Styrelsemöte Svenska Gång- och Vandrarförbundet. 27november2010 Spar Hotell, Göteborg. riette Hassme Troije

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Styrelsemöte Svenska Gång- och Vandrarförbundet. 27november2010 Spar Hotell, Göteborg. riette Hassme Troije"

Transkript

1 Styrelsemöte Svenska Gång- och Vandrarförbundet Tid: Plats: 27november2010 Spar Hotell, Göteborg Omfattning ~ Beslutande Folke Andersson Karin Dahl Birger Fält Mariette Hassmer Troije Börje Hansson Elin Johansson ~51-55 Roger Magnusson ~56- Tjänstgörande suppl Suppleanter Mikael Sandaeus Elin Johansson Från Valberedningen Anna Johannesson Frånvarande Alexandra Kreuzer Boberg Underskrift.~4r M riette Hassme Troije Sekreterare :..! olke Ande sson Ordförande Protokolijusterare

2 51 Mötets öppnande Ordförande Folke Andersson hälsade de närvarande välkomna och förklarade mötet öppnat. 52 Dagordningen Mötet godkände dagordningen. 53 Sekreterare Mötet valde Mariette Hassmer Troije till sekreterare för mötet. 54 Protokoiljusterare Mötet valde Börje Hansson till protokolljusterare. 55 Föregående protokoll Protokoll från styrelsemötet 7 augusti gicks igenom. Uppgiftslistan är felaktig och kommer att justeras i och med detta protokoll. 56 Ekonomi Folke redogjorde för det ekonomiska läget, vilket är bra. Pga bristande redovisning från Stockhoms Gång- och Vandrarförbund är inte tjejgåingarrangemanget i Stockholm helt redovisat. Det innebär att alla kostnader inte är tagna och redovisade. Ny redovisningsteknik? Vi har blivit kontaktade av Nordea. De vill erbjuda en ny teknik där bokföring, som kan utföras av vår kanslipersonal, sker direkt från kontoutdraget. Alla kan bevaka sina egna konton. Allt lagras i bankens datorer, så vi behöver ingen egen backup. Folke och Barbro fick en demonstration den 23 november. Bokföringsdelen kostar 116 kr per månad och sen kan man komplettera med faktureringsdelen för 62,50 kr/mån. En 3h introduktionsutbildning kostar 1995 kr. Övrig support är gratis. Dagens tjänst kostar ca kr + moms (inkl bokslut) årligen. Beslutar att Övergå till det nya systemet! Beslutar minska ner antalet plusgirokonto! Bidraget från RF ligger kvar på samma nivå kr för Inga förändringar för pågående ldrottslyft (år 4 tom ). Det kommer enligt regeringsbeslut att finnas kvar i ytterligare 4 år. Placeringsstrategi Folke önskar mandat att förhandla och ta fram förslag för att presentera för styrelsen. Beslutar att ge Folke mandat att förhandla med Nordea om en placeringsstrategi och presentera för styrelsen.

3 Betalkort till några i styrelse som har många utgifter? Beslutar att Folke stämmer av och tillsammans med Nordea tar fram ett förslag på hur det skulle kunna se ut med två kort, ett till Birger och ett till Folke. RF har ett krav på att vi ska ha ett halvårs fasta kostnader (löner och hyror) i det Egna kapitalet. För oss innebär det att vi ska ha ett EK på ca kr. Mötets mening är att vi inte får vara något självändamål att öka vårt EK ytterligare (idag har vi ca kr), utan använda pengarna för att utveckla vår verksamhet. 57 Elitsatsning 2011 Elitstöd 2011 har beviljats med kr. Det är mer än 2010, då vi fick 0 kr. Pengarna utbetalas 8 dec. Fördelningen bygger på redovisningar för tre år bakåt. Topp-12 placeringar vid VM/OSIWC, egna satsade medel och framtagna utvecklingsverktyg avgör. Senast vi hade en topp-12-placering var En kravprofil för gång på världselitnivå är framtagen med hjälp av Roger Gjelsvik. Visst översättningsjobb kvarstår. Projektet beviljades kr från Svenska Spel och resultatet ska redovisas under våren. Det kommer att vara ett krav för att beviljas elitstöd i framtiden, att det finns en kravprofil. Satsning pågår inför 2011 (mål finns för 2012 om att vi ska vara representerade på os i London). Nu behöver vi sätta mål för 2011 och 2012 med vilka läger, mästerskap osv som vi ska vara representerade på och kostnaden för detta. Andreas, Ato, Percy och Marie ingår i den direkta elitsatsningen. Anders är på gränsen. Beslutar att tävlingskommittén (Birger och Siw) gör upp en plan för elitsatsningen för 2011 och 2012 innan jul. Förbundet har en grundförsäkring för alla aktiva i föreningar som gäller för ungdomar upp till 15 år. Folke önskar mandat för att sätta sig med Folksam ansikte mot ansikte för att veta vad våra försäkringar täcker. Vill ha bättre kunskap! Behöver vi teckna enskilda sjukvårdsförsäkringar för våra elitaktiva? Beslutar att Folke får utreda frågan vidare.

4 58 ISMlGångting ISM och Gångting kommer att genomföras den mars 2011 i den nya inomhushallen i Örebro. Alexandra är ansvarig för gångtinget. Beslutar att tillsätta en arbetsgrupp för att hjälpa Alexandra. Hon får hjälp av Börje. Mariette stämmer av med Gunnar Wall om han kan tänka sig att vara representant från VK och Birger med Sven Blomkvist som logistikansvarig. Beslutar att dela ut samma utmärkelser vid gångtinget som annars utdelas vid förbundsmötet. Beslutar att KFU kompletterar medaljer och utmärkelser i rimlig mängd(räcka tom 2012). 59 Skrivelser Inkomna skrivelser redovisas från kansliet på en separat lista. Anders Eriksson, valberedare för RF har kontaktat Folke för att föreslå kandidater till SISU och riksidrottsstyrelsen. Stämman är i maj Stort tack från Stig Lindbergs familj för kondoleansen i bortgång. samband med hans Brev från riksidrottsförbundet ang att ldrottsföreningen (IF) Göta har ändrat namn till IF Göta Karlstad. SGVF har godkänt namnförändringen i ett tidigare skede. Slutrapport från vinter-os har inkommit. Stort tack från Werner Hardmos familj för kondoleansen i hans bortgång. samband med 60 Rapporter från pågående utredningar Utredning om kansliets placering och ev samgående med Sv Friidrottsförbundet hänger ihop. Beslutar vi oss för ett samgående så har vi inte behov av något kansli. Beslut om samgående eller ej kommer att slutgiltigt att fattas vid resp förbundsmöte Om gångtinget kommer fram till att vi skall gå vidare, måste arbetsgrupp tillsättas. Sv Friidrottsförbundet har också styrelsemöte här i Göteborg under helgen. Ärendet kommer att behandlas på deras möte. Väntar oss besked under kommande vecka. Blir det ett nej, finns inget att utreda, får vi ett ja, så kommer vi att jobba vidare med frågan. Friidrottsförbundets ordförande var vid första kontakten mycket positiv och tycker att det är naturligt med ett samgående.

5 Det krävs 2/3 majoritetsbeslut och minst 10 mån mellan två förbundsmöten för att besluta om ev samgående med Friidrottsförbundet. Kallelse senast 14 dagar innan. Möte ang kansliet kommer att hållas i eftermiddag. Vi vet inga kostnader för hur ett nytt hyreskontrakt kommer att se ut. 61 Rapporter Id rottslyftet Inkomna ansökningar: Hallands Vandrarsällskap, kommer att returneras pga formfel, saknar även redovisning för år 3; tre ansökningar från GK Steget Beviljade bidrag: IF Draget, IK Tranan och Eskilstuna Friidrott Kansliet Skriftlig rapport har inkommit. Tjejgåi ng Marknadsföring diskussioner pågår med en ev ny huvudsponsor. Deltagarmässigt har det gått sämre i år. Mer lokala vinster i framtiden istället för övergripande vinster på Sverigenivå. Har inte fått fler deltagare genom finare priser. Är det möjligt att få Tjejgåing i fler städer? Beslutar att i Eskilstuna erbjuda Råby Rekarne FIF att välja arrangemangstidpunkt (höst eller vår) och plats först och sedan erbjuda Eskilstuna FIF att arrangera på annan plats och vid annan tidpunkt. VK får i uppdrag att samordna med och bjuda in Peter Adamsson till kommitténs nästa möte. 62 Vandrarkommittén 1 kommittén ingår Mariette (ordf), Gunnar Wall, Ove Sand och Roger Magnusson. Önskemål finns om att utöka med en representant från Stockholmsregionen. Ett protokollfört möte har genomförts. 1 stadgarna står det att representanter till förbundsmötet med rösträtt utses utifrån genomförda arrangemang. Tre föreningar har rösträtt. Aktivitetstävlingen kan tas bort utan att det står i strid med stadgarna, men arrangemangen måste även fortsättningsvis inrapporteras till förbundet. Rapport har inkommit från Roger Magnusson, med info om: - testvandringen i Edsleskog där 2011-års 3-dagars evenemang ev kommer gå av stapeln

6 - tappa.se vandringen i Skatås i Göteborg (Roger föreslår närvaro från SGVF vid deras vandring i Varberg 28 maj 2011) För ytterligare info,se: - EVG där Roger och Jörg Ruckert deltog på möte i Danmark och där vi har anmält intresse för att arrangera deras stora arrangemang föreningsutveckling, där arbetet har startats upp och kommer att fortsätta under Tävlingskommittén 1 tävlingskommittén ingår Börje Hansson (ordf), Birger Fält och förbundskapten Siw Karlström. Rapport från EM i Barcelona har inkommit från Alexandra. Hon rapporterar om vissa störningar. Möte har genomförts mellan SGVF och GK Steget. Representanter för SGVF var Folke och Börje och representanter för GK Steget var Karin Ingelhag, Jerker Samuelsson och Bo Gustafsson. Mötesordförande var Lars Hogedal, från SISU. Preliminärt kommer stora SM att arrangeras i Kalmar sista helgen i juli, lång-sm planeras i Växjö för juniorer, seniorer och veteraner den 1 oktober och inomhus-sm kommer att gå av stapeln i Örebro den 12 mars. Skriftlig rapport har inkommit från domarutskottet. Utskottet utgörs av Börje (ordf), Anna Johannesson och Bengt Bengtsson. Rapport har inkommit från Roger Magnusson, med info om, och ett inplanerat möte i eftermiddag, angående ett företag angående sponsring av våra elitaktiva. 64 Ungdomskommittén Ingen skriftlig rapport har inkommit. Ingen ny ungdomskommitté är tillsatt. Lyfter frågan om ev skol-sm arrangör. En rapport från ungdomskonferensen i Visby den 8 juli har inkommit från Barbro Carlberg Lindgren. Skol-DM arrangeras idag i Stockholm och Göteborg. Frågan lyfts från UK till TK. Ev samarrangemang med friidrotten. Måste gå genom skolidrottsförbundet. Skolgång är en nyhet i vår och det är en del av utvecklingen av sam lameter-aktiviteten. 65 Att göra-lista Uppdragslistan är uppdaterad.

7 66 Övriga frågor Breddidrottsforum rekommenderas. Beslutar att prenumeration för Gångsport med vandring skall ingå för alla medverkande i styrelsen, kommittéer och utskott. 67 Nästa möte inget beslut fattades om nästa möte. Det kommer att beslutas senare via mali. 68 Avslutning Folke Andersson tackade de närvarande för ett givande möte.

8 Uppdragslista Kvarstående uppdrag från tidigare styrelsemöten Birger Fält ansvarar för att nya stadgar skall läggas ut på hemsidan och ttyckas. Birger Fält kommer att göra en uppdatering av tävlingsbestämmelserna Birger Fält och Folke Andersson kommer att ta fram instruktionsllnjer för styrelsens förbundsrepresentant och tekniska kontrollant Folke gör en skrivelse till Olympia där vi förutsätter att de ekonomiska motsättningarna klaras ut. Kansliet får i uppdrag att kolla med andra förbund vad det kostar att annonsera på deras hemsidor. Kansliet får i uppdrag att göra en sändlista med e-postadresser till alla föreningar och distrikt samt ge dem möjlighet att lämna två e-postadresser att mottaga informationsutskick till, från förbundet, samt att årligen uppdatera denna lista. Folke Andersson och Birger Fält att utreda ett samgående med Friidrotten. Folke Andersson och Mariette Hassmer Troije kommer att utreda framtida placering av kansliet. Alexandra Kreutzer Boberg kommer att planera kommande Gångting. Folke Andersson kontaktar Grönahögs IK. Folke Andersson kontaktar Västernorrlands G0VF Nya uppdrag Endast ett plusgirokonto, övriga tas bort. Folke Folke får mandat att förhandla med Nordea om en placeringsstrategi och presentera för styrelsen. Folke stämmer av och tar tillsammans med Nordea fram ett förslag på hur det skulle kunna se ut med två kort, ett till Birger och ett till Folke. Tävlingskommittén (Birger och Siw) gör upp en plan för elitsatsningen för 2011 och 2012 innan jul. Folke utreder med Folksam hur våra aktiva är försäkrade. Börje hjälper Alexandra med planeringen av Gångtinget Mariette stämmer av med Gunnar Wall om han kan tänka sig att vara representant från VK och Birger med Sven Blomkvist som logistikansvarig vid gångtinget VK får i uppdrag att samordna med och bjuda in Peter Adamsson till kommitténs nästa möte.

Styrelsemöte Svenska Gång- och Vandrarlörbundet

Styrelsemöte Svenska Gång- och Vandrarlörbundet Styrelsemöte Svenska Gång- och Vandrarlörbundet Tid: 12 februari 2011 Plats: MunktellArenan, Eskilstuna Omfattning ~ 69-86 Beslutande Folke Andersson Karin Dahl Birger Fält Alexandra Kreuzer Boberg Börje

Läs mer

Styrelsemöte Svenska Gång- och Vandrarförbundet

Styrelsemöte Svenska Gång- och Vandrarförbundet Styrelsemöte Svenska Gång- och Vandrarförbundet Tid: Plats: 6juni2010 IBIS Hotell, Hägersten Omfattning ~ 15-32 Beslutande Folke Andersson Karin Dahl Birger Fält Mariette Hassmer Troije 15-28 Börje Hansson

Läs mer

Styrelsemöte Svenska Gång- och Vandrarförbundet. 15oktober2011 Munktell Arena, Eskilstuna

Styrelsemöte Svenska Gång- och Vandrarförbundet. 15oktober2011 Munktell Arena, Eskilstuna Styrelsemöte Svenska Gång- och Vandrarförbundet Tid: Plats: 15oktober2011 Munktell Arena, Eskilstuna Omfattning ~ 123-140 Beslutande Folke Andersson Birger Fält Alexandra Kreuzer Boberg Börje Hansson Roger

Läs mer

SGVF styrelsemöte Göteborg den 20 oktober 2007

SGVF styrelsemöte Göteborg den 20 oktober 2007 SGVF styrelsemöte Göteborg den 20 oktober 2007 Omfattning 45-60 Beslutande Folke Andersson Karin Dahl Börje Hansson, deltog 45-57 Karin Ingelhag Ernst Larsson Christer Svensson, deltog 45-57 Jan-Erik Wettermark

Läs mer

Styrelsemöte Svenska Gång- och Vandrarförbundet 2008-04-19 Spar Hotel Gårda, Göteborg

Styrelsemöte Svenska Gång- och Vandrarförbundet 2008-04-19 Spar Hotel Gårda, Göteborg Styrelsemöte Svenska Gång- och Vandrarförbundet 2008-04-19 Spar Hotel Gårda, Göteborg Omfattning 14-27 Beslutande Folke Andersson Börje Hansson Karin Ingelhag 14-23 Anna Johannesson Birger Fält Karin Dahl

Läs mer

Styrelsemöte Svenska Gång- och Vandrarförbundet 2008-09-14 Munktellarenan, Eskilstuna

Styrelsemöte Svenska Gång- och Vandrarförbundet 2008-09-14 Munktellarenan, Eskilstuna Styrelsemöte Svenska Gång- och Vandrarförbundet 2008-09-14 Munktellarenan, Eskilstuna Omfattning 45-61 Beslutande Folke Andersson Birger Fält Karin Dahl Ernst Larsson Gunnar Wall Börje Hansson 45-49 +

Läs mer

SGVF styrelsemöte i MunktellArenan i Eskilstuna den 1 december 2007

SGVF styrelsemöte i MunktellArenan i Eskilstuna den 1 december 2007 SGVF styrelsemöte i MunktellArenan i Eskilstuna den 1 december 2007 Omfattning 61-77 Beslutande Folke Andersson Karin Dahl 61-72 Börje Hansson Ernst Larsson Birger Fält Jan-Erik Wettermark Christer Svensson,

Läs mer

Styrelsemöte på Hotel City, Eskilstuna den 2 juni 2007

Styrelsemöte på Hotel City, Eskilstuna den 2 juni 2007 Styrelsemöte på Hotel City, Eskilstuna den 2 juni 2007 Omfattning 15-30 Beslutande Folke Andersson Birger Fält Börje Hansson Karin Ingelhag Ernst Larsson Jan-Erik Wettermark Karin Dahl Suppleanter Anmält

Läs mer

Förbundsstyrelsemöte i Hotel Scandic Continental, Stockholm den 23 april 2006

Förbundsstyrelsemöte i Hotel Scandic Continental, Stockholm den 23 april 2006 Förbundsstyrelsemöte i Hotel Scandic Continental, Stockholm den 23 april 2006 Omfattning 83-89 Beslutande Elisabeth Wahlström Calle Bengtsson Karin Dahl Birger Fält Börje Hansson Jan-Erik Wettermark Anmält

Läs mer

Förbundsstyrelsemöte på Svenska Gång- och Vandrarförbundets kansli, Kvibergs Idrottscenter, Göteborg den 8 juli 2006

Förbundsstyrelsemöte på Svenska Gång- och Vandrarförbundets kansli, Kvibergs Idrottscenter, Göteborg den 8 juli 2006 Förbundsstyrelsemöte på Svenska Gång- och Vandrarförbundets kansli, Kvibergs Idrottscenter, Göteborg den 8 juli 2006 Omfattning 13-29 Beslutande Elisabeth Wahlström Calle Bengtsson Birger Fält Börje Hansson

Läs mer

Förbundsstyrelsemöte på Stubbeledsgatan 4 i Göteborg den 3 februari 2007

Förbundsstyrelsemöte på Stubbeledsgatan 4 i Göteborg den 3 februari 2007 Förbundsstyrelsemöte på Stubbeledsgatan 4 i Göteborg den 3 februari 2007 Omfattning 55-67 Beslutande Suppleanter Anmält förhinder Från kansliet Elisabeth Wahlström Calle Bengtsson Birger Fält Börje Hansson

Läs mer

Förbundsstyrelsemöte i Hotel Nordic Sea, Stockholm den 28 maj 2005

Förbundsstyrelsemöte i Hotel Nordic Sea, Stockholm den 28 maj 2005 Förbundsstyrelsemöte i Hotel Nordic Sea, Stockholm den 28 maj 2005 Omfattning 11-26 Beslutande Elisabeth Wahlström Calle Bengtsson Karin Dahl Ernst Larsson Birger Fält Börje Hansson Jan-Erik Wettermark

Läs mer

Förbundsstyrelsemöte i Hotel Haga Kristineberg, Stockholm den 29 juli 2005

Förbundsstyrelsemöte i Hotel Haga Kristineberg, Stockholm den 29 juli 2005 Förbundsstyrelsemöte i Hotel Haga Kristineberg, Stockholm den 29 juli 2005 Omfattning 27-37 Beslutande Elisabeth Wahlström Calle Bengtsson Karin Dahl Birger Fält Börje Hansson Jan Olsson Jan-Erik Wettermark

Läs mer

Förbundsstyrelsemöte i Hotel Scandic Continental, Stockholm den 28 januari 2006

Förbundsstyrelsemöte i Hotel Scandic Continental, Stockholm den 28 januari 2006 Förbundsstyrelsemöte i Hotel Scandic Continental, Stockholm den 28 januari 2006 Omfattning 64-82 Beslutande Elisabeth Wahlström Calle Bengtsson Karin Dahl Birger Fält Börje Hansson Ernst Larsson Jan-Erik

Läs mer

ANKOM Göteborg SVENSKA GÅNG- OCH VANDRARFÖRBUNDET:S FÖRBUNDSMÖTE

ANKOM Göteborg SVENSKA GÅNG- OCH VANDRARFÖRBUNDET:S FÖRBUNDSMÖTE VÄSTSVENSKA GÅNG- och VANDRARFÖRBUNDET ANKOM Göteborg 2010-01-19 2010-01- 10 MOTION TILL SVENSKA GÅNG- OCH VANDRARFÖRBUNDET:S FÖRBUNDSMÖTE 2010-04-10 Motion om att ateruppta utredningen om samgaende mellan

Läs mer

Förbundsstyrelsemöte på Hotel Haga Kristineberg, Stockholm den 21 april 2007

Förbundsstyrelsemöte på Hotel Haga Kristineberg, Stockholm den 21 april 2007 Förbundsstyrelsemöte på Hotel Haga Kristineberg, Stockholm den 21 april 2007 Omfattning 68-77 Beslutande Suppleanter Anmält förhinder Från kansliet Övriga Elisabeth Wahlström Calle Bengtsson Birger Fält

Läs mer

Förbundsstyrelsemöte i Hotel Park Inn Rezidor SAS, Haninge den 13 november 2005

Förbundsstyrelsemöte i Hotel Park Inn Rezidor SAS, Haninge den 13 november 2005 Förbundsstyrelsemöte i Hotel Park Inn Rezidor SAS, Haninge den 13 november 2005 Omfattning 50-63 Beslutande Elisabeth Wahlström Calle Bengtsson Karin Dahl Birger Fält Börje Hansson Ernst Larsson Jan-Erik

Läs mer

Protokoll fört med SGVF:s Motionskommitté kl , Bosön, Stockholm.

Protokoll fört med SGVF:s Motionskommitté kl , Bosön, Stockholm. Protokoll fört med SGVF:s Motionskommitté 2008-03-07 kl 18.00-21.30, Bosön, Stockholm. 1 (4) Närvarande: Jan-Erik Wettermark, Gunnar Wall, Lennart Gustafsson, Karin Dahl och Gunnel Svensson. Ej närvarande:

Läs mer

Förbundsstyrelsemöte i Eskilstuna den 16 maj 2004

Förbundsstyrelsemöte i Eskilstuna den 16 maj 2004 Förbundsstyrelsemöte i Eskilstuna den 16 maj 2004 Omfattning 10-22 Beslutande Elisabeth Wahlström Karin Dahl (från 13) Ulla Dirfeldt Birger Fält Börje Hansson Ernst Larsson Jan Olsson Jan-Erik Wettermark

Läs mer

SGVF:s Ungdomskonferens Gotland 2010-07-08

SGVF:s Ungdomskonferens Gotland 2010-07-08 UNGDOMSKONFERENS Visby Tennisklubbs Rackethall 2010-07-08 Karin Dahl hälsade alla konferensdeltagare välkomna. Karin berättade att Idrottslyftet Mer och fler År 4 ger SGVF 584 000 att fördela bland SGVF:s

Läs mer

SVENSKA GÅNG- OCH VANDRARFÖRBUNDET Förbundsmöte Tid Lördagen den 5 april 2008 kl

SVENSKA GÅNG- OCH VANDRARFÖRBUNDET Förbundsmöte Tid Lördagen den 5 april 2008 kl Organ Förbundsmötet Tid Lördagen den 5 april 2008 kl. 14.00-17.30 Plats Restaurang Aptitretarna, Vädursgatan 6, våning 8, Göteborg Omfattning 1-22 Underskrift Barbro Carlberg Lindgren Mötessekreterare

Läs mer

Ungdoms möte den 4 juli 2009 på Hotell Eskilstuna i samband med SM i Eskilstuna

Ungdoms möte den 4 juli 2009 på Hotell Eskilstuna i samband med SM i Eskilstuna Ungdoms möte den 4 juli 2009 på Hotell Eskilstuna i samband med SM i Eskilstuna Ungdom på G Ungdomsrådet Ungdomskommittén Närvarande Deltog ej vid hela mötet Roger Magnusson, styrelseledamot & UK Börje

Läs mer

PROTOKOLL STY 11/2003 1(5) 2003-12-29. Tid Lördagen den 6 december kl 10.00-16.30 Plats Stockholms Golfklubb lokaler, Danderyd

PROTOKOLL STY 11/2003 1(5) 2003-12-29. Tid Lördagen den 6 december kl 10.00-16.30 Plats Stockholms Golfklubb lokaler, Danderyd PROTOKOLL STY 11/2003 1(5) PROTOKOLL STY 11/2003 Sammanträdesdata Tid Lördagen den 6 december kl 10.00-16.30 Plats Stockholms Golfklubb lokaler, Danderyd Närvarande Jacob Douglas ordf Stig Klemetz vice

Läs mer

Sammanträde med styrelsen för Västergötlands Orienteringsförbund Nr 7-2014

Sammanträde med styrelsen för Västergötlands Orienteringsförbund Nr 7-2014 Protokoll Sammanträde med styrelsen för Nr 7-2014 Torsdag 16 oktober 2014, kl.18:30 Hagatorpet, Tranemo Närvarande Ledamöter Suppleant Konsulenter Kansli Agneta Berlin Karin Johansson Fredrik Plumppu Johan

Läs mer

Förbundsstyrelsemöte i Hotel Scandic Continental, Stockholm den 1 oktober 2005

Förbundsstyrelsemöte i Hotel Scandic Continental, Stockholm den 1 oktober 2005 Förbundsstyrelsemöte i Hotel Scandic Continental, Stockholm den 1 oktober 2005 Omfattning 38-49 Beslutande Jan-Erik Wettermark Calle Bengtsson Karin Dahl Birger Fält Börje Hansson Ernst Larsson Alan Scott

Läs mer

Protokoll Förbundsmöte

Protokoll Förbundsmöte Protokoll förbundsmöte Protokoll Förbundsmöte Förbundsmöte Svenska Gång- och Vandrarförbundet lördagen den 21 april 2018 i Linköping Tid: Lördag 21 april 2018 14:00 Plats: Hotell Ekoxen, Linköping Omfattning:

Läs mer

~k~/ja~riq ~ SVENSKA GÅNG- OCH VANDRARFÖRBUNDET Förbundsmöte PROTOKOLL Organ. Förbundsmötet. Tid

~k~/ja~riq ~ SVENSKA GÅNG- OCH VANDRARFÖRBUNDET Förbundsmöte PROTOKOLL Organ. Förbundsmötet. Tid Förbundsmöte 2010-04-10 Organ Tid Plats Omfattning Förbundsmötet Lördagen den 10 april 2010 kl. 13.30-17.10 Hotell Scandic Plaza, Borås ~ 1-23 Underskrift Tommy Schill Mötessekreterare Pallin Mötesordf?5rande

Läs mer

1 Sammanträdets öppnande Ordföranden önskar alla välkomna och en god fortsättning på det nya året och förklarar mötet öppnat.

1 Sammanträdets öppnande Ordföranden önskar alla välkomna och en god fortsättning på det nya året och förklarar mötet öppnat. PROTOKOLL Sörmländska Folkdansringen Distriktstyrelsen Sörmländska Folkdansringen Sammanträde 2007-1 Tid 20 januari 2007 Plats Nyköping Närvarande Pierre Marklund, via telefon Ann-Sofie Svensson Agneta

Läs mer

Svenska Bangolfförbundet

Svenska Bangolfförbundet Närvarande: Ej närvarande: Stig Pettersson (SP, ordf), Said Morell (SM), Anna Boldt (AB), Lennart Ekbäck (LE), Per Mattsson (PM), Bengt Svensson (BS, adj) Magnus Lundin (ML), Hans Olofsson (HO), Andreas

Läs mer

Tid kl Plats SVEMO kansli, Norrköping

Tid kl Plats SVEMO kansli, Norrköping 1 55111 Sammanträdesdata Tid 2006-11-11 kl 10.00-16.30 Plats SVEMO kansli, Norrköping Närvarande Sture Fredell, ordförande Stig Klemetz, vice ordförande Olle Bergman Bertil Bergström Jörgen Hafström Lisbeth

Läs mer

Sammanträde med styrelsen för Västergötlands Orienteringsförbund Nr

Sammanträde med styrelsen för Västergötlands Orienteringsförbund Nr Protokoll Sammanträde med styrelsen för Nr 1-2015 Måndag 26 januari 2015, kl.18:30 Istrums klubbstuga Närvarande Ledamöter Suppleant Konsulenter Kansli Agneta Berlin Karin Johansson Björn Öberg Fredrika

Läs mer

Förbundsstyrelsemöte på Accome Hotel Apartments, Alvik den 12 september 2004

Förbundsstyrelsemöte på Accome Hotel Apartments, Alvik den 12 september 2004 Förbundsstyrelsemöte på Accome Hotel Apartments, Alvik den 12 september 2004 Omfattning 36-49 Beslutande Elisabeth Wahlström Calle Bengtsson Birger Fält Börje Hansson T o m 40 Ernst Larsson T o m 40 Jan

Läs mer

Förbundsstyrelsemöte på Stubbeledsgatan 4, Göteborg den 26 november 2004

Förbundsstyrelsemöte på Stubbeledsgatan 4, Göteborg den 26 november 2004 Förbundsstyrelsemöte på Stubbeledsgatan 4, Göteborg den 26 november 2004 Omfattning 50-63 Beslutande Från kansliet Meddelat förhinder Övriga Elisabeth Wahlström Calle Bengtsson Ulla Dirfeldt Birger Fält

Läs mer

SMÅLANDSIDROTTEN 2/2018. Närvarande: Anmält förhinder: Ann-Louis Edén Jan Stemberger Thomas Bohlin Marie Aldingsson.

SMÅLANDSIDROTTEN 2/2018. Närvarande: Anmält förhinder: Ann-Louis Edén Jan Stemberger Thomas Bohlin Marie Aldingsson. SMÅLANDSIDROTTEN 2/ Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen för Smålands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Småland på Scandic, Växjö, tisdagen den 13 mars kl. 18:30 Närvarande: Roger Ödebrink,

Läs mer

Protokoll. Sammanträde med styrelsen för Västergötlands Orienteringsförbund Nr Måndag 18 januari 2016, kl Ymergården, Borås.

Protokoll. Sammanträde med styrelsen för Västergötlands Orienteringsförbund Nr Måndag 18 januari 2016, kl Ymergården, Borås. Protokoll Sammanträde med styrelsen för Nr 1-2016 Måndag 18 januari 2016, kl.18.30 Ymergården, Borås Närvarande Ledamöter Tävlingskommittén Verksamhetsledare Konsulent Kanslist Agneta Berlin Morgan Bodin

Läs mer

Svenska Bangolfförbundet

Svenska Bangolfförbundet Protokoll fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen den 17 november på Bosön, Lidingö Närvarande: Förhinder: Vid protokollet: Styrelseledamöter: Torgny Lagerkvist (TL, ordf), Pauli Kuikka (PK), Malin

Läs mer

Förbundsstyrelsemöte på Stubbeledsgatan 4 i Göteborg den 26 november 2006

Förbundsstyrelsemöte på Stubbeledsgatan 4 i Göteborg den 26 november 2006 Förbundsstyrelsemöte på Stubbeledsgatan 4 i Göteborg den 26 november 2006 Omfattning 42-54 Beslutande Elisabeth Wahlström Calle Bengtsson Karin Dahl Birger Fält Börje Hansson Christer Svensson (t o m 48)

Läs mer

Tid 2005-12-03 kl 10.00-15.45 Plats Grand Hotel, Stockholm

Tid 2005-12-03 kl 10.00-15.45 Plats Grand Hotel, Stockholm PROTOKOLL STY 8/2005 1(6) PROTOKOLL STY 8/2005 Sammanträdesdata Tid 2005-12-03 kl 10.00-15.45 Plats Grand Hotel, Stockholm Närvarande Sture Fredell, ordförande Stig Klemetz, vice ordförande Olle Bergman

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11-2012 150-171

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11-2012 150-171 SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 11-2012 150-171 Plats: Telefon Datum: 2012-06-26 Tid: 19.30-23.00 Närvarande: Förhinder: Adjungerade: Lena Arvidsson, Thomas Nilsson, Jonny Svensson, Mattias

Läs mer

Förvaltningsberättelse

Förvaltningsberättelse 1 (8) Styrelsen för får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2018. Årsredovisningen är upprättad i svenska kronor, SEK. Förvaltningsberättelse Allmänt om verksamheten Verksamhetens art och inriktning

Läs mer

Protokoll. SCF:s styrelse sammanträde nr 4/06. Lördag 17 juni, Idrottens hus, Örebro Kl 10.00 15.30. Tid och plats

Protokoll. SCF:s styrelse sammanträde nr 4/06. Lördag 17 juni, Idrottens hus, Örebro Kl 10.00 15.30. Tid och plats Protokoll SCF:s styrelse sammanträde nr 4/06 Lördag 17 juni, Idrottens hus, Örebro Kl 10.00 15.30 Anders Björklund, förbundsordförande Peo Johansson Bo Lövstrand Yvonne Mattsson Thomas Rehn Kenneth Simonsson

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 1 (7) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 7-2009 2009-10-10 10.00-16.00 SVEMO kansli i Norrköping Deltagare SVEMO Bodil Dahl Gun-Britt Söderman Per Westling Agneta Andersson Åke Knutsson Bertil Bergström Håkan Olsson

Läs mer

Rapport från Tävlingskommittén inför styrelsemöte i Göteborg 26 april 2009.

Rapport från Tävlingskommittén inför styrelsemöte i Göteborg 26 april 2009. Rapport från Tävlingskommittén inför styrelsemöte i Göteborg 26 april 2009. Tävlingskommittén har inte haft några möten sedan senaste rapporten. Tävlingsutskottet Ato och Persy har haft ett mycket bra

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 15-2011 251-270 Plats: Telefon Datum: 2011-12-12 Tid: 19.30-22.30 Närvarande: Förhinder: Adjungerade: Lena Arvidsson, Kerstin Karlsson, Jonny Svensson, Lars

Läs mer

Protokoll. Styrelsens sammanträde nr 1/17. Måndag 20 mars klockan 10:00 till 16:00 på Svenska Orienteringsförbundets kansli i Stockholm.

Protokoll. Styrelsens sammanträde nr 1/17. Måndag 20 mars klockan 10:00 till 16:00 på Svenska Orienteringsförbundets kansli i Stockholm. Stockholm 2017-03-20 Protokoll Styrelsens sammanträde nr 1/17 Tid och plats Måndag 20 mars klockan 10:00 till 16:00 på s kansli i Stockholm. Närvarande ledamöter Lena Larsson, förbundsordförande Eje Andersson

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte i Svenska Bridgeförbundet på Scandic Hotell Väst, Örebro.

Protokoll fört vid styrelsemöte i Svenska Bridgeförbundet på Scandic Hotell Väst, Örebro. Protokoll fört vid styrelsemöte i Svenska Bridgeförbundet 2016 09 02 på Scandic Hotell Väst, Örebro. Närvarande Ordförande & Styrelse Mats Qviberg (MQV) Pontus Silow (PSI) Christer Grähs (CGR) Per Leandersson

Läs mer

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Västergötlands Idrottsförbund SISU Idrottsutbildarna Västergötland Protokoll fört vid sammanträde med den gemensamma styrelsen för Västergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västergötland

Läs mer

PROTOKOLL FS 05/19 fört vid styrelsemöte Telefonmöte. Närvarande. Adjungerad. Anmält förhinder

PROTOKOLL FS 05/19 fört vid styrelsemöte Telefonmöte. Närvarande. Adjungerad. Anmält förhinder PROTOKOLL FS 05/19 fört vid styrelsemöte 2019-06-11 Telefonmöte Förbundsstyrelsen Närvarande Adjungerad Anmält förhinder Urban Andersson, ordf. Michael Bergman Jane Schörling Joanna Stassos Wolf Urban

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 1 (6) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 3-2010 2010-03-06 10.00-16.15 SVEMO kansli Deltagare SVEMO Sture Fredell Stig Klemetz Agneta Andersson Olle Bergman Bertil Bergström Jörgen Hafström Åke Knutsson Håkan Olsson

Läs mer

Protokoll Förbundsstyrelsens sammanträde den 15 mars 2019, Stadshagsvägen 6, Stockholm.

Protokoll Förbundsstyrelsens sammanträde den 15 mars 2019, Stadshagsvägen 6, Stockholm. Protokoll Förbundsstyrelsens sammanträde den 15 mars 2019, Stadshagsvägen 6, Stockholm. Närvarande Per Lodenius punkt 1-12 Anders Karlsson Magnus Danielsson Kenneth Nilshem Anna Nordström Sören Runnestig

Läs mer

Protokoll januari 2013

Protokoll januari 2013 Protokoll 27-28 januari 2013 Styrelsens sammanträde nr 4/13 Tid och plats Onsdagen den 6 maj klockan 09,35 till 15,35 på Svenska Orienteringsförbundets kansli, Stockholm. Närvarande ledamöter Lena Larsson,

Läs mer

Årsredovisning. Svenska Gång- & Vandrarförbundet

Årsredovisning. Svenska Gång- & Vandrarförbundet Årsredovisning för Svenska Gång- & Vandrarförbundet 802001-3051 Räkenskapsåret 2017 1 (8) Styrelsen för Svenska Gång- & Vandrarförbundet får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2017. Årsredovisningen

Läs mer

Protokoll nr 3/ , fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen på Steam Hotel, Västerås

Protokoll nr 3/ , fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen på Steam Hotel, Västerås Protokoll nr 3/2019 22-33, fört vid sammanträde med förbundsstyrelsen 2019-03-29 30 på Steam Hotel, Västerås Närvarande: Margareta Israelsson, ordförande Putte Eby Sussan Eriksson Åsa Llinares Norlin,

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE (13:00-16:00) Stockholm

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE (13:00-16:00) Stockholm PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 2018-03 2018-04-13 (13:00-16:00) Stockholm Deltagare - Svemo Håkan Leeman Åke Knutsson Fredrik Hansson Jonas Gustafsson Josefin Lundin Thomas Avelin Tony Jacobsson Ulla Peterson

Läs mer

Svenska Racerbåtförbundet SWEDISH POWERBOAT ASSOCIATION

Svenska Racerbåtförbundet SWEDISH POWERBOAT ASSOCIATION Protokoll styrelsemöte 2 (2016-12-12) Storgatan 28, Stockholm Anmält frånvaro: Anders Stark, Tommy Jakobsson och Jesper Zander Närvarande: Eric Jakobsson, Johan Österberg, Jonas Gustafsson, Mikael Hamrén,

Läs mer

SVENSKA GÅNG- OCH VANDRARFÖRBUNDET Förbundsmöte Tid Söndagen den 23 april 2006 kl Hotel Scandic Continental, Stockholm

SVENSKA GÅNG- OCH VANDRARFÖRBUNDET Förbundsmöte Tid Söndagen den 23 april 2006 kl Hotel Scandic Continental, Stockholm Organ Förbundsmötet Tid Söndagen den 23 april 2006 kl 13.30-15.30 Plats Hotel Scandic Continental, Stockholm Omfattning 1-21 Underskrift Calle Bengtsson Mötessekreterare Christer Pallin Mötesordförande

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 2-2008

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 2-2008 1 (6) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 2-2008 2008-03-01 10:00-16:35 Scandic Hotel, Norrköping Närvarande Svemo Sture Fredell Stig Klemetz Lisbeth Hagman Jörgen Hafström Bertil Bergström Åke Knutsson Olle Bergman

Läs mer

1) Mötet öppnas PT hälsar alla välkomna och öppnar mötet. 2) Val av justerare FS beslutar att välja Jonas Almqvist till justerare jämte ordförande.

1) Mötet öppnas PT hälsar alla välkomna och öppnar mötet. 2) Val av justerare FS beslutar att välja Jonas Almqvist till justerare jämte ordförande. 1 Förbundsstyrelsen Protokoll 1-16 Tid: Plats: 6-7 februari Idrottens Hus, Stockholm Närvarande: Pontus Thuresson (PT) Kerstin Hjelm (KH) Maria Bergström (MB) Lars Nilsson (LN) Mats Peterson (MP) Carina

Läs mer

Svenska Skolidrottsförbundet

Svenska Skolidrottsförbundet Svenska Skolidrottsförbundet Styrelsen Protokoll nr 2, perioden 2012-2014 avseende 18 43 Plats: Dag: Bogesunds Slottsvandrarhem, Vaxholm Söndag den 10 juni Tid: Kl 08.30 12.15 Närvarande: Erik Söderberg,

Läs mer

Protokoll till ordinarie styrelsemöte #190 för Svenska Klätterförbundet (Westmanska Palatset, Stockholm, 9 november 2013)

Protokoll till ordinarie styrelsemöte #190 för Svenska Klätterförbundet (Westmanska Palatset, Stockholm, 9 november 2013) Närvarande Pontus Axelsson (PA), ordförande Peter Hermanson (PH) Johan Ringstedt (JR) Eleonor Säfsten (ES) Johan Wahlberg, (JW) Karin Persson (KP), generalsekreterare, adjungerad Jonas Paulsson (JP), adjungerad

Läs mer

SVENSKA GÅNG- och VANDRARFÖRBUNDET

SVENSKA GÅNG- och VANDRARFÖRBUNDET SVENSKA GÅNG- och VANDRARFÖRBUNDET VERKSAMHETSPLAN 2017 SVENSKA GÅNG- OCH VANDRARFÖRBUNDET VERKSAMHETSPLAN 2017 Innehåll Föredragningslista... 3 Röstlängd 2017... 4 Tävlingskommittén... 5 Tävlingsverksamhet...

Läs mer

Protokoll Distriktstyrelsemöte 5 maj

Protokoll Distriktstyrelsemöte 5 maj Protokoll Distriktstyrelsemöte 5 maj Datum: Plats: Löpnummer: 1 maj 2018 Påarp Scoutkår Möte 5, år 2018 Deltagare Närvarande Distriktsordförande Peter Wilhelmsson Vice Distriktsordförande Arrangemangsansvarig

Läs mer

PROTOKOLL STY 6/2005 1(6) 2005-10-27. Sammanträdesdata Tid 2005-10-15 kl 10.00-17.15 Plats SVEMO kansli, Norrköping

PROTOKOLL STY 6/2005 1(6) 2005-10-27. Sammanträdesdata Tid 2005-10-15 kl 10.00-17.15 Plats SVEMO kansli, Norrköping PROTOKOLL STY 6/2005 1(6) PROTOKOLL STY 6/2005 Sammanträdesdata Tid 2005-10-15 kl 10.00-17.15 Plats SVEMO kansli, Norrköping Sture Fredell, ordförande Stig Klemetz, vice ordförande Olle Bergman Bertil

Läs mer

Hotell Gästis, Varberg

Hotell Gästis, Varberg 1(6) Hotell Gästis, Varberg Birgitta Persson, Per Södergren, Niklas Johansson, Niklas Blomqvist, Mari Garnwall, Jessica Andersson, Elisa Dahlquist, Emelie Jonsson, Fredrik Persson, Josefine Larsson och

Läs mer

PROTOKOLL NR 2/09 fört vid styrelsens sammanträde lördagen den 28 mars 2009 på Idrottens hus, Stockholm.

PROTOKOLL NR 2/09 fört vid styrelsens sammanträde lördagen den 28 mars 2009 på Idrottens hus, Stockholm. SCF:s klädleverantör PROTOKOLL NR 2/09 fört vid styrelsens sammanträde lördagen den 28 mars 2009 på Idrottens hus, Stockholm. NÄRVARANDE Yvonne Mattsson Bo Sjöberg Tony Pölder Åsa Hermanson Anders Karlsson

Läs mer

SVENSKA GÅNG- och VANDRARFÖRBUNDET

SVENSKA GÅNG- och VANDRARFÖRBUNDET SVENSKA GÅNG- och VANDRARFÖRBUNDET VERKSAMHETSPLAN 2018 SVENSKA GÅNG- OCH VANDRARFÖRBUNDET VERKSAMHETSPLAN 2018 Innehåll Föredragningslista... 3 Röstlängd 2018... 4 Tävlingskommittén... 5 Tävlingsverksamhet...

Läs mer

Mötet öppnas inledning

Mötet öppnas inledning Mötet öppnas inledning Protokoll nr 338, fört vid sammanträde med Svenska Gymnastikförbundets STYRELSE torsdagen den 3 februari 2011 på Hotell Sergel Plaza, Stockholm. Närvarande: Malin Eggertz Forsmark

Läs mer

Torsdag 27 februari klockan 09:05 till 15:15 på Svenska Orienteringsförbundets kansli i Stockholm.

Torsdag 27 februari klockan 09:05 till 15:15 på Svenska Orienteringsförbundets kansli i Stockholm. Stockholm 2014-02-27 Protokoll Styrelsens sammanträde nr 3/14 Tid och plats Torsdag 27 februari klockan 09:05 till 15:15 på s kansli i Stockholm. Närvarande ledamöter Lena Larsson, förbundsordförande Eje

Läs mer

Protokoll Nyköpings BIS Dok.beteckning Styrelseprotokoll Friidrott Utgåva P1.0-1 2010-06-10. Protokoll. Sida 1 av 6

Protokoll Nyköpings BIS Dok.beteckning Styrelseprotokoll Friidrott Utgåva P1.0-1 2010-06-10. Protokoll. Sida 1 av 6 Protokoll Sida 1 av 6 Protokoll från styrelsemöte i Nyköpings BIS Friidrott torsdagen den 20/5 2010. Deltagare närvarande: (vid pennan) Kent Andersson Mikael Carlsson Lars Hallberg Thomas Andreasson Siv

Läs mer

Protokoll VKFS 2/2016 Fört vid styrelsemöte

Protokoll VKFS 2/2016 Fört vid styrelsemöte Page 1 of 5 Dagordning a. Mötets öppnande & val av protokolljusterare b. Närvarande c. Tid för nästa möte d. Fastställande av dagordning e. Godkännande av föregående mötesprotokoll f. Administration a.

Läs mer

Protokoll fört vid ÅRSMÖTE med SMKF:s sektion för Modern Femkamp 2010-01-24. Uppsala Garnison, Uppsala 09.00 10.30

Protokoll fört vid ÅRSMÖTE med SMKF:s sektion för Modern Femkamp 2010-01-24. Uppsala Garnison, Uppsala 09.00 10.30 SMKF/ Modern Femkamp 2010-01-26 Protokoll fört vid ÅRSMÖTE med SMKF:s sektion för Modern Femkamp 2010-01-24. Uppsala Garnison, Uppsala 09.00 10.30 1 ÅRSMÖTETS ÖPPNANDE Ordföranden Johan Hederstedt hälsade

Läs mer

Svenska Racerbåtförbundet SWEDISH POWERBOAT ASSOCIATION

Svenska Racerbåtförbundet SWEDISH POWERBOAT ASSOCIATION Protokoll till styrelsemöte 3 (2019-02-14) Närvarande: Annika Wrenkler, Jeanne Céwe, Jonas Gustafsson, Kari Fredheim, Oskar Samuelsson och Tommy Jacobsson samt tjänsteman Jamie Spörndli. Anmält frånvaro:

Läs mer

Norrbottens Fotbollförbund

Norrbottens Fotbollförbund Norrbottens Fotbollförbund PROTOKOLL fört vid Norrbottens Fotbollförbunds 94 årsmöte Dag: Lördag 10 mars 2012 Plats: Scandic Hotell, Luleå Ordförande Robert Lindström hälsade samtliga välkomna och informerade

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1-2012

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1-2012 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1-2012 2012-02-12 (10.00-17.00) Möte Kansliet Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Patrik Marklund Rikard Sthillert Eva Ericson Annika Pettersson Sammankallande Ledamot

Läs mer

1-2 1-2. Ola Kåberg redovisade det aktuella läget kring framtiden och nytt avtal. Läget inför 2014 ska redovisas vid ett senare tillfälle

1-2 1-2. Ola Kåberg redovisade det aktuella läget kring framtiden och nytt avtal. Läget inför 2014 ska redovisas vid ett senare tillfälle Sida 1 (5) Möte Styrelsemöte 4/2013 (542) Datum och tid Plats 2012-10-21 kl 18.00 20.15 StOF-kansliet Deltagare Lennart Brattgård Leif Carlsson Erik Daniels Gunnar Grönkvist Eidar Lindgren Mette Petersson

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 14-2014 235-254

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 14-2014 235-254 SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 14-2014 235-254 Plats: Skype Datum: 2014-10-13 Tid: 19.30-22.30 Närvarande: Förhinder: Adjungerade: Lena Arvidsson, Hans Björkborg, Erik Hellners, Yvonne

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 2-2017 21-40 Plats: DSF kansli Datum: 2017-02-25--26 Tid: Lördag 09.00-18.30 Söndag: 09.00-14.00 Närvarande: Förhinder: Adjungerade: Lena Arvidsson, Sven

Läs mer

Protokoll Nr , 2016

Protokoll Nr , 2016 Datum: 30/5 2016 Tid: 20.40 22.40 Plats: Skype Närvarande: Jesper Kedjevåg (ordförande), Cicci Nyström (sekreterare), Nico Christoforidis (kassör), Hamid Fazeli (ledamot, till och med 152), Isabelle Sarfati

Läs mer

Tisdag 20 maj klockan 09:00 till 16:10 på Svenska Orienteringsförbundets kansli i Stockholm.

Tisdag 20 maj klockan 09:00 till 16:10 på Svenska Orienteringsförbundets kansli i Stockholm. Stockholm 2015-05-20 Protokoll Styrelsens sammanträde nr 3/15 Tid och plats Tisdag 20 maj klockan 09:00 till 16:10 på s kansli i Stockholm. Närvarande ledamöter Lena Larsson, förbundsordförande Roland

Läs mer

Protokoll fört vid förbundsstyrelsemöte 9 juni 2015 Telefonmöte

Protokoll fört vid förbundsstyrelsemöte 9 juni 2015 Telefonmöte Protokoll fört vid förbundsstyrelsemöte 9 juni 2015 Telefonmöte Närvarande: Johan Robertson, Conny Thunberg, Suzan Edvardsson, John Hall, Frida Bulukin Wilén och Anders Dahlén, 1-15 Adjungerad: Peter Lundmark

Läs mer

Arbetsordning för förbundsstyrelsen i Svenska Amerikansk Fotbollsförbundet ( Förbundet ) 2016

Arbetsordning för förbundsstyrelsen i Svenska Amerikansk Fotbollsförbundet ( Förbundet ) 2016 Arbetsordning för förbundsstyrelsen i Svenska Amerikansk Fotbollsförbundet ( Förbundet ) 2016 Förbundsstyrelsen har vid styrelsemötet den 2 april 2016 fastställt att detta dokument ska gälla som arbetsordning

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET. Styrelseprotokoll nr Plats: Telefonmöte. Datum: Tid:

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET. Styrelseprotokoll nr Plats: Telefonmöte. Datum: Tid: SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 12-2018 159-178 Plats: Telefonmöte Datum:2018-09-10 Tid:18.30-20.40 Närvarande: Stefan Kristoffersen, Camilla Bylund Johansson, Jan Lund-Jensen, Margareta

Läs mer

Protokoll nr 1 2011. Protokoll fört vid möte med styrelsen i Gymnastikförbundet Sydost. Tid: 2011-01-09 12.00-16.00

Protokoll nr 1 2011. Protokoll fört vid möte med styrelsen i Gymnastikförbundet Sydost. Tid: 2011-01-09 12.00-16.00 Protokoll nr 1 2011 Protokoll fört vid möte med styrelsen i Gymnastikförbundet Sydost Tid: 2011-01-09 12.00-16.00 Plats: Gymnastikförbundets Sydosts kansli, Växjö Närvarande: Gun Ståhl, ordförande Christer

Läs mer

SVENSKA GÅNG- OCH VANDRARFÖRBUNDET Förbundsmöte Tid Lördagen den 4 april 2009 kl Stora Salen MunktellArenan, Eskilstuna

SVENSKA GÅNG- OCH VANDRARFÖRBUNDET Förbundsmöte Tid Lördagen den 4 april 2009 kl Stora Salen MunktellArenan, Eskilstuna Organ Förbundsmötet Tid Lördagen den 4 april 2009 kl. 13.30-16.00 Plats Stora Salen MunktellArenan, Eskilstuna Omfattning 1-22 Underskrift Tommy Schill Mötessekreterare Larz Johansson Mötesordförande Protokollsjusterare

Läs mer

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr

SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr SVENSKA DANSSPORTFÖRBUNDET Styrelseprotokoll nr 3-2010 41-60 Plats: Rica Talk Hotel, Älvsjö Datum: 2010-03-06 Tid: 11.15-19.00 Närvarande: Adjungerade: Lena Arvidsson, Jan Lund-Jensen, Ingrid Ryrholm,

Läs mer

19 Val av Sekreterare för mötet. Till sekreterare för mötet valdes Magnus.

19 Val av Sekreterare för mötet. Till sekreterare för mötet valdes Magnus. Protokoll styrelsemöte: Nummer: 05/10 Datum: 2010-04-26 Närvarande: Mats Hult, Jonsson,Ragnar Nilsson, Eva Persson, Owe Rosenholm och Sandberg. Frånvarande:Annikki Nilsson. (Fr o m punkt 13 var Owe frånvarande

Läs mer

Svenska Bangolfförbundet

Svenska Bangolfförbundet Närvarande: Ej närvarande: Plats: Hans Bergström (HB), Stig Pettersson (SP), Andreas Feuk (AF), Said Morell (SM), Anna Boldt (AB), Lennart Ekbäck (LE), Kari Kuneinen (KK), Lisbeth Ellström (LiE) Adj. Bengt

Läs mer

Protokoll. Sammanträde med styrelsen för Västergötlands Orienteringsförbund Nr Måndag 23 januari 2017, kl SISU Idrottsutbildarna, Borås

Protokoll. Sammanträde med styrelsen för Västergötlands Orienteringsförbund Nr Måndag 23 januari 2017, kl SISU Idrottsutbildarna, Borås Protokoll Sammanträde med styrelsen för Nr 1-2017 Måndag 23 januari 2017, kl.18.30 SISU Idrottsutbildarna, Borås Närvarande Ledamöter Suppleanter Verksamhetsledare Kanslist Konsulent Agneta Berlin Morgan

Läs mer

Protokoll från Styrelsemöte Vinir Islandshästförening 12 januari 2015

Protokoll från Styrelsemöte Vinir Islandshästförening 12 januari 2015 Protokoll från Styrelsemöte Vinir Islandshästförening 12 januari 2015 Närvarande: Karin Andersson, ordförande Agneta Lindmark, sekreterare Elisabeth Wallenbring, ledamot Monica Rohland, ledamot Carolina

Läs mer

1 Mötets öppnande Ordförande Gunilla Karlbom hälsade alla välkomna och öppnade mötet.

1 Mötets öppnande Ordförande Gunilla Karlbom hälsade alla välkomna och öppnade mötet. Protokoll fört vid Postens idrottsförbunds styrelsemöte i Östersund 2014-02-06 2014-02-07. Närvarande: Gunilla Karlbom,Ola Svensson, Christer Antman, Stig Davidsson, Ewa Wiklund, Christer Gunnarsson,Magnus

Läs mer

Protokoll Nr 5/15 Fört vid styrelsens möte 2015-08-30, Hotel Tapto, Stockholm

Protokoll Nr 5/15 Fört vid styrelsens möte 2015-08-30, Hotel Tapto, Stockholm Protokoll Nr 5/15 Fört vid styrelsens möte 2015-08-30, Hotel Tapto, Stockholm Närvarande: Yvonne Mattsson, ordförande (YM) Catarina Andersson, ledamot (CA) Elisabeth Lindgren, vice ordförande (EL) Lotta

Läs mer

Under övrigt presenterar Anders Svärd ett förslag kring administrativa kostnader vid möten och konferenser.

Under övrigt presenterar Anders Svärd ett förslag kring administrativa kostnader vid möten och konferenser. Styrelseprotokoll nr 8/11, avseende 86-106 Plats: Idrottens Hus Dag: 15 maj, 2011 Närvarande: Eva Eliasson, v.ordf. Bengt Forsgren Yvonne Hagström-Theander Anna Lögdberg Jennifer van der Gronden Sanna

Läs mer

SMÅLANDSIDROTTEN 6/2018. Närvarande: Anmält förhinder: Ann-Louis Edén. Vid protokollet:

SMÅLANDSIDROTTEN 6/2018. Närvarande: Anmält förhinder: Ann-Louis Edén. Vid protokollet: SMÅLANDSIDROTTEN 6/2018 Protokoll fört vid sammanträde med styrelsen för Smålands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Småland torsdagen den 18 oktober 2018 klockan 18:30-20:00, via video (Jönköping,

Läs mer

1) Mötet öppnas PT hälsar alla välkomna och öppnar mötet. 2) Val av justerare FS beslutar att välja AH till justerare jämte ordförande.

1) Mötet öppnas PT hälsar alla välkomna och öppnar mötet. 2) Val av justerare FS beslutar att välja AH till justerare jämte ordförande. 1 Förbundsstyrelsen Protokoll 2-17 Tid: Plats: 4-5 februari Idrottens Hus, Stockholm Närvarande: Pontus Thuresson (PT) Kerstin Hjelm (KH) Maria Bergström (MB) Lars Nilsson (LN) Anders Holmberg(AH) Mats

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE NR

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE NR 1 (7) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE NR 7 2013 2013-08-17 (10.00-17.00) Borås Deltagare SVEMO Håkan Leeman Åke Knutsson Agneta Andersson Jörgen Hafström Tony Jacobsson Carl-Erik Sörman Per Westling Anna Wilhelmsson

Läs mer

Sammanträde med styrelsen för Västergötlands Orienteringsförbund Nr

Sammanträde med styrelsen för Västergötlands Orienteringsförbund Nr Protokoll Sammanträde med styrelsen för Nr 3-2014 Måndag 5 maj 2014, kl.18:30 Klockargården, Bredareds IF:s klubbstuga Närvarande Ordförande Ledamöter Suppleant Konsulent Kansli Roland Nilsson Agneta Berlin

Läs mer

Protokoll från årsmöte Göteborgs Klätterklubb 2010 Plats: Chalmersvillan, Gibraltargatan 1a Tid: kl 18.30, 24 februari 2010

Protokoll från årsmöte Göteborgs Klätterklubb 2010 Plats: Chalmersvillan, Gibraltargatan 1a Tid: kl 18.30, 24 februari 2010 1 Göteborgs Klätterklubb Göteborgs Klätterklubb Plusgiro: 72 61 69-6 info@gbgkk.nu Box 11076 Org-nr: 855100-5864 www.gbgkk.nu 404 22 Göteborg Protokoll från årsmöte Göteborgs Klätterklubb 2010 Plats: Chalmersvillan,

Läs mer

Evelina Stenmark, ordf Sofia Dahlström Bengt- Ove Bengtsson Micael Källman Johanna Larsson

Evelina Stenmark, ordf Sofia Dahlström Bengt- Ove Bengtsson Micael Källman Johanna Larsson Distriktsstyrelsen Protokoll nr 6/2014 2014-08-19 Tid: Lördag 9 augusti kl 13.00 Plats: Närvarande: Jönköping Evelina Stenmark, ordf Sofia Dahlström Bengt- Ove Bengtsson Micael Källman Johanna Larsson

Läs mer

Beskrivning av förtroendeposter i Örebro läns orienteringsförbund ÖLOF, 2015.

Beskrivning av förtroendeposter i Örebro läns orienteringsförbund ÖLOF, 2015. 20150928 Beskrivning av förtroendeposter i Örebro läns orienteringsförbund ÖLOF, 2015. 0 En beskrivning av förtroendeposter i ÖLOF 2015: Ordföranderollen inklusive styrelsens uppdrag och arbetsuppgifter

Läs mer

Protokoll ordinarie styrelsemöte #192 för Svenska Klätterförbundet (Westmanska Palatset, Stockholm, 8 februari 2014)

Protokoll ordinarie styrelsemöte #192 för Svenska Klätterförbundet (Westmanska Palatset, Stockholm, 8 februari 2014) Närvarande Pontus Axelsson (PA), ordförande Peter Hermanson (PH) Johan Ringstedt (JR) Eleonor Säfsten (ES) Karin Persson (KP), generalsekreterare, adjungerad Jonas Paulsson (JP), adjungerad Ej närvarande

Läs mer