Evenemangsbeskrivning 2015

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Evenemangsbeskrivning 2015"

Transkript

1 Evenemangsbeskrivning 2015

2 MPC Stjärntennis En exklusiv företagstennistävling som erbjuder en unik möjlighet att med kunder och/eller personal, tillbringa en heldag i sällskap med rikskända profiler från idrottsvärlden, nöjesvärlden eller näringslivet. Evenemangets arrangeras i samband med Marbella Business Weekend som även innefattar företagsoch kändisgolfen MPC Stjärngolf se Eventet avslutas med gemensam bankett där det beräknas vara närmare 200 deltagare vilket ger ett unikt nätverkande. Ett evenemang som ska ständigt utvecklas 2015 blir premiär året för MPC Stjärntennis där det byggs upp en flerårsplan för att skapa ett unikt årligen återkommande företagstennis evenemang för särskild utvald målgrupp. Profiler från sport- och nöjesvärlden är med i evenemanget och kommer även delta vid evenemanget. Evenemangets utvecklingsplan innefattar en utökning för varje år med större startfält och fler spelorter. Det blir med samma upplägg som Marbella i form av spelform och inramning samt att teamen handplockas. Idén med MPC Stjärntennis MPC Stjärntennis ska förena nytta med nöje. Det är ett event för företag där det ges möjligheter till affärssamarbeten, i en inramning av sportslig tävlingsnerv och underhållning. De kända profilerna som adderas till evenemanget ger evenemanget den stjärnglans som namnet utlovar. Utöver en högklassig tennistävling innehåller MPC Stjärntennis ett flertal kringarrangemang i samband med tävlingen och vid efterföljande bankett, prisutdelning och efterfest. Turneringen är riktad till företag. Dessa deltar med team av egna medarbetare och utvalda kunder/samarbetspartners. Företagen har även möjlighet att profilera sig på eventet genom olika partnerskap i nivåer från Titelpartner till Banvärd. Genom MPC Stjärntennis kan ni lägga all er fokus på kund- och personalvård, vilket är betydligt svårare om ni genomför ett evenemang själva. Evenemangets stjärnstatus och högklassiga prisbord ger ett högt sportsligt och medialt intresse. Tidpunkt MPC Stjärntennis 2015 ingår i Marbella Business Weekend som arrangeras mars och innefattar mingelafton torsdagen, MPC Stjärngolf fredagen och MPC Stjärntennis lördagen som avslutas med gemensam bankett. Önskar man endast spela tennis eller golf går det bra att boka enskilt samt bygga på med ytterligare spel i form av singelturnering för tennis på fredag och extra golfrunda på lördag.

3 Marbella - Puente Romano Tennis Club Puente Romano Tennis Club ligger i hotellet Puente Romano Beach Resort och invigdes 1979 under ledning av tennislegenden Björn Borg. Därefter Wimbledon-mästaren Manolo Santana tog över ledningen av klubben från 1983 till 1998 Klubben anknutna med ATP och har varit värd för många välkända internationella turneringar, i närvaro av gestalter som Boris Becker, John McEnroe, Serena Williams och Henri Leconte. Klubben består av tio banor, varav åtta grus och två hard court. En av grusbanor är Centre Court, med en kapacitet för 2500 åskådare och förutom tennis händelser är tillfällig internationella konsertscenen som de av George Benson, Dionne Warwick, Lionel Richie, Liza Minnelli och José Carreras. Hotell - Puente Romano Beach Resort Ligger vid stranden mellan Marbella och Puerto Banús. Här erbjuds tennisbanor, flera pooler och ett hälsocenter. Puente Romanos har en poolbar, en strandrestaurang och en bar vid havet, samt en restaurang som belönats med 2 Michelinstjärnor och drivs av den spanska kocken Dani Garcia. Här finns även italienska och japanska restauranger, ett spanskt brasserie och en ekologisk restaurang, samt en marockansk restaurang med relaxavdelning och nattklubb. Alla de luftkonditionerade rummen har en egen terrass med utsikt över havet eller trädgården. Satellit- TV, gratis Wii-Fi och en dockningsstation för ipod ingår också. Anläggningen har en lummig trädgård och är byggd som en traditionell andalusisk by. Det finns gratis hängmattor på stranden och runt poolen. I tennisklubben finns bastu och turkiskt bad. Aktiviteter som yoga, pilates och barnklubb erbjuds också. Som gäst får du även en gratis greenfee för Marbella Club Golf Resort. Anläggningen erbjuder en 24-timmarsreception och biluthyrning. Det finns även gratis parkering, 18 håls golfbana, designad av Dave Thomas. Ligger bara 20 minuters bilresa från hotellet, mitt bland bergen i Benahavis, denna magnifika Marbella golfbana i hjärtat av Costa del Sol har en hänförande utsikt över Gibraltar, den afrikanska kusten, Medelhavet och de omgivande bergen. Program Dagen börjar med incheckning med efterföljande tävlingsinformation och träning med Tennisprofiler. Därefter gemensam lunch som följs upp med turneringsstart i form av gruppspel, semifinal och final på Centercourt Turneringen avslutas med After Tennis i klubbhuset med prisutdelning, därefter bankett som arrangeras tillsammans med MPC Stjärngolf och dess deltagare.

4 Tävlingsformat Tävlingen spelas i dubbel där varje lag får träning och coachning av tennis profil på förmiddagen. I tävlingen ingår även profil team där varje tävlandes team kommer att inneha minst ett profilteam per grupp. Det är lagtävling med handicap system och varje match har en maxtid om 30 minuter. Varje team är garanterade minst 4 matcher och därefter avgörs vilka som gått vidare till slutspel. Priser MPC Stjärntennis kommer att erbjuda ett högintressant prisbord för att öka tävlingens attraktion samt locka kända profiler och företag. Första priset för vinnande team är en tennisweekend hos Puente Romano Tennis Club där special träningspass ges av högklassiga tränare. Boende torsdag till söndag, flyg tur och retur från Sverige. Exempel på andra priser är evenemangsupplevelser, VIP paket, tennisartiklar som bagar, racket, kläder. Förutom detta finns det exklusiva deltävlingspriser som bäste servare m.m. Alla deltagare kommer dessutom att utrustas med ett startkit från våra partners. Spelare/profiler Till MPC Stjärntennis 2015 tillsätts tennisprofil/kända profiler från sport- och nöjesvärlden samt näringslivet. Företagen med ett lag på 2 personer, får träna med en profil samt tips och råd från tennisprofiler. Sidoarrangemang Det kommer att arrangeras många olika sidoarrangemang, både under tävlingen och vid banketten. Under spelets gång kommer ett flertal deltävlingar ske, exempelvis: hårdast serve, flest dödande slag, minst dubbelfel etc. Det kommer även att ske aktiviteter vid klubbhuset, exempelvis från partners inom kläd-, bil och klockbranschen etc. Bankett Efter dagens spel anordnas en bankett där spelare och partners från MPC Stjärntennis och MPC Stjärngolf bjuds in. Banketten innehåller talk show, middag, prisutdelning, underhållning och ett flertal överraskningar. Här ges ett utmärkt tillfälle till sedvanligt eftersnack, mingel och nätverkande arrangerades bankett hos H10 Andalucia Plaza bankettsal. Talk show En särskild programpunkt vid banketten är Talk show vilket genomför i form av en intervju med profil från sport- och nöjesvärlden samt näringslivet. Evenemangsplan MPC Stjärntennis är en plattform där företag ska träffas och knyta nätverk. Därför arrangeras en partnerträff i god tid innan evenemangsdagen för gemensam information om tävlingen samt knyta nätverk. I samband med partnertävlingen går vi igenom marknadsrätter och ytor för varje enskild partner, allt för att vara väl förberedd för inför evenemangsdagen. MPC Stjärntennis partners Några exempel på partners till MPC Stjärntennis är Puente Romano Tennisclub & Beach Resort, Breitling, Nordic Marbella, Future Sweden, Wilson, Mastroc m.fl.

5 Varumärket MPC Stjärntennis 2015 Partner har rätt att använda namnet MPC Stjärntennis 2015 samt bilder från eventet i sin marknadsföring och annonsering. Bilder och filmmaterial producerade inom ramen för eventet kan användas utan kostnad för partners i syfte att kommunicera sin medverkan i evenemanget. Grafiskt Material MPC Stjärntennis har en grafisk profil som kommuniceras i alla led i eventproduktionen. På affischer, inbjudningar och annonser exponeras partners logotyp på ett sätt som harmoniserar väl med manéret. Utformning och framställning av banderoller och annat exponeringsmaterial för evenemanget erbjuds även för samtliga samarbetspartners. MPC AB MPC är ett evenemangsbolag med bas i Stockholm som verkar över hela landet och även internationellt. MPC har 13 års erfarenhet av relationsskapande verksamhet och skräddarsyr företagsaktiviteter för företag och deras kunder. Våra insatser kännetecknas av hög klass och utförs med ett stort personligt engagemang samt hög servicenivå. Exempel på kunder till MPC AB är Handelsbanken, Microsoft, GE Money Bank, Nordea, SPP, Carlsberg, O Learys, SEB, Zurich Insurance, Swedbank, Telia, Beijerinvest, Trygg Hansa, Autoropa, BMW, Audi m.fl. Partnerskap MPC Stjärntennis 2015 Partnerstruktur MPC Stjärntennis Titel-/Huvud-/Del-/Media- och Banpartner, Officiell leverantör, Banvärd samt Bankettpartner Exponering och kommunikation Evenemangsreklam och kommunikationsmaterial MPC Stjärntennis - Billboard - Affisch - Banderoller - Ackrediteringskort - Intervjuvägg - Exponering för media-office Andra möjligheter MPC Stjärntennis skapar ett utmärkt och unikt tillfälle att demonstrera partnerns produkter mot kunder och media. I samband med arrangemanget kommer tävlingens partners att erbjudas möjligheten att forma ett personligt program för sina gäster, anställda, kunder och leverantörer. Titel-/Huvud- samt Delpartners erbjuds banvärdskap med samtliga rättigheter. Exponering i PR- och marknadsföringsmaterial samt vid sidoarrangemang Titel-/Huvud-/Del- och Mediapartner samt Officiella leverantörer erhåller reklamyta, logotyp eller motsvarande dekoration på följande kommunikationsverktyg för MPC Stjärntennis: - Startlista - Ackrediteringskort - Officiell inbjudan - Officiell pressmapp - Officiell resultatlista - Övriga officiella grafiska applikationer

6 Externa kommunikationsverktyg Annonser i dagspress Pressreleaser enligt fastlagd kommunikationsstrategi Officiell hemsida samt samarbetspartners hemsidor Exponering i material som distribueras av officiella Mediapartners till MPC Stjärntennis Varumärket MPC Stjärntennis Titel-/Huvud-/Delpartner har rätt att använda namnet MPC Stjärntennis samt bilder från eventet i sin marknadsföring och annonsering. Bilder och filmmaterial producerade inom ramen för eventet kan användas utan kostnad för partners i syfte att kommunicera sin medverkan i evenemanget Kontakt Arrangör: MPC AB Tel: Projektledare: Marcus Palmqvist Mail: info@stjarngolf.se Tel: Hemsida: Mail: marcus.palmqvist@mpcab.se

Evenemangsbeskrivning 2016

Evenemangsbeskrivning 2016 Evenemangsbeskrivning 2016 MPC Stjärntennis En exklusiv företagstennistävling som erbjuder en unik möjlighet att med kunder och/eller personal, tillbringa en heldag i sällskap med rikskända profiler från

Läs mer

Ett evenemang utöver det vanliga!

Ett evenemang utöver det vanliga! Evenemangsbeskrivning 2011 MPC Stjärnjakten 2011 Ett evenemang utöver det vanliga! MPC Stjärnjakten En unik skattjakt för den sanna äventyraren där Stockholms skärgård är spelplatsen. Evenemanget skapar

Läs mer

MPC Stjärnjakten 2014

MPC Stjärnjakten 2014 Evenemangsbeskrivning 2014 MPC Stjärnjakten 2014 Ett evenemang utöver det vanliga! MPC Stjärnjakten En unik skattjakt för den sanna äventyraren där skärgård är spelplatsen. Evenemanget skapar de bästa

Läs mer

MPC Stjärnjakten 2018

MPC Stjärnjakten 2018 Evenemangsbeskrivning 2018 MPC Stjärnjakten 2018 Ett evenemang utöver det vanliga MPC Stjärnjakten En unik skattjakt för den sanna äventyraren. Evenemanget skapar de bästa förutsättningarna för teambuilding

Läs mer

MPC Stjärnjakten 2013

MPC Stjärnjakten 2013 Evenemangsbeskrivning 2013 MPC Stjärnjakten 2013 Ett evenemang utöver det vanliga! MPC Stjärnjakten En unik skattjakt för den sanna äventyraren där skärgård är spelplatsen. Evenemanget skapar de bästa

Läs mer

Evenemangsbeskrivning 2009

Evenemangsbeskrivning 2009 Evenemangsbeskrivning 2009 Arrangör MPC AB MPC är ett evenemangsbolag med bas i Stockholm men som verkar över hela landet och även internationellt. MPC skräddarsyr företagsaktiviteter för företag och deras

Läs mer

Evenemangets stjärnstatus och högklassiga prisbord ger ett högt sportsligt och medialt intresse.

Evenemangets stjärnstatus och högklassiga prisbord ger ett högt sportsligt och medialt intresse. Evenemangsbeskrivning 2012 MPC Stjärngolf Sveriges största och mest exklusiva företagsgolftävlingstour erbjuder en unik möjlighet att med kunder och/eller personal, tillbringa en heldag i sällskap med

Läs mer

Evenemangets stjärnstatus och högklassiga prisbord ger ett högt sportsligt och medialt intresse.

Evenemangets stjärnstatus och högklassiga prisbord ger ett högt sportsligt och medialt intresse. Evenemangsbeskrivning 2015 MPC Stjärngolf Sveriges största och mest exklusiva företagsgolftour erbjuder en unik möjlighet att med kunder och/eller personal, tillbringa en heldag i sällskap med rikskända

Läs mer

Evenemangets stjärnstatus och högklassiga prisbord ger ett högt sportsligt och medialt intresse.

Evenemangets stjärnstatus och högklassiga prisbord ger ett högt sportsligt och medialt intresse. Evenemangsbeskrivning 2013 MPC Stjärngolf Sveriges största och mest exklusiva företagsgolftävlingstour erbjuder en unik möjlighet att med kunder och/eller personal, tillbringa en heldag i sällskap med

Läs mer

Evenemangets stjärnstatus och högklassiga prisbord ger ett högt sportsligt och medialt intresse.

Evenemangets stjärnstatus och högklassiga prisbord ger ett högt sportsligt och medialt intresse. Evenemangsbeskrivning 2018 MPC Stjärngolf Erbjuder er en företags- och nätverksgolf utöver det vanliga. Evenemanget har 15 års erfarenhet och har utvecklas till en av Sveriges största och mest exklusiva

Läs mer

TOURNAMENT OF THE YEAR OKT 18 HOSPITALITY

TOURNAMENT OF THE YEAR OKT 18 HOSPITALITY TOURNAMENT OF THE YEAR 2016 14 21 OKT 18 HOSPITALITY TENNIS OCH NÄTVERKANDE I VÄRLDSKLASS Intrum Stockholm Open är den äldsta inomhusturneringen på ATP-touren och den enda som spelas på en befintlig tennisanläggning

Läs mer

Mölle Business Club Företagsnätverket med affärsnytta på Mölle Golfklubb

Mölle Business Club Företagsnätverket med affärsnytta på Mölle Golfklubb Mölle Business Club Företagsnätverket med affärsnytta på Mölle Golfklubb Mölle Business Club ett trevligt sätt att ta hand om dina kunder Företag har många möjligheter till givande samarbeten med Mölle,

Läs mer

HTKs Nätverksprogram 2015

HTKs Nätverksprogram 2015 HTKs Nätverksprogram 2015 Helsingborgs TK bjuder in er till att delta i vårt nätverksprogram under 2015. Vi är en klubb med höga ambitioner. Både gällande sportsliga framgångar nationellt och internationellt

Läs mer

HOSPITALITY AIK FOTBOLL VI SPELAR IHOP!

HOSPITALITY AIK FOTBOLL VI SPELAR IHOP! HOSPITALITY AIK FOTBOLL VI SPELAR IHOP! 02 SPORTFIVE PARTNER TILL AIK FOTBOLL OCH LEDANDE INOM SPORTS MARKETING Exklusiv agentur till AIK Fotboll & många toppklubbar i Tyskland & övriga Europa Säljer in

Läs mer

Partille Golfklubb presenterar. Ett guldkantat samarbete

Partille Golfklubb presenterar. Ett guldkantat samarbete Partille Golfklubb presenterar Ett guldkantat samarbete Välkommen till Partille golfklubb Vi finns i gröna och sköna Öjersjö, granne med Delsjöreservatet och mindre än 10 minuter från Göteborgs centrum.

Läs mer

TENNIS NÄR DEN ÄR SOM BÄST.

TENNIS NÄR DEN ÄR SOM BÄST. OFFICIELL HOSPITALITY GAEL MONFILS TENNIS NÄR DEN ÄR SOM BÄST. IF STOCKHOLM OPEN KUNGL. TENNISHALLEN 15 23 OKTOBER 2016 Q U I E T P L E ASE BÄSTA PLATSERNA PÅ ARENAN VEM VINNER IF STOCKHOLM OPEN 2016?

Läs mer

Strikeforce SAN JOSE

Strikeforce SAN JOSE SAN JOSE Strikeforce torsdag Flyg Stockholm San Francisco Våra värdar väntar med transfer som tar sällskapet till hotellet. Incheckning på Clift Hotel o Ett av stadens främsta och coolaste hotell. Hotellet

Läs mer

Do it Event. Konferens/golfresa till Portugal Algarve 2013

Do it Event. Konferens/golfresa till Portugal Algarve 2013 Do it Event Konferens/golfresa till Portugal Algarve 2013 Portugal är ett av de mest populära länderna i Europa för soltörstande golfare. Framförallt Lissabonområdet och Algarvekusten lockar med massor

Läs mer

Ta din företagsgolf till en ny nivå!

Ta din företagsgolf till en ny nivå! Ta din företagsgolf till en ny nivå! På Vasatorps Golfklubb erbjuder vi professionella företagsarrangemang där vi tar hand om alla förberedelser och hela er dag så att ni kan fokusera på det viktigaste

Läs mer

UFC 120 London UFC 120

UFC 120 London UFC 120 London UFC 120 London Åk till London för UFC 120 med Ciceron och FIghtplay och upplev MMA-världens största organisation live i en av världens mest dynamiska storstäder! London är staden som har allt, mat,

Läs mer

DEFENDING CHAMPION OKTOBER LOVE IT ALL TOURNAMENT OF THE YEAR 2016, 2018 HOSPITALITY

DEFENDING CHAMPION OKTOBER LOVE IT ALL TOURNAMENT OF THE YEAR 2016, 2018 HOSPITALITY DEFENDING CHAMPION 13 20 OKTOBER 2015 2019 TOURNAMENT OF THE YEAR 2016, 2018 2016 2017 LOVE IT ALL TENNIS OCH NÄTVERKANDE I VÄRLDSKLASS Intrum Stockholm Open är den äldsta inomhusturneringen på ATP-touren

Läs mer

Las Vegas med Fightplay & Ciceron

Las Vegas med Fightplay & Ciceron UFC 116 Las Vegas Las Vegas med Fightplay & Ciceron Las Vegas är en stad som måste upplevas. Ingen stad i världen erbjuder den kombination av nöje, lyx, solsemester och shopping som Vegas. På dagarna kan

Läs mer

Las Vegas med Fightplay & Ciceron

Las Vegas med Fightplay & Ciceron UFC 116 Las Vegas Las Vegas med Fightplay & Ciceron Las Vegas är en stad som måste upplevas. Ingen stad i världen erbjuder den kombination av nöje, lyx, solsemester och shopping som Vegas. På dagarna kan

Läs mer

PARTNERPAKET FESTIVALVECKAN 8-13 FEBRUARI 2010

PARTNERPAKET FESTIVALVECKAN 8-13 FEBRUARI 2010 PARTNERPAKET FESTIVALVECKAN 8-13 FEBRUARI 2010 150 journalister bevakar och 3 miljoner tv-tittare ser delfinalen i. Vi ska skapa en feststämning i stan så att glittrar och glimmar när Sverige kommer på

Läs mer

SKÄL ATT BLI EN PARTNER TILL OSS

SKÄL ATT BLI EN PARTNER TILL OSS DET FINNS FLER ÄN SKÄL ATT BLI EN PARTNER TILL OSS SÅ GÅR EN PROAM-DAG TILL: 12 UNIKA TIMMAR PÅ GOLF- BANAN 10:00 Ni hälsas välkomna till en vacker och välpreparerad golfarena där SGF Partner Group tar

Läs mer

Partille Golfklubb presenterar:

Partille Golfklubb presenterar: Partille Golfklubb presenterar: Göteborgs närmaste golfbana T io minuter från centrala Göteborg ligger Partille Golfklubb en omväxlande skogsbana med mycket vacker layout. Banan invigdes 1988 och 2008

Läs mer

Vill du nå över 800 herrgolfare, plus deras gäster, på en av Göteborgs vackraste och mest populära golfklubbar?

Vill du nå över 800 herrgolfare, plus deras gäster, på en av Göteborgs vackraste och mest populära golfklubbar? Vill du nå över 800 herrgolfare, plus deras gäster, på en av Göteborgs vackraste och mest populära golfklubbar? Bli Tour-Partner eller Tournament Sponsor i Gentlemens Varje onsdag på Delsjö Golfklubb.

Läs mer

VÄLKOMNA TILL VETERAN-SM 22-25 JANUARI 2015 FÖR PINGISSPELARE FRÅN 30 ÅR TILL 85+.

VÄLKOMNA TILL VETERAN-SM 22-25 JANUARI 2015 FÖR PINGISSPELARE FRÅN 30 ÅR TILL 85+. VÄLKOMNA TILL VETERAN-SM 22-25 JANUARI 2015 FÖR PINGISSPELARE FRÅN 30 ÅR TILL 85+. Arrangör: Skövde PK, Skövde kommun och Svenska Bordtennisförbundet får härmed hälsa alla spelare och ledare välkomna till

Läs mer

Ta dina affärer till nya höjder!

Ta dina affärer till nya höjder! 26-28 September 2019 Ta dina affärer till nya höjder! Ett perfekt event för företagare att mötas på för att skapa nya kontakter, göra affärer, ladda batterierna och ha kul tillsammans. Skapa nya affärskontakter

Läs mer

PORT DU SOLEIL. sängar på våra stora terrasser och känn havsbrisen svalka i värmen.

PORT DU SOLEIL. sängar på våra stora terrasser och känn havsbrisen svalka i värmen. PORT DU SOLEIL Sushi, Grill & Riviera Club För tredje sommaren i rad slår Sveriges största sommarsuccé upp portarna nere i Göteborgs hamn. Med samma stora restaurang och klubb levererar vi en internationell

Läs mer

UFC 120 London UFC 120

UFC 120 London UFC 120 London UFC 120 London Åk till London för UFC 120 med Ciceron och FIghtplay och upplev MMA-världens största organisation live i en av världens mest dynamiska storstäder! London är staden som har allt, mat,

Läs mer

Las Vegas med Fightplay & Ciceron

Las Vegas med Fightplay & Ciceron UFC 116 Las Vegas Las Vegas med Fightplay & Ciceron Las Vegas är en stad som måste upplevas. Ingen stad i världen erbjuder den kombination av nöje, lyx, solsemester och shopping som Vegas. På dagarna kan

Läs mer

Vi fick ett vykort från Vasatorps Golfklubb med en lockande inbjudan och naturligtvis nappade vi på den eftersom detta är en av landets bästa banor.

Vi fick ett vykort från Vasatorps Golfklubb med en lockande inbjudan och naturligtvis nappade vi på den eftersom detta är en av landets bästa banor. Golf i Helsingborg Vi fick ett vykort från Vasatorps Golfklubb med en lockande inbjudan och naturligtvis nappade vi på den eftersom detta är en av landets bästa banor. Sedan invigningen 1974 har klubben

Läs mer

If SO Tour. Originalet. Världens första Mini-, Midi-, Maxitennistour

If SO Tour. Originalet. Världens första Mini-, Midi-, Maxitennistour If SO Tour Originalet. Världens första Mini-, Midi-, Maxitennistour Projektledare Anders Heimklo Till vardags Stockholms Tennisförbund Historik Gunnar Lindahl, Stefan Malmqvist, Per Henricsson, Jan Himberg

Läs mer

Distriktsungdomsturneringen, DUT

Distriktsungdomsturneringen, DUT Distriktsungdomsturneringen, DUT Varje år spelas en Distriktsungdomsturnering (DUT) för flickor och pojkar 16 år. I tävlingen deltar de flesta av de 24 distriktsförbunden (SDF) och turneringen är en del

Läs mer

Höstresa med Café Opera Golf 5-13/11, 2011 till Punta Cana, Dominikanska republiken

Höstresa med Café Opera Golf 5-13/11, 2011 till Punta Cana, Dominikanska republiken Höstresa med Café Opera Golf 5-13/11, 2011 till Punta Cana, Dominikanska republiken En specialresa för Café Opera Golfs medlemmar som också är öppen för Hang Arounds. Vi bor på bra hotell och spelar golf

Läs mer

THS Näringsliv 2011-2012

THS Näringsliv 2011-2012 Produktportfölj THS Näringsliv 2011-2012 Plattformen mellan företag och KTHs studenter www.thsnaringsliv.se THS Näringsliv THS Näringsliv är Tekniska Högskolans Studentkårs centrala organ för näringslivssamverkan.

Läs mer

Välkommen till. Business Club. by Ekerum. Låt Ekerum bli ert andra kontor

Välkommen till. Business Club. by Ekerum. Låt Ekerum bli ert andra kontor Hotell & Konferens I Sport & Hälsa I Mat & Dryck I Bröllop & Fest I Spa Välkommen till Business Club by Ekerum Låt Ekerum bli ert andra kontor EBC - Responsible Business Ekerums Business Club är till

Läs mer

Stockholm 20 februari 2013

Stockholm 20 februari 2013 Stockholm 20 februari 2013 Den 20e februari 2013 arrangeras för femte året i rad succékonferensen Social Responsibility Day. Bakom konferensen står tidningen Miljöaktuellt och SIS tillsammans med flera

Läs mer

Produktportfölj. THS Näringsliv. Plattformen mellan företag och KTHs studenter. www.thsnaringsliv.se

Produktportfölj. THS Näringsliv. Plattformen mellan företag och KTHs studenter. www.thsnaringsliv.se Produktportfölj THS Näringsliv Plattformen mellan företag och KTHs studenter www.thsnaringsliv.se THS Näringsliv THS Näringsliv är Tekniska Högskolans Studentkårs centrala organ för näringslivsverksamhet.

Läs mer

SWE Sailing Partners ett affärsnätverk med det bästa av svensk segling.

SWE Sailing Partners ett affärsnätverk med det bästa av svensk segling. SWE Sailing Partners ett affärsnätverk med det bästa av svensk segling. Som SWE Sailing Partner får du unika tjänster och rättigheter för att utveckla din egen verksamhet. Stärk ditt företags varumärke

Läs mer

Chokladsalongen Chokladfest i hela Askersund. Inbjudan!

Chokladsalongen Chokladfest i hela Askersund. Inbjudan! Chokladsalongen Chokladfest i hela Askersund Inbjudan! till utställare och värdar 14-16 september 2007 Chokladfesten fortsätter! I september förvandlas Askersund återigen till chokladens huvudstad. För

Läs mer

Long stay på Spaniens sydkust Välkommen till Marbella

Long stay på Spaniens sydkust Välkommen till Marbella Club Eriks noga utvalda upplevelser Long stay på Spaniens sydkust Välkommen till Marbella Spanska solkusten i Marbella, Costa del Sol, Andalusien Fly höstens regn och rusk och följ med Club Eriks till

Läs mer

DUBBELCUPEN. dubbelt så kul. Välkommen. Dubbelcupen. Matchtider 14-15 september. i samarbete med

DUBBELCUPEN. dubbelt så kul. Välkommen. Dubbelcupen. Matchtider 14-15 september. i samarbete med Välkommen Välkommen till Dubbelcupen 2013 som arrangeras HD. Tävlingen fick en kanonstart 2012 då drygt 150 spelare anmälde sig till våra dubbel- och mixedklasser. I år har över 200 spelare anmält sig

Läs mer

Urbanizacion Arenal Duquesa Carretera del Peñoncillo nº 71 Modulo 16, Portal 51, Bajo B, MANILVA MALAGA, SPAIN. Lägenhet i Arenal Duquesa

Urbanizacion Arenal Duquesa Carretera del Peñoncillo nº 71 Modulo 16, Portal 51, Bajo B, MANILVA MALAGA, SPAIN. Lägenhet i Arenal Duquesa Urbanizacion Arenal Duquesa Carretera del Peñoncillo nº 71 Modulo 16, Portal 51, Bajo B, MANILVA MALAGA, SPAIN Lägenhet i Arenal Duquesa Lägenheten Lägenheten är belägen i Arenal Duquesa, som är ett helt

Läs mer

THS Näringsliv 2011-2012

THS Näringsliv 2011-2012 Produktportfölj THS Näringsliv 2011-2012 Plattformen mellan företag och KTHs studenter www.thsnaringsliv.se THS Näringsliv THS Näringsliv är Tekniska Högskolans Studentkårs centrala organ för näringslivssamverkan.

Läs mer

Business & Pleasure. Landskrona Golfklubbs företagsnätverk

Business & Pleasure. Landskrona Golfklubbs företagsnätverk Business & Pleasure 2016 Landskrona Golfklubbs företagsnätverk Landskrona Golfklubb er samarbetspartner Vid Öresundskusten, med fascinerande utsikt över sundet och Ven, erbjuder Landskrona Golfklubb spel

Läs mer

VETERAN-SM I BORDTENNIS januari 2019 i Östersund

VETERAN-SM I BORDTENNIS januari 2019 i Östersund Jämtland-Härjedalens Bordtennisförbund i samarbete med distriktets föreningar samt Svenska Bordtennisförbundet inbjuder till VETERAN-SM I BORDTENNIS 17-20 januari 2019 i Östersund I samarbete med 1 Jämtland

Läs mer

SWEDISH OPEN SQUASH 09

SWEDISH OPEN SQUASH 09 SWEDISH OPEN SQUASH 09 Avgörs på fyrglasbanan i Linköpings Sporthall 5-8 februari. Kvalspel Linköping Squash Center och Norrköping Squashcenter.net 3-4 februari. Världens proffs är eniga Case Swedish Open

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL. Vi vill skapa vinnare på flera plan

VÄLKOMMEN TILL. Vi vill skapa vinnare på flera plan VÄLKOMMEN TILL Vi vill skapa vinnare på flera plan VI GER UNGDOMAR OCH VUXNA EN FARTFYLLD OCH MENINGSFULL FRITID Norrköpings Tennisklubb grundades år 1921 och då spelade man tennis utomhus på Idrottsparken,

Läs mer

UNIKT KONCEPT: Träningsläger anpassat för ditt lag Laganpassat träningsläger på Rosvalla Nyköping Eventcenter 2011

UNIKT KONCEPT: Träningsläger anpassat för ditt lag Laganpassat träningsläger på Rosvalla Nyköping Eventcenter 2011 UNIKT KONCEPT: Träningsläger anpassat för ditt lag Laganpassat träningsläger på Rosvalla Nyköping Eventcenter 2011 SUPER CAMP Välkommen till Rosvalla Nyköping Eventcenter! Vi är ett av Skandinaviens största

Läs mer

Utställarinformation 2014. ÄR DU på plats när Sveriges offentliga beslutsfattare MÖTS?

Utställarinformation 2014. ÄR DU på plats när Sveriges offentliga beslutsfattare MÖTS? Utställarinformation 2014 ÄR DU på plats när Sveriges offentliga beslutsfattare MÖTS? 5 goda skäl till varför du bör vara på plats när de offentliga beslutsfattarna möts 1 Kommunicera ditt budskap direkt

Läs mer

I-SEKTIONENS ARBETSMARKNADSKATALOG

I-SEKTIONENS ARBETSMARKNADSKATALOG I-SEKTIONENS ARBETSMARKNADSKATALOG Innehållsförteckning EVENT... TJEJKVÄLLEN... KARRIÄRKVÄLLEN... TIMES WEEK... STUDIERESAN... LUNCHFÖRELÄSNING... SKRÄDDARSYTT EVENT... 1 2 3 4 5 6 7 MARKNADSFÖRING...

Läs mer

RESA TANZANIA & ZANZIBAR

RESA TANZANIA & ZANZIBAR RESA TANZANIA & ZANZIBAR SAFARI PÅ RIKTIGT I TANZANIA Tanzania är ett land som lockar allt fler äventyrslystna turister. För många är det en livslång dröm att få se och uppleva den afrikanska naturen och

Läs mer

Sponsringskoncept E. O N I B U W O R L D C U P B I A T H L O N Ö S T E R S U N D 2 0 1 2

Sponsringskoncept E. O N I B U W O R L D C U P B I A T H L O N Ö S T E R S U N D 2 0 1 2 Sponsringskoncept E. O N I B U W O R L D C U P B I A T H L O N Ö S T E R S U N D 2 0 1 2 Vision 2014 Världsledande i skidskytte! - vara bland de tre bästa landslagen och de tre bästa världscuparrangörerna

Läs mer

Produktkatalog CHARM 2015

Produktkatalog CHARM 2015 Produktkatalog CHARM 2015 Innehåll Våra paket 1 Ingår i alla paket 3 Överblick paket 4 Tillval 5 Tillval event 7 Tillval marknadsföring 12 Välkommen till CHARM 2015! Tack så mycket för Er anmälan till

Läs mer

Vi välkomnar dig som partner 2014

Vi välkomnar dig som partner 2014 Vi välkomnar dig som partner 2014 Ett partnerskap som bygger på hjärta och hjärna. Som partner till IFK Göteborg erbjuder vi dig och ditt företag en fantastisk möjlighet att stärka ert nätverk, både i

Läs mer

Do it Event. Konferens/golfresa till Turkiet våren 2013

Do it Event. Konferens/golfresa till Turkiet våren 2013 Do it Event Konferens/golfresa till Turkiet våren 2013 På bara 10-15 år har Turkiet gått från att vara ett närmast okänt golfresmål till att vara kanske Europas allra hetaste golfresedestination för svenska,

Läs mer

NORDISKA MÄSTERSKAPEN I CASTING & FLUGKASTNING

NORDISKA MÄSTERSKAPEN I CASTING & FLUGKASTNING SVENSKA CASTINGFÖRBUNDET HAR NÖJET ATT BJUDA IN ER TILL NORDISKA MÄSTERSKAPEN I CASTING & FLUGKASTNING 2015 www.casting.se - officiell hemsida för Nordiska Mästerskapen i Casting & Flugkastning 2015. Eskilstuna

Läs mer

SKÄL ATT BLI EN PARTNER TILL OSS

SKÄL ATT BLI EN PARTNER TILL OSS DET FINNS FLER ÄN SKÄL ATT BLI EN PARTNER TILL OSS GLÄDJE DET FINNS FLER ÄN HÄLSA SOCIALT RELATIONER FRIHET TÄVLING UPPMUNTRANDE EVENEMANG HULIGANFRITT NATUR ELIT OLYMPISK MORAL DROGFRITT GENERATIONER

Läs mer

Anbudsunderlag Yrkes- SM 2020

Anbudsunderlag Yrkes- SM 2020 Anbudsunderlag Yrkes- SM 2020 Bakgrund WorldSkills Sweden har som mål att höja kvaliteten, statusen och intresset för svensk yrkesutbildning. WorldSkills Sweden är ett samarbete mellan Svenskt Näringsliv,

Läs mer

Vill Ditt företag synas i en positiv miljö? - Bli då en av Lidköpings Golfklubb partners 2013

Vill Ditt företag synas i en positiv miljö? - Bli då en av Lidköpings Golfklubb partners 2013 Vill Ditt företag synas i en positiv miljö? - Bli då en av Lidköpings Golfklubb partners 2013 Lidköpings Golfklubb: Med 1300 medlemmar och cirka 5000 greenfeegäster varje år har Du möjlighet att profilera

Läs mer

TENNIS PÅ GOTLAND 2016

TENNIS PÅ GOTLAND 2016 TENNIS PÅ GOTLAND 2016 UNGA FÖR UNGA JUNIOR OPEN 4-6 mars TENNIS GOTLAND RUNT 17-19 juni CEMENTA OPEN 22-24 juli GUTASPELEN 25-29 juli LJUGARN JUNIOR CUP 29-31 juli CRÊPERIE & LOGI JUNIOR OPEN 7-9 oktober

Läs mer

NINE LIONS RESIDENCES

NINE LIONS RESIDENCES SE 01 LYXIGT BOENDE PÅ BERGSSIDAN Välkommen till ditt nya hem. 9 Lions Residences har över 50 rymliga och ljusa lägenheter i nio villor på en bergssida. Det gemensamma klubbhuset, två pooler, spa och

Läs mer

Välkommen som partner i Medicon Weekend!

Välkommen som partner i Medicon Weekend! Välkommen som partner i Medicon Weekend! Medicon Weekend så går det till! Målet med Medicon Weekend Synlighet kring hur Medicon Village bidrar till att skapa tillväxt Medicon Week(end) tillsammans med

Läs mer

KOMMERSIELLA RÄTTIGHETER EM-KVAL

KOMMERSIELLA RÄTTIGHETER EM-KVAL KOMMERSIELLA RÄTTIGHETER EM-KVAL EVENT EM-KVAL 1. Rättigheter och ägande. SBBF äger alla rättigheter i samband med EM-kvalmatchen. Flera av dessa rättigheter kan dock genom avtal upplåtas till den lokala

Läs mer

För 2016 söker således Åre 2019 AB ett marknadsföringsstöd avseende Audi FIS Alpine World Cup City Event Stockholm om 500 000 SEK.

För 2016 söker således Åre 2019 AB ett marknadsföringsstöd avseende Audi FIS Alpine World Cup City Event Stockholm om 500 000 SEK. Inledning Tisdagen den 2 februari 2016 arrangeras den första Audi FIS Alpine World Cup någonsin i Stockholm. Arrangör för tävlingen är Åre 2019 AB tillsammans med Svenska Skidförbundet och SkiStar AB.

Läs mer

Kroatien 2014 NPTK klubbresa 26 april 3 maj

Kroatien 2014 NPTK klubbresa 26 april 3 maj Näsbyparks TK välkomnar Er till tennislägret i Kroatien våren 2014! Kroatien 2014 NPTK klubbresa 26 april 3 maj Med början hösten 2010 samt våren 2011-2013 arrangerade vi våra första 4 tennisresor till

Läs mer

LANDSKRONA GOLFKLUBBS FÖRETAGSNÄTVERK

LANDSKRONA GOLFKLUBBS FÖRETAGSNÄTVERK Business & Pleasure LANDSKRONA GOLFKLUBBS FÖRETAGSNÄTVERK Landskrona Golfklubb Business & Pleasure Landskrona Golfklubb Er samarbetspartner Vid Öresundskusten, med fascinerande utsikt över sundet och Ven,

Läs mer

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015. Glädje - Gemenskap - Inspiration

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015. Glädje - Gemenskap - Inspiration CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER 2015 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och

Läs mer

UMEÅ RÅDHUSTORGET 14-16 AUGUSTI

UMEÅ RÅDHUSTORGET 14-16 AUGUSTI UMEÅ RÅDHUSTORGET 14-16 AUGUSTI SWEDISH BEACH TOUR UMEÅ 2015 RÅDHUSTORGET 14-16 AUGUSTI 2014 arrangeras evenemanget för 14:e gången och det förväntas som vanligt dra till sig storpublik och mycket media

Läs mer

AKTIVERINGSGUIDE 2014-2015 SUPERBOWL PARTY SUPERSERIEN SM-FINAL XXIX VM 2015 LANDSLAGET

AKTIVERINGSGUIDE 2014-2015 SUPERBOWL PARTY SUPERSERIEN SM-FINAL XXIX VM 2015 LANDSLAGET AKTIVERINGSGUIDE 2014-2015 SUPERBOWL PARTY SUPERSERIEN SM-FINAL XXIX VM 2015 LANDSLAGET BILD Johan Stål, WR Örebro Black Knights Superserien MVP 2013 Välkommen! Det gröna gräsets schack! Vi är på en resa.

Läs mer

Följ med Active Vacation till Costa Navarino Golf och Träningsresa 2-9 maj 2015. Intresseanmälan!

Följ med Active Vacation till Costa Navarino Golf och Träningsresa 2-9 maj 2015. Intresseanmälan! Följ med Active Vacation till Costa Navarino Golf och Träningsresa 2-9 maj 2015 Intresseanmälan! Nu är det dags att följa upp succén från förra årets enastående golfresa! I maj kommer Active Vacation att

Läs mer

Hur man blir en av svensk fotbolls viktigaste spelare

Hur man blir en av svensk fotbolls viktigaste spelare Hur man blir en av svensk fotbolls viktigaste spelare Sverige älskar fotboll Inledning Hur mycket kan man älska fotboll? Mycket. Det finns en stor grupp svenska supportrar som följer våra landslag på

Läs mer

HELSINGBORGS TENNISKLUBB TENNISKLUBBEN MED AKTIVT SAMHÄLLSENGAGEMANG FÖR HELA FAMILJEN

HELSINGBORGS TENNISKLUBB TENNISKLUBBEN MED AKTIVT SAMHÄLLSENGAGEMANG FÖR HELA FAMILJEN HELSINGBORGS TENNISKLUBB TENNISKLUBBEN MED AKTIVT SAMHÄLLSENGAGEMANG FÖR HELA FAMILJEN HELSINGBORGS TENNISKLUBB HISTORIA Grundades 1913 som en av Sveriges första tennisklubbar Tennisbanorna i Pålsjö Skog

Läs mer

Ideellt HJÄRTA. Kommersiellt HJÄRNA

Ideellt HJÄRTA. Kommersiellt HJÄRNA Ideellt HJÄRTA Kommersiellt HJÄRNA 2 Från 20 000 SEK Från 60 000 SEK Från 175 000 SEK Från 400 000 SEK Partnerstruktur Huvudpartners Det som ingår på en nedre partnernivå ingår också på alla övre nivåer.

Läs mer

Hills GC 3 september 2012

Hills GC 3 september 2012 Hills GC 3 september 2012 Golfproffs, kändisar och företag spelar golf till förmån för barnen på Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus i Göteborg! En unik golftävling En unik golftävling som ger företag

Läs mer

MARKNAD #HEJAJÄMTLAND

MARKNAD #HEJAJÄMTLAND UTVECKLA DINA AFFÄRER MED JÄMTLAND BASKET MARKNAD 2017 2018 #HEJAJÄMTLAND STOR UNDERHÅLLNING OCH BRA AFFÄRER! En ny spelidentitet. En sevärd, intensiv och effektiv basket. Jämtland Basket gör flest poäng,

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL. Vi vill skapa vinnare på flera plan

VÄLKOMMEN TILL. Vi vill skapa vinnare på flera plan VÄLKOMMEN TILL Vi vill skapa vinnare på flera plan VI GER UNGDOMAR OCH VUXNA EN FARTFYLLD OCH MENINGSFULL FRITID Norrköpings Tennisklubb grundades år 1921 och då spelade man tennis utomhus på Idrottsparken,

Läs mer

Välkommen till TEAM-dagarnas 30-årsjubileum

Välkommen till TEAM-dagarnas 30-årsjubileum 30 SEPTEMBER & 1 OKTOBER Välkommen till TEAM-dagarnas 30-årsjubileum Företagspaketet: 30 000 kronor för monterplats under de två mässdagarna, kontaktsamtalsmöjligheter, mingelafton och bankett. Vi erbjuder

Läs mer

Bli en samarbetspartner!

Bli en samarbetspartner! Bli en samarbetspartner! Klagshamns Ryttarförening har bedrivit ridskola i den vackra naturen på Klagshamns udde i Malmö i snart 30 år. I dag är KRF en av Skånes största ridklubbar och vår ambition är

Läs mer

Samarbetspartners 2013

Samarbetspartners 2013 Samarbetspartners 2013 Gagnefs golfbana har allt sedan invigningen kontinuerligt förändrats för att bättre försöka möta medlemmars och gästers behov och önskemål. Vår framtid bygger på att gäster kommer

Läs mer

Gotland On Tour. Gotland On Tour AB. JULSHOW - 2014 - Special. Evenemangssamarbete:

Gotland On Tour. Gotland On Tour AB. JULSHOW - 2014 - Special. Evenemangssamarbete: Evenemangssamarbete: Kulturföreningen Gotland On Tour med firma Gotland On Tour AB Vad kan ett samarbete med oss bestå av och vad kan det ge för fördelar till ditt evenemang??? JULSHOW - 2014 - Special

Läs mer

Finnkampen 2019 INFORMATION OM ARRANGÖRSSKAP

Finnkampen 2019 INFORMATION OM ARRANGÖRSSKAP Finnkampen 2019 INFORMATION OM ARRANGÖRSSKAP Svensk Innebandy erbjuder förening och/eller distrikt samt destination att inkomma med ansökan/anbud på Finnkampen 2019 för Herr- och U19-landslagen. Innebandy

Läs mer

Marknad & Event 2015. Visbytravet en riktigt bra marknadsföringsplats

Marknad & Event 2015. Visbytravet en riktigt bra marknadsföringsplats Marknad & Event 2015 Visbytravet en riktigt bra marknadsföringsplats Travsporten är en av Gotlands största arenasporter. På Visbytravet arrangerar vi ca 50 tävlingsdagar varje år, varav 16 stycken under

Läs mer

Catch the spirit BOKA EN GULDPLATS.

Catch the spirit BOKA EN GULDPLATS. Catch the spirit BOKA EN GULDPLATS. EM I FRIIDROTT GÖTEBORG 6 AUGUSTI 006 DET STÖRSTA EVENEMANGET PÅ TIO ÅR. Under tio dagar i augusti är hela Göteborg en arena och staden sjuder av aktivitet, förväntan

Läs mer

BTK Linne och Partille PK och Svenska Bordtennisförbundet inbjuder till VETERAN SM januari Göteborg. I samarbete med.

BTK Linne och Partille PK och Svenska Bordtennisförbundet inbjuder till VETERAN SM januari Göteborg. I samarbete med. BTK Linne och Partille PK och Svenska Bordtennisförbundet inbjuder till VETERAN SM 2018 18-21 januari Göteborg I samarbete med Scandic Opalen BTK Linne och Partille PK hälsar alla hjärtligt välkomna till

Läs mer

Trelleborg Open 2014 8-9 februari. WTF - G2 & ETU A Class Tävling

Trelleborg Open 2014 8-9 februari. WTF - G2 & ETU A Class Tävling Trelleborg Open 2014 8-9 februari WTF - G2 & ETU A Class Tävling Trelleborg Open 2014 INBJUDAN Jag känner mig hedrad att än en gång kunna hälsa Er välkomna till Trelleborg. Vi bjuder alltid på det bästa

Läs mer

VETERAN-SM. i bordtennis 31 jan 3 febr. Täljehallen i Södertälje. Över 550 deltagare i åldrar från 30 år upp till 85 år.

VETERAN-SM. i bordtennis 31 jan 3 febr. Täljehallen i Södertälje. Över 550 deltagare i åldrar från 30 år upp till 85 år. VETERAN-SM i bordtennis 31 jan 3 febr Täljehallen i Södertälje Över 550 deltagare i åldrar från 30 år upp till 85 år. VETERAN SM 31 jan - 3 febr 2013 i Täljehallen Södertälje Arrangör: Spellokal: Parkering:

Läs mer

Produktportfölj Uniaden 2019

Produktportfölj Uniaden 2019 Produktportfölj Uniaden 2019 Uniaden är namnet på Umeå kommuns största studentdrivna näringslivsprojekt som årligen arrangeras vid Umeå universitet och är i dagsläget Sveriges bredaste arbetsmarknadsdag

Läs mer

Conventum Arena, Örebro

Conventum Arena, Örebro TRAVEL&TASTE Boka monte Conventum Arena, Örebro Resemässa 14 februari i Örebro 201514 februari En mässa med resor och världens kök SMAKA PÅ VÄRLDEN! Lördagen den 14 februari 2015 går den tredje upplagan

Läs mer

SMART Summit 2014 Teknik Miljö Ekonomi

SMART Summit 2014 Teknik Miljö Ekonomi SMART Summit 2014 Teknik Miljö Ekonomi SMART Summit 2014 arrangeras av Hexanova Events AB i samverkan med Västerås Stad. Representanter från förvaltning, organisationer och företag erbjuds att som partners

Läs mer

PROGRAM VÅREN 2014 JANUARI FEBRUARI

PROGRAM VÅREN 2014 JANUARI FEBRUARI PROGRAM VÅREN 2014 Varmt välkomna till vårens aktiviteter! Separat inbjudan med utförlig information och pris kommer att skickas ut via email i god tid inför varje aktivitet. För uppdaterat program, läs

Läs mer

Nyhetsbrev nr 4-2015

Nyhetsbrev nr 4-2015 Nyhetsbrev nr 4-2015 Det har väl inte undgått någon att HTK numera har en färsk WTA-segrarinna i klubben? Johanna Larsson gjorde återigen succé i Båstad och denna gång fick hon med sig båda titlarna hem

Läs mer

GOLF I VÄRLDSKLASS. Skandinaviens största årliga återkommande idrottsevenemang 4 JUNI 7 JUNI PGA SWEDEN NATIONAL

GOLF I VÄRLDSKLASS. Skandinaviens största årliga återkommande idrottsevenemang 4 JUNI 7 JUNI PGA SWEDEN NATIONAL GOLF I VÄRLDSKLASS Skandinaviens största årliga återkommande idrottsevenemang 4 JUNI 7 JUNI PGA SWEDEN NATIONAL STARTFÄLT I Sverige finns det bara ett tillfälle om året att uppleva golf i världsklass,

Läs mer

ÅRETS ARTÈGOEVENT! GALA SHOW INSPIRATION WORKSHOP MIDDAG PARTY

ÅRETS ARTÈGOEVENT! GALA SHOW INSPIRATION WORKSHOP MIDDAG PARTY ÅRETS ARTÈGOEVENT! Inspireras av en unik Artègoshow med internationella topstylister. Ta chansen att vidareutbilda dig i olika workshops Upplev fantastiska Rom med Artègokollegor från hela världen. Vi

Läs mer

VÄXJÖ KONSERTHUS KONFERENS & KONGRESS. Möten, fest & konferens

VÄXJÖ KONSERTHUS KONFERENS & KONGRESS. Möten, fest & konferens VÄXJÖ KONSERTHUS KONFERENS & KONGRESS Möten, fest & konferens Möten i centrum I Växjö finns två av Elitekedjans hotell. Elite Park Hotel med tillhörande Växjö Konserthus Kongress & Konferens, är en av

Läs mer

Damgolf på Billingens GK Golfsäsongen 2018

Damgolf på Billingens GK Golfsäsongen 2018 Damgolf på Billingens GK Golfsäsongen 2018 I Billingens Golfklubb är vi cirka 750 medlemmar varav drygt 200 är damer. Vi i damklubben vill här informera om de aktiviteter som är riktade till oss damer

Läs mer

GARDEN LIVING EN NY MÄSSA FÖR ETT SKÖNARE LIV UTOMHUS 24 27 APRIL 2014 KISTAMÄSSAN STOCKHOLM

GARDEN LIVING EN NY MÄSSA FÖR ETT SKÖNARE LIV UTOMHUS 24 27 APRIL 2014 KISTAMÄSSAN STOCKHOLM GARDEN LIVING EN NY MÄSSA FÖR ETT SKÖNARE LIV UTOMHUS 24 27 APRIL 2014 KISTAMÄSSAN STOCKHOLM GARDEN LIVING EN NY MÖTESPLATS FÖR ALLA SOM VILL HA ETT SKÖNARE LIV UTOMHUS! Var med på premiären av Sveriges

Läs mer

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009,

Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Vardagsgolfarna till Albarella Golf Club, Italien 22-29 april 2009, Flyg: Med Ryan Air från Skavsta flygplats (Nyköping) 22/4 Skavsta Treviso 17.25-19.50 29/4 Treviso Skavsta 20.15-22.45 Pris och plats

Läs mer