Orientering. SM-tävlingar

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Orientering. SM-tävlingar"

Transkript

1 Bredaryds SOK VG:s Verksamhetsberättelse för 2018

2 Verksamhetsgruppen (VG) har 2018 bestått av 6 personer. Under året har VG haft ett möte varje månad, med undantag för sommaruppehåll. Två av deltagarna har varit med på distans, skype eller messenger. Klubbens organisationsplan har använts som grund i VG:s arbete. Gruppens ansvarsområde omfattar i huvudsak träning, tävling och arrangemang. Tillsammans med Smålandsidrotten planerades 2018 års verksamhet under en helg i januari på Höganloft Isaberg års verksamhet planerades under en decemberlördag i vår egen klubbstuga. Orientering BSOK representerades på ett stort antal orienteringstävlingar i Sverige och Europa under Nedan följer ett axplock av resultat från året. SM-tävlingar Alla SM tävlingar under 2018 har arrangerats av klubbarna i och runt Jönköping. SM Natt. 6 st startande från BSOK. Emil Auselius navigerade stabilt i skogarna sydost om Jönköping och knep på ett imponerande sätt guldet i klassen H18. Även Axel Elmblad gjorde en bra insats och kom 11 i samma klass.

3 SM Sprint, tre till start i finalen som avgjordes i Jönköping. Återigen lyckades Emil Auselius bäst och blev 4:a i H18. SM Lång. Avgjordes i tuff terräng sydost om Jönköping. Klubben hade 4 st till start i A finalerna. Bäst placerade sej Moa Hansson på en 7:e plats i D 20, och Emil Auselius kom på en 8:e plats i H 18. SM Medel. Av de 10 startande i kvalet lyckades 5 st ta sig till A-final. Där överraskade Axel Elmblad med att, trots sin unga ålder, komma på en finfin 4:e plats i H 18, endast 25 sek från bronset. Stabila lopp även av Emil Auselius, 11:a i samma klass och en 14:e plats av Filip Trofast i H 20.

4 SM Stafett. BSOK ställde upp med 4 lag, (2 seniorlag och 2 juniorlag). Bäst placerade sej våra juniorkillar Filip Trofast, Axel Elmblad och Emil Auselius, med att springa in på en 9:e plats i H 20. SM Ultralång. 4 st av våra juniorer antog denna tuffa utmaning. Alla gjorde fina prestationer men återigen måste Emil Auselius framhållas. Han tog hem silvret i H 18. Filip Trofast blev 5.a i H20, Axel Elmblad 15:e i H 18 och Linnea Skalberg 18:e i D 18. Veteran-SM avgjordes i Skåne i september. Även där hade BSOK deltagare. Tomas Albinsson kammade hem guld på långdistansen och silver på medeln. USM Luleå Delvis pga att tävlingarna gick så långt norrut hade BSOK endast två föranmälda, Axel Elmblad och Anton Gunnarsson. Dessvärre blev Axel förkyld och kunde inte delta, men Anton gjorde ett stabilt lopp och blev 15:e på långdistans och på plats 20 i sprint bland drygt 100 startande.

5 Stafetter 10-mila 2018 ägde 10-mila rum i skogarna utanför Nynäshamn. I ungdomskavlen hamnade våra ungdomar på en jättefin 17:e plats. I laget sprang Tuva Nylund, Axel Elmblad, Filip Broling, Sanna och Ellen Sigvardsson samt Anton Gunnarsson. Damerna bättrade på förra årets resultat med 17 placeringar och slutade på en fin 60:e plats. Herrlaget gjorde genomgående stabila lopp och blev 117:e lag i mål. Tjoget Eftersom många klubbmedlemmar befann sig på tävlingsresa till Italien blev det detta år inte möjligt att delta i denna roliga tävling. Ungdomens 10-mila BSOK hade ett lag på startlinjen men tyvärr saknades en stämpel på en sträcka och laget blev diskvalificerat. Bättre lycka nästa år. 25-manna Första helgen i oktober var det åter dags att delta i 25-manna, denna gång på Järvafältet nordväst om Stockholm. BSOK-löparna gjorde stabila insatser och förbättrade placeringen från förra året med 14 platser och slutade 59:a.

6 Smålandskaveln 3 lag startade i årets Smålandskavle. Dessvärre kom bara ett av lagen i mål då det saknades stämplar hos två av lagen, men Sanna Sigvardsson, August Grahn och Oskar Karlsson gjorde det bra och slutade på en 8:e plats i klassen HD 12. Lämmeltåget BSOK representerades detta år av August Grahn, Wille Petersson och Filip Broling. De hamnade på en fin 9:e plats där Nässjö OK stod för arrangemanget.

7 Venla Ett damlag med Amanda L, Carina S, Amelia och Amanda H tog färjan över till Finland och Venla kaveln. Laget hamnade på en fin 81:a plats, där mer än 1500 lag startade. Vi hade även ett andralag som fyllde på med löpare från Eksjö SOK. Daladubbeln Två av våra ungdomar deltog i denna populära tävling, Tuva Nylund och Sanna Sigvardsson. Dom tävlade tillsammans med ungdomar från två andra klubbar och i den här tävlingen är det viktigare att delta än att vinna. DM-tävlingarna En lördag i maj arrangerade SOK Aneby DM sprint och sprintstafett. Hela 18 st BSOK:are deltog i sprinten. 6 av dessa hamnade på prispallen. Guld bärgades av Axel Elmblad i H 16 och av Filip Trofast i H 20. Silver togs av Carina Svensson D 50, Mattias Gunnarsson H 45 och av Maria Andersson i D 60. Brons plakett hamnade hos Moa Hansson i D 20. Det blev även segrar i sprintstafetten genom Carina Svensson/Åsa Wadensjö Leo i D 45 och av Magnus Trofast/Mattias Gunnarsson i H 45. DM-medel arrangerades av Ålems OK. Klubben fick tre segrar genom Tomas A. i H 65, Emil A. i H 18 och Axel E. i H 16. På silverplats hamnade Erén D 65, Maria A. D 60 och Tuva N. i D 14. Brons till Anton G. H 16. DM-natt 10 st BSOK:are utmanade nattmörkret i Aneby och 6 av dessa tog hem medaljer, 4 guld och 2 silver. Gulden togs av Maria A. D 60, Carina S. D 50, Emil A. H 18 och Axel E. i H 16. Silvren hamnade hos Filip T. H 20 och Tuva N. i D 14.

8 DM-stafetten. Klubben ställde upp med 6 lag. Våra ungdomar i H Filip T. Axel och Emil vann sin klass på ett övertygande sätt, och Moa H, Linnea S o Amelia S tog bronset i D DM-lång 18 st till start och 5 pallplatser och alla var guld. Erén Lång A. D 65, Tomas A. H 65, Filip T. H 20, Axel E. H 16 och Tuva N. i D 14.

9 O-Ringen BSOK hade ca: 35 deltagare på plats i Örnsköldsvik i en terräng som bjöd på utmanande orientering. Det blev 3 pallplatser för BSOK. Segrade gjorde Håkan S. i H 55 och Axel E. i H 16 medan Ina Skalberg tog hem silvret i D 50 Kort. Med tanke på antalet startande så imponerade även Carina med sin 5:e plats i D 50 och Tuva med en 10:e placering i D 14. SSM På SSM utanför Karlskrona vann Axel Elmblad klassen H 16. På stafetten var Axel också med i Smålands lag 1 som tog hem silvret och Anton och Filip sprang i Smålands 3:e lag som blev 6:a.

10 GM Götalandsmästerskapen arrangerades i år av Eksjö SOK. Flera av våra duktiga ungdomar deltog i tävlingarna där man representerar sitt landskap, dvs Småland. Nämnas bör Filip Trofast som segrade i H 20 och Tuva Nylund som sprang en av sträckorna i det Smålandslag som vann stafetten på söndagen. Pölder OL-Cup Våra ungdomar fick flera fina topplaceringar. I H 16 vann Anton G. totalt och Axel E kom 6:a. Filip B. blev 4:a i H 14, och Tuva N blev 2:a i D 14.

11 Swedish League Klubbens juniorer deltog under våren i Swedish League, vilken är en serie tävlingar där Sveriges bästa juniorer deltar. Det var 5 tävlingar under två helger. Den avslutande tävlingen i Linköping avgjordes med jaktstart. I H 18 E blev Emil A 5:a och Axel E 12:a. Filip T slutade på en 19:e plats i H 20 E. Baltic Junior Cup Tävlingarna ägde i år rum i Litauen. Individuellt blev Emil A 4:a och Filip T 5:a i H20. Axel E fortsätter vinna och tog hem segern i H 16. Emil A och Axel E var också med i Smålands vinnande laget i stafetten. Träning Träning vinterhalvåret: Ungdomsträningarna i Bredaryds sporthall på onsdagskvällarna har fortsatt med både utomhus- och inomhusträning. När det finns tillgång till snö har det varit skidträning, annars har det varit konditions- och styrketräning med inriktning mot skidåkning och löpning. Öppet Hus-kvällar på torsdagar. De populära natt-sprint-cup tävlingarna har varit uppskattade och vänder sig även till grannklubbarna i zonen. Söndagsträningar har arrangerats under sen höst, vinter och tidig vår och har bestått av distanslöpning med inslag av orienteringsmoment. Klubben bedriver också gympa på måndagskvällar som lockar många deltagare som annars inte är aktiva i klubben vilket är glädjande. Träning under säsongen: OL - teknikträning bedrevs det här året under orienteringssäsongen på tisdagar. Detta för att sprida ut träningstillfällena under veckan. Där finns teknikövningar för främst ungdomar och juniorer, men alla är välkomna att delta. Vid träningstillfället finns också möjlighet att springa en vanlig OL -bana.

12 De egna träningarna varvas också med en ungdomscup i Nissadalszonen samt en nissadalsträning i densamma. Tävlingarna/träningarna ordnas efter ett roterande program bland klubbarna i zonen. Arrangemang I juni arrangerade klubben åter två tävlingar. En medeldistans på Slättö Sand och en sprint på High Chaparall med totalt 1269 starter. Vi genomförde även terrängtävlingen Mighty Marsh Run för 3:e gången med ett 40-tal deltagare. Klubbens vårläger flyttades från Östergötland till Halland på grund av snöläget i Norrköpingstrakten, detta år ett samarrangemang med grannklubbarna. Under våren arrangerades nybörjarkurs för både ungdomar och vuxna. Totalt fick st lite ny insikt i orienteringskonsten. SOL-skolan anordnades i augusti månad och lockade ett 15-tal barn som fick lära sig mer om orientering, umgås och ha roligt. BSOK samarbetar med skolorna i Bredaryd och Forsheda när det gäller skolorientering. Det är ett uppskattat arrangemang och ett bra sätt att visa sporten för nya utövare.

13 Klubben arrangerade också en resa till Italien och Madonna di Campiglio. Vi fyllde en buss med nya och gamla medlemmar som deltog i Italy5Days. Denna 5-dagars tävling bjöd på magnifika vyer och en utmanande terräng. BSOK fick inte mindre än 4 totalsegrare. Dessa var Håkan Svensson, Carina Svensson, Filip Trofast och Axel Elmblad. Statistiken under de senaste fem åren visar dessvärre på en fallande kurva när det gäller antalet tävlande medlemmar. Desto mer glädjande är att klubben har en fortsatt hög nivå på de som tävlar. Det är fantastiskt att en liten klubb som BSOK kan ha representation i något av våra landslag. Ett särskilt GRATTIS till Emil Auselius som representerade Sverige i Junior EM i somras, och även till Axel som jämte var uttagna till ett förberedande JVM-läger i Danmark. Vi i VG-gruppen vill slutligen tacka alla er engagerade ledare och utövare som bidragit till ett bra år för oss i Bredaryds SOK. Katarina Östberg Stefan Svensson Arne Andersson Stefan Johansson Amanda Leo Fredrik Johansson

14

Verksamhetsplan för Ringsjö OK 2012

Verksamhetsplan för Ringsjö OK 2012 1 Verksamhetsplan för Ringsjö OK 2012 Klubbens verksamhet bedrivs i enighet med Policy för Ringsjö OK, som bland annat innebär att vi arbetar mot alla former av droger, tobak, narkotika och dopning. Egna

Läs mer

Orienteringssektionens verksamhetsberättelse 2015

Orienteringssektionens verksamhetsberättelse 2015 Orienteringssektionens verksamhetsberättelse 2015 Ungdomsverksamhet- träning Även under 2015 har ungdomsverksamheten var OK Löftan största, viktigaste och mest framgångsrika verksamhet. Träningsupplägget

Läs mer

SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta

SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta SNO:s ungdomsavslutning med pepparkaksrunda, lunch, föreläsning och prisutdelning 7 december 2014 i Tveta Efter en härlig träningsrunda, Pepparkaksrunda, av Olle Smitt bjöds det på god lunch och sedan

Läs mer

Orientering 2018 med Gamleby OK

Orientering 2018 med Gamleby OK Orientering 2018 med Gamleby OK Upptaktsmöte 2017-03-20 kl. 19:00 Start yngsta barngrupp, 1 maj, kl. 18 GOK-stugan Heda. Grön grupp. Start ungdomsgrupper och vuxna, 27 Mars, kl. 18 GOK-stugan Heda. Vit

Läs mer

Hösten Skene SoIS

Hösten Skene SoIS Hösten 2018 Skene SoIS Aktuellt Träning/Tävling Hur informerar vi? -hemsida, -facebook, -mail, -SMS. Nybörjarkurs Våra egna arrangemang -DM Sprint -DM Sprintstafett -DM Natt -DM Lång Naturpasset Träningsprogrammet

Läs mer

SOK Viljans resultat hösten 2013

SOK Viljans resultat hösten 2013 SOK Viljans resultat hösten 2013 Tjust 2-dagars Gamleby, dag 1 lång 2/7 U 1 8 Alfred Gabrielsson H 14 4 Benjamin Sturek H 16 8 Oskar Lind D 18 8 Petra Olejnik D 45 4 Åsa Bergfors H 55 1 Lennart Kalén 3

Läs mer

SOK Viljans resultat hösten 2012

SOK Viljans resultat hösten 2012 SOK Viljans resultat hösten 2012 OK Dacke, lång 1/7 U 2 3 Theo Lövdahl 5 Tuva Lövdahl D 40 1 Anna Svensson H 40 2 Tony Lövdahl H 60 2 Hans Svenson 4 Göran Svenson Sälen, medel 1/7 D 16 68 Petra Olejnik

Läs mer

SKÅNESLÄTTENS OL VERKSAMHETSPLAN 2016

SKÅNESLÄTTENS OL VERKSAMHETSPLAN 2016 SKÅNESLÄTTENS OL VERKSAMHETSPLAN 2016 FOKUSOMRÅDE ELIT Individuella tävlingar 9-10 april Swedish League. Sprint o Lång, Brösarp 15 april Natt-SM, Karlskrona 1000 23-24 april Swedish League. Lång o medel,

Läs mer

Nyhetsbrev Mars Nyhetsbrev Mars 2017

Nyhetsbrev Mars Nyhetsbrev Mars 2017 Hej allihopa! Nu är det mars månad och vårens tävlingar har precis haft premiär. Om några veckor ställs klockan fram till sommartid och ungefär lika snart borde vi kunna förvänta oss kvittrande fåglar

Läs mer

Information Ronneby Orienteringklubb

Information Ronneby Orienteringklubb Information Ronneby Orienteringklubb 2012 Välkommen till Ronneby OK:s orienteringsträningar på måndagar våren 2012! Måndagen den 26 mars startar Ronneby OK:s ungdoms- och nybörjarträningar igen. Alla gamla

Läs mer

SOK Viljans resultat hösten 2011

SOK Viljans resultat hösten 2011 SOK Viljans resultat hösten 2011 Veteran-VM, Ungern, sprint kval 2/7 D 65-3 52 Ulla Nilsson H 65-1 21 Roland Nilsson H 75-2 13 Allan Håkansson H 75-1 33 Bengt-Åke Borgemo Veteran-VM, Ungern, sprint final

Läs mer

HOF Planeringskonferens inför 2018

HOF Planeringskonferens inför 2018 HOF Planeringskonferens inför 2018 Närvarande: Jonas Johansson OK Nackhe, Fredrik Carlqvist FK Friskus, Malin Johansson FK Friskus, Mattias Jägstedt Halmstad OK, Fredrik Persson Halmstad OK, Gunilla Carlsson

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN FÖR RINGSJÖ OK 2013

VERKSAMHETSPLAN FÖR RINGSJÖ OK 2013 1 VERKSAMHETSPLAN FÖR RINGSJÖ OK 2013 KLUBBENS VERKSAMHET BEDRIVS I ENIGHET MED POLICY FÖR RINGSJÖ OK, SOM BLAND ANNAT INNEBÄR ATT VI ARBETAR MOT ALLA FORMER AV DROGER, TOBAK, NARKOTIKA OCH DOPNING. EGNA

Läs mer

SOK Viljans resultat hösten OK Vilse 87, medeldistans 1/7 H 21 6 Thord Hultberg H 75 1 Allan Håkansson. Tjoget, Emmaboda 3-4/7 51 SOK Viljan

SOK Viljans resultat hösten OK Vilse 87, medeldistans 1/7 H 21 6 Thord Hultberg H 75 1 Allan Håkansson. Tjoget, Emmaboda 3-4/7 51 SOK Viljan SOK Viljans resultat hösten 2010 OK Vilse 87, medeldistans 1/7 H 21 6 Thord Hultberg Tjoget, Emmaboda 3-4/7 51 SOK Viljan Gamleby OK, Tjust 2-dagars etapp 1, långdistans 6/7 H 12 29 Filip Johansson D 14

Läs mer

Träningsprogram hösten 2018

Träningsprogram hösten 2018 Träningsprogram hösten 2018 Datum Aktivitet Fredag 3-lördag 4 augusti Ungdomens 10-Mila, Götene Fredag 10-lördag 11 augusti 7-CAMP - Tränings och lärakännadag i Örby för åldern 10-12 år Tisdag 14 augusti

Läs mer

PLANERING EKSJÖ SOK - OL SEKTIONEN 2014

PLANERING EKSJÖ SOK - OL SEKTIONEN 2014 PLANERING EKSJÖ SOK - OL SEKTIONEN 2014 Januari Elit, junior & senior Ungdom, 13-16 år Ungdom, yngre Vuxen Övrigt 1 01-jan 02-jan 03-jan 04-jan 05-jan Träningsdag Träningsdag 2 06-jan 07-jan 08-jan 09-jan

Läs mer

OK Tranans nyhetsbrev 3/2017

OK Tranans nyhetsbrev 3/2017 OK Tranans nyhetsbrev 3/2017 Senhöst och bara ett fåtal orienteringstävlingar kvar på säsongen. Trots att tävlingsutbudet börjar sina så finns det ändå en hel del kul saker som händer framöver. Det är

Läs mer

OKTOBER 07. Anton Tynong var den GOK:are som lyckades ta en medalj under SM-veckan i Halland, ett brons på den klassiska distansen.

OKTOBER 07. Anton Tynong var den GOK:are som lyckades ta en medalj under SM-veckan i Halland, ett brons på den klassiska distansen. OKTOBER 07 Anton Tynong var den GOK:are som lyckades ta en medalj under SM-veckan i Halland, ett brons på den klassiska distansen. 20 OKTOBER Städdag och Höstmöte den 20:e oktober i GOK-stugan Vi startar

Läs mer

Verksamhetsplan 2007 (inkl. budgetförslag)

Verksamhetsplan 2007 (inkl. budgetförslag) Verksamhetsplan 2007 (inkl. budgetförslag) Verksamhetsplanen för 2007 blir att bygga vidare på det arbete som grundlagts under flera år och som till största delen fokuserats på ungdoms- och elitverksamheten.

Läs mer

Framtidens tävlingsprogram och värdetävlingar förslag att tycka till om

Framtidens tävlingsprogram och värdetävlingar förslag att tycka till om Framtidens tävlingsprogram och värdetävlingar förslag att tycka till om Bakgrund och syfte Internationella orienteringsförbundet (IOF) har tagit fram en plan för hur den internationella tävlingskalendern

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014 SEGERSTA OK E-post:segerstaok@passagen.se Under verksamhetsåret har följande personer ingått i styrelse och verksamhetsgrupper. Styrelse Ordförande Vice ordförande Kassör Sekreterare

Läs mer

Siffran inom parentes förra året placering på listan

Siffran inom parentes förra året placering på listan DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2014 Listan baseras på Landslagsmeriter, mästerskapsplaceringar och placering i Sverige bästa statistiken och övriga tävlingsprestationer. Island Games

Läs mer

Basprogrammet och tävlingsplanering

Basprogrammet och tävlingsplanering Basprogrammet och tävlingsplanering [ Tävlingskonferensen, Södertälje, 19-20 november 2016 ] Vad påverkar oss? Internationella programmet WOC beslutas med 4 års planering Euromeeting arrangeras i kommande

Läs mer

SOK Viljans resultat hösten 2014

SOK Viljans resultat hösten 2014 SOK Viljans resultat hösten 2014 Tjust 2-dagars, etapp 1 lång 1/7 3 Lennart Kalén 4 Leif Carlsson Tjust 2-dagars, etapp 2 lång 2/7 U 2 1 Emma Rindstig 6 Gustav Eveborn 8 Emrik Eveborn D 12 7 Elin Rindstig

Läs mer

TÄVLINGSSTATISTIK

TÄVLINGSSTATISTIK Skidting 2016 TÄVLINGSSTATISTIK 2015-2016 Distriktstävlingar 15 av 23 distriktstävlingar på snö genomförda. 8 inställda tävlingar, alla p.g.a. snöbrist. 2 tävlingar flyttade till annat datum. Distriktstävlingar

Läs mer

ERIK BERTILSSON TOPPRESULTAT LÄNGDSKIDOR: PERSONLIGT: UTRUSTNING: SKIDGYMNASIUM: MÅL: TOPPRESULTAT RULLSKIDOR: FIS-RANKING: 12 I KLASSEN H17-18.

ERIK BERTILSSON TOPPRESULTAT LÄNGDSKIDOR: PERSONLIGT: UTRUSTNING: SKIDGYMNASIUM: MÅL: TOPPRESULTAT RULLSKIDOR: FIS-RANKING: 12 I KLASSEN H17-18. ERIK BERTILSSON FIS-RANKING: 12 I KLASSEN H17-18 född längd: vikt: skidor: pjäxor: 1998 180 CM 70 KG ATOMIC SALOMON SWIX GKC Skidelit, Gnosjö Mitt mål med min satsning på längdskidor är långsiktigt att

Läs mer

Verksamhetsberättelse. Motala AIF OL 2008

Verksamhetsberättelse. Motala AIF OL 2008 Verksamhetsberättelse Motala AIF OL 2008 Styrelsens förord Härmed lägger styrelsen för MAIF Orienteringslag fram sin verksamhetsberättelse. År 2008 fick vi äntligen arrangera våran Vår-tävling den 13 april

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING

VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 IFK GÖTEBORG BOWLING VÅREN 2016 Vilken vår vi haft. Rättare sagt hela säsongen har varit helt fantastisk. Vi stod som segrare i båda våra serier. Vi har nått alla våra mål. Vi

Läs mer

HÄLSINGLANDS ORIENTERINGSFÖRBUND. Verksamhetsplan Verksamhetsplan_HOF_2017

HÄLSINGLANDS ORIENTERINGSFÖRBUND. Verksamhetsplan Verksamhetsplan_HOF_2017 1 HÄLSINGLANDS ORIENTERINGSFÖRBUND Verksamhetsplan 2017 2 Innehåll Verksamhetsplan ungdom 3 Verksamhetsplan PreO 4 Verksamhetsplan MTBO 5 Verksamhetsplan tekniska kommittén 6 Bilagor Resultatbudget 3 Verksamhetsplan

Läs mer

PROTOKOLL ZON-MÖTE MED HÖGLANDSKLUBBARNA I EKSJÖ Anna-Stina Högemo-Karlsson Ola Gustafsson Sven-Olof Fransson

PROTOKOLL ZON-MÖTE MED HÖGLANDSKLUBBARNA I EKSJÖ Anna-Stina Högemo-Karlsson Ola Gustafsson Sven-Olof Fransson PROTOKOLL ZON-MÖTE MED HÖGLANDSKLUBBARNA I EKSJÖ 2006-11-13 Närvarande: Annebergs GoIF Mikael Svensson Eksjö SOK Göran Bergander Gun Henriksson Håkan Sandstedt Forserums SOK Rohnny Andersson Nässjö OK

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2017 SEGERSTA OK E-post:segerstaok@passagen.se Under verksamhetsåret har följande personer ingått i styrelse och verksamhetsgrupper. Styrelse Ordförande Vice ordförande Kassör Sekreterare

Läs mer

Reseberättelse från minitour med orientering och handboll.

Reseberättelse från minitour med orientering och handboll. Reseberättelse från minitour med orientering och handboll. Idén att göra en resa till södra Sverige kom upp när det visade sig att Alexandras lag Skuru skulle spela i Kristianstad på fredagkvällen 26/1

Läs mer

Motion angående förslag om Terräng-KM

Motion angående förslag om Terräng-KM Motioner inkomna till Centrum OK årsmöte 2010 A. Terräng-KM 1 Oskar Karlin Motion om terräng-km Under 2009 arrangerades fem klubbmästerskap. Alla var roliga (på sitt sätt) och samlade klubbens medlemmar

Läs mer

OK Tranans nyhetsbrev 2/2019

OK Tranans nyhetsbrev 2/2019 OK Tranans nyhetsbrev 2/2019 Det är augusti och slut på sommar och semester, men vi har en härlig orienteringshöst att se fram emot! Sommaren har varit fylld av trevlig orientering för den som varit flitigt,

Läs mer

Siffran inom parentes förra året placering på listan

Siffran inom parentes förra året placering på listan DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2017 Listan baseras på Landslagsmeriter, mästerskapsplaceringar och placering i Sverige bästa statistiken och övriga tävlingsprestationer. Island Games

Läs mer

Verksamhetsberättelse CK Natén 2018

Verksamhetsberättelse CK Natén 2018 1 Verksamhetsberättelse 2018 Verksamhetsåret 2018-01-01-2018-12-31 Styrelsen Styrelsen har bestått av Ordförande Lars Blomqvist Kassör Malin Hedlund Sekreterare Ninni Casserstedt Ledamöter: Linda Widén,

Läs mer

Verksamhetsberättelse Götalands Dartförbunds 2016/2017

Verksamhetsberättelse Götalands Dartförbunds 2016/2017 Ordförande: Styrelsen under detta år är Ordf Stefan Petersson, Vice ordf Thomas Kallin, Kassör Evis Furuskog, Sekr Maria Rydell, Ledamot TK Pontus Danielsson, Ledamot SK Björn Isacsson, Ledamot JK Petra

Läs mer

TRÄNING O TÄVLINGSPROGRAM 2014 (Redigerat 2014-02-17, kl 19.00) JANUARI Aktiviteter Plats Ansvarig Kommentarer mm 1 Onsdag 2 Torsdag 3 Fredag 4

TRÄNING O TÄVLINGSPROGRAM 2014 (Redigerat 2014-02-17, kl 19.00) JANUARI Aktiviteter Plats Ansvarig Kommentarer mm 1 Onsdag 2 Torsdag 3 Fredag 4 TRÄNING O TÄVLINGSPROGRAM 2014 (Redigerat 2014-02-17, kl 19.00) JANUARI Aktiviteter Plats Ansvarig Kommentarer mm 1 Onsdag 2 Torsdag 3 Fredag 4 Lördag 5 Söndag 6 Måndag 7 Tisdag Träning skidgruppen Dammekärr

Läs mer

Verksamhetsberättelse orientering 2017

Verksamhetsberättelse orientering 2017 Verksamhetsberättelse orientering 2017 Träningsverksamheten Årets första träning var på World Orienteering Day 24 maj. Det var en sprintorientering i Raketskoleområdet där 24 deltagare av varierande åldrar

Läs mer

Gruppindelning och ansvariga ledare:

Gruppindelning och ansvariga ledare: Gruppindelning och ansvariga ledare: Nybörjargruppen Grön Ledare: Gunnel Hansson (0706055543), Marie Svennerud Yngre ungdomsgruppen Vit ( HD 10, födda 2008 och senare). Ledare: Linda Ingemarsson (0733124894),

Läs mer

Strängnäs-Malmby Orienteringslöpare Verksamhetsberättelse 2012

Strängnäs-Malmby Orienteringslöpare Verksamhetsberättelse 2012 Strängnäs-Malmby Orienteringslöpare Verksamhetsberättelse 2012 Verksamhetsberättelse 2012 1 (10) Innehållsförteckning Allmänt övergripande... 3 Styrelsesammansättning... 3 Ekonomi... 3 Medlemsstatistik...

Läs mer

25-manna 9 oktober, Kungsängen

25-manna 9 oktober, Kungsängen 25-manna 9 oktober, Kungsängen En av årets höjdpunkter inom orienteringen är 25- mannabudkavlen. Tjejer och killar, unga och gamla samlas i en och samma breddkavle. JÄTTEKUL! Vi hoppas i år att våra herrseniorer

Läs mer

Trollbäckens IP den 4 maj, Månadsbrev maj, 2017

Trollbäckens IP den 4 maj, Månadsbrev maj, 2017 Trollbäckens IP den 4 maj, 2017 Månadsbrev maj, 2017 Äntligen känns det som om sommaren är i antågande, åtminstone de senaste dagarna. Jag är full av optimism inför framtiden och något säger mig att den

Läs mer

Informationsmöte Brons/Silver-grupperna 2016

Informationsmöte Brons/Silver-grupperna 2016 Informationsmöte Brons/Silver-grupperna 2016 Vilka är vi ledare i Brons resp. Silver (och resten av Ungdom) Hur ser gruppindelningen ut i OK Tyr Ungdom Mål med grupperna Brons och Silver Hur kommer vi

Läs mer

DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2010

DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2010 DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2010 Listan baseras på Landslagsmeriter, seriematch prestationer, mästerskapsplaceringar och placering i Sverige bästa statistiken och övriga tävlingsprestationer.

Läs mer

Sundbybergs IK orientering. Info till Föräldrar/nya vuxna

Sundbybergs IK orientering. Info till Föräldrar/nya vuxna Sundbybergs IK orientering Info till Föräldrar/nya vuxna Innehåll SIK Orienterings mål Aktiviteter, Tävlingar och Läger Infokanaler Ledare och sektionens organisation Kläder och utrustning Begrepp och

Läs mer

SM i klassisk Styrkelyft 2012

SM i klassisk Styrkelyft 2012 SM i klassisk Styrkelyft 2012 Den 27-29 januari arrangerades SM i Klassisk Styrkelyft uppe i Östersund. Speciellt för årets arrangemang var att man arrangerade tävlingen i samband med SM-veckan, ett vecka

Läs mer

Siffran inom parentes förra året placering på listan

Siffran inom parentes förra året placering på listan DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2013 Listan baseras på Landslagsmeriter, mästerskapsplaceringar och placering i Sverige bästa statistiken och övriga tävlingsprestationer. Island Games

Läs mer

FRIIDROTTENS Traditionella topp lista Erik Larsson VIF Gute Olof Thunegard Roma IF

FRIIDROTTENS Traditionella topp lista Erik Larsson VIF Gute Olof Thunegard Roma IF FRIIDROTTENS Traditionella topp lista 2006. Förra årets placering inom parentes. Dom viktigaste tävlingarna vid rankingen är Landslagsuppdrag, SM placeringar, Statistik Sverige Bästa, Insatser i serielaget.

Läs mer

Brons/Silver-grupperna 2017

Brons/Silver-grupperna 2017 Informationsmöte Brons/Silver-grupperna 2017 Hur ser gruppindelningen ut i OK Tyr Ungdom Mål med grupperna Brons och Silver Vilka är vi ledare i Brons resp. Silver (och resten av Ungdom) Hur kommer vi

Läs mer

Välkomna. Arrangemangs- konferens 2014

Välkomna. Arrangemangs- konferens 2014 Välkomna Arrangemangs- konferens 2014 Agenda Utvärdering årets arrangemang Nyheter 2015 Saknad stämpling Rapport Regionkonferensen Rapport SOFT Tävlingskonferens Tävlingsprogram Blekinge 2015 Avgifter

Läs mer

TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2012

TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2012 TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2012 Listan baseras på Landslagsmeriter, mästerskapsplaceringar och placering i Sverige bästa statistiken och övriga tävlingsprestationer. Island Games väger

Läs mer

Folksam cup D15 Moa Hansson D16 Hanna Abrahamsson. H15 Karl Stark H16 Filip Rosjö

Folksam cup D15 Moa Hansson D16 Hanna Abrahamsson. H15 Karl Stark H16 Filip Rosjö Folksam cup 2016 Smålandslaget 2016 D15 Moa Hansson D16 Hanna Abrahamsson Elisabet Mikkelsen Alma Haag Elsa Melin H15 Karl Stark H16 Filip Rosjö Ludwig Axelsson Fabian Flaa Melker Elofsson Loke Östangård

Läs mer

Välkomna. Arrangemangskonferens

Välkomna. Arrangemangskonferens Välkomna Arrangemangskonferens 2017 Agenda Utvärdering årets arrangemang Rapport Regionkonferensen Rapport SOFT Tävlingskonferens Tävlingsprogram Blekinge 2018 Markfrågor Övriga frågor Åretsarrangemang

Läs mer

Europamästerskapen 2010 Sverige, Skövde 30/4-2/5 2010

Europamästerskapen 2010 Sverige, Skövde 30/4-2/5 2010 Europamästerskapen 2010 Sverige, Skövde 30/4-2/5 2010 Text: Swavek Dydiszko Foto: Swavek Dydiszko, Jerzy Jedut, Katarzyna Rozwodowska Det 25:e senior och 16:e junior Europamästerskapen i Taekwon-Do ITF

Läs mer

Bestämmelser för DM-tävlingar i Halland

Bestämmelser för DM-tävlingar i Halland 2016-02-24 Bestämmelser för DM-tävlingar i Halland Vid samtliga DM-tävlingar gäller För att klass skall räknas som DM krävs 2 deltagare/lag i klassen. För DH18-DH21 gäller DM-plaketter till de 3 främsta

Läs mer

Återkomst Från skadeproblem till att återigen starta på SM och i elitklass på O-ringen Tillbaka i Hagaby-tröjan på riktigt!

Återkomst Från skadeproblem till att återigen starta på SM och i elitklass på O-ringen Tillbaka i Hagaby-tröjan på riktigt! Återkomst 2018 Från skadeproblem till att återigen starta på SM och i elitklass på O-ringen Tillbaka i Hagaby-tröjan på riktigt! Vem är Filip Dahlgren? 30 år Infödd Hagabyare Uppväxt i Glanshammar och

Läs mer

Verksamhetsberättelse för 2011 Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb

Verksamhetsberättelse för 2011 Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb Verksamhetsberättelse för 2011 Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb Vi började året den 25 januari med ett möte och prisutdelning med MHF-Ungdom på Kulturum i Partille. Klubben fick 2á pris i lag 125cc och första

Läs mer

Orientering 2017 med Gamleby OK

Orientering 2017 med Gamleby OK Orientering 2017 med Gamleby OK Upptaktsmöte 2017-03-21 kl. 19:00 Start barngrupper, 11 april, kl. 18 GOK-stugan Heda. Vit och grön grupp. Start ungdomsgrupper och vuxna, 28 Mars, kl. 18 GOK-stugan Heda.

Läs mer

GOK-Bladet. November Ordföranden reflekterar

GOK-Bladet. November Ordföranden reflekterar GOK-Bladet November 2017 Ordföranden reflekterar Senast ni läste ett GOK-blad var i mars och nu har flera av er avverkat en lång och härlig orienteringssäsong! Daladubblen avslutade säsongen för ungdomarna

Läs mer

GÖTALANDSMÄSTERSKAPEN (GM) I ORIENTERING

GÖTALANDSMÄSTERSKAPEN (GM) I ORIENTERING BESTÄMMELSER FÖR GÖTALANDSMÄSTERSKAPEN (GM) I ORIENTERING Gällande från 1982, med revideringar under åren 1983-2016 1. Definition GM är en individuell tävling i orientering för distrikten Blekinge, Bohuslän-Dal,

Läs mer

Ordförande slutord. Dags att summera 2014 års orienteringsår och 10 år som ordförande i OK Denseln.

Ordförande slutord. Dags att summera 2014 års orienteringsår och 10 år som ordförande i OK Denseln. Ordförande slutord Dags att summera 2014 års orienteringsår och 10 år som ordförande i OK Denseln. Vi börjar väl med några korta reflektioner kring 2014 och då starta med det bästa. I september månad fick

Läs mer

Inbjudan till VSOKs Elitgrupp 2018

Inbjudan till VSOKs Elitgrupp 2018 Inbjudan till VSOKs Elitgrupp 2018 Detta brev är en inbjudan till dig som är aktiv, i åldern 15-35 år, som är beredd att lägga ner den träning som krävs för att elitsatsa på orienteringen och tävla i elitklass

Läs mer

Dagstorp Lilla Harrie Skytteförening Verksamhetsberättelse 2017, tävling

Dagstorp Lilla Harrie Skytteförening Verksamhetsberättelse 2017, tävling Dagstorp Lilla Harrie Skytteförening Verksamhetsberättelse 2017, tävling 1 Resultatlista 2017 Ungdomsskytte Mästerskap 50 m 1 Oskar Larsson 337 Guld 2 Teddi Andersson 332 Silver 3 Jesper Johansson 332

Läs mer

DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2011

DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2011 DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2011 Listan baseras på Landslagsmeriter, mästerskapsplaceringar och placering i Sverige bästa statistiken och övriga tävlingsprestationer. Island Games

Läs mer

Klubbträning våren 2010

Klubbträning våren 2010 Klubbträning våren 2010 Under den gångna helgen har först OL-kommittén, sedan träningsgruppen inom OL-kommittén träffats för att diskutera och planera klubbträningen i vår. Med oss hade vi de gula lapparna

Läs mer

Verksamhetsplan 2018

Verksamhetsplan 2018 Verksamhetsplan 2018 Alfta-ÖSA OK Klubben i stort / Styrelsen plan för 2018 Styrelsen hänvisar till de olika kommittéerna. Dock kan nämnas att klubben under 2018 kommer att genomföra eller medverka i bland

Läs mer

Månadsbrev december, 2016

Månadsbrev december, 2016 Månadsbrev december, 2016 Trollbäckens IP den 16 december, 2016 Nu närmar vi oss jul och lugnet sänker sig förhoppningsvis hos oss alla och vi får lite tid att umgås med nära och kära. Vi kan se tillbaka

Läs mer

Nyhetsbrev Markaryds FK, maj 2016

Nyhetsbrev Markaryds FK, maj 2016 Nyhetsbrev Markaryds FK, maj 2016 I mitt förra brev skrev jag om ljuset på kvällarna som motiverar för träning och då tänker man givetvis att det under våren blir varmare och skönare. Värme är dock något

Läs mer

Grupp Tävlingar 17-20 13-16 10-12 Nybörjare Anmärkning v1502 05-jan må 06-jan ti 07-jan on 08-jan to Löpgrupp "Light" 09-jan fr 10-jan lö 11-jan sö

Grupp Tävlingar 17-20 13-16 10-12 Nybörjare Anmärkning v1502 05-jan må 06-jan ti 07-jan on 08-jan to Löpgrupp Light 09-jan fr 10-jan lö 11-jan sö Grupp Tävlingar 17-20 13-16 10-12 Nybörjare Anmärkning v1502 05-jan må 06-jan ti 07-jan on 08-jan to Löpgrupp "Light" 09-jan fr 10-jan lö 11-jan sö v1503 12-jan må 13-jan ti Löpgrupp "Light" 14-jan on

Läs mer

Siffran inom parentes förra året placering på listan

Siffran inom parentes förra året placering på listan DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2015 Listan baseras på Landslagsmeriter, mästerskapsplaceringar och placering i Sverige bästa statistiken och övriga tävlingsprestationer. Island Games

Läs mer

Välkomna till Ungdomsledarekonvent Välkommen till höstens Ungdomsledarkonferens Lördag 25 nov 2017

Välkomna till Ungdomsledarekonvent Välkommen till höstens Ungdomsledarkonferens Lördag 25 nov 2017 Välkomna till Ungdomsledarekonvent 2017-11-25 Välkommen till höstens Ungdomsledarkonferens Lördag 25 nov 2017 Dagordning 1. Ungdomsserien 2017 2. Ungdomsserien 2018 3. Verksamhet 2017 4. Verksamhetsplan

Läs mer

Oktober 09. Sumpsk n

Oktober 09. Sumpsk n Oktober 09 Sumpsk n Nya medlemmar Namn: Alfred Liljeström Se matrikel August Mårtensson Se matrikel Nu påbörjar vi försäljningen av Ullmax produkter igen. Låna gärna en väska med kläder och sälj hemma

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb 2012

Verksamhetsberättelse för Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb 2012 Verksamhetsberättelse för Ale MHF-U/ Ale Trial Klubb 2012 Vi började året den 7 januari med en klubbtävling som Sören Sandgren ordnade Vi kallade den Emfab Tomtetrial och blev sponsade av Emfab som stod

Läs mer

Skoghalls Innebandyklubb

Skoghalls Innebandyklubb Verksamhetsberättelse Skoghalls Innebandyklubb 2013-2014 Säsongen Föreningens 28:e säsong var den andra i Hammarö Arena. Säsong två brukar ju anses som tuff i idrottens värld. Man går in i någon sorts

Läs mer

Vinterlägret, Åhus 4 000 700 SSM, Blekinge + läger 8 000 1 575 (575 enbart SSM) Unionsmatch, Norge 4 000 1 400 Breddläger Glimåkra 40 000 1 400

Vinterlägret, Åhus 4 000 700 SSM, Blekinge + läger 8 000 1 575 (575 enbart SSM) Unionsmatch, Norge 4 000 1 400 Breddläger Glimåkra 40 000 1 400 Välkommen till höstens Ungdomsledarkonferens Lör6 dec 2014 Dagordning 1. Öppnande av mötet 2. Presentation samt genomgång av dagordning 3. Genomgång av årets verksamhet 4. Verksamhetsplan 2015 5. Uppföljare

Läs mer

Supporterlotteriet. Lotteriet 2004

Supporterlotteriet. Lotteriet 2004 Dragning nr 9 nov 2003 Supporterlotteriet 1 nr 81 Marianne Ericson 200 kr 2 nr 15 Mattias Ehn 50 kr 3 nr 88 Kjell Nygren 50 kr 4 nr 41 Maria Gustavsson 50 kr 5 nr 91 ----- 50 kr Dragning nr 10 dec 2003

Läs mer

Verksamhetsberättelse Bildbilaga

Verksamhetsberättelse Bildbilaga Verksamhetsberättelse 2016 - Bildbilaga Städning av skogen, 2 juni 2 juni samlades både unga och äldre orienterare i Södertälje Nykvarn Orientering och tränade och rensade skogen på skräp samtidigt. Målet

Läs mer

Hallands Orienteringsförbund

Hallands Orienteringsförbund 1 Hallands Orienteringsförbund VERKSAMHETSPLAN 2019 2 Verksamhetsidé, mål och inriktning Orientering är: - En tuff och utmanande idrott - Social gemenskap och kamratskap över klubb- distrikt och nationsgränser

Läs mer

Lovisa Moqvist spurtar i mål på en fin 11:e plats i D13 efter att ha plockat 3 placeringar i jaktstarten.

Lovisa Moqvist spurtar i mål på en fin 11:e plats i D13 efter att ha plockat 3 placeringar i jaktstarten. Veckan som gick avgjordes det 51:a O-ringen med centralorten i Borås. Totalt lockade tävlingen över 18000 deltagare i alla åldrar och ambitionsnivåer. Det var ett 30-tal löpare från Lerums SOK som deltog

Läs mer

Europamästerskapen Glasgow, Skottland / oktober 2015

Europamästerskapen Glasgow, Skottland / oktober 2015 www.itfsverige.se Europamästerskapen Glasgow, Skottland / 22-25 oktober 2015 Bloggen skrivs av: Petra Dydiszko Söndag 25 oktober kl. 19.20 "Äntligen kom den efterlängtade medaljen. Damlaget kämpade stenhårt

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN FÖR MOTALA AIF OL 2014

VERKSAMHETSPLAN FÖR MOTALA AIF OL 2014 VERKSAMHETSPLAN FÖR MOTALA AIF OL 2014 Motala AIF Orienteringslag 1 2014-02-19 MOTALA AIF ORIENTERINGSLAG Långsiktig verksamhetsidé och mål antagna i våra stadgar: Idrottens idé och inriktning Idrott är

Läs mer

Erik vinner guld på ISM.

Erik vinner guld på ISM. FRIIDROTTENS Traditionella topp lista 2003. Förra årets placering inom parentes. Dom viktigaste tävlingarna vid rankingen är Landslagsuppdrag, SM placeringar, Island Games, Statistik Sverige Bästa, Insatser

Läs mer

Folksam cup i Östersund 2015

Folksam cup i Östersund 2015 Folksam cup i Östersund 2015 Den 6-8 mars 2015 stod Spikbordarnas IK som arrangör för Riksfinalen Folksam cup för längdskidungdomar i åldern 15-16 år. Smålands skidförbunds trupp bestod av tolv ungdomar,

Läs mer

Södertälje Nykvarn Orientering Verksamhetsberättelse 2005

Södertälje Nykvarn Orientering Verksamhetsberättelse 2005 Södertälje Nykvarn Orientering Verksamhetsberättelse 2005 Styrelsen Weine Johansson, ordförande Stefan Persson, vice ordförande Leif Sandberg, kassör Lars Andersson, sekreterare Thomas Karlsson, elit Svante

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2015

Verksamhetsberättelse 2015 Verksamhetsberättelse 2015 Styrelsen Ordförande Kassör Sekreterare Ledamöter Suppleant Revisorer Revisorssuppleant Valberedning Mikael Schander Ann Berglund Birgitta Dignell Björn Johansson (vice ordf.)

Läs mer

Verksamhetsberättelse år 2004

Verksamhetsberättelse år 2004 Verksamhetsberättelse år 2004 År 2004 var ett händelserikt år för Svenska Taekwondoförbundets ITF sektion regionalt, nationellt och internationellt. Styrelse ITF sektionens styrelse för år 2004 hade följande

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK

Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK Verksamhetsberättelse för Skoghalls BTK 2015-2016 Styrelse Ordförande: Evert Andersson Ledamöter: Marcus Trabold Vice ordförande: Stefan Johansson Hans Sundberg Kassör: Linnea Persson Leif Daggert Sekreterare:

Läs mer

Hållpunkter vuxna. Hållpunkter ungdom Vi ser framåt: Inledning och diskussioner Psykologi för orienterare Middag med händelser

Hållpunkter vuxna. Hållpunkter ungdom Vi ser framåt: Inledning och diskussioner Psykologi för orienterare Middag med händelser Hållpunkter vuxna 15.00 Vi ser framåt: Inledning och diskussioner 17.00 Psykologi för orienterare 18.00-20 Middag med händelser Hållpunkter ungdom 15.00 Orientering och innebandy 15.30 Film i biblioteket

Läs mer

Stockholm INBJUDAN. Arrangeras i samarbete med:

Stockholm INBJUDAN. Arrangeras i samarbete med: Stockholm 2015 INBJUDAN Arrangeras i samarbete med: SM-Tävlingar individuellt i åldersklasser Kvalspel: 3 april - 31 maj 2015 Finalspel: 5-7 juni 2015 Spelsätt I det individuella kvalet spelas 8 serier

Läs mer

Detta är dagens deltagare från Bk Bryggan. En trupp som består av 15 st vältränade atleter under ledning av Dannä, Ulf och Ghasem.

Detta är dagens deltagare från Bk Bryggan. En trupp som består av 15 st vältränade atleter under ledning av Dannä, Ulf och Ghasem. Geråscupen 2010 Denna strålande höstdag 9 oktober drog våra brottare österut för ännu en kamp i den ädla sporten brottning. Vi möttes några timmar efter skymningen vid Geråshallen. Solen sken som den bästa

Läs mer

Orientering 2016 med Gamleby OK

Orientering 2016 med Gamleby OK Orientering 2016 med Gamleby OK Upptaktsmöte 2016-03-15 Start barngrupper, 3 maj, kl. 18 GOK-stugan Heda. Vit och grön grupp. Start ungdomsgrupper och vuxna, 29 Mars, kl. 18 GOK-stugan Heda. Alla från

Läs mer

XXIV NORDISKA. Lugnet FALUN FÖRSÄKRINGS- IDROTTSSPELEN. Program juni 2009

XXIV NORDISKA. Lugnet FALUN FÖRSÄKRINGS- IDROTTSSPELEN. Program juni 2009 XXIV NORDISKA FÖRSÄKRINGS- IDROTTSSPELEN Program Lugnet FALUN 10-13 juni 2009 1 Innehåll Organisation... 3 Program torsdag-fredag... 4 Program lördag... 5 Badminton... 6 Beachvolleyboll... 7 Bordtennis...

Läs mer

Partille TKD Challenge 2015 Partille 28/2-1/3 2015

Partille TKD Challenge 2015 Partille 28/2-1/3 2015 Partille TKD Challenge 2015 Partille 28/2-1/3 2015 www.itfsverige.se Text och foto: Partille TKD Klubb Partille TKD Challenge 2015 Helgen den 28/2-1/3 arrangerade årets upplaga av Partille TKD Challenge

Läs mer

Verksamhetsberättelse. Motala AIF OL 2010

Verksamhetsberättelse. Motala AIF OL 2010 Verksamhetsberättelse Motala AIF OL 2010 Styrelsens förord Härmed lägger styrelsen för MAIF Orienteringslag fram sin verksamhetsberättelse. Som vanligt svarar kommittéerna för sina redogörelser. Vi har

Läs mer

DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2007

DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2007 DEN TRADITIONELLA GOTLÄNDSKA FRIIDROTTENS TOPPLISTA 2007 1.(1.) Erik Larsson VIF Gute sjunde året i rad som Erik toppar listan Året har varit Eriks bästa. Efter att Erik ståt över inomhussäsongen för att

Läs mer

Nyhetsbrev Markaryds FK, september 2017

Nyhetsbrev Markaryds FK, september 2017 Nyhetsbrev Markaryds FK, september 2017 Jag vill börja septembers månadsbrev med att tacka er som ikväll kom till klubbstugan och hjälpte till att städa i och runt omkring den. September är en intensiv

Läs mer

Dagstorp Lilla Harrie Skytteförening Verksamhetsberättelse 2016, tävling

Dagstorp Lilla Harrie Skytteförening Verksamhetsberättelse 2016, tävling Dagstorp Lilla Harrie Skytteförening Verksamhetsberättelse 2016, tävling 1 Resultatlista 2016 Ungdomsskytte Mästerskap 50 m 1 Johan Thelander 340 Guld 2 Tim Sidneysson 339 Silver 3 Jesper Johansson 334

Läs mer

GOK s damlag på Jukola 20 September

GOK s damlag på Jukola 20 September SEPTEMBER 06 GOK s damlag på Jukola 20 September Parkeringsvakter sökes 7-10 september Gävle OK har fått i uppdrag att ansvara för parkeringen under Järnvägsmuseets 150- årsjubileeum, TÅG 150. Arrangemanget

Läs mer

MIN TRÄNINGSKALENDER JANUARI 2010

MIN TRÄNINGSKALENDER JANUARI 2010 MIN TRÄNINGSKALENDER JANUARI 2010 v53 forts. 1 Fr GOTT NYTT ÅÅÅÅR 2 Lö 3 Sö Vinterserien, Manillaskolan, Djurgården, SOIK Hellas v1 4 Må 5 Ti SOLträning KIP 17.45, Löpträning - Linnépasset 6 On 7 To SOLträning

Läs mer