Sammanställning av utvärdering av Fysiks arbetsmarknadsdag 2011

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Sammanställning av utvärdering av Fysiks arbetsmarknadsdag 2011"

Transkript

1 Sammanställning av utvärdering av Fysiks arbetsmarknadsdag 2011

2 Sida 2 (14) Innehåll Bakgrund... 3 Enkät till studenter... 3 Enkät till funktionärer... 3 Begränsningar i sammanställningen... 3 Resultat... 4 Vilka som besökte FArm... 4 Vad studenter tyckte om företagen på FArm... 5 Helhetsintryck och önskemål om fortsättning... 6 Motiv med arbetsmarknadsdagen... 8 Hur studenter fick höra om FArm... 9 Bilaga: Enkät till studenter Bilaga: Enkät till funktionärer... 12

3 Sida 3 (14) Bakgrund Den 27 april 2011 genomfördes Fysiks Arbetsmarknadsdag (FArm) för första gången. I syfte att göra FArm till ett återkommande arrangemang på sektionen så genomförde styret en omfattande utvärdering. Utvärderingen bestod av enkäter till besökande studenter, funktionärer och FArms projektgrupp. I det här dokumentet sammanfattas resultatet av enkätundersökningen från besökare och funktionärer. Enkät till studenter Enkäten utformades enligt bilaga och delades ut till besökare under arbetsmarknadsdagen. Besökare som fyllde i enkäten bjöds på kaffe/te och kanelbulle. Totalt 165 besökare fyllde i enkäten. Av dessa uppgav 106 att de studerar teknisk fysik, endast dessa ingår i sammanställningen. Enkät till funktionärer Enkäten utformades enligt bilaga och delades ut till arbetsmarknadsdagens funktionärer under arbetsmarknadsdagen. De som fyllde i enkäten bjöds på kaffe/te och kanelbulle. Totalt 24 funktionärer fyllde i enkäten. Det var på förhand känt att alla funktionärer studerar teknisk fysik och är medlemmar i THS. Begränsningar i sammanställningen Som tidigare nämnts så har endast svar från de som uppgett att de läser teknisk fysik tagits med i sammanställningen. Vidare så har inte frågor med fritextsvar och kommentarer tagits med i denna sammanställning. De frågor som fanns under rubrikerna Om Fysiksektionen eller Om arbetet på FArm har inte heller tagits med. Värt att notera är att alla som besvarat enkäten har inte besvarat alla frågor, och i vissa fall besvarat frågor ofullständigt. Antalet svarande skiljer därför något mellan frågorna. Där svaren varit ofullständiga så har det som har kunnat tolkas otvetydigt tagits med.

4 Sida 4 (14) Resultat Vilka som besökte FArm 165 besökare fyllde i enkäten. Det är troligt att betydligt fler besökte arbetsmarknadsdagen. För de fysiker som besökte arbetsmarknadsdagen så fördelar sig årskurs enligt Diagram 1. Fördelningen är liknande för både besökare och funktionärer, med tvåor och treor som främsta årskurser. Fördelningen av medlemskap i THS hos besökarna framgår av Diagram 2. Årskurs, besökare och funktionärer Besökare (104 st) Funktionärer (24 st) Ettor Tvåor Treor Fyror Femmor Diagram 1: Årskurs för besökare och funktionärer Medlemsskap i THS, besökare 12 4 Medlem Ej Medlem Ej svarat 90 Diagram 2: THS-medlemskap hos besökarna.

5 Sida 5 (14) Vad studenter tyckte om företagen på FArm De utställare som deltog i FArm 2011 var: Ericsson (Huvudsponsor) Brummer & Partners Cinnober Financial Technology Klarna i3tex SCI-skolans institutioner Spectrogon Spotify Strålsäkerhetsmyndigheten Svenskt kärnkraftstekniskt centrum Sveriges ingenjörer Sunstone systems RaySearch Laboratories Tobii Technology Vattenfall Vad studenterna tyckte om fördelningen av företag efter storlek framgår av Diagram 3. De branscher som studenter ville se mer av framgår av Diagram 4. Båda frågorna ställdes som flerval, med möjlighet att välja flera alternativ För få företag Vad tycker du om företagen på FArm? Lagom många, För många företag För få små företag Lagom många små företag För många små företag För få stora företag Besökare (100 st) Funktionärer (24 st) Lagom många stora företag För många stora företag Diagram 3: Vad funktionärer och besökare tyckte om företagen som deltog i FArm.

6 Sida 6 (14) Vilka brancher vill du se mer av på FArm? Besökare (103 st) Funktionärer (24 st) Diagram 4: Vilka branscher som studenter ville se mer på FArm. Helhetsintryck och önskemål om fortsättning Ur undersökningen, se Diagram 5 och Diagram 6, så framgår det att studenterna tyckte att FArm var ett bra eller mycket bra arrangemang. Arrangemanget var inte för stort, och företagen var okända och roliga enligt många. Samtliga fysiker som fyllde i enkäten önskar att FArm anordnas igen, där de flesta vill ha det som ett årligt arrangemang.

7 Sida 7 (14) Vad har du för helhetsintryck av FArm? Studenter (106 st) Funktionärer (24 st) Diagram 5: Helhetsintryck av FArm Ska fysiksektionen anordna FArm igen? Ja, vart 1 1/2 år; 1 Ja, vartannat år; 6 Nej, lägg ner; 0 Ja, varje år; 107 Diagram 6: Farms fortsättning.

8 Sida 8 (14) Motiv med arbetsmarknadsdagen Vad är anledningen till att Fysiksektionen ska anordna FArm? Ett antal svarsalternativ gavs, dessa skulle rangordnas 1-7 efter vad som var viktigast. Enligt Arrows omöjlighetsteorem så går det inte att sammanställa en gemensam prioritetsordning som uppfyller rimliga krav, så därför redovisas resultatet endast efter hur många svar av varje prioritet ett påstående fått. Se Diagram 7 och Diagram Varför ska Fysiksektionen anordna FArm? (Funktionärer, 24 st) Ettor Tvåor Treor Fyror Femmor Sexor Sjuor Tomma främja den allmänna kontakten mellan studenter och företag studenter som går sista året ska få möjlighet att söka exjobb och jobb studenter ska kunna få mer kunskap om företag sektionen kan tjäna pengar på det det kan locka medlemmar till Fysiksektionen och stärker sektionens rykte studenter tycker det är roligt att gå på arbetsmarknadsmässa det är roligt och lärorikt att anordna Diagram 7: Motiv med arbetsmarknadsdagen, funktionärer Varför ska Fysiksektionen anordna FArm? (Besökare, 87 st) främja den allmänna kontakten mellan studenter och företag studenter som går sista året ska få möjlighet att söka exjobb och jobb studenter ska kunna få mer kunskap om företag Ettor Tvåor Treor Fyror Femmor Sexor Sjuor Tomma sektionen kan tjäna pengar på det det kan locka medlemmar till Fysiksektionen och stärker sektionens rykte studenter tycker det är roligt att gå på arbetsmarknadsmässa Diagram 8: Motiv med arbetsmarknadsdagen, besökare

9 Sida 9 (14) Hur studenter fick höra om FArm Frågan Hur fick du höra om FArm? ställdes med svarsalternativ, med möjlighet att välja flera. Möjligheten att ange annat gavs också. Resultaten visas i Diagram Hur fick du höra om FArm? Besökare (91 st) Funktionärer (24 st) Annonser på campus Banner över Osquars backe Inspring på föreläsning Via sektionens hemsida Av vänner Mailutskick Annat Diagram 9: Hus studenter fick höra om FArm

10 Enkät till studenter Vi är mycket tacksamma för att du fyller i den här enkäten. Svara ärligt och lämna gärna kommentarer. Frågor om vem du är Läser du teknisk fysik? JA NEJ, jag läser:_ Vilken årskurs? Läser inriktning: Är du medlem i THS? JA NEJ Frågor om företagen på Farm Ringa in det du tycker om företagen på FArm: För få företag Lagom många För många företag För få små företag Lagom många små företag För många små företag För få stora företag Lagom många stora företag För många stora företag Vilka branscher vill du se mer av på FArm? Elektronik Energi Specialiserad teknik Managementkonsult Teknikkonsult IT/data Finans Nystartade företag Forskningsintensiva företag KTH-institutioner Fackföreningar Företag som erbjuder sommar-/extrajobb Annat: _ Är det några företag du saknar på FArm? Frågor om Farm Vad har du för helhetsintryck av FArm? Ringa in alla alternativ som passar: Mycket dåligt Dåligt Sådär Bra Mycket bra För litet Lagom stort För stort Tråkiga företag Roliga företag Okända företag Jag vet redan det mesta om företagen Trångt med utrymme Gott om plats För mycket folk För lite folk Bra att det är i mitten av vårterminen Nej, det borde vara Vad saknar du på FArm? Kan vara något i broschyren, något i ljusgården, något inför FArm eller något helt annat. Vad anser du är överflödigt på FArm?

11 Ska Fysiksektionen anordna FArm igen? Hur ofta? Nej, lägg ner Ja, varje år Ja, vart 1 ½ år Ja, vartannat år Varför ska fysiksektionen anordna FArm? Ranka med siffror i prioritetsordning. För att......främja den allmänna kontakten mellan studenter och företag...studenter som går sista året ska få möjlighet att söka exjobb och jobb...studenter ska kunna få mer kunskap om företag...sektionen kan tjäna pengar på det...det kan locka medlemmar till Fysiksektionen och stärker sektionens rykte...studenter tycker det är roligt att gå på arbetsmarknadsmässa...det är roligt och lärorikt att anordna Annat:_ Hur fick du höra om FArm? Annonser på campus Banner över Osquars backe Inspring på föreläsning Via sektionens hemsida Av vänner Mailutskick Annat: Frågor om Fysiksektionen Fysiksektionen är en del av Tekniska Högskolans Studentkår, THS. Läser du teknisk fysik och är medlem i THS är du också medlem i Fysiksektionen. Visste du att det är Fysiksektionen som ordnar FArm? JA NEJ Är FArm en anledning till att vara medlem i Fysiksektionen? JA NEJ Varför är du (inte) medlem? Vad gör Fysiksektionen som du anser är motiverande för att bli medlem? Ranka med siffror de 5 viktigaste. Sektionslokal Studiebevakning Arbetsmarknadsdagen Spex (Fysikalen) Mottagningen Fester Annan näringslivskontakt Annat: Vad borde Fysiksektionen göra för att motivera fler att bli medlemmar? Tack för din medverkan!

12 Enkät till funktionärer Vi är mycket tacksamma för att du fyller i den här enkäten. Svara ärligt och lämna gärna kommentarer. Frågor om vem du är Vad har du jobbat som på FArm? _ Vilken årskurs läser du? Läser inriktning: Frågor om företagen på Farm Ringa in det du tycker om företagen på FArm: För få företag Lagom många För många företag För få små företag Lagom många små företag För många små företag För få stora företag Lagom många stora företag För många stora företag Vilka branscher vill du se mer av på FArm? Elektronik Energi Specialiserad teknik Managementkonsult Teknikkonsult IT/data Finans Nystartade företag Forskningsintensiva företag KTH-institutioner Fackföreningar Företag som erbjuder sommar-/extrajobb Annat: _ Är det några företag du saknar på FArm? Frågor om Farm Vad har du för helhetsintryck av FArm? Ringa in de alternativ som passar: Mycket dåligt Dåligt Sådär Bra Mycket bra För litet Lagom stort För stort Tråkiga företag Roliga företag Okända företag Jag vet redan det mesta om företagen Trångt med utrymme Gott om plats För mycket folk För lite folk Bra att det är i mitten av vårterminen Nej, det borde vara Vad saknar du på FArm? Kan vara något i broschyren, något i ljusgården, något inför FArm eller något helt annat. Vad anser du är överflödigt på FArm?

13 Ska Fysiksektionen anordna FArm igen? Hur ofta? Nej, lägg ner Ja, varje år Ja, vart 1 ½ år Ja, vartannat år Varför ska fysiksektionen anordna FArm? Ranka med siffror i prioritetsordning. För att......främja den allmänna kontakten mellan studenter och företag...studenter som går sista året ska få möjlighet att söka exjobb och jobb...studenter ska kunna få mer kunskap om företag...sektionen kan tjäna pengar på det...det kan locka medlemmar till Fysiksektionen och stärker sektionens rykte...studenter tycker det är roligt att gå på arbetsmarknadsmässa...det är roligt och lärorikt att anordna Annat:_ Hur fick du höra om FArm? Annonser på campus Banner över Osquars backe Inspring på föreläsning Via sektionens hemsida Av vänner Mailutskick Annat: Frågor om Fysiksektionen Fysiksektionen är en del av Tekniska Högskolans Studentkår, THS. Läser du teknisk fysik och är medlem i THS är du också medlem i Fysiksektionen. Visste du att det är Fysiksektionen som ordnar FArm? JA NEJ Är FArm en anledning till att vara medlem i Fysiksektionen? JA NEJ Varför är du medlem? Vad gör Fysiksektionen som du anser är motiverande för att bli medlem? Ranka med siffror de 5 viktigaste. Sektionslokal Studiebevakning Arbetsmarknadsdagen Spex (Fysikalen) Mottagningen Fester Annan näringslivskontakt Annat: Vad borde Fysiksektionen göra för att motivera fler att bli medlemmar?

14 Om arbetet på Farm Varför gick du med i FArm? Roligt Lärorikt Bra erfarenhet Lära känna fler fysiker Annat: Hur upplever du att det har varit att vara med i FArm? Roligt Tråkigt Lärorikt För mycket att göra Stressigt Långtråkigt Annat: Skulle du rekommendera andra att delta som funktionärer i FArm? Varför (inte)? Hur upplever du att projektgruppen har skött FArm? Sätt betyg, A,B,C,D,E,Fx,F Betyg Förbättringsförslag/kommentar Locka företag Planering Logistik Marknadsföring Broschyr Hemsida Grafisk design Rekrytering av funktionärer Annan kommunikation Information till funktionärer Lunchpresentationer Ekonomi Övriga åsikter om FArm: (Använd gärna baksidan) Tack för din medverkan!

Verksamhetsberättelse FARM 2013

Verksamhetsberättelse FARM 2013 Verksamhetsberättelse FARM 2013 Jakob Lindqvist 12 februari 2014 Abstract Detta dokument är en verksamhetsberättelse för Fysikteknologsektionens arbetsmarknadsgrupp, FARM. Den syftar till att redogöra

Läs mer

HALVÅRSRAPPORT FÖR FYSIKSEKTIONEN

HALVÅRSRAPPORT FÖR FYSIKSEKTIONEN HALVÅRSRAPPORT FÖR FYSIKSEKTIONEN Som ett led i Styret 2011:s arbete för att bättre nå ut till sektionens alla medlemmar har vi här satt ihop en halvårsrapport för sektionens verksamhet under första halvåret

Läs mer

Sammanställning av enkätundersökning KIT 2011 Lärarnätverket Kontaktnät i Teknik, Norrbotten

Sammanställning av enkätundersökning KIT 2011 Lärarnätverket Kontaktnät i Teknik, Norrbotten Sammanställning av enkätundersökning KIT 2011 Lärarnätverket Kontaktnät i Teknik, Norrbotten Sammanställning av enkätundersökning KIT 2011 Totalt 174 lärare har svarat på enkätundersökningen fördelat på

Läs mer

AKTIVITETSUTVÄRDERING

AKTIVITETSUTVÄRDERING AKTIVITETSUTVÄRDERING DREAM BIG ARVIKA 12-03-29 FÖR DET FÖRETAGSAMMA VÄRMLAND AV ATTITYD I KARLSTAD AB 2012 GENOMFÖRANDE Aktivitet: Dream Big Arvika Datum då aktiviteten genomfördes: 29 mars 2012 Insamlingsperiod

Läs mer

Marknadsföring genom

Marknadsföring genom Marknadsföring genom Nå tusentals studenter Du kan genom Linnéstudenterna potentiellt nå ca 25000 studenter vid Linnéuniversitetet genom annonsering i våra kanaler, och genom våra mässor och events kan

Läs mer

Sammanställning av Pinschersektionens telefonenkät 2013

Sammanställning av Pinschersektionens telefonenkät 2013 Sammanställning av Pinschersektionens telefonenkät 2013 Under 2013 har 50 telefonintervjuer med medlemmar i Pinschersektionen utförts(ps). Syftet med enkäten har varit att undersöka hur våra medlemmar

Läs mer

KONGLIGA KEMISEKTIONEN KTH. Produktportfölj. Kemisektionensnäringslivsutskott KNUT

KONGLIGA KEMISEKTIONEN KTH. Produktportfölj. Kemisektionensnäringslivsutskott KNUT KONGLIGA KEMISEKTIONEN Produktportfölj KTH Kemisektionensnäringslivsutskott KNUT KNUT 2016/2017 Innehåll Produktportföljens innehåll... 2 Evenemang... 2 Allmänt... 2 Lunchföreläsning... 2 Studiebesök...

Läs mer

Kräftriket Hus 8c 08-674 71 44 www.fest.se uu@fest.se Roslagsvägen 101 114 19 Stockholm

Kräftriket Hus 8c 08-674 71 44 www.fest.se uu@fest.se Roslagsvägen 101 114 19 Stockholm Inledning Detta är en sammanställning av Speak-up day vårterminen 2012. Speak-up day arrangerades av Föreningen Ekonomernas Utbildningsutskott för första gången på Företagsekonomiska institutionen vid

Läs mer

Enkät till våra motionärer våren 2014 Svar "totalt", 79 svar

Enkät till våra motionärer våren 2014 Svar totalt, 79 svar Enkät till våra motionärer våren 2014 Svar "totalt", 79 svar Allmänt om sammanställningen och analysen av svaren: Antal svarande yngre än 20 år 3 st 20-39 år 10 st 40-59 år 38 st 60 år och äldre 28 st

Läs mer

Kartlägg mångfalden. Att skapa en enkät

Kartlägg mångfalden. Att skapa en enkät Kartlägg mångfalden Vem är den typiske volontären hos er? Finns det en överrepresentation av personer i en viss ålder, utbildningsbakgrund eller sysselsättning? Varför tror ni att dessa personer har valt

Läs mer

Norrbackaskolan. Elever År 5 - Våren 2011. Genomsnitt Sigtuna kommuns kommunala verksamheter

Norrbackaskolan. Elever År 5 - Våren 2011. Genomsnitt Sigtuna kommuns kommunala verksamheter Elever År 5 - Våren Kunskaper och bedömning 9 9 svar, % Medelvärde 7 0,. Jag vet vad jag ska kunna för att nå målen i de olika ämnena. 5 9 0, 00 9 5, 55,. Jag tycker att lärarna förklarar så att jag förstår.,

Läs mer

Vara kommun. Fritidsgårdar Våren 2014

Vara kommun. Fritidsgårdar Våren 2014 Vara kommun Fritidsgårdar Våren 24 Presentation Om undersökningen Sammanfattning Resultat NFI (Nöjd Fritidsgård Index) Per fråga Om undersökningen Undersökningen riktades till personer som besöker Vara

Läs mer

STUDENTBAROMETERN HT 2012

STUDENTBAROMETERN HT 2012 STUDENTBAROMETERN HT 2012 STUDIE- OCH ARBETSMILJÖ APPENDIX III INSTITUTIONEN INGENJÖRSHÖGSKOLAN FÖRELIGGANDE RAPPORT är nummer arton i rapportserien Rapport från Centrum för lärande och undervisning.

Läs mer

Projektgruppsområden:

Projektgruppsområden: Sök Projektgruppen Chalmers Studentkårs Arbetsmarknadsdagar, CHARM, är Nordens ledande arbetsmarknadsdagar som arrangeras på Chalmers i februari varje år. Till CHARM kommer över 160 företag från många

Läs mer

Utvärdering Seniormässa 2010. Seniormässan i Munkedals folkpark torsdagen den 2 september

Utvärdering Seniormässa 2010. Seniormässan i Munkedals folkpark torsdagen den 2 september Utvärdering Seniormässa 21 Seniormässan i Munkedals folkpark torsdagen den 2 september Bakgrund Seniormässan arrangerades i Munkedals folkpark den 2 september 21. Det var den andra mässan i ordningen.

Läs mer

Verksamheter för personer med funktionsnedsättning Assistansenheten Barbro Färninger

Verksamheter för personer med funktionsnedsättning Assistansenheten Barbro Färninger Verksamheter för personer med funktionsnedsättning Assistansenheten Barbro Färninger Resultat av brukarundersökning personlig assistans 2014 Resultat från brukarundersökning inom personlig assistans 2014

Läs mer

Gruppenkät. Lycka till! Kommun: Stadsdel: (Gäller endast Göteborg)

Gruppenkät. Lycka till! Kommun: Stadsdel: (Gäller endast Göteborg) Gruppenkät Du har deltagit i en gruppaktivitet. Det kan ha varit ett LAN, ett musikarrangemang, en tjej-/ killgrupp, ett läger eller ett internationellt ungdomsutbyte. Eller så har ni kanske skött ett

Läs mer

AKTIVITETSUTVÄRDERING HELDAG I EN KOMMUN ARVIKA 12-03-08

AKTIVITETSUTVÄRDERING HELDAG I EN KOMMUN ARVIKA 12-03-08 AKTIVITETSUTVÄRDERING HELDAG I EN KOMMUN ARVIKA 12-03-08 FÖR DET FÖRETAGSAMMA VÄRMLAND AV ATTITYD I KARLSTAD AB 2012 GENOMFÖRANDE Aktivitet: Heldag i en kommun Arvika Datum då aktiviteten genomfördes:

Läs mer

Jämställdhets-, Mångfalds- och Likabehandlingsplan. Sektionen för Energi och Miljö

Jämställdhets-, Mångfalds- och Likabehandlingsplan. Sektionen för Energi och Miljö Jämställdhets-, Mångfalds- och Likabehandlingsplan 2013 Sektionen för Energi och Miljö Kontakt Om du någon gång känner dig kränkt eller diskriminerad under din tid på KTH så kan du vända dig till Jämlikhetsnämden

Läs mer

Resultat av deltagarnas utvärderingar av BESÖK:s premiärdagar

Resultat av deltagarnas utvärderingar av BESÖK:s premiärdagar 1 Resultat av deltagarnas utvärderingar av BESÖK:s premiärdagar 2012-06-11 Projektets premiärdagar inledande utbildningstillfällen med fokus på två av målgruppens mest efterfrågade utvecklingsområden ägde

Läs mer

THS Näringsliv 2011-2012

THS Näringsliv 2011-2012 Produktportfölj THS Näringsliv 2011-2012 Plattformen mellan företag och KTHs studenter www.thsnaringsliv.se THS Näringsliv THS Näringsliv är Tekniska Högskolans Studentkårs centrala organ för näringslivssamverkan.

Läs mer

Enkätsvar. Tack till alla som tog sig tid att svara och fortsätt gärna komma med förbättringsförslag eller nya idéer!

Enkätsvar. Tack till alla som tog sig tid att svara och fortsätt gärna komma med förbättringsförslag eller nya idéer! Enkätsvar Under hösten 2013 skickades en enkät ut till de som valt att inte förnya sin B-licens vid Solängets travsällskap mellan åren 2000-2010. Detta för att försöka förstå anledningen till varför man

Läs mer

Kommentarer till Nyköpings parkenkät 2012

Kommentarer till Nyköpings parkenkät 2012 Kommentarer till Nyköpings parkenkät 2012 Under sommaren 2012 gjordes en enkätundersökning bland Nyköpings befolkning angående stadens parker. Totalt fick man in 188 svar. Detta dokument är ett tillägg

Läs mer

Gruppenkät. Lycka till! Kommun: Stadsdel: (Gäller endast Göteborg)

Gruppenkät. Lycka till! Kommun: Stadsdel: (Gäller endast Göteborg) Gruppenkät Du har deltagit i en gruppaktivitet! Det kan ha varit en tjej-/ killgrupp, ett läger eller ett internationellt ungdomsutbyte. Eller så har ni kanske ordnat ett musikarrangemang, skött ett café,

Läs mer

Enkätresultat. Kursenkät, Flervariabelanalys. Datum: 2010-03-29 08:47:04. Aktiverade deltagare (MMGF20, V10, Flervariabelanalys) Grupp:

Enkätresultat. Kursenkät, Flervariabelanalys. Datum: 2010-03-29 08:47:04. Aktiverade deltagare (MMGF20, V10, Flervariabelanalys) Grupp: Enkätresultat Enkät: Status: Kursenkät, Flervariabelanalys stängd Datum: 2010-03-29 08:47:04 Grupp: Besvarad av: 13(40) (32%) Aktiverade deltagare (MMGF20, V10, Flervariabelanalys) Helheten Mitt helhetsomdöme

Läs mer

THS Näringsliv 2011-2012

THS Näringsliv 2011-2012 Produktportfölj THS Näringsliv 2011-2012 Plattformen mellan företag och KTHs studenter www.thsnaringsliv.se THS Näringsliv THS Näringsliv är Tekniska Högskolans Studentkårs centrala organ för näringslivssamverkan.

Läs mer

Skövdestudenter om kurser

Skövdestudenter om kurser Skövdestudenter om kurser Temat för denna enkätundersökning var kurser vilket är ett väldigt stort området. Det vi valde att fokusera på var dels ett område som tidigare diskuterats mycket inom Studentkåren

Läs mer

Sida: 1 (8) Studentutvärdering av introduktion och mottagande i samband med terminsstarten. Fokus på studentföreningarnas aktiviteter.

Sida: 1 (8) Studentutvärdering av introduktion och mottagande i samband med terminsstarten. Fokus på studentföreningarnas aktiviteter. 2013-01-24 Sida: 1 (8) Studentutvärdering av introduktion och mottagande i samband med terminsstarten. Fokus på studentföreningarnas aktiviteter. Hösten 2012 2013-01-24 Sida: 2 (8) 1 Bakgrund Varje höst

Läs mer

Studentnöjdhet vid LTU 2009

Studentnöjdhet vid LTU 2009 Studentnöjdhet vid LTU 2009 Sammanfattande mått Sammanfattningsvis, hur nöjd eller missnöjd är du med Fråga Andel nöjd (4-5) Andel missnöjd (1-2) Medelbetyg Felmarginal 2.14 den utbildning du hittills

Läs mer

Beslut - enkätundersökningen LUPP 2013

Beslut - enkätundersökningen LUPP 2013 TJÄNSTESKRIVELSE 1 (1) Barn- och utbildningsförvaltningen 2014-03-31 Dnr: 2013/103-UAN-010 Daniel Berr - bh114 E-post: daniel.berr@vasteras.se Kopia till Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden Beslut -

Läs mer

Bästa student, Vid de finländska universiteten genomförs undersökningen Kandidatrespons, en riksomfattande enkät som riktar sig till studerande.

Bästa student, Vid de finländska universiteten genomförs undersökningen Kandidatrespons, en riksomfattande enkät som riktar sig till studerande. Bästa student, Vid de finländska universiteten genomförs undersökningen Kandidatrespons, en riksomfattande enkät som riktar sig till studerande. Enkäten har skickats till dig för att du har avlagt kandidatexamen

Läs mer

Rapport: Enkätundersökning av offentlig upphandling i Sveriges kommuner

Rapport: Enkätundersökning av offentlig upphandling i Sveriges kommuner Rapport: Enkätundersökning av offentlig upphandling i Sveriges kommuner Julia Lööf Ekström Inledning I och med det nya EU-direktivet om offentlig upphandling (publicerat mars 2014) vill Fairtrade Sverige

Läs mer

Enkät till föräldrar och elever i årskurs 3, 5, 8 och Olsboskolan, vt 2015

Enkät till föräldrar och elever i årskurs 3, 5, 8 och Olsboskolan, vt 2015 Utbildnings- och fritidsförvaltningen Håkan Jansson Enkät till föräldrar och elever i årskurs 3, 5, 8 och Olsboskolan, vt 215 Utbildnings- och fritidsförvaltningen genomförde under februari 215 enkätundersökningar

Läs mer

Ja Nej Vet ej. Hur nöjd är du med ditt studentliv? Önskar du dig ett roligare studentliv?

Ja Nej Vet ej. Hur nöjd är du med ditt studentliv? Önskar du dig ett roligare studentliv? Vårterminen 2013 tyckte läkarstudenterna såhär om sitt studentliv! Sammanlagt svarade 175 studenter på enkäten för oss i Medicinska Föreningen är era svar otroligt värdefulla. Tack för er hjälp nu ska

Läs mer

Sammanställning av Utvärdering HÄLSODAG samtliga elever Barn- & fritidsprogrammet Onsdag den 17/10 2007

Sammanställning av Utvärdering HÄLSODAG samtliga elever Barn- & fritidsprogrammet Onsdag den 17/10 2007 Sammanställning av Utvärdering HÄLSODAG samtliga elever Barn- & fritidsprogrammet Onsdag den 17/10 2007 1. Fanns det något bra med Hälsodagen? Det var roligt Frukost och priser Ja absolut! Jag tycker att

Läs mer

Målgruppsutvärdering Colour of love

Målgruppsutvärdering Colour of love Målgruppsutvärdering Colour of love 2010 Inledning Under sommaren 2010 gjordes en målgruppsutvärdering av Colour of love. Syftet med utvärderingen var att ta reda på hur personer i Colour of loves målgrupp

Läs mer

Eddaskolan. Elever År 3 - Våren Genomsnitt Sigtuna kommuns kommunala verksamheter

Eddaskolan. Elever År 3 - Våren Genomsnitt Sigtuna kommuns kommunala verksamheter Elever År - Våren 2 svar, 9% Kunskaper och bedömning 2 Medelvärde 9 2, 2. Jag vet vad jag ska kunna för att nå målen i de olika ämnena., 1 2 7, 7 27 1 2. Jag tycker att lärarna förklarar så att jag förstår.

Läs mer

Uppdaterade 2013-07- 23. Reglemente Sektionen för Energi och Miljö

Uppdaterade 2013-07- 23. Reglemente Sektionen för Energi och Miljö Uppdaterade 2013-07- 23 Reglemente Sektionen för Energi och Miljö 1 Innehållsförteckning 1 Allmänt... 3 1.1 Ändamål... 3 1.2 Reglementsändringar... 3 2 Förtroendevalda... 3 2.1 Ordförande... 3 2.2 Vice

Läs mer

Resultat brukarundersökning LSS boende

Resultat brukarundersökning LSS boende Brukarundersökning LSS boende () 22--9 Verksamhetsavdelningen Resultat brukarundersökning LSS boende Antal enkäter som lämnats ut var 2 st, antal svarande var 4 st vilket ger en svarsfrekvens på 6 % De

Läs mer

Brukarundersökning Alkoholhandläggare. Socialförvaltningen 2005

Brukarundersökning Alkoholhandläggare. Socialförvaltningen 2005 Brukarundersökning Alkoholhandläggare Socialförvaltningen 2005 2 INNEHÅLL SID INLEDNIN.. 3 Bakgrund. 3 Syfte 3 Metod.. 3 Urval.. 4 Svarsfrekvens Svar uppdelat efter kön 4 4 RESULTAT.. 5 Vad tycker restaurangägarna

Läs mer

ENKÄT, vt 2014: Öppen verksamhet

ENKÄT, vt 2014: Öppen verksamhet ENKÄT 2014: Öppen verksamhet 1(24) ENKÄT, vt 2014: Öppen verksamhet Svara genom att markera med kryss! I. Hur nöjd är du med hur Sockerbrukets Ungdomsverksamhet sköter sin verksamhet? Kryssa ett av alternativen

Läs mer

Målgruppsutvärdering

Målgruppsutvärdering Målgruppsutvärdering Colour of Love 2011 Inledning Under sommaren 2011 genomfördes en andra målgruppsutvärdering av Colour of Love. Syftet med utvärderingen var att ta reda på hur personer i Colour of

Läs mer

Yasin El Guennouni NV3A, Tensta Gymnasium

Yasin El Guennouni NV3A, Tensta Gymnasium 1 Yasin El Guennouni NV3A, Tensta Gymnasium Innehållsförteckning Bakgrund 2 Syfte 2 Material/Metod 2 Resultat 3 Diskussion 14 Slutsats 15 2 Bakgrund Årskurs 6 elever kommer snart att ställas inför ett

Läs mer

AKTIVITETSUTVÄRDERING

AKTIVITETSUTVÄRDERING AKTIVITETSUTVÄRDERING DREAM BIG STORFORS 11-12-19 FÖR DET FÖRETAGSAMMA VÄRMLAND AV ATTITYD I KARLSTAD AB 2011 GENOMFÖRANDE Aktivitet: Dream Big Storfors Datum då aktiviteten genomfördes: 19 december 2011

Läs mer

Medlemsundersökning resultatet

Medlemsundersökning resultatet Medlemsundersökning resultatet Detta är en sammanställning där delar av frågor och svar plockats ut för att ge en så allsidig bild av enkäten och dess resultat som möjligt. Är någon intresserad av en helt

Läs mer

Högskolebiblioteket vid Mälardalens högskola

Högskolebiblioteket vid Mälardalens högskola Högskolebiblioteket vid Mälardalens högskola Biblioteksenkät 2011 1 Innehåll Inledning... 3 Metod... 3 Frågorna... 3 Redovisningen... 3 Svaren... 4 Antal svar... 4 Fördelning mellan orterna... 5 Kön...

Läs mer

Albatross Montessoriskola

Albatross Montessoriskola Elever År - Våren svar, 00% Kunskaper och bedömning 46 43 4 Medelvärde. Jag vet vad jag ska kunna för att nå målen i de olika ämnena. 3 0 3, 64 3 64 3 3 3. Jag tycker att lärarna förklarar så att jag förstår.

Läs mer

FÖRSTUDIERAPPORT: VATTENSPORTSMÄSSA I VARBERG

FÖRSTUDIERAPPORT: VATTENSPORTSMÄSSA I VARBERG FÖRSTUDIERAPPORT: VATTENSPORTSMÄSSA I VARBERG Inledning Nordic Surfers har på uppdrag av Alexandersoninstitutet genomfört en förstudie angående förutsättningarna för arrangerandet av en Vattensportsmässa

Läs mer

Enkätundersökning om patienters upplevelser av vården på Bergsjön Vårdcentral

Enkätundersökning om patienters upplevelser av vården på Bergsjön Vårdcentral Enkätundersökning om patienters upplevelser av vården på Bergsjön Vårdcentral Rapportförfattare: Jenny Nordlöw Inledning Denna rapport är en del av Bergsjöns Vårdcentrals arbete för att kartlägga och förbättra

Läs mer

Mentorsundersökning Enkät till studenter med mentorsstöd våren 2014

Mentorsundersökning Enkät till studenter med mentorsstöd våren 2014 Mentorsundersökning Enkät till studenter med mentorsstöd våren 2014 Lina Collin Särskilt utbildningsstöd Specialpedagogiska skolmyndigheten (SPSM) fördelar särskilt utbildningsstöd till universitet och

Läs mer

RAPPORT. Eget företagande. Enkätundersökning bland medlemmar i Vårdförbundet. Resultatredovisning VÅRDFÖRBUNDET. www.vardforbundet.

RAPPORT. Eget företagande. Enkätundersökning bland medlemmar i Vårdförbundet. Resultatredovisning VÅRDFÖRBUNDET. www.vardforbundet. RAPPORT VÅRDFÖRBUNDET www.vardforbundet.se Eget företagande Enkätundersökning bland medlemmar i Vårdförbundet Resultatredovisning I sin rapportserie presenterar Vårdförbundet resultat från särskilda undersökningar

Läs mer

Klamydiamåndagen i Västra Götaland 2010

Klamydiamåndagen i Västra Götaland 2010 Klamydiamåndagen i Västra Götaland 2010 Sammanställning av provtagningsblanketter och väntrumsenkäter Klara Abrahamsson Hivprevention i Västra Götaland Oktober 2010 Klamydiamåndagen i Västra Götaland 2010

Läs mer

AKTIVITETSUTVÄRDERING HELDAG I EN KOMMUN TORSBY 12-02-23

AKTIVITETSUTVÄRDERING HELDAG I EN KOMMUN TORSBY 12-02-23 AKTIVITETSUTVÄRDERING HELDAG I EN KOMMUN TORSBY 12-02-23 FÖR DET FÖRETAGSAMMA VÄRMLAND AV ATTITYD I KARLSTAD AB 2012 GENOMFÖRANDE Aktivitet: Heldag i en kommun Torsby Datum då aktiviteten genomfördes:

Läs mer

Musik bland dagens ungdomar

Musik bland dagens ungdomar Musik bland dagens ungdomar En undersökning som tar reda på hur dagens ungdomar gör då de vill lyssna på musik. Musik är för många ungdomar en mycket stor del av vardagen. Utbudet av musik och sätt att

Läs mer

Produktportfölj. THS Näringsliv. Plattformen mellan företag och KTHs studenter. www.thsnaringsliv.se

Produktportfölj. THS Näringsliv. Plattformen mellan företag och KTHs studenter. www.thsnaringsliv.se Produktportfölj THS Näringsliv Plattformen mellan företag och KTHs studenter www.thsnaringsliv.se THS Näringsliv THS Näringsliv är Tekniska Högskolans Studentkårs centrala organ för näringslivsverksamhet.

Läs mer

Instruktioner för ifyllandet av examensansökan på Teknisk fysik

Instruktioner för ifyllandet av examensansökan på Teknisk fysik Instruktioner för ifyllandet av examensansökan på Teknisk fysik Följande moment ska vara godkända innan du kan ansöka om examen: Alla obligatoriska kurser Övriga kurser som ska in i examen Examensarbete

Läs mer

SAMMANSTÄLLNING AV ENKÄT FÖR FALLPREVENTION OCH HÄLSA HOS ÄLDRE

SAMMANSTÄLLNING AV ENKÄT FÖR FALLPREVENTION OCH HÄLSA HOS ÄLDRE Social verksamhet SAMMANSTÄLLNING AV ENKÄT FÖR FALLPREVENTION OCH HÄLSA HOS ÄLDRE SEPTEMBER DECEMBER 2014 Maria Toll Samordnare anhörigstöd/volontärarbete/förebygga Postadress: Besöksadress: socialverksamhet@grastorp.se

Läs mer

Skolan förebygger Mobbning i årskurs 7 9

Skolan förebygger Mobbning i årskurs 7 9 Skolan förebygger Mobbning i årskurs 7 9 Resultat från undersökning Höstterminen 2009 i Karlstads kommuns skolor Med särskild redovisning Ilandaskolan Centrum för forskning om barns och ungdomars psykiska

Läs mer

Studentundersökningen 2017

Studentundersökningen 2017 Studentundersökningen 17 Vilket ämnesområde studerar du i huvudsak? Välj det som stämmer bäst in. 24 6 7 8 6 4 2 4 3 Biologi Fysik Geovetenskap Kemi Ekonomi Företagande Ledarskap Energi Miljö Hållbar

Läs mer

Sektionen för Medicinsk Teknik

Sektionen för Medicinsk Teknik Sektionen för Medicinsk Teknik Verksamhetsplan Verksamhetsåret 2016/2017 1 Introduktion Sektionen för Medicinsk Tekniks verksamhetsplan klubbas av sektionsmöte för att ge organisationen styrning. Allmänt

Läs mer

UNGDOMSENKÄTER. Magelungen Kolloverksamheter BONDEGATAN 35 116 33 STOCKHOLM TELEFON 08-556 93 196 www.magelungen.com info@magelungen.

UNGDOMSENKÄTER. Magelungen Kolloverksamheter BONDEGATAN 35 116 33 STOCKHOLM TELEFON 08-556 93 196 www.magelungen.com info@magelungen. UNGDOMSENKÄTER Sammanställning av utvärderingsenkäter ifyllda av ungdomar som deltagit i någon av Terapikoloniers sommarverksamheter 2013. Enkäter skickas efter avslutad sommarperiod på Terapikolonier

Läs mer

Danderyds kommun Vendestigens förskola och skola - Elever åk 3. VågaVisa Kvalitetsuppföljning med enkäter svar, 89%

Danderyds kommun Vendestigens förskola och skola - Elever åk 3. VågaVisa Kvalitetsuppföljning med enkäter svar, 89% - Elever åk VågaVisa Kvalitetsuppföljning med enkäter 8 svar, % Om undersökningen Bakgrund Tio kommuner i Stockholms län genomför årligen en enkätundersökning i förskola, pedagogisk omsorg och grundskola.

Läs mer

Vård och omsorg, Staffanstorps kommun

Vård och omsorg, Staffanstorps kommun RAPPORT Vård och omsorg, Staffanstorps kommun Datum: 2014-09-15 Susanne Bäckström, enhetschef Alexandra Emanuelsson, kvalitetsutvecklare Gustav Blohm, kvalitetsutvecklare 2(13) Intervjuer med boende Genomförande

Läs mer

Elever åk Skolan Lär

Elever åk Skolan Lär Elever åk svar, 1% Denna enkätundersökning är en del av ett utvärderingssamarbete där tio kommuner i Stockholms län årligen genomför en enkätundersökning inom förskola, pedagogisk omsorg och grundskola.

Läs mer

Elever åk Viks skola

Elever åk Viks skola Elever åk 7 svar, % Denna enkätundersökning är en del av ett utvärderingssamarbete där tio kommuner i Stockholms län årligen genomför en enkätundersökning inom förskola, pedagogisk omsorg och grundskola.

Läs mer

Studenternas ekonomiska situation

Studenternas ekonomiska situation Studenternas ekonomiska situation En undersökning av Stockholms universitets studenters ekonomiska situation, sammanställd av Stockholms universitets studentkår 19 mars 2010 2010 Stockholms universitets

Läs mer

Mentorsundersökning Enkät till studenter med mentorsstöd våren 2014

Mentorsundersökning Enkät till studenter med mentorsstöd våren 2014 Mentorsundersökning Enkät till studenter med mentorsstöd våren 14 Lina Collin All 15/236 Särskilt utbildningsstöd Specialpedagogiska skolmyndigheten (SPSM) fördelar särskilt utbildningsstöd till universitet

Läs mer

Guide för äskningar (6)

Guide för äskningar (6) 1 (6) Guide för äskningar Hösten 2010 beslutade rektor att alla utbetalningar från Tekniska högskolan vid Linköpings universitet till studentföreningar ska gå via Linköpings Teknologers Studentkår. Studentföreningar

Läs mer

Utvärdering av Vägvisarprojektet och studieteknik våren 2005: sammanställning.

Utvärdering av Vägvisarprojektet och studieteknik våren 2005: sammanställning. Utvärdering av Vägvisarprojektet och studieteknik våren 2005: sammanställning. Sven Sandberg 23 september 2005 1 Inledning Detta är sammanställningen av en utvärdering av Vägvisarprojektet och studieteknikkursen

Läs mer

Bo förskola. Föräldrar Förskola - Våren 2011

Bo förskola. Föräldrar Förskola - Våren 2011 Föräldrar Förskola - Våren 4 svar, 48% Utveckling och lärande. Mitt barn stimuleras till utveckling och lärande utifrån sina förutsättningar och behov. 4 4 40 4 Medelvärde 7,4,,4 8 7, 4. Mitt barns tankar

Läs mer

Hjälp oss få kunskap om ditt barns skolväg!

Hjälp oss få kunskap om ditt barns skolväg! Hjälp oss få kunskap om ditt barns skolväg! Projektet En lättare framtid arbetar nu med att se över barnens resvanor och skolvägar inom Norrtälje kommun. För att detta arbete ska bli så bra som möjligt

Läs mer

Survey Speldesign och programmering Förväntningsenkät 2012

Survey Speldesign och programmering Förväntningsenkät 2012 1 of 11 2012-10-10 09:37 Survey Speldesign och programmering Förväntningsenkät 2012 Helena Petrini Number of evaluated questionnaires: Question Result n Frågor om dina förväntningar på dina studier vid

Läs mer

Jämställdhet på KMH. Enkätresultat. www.addgender.se

Jämställdhet på KMH. Enkätresultat. www.addgender.se Jämställdhet på KMH Enkätresultat www.addgender.se Praktisk Information Enkäten skickades ut 2 mars Add Gender har tittat på om frågor uppfattas olika mellan kvinnor och män samt mellan olika roller. Övergripande

Läs mer

Resultat enkätundersökning fartdämpande åtgärder. Heimdal-Skogsbackens samfällighetsförening, augusti 2014

Resultat enkätundersökning fartdämpande åtgärder. Heimdal-Skogsbackens samfällighetsförening, augusti 2014 Resultat enkätundersökning fartdämpande åtgärder Heimdal-Skogsbackens samfällighetsförening, augusti 2014 Bakgrund Under juli 2014 har en enkätundersökning genomförts. Tre frågor ställdes till medlemmarna;

Läs mer

Hjälp oss att utvecklas svara på vår enkla enkät!

Hjälp oss att utvecklas svara på vår enkla enkät! Hjälp oss att utvecklas svara på vår enkla enkät! För att kunna anpassa och utveckla våra tjänster och produkter så de passar för just dig, vill vi gärna veta vad du tycker om oss. Ta några minuter och

Läs mer

Kandidaturtexter Extrainsatt Val-SM

Kandidaturtexter Extrainsatt Val-SM Kandidaturtexter Extrainsatt Val-SM Vice Ordförande Oskar Giescke... 2 Vice Ordförande, Kommunikationsansvarig Helena Falk... 2 Ordförande Konstwerket Martin Gutsch... 3 Ordförande Jämlikhetsnämnden Elin

Läs mer

Slutrapport Örebro universitet. Kvalitetsutvärdering av Linje 14. 2011/2012

Slutrapport Örebro universitet. Kvalitetsutvärdering av Linje 14. 2011/2012 Slutrapport Örebro universitet Kvalitetsutvärdering av Linje 14. 2011/2012 Innehållsförteckning Inledning... 4 Metod och Urval... 4 Svarsfrekvens... 4 Disposition... 4 Resultat... 5 Fråga 1. Vilken skola...

Läs mer

Mentorsundersökningen 2018

Mentorsundersökningen 2018 Mentorsundersökningen 2018 Innehållsförteckning Sammanfattning...3 Inledning...4 Syfte...4 Metod...4 Enkäten...5 Resultat...6 Studielängd och tid med mentor...6 Information och kännedom om mentorsstöd...8

Läs mer

Kandipalaute - Kandidatrespons - Finnish Bachelor's Graduate Survey 2014. Suomi Svenska English

Kandipalaute - Kandidatrespons - Finnish Bachelor's Graduate Survey 2014. Suomi Svenska English Kandipalaute - Kandidatrespons - Finnish Bachelor's Graduate Survey 2014 Suomi Svenska English Bästa student, Vid de finländska universiteten genomförs undersökningen Kandidatrespons, en riksomfattande

Läs mer

Vård- och omsorgsförvaltningen. Brukarnas upplevelser av sin personliga assistans i Lund

Vård- och omsorgsförvaltningen. Brukarnas upplevelser av sin personliga assistans i Lund Vård- och omsorgsförvaltningen Brukarnas upplevelser av sin personliga assistans i Lund Kvalitetsmätning 2010 2 Inledning 3 Syfte 3 Målgrupp 3 Arbetsprocess 3 Enkätens uppbyggnad 3 Svarsfrekvens och bortfall

Läs mer

79 av cirka 100 besökare besvarade enkäten. 54 kommenterade den sista skriftliga frågan.

79 av cirka 100 besökare besvarade enkäten. 54 kommenterade den sista skriftliga frågan. 79 av cirka 100 besökare besvarade enkäten. 54 kommenterade den sista skriftliga frågan. KOMMENTARER: vad var särskilt positivt under dagen och vad kan förbättras? Tänk på innehållet under dagen, förtäring,

Läs mer

Verksamhetsplan juli 2013 juni 2014 Sektionen för Energi och miljö

Verksamhetsplan juli 2013 juni 2014 Sektionen för Energi och miljö Verksamhetsplan juli 2013 juni 2014 Sektionen för Energi och miljö Sektionen Sektionen är fortfarande växande och det är viktigt att verksamheten under 2013-2014 präglas av att antalet programstuderande

Läs mer

Dokumentet är en enkel guide till hur du löser följande händelser:

Dokumentet är en enkel guide till hur du löser följande händelser: LATHUND FONDSÖKNINGAR 2014/2015 Sida 1 av 8 Dokumentet är en enkel guide till hur du löser följande händelser: Reglemente för fondsökningar o o o Sektionsfonden Projektfond Föreläsningsfond Hur bör en

Läs mer

Genomförandet av mätningen 2013

Genomförandet av mätningen 2013 2 Genomförandet av mätningen 2013 I sammanställningen redovisas resultaten från den enkät som genomfördes vid Socialförvaltningens Vuxensektion under 2013. Enkäten utförs årligen. Sammanställningar kommer

Läs mer

Bil, cykel, gång, taxi eller buss?

Bil, cykel, gång, taxi eller buss? Bil, cykel, gång, taxi eller buss? Din syn på ditt barns resor till skolan I denna enkät vill vi veta vad du tycker om ditt barns resor till skolan. Besvara frågorna så noggrant som möjligt. Det finns

Läs mer

Vad tycker du om vården?

Vad tycker du om vården? 9068 Vad tycker du om vården? Denna enkät innehåller frågor om dina erfarenheter från den mottagning eller motsvarande som anges i följebrevet. Vi har slumpvis valt ut personer som besökt mottagningen.

Läs mer

Web Service Index 2014. Information & Service. www.fysioterapeuterna.se

Web Service Index 2014. Information & Service. www.fysioterapeuterna.se Web Service Index 2014 Information & Service www.fysioterapeuterna.se Om undersökningen Här kommer Ditt Web Service Index. Med Web Service Index får Du insyn i vad just Dina besökare tycker om Din Webbplats.

Läs mer

Bergsjö Eko Festival utvärdering maj 08

Bergsjö Eko Festival utvärdering maj 08 Bergsjö Eko Festival utvärdering maj Projektet var ett samarbete mellan, UNF 5, Smart Event och Bergsjögården som pågick mellan januari juni. Själva festivaldagen låg i mitten av april. Under eftermiddagen

Läs mer

Feriejobb för ungdomar sommaren 2017 SAMMANSTÄLLNING AV ENKÄTSVAR FRÅN KOMMUNER, LANDSTING OCH REGIONER. Feriejobb för ungdomar sommaren

Feriejobb för ungdomar sommaren 2017 SAMMANSTÄLLNING AV ENKÄTSVAR FRÅN KOMMUNER, LANDSTING OCH REGIONER. Feriejobb för ungdomar sommaren Feriejobb för ungdomar sommaren 2017 SAMMANSTÄLLNING AV ENKÄTSVAR FRÅN KOMMUNER, LANDSTING OCH REGIONER Feriejobb för ungdomar sommaren 2017 1 Förord Sedan Sveriges Kommuner och Landsting inledde arbetet

Läs mer

Bakgrund och syfte MARKÖR

Bakgrund och syfte MARKÖR Bakgrund och syfte Tunnelbygget vid Hallandsås har pågått sedan 1992. E fter byggstoppet i tunneln 1997 riktades mycket kri tik mot Trafikverket (tidigare Banverket), inte minst från de boende som bland

Läs mer

Utvärdering av nyheter

Utvärdering av nyheter NYHEMSSKOLAN Utvärdering av nyheter Resultat av enkätundersökning Julia Jansson-Lindberg 2011-12-12 Rapporten är en sammanställning av enkätundersökningen Utvärdering av nyheter utförd i december 2011.

Läs mer

Föreläsning 2: Datainsamling - Observation, enkät, intervju. Att läsa: Kapitel 7 i Rogers et al.: Interaction design

Föreläsning 2: Datainsamling - Observation, enkät, intervju. Att läsa: Kapitel 7 i Rogers et al.: Interaction design Föreläsning 2: Datainsamling - Observation, enkät, intervju Att läsa: Kapitel 7 i Rogers et al.: Interaction design Stjärnmodellen Analys Utvärdering Implementation Prototyper Krav Design 100326 Datainsamling

Läs mer

Inledning. Med vänliga hälsningar

Inledning. Med vänliga hälsningar ALUMNIMATRIKEL 2014 Inledning Det har hänt mycket under 2013/2014 på Teknisk fysik. Det största var nog att programmet fick bedömningen mycket hög kvalitet av Universitetskanslersämbetet, UKÄ (f.d HSV).

Läs mer

Elevers utvärdering av Evolutionstrappan. Skola: Solängsskolan, Gävle Lärare: Gunilla Djuvfelt Antal elever: sex st. Metod.

Elevers utvärdering av Evolutionstrappan. Skola: Solängsskolan, Gävle Lärare: Gunilla Djuvfelt Antal elever: sex st. Metod. Elevers utvärdering av Evolutionstrappan Skola: Solängsskolan, Gävle Lärare: Gunilla Djuvfelt : sex st Metod De elever som skulle delta i utvärdering av Evolutionstrappan fick information att ta hem till

Läs mer

Studentkåren. Marknadsföring genom

Studentkåren. Marknadsföring genom Studentkåren Marknadsföring genom Nå tusentals studenter Du kan genom Linnéstudenterna potentiellt nå ca 25000 studenter vid Linnéuniversitetet genom annonsering i våra kanaler. På våra mässor och events

Läs mer

Feriejobb för ungdomar sommaren 2018 SAMMANSTÄLLNING AV ENKÄTSVAR FRÅN KOMMUNER, LANDSTING OCH REGIONER

Feriejobb för ungdomar sommaren 2018 SAMMANSTÄLLNING AV ENKÄTSVAR FRÅN KOMMUNER, LANDSTING OCH REGIONER Feriejobb för ungdomar sommaren 2018 SAMMANSTÄLLNING AV ENKÄTSVAR FRÅN KOMMUNER, LANDSTING OCH REGIONER Förord Sedan Sveriges Kommuner och Landsting inledde arbetet med att följa kommunernas och landstingens/regionernas

Läs mer

Period 3-4, VT2006 Distans, nät

Period 3-4, VT2006 Distans, nät SAMMANSTÄLLNING 1 (10) DESIGN OCH KONSTRUKTION AV ANVÄNDARGRÄNSSNITT 5P Period 3-4, VT2006 Distans, nät Sammanfattning: Engagerade och engagerande lärare. föreläsningar och bra med projekt för att tillämpa

Läs mer

Verksamhetsplan juli 2014 - juni 2015. Sektionen för Energi och miljö

Verksamhetsplan juli 2014 - juni 2015. Sektionen för Energi och miljö juli 2014 - juni 2015 Sektionen för Energi och miljö Sektionen Sektionen börjar nu gå mot sin slutfas av växande, och programmet kommer under verksamhetsåret examinera sina första studenter. Det kommer

Läs mer

Technology Management Lunds Universitet. Arbetslivsundersökning 2012 1. Technology Management

Technology Management Lunds Universitet. Arbetslivsundersökning 2012 1. Technology Management Technology Management Lunds Universitet Arbetslivsundersökning 2012 1 Technology Management TM Arbetslivsundersökning Välkommen till TM Arbetslivsundersökning 2012. Årets undersökning är den tredje i raden

Läs mer