Goda kundupplevelser. Förenklat. Ett kontaktcenter i molnet med omnikanal skapar nöjda kunder.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Goda kundupplevelser. Förenklat. Ett kontaktcenter i molnet med omnikanal skapar nöjda kunder."

Transkript

1 Goda kundupplevelser. Förenklat. Ett kontaktcenter i molnet med omnikanal skapar nöjda kunder.

2 FUNKTIONER ENKEL SKALBARHET MED OÄNDLIGA MÖJLIGHETER Oavsett om du är i ett litet team, eller en familj på flera hundra våra system skalas automatiskt upp och ner, så du behöver aldrig oroa dig över att vi inte hänger med i din utvecklingstakt. Låt ditt team växa baserat på affärsbehovet och vårt system kommer växa med dig. SAMLA ALLA KANALER PÅ EN PLATS ProConnect gör att din kunddialog flyter sömlöst genom alla kanaler. Resultatet är en integrerad och personlig omnikanalsupplevelse för dig och dina kunder. 99,9% DRIFTTID GARANTERAS Vi vet att din tid är dyrbar. Därför har vi byggt vårt system på den mest stabila molnplattformen som finns. Vi har säkerställt en 99,9% drifttidsgaranti, så du inte behöver oroa dig för att göra dina kunder besvikna. SNABB UPPSTART Vi ser till att du kommer igång på några minuter! Ett komplett kontaktcenter kan bli konfigurerat på bara en dag. ENKEL PRISSÄTTNING Skala upp, skala ner. Betala bara för det du använder, utan överraskningar.

3 EN ÄKTA MOLNLÖSNING ProConnect är byggd på den senaste tekniken som är konstruerad för molnets skydd och skalbarhet, med obegränsat antal användare, menyer, köer och tillägg. Dina uppgifter är säkra hos oss och vi ser till att du alltid följer GDPR. STÖTTAR DINA AFFÄRSPROCESSER Med hjälp av våra API:er kommer ProConnect stötta och optimera dina affärsprocesser genom integreringar med dina system. VI GARANTERAR ATT HJÄLPA DIG! Även om systemet är användarvänligt med inbyggda guider, vet vi att du ibland behöver en hjälpande hand och en expert du kan lita på. ProConnect är byggd med obegränsade möjligheter till anpassningar. Vi garanterar att du får den hjälp du behöver när du behöver den. Trots att vårt system är enkelt kommer det aldrig hindra ditt kontaktcenters utveckling vi kommer se till att du får den support du behöver för att kunna göra det du vill.

4 FLEXIBEL STYRNING Var där dina kunder är Vårt mål är att göra din dag på jobbet så bekväm och enkel som möjligt, samtidigt som vi prioriterar att hålla dina kunder lojala och nöjda. Vår omnikanalstyrning ser till att inkommande förfrågningar ges till den mest erfarna och bäst lämpliga agenten vid rätt tillfälle så dina kunder känner sig värdefulla, samtidigt som dina agenter upplever kontroll och balans på jobbet. FRÅN CHEFENS PERSPEKTIV Gör ändringar när du behöver det Vi ger dig full kontroll över ditt kontaktcenter, så du vet exakt vad som händer i realtid. Det gör att du förbättras som realtidschoach och kan lösa de problem som uppstår under dagen. ProConnect Playbook för chefer finns tillgänglig på alla våra plattformar. VI VILL GÖRA DIN VARDAG SÅ ENKEL SOM MÖJLIGT.

5 Med Playbook kan du: Övervaka en kö Se antal lediga agenter och deras status Övervaka förfrågningar Övervaka förfrågningar och servicenivå i en kö Övervaka team med agenter i detalj Se dagens KPI-värden Filtrera olika tidsperioder Se väntetid och hanteringstid Övervaka agenter i en kö Se agentstatus i en kö Se agenternas realtidsstatus och historiska status Se åtgärder kopplade till agenterna helt ner i detaljnivå: tid inloggad, antal förfrågningar, genomsnitt per timme, utnyttjandegrad och effektivitet. Sammanfattning av dagens servicenivå

6 ÖKA PRODUKTIVITETEN OCH BEHÅLL DINA AGENTER Dina agenter är din viktigaste resurs. Se till att de är nöjda och engagerade med ett optimerat schema, så du har rätt person på rätt plats, i rätt tid. ProScheduler är Loxysofts bemanningslösning och är helt integrerad med ProConnect och Playbook. Det är en totallösning som ger dig kontroll i realtid över kundförfrågningar och agenter samt effektiv bemanningshantering. ProScheduler har en enkel instrumentpanel som hjälper dig att optimera dina scheman ner till minuten. PROSCHEDULER LÅTER DIG: Erbjuda dina anställda önskemål om schemat Optimera planeringen av raster Möjligheten till passbyten, ta extra pass, ledighetsansökan med mera Dela information från anställdas scheman och kalendrar Använda detaljerade rapporter från systemet för att kunna förutse olika arbetsmängder, så du kan se till att ha rätt bemanning vid rätt tidpunkt Analysera agenternas insatser i kundcentret.

7 NÖJDA AGENTER Genom att samla interaktioner från olika kanaler i samma vy kommer dina agenter förbli nöjda och engagerade på arbetsplatsen. Jobba var som helst: ProConnect kräver endast en internetförbindelse så du kan jobba där det passar dig och dina behov bäst. Alla funktioner du behöver, i en och samma klient. Systemet är byggt så agenten kan fokusera på kunden och dialogen, istället för systemet.

8 PROCONNECT FINNS I FLERA VERSIONER VÄLJ DEN VERSION SOM PASSAR DIG OCH DINA BEHOV BÄST Standard Professional Enterprise Kontaktcenter för telefoni Omnikanalens kontaktcenter Omnikanalens kontaktcenter Upp till två standardintegrationer Anpassade integreringar Tillgång till API:er Från 390 SEK per användare/mnd Från 590 SEK per användare/mnd Från 890 SEK per användare/mnd PBX Sip-konto Webbläsarebaserat Från 159 SEK per användare/mnd Skala upp och ner på månadsbasis efter behov. Du kan också förbetala för ett år och spara pengar!

9 VI HJÄLPER DIG ATT KOMMA IGÅNG Vårt team av experter vill gärna hjälpa dig med att pussla ihop din perfekta lösning! De kommer vara med dig under hela processen för att se till att allt fungerar felfritt, och för att ytterligare anpassa lösningen (om du önskar det förstås!). Gör det själv eller välj ett av våra tre servicepaket med garanterad leveranstid. Standard startpaket Utvidgat startpaket Anpassat startpaket Halvdagsworkshop Konfigurering av samtalsflöde Konfigurering av kanalstyrning och agenter Test- och acceptanssupport Utbildning Garanterad leveranstid inom en månad Standard startpaket Konfigurering av popup-fönster och upp till två standard CRM-integreringar Konfigurering av optimerad affärsprocess Garanterad leveranstid inom två månader Anpassat implementationsprojekt, definierat efter dina behov Dedikerad projektledare och teknisk projektgrupp Projektplan med arbetsbeskrivning Pris och leveranstid enligt överenskommelse Fastpris: SEK Fastpris: SEK Alla priser är exkl. moms.

10 VÅRT KUNDSERVICELÖFTE Vi är här för dig. Därför kan vi garantera: Inkluderad teknisk support, garanterat inom nästa arbetsdag. Drop-in beställningar för betalda professionella tjänster på upp till en timme. Garanterad hjälp inom två arbetsdagar. För våra Enterprice-kunder: Din egen personliga tekniska rådgivare en dedikerad namngiven konsult som finns tillgänglig för dig att svara på dina frågor och vägleda dig om kundservicebeslut i samband med användningen av ProConnect. KOM IGÅNG NU Du är igång inom några dagar! ProConnect är uppbyggd för att vara snabb och enkel. Kontakta oss och vi hjälper dig att kvickt komma igång, med stöd av en erfaren konsult från vårt team! HUR KOMMER JAG IGÅNG? 1. Registrera dig för en kostnadsfri provperiod vi stöttar och hjälper dig genom hela testperioden. 2. Konfigurera ditt konto och börja ta emot samtal, chattar och mail. 3. Vi hjälper dig sedan att skapa din perfekta kontaktcenterlösning, skräddarsydd efter dina behov. När du är redo att köra igång, så är vi naturligtvis med och stöttar dig på vägen.

11

12 VÅR E RFARE NHE T Ä R D IN R ESU R S Loxysoft är en ledande leverantör av system för Contact Center, Telemarketing och Workforce Management. Med mer än 25 års erfarenhet i branschen, erbjuder vi robusta företagslösningar, skalbara från små till stora verksamheter med flera kanaler och verksamhet på många platser. Vi ger företag och organisationer förutsättningar för kundservice och försäljning i världsklass! Loxysoft har 80 anställda på fem orter; Stockholm, Göteborg, Oslo, Östersund och New York. Huvudkontoret ligger i Östersund. Företaget ägs av grundarna och riskkapitalfonderna Inlandsinnovation, Almi Invest och MIC Invest.

connect Kommunikation i molnet... Intelecom Sweden AB Gustavslundsvägen 139, S-167 51 Bromma Tel: 08 4000 4000

connect Kommunikation i molnet... Intelecom Sweden AB Gustavslundsvägen 139, S-167 51 Bromma Tel: 08 4000 4000 connect Kommunikation i molnet... Intelecom Sweden AB Gustavslundsvägen 139, S-167 51 Bromma Tel: 08 4000 4000 connect Intelecom levererar avancerade, molnbaserade kontaktcenteroch växellösningar. Flexibla,

Läs mer

Förenkla leveransen av nästa generations kundupplevelse. PureConnect

Förenkla leveransen av nästa generations kundupplevelse. PureConnect Förenkla leveransen av nästa generations kundupplevelse PureConnect Förenkla och säkerställ kvaliteten i kundrelationerna Vi valde PureConnect för dess enkla allt-i-ett-arkitektur Vi ville inte längre

Läs mer

Gör alla tillfällen framgångsrika genom att leverera nästa generations kundupplevelser. PureEngage

Gör alla tillfällen framgångsrika genom att leverera nästa generations kundupplevelser. PureEngage Gör alla tillfällen framgångsrika genom att leverera nästa generations kundupplevelser PureEngage Leverera de differentierade och personliga upplevelser dina kunder förväntar sig Tekniken från Genesys

Läs mer

Phonera Växel. Framtidens växel redan idag INTRODUKTION

Phonera Växel. Framtidens växel redan idag INTRODUKTION Phonera Växel Framtidens växel redan idag INTRODUKTION Phonera Växel - en komplett telefonilösning för alla former av företag, stora som små. Phonera Växel erbjuder alla tänkbara funktioner som krävs,

Läs mer

Leverera nästa generations kundupplevelser i molnet. PureCloud

Leverera nästa generations kundupplevelser i molnet. PureCloud Leverera nästa generations kundupplevelser i molnet PureCloud Ge kunderna de upplevelser de vill ha även när deras förväntningar förändras Rätt plattform för kundengagemang hjälper er att uppfylla kundernas

Läs mer

Leverera exceptionella kundupplevelser Företagsbroschyr

Leverera exceptionella kundupplevelser Företagsbroschyr Leverera exceptionella kundupplevelser Företagsbroschyr Genesys plattform för kundupplevelser Engagera dina kunder Engagera din personal Leverera bättre affärsresultat 3 Vi hjälper dig vinna en ny generation

Läs mer

Human Capital Management: investera i medarbetarna och skapa en kultur präglad av kontinuerlig utveckling

Human Capital Management: investera i medarbetarna och skapa en kultur präglad av kontinuerlig utveckling Cornerstone HCM Human Capital Management: investera i medarbetarna och skapa en kultur präglad av kontinuerlig utveckling Ett av de viktigaste målen för Human Resources är att se till verksamheten hela

Läs mer

Effektiv och smidig kommunikation

Effektiv och smidig kommunikation Effektiv och smidig kommunikation TAL TEXT VIDEO TAL TEXT VIDEO Ökad tillgänglighet, förbättrad kundservice och effek tivare försäljning. Med våra unika kommunikationslösningar är det möjligt. Vi har en

Läs mer

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPortal

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPortal är en enkel, webbaserad ingång till ProMark både när det gäller att registrera sin egen tid, sina uppgifter, sin information och att utföra specifika arbetsuppgifter. körs i en webbläsare och kan även

Läs mer

Time Care Hälso- och sjukvårds Suite. En intelligent bemanningslösning för effektiv resursanvändning och god vård.

Time Care Hälso- och sjukvårds Suite. En intelligent bemanningslösning för effektiv resursanvändning och god vård. Time Care Hälso- och sjukvårds Suite Time Care Hälso- och sjukvårds Suite En intelligent bemanningslösning för effektiv resursanvändning och god vård. Time Care Hälso- och sjukvårds Suite erbjuder långsiktiga

Läs mer

Det här är Telavox. Telavox Sales Offices. 230 medarbetare användare Di Gasell 7 år i rad. Telavox Flow Online 17 länder

Det här är Telavox. Telavox Sales Offices. 230 medarbetare användare Di Gasell 7 år i rad. Telavox Flow Online 17 länder Det här är Telavox 230 medarbetare +250.000 användare Di Gasell 7 år i rad Telavox Sales Offices Telavox Flow Online 17 länder Det här är Telavox +35% -0,8% Telavox Sektorn 60 DEDIKERADE UTVECKLARE 2010

Läs mer

Över 400 000 kunder har redan valt en lösning från Mamut

Över 400 000 kunder har redan valt en lösning från Mamut Över 400 000 kunder har redan valt en lösning från Mamut Komplett ekonomisystem med säljstöd och webbutik Testvinnende økonomisystem Allt i en lösning Mest för pengarna Enkelt att använda Tillgänglig support

Läs mer

Checklista för kunders upplevelse av kontaktcenter

Checklista för kunders upplevelse av kontaktcenter Checklista för kunders upplevelse av kontaktcenter Innan ni börjar förbättra ert kontaktcenter behöver ni sätta upp tydliga mål. Det finns nyckeltal att förbättra och det går att maximera effektiviteten,

Läs mer

PROPORTAL WEBBASERAT GRÄNSSNITT TILL PROMARK

PROPORTAL WEBBASERAT GRÄNSSNITT TILL PROMARK PROPORTAL WEBBASERAT GRÄNSSNITT TILL PROMARK är den webbaserade ingången till ProMark både för chefer och löneadministration samt anställda. I portalen kan man registrera sin egen tid, sina arbetsuppgifter

Läs mer

Rätt information till rätt person vid rätt tillfälle

Rätt information till rätt person vid rätt tillfälle Rätt information till rätt person vid rätt tillfälle System för samverkan, effektivitet och konkurrenskraft Du håller säkert med om att ditt företags kanske mest värdefulla tillgång består av all den information

Läs mer

Molnbaserad företagstelefoni

Molnbaserad företagstelefoni Molnbaserad företagstelefoni Wx3 molnbaserade företagsväxel är enkel att använda och driftsäker. Vi startade redan 2002 och har ett gott renommé med tusentals nöjda företagskunder i olika branscher. 2

Läs mer

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProMileage

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProMileage När medarbetare är ute och kör i förbindelse med tjänsteresa, kan de under utgiftsregistrering i portalen ange sin körda sträcka och registrera övriga utgifter. REGISTRERING AV ALLA UTGIFTER PROMILEAGE

Läs mer

Vad är molnet?... 2. Vad är NAV i molnet?... 3. Vem passar NAV i molnet för?... 4. Fördelar med NAV i molnet... 5. Kom igång snabbt...

Vad är molnet?... 2. Vad är NAV i molnet?... 3. Vem passar NAV i molnet för?... 4. Fördelar med NAV i molnet... 5. Kom igång snabbt... Produktblad för NAV i molnet Innehåll Vad är molnet?... 2 Vad är NAV i molnet?... 3 Vem passar NAV i molnet för?... 4 Fördelar med NAV i molnet... 5 Kom igång snabbt... 5 Bli kostnadseffektiv... 5 Enkelt

Läs mer

Oslagbara affärsmöjligheter med. Software. Mamut Partnerprogram Nå dina mål bli en del av vinnarlaget

Oslagbara affärsmöjligheter med. Software. Mamut Partnerprogram Nå dina mål bli en del av vinnarlaget Oslagbara affärsmöjligheter med Mamut Business Software Mamut Partnerprogram Nå dina mål bli en del av vinnarlaget 3 Nå dina mål bli en del av vinnarlaget 3 Prisbelönta affärssystem som dina kunder kan

Läs mer

Brian Woltz, ägare och fysioterapeut, Parkway Physiotherapy

Brian Woltz, ägare och fysioterapeut, Parkway Physiotherapy Agenda Vårt företag är mycket bättre skyddat än tidigare. Windows Small Business Server 2011 Essentials har gjort oss trygga att utnyttja effektiva lösningar som fjärråtkomst utan att ge avkall på säkerheten.

Läs mer

Anna Leo Konsult och affärsutvecklare inom CRM. Februari 2010

Anna Leo Konsult och affärsutvecklare inom CRM. Februari 2010 Anna Leo Konsult och affärsutvecklare inom CRM Februari 2010 Målsättning Ökad kundnöjdhet Effektivare samtal Ökad försäljning Målsättning Verksamhet Modeller och verktyg Processer, roller och organisation

Läs mer

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPlanning

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPlanning Med bemanningsplaneringen i kan man fördela företagets personalresurser i förhållande till verksamhetens produktions-, jobb- och aktivitetsbehov. IDENTIFIERING AV ARBETSUPPGIFTER SOM SKA UTFÖRAS OCH NÄR

Läs mer

3FrontOffice Statistik Direkt

3FrontOffice Statistik Direkt 3FrontOffice Statistik Direkt visar statistik och KPIer i realtid för nummer i växeln på webbsidor som är anpassade för stora displayer i exempelvis ett call center. Här visas bland annat antal samtal

Läs mer

Anna Leo Konsult och verksamhetsutvecklare inom CRM. Februari 2010

Anna Leo Konsult och verksamhetsutvecklare inom CRM. Februari 2010 Anna Leo Konsult och verksamhetsutvecklare inom CRM Februari 2010 förväntar sig att vi har koll på dem och deras avtal är kräsna och förväntningar ska helst överträffas vill bara ha relevanta erbjudanden

Läs mer

Välj rätt affärssystem för att din. organisation ska blomstra!

Välj rätt affärssystem för att din. organisation ska blomstra! Välj rätt affärssystem för att din organisation ska blomstra! - En guide till dig som funderar på att byta eller investera i ett ERP system. Innehåll Därför är ett affärssystem viktigt för tillväxten...

Läs mer

Gränslös kommunikation

Gränslös kommunikation Ericsson enterprise multimedia server Gränslös kommunikation Den nya generationen multimedielösningar för företagskommunikation Kunnig personal och högeffektiva arbetssätt är viktiga faktorer om ett företag

Läs mer

Zendesk standard konfiguration Nordisk e handel 1.1

Zendesk standard konfiguration Nordisk e handel 1.1 Zendesk standard konfiguration Nordisk e handel 1.1 Vad är Zendesk Vår snabb guide för att koppla ihop Zendesk och din webbutik från Nordisk e handel Steg 1 [Skapa konto] Steg 2 [Konfigurera språk] Steg

Läs mer

DE INTELLIGENTA HISSARNA ÄR HÄR

DE INTELLIGENTA HISSARNA ÄR HÄR DE INTELLIGENTA HISSARNA ÄR HÄR KONE 24/7 CONNECTED SERVICES I samarbete med IBM har KONE gjort hissar och rulltrappor intelligenta. Genom att ansluta dem till molnet kan vi samla in stora mängder data

Läs mer

SA TER Vision Center. SAUTER Vision Center. håller dig uppdaterad.

SA TER Vision Center. SAUTER Vision Center. håller dig uppdaterad. SA TER Vision Center SAUTER Vision Center håller dig uppdaterad. Modern fastighetsautomation blir alltmer komplex men, tack vare SAUTER Vision Center, så är konsten att övervaka systemet ganska enkel.

Läs mer

ProMobile PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT PROMOBILE EN NY APP FÖR SMARTTELEFONER

ProMobile PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT PROMOBILE EN NY APP FÖR SMARTTELEFONER PROMOBILE EN NY APP FÖR SMARTTELEFONER Med appen kan alla mobila och resande medarbetare registrera närvaro, frånvaro och tid på olika uppgifter i sin mobiltelefon när och var som helst. De kan också se

Läs mer

SuperanvändarService

SuperanvändarService LÅT OSS VARA DIN PROMARK-SUPERANVÄNDARE Med kan du tryggt överlåta funktionen som superanvändare i Pro- Mark till Mark Information. Vi ansvarar både för den löpande installationen och underhållet av grunddata,

Läs mer

CELLIPS GUIDE FÖR TELEFONVÄXLAR

CELLIPS GUIDE FÖR TELEFONVÄXLAR ÅRSREDOVISNING 1 CELLIPS GUIDE FÖR TELEFONVÄXLAR Cellip AB Ölandsgatan 42, 116 63 Stockholm 020-12 13 14 www.cellip.com 2 ATT VÄLJA TELEFONVÄXEL 3 Att välja telefonväxel är något du förhoppningsvis inte

Läs mer

U n i - V i e w DRIFTÖVERVAKNING FÖR PROCESSINDUSTRIN

U n i - V i e w DRIFTÖVERVAKNING FÖR PROCESSINDUSTRIN U n i - V i e w DRIFTÖVERVAKNING FÖR PROCESSINDUSTRIN ETT FLEXIBELT ÖVERVAKNINGSYSTEM MED MÅNGA MÖJLIGHETER Uni-View är ett SCADA system som ger användaren möjlighet att få full kontroll över sina anläggningar.

Läs mer

Omnichannel Optimiser

Omnichannel Optimiser Whitepaper Omnichannel Optimiser EG Omnichannel Optimiser kan hjälpa din verksamhet på resan mot att skapa sammanhängande kundupplevelser tvärs över kanaler. Det är en abonnemangsbaserad molntjänst som

Läs mer

För Soliditets högprioriterade kunder. Det här kan vi erbjuda er

För Soliditets högprioriterade kunder. Det här kan vi erbjuda er För Soliditets högprioriterade kunder Det här kan vi erbjuda er 2 Du är högprioriterad och får därför högre service Att ditt företag valt Soliditet betyder mycket för oss, och det vill vi gärna visa. Du

Läs mer

Problemområden. Delar av processen upplevs sakna värde. Vilse i processen. Myndighetska - språket är ofta svårt att förstå. En djungel av information

Problemområden. Delar av processen upplevs sakna värde. Vilse i processen. Myndighetska - språket är ofta svårt att förstå. En djungel av information Problemområden 1 Vilse i processen 7 Delar av processen upplevs sakna värde 2 En djungel av information 8 Myndighetska - språket är ofta svårt att förstå 3 Måste upprepa information till flera myndigheter

Läs mer

Communicator Telefonist

Communicator Telefonist Communicator Telefonist ShoreTel Communicator kan anpassas efter användarens personliga önskemål för förenklad hantering av den dagliga kommunikationen. För att ladda ner en komplett manual i PDF, tryck

Läs mer

Canon Business Services

Canon Business Services Canon Business Services Förändrar ditt företag Canon Business Services När konsumenternas beteenden ändras påverkar det hur företagen drivs och fungerar hur organisationer bygger och säljer sina produkter

Läs mer

------------------------------------------------------------------------------ Kontakta oss för mer information och demonstration

------------------------------------------------------------------------------ Kontakta oss för mer information och demonstration Systembeskrivning Översikt ServIT CallCenter är en lättanvänd lösning för Call- och Contact Center, kundtjänst, supportavdelning, ordermottagning mm. Det hanterar inkommande kundkontakter via flera olika

Läs mer

Vilka växeltjänster behöver ditt företag?

Vilka växeltjänster behöver ditt företag? Vilka växeltjänster behöver ditt företag? StjärnaFyrkant Flow Molnväxel är en flexibel och användarvänlig växellösning där användarna själva väljer hur de vill nyttja sin växelanknytning genom en eller

Läs mer

Hitta guldgruvor och jaga tidstjuvar. Kompletta affärssystem för bemanning och rekrytering.

Hitta guldgruvor och jaga tidstjuvar. Kompletta affärssystem för bemanning och rekrytering. Hitta guldgruvor och jaga tidstjuvar. Kompletta affärssystem för bemanning och rekrytering. intelliplan intelliplan Intelliplan Om företaget Vi hjälper kunder att hitta gömda guldgruvor. 2 Intelliplan

Läs mer

Integrera Jetshop Commerce med Mamut One Enterprise

Integrera Jetshop Commerce med Mamut One Enterprise Integrera Jetshop Commerce med Mamut One Enterprise Kort om integration Mamut Mamut One Enterprise är affärssystemet för dig som både vill stärka din kundservice med smart säljstöd och få kontroll över

Läs mer

QuickPlan. Mer Kundrelationer. Solceller som hållbart affärsområde. Mer Klimatsmart. Vår samarbetsmodell för ert företags framgång.

QuickPlan. Mer Kundrelationer. Solceller som hållbart affärsområde. Mer Klimatsmart. Vår samarbetsmodell för ert företags framgång. QuickPlan Kommunikationsplattformen för solcellsprojekt Solceller som hållbart affärsområde Vår samarbetsmodell för ert företags framgång Solcellsgrossist sedan 1985 Mer Kompetens Mer Klimatsmart Mer Kundrelationer

Läs mer

Effektiv och smidig vårdkontakt

Effektiv och smidig vårdkontakt Effektiv och smidig vårdkontakt TAL TEXT VIDEO TAL TEXT VIDEO Digitaliseringen av vården är på framfart. Från och med 2016 erbjuder den moderna sjukvården valfrihet inte bara för vem du besöker, utan också

Läs mer

Mamut Enterprise Call Center

Mamut Enterprise Call Center Mamut Enterprise Call Center Detta är en introduktion till hur du använder tilläggsprodukten Mamut Enterprise Call Center. Först får du en genomgång av fördelarna med att använda Mamut Enterprise Call

Läs mer

Servicios Profesionales de Mitel Contact Center

Servicios Profesionales de Mitel Contact Center Servicios Profesionales de Mitel Contact Center Börja din resa modernisera, skalanpassa och uppnå affärsresultat på en helt ny nivå Rigoröst ramverk för flexibel leverans Upptäckt Företags- och teknikutvärdering,

Läs mer

Samtalskontroll med peka och klicka-teknik

Samtalskontroll med peka och klicka-teknik Programsviten Panasonic Communication Assistant (CA) är en intuitiv och enhetlig kommunikationslösning som kombinerar enkel peka och klickatelefoni med närvaro, tillgänglighet, Microsoft Outlook -integrering,

Läs mer

Performance management: Motivera, belöna och engagera dina medarbetare och öka effektiviteten i verksamheten.

Performance management: Motivera, belöna och engagera dina medarbetare och öka effektiviteten i verksamheten. Performance Performance management: Motivera, belöna och engagera dina medarbetare och öka effektiviteten i verksamheten. Performance management handlar inte om att titta i backspegeln, utan om att se

Läs mer

Jämförelseguide och prissättning av 3FrontOffice.

Jämförelseguide och prissättning av 3FrontOffice. Jämförelseguide och prissättning av 3FrontOffice. En tjänst som förenklar för dig, men framförallt för dina kunder. I tider när man kan nå vem som helst, när som helst har kraven ökat på hur nåbar man

Läs mer

Hemligheten bakom framgångsrika samarbeten

Hemligheten bakom framgångsrika samarbeten Hemligheten bakom framgångsrika samarbeten Skype For Business TDC Sverige En del av Tele2 1 Innehåll Att välja kommunikationsplattform 4 Skype for business som plattform 4 Användarupplevelsen kräver rätt

Läs mer

Produktöversikt BIsmart

Produktöversikt BIsmart Produktöversikt för BIsmart Innehåll Vad är BIsmart?... 2 Hur fungerar BIsmart?... 3 Vad behövs för att använda BIsmart... 4 Vad ingår i BIsmart?... 4 Artikelförsäljning... 5 Inköp... 5 Kundreskontra...

Läs mer

Business Intelligence

Business Intelligence Business Intelligence Styr verksamheten utifrån aktuella siffror som visar hur ditt företag mår idag Vi kan nu se svart på vitt hur det ligger till inom varje område vilket gör att vi kan identifiera risker

Läs mer

Time Cares tjänsteerbjudande

Time Cares tjänsteerbjudande Time Cares tjänsteerbjudande Time Cares tjänsteerbjudande Time Care tjänsteerbjudande Hur utbildar och stöttar vi våra chefer att leda verksamheter där varje krona har en berättelse och varje minut ett

Läs mer

Bli framgångsrik med CRM. Det behöver inte vara så komplicerat! made for sales people

Bli framgångsrik med CRM. Det behöver inte vara så komplicerat! made for sales people Bli framgångsrik med CRM Det behöver inte vara så komplicerat! made for sales people CRM handlar i grund och botten om att komma ihåg att ringa dina kunder! Du kan använda ett CRM-system oavsett om du

Läs mer

H2O kundservice. Effektiv och säker.

H2O kundservice. Effektiv och säker. Experter för avloppsfri produktion German Engineering H2O kundservice. Effektiv och säker. www.h2o-de.com Vår ambition är att i möjligaste mån minska din arbetsbörda. Därför har kundservice så hög prioritet

Läs mer

inriver PIM och Precio Fishbone för ökad försäljning

inriver PIM och Precio Fishbone för ökad försäljning PRECIO FISHBONE // INRIVER PIM inriver PIM och Precio Fishbone för ökad försäljning inriver PIM är Nordens mest köpta plattform för hantering av produktinformation Ökad försäljning och omsättning med PIM

Läs mer

Time Care Hälso- och sjukvårds Suite

Time Care Hälso- och sjukvårds Suite Time Care Hälso- och sjukvårds Suite En intelligent och beprövad lösning för bemanningsplanering som balanserar organisationens, patientens och medarbetarens behov Time Care Hälso- och sjukvårds Suite

Läs mer

PACOM UNISON SECURITY MANAGEMENT MADE EASY

PACOM UNISON SECURITY MANAGEMENT MADE EASY PACOM UNISON SECURITY MANAGEMENT MADE EASY Sjukhus Den öppna och integrerade säkerhetsplattformen. PACOM Unison är en öppen och integrerad säkerhetslösning som gör det möjligt för dig att hantera passer-,

Läs mer

För smartare belysning

För smartare belysning För smartare belysning CityTouch LightPoint Lighting Asset Management. CityTouch LightPoint / Asset Management 3 Välkommen till framtidens smarta belysning Professionell hantering av offentlig belysning

Läs mer

PROMOBILE APP FÖR EFFEKTIV REGISTRERING AV TID OCH FRÅNVARO

PROMOBILE APP FÖR EFFEKTIV REGISTRERING AV TID OCH FRÅNVARO PROMOBILE APP FÖR EFFEKTIV REGISTRERING AV TID OCH FRÅNVARO Med appen ProMobile kan medarbetarna registrera närvaro, frånvaro och tid på olika aktiviteter i sin mobiltelefon oavsett var de arbetar. De

Läs mer

Praesideo digitalt högtalar- och utrymningslarmssystem Få fram ert budskap vad som än händer

Praesideo digitalt högtalar- och utrymningslarmssystem Få fram ert budskap vad som än händer Praesideo digitalt högtalar- och utrymningslarmssystem Få fram ert budskap vad som än händer 2 Praesideo högtalar- och utrymningslarmssystem från Bosch Hålla allmänheten informerad och skyddad Med fler

Läs mer

IF Försäkring. Insourcing Service Desk

IF Försäkring. Insourcing Service Desk IF Försäkring Insourcing Service Desk AGENDA Introduktion till If Projektet Insourca Service Desk Resultatet Egna reflektioner Framtiden Frågor OM IF If försäkrar det som är värdefullt i livet: människor,

Läs mer

ANVÄNDAR GUIDE CELLIBOT

ANVÄNDAR GUIDE CELLIBOT CELLIBOT CelliBot hjälper dig men inställningar och funktioner i Cellips telefonitjänst kopplad till Microsoft Teams telefoni. Du kan t.ex. logga ur Cellip 365 svarsgrupper, ställa om visningsnummer och

Läs mer

Daniel Akenine, Teknikchef, Microsoft Sverige

Daniel Akenine, Teknikchef, Microsoft Sverige Daniel Akenine, Teknikchef, Microsoft Sverige Quincy Invånare: 5,300 Arbete: 52% jordbruk 18 % byggsektor 18 % offentlig sektor Språk: Spanska 57% Företaget Inköp Företaget Inköp Installering Lång

Läs mer

modern kraftfull enkel

modern kraftfull enkel intercopy.net modern kraftfull enkel Användarvänligt Byggdagbok Forum Snabbt Säkert Flexibelt Utskrifter Inköp Skärmanpassning Arkivering intercopy.net är ett av Sveriges mest använda projektnätverk, idag

Läs mer

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar

Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Administrativa utskriftslösningar Ger ett enkelt, centralstyrt underhåll av skrivare och multifunktionssystem HANTERING AV ARBETSFLÖDET ETT ENKELT SÄTT ATT UNDERHÅLLA

Läs mer

ASSA ABLOY ARX larm & passersystem. ASSA ABLOY samverkande system. För företag, kommuner och landsting

ASSA ABLOY ARX larm & passersystem. ASSA ABLOY samverkande system. För företag, kommuner och landsting samverkande system För företag, kommuner och landsting förenklar din vardag Samverkan mellan larm och passersystem, smarta nycklar, nyckelhantering, ellås och dörrautomatik din leverantör för säkerhetslösningar

Läs mer

Skalbarhet är den bästa lösningen. Den nya LMS 7 Professional.

Skalbarhet är den bästa lösningen. Den nya LMS 7 Professional. Skalbarhet är den bästa lösningen. Den nya LMS 7 Professional. 2 Effektivitet genom anpassning Idealiska lösningar för din framgång För att garantera omedelbart svar på hjälpanrop, snabb service och sammanhängande

Läs mer

IP Telefoni en möjlighet som är här nu. Nortech, November 2008

IP Telefoni en möjlighet som är här nu. Nortech, November 2008 IP Telefoni en möjlighet som är här nu Nortech, November 2008 Agenda presentation Vad är IP Telefoni Historik och marknad Kundvärden och nya möjligheter Framtid och nya aktörer 2 Internet Telefoni Internet

Läs mer

Migration to the cloud: roadmap. PART 1: Möjligheter och hinder för att migrera till molnet

Migration to the cloud: roadmap. PART 1: Möjligheter och hinder för att migrera till molnet Migration to the cloud: roadmap PART 1: Möjligheter och hinder för att migrera till molnet PART 1 ÖVERSIKT 1. Varför migrera till molnet? 2. Möjligheter med migrering till molnet 3. Hinder för att migrera

Läs mer

ANVÄNDAR GUIDE CELLIPBOT

ANVÄNDAR GUIDE CELLIPBOT CELLIPBOT CellipBot hjälper dig men inställningar och funktioner i Cellips telefonitjänst kopplad till Microsoft Teams telefoni. Du kan t.ex. logga ur Cellip 365 svarsgrupper, ställa om visningsnummer

Läs mer

Det här är programmet som accelererar

Det här är programmet som accelererar Management Acceleration Program 2019 Inledning Management Acceleration Program Det här är programmet som accelererar din verksamhetsexpertis och ger dig det självförtroende du behöver för att ta nästa

Läs mer

Mitel Solidus ecare. Smart kommunikation för utmärkt kundservice. En helt integrerad, komplett lösning för företagskommunikation

Mitel Solidus ecare. Smart kommunikation för utmärkt kundservice. En helt integrerad, komplett lösning för företagskommunikation Mitel Solidus ecare Smart kommunikation för utmärkt kundservice En helt integrerad, komplett lösning för företagskommunikation De företag som lyckas bäst är de sombäst förstår och tillgodoser kundernasbehov.

Läs mer

Versionsinformation. Artvise Contact Center Version 4.0

Versionsinformation. Artvise Contact Center Version 4.0 Version 4.0 Uppdateringsinformationen beskriver nyheter, rättningar och andra förändringar i vid uppdateringen 2018-05-02. Version 4.0 Sida 2/9 Innehåll 1 Nyheter och förändringar i applikationen användare...

Läs mer

Du har behoven. Vi har lösningarna.

Du har behoven. Vi har lösningarna. Du har behoven. Vi har lösningarna. Sekå en allt vanligare syn på våra vägar. Kundanpassning och helhetstänkande. Det är och har alltid varit vår styrka under alla år som vi levererat påbyggnader till

Läs mer

DE INtELLIGENta HISSarNa Är HÄr

DE INtELLIGENta HISSarNa Är HÄr 11 mm DE INtELLIGENta HISSarNa Är HÄr KONE CarE 24/7 CONNECt KONE Care 24/7 Connect Vi säger att intelligenta hissar och rulltrappor är här. Och det stämmer, det är vår unika tjänst KONE Care 24/7 Connect

Läs mer

Bilaga 8C Service Desk

Bilaga 8C Service Desk Bilaga 8C Service Desk stockholm.se Stadsledningskontoret It-avdelningen Ragnar Östbergs Plan 1 105 35 Stockholm Växel 08-508 29 000 www.stockholm.se Innehåll 1 Inledning 4 2 Övergripande krav 4 2.1 Allmänt

Läs mer

ETT HELT NYTT GREPP PÅ TELEFONIST-KLIENTEN VETA ISTÄLLET FÖR ATT LETA ÄNTLIGEN BUSINESS AS USUAL, MEN MED NÅGRA TWISTS

ETT HELT NYTT GREPP PÅ TELEFONIST-KLIENTEN VETA ISTÄLLET FÖR ATT LETA ÄNTLIGEN BUSINESS AS USUAL, MEN MED NÅGRA TWISTS 2 FÅ UT MAXIMALT AV LYNC/SKYPE FOR BUSINESS I DIN ENTERPRISE-MILJÖ I större organisationer krävs professionella verktyg för växeltelefonister och Contact Center-agenter. I sitt arbete är de beroende av

Läs mer

AB2 Q2-kampanj SOH O Förlängning: Kampanj BB

AB2 Q2-kampanj SOH O Förlängning: Kampanj BB AB2 Q2-kampanj SOH O Förlängning: Kampanj BB Pro fiber Kapacitet 10 resp. 100Mbit/s Kampanjen gäller till 31/10 2015 1 2015-02-02 AB2 Q2-kampanj 2015 SOHO Affärsregler och Rutiner Bredband Pro Fiber 10

Läs mer

MICROSOFT DYNAMICS NAV NAVCITE PROAPPS

MICROSOFT DYNAMICS NAV NAVCITE PROAPPS MICROSOFT DYNAMICS NAV NAVCITE PROAPPS MICROSOFT DYNAMICS NAV NAVCITE PROAPPS KOMPLETT MOLNBASERAT AFFÄRSYSTEM FÖR ELINSTALLATÖREN KOMPLETT MOLNBASERAT AFFÄRSSYSTEM FÖR ELINSTALLATÖREN VÅRA LÖSNINGAR FUNGERAR

Läs mer

Implementation av ifenix. En översikt

Implementation av ifenix. En översikt Implementation av ifenix En översikt 2 (6) Implementation Innehållsförteckning Projektstart 3 Resursanpassad implementation 3 Personlig implementation 3 Masterdata 3 Artiklar 4 Leverantörer 4 Kunder 4

Läs mer

Medvetet företagande i en digitaliserad tid

Medvetet företagande i en digitaliserad tid Medvetet företagande i en digitaliserad tid Förord Vi lever i en spännande och föränderlig tid där digitaliseringen ger oss möjligheter vi tidigare bara kunde drömma om. Modern teknik och smarta tjänster

Läs mer

Kundcenter i kommuner & myndigheter - Ett center för alla kommunikationskanaler. Anders Kasberg

Kundcenter i kommuner & myndigheter - Ett center för alla kommunikationskanaler. Anders Kasberg Kundcenter i kommuner & myndigheter - Ett center för alla kommunikationskanaler Anders Kasberg Jag Områdesansvarig kontaktcenter och Solidus ecare - Aastra Telecom Sweden Bakgrund Ericsson & Aastra, Teleadress

Läs mer

Time Cares tjänsteerbjudande

Time Cares tjänsteerbjudande Time Cares tjänsteerbjudande Time Cares tjänsteerbjudande När ni är här så känner jag att jag kan prestera mästerverk! När ni är borta saknar jag er och er oerhörda kompetens! Pia Helsing Enhetschef LSS

Läs mer

Aastra CMG Contact Management

Aastra CMG Contact Management Your connection to the world Aastra CMG Contact Management Lars Kjennerud Sales Director Large Enterprise - CMG Suite 2007 - CMG Suite 7.5 nyheter Aastra CMG Suite 2007 CMG suite 2007 En kraftfull och

Läs mer

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPC

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPC är den mobila arbetsplatsen en Windowsbaserad terminal för alla typer av registreringar via dator eller surfplatta, både på företaget och för dem på språng. Imponerande kraftfull off-line funktionalitet.

Läs mer

Kommunicera via digital signage och smartphones med PLAYipp

Kommunicera via digital signage och smartphones med PLAYipp Digital Signage: Effektivare kommunikation Kommunicera via digital signage och smartphones med PLAYipp Mobile View: Den smarta kommunikationsappen PLAYipp Manager Med molnbaserade och användarvänliga PLAYipp

Läs mer

Helhetslösningar för Print & Apply skräddarsydda för din verksamhet

Helhetslösningar för Print & Apply skräddarsydda för din verksamhet Helhetslösningar för Print & Apply skräddarsydda för din verksamhet Endast fantasin sätter gränser Din verksamhet är unik. Det borde din lösning för Print & Apply också vara. Print & Apply lösningar för

Läs mer

Distribution Planning/LeanLog. Epicor iscala höstmöte 2012. Ingemar Ohlsson. Presenteras av:

Distribution Planning/LeanLog. Epicor iscala höstmöte 2012. Ingemar Ohlsson. Presenteras av: Tillverkning med tidredovisning Distribution Planning/LeanLog med LeanTime Epicor iscala höstmöte 2012 Presenteras av: Ingemar Ohlsson Om Distribution Planning/LeanLog Ett av få system som optimerar hela

Läs mer

Smartare affärer med det bästa från molnet

Smartare affärer med det bästa från molnet Smartare affärer med det bästa från molnet Hur kan du uppnå bättre affärsresultat genom att kombinera de senaste publika och privata molntjänsterna på ett enkelt och smidigt sätt. Det här är Tieto 3000

Läs mer

Molntjänster -- vad är molnet?

Molntjänster -- vad är molnet? En e-bok från Visma Spcs Molntjänster -- vad är molnet? Vad du bör tänka på för att göra rätt val till ditt företag Molntjänster -- vad är molnet? En guide till att förstå molntjänster Innehåll Hänger

Läs mer

Ett väldigt kundvänligt företag. Offert till Bankebergs Mellangård Samfällighet

Ett väldigt kundvänligt företag. Offert till Bankebergs Mellangård Samfällighet Ett väldigt kundvänligt företag Offert till Bankebergs Mellangård Samfällighet Bankebergs Mellangård Samfällighet Offert Digitalt basutbud Innan vi presenterar vad vi kan erbjuda er vill vi berätta lite

Läs mer

Försäljning & Eftermarknad

Försäljning & Eftermarknad Försäljning & Eftermarknad CLM eller Inforce vad ska vi välja? Helena Bjurhult och Emma Karlsson Infor Solution Consulting 1 Försäljning & Eftermarknad CLM eller Inforce - vad skall vi välja? 11.30-12.15

Läs mer

Tag kontroll över företagets interna transaktioner

Tag kontroll över företagets interna transaktioner Tag kontroll över företagets interna transaktioner Ett genialt koncept som alla större koncerner kan ha mycket stor nytta av. Effektiviserad hantering av interna fakturor Netting används för att rationalisera

Läs mer

Komplett HR med extra allt.

Komplett HR med extra allt. Komplett HR med extra allt. När det kommer till HR handlar det inte längre om vad man ska göra utan hur. Och frågar du oss så tycker vi bara det finns ett sätt: det enklast möjliga. Med Aditro Helhetslösning

Läs mer

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProHost

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProHost säkerställer stabil och trygg integration mellan ProMark och bakomliggande system som ERP och lön. är en konfigurerbar standardlösning som innehåller en lång rad förkonfigurerade filuppsättningar. PROMARK

Läs mer

Problemfri IT för verksamhet som inte får ligga nere.

Problemfri IT för verksamhet som inte får ligga nere. IT Online Problemfri IT för verksamhet som inte får ligga nere. Om ni ska kunna nå era mål så måste ni kunna lita på att er effektivitet inte störs av invecklade procedurer och system eller applikationer

Läs mer

Enkelt, centraliserat underhåll av skrivare och multifunktionssystem

Enkelt, centraliserat underhåll av skrivare och multifunktionssystem Lösningar för övervakning och underhåll kontroll l produktivitet I styrning Enkelt, centraliserat underhåll av skrivare och multifunktionssystem Det enkla sättet att hantera arbetsflöden Fakta: Att skrivare

Läs mer