GRANTURISMO Expo

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "GRANTURISMO Expo 2 0 1 4"

Transkript

1 GRANTURISMO Expo

2 Välkommen till ÅRETS härliga bilshower! 2013 var året då ett unikt premiumevent växte till två. GranTurismo Expo i Nacka Strand utanför Stockholm fick förra året tillökning med en syskonmässa i Göteborg. Direkt efter GranTurismo Expo i Stockholm flyttade vi hela konceptet 50 mil i sydvästlig riktning till Eriksberg i Göteborg, till en lokal som på alla sätt matchar Nacka Strand i charm och utstrålning. Det blev en omedelbar succé bland både utställare och publik! GranTurismo Expo är ett sedan tre år väl etablerat och renodlat premiumevent som ger er som utställare möjlighet att möta köparna av marknadens spetsprodukter på båda sidor av landet. Fokus ligger på att visa det bästa som bilvärlden kan uppbringa i en vacker miljö, kryddad av fina klassiker. I konceptet finns också produkter med starka varumärken från andra, till bilar nära relaterade branscher som klockor, båtar, konfektion, mc och cyklar, events, hotell mm. GranTurismo Expo siktar inte på publikmaximering i antal räknat, utan på kvalitet för besökaren och rätt målgrupp för utställarna. Här får representanterna för världens finaste varumärken möjlighet att träffa varandras kunder och knyta nya kontakter på ett helt unikt sätt. GranTurismo Expo är ett exklusivt event i vackra lokaler, vilket skapar förutsättningar för att medverka på ett mycket kostnadseffektivt och okomplicerat vis.

3 Några av höjdpunkterna från GranTurismo Expo 2013: Bejublad premiär i Eriksbergshallen i Göteborg. Närmare betalande besökare under de två intensiva helgerna. Liten eller stor huvudsaken är att bildrömmarna hålls vid liv. VIP-eftermiddag/kväll med inbjudna gäster i Stockholm och Göteborg. Sju Sverigepremiärer från BMW, Chevrolet, Lamborghini Maserati, Mercedes-Benz, Porsche och Radical, samt en världspremiär: trackday-elbilen Arrow! Världspremiär från den svenska klocktillverkaren Halda. Vi firade Aston Martins 100 år med en kavalkad av klassiker, i Nacka Strand i en separat hall med James Bond-tema, där champagnen flödade! Tätt i Nacka Strands klubbhall, med racingsprofiler, klassiker och superbilar! Avsmakning av goda drycker och konfektyr stod också på programmet, samt Segway-körning och racingsimulatorer. Eriksbergs vackra båtmotorfabrik är en strålande inramning till dagens superbilar. En förbluffande samling bilar som man bara får tillfälle att se på Gran Turismo Expo. Glenn Billqvists Rykande Drake bjöd nästan på en överladdning för sinnena.

4 Muskler, Mode och Maserati på GranTurismo Expo 2014: Responsen på GranTurismos Expo har varit formidabel de första tre åren, men det betyder inte att utvecklingen står och stampar kommer vi att tillföra nya, spännande inslag för att vässa konceptet och locka nya köpkraftiga målgrupper. Under VIP-dagen i Nacka Strand arrangerar vi en modeshow mitt i den stora bilhallen, och visar kollektioner från några av modevärldens vassaste namn. Det blir en exklusiv krydda för utställarnas VIP-gäster under fredagen och ett inslag som attraherar en bredare målgrupp. Maserati fyller 100 år och det firar vi med att visa några av de finaste exemplaren av märket som existerar här i Skandinavien. Utställningen kommer att följa med från Stockholm till Göteborg blev året då Sverige fick en racerförare i Formel 1-racingen för första gången på mer än två decennier. Det firar vi förstås med en F1-show, med simulatorer, bilar, klockor och så förstås Marcus själv i alla fall i Göteborg, då han inte sitter i sin F1-bil. Gran Turismo Expo har en tradition av att avtäcka en rad Sverigepremiärer, teckna dig för vårt nyhetsbrev på för att hålla dig uppdaterad. Ett nytt inslag under VIP-dagen i Stockholm blir en annan sorts show än den med bilar. Då kommer några av våra finaste modeskapare att visa sina aktuella kollektioner. Medan modeshowen bara varar under VIP-dagen håller bilshowen på i dagarna tre. GranTurismo Expo är mäs san för alla som vill känna sig som Steve McQueen! Steve var också besatt av vackra bilar, häftiga hojar, fina klockor och det goda livet, och hade säkerligen trivts som fisken i vattnet här! Info och tidsplan för mässorna: Nacka Strand 7 9 november, Eriksbergshallen november. Inflyttning torsdag, VIP-dag fredag och publika dagar lördag och söndag. Ytorna säljs per bil med en yta på 25 kvm. Det finns även specialytor att hyra: för utställning, möten, konferens under mässans gång, och i Nacka Strand även separata halldelar. Hjälp med transport mellan Stockholm och Göteborg erbjuds till bra villkor. Gran Turismo Expo marknadsförs mot utvalda hushåll i Stockholms- och Göteborgs-regionen via print och webb, samt med utomhusoch radioreklam. Dubbelt välkomna till årets Gran Turismo Expo. Det effektivaste och trevligaste sättet att träffa landets mest kräsna bilköpare på! Maserati fyller 100 år, och det firar vi ordentligt med en härlig kavalkad ur märkets långa och ärorika historia. I vår speciella hall för Maserati utlovas också läcker mat och dryck från matlandet Italien.

5 NU SOM DUBBELMÄSSA STOCKHOLM GÖTEBORG EXPO2014 SELECTED CAR SHOW GRANTURISMO 2 Kontakta Jan Rawensparr, Tel: Adress: Grand Turismo Expo Smidesvägen 12, Solna.