Rent och städat I den stadsdel där jag bor är jag nöjd med hur staden c c c c c c sköter renhållningen av gator, gångbanor och torg.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Rent och städat I den stadsdel där jag bor är jag nöjd med hur staden c c c c c c sköter renhållningen av gator, gångbanor och torg."

Transkript

1 Medborgarenkät Din stadsdel Nedan följer ett antal påståenden om din stadsdel. Markera det alternativ som stämmer bäst överens med din uppfattning. Du besvarar påståendena på en skala från 1 till 5, där 1 betyder stämmer inte alls och 5 betyder stämmer helt. Rent och städat ganska Varken ganska Vet ej I den stadsdel där jag bor är jag nöjd med hur staden c c c c c c sköter renhållningen av gator, gångbanor och torg. I den stadsdel där jag bor tar staden hand om skötseln och c c c c c c städning av parker och grönområden på ett bra sätt. I den stadsdel där jag bor sköts snöröjning och sandning av c c c c c c gator och gångvägar på vintern på ett bra sätt. I den stadsdel där jag bor städas nedskräpade platser snabbt c c c c c c och jag ser sällan överfulla papperskorgar som aldrig töms. I den stadsdel där jag bor är jag nöjd med städningen kring c c c c c c återvinningsstationerna, det vill säga gröna behållare för insamling av förpacknings- och tidningsavfall, exempelvis glas, tidningar, kartonger, och dylikt som är utställda på olika platser i staden. I den stadsdel där jag bor tycker jag att tömningsfrekvensen c c c c c c (antal tömningar) av återvinningsstationerna är tillräcklig (tömning av de gröna behållarna för insamling av förpackningsoch tidningsavfall, exempelvis glas, tidningar, kartonger och dylikt). I den stadsdel där jag bor ser jag inte mycket klotter som jag c c c c c c känner mig störd av. I den stadsdel där jag bor tas allt klotter bort snabbt på c c c c c c byggnader och anläggningar, till exempel skolor och förskolor. På det hela taget tycker jag att det är rent och städat c c c c c c i min stadsdel. Trygg och säker ganska Varken ganska Vet ej I den stadsdel där jag bor känner jag mig trygg när jag går c c c c c c ensam hem på kvällen. I den stadsdel där jag bor känner jag mig trygg i parker och c c c c c c grönområden. I den stadsdel där jag bor avstår jag ofta från att gå ut på c c c c c c torg, parker och gångvägar efter mörkrets inbrott för att de känns otrygga/osäkra.

2 Trygg och säker Kultur ganska Varken ganska Vet ej I den stadsdel där jag bor är jag nöjd med belysningen. c c c c c c På det hela taget tycker jag att min stadsdel är trygg att bo i. c c c c c c ganska Varken ganska Vet ej I den stadsdel där jag bor kan barn och ungdomar ta del av c c c c c c kultur till exempel gå på teater, gå på bio, lyssna på musik, använda bibliotek. I den stadsdel där jag bor kan vuxna ta del av kultur till c c c c c c exempel gå på teater, gå på bio, lyssna på musik, använda bibliotek. I den stadsdel där jag bor har barn och ungdomar möjlighet att c c c c c c själva eller i föreningsliv, studieförbund och Kulturskolan utöva kultur till exempel spela teater, skapa musik, dansa, måla. I den stadsdel där jag bor har vuxna möjlighet att själva eller c c c c c c i föreningsliv och studieförbund utöva kultur, till exempel spela teater, skapa musik, dansa, måla. I den stadsdel där jag bor finns det tillgängliga mötesplatser för c c c c c c att till exempel ha föreningsmöten eller andra träffar. På det hela taget tycker jag att kulturlivet i min stadsdel är bra. c c c c c c Information och service ganska Varken ganska Vet ej I den stadsdel där jag bor är informationen från stadsdels- c c c c c c förvaltningen tydlig om planerat arbete i stadsdelens parkoch naturmark. I den stadsdel där jag bor vet jag var jag ska vända mig om c c c c c c jag vill lämna synpunkter, idéer och vara delaktig i utvecklingen av parkerna. I den stadsdel där jag bor upplever jag att jag fått ett gott c c c c c c bemötande vid de tillfällen jag har haft kontakt med stadsdelsförvaltningen för frågor om park- och naturmark.

3 Tillgänglighet ganska Varken ganska Vet ej i min stadsdel (avser ej tillgänglighet för resenärer med bil, cykel eller andra fordon). Övrigt ganska Varken ganska Vet ej I den stadsdel där jag bor finns goda möjligheter till aktiviteter c c c c c c i parker och naturområden. I den stadsdel där jag bor finns goda möjligheter till picknick, c c c c c c lugn och ro i parker och grönområden. Nu har du svarat på frågor om hur du upplever din stadsdel. Nu ska du försöka tänka dig in i hur du upplever Stockholm stad som helhet inom några frågeområden. Information och service ganska Varken ganska Vet ej Staden ger klar och tydlig information om hur ofta/snabbt gator c c c c c c och parker ska städas, papperskorgar tömmas, snön röjas och klotter saneras. Vid de tillfällen jag har haft kontakt med eller tagit del av stadens c c c c c c verksamheter upplever jag att jag har fått en god service. Jag vet var jag ska vända mig om jag vill anmäla klotter/skade- c c c c c c görelse, nedskräpning, fel på belysning och liknande i stadsmiljön. Jag vet var jag ska vända mig för att få information om vilka val c c c c c c jag kan göra när det gäller stadens service och tjänster som till exempel förskola, skola, äldreomsorg med mera. Staden ger klar och tydlig information om var information finns c c c c c c för att komma i kontakt med stadens verksamheter. Idrott ganska Varken ganska Vet ej I Stockholm finns goda möjligheter till ledarledda aktiviteter c c c c c c genom olika idrottsföreningar.

4 Diskriminering Staden arbetar aktivt med att motverka diskriminering i kommunal verksamhet därför är dina svar kring upplevelser av diskriminering av stor relevans för detta arbete. Med diskriminering menar vi när en person missgynnas eller kränks. Missgynnandet eller kränkningen ska ha ett samband med en eller flera diskrimineringsgrunder. Det finns sju lagstadgade diskrimineringsgrunder. De är kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder. ganska Varken ganska Vet ej Jag har under de senaste 1 månaderna själv upplevt c c c c c c diskriminering. Om du instämmer i påståendet ovan dvs. svarat 4 eller 5 svara då på följande två frågor: Jag har under de senaste 1 månaderna upplevt diskriminering c c c c c c inom stadens verksamheter (tex. skola, vård, omsorg, idrottsbadanläggningar, bibliotek). Om du har upplevt att du har blivit diskriminerad på vilken/vilka grunder skedde diskrimineringen enligt din uppfattning? Flera alternativ möjliga 1 c Kön 5 c Könsöverskridande identitet eller uttryck c Etnisk tillhörighet 6 c Religion eller annan trosuppfattning c Funktionsnedsättning 7 c Sexuell läggning 4 c Ålder ganska Varken ganska Vet ej Jag har under de senaste 1 månaderna upplevt diskriminering c c c c c c i privata verksamheter (tex. affärer, restauranger, krogar, biografer). Om du har upplevt att du har blivit diskriminerad på vilken/vilka grunder skedde diskrimineringen enligt din uppfattning? Flera alternativ möjliga 1 c Kön 5 c Könsöverskridande identitet eller uttryck c Etnisk tillhörighet 6 c Religion eller annan trosuppfattning c Funktionsnedsättning 7 c Sexuell läggning 4 c Ålder

5 Helhetsomdömen för staden ganska Varken ganska Vet ej På det hela taget tycker jag att Stockholm är en ren och c c c c c c välstädad stad. På det hela taget tycker jag att Stockholm är en trygg stad c c c c c c att bo och leva i. i Stockholm. På det hela taget tycker jag att Stockholm erbjuder en c c c c c c stadsmiljö som är fin att bo och leva i. i Stockholm (frågan avser ej tillgänglighet för resenärer med bil, cykel eller andra fordon). På det hela taget är jag nöjd med Stockholms kulturliv. c c c c c c På det hela taget är jag nöjd med möjligheten till utövandet c c c c c c av kulturaktiviteter i Stockholm (exempelvis musik, dans, teater, film/foto, måla/teckna). Jag är på det hela taget nöjd med möjligheterna till ledarledd c c c c c c idrott/motion i Stockholm (exempelvis idrotta i förening, dansa i grupp, gruppträning). Jag är på det hela taget nöjd med möjligheterna till att c c c c c c spontanidrotta i Stockholm (motionera/idrotta utan ledare/tränare). På det hela taget är jag nöjd med utbudet av idrotts- c c c c c c anläggningar i Stockholm. Bakgrundsfrågor Staden arbetar aktivt för att alla ska få lika bra service. Alla invånare ska bli professionellt bemötta. För att kunna jämföra olika gruppers upplevelser av staden ställer vi nu några frågor om dig och din bakgrund. Kunskaper om detta hjälper oss att utveckla kvaliteten i stadens verksamheter. Du väljer själv om du vill svara eller inte. Alla svar behandlas konfidentiellt. Jag är... 1 c Kvinna c Man c Annan könsidentitet 4 c Kan/Vill ej svara Jag har en eller flera funktionsnedsättning/ar? Jag är född i ett annat land än Sverige? Jag har två utrikesfödda föräldrar? Jag är... 1 c Heterosexuell c Bisexuell c Homosexuell 4 c Kan/Vill ej svara Resultatet av undersökningen beräknas vara klart under hösten 016, ange din e-post nedan om du vill få resultaten skickade till dig via mail. Din e-post kommer inte att användas i något annat syfte än att återkoppla resultaten av medborgarundersökningen. E-post:... Stort tack för din medverkan!

Hägersten-Liljeholmen

Hägersten-Liljeholmen Stockholms stad Medborgarundersökning Capital of Scandinavia Disposition Teknisk beskrivning Svarsfrekvens Frågorna i enkäten Översikt av resultaten Resultat Capital of Scandinavia Teknisk beskrivning

Läs mer

Medborgarundersökning 2018 Norrmalm

Medborgarundersökning 2018 Norrmalm Medborgarundersökning Norrmalm Teknisk beskrivning Undersökningen riktade sig till ett slumpmässigt urval om av stadens invånare i åldersgruppen - år. Undersökningen gjordes med hjälp av postala utskick

Läs mer

Stockholms stad Medborgarundersökning Skarpnäck stadsdel Capital of Scandinavia

Stockholms stad Medborgarundersökning Skarpnäck stadsdel Capital of Scandinavia Stockholms stad Medborgarundersökning Skarpnäck stadsdel Capital of Scandinavia Disposition Teknisk beskrivning Svarsfrekvens Frågorna i enkäten Översikt av resultaten Resultat Capital of Scandinavia Teknisk

Läs mer

Stockholms stad Medborgarundersökning Kungsholmen Capital of Scandinavia

Stockholms stad Medborgarundersökning Kungsholmen Capital of Scandinavia Stockholms stad Medborgarundersökning Kungsholmen --9 Capital of Scandinavia Disposition Teknisk beskrivning Svarsfrekvens Frågorna i enkäten Översikt av resultaten Resultat --9 Capital of Scandinavia

Läs mer

Stockholms stad Medborgarundersökning Skärholmen Capital of Scandinavia

Stockholms stad Medborgarundersökning Skärholmen Capital of Scandinavia Stockholms stad Medborgarundersökning Skärholmen -11-9 Capital of Scandinavia Disposition Teknisk beskrivning Svarsfrekvens Frågorna i enkäten Översikt av resultaten Resultat -11-9 Capital of Scandinavia

Läs mer

Stockholms stad Medborgarundersökning Kungsholmen stadsdel Capital of Scandinavia

Stockholms stad Medborgarundersökning Kungsholmen stadsdel Capital of Scandinavia Stockholms stad Medborgarundersökning Kungsholmen stadsdel -- Capital of Scandinavia Disposition Teknisk beskrivning Svarsfrekvens Frågorna i enkäten Översikt av resultaten Resultat -- Capital of Scandinavia

Läs mer

Medborgarundersökning 2018 Staden totalt

Medborgarundersökning 2018 Staden totalt Medborgarundersökning 1 Staden totalt Sammanfattning På frågorna om den stadsdel invånarna bor i visar undersökningen på en konsekvent positiv utveckling av andel nöjda jämfört med 1. Det är framför allt

Läs mer

Stadsledningskontoret. Medborgarundersökning 2013

Stadsledningskontoret. Medborgarundersökning 2013 Stadsledningskontoret Medborgarundersökning Presentation Om undersökningen Frågorna i enkäten Svarsfrekvens per stadsdel Resultat Andel nöjda per fråga Resultat per fråga och skalsteg över tid Andel nöjda

Läs mer

Stockholms stad Medborgarundersökning Södermalm stadsdel Capital of Scandinavia

Stockholms stad Medborgarundersökning Södermalm stadsdel Capital of Scandinavia Stockholms stad Medborgarundersökning Södermalm stadsdel -- Capital of Scandinavia Disposition Teknisk beskrivning Svarsfrekvens Frågorna i enkäten Översikt av resultaten Resultat -- Capital of Scandinavia

Läs mer

Stockholms stad Medborgarundersökning Skärholmen stadsdel Capital of Scandinavia

Stockholms stad Medborgarundersökning Skärholmen stadsdel Capital of Scandinavia Stockholms stad Medborgarundersökning Capital of Scandinavia Disposition Teknisk beskrivning Svarsfrekvens Frågorna i enkäten Översikt av resultaten Resultat Capital of Scandinavia Teknisk beskrivning

Läs mer

Stockholms stad Medborgarundersökning Östermalm stadsdel Capital of Scandinavia

Stockholms stad Medborgarundersökning Östermalm stadsdel Capital of Scandinavia Stockholms stad Medborgarundersökning Capital of Scandinavia Disposition Teknisk beskrivning Svarsfrekvens Frågorna i enkäten Översikt av resultaten Resultat Capital of Scandinavia Teknisk beskrivning

Läs mer

Stadsledningskontoret

Stadsledningskontoret Stadsledningskontoret Medborgarundersökning Östermalm Presentation Om undersökningen Frågorna i enkäten Svarsfrekvens per stadsdel Resultat Andel nöjda per fråga Resultat per fråga och skalsteg över tid

Läs mer

Stadsledningskontoret Spånga Tensta stadsdel. Medborgarundersökning 2012

Stadsledningskontoret Spånga Tensta stadsdel. Medborgarundersökning 2012 Stadsledningskontoret Spånga Tensta stadsdel Medborgarundersökning Presentation Om undersökningen Resultat Andel nöjda per fråga Resultat per fråga och skalsteg över tid Matavfall Om undersökningen Undersökningen

Läs mer

2009-09-16 SIDAN 1. Medborgarundersökning 2009 Stadsmiljö

2009-09-16 SIDAN 1. Medborgarundersökning 2009 Stadsmiljö SIDAN 1 Medborgarundersökning Stadsmiljö Om undersökningen Undersökningen riktade sig till ett urval av boende i respektive stadsdel fördelade efter 300 per stadsdel, totalt 4 200 personer Undersökningen

Läs mer

Stockholms stad Demokratiundersökning Staden totalt Capital of Scandinavia

Stockholms stad Demokratiundersökning Staden totalt Capital of Scandinavia Stockholms stad Demokratiundersökning Capital of Scandinavia Disposition Teknisk beskrivning Svarsfrekvens Frågorna i enkäten Sammanfattning Översikt av resultaten Resultat Capital of Scandinavia Teknisk

Läs mer

Demokratiundersökning 2018 Staden totalt

Demokratiundersökning 2018 Staden totalt Demokratiundersökning Staden totalt Sammanfattning Undersökningen visar att en majoritet av invånarna i Staden inte känner till hur de kan påverka beslut i de olika frågor som tas upp i frågorna i undersökningen.

Läs mer

Demokratiundersökning 2018 Hässelby-Vällingby

Demokratiundersökning 2018 Hässelby-Vällingby Demokratiundersökning 1 Hässelby-Vällingby Teknisk beskrivning Undersökningen riktade sig till ett slumpmässigt urval om av stadens invånare i åldersgruppen 1- år. Undersökningen gjordes med hjälp av postala

Läs mer

Demokratiundersökningen 2017

Demokratiundersökningen 2017 Avdelningen för stadsutveckling Sida 1 (6) 2018-02-12 Handläggare: Martin Anagrius 08 508 19 700 Till Farsta stadsdelsnämnd 2018-03-08 Demokratiundersökningen 2017 Förslag till beslut Stadsdelsnämnden

Läs mer

Markera med ett kryss i den ruta under siffrorna som du tycker stämmer bäst överens med din uppfattning.

Markera med ett kryss i den ruta under siffrorna som du tycker stämmer bäst överens med din uppfattning. Stadsmiljöenkät 202 Markera med ett kryss i den ruta under siffrorna som du tycker stämmer bäst överens med din uppfattning. Om du råkar kryssa i fel ruta, stryk över och kryssa i rätt ruta. Frågorna i

Läs mer

Resultaten redovisas först i ett så kallat spindeldiagram där andelen positiva svar för respektive fråga visas.

Resultaten redovisas först i ett så kallat spindeldiagram där andelen positiva svar för respektive fråga visas. Enkät i grundskolan Undersökning genomförd våren 2017 i åk 5 Kristinebergsskolan åk 5 i Kungsholmen Rapporten innehåller resultat uppdelat på kön. Resultaten är uppdelade efter de olika frågeområdena;

Läs mer

För varje klassredovisning finns jämförelse fråga för fråga med skolan och Stockholm som helhet inom respektive årskurs.

För varje klassredovisning finns jämförelse fråga för fråga med skolan och Stockholm som helhet inom respektive årskurs. Enkät i grundskolan Undersökning genomförd våren 2017 i åk 8 Stockholm Internationella Engelska Skolan Bromma åk 8 Rapporten innehåller resultaten för din klass/skola. Resultaten är uppdelade efter de

Läs mer

Göteborg totalt. Högsta SDN

Göteborg totalt. Högsta SDN Göteborg totalt Referensvärden Lägsta SDN NKI, EGNA STADSDELEN 70 64 53 70 NKI, HELA GÖTEBORG 57 59 57 61 RENHÅLLNINGSINDEX 55 54 59 RESVANEINDEX 85 67 51 85 BOSTÄDER TORG/PLATSER 56 54 50 58 PARKER OCH

Läs mer

Vintertullens dagverksamhet. Brukarundersökning dagverksamhet inom äldreomsorgen

Vintertullens dagverksamhet. Brukarundersökning dagverksamhet inom äldreomsorgen Vintertullens Brukarundersökning inom äldreomsorgen Stadsledningskontoret Brukarundersökning inom äldreomsorgen 2016 Dagverksamhet Denna rapport visar resultaten för brukare med Vintertullens som utförare.

Läs mer

Dagverksamhet för Dementa Farsta. Brukarundersökning dagverksamhet inom äldreomsorgen

Dagverksamhet för Dementa Farsta. Brukarundersökning dagverksamhet inom äldreomsorgen Dagverksamhet för Dementa Farsta Brukarundersökning inom äldreomsorgen Stadsledningskontoret Brukarundersökning inom äldreomsorgen 2017 Dagverksamhet Denna rapport visar resultaten för brukare med Dagverksamhet

Läs mer

Testversion Ej för ifyllnad

Testversion Ej för ifyllnad Hemtjänst för personer under 65 år svenska 1. Hemtjänsten i sin helhet Mycket missnöjd Ganska missnöjd Varken nöjd eller missnöjd Gasnka nöjd Mycket nöjd a. Hur nöjd är du sammantaget med den hemtjänst

Läs mer

Lidingö Stad Medborgarundersökning 2011

Lidingö Stad Medborgarundersökning 2011 Lidingö Stad Medborgarundersökning Genomförande Tredje medborgarundersökningen tidigare och. Totalt genomfördes 1000 telefonintervjuer bland boende i Lidingö Stad i åldrarna 18 84 år. Datainsamlingen pågick

Läs mer

Likabehandlingsplan/ årlig plan för Sandviks förskolor

Likabehandlingsplan/ årlig plan för Sandviks förskolor Likabehandlingsplan/ årlig plan för Sandviks förskolor 2010-2011 Diskrimineringslag (2008:567) Skolan ska vara en trygg miljö för alla barn och elever. Lagen ska därför främja barns och elevers rättigheter

Läs mer

Vad tycker du om din kommun? Medborgarenkät mars 2009

Vad tycker du om din kommun? Medborgarenkät mars 2009 1 NORDANSTIGS KOMMUN Vad tycker du om din kommun? Medborgarenkät mars 2009 Del A. Hur är du med Nordanstigs kommun som en plats att bo och leva på Här nedan följer ett antal frågor där vi vill att du betygsätter

Läs mer

Dagverksamhet för Dementa Farsta. Brukarundersökning dagverksamhet inom äldreomsorgen

Dagverksamhet för Dementa Farsta. Brukarundersökning dagverksamhet inom äldreomsorgen Dagverksamhet för Dementa Farsta Brukarundersökning inom äldreomsorgen Stadsledningskontoret Brukarundersökning inom äldreomsorgen 2016 Dagverksamhet Denna rapport visar resultaten för brukare med Dagverksamhet

Läs mer

Förebyggande arbete mot diskriminering

Förebyggande arbete mot diskriminering Förebyggande arbete mot diskriminering Arbete med aktiva åtgärder i förskolan och skolan Förskola/skola Hemsjö förskola Läsår 2018 / 2019 Undersöka och analysera Undersökningens syfte är att identifiera

Läs mer

Förskolan Äventyret, Rusthållarvägen 116

Förskolan Äventyret, Rusthållarvägen 116 Stockholms stad Förskoleundersökning 69 Förskolan Äventyret, Rusthållarvägen 6-6- Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande

Läs mer

Förskolan Karen Blixens gata 15

Förskolan Karen Blixens gata 15 Stockholms stad Förskoleundersökning 1 1 Förskolan Karen Blixens gata 1 Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande resultat

Läs mer

Sthlms Internationella Montessoriskola, förskola

Sthlms Internationella Montessoriskola, förskola Stockholms stad Förskoleundersökning Sthlms Internationella Montessoriskola, förskola -- Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande

Läs mer

Förskolan Pippi Långstrumps Gata 12

Förskolan Pippi Långstrumps Gata 12 Stockholms stad Förskoleundersökning 1 Förskolan Pippi Långstrumps Gata 1 1-- Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande

Läs mer

Förskolan Ellen Fries, Ellen Fries gata 10

Förskolan Ellen Fries, Ellen Fries gata 10 Stockholms stad Förskoleundersökning Förskolan Ellen Fries, Ellen Fries gata -- Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande

Läs mer

Förskolan Liten Blir Stor

Förskolan Liten Blir Stor Stockholms stad Förskoleundersökning 1 1 Förskolan Liten Blir Stor 1-6- Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande resultat

Läs mer

Stockholms stad Familjedaghem Lind, Anna Ulrika Capital of Scandinavia

Stockholms stad Familjedaghem Lind, Anna Ulrika Capital of Scandinavia Stockholms stad Familjedaghem 6 Lind, Anna Ulrika 6-5-8 Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Resultat Övergripande resultat Per år Index per område, KF-indikator

Läs mer

Plan för arbete mot diskriminering och kränkande behandling

Plan för arbete mot diskriminering och kränkande behandling Plan för arbete mot diskriminering och kränkande behandling Förskolans namn Planen gäller Stormens fsk Från 2017-10 till 2018-10 Verksamhetsformer som omfattas av planen 1-5 Ansvariga för planen Andreas

Läs mer

Förskolan Enskede Gård, Enskede Gårdsväg 16-20

Förskolan Enskede Gård, Enskede Gårdsväg 16-20 Stockholms stad Förskoleundersökning Förskolan Enskede Gård, Enskede Gårdsväg - Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande

Läs mer

Förskolan Gustav Adolf

Förskolan Gustav Adolf Stockholms stad Förskoleundersökning 17 Förskolan Gustav Adolf 17-- Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande resultat Per

Läs mer

Förskolan Månen, Loviselundsvägen

Förskolan Månen, Loviselundsvägen Stockholms stad Förskoleundersökning Förskolan Månen, Loviselundsvägen -6- Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande resultat

Läs mer

Förebyggande arbete mot diskriminering

Förebyggande arbete mot diskriminering Förebyggande arbete mot diskriminering Arbete med aktiva åtgärder i förskolan och skolan Nolhaga förskola Läsår 2018/2019 Undersöka och analysera Undersökningens syfte är att identifiera vilka risker det

Läs mer

Förskolan LM-Gården, Trettondagsvägen 9

Förskolan LM-Gården, Trettondagsvägen 9 Stockholms stad Förskoleundersökning Förskolan LM-Gården, Trettondagsvägen 9 -- Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande

Läs mer

Förskolan Leendet, Franzéngatan 79

Förskolan Leendet, Franzéngatan 79 Stockholms stad Förskoleundersökning Förskolan Leendet, Franzéngatan 9 -- Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande resultat

Läs mer

Förskolan Kastanjen

Förskolan Kastanjen Stockholms stad Förskoleundersökning 17 71 Förskolan Kastanjen 17-- Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande resultat Per

Läs mer

Förskolan Villekulla/Maria

Förskolan Villekulla/Maria Stockholms stad Förskoleundersökning 1 11 Förskolan Villekulla/Maria Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande resultat

Läs mer

Barnens Montessoriakademi, Torstenssonsgatan

Barnens Montessoriakademi, Torstenssonsgatan Stockholms stad Förskoleundersökning 1 Barnens Montessoriakademi, Torstenssonsgatan 1-6- Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande

Läs mer

Förskolan Gambrinus, Gambrinusgatan 6

Förskolan Gambrinus, Gambrinusgatan 6 Stockholms stad Förskoleundersökning Förskolan Gambrinus, Gambrinusgatan 6 Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande resultat

Läs mer

Förskolan Bild och Tanke, Hägerstensvägen

Förskolan Bild och Tanke, Hägerstensvägen Stockholms stad Förskoleundersökning 17 517 Förskolan Bild och Tanke, Hägerstensvägen 17-- Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat

Läs mer

Lammet, Gamla Brogatan 15

Lammet, Gamla Brogatan 15 Stockholms stad Förskoleundersökning 1 88 Lammet, Gamla Brogatan 15 Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande resultat Per

Läs mer

Förskolan Sörgårdsvägen Sörgårdsvägen 155

Förskolan Sörgårdsvägen Sörgårdsvägen 155 Stockholms stad Förskoleundersökning 6 Förskolan Sörgårdsvägen Sörgårdsvägen -6- Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande

Läs mer

Förskolan Eira, Kungsholms hamnplan 6

Förskolan Eira, Kungsholms hamnplan 6 Stockholms stad Förskoleundersökning 8 Förskolan Eira, Kungsholms hamnplan -- Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande

Läs mer

Förskolan Små vänner G:a Tyresövägen 349

Förskolan Små vänner G:a Tyresövägen 349 Stockholms stad Förskoleundersökning 2 Förskolan Små vänner G:a Tyresövägen 9 2-- Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande

Läs mer

Förskolan Toppen, Persmässgränd 16

Förskolan Toppen, Persmässgränd 16 Stockholms stad Förskoleundersökning 11 Förskolan Toppen, Persmässgränd 1 -- Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande resultat

Läs mer

Förskolan Gläntan i Sätra

Förskolan Gläntan i Sätra Stockholms stad Förskoleundersökning 17 777 Förskolan Gläntan i Sätra Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande resultat

Läs mer

Banérportens Förskola, Karlavägen

Banérportens Förskola, Karlavägen Stockholms stad Förskoleundersökning 1 19 Banérportens Förskola, Karlavägen 1-- Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande

Läs mer

Hjälp oss att underlätta bearbetningen av Dina svar

Hjälp oss att underlätta bearbetningen av Dina svar Hjälp oss att underlätta bearbetningen av Dina svar Enkäten kommer att läsas maskinellt i en s.k. Skanner. Det är därför viktigt att tänka på följande när Du besvarar frågorna! Bästa sätt att markera -

Läs mer

Resultat för: Stockholms län / Stockholm / gymnasíeskolan futurum

Resultat för: Stockholms län / Stockholm / gymnasíeskolan futurum Enkät i gymnasiet Undersökning genomförd våren 2016 i åk 2 Resultat för: Rapporten innehåller resultaten för din klass/skola. Resultaten är uppdelade efter de olika frågeområdena; Kunskap, Trygghet, Inflytande

Läs mer

Förskolan Tunnlandsvägen 30

Förskolan Tunnlandsvägen 30 Stockholms stad Förskoleundersökning 1 Förskolan Tunnlandsvägen 1-- Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande resultat Per

Läs mer

Birkagårdens Förskola Matteus, Karlbergsvägen

Birkagårdens Förskola Matteus, Karlbergsvägen Stockholms stad Förskoleundersökning 1 8 Birkagårdens Förskola Matteus, Karlbergsvägen 1-8- Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat

Läs mer

Likabehandlingsplan och plan mot kränkande behandling

Likabehandlingsplan och plan mot kränkande behandling Likabehandlingsplan och plan mot kränkande behandling Pedagogisk omsorg i Säters stad 2013 SÄTERS KOMMUN BARN- OCH UTBILDNINGS- FÖRVALTNINGEN Innehållsförteckning 1. Vision... 2 2. Vad säger lagen... 2

Läs mer

Förskolan Pusslet, Mockasinvägen 16

Förskolan Pusslet, Mockasinvägen 16 Stockholms stad Förskoleundersökning Förskolan Pusslet, Mockasinvägen 6-6- Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande resultat

Läs mer

Likabehandlingsplan mot diskriminering och kränkande behandling läsåret 2017/2018

Likabehandlingsplan mot diskriminering och kränkande behandling läsåret 2017/2018 Busbackens förskola Likabehandlingsplan mot diskriminering och kränkande behandling läsåret 2017/2018 Innehållsförteckning Likabehandlingsplan mot diskriminering och kränkande behandling läsåret 2017/2018...

Läs mer

Bullerbyn, Johan Skyttes Väg

Bullerbyn, Johan Skyttes Väg Stockholms stad Förskoleundersökning Bullerbyn, Johan Skyttes Väg Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande resultat Per

Läs mer

Förskolan Svea, Döbelnsgatan 38

Förskolan Svea, Döbelnsgatan 38 Stockholms stad Förskoleundersökning 1 91 Förskolan Svea, Döbelnsgatan 1-- Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande resultat

Läs mer

Förskolan Äventyret, Söderberga Gårdsväg 21a

Förskolan Äventyret, Söderberga Gårdsväg 21a Stockholms stad Förskoleundersökning 1 181 Förskolan Äventyret, Söderberga Gårdsväg 1a 1-- Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat

Läs mer

Propellern, Horisontvägen 97

Propellern, Horisontvägen 97 Stockholms stad Förskoleundersökning 17 1587 Propellern, Horisontvägen 97 Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande resultat

Läs mer

Förskolan Björken Helsingborgsvägen 16

Förskolan Björken Helsingborgsvägen 16 Stockholms stad Förskoleundersökning Förskolan Björken Helsingborgsvägen Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande resultat

Läs mer

Förskolan Tallbacken Johannelundsvägen 9-11

Förskolan Tallbacken Johannelundsvägen 9-11 Stockholms stad Förskoleundersökning Förskolan Tallbacken Johannelundsvägen 9- -6- Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande

Läs mer

Önskeförskolan Södermalm, Magnus Ladulåsgatan

Önskeförskolan Södermalm, Magnus Ladulåsgatan Stockholms stad Förskoleundersökning 1 19 Önskeförskolan Södermalm, Magnus Ladulåsgatan Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande

Läs mer

Sockenstugan, Sockenvägen

Sockenstugan, Sockenvägen Stockholms stad Förskoleundersökning 1 15 Sockenstugan, Sockenvägen Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande resultat Per

Läs mer

Vittra Sjöstaden, Lugnets Allé

Vittra Sjöstaden, Lugnets Allé Stockholms stad Förskoleundersökning 1 11 Vittra Sjöstaden, Lugnets Allé 1-- Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande resultat

Läs mer

Förskolan Lofoten

Förskolan Lofoten Stockholms stad Förskoleundersökning 1 11 Förskolan Lofoten 1-- Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande resultat Per år

Läs mer

Kvalitetsmätning i skolan Till elever i gymnasiesärskolan

Kvalitetsmätning i skolan Till elever i gymnasiesärskolan Kvalitetsmätning i skolan Till elever i gymnasiesärskolan Här nedan finns ett antal påståenden som vi vill be dig ta ställning till. Du kan svara på en skala från 1 till 5, där betyder att du inte instämmer

Läs mer

Raoul Wallenberg förskolan, Bällstavägen 8

Raoul Wallenberg förskolan, Bällstavägen 8 Stockholms stad Förskoleundersökning 1 Raoul Wallenberg förskolan, Bällstavägen Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande

Läs mer

Montessoriförskolan Gitarren, Luftskeppsgatan

Montessoriförskolan Gitarren, Luftskeppsgatan Stockholms stad Förskoleundersökning 2 22 Montessoriförskolan Gitarren, Luftskeppsgatan 2-- Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat

Läs mer

Förskolan Rönnholmsgränd 42

Förskolan Rönnholmsgränd 42 Stockholms stad Förskoleundersökning 1 1 Förskolan Rönnholmsgränd 1-- Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande resultat

Läs mer

Adolf Fredrik och Gustav Vasa Barnkrubba

Adolf Fredrik och Gustav Vasa Barnkrubba Stockholms stad Förskoleundersökning 17 97 Adolf Fredrik och Gustav Vasa Barnkrubba 17-- Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande

Läs mer

Förskolan Barnasinnet Skarpnäcksvägen 67 A

Förskolan Barnasinnet Skarpnäcksvägen 67 A Stockholms stad Förskoleundersökning 55 Förskolan Barnasinnet Skarpnäcksvägen 6 A Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande

Läs mer

Mariehälls Montessoriförskola, Hagelstavägen

Mariehälls Montessoriförskola, Hagelstavägen Stockholms stad Förskoleundersökning 17 17 Mariehälls Montessoriförskola, Hagelstavägen 17-- Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat

Läs mer

Förskolan Sjöboden, Selmedalsringen 15

Förskolan Sjöboden, Selmedalsringen 15 Stockholms stad Förskoleundersökning 1 1 Förskolan Sjöboden, Selmedalsringen 1 1-- Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande

Läs mer

Förskolan Pelikanen, Bäverbäcksgränd

Förskolan Pelikanen, Bäverbäcksgränd Stockholms stad Förskoleundersökning 1 1 Förskolan Pelikanen, Bäverbäcksgränd Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande

Läs mer

Förskolan Pratbubblan Kista

Förskolan Pratbubblan Kista Stockholms stad Förskoleundersökning 17 1787 Förskolan Pratbubblan Kista 17-6- Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande

Läs mer

Förskolan Regnbågen Tensta Allé 10

Förskolan Regnbågen Tensta Allé 10 Stockholms stad Förskoleundersökning 7 Förskolan Regnbågen Tensta Allé Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande resultat

Läs mer

Inspiras plan mot diskriminering och kränkande behandling

Inspiras plan mot diskriminering och kränkande behandling Bilaga 7 Upprättad 2010-10-19 Inspiras plan mot diskriminering och kränkande behandling Innehåll 1. Vad säger diskrimineringslagen och skollagen?... 3 2. Diskrimineringsgrunderna... 3 3. Vad är diskriminering?...

Läs mer

Gökboet, Dybecksvägen

Gökboet, Dybecksvägen Stockholms stad Förskoleundersökning 1 5 Gökboet, Dybecksvägen 1-- Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande resultat Per

Läs mer

Förskolan Spöket, Dalagatan

Förskolan Spöket, Dalagatan Stockholms stad Förskoleundersökning 17 147 Förskolan Spöket, Dalagatan Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande resultat

Läs mer

Förskolan Växthuset

Förskolan Växthuset Stockholms stad Förskoleundersökning 17 Förskolan Växthuset Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande resultat Per år Flickor/pojkar

Läs mer

Förskolan Gröndalsgården

Förskolan Gröndalsgården Stockholms stad Förskoleundersökning 7 Förskolan Gröndalsgården 7-- Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande resultat Per

Läs mer

Förskolan Grönmossen

Förskolan Grönmossen Stockholms stad Förskoleundersökning 55 Förskolan Grönmossen Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande resultat Per år Flickor/pojkar

Läs mer

Förskolan Långe Erik Kärrtorpsvägen 7 A

Förskolan Långe Erik Kärrtorpsvägen 7 A Stockholms stad Förskoleundersökning 1 1 Förskolan Långe Erik Kärrtorpsvägen A 1-6- Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande

Läs mer

Resultat för: Stockholms län / Stockholm / Internationella Engelska Gymnasiet Södermalm

Resultat för: Stockholms län / Stockholm / Internationella Engelska Gymnasiet Södermalm Enkät i gymnasiet Undersökning genomförd våren 2017 i åk 2 Resultat för: Stockholms län / Stockholm / Internationella Engelska Gymnasiet Södermalm Rapporten innehåller resultaten för din klass/skola. Resultaten

Läs mer

Tabell 1 B. Medborgarna om kommunens verksamheter, våren Perstorps kommun Antal svarande: 270 Andel svarande (%): 55

Tabell 1 B. Medborgarna om kommunens verksamheter, våren Perstorps kommun Antal svarande: 270 Andel svarande (%): 55 Tabell 1 B. Medborgarna om ens verksamheter, våren 2010. Antal svarande: 270 svarande : 55 I denna tabell redovisas n för samtliga verksamheter och NMI samt svarsfördelning och medel för delfrågorna i

Läs mer

Birkagårdens Förskola Karlavagnen, Tomtebogatan

Birkagårdens Förskola Karlavagnen, Tomtebogatan Stockholms stad Förskoleundersökning 1 98 Birkagårdens Förskola Karlavagnen, Tomtebogatan Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande

Läs mer

Birkagårdens Förskola Sol-ägget, Birkagatan

Birkagårdens Förskola Sol-ägget, Birkagatan Stockholms stad Förskoleundersökning 17 917 Birkagårdens Förskola Sol-ägget, Birkagatan 17-8- Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat

Läs mer

Blackebergs Montessoriförskola, Holbergsgatan

Blackebergs Montessoriförskola, Holbergsgatan Stockholms stad Förskoleundersökning 8 Blackebergs Montessoriförskola, Holbergsgatan -- Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande

Läs mer

Hoppetossa Raketen, Flygargatan

Hoppetossa Raketen, Flygargatan Stockholms stad Förskoleundersökning 585 Hoppetossa Raketen, Flygargatan Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande resultat

Läs mer

Lilla Blå Elefanten, Hägervägen

Lilla Blå Elefanten, Hägervägen Stockholms stad Förskoleundersökning 217 1827 Lilla Blå Elefanten, Hägervägen Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande

Läs mer

S:t Eriks Katolska Förskola, Hemmansvägen

S:t Eriks Katolska Förskola, Hemmansvägen Stockholms stad Förskoleundersökning 17 917 S:t Eriks Katolska Förskola, Hemmansvägen 17-6-4 Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat

Läs mer

Förskolan Sunnan

Förskolan Sunnan Stockholms stad Förskoleundersökning 1 11 Förskolan Sunnan 1-- Capital of Scandinavia Om undersökningen Frågorna i enkäten Inför läsning av rapporten Svarsfrekvens Resultat Övergripande resultat Per år

Läs mer