Skulle du vilja se ett jätteträd på nära håll?

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Skulle du vilja se ett jätteträd på nära håll?"

Transkript

1 Skulle du vilja se ett jätteträd på nära håll? Hej Känslan av att promenera i en Redwoodskog är magisk. Det är en mycket mäktig upplevelse, man blir nästan religiös. De gigantiska Redwoodträden i Kalifornien lämnar ingen oberörd och är definitivt ett minne för livet. Lika intressant är det att besöka den amerikanska produktionsskogen och få uppleva helt andra metoder att producera skog än de vi har i Sverige. Programmet är späckat. Det mesta som sker under de 12 dagar då vi åker på studieresa får de flesta att höja på ögonbrynen och att dra på smilbanden. Som när vi besöker den kända fiskaffären i Seattle och laxar och krabbor flyger omkring i luften och fiskargubbarna bjuder på spektakulär show. Vi är glada att kunna erbjuda dig som är skogsägare och leverantör till oss, denna exklusiva möjlighet att följa med på en spännande skoglig studieresa längs USA:s västkust. Resan går av stapeln i vår. Vi garanterar att det blir minnesvärt, lärorikt och riktigt roligt. Dessutom kan den vara avdragsgill. Hör gärna av dej till din virkesköpare så får du veta mer. Hälsningar Martin Holmgren VD Stora Enso Skog AB Researrangör

2 Studieresa genom skogarna i USA Resan sker i samarbete med Skogsresor och Sabratours.

3 En spännande resa från Seattle i norr till San Fransisco i söder, genom de skogliga delstaterna Washington, Oregon och Kalifornien.

4 Dag 1, lördag 5/5 Avresa från Arlanda med Iceland Air. Mellanlandning i Reykjavik och ankomst till Seattle 17.45, där vi hämtas med buss som följer oss hela resan. Vi upptäcker pulsen i Seattle med dess skyskrapor och bor downtown på Six Avenue Inn. Vi försöker hålla oss vakna för att komma in i den amerikanska tidsomställningen. Om vädret är gynnsamt besöker vi Space Needle, usiktstornet som byggdes till världsutställningen Dag 2, söndag 6/5 Vi fortsätter att upptäcka Seattle på förmiddagen med sevärdheter som slussarna vid Ballard och Pike Place Market, farmarnas marknad med frukt, blommor och jättelika fiskar. Efter besöket på Pike Place Market går resan vidare och ett stopp görs på en av världens största butiker för jakt och fiske. Vi tar oss med buss till det imponerande vulkaniska berget Mount St Helen som hade utbrott 1980, cirka ha skog ödelades. Fram till 1987 planterades över 18 miljoner plantor för hand. Vi besöker även Weyerhaeusers besökscenter, ett av världens största skogsföretag som drabbades hårt. På kvällen övernattar vi i staden Kelso, strax norr om Columbiafloden. Dag 3, måndag 7/5 Vi lämnar delstaten Washington och åker in i skogsindustrins Mecka Oregon, där 46 procent av ytan täcks av skog. Vi besöker Tillamook State Forest, som eldhärjades i omfattande skogsbränder under 30- och 40-talet. Bränderna efterföljdes av världens största skogsplantering för sin tid, 72 miljoner plantor. Idag finns en ny frisk skog här, som vi besöker. Vi besöker även ett fint skogsmuseum som drivs av Oregon Department of Forestry. Vi får skoglig information och ser en skogsfilm. Efter lunch besöker vi skogsbrukarfamiljen Hanschues som berättar om livet och förhållandena som privat skogsägare. Därefter åker vi vidare till Corvallis, Oregons skogliga huvudstad för övernattning i två nätter. Dag 4, tisdag 8/5 Vi besöker det familjeägda mellanstora skogsföretaget Starker Forests. I området finns stora julgransplantager och vi gör ett stopp på världens största julträdsfarm med produktion på över en miljon träd per år. Vi försöker besöka en avverkning med kabelkranar i brant terräng. Vi gör ett oförglömligt besök på en ångsåg, förmodligen världens enda i kommersiell drift. Man sågar helst inte timmer under 50 cm i diameter. Var beredd att skruva tillbaka klockan 100 år. Dag 5, onsdag 9/5 Vi besöker skogarna runt Corvalis och Cottage Grove. Steve Woodard, professor Emeritius, är värd för dagen och håller koll på vad som händer i området. Ett besök i en gammal douglasgranskog en så kallad old growth blir ett spännande inslag under dagen. Den första av tre referensupplevelser på vad stor, grov skog innebär. Vi besöker ett guldgrävarmuseum och den som vill får vaska. Ett huggarlag i änden på ett Sequoiaträd med diametern 7,8 meter. Observera sågen som är 8,5 meter lång.

5 Dag 6, torsdag 10/5 Besök i ett modernt sågverk i Cottage Grove som sågar timmer upp till tre meter i diameter. Vi kör vidare mot Kalifornien och gör ett stopp för en vilda västernlunch vid diligensstoppet Wolf Creek Inn. Vi kör vidare till de världskända Redwoodträden. Middagen intas i en gammal sågverksrestaurang i Eureka, där historien speglas i svartvita fotografier som visar hur man förr avverkade de enorma träden.

6 Dag 7, fredag 11/5 Vi kör vidare södrut till bruksorten Scotia, där Pacific Lumber company, PALCO och redwoodkulturen har dominerat i 150 år. Vi tar del av samhällets historia genom ett museibesök och i en andra generationens redwoodskog. Vidare till en stuga i en stubbe. Vi kör Redwood highway och Giganternas avenue och går en promenad i en av dessa fantastiska barrskogsekosystem med träd upp mot 120 meter. Denna katedral blir referensskog nummer två av världens stora skogar. Vi stoppar i Legget på eftermiddagen för att uppleva ett träd som man kör bil igenom, förmodligen världens lönsammaste träd. På kvällen planeras ett besök med middag på Linde Vineyard i Sonoma County. Familjen härstammar från Härjedalen och Västergötland. Övernattning i Ukiah. Dag 8, lördag 12/5 Vi kör mot Kaliforniens huvudstad Sacramento, där vi stannar till ett par timmar för besök i den gamla stadsdelen med vilda västernprägel. Vi besöker ett fantastiskt järnvägsmuseum och Capital hill, delstaten Kaliforniens vita hus som har ett arboretum kring byggnaden. Efter lunch kör vi vidare genom rika jordbruksbygder för att nå Selma utanför Fresno, i närheten av Sierra Nevada. Dag 9, söndag 13/5 Heldag i Sierra Nevada med besök i Sequoia och Kings Canyons nationalparker. Äntligen får vi se sequoiaträden och världens största träd, General Sherman. Generalen med en ålder på över år, 84 meter hög, 35 meter i omkrets stoltserar med cirka m 3 i ett enda träd! Sequoiaträden växer på höjder över meter över havet i Sierrafjällen och i ett helt annat ekosystem än Kustredwoodträden. Vi gör en vandring på 2,5 km för att utforska dessa barrblandskogar. På återresan till hotellet i San Juanquindalen kör vi genom svenskorten Kingsburg, en av russinhuvudstäderna och Sunmaids hemstad. Vi gör eventuellt ett kort besök hos jordbrukande svenskättlingar från Dalarna. Dag 10, måndag 14/5 Efter frukost besöker vi familjen Droogh som är mjölkfarmare utanför Leemore. De har cirka djur och vi gör en rundvandring för att studera och lära om deras villkor och liv. Vi passerar en ranch med köttproduktion där de har cirka djur. Vi gör ett kort besök vid ett oljefält innan vi kör mot San Francisco via parker med vindkraftverk och Silicon Valley. Vi gör en gudiad tur genom staden för att se de mest kända platserna som Tresure Island, Twin Peaks, Fishermans Wharf, Lombard street, China Town, Alcatraz och Golden Gate. Gemensam middag och en tur med de berömda spårvagnarna över backarna för de som önskar. Dag 11, tisdag 15/5 För de morgonpigga finns möjlighet att ta en promenad ut mot eller över Golden Gatebron. Resten av dagen är fri för egna strövtåg, shopping, besök i arboretum innan vi tar oss till flygplatsen. Avresan till Sverige sker efter lunch från San Fransisco via mellanlandning i Keflavik. Dag 12, onsdag 16/5 Vi anländer till Arlanda vid Det finns möjligthet att förlänga vistelsen i San Fransico med några dagar om man så önskar.

7 CONFETTI Foto Jan Hedberg Intresseanmälan Studieresa 5 16 maj 2012 Platserna är begränsade till 53 (min 30 deltagare för genomförande). Pris kr/person inkl flygskatt kr/person. Enkelrumstillägg kr/person. (Reservation för ändringar i programmet enligt allmänna resevillkor. Prisreservation med avseende på antal deltagare och valutakurser i USD och NOK). Intresseanmälan lämnas till din virkesköpare på telefon eller e-post senast 31/ Ange namn och fullständiga kontaktuppgifter. Därefter skickas en bindande anmälningsblankett till dig. Du är anmäld först vid betald anmälningsavgift. Namn Adress Postadress Telefon E-post Frågor besvaras av Jan Hedberg på Skogsresor, tel samt Torbjörn Wiklund, Stora Enso I grundpriset ingår Reguljärflyg Arlanda Reykjavik Seattle/Seattle Reykjavik Arlanda med Iceland Air. Möjlighet finns till anslutning från Landvetter eller Köpenhamn. Inkvartering i dubbelrum på hotell/motel med god standard. Amerikansk frukost samtliga dagar i USA. Rundresa med buss enligt program. Inträdesavgifter i enlighet med programmet på museer, besökscenter, nationalparker m m. Reseledning av två svensktalande guider. Studiebesök med lokala guider enligt programmet. Transfers vid ankomst och avresa. Tre lunchpaket. En middag. Kompendium och skogligt studiematerial. I priset ingår ej Avbeställningsskydd Reseförsäkring Övriga måltider Dricks vid måltider, cirka %. Researrangör Alla besök och konversationer på engelska direktöversätts till svenska.

15 26 september 2013 Studieresa genom skogarna i USA. Resan sker i samarbete med Skogsresor och Sabratours.

15 26 september 2013 Studieresa genom skogarna i USA. Resan sker i samarbete med Skogsresor och Sabratours. 15 26 september 2013 Studieresa genom skogarna i USA Resan sker i samarbete med Skogsresor och Sabratours. En spännande resa från Seattle i norr till San Fransisco i söder, genom de skogliga delstaterna

Läs mer

Stora trädresan. En skogsresa genom USA 4-15 maj 2014. www.scaskog.com. Resan sker i samarbete med Skogsresor.

Stora trädresan. En skogsresa genom USA 4-15 maj 2014. www.scaskog.com. Resan sker i samarbete med Skogsresor. Stora trädresan En skogsresa genom USA 4-15 maj 2014 Resan sker i samarbete med Skogsresor. www.scaskog.com Följ med till USA! Nu har du som är skogsägare i Jämtland, Medelpad eller Ångermanland chansen

Läs mer

Stora trädresan till västkusten i USA, 10-21 maj 2015

Stora trädresan till västkusten i USA, 10-21 maj 2015 Stora trädresan till västkusten i USA, 10-21 maj 2015 Följ med på vår populäraste resa. En resa till USA:s västkust för att se och uppleva världens största träd! Vandra i tre totalt olika skogsekosystem

Läs mer

Stora trädresan med Södra till nordvästra USA 25 sept 6 okt 2016

Stora trädresan med Södra till nordvästra USA 25 sept 6 okt 2016 Stora trädresan med Södra till nordvästra USA 25 sept 6 okt 2016 Preliminärt program SÖNDAG 25/9 SVERIGE SEATTLE Vi samlas på Kastrup eller Arlanda på förmiddagen för avresa med British Airways till Seattle

Läs mer

Stora trädresan med Södra. till nordvästra USA 19-30 okt 2014

Stora trädresan med Södra. till nordvästra USA 19-30 okt 2014 Stora trädresan med Södra till nordvästra USA 19-30 okt 2014 Preliminärt program Söndag 19/10 Vi samlas på Kastrup eller Arlanda på förmiddagen för avresa med Iceland Air till Seattle via Island med ankomst

Läs mer

Stora trädresan med Södra till nordvästra USA 20 sept 2 okt 2015

Stora trädresan med Södra till nordvästra USA 20 sept 2 okt 2015 Stora trädresan med Södra till nordvästra USA 20 sept 2 okt 2015 Preliminärt program söndag 20/9 sverige seattle Vi samlas på Kastrup eller Arlanda på förmiddagen för avresa med Iceland Air till Seattle

Läs mer

Klassiska stora trädresan till nordvästra USA. 21 september - 3 oktober 2019 Reseledare och guider: Jan Hedberg och Lars Nordström

Klassiska stora trädresan till nordvästra USA. 21 september - 3 oktober 2019 Reseledare och guider: Jan Hedberg och Lars Nordström Klassiska stora trädresan till nordvästra USA 21 september - 3 oktober 2019 Reseledare och guider: Jan Hedberg och Lars Nordström Svensk skogshistoria är inte bara begränsad till Sverige. Svensk skogskunskap

Läs mer

SAS, San Francisco & bilhyra

SAS, San Francisco & bilhyra SAS, San Francisco & bilhyra MyPlanet har satt samman en resa till Kalifornien under sommarsemestern 2014 (juni och juli) till ett mycket attraktivt pris. Enkelt. Snabbt. Bra pris. Massor av frihet. Vi

Läs mer

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t

PROPEL AFRICA D e s t i n a t i o n M a n a g e m e n t Golfresa till Norra Sydafrika 20-30 januari 2013 Måndag 21 Januari 2013 - Ankomst till Johannesburg kl 08.35 på morgonen med flyg SA 261. Er lokalguide möter upp på flygplatsen och visar vägen till bussen.

Läs mer

NHL Hockey San Francisco 21 26 mars 2012

NHL Hockey San Francisco 21 26 mars 2012 NHL Hockey San Francisco 21 26 mars 2012 Onsdag 21 mars Köpenhamn London 10:45 12:00 London San Francisco 14:25 18:20 Vår guide möter upp efter ankomst och vi tar oss med buss till vårt hotell King George

Läs mer

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande

Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande Kursresa till Zanzibar Effektiv stresshantering för yrkesarbetande och studerande 15-22 juni 2016 Privat tillägg: Safari i Masai Mara 21-28 juni Resprogram Håkmark 213 905 91 UMEÅ SWEDEN tel. +46(0)90-383

Läs mer

LAS VEGAS NÖJENAS STAD

LAS VEGAS NÖJENAS STAD MÄSSRESA LAS VEGAS LAS VEGAS NÖJENAS STAD Las Vegas är den största staden i delstaten Nevada i sydvästra USA. Staden är ett centrum för alla möjliga upplevelser och aktiviteter. Las Vegas är ett av världens

Läs mer

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017!

Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Följ med på en spännande resa till Östtimor under hösten 2017! Landet som styrts av både Portugal och Indonesien innan det blev självständigt 1999 är en outforskad pärla i sydöstra Asien. På denna resa

Läs mer

Avfärd Ankomst Övr Tider Aktivitet Mat Gbg 17:57 Malmö 20:29 Intercity tåg Matsäck tas med för kvällen 17:35 Samling Gbgs Central

Avfärd Ankomst Övr Tider Aktivitet Mat Gbg 17:57 Malmö 20:29 Intercity tåg Matsäck tas med för kvällen 17:35 Samling Gbgs Central Avfärd Ankomst Övr Tider Aktivitet Mat Gbg 17:57 Malmö 20:29 Intercity tåg Matsäck tas med för kvällen 17:35 Samling Gbgs Central 20:45 Kommer till STF vandrarhem Vi handlar och gör ordning smörgås + youghurt

Läs mer

NHL Live! Hockeyresa, Los Angeles 14 > 20 mars 2016

NHL Live! Hockeyresa, Los Angeles 14 > 20 mars 2016 NHL Live! Hockeyresa, Los Angeles 14 > 20 mars 2016 Häng med till Kalifornien, flyg nonstop med SAS från Arlanda, se 3 NHL matcher med bl.a Henke Lundqvist och hans Rangers och träffa Sollentunakillen

Läs mer

Sommarerbjudande Kalifornien

Sommarerbjudande Kalifornien Sommarerbjudande Kalifornien MyPlanet har satt samman årets julklapp - en resa till Kalifornien under sommarsemestern 2014 (juni och juli) till ett mycket attraktivt pris. Enkelt. Snabbt. Bra pris. Massor

Läs mer

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018!

IRLAND. Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! IRLAND Välkomna med på Borås Släktforskares traditionella vårresa! Denna gång reser vi till Irland 1-8 maj 2018! Vi reser med buss till Köpenhamn och flyg vidare till Dublin. Under rundresan på Irland,

Läs mer

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen.

VACKRA PRAG. Vi bor fint och centralt, och har med oss svensktalande guide/reseledare under vistelsen. VACKRA PRAG Följ med och upplev vackra Prag! Staden som bjuder på allt vi förväntar oss av en storstad i form av historia, kultur, restauranger och goda shoppingmöjligheter. Under våra dagar i Prag lär

Läs mer

Weekend i Washington DC

Weekend i Washington DC Weekend i Washington DC Weekendresa till Washington D.C. med besök till stadens alla sevärdheter. På denna resa till Washington D.C. får ni åka båt på Potomacfloden till Mount Vernon, ni ser kända monument

Läs mer

Traditionell medicin och odontologi

Traditionell medicin och odontologi Traditionell medicin och odontologi Kursresa till Mongoliet 20-29 augusti 2012 Privat tilläggsresa: Vandring med kameler i Gobi 17-22 augusti 2012 Resplan Resan kan kombineras med FDI-kongressen i Hongkong

Läs mer

New Jersey San Jose NY Rangers Boston. Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes

New Jersey San Jose NY Rangers Boston. Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes Resa 1 27 Februari Matcher: NY Rangers Chicago New Jersey San Jose NY Rangers Boston Resa 2 21 Mars Matcher: New Jersey Devils-NY Rangers New Jersey Devils-Toronto Maple Leafs NY Rangers-Phoenix Coyotes

Läs mer

LAS VEGAS NÖJENAS STAD

LAS VEGAS NÖJENAS STAD MÄSSRESA LAS VEGAS LAS VEGAS NÖJENAS STAD Las Vegas är den största staden i delstaten Nevada i sydvästra USA. Staden är ett centrum för alla möjliga upplevelser och aktiviteter. Las Vegas är ett av världens

Läs mer

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade.

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. ISLANDSRESA ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer

Weekend i Washington DC

Weekend i Washington DC Weekend i Washington DC Weekendresa till Washington D.C. med besök till stadens alla sevärdheter. På denna resa till Washington D.C. får ni åka båt på Potomacfloden till Mount Vernon, ni ser kända monument

Läs mer

Hjärnan beteende kultur och hälsa Kursresa till Kina 27 augusti - 5 september 2012 Kursprogram sjukvårdspersonal

Hjärnan beteende kultur och hälsa Kursresa till Kina 27 augusti - 5 september 2012 Kursprogram sjukvårdspersonal Hjärnan beteende kultur och hälsa Kursresa till Kina 27 augusti - 5 september 2012 Kursprogram sjukvårdspersonal KursSKinaLakare12 1(6) Hjärnan beteende kultur och hälsa 27 augusti - 5 september Kursgivare:

Läs mer

!!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013

!!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013 !!!!!!Följ med på vår nästa Kunskapsresa till Berlin 24 26 april 2013 Att förstå vad som händer i vår värld blir allt mer angeläget i takt med att konkurrensen ökar och nya ekonomier växer fram. Att läsa

Läs mer

Västra USA & Nationalparker

Västra USA & Nationalparker Västra USA & Nationalparker Boka resan mellan 9/11-8/12 och få2 för 1 på valfri utflykt till ettmaxvärde av 1.500 kr. Detta är en komplett rundresa med bil i Västra USA. Upplev San Francisco, vackra Yosemite

Läs mer

Republiken Serbien - kort vårresa till okänd europé april 2019 Reseledare Ingvar Björk & Jan Hedberg

Republiken Serbien - kort vårresa till okänd europé april 2019 Reseledare Ingvar Björk & Jan Hedberg Republiken Serbien - kort vårresa till okänd europé 23-28 april 2019 Reseledare Ingvar Björk & Preliminärt program 190112 Ingvar Björk / Hur ser skog, skogsbruk, träanvändning ut i en av våra yngre europeiska

Läs mer

Resa Island 22-26 augusti 2012

Resa Island 22-26 augusti 2012 Resa Island 22-26 augusti 2012 Här kommer ett kortfattat program om vår Islands resa. Detta är en kursresa där vi lyckats att få Islands mest eftertraktade föreläsare Bjarni Pjetursson att hålla en exklusive

Läs mer

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien!

Erbjudande till medlemmarna i Mölndals Golfklubb med vänner och bekanta och alla andra som åkt med oss de senaste åren till Spanien! Åk med på golfresa till Benidorm och Alicante i Spanien hösten 2012! (OBS: Nytt program avresa en dag senare än vad tidigare meddelats flygresenärer flyger nu med Norwegian Air Shuttle direkt Göteborg-Alicante

Läs mer

2007-08-27 Skogen i skolan -ett centrum för samarbete

2007-08-27 Skogen i skolan -ett centrum för samarbete 2007-08-27 Skogen i skolan -ett centrum för samarbete Tema Resa i Kina med Kultur, teknik och shopping 28 oktober - 4 november 2007 Inbjudan Tema Resa Kina Kultur, teknik och shopping Alla pratar om Kina

Läs mer

Följ med BTF till London 25 28 september 2015

Följ med BTF till London 25 28 september 2015 Följ med BTF till London 25 28 september 2015 L O N D O N CALLLING Det finns många olika skäl att åka till Englands huvudstad. På den här resan är vårt mål att gästa ett av världens mest intressanta arkitektkontor

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

Polen runt - 8 dagar 12 augusti

Polen runt - 8 dagar 12 augusti 2018 Polen runt - 8 dagar 12 augusti Warszawa Välkommen med på vår sommarresa 2018. Vi väljer att resa till Polen och till huvudstaden Warszawa. Vi hinner även med ett besök i staden Krakow. Polen har

Läs mer

26-29 SEPTEMBER 2008 TRE NÄTTER 20 PERSONER

26-29 SEPTEMBER 2008 TRE NÄTTER 20 PERSONER ISLAND ********** 26-29 SEPTEMBER 2008 TRE NÄTTER 20 PERSONER Vilket annat land i vår närhet kan vara mer spännande? På Island finns aktiva vulkaner, jättelika glaciärer och vildmarker så ödsliga att de

Läs mer

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är.

HOLLAND I BLOMNING. Man måste ha sett det med egna ögon för att förstå hur stor, varierad och fantastisk den här parken är. HOLLAND I BLOMNING När det i början av maj fortfarande kan vara lite ostadigt väder här hemma i Sverige har som regel Nederländerna haft härlig vår ett tag. Uteserveringarna är öppna och vårblommor finns

Läs mer

Kryssning längs Nordamerikas västkust Vancouver, Kanada Los Angeles, USA

Kryssning längs Nordamerikas västkust Vancouver, Kanada Los Angeles, USA Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning längs Nordamerikas västkust Vancouver, Kanada Los Angeles, USA Vancouver Nanaimo Astoria San Francisco Santa Barbara Los Angeles Följ med på en spektakulär

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Östersjön runt Baltikum och Polen

Östersjön runt Baltikum och Polen Östersjön runt Baltikum och Polen Följ med och upptäck; Estland-Lettland-Litauen-Polen den 9 17 maj 2014 Rundresa från Öland/Kalmar via Stockholm Tallinn - Riga - Vilnius - Warmia/Mazurien- Gdansk/Gdynia

Läs mer

VIP-resa Slaget om England Battle of Britain 75- årsjubileet 8 dagar söndag 13 september söndag 20 september 2015

VIP-resa Slaget om England Battle of Britain 75- årsjubileet 8 dagar söndag 13 september söndag 20 september 2015 VIP-resa Slaget om England Battle of Britain 75- årsjubileet 8 dagar söndag 13 september söndag 20 september 2015 Detta blir GARANTERAT SISTA gången som det hålls ett stort Battle of Britain-jubileum där

Läs mer

Tanzania: Bergsvandring Mount Kilimanjaro, Machame från kr

Tanzania: Bergsvandring Mount Kilimanjaro, Machame från kr Tanzania: Bergsvandring Mount Kilimanjaro, Machame från 25 500 kr Machameleden på Mount Kilimanjaro i Tanzania (paketresa) I priset ingår vandring på Afrikas högsta berg, Mount Kilimanjaro via Machameleden.

Läs mer

Bergsvandring Mount Kilimanjaro - Machameleden. Bergsvandring Mount Kilimanjaro Machameleden

Bergsvandring Mount Kilimanjaro - Machameleden. Bergsvandring Mount Kilimanjaro Machameleden Bergsvandring Mount Kilimanjaro - Machameleden Bergsvandring Mount Kilimanjaro Machameleden DAG 1 Avresa från Sverige Avresa med Ethiopian Airlines kl 20. Mellanlandning i Addis Ababa vid 7-tiden dag 2.

Läs mer

Tjeckien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Tjeckien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Tjeckien Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - T j e c k i e n Tjeckien - Guidad Resa Upplev arkitektoniska mästerverk från medeltida, renässans och barocktiden

Läs mer

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019.

Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa september 2019. Res till Bratislava/ Brno och Wien en kultur och vin-/ matresa 18 24 september 2019. Följ med Mimosa kulturresa genom Europas moderna historia Onsdag 18 september Avresa från Arlanda till Wien (direktflyg

Läs mer

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015

Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Program för Fältjägarresa till Wien,Bratislava och Salzburg 27 april - 4 maj 2015 Välkomna med på en resa till Österrike och Slovakien. Vi börjar i Salzburg de första två dagarna. Staden där så många berömdheter

Läs mer

Stora träd & svensk skogshistoria i klassiska västra USA/Kanada (27) september 2017 Reseledare och guider: Hans Högberg och Jan Hedberg

Stora träd & svensk skogshistoria i klassiska västra USA/Kanada (27) september 2017 Reseledare och guider: Hans Högberg och Jan Hedberg Stora träd & svensk skogshistoria i klassiska västra USA/Kanada 8-21 (27) september 2017 Reseledare och guider: Hans Högberg och Jan Hedberg Svensk skogshistoria är inte bara begränsad till Sverige. Svensk

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet

Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet 2011-07-21 Bekräftelse av fältstudieresa till Kina för Thomasgymnasiet Resa till Peking, Zhengzhou och Shaolin den 16-29 november, 2011, 14 dagar Vår resa går till Peking och därefter direkt vidare till

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

Nationalparker med privatflyg

Nationalparker med privatflyg Nationalparker med privatflyg Res lite lyxigare och upplev Västra 's nationalparker med privatflyg med max 16 passagerare per flyg. Vi erbjuder nu er möjligheten att lägga mer tid till upplevelser och

Läs mer

Västra USA i privatflyg

Västra USA i privatflyg Västra i privatflyg Du kan uppleva 's västkust på många sätt men det finns ingenting som kan mäta sig med att uppleva Västra med privatflyg. Tidigare var en sån livsstil endast möjlig för miljonärer och

Läs mer

Västra USA & Nationalparker

Västra USA & Nationalparker Västra & Nationalparker Detta är en komplett rundresa med bil i Västra. Upplev San Francisco, vackra Yosemite National Park, mäktiga Grand Canyon, spännande Death Valley, Las Vegas och Los Angeles nöjesparker

Läs mer

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Alsace & Bourgogne. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Alsace & Bourgogne Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A l s a c e o c h B o u r g o g n e Alsace och Bourgogne - Guidad Rundresa Upptäck de pittoreska vinregionerna

Läs mer

Henrik Ingmanson KINARESA 28/3 4/4 2014 SA11D

Henrik Ingmanson KINARESA 28/3 4/4 2014 SA11D Henrik Ingmanson KINARESA 28/3 4/4 2014 SA11D INNEHÅLLSFÖRTECKNING Platsfakta 3 Program för Kinaresan 2014 4 Vårt hotell i Beijing 6 Förslag på packlista Kinaresa 7 Övrig information 8 Allmänna villkor

Läs mer

KONFERENSRESA BERGAMO

KONFERENSRESA BERGAMO KONFERENSRESA BERGAMO UPPLEV VACKRA BERGAMO Den italienska staden Bergamo är en vacker stad belägen i utkanten av Alperna. Staden ligger i regionen Lombardien i norra Italien. Denna vackra stad är delad

Läs mer

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen

Resedagbok. Studieresa Limousin- och Blondeföreningen Resedagbok Studieresa Limousin- och Blondeföreningen - onsdag 24 juli 2013 07:59 Äntligen på väg! Några hade hoppat på redan i Varberg och resten hoppade på på Erikslund utanför Ängelholm. Totalt är 26

Läs mer

HOCKEYWEEKEND I NEW YORK

HOCKEYWEEKEND I NEW YORK HOCKEYWEEKEND I NEW YORK Upplev 2 NHL-matcher under samma hockey-weekend: New York Rangers - Chicago Blackhawks, 27/2 kl 19:00 I Madison Square Garden New York Islanders - New Jersey Devils, 1/3 kl 13:00

Läs mer

Fiske påp. norra Island Maj Juni Arter. Torsk. Hälleflundra. Marulk. Havskatt, randig. Havskatt, fläckig

Fiske påp. norra Island Maj Juni Arter. Torsk. Hälleflundra. Marulk. Havskatt, randig. Havskatt, fläckig Fiske påp Maj Juni Arter Torsk Hälleflundra Marulk Havskatt, randig Havskatt, fläckig Fiske påp Juli Augusti September Under sommarmånaderna kan du fiska som på våren, men det är lite svårare att fånga

Läs mer

Våren kommer tidigt i Andalusien

Våren kommer tidigt i Andalusien Mandelblomsvandring i Andalusien 1 7 februari 2017 1 Våren kommer tidigt i Andalusien i södra Spanien. Redan i slutet av januari/början av februari blommar mandelträden på bar kvist. Doften från tusentals

Läs mer

Vattenfall, safari & waterfront

Vattenfall, safari & waterfront Vattenfall, safari & waterfront Upplev tre fantastiska sevärdheter i tre olika länder på denna resa till det södra Afrika. Se de mäktiga Victoriafallen i Zimbabwe, upplev safari i Chobe National Park i

Läs mer

Följa Giro d`italia 2016

Följa Giro d`italia 2016 Följa Giro d`italia 2016 Under några dagar i maj får du en fantastisk möjlighet att följa Giro d`italia på plats, mitt i de vackra Dolomiterna i Sydtyrolen. Du kommer inte bara att få prova banorna och

Läs mer

Studieresa med BTF till Helsingfors oktober 2016

Studieresa med BTF till Helsingfors oktober 2016 Studieresa med BTF till Helsingfors 20 22 oktober 2016 Följ med till Helsingfors, arkitekturstaden där hamn- och industriområden håller på att förvandlas till storslagna urbana miljöer. Här hittar man

Läs mer

JAZZRESA TILL WASHINGTON & NEW YORK med Bosse Scherman

JAZZRESA TILL WASHINGTON & NEW YORK med Bosse Scherman JAZZRESA TILL WASHINGTON & NEW YORK med Bosse Scherman 8-18 oktober 2016 The Travel Gallery AB E-mail: res@travelgallery.se Org.nr: 556519-2795 Jörgen Ankersgatan 12 www.travelgallery.se 21145 Malmö Tel:

Läs mer

Vad gör ni den 26:e till 30:e september?

Vad gör ni den 26:e till 30:e september? Vad gör ni den 26:e till 30:e september? För en tid sedan träffade jag Claes Claesson, f.d. mycket erkänd krögare i Karlstad, som numera tillsammans med hustrun Titti bl.a. arrangerar Njutningsresor se

Läs mer

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017

Konst- och kulturresa till Split & Dubrovnik sep 2017 Följ med på en konst- och kulturresa till de vackra kustpärlorna i Kroatien Split och Dubrovnik! Kroatien lockar många besökare med sin slående vackra och skiftande natur mäktiga berg, kuperande landskap,

Läs mer

Jätteträd, vingårdar & Alcatraz

Jätteträd, vingårdar & Alcatraz Jätteträd, vingårdar & Alcatraz Denna tvådagars tur innehåller stora höjdpunkter från San Fransisco med omnejd. Upplev jätteträden i Muir Woods, smaka utsökt vin i vindistriken norr om San Fransisco och

Läs mer

Västra USA & Nationalparker

Västra USA & Nationalparker Västra & Nationalparker Detta är en komplett rundresa med bil i Västra. Upplev San Francisco, vackra Yosemite National Park, mäktiga Grand Canyon, spännande Death Valley, Las Vegas och Los Angeles nöjesparker

Läs mer

Kon-tiki Resor. Costa Rica

Kon-tiki Resor. Costa Rica Costa Rica Efter varje dag framgår i kursiv stil vilket hotell och vilka måltider som ingår i resans pris. Transfers, transporter och utflykter genomförs i internationella grupper, med engelsktalande guider

Läs mer

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa till Bryssel där ni under en

Läs mer

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018

Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa för Filharmonikernas Vänner - Bryssel 23 november - 26 november, 2018 Konsertresa till Bryssel där ni under en

Läs mer

Estland. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Estland. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Estland Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - E s t l a n d Estland Intensiv - Guidad Rundresa Utforksa det kulturella och historiska arvet i Estland på vår 8-dagars

Läs mer

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Club Eriks noga utvalda upplevelser En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Två avresedatum!! 17-24 & 20-27 november 2016 Sista minuten-erbjudande till Kina

Läs mer

RESA TANZANIA & ZANZIBAR

RESA TANZANIA & ZANZIBAR RESA TANZANIA & ZANZIBAR SAFARI PÅ RIKTIGT I TANZANIA Tanzania är ett land som lockar allt fler äventyrslystna turister. För många är det en livslång dröm att få se och uppleva den afrikanska naturen och

Läs mer

Strikeforce SAN JOSE

Strikeforce SAN JOSE SAN JOSE Strikeforce torsdag Flyg Stockholm San Francisco Våra värdar väntar med transfer som tar sällskapet till hotellet. Incheckning på Clift Hotel o Ett av stadens främsta och coolaste hotell. Hotellet

Läs mer

Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles

Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles San Francisco Hawaii Los Angeles Vi gör en fantastisk kryssning där vi upplever Hawaii och de fyra

Läs mer

Tåg i USA - Natur & storstäder

Tåg i USA - Natur & storstäder Tåg i - Natur & storstäder Detta är den perfekta tågresan för naturälskare. Från Denver kommer du till bergstoppar och vackra sjöar i Rocky Mountains National Park. Därefter går tåget genom svindlande

Läs mer

BTF inbjuder till studieresa till Berlin 3 6 oktober 2014

BTF inbjuder till studieresa till Berlin 3 6 oktober 2014 BTF inbjuder till studieresa till Berlin 3 6 oktober 2014 TREPTOW CREMATORIUM FLUGHAFEN BERLIN BRANDENBURG Tyskland är världsledande på grönt och högteknologiskt byggande. Dessutom är de världsmästare

Läs mer

Vävresa till Kenya. Välkommen till en spännande resa genom vävarlandet Kenya.

Vävresa till Kenya. Välkommen till en spännande resa genom vävarlandet Kenya. Vävresa till Kenya 3-18 mars 2015 Välkommen till en spännande resa genom vävarlandet Kenya. Vi skickar dig förslag på flygavgångar som du själv betalar. Biljetten kommer att ligga på runt 5000 kr ToR till

Läs mer

Burmas gömda skatter - 2015

Burmas gömda skatter - 2015 Burmas gömda skatter - 2015 NYHET! 14 DAGAR YANGON-INLE LAKE-MANDALAY -BAGAN-NGAPALI BEACH 14 dagar Följ med på vår omfattande rundresa till ett av Asiens mest spännande länder. Vi får uppleva fantastiska

Läs mer

Andalusien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com

Andalusien. Guidad Rundresa Max. 8 resenärer. www.vespucci-tours.com Andalusien Guidad Rundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - A n d a l u s i e n Andalusien - Guidad Resa Upplev det kulturella och historiska arvet i Andalusien på vår 8-dagars

Läs mer

Besök Thailand bortom turiststråken och ta chansen att uppleva en vardag fjärran från din egen i Laos! Resperiod: 14 till 29 mars 2015

Besök Thailand bortom turiststråken och ta chansen att uppleva en vardag fjärran från din egen i Laos! Resperiod: 14 till 29 mars 2015 Res med Plan till Laos och Thailand! Besök Thailand bortom turiststråken och ta chansen att uppleva en vardag fjärran från din egen i Laos! 1 Resperiod: 14 till 29 mars 2015 Resans innehåll Vi reser till

Läs mer

3 LÄNDER 3 HISTORIER

3 LÄNDER 3 HISTORIER 3 LÄNDER 3 HISTORIER Den dalmatiska kusten räknas som en av Europas vackraste. Följ med oss på en spännande resa där vi bor både i Split och i Dubrovnik och dessutom tar oss till historiskt intressanta

Läs mer

GRUNDPROGRAM FÖR RESAN CUBA-Karibiens Pärla 24/2-9/3 2014

GRUNDPROGRAM FÖR RESAN CUBA-Karibiens Pärla 24/2-9/3 2014 GRUNDPROGRAM FÖR RESAN CUBA-Karibiens Pärla 24/2-9/3 2014 Flyg avgår från Landvetter Flygplats, Göteborg. För den som önskar kan man ansluta från Stockholm el. Köpenhamn eftersom huvudflyget avgår från

Läs mer

Resprogram för kursresan till Madagaskar 11 18/11 2007 Tilläggsarrangemang: Natur på Madagaskar 17 24/11 2007

Resprogram för kursresan till Madagaskar 11 18/11 2007 Tilläggsarrangemang: Natur på Madagaskar 17 24/11 2007 Resprogram för kursresan till Madagaskar 11 18/11 2007 Tilläggsarrangemang: Natur på Madagaskar 17 24/11 2007 Efter kursresan Utvärdering av vårdens metoder arrangeras en privat rundresa på huvudön med

Läs mer

USA. Reslängd 11 dagar.

USA. Reslängd 11 dagar. USA CALIFORNIA DREAMING - California Dreaming är en rundresa som verkligen gör skäl för namnet. Drömmen om Kalifornien har funnits i århundraden och vi tror oss kunna förverkliga den. Resan erbjuder ett

Läs mer

Konstresa Berlin 9-12 april 2019

Konstresa Berlin 9-12 april 2019 Namn: Berlin Professionell Antal: Ca 10-24 personer Resmål: Berlin Datum: Guide: Martin Schibli Berlin Följ med till Berlin, träffa kollegor, diskutera på plats, skapa nätverk. Berlin är sedan flera år

Läs mer

Karibien i Privatflyg

Karibien i Privatflyg Karibien i Privatflyg Efter succén med Privatflyg i Västra & Östra USA lanserar nu MyPlanet Karibien i Privatflyg - ett helt nytt fantastiskt sätt att uppleva Karibien. Huvuddestinationerna i denna resa

Läs mer

Panorama Route & Safari i Kruger

Panorama Route & Safari i Kruger Panorama Route & Safari i Kruger Detta fem dagars bilpaket som utgår från Johannesburg inkluderar en av världens vackraste områden utmed Panorama Route samt Safariupplevelser i Kruger. Detta paket kombinerar

Läs mer

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar:

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar: Paket inkluderar: 4 nätter på 4* Icelandair Hotel Marina Del i dubbelrum, 25 nov 29 nov Frukost samtliga dagar Flyg, Göteborg Island T/R Transfer, flygplats hotell flygplats Blå Lagunen vid ankomst Välkomstdrink

Läs mer

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku!

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku! Kryssning i Amazonas 6 Dagars expedition Munduruku! Det är ett oslagbart äventyr att på en flodkryssning upptäcka det mytomspunna och mystiska Amazonas! Amazonas är världens största regnskog, nära sex

Läs mer

Panorama Route & Safari i Kruger

Panorama Route & Safari i Kruger Panorama Route & Safari i Kruger Detta fem dagars bilpaket som utgår från Johannesburg inkluderar en av världens vackraste områden utmed Panorama Route samt Safariupplevelser i Kruger. Detta paket kombinerar

Läs mer

Skottland Guidad Kulturrundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com

Skottland Guidad Kulturrundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com Skottland Guidad Kulturrundresa Max. 8 resenärer www.vespucci-tours.com G u i d a d R e s a - S k o t t l a n d Kulturrundresa Skottland - Guidad Resa Upplev de pittoreska högländerna med majestätiska

Läs mer

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017

Reseprogram Moheda SPF Seniorerna Budapest med Pusztan, Ungern 6-11 september 2017 Ungerns huvudstad Budapest består av två stadshalvor. Dessa var tidigare två självständiga städer. Buda ligger på vänstra sidan av floden Donau och Pest på den högra. År 1873 blev de till en stad som idag

Läs mer

Vinresa Bulgarien November

Vinresa Bulgarien November Vinresa Bulgarien 22-26 November Program Dag 1. Onsdagen den 22 november Flyg: Ryan Air från Skavsta/Stockholm-Sofia 19.50-23.40 Austrian Air från Köpenhamn Sofia 17.40-22.55 (en mellanladdning) Sen ankomst

Läs mer

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti

FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti FEI European Championships Dressyr & Hoppning 2015, Aachen Tyskland, 11-23 augusti Följ med Equi Tours på mästerskapsresa till Aachen, Tyskland för ett spektakulärt Europamästerskap! Här väntas fantastiska

Läs mer

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013. Dag 1- ankomst Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari 2013 Dag 1- ankomst 15.45 Avresa från Arlanda 19.40 Ankomst till Alicante Transfer tlll hotellet - incheckning 21.00 Lätt middag på hotellet Information

Läs mer

09.30 Promenad till fruktmarknaden i Altea (frivilligt) samt till prylmarknaden en bit längre bort

09.30 Promenad till fruktmarknaden i Altea (frivilligt) samt till prylmarknaden en bit längre bort Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 9-16 februari 2014 Dag 1- söndag /ankomst Ankomst till Alicante kl 23.40 Transfer till hotellet - incheckning Dag 2 - måndag 08.00 Hatha yoga med pranayama (andningsövningar)

Läs mer

Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008

Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008 Olympic Equestrian Events OS i Hong Kong 8 22 Augusti 2008 Förbered dig på en oförglömlig upplevelse! Kl 8.00 den 8 dagen i den 8 månaden år 2008 den tursammaste dagen i almanackan enligt gammal Kinesisk

Läs mer

VIMIL till Ischia, 8 dagar 25 oktober 1 november 2018

VIMIL till Ischia, 8 dagar 25 oktober 1 november 2018 VIMIL till Ischia, 8 dagar 25 oktober 1 november 2018 Sommaren är nu i sin högform, men snart nog blir det höst igen! Varför inte tillbringa en del av denna på den italienska ön Ischia!? Följ med VIMIL

Läs mer