genom en returledning tillbaka till maskinen. Resultatet är rena, snabba redskapsbyten - varje gång. n Byta redskap medan man sitter bekvämt Med Bob-Tach monteringssystem kan maskinskötaren snabbt byta redskap under arbetet på platsen. Och med tillvalet Power Bob-Tach kan maskinskötaren byta icke-hydrauliska redskap utan att ens lämna förarhytten. Power Bob-Tach -spakarna kan höjas och sänkas hydrauliskt genom tryck på en knapp på mittpanelen. Detta ökar mångsidigheten och produktiviteten hos alla Bobcats kompaktlastare. n Exklusiva Bob-Tach -systemet Bob-Tach -ramen (A) körs in mot redskapsflänsen (B); handtaget (C) trycks ner enkelt och trycker kilen (D) genom ramen och hålet i redskapet för säker fastsättning.

3 3 Byggnadsarbete Tuff, pålitlig och mångsidig. Kunderna förväntar dessa funktioner från Bobcat-maskiner och redskap på deras arbetsplatser. För femtio år sedan lade de grunden till branschen för kompakt utrustning. Idag förlitar sig kunderna fortfarande på att industriledaren för innovativa produkter ska uppfylla den ständigt förändrade och utmanande byggmarknadenn. Ingen annan tillverkare av kompaktmaskiner servar byggbranschen bättre än Bobcat. Med mer än 15 maskinmodeller och hundratals redskapsmodeller som är konstruerade för att maximera produktiviteten har Bobcat rätt maskin för varje byggnadsarbete. Ett mångfaldigt produktutbud, kopplat till det bästa återförsäljarnätverket i världen, tillhandahåller överlägsna produkter, delar och service.

4 4 KOMBISKOPA BYGGNADSSKOPA SKOPA, JORD ALLROUNDSKOPA Använd detta mångsidiga verktyg Den starkaste av alla Bobcats Idealisk för allt från grävarbete till Dessa skopor har längre botten för nästan allt till exempel som skopor. Idealisk för allt från tufft materialhantering. Jordskoporna än jordskoporna. Detta ger standardskopa för grävarbete, grävarbete till materialhantering. har en väl synlig skärkant oöverträffad överblick och bra lastarbete, förflyttning och Skopor för byggnads-/ och utmärkt brytkraft för brytkraft. Universalskoporna är tippning, som en grip för att gripa, industriarbete har väl synlig bättre grävarbete och enklare idealiska vid lätt till medelsvårt flytta och lasta timmer, balkar, skärkant och utmärkt brytkraft skopfyllning. avjämnings- och nivelleringsarbete betongstycken och andra stora för bättre grävarbete och enklare samt materialhantering. skrymmande föremål eller som skopfyllning. Extra kraftiga skopor ett blad för tungt schakt- och för byggnads-/industriarbete ger utjämningsarbete. ännu fler fördelar som krävs för hårt arbete. Tilt-Tatch INDUSTRISKOPA MED GRIP INDUSTRIGAFFEL MED GRIP PALLGAFFLAR Ökar mångsidigheten hos Bobcats Industriskropans grip underlättar Industrigaffelns grip underlättar Idealiskt för hantering av alla skopor, pallgafflar och andra icke- hanteringen av många hanteringen av många typer av material som är palleterat hydrauliska redskap. svårhanterliga material vid svårhanterliga material vid eller förpackat i säck, t.ex. tegel, Detta hydraulverktyg kan rotera industriinstallationer eller på industriinstallationer på klinker, cement och putsbruk. ett redskap 15 grader höger eller byggarbetsplatser. Lyfta, förflytta byggarbetsplatser. Lyfta, förflytta Särskilt bekväm vid arbete i trånga vänster om centrum. och lasta avverkningsavfall, och lasta avverkningsavfall, utrymmen eller längs med smala Använd det för att hålla lasten i metallavfall, timmer och andra metallavfall, timmer och andra gångar. nivå på lutande terräng och för att svårhanterliga material är inget svårhanterliga material är inget göra ett vågrätt skär på en backe. problem med detta kraftfulla problem med detta kraftfulla Det kan även användas för att redskap. redskap. gräva avrinningsfåror med skopans hörn.

5 5 SOPMaSKiN SOPVaLS SOPBORSTE VaTTENSaTS Detta bekväma redskap sopar, Med en motor med högt Minska tidsåtgången och När redskap som planeringsskrapa, samlar upp och tippar smuts och vridmoment och tunna borst av kostnaderna för rengöring med vibrationsvält, sopvals eller skräp. Dessutom rengör det både polypropylen sopar sopvalsen hjälp av detta redskap. sopmaskin används, hjälper framåt och bakåt. Perfekt för enkelt tätt intill en rännsten eller Sopar upp vått och torrt material vattensatsen till att minska rengöring av parkeringsplatser, vägg på höger sida. Använd den 20 till 30 gånger snabbare än vid dammet. Vattensatsen för lastare trottoarer, lastramper och för att borsta undan smuts, lera, handsopning. Idealisk för att sopa inkluderar två lagerlokaler. Rännstensborste finns lätt snö och annat skräp. smuts, lätt snö, löv, materialspill 53 literstankar som monteras som tillbehör. och annat skräp. Rengör effektivt på stolparna. längs trottoarkanter och andra trånga utrymmen. asfaltfräs YTFRÄS asfalt- Och BETONGSÅG hydraulhammare Utrustad med direktdriven Konstruerad för att skapa mycket Denna robusta, kraftfulla såg skär Bobcats hydraulhammare har hydraulmotor med högt fin ytfinish. Tar bort linjer, genom asfalt, betong, frusen mark hög prestanda, lågt underhåll vridmoment. Dessa, i det färgränder och termoplast från eller småmaskiga metallnät med och är lätta att använda. närmaste underhållsfria, redskap parkeringsplatser, motorvägar, större precision än tryckluft eller Alla hydraulhammare har en fräser effektivt upp både asfalt gator och flygplatser. Det kan hydraulhammare. Använd den cylinderformad ram som ger bättre och betong. användas för att rugga upp vid reparation av vägar och vid åtkomst till jobb i begränsade Asfaltfräsarna är utrustade med betongytan för att förhindra halka dragning av vatten-, gas-, el- och utrymmen. Alla hydraulhammare hydrauliskt sidobyte för fräsning och förbättra drivningen i stallar fiberoptikkablar. Dikesrengöraren har ljuddämpat hölje som nära väggar och rännstenskanter. och på andra betongytor. höjs och sänks med hydraulik. standard. Konsekvent djupkontroll och Beroende på modell varierar skendjup som kan övervakas från skärdjupet mellan 15 cm och 61 cm. förarsätet. Exakt justering utförs med enkla rörelser.

6 6 SKRAPA CEMENTBLANDARE BETONGPUMP DUMPERVAGN Använd den för borttagning av Med detta robusta, Detta kraftfulla redskap lägger Parkera den, lasta den och töm ihärdig, packad lera från körvägar, kostnadseffektiva redskap kan du betongen precis där du vill ha den. Detta redskap är lika lätt att trottoarer, parkeringsplatser, blanda, transportera och hälla ut den. Konstruerad för att hålla. montera på lastaren som en skopa cykelvägar eller andra platser där betong eller andra blandningar Pumpar betong upp till 75 meter och kommer fram där lastaren ansamlingar sker. Lämnar en jämn snabbare än med en fristående horisontellt och två våningar högt. gör det. Tömmer snabbt och yta som man kan köra eller gå blandare. Dess kompakta storlek Slangen dras enkelt genom små lätt, bara att höja lastarens armar säkert på. Den tar även enkelt bort gör den idealisk för trottoarer, öppningar, under bjälklag, genom och tömma. Plan, jämn insida mattor och golvplattor. körvägar, ytarbete, fundament buskar och runt andra vanliga förhindrar att materialet fastnar. och golv i små byggnader och hinder. Minskar skadan på växter områden med svår eller begränsad och markledningar som orsakas av åtkomst. stora betongbilar. JORDBORR GRÄVAGGREGAT DIKESPACKARE PLANTERINGSSKOPA Hastighet och exakt lodlinje är Varje modell av grävaggregat är Packar jorden efter att el- och Detta är definitivt ett vad du får med detta kraftfulla särskilt anpassad för en specifik vattenledningar eller andra små universalredskap. Använd det för hydrauliska jordborr med högt serie av Bobcatlastare för att ge diken har installerats på en gård, att gräva, göra diken, ta bort stenar vridmoment. Dess unika leddesign det grävdjup och den grävkraft golfbana, park eller liknande. och stubbar, plantera om träd och gör att det kan hänga rakt även i som du är på jakt efter, plus bästa Arbetar effektivt i diken som är buskar, bära och plantera träd ojämn terräng. Idealiskt verktyg möjliga prestanda. Grävaggregatet 20 till 30 cm breda och upp till som är inlindade eller täckta med för att borra hål för pelare, pirar, kan monteras på några få minuter. 122 cm djupa. Den isolerade linneväv och för att luckra upp pålar och träd i alla typer av Användning av bakre stödben vibrationsboxen är konstruerad för hårdpackad jord. markförhållanden. rekommenderas. lång, problemfri drift.

7 7 SCHAKTBLAD PLANERINGSBLAD VÄGHYVEL VIBRATIONSVALS Konstruerat för att flytta, putta, Jämn planering blir enklare när Förvandlar din Bobcatlastare till Det idealiska packningsverktyget plana och skära ner i jord, torv och du tar med det här redskapet till en högpresterande väghyvel. för utjämningsarbete och lagning sand. Detta kraftfulla, hållbara din arbetsplats. Planeringsbladet Den 213 cm breda, hyveln som av asfalt. Packar när det förflyttas redskap har ett blad som kan som är 84 tum/213 cm brett är styrs med sexvägs-hydraulik är framåt eller bakåt. justeras i sex riktningar med perfekt för grova utjämnings- och lättmanövrerad med knapparna Förskjuten trumma gör det möjligt elektro-hydrauliska kontroller trädgårdsprojekt. på styrspakarna. Extratillbehöret att komma helt intill trottoarer, och med vändbar skärkant. Den laserguidade versionen, också laserkontrollsystem ger väggar eller rännstenar. Schaktbladet som kan justeras 84 tum/213 cm bred, jämnar ut noggrannare styrning och sparar Trummans vibrationer håller valsen i sex riktningar kan vinklas med en noggrannhet på massor av tid och arbetskraft. i kontakt med ytan på ojämn ± 30 grader och pendlar ± 0,25 tum/± 6 mm. För att fylla terräng. Kan användas tillsammans ± 10 grader för flexibilitet vid låga punkter och få ytan näst intill med vattensatsen. varierande markförhållanden. jämn används den utan att lasern är aktiverad. Använd sedan lasern för att slutföra utjämningsarbetet. LARVBAND AV STÅL LARVBAND AV POLYURETAN BAKRE STÖDBEN Bobcats godkända Larvbanden av polyuretan för Monterade på lastarens ram ger självrengörande larvband flyter Bobcats glidstyrningslastare ger dessa snabbmonterade bakre över mjuk, sandig, stenig eller lerig bättre drivning, jämnare körning stödben ökad stabilitet när jord och ger bättre drivning på och minskar marktrycket. det behövs, till exempel med halkiga ytor. Perfekt för trädgårdsarbete. grävaggregatet.

8 8 Rivningsarbete Från att riva ut en terrass på bakgården och jämna ett gammalt hus med marken till att rensa en byggnad och bryta upp betonggolv i en lagerlokal. Bobcats glidstyrningslastare har kraften och produktiviteten som behövs för hårt rivningsarbete. Välj bland en mängd olika Bobcatredskap för de mest krävande rivningsarbetena. Efter uppbrytning av betong eller rivning av en byggnad används en industriskopa med grip för att ta bort skräpet. Skopans grip är idealisk för att skrapa upp och hantera tungt rivningsskräp som murverk och bitar av betong. Solida robusta axlar, en kraftfull baklucka av stål och skyddade slangar säkerställer tillförlitlig prestanda hos din Bobcatmaskin.

9 9 HYDRAULHAMMARE KROSS INDUSTRISKOPA MED GRIP INDUSTRIGAFFEL MED GRIP Bobcats hydraulhammare har Kraftfulla käkar och starka blad Industriskropans grip Industrigaffelns grip hög prestanda, lågt underhåll krossar betong och skär genom underlättar hanteringen av underlättar hanteringen av och är lätta att använda. rundstål, armering, metallnät, många svårhanterliga material många svårhanterliga material Alla hydraulhammare har en vinkeljärn och I-balkar. inom industrin eller på inom industrin eller på cylinderformad ram som ger bättre Minimal vibration och låg byggarbetsplatser. Lyfta, förflytta byggarbetsplatser. Lyfta, förflytta åtkomst vid jobb i begränsade bullernivå låter den hantera jobbet och lasta avverkningsavfall, och lasta avverkningsavfall, utrymmen. Alla hydraulhammare där andra verktyg är begränsade. metallavfall, timmer och andra metallavfall, timmer och andra har ljuddämpat hölje som svårhanterliga material är inget svårhanterliga material är inget standard. problem med detta kraftfulla problem med detta kraftfulla redskap. redskap. BYGGNADSSKOPA SKRAPA ASFALTFRÄS ASFALT- OCH BETONGSÅG Den starkaste av alla Bobcats Använd den för borttagning av Utrustad med direktdriven Denna robusta, kraftfulla såg skär skopor. Idealisk för allt från tufft hård, packad lera från körvägar, hydraulmotor med högt genom asfalt, betong, frusen mark grävarbete till materialhantering. trottoarer, parkeringsplatser, vridmoment. Dessa, i det eller småmaskiga metallnät med Skopor för byggnads-/ cykelvägar eller andra platser där närmaste underhållsfria, redskap större precision än tryckluft eller industriarbete har väl synlig ansamlingar sker. Lämnar en jämn fräser effektivt upp både asfalt hydraulhammare. Använd den skärkant och utmärkt brytkraft yta som man kan köra eller gå och betong. vid reparation av vägar och vid för bättre grävarbete och enklare säkert på. Den tar även enkelt bort Asfaltfräsarna är utrustade med dragning av vatten-, gas-, el- och skopfyllning. Extra kraftiga skopor mattor och golvplattor. hydrauliskt sidobyte för fräsning fiberoptikkablar. för byggnads-/industriarbete ger nära väggar och rännstenskanter. Dikesrengöraren höjs och sänks ännu fler fördelar som krävs för Konsekvent djupkontroll och med hydraulik. Beroende på hårt arbete. skendjup som kan övervakas från modell varierar skärdjupet mellan förarsätet. Exakt justering utförs 15 cm och 61 cm. med enkla rörelser.

10 10 Trädgårdsarbete Mångsidig utrustning för hela året. Med ett stort utbud av mångsidig kompakt utrustning för trädgårdsanläggningar stödjer Bobcat Company kunderna under hela anläggningsarbetet. Bobcatutrustning är känd för att hantera arbetskrävande uppgifter vid trädgårdsanläggning när entreprenörerna skyfflar och skottkärror mot kompaktlastare och redskap, för att få mer arbete utfört på kortare tid.

11 11 PLANERINGSBLAD VÄGHYVEL ROTORMARKBEREDARE SCHAKTBLAD Jämn planering blir enklare när Förvandla din Bobcatlastare till Ett mångsidigt, kostnadseffektivt Konstruerat för att flytta, putta, du tar med det här redskapet till en högpresterande väghyvel. trädgårdsredskap. Det sparar tid plana och skära ner i jord, torv och din arbetsplats. Planeringsbladet Den 213 cm breda, hyveln som och arbetskraft vid utjämning av sand. Detta kraftfulla, hållbara som är 84 tum/213 cm brett är styrs med sexvägs-hydraulik är fåror, förflyttning av material eller redskap har ett blad som kan perfekt för grova utjämnings- och lättmanövrerad med knapparna nivellering av kullar. Skapar en justeras i sex riktningar med trädgårdsprojekt. på styrspakarna. Extratillbehöret perfekt bädd för sådd och torv. elektrohydrauliska kontroller Den laserguidade versionen, också laserkontrollsystem ger och med vändbar skärkant. 84 tum/213 cm bred, jämnar ut noggrannare styrning och sparar Schaktbladet som kan justeras med en noggrannhet på massor, tid och arbetskraft. i sex riktningar kan vinklas ± 0,25 tum/± 6 mm. För att fylla ± 30 grader och pendlar låga punkter och få ytan näst intill ± 10 grader för flexibilitet vid jämn används den utan att lasern varierande markförhållanden. är aktiverad. Använd sedan lasern för att slutföra utjämningsarbetet. RIVARE JORDFRÄS MARKBEREDARE PLANERINGSREDSKAP Har kraften att riva upp packade Ett betydelsefullt Det perfekta redskapet för Ett måste vid trädgårdsarbete. ytor och förbereda den hårdaste trädgårdsredskap. Det bryter markarbeten. Den krattar och Det lutar och jämnar ut både marken för grävarbete eller snabbt upp marken och blandar samlar upp skräp samtidigt som framåt och bakåt och skalar av och trädgårdsanläggning. Den främre ner kompost och annat material i marken jämnas till. Tar upp stenar tar bort gräs. Planeringsredskapet rivaren har justerbara djupskidor jorden. som är 19 mm och större, samt har rivare och avtagbar skärm för för förinställning av grävdjupet. de flesta stenar som är 13 mm. att pulvrisera jordklumpar, lufta Justerbara sidoskenor ger bra och sortera ut skräp från jorden. djupkontroll

12 12 GRÄSUPPRULLARE KLIPPAGGREGAT Brushcat GRÄS- OCH BUSKRÖJARE BUSKRÖJARE När du behöver högproduktiv Idealisk för grova arbeten, Hantera enkelt besvärlig rensning Ta bort buskar och småträd gräsläggning ska du använda det inkluderat vägdike på höger sida av buskar med detta redskap. med Bobcat buskröjare! Många här redskapet. Det kan lägga ut av vägen, ruffen på golfbanor Klipper smågrenar och rotskott underhållsarbeten kan nu göras gräsrullar som är 61 cm till 122 cm och stora fält. Gräsklipparen har och klipper genom de kraftigaste effektivt tack vare de enastående breda. Ett exklusivt lås- och tre delvis överlappande knivar gräs och buskar. Patenterad funktionerna hos nya Bobcat bultsystem håller gräset på plats som klipper rent utan ränder. knivfrånkoppling stoppar bladens buskröjare: rensning av stora under transport. Därmed slipper man köra över rotation när rotationsklipparen gräsområden, vägsidor, brandgator gräset innan man klipper och lyfts från marken. i skogen, längs motorvägar, el- och man får en utmärkt översikt över vattenledningar. arbetsområdet. TRÄDPLANTERARE FLISTUGG STUBBFRÄS PLANTERINGSSKOPA Förvandla din lastare till en Skär grenar och träd till flis med Tre kraftfulla fräsredskap gör det Detta är definitivt ett trädskördare med detta robusta, detta högprestandaredskap. till ett snabbt arbete att ta bort universalredskap. Använd det för pålitliga, lättanvända och Det är enkelt att manövrera lastare trädstubbar. De kan fräsa stubbar att gräva, göra diken, ta bort stenar lättmanövrerade redskap. och flistugg in i trädgårdar och från över 80 cm över marknivå till och stubbar, plantera om träd och Ett träd kan grävas upp, flyttas eller andra svåråtkomliga områden. 38 cm under markytan. buskar, bära och plantera träd förpackas utan att maskinskötaren De hydrauldrivna matningsvalsarna som är inlindade eller täckta med lämnar förarhytten. för in materialet i flistuggen linneväv och för att luckra upp Överlappande knivar säkerställer med konstant hastighet så att hårdpackad jord. ren rotklippning och stöd av maskinskötaren kan arbeta säkert rotklumpen. Användning av bakre och effektivt. stödben rekommenderas.

13 13 JORDBORR DIKESGRÄVARE DIKESPACKARE VIBRATIONSVALS Hastighet och exakt lodlinje är Detta mångsidiga verktyg kan Packar jorden efter att el- och Det idealiska packningsverktyget vad du får med detta kraftfulla användas för en mängd olika vattenledningar eller andra små för utjämningsarbete och lagning hydrauliska jordborr med högt jobb från lätt till högproduktiv diken har installerats på en gård, av asfalt. Packar när det förflyttas vridmoment. Dess unika leddesign kedjegrävning. golfbana, park eller liknande. framåt eller bakåt. gör att det kan hänga rakt även i Grävdjupen sträcker sig från Arbetar effektivt i diken som är Förskjuten trumma gör det möjligt ojämn terräng. Idealiskt verktyg 60 cm till 150 cm. Manuellt eller 20 till 30 cm breda och upp till att komma helt intill trottoarer, för att borra hål för pelare, pirar, hydrauliskt sidbyte gör det 122 cm djupa. Den isolerade väggar eller rännstenar. pålar och träd i alla typer av möjligt för dig att komma närmare vibrationsboxen är konstruerad för Trummans vibrationer håller valsen markförhållanden. väggarna. lång, problemfri drift. i kontakt med ytan på ojämn terräng. PALLGAFFLAR LARVBAND AV POLYURETAN 3-PUNKTSFÄSTE LÅGPROFILSKOPA Idealiskt för hantering av alla Larvbanden av polyuretan för Med hjälp av denna adapter kan Dessa skopor har längre botten än typer av skrymmande material Bobcats glidstyrningslastare ger du använda redskap av kategori konstruktions-/industriskoporna. eller material förpackat i säck, som bättre drivning, jämnare körning 0 och I till din Bobcatlastare. Detta ger oöverträffad t.ex. gatsten, gräsrullar, frö och och minskar marktrycket. Den monteras med Bob-Tach överblick och bra brytkraft. gödningsmedel. Särskilt bekväm Perfekt för trädgårdsarbete. och har justerbar toppled för Lågprofilskoporna är idealiska vid vid arbete i trånga utrymmen eller ökad mångsidighet och en krok avjämning och nivellering samt längs med smala gångar. (2 tum/5 cm) för att dra släp. hantering.

14 14 Lantbruk Bobcatlastare och deras bekvämt effektiva redskap har blivit en nödvändig del av lantbruksdriften över hela världen. Borttagning av gödsel från kreatursstallar, lastning av silage och hö, fördelning av foder och gödningsmedel... detta är bara några av de många jobb som våra lastare kan sköta på gården. SKOPA MED GRIP GAFFEL MED GRIP ALLROUNDGAFFLAR BALGAFFEL Det idealiska redskapet för att ta Detta är det enkla sättet att Starka, utbytbara, konformade Använd denna för att effektivt upp och hantera smuts och jord hantera löst hö, ströa och gödsla tänder gör detta redskap till transportera och lasta rundbalar med växter, grenar eller annat på gården och andra ställen. favoriten vid hantering av många från marken på en trailer eller i en skrymmande material som måste Använd enbart allroundgafflarna material på gårdar och farmar. balmatare. gripas under transport. eller montera den hydrauliska gripen för bättre gripkraft.

15 15 GÖDNINGSSKOPA MATARSKOPA SOPMASKIN SOPBORSTE Dess stora kapacitet ökar Idealisk för snabb, jämn spridning Detta bekväma redskap sopar, Minska tidsåtgången och produktiviteten. Likaså gör den av korn och förblandad matning. samlar upp och tippar smuts och kostnaderna för rengöring med ökade upprullningsvinkeln som Knivtillbehör finns för att skära skräp. Dessutom rengör det både hjälp av detta redskap. gör det möjligt att lätt hålla kornigt hela produkter som potatis, framåt och bakåt. Perfekt för Sopar upp vått och torrt material material i skopan genom att sockerbetor och äpplen. rengöring av parkeringsplatser, 20 till 30 gånger snabbare än vid minimera spillet över framkanten. trottoarer, lastramper och handsopning. Idealisk för att sopa Tillämpningarna omfattar lagerlokaler. Rännstensborste finns smuts, lätt snö, löv, materialspill gödnings- och kornhantering. som tillbehör. och annat skräp. Rengör effektivt längs trottoarkanter och andra trånga utrymmen. PALLGAFFLAR JORDBORR 3-PUNKTSFÄSTE Idealisk för att hantera alla Hastighet och exakt lodlinje är Med hjälp av denna adapter kan typer av skrymmande material vad du får med detta kraftfulla du använda redskap av kategori eller material förpackat i säckar, hydrauliska jordborr med högt 0 och I till din Bobcatlastare. t.ex. gödningsmedel, fröer eller vridmoment. Dess unika leddesign Den monteras med Bob-Tach djurfoder. Särskilt bekväm vid gör att det kan hänga rakt även i för snabb redskapsmontering arbete i trånga utrymmen eller ojämn terräng. Idealiskt verktyg och har justerbar toppled för längs med smala gångar. för att borra hål för pelare, pirar, ökad mångsidighet och en krok pålar och träd i alla typer av (2 tum/5 cm) för att dra släp. markförhållanden.

16 16 Snöröjning Oavsett om du är en entreprenör som söker extra inkomstmöjligheter under vintern eller om du behöver ett effektivt sätt att skotta snö på ditt företag, på din gård eller runt hemmet är Bobcatredskap det smarta valet för att hålla parkeringsplatser, körvägar och trottoarer rena från snö och is. Genom att kombinera den kompakta storleken, snäva vändförmågan och lättmanövrerbarheten med massor av kraft och hastighet så är Bobcatmaskiner idealiska för alla typer av snörröjningsarbete. Lastare med två hastigheter ökar snöbladets prestanda genom att köra snabbare och rulla undan snön i stället för att föra fram den. Styrbara axlar ökar bekvämligheten när man kör eller svänger på hårda ytor och gör det möjligt att rikta drivkraften och minimera glidningen när snön ska flyttas.

17 17 SNÖBLAD V-SNÖBLAD SNÖSLUNGA SKRAPA Ett utmärkt sätt att snabbt ta bort Detta mångsidiga, hydrauliskt Förse din Bobcatlastare med en Använd den för att ta bort lätt eller normal snö från trottoarer drivna redskap har fem olika hydrauliskt driven snöslunga besvärlig snö och is från körvägar, och vägar. Plogbladsvinklar upp bladkonfigurationer till för arbete under vintern. trottoarer, parkeringsplatser, till 30 grader åt höger eller vänster. maskinskötarens hjälp för att Detta redskap är idealiskt för cykelvägar eller andra platser där Lätt synliga master hjälper till att snabbt få undan snön. Bladen går rengöring av trottoarer, vägar ansamlingar sker. Lämnar en jämn se bladens kanter. enkelt att manövrera och vinkla och parkeringsplatser. yta som man kan köra eller gå 30 grader åt höger eller vänster Beroende på modell, slungar säkert på. för att kontinuerligt flytta snön den snön upp till 12 m. Ränna åt någon sida, rak konfiguration för lastning på lastbilar finns som eller skovelkonfiguration för att tillval till de största modellerna. flytta stora mängder snö, eller V-konfiguration för att ploga genom den djupaste snö. SALT- & SANDSPRIDARE SOPVALS SNÖSKOPA SOPBORSTE Idealisk för spridning på Med en motor med högt Eftersom snö är relativt lätt Minska tidsåtgången och begränsade ytor, så som vridmoment och tunna borst av jämfört med jord, grus eller andra kostnaderna för rengöring med parkeringsplatser och gångbanor, polypropylen sopar sopvalsen byggnadsmaterial är snöskopans hjälp av detta redskap. där större utrustning inte kan enkelt tätt intill en rännsten eller kapacitet mycket större än för Sopar upp vått och torrt material användas. Passar även bra för vägg på höger sida. Använd den de som normalt används vid 20 till 30 gånger snabbare än vid spridning av gödningsmedel och för att borsta undan smuts, lera, byggarbeten. Den bakre delen av handsopning. Idealisk för att sopa utsäde. lätt snö och annat skräp. snöskopan är högre, vilket gör att smuts, lätt snö, löv, materialspill du kan ta upp mer snö utan att den och annat skräp. Rengör effektivt behöver rinna över toppen. längs trottoarkanter och andra trånga utrymmen.

18 18 Skogsbruk Oavsett om du behöver ta upp och flytta buskar eller timmer, ta bort undervegetation, flisa grenar, fräsa ner trädstubbar eller hugga ved så har Bobcat en lösning för dig. Omplantering av träd kan göras snabbt och effektivt med trädplanteringsredskapet, medan skogsbruksklipparen monterad på den största av Bobcats kompaktlastare snabbt kan klippa ned och kompostera tät överväxt och småträd.

19 19 SKOGSBRUKSKLIPPARE STUBBFRÄS FLISTUGG BUSKRÖJARE På några minuter kan den mjukgående skogsbruksklipparen ta ner träd och mala dem till kompost. Den är även idealisk för att på kort tid kompostera överväxt och små träd och skapa en väg i skogen. Dess 24 dubbla skärtänder av kol monterade på en 150 cm bred trumma säkerställer hög produktivitet även i extrema arbetsförhållanden. Använd den Med tre kraftfulla fräsredskap går det snabbt att ta bort trädstubbar. De kan fräsa stubbar från över 80 cm över marknivå till 38 cm under markytan. Skär grenar och träd till flis med detta högprestandaredskap. Det är enkelt att manövrera lastare och flistugg in i trädgårdar och andra svåråtkomliga områden. De hydrauldrivna matningsvalsarna för in materialet i flistuggen med konstant hastighet så att maskinskötaren kan arbeta säkert och effektivt. Ta bort buskar och småträd med Bobcat buskröjare! Många underhållsarbeten kan nu göras effektivt tack vare de enastående funktionerna hos nya Bobcat buskröjare: rensning av stora gräsområden, vägsidor, brandgator i skogen, längs motorvägar, el- och vattenledningar. för att ta bort träd på ett område eller gallra ut. INDUSTRISKOPA MED GRIP GAFFEL MED GRIP ALLROUNDGAFFLAR PALLGAFFLAR Industriskopan med grip är det Hantera snabbt och enkelt snår, Starka, utbytbara, konformade Perfekt för hantering av pallar, idealiska redskapet för att hantera grenar och kubbar med det här tänder gör detta redskap till skrymmande material eller en mängd svårhanterliga material redskapet. Gripen ger ett stadigt favoriten vid hantering av många material förpackat i säckar från i skog och mark. Ta upp, förflytta grepp om skrymmande laster. material. stora buskar till kubbar. Särskilt och lasta skräp, snår och grenar är bekväm när du arbetar i trånga inte något problem med det här utrymmen. redskapet.

20 20 BYGGNADSSKOPA JORDSKOPA ALLROUNDSKOPA LÅGPROFILSKOPA Den starkaste av alla Bobcats Idealisk för allt från grävarbete till Dessa skopor har längre botten Dessa skopor har längre botten än skopor. Idealisk för allt från tufft materialhantering. än jordskoporna. Detta ger konstruktions-/industriskoporna. grävarbete till materialhantering. Jordskoporna har en väl synlig oöverträffad överblick och bra Detta ger oöverträffad Skopor för byggnads-/ skärkant och utmärkt brytkraft brytkraft. Universalskoporna är överblick och bra brytkraft. industriarbete har väl synlig för bättre grävarbete och enklare idealiska vid lätt till medelsvårt Lågprofilskoporna är idealiska vid skärkant och utmärkt brytkraft skopfyllning. avjämnings- och nivelleringsarbete avjämning och nivellering samt för bättre grävarbete och enklare samt materialhantering. hantering. skopfyllning. Extra kraftiga skopor för byggnads-/industriarbete ger ännu fler fördelar som krävs för hårt arbete. KOMBISKOPA PLANTERINGSSKOPA SCHAKTBLAD PLANERINGSBLAD Du kan använda detta mångsidiga Detta är definitivt ett Konstruerat för att flytta, putta, Jämn planering blir enklare när verktyg till nästan allt som en universalredskap. Använd det för plana och skära ner i jord, torv och du tar med det här redskapet till standardskopa för grävarbete, att gräva, göra diken, ta bort stenar sand. Detta kraftfulla, hållbara din arbetsplats. Planeringsbladet lastarbete, förflyttning och och stubbar, plantera träd och redskap har ett blad som kan som är 84 tum/213 cm brett är tippning, som en grip för att gripa, buskar, förflytta och plantera träd justeras i sex riktningar med perfekt för grova utjämnings- och flytta och lasta skrymmande som är inlindade eller täckta med elektrohydrauliska kontroller trädgårdsprojekt. föremål som timmer, eller som linneväv och för att luckra upp och med vändbar skärkant. Den laserguidade versionen ett blad för tungt schakt- och hårdpackad jord. Schaktbladet som kan justeras jämnar ut med en noggrannhet utjämningsarbete. i sex riktningar kan vinklas på ± 6 mm. För att fylla låga ± 30 grader och pendlar punkter och få ytan näst intill jämn ± 10 grader för flexibilitet vid används den utan att lasern är varierande markförhållanden. aktiverad. Använd sedan lasern för att slutföra utjämningsarbetet.

21 21 DIKESGRÄVARE JORDBORR TRÄDPLANTERARE BRUSHCAT BUSK- OCH GRÄSRÖJARE Detta mångsidiga verktyg kan Gör hål snabbt och har samma Förvandla din lastare till en Hantera enkelt besvärlig rensning användas för en mängd olika noggrannhet som ett lodsnöre. trädskördare med detta robusta, av buskar med detta redskap. jobb från lätt till högproduktiv Vårt hydrauliska jordborr har pålitliga, lättanvända och Klipper smågrenar och rotskott kedjegrävning. Grävdjupen högt vridmoment för enkel lättmanövrerade redskap. och klipper genom de kraftigaste sträcker sig från 60 cm till 150 cm. genomträngning av alla Ett träd kan grävas upp, flyttas eller gräs och buskar. Patenterad Manuellt eller hydrauliskt sidbyte marktyper. Dess unika leddesign förpackas utan att maskinskötaren knivfrånkoppling stoppar bladens gör det möjligt för dig att komma gör att det kan hänga rakt lämnar förarhytten. rotation när rotationsklipparen närmare väggarna. även i ojämn terräng. Överlappande knivar säkerställer lyfts från marken. Använd det för att borra hål till ren rotklippning och stöd av stolpar, pålar och träd. Standard rotklumpen. Användning av bakre och extra kraftig drivenhet och bits stödben rekommenderas. finns tillgängliga. PLANERINGSREDSKAP MARKBEREDARE ROTORMARKBEREDARE SOPVALS Ett måste vid trädgårdsarbete. Det perfekta redskapet för Ett mångsidigt, kostnadseffektivt Använd den för att borsta undan Det lutar och jämnar ut både markarbeten. Den krattar och trädgårdsredskap. Det sparar tid smuts, lera, lätt snö och annat framåt och bakåt och skalar av och samlar upp skräp samtidigt som och arbetskraft vid utjämning av skräp. Vår sopvals har motor med tar bort gräs. Planeringsredskapet marken jämnas till. Tar upp stenar fåror, förflyttning av material eller högt vridmoment och utbytbara har rivare och avtagbar skärm för som är 19 mm och större, samt nivellering av kullar. Skapar en borst av polypropylen vilket gör att pulvrisera jordklumpar, lufta de flesta stenar som är 13 mm. perfekt bädd för sådd och torv. det enkelt att sopa rent mot en och sortera ut skräp från jorden. Justerbara sidoskenor ger bra rännsten eller vägg på höger sida. djupkontroll.

22 22 RESERVhJUL Bobcat har även ett stort utbud av hela reservhjul med olika robusta däck för att uppfylla dina behov. BRUSh SaW LaRVBaND av STÅL BaKRE STÖDBEN Solida däck finns också för optimal prestanda i svåra tillämpningar. Öka din produktivitet och undvik stillestånd på grund av punktering med ett lämpligt För närvarande endast i icke Bobcats godkända Monterade på lastarens ram reservhjul! CE-länder. självrengörande larvband flyter ger dessa snabbmonterade över mjuk, sandig, stenig eller lerig bakre stödben ökad jord och ger bättre drivning på trädplanteringsprestanda. halkiga ytor.

23 23 S70 S100 S130 S150 S160 S175 S185 S205 S220 S250 S300 S330 A300 T140 T190 T250 T300 T320 REDSKAP Sopvals X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 5 p. 17 p. 21 Jordborr X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 6 p. 13 p. 21 Grävaggregat X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 6 Balgaffel X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 14 Planeringsblad X X X X X X X X X X X X p. 7 p. 11 p. 20 Brushcat busk- och gräsröjare X X X X X X X X X X X X X X X p. 12 p. 21 Brush Saw X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 22 Skopadapter X X X X X X X X X X Kombiskopa X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 4 p. 20 Byggnadsskopa X X X X X X X X X X X X X X X X p. 4 p. 9 p. 20 Skopa, jord X X X X X X X X X p. 4 p. 20 Matarskopa X X X X X X X X X X p. 15 Gödningsskopa X X X X X X X X X X X X p. 15 Allroundskopa X X X X X X X p. 4 p. 20 Lågprofilskopa X X X X X X X X X X X X p. 13 p. 20 Skopa, snö X X X X X X X X X X X X X p. 17 Betongpump X X X X X X X X X X X p. 6 Kross X X X X X X X X X X X X X X X p. 9 Planteringsskopa X X X X X X X X X X X X X X p. 6 p.12 p. 20 Schaktblad X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 7 p. 11 p. 20 Dumpervagn X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 6 Buskröjare X X X X X X X X X X X X X X X X p. 12 p. 19 Skogsbruksklippare X X X X X X p. 19 Allroundgafflar X X X X X X X X X X X X X X p. 14 p. 19 Väghyvel X X X X X X X X X X X X X p. 7 p. 11 Allround-/gårdsgrip X X X X X X X X X X X X X X p. 14 p. 19 Industrigrip X X X X X X X X X X X X X X X X p. 4 p. 9 p. 19 Hydraulhammare X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 5 p. 9 Planeringsredskap X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 11 p. 21 Markberedare X X X X X X X X X X X X X X X X p. 11 p.21 Cementblandare X X X X X X X X X X X X p. 6 Klippaggregat X X X X X X X X X X X X X p. 12 Pallgaffel, standard X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 13 p. 19 Pallgaffel, hydraulisk X X X X X X X X X X X X X X X X p. 4 Asfaltfräs X X X X X X X X X X X X X X X X p. 5 p. 9 Salt- och sandspridare X X X X X X X X X X X X X X X X p. 17 Rivare X X X X X X X X X X X X X p. 11 Skrapa X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 6 p. 9 p. 17 Snöblad X X X X X X X X X X X X X p. 17 V-snöblad X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 17 Snöslunga X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 17 Gräsupprullare X X X X X X X X X X X X X X X X p. 12 Rotormarkberedare X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 11 p. 21 Stödben, bak X X X X X X X X X X X X X X X X p. 7 p. 22 Stubbfräs X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 12 p. 19 Sopmaskin X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 5 3-punktskrok X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 13 Jordfräs X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 11 Tilt-Tatch X X X X X X X X X X p. 4 Larvband av stål X X X X X X X X p. 7 p. 22 Larvband av polyuretan X X X X X X X X p. 7 p. 13 Trädplanterare X X X X X X X X X X X X X X X p. 12 p. 21 Dikespackare X X X X X X X X X X X X X X X X p. 6 p. 13 Dikesgrävare X X X X X X X X X X X X X X X X X X p. 13 p. 21 Allroundram X X X X X X X X X X X X X X X X X X Vibrationsvals X X X X X X X X X X X X X X X X p. 7 p. 13 Vattensats X X X X X X X X X X X X X X X X p.5 Asfalt- och betongsåg X X X X X X X X X X X X p. 5 p. 9 Sopborste X X X X X X X X X X X X X p. 5 p. 17 Flistugg X X X X X X X X X X X X X p. 12 p. 19 Byggnadsarbete Rivningsarbete Trädgårdsarbete Lantbruk Snöröjning Skogsbruk Vissa redskap kräver högflödeshydraulik på lastaren kontrollera med din återförsäljare. Varje redskapsfamilj kan bestå av olika redskapsmodeller med olika kompatibilitet kontrollera med din återförsäljare. Vissa redskap kan kräva ytterligare adaptrar, monterings- och/eller styrsatser kontrollera med din återförsäljare.

24 Specifikationer och design kan komma att ändras utan föregående meddelande. Bilder på Bobcat-produkten kan visa annan utrustning än standardutrustning Bobcat EMEA SV (01-09) Bobcat EMEA - Drève Richelle B-1410 Waterloo, Belgium

redskap VOLVO KOMPAKTLASTARE

redskap VOLVO KOMPAKTLASTARE redskap VOLVO KOMPAKTLASTARE Endast det bästa är gott nog för din Volvo. Du valde förmodligen en Volvo kompaktlastare för att du ville ha den bästa kvaliteten. Så varför skulle du nöja dig med mindre när

Läs mer

Pixy redskaps tillbehör

Pixy redskaps tillbehör Pixy redskaps tillbehör GRÄV SKOPA Idealisk för insamling, transport av sand, grus eller liknande material, men också för utjämning av marken genom att använda den på baksidan, alltid lätt och säkert att

Läs mer

GRUSSKOPOR SNÖSKOPOR

GRUSSKOPOR SNÖSKOPOR GRUSSKOPOR Grusskopa 400 400 1400 155 365 Grusskopa 600 600 1700 215 455B Grusskopa 850 850 1800 335 655C Grusskopa 1000 1000 2100 365 655C Grusskopa 1300 1300 2300 450 855C - För lastning och lossning

Läs mer

Redskap. Volvo Kompaktgrävare Aggressive Cut-Skopor

Redskap. Volvo Kompaktgrävare Aggressive Cut-Skopor Redskap Volvo Kompaktgrävare Aggressive Cut-Skopor Perfekt passform. Vi introducerar det nya sortimentet kompaktgrävskopor från Volvo. Dessa hållbara redskap är utformade för att prestera i perfekt harmoni

Läs mer

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment

Potatissättare i GL 32 B-serien. Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Potatissättare i GL B-serien Sättning och formning av kupor med stor volym i ett moment Utformad för växande framgång: GL B-serien Perfekt för potatisodling med kvalitet: när den -radiga potatissättaren

Läs mer

tillsammans tar vi hand om göteborg. Lite information om ditt ansvar som fastighetsägare.

tillsammans tar vi hand om göteborg. Lite information om ditt ansvar som fastighetsägare. tillsammans tar vi hand om göteborg. Lite information om ditt ansvar som fastighetsägare. Vi vill gärna se Göteborg som ett stort hushåll, där många olika familjer lever tillsammans. Precis som i ett hushåll

Läs mer

Balhanteringsredskap. Det professionella valet

Balhanteringsredskap. Det professionella valet Balhanteringsredskap Det professionella valet 994 Baldelare Med kombinationen enkelhet och styrka klyver McHale baldelare snabbt, noggrant och effektivt balar av ensilage, hö eller halm. Manövrerad via

Läs mer

För dig med krav ÅRET RUNT

För dig med krav ÅRET RUNT 3100 3200 För dig med krav ÅRET RUNT VÄLKOMMEN! LAPAB Maskin AB har sedan början av 1980-talet varit verksam i trädgårdsmaskinbranschen. Vi är ett familjeföretag med flera verksamhetsområden. Generalagent

Läs mer

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dubbelsträngläggare för sido- och mittsträng 97+027.13.0813 Dubbelsträngläggare för varje användning PÖTTINGER har nu ett brett utbud av nya dubbelsträngläggare för sido- och mittsträngar.

Läs mer

SINGLE LEG SHELTON GRAVEL BAND SLITSDRÄNERINGSMASKIN

SINGLE LEG SHELTON GRAVEL BAND SLITSDRÄNERINGSMASKIN SINGLE LEG SHELTON GRAVEL BAND SLITSDRÄNERINGSMASKIN BRUKSANVISNING SHELTON SPORTSTURF DRAINAGE SOLUTIONS BAUMBER HOUSE BAUMBER HORNCASTLE LINCOLNSHIRE LN9 5NF ENGLAND Tel 01507 578288 Fax 01507 578790

Läs mer

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET

Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbordsguiden DIN GUIDE TILL DET BÄSTA SKÖTBORDET Skötbord Alla våra skötbordsmodeller är ergonomiska och snälla mot din rygg. I denna broschyr ger vi dig en överblick samt en kort presentation av skötbordsmodeller

Läs mer

Produktprogram. ABL Construction Equipment

Produktprogram. ABL Construction Equipment Produktprogram ABL Construction Equipment ABL Construction Equipment Med rätt redskap får du optimal utväxling av din investering För dig med högsta krav på prestanda och kvalitet finns ett av världens

Läs mer

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården

Bad Boy MTV. Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården Bad Boy MTV Över stock och sten eller ljudlöst i trädgården 5 starka skäl för Bad Boy Marknadens starkaste stål i svetsad konstruktion 4-punkts fjädring och stelbakaxel Rå motorstyrka el eller bensin Körkomfort

Läs mer

Parallel - o - Matic

Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic Vid konstruktionen av den nya helt hydrauliska frontlastaren POM-VX, speciellt fokus låg på en stabil konstruktion, god sikt och ergonomisk hantering. Årtionden

Läs mer

SOPREDSKAP. www.holms.com REDSKAP MED SMARTA DETALJER

SOPREDSKAP. www.holms.com REDSKAP MED SMARTA DETALJER SOPREDSKAP www.holms.com REDSKAP MED SMARTA DETALJER Holms en innovativ redskapsleverantör Grunden till Holms Industri AB lades 1927 av Edvin Sandström med en smart produktion av hästskor. På 30-och 40-talet

Läs mer

VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT variomatic skridar

VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT variomatic skridar VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT variomatic skridar VOLVO VARIOMATIC SKRIDAR. ASFALTLÄGGARENS SJÄL. Skriden är asfaltläggarens viktigaste del, och har avgörande betydelse för beläggningskvaliteten. Volvo Variomatic

Läs mer

www.tokvam.no Produktkatalog

www.tokvam.no Produktkatalog www.tokvam.no Produktkatalog Förvänta dig mer Tokvam Räkna med kvalitetsprodukter: Komponenter och material i våra produkter kommer från erkända leverantörer. Vi använder höghållfast stål i alla produkter.

Läs mer

EXAKTKOMBI JC XL ORIGINALET FRÅN TUME.

EXAKTKOMBI JC XL ORIGINALET FRÅN TUME. EXAKTKOMBI JC EXAKTKOMBI JC XL ORIGINALET FRÅN TUME. Kombisåmaskinernas vägvisare. Tume var den första tillverkaren som lanserade en kombisåmaskin utrustad med en hjulsektion bakom maskinen. Maskinen blev

Läs mer

Bale Wrapper Specialists. Tanco Rundbalsinplastare

Bale Wrapper Specialists. Tanco Rundbalsinplastare Bale Wrapper Specialists Tanco Rundbalsinplastare Tanco Rundbalsinplastare För maskinstationer och lantbrukare runt om i världen är Tanco valet när det gäller rundbalsinplastare. Med över 20 års erfarenhet

Läs mer

LÅG BAKRE RAM Tack vare den låga bakre ramen är sikten bakåt bra och konstruktionen gör det möjligt att koppla redskapen även ovanför motorhuven.

LÅG BAKRE RAM Tack vare den låga bakre ramen är sikten bakåt bra och konstruktionen gör det möjligt att koppla redskapen även ovanför motorhuven. HYDRAULIK Willeredskapsbärare är som standard utrustade med ett mångsidigt hydraulsystem. Det gör det möjligt att använda ett mycket brett sortiment av olika redskap. MIDJESTYRNING Tack vare att maskinerna

Läs mer

ANVISNINGAR Grävning i allmän mark

ANVISNINGAR Grävning i allmän mark ANVISNINGAR Grävning i allmän mark 2014-04-29 Rev 2015-06-25 INLEDNING Allmän mark används till anläggningar som är till nytta för kommunens innevånare. På ytan finns t ex gator, vägar och parker, och

Läs mer

K4 Premium. K4 Premium, 1.180-310.0, 2016-01-26

K4 Premium. K4 Premium, 1.180-310.0, 2016-01-26 K4 Premium Kompakt högtryckstvätt med hög prestanda. Med denna maskin rengörs stora ytor snabbt och effektivt. Perfekt för regelbunden rengöring t ex runt huset, bilen, trädgårdsmöblerna, motorcykeln eller

Läs mer

AP Gyllevogne. Gödselvagnar Slangbommar Nedmyllare

AP Gyllevogne. Gödselvagnar Slangbommar Nedmyllare AP Gyllevogne Gödselvagnar Slangbommar Nedmyllare Tillverkas i Danmark Kvalitet för den professionella användaren Våra gödselvagnar används av maskinstationer, entreprenörer och lantbrukare med höga krav

Läs mer

Svenska. Arbetsplattformar. Föregångaren - 125 Allt i ett - 135 Solid och stabil - 160. Member of AVANT Group

Svenska. Arbetsplattformar. Föregångaren - 125 Allt i ett - 135 Solid och stabil - 160. Member of AVANT Group Svenska Arbetsplattformar Föregångaren - 125 Allt i ett - 135 Solid och stabil - 160 Member of AVANT Group Leguan arbetsplattformar är konstruerade för tunga professionella jobb och för uthyrning. Det

Läs mer

Läggningsanvisning Vinylgolv

Läggningsanvisning Vinylgolv VINYL-Golv... För ett perfekt resultat 1. Mätning Mät den maximala längden och bredden på rummet inklusive alla gångar och dörröppningar. Lägg på en extra bredd om 10cm på varje sida. 2. Förberedelse Kontrollera

Läs mer

JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter

JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter JONSERED 1188S KAPACITET 12 tonmeter PRODUKTBROSCHYR LOGLIFT 118S EN ARBETSHÄST PÅ 12 tonmeter Denna kran för hantering av kortvirke finns tillgänglig i flera olika räckvidder från 7,9 upp till 10,1 meter.

Läs mer

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion

Siwa. Finsnittvagnar Ensilagevagnar. foderproduktion Rapide Siwa Finsnittvagnar Ensilagevagnar foderproduktion Schuitemaker Machines BV etablerades 1919 som tillverkare av maskiner för lantbruk och industri. Tack vare många års erfarenhet har Schuitemaker

Läs mer

Profihopper. Profihopper

Profihopper. Profihopper Profihopper Arbetsområden Den UNIKA Profihoppern Vårdar alla dina grönytor! Parker Kyrkogårdar Golfbanor Bostadsområden Grönytor Idrottsplatser Campingplatser Naturskyddsområden Innehåll Arbetsområden

Läs mer

STRÄNGLÄGGARE. fella.eu. Strängläggare med en rotor. Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera

STRÄNGLÄGGARE. fella.eu. Strängläggare med en rotor. Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera STRÄNGLÄGGARE Strängläggare med en rotor Hållbar konstruktion Enastående räfsning Enkel att hantera fella.eu 2 FÖRSTKLASSIG SKÖRD I mer än 90 år har FELLA varit likställt med innovativ teknik, enastående

Läs mer

Säkerheten är viktig vid arbete med kabel. Dels för maskinföraren men också för eventuella personer som jobbar i närheten av maskinen.

Säkerheten är viktig vid arbete med kabel. Dels för maskinföraren men också för eventuella personer som jobbar i närheten av maskinen. Ombyggnad av elledning. Arbetet innebär resning av nya stolpar, montering av ledning med hjälp av lift samt nedmontering av gamla stolpar. VI VET HUR DIN VARDAG SER UT Linjearbete och kabelplöjning innebär

Läs mer

K5 Premium. K5 Premium, 1.181-313.0, 2015-03-15

K5 Premium. K5 Premium, 1.181-313.0, 2015-03-15 K5 Premium K5 Premium rengör snabbt och enkelt bland annat fordon, stenmurar och cyklar. Utrustad med praktisk Quick connect, 8 m högtrycksslang på vinda, variopowerspolrör. Perfekt allroundmaskin med

Läs mer

BEETLE BASIC: KORT INSTALLATIONS GUIDE BYGG EN GRÖNARE FRAMTID MED DINA EGNA HÄNDER

BEETLE BASIC: KORT INSTALLATIONS GUIDE BYGG EN GRÖNARE FRAMTID MED DINA EGNA HÄNDER BEETLE BASIC: KORT INSTALLATIONS GUIDE BYGG EN GRÖNARE FRAMTID MED DINA EGNA HÄNDER Installations Guide: Steg för Steg 1. Finn bästa plats för Installation 2. Grävning för betong fundament och kablar 3.

Läs mer

Ett måste för golfbanan

Ett måste för golfbanan Reelmaster 3100-D Ett måste för golfbanan Reelmaster 3100-D 16 kw (21,5 hk) Kubota - dieselmotor Det exklusiva klippsystemet Sidewinder 183 cm eller 216 cm klippbredd Series/Parallel -3-hjulsdrift När

Läs mer

ALGOT Förvaring för hela hemmet

ALGOT Förvaring för hela hemmet Bygg hela vägen upp till taket för att utnyttja varenda kvadratcentimeter, utan att använda så mycket golvyta. Välj metallhyllplan vid förvaring av tunga saker. Metallhyllplan med måtten 80x38 tål belastning

Läs mer

HELIOMOTION MONTERINGSANVISNING PV-650

HELIOMOTION MONTERINGSANVISNING PV-650 HELIOMOTION MONTERINGSANVISNING PV-650 DEL I - FUNDAMENT M16 M16 8x 2 PLACERING 1m Området runt flänsen måste vara fri från hinder inom en 1 meters radie. Placera anläggningen på en plats med så mycket

Läs mer

ProCore 648 pc_648_s.indd 1 5/30/06 7:54:33 AM

ProCore 648 pc_648_s.indd 1 5/30/06 7:54:33 AM ProCore 648 pc_648_s.indd 1 5/30/06 7:54:33 AM Ligg steget före. ProCore 648 Innovativ placering av hjulen Effektiv luftning Hög produktivitet Djup luftning av hög kvalitet TrueCore markföljningssystem

Läs mer

DÄr arbete och nöje möts.

DÄr arbete och nöje möts. 2210 Där arbete och nöje möts. Mechron 2210 MECHRON 2210 Oavsett om du behöver en arbetshäst på gården eller en väg i skogen tar KIOTI MECHRON 4X4 arbetsfordon hand om jobbet åt dig. Fordonet är utrustat

Läs mer

LOGSET TH skördaraggregat

LOGSET TH skördaraggregat LOGSET TH skördaraggregat 2 Effektivitet utan kompromisser TH75 kan utrustas med en barkningssats för eukalyptusträd. Den synkroniserade matarkretsen, de parallellstyrda kvistningsknivarna och matarhjulen

Läs mer

Linjefrässystem FÖRDELAR MED GRINDLAZER

Linjefrässystem FÖRDELAR MED GRINDLAZER Linjefrässystem FÖRDELAR MED GRINDLAZER InstaCut -tekniken möjliggör avstängning och påslagning av skärsystemet under körning. Du kan flyta med skärsystemet när ojämnheter uppstår utan att behöva andra

Läs mer

TYP 2001. Sopmaskiner. Prisvärda och extremt kraftfulla. För koppling till: - Hjullastare - Truckar - Unimog - Traktorer - Kompaktlastare

TYP 2001. Sopmaskiner. Prisvärda och extremt kraftfulla. För koppling till: - Hjullastare - Truckar - Unimog - Traktorer - Kompaktlastare Sopmaskiner Robusta, tillförlitliga och med senaste teknik TYP 2001 För koppling till: - Hjullastare - Truckar - Unimog - Traktorer - Kompaktlastare Egenskaper hos MTS sopmaskiner * Stabil konstruktion

Läs mer

VÅRT UTBUD AV PUMPAR INNEHÅLL VATTENPUMPAR 26 27 32 BÄRBARA PUMPAR VATTENPUMP 34 HÖGVOLYM-, SLAMOCH KEMPUMPAR OCH HÖGTRYCKSPUMPAR 36 TEKNISKA DATA

VÅRT UTBUD AV PUMPAR INNEHÅLL VATTENPUMPAR 26 27 32 BÄRBARA PUMPAR VATTENPUMP 34 HÖGVOLYM-, SLAMOCH KEMPUMPAR OCH HÖGTRYCKSPUMPAR 36 TEKNISKA DATA VATTENPUMPAR 26 27 VÅRT UTBUD AV PUMPAR Från små bärbara pumpar till stora slampumpar Hondas utbud av pumpar passar för de flesta tillämpningar. Perfekt för den som behöver en effektiv och tyst pump, kombinerat

Läs mer

Maskiner och tillbehör för proffs

Maskiner och tillbehör för proffs askiner och tillbehör för proffs En motor Olika funktioner som tillval otorn och de olika enheterna säljs separat. 6HP 3.8L 20cm Ø 3150min -1 2.4KW 230V (16A) (50Hz) 10.5A (230V) BS4343 AC 175 Bar 6m

Läs mer

SANDSPRIDARE. för effektiv halkbekämpning

SANDSPRIDARE. för effektiv halkbekämpning SANDSPRIDARE för effektiv halkbekämpning OPTIMAL Svensk kvalitet! OPTIMALA Flera arbetsområden OPTIMAL sandspridare är ett lättmanövrerat redskap för spridning av sand, salt och stenfl is. De passar även

Läs mer

SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER SE HELA AKTUELLA UTBUDET PÅ WWW.NORDICBRASKAMINER.SE

SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER SE HELA AKTUELLA UTBUDET PÅ WWW.NORDICBRASKAMINER.SE 1 SVERIGES MEST PRISVÄRDA BRASKAMINER 2 NJUT AV ELDENS VÄRME OCH LÅGORNAS SKEN I årtusenden har människan hänförts av elden och vad den kan erbjuda oss. I vår moderna tid är det kanske främst möjligheten

Läs mer

REDSKAP. Volvo Tiltrotatorer för Kompaktgrävare

REDSKAP. Volvo Tiltrotatorer för Kompaktgrävare REDSKAP Volvo Tiltrotatorer för Kompaktgrävare Den optimala kombinationen. En Volvo kompaktgrävare och skopa tillsammans med ett fabriksmonterat snabbfäste och Steelwrist tiltrotator är den optimala kombinationen

Läs mer

OPTIMER 103-, 103R- och 1003-serien

OPTIMER 103-, 103R- och 1003-serien Tallrikskultivatorer med individuellt upphängda tallrikar för stubbearbetning + OPTIMER 103-, 103R- och 1003-serien www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 OPTIMER+ 1000 103-, 103R- OCH 1003-SERIEN EFFEKTIV

Läs mer

Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 1 Freitag, 4. März 2005 5:30 17. Printed in U.S.A. Form 48882

Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 1 Freitag, 4. März 2005 5:30 17. Printed in U.S.A. Form 48882 Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 1 Freitag, 4. März 2005 5:30 17 GR DK Printed in U.S.A. Form 48882 Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 37 Freitag, 4. März 2005 5:30 17 Bruksanvisning Gräs- och lövuppsamlare

Läs mer

4.2 Fastställ en referenslösning... 6 4.2.1 Kundvärde... 6

4.2 Fastställ en referenslösning... 6 4.2.1 Kundvärde... 6 Inlämning 4 IKOT Inlämningsuppgift 4 Anders Segerlund andseg@student.chalmers.se Joakim Larsson joakiml@student.chalmers.se Toni Hastenpflug tonih@student.chalmers.se Fredrik Danielsson fredani@student.chalmers.se

Läs mer

KRYMP & STRÄCK MASKIN HEAVY-DUTY

KRYMP & STRÄCK MASKIN HEAVY-DUTY KRYMP & STRÄCK MASKIN HEAVY-DUTY Monterings och bruksanvisning Art # 74103 Specifikationer Art # 180-0305 Kapacitet Stål 1.6/16 (mm/gauge) Alluminium 1.8/15 Öppning(mm//in) 120//4-3/4 Nettovikt/Bruttovikt

Läs mer

Tänk i mindre banor och förbättra byggandet, miljön och klimatet.

Tänk i mindre banor och förbättra byggandet, miljön och klimatet. Tänk i mindre banor och förbättra byggandet, miljön och klimatet. Think Less. Vi förenklar byggandet Hur kan det löna sig att tänka i mindre banor? För att mindre är mer. Speciellt när du använder Lindabs

Läs mer

Bruksanvisning. Bestic software version 1.0-2.0. Äthjälpmedel. Internet: www.bestic.se

Bruksanvisning. Bestic software version 1.0-2.0. Äthjälpmedel. Internet: www.bestic.se Bruksanvisning Bestic software version 1.0-2.0 Äthjälpmedel Sida 1 (20) Innehållsförteckning 1. Introduktion 2. Säkerhet 3. Produktöversikt 4. Handhavande 5. Äta med Bestic 6. Skötselråd 7. Transport och

Läs mer

Hydraulstyrning för Utombordsmotorer GF300AT Installationsmanual

Hydraulstyrning för Utombordsmotorer GF300AT Installationsmanual Hydraulstyrning för Utombordsmotorer GF300AT Installationsmanual 1 Innehållsförteckning 1. Inledning...3 2. Montering av Hydraulcylinder...3 3. Montering av rattpump...5 4. Montering av slangar...6 5.

Läs mer

Så fungerar en NOAQ boxvall Tätande del Förankrande del Dämmande del Gör så här: 1. Inspektera den sträcka där boxvallen ska byggas upp

Så fungerar en NOAQ boxvall Tätande del Förankrande del Dämmande del Gör så här: 1. Inspektera den sträcka där boxvallen ska byggas upp Bruksanvisning NOAQ Boxvall BW50 1 (6) En NOAQ Boxvall är en självförankrande mobil skyddsvall mot översvämningar. NOAQ Boxvall BW50 dämmer vatten till en höjd av 50 cm. Genom att en boxvall är så lätt

Läs mer

Utrustning för entreprenadmaskiner

Utrustning för entreprenadmaskiner Utrustning för entreprenadmaskiner När kvalitet och prestanda får avgöra! Historia ABL har lång erfarenhet av redskap och tillbehör till entreprenadmaskiner och har sedan starten 1960 varit ledande på

Läs mer

MaxiWash. WashTec har allt för Er framgång inom fordonstvättbranschen.

MaxiWash. WashTec har allt för Er framgång inom fordonstvättbranschen. WashTec har allt för Er framgång inom fordonstvättbranschen. MaxiWash STORT UTBUD Vi har rätt lösning för din fordonstvättverksamhet: KOMMERSIELL TUNG FORDONSTVÄTT ROLLOVER BILTVÄTTAR för låga, medelstora

Läs mer

Tjältinare. Tjältinarna ser till att projekten blir klara i tid. Oavsett väderlek. VÅRA TJÄLTINARE JAGAR BORT FROSTEN.

Tjältinare. Tjältinarna ser till att projekten blir klara i tid. Oavsett väderlek. VÅRA TJÄLTINARE JAGAR BORT FROSTEN. Tjältinarna ser till att projekten blir klara i tid. Oavsett väderlek. VÅRA TJÄLTINARE JAGAR BORT FROSTEN. ytvärmarna HSH 700 och HSH 350 är de perfekta följeslagarna vid frost och is. De värmer upp mark

Läs mer

Vedmaskiner fra Per Wikstrand AB i Sverige

Vedmaskiner fra Per Wikstrand AB i Sverige Vedmaskiner fra Per Wikstrand AB i Sverige Sagutstyr AS Spara ryggen och kapa veden med säkraste vedkapen Rättvikskapen är en vedkap av balanstyp med rullbord. Det som främst skiljer Rättvikskapen från

Läs mer

JTI Institutet för jordbruks- och miljöteknik. Rastfållor och drivgångar Eva Salomon och Kristina Lindgren

JTI Institutet för jordbruks- och miljöteknik. Rastfållor och drivgångar Eva Salomon och Kristina Lindgren JTI Institutet för jordbruks- och miljöteknik Rastfållor och drivgångar Eva Salomon och Kristina Lindgren Vad ska vi gå igenom? Syftet med markytestabilisering Planering Material och anläggning Kostnader

Läs mer

Gilles 12,5-160kW. Pelletspanna

Gilles 12,5-160kW. Pelletspanna Pellets Flis Pelletspanna Gilles,-60kW Gilles har väl beprövade produkter med hög kvalité till ett konkurrenskraftigt pris. Anläggningarna har stor driftsäkerhet tack vare Gilles smarta självkorrigerande

Läs mer

ZAXIS-2-serien HYDRAULISK GRÄVMASKIN. Modell: ZX10U-2 Märkeffekt hos motor: 9,5 kw (12,8 HP) Arbetsvikt: 1 110 kg Djupskopa: 0,022 m 3

ZAXIS-2-serien HYDRAULISK GRÄVMASKIN. Modell: ZX10U-2 Märkeffekt hos motor: 9,5 kw (12,8 HP) Arbetsvikt: 1 110 kg Djupskopa: 0,022 m 3 ZAXIS-2-serien HYDRAULISK GRÄVMASKIN Modell: ZX10U-2 Märkeffekt hos motor: 9,5 kw (12,8 HP) Arbetsvikt: 1 110 kg Djupskopa: 0,022 m 3 Mångsidig grävmaskin med anpassningsbar bredd för effektiv användning

Läs mer

Flexibilitet som flyttar gränserna

Flexibilitet som flyttar gränserna maskin mekano Flexibilitet som flyttar gränserna Produktionen av sand, grus och krossade produkter handlar i hög grad om ton/h. Lönsamhet förutsätter i många fall en omfattande produktion. Detta skapar

Läs mer

För dig med krav ÅRET RUNT

För dig med krav ÅRET RUNT För dig med krav ÅRET RUNT 4500 VÄLKOMMEN! LAPAB Maskin AB har sedan början av 1980-talet varit verksam i grönytebranschen. Vi är ett familjeföretag med flera verksamhetsområden. Generalagent för redskapsbäraren

Läs mer

Den ekonomiska lösningen på ett ergonomiskt problem

Den ekonomiska lösningen på ett ergonomiskt problem VacuMyggan VacuMyggan Den ekonomiska lösningen på ett ergonomiskt problem VacuMyggan är en manuell vakuumlyftare som hanterar alla typer av laster. Manövreringen är extremt smidig och snabb. Samtliga funktioner

Läs mer

Trygg affär med HBV. Kontakta oss för mer info.

Trygg affär med HBV. Kontakta oss för mer info. Parknytt Nyhetsutskick skick från Parkmaskiner Kinna Peter Karlsson Nr. 2 Höst / Vinter 2012 Nyfiken på vårt utbud, vi har något för alla! Trygg affär med HBV. Kontakta oss för mer info. Vår ambition:

Läs mer

PROFESSIONELL PÅLITLIGHET

PROFESSIONELL PÅLITLIGHET EN SE PROFESSIONELL PÅLITLIGHET Trima Compact TM TRIMAS LASTARSERIE FÖR KOMPAKTTRAKTORER C 4C 6C 8C REJÄLA, SÄKRA TRIMA. Hög produktivitet och suverän ergonomi varje dag, år ut och år in det är vad Trimas

Läs mer

KOMPLETT VAGNSPROGRAM Designade av nordiska lantbrukare

KOMPLETT VAGNSPROGRAM Designade av nordiska lantbrukare KOMPLETT VAGNSPROGRAM Designade av nordiska lantbrukare DESIGNADE AV NORDISKA LANTBRUKARE KONSTANT UTVECKLING AV VAGNARNA MI tippvagnsprogram består i dag av 5 serier av tippvagnar med lastkapacitet på

Läs mer

ÅTM-vagnens starka sidor

ÅTM-vagnens starka sidor ÅTM-vagnens starka sidor Vad är det då som kännetecknar en vagn från ÅTM? Vi utgår alltid från ett helsvetsat galvaniserat chassi. Det är grunden som gör att vagnen klarar såväl bistra väglag och krävande

Läs mer

EC Declaration of Conformity. Decon Wheel AB Tel 0345-40880 Södra Ekeryd 115 Fax 0345-40895 314 93 Hyltebruk www.decon.se

EC Declaration of Conformity. Decon Wheel AB Tel 0345-40880 Södra Ekeryd 115 Fax 0345-40895 314 93 Hyltebruk www.decon.se Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 2 EC Declaration of Conformity... 2 Easywheel... 3 Leveranskontroll... 3 Ingående komponenter... 3 Identifiering och märknig av Easywheel... 4 CE-märkning...

Läs mer

TRYCKLUFT. Slang- och kabelupprullare. Suverän prestanda, robust konstruktion och användarvänlig

TRYCKLUFT. Slang- och kabelupprullare. Suverän prestanda, robust konstruktion och användarvänlig TRYCKLUFT Slang- och kabelupprullare Suverän prestanda, robust konstruktion och användarvänlig 2 För yrkesmässigt användande i industrimiljö. Tillfredställer de behov som finns i professionella arbetsmiljöer

Läs mer

Burna slåtterkrossar. GXS GXS P GXS Triple GXF

Burna slåtterkrossar. GXS GXS P GXS Triple GXF Burna slåtterkrossar GXS GXS P GXS Triple GXF Rotorbalk GXS GXS-slåtterkrossarna är utrustade med den unika JF-rotorbalken med slät undersida som utmärker sig genom: Top Service Helt slät undersida Låg

Läs mer

Instruktionsbok Modeller: T1100, FL400

Instruktionsbok Modeller: T1100, FL400 INNEHÅLLSFÖRTECKNING Förord och ID-nummer 2 Allmänt 3 Säkerhetsföreskrifter 3-5 Användning 5 Underhåll och service 6 Reparationer 6 Förvaring 6 Förord FL 400 och T1100 tillverkas av Kranman AB Innan du

Läs mer

KVALITET OCH INNOVATION SEDAN 1947

KVALITET OCH INNOVATION SEDAN 1947 KVALITET OCH INNOVATION SEDAN 1947 Vi vet att professionella användare ställer höga krav på sin utrustning och våra verktyg är konstruerade för att tillmötesgå våra kunders behov, både med avseende på

Läs mer

Svenska Geotec AB. Svenska Geotec AB. Installationsanvisning för Bentomat

Svenska Geotec AB. Svenska Geotec AB. Installationsanvisning för Bentomat Svenska Installationsanvisning för Bentomat 1 INTRODUKTION 1.1 Detta är en översiktlig beskrivning av hur man bäst hanterar och installerar CETCOs GCL (Geosynthetic Clay Liners) 1. 1.2 Vid frågor eller

Läs mer

BALGRIP HG50/51/52/53

BALGRIP HG50/51/52/53 INSTRUKTION BALGRIP HG50/51/52/53 Reviderad 2011-06-13 VARNING! Under inga förhållanden får produktens ursprungliga utformning ändras utan tillstånd från tillverkaren. Använd alltid originaltillbehör.

Läs mer

Bruksanvisning. trailerline elvinsch. Bruksanvisning Elvinsch version 3 01.2007. trailerline

Bruksanvisning. trailerline elvinsch. Bruksanvisning Elvinsch version 3 01.2007. trailerline Bruksanvisning trailerline elvinsch Bruksanvisning Elvinsch version 3 01.2007 trailerline INLEDNING Tack för att du har valt en elvinsch från vårt företag. Vi ber dig att noga läsa igenom och sätta dig

Läs mer

Ett förstklassigt val

Ett förstklassigt val Kalmar DCF50-90 Ett förstklassigt val Lätta gaffeltruckar 5-9 ton. När endast det bästa är gott nog Är du en Kalmar-kund? Sedan 1949 har Kalmar varit det märke kvalitetsmedvetna truckförare och ägare föredrar.

Läs mer

SKÄRMASKINER. Översikt Skärmaskiner

SKÄRMASKINER. Översikt Skärmaskiner SKÄRMASKINER Översikt Skärmaskiner Modellöversikt Skärmaskin 1133 1142 1134 1135 1046 IDEAL 1133 IDEAL 1142 IDEAL 1134 IDEAL 1135 IDEAL 1046 Skärlängd, mm 340 430 350 350 460 Skärkapacitet ark (70 g/m²)

Läs mer

NYHET ONSITE NEWS NUMMER 2 MAJ-AUGUSTI 2012 BATTERIDRIVNA VERKTYG METALLBEARBETNING TRÄBEARBETNING BETONG- OCH NY VINKELSLIP, 18 V XR SE SIDAN 4

NYHET ONSITE NEWS NUMMER 2 MAJ-AUGUSTI 2012 BATTERIDRIVNA VERKTYG METALLBEARBETNING TRÄBEARBETNING BETONG- OCH NY VINKELSLIP, 18 V XR SE SIDAN 4 BATTERIDRIVNA VERKTYG NY VINKELSLIP, 18 V XR SE SIDAN 4 NY BORDS-/GERINGSSÅG SE SIDAN 5 BETONG- OCH METALLBEARBETNING TRÄBEARBETNING NY STICKSÅG, 18 V XR SE SIDAN 4 ONSITE NEWS NUMMER 2 MAJ-AUGUSTI 2012

Läs mer

Högtryckstvättar K5 Premium Home - NYHET!

Högtryckstvättar K5 Premium Home - NYHET! Högtryckstvättar K5 Premium Home - NYHET! Perfekt allroundmaskin med vattenkyld motor - överlägsen prestanda, tystare gång. Lämplig för regelbundna arbeten på stora ytor och hårt sittande smuts, t ex på

Läs mer

JCB micro- mini-midi grävmaskiner. Viktklasser 0,9-8 ton

JCB micro- mini-midi grävmaskiner. Viktklasser 0,9-8 ton JCB micro- mini-midi grävmaskiner Viktklasser 0,9-8 ton Micro mini och midigrävmaskiner MICRO 8008 8016 8018 Arbetsvikt (ton) 0,95 Effekt (kw) 9,5 Grävdjup (m) 1,7 Arbetsvikt (ton)) 1,59 Effekt (kw) 14,2

Läs mer

Spaltgolv. För rena och friska djur.

Spaltgolv. För rena och friska djur. Spaltgolv För rena och friska djur. Utgödslingen ligger väl skyddad under spaltgolvet och utgör inget störningsmoment för korna. Torra golv ger rena och friska djur. SPALTGOLV det dränerande golvet En

Läs mer

Groundsmaster 4000-D/4100-D. Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET. www.toro.com

Groundsmaster 4000-D/4100-D. Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET. www.toro.com Groundsmaster 4000-D/4100-D Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET www.toro.com Groundsmaster 4000-D/4100-D Innovativa tekniska lösningar och funktioner gör det här till den

Läs mer

Välj rätt från början!

Välj rätt från början! Välj rätt från början! DeLaval system för frivillig mjölkning VMS Din lösning varje dag Vår mest avancerade robotarm DeLaval system för frivillig mjölkning VMS Den hydrauliska robotarmen hos DeLaval VMS

Läs mer

Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar.

Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar. Helt enkelt rent. Geberit designbrunnar. Detaljer som gör skillnad Designbrunnar har blivit populära inslag i moderna badrum. Oavsett om det gäller väggbrunnar eller golvrännor urvalet gör det möjligt

Läs mer

BLI MER EFFEKTIV I VÅR!

BLI MER EFFEKTIV I VÅR! BLI MER EFFEKTIV I VÅR! Trött på att köra runt och hämta varor? Du vet väl att Lunds Kakelvaruhus alltid kör ut ditt badrumsprojekt GRATIS inom 046-området och till kraftigt reducerat pris inom 040 och

Läs mer

FABRIKSBLANDAD BETONG

FABRIKSBLANDAD BETONG FABRIKSBLANDAD BETONG AT FÄRDIG GRUND har skapat ett koncept som gör det enkelt att köpa och få levererat fabriksblandad betong till ditt byggprojekt. Detta ger dig full kontroll över varje kubik med fast

Läs mer

5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw)

5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw) 5E-serien traktorer 5055E (55 hk/40 kw), 5065E (65 hk/48 kw), 5075E (75 hk/55 kw) 2 5E-serien traktorer inledning Möt den lilla jätten Ägnar du dig åt djurhållning? Driver du en liten vinodling? Den nya

Läs mer

Tre smarta alternativ när du ska byta garageport

Tre smarta alternativ när du ska byta garageport Från Sveriges största expert på garageportar Tre smarta alternativ när du ska byta garageport GPE 200/300/400 takskjutportar www.garageportexperten.se Tre speciellt utvalda och prisvärda garageportar.

Läs mer

norclean 118 www.norclean.nu Vakuumåtervinningssystem www.norclean.nu

norclean 118 www.norclean.nu Vakuumåtervinningssystem www.norclean.nu Vakuumåtervinningssystem Denna anläggning är den enda i marknaden, som är helt komplett för blästring och rening av lättblästermedel som PMB, glaskulor och nötskal. Anläggningen består av en blästerapparat

Läs mer

Balpackningsprodukter. Maximerar värdet på varje bal

Balpackningsprodukter. Maximerar värdet på varje bal Balpackningsprodukter Maximerar värdet på varje bal 2 Balpackningsprodukter Balpackningsprodukter 3 Perfekta balar. Varje gång. Det finns många anledningar till att välja balpackningsprodukter i original

Läs mer

maximal funktionalitet

maximal funktionalitet mervärde HÖGRE SÄKERHET maximal funktionalitet tillbehör för utökad funktionalitet Till EdmoLift s lyftbord finns en mängd olika tillbehör som ger ett mervärde på Er investering. I den här broschyren ser

Läs mer

Oberoende förare Autoadapt. Hur du oberoende och säkert kör ditt fordon.

Oberoende förare Autoadapt. Hur du oberoende och säkert kör ditt fordon. Oberoende förare Autoadapt Hur du oberoende och säkert kör ditt fordon. Välkommen till Autoadapt, varsågod och starta motorn. NORMALT SETT KÖR man ett fordon med pedaler, en ratt och ibland även en växelspak.

Läs mer

Holms en innovativ redskapsleverantör

Holms en innovativ redskapsleverantör NYHET! SNÖREDSKAP Holms en innovativ redskapsleverantör Grunden till Holms Industri AB lades 1927 av Edvin Sandström med en smart produktion av hästskor. På 30-och 40-talet adderades tillverkning av spadar

Läs mer

Instruktionsbok. Kidzofix ECE R44 / 04. Framåtvänd med stolens bälte 9-18 kilo. Bakåtvänd fäst med Isofix 9-18 kilo

Instruktionsbok. Kidzofix ECE R44 / 04. Framåtvänd med stolens bälte 9-18 kilo. Bakåtvänd fäst med Isofix 9-18 kilo Instruktionsbok Kidzofix Bakåtvänd fäst med Isofix 9-18 kilo Framåtvänd med stolens bälte 9-18 kilo Bakåtvänd fäst med bilens bälte 9-25 kilo Testad och godkänd enligt ECE R44 / 04 Isofix size C/R3 Framåtvänd

Läs mer

Välkommen till Heimdall Industrigolv

Välkommen till Heimdall Industrigolv Välkommen till Heimdall Industrigolv Om företaget Heimdall Industrigolv öppnade 2003 i Gävle och har sedan dess levererat polerad betong, massagolv, flytspackling och slipning i olika miljöer och infrastrukturer

Läs mer

JANUARI 2016 NORDIC FENCE SYSTEMBESKRIVNING, PRISLISTA, MONTERINGSANVISNING NORDIC FENCE - EN VÄRLD AV MÖJLIGHETER!

JANUARI 2016 NORDIC FENCE SYSTEMBESKRIVNING, PRISLISTA, MONTERINGSANVISNING NORDIC FENCE - EN VÄRLD AV MÖJLIGHETER! SYSTEMBESKRIVNING, PRISLISTA, MONTERINGSANVISNING - EN VÄRLD AV MÖJLIGHETER! > SYSTEMBESKRIVNING Beklädnad...3 Stolpar...3 Grindar...4 Montering...4 Skötsel och underhåll...4 Mer information...4 PRISLISTA

Läs mer

PRODUKTER FÖR LINJÄRA OCH ROTERANDE RÖRELSER

PRODUKTER FÖR LINJÄRA OCH ROTERANDE RÖRELSER PRODUKTER FÖR LINJÄRA OCH ROTERANDE RÖRELSER 2015 KULSKRUV WWW.INTERALIA.SE LINJÄRENHETER STÄLLDON LINJÄRLAGER PLANETVÄXLAR SKRUVDOMKRAFTER KOPPLINGAR GLIDSKRUV SOLENOIDER OM INTERALIA InterAlia är ett

Läs mer

STIGA VILLA 102M 8211-3028-04

STIGA VILLA 102M 8211-3028-04 STIGA VILLA 102M 8211-3028-04 O (x4) M (x4) N (x4) P (x4) J (x2) S (x4) U (x2) T (x2) X (x2) V (x2) Y (x2) Q (x4) 1. O M N P Q J T U R S 2. S C B C D 3. 7. 4. 8. F G 5. 9. 6. 10. 11. 15. 12. 16. 13. 17.

Läs mer