Hälsokonferera i Hassela

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Hälsokonferera i Hassela"

Transkript

1 Hälsokonferera i Hassela. Välj en energigivande konferens, en rekreation för företaget och din personal! Hälsa som ämne är hetare än någonsin så vad sägs om att kombinera er konferens med något som gör gott för både företaget och för personalen? Välj ett hälso- och spatema som ett inslag i er konferens, som en rekreation eller en kick-off. Det ger mervärde till din personal och ökar var och ens personliga hälsomedvetande. Något som i sig ger vinst till företaget. Under konferensen kommer också all information att tas emot på ett mycket bättre och effektivare vis. Hälsa kan vara att nyttig mat serveras under er konferensvistelse, walk and talk ute i naturen mellan föreläsningarna eller att ni har en gästföreläsare som berättar om hälsa, stresshantering eller bra kost och motion. En rekommendation är att ni på något sätt följer upp hälsotemat efter konferensen. Att välja ett spatema innebär inte att ni behöver erbjuda behandlingar, exempelvis massage och ansiktsbehandlingar till alla deltagare. Det är uppskattat om företaget avsätter tid så att de som vill har tid att få en behandling. Gör gärna en förfrågan på arbetsplatsen innan programmet är fastställt för er konferensen för att undersöka hur många som är intresserade av behandlingar. Det är lättare att avsätta tillräckligt med tid när ni vet hur många som vill sätta sin egen guldkant på vistelsen. De deltagare som inte vill lägga egna pengar på konferensen kan njuta av bastubad och bubbelpool. Walk and talk Att välja ett friskvårdstema på konferensen som inslag eller som rekreation eller kick-off kan genomföras i alla grupper. Det passar i princip alla grupper, oavsett, yrkesroll, kön, åldersfördelning och oavsett om gruppen är nysammansatt och där man vill ha en bra start tillsammans och lära känna varandra bättre, eller med befintliga arbetsgrupper. Vilket bidrag kan jag vara till ert företag? Det finns många möjligheter för att passa just era behov. Kom med egna förslag och önskemål eller låt mig höra er idé eller tanke, så kan vi tillsammans skapa det ni vill uppnå i ert företag eller grupp. Yoga, meditation, qi-gong

2 ALive Aktivitetspass Aktivitetspassen är inspirerade av mångtusenåriga österländska filosofier och västerländska traditioner. Pilates på matta Qigong Avslappning, avspänning och kroppsmedvetenhet Meditation och reflektion BSRT (Body Stress Reduction Training). Alla passen syftar till att uppleva mer harmoni, balans och fylla kroppen med ny kraft och energi. De hjälper till att släppa på onödig oro och stress och minskar tankebruset och ökar närvaro, effektivitet och fokus. ALive Hälsotema, workshops och föreläsningar Hälsoinspireras och skapa förändring. Vi erbjuder olika friskvårdsföredrag och workshops och en möjlighet till rekreation och hälsa för gruppen, individen och för företaget. Vilket är kostnadseffektivt för företaget och bidrar bl.a. till ökad hälsomedvetenhet och valmöjligheter till egen balanserad hälsa, minskad stress och en hälsosam mental hälsa. Ni har själv möjlighet att skapa dagen och vi sätter ihop ett förslag och koncept utifrån ert behov. Föreläsningarna varvas med praktiska övningar, reflektion och diskussion. Ni får tips, självhjälpsövningar och idéer om hur vi själva kan vara för att öka välmående i tillvaron. Övningar kan genomföras både utomhus och inomhus. Idag har vi många faktorer som påverkar oss och som skapar både ohälsa, stress och en känsla av att vi inte räcker till. Frågan är vad jag själv kan göra för att orientera mig så att det passar mig och de behov som jag har. Hur påverkar mina tankar, mina val och handlingar vardagen hemma och på arbetet. Vad kan jag göra för att skapa större lätthet i mitt liv, på jobbet och i mina relationer. Vår fokusering är avgörande för hur vi tar emot situationer, information och händelser. Hur vi hanterar arbetssituationer likväl som vardagliga händelser i våra liv beror till stor del på hur väl vi tar hand om vår mentala hälsa.

3 ALive kroppsbehandlingar Svensk klassisk massage behandling (30 min el 50 min) Relaxmassage med lavendelolja (30 min el 50 min) Access Bars avslappnande behandling (50 min) Galvanic spa ansiktsbehandling (50 min) ALive Spa-relax för grupper Samla dina kollegor eller vänner och boka in er på en härlig spadag! På hotellets vipbastuavdelning i badpalatset kan ni njuta och rå om er själva en stund. Ni kan basta, bubbla, duscha och göra egna Spa- & kroppsbehandlingar. En lyxig upplevelse, där ni får använda er av NuSkins sköna, återfuktande och föryngrande produkter för HELA dig. Ni får också ta emot en Access Bars behandling, en avstressande och avslappnande energibehandling. Tillval för spa-relax Spa-snackspaket Spa-plocktallrik Prova på aktivitet: qi-gong, meditation. Föreläsning inom hälsa, rekreation, återhämtning, stresshantering. Gör de självbehandlingar: Ansiktskur: peeling, upplyftande ansiktsmask/kur, dagkräm. Galvanic Spa Ansiktsbehandling: Utförs med en behändig apparat. En djuprengörande, skön, näringsgivande och föryngrande behandling. Galvanic Spa kroppsbehandling: Utförs med en behändig apparat och jobbar effektivt på celluliter och problemområden. Fotkur: bad, filning och fantastiska fotkrämer. Hårkur: mask och rengöring. Kroppsvård: skrubb, mask och lyxig fuktighetskräm. Bastu: Gemensam herr- och dambastu gör att alla vänner/kollegor har möjlighet att basta tillsammans. Bubbelpool: ni har tillgång till badpalatsets bubbelpool Spa behandling: Access bars avstressande och avkopplande energibehandling.

4 NuSkins produkter till Spa-relax Ansiktskur Peeling: Polishing Peel Skin Refinisher Huden ter sig ungdomligare, len hy med lyster, är jämförbar med en professionell mikrodermabrasion. Mask: Face Masque Activating & Powder En speciell ansiktsmask som är utformad för att bevara en mer ungdomlig hy. Lyfter huden och gör den fastare, minskar uppkomsten av rynkor och fina linjer. Mask: Glacial Marine Mud Ett naturligt sätt som ger mjukare, lenare och tonad hud. En uppfriskande lermask med havsväxter som har förmåga att dra ut smuts och andra orenheter från huden. Ansiktsprodukter: Nu Skin 180 Anti-Ageing System Komplett uppsättning åldersbekämpande produkter: Dagkräm, rengöring, ansiktsvatten och serum. Motverkar åldrandets alla tecken, fina linjer och rynkor, förbättra strukturen och ge jämnare hudton för ett allmänt ungdomligare utseende. Galvanic Spa Ansiktsbehandling Utförs med en behändig apparat med självreglerande helande galvanisk strömstyrka. Till apparaten användes två olika geléer som arbetar för att återställa hudens naturliga lyster genom att avlägsna orenheter och främja cellernas energi. Kroppsbehandling (Det senaste tillskottet för självbehandling, ännu ej är lanserad på marknaden!) Behandlingen utförs med en händig apparat med självreglerande strömstyrka och galvanic ström. Den är effektiv för celluliter och problemhud. Till apparaten använd: Body Shaping gel, som minska celluliter och riktar in sig på cellernas energi. Behandlingen minskar fettanhopningar och ger en slätare, fastare hud. Fotkur Fotkräm: Sole Solution Tar itu med de underliggande problemen till grov, torr och sprucken hud på fötterna, återställer lenheten och mjukheten till dessa. Mjukgör och tar bort döda hudceller och förhårdnader för en mjuk len hud. IceDancer Kyler och lugnar trötta, värkande ben. Ice Dancer innehåller en uppfriskande kombination av hästkastanj, pepparmyntsolja och vildmynta och dina ben kommer att kännas som nya igen.

5 Kroppskur Duschkräm: NuSkin Liquid Body Bar - Innehåller fuktbevarande ämnen som ger en balans av fräschhet och återfuktning samt en aromatisk doft av grapefrukt med en krämig, tvålfri formula. Skrubb: Liquid Body Lufra - Behandlingen ger mjuk, spänstig hud som ser ung ut. Den innehåller valnötsskal som exfolierar döda hudceller och Aloe vera som tillför fukt. Fuktighetskräm: Perennial - Innehåller IBR-Dormin som ökar hudcellernas livslängd, förstärker hudens naturliga försvarsmekanismer att skydda mot torr luft, kallt klimat och blåst. Hårkur Clarifying Shampoo - kurshampoo som innehåller sheasmör, tar effektivt bort beläggningar orsakade av nikotin, klor och avgaser, och tvättar bort tidens tand. Ditt hår blir rent, blankt och lätthanterligare. Renu Hair Mask - Denna djuprengöring ger viktig fukt genom att tränga in i hårstråna och tredubbla dess styrka. Hårinpackningen innehåller CS7, en innovativ mjukgörare som förseglar hårstrånas fjällskikt och förhindrar kluvna hårtoppar och hår som går av. Håret blir blankt och lätthanterligt upp till sju dagar. Weightless Conditioner - Innehåller ängsfrö som reparerar och förhindrar skador samt aminosyror som maximerar hanterbarheten. Du får en härlig balsameffekt utan att tynga ned håret. Ava Puhi Moni Shampoo & Conditioner gör ditt hår mjukt och glansigt. Hittar ni någon favorit så finns det möjlighet att köpa produkterna för användning i hemmet. Ta kontakt för offert och förslag! ALive Anna-Lena Nygren Hälsovägledare, Livscoach, Massör, Instruktör, Inspiratör Mindfulness, Access Consiousness, Facilitater