BRF DOPPINGEN. Änggatan 17-23

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "BRF DOPPINGEN. Änggatan 17-23"

Transkript

1 BRF DOPPINGEN Änggatan lägenheter med sjöutsikt, privat strand och brygga. Här finns balkonger, glasverandor, uteplatser och även ett gemensamt båthus.

2

3 LJUVLIG STUND I EGEN ÄPPELLUND Varmt välkomna till Brf Doppingen och denna unika skärgårdsidyll för riktiga livsnjutare med endast 35 minuter från Globen. Här kommer det att uppföras fyra stycken trevåningshus med balkonger och verandor inspirerade av förra sekelskiftets skärgårdsvillor. Antalet lägenheter är 23 stycken, samtliga med sjöutsikt. Den västvända sjötomten erbjuder avskildhet, privat strand med brygga, ett båthus för middagar och fester samt bastu. Tomtens sydöstra del utgörs av en fruktträdgård anlagd på terrasser. Den stolta eken på bilden till vänster är till exempel 200 år gammal.

4 ARKITEKTENS TANKAR När arkitekt Maria Fänge ritade husen i Brf Doppingen, på sjötomten invid Nickstaviken i Nynäshamn, lät hon influenser från skärgårdsromantik, gamla sommarnöjen och hundraåriga lägenhetstraditioner möta nutid. Målet var att skapa en idyll för livsnjutare. Hemma är världens viktigaste plats, anser Maria Fänge, arkitekt vid Brunnberg & Forshed. Redan när Maria kom till tomten invid Nickstaviken första gången förstod hon att det här var en mycket speciell plats. En svagt sluttande, västervänd strandtomt med ett gammalt jugendhus, bevarad fruktträdgård och flera olika typer av träd. Det är något magiskt över den här platsen. Det vackra ljuset, lugnet och stillheten. Det har varit väldigt viktigt att försöka bevara den känslan, säger Maria. Utgångspunkten blev därför att alla lägenheter skulle få del av sjöutsikten. De långa smala husen sträcker sig ner mot vattnet. Balkonger och generösa glasverandor ger god kontakt med omgivningen och 180 graders utsikt. I arbetet med Brf Doppingen har Maria hittat tillbaka till förra sekelskiftets tankar om hur lägenheter ska utformas. I hennes händer har hundraåriga kunskaper fått nytt liv och visat sig fungera utmärkt för en modern livsstil.

5 Illustrationsbild, avvikelser kan förekomma. Båthuset, som kommer att bli en gemensamhetslokal för de boende flankerat av privat brygga och egen strand, för till exempel tankarna till svunna tiders livsnjutande. Grusgångar och stenmurar bidrar också till känslan, liksom grindstolparna som med sina lyktor enligt Maria, ger tomten en värdig entré och minner om en svunnen tid. För att ge ett lätt och elegant intryck är husen endast tre våningar höga, vilket är i nivå med den befintliga Villa Strandskoga. Den vita färgen gör att bebyggelsen känns sammanhållen, som en ensemble, och förstärker den luftiga, eleganta och lätta känslan. Det kommer att bli olika vita nyanser på husen som lyser upp i en fin skala när solen ligger på. Fasaderna av trä och husens karaktäristiska glasverandor är även de inspirerade från förr. Förr hade skärgårdshusen verandor både ute och inne, säger Maria.

6 BADRUM Badrummen är helkaklade och originalinredningen består av fin inredning från Aspen. Vidare finns här wc, kommod, spegel med belysning och dusch. Här finns även en tvättmaskin och torktumlare från Electrolux med en praktisk bänkskiva över. Det färdiga konceptet Bad Doppingen, andas allt det Brf Doppingen är och som ingår i priset för lägenheten. Vill man ändå ha en lite mer personlig touch finns det ett tillvalsutbud som är lika genomtänkt och smakfullt som originalinredningen. Illustrationsbild, avvikelser kan förekomma.

7 LÄGENHETSBESKRIVNING Illustrationsbild, avvikelser kan förekomma. Alla lägenheter är gavellägenheter och har fönster i tre väderstreck. I de lägenheter som är belägna högst upp i husen finns en eldstad. Varje lägenhet har minst en generös balkong eller uteplats. Samtliga lägenheter har en rymlig glasveranda med sjöutsikt. Alla lägenheter, utom treorna längst ner mot trädgården, har två privata balkonger/ altaner med sjöutsikt. Fyrorna har en fantastisk privat master bedroomavdelning, sovrum, klädkammare, badrum och extra wc med dusch. PÅVERKA DINA DRIFTSKOSTNADER I Brf Doppingen mäts förbrukning av el och varmvatten individuellt i varje lägenhet. Du har därigenom möjlighet att påverka dina driftskostnader genom att hushålla med el och varmvatten. Som bastemperatur har 20 grader valts. Uppmätt förbrukning debiteras kvartalsvis tillsammans med månadsavgift. Avvikelser för typ av braskamin kan förekomma.

8 KÖK Inredningsarkitekten har efter den unika skärgårdsidyllen skapat originalitet till varje lägenhet i färg och form. Vi kallar detta Kök Doppingen, ett färdigt koncept som andas allt det Brf Doppingen är och som ingår i priset för lägenheten. Skulle du ändå uppskatta en lite mer personlig touch finns ett tillvalsutbud som är lika genomtänkt och smakfullt som originalinredningen. Originalinredningen består av ett vitt och tidlöst HTH-kök som bjuder in till matlagning med bra arbetsytor och förvaring. Bänkskiva i laminat och energisnåla vitvaror i vit kulör från Electrolux, som består av induktionshäll, integrerad spiskåpa, inbyggnadsugn, diskmaskin, kyl och frys. Illustrationsbild, avvikelser kan förekomma.

9 Mitt emot Brf Doppingen ligger Käringbodas naturreservat. Gröndalsvikens båtklubb har flertalet lediga båtplatser och är belägen runt hörnet. Havet omkring brukar ge musslor och en och annan gädda.

10

11 Från andra våningen i hus tre avnjuts denna vy, en härlig sommarkväll. Illustrationsbild, avvikelser kan förekomma.

12 +0.7 Miljöhus p HKP 5p 5p p 5p Hus 1 - Vinterskär Hus 2 - Fiskeskär Båthuset

13 Strandskoga p Hus 3 - Tärnskär HKP Hus 4 - Utskär

14

15 Illustrationsbild, avvikelser kan förekomma.

16 NYNÄSHAMN Nynäshamn är en äkta skärgårdskommun med all tänkbar service. Här har alla närhet till havet och skärgårdens spännande destinationer. Här finns drygt båtägare och du bor granne med Gröndalsvikens marina. Kommunikationerna är utmärkta och Gröndalsvikens pendeltågsstation ligger alldeles i närheten. Den fyrfiliga motorvägen tar dig snabbt till Stockholm och alla dess upplevelser. Med sina 900 soltimmar tillhör Nynäshamn landets soligaste platser. FRITID I Nynäshamn finns många fina fritidsområden och naturreservat som bjuder på allt från skärgårdsöar med lite mer sparsam växtlighet och fiskmyllrande havsvikar, till odlingslandskap och orörda skogar. Lövhagens friluftsområde har rikligt med vandringsvägar och natursköna rastplatser. Här kan man även sola och bada från både klippor och sandstränder, plocka svamp i skogen eller meta abborre. På populära Folkets Hus finns mycket kultur samlat under ett och samma tak. Här finns ett bibliotek, konsthall, och biograf. Här finns även plats för konferenser, förenings- och personalfester, bröllop m.m. För sportintresserade finns här olika sporthallar och en ishall. Nynäshamns kommun har sex motionsspår. Vintertid finns det även skidspår. Ösmo simhall ligger 1 mil norr om Nynäshamn. För golfintresserade finns Nynäshamns GK, som är belägen i Körunda ca 1,5 mil från Nynäshamn. För ridintresserade finns populära Nynäshamns ridklubb. SHOPPING I Nynäshamn handlar du i mysig utomhusmiljö. Centrumkärnan erbjuder bl.a. klädesbutiker, restauranger, caféer, banker, apotek, matbutiker och systembolag. I Gröndalsviken finns det populära Chokladhuset som erbjuder olika chokladbakelser, bröllopstårtor och chokladprovning m.m. KOMMUNIKATIONER På endast ett par minuters gångavstånd finns Gröndalsvikens pendeltågstation. På ca en timme tar vi oss in till Stockholms Centrum. Här går även Nynäshamns stadsbuss. Destination Gotland tar dig smidigt till Gotland på ca 3 timmar.

17 Nynäs rökeri är belägen i fiskehamnen med butik och servering. De har öppet året runt. Nynäshamns kyrka är vackert belägen med utsikt över staden och skärgården.

18

19 ALLMÄN INFORMATION TRYGGHET För att du som köpare ska känna dig trygg erbjuder vi ett antal trygghetslösningar, garantier och försäkringar. Förskottsgaranti (säkerställer återbetalning av inbetalt förskott om projektet ej blir av), Byggfelsförsäkring (gäller i 10 år från slutbesiktningsdagen) och Färdigställandegaranti (skyddar bostadsrättsföreningen så att produk- tionen färdigställs enligt entreprenadkontraktet). Utöver detta finns en Entreprenadgaranti på utfört arbete samt en garanti att Veidekke förvärvar ev osålda lägenheter senast sex månader efter inflyttning. AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR Årsavgiften kan ändras men under projektets gång görs prognoser om ränte- och kostnadsläget för den tidpunkt ni flyttar in i föreningen. Prognoserna kommuniceras till er i form av en kostnadskalkyl vid tecknandet av förhandsavtal och som en ekonomisk plan då ni tecknar upplåtelseavtal. Den första prognosen upprättas med målsättning att vara stabil över tiden fram tills att den ekonomiska planen upprättas. Om inget oförutsett inträffar, t ex ränteförändringar, ska årsavgifterna inte höjas till tecknande av upplåtelseavtal. FÖRRÅD Alla lägenheterna har förråd antingen i lägenheten eller i hus 4. De större lägenheterna har även en klädkammare. BILPLATS Parkeringsplats hyrs enligt separat hyresavtal. Kostnaden för carport är preliminärt beräknad till 650 kr/mån och öppna parkeringsplatser till 350 kr/mån. Till varje parkeringsplats finns en elstolpe. BÅTPLATS I Gröndalsvikens båtklubb finns 5 stycken båtplatser reserverade till Brf Doppingen. Kontakta mäklaren om du vill hyra en av dessa båtplatser. HÄNDIGE HARRY När det är dags att flytta in brukar allt kännas fantastiskt och samtidigt totalt kaotiskt, därför erbjuder vi alla i Brf Doppingen två timmars kom i ordning hjälp av vår Händige Harry. INFLYTTNING Inflyttning sker cirka 10 månader efter byggstart. Slutgiltigt datum meddelas senast 3 månader före inflyttning.

20 OM VEIDEKKE BOSTAD Veidekke Bostad är kanske en ny bekantskap för dig, men vår historia går så långt tillbaka som till Då befinner vi oss i Norge där två duktiga entreprenörer trotsade den tyska ockupationsmakten, och som tack för det fick statens uppdrag att bygga Stavangers flygplats efter kriget. Idag är vi Nordens fjärde största byggföretag. Vi har funnits i Sverige sedan år 2000 och byggt nära bostäder i våra tre storstadsregioner Stockholm/Mälardalen, Västsverige och Skåne. Veidekke Bostad är ett byggföretag med starka värderingar, inte minst när det gäller klimatfrågan. Bostadssektorn står för en stor andel av de totala koldioxidutsläppen och det är något som vi vill vara med och ändra på. ANSVARIGA MÄKLARE Nils Ekmark Reg. Fastighetsmäklare Thomas Andréasson Reg. Fastighetsmäklare Direkt: Mobil: nils@hansgothe.se Direkt: Mobil: thomas@hansgothe.se Hans Göthe Fastighetsbyrå Scheelegatan10, Stockholm Tel: Fax: E-post: mail@hansgothe.se

Välkommen till Stureby! Brf Parkslingan ett Svanenmärkt bostadskoncept.

Välkommen till Stureby! Brf Parkslingan ett Svanenmärkt bostadskoncept. Välkommen till Stureby! Brf Parkslingan ett Svanenmärkt bostadskoncept. När du har bestämt dig Bostäderna i Brf Parkslingan säljs genom oberoende mäklare. Detta garanterar att du som kund får professionell

Läs mer

Län Värmland Gatuadress Kanotvägen 10 Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Värmland Gatuadress Kanotvägen 10 Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Värmland Gatuadress Kommun Arvika Storlek 5 rum (2 sovrum) / 128,3 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Underbart läge med en utsikt man aldrig får nog av. Vill man ha närhet till vatten

Läs mer

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg VÄLKOMMEN HEM Näst högst upp, på nionde våningen, ovan trädtopparna, med stor altan i söderläge. Här flödar solen in genom de extra stora fönstren. Utsikten är magnifik

Läs mer

Götaland Kommun Alingsås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast

Götaland Kommun Alingsås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Alingsås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 96 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mycket trevligt område med fin natur, vattendrag och parker runt knuten. Lägenheten

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Rinnbovägen 31

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Rinnbovägen 31 Län Skåne Gatuadress Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77,5 m² Område Rinnbo Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Området känns lugnt och tryggt. Det finns både grönområden med vackra promenadstråk

Läs mer

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren

Ditt boende i centrum. Brf Väktaren Ditt boende i centrum. Brf Väktaren www.gbjbygg.se När du vill vara riktigt nära. GRAFISK PROFIL VÄXJÖ VÄRNAMO GÖTEBORG Kv Väktaren En oas mitt i Värnamo! I KVARTERET VÄKTAREN PÅ FLINTGATAN mitt i centrala

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

Välkommen. Bostadsrättslägenhet, Fruängen - Hägersten. Acceptpris: kr, Boarea: ca 69 m²

Välkommen. Bostadsrättslägenhet, Fruängen - Hägersten. Acceptpris: kr, Boarea: ca 69 m² Objektbeskrivning Välkommen Bostadsrättslägenhet, Fruängen - Hägersten Acceptpris: 1 295 000 kr, Boarea: ca 69 m² Mäklare: Zabina Lodhi Telefon: 08-708 88 52, Mobiltelefon: 070-19 03 944 e-post: zabina.lodhi@maklarhuset.se

Läs mer

Län Västra Götaland Typ Villa Kommun Uddevalla Storlek 134 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Kastetvägen 9

Län Västra Götaland Typ Villa Kommun Uddevalla Storlek 134 m2 Tillträde tidigast Gatuadress Kastetvägen 9 Kastetvägen 9 Län Västra Götaland Typ Villa Kommun Uddevalla Storlek 134 m2 Område Tillträde tidigast Gatuadress Kastetvägen 9 Nybyggd bostad med unik utsikt! Nyproduktion. Ett terrasshus med härliga uteplatser

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Malmövägen 1 A Kommun Svedala Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65 m² Område Svedala Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Malmövägen 1 A Kommun Svedala Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65 m² Område Svedala Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Svedala Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65 m² Område Svedala Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Gångavstånd till centrum. Bra kommunikationer med buss utanför, tåg på ca

Läs mer

Län Uppsala Gatuadress Stationsgatan 36 Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 104 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Uppsala Gatuadress Stationsgatan 36 Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 104 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Uppsala Gatuadress Kommun Uppsala Storlek 3 rum (2 sovrum) / 104 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Tillfälle att förvärva en ljus trerummare på 104 kvm på fjärde våningen,

Läs mer

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel

Penthouse. LIMHAMN LIMHAMNSKAJEN JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse 6 JM AB 2012 Med reser vation för ändringar och eventuella tr yckfel Penthouse Penthouse nr våning r.o.k boyta terrass sid 5101 98 62 8 9 6101 98 65 40 41 41401 4 4 125 74+10 42 4 71401 4 4 14

Läs mer

Län Östergötland Gatuadress Almstagatan 6 Kommun Norrköping Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77 m² Område Norr Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Östergötland Gatuadress Almstagatan 6 Kommun Norrköping Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77 m² Område Norr Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Östergötland Gatuadress Kommun Norrköping Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77 m² Område Norr Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och tyst läge centralt i Norrköping. Stor gemensam trädgård

Läs mer

Län Östergötland Gatuadress Almstagatan 6 Kommun Norrköping Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77 m² Område Norr Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Östergötland Gatuadress Almstagatan 6 Kommun Norrköping Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77 m² Område Norr Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Östergötland Gatuadress Kommun Norrköping Storlek 3 rum (2 sovrum) / 77 m² Område Norr Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och tyst läge centralt i Norrköping. Stor gemensam trädgård

Läs mer

ETT EFTERLÄNGTAT SÖDERLÄGE I CENTRALA HUDIKSVALL!

ETT EFTERLÄNGTAT SÖDERLÄGE I CENTRALA HUDIKSVALL! ETT EFTERLÄNGTAT SÖDERLÄGE I CENTRALA HUDIKSVALL! PROJEKTET I KORTHET 40 st bostadsrättslägenheter om 2 4 rum och kök 3 st flerfamiljshus om 4 våningar samt vindsvåning Byggherre är Lillskär AB, www.lillskar.com

Läs mer

Västra Gatuadress Ljungs Berg 249 Götaland Kommun Uddevalla Storlek 5 rum (2 sovrum) / 94.2 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Ljungs Berg 249 Götaland Kommun Uddevalla Storlek 5 rum (2 sovrum) / 94.2 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Uddevalla Storlek 5 rum (2 sovrum) / 94.2 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Hemtrevlig och välplanerad bostad med fin utsikt. Nära till härliga havsbad,

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

Nyproducerade lägenheter med balkong/uteplats

Nyproducerade lägenheter med balkong/uteplats Nyproducerade lägenheter med balkong/uteplats VISBY - LÄNNA EUGENIAGATAN 13 KORTFAKTA Objektnummer NI-005341 Rum 2-5 Boarea 61-126 m² Priser 1 650 000-2 250 000 kr VÄLKOMMEN TILL EUGENIAGATAN 13 Rymliga

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Kalkstensvägen 17

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Kalkstensvägen 17 Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 46 m² Område Victoria Park Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Njut av all komfort som Victoria Park kan erbjuda; restaurang, inom-

Läs mer

Gruvvägen 21 A. Län Norrbotten Gatuadress Gruvvägen 21 A Kommun Kiruna Storlek 3 rum (2 sovrum) / 74 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Gruvvägen 21 A. Län Norrbotten Gatuadress Gruvvägen 21 A Kommun Kiruna Storlek 3 rum (2 sovrum) / 74 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Norrbotten Gatuadress Kommun Kiruna Storlek 3 rum (2 sovrum) / 74 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag gillar att lägenheten är ljus och öppen. Den har ett bra läge nära centrum och fin

Läs mer

Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista

Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista Objektbeskrivning Exklusiv medelhavsinspirerad 3:a i Kista Stockholm, Kista Sorögatan 117 Boarea: 80 m 2 Avgift: Utgångspris: 4 100 kr 1 500 000 kr Budgivning e-bud: Ange objektnr 639 -använd länken i

Läs mer

Län Södermanland Gatuadress Segelmakargatan 9 Kommun Nyköping Storlek 2,5 rum (1 sovrum) / 74 m² Område Brandholmen Tillträde tidigast

Län Södermanland Gatuadress Segelmakargatan 9 Kommun Nyköping Storlek 2,5 rum (1 sovrum) / 74 m² Område Brandholmen Tillträde tidigast Län Södermanland Gatuadress Kommun Nyköping Storlek 2,5 rum (1 sovrum) / 74 m² Område Brandholmen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Oerhört lugnt och tyst område med absolut närhet till vattnet.

Läs mer

Län Blekinge Gatuadress Utövägen 10B Kommun Karlskrona Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65 m² Område Saltö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Blekinge Gatuadress Utövägen 10B Kommun Karlskrona Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65 m² Område Saltö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Blekinge Gatuadress Kommun Karlskrona Storlek 2 rum (1 sovrum) / 65 m² Område Saltö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi gillar att det är öppen planlösning, det gör att lägenheten känns

Läs mer

Bodekullsgatan 34 A. Län Skåne Gatuadress Bodekullsgatan 34 A Kommun Malmö Storlek 5 rum (4 sovrum) / 95 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Bodekullsgatan 34 A. Län Skåne Gatuadress Bodekullsgatan 34 A Kommun Malmö Storlek 5 rum (4 sovrum) / 95 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 5 rum (4 sovrum) / 95 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mycket stabil och välskött förening med stora möjligheter att påverka. Huset är bra placerat

Läs mer

Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Sollentuna Storlek 34 m2 Område Tureberg Tillträde tidigast Gatuadress Tellusvägen 2 C

Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Sollentuna Storlek 34 m2 Område Tureberg Tillträde tidigast Gatuadress Tellusvägen 2 C Tellusvägen 2 C Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Sollentuna Storlek 34 m2 Område Tureberg Tillträde tidigast Gatuadress Tellusvägen 2 C Yteffektiv 2:a! Yteffektiv lägenhet i mindre förening belägen i

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Granövägen 50

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Granövägen 50 Län Stockholm Gatuadress Kommun Södertälje Storlek 5 rum (4 sovrum) / 120 m² Område Hovsjö Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Fantastisk utsikt! Ljust, öppet och ingen insyn. Lugnt läge utan störande

Läs mer

Esplanaden 2. Län Skåne Gatuadress Esplanaden 2 Kommun Lomma Storlek 2.0 rum / 58 m² Tillträde tidigast

Esplanaden 2. Län Skåne Gatuadress Esplanaden 2 Kommun Lomma Storlek 2.0 rum / 58 m² Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Lomma Storlek 2.0 rum / 58 m² Tillträde tidigast 2012-11-01 www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Drömboende på enastående läge med fantastiskt utsikt mot hamn och hav.

Läs mer

CENTRALT BOENDE I HYLLINGE

CENTRALT BOENDE I HYLLINGE CETRALT BOEDE I HYLLIGE uppför fem lägenheter i gamla skolan i Hyllinge. ÅGATA 27 HYLLIGE 5:109 OMBYGGAD AV SKOLA TILL LÄG ÅSTORPS KOMMU SKISS 2018-02-19 ligger mitt i byn. u har den vackra gamla tegelbygganden

Läs mer

KILLEBACKEN 3 A. Killebacken 3 A, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,49.

KILLEBACKEN 3 A. Killebacken 3 A, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,49. KILLEBACKEN 3 A Beskrivning Exklusivt, bekvämt och nybyggt - toppläge granne med hav och hamn Längst ner, med bästa läge vid hav och småbåtshamn, säljs exklusivt radhus med gångavstånd till såväl morgondopp

Läs mer

Ligustergränd 13. Västra Gatuadress Ligustergränd 13 Götaland Kommun Ale Storlek 3 rum (2 sovrum) / 84 m² Område Bohus Tillträde tidigast

Ligustergränd 13. Västra Gatuadress Ligustergränd 13 Götaland Kommun Ale Storlek 3 rum (2 sovrum) / 84 m² Område Bohus Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Ale Storlek 3 rum (2 sovrum) / 84 m² Område Bohus Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 13 Mysiga och lugna återvändsgatan Ligustergränd.

Läs mer

Välkommen. Bostadsrättslägenhet, Farsta - Hökarängen. Pris från: 1 100 000 kr, Boarea: från 65 m²

Välkommen. Bostadsrättslägenhet, Farsta - Hökarängen. Pris från: 1 100 000 kr, Boarea: från 65 m² Objektbeskrivning Välkommen Bostadsrättslägenhet, Farsta - Hökarängen Pris från: 1 100 000 kr, Boarea: från 65 m² Mäklare: Tommy Sundvall Telefon: 08 659 03 01, Mobiltelefon: 0708 74 05 45 e-post: tommy.sundvall@maklarhuset.se

Läs mer

Län Halland Gatuadress Stenfalksvägen 25 E Kommun Falkenberg Storlek 3 rum / 80 m² Område Stenfalken Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Halland Gatuadress Stenfalksvägen 25 E Kommun Falkenberg Storlek 3 rum / 80 m² Område Stenfalken Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Halland Gatuadress Kommun Falkenberg Storlek 3 rum / 80 m² Område Stenfalken Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Förutom att allt i lägenheten är i princip splitternytt så är det väldigt trivsamt

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Högalidsvägen 63D Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Högalid Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Högalidsvägen 63D Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Högalid Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Kävlinge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Högalid Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och trevligt område utan biltrafik. Nära till tågstation och centrum.

Läs mer

Stora Timrarö. Etapp 1 är nu inflyttningsklart med två nyckelfärdiga hus och det är fler spännande skärgårdshus under produktion.

Stora Timrarö. Etapp 1 är nu inflyttningsklart med två nyckelfärdiga hus och det är fler spännande skärgårdshus under produktion. Stora Timrarö Välkommen ut till den vackra skärgårdsön Stora Timrarö i Stockholms norra skärgård, endast en timme bort från centrala Stockholm. Här erbjuds ett unikt skärgårdsboende med fantastisk natur

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Bjerehov 7 A Kommun Lomma Storlek 4 rum (3 sovrum) / 100 m² Område Bjärred Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Bjerehov 7 A Kommun Lomma Storlek 4 rum (3 sovrum) / 100 m² Område Bjärred Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Lomma Storlek 4 rum (3 sovrum) / 100 m² Område Bjärred Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lägenheten har det bästa läget i föreningen med fri utsikt och inga hus som

Läs mer

Med havet som granne. Öland Björkviken

Med havet som granne. Öland Björkviken Med havet som granne Öland Björkviken Nära havet. Nära naturen. I idylliska Björkviken bor du mitt i det öländska lugnet med gemenskap och bekvämlighet om hörnet. Ta cykeln tio minuter längs havet och

Läs mer

Enoch Thulins väg 30 B

Enoch Thulins väg 30 B Län Skåne Gatuadress Kommun Landskrona Storlek 3.0 rum / 76 m² Område Landskrona Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Ljus och fräsch lägenhet med fantastisk

Läs mer

Kungsgårdsvägen 16 C. Kungsgårdsvägen 16 C. www.hemverket.se - Sida 1 av 16

Kungsgårdsvägen 16 C. Kungsgårdsvägen 16 C. www.hemverket.se - Sida 1 av 16 Län Kalmar Gatuadress Kommun Kalmar Storlek 4 rum (2 sovrum) / 90 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 16 Välkomna till www.hemverket.se - Sida 2 av 16 Hall Stor hall

Läs mer

Guntorp By en modern familjeidyll

Guntorp By en modern familjeidyll 29 trivsamma villor och parhus i Kode Guntorp By en modern familjeidyll Något utöver det vanliga Guntorp By en modern familjeidyll www.sverigehuset.se Ett tryggt boende i lantlig miljö med närhet till

Läs mer

Bostadsrättslägenhet - Störtloppet/VM 8:an - Pris: från 2 485 000:-

Bostadsrättslägenhet - Störtloppet/VM 8:an - Pris: från 2 485 000:- Bostadsrättslägenhet - Störtloppet/VM 8:an - Pris: från 2 485 000:- Kommun: Åre Adress: Årevägen /Draklanda Byggår: 2013 Avgift: från 2 450 kr/mån Ski in - ski out vid Åres bästa lift - VM 8:an Högkvalitativa

Läs mer

Alsike - Dalbogatan 1l. Telefon: Org.nr:

Alsike - Dalbogatan 1l. Telefon: Org.nr: Alsike - Dalbogatan 1l 1 (8) Snabbfakta Pris 3 790 000 kr, eller bud Boarea 138 m² + biarea 6 m² (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen) Tomtarea 190 m², friköpt. Antal rum 5 varav 3-4 sovrum Byggår

Läs mer

Med havet som granne. Öland Björkviken

Med havet som granne. Öland Björkviken Med havet som granne Öland Björkviken » En plats att längta till «Nära havet. Nära naturen. I idylliska Björkviken bor du mitt i det öländska lugnet med gemenskap och bekvämlighet om hörnet. Ta cykeln

Läs mer

Stuvaregatan 30B. Stuvaregatan 30B. www.hemverket.se - Sida 1 av 14

Stuvaregatan 30B. Stuvaregatan 30B. www.hemverket.se - Sida 1 av 14 Län Gävleborg Gatuadress Kommun Gävle Storlek 4 rum (3 sovrum) / 101 m² Område Gävle Strand Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Söderläge med vacker utsikt mot Gavleån, ut mot havet och in mot

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Framtidsgatan 4 A Kommun Kävlinge Storlek 2 rum (1 sovrum) / 49 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Framtidsgatan 4 A Kommun Kävlinge Storlek 2 rum (1 sovrum) / 49 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Kävlinge Storlek 2 rum (1 sovrum) / 49 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Läget är perfekt om man pluggar eller pendlar till jobb i stan. Det tar

Läs mer

BRF PIONEN HARVESTAD LINKÖPING

BRF PIONEN HARVESTAD LINKÖPING BRF PIONEN HARVESTAD LINKÖPING N Illustrationerna i denna broschyr skall ses som vägledande och kan skilja sig från verkligheten. BO NATURSKÖNT MED NÄRHET TILL STAN Var området ligger och status på objekten

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Bobergsängen 3 E Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 55.8 m² Område Slottsstaden - Pildammsparken. Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Bobergsängen 3 E Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 55.8 m² Område Slottsstaden - Pildammsparken. Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 55.8 m² Område Slottsstaden - Pildammsparken " Tillträde tidigast Enligt överenskommelse En charmig lägenhet där ljuset flödar igenom. Härlig

Läs mer

KILLEBACKEN 3 A. Killebacken 3 A, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karups Församling. Skattesats 32,49.

KILLEBACKEN 3 A. Killebacken 3 A, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karups Församling. Skattesats 32,49. KILLEBACKEN 3 A Beskrivning Exklusivt, bekvämt och nybyggt - toppläge granne med hav och hamn Längst ner, med bästa läge vid hav och småbåtshamn, säljs exklusivt radhus med gångavstånd till såväl morgondopp

Läs mer

Tegelviken 58-100 kvm 2-4 r o k. Naturnära bostadsrätter med en stilren design såväl exteriört som interiört.

Tegelviken 58-100 kvm 2-4 r o k. Naturnära bostadsrätter med en stilren design såväl exteriört som interiört. Tegelviken 58-100 kvm 2-4 r o k Naturnära bostadsrätter med en stilren design såväl exteriört som interiört. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som

Läs mer

Holbergsgatan 57 Bromma Blackeberg

Holbergsgatan 57 Bromma Blackeberg Holbergsgatan 57 Bromma Blackeberg VÄLKOMMEN HEM Välkommen till bostadsrättsföreningen Parasollet, med suveränt läge alldeles nära Blackebergs torg, där det finns ett flertal trevliga små butiker och restauranger,

Läs mer

Län Halland Gatuadress Linimentvägen 17 B Kommun Kungsbacka Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Halland Gatuadress Linimentvägen 17 B Kommun Kungsbacka Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Halland Gatuadress Kommun Kungsbacka Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Att bostaden ligger på markplan ger en radhuskänsla med direkt utgång till trädgård.

Läs mer

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär Inredarens val Sjödalen, Huddinge preliminär 3D Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Hanna Paulis Gata 13

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Hanna Paulis Gata 13 Län Stockholm Gatuadress Kommun Stockholm Storlek 2.0 rum / 57 m² Område Fruängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Ljus och fräsch lägenhet 3 trappor

Läs mer

Hagabo. Älmhult Haganäs. Här bygger vi livskvalitet

Hagabo. Älmhult Haganäs. Här bygger vi livskvalitet Hagabo Älmhult Haganäs Här bygger vi livskvalitet Hagabo» Ett rogivande boende med närhet till centrum « Ett boende att älska I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Hagabo planerar vi för tolv moderna

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

24 Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 83 m² Tillträde tidigast

24 Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 83 m² Tillträde tidigast Län Västra Götaland Gatuadress Norra Dragspelsgatan 24 Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 83 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En fräsch bostad i ett mycket lugnt läge nära Frölunda

Läs mer

KÖPMANSGATAN 35, LGH 1002

KÖPMANSGATAN 35, LGH 1002 KÖPMANSGATAN 35, LGH 1002 Beskrivning Lyxig compact living i hjärtat av Båstad med havsutsikt I modernt utförande mitt i händelsernas centrum, vid lugn bakgård, ligger denna fina våning i markplan som

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Verkstadsgatan 1 A Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 80 m² Område Davidhall Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Verkstadsgatan 1 A Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 80 m² Område Davidhall Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 80 m² Område Davidhall Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Välkomna in till denna fantastiska lägenhet på lugnt läge med gångavstånd

Läs mer

Borgholm 72.4-85.8 kvm 2-3 r o k. Smakfullt vid havet.

Borgholm 72.4-85.8 kvm 2-3 r o k. Smakfullt vid havet. Borgholm 72.4-85.8 kvm 2-3 r o k Smakfullt vid havet. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill att du ska få all tänkbar

Läs mer

Län Kalmar Gatuadress Lybecksvägen 13 C Kommun Kalmar Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63.5 m² Område Djurängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Kalmar Gatuadress Lybecksvägen 13 C Kommun Kalmar Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63.5 m² Område Djurängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Kalmar Gatuadress Kommun Kalmar Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63.5 m² Område Djurängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det var köket som fick mig på fall när jag köpte lägenheten, det är unikt

Läs mer

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan

Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL. Brf Solslingan Karlstad - Norra Stockfallet EGNA VAL Brf Solslingan Inredningsstilar Våra inredningsstilar är noga utvalda. I bilderna längre fram ser du exempel på våra stilar som du kan göra som egna val. Vårt grundutförande

Läs mer

NYPRODUCERAD 2:A MED MAGNIFIK UTSIKT - SOLNA/JÄRVASTADEN

NYPRODUCERAD 2:A MED MAGNIFIK UTSIKT - SOLNA/JÄRVASTADEN 08 27 26 00 171 43 SOLNA WWW.SKANDIAMAKLARNA.SE PRIS: 1 750 000 KR SOM ACCEPTPRIS AVGIFT: 3 898 KR/MÅN RUM: 2 RUM, VARAV 1 SOVRUM BOAREA: 57 KVM VÅNING: 3 AV 4, HISS FINNS BYGGÅR: 2008 OBJ.TYP: ADRESS:

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

ROSINS VÄG 26 A. Nybyggt och exklusivt compact-living med havsutsikt granne med hamnen

ROSINS VÄG 26 A. Nybyggt och exklusivt compact-living med havsutsikt granne med hamnen ROSINS VÄG 26 A Beskrivning Nybyggt och exklusivt compact-living med havsutsikt granne med hamnen Exklusiv bostadsrätt i parhus längst ner vid hav och hamn i Båstad. Här bor du lättskött, nybyggt och kravlöst

Läs mer

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg VÄLKOMMEN HEM Välkommen till en av de bästa lägenheterna i den bästa bostadsrättsföreningen i området! Här finns boendet för dig som vill slippa problem. Med garage

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Mellankullagatan 10 C Kommun Hässleholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Hässleholm/Väster Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Mellankullagatan 10 C Kommun Hässleholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Hässleholm/Väster Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Hässleholm Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Hässleholm/Väster Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt läge nära centrum med ca 10 min promenad till tågstationen.

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Bodekullsgatan 34 A

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Bodekullsgatan 34 A Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 5 rum (4 sovrum) / 95 m² Område Nobel Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Mycket stabil och välskött förening med stora möjligheter att påverka. Huset

Läs mer

BRUNNBY PARK SKOGSBRYNET

BRUNNBY PARK SKOGSBRYNET BRUNNBY PARK SKOGSBRYNET VÄLKOMMEN TILL BRUNNBY PARK I Brunnby Park bor du behagligt och lugnt i natursköna omgivningar. Parkmiljön med uppväxt grönska, träd som blommar om våren och de bevarade stengärdsgårdarna

Läs mer

UTSKIFTESVÄGEN 55. Utskiftesvägen 55, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55.

UTSKIFTESVÄGEN 55. Utskiftesvägen 55, Båstad. Belägen i Båstad kommun, Båstad-Östra Karup församling. Skattesats 32,55. UTSKIFTESVÄGEN 55 Beskrivning Välskött och barnvänligt på väster Välkommen till Utskiftesvägen 55 - ett fräscht och välskött hem med smakfull och ljus inredning. Här erbjuds 4 sovrum, stora sällskapsytor

Läs mer

ROSINS VÄG 26 A. Nybyggt, inflyttningsklart och exklusivt compact-living granne med hamnen

ROSINS VÄG 26 A. Nybyggt, inflyttningsklart och exklusivt compact-living granne med hamnen ROSINS VÄG 26 A Beskrivning Nybyggt, inflyttningsklart och exklusivt compact-living granne med hamnen Exklusiv bostadsrätt i parhus längst ner vid hav och hamn i Båstad. Här bor du lättskött, nybyggt och

Läs mer

Gamla Näsby. Kristianstad Elmetorpsvägen. Här bygger vi livskvalitet

Gamla Näsby. Kristianstad Elmetorpsvägen. Här bygger vi livskvalitet Kristianstad Elmetorpsvägen Här bygger vi livskvalitet Gamla Näsby Ett boende att älska Där staden möter landet i naturnära Gamla Näsby planerar vi för tolv moderna och välutrustade bostadsrätter i två

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Segergatan 4D Kommun Landskrona Storlek 4 rum (3 sovrum) / 106 m² Område Landskrona Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Segergatan 4D Kommun Landskrona Storlek 4 rum (3 sovrum) / 106 m² Område Landskrona Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Landskrona Storlek 4 rum (3 sovrum) / 106 m² Område Landskrona Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Föreningen är mycket trivsam med en gemytlig stämning och goda grannar.

Läs mer

Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ. 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä.

Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ. 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä. Adler ÖLLSJÖVÄGEN 2, VÄ 16 bostäder med generösa uteplatser eller balkonger mitt i Vä. 2 lats att umgås Kvarteret Adler ligger mitt i Vä bara sju kilometer från Kristianstads stadskärna. De 16 bostäderna

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Ellen Keys Gata 24

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Ellen Keys Gata 24 Län Stockholm Gatuadress Kommun Stockholm Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63 m² Område Fruängen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Högst upp i huset med vidsträckt utsikt! Fritt och ostört läge på

Läs mer

Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Stockholm Område Nockebyhov Tillträde tidigast

Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Stockholm Område Nockebyhov Tillträde tidigast Nockeby Backe 2 G Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Stockholm Område Nockebyhov Tillträde tidigast Storlek enligt överenskommelse 52 m2 Gatuadress Nockeby Backe 2 G Nyproducerad 2:a! Välkommen till denna

Läs mer

2:A HÄLSOVÄGEN 5 CENTRUM - NORR

2:A HÄLSOVÄGEN 5 CENTRUM - NORR 2:A HÄLSOVÄGEN 5 CENTRUM - NORR HÄLSOVÄGEN 5 2:A CENTRUM - NORR PRIS: 1 695 000 kr /eller högstbjudande Avgift: 2 761 kr/mån inkl värme, VA Boarea: 40 kvm Areakälla: föreningens information Våning: 2 av

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Lugna gatan 3 Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 81 m² Område Lugnet Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Lugna gatan 3 Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 81 m² Område Lugnet Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 81 m² Område Lugnet Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Man blir förvånad över hur tyst och lugnt det är här, trots det centrala läget.

Läs mer

Län Norrbotten Gatuadress Luleåvägen 18 A Kommun Gällivare Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Norrbotten Gatuadress Luleåvägen 18 A Kommun Gällivare Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Norrbotten Gatuadress Kommun Gällivare Storlek 2 rum (1 sovrum) / 53 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Närheten till Centrum, det lugna området och den låga månadsavgiften är några fördelar

Läs mer

Västra Gatuadress Östra Eriksbergsgatan 79 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.6 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Östra Eriksbergsgatan 79 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.6 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.6 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En ljus, välplanerad och väl ljudisolerad lägenhet med härlig balkong i rätt

Läs mer

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum FRESTA Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum Prisvärda och ljusa bostadsrätter med ljust läge några minuter från Sollentuna Centrum. Nära vatten och grönska precis bredvid det

Läs mer

Objektbeskrivning. 1 rum och kök Mysig etta med havsutsikt. Karl Gerhards Väg 25, Saltsjöbaden, Nacka. Boarea: 28 m 2

Objektbeskrivning. 1 rum och kök Mysig etta med havsutsikt. Karl Gerhards Väg 25, Saltsjöbaden, Nacka. Boarea: 28 m 2 Objektbeskrivning 1 rum och kök Mysig etta med havsutsikt, Saltsjöbaden, Nacka Boarea: 28 m 2 Månadsavgift: Utgångspris: 1 528 kr 595 000 kr Ansvarig mäklare: Göran Sundberg Mobil: 070-319 99 69 Mail:

Läs mer

Vinbärsvägen 25A. Härligt boende med två bra uteplatser och lättskött trädgård. -- Katja Ripke Wiklund, säljare

Vinbärsvägen 25A. Härligt boende med två bra uteplatser och lättskött trädgård. -- Katja Ripke Wiklund, säljare Län Gävleborg Gatuadress Kommun Gävle Storlek 4 rum (3 sovrum) / 109.5 m² Område Sätra Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Härligt boende med två bra uteplatser och lättskött trädgård. -- Katja

Läs mer

En ovanligt fantastisk adress.

En ovanligt fantastisk adress. S a n n e g å r d e n residens - En ovanligt fantastisk adress. Som på Manhattan fast hemma i Göteborg. Bilden är en illustration. Avvikelser mot slutligt utförande kan förekomma. En vacker fasad på en

Läs mer

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad

Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Tegelmästaren Ett bostadsprojekt av Magnolia Bostad Ett kvarter som förenklar livet och förgyller vardagen Nyproducerade hyresrätter i Åby Ängar, Vallentuna Tänk vad bekvämt att bo alldeles intill Vallentuna

Läs mer

Grönstensvägen 4. Län Norrbotten Gatuadress Grönstensvägen 4 Kommun Kiruna Storlek 5 rum (4 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast 2013-05-01

Grönstensvägen 4. Län Norrbotten Gatuadress Grönstensvägen 4 Kommun Kiruna Storlek 5 rum (4 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast 2013-05-01 Län Norrbotten Gatuadress Kommun Kiruna Storlek 5 rum (4 sovrum) / 145 m² Tillträde tidigast 2013-05-01 " Huset ligger vackert beläget nära Kiruna centrum med utsikt mot Kebnekaise. Området är lugnt och

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Trillans väg 8

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Trillans väg 8 Län Stockholm Gatuadress Kommun Nacka Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63.5 m² Område Jarlaberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Välskött bostad med radhuskänsla och egen ingång i fristående byggnad

Läs mer

Välkommen till Norrboda

Välkommen till Norrboda Välkommen till Norrboda Enköping 4.5 mil Livgardet fem minuter bort Bro Norrboda Brunna LIVGARDET 3,7 kilometer Kungsängen Pendelstation 3,6 kilometer Arlanda 3 mil Mälaren Stäket Kalhäll 2 NORRBODA Stockholms

Läs mer

Län Stockholm Gatuadress Dianastigen 3 C Kommun Norrtälje Storlek 4 rum (3 sovrum) / 84.2 m² Område Rimbo - Västertorp. Tillträde tidigast

Län Stockholm Gatuadress Dianastigen 3 C Kommun Norrtälje Storlek 4 rum (3 sovrum) / 84.2 m² Område Rimbo - Västertorp. Tillträde tidigast Län Stockholm Gatuadress Kommun Norrtälje Storlek 4 rum (3 sovrum) / 84.2 m² Område Rimbo - Västertorp " Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Nära till bussen, ca tre minuter. Bra kommunikationer

Läs mer

Koltrastgatan 23 A. Koltrastgatan 23 A. - Sida 1 av 13

Koltrastgatan 23 A. Koltrastgatan 23 A.  - Sida 1 av 13 Län Skåne Gatuadress Kommun Helsingborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 76.7 m² Område Mariastaden Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Härlig med friheten att ha egen uteplats! Lugnt och trivsamt med

Läs mer

Exklusiv 4:a Örebro Olaigatan 51

Exklusiv 4:a Örebro Olaigatan 51 Exklusiv 4:a Örebro Olaigatan 51 Planlösning Olaigatan 51 MÄKLARENS UTLÅTANDE Nyproduktion på Olaigatan!! Ett av stans bästa lägen. Möjlighet att förvärva stadens mest exklusiva lägenheter. UTGÅNGSPRIS:

Läs mer

Ett drömboende vid havet Välkommen till Notholmen i Nordmaling

Ett drömboende vid havet Välkommen till Notholmen i Nordmaling Ett drömboende vid havet Välkommen till Notholmen i Nordmaling Reservation för eventuella ändringar och tryckfel. 1 Välkommen till ditt Notholmen Morgonkaffe med havsutsikt? Vill du bo i ett idylliskt

Läs mer

Frejgatan 23. Län Stockholm Gatuadress Frejgatan 23 Kommun Nynäshamn Storlek 4.0 rum / 101 m². Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse.

Frejgatan 23. Län Stockholm Gatuadress Frejgatan 23 Kommun Nynäshamn Storlek 4.0 rum / 101 m². Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse. Län Stockholm Gatuadress Kommun Nynäshamn Storlek 4.0 rum / 101 m² Område Centrala Nynäshamn Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Bostadsrätt om 4 rum och

Läs mer

Granhäcksvägen 3c. Län. Granhäcksvägen 3c Götaland Kommun Ale Storlek 2 rum (1 sovrum) / 54 m² Område Ale Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse

Granhäcksvägen 3c. Län. Granhäcksvägen 3c Götaland Kommun Ale Storlek 2 rum (1 sovrum) / 54 m² Område Ale Tillträde tidigast. Enligt överenskommelse Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Ale Storlek 2 rum (1 sovrum) / 54 m² Område Ale Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 14 Vardagsrum Stort och ljust vardagsrum med

Läs mer

Beckombergavägen 212 Bromma Beckomberga

Beckombergavägen 212 Bromma Beckomberga Beckombergavägen 212 Bromma Beckomberga VÄLKOMMEN HEM Välkommen till denna härligt ljusa och högt belägna 3:a med moderna materialval och ytskikt i populära Beckomberga. Här erbjuds två välplanerade sovrum,

Läs mer

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD

BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD BRF LOMMA LÄGE Bofakta 6,2 TAKHÖJD Lägenheter Etapp 2 Fladängskolan Bilden är en illustration. Avvik Välkommen till Lomma Läge Höje å Som alltid när vi utvecklar bostäder, väljer vi ut de bästa adresserna

Läs mer

Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 96 m² Område Tynnered Tillträde tidigast

Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 96 m² Område Tynnered Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 4 rum (3 sovrum) / 96 m² Område Tynnered Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lägenheten är tyst och man hör inte mycket av grannarna när man

Läs mer

Västra Banvägen 6A / S T O C K H O L M. Abril Text Italic Raleway regular Raleway regular medium

Västra Banvägen 6A / S T O C K H O L M. Abril Text Italic Raleway regular Raleway regular medium Abril Text Italic Raleway regular Raleway regular medium / S T O C K H O L M Västra Banvägen 6A E R I K O L S S O N F A S T I G H E T S F Ö R M E D L I N G VÄLPLANERAT ETTA MED AVSKILD SOVALKOV Varmt

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Stralsundsvägen 96 Kommun Lund Storlek 1 rum / 37 m² Område Östra Torn Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Stralsundsvägen 96 Kommun Lund Storlek 1 rum / 37 m² Område Östra Torn Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Lund Storlek 1 rum / 37 m² Område Östra Torn Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt område med gröna omgivningar. Mycket bra kommunikationer och cykelavstånd till

Läs mer

Götaland Kommun Mölndal Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Tillträde tidigast

Götaland Kommun Mölndal Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Mölndal Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ljus och högt belägen lägenhet i lugnt och barnvänligt område med fina omgivningar.

Läs mer

Län Södermanland Gatuadress Fänsåkersvägen 7 A Kommun Trosa Storlek 4 rum (3 sovrum) / 75.6 m² Område Vagnhärad Tillträde tidigast

Län Södermanland Gatuadress Fänsåkersvägen 7 A Kommun Trosa Storlek 4 rum (3 sovrum) / 75.6 m² Område Vagnhärad Tillträde tidigast Län Södermanland Gatuadress Kommun Trosa Storlek 4 rum (3 sovrum) / 75.6 m² Område Vagnhärad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och barnvänligt område. Nära till skog, 10 min till mataffär.

Läs mer