Evenemangsbeskrivning 2015

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Evenemangsbeskrivning 2015"

Transkript

1 Evenemangsbeskrivning 2015

2 MPC Stjärntennis En exklusiv företagstennistävling som erbjuder en unik möjlighet att med kunder och/eller personal, tillbringa en heldag i sällskap med rikskända profiler från idrottsvärlden, nöjesvärlden eller näringslivet. Evenemangets arrangeras i samband med Marbella Business Weekend som även innefattar företagsoch kändisgolfen MPC Stjärngolf se Eventet avslutas med gemensam bankett där det beräknas vara närmare 200 deltagare vilket ger ett unikt nätverkande. Ett evenemang som ska ständigt utvecklas 2015 blir premiär året för MPC Stjärntennis där det byggs upp en flerårsplan för att skapa ett unikt årligen återkommande företagstennis evenemang för särskild utvald målgrupp. Profiler från sport- och nöjesvärlden är med i evenemanget och kommer även delta vid evenemanget. Evenemangets utvecklingsplan innefattar en utökning för varje år med större startfält och fler spelorter. Det blir med samma upplägg som Marbella i form av spelform och inramning samt att teamen handplockas. Idén med MPC Stjärntennis MPC Stjärntennis ska förena nytta med nöje. Det är ett event för företag där det ges möjligheter till affärssamarbeten, i en inramning av sportslig tävlingsnerv och underhållning. De kända profilerna som adderas till evenemanget ger evenemanget den stjärnglans som namnet utlovar. Utöver en högklassig tennistävling innehåller MPC Stjärntennis ett flertal kringarrangemang i samband med tävlingen och vid efterföljande bankett, prisutdelning och efterfest. Turneringen är riktad till företag. Dessa deltar med team av egna medarbetare och utvalda kunder/samarbetspartners. Företagen har även möjlighet att profilera sig på eventet genom olika partnerskap i nivåer från Titelpartner till Banvärd. Genom MPC Stjärntennis kan ni lägga all er fokus på kund- och personalvård, vilket är betydligt svårare om ni genomför ett evenemang själva. Evenemangets stjärnstatus och högklassiga prisbord ger ett högt sportsligt och medialt intresse. Tidpunkt MPC Stjärntennis 2015 ingår i Marbella Business Weekend som arrangeras mars och innefattar mingelafton torsdagen, MPC Stjärngolf fredagen och MPC Stjärntennis lördagen som avslutas med gemensam bankett. Önskar man endast spela tennis eller golf går det bra att boka enskilt samt bygga på med ytterligare spel i form av singelturnering för tennis på fredag och extra golfrunda på lördag.

3 Marbella - Puente Romano Tennis Club Puente Romano Tennis Club ligger i hotellet Puente Romano Beach Resort och invigdes 1979 under ledning av tennislegenden Björn Borg. Därefter Wimbledon-mästaren Manolo Santana tog över ledningen av klubben från 1983 till 1998 Klubben anknutna med ATP och har varit värd för många välkända internationella turneringar, i närvaro av gestalter som Boris Becker, John McEnroe, Serena Williams och Henri Leconte. Klubben består av tio banor, varav åtta grus och två hard court. En av grusbanor är Centre Court, med en kapacitet för 2500 åskådare och förutom tennis händelser är tillfällig internationella konsertscenen som de av George Benson, Dionne Warwick, Lionel Richie, Liza Minnelli och José Carreras. Hotell - Puente Romano Beach Resort Ligger vid stranden mellan Marbella och Puerto Banús. Här erbjuds tennisbanor, flera pooler och ett hälsocenter. Puente Romanos har en poolbar, en strandrestaurang och en bar vid havet, samt en restaurang som belönats med 2 Michelinstjärnor och drivs av den spanska kocken Dani Garcia. Här finns även italienska och japanska restauranger, ett spanskt brasserie och en ekologisk restaurang, samt en marockansk restaurang med relaxavdelning och nattklubb. Alla de luftkonditionerade rummen har en egen terrass med utsikt över havet eller trädgården. Satellit- TV, gratis Wii-Fi och en dockningsstation för ipod ingår också. Anläggningen har en lummig trädgård och är byggd som en traditionell andalusisk by. Det finns gratis hängmattor på stranden och runt poolen. I tennisklubben finns bastu och turkiskt bad. Aktiviteter som yoga, pilates och barnklubb erbjuds också. Som gäst får du även en gratis greenfee för Marbella Club Golf Resort. Anläggningen erbjuder en 24-timmarsreception och biluthyrning. Det finns även gratis parkering, 18 håls golfbana, designad av Dave Thomas. Ligger bara 20 minuters bilresa från hotellet, mitt bland bergen i Benahavis, denna magnifika Marbella golfbana i hjärtat av Costa del Sol har en hänförande utsikt över Gibraltar, den afrikanska kusten, Medelhavet och de omgivande bergen. Program Dagen börjar med incheckning med efterföljande tävlingsinformation och träning med Tennisprofiler. Därefter gemensam lunch som följs upp med turneringsstart i form av gruppspel, semifinal och final på Centercourt Turneringen avslutas med After Tennis i klubbhuset med prisutdelning, därefter bankett som arrangeras tillsammans med MPC Stjärngolf och dess deltagare.

4 Tävlingsformat Tävlingen spelas i dubbel där varje lag får träning och coachning av tennis profil på förmiddagen. I tävlingen ingår även profil team där varje tävlandes team kommer att inneha minst ett profilteam per grupp. Det är lagtävling med handicap system och varje match har en maxtid om 30 minuter. Varje team är garanterade minst 4 matcher och därefter avgörs vilka som gått vidare till slutspel. Priser MPC Stjärntennis kommer att erbjuda ett högintressant prisbord för att öka tävlingens attraktion samt locka kända profiler och företag. Första priset för vinnande team är en tennisweekend hos Puente Romano Tennis Club där special träningspass ges av högklassiga tränare. Boende torsdag till söndag, flyg tur och retur från Sverige. Exempel på andra priser är evenemangsupplevelser, VIP paket, tennisartiklar som bagar, racket, kläder. Förutom detta finns det exklusiva deltävlingspriser som bäste servare m.m. Alla deltagare kommer dessutom att utrustas med ett startkit från våra partners. Spelare/profiler Till MPC Stjärntennis 2015 tillsätts tennisprofil/kända profiler från sport- och nöjesvärlden samt näringslivet. Företagen med ett lag på 2 personer, får träna med en profil samt tips och råd från tennisprofiler. Sidoarrangemang Det kommer att arrangeras många olika sidoarrangemang, både under tävlingen och vid banketten. Under spelets gång kommer ett flertal deltävlingar ske, exempelvis: hårdast serve, flest dödande slag, minst dubbelfel etc. Det kommer även att ske aktiviteter vid klubbhuset, exempelvis från partners inom kläd-, bil och klockbranschen etc. Bankett Efter dagens spel anordnas en bankett där spelare och partners från MPC Stjärntennis och MPC Stjärngolf bjuds in. Banketten innehåller talk show, middag, prisutdelning, underhållning och ett flertal överraskningar. Här ges ett utmärkt tillfälle till sedvanligt eftersnack, mingel och nätverkande arrangerades bankett hos H10 Andalucia Plaza bankettsal. Talk show En särskild programpunkt vid banketten är Talk show vilket genomför i form av en intervju med profil från sport- och nöjesvärlden samt näringslivet. Evenemangsplan MPC Stjärntennis är en plattform där företag ska träffas och knyta nätverk. Därför arrangeras en partnerträff i god tid innan evenemangsdagen för gemensam information om tävlingen samt knyta nätverk. I samband med partnertävlingen går vi igenom marknadsrätter och ytor för varje enskild partner, allt för att vara väl förberedd för inför evenemangsdagen. MPC Stjärntennis partners Några exempel på partners till MPC Stjärntennis är Puente Romano Tennisclub & Beach Resort, Breitling, Nordic Marbella, Future Sweden, Wilson, Mastroc m.fl.

5 Varumärket MPC Stjärntennis 2015 Partner har rätt att använda namnet MPC Stjärntennis 2015 samt bilder från eventet i sin marknadsföring och annonsering. Bilder och filmmaterial producerade inom ramen för eventet kan användas utan kostnad för partners i syfte att kommunicera sin medverkan i evenemanget. Grafiskt Material MPC Stjärntennis har en grafisk profil som kommuniceras i alla led i eventproduktionen. På affischer, inbjudningar och annonser exponeras partners logotyp på ett sätt som harmoniserar väl med manéret. Utformning och framställning av banderoller och annat exponeringsmaterial för evenemanget erbjuds även för samtliga samarbetspartners. MPC AB MPC är ett evenemangsbolag med bas i Stockholm som verkar över hela landet och även internationellt. MPC har 13 års erfarenhet av relationsskapande verksamhet och skräddarsyr företagsaktiviteter för företag och deras kunder. Våra insatser kännetecknas av hög klass och utförs med ett stort personligt engagemang samt hög servicenivå. Exempel på kunder till MPC AB är Handelsbanken, Microsoft, GE Money Bank, Nordea, SPP, Carlsberg, O Learys, SEB, Zurich Insurance, Swedbank, Telia, Beijerinvest, Trygg Hansa, Autoropa, BMW, Audi m.fl. Partnerskap MPC Stjärntennis 2015 Partnerstruktur MPC Stjärntennis Titel-/Huvud-/Del-/Media- och Banpartner, Officiell leverantör, Banvärd samt Bankettpartner Exponering och kommunikation Evenemangsreklam och kommunikationsmaterial MPC Stjärntennis - Billboard - Affisch - Banderoller - Ackrediteringskort - Intervjuvägg - Exponering för media-office Andra möjligheter MPC Stjärntennis skapar ett utmärkt och unikt tillfälle att demonstrera partnerns produkter mot kunder och media. I samband med arrangemanget kommer tävlingens partners att erbjudas möjligheten att forma ett personligt program för sina gäster, anställda, kunder och leverantörer. Titel-/Huvud- samt Delpartners erbjuds banvärdskap med samtliga rättigheter. Exponering i PR- och marknadsföringsmaterial samt vid sidoarrangemang Titel-/Huvud-/Del- och Mediapartner samt Officiella leverantörer erhåller reklamyta, logotyp eller motsvarande dekoration på följande kommunikationsverktyg för MPC Stjärntennis: - Startlista - Ackrediteringskort - Officiell inbjudan - Officiell pressmapp - Officiell resultatlista - Övriga officiella grafiska applikationer

6 Externa kommunikationsverktyg Annonser i dagspress Pressreleaser enligt fastlagd kommunikationsstrategi Officiell hemsida samt samarbetspartners hemsidor Exponering i material som distribueras av officiella Mediapartners till MPC Stjärntennis Varumärket MPC Stjärntennis Titel-/Huvud-/Delpartner har rätt att använda namnet MPC Stjärntennis samt bilder från eventet i sin marknadsföring och annonsering. Bilder och filmmaterial producerade inom ramen för eventet kan användas utan kostnad för partners i syfte att kommunicera sin medverkan i evenemanget Kontakt Arrangör: MPC AB Tel: Projektledare: Marcus Palmqvist Mail: Tel: Hemsida: Mail:

Utsedd till Årets Golfklubb 2011. Välkommen att vara partner eller hålla ert företagsarrangemang på Österåkers Golfklubb 2012! Bättre Golf!

Utsedd till Årets Golfklubb 2011. Välkommen att vara partner eller hålla ert företagsarrangemang på Österåkers Golfklubb 2012! Bättre Golf! Utsedd till Årets Golfklubb 2011 Välkommen att vara partner eller hålla ert företagsarrangemang på Österåkers Golfklubb 2012! Bättre Golf! Österåkers Golf 2011 Bättre Golf! Match-SM på Österåker 2010-2012

Läs mer

Bli partner till. Vi vill ha fler nöjda kunder

Bli partner till. Vi vill ha fler nöjda kunder Bli partner till Djurgården Hockey Vi vill ha fler nöjda kunder Djurgården Hockey erbjuder flera olika produkter och möjligheter till företag: B2B, B2C, kollegor och samhällsansvar, med mera. I dessa områden

Läs mer

Månadskostnad vid företagsleasing 5 925 SEK (alla företagspriser ExKl moms). Grundpris 540 000 sek, första förhöjd hyra 100 000 sek, restvärde 52%,

Månadskostnad vid företagsleasing 5 925 SEK (alla företagspriser ExKl moms). Grundpris 540 000 sek, första förhöjd hyra 100 000 sek, restvärde 52%, S A M M A N F Ö R I D R O T T, K U L T U R O C H N Ä R I N G S L I V 2 014 the key to an extraordinary life is quite literally a key. the absolute opposite of Ordinary introducing the new ghibli from 675

Läs mer

Caddie ÄNTLIGEN NORDEA MASTERS. tillbaka i Skåne LIVET SOM UNIBET HAR STÖRST UTBUD PÅ NORDEA MASTERS! BARRY CRAWFORD

Caddie ÄNTLIGEN NORDEA MASTERS. tillbaka i Skåne LIVET SOM UNIBET HAR STÖRST UTBUD PÅ NORDEA MASTERS! BARRY CRAWFORD ANNONS NORDENS STÖRSTA GOLFTÄVLING VINN BILJETTER TILL! TÄVLING PÅ SIDAN 16 ÄNTLIGEN tillbaka i Skåne HENRIK STENSON JONAS BLIXT PETER HANSON ROBERT KARLSSON STEPHEN GALLACHER MIGUEL ANGEL JIMÉNEZ FRANCESCO

Läs mer

sportsliga framgångar skapar kommersiella drivkrafter.

sportsliga framgångar skapar kommersiella drivkrafter. sportsliga framgångar skapar kommersiella drivkrafter. En broschyr om att bygga varumärke, stärka kundrelationer och öka försäljning i samarbete med AIK Ishockey. 1 2 #26 Mattias Janmark Framgång föder

Läs mer

BRYNÄS IF Stolthet, hunger, engagemang och gemenskap sedan 1912

BRYNÄS IF Stolthet, hunger, engagemang och gemenskap sedan 1912 BRYNÄS IF Stolthet, hunger, engagemang och gemenskap sedan 1912 Samarbete Exponering Upplevelser Säsong 2012 2013 2 BRYNÄS IF 2012 2013 Den nya Brynäsandan 4. 9. För några år sedan antog Brynäs IF visionen

Läs mer

Historia. Vi är Brynäs IF

Historia. Vi är Brynäs IF Produktfolder Brynäs IF 2015-2016 Vi är Brynäs IF Historia 1912 bildades Brynäs Idrottsförening på arbetarstadsdelen Brynäs i Gävle. Fokus de första åren var på fotboll, men efter hand utökades verksamheten

Läs mer

VARFÖR SKA VÅRT FÖRETAG BLI SPONSOR?

VARFÖR SKA VÅRT FÖRETAG BLI SPONSOR? SPONSORERBJUDANDE OM KLUBBEN Mölndal Outdoor IF bildades 2011 och är en renodlad idrottsklubb med fokus på konditionsidrotter som bedrivs utomhus. Vi har verksamhet inom ungdom, orientering, triathlon,

Läs mer

SP.Launch 2013. Launch /lɔːntʃ/ to set in motion IR Boost Högskolan i Jönköping. A Blue Paper Report

SP.Launch 2013. Launch /lɔːntʃ/ to set in motion IR Boost Högskolan i Jönköping. A Blue Paper Report SP.Launch 2013 Launch /lɔːntʃ/ to set in motion IR Boost Högskolan i Jönköping A Blue Paper Report IR Boost H. Jönköping Version: 1.0 2014 Författare: Isabelle Ydreborg Sammanfattning SP.Launch är ett

Läs mer

HOSPITALITY AIK FOTBOLL VI SPELAR IHOP!

HOSPITALITY AIK FOTBOLL VI SPELAR IHOP! HOSPITALITY AIK FOTBOLL VI SPELAR IHOP! 02 SPORTFIVE PARTNER TILL AIK FOTBOLL OCH LEDANDE INOM SPORTS MARKETING Exklusiv agentur till AIK Fotboll & många toppklubbar i Tyskland & övriga Europa Säljer in

Läs mer

Utsikt Beijerskajen Sälj&Marknadshögskolan i Malmö

Utsikt Beijerskajen Sälj&Marknadshögskolan i Malmö Utsikt Beijerskajen Sälj&Marknadshögskolan i Malmö Introduktion Bäste läsare, I din hand håller du nu det allra första numret av Utsikt Beijerskajen. Ett spännande nyhetsforum för alla oss som vill veta

Läs mer

DIN NÄSTA GOLFRESA? Vart vill du åka på. Vi skräddarsyr din drömresa! EN LINKSBANA I MÄSTERKLASS. Här har det spela xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx

DIN NÄSTA GOLFRESA? Vart vill du åka på. Vi skräddarsyr din drömresa! EN LINKSBANA I MÄSTERKLASS. Här har det spela xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx PORTUGAL LISSABON EN LINKSBANA I MÄSTERKLASS Här har det spela xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxx Vart vill du åka på DIN NÄSTA GOLFRESA? Vi skräddarsyr din drömresa! SKOTTLAND IRLAND USA SPANIEN PORTUGAL FRANKRIKE

Läs mer

Vi hjälper dig att hoppa över lågkonjunkturen!

Vi hjälper dig att hoppa över lågkonjunkturen! Vi hjälper dig att hoppa över lågkonjunkturen! Hur gör dem som lyckas stärka sina positioner under lågkonjunkturen? Vad och hur gör de för att ta marknadsandelar, stärka varumärket, öka försäljningen?

Läs mer

Vill du också synas bättre?

Vill du också synas bättre? Vill du också synas bättre? Det rör på sig... Det händer saker i blomsterbranschen. Den ökande konkurrensen från fler aktörer och ett starkare allmänt reklambrus har gjort det svårare att göra sig hörd.

Läs mer

Utsett till Europas BÄSTA. evenemang för entreprenörskap. Emax Sverige. för de främsta och mest drivna unga entreprenörerna i Sverige. emaxevent.

Utsett till Europas BÄSTA. evenemang för entreprenörskap. Emax Sverige. för de främsta och mest drivna unga entreprenörerna i Sverige. emaxevent. Utsett till Europas BÄSTA evenemang för entreprenörskap Emax Sverige för de främsta och mest drivna unga entreprenörerna i Sverige emaxevent.com Det här är Emax Sverige Emax Sverige är ett evenemang för

Läs mer

Synlighet under hela året

Synlighet under hela året X--paket Synlighet under hela året Jan Feb Genom att dela med oss av personliga tips och lyfta reseanledningar på olika teman skapar vi synlighet för Stockholm med kampanjer i media och PR under hela året!

Läs mer

Utveckla dina affärer i samarbete med ett av regionens starkaste varumärken. Partner 2014-2015. Det är vi som är

Utveckla dina affärer i samarbete med ett av regionens starkaste varumärken. Partner 2014-2015. Det är vi som är Utveckla dina affärer i samarbete med ett av regionens starkaste varumärken. Partner 2014-2015 Det är vi som är VaR med och skapa vår HiStOrIA Vi i Örebro Hockey gör allt för att vinna matcher. Och vi

Läs mer

Nr 1 Medlemsinformation från KommunAnställdas Fritidsförbund. Årets konferens i Nyköping 2015

Nr 1 Medlemsinformation från KommunAnställdas Fritidsförbund. Årets konferens i Nyköping 2015 2 0 1 5 Nr 1 Medlemsinformation från KommunAnställdas Fritidsförbund Årets konferens i Nyköping 2015 innehåll Agenda 2015 och KAF-Nytt denna gång---------------------------------------------------------------

Läs mer

MÖTEN EVENTS NÖJEN GOLF MAT

MÖTEN EVENTS NÖJEN GOLF MAT VÄLKOMMEN TILL FIRST HOTEL GRAND I MYSIGA KAFÉSTADEN ALINGSÅS MÖTEN EVENTS NÖJEN GOLF MAT Hotellet Familjen Hartman/Persson driver First Hotel Grand Alingsås. Tre syskon och pappa har arbetat med hotellet

Läs mer

First tee. 15 år med Bredareds Golfklubb. - sid 17-18. Medlemstidning Bredareds Golfklubb nummer 1 2007. Nya tag för miljön - Sid 3

First tee. 15 år med Bredareds Golfklubb. - sid 17-18. Medlemstidning Bredareds Golfklubb nummer 1 2007. Nya tag för miljön - Sid 3 First tee Medlemstidning Bredareds Golfklubb nummer 1 2007 15 år med Bredareds Golfklubb - sid 17-18 Nytt juniorår - Sid 12 Nya tag för miljön - Sid 3 Vårens Kurser - Sid 5 Huvudsponsorer HEJ ALLA GLADA

Läs mer

Verksamhetsplan 2015

Verksamhetsplan 2015 Verksamhetsplan 2015 Verksamhetsplan 2015 Smålands Turism AB Smålands Turism AB ägs fr o m 2015 av Region Jönköpings län (50%) och Jönköpings läns tretton kommuner (50%). Ägarnas uppdrag till Smålands

Läs mer

Aktiviteter för en lång siktig, konkurrenskraftig och uthållig besöksnäring. Varumärket Visit Södra Dalarna

Aktiviteter för en lång siktig, konkurrenskraftig och uthållig besöksnäring. Varumärket Visit Södra Dalarna 2015 AKTIVITETSPLAN Aktiviteter för en lång siktig, konkurrenskraftig och uthållig besöksnäring Aktivitetsplan 2015 beskriver Visit Södra Dalarnas, VSD, planerade aktiviteter för 2015. Aktiviteternas mål

Läs mer

Starthäfte UF-företagande Uppsala län 2013/2014

Starthäfte UF-företagande Uppsala län 2013/2014 Starthäfte UF-företagande Uppsala län 2013/2014 Så sjuuuukt nice! Kan skolan bli roligare än så här? - fd UF-företagare Uppsala län Grattis! Du är en av dem som i år ska driva UF-företag med oss. I detta

Läs mer

Välkommen som samarbetspartner!

Välkommen som samarbetspartner! Välkommen som samarbetspartner! VISIT ROSLAGEN 2014 Varför bör jag delta aktivt i Visit Roslagens arbete och synas med mitt företag på www.roslagen.se? VISIT ROSLAGEN Välkommen! Visit Roslagen välkomnar

Läs mer

Avisita Smart Tools. Vad ingår i Avisita Smart Tools?

Avisita Smart Tools. Vad ingår i Avisita Smart Tools? Avisita Smart Tools Avisita Smart Tools är precis som namnet antyder, en smart verktygslåda, som är anpassad för dig som driver en anläggning inom turism, logi, konferens och servicebranschen. Vi tillhandahåller

Läs mer

Elevkårens 1) verksamhet 2) organisation 3) aktiva 4) medlemmar

Elevkårens 1) verksamhet 2) organisation 3) aktiva 4) medlemmar Elevkårens 1) verksamhet 2) organisation 3) aktiva 4) medlemmar Inledning. I elevkåren finns evenemangen och aktiviteterna, förmånerna och erbjudandena, föreställningarna och uppträdandena, frågorna och

Läs mer

Strikeforce SAN JOSE

Strikeforce SAN JOSE SAN JOSE Strikeforce torsdag Flyg Stockholm San Francisco Våra värdar väntar med transfer som tar sällskapet till hotellet. Incheckning på Clift Hotel o Ett av stadens främsta och coolaste hotell. Hotellet

Läs mer

Valfrihetssystem. Nya möjligheter för dig som är eller vill bli företagare inom service, vård eller omsorg

Valfrihetssystem. Nya möjligheter för dig som är eller vill bli företagare inom service, vård eller omsorg Valfrihetssystem Nya möjligheter för dig som är eller vill bli företagare inom service, vård eller omsorg 1. Vad är valfrihetssystem Lag om valfrihetssystem (LOV) ger kommuner och landsting möjlighet att

Läs mer

VART GÅR DIN NÄSTA GOLFRESA?

VART GÅR DIN NÄSTA GOLFRESA? 2015-2016 VART GÅR DIN NÄSTA GOLFRESA? vi skräddarsyr golfresor & golfskolor med kvalitet! HELEN ALFREDSSON: Proffsets bästa träningstips! ÅRETS NYHETER: Klassiska Pebble Beach Vackra Sicilien Lyxiga Carya

Läs mer

Museer, nöjesparker, attraktioner

Museer, nöjesparker, attraktioner Museer, nöjesparker, attraktioner Så blir din verksamhet en del av Funtastic Natural Playground De många kvalitativa upplevelser som våra internationella besökare får ta del av på sin semester i Sverige,

Läs mer