Chevrolets modellutbud 2006

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Chevrolets modellutbud 2006"

Transkript

1 Genève, 27 februari 2006 Chevrolets modellutbud 2006 Matiz: bästsäljare i toppform Kalos: attraktiv småbil med finslipade detaljer Lacetti: kompakt men rymlig halvkombi med hög komfort Nubira: smakfull fyradörrars sedan med rymlig interiör Nubira SW: praktisk och lastbar med omtänksamma detaljer Tacuma: liten familjebuss som håller stilen

2 - 2 - Matiz: Bästsäljare i toppform Liksom den första generationen av lilla Matiz lockar även den andra generationen framför allt med design, smart utnyttjande av utrymmen, bra pris och hög teknisk kvalitet. Kilformen och de korta överhängen fram och bak ger den nya modellen ett lite mer vuxet utseende, men Matiz har kvar en del av de designelement i grillen som ger modellen dess omisskännliga pigga uppsyn. Fronten på Matiz domineras av de runda strålkastarna tillsammans med rejäla stötfångare och ett stort luftintag. Den runda strålkastarformen plockas även upp i baklamporna. Interiören är ny och har en tvådelad instrumentpanel. Framför föraren finns reglage och varningslampor och i mitten av panelen, synligt för alla passagerare, sitter instrumenten en kombination av analoga och digitala mätare. Instrumentens bakgrundsfärg - blå, grön eller orange matchas av inredning och bilens lackering i SE-utförandet. Tack vare ett smart utnyttjande av interiören och ett axelavstånd på mm erbjuder Matiz relativt goda utrymmen. I bagageutrymmet finns plats för 170 liter (VDA). Baksätet är fällbart med delningen 40/60, och när hela sätet är fällt ökar den totala lastvolymen till 845 liter. I kupén finns det dessutom gott om smarta avläggningsfack och -ytor samt flera burkhållare. Med sitt kompakta yttre (längd/bredd/höjd (höjd med takrails) 3 495/1 495/1 500 (1 518) mm) och den snäva vändcirkeln på 9,2 meter är Chevrolet Matiz extremt lättmanövrerad och smidig i trafiken. Det stabila och kraftiga kupéutrymmet i Matiz ger passagerarna ett bra skydd vid en krock och bilen har en rejäl uppsättning passiv säkerhetsutrustning. Här finns bland annat i Sverige-utförandet krockkuddar i front och sida, trepunktsbälten på alla sittplatser, främre bältesförsträckare och -kraftbegränsare, energiupptagande rattstång och vadderade knäskydd.

3 - 3 - Den aktiva säkerheten har förbättrats ytterligare genom den nyutvecklade mjukstela bakaxeln, som tillsammans med framvagnen av McPherson-typ ger Matiz ännu stabilare men samtidigt spänstiga vägegenskaper. ABS-bromsar är förstås standardutrustning. Som tidigare finns Matiz med två motorer; en liten trepip på 796 cm 3 och 52 hk (38 kw) och en 1-liters fyra på 66 hk (49 kw). Motorerna har optimerats för låg förbrukning och i kombination med en bättre luftmotståndskoefficient (från 0,399 till 0,342) har detta minskat bränsleförbrukningen med upp till 0,9 liter/100 km. Matiz förbrukar därför inte mer i blandad körning än 5,2 liter/100 km med den mindre motorn och 5,6 liter/100 km med den större. Båda motorerna driver via en 5-växlad låda km/h går på 18,2 sekunder med lilla motorn och 14,1 med den större. Toppfarten ligger på 145 km/h respektive 156 km/h. Matiz SE har en generös utrustningslista som bland annat inkluderar styrservo, elfönsterhissar fram, luftkonditionering och fjärrstyrt centrallås och som tillval finns till exempel audioutrustning med CD- och MP3-spelare och elhissar bak.

4 - 4 - Kalos: Attraktiv småbil med finslipade detaljer Den mest populära bilen i Chevrolets modellserie för Europa har genomgått en del förändringar inför modellåret Kalos har bland annat fått vita blinkers, ny textilklädsel som går i svart i stället för grått, nya karossfärger (totalt finns det nu elva kulörer att välja mellan) samt en fräschare navkapslar. Kalos (längd/bredd/höjd 3 880/1 670/1 495 mm) har fem dörrar och det finns tre tunga skäl till varför den har sålt så bra; den är snygg, har bra utrymmen och den ger väldigt mycket bil för pengarna. Tack vare sin lite ovanliga höjd nästan som en minibuss och ett av de längsta axelavstånden (2 480 mm) i klassen är den välkomnande interiören osedvanligt rymlig. Kalos har trepunktsbälten på alla fem sittplatser vilket inte alltid är fallet i det här segmentet. Att sätta in en barnstol i baksätet är en barnlek (!) tack vare färdiga Isofixfästen. Ryggstödet på baksätet kan fällas i 40/60-delning, vilket gör det möjligt att till exempel lasta skidor. Den moderna hjulupphängningen McPherson fjäderben fram och en mjukstel axel bak och en sofistikerad chassigeometri ger tillsammans med det långa axelavståndet och den breda spårvidden både säkra och bekväma köregenskaper. Chassiteknikerna har anpassat bilen speciellt för europeiska vägar på testbanan hos MIRA (Motor Industry Research Association) i England. Servostyrningen är hastighetsberoende och ger därför god precision i höga farter, men den är också lättmanövrerad när det går långsamt. I säkerhetsutrustningen ingår bland annat ABS-bromsar samt front- och sidokrockkuddar. Kalos finns två med bensinmotorer på 72 hk och 94 hk. Den största är en 1,4-litersmaskin som har dubbla överliggande kamaxlar och fyrventilsteknik samt variabelt insug, vilket bidrar till att motorn har ovanligt högt vridmoment på låga varvtal.

5 - 5 - Motordata Chevrolet Kalos: V Finns i karosstyp 3- & 5-dörrars 3- & 5-dörrars Volym (cm 3 ) Max effekt (kw/hk 53/72 vid /94 vid vid r/min) Max vridmoment 104 vid vid (Nm vid r/min) Bränsleförbrukning 6,4 6,7 (automat 7,1) bl körn (l/100 km)* Toppfart (km/h) (170) Acc km/h (s) 13,7 11,1 (11,9)

6 - 6 - Lacetti: Kompakt men rymlig halvkombi med hög komfort Sommaren 2004 lanserade Chevrolet en attraktiv liten femdörrars halvkombimodell som döptes till Lacetti. Inför modellåret 2006 har en rad detaljer uppgraderats. De inkluderar bland annat bakrutetorkare med intervalläge, eluppvärmd vindruta (standard på CDX) och justerbara nackskydd fram. Tändningsnyckeln med fjärrkontrollen till centrallåset är snyggare och nya klädslar, fälgar och fälgsidor fräschar upp både in- och utsida. Lacettis linjer skapades av Italdesign, den kända designstudion i Turin som grundades av Giorgetto Giugiaro. Mandelformade strålkastare i klarglas och en grill med ett starkt självförtroende dominerar blickfånget i fronten på Lacetti (längd/bredd/höjd 4 295/1 725/ mm). Den långa hjulbasen (2 600 mm) med små överhäng fram och bak, de kraftiga hjulhusen och den uppdragna linjen mot bakpartiet skapar den skarpa men harmoniska profilen. Lacetti är bara kompakt till det yttre. Tack vare utnyttjandet av innerutrymmena är bilen väldigt rymlig jämfört med konkurrenterna. Med 932 millimeters benutrymme bak är den bland de bästa i klassen. Lastutrymmet är på 275 liter (VDA) och med ryggstödet nedfällt ökar volymen till liter om man lastar upp till taket. Även i basversionen (1.4 SE) har Lacetti elfönsterhissar fram och CD-radio som standard. Kunderna kan välja mellan två bensinmotoralternativ, varav en med dubbla överliggande kamaxlar och fyrventilsteknik. Den minsta motorn är på 1,4 liter och ger 94 hk/69 kw vid r/min km/h går på 11,6 sekunder, toppfarten ligger på 175 km/h och vid blandad körning drar den 7,2 liter/100 km. Nästa motor är en 1,6-litersmaskin på 109 hk/80 kw. Den ger en toppfart på 187 km/h och km/h tar 10,7 sekunder. Lacetti 1,6 har en bränsleförbrukning på 7,1 liter/100 km vid blandad körning, vilket med den rejäla tanken på 60 liter ger en räckvidd på över 840 km. Chassit på Chevrolet Lacetti har provats hårt under nära två miljoner testkilometer. I kombination med den vridstyva karossen ger det utmärkta vägegenskaper och en hög aktiv säkerhetsnivå. Bilen har McPherson fjäderben både fram och bak. Den främre hjulupphängningen har undre triangellänkar och bak kontrolleras varje hjul av två

7 - 7 - länkarmar och en bärarm för att uppnå bra precision i chassigeometrin. Krockkuddar fram, sidokrockkuddar och trepunktsbälten på alla fem sittplatser med kraftbegränsare fram är standard. Chevrolet Lacetti är en internationell produkt även om den tillverkas i den sydkoreanska hamnstaden Gunsan. Med sin stilfulla italienska formgivning från Giugiaro och tuffa chassiutveckling i England är bilen skapad för den europeiska marknaden. Många tekniska komponenter kommer dessutom från välkända tyska leverantörer Bosch bidrar till exempel med ABS-bromsarna, krockkuddarna och systemet för avgaskontroll kommer från Siemens Automotive och automatlådan har levererats av ZF.

8 - 8 - Nubira SW: praktisk och lastbar med omtänksamma detaljer Nubira kombi presenterades på hösten 2004 och är yngst i familjen, som även består av Nubira sedan (lanserad sommaren 2003, säljs ej i Sverige) och halvkombin Lacetti (säljstart i april 2004). Precis som sina systermodeller har Nubira kombi fått några modifieringar inför modellåret Nya klädslar, nydesignade fälgar och fälgsidor liksom eluppvärmd vindruta (standard på CDX-versionen) och justerbara nackskydd hör till förbättringarna. När det gäller innerutrymmen ligger Nubira kombi över genomsnittet. Huvudhöjden fram (1 000 mm) och benutrymmet bak (932 mm) är båda bland de bästa i klassen. Lastutrymmet i denna praktiska kombivagn (längd/bredd/höjd 4 580/1 725/1 460 mm) har enligt VDA-standard en volym från 400 till liter. Förutom det fällbara baksätet (40/60) finns många andra praktiska detaljer som takrails, 12-voltsuttag längst bak och upp till 25 olika avläggningsfack och mugghållare. Kombimodellens design baseras i stort sett på systermodellen Nubira sedan (formgiven av Pininfarina), men några detaljer har lagts till och finslipats hos GM Daewoo:s nya designcenter i Sydkoreanska Bupyong. Den kromade grillen och de stora strålkastarna i klarglas skapar spänning i fronten, medan bakljusen har gjorts avlånga för att inte störa linjer och lastmöjligheter. Interiört drar Nubira kombi mer åt Lacettis sportighet och har, till exempel, likadana runda ventilationsutblås. Nubira kombi finns med två moderna motorer med fyrventilsteknik. 1,6-litersmotorn lämnar 109 hk/80 kw och ger bilen en toppfart på 187 km/h. Bränsleförbrukningen vid blandad körning ligger på 7,8 liter/100 km. Prestanda för den största motorn på 1,8 liter och 122 hk/89 kw är naturligtvis ännu bättre (toppfart 195 km/h) och en fyrväxlad automatlåda från ZF kan dessutom beställas till den motorn. Bränsleförbrukningen är 7,4 liter/100 km med manuell låda och 8,8 liter/100 km med automat. Den höga säkerhetsnivån bygger bland annat på det välutprovade chassit som har individuella hjulupphängningar även i bakvagnen. ABS är standardutrustning liksom dubbla front- och sidokrockkuddar.

9 - 9 - Chevrolets affärsidé är att erbjuda mycket bil för pengarna och det demonstreras tydligt av det låga priset och den omfattande standardutrustningen. Nubira kombi finns med en rad praktiska utrustningsdetaljer som till exempel tonat isolerande glas i rutorna, antenn i vindrutan, intervalltorkare och svankstöd i förarsätet. Alla versioner har dessutom luftkonditionering, elfönsterhissar fram och bak och regnsensor för vindrutetorkarna, i CDX-utförande tillkommer aluminiumfälgar och läder.

10 Tacuma: Liten familjebuss som håller stilen Ett aluminiumfärgat takräcke och vita sidoblinkers är detaljer som skiljer ut 2006 års modell av Tacuma från föregående årsmodell. Nya interiörfärger och klädslar har också tillkommit. Chevrolet Tacuma är särskilt familjevänlig med stor användbarhet och flexibilitet, har omfattande standardutrustning och är synnerligen prisvärd. Längden på den här minibussen är 4,35 meter och det är inte längre än en normal kombi, men med en höjd på 1,58 meter, flexibla säten och alla omtänksamma detaljer är bilen mycket funktionell och användbar. Det bakre passagerarutrymmet har tre separata stolar. Stolarna kan fällas eller lyftas ur helt. Med fem personer i bilen är bagageutrymmets volym 325 liter, men om man plockar ur stolarna ökar den till liter. En rad praktiska detaljer visar hur mycket designteamet har tänkt på användbarheten i vardagen. Hållare för solglasögon i taket, mugghållare i mittkonsolen fram och i armstöd i baksätet, fällbara picnic-bord i de främre stolsryggarna, krokar för matkassar samt 12- voltsuttag i baksätet och i bagageutrymmet är bara några exempel. Tacuma CDX har automatisk klimatanläggning samt centrallås med fjärrkontroll och inbyggt larm. Tacuma har en 32-litersmotor med fyrventilsteknik och dubbla överliggande kam-axlar som ger 122 hk/90 kw. Som alternativ till de standardmonterade femväxlade lådorna kan den levereras med en fyrväxlad automatlåda från ZF. Lådan styrs elektroniskt och är adaptiv. Toppfarten är 180 km/h med manuell växellåda. Bränsleförbrukningen vid blandad körning ligger på 8,6 respektive 9,3 liter/100 km. Chassikonstruktionen, med McPherson fjäderben fram och en mjukstel bakaxel, är utvecklad i samarbete med tekniker från Porsche. ABS-systemet med elektronisk bromskraftsfördelning sörjer för effektiv bromsförmåga.

11 Den kraftiga karosskonstruktionen ger ett bra skydd för alla passagerare. Tacuma har dubbla front- och sidokrockkuddar fram och karossen har kraftiga deformationszoner både fram och bak, vilket resulterat i att de över 300 krocktester som Tacuma utsatts för på fabriken har givit mycket positiva resultat. För ytterligare information: Örjan Åslund, , orjan.aslund@se.gm.com

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Paket Nyheter VOLVO 740 1990-92 1/7 Är av många fortfarande ansedd som bilen som skapade det moderna Volvo. En äkta storbil med Volvos alla utmärkande egenskaper inbyggda, inte minst vad gäller säkerhet och kvalitet.

Läs mer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Lancia Voyager Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 3/2012 Gäller från 2012-04-16 Modellprogram Gäller fr. o. m. 2012-04-16 Versioner Bensin: Voyager 3.6 283hk Voyager 3.6 283hk Diesel: Voyager 163hk

Läs mer

Dyna Produktinformation

Dyna Produktinformation Dyna Produktinformation www.toyota.se DYNA SVARET PÅ DINA LOGISTISKA UTMANINGAR Toyota Dyna är den flexibla och kostnadseffektiva lösningen på dina transportbehov. Den förenar låga driftkostnader och hög

Läs mer

KOMBI-8. Produktfakta

KOMBI-8. Produktfakta KOMBI-8 Produktfakta MODELLPROGRAM MOTOR DRIVMEDEL VÄXELLÅDA UTRUSTNINGSNIVÅ LAGERFÖRD 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Select Ja 2.5 CRDi (136 hk) Diesel Manuell 6-vxl Comfort Ja 2.5 CRDi (170 hk)

Läs mer

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015

PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 PRODUKTFAKTA FRÅN 1 MAJ 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 200 Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler / cylinder 4 4 Cylindervolym (cm

Läs mer

Chevrolets modellprogram 2007

Chevrolets modellprogram 2007 Paris, 28 september, 2006 Chevrolets modellprogram 2007 Matiz, ny generation av toppsäljaren i toppform Kalos, attraktivt yttre i småbilsklassen Lacetti, kompakt utmanare i lilla mellanklassen med goda

Läs mer

NYA CITROËN C4 CACTUS

NYA CITROËN C4 CACTUS NYA CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 12 december 2014 TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan Bensin, blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 3 Antal

Läs mer

VOLVO S60 2001 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2000 OCH VECKA 9 2001

VOLVO S60 2001 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2000 OCH VECKA 9 2001 VOLVO S60 2001 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2000 OCH VECKA 9 2001 1/6 NYA VOLVO S60 ÄR FRAMFÖR ALLT FÖRARENS BIL. HÄR STÅR KÖRGLÄDJE OCH PRESTANDA HÖGST I KURS, UTAN ATT GE AVKALL PÅ KOMFORT FÖR PASSAGERARNA.

Läs mer

m Utgiven av Motormännens Riksförbund

m Utgiven av Motormännens Riksförbund m Utgiven av Motormännens Riksförbund N O ANDERSSON: NYA SIi=FROR PÄ VOLVO: 140 blir 24a 160 blir 26a 8208 blir 821A... D Den stora förändringen i karosslinjerna är alltså VESC-fronten eller rättare en

Läs mer

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER

TEKNISKA FAKTA PEUGEOT BOXER SKÅP BOXER TEKNISKA FAKTA BOXER 2013-09-06 MOTORER 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi 2,2 HDi L1H1 L1H1 L2H1 L2H1 L2H1 MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 2 198 2 198 2 198 2198 2198 Maxeffekt kw EEC (hk

Läs mer

6 e generationen 24 PORSCHEMAG TEXT: KLAS BOMAN, FOTO: PER TRANÉ/THIN BOMAN

6 e generationen 24 PORSCHEMAG TEXT: KLAS BOMAN, FOTO: PER TRANÉ/THIN BOMAN 6 e generationen TEXT: KLAS BOMAN, FOTO: PER TRANÉ/THIN BOMAN Är det egentligen möjligt att bygga en prestandabil i sex generationer? Ursprunget är tidigt 60-tal. Det måste vara världsrekord! Bara tanken

Läs mer

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI

7 ÅRS. Både säker och spännande NYBILS- GARANTI www.kia.se 2 3 pro_ cee d Vi vet av erfarenhet att våra bilar är så välbyggda att vi kan erbjuda hela 7 års nybilsgaranti. Garantin följer bilen och upphör 7 år efter första registreringsdatum eller efter

Läs mer

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad

CITROËN C4 CACTUS. Produktfakta. Från 25 januari 2016. Bilen på bilden är extra utrustad CITROËN C4 CACTUS Produktfakta Från 25 januari 2016 Bilen på bilden är extra utrustad TEKNISK SPECIFIKATION BENSIN MOTOR PureTech 82 PureTech 82 ETG (1) PureTech 110 S&S Bränsletyp Bensin, blyfri 95 oktan

Läs mer

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015

NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 NYA DS 4 & DS 4 CROSSBACK PRODUKTFAKTA FRÅN 6 NOVEMBER 2015 TEKNISK SPECIFIKATION: BENSIN MOTOR PureTech 130 S&S THP 210 S&S Bränsletyp Blyfri 95 oktan Blyfri 95 oktan Antal cylindrar 3 4 Antal ventiler

Läs mer

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433

NYA NISSAN PULSAR. Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger 03.09.2014 SE-05C-0433 NYA NISSAN PULSAR Prislista, Utrustning, Specifikationer, Färger PRISLISTA MOTOR VÄXELLÅDA Drivning Utrustningsnivå CO2 g/km Bränsleförbrukning l/100km Rekommenderat cirkapris kr Bensin DIG-T 115 6-växlad

Läs mer

CITY PLUS (2WD) MODELLER

CITY PLUS (2WD) MODELLER MODELLER CITY PLUS (2WD) Urval utrustning Aluminiumfälgar, 16 tum med 215/65R16 däck CD radio med 4 högtalare Klimatanläggning Läderklädd ratt och växelspaksknopp Takreling, svart (saknas på bild) Karbonfärgad

Läs mer

PEUGEOT PARTNER BOXLINE

PEUGEOT PARTNER BOXLINE 2012-02-09 PEUGEOT PARTNER BOXLINE MOTOR 1,6 HDi MOTOR, VÄXELLÅDA & STYRNING Cylindervolym (cm³) 1 560 Maxeffekt kw EEC (hk DIN) 66 / (90) Vid varvtal (v/min) 4 000 Max vridmoment Nm CEE vid v/min 215

Läs mer

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Utrustningsnivåer Nyheter

Bilmodell Motor Växellåda Standardutrustning Utrustningsnivåer Nyheter VOLVO 440 1/5 VOLVO 440 ÄR EN KOMPAKT OCH ERKÄNT PRISVÄRD FAMILJEBIL MED MÅNGA INBYGGDA STORBILSEGENSKAPER. DEN BEKVÄMA INTERIÖREN OCH DEN FUNKTIONELLA FÖRARMILJÖN UTGÖR VÄSENTLIGA TILLSKOTT TILL DEN HÖGA

Läs mer

BMW Cup tekniska regler för klass Modifierad 2010

BMW Cup tekniska regler för klass Modifierad 2010 Inledning BMW Cup tekniska regler för klass Modifierad 2010 Klass Modifierad är tänkt som en sekundär instegsklass för de bilar som blir för dyra att trimma för att hänga med i klass Special och för starka

Läs mer

April 2000. Golf. Fakta och utrustningspaket

April 2000. Golf. Fakta och utrustningspaket April 2000 Golf Fakta och utrustningspaket FÖRSÄLJNINGSPROGRAM Motor Växel- Tjänste- Total- Max släp- Fordons- Premie- Modeller Dörrar hk låda vikt kg vikt vagnsvikt kg 1) skatt klass Golf 1,4 3/5 75 5

Läs mer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer

Jeep Compass MY12 Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Standardutrustning/Tillval/Tekniska specifikationer Nr 1/2011 Gäller från Modellprogram Gäller fr. o. m. Versioner Compass 4x2 2.0 156hk Compass 4x4 2.4 170hk CVT2 Compass 4x4 2.2 CRD 163hk Modellprogram

Läs mer

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15

KANGOO EXPRESS NYA RENAULT. Prislista & Produktfakta. Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 NYA RENAULT KANGOO EXPRESS lista & Produktfakta Cirkapriser gäller from 2013-03-20 Ändrad 2013-04-15 Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. ALLTID STANDARD Luftkonditionering Bluetooth -radio

Läs mer

Information. Mer än en cabriolet. Saab 9-3 Cabriolet: Genève, 6 mars 2007. Sammanfattning

Information. Mer än en cabriolet. Saab 9-3 Cabriolet: Genève, 6 mars 2007. Sammanfattning Information Genève, 6 mars 2007 Sammanfattning Saab 9-3 Cabriolet: Mer än en cabriolet 9-3 Cabriolet befäster Saabs ledande position i segmentet öppna premiumbilar och är det största utvecklingssteget

Läs mer

Prislista Renault Master

Prislista Renault Master Prislista Renault Master Master Skåp & Master Flak Kampanjpris! Kampanjmodeller HK Pris ex. moms 2,3 dci L2H2 Skåp med AC 125 212.900:- 2,3 dci L2H2 Skåp Bilia Edition** 125 224.900:- 2,3 dci L2H2 Skåp

Läs mer

För par såväl som familj!

För par såväl som familj! För par såväl som familj! Hobbys alkovbilar i Siestaserien känns igen på bakstammen. Om det finns en funktion med formen är oklart. En del hävdar att den minskar suget, men de från Hobby jag talat med

Läs mer

Nya Mitsubishi Outlander - Europas mest sålda Plug-In Hybrid gör entré i Frankfurt

Nya Mitsubishi Outlander - Europas mest sålda Plug-In Hybrid gör entré i Frankfurt Sollentuna 7 sep 2015 Nya Mitsubishi Outlander - Europas mest sålda Plug-In Hybrid gör entré i Frankfurt - Ny design och identitet - Förbättrad komfort och ljudisolering - Förfinad interiör - Utvecklad

Läs mer

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5

Versioner. Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8. Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 Standardutrustning Tillval Tekniska specifikationer Modellprogram Versioner Bensin: Thema Executive 3.6 V6 AT8 Diesel: Thema Executive 3.0 V6 Multi-Jet AT5 20 TUMs aluminiumfälgar STD Excecutive Exteriör

Läs mer

Automobiles Chatenet har tillverkat bilar sedan 1984

Automobiles Chatenet har tillverkat bilar sedan 1984 Automobiles Chatenet har tillverkat bilar sedan 1984 Utveckling, säkerhet, design och urval av komponenter är alla viktiga faktorer för att upprätthålla arvet av Chatenet s bilar. Tillverkas i Frankrike

Läs mer

Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden

Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden PRESSINFORMATION Marcus Thomasfolk Kontaktperson Informationschef 08 553 867 97 Telefon 070 35 896 57 Mobil marcus.thomasfolk@volkswagen.se E-post 2013-02-08 Datum Nya Volkswagen Golf på den svenska marknaden

Läs mer

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE

NYA MEGANE GT RENAULT DRIVE THE CHANGE NYA RENAULT MEGANE GT DRIVE THE CHANGE DESIGNA DITT LIV EN DESIGN SOM VISAR VÄGEN FRAMÅT. ETT TYDLIGT STÄLLNINGSTAGANDE: EN LOGOTYP SOM STÅR UT, IÖGONFALLANDE FORMER, LED-VARSELLJUS SOM MARKERAR FRONTEN

Läs mer

Nya Audi A6 Avant dynamik och elegans

Nya Audi A6 Avant dynamik och elegans Nya Audi A6 Avant dynamik och elegans Avant har länge varit ett populärt alternativ för förare av bilar i storbilsklassen. När nya Audi A6 nu kommer som Avant talar allt för att det fortsätter att vara

Läs mer

4 90 0 lexus is 250C

4 90 0 lexus is 250C Lexus is 250C Miljödeklaration IS 250C - 2,5 V6 Bensin, Aut tillverkning Fabriken tillämpar den internationella miljöledningsstandarden ISO 14001. Bränsledeklaration Förbrukning, liter/100 km Blandad körning

Läs mer

NYA RENAULT TRAFIC PASSENGER

NYA RENAULT TRAFIC PASSENGER NYA RENAULT TRAFIC PASSENGER PRISLISTA & PRODUKTFAKTA Alla rekommenderade cirkapriser visas i exkl. moms. TRAFIC PASSENGER Kod Engine Norm Växellåda Storlek HK inkl moms exkl moms PG1E1 111 D6 1,6 R9M

Läs mer

Reglemente för RallyCross Historisk (RCH) 2015-12-27

Reglemente för RallyCross Historisk (RCH) 2015-12-27 1(6) Reglemente för RallyCross Historisk (RCH) 2015-12-27 Gällande 2016-01-01 t.o.m. 2018-12-31 Tävlingsregel RCH 01 Tillåtna förare Förare får tävla fr.o.m. det kalenderår man fyller 50år. Tekniska regler

Läs mer

April 2000. Passat. Fakta och utrustningspaket

April 2000. Passat. Fakta och utrustningspaket April 2000 Passat Fakta och utrustningspaket FÖRSÄLJNINGSPROGRAM Motor Växel- Tjänste- Lastför- Max släp- Fordons- Premie- Modeller Dörrar hk låda vikt kg måga kg vagnsvikt kg 1) skatt klass Passat 1.6

Läs mer

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO

CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO CITROËN C4 PICASSO & GRAND C4 PICASSO Produktfakta Från 28 januari 2014 Utrustning och specifikationer gäller för bilar producerade från publiceringsdatum för produktfaktabladet. För lagerbilar kontakta

Läs mer

Scania Citywide LF och LE helt ny familj av stads- och förortsbussar

Scania Citywide LF och LE helt ny familj av stads- och förortsbussar PRESS info P11X02SE / Per-Erik Nordström 20 oktober 2011 och LE helt ny familj av stads- och förortsbussar Scania Citywide är en ny serie låggolvs- och lågentrébussar med en distinkt, vänlig formgivning

Läs mer

Stockholms Sportvagnsklubb. Tekniskt reglemente

Stockholms Sportvagnsklubb. Tekniskt reglemente Tekniskt reglemente SSK Klass 1 2015 2015-01-02 Utgåva 2 2 (7) TEKNISKT REGLEMENTE 2015 SSK KLASS 1 1 Ändringshistorik Nr Beskrivning Datum Utgåva 0 Från tidigare reglementsperiod: Ljudbegränsning: 95

Läs mer

VOLVO S60 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006

VOLVO S60 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006 VOLVO S60 2006 TILLVERKADE MELLAN VECKA 20 2005 0ch vecka 19 2006 S60 2,4 140 S60 2,4 170 S60 2,5T B5244 S2 140 HK B5244 S 170 HK (125 kw) DIN Geartronic ABS- bromsar, armstöd mellan framstolarna, Batteri

Läs mer

Lätt. Snabb. Den mycket styva strukturen låter hjulupphängningen, MacPherson fram och bak, komma till sin rätt.

Lätt. Snabb. Den mycket styva strukturen låter hjulupphängningen, MacPherson fram och bak, komma till sin rätt. Fr o m 0208 MR2 Lätt. Snabb...och här är den. MR2 Roadster. Fantastisk att se på, inspirerande att köra. Lätt bara 1.090 kg för det är så man bygger sportbilar. Lätt för att man kan använda en mindre motor,

Läs mer

VOLVO VIMLET VÄLJ RÄTT I

VOLVO VIMLET VÄLJ RÄTT I GUIDE VOLVO S60/V60 VÄLJ RÄTT I VOLVO VIMLET Volvo S60/V60. Volvos mellanklassare är en delikat bil som kombinerar säkerhet och komfort med trevlig design. Många bränslen, motorer och rikligt med utrustning

Läs mer

Opel Flextreme mångsidig konceptbil släpper ut mindre än 40 gram koldioxid per kilometer

Opel Flextreme mångsidig konceptbil släpper ut mindre än 40 gram koldioxid per kilometer Pressinformation Opel Flextreme mångsidig konceptbil släpper ut mindre än 40 gram koldioxid per kilometer Elbil med plug-in klarar 55 km helt utan avgasutsläpp E-Flex med diesel ökar räckvidden Dynamisk,

Läs mer

Groundsmaster 4000-D/4100-D. Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET. www.toro.com

Groundsmaster 4000-D/4100-D. Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET. www.toro.com Groundsmaster 4000-D/4100-D Byggd för PRODUKTIVITET INNOVATION KOMFORT PÅLITLIGHET HÅLLBARHET www.toro.com Groundsmaster 4000-D/4100-D Innovativa tekniska lösningar och funktioner gör det här till den

Läs mer

test Opel Zafira tourer Grön

test Opel Zafira tourer Grön test Opel Zafira tourer Grön men in t 40 07/2012 Körglädjesbussen Opel Zafira är helt ny för tredje gången. Men nu när alla bilarna i klassen är sjusitsiga sticker Zafira ut med sin design och låga förbrukning

Läs mer

TEKNISKT REGLEMENTE. Detta Tekniska Reglemente gäller för NSHC klass 4 och 5. Reglementet gäller från och med 2015-02-01 tillsvidare.

TEKNISKT REGLEMENTE. Detta Tekniska Reglemente gäller för NSHC klass 4 och 5. Reglementet gäller från och med 2015-02-01 tillsvidare. TEKNISKT REGLEMENTE Klass HT1 & HT2 Detta Tekniska Reglemente gäller för NSHC klass 4 och 5. Reglementet gäller från och med 2015-02-01 tillsvidare. Reglerna gäller för samtliga klasser om det inte framgår

Läs mer

Kraftpaket med utvecklad prestanda

Kraftpaket med utvecklad prestanda 1 Kraftpaket med utvecklad prestanda Ännu mer kraft och ännu läckrare design. Nya självsäkra Sorento är en SUV med vidareutvecklad prestanda, fylld med smarta tekniska funktioner. Nya Sorento gör resan

Läs mer

M6040N/M7040N/M8540N Smalspårig traktor

M6040N/M7040N/M8540N Smalspårig traktor R M M6040N/M7040N/M8540N Smalspårig traktor M40-SERIEN Traktorer i en klass för sig. Den nya M40N-serien är en kombination av effektiva och prisvärda traktorer som är extremt mångsidiga och som passar

Läs mer

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag.

Möblerna är färdigmonterade och enkla att installera. Det enda du behöver montera själv är frontpaneler och handtag. SKÄRGÅRD -ett badrum som passar! Camargue Skärgård möbelkoncept kompletterar vårt breda utbud av badrumslösningar. Vi vill göra det enklare för dig att sätta ihop ett unikt och individuellt badrum som

Läs mer

7 ÅRS. cee d är en försäljningssuccé i Sverige! NYBILS- GARANTI

7 ÅRS. cee d är en försäljningssuccé i Sverige! NYBILS- GARANTI cee d är en försäljningssuccé i Sverige! Frågan är om någon bilmodell någonsin blivit så populär så snabbt bland svenska bilköpare som cee d 5-dörrars och kombimodellen SW. Under år 2010 var cee d den

Läs mer

SIDA 4-5 SIDA 6-7 SIDA 4-5 3 ÅRS GARANTI

SIDA 4-5 SIDA 6-7 SIDA 4-5 3 ÅRS GARANTI 1 3 ÅRS GARANTI FYRHJULINGAR FÖR ALL 520 STEEL, CLASSIC, LIMITED 4X4 Goes 520 är redan en klassiker faktiskt. Därför har vi valt att kalla den för det den är, Classic. 520 är känd som en driftssäker arbetshäst

Läs mer

Cabby 2006 Design, funktion och känsla för frihet.

Cabby 2006 Design, funktion och känsla för frihet. Cabby 2006 Design, funktion och känsla för frihet. Husbilen som passar alla väder Den är snygg. Den är lättkörd. Den är ombonad. Den är helt ny. Cabbys nyutvecklade husbil har skapats runt tre grunder

Läs mer

LEXUS IS 250 F SPORT EDITION

LEXUS IS 250 F SPORT EDITION LEXUS IS 250 F SPORT EDITION MILJÖ- DEKLARATION IS 250 F SPORT EDITION - 2,5 V6 Bensin, Automat Tillverkning Fabriken är certifierad enligt den internationella miljöledningsstandarden ISO 14001. Bränsledeklaration

Läs mer

VäLj Rätt badrum i höst. SpARA pengar! FÖRVANDLA Ditt badrum Små och StoRA FÖRäNDRiNgAR, NyheteR & RAbAtteR!

VäLj Rätt badrum i höst. SpARA pengar! FÖRVANDLA Ditt badrum Små och StoRA FÖRäNDRiNgAR, NyheteR & RAbAtteR! Välj rätt badrum i höst. Spara pengar! FÖRVANDLA DITT BADRUM Små och stora förändringar, nyheter & rabatter! Stora förändringen. Eller lilla. Indigo badrumsmöbler, 12 560:- Underdel 90 vågen (exkl. blandare)

Läs mer

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör

A4 Avant. A4 Avant. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör Audi unite A4 Avant Produktnr. Beskrivning A4 Avant Motor 8K50RY\0 2.0 TDI clean diesel quattro S tronic Power: 140(190) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 5,2 l CO2-utsläpp: 137 g/km (EU6) Stadskörning:

Läs mer

Äventyret väntar. Skillnaden mellan XC och Cross Country

Äventyret väntar. Skillnaden mellan XC och Cross Country Äventyret väntar Ta en ny Volvo V40 och lägg till design och detaljer som ger en känsla av äventyr. Resultatet blir en Volvo V40 Cross Country. Utmaningen för mig och teamet har varit att maximera den

Läs mer

Profila RS: Den perfekta multihusbilen

Profila RS: Den perfekta multihusbilen 14 Eura Mobil 2013/2014 NYHET Profila RS: Den perfekta multihusbilen Du letar efter en husbil som har många goda egenskaper: den ska vara så låg som en halvintegrerad och samtidigt ha ett förvaringsutrymme

Läs mer

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 153,0 1650,0 2130,0 2000,0

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 153,0 1650,0 2130,0 2000,0 FAKTA M BILEN Fabrikat / typ Chassinummer Fordonstyp Reg.nr. Bmw X1 WBAVP31040VK****** Personbil ****** Bränsle Motoreffekt Färg Mätarställning Ursprung Ibruktagardatum Växellåda Dragkrok Förbrukning (l/100km)

Läs mer

Information. Nytt ljus bakom interiörens design. Interiör. London, juli 2006

Information. Nytt ljus bakom interiörens design. Interiör. London, juli 2006 Information London, juli 2006 Interiör Nytt ljus bakom interiörens design Utformningen av sittbrunnen i Saab Aero X relaterar direkt till den flygplansinspirerade karossformen. En blandning av klassisk

Läs mer

Oktober 2006. Elrullstolen som som förvandlas till till ett ett framsäte UPPFINNINGAR FÖR LIVSKVALITÉ

Oktober 2006. Elrullstolen som som förvandlas till till ett ett framsäte UPPFINNINGAR FÖR LIVSKVALITÉ Oktober 2006 Elrullstolen som som förvandlas till till ett ett framsäte i din i din bil bil UPPFINNINGAR FÖR LIVSKVALITÉ Elrullstolen som förvandlas till ett framsäte i din bil Nu kan Du som kör elrullstol

Läs mer

A1 Sportback. A1 Sportback. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör

A1 Sportback. A1 Sportback. Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör Audi unite A1 Sportback Produktnr. Beskrivning A1 Sportback Motor 8XAAA4\2 A1 1.2 TFSI 5-växlad Power: 63(86) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 5 l CO2-utsläpp: 116 g/km (EU5) Stadskörning: 6,2

Läs mer

renault CAPTUR limited edition drive the change

renault CAPTUR limited edition drive the change renault CAPTUR limited edition drive the change FÅNGA DAGEN SNYGG. INTE BARA DET! CAPTUR, RENAULTS FÖRSTA CROSSOVER MED STORSTADSKÄNSLA, ÄR SMIDIG, DYNAMISK OCH ELEGANT. BÅDE UTVÄNDIGT OCH INVÄNDIGT. MED

Läs mer

P R E S S M E D D E L A N D E

P R E S S M E D D E L A N D E Massor av nyheter! KABE Husvagn 2012 Raden av nyheter till modellåret 2012 skulle kunna göras nästan hur lång som helst. Utvecklingsavdelningen i Tenhult har verkligen inte legat på latsidan, det sista

Läs mer

PrOVKÖrNING. ASTON MARTIN VANtAGe S. att fylla. luckan 12/2011

PrOVKÖrNING. ASTON MARTIN VANtAGe S. att fylla. luckan 12/2011 PrOVKÖrNING ASTON MARTIN VANtAGe S att fylla luckan 46 Aston Martin vilar inte på lagrarna. Virage är ett alternativ till DB9 och DBS, medan nya Vantage S passar lika fint på en racerbana. Text: Jörn Thomas,

Läs mer

Dacia Logan Pick-Up C4-C1_MB_Logan_U90_V5_SE.indd 2 21/09/11 13:16:20

Dacia Logan Pick-Up C4-C1_MB_Logan_U90_V5_SE.indd 2 21/09/11 13:16:20 Dacia Logan Pick-Up C4-C1_MB_Logan_U90_V5_SE.indd 2 21/09/11 13:16:20 Med plats för alla dina projekt Bakom den kompakta pickupen döljer sig en prisvärd och robust bil, som är oerhört praktisk. Flakets

Läs mer

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 101,0 1270,0 1650,0 0,0

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 101,0 1270,0 1650,0 0,0 FAKTA OM BILEN Fabrikat / typ Chassinummer Fordonstyp Reg.nr. Honda INSIGHT JHMZE2850AS2****** Personbil ****** Bränsle Motoreffekt Färg Mätarställning Ursprung Ibruktagardatum Växellåda Dragkrok Förbrukning

Läs mer

Väl framme vid generalagenten i Södertälje väntar en silvergrå Audi RS4 i pressgaraget.

Väl framme vid generalagenten i Södertälje väntar en silvergrå Audi RS4 i pressgaraget. Audi RS2 vs Audi RS4 Vi startar vår färd tidigt en fredagsmorgon i Jönköping. Färdmedlet är snabbt och bekvämt, det är X2000, ett tåg kapabelt att köra över 200 km/h. Vi skall dagen till ära köra två bilar

Läs mer

A-serien A 72 A 82 A 92

A-serien A 72 A 82 A 92 A-serien A 72 A 82 A 92 SE Innehåll Inbyggd styrka 3 Hytt 4-5 Transmission och kraftöverföring 6 Motor 7 Hydraulik 8-9 Tekniska specifikationer 10 Extrautrustning 11 Valtra service 11 2 Inbyggd styrka

Läs mer

ÖPPET HUS 18 19 JUNI I HELA SVERIGE - se lokala öppettider på peugeot.se

ÖPPET HUS 18 19 JUNI I HELA SVERIGE - se lokala öppettider på peugeot.se peugeot.se ÖPPET HUS 18 19 JUNI I HELA SVERIGE - se lokala öppettider på peugeot.se NYA 2008 ACTIVE PureTech Peugeot Plus 1.599 kr/mån inklusive service JUNI 2016 NYA PEUGEOT 2008 Snart är den här! Nya

Läs mer

FAMILJEBÅT MED BUSTER CABIN TEXT ANNA SANDGREN FOTO PÄR OLSSON

FAMILJEBÅT MED BUSTER CABIN TEXT ANNA SANDGREN FOTO PÄR OLSSON FAMILJEBÅT MED TEXT ANNA SANDGREN FOTO PÄR OLSSON Busters senaste kabinbåt delar skrov med nya Magnum E och bjuder på både sov- och busmöjligheter. Vi har testat den grundligt i Kvarkens skärgård. 18 FARTRESURSER

Läs mer

Dekorpaneler* * Pristillägg. Tillval endast för R5 TDI och V6. Tillval endast för V8 och V10. 2-zon klimatanläggning

Dekorpaneler* * Pristillägg. Tillval endast för R5 TDI och V6. Tillval endast för V8 och V10. 2-zon klimatanläggning Tillval endast för R5 TDI och V6 2-zon klimatanläggning 4-zon klimatanläggning Memory-paket för förarstol, speglar, ratt och bälte Endast i kombination läderpaket Cricket med komfortstolar eller läderpaket

Läs mer

Prislista Ford Mondeo

Prislista Ford Mondeo Prislista Ford Mondeo Trend Hk Växellåda 5D Kombi 1.6 EcoBoost med start/stop, 160 6-vxl manuell 227.300:- 234.800:- 2.0 TDCi ECO 140 6-vxl manuell 237.300:- 244.800:- 2.0 TDCi 140 Powershift Automat 254.800:-

Läs mer

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 119,0 1160,0 1515,0 850,0

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 119,0 1160,0 1515,0 850,0 FAKTA OM BILEN Fabrikat / typ Chassinummer Fordonstyp Reg.nr. Hyundai i20 NLHBC51BACZ1****** Personbil ****** Bränsle Motoreffekt Färg Mätarställning Ursprung Ibruktagardatum Växellåda Dragkrok Förbrukning

Läs mer

DATT Champion. Tekniska Regler DRIFTING PRO

DATT Champion. Tekniska Regler DRIFTING PRO DATT Champion Tekniska Regler DRIFTING PRO OBS När du läser det tekniska reglementet ska du tänka på följande: Läs regeltexten och om det inte speciellt anges att något är tillåtet så betyder det att man

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-3 SportCombi 2.0t BioPower 200 hk SEK 291 800 Exteriör & Interiör: Jet Black SEK 6 900 Läder/textilklädsel "Sport", Black Lättmetallfälg

Läs mer

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning

Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Bygg din bil, Steg 5. Sammanfattning Skriv ut sida Modell: Saab 9-5 SportCombi 2.3t BioPower 210 hk SEK 290 900 Exteriör & Interiör: Carbon Grey SEK 7 500 Läderklädsel Griffin Sport 2-ton, Black/Grey K56

Läs mer

Elbilen som bjuder dig och miljön på glädje. ClubCar Precedent: En ny dimension inom golfsporten.

Elbilen som bjuder dig och miljön på glädje. ClubCar Precedent: En ny dimension inom golfsporten. Elbilen som bjuder dig och miljön på glädje. ClubCar Precedent: En ny dimension inom golfsporten. För femtio år sedan gjorde ClubCars golfbilar entré på de amerikanska golfbanorna. Där är de idag en nästan

Läs mer

Klassregler Dragracing, SUPER STREET Reglerna gäller för 2016-2017

Klassregler Dragracing, SUPER STREET Reglerna gäller för 2016-2017 SVENSKA BILSPORTFÖRBUNDET - DRAGRACING - SST Super Street - Klassregler Dragracing, SUPER STREET Reglerna gäller för 2016-2017 Utgåva: Nov. 2015, innehåller ändringar införda under Officiella meddelanden

Läs mer

BRA DAG. I DIN BUTIK.

BRA DAG. I DIN BUTIK. NYHETER, MÖJLIGHETER OCH DESIGNUTTRYCK 2016 A N L E D N I N G A R T I L L E N BRA DAG. I DIN BUTIK. Nästa års nyheter handlar om förbättringar, möjligheter och utvecklade designuttryck. Vi kan också presentera

Läs mer

GLAS FIBER BÅTAR. Open Elegance Line Sun Deck Classic Line Open Classic Line Fisherman Line

GLAS FIBER BÅTAR. Open Elegance Line Sun Deck Classic Line Open Classic Line Fisherman Line GLA FIBER BÅTAR Open Elegance Line un Deck Classic Line Open Classic Line Fisherman Line elvas välbyggda glasfiberbåtar! Vilken båt passar dig? Båtarna från elva Marine är till för alla som älskar att

Läs mer

Prislista Renault Kangoo Express & Kangoo Maxi

Prislista Renault Kangoo Express & Kangoo Maxi Prislista Renault Kangoo & Kangoo Maxi Bränslevärmare med tidur på köpet! Kampanjmodeller HK Växellåda Bilia Edition (ex. moms) Bilia Base Line 1,5 dci FAP 75 5-vxl manuell 109.900:- Bilia Nordic Line

Läs mer

VOLVO XC90 WWW.MYVOLVOLIBRARY.INFO

VOLVO XC90 WWW.MYVOLVOLIBRARY.INFO VOLVO XC90 F A K T A O C H S P E C I F I K A T I O N E R V O L V O TILLBEHÖR URBAN LUXURY Paketet på bilden har 21-tums Expressive - fälgar och utvändiga tillbehör i samma färg som bilens kaross, skidplates

Läs mer

Invacare. Colibri. Invacare. Colibri TM Lätt att ta med

Invacare. Colibri. Invacare. Colibri TM Lätt att ta med Invacare Colibri Invacare Colibri Lätt att ta med Lätt att ta med Tänk inte - gör det bara! Du behöver inte mer än en minut för att montera isär och göra Colibri redo för transport. Tack vare det geniala

Läs mer

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 119,0 1400,0 1830,0 1200,0

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 119,0 1400,0 1830,0 1200,0 FAKTA M BILEN Fabrikat / typ Chassinummer Fordonstyp Reg.nr. Bmw 118d WBAUD71070P2****** Personbil ****** Bränsle Motoreffekt Färg Mätarställning Ursprung Ibruktagardatum Växellåda Dragkrok Förbrukning

Läs mer

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 109,0 1390,0 1900,0 1000,0

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 109,0 1390,0 1900,0 1000,0 FAKTA OM BILEN Fabrikat / typ Chassinummer Fordonstyp Reg.nr. Opel ASTRA W0LPD6EA5AG1****** Personbil ****** Bränsle Motoreffekt Färg Mätarställning Ursprung Ibruktagardatum Växellåda Dragkrok Förbrukning

Läs mer

Insynsskydd i bagageutrymmet. Svart takreling. Centrallås, fjärrstyrt. Sharan Trendline Utöver Comfortline. Eluttag, 12-volts, i bagageutrymmet

Insynsskydd i bagageutrymmet. Svart takreling. Centrallås, fjärrstyrt. Sharan Trendline Utöver Comfortline. Eluttag, 12-volts, i bagageutrymmet Sharan fakta Utrustning Sharan Bas Standard för 2,0, Turbo, samt TDI 140 PF. SÄKERHET/TRYGGHET ABS med EBF (låsningsfria bromsar med elektronisk bromskraftsfördelning) Bältessträckare fram Damm- och pollenfilter

Läs mer

Caravan januari 1/2008. Vagnar och bilar. Kabe Royal 560 XL King Size Nära det perfekta

Caravan januari 1/2008. Vagnar och bilar. Kabe Royal 560 XL King Size Nära det perfekta 1 Caravan januari 1/2008 Vagnar och bilar Kabe Royal 560 XL King Size Nära det perfekta Kabe fyller nu 50 år och det tredje största vagnmärket på våra marknader och den mest populära modellen i Finland

Läs mer

XC70 Standardustyr BACKSPEGLAR (YTTRE) BAKSÄTE BELYSNING (INRE)

XC70 Standardustyr BACKSPEGLAR (YTTRE) BAKSÄTE BELYSNING (INRE) XC70 Standardustyr BACKSPEGLAR (YTTRE) Elmanövrerade med uppvärmning Vidvinkelspegel, vänster sida BAKSÄTE Fällbar rygg, delbar 40/20/40 Mittarmstöd bak med mugghållare BELYSNING (INRE) I lastutrymmet

Läs mer

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 107,0 1310,0 1840,0 1400,0

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 107,0 1310,0 1840,0 1400,0 FAKTA OM BILEN Fabrikat / typ Chassinummer Fordonstyp Reg.nr. Volkswagen GOLF WVWZZZ1KZDW0****** Personbil ****** Bränsle Motoreffekt Färg Mätarställning Ursprung Ibruktagardatum Växellåda Dragkrok Förbrukning

Läs mer

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 257,0 1690,0 2100,0 1600,0

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 257,0 1690,0 2100,0 1600,0 FAKTA OM BILEN Fabrikat / typ Chassinummer Fordonstyp Reg.nr. Audi A3 WAUZZZ8P36A1****** Personbil ****** Bränsle Motoreffekt Färg Mätarställning Ursprung Ibruktagardatum Växellåda Dragkrok Förbrukning

Läs mer

Vid inlämning ska [ referens byggnation ] bifogas anbudet. Filen bifogas i steg två av tre (2/3) av denna inlämning.

Vid inlämning ska [ referens byggnation ] bifogas anbudet. Filen bifogas i steg två av tre (2/3) av denna inlämning. Norrtälje kommun Skallkrav Diarie UH-2014-494 Namn Ledningsbil Räddningstjänsten Detta dokument är en kopia på upphandlingens elektroniska skallkravsformulär. Skallkravsformuläret ska besvaras elektroniskt

Läs mer

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör

Audi unite. Motor. Exteriör. Interiör Audi unite Q5 Produktnr. Beskrivning Q5 Motor 8RB0RY\1 2.0 TDI clean diesel quattro S tronic Power: 140(190) kw(hk) Bränsleförbrukning: Blandad körning: 5,7 l CO2-utsläpp: 149 g/km (EU 6) Stadskörning:

Läs mer

Nya Honda Civic 5d. Honda Sverige Honda Nordic AB Box 50583, 202 15 Malmö Telefon 040-38 07 00 www.honda.se

Nya Honda Civic 5d. Honda Sverige Honda Nordic AB Box 50583, 202 15 Malmö Telefon 040-38 07 00 www.honda.se Nya Honda Civic 5d Honda Motor Co. Ltd. förbehåller sig rätten att förändra utrustning och specifikationer utan tidigare förvarning. Detaljer, färger, beskrivningar och bilder är endast avsedda som översiktlig

Läs mer

Det här är två livsstilsbilar som vill vara något mer än transportmedel

Det här är två livsstilsbilar som vill vara något mer än transportmedel Bilar som får folk Funderar du på att köpa en Lancia Delta eller en Mini Countryman. I kalkylen ingår att folk vänder sig om efter din nya bil oavsett vilken du väljer. De här bilarna köps på känsla och

Läs mer

Energieffektivitet: Saab BioPower, hybridsystem, solcellspanel i taket

Energieffektivitet: Saab BioPower, hybridsystem, solcellspanel i taket Information Genève, den 4 mars 2008 - Design i detalj Saab 9-X BioHybrid: Utmanar konventionerna för kompaktbilar Uttrycksfull design för kompaktbilsegmentet Energieffektivitet: Saab BioPower, hybridsystem,

Läs mer

Tekniska regler Klass 5 MellanSvenska LångloppsSerien (MSLS) Arrangör: Östgöta Racing 2010

Tekniska regler Klass 5 MellanSvenska LångloppsSerien (MSLS) Arrangör: Östgöta Racing 2010 Tekniska regler Klass 5 MellanSvenska LångloppsSerien (MSLS) Arrangör: Östgöta Racing 2010 Text med rött (understruken i svart/vitt) är text som är ändrad sedan den förra utgåvan: Januari 2009 Innehållsförteckning

Läs mer

Nya prestandamöjligheter med bioetanol

Nya prestandamöjligheter med bioetanol Information Genève, 6 mars 2007 Världspremiär Saab BioPower 100 Concept: Nya prestandamöjligheter med bioetanol Första produktionsmotorn optimerad för ren bioetanol (E100) 300 hk med betydligt minskad

Läs mer

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 169,0 1810,0 2280,0 1800,0

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 169,0 1810,0 2280,0 1800,0 FAKTA M BILEN Fabrikat / typ Chassinummer Fordonstyp Reg.nr. Volvo V60 YV1FW8756D11****** Personbil ****** Bränsle Motoreffekt Färg Mätarställning Ursprung Ibruktagardatum Växellåda Dragkrok Förbrukning

Läs mer

TEST VOLVO V70 DRIVE VS VW PASSAT BLUEMOTION TECHNOLOGY 119 1/2 VECKA, APOLLO 119, GÖTA KANAL

TEST VOLVO V70 DRIVE VS VW PASSAT BLUEMOTION TECHNOLOGY 119 1/2 VECKA, APOLLO 119, GÖTA KANAL TEST VOLVO V70 DRIVE VS VW PASSAT BLUEMOTION TECHNOLOGY 119 1/ VECKA, APOLLO 119, GÖTA KANAL 119, 34 13/010 Till skillnad från i filmens värld blir uppföljarna bättre och bättre. Både Passat och V70 har

Läs mer

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 139,0 1160,0 1580,0 1200,0

CO2 per km Skattevikt (kg) Totalvikt (kg) Max släpvagnsvikt (kg) 139,0 1160,0 1580,0 1200,0 FAKTA M BILEN Fabrikat / typ Chassinummer Fordonstyp Reg.nr. Renault CLI VF1BREUBH425****** Personbil ****** Bränsle Motoreffekt Färg Mätarställning Ursprung Ibruktagardatum Växellåda Dragkrok Förbrukning

Läs mer

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service

Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service Stålskåp till kontor, arkiv och lager Kvalitet - säkerhet - service Flexibla arkivlösningar Välkommen till Sarpsborg Metall din leverantör av kontorsgarderob- arkivering- och lagringslösningar. Vi är ett

Läs mer