STOCKHOLM LIDINGÖ. DALÉNUM Med havsutsikt på ny adress

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "STOCKHOLM LIDINGÖ. DALÉNUM Med havsutsikt på ny adress"

Transkript

1 STOCKHOLM LIDINGÖ DALÉNUM Med havsutsikt på ny adress

2 Dalénum växer vidare På Lidingös soligaste läge bygger JM en ny stadsdel från grunden. Dalénum är den inspirerande boendemiljön som blandar nutidsarkitektur och industrihistoria med ett enastående vattenläge. Utmed Lidingös södra strandkant fortsätter Dalénum att ta form. Här axlar JM rollen som erfaren och ansvarsfull samhällsbyggare för att i egen regi bygga en komplett stadsdel. Att JM tar ett helhets grepp över boendemiljön betyder att ingenting lämnas åt slumpen. Varenda liten detalj, från den träklädda Dalénumkajen till de nybyggda bostäderna, bildar en genomtänkt helhet. I området görs plats för närservice, träningsmöjligheter, skolor, kontor och verksamhetslokaler som förser stadsdelen med en levande rytm. I JMs händer förvandlas det anrika fabriksområdet till en modern och citynära bostadsmiljö med utsökt vattenläge. En variationsrik stadsdel Att Dalénum är en noggrant planerad stadsdel framgår inte minst av den variationsrika utformningen. Ur ett rent stadsbyggnadsperspektiv kan man dela in området i tre delar. Längst österut bygger JM ljusa punkthus som kompletterar det gröna och böljande landskapet med sin luftiga bebyggelse. Dalénums centrala kärna får ett mer stadspräglat uttryck med tätare bebyggelse Visionsbild från maj 2014 som föreställer den planerade bebyggelsen utmed Dalénums kajpromenad. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

3 Jag ser oss inte bara som bostadsbyggare utan snarare som samhällsbyggare. Vi tänker på alla de beståndsdelar som är viktiga för att skapa ett samhälle där människor kan trivas och må bra. Johan Skoglund, VD och koncernchef på JM och tydligt definierade gaturum. I de västra delarna planeras för fotbollsplan, skola och idrottshall som tillsammans med befint lig badplats och restaurang blir en knutpunkt för aktiviteter. Det är i mötet mellan dessa tre uttryck som ett nytt och dynamiskt Dalénum tar form.

4 Ett citynära vattenläge I Dalénum blir de rika kontrasterna en utmärkande del av områdets karaktär. Här samsas nybyggda bostadshus med restaurerade fabrikslokaler i en stadsdel som erbjuder mycket åt många. IDR SKOLA Arbetet med den nya stadsdelen har tagit fart på allvar på Lidingös södra strandremsa. Just nu uppför JM de centrala delarna av Dalénum tillsammans med den efterlängtade kajpromenaden. Med plats för tillfällig angöring är chanserna stora att Dalénum blir ett lika attraktivt utflyktsmål som en eftertraktad hemadress. Att det också blir en hälsosam stadsdel som uppmuntrar en aktiv livsstil betonas genom de nya idrottsanläggningarna och motionsstråken som tillkommer utöver det uppskattade och närliggande gymmet. De välbevarade tegelbyggnaderna från AGA:s 1900-tal införlivas smak fullt i det nybyggda området och får nytt liv som kontorslokaler. BEFINTLIGA BYGGNADER PLANERADE BYGGNADER FÄRDIGSTÄLLDA JM-BOSTÄDER Dalénum JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

5 OTTSHALL Sjövägen Sjövägen gör det möjligt att i SL:s regi båtpendla till och från Dalénum, och under tiden njuta av vackra Stockholmsvyer. ÄLDRE- BOENDE DALÉN- PARKEN AGA- PARKEN STRANDÄNGSPARKEN BÅTKLUBB AGA station Både Lidingöbanan och bussar stannar vid AGA station i Dalénumområdet. Lidingöbanan kommer att kopplas samman med Spårväg city så att det går att åka hela vägen in till Stockholm city utan byten. Gym I Dalénum finns ett toppmodernt gym som erbjuder det allra senaste inom träning. Träna i grupp, med personlig tränare eller på egen hand. Restaurang Lidingö Sjövilla byggdes 1953 som matsal för AGA:s direktion och tjänstemän. I dag drivs restaurangen i privat regi och är öppen för allmänheten. Dalénumkajen Vid vattnet anläggs en ny kaj med ett torg för härliga kvällspromenader, samt bryggor för tillfällig angöring. Fotbollsplan och idrottshall I områdets västra del planeras för en fotbollsplan och en modern idrottshall. Badstrand Utmed strandpromenaden kommer en badstrand och tillhörande parapet att anläggas. Ny infart Intill AGA station byggs en rondell som blir Dalénums nya infart för biltrafik direkt från Södra Kungsvägen.

6 Arkitektur som binder samman tidsepoker I det nya Dalénum låter JM den moderna bostadsarkitekturen växa fram runt AGA-områdets välbevarade verkstadslokaler. Med rötterna fast förankrade i den stolta industrihistorien finns här både ett arv att förvalta och en framtid att bygga. Solventilen, den automatiska glödnätsbytaren och linspendeln för fyrbojar är bara några av de många uppfinningar som den svenske Nobelpristagaren Gustaf Dalén ligger bakom. Den snillrike entreprenören som var VD på AGA mellan 1909 och 1937 var drivande när företaget levererade en stororder av fyrar till Panamakanalen. Detta trots att han 1912 förlorade synen i en gasexplosion. Att Dalénum lånar sitt namn från den gamla AGA-direktören är för att han, mer än någon annan, förkropps ligar den entreprenörsanda som för hundra år sedan satte området på kartan. AGA:s gamla lokaler med anor från tidigt 1900-tal blir med sina tegelfasader, spröjsade fönster och sågtandstak ett själfullt inslag i det nya Dalénum som tar sin form omkring dem. Inspirerande variation För att skapa en varierad miljö får husen olika stora volymer, kontrasterande fasadfärger och en olika tät bebyggelse. Variationen finns även representerad i stadsdelens upplåtelseformer som inkluderar bostadsrätter, hyresrätter och ägarlägenheter. Bostadsområdets mest utstickande nytillskott blir det 21 våningar höga punkthuset som planeras på Dalénums sydvästra hörn och föräras med en utsikt i särklass. Dalénums vackra läge på södra Lidingö erbjuder alla boende närhet till kajpromenaden, vattnet och utsikten över Stockholms hamninlopp. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

7 De östra delarna av Dalénum är redan fär digbyggda och består av ljusa hus i gemytlig parkmiljö med fina vattenutsikter.

8 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

9

10 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

11 På Dalénum har vi ett kvadratmeter stort center som erbjuder det allra bästa och senaste inom träning för alla. Medan du tränar står MiniSATS gärna för barnpassningen. Camilla Fjaestad, platschef, SATS Dalénum Lidingös bästa läge På Lidingös sydliga strandremsa blir Dalénum ett aktivt och välmående samhälle. Närliggande gym, motionsspår, idrottshall och bollplaner gör det lätt att hålla igång en hälsosam livsstil. Närheten till vattnet är det som vi tycker om allra bäst. Varje dag promenerar jag utmed vattnet med barnvagnen. Innan vi går hem tar vi en paus vid stranden och matar änderna, säger Jeanette Gustavsson som bor i en av lägenheterna i kvarteret Ekparken tillsammans med sambon Julius Gottsta och deras två barn. Dalénum blir en stadsdel för både avkoppling och aktivitet med sin rogivande parkgrönska och sina planerade idrottsanläggningar. Områdets SATS-gym är särskilt uppskattat och erbjuder modern utrustning och ett omfattande kursutbud. Här finns möjlighet att träna i grupp såväl som på egen hand eller med hjälp av personlig tränare. MiniSATS står för barntillsynen under träningspasset, och juicebaren för den välförtjänta belöningen efteråt. Där allt faller på plats JMs mål är att bygga en levande stadsdel som har allt, i en miljö som är både vacker och tillgänglig. Den välavvägda balansen mellan bostadshus och kontorslokaler gör stadsdelen levande och trygg oavsett tidpunkt på dygnet. Restauranger och caféer bidrar till liv och rörelse medan skolor och service förenklar vardagspusslet. Jag skulle inte vilja bo i lägenhet någon annanstans, tillägger Jeanette. Enligt mig är det här Lidingös bästa läge. Här bor vi i en nybyggd lägenhet precis vid vattnet och har en lekpark direkt utanför dörren. Att det bara är några minuters promenad till bussen och att du kan åka båten raka vägen till stan är två andra jätteplus.

12 Bo tryggt i nybyggt Det finns många fördelar med att köpa ett nyproducerat hem från JM. I Dalénum får bostäderna en välbalanserad och komplett originalinredning i harmoni med det vackra vattenläget. På Dalénum bygger JM en stadsdel från grunden med nyproducerade hus och bostäder. Och visst är det något speciellt med blankpolerade kranar, nylagda kakelplattor och en mattlackad ekparkett som ingen tidigare har gått på. För att göra Dalénums bostäder lika vackra på insidan som på utsidan har JMs inredare satt ihop ett JM Original som är en genuin och väl genomtänkt grundinredning där det hållbara naturmaterialet får en framträdande roll. Till JM Original är alla material handplockade för att åldras med värdighet och ge bostaden mer karaktär med tiden. Samtliga kök utrustas med moderna vitvaror, ergonomiska arbetsytor, stilrena snickerier och hushållsmaskiner som är lika effektiva som energisnåla. I de helkaklade badrummen ingår energimärkt tvättmaskin och torktumlare. En nybyggd lägenhet är en god investering Att flytta till ett nybyggt JM-hem är att lägga de utdragna renoveringsprojekten bakom sig. Snarare än att slipa golvet går det att rulla ut hallmattan direkt. Med fabriksnya vitvaror och orörd parkett går det att fokusera på den egna inredningen och att sätta detaljerna som gör hemmet personligt. En annan fördel med att köpa nybyggt från JM är den ekonomiska tryggheten. För att undvika budgivningar har alla hem från JM ett fast pris. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

13

14 Därför ska du välja JM Det tar tid att bygga förtroenden. Efter drygt 60 år vet vi att det krävs både kunskap, erfarenhet och engagemang. Och inte minst en dos lyhördhet. En konstant och nära dialog med våra kunder har bland annat resulterat i följande: Trivsel i kvadrat Vi bygger bara ljusa, luftiga och funktionella bostäder med genomtänkta planlösningar och praktiska detaljer. Smarta kvadrat helt enkelt. För att inte säga fräscha kvadrat. Här har ju ingen annan bott! Allt är nybyggt och färdigt, så det är bara att flytta in och börja trivas. Om du bokar i tid får du dessutom vara med och påverka slutresultatet. Med tillval som vitvaror, skåpluckor, kakel och mycket mer, sätter du enkelt din egen prägel på ditt hem. Helhetstänk För oss är det viktigt att varenda detalj, liten som stor, i ditt nya hem är fulländad. Det är bara så man kan bygga en oslagbar helhet, med gott om plats för trivsel och bekvämlighet. Inne likväl som ute; vem vill inte ha en genomtänkt balkong eller uteplats? Det är här framtiden håller hus Vi sätter det personliga boendet i ett större sammanhang. Det faktum att vi bara bygger lågenergihus, gynnar till exempel både ekonomin, klimatet och nästa generation. Men att ta ansvar för miljön är inte bara en klimatfråga. För oss handlar det också om miljövänliga transporter, att undvika farliga kemikalier och att så mycket som möjligt av byggmaterialen går att återvinna, med mera. Vi tar kort sagt ansvar för hela byggprocessen, från förvärv till förvaltning. Och när vi utvecklar bostadsområden, så bygger vi samtidigt samhällen, vilket ställer krav på ekologisk hållbarhet och socialt ansvar. Då är varje krona hemma Att köpa ett nytt hem är förmodligen den största affären man gör i sitt liv. Därför guidar vi dig hela vägen, från första visningen till första flyttkartongen. Med oss slipper du dessutom påfrestande budgivningar. Lägg därtill ett trygghetspaket så ska du se att din största affär också kan bli den bästa, och inte minst den mest trivsamma. Välkommen hem. JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten.

15 jm.se

16 JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Belgien. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete. Vi omsätter cirka 13 miljarder kronor och har cirka medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ OMX Stockholm, segmentet Large Cap. Design & produktion: Nyla Design Visualiseringsbilder: EttElva Arkitekter Foto: Scandinav Bildbyrå, Johnér, Shutterstock, Gustav Kaiser, Richard Hammarskiöld, Mikael Dubois, Pella Hedeby, BARABILD Tryck: Ljungbergs Tryckeri Produktionsår: 2014 JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM AB Postadress Stockholm I Besöksadress Gustav III:s boulevard 64, Solna I Telefon I Internet jm.se

Farsta strand Ett rikare kvartersliv

Farsta strand Ett rikare kvartersliv stockholm farsta strand Farsta strand Ett rikare kvartersliv JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. JM reserverar

Läs mer

stockholm kista KISTa ToRN High-End Living

stockholm kista KISTa ToRN High-End Living stockholm kista kista torn High-End Living JM reserverar sig för eventuella ändringar och tryckfel. Fotografier och illustrationer är idébilder som kan avvika från verkligheten. Kista Torn sträcker sig

Läs mer

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter

Läs mer

DALÉNUM. Välkommen till en ny sida av Lidingö

DALÉNUM. Välkommen till en ny sida av Lidingö stockholm lidingö DALÉNUM Välkommen till en ny sida av Lidingö Innehåll Intervju med JMs VD...sid. 4 Visionen för Dalénum...sid. 6 Kommunikationer...sid. 8 Dina nya vyer...sid. 10 Det goda livet...sid.

Läs mer

Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg

Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg Jakobsberg söderdalen Kvarnbacken En stolt pionjär i nya Jakobsberg Kvarteret Kvarnbacken får en stadsmässig utformning och mot Järfälla vägen samt Frihetsvägen finns även tre luftiga verksamhetslokaler,

Läs mer

lidingö Lokalfakta Dalénums kontorshotell

lidingö Lokalfakta Dalénums kontorshotell lidingö Lokalfakta Dalénums kontorshotell Fastighetsbeteckning: Aga 1 Agavägen, Lidingö Byggnadsår: 1934 Lediga lokaler: från ca 12 m 2 Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse Kontakt: JM AB, Fastighetsutveckling

Läs mer

Tyresö. Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden

Tyresö. Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden Tyresö tyresö STRANDTORG Nybyggt och bekvämt i trädgårdsstaden N jut av design och kom fort på hemmaplan. Ett behagligt hem med vackra former Flytta till den väletablerade trädgårdsstaden i Tyresö Strand.

Läs mer

SEGESTRAND Bekvämt boende på nya höjder

SEGESTRAND Bekvämt boende på nya höjder SVEDALA Segestrand SEGESTRAND Bekvämt boende på nya höjder Huset sträcker sig högt över landskapet. Tio våningar hemkänsla Nu bygger Seniorgården Segestrand som är ett 55+boende, tre minuters promenad

Läs mer

ATT KÖPA HUS AV JM RADHUS OCH VILLOR

ATT KÖPA HUS AV JM RADHUS OCH VILLOR ATT KÖPA HUS AV JM RADHUS OCH VILLOR DIN STÖRSTA AFFÄR SKA KITTLA UNDER FÖTTERNA. INTE I MAGEN. En kopp nybryggt kaffe och mjukt kittlande grässtrån under tårna. Drömmer inte du också om en sådan start

Läs mer

trädgårdsstaden i vallentuna kedjehus i trivsamt barnvänligt område besqab.se/tradgardsstaden

trädgårdsstaden i vallentuna kedjehus i trivsamt barnvänligt område besqab.se/tradgardsstaden trädgårdsstaden i vallentuna kedjehus i trivsamt barnvänligt område Bilderna i denna broschyr är digitala montage. Reservation för ändringar och ev tryckfel. besqab.se/tradgardsstaden mäklare Svensk Fastighetsförmedling,

Läs mer

Drömmen om här och nu

Drömmen om här och nu BRF HOVÅS PARK Drömmen om här och nu STEG Oxsjön Havet, naturen och det bästa från staden Väg 158 Askimsbadet Säröbanan Fascinerande visioner är nu på väg att bli verklighet i Nya Hovås. Här växer en mysig

Läs mer

ÅRS- REDOVISNING 2009

ÅRS- REDOVISNING 2009 ÅRS- REDOVISNING 2009 innehåll 1 året i korthet 2 Koncernchefens kommentar 4 Affärsidé, mål och sstrategier 6 Affären JM 8 Marknadsöversikt 20 bostadsbyggrätter 22 projektfastigheter 23 affärssegment 28

Läs mer

Hela denna bilaga är en annons från Helsingborgs stad elsingborg

Hela denna bilaga är en annons från Helsingborgs stad elsingborg ANNONS Hela denna bilaga är en annons från Helsingborgs stad ANNONS elsingborg växer EN SKAPANDE, PULSERANDE, GLOBAL, GEMENSAM OCH BALANSERAD STAD SIDAN 2 Spännande läsning om: NYA MÖTESPLATSER Foto: Anders

Läs mer

hyresrätten Hemma hos Ut i världen Hyresrättens historia från mitten av 1700-talet till idag ett temamagasin från ernst rosén

hyresrätten Hemma hos Ut i världen Hyresrättens historia från mitten av 1700-talet till idag ett temamagasin från ernst rosén hyresrätten ett temamagasin från ernst rosén Hemma hos Vi besöker tre familjer i hyresrätt Hyresrättens historia från mitten av 1700-talet till idag Ut i världen hur hyr man en bostad i ett annat land?

Läs mer

lomma läge Drömmen om att sätta dig själv i centrum 6,2 takhöjd

lomma läge Drömmen om att sätta dig själv i centrum 6,2 takhöjd lomma läge Drömmen om att sätta dig själv i centrum 6,2 takhöjd Låt humöret blomma flytta till Lomma Härliga bad, långa strandpromenader och livfullt hamnliv är bara några anledningar till att Lommaborna

Läs mer

Blecktornet. Södermalm. Vi ses hemma hos oss på Söder!

Blecktornet. Södermalm. Vi ses hemma hos oss på Söder! Blecktornet Södermalm Vi ses hemma hos oss på Söder! På tiden det begav sig. Ett foto från 1939 visar Metargatan 15 och det bostadshus som då låg på samma fastighet där Abacus nu bygger Brf Blecktornet.

Läs mer

Anmäl intresse nu! BRF SKOGSSTJÄRNAN HÄSSELBY. Antal lägenheter: 126 storlek: 1-3 rum och kök Inflyttning: Från hösten 2016 i olika etapper

Anmäl intresse nu! BRF SKOGSSTJÄRNAN HÄSSELBY. Antal lägenheter: 126 storlek: 1-3 rum och kök Inflyttning: Från hösten 2016 i olika etapper Anmäl intresse nu! BRF SKOGSSTJÄRNAN HÄSSELBY Antal lägenheter: 126 storlek: 1-3 rum och kök Inflyttning: Från hösten 2016 i olika etapper Alla lägenheter har balkong eller uteplats. Hiss finns och det

Läs mer

Omtanke om hus och människor

Omtanke om hus och människor Omtanke om hus och människor JUNGMANSGATAN 15, 413 15 GÖTEBORG, TEL 031-42 84 00, FAX 031-42 84 50 www.kjellberg.se, fastighet@kjellberg.se oesterreichreklam.se Välkommen till ett personligt fastighetsföretag!

Läs mer

Vi bygger bättre boenden för de många människorna

Vi bygger bättre boenden för de många människorna Vi bygger bättre boenden för de många människorna Vi måste bygga mer Det råder stor brist på bostäder och det måste byggas mer, det vet vi alla. Sedan början av 90-talet, då vi senast hade balans, har

Läs mer

ÅRSREDOVISNING INNEHÅLL BESQAB I KORTHET VERKSAMHETSHISTORIA ÅRET 2012

ÅRSREDOVISNING INNEHÅLL BESQAB I KORTHET VERKSAMHETSHISTORIA ÅRET 2012 ÅRSREDOVISNING 2012 INNEHÅLL BESQAB I KORTHET 2 ÅRET I KORTHET 5 VD:S KOMMENTAR 6-7 AFFÄRSIDÉ OCH STRATEGI 8 FINANSIELLA MÅL 9 OMVÄRLDSANALYS 10 Kundtrender 10 Marknadstrender 11 Pristrender 12 Konkurrenter

Läs mer

Läge för livsnjutare. Brf Äppelblom - 45 bostadsrätter i Hildedal Park, centrala Hisingen.

Läge för livsnjutare. Brf Äppelblom - 45 bostadsrätter i Hildedal Park, centrala Hisingen. Läge för livsnjutare. Brf Äppelblom - 45 bostadsrätter i Hildedal Park, centrala Hisingen. 1 ott om plats för det goda livet Välkommen till Hildedal Park som förenar både grönska och ett 2 av de absolut

Läs mer

Parken mitt i Västra Hamnen

Parken mitt i Västra Hamnen Parken mitt i Västra Hamnen Läs mer på ikanobostad.se PARKEN BRF MURGRÖNAN & BRF HUMLE ANTAL LÄGENHETER 143 ANTAL RUM 1 4 rok, ca 36 86 kvm INFLYTTNING påbörjas 20 Hiss och garage finns. 2 PARKEN Antal

Läs mer

Innehåll FINANSIELLA RAPPORTER AKTIEÄGARINFORMATION. Jag tror att människor fortsatt är villiga att investera i ett bra boende i bra lägen.

Innehåll FINANSIELLA RAPPORTER AKTIEÄGARINFORMATION. Jag tror att människor fortsatt är villiga att investera i ett bra boende i bra lägen. 2007 JM utvecklar nya bostadsområden i attraktiva lägen och för människor med höga krav på sitt boende. Vårt arbete präglas av helhetstänkande och omsorg om detaljer de bostäder och bostadsområden som

Läs mer

Väsby. 5 år. proud people. Stads - bygg nadsdag. Vision 2040 tar fasta på invånarnas idéer och tankar Sidan 6

Väsby. 5 år. proud people. Stads - bygg nadsdag. Vision 2040 tar fasta på invånarnas idéer och tankar Sidan 6 Väsby Great Place proud people Kommundirektör Björn Eklundh Den moderna staden Arbetet med att skapa nya gatumiljöer fortsätter Sidan 4-5 Stads - bygg nadsdag firar 5 år Sidan 4 Från förort till modern

Läs mer

STABEN. ett eget hus i Uppsala Science Park

STABEN. ett eget hus i Uppsala Science Park STABEN ett eget hus i Uppsala Science Park Ett hus för just ditt företag Uppsala Science Park är ett av Europas främsta centrum för bland annat bioteknik och en plats där entreprenörsanda möter kvalificerad

Läs mer

KÄRLEK TILL MÄRSTA. Så bor vi i framtiden. Tema: True talent-vinnaren Dimitri Keiski hyllar Märsta:

KÄRLEK TILL MÄRSTA. Så bor vi i framtiden. Tema: True talent-vinnaren Dimitri Keiski hyllar Märsta: limten# 2 2014 88 SIDOR VINTERLÄSNING EXKLUSIVT FÖR SIGTUNAHEMS HYRESGÄSTER Tema: Så bor vi i framtiden True talent-vinnaren Dimitri Keiski hyllar Märsta: SIGTUNAHEM 60 ÅR KÄRLEK TILL MÄRSTA REDAKTÖRSORDET

Läs mer

BRF KAPTEN BREDSANDSBYN 12 NYA LÄGENHETER ETT STENKAST FRÅN MÄLARENS STRAND

BRF KAPTEN BREDSANDSBYN 12 NYA LÄGENHETER ETT STENKAST FRÅN MÄLARENS STRAND BRF KAPTEN BREDSANDSBYN 12 NYA LÄGENHETER ETT STENKAST FRÅN MÄLARENS STRAND 2 Jan Hardenborg. Välkommen till Bredsandsbyn Här har vi ritat hållbara bostäder med värden som gör att jag och mina medarbetare

Läs mer

Larsberg lockar - Nya företag flyttar in

Larsberg lockar - Nya företag flyttar in En kundtidning från John Mattson, december 2012 Höga resultat i årets kundenkät 2 Träning, hälsa och mat 4 Ser fram emot sitt nya jobb 6 Låna böcker i tvättstugor 7 Tips och råd inför julhelgen 8 Larsberg

Läs mer

En tidning om stambyten. Dags för stambyte? www.m3bygg.se

En tidning om stambyten. Dags för stambyte? www.m3bygg.se En tidning om stambyten. 2013 Dags för stambyte? www.m3bygg.se 2 Att vi har lång erfarenhet och stor kompetens att arbeta med kvarboende har gett M3 Bygg ett gott rykte. Vi tar alltid hänsyn till att vi

Läs mer

Bostadsområdet Hagen i Kareby.

Bostadsområdet Hagen i Kareby. ÅRSREDOVISNING 2013 PÅ OMSLAGET: Förbovärden Mariette Johansson visar bygget av Förbos nya hus på Råda torg i Mölnlycke, för en av de närmaste grannarna, Gert-Inge Jonsson som bor på Skolvägen. 2 Bostadsområdet

Läs mer