upplev skillnaden med ett riktigt...

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "upplev skillnaden med ett riktigt..."

Transkript

1 upplev skillnaden med ett riktigt...

2

3 Vi har egentligen massor att berätta om våra förstklassiga headset......men det låter vi bli! Det finns ett gammalt talesätt som lyder: Don efter person. Ungefär så ska du tänka när du väljer headset. Den här broschyren har vi tagit fram för att underlätta ditt val; i stället för att överösa dig med tekniska detaljer, utgår vi från din arbetssituation. På sidorna som följer beskrivs olika arbetsmiljöer och vilka headset vi rekommenderar för respektive miljö. Våra lösningar är smarta, flexibla och framtidsinriktade det finns alltid ett val för dig i vårt sortiment. Trådbundet eller trådlöst? Du väljer!

4 TRÅDLÖSA HEADSET FÖR TOTAL RÖRELSEFRIHET 1. Trådlöst mot fast telefoni och softphone/pc-telefoni Har du frågor? Ring oss Sennheiser DW Office, DW Pro1 och DW Pro2 är för dig som jobbar i kontorsmiljö med fast telefoni eller softphone/pc-telefoni, och ofta är i rörelse på kontoret när du sköter inkommande och utgående samtal. Våra trådlösa headset är lätta och bekväma, har kristallklart ljud och bullerdämpande mikrofon som mycket effektivt filtrerar bort ljuden från omgivningen så den du pratar med inte störs. DW Office - Enkelsidigt DECT-headset med bullerdämpad mikrofon till fasta telefoner och softphones. Användarvänligt med elegant design, vilket sätter fokus på komfort och effektivitet. Lång räckvidd. 4 olika storlekar öronkrokar samt huvudbåge medföljer.

5 Ljudkvaliteten är viktig för mig, därför använder jag Sennheiser headset sedan många år. Efter att mina kollegor också gått över till Sennheiser, har ljudnivån på avdelningen sjunkit betydligt. Vi har fått en trivsammare arbetsmiljö! Peter Nordström Säljare DW Pro1 - Enkelsidigt DECT-headset som bygger vidare på DW Office-succén. Det är utformat för att möta behoven hos användare som arbetar i bullriga miljöer, där byte från trådbundet till trådlöst verkligen har sina fördelar. DW Pro2 - DECT-headset med samma funktion som DW Pro1, skillnaden är att DW Pro2 är dubbelsidigt. Båda headseten har innovativ design och är ytterst bekväma att bära.

6 2. Trådlöst mot mobiltelefon Sennheiser BW900 Mobil. Ett headset för dig med kontoret på fickan som vill ha absolut bästa ljudkvalitet på utgående och inkommande samtal. Det är ett Bluetooth headset som är helt överlägset allt annat på marknaden. Ringer du från bilen, tåget eller rent av när du är på en fotbollsmatch, kan den du pratar med tro att du sitter på kontoret! Har du frågor? Ring oss BW900 Mobil - Ett lätt headset (26 g) för mobiltelefon, med lång mikrofonbom och extremt bra bullerdämpning. Den kompletta lösningen för dig som inte har stationär telefon. Levereras med två batterier, billaddare och ett resekit.

7 Sennheiser VMX100 och EZX60. För dig som är rörlig och vill ha ett extremt lätt och bekvämt Bluetooth -headset. VMX100 - Ett extremt lätt (15 g) headset för mobiltelefon med utmärkt ljudkvalitet. VoiceMax bullerreducering med hjälp av dubbla mikrofoner. Finns även i svart pianolack. EZX60 - Prisvärt headset för enkel kommunikation.

8 TRÅDBUNDET FÖR TRE OLIKA MILJÖER 1. Öppen kontorsmiljö/callcenter Sennheiser CC500-serien är utformad för att motsvara kraven i en miljö där du omges av mycket sorl. De här headseten är det bästa valet för lång, intensiv användning oavsett om du använder mobil, fast telefon eller PC. CC500-serien är extra komfortabla med särskilt bullerdämpande mikrofoner som effektivt filtrerar bort ditt bakgrundsljud så att den du pratar med inte störs. Till det dubbelsidiga headsetet kan du välja mellan olika storlekar på hörkapslar, beroende på hur mycket av bakgrundsljudet du vill stänga ute. Mitt headset från Sennheiser är otroligt effektivt när det gäller att stänga ute alla ljud omkring! Jag får en bra dialog med kunden eftersom jag kan jobba ostört och kunden inte hör mina kollegors prat. Elin Gabrielsson Säljare/informatör på Callcenter CC510 - Enkelsidigt headset robust och hållbart med mycket hög komfort för många timmars användning. CC520 - Dubbelsidigt robust och hållbart headset för allsidig användning. Hörkapslarna finns i tre olika storlekar. Mycket hög komfort för många timmars användning.

9 2. Det större kontoret/rörliga kontoret Sennheiser SH300-serien är utformad för dig som jobbar i en miljö med människor omkring dig när du pratar i telefon. I det här segmentet ingår också typisk mobiltelefonmiljö, det vill säga att du är i rörelse när du pratar (offentlig miljö, i bilen etc). SH300-serien kombinerar hög komfort och bra ljudkvalitet. Lätta och komfortabla headset med bullerdämpande mikrofoner. Serien är vår riktiga klassiker. SH300 - Diskret och extremt lätt headset som du bär över örat. Bekvämt även vid många timmars användning. Huvudbåge finns som tillbehör. Storsäljare! SH330 - Enkelsidigt lättviktsheadset med tidlös ergonomisk design som ger hög komfort även vid många timmars användning. MB30 - Enkelsidigt headset. Direktanslutning för mobiltelefoni inga adapters behövs. Fungerar enbart till telefoner med Sony Ericssons FastPortkontakt. SH350 - Dubbelsidigt headset med ergonomisk design, vadderad båge och kabelingång enbart på ena sidan.

10 3. Det lilla kontoret Har du frågor? Ring oss Sennheiser SH200-serien är lätta och komfortabla headset med mikrofon utan bullerdämpning. Utformade för dig som jobbar i en miljö där du inte har så mycket bakgrundsljud. De passar även för intensiv användning. SH230 - Mycket ergonomiskt och komfortabelt enkelsidigt headset. Ett prisvärt alternativ. SH250 - Mycket ergonomiskt och komfortabelt dubbelsidigt headset. Ett prisvärt alternativ. Som en krockkudde för dina öron: Alla våra headset är utrustade med den unika, patenterade ActiveGard-teknologin som innebär att öronen skyddas från höga, skadliga ljudsignaler akustiska ljudchocker. ActiveGard garanterar också att produkten svarar upp till gällande EU-direktiv. TCO - värnar om användarens och miljöns bästa: Technology for you and the planet. Sennheisers produkter är certifierade enligt TCO 07 Headsets, en märkning som talar om att våra headset uppfyller och klarar tuffa EU-krav och TCO:s stränga krav för bra ergonomi, låg strålning, minimerad miljöpåverkan och låg energiförbrukning.

11 FRIHET VIA KABEL Våra headset kan kombineras med alla telefoner, mobil som fast telefoni samt med PC. När du flyttar headsetet från en telefon till en annan, byter du bara bottenkabeln med anpassad anslutning. Sennheiser har ett komplett sortiment av bottenkablar. För att hitta rätt kabel till din telefon, besök: CSTDxx - QD snabbkontakt (mot headset) till modularanslutning. Kablarna är de mest använda vid anslutning till en bordstelefon. Passar samtliga SH- och CC-modeller. UUSB6 - QD snabbkontakt (mot headset) till USB-anslutning. Passar samtliga SH- och CC-modeller. CCEL195 - QD snabbkontakt (mot headset) till 3,5 mm, 4-polig standardkopplad. Passar bl.a. till Nokias nya 3,5 mm kontakter. Passar samtliga SH- och CC-modeller. CBB01 - QD snabbkontakt (mot headset) till Blackkberry / iphone 3G / iphone 3GS / iphone 4 /HTC Touch HD. Passar samtliga SH- och CC-modeller. UUSB8 - CallControl - Svara/lägg på, sekretess samt volym. Kompatibel med MS Office Communicator. Till Cisco, Avaya samt Skype fungerar CallControl tillsammans med den fria programvaran Headsetup. QD snabbkontakt (mot headset) till USB-anslutning. Passar samtliga SH- och CC-modeller. CCEL191 - QD snabbkontakt (mot headset) till 2,5,mm, 3-polig, standardkopplad. Passar samtliga SH- och CC-modeller. CERIC02 - QD snabbkontakt (mot headset) till Sony Ericssons FastPort-kontakt. Passar samtliga SH- och CC-modeller. CNOK2 - QD snabbkontakt (mot headset) till Nokia med 2,5 mm kontakt. Passar samtliga SH- och CC-modeller.

12 Triada Senncom AB Dinglevägen 70, Kungshamn Tel: , Fax: Triada En pålitlig partner Triada säljer produkter inom telekom. Med lång och gedigen erfarenhet i branschen, vågar vi kalla oss experter på headset för den professionelle användaren. Vi är svensk agent för Sennheiser Communications, headset med förstklassig ljudkvalitet, sofistikerad design och optimal användarkomfort. Våra kunder är allt från mindre, privata företag till stora, statliga. Vår filosofi är att alltid finnas till hands för kunderna och hålla en hög servicenivå, hos oss får du ett personligt bemötande och hjälp snabbt om något uppstår. Vi vet hur viktigt det är för ditt företag att tekniken fungerar som den ska, utan avbrott. Ring om du vill veta mer, eller besök vår hemsida: Återförsäljare: