SÖK TILL STYRELSEN 14/15! Sista ansökningsdagen 13/3

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "SÖK TILL STYRELSEN 14/15! Sista ansökningsdagen 13/3"

Transkript

1 SÖK TILL STYRELSEN 14/15! Sista ansökningsdagen 13/3 Hampus Fernström - Ordförande Som ordförande för /Stampus ser du till så att såväl det kortsiktiga som det långsiktiga arbetet med föreningen fortlöper på ett bra sätt. Du får leda en grupp, direkt i form av styrelsen och indirekt genom de drygt hundra personerna inom verksamheten. Att vara ordförande innebär ett stort ansvar, och det krävs att du inte är rädd för att fatta beslut. Du bör också vara innovativ och duktig på problemlösning. Du bör inte heller vara rädd för att lägga ner mycket tid och energi på /Stampus. Du kommer att vara ansiktet utåt för Helsingborgs största studentförening vilket innebär många möten med spännande personer, intervjuer och ett stort inflytande du får möjligheten att påverka Helsingborg som stad i allmänhet och Helsingborgs studentliv i synnerhet. Om du känner igen dig i ovanstående, vill ha ett roligt och utvecklande år samtidigt som du vill ha en unik möjlighet att spetsa ditt CV ytterligare, sök till ordförande!

2 Rebecka Torres Vice Ordförande Som Vice Ordförande i /Stampus är du spindeln i nätet då du fungerar som en länk mellan de övriga styrelsemedlemmarna. Dina arbetsuppgifter kan växla från en vecka till den andra och det gäller att vara kreativ, problemlösare, ha tålamod samt vara duktig på att ha många bollar i luften. Den huvudsakliga uppgiften är att fungera som en informationskanal både inom föreningen och utåt. Du lär dig om allt ifrån konflikthantering, planering, organisering till att samarbeta med flera olika viljor. Det är ett lärorikt år där du växer som människa och får erfarenheter som du kan applicera till arbetslivet. Som Vice Ordförande prioriterar du föreningen högt och ställer upp i alla lägen. Slutligen innebär en plats i styrelsen inte bara hårt arbete, utan det handlar också om att ha kul tillsammans med de andra styrelsemedlemmarna. Är du ambitiös, driven och vill sticka ut lite extra på ditt CV? Då ska du söka till Vice Ordförande i /Stampus för det kommer ge dig minnen för livet och användbara kunskaper till framtiden!

3 Sara Markstedt Ekonomiansvarig I posten som ekonomiansvarig har jag ansvar för hela /Stampus ekonomi. Jag sköter föreningens löpande bokföring, det vill säga betalar fakturor, bokför ingående och utgående betalningar, avstämningar med mera. Dessutom så är det mitt ansvar att se till att budget följs och att vi går runt ekonomiskt. Arbetet är utmanande och kräver viss noggrannhet, men är samtidigt en grym merit att ha på sitt cv! Det roliga med att vara ekonomiansvarig är att man fungerar som spindeln i nätet och hela tiden får samarbeta med övriga i styrelsen och på så sätt få en insikt i alla olika delar av föreningen.

4 Robin Wilhelmsson - Marknadsföringsansvarig Som Marknadsföringansvarig är du quarterbacken som ser till att Stampus som verksamhet exponeras och optimeras till våra underbara studenter. En stor del av arbetet innebär att kommunicera med medlemmar och potentiella medlemmar genom bl.a facebook, hemsidan och traditionell marknadsföring. På posten så jobbar du med program som Adobe Indesign, Illustrator och Photoshop samt att du är aktiv med kameran för att fånga bilder som sedermera används för att sätta en extra edge på marknadsföringen. Rollen i Stampus är perfekt för dig som älskar utmaningen med att övertyga en bredare publik och stimuleras av att lösa problem med hjälp av kreativitet och innovation. Att arbeta strategiskt genomsyrar posten som helhet. Att arbeta i Stampus som Marknadsföringsansvarig är verkligen en win-win -situation. Du får arbeta med det du brinner för i en förlåtande miljö samtidigt som du får möjligheten att lära känna fantastiska människor som du kommer ha med dig hela livet. Du kommer få erfarenheter inom en mängd områden utöver det kommunikativa som ger dig kött på benen inför framtida arbeten. Jag fick min praktik p.g.a av att jag kunde visa upp arbetsprover samt att jag varit engagerad i ett område som är relevant för det jag vill jobba med. Jag fick praktik på en reklambyrå. Att kunna pränta ner Jag har arbetat i styrelse på ditt CV kommer göra under för dig när du söker till utlandsstudier, praktik eller jobb i allmänhet. Tveka inte att göra en ansökan, det kommer bli en tid du sent kommer att glömma!

5 Sam Ebadeh IT-ansvarig Som IT-ansvarig är Du webbmastern för stampus.se och ser till att redigera och uppdatera hemsidan när det behövs. Som IT-ansvarig har Du även ansvaret för all teknik på Villan som exempelvis internet, ljud och ljus m.m. Som IT-ansvarig sköter Du allt tekniskt och hjälper till att rigga upp tekniken i alla evenemang som /Stampus arrangerar. Exempelvis sköter Du beställningen för ljud och ljus för de stora eventen som Avstampet och Vårfestivalen, Du riggar även upp teknik till evenemang som kräver lite mindre arbete som att rigga till Pubquizet eller andra event som håller hus i Villan eller på U2. Som IT-ansvarig är det viktigt att Du vågar testa dig fram till olika lösningar och ibland kan Du behöva hitta en lösning direkt och ibland kan Du ta det lite lugnare. Utöver Dina plikter så är det roligt då Du träffar nya människor och Ni gemensamt strävar efter ett gemensamt mål, det är även en bra erfarenhet som spetsar Dina meriter inför framtiden. Jag har lärt mig mycket av att sitta på IT-posten och haft skitkul med dem andra medlemmarna så tveka inte att söka för Du kommer också få en minst lika bra upplevelse som jag.

6 Sofia Bleiweiss Näringslivsansvarig Som näringslivsansvarig i /Stampus är den personen som har kontakt med våra samarbetspartners i Helsingborg vilket både är varierande och väldigt kul eftersom man får träffa många spännande personer. Man har även möjligheten att knyta många kontakter för framtiden. Det är även min uppgift att anordna små events utanför vår ordinarie verksamhet, fixa spons och priser till /Stampus alla events. Om du är intresserad av att möta spännande personer, knyta viktiga kontakter och lära dig att förhandla med företagsrepresentanter är näringslivsansvarig posten för dig!

7 Sara Jönsson Fastighetsansvarig Som fastighetsansvarig är det din uppgift att se till att Villan står. Du har hand om bland annat nycklar, bokningar, kontrakt och mycket mer. Det är viktigt att vara organiserad och flexibel som fastighetsansvarig - många uppgifter behöver skötas direkt. Det är nog den enda gången i ditt liv där du kan få möjligheten att ha ansvar över ett så stort och viktigt kulturhus som Konsul Perssons Villa. Utan fastighetsansvarig hade ingen förening eller student kunnat vara på Villan, det är du som gör det möjligt! Varför inte göra en investering för framtiden med en grym erfarenhet och merit i ditt CV?!

8 Madeleine Berggren Utskottsansvarig Som utskottsansvarig är din uppgift att se till att alla /Stampus utskott sköts och du fungerar som länken mellan styrelsen och de ansvariga i de olika utskotten. Du är även kontaktpersonen för de i föreningen som vill lämna önskemål om tillskott i föreningen, exempelvis om det finns intresse för att starta en ny sport eller ha ett speciellt event. Du kommer bland annat att främst ha hand om sporterna, pubquiz och eventutskottet som planerar event och sittningar. Men du är även kontakten mellan utskott och styrelse för andra utskott som exempelvis dj-utskottet och skidutskottet. Du jobbar mycket med informationsförmedling, vägledning och administration. Du har många områden som du är engagerad i och det gäller att kunna ha många bollar i luften. Du träffar många av de engagerade och får chansen att lära känna många nya människor. Som utskottsansvarig kommer du att bli en hel del erfarenheter rikare samtidigt som du har riktigt kul!

9 Emanuel Lander Stationschef StampusFM Som stationschef har du ytterst ansvar för Helsingborgs studentradio, Stampus FM. Jag har tillsammans med mina medarbetare kontakt med studenter som vill sända radio samt andra intressenter såsom media, /Stampus styrelse, Studentradion i Sverige (riksorganisation) och Folkuniversitetet. Men framförallt handlar det om att skapa ett bra utskott där vi har kul tillsammans, vi anordnar egna personalfester, åker på guldkantade möten till våra studentradiokompisar runt om i landet och vi ser till att studion är ett ställe där man vill hänga! Som stationschef är det också viktigt att kunna vara lite överallt och vadsomhelst; bolla idéer med potentiella sändare, tekniker/vaktmästare, lägga tablå samt se till att återväxten inom radion säkerställs på ett eller annat sätt. Du måste såklart inte kunna någonting om radio jag tillträdde utan att nånsin ha pratat i en mick och nu ska jag lämna vidare tre år senare efter några fantastiska år. Jag kommer att hjälpa dig som vill söka med allt som du kan tänkas behöva veta! Som vice stationschef är du stationschefens mamma/pappa, bästa kompis och assistent. Du delar i samråd med stationschefen upp era uppgifter sinsemellan och hjälper till att hålla radiogruppen glad och nöjd. Som vice stationschef har du stor möjlighet att påverka utvecklingen Stampus FM som utskott samtidigt som du får lära dig mycket om radio, föreningsdemokrati, ekonomi och ledarskap - en perfekt skola för dig som vill utveckla ditt ledarskap inför framtiden. Och inte minst: du kommer att ha väldigt kul på vägen. Många frågor handlar ofta om hur mycket tid ideellt engagemang tar, och det är en svår fråga. Men generellt sett kan man säga att det tar den tid du vill att det ska ta. Viktiga inslag är möten med Stampus FM över en kopp kaffe samt stormöten (med många roliga omkringarrangemang) för Studentradion i Sverige runt om i vårt land, något som ger spännande möjligheter och skapar många spännande kontaktnät.

10 Erik Berggren och Evelyn Ackeman Pubmästare Vill du sköta din egna bar? Vill du se till att Campus studenter har möjligheten att äta god mat och festa loss på torsdagskvällar? Vill du skaffa gedigen arbetserfarenhet och utbildas till krögare och vill du sätta din egen prägel på Helsingborgs studentliv? Då är det här din chans - nu söker /Stampus pubmästare sina efterträdare. Som pubmästare ansvarar du för tisdagsrestaurangen och torsdagspuben. Du ansvarar också för de sittningar som bokas på Villan och får en stor chans att styra hur nattlivet för studenterna ska se ut. Dessutom får du chansen att lära dig att följa budget, göra rapporter och knyta bra kontakter i Helsingborgs restaurang- och näringsliv. Genom att vara pubmästare under ett läsår får ta hand om de 100 arbetande som finns inom /Stampus du får också arrangera festivaler, bestämma vad som ska serveras - och sätta din egen prägel på Helsingborgs studentliv.

Nu är det äntligen dags att söka till föreningen Personalvetare i Lunds styrelse och utskott!

Nu är det äntligen dags att söka till föreningen Personalvetare i Lunds styrelse och utskott! Nu är det äntligen dags att söka till föreningen Personalvetare i Lunds styrelse och utskott! Vill Du vara med och engagera Dig i en av Sveriges främsta personalvetarföreningar? Personalvetare i Lund engagerar

Läs mer

Äntligen är det dags att söka till PiLs styrelse och utskott!

Äntligen är det dags att söka till PiLs styrelse och utskott! Äntligen är det dags att söka till PiLs styrelse och utskott! Vill du vara med och engagera dig i en av Sveriges främsta personalvetarföreningar? engagerar hundratals medlemmar som alla brinner för personalfrågor

Läs mer

ORDFÖRANDE Elisabeth Lakatos Öl & bar, Y6 13/14

ORDFÖRANDE Elisabeth Lakatos Öl & bar, Y6 13/14 ORDFÖRANDE Elisabeth Lakatos Öl & bar, Y6 13/14 Vilken post har du och vad fick dig att söka? Som ordförande i FF kommer du tillsammans med fyra andra personer att leda FF-möten för alla s universitets

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONENS YRKES- & ARBETSMARKNADSDAG

MASKINTEKNOLOGSEKTIONENS YRKES- & ARBETSMARKNADSDAG Postbeskrivningar KASSÖR Du kommer vara projektledarens högra hand genom att ständigt ha en uppdaterad bild av det ekonomiska läget tillgängligt för att möjliggöra snabba beslut. Du arbetar strukturerat

Läs mer

AktU. InfU. Anna Allerth, Sekreterare sekreterare@embassaden.liu.se

AktU. InfU. Anna Allerth, Sekreterare sekreterare@embassaden.liu.se Sök utskott! Nu har det blivit dags att söka till Maskinteknologsektionens utskott för verksamhetsåret 2012/2013. Ta chansen att påverka sektionens arbete genom att engagera dig! Nedan finns beskrivningar

Läs mer

Vi lovar, detta är något som ingen vill missa! Vi ses den 25 augusti! Mvh Linn Wihlborg och Novischeriet

Vi lovar, detta är något som ingen vill missa! Vi ses den 25 augusti! Mvh Linn Wihlborg och Novischeriet Grattis till att du har blivit antagen till Campus i Helsingborg! Det som du och alla andra nyintagna studenter väntar framför er är flera otroligt roliga, spännande och intressanta terminer som kommer

Läs mer

ORDFÖRANDES ARBETSUPPGIFTER BESTÅR TILL HUVUDSAK AV: NUVARANDE ORDFÖRANDE OSCAR BESKRIVER POSTEN SÅHÄR:

ORDFÖRANDES ARBETSUPPGIFTER BESTÅR TILL HUVUDSAK AV: NUVARANDE ORDFÖRANDE OSCAR BESKRIVER POSTEN SÅHÄR: POSTBESKRIVNINGAR ORDFÖRANDE Som ordförande i FF-styrelsen kommer du tillsammans med fyra andra personer att leda möten för att samordna festeristvärlden. Dessa möten är till för att underlätta samarbetet

Läs mer

Kallelse till styrelsemöte

Kallelse till styrelsemöte Kallelse till styrelsemöte Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 9 oktober, klockan 18:30. Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 9 oktober, klockan 15.00. I tjänsten, dag som på ovan

Läs mer

Styrelsen den

Styrelsen den Studentföreningen KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 21 november klockan 18:00 Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 20 november. I tjänsten, dag som på ovan på Helsingborgen

Läs mer

Projektgruppsområden:

Projektgruppsområden: Sök Projektgruppen Chalmers Studentkårs Arbetsmarknadsdagar, CHARM, är Nordens ledande arbetsmarknadsdagar som arrangeras på Chalmers i februari varje år. Till CHARM kommer över 160 företag från många

Läs mer

Styrelsen den 22-02-2016

Styrelsen den 22-02-2016 KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 22 februari, klockan 17.00. Plats: Konsul Perssons Villa, våning 2 Ärende till mötet anmälas senast fredag 19 februari, klockan 18.00. I tjänsten, dag som

Läs mer

Ditt professionella rykte är din främsta tillgång

Ditt professionella rykte är din främsta tillgång Ditt professionella rykte är din främsta tillgång Namn: Erik Fors-Andrée Ditt professionella rykte Erik är en driven visionär, inspirerande ledare och genomförare som med sitt brinnande engagemang får

Läs mer

Vi söker personer till tio styrelseplatser i Kids of Ugandas styrelse, samt valberedningens ordförande och verksamhetsrevisor.

Vi söker personer till tio styrelseplatser i Kids of Ugandas styrelse, samt valberedningens ordförande och verksamhetsrevisor. Styrelseposter 2014 Vi söker personer till tio styrelseplatser i Kids of Ugandas styrelse, samt valberedningens ordförande och verksamhetsrevisor. För att söka en plats i Kids of Ugandas styrelse 2014

Läs mer

Hej studerandemedlem i FUF

Hej studerandemedlem i FUF 1 Hej studerandemedlem i FUF Nu är det dags att söka till höstens arbetsgrupper i världens bästa förening! FUF-bladet Seminariegruppen Biståndsdebatten.se Projektgruppen FUF-nätverket Vem kan söka till

Läs mer

1 Kontakt:

1 Kontakt: 1 Områden Vice projektledare... 4 Personalansvarig... 4 Kommunikationsansvarig... 5 Grafisk formgivare... 5 Marknadsföringsansvarig... 5 Företagsansvarig... 6 Logistikansvarig... 6 Sponsoransvarig... 7

Läs mer

Styrelsen den 04-04-2016

Styrelsen den 04-04-2016 KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 4 april, klockan 17.00. Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast fredag 1 april februari, klockan 18.00. I tjänsten, dag som på ovan på Helsingborgen

Läs mer

Ordförande för näringsliv:

Ordförande för näringsliv: Ordförande för näringsliv: LINNEA JOHANSSON Hej, jag heter Linnéa och vill söka till ordförande för näringslivet. Jag är en social tjej som är väldigt driven. Det jag tidigare har varit med på inom Karlekon

Läs mer

Sök-Utskottspub Sök till:

Sök-Utskottspub Sök till: Sök-Utskottspub Sök till: AktU MafU NärU Webgruppen Yvette Valberedningen Näringslivsutskottet, NärU - Din väg till drömjobbet! Hej Ettan! Mitt namn är Albin Larsson och jag är Näringslivsansvarig på sektionen

Läs mer

Postbeskrivningar inför Val-SM: Förtroendevalda

Postbeskrivningar inför Val-SM: Förtroendevalda Postbeskrivningar inför Val-SM: Förtroendevalda Innehåll: Vice SNO... 2 Vice NLG... 2 Den som säljer grejer (DSSG)... 3 Sektionslokalsansvarig... 3 Valberedning... 3 Boll-Kalle... 3 Webmaster... 4 Revisor...

Läs mer

Ordförande. Sekreterare

Ordförande. Sekreterare Ordförande En ordförandes största uppgifter är att vara sektionens ansikte utåt, föra sektionens talan och se till att organisationen fortsätter att fungera. Det är viktigt att man som ordförande vågar

Läs mer

Civilingenjör i Teknisk biologi är ett bioteknikprogram med betoning på teknik och materialvetenskap i biologins tjänst.

Civilingenjör i Teknisk biologi är ett bioteknikprogram med betoning på teknik och materialvetenskap i biologins tjänst. Välkommen! Hej och välkommen till TBi-sektionens samarbetsfolder! Vi är en glad sektion på Linköpings Tekniska Högskola vars studenter utbildar sig till civilingenjörer och naturvetare inom kemi och bioteknik.

Läs mer

Heta tips för dig som går i grundskolan och snart ska ut på din första PRAO

Heta tips för dig som går i grundskolan och snart ska ut på din första PRAO Heta tips för dig som går i grundskolan och snart ska ut på din första PRAO Av: Studie- och yrkesvägledarna i Enköpings kommun 2008 Idékälla: I praktiken elev, Svenskt Näringsliv Varför PRAO? För att skaffa

Läs mer

Jag fångar er kärlek, glädje och personlighet och ger er minnen för livet. Bröllop 2015

Jag fångar er kärlek, glädje och personlighet och ger er minnen för livet. Bröllop 2015 Jag fångar er kärlek, glädje och personlighet och ger er minnen för livet Bröllop 2015 Ert Bröllop & Er fotograf En bröllopsdag är en av de lyckligaste dagarna i våra liv. Med er under den dagen vill ni

Läs mer

Utvärdering 2012 - deltagare

Utvärdering 2012 - deltagare Utvärdering 12 - deltagare 145 deltagare Tycker du att det har varit kul att vara på kollo? (%) 1 8 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - Det har varit kul för det är fina lokaler och bra utrustning.

Läs mer

Guide Postbeskrivning Uppdaterad: Sida 1 av 5

Guide Postbeskrivning Uppdaterad: Sida 1 av 5 Sida 1 av 5 Guide för postbeskrivningar Den här guiden visar exempel på olika poster som en elevkårsstyrelse kan innehålla. Poster är alltså olika ansvarsområden inom en styrelse och det kan variera beroende

Läs mer

INNOVATION OCH UTVECKLING MED HJÄLP AV LNU:S STUDENTER 31 000 STUDENTER 100 UTBILDNINGSOMRÅDEN TVÄRVETENSKAPLIGA TEAM

INNOVATION OCH UTVECKLING MED HJÄLP AV LNU:S STUDENTER 31 000 STUDENTER 100 UTBILDNINGSOMRÅDEN TVÄRVETENSKAPLIGA TEAM INNOVATION OCH UTVECKLING MED HJÄLP AV LNU:S STUDENTER 31 000 STUDENTER 100 UTBILDNINGSOMRÅDEN TVÄRVETENSKAPLIGA TEAM AUDITION SPEED DATE FÖRBEREDANDE AKTIVITETER FÖR STUDENTER Inför Audition Kartlägg

Läs mer

Styrelsen den

Styrelsen den KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 12 december Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 11 december klockan 23:00. I tjänsten, dag som på ovan på Helsingborgen Martin Grandelius

Läs mer

Hej studerandemedlem i FUF

Hej studerandemedlem i FUF 1 Hej studerandemedlem i FUF Nu är det dags att söka till vårens arbetsgrupper - i världens bästa förening! Våren 2011 Filmgruppen FUF-bladet Biståndsdebatten Seminariegruppen Projektgruppen Vem kan söka

Läs mer

Valberedd 2015 Din guide till valet!

Valberedd 2015 Din guide till valet! Valberedd 2015 Din guide till valet! 1 Valberedd 2015 Din guide till valet! Vad är valet? På måndag 23/11 kommer vi att rösta om vilka som ska sitta i förbundsstyrelsen år 2016! Vi i valberedningen har

Läs mer

Upplevelseentreprenören med passion som drivkraft

Upplevelseentreprenören med passion som drivkraft Upplevelseentreprenören med passion som drivkraft Robin Åkerman är en entreprenör som drivs av att syssla med det han älskar, att skapa unika evenemang och möten mellan människor. Genom sin passion har

Läs mer

Kallelse till styrelsemöte

Kallelse till styrelsemöte Kallelse till styrelsemöte Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 25 februari, klockan 18:00. Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 25 februari, klockan 15.00. I tjänsten, dag som på ovan

Läs mer

Postbeskrivningar inför SM-1

Postbeskrivningar inför SM-1 Postbeskrivningar inför SM-1 Innehåll Styrelsen... 2 Ettans representant... 2 Klubbmästare... 3 Andra förtroendevalda... 3 Vice SNO... 3 Sektionslokalsansvarig... 4 Valberedning... 4 Webmaster... 4 Revisor...

Läs mer

Ungdomsrådet - rekrytering

Ungdomsrådet - rekrytering Ungdomsrådet - rekrytering Nu är det dags att rekrytera nya ledamöter till Riksidrottsförbundets och SISU Idrottsutbildarnas Ungdomsråd. Vi söker dig som: Har erfarenhet från SF/DF/SISU-d arbete Gillar

Läs mer

Innehåll. Material Ordförandeguide Uppdaterad: 2015-02- 18 Sida 2 av 7

Innehåll. Material Ordförandeguide Uppdaterad: 2015-02- 18 Sida 2 av 7 Sida 2 av 7 Innehåll... 1 Ordförandeposten... 3 Presidiet... 3 Styrelsen... 3 Styrelsemötet... 4 Ledarskapet... 4 Vad är ledarskap?... 4 Ledarskap i projekt... 5 Att utveckla sitt ledarskap... 6 Kommunikation...

Läs mer

Postbeskrivningar inför Val-SM

Postbeskrivningar inför Val-SM Postbeskrivningar inför Val-SM Innehåll Styrelsen... 2 Ordförande... 2 Vice ordförande... 3 Sekreterare... 4 Programansvarig student (PAS)... 4 Studienämndens Ordförande (SNO)... 4 Näringslivsgruppens

Läs mer

Enligt preliminärt snabbprotokoll från kongressen

Enligt preliminärt snabbprotokoll från kongressen Enligt preliminärt snabbprotokoll från kongressen RIKSTEATERNS STRATEGISKA PLAN 2011-2015 Vision Scenkonst som sätter tankar och känslor i rörelse för alla överallt. Verksamhetsidé Riksteatern är en folkrörelse

Läs mer

Riksmöte 2010. 19-21 november - Nässjö

Riksmöte 2010. 19-21 november - Nässjö Riksmöte 2010 19-21 november - Nässjö Varför du borde delta: - Du får makt på årets största och viktigaste möte inom spelhobbyn. - Du får lära känna massor av intressanta människor som har samma intressen

Läs mer

VAD ERBJUDER BOKORRIDOREN FÖR DIG SOM STUDENT?

VAD ERBJUDER BOKORRIDOREN FÖR DIG SOM STUDENT? Välkommen till 2014 2014 VAD ERBJUDER BOKORRIDOREN FÖR DIG SOM STUDENT? Bokorridoren vill ge alla studenter en möjlighet att möta näringslivet genom en mässa med aktuella företag inom bygg- och fastighetsbranschen.

Läs mer

Kallelse till styrelsemöte

Kallelse till styrelsemöte Kallelse till styrelsemöte Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 14 januari, klockan 18:00. Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 14 januari, klockan 15.00. I tjänsten, dag som på ovan

Läs mer

GAVLECON Verksamhetsplan 2014

GAVLECON Verksamhetsplan 2014 Verksamhetsplan 2014 Ekonom- och Mäklarföreningen vid Högskolan i Gävle Inledning: I enlighet med Gavlecons stadgar skall föregående styrelse avsluta sitt uppdrag med att skriva en verksamhetsberättelse

Läs mer

Styrelsen den

Styrelsen den Studentföreningen KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 16 januari 2017 Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast den 15 januari kl 23:00 I tjänsten, dag som på ovan på Helsingborgen

Läs mer

Utvärdering deltagare 2013 v.7-9 31 deltagare

Utvärdering deltagare 2013 v.7-9 31 deltagare Utvärdering deltagare 13 v.7-9 31 deltagare Tycker du att det har varit kul att vara på läger? (%) 1 8 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - För att man fick nya kompisar, fick göra det man tycker om

Läs mer

Utvärdering 2013 deltagare Filmkollo Original

Utvärdering 2013 deltagare Filmkollo Original Utvärdering 2013 deltagare Filmkollo Original 128 deltagare Tycker du att det har varit kul att vara på kollo? (%) 100 80 60 40 20 0 98 2 0 Ja Nja Nej Varför eller varför inte? - Jag har träffat jättemycket

Läs mer

Styrelsen den

Styrelsen den KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 16 maj, klockan 18.00. Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast fredag 13 maj, klockan 18.00. I tjänsten, dag som på ovan på Helsingborgen

Läs mer

Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se

Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se Välkommen till STUDENTLIVET i Östersund Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 Medlemskap ger dig ett rikare studentliv! Billigare Studentliv! Studentkåren har avtal om Kårrabatt

Läs mer

P-riks söker Ledamot med marknadsföringsansvar till styrelsen 2015!

P-riks söker Ledamot med marknadsföringsansvar till styrelsen 2015! P-riks söker Ledamot med marknadsföringsansvar till styrelsen 2015! Vi i valberedningen utlyser styrelseposten på nytt, till Personalvetarstuderandes Riksförbund verksamhetsår 2015! P-riks styrelse är

Läs mer

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015 INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 2 FEBRUARI 2015 Företagens stora chans att träffa studenter som snart ska ut i arbetslivet men även knyta kontakter med andra företag inom samma bransch. INFORMATION OM BRANSCHDAGEN

Läs mer

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 10 FEBRUARI 2016

INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 10 FEBRUARI 2016 INBJUDAN TILL BRANSCHDAGEN 10 FEBRUARI 2016 Företagens stora chans att träffa studenter som snart ska ut i arbetslivet men även knyta kontakter med andra företag inom samma bransch. INFORMATION OM BRANSCHDAGEN

Läs mer

Barn och elevenkäter genomförda i Värnamo kommun 2015

Barn och elevenkäter genomförda i Värnamo kommun 2015 Barn och elevenkäter genomförda i Värnamo kommun 2015 Förskolan 2015 Får alla barn vara med att bestämma vad ni skall göra på förskol Får du vara med och bestämma vad ni skall göra på din förskola? Får

Läs mer

Fotograferingar 2014

Fotograferingar 2014 Fotograferingar 2014 Barnfotografering Vi skapar vackra bilder på ditt eller dina barn. Fokus ligger på att skapa livfulla bilder där barnet står i centrum - i denna typ av fotografering är möjligheterna

Läs mer

Fotograferingar 2014

Fotograferingar 2014 Fotograferingar 2014 Barnfotografering Vi skapar vackra bilder på ditt eller dina barn. Fokus ligger på att skapa livfulla bilder där barnet står i centrum - i denna typ av fotografering är möjligheterna

Läs mer

Utvärdering efter deltagande i gruppvägledning vid Ungdomslotsen 2013-02-20

Utvärdering efter deltagande i gruppvägledning vid Ungdomslotsen 2013-02-20 Utvärdering efter deltagande i gruppvägledning vid Ungdomslotsen 2013-02-20 Antal Poäng 1. Jag är bättre på att förklara vad jag är bra på och vad jag tycker om att göra. 14/14 52/70 2. Jag har fått fler

Läs mer

Styrelsen den 30-11-2015. Den: 30 november, klockan 18.00. Plats: Konsul Perssons Villa, va ning 2

Styrelsen den 30-11-2015. Den: 30 november, klockan 18.00. Plats: Konsul Perssons Villa, va ning 2 KALLELSE Ha rmed kallas styrelsen till moẗe: Den: 30 november, klockan 18.00. Plats: Konsul Perssons Villa, va ning 2 A rende till moẗet anma las senast fredag 27 november, klockan 18.00. I tja nsten,

Läs mer

Studentkåren. i Östersund!

Studentkåren. i Östersund! Välkommen till studentlivet i Östersund! Studentkåren i Östersund Av studenter för studenter Sedan 1971 www.studentostersund.se Besöksadress: Studentkåren i Östersund Studentplan 7 Mittuniversitetet 831

Läs mer

Styrelsen den Ärende till moẗet anma las senast fredag 29 januari, klockan

Styrelsen den Ärende till moẗet anma las senast fredag 29 januari, klockan KALLELSE Ha rmed kallas styrelsen till möte: Den: 1 februari, klockan 18.00. Plats: Konsul Perssons Villa, va ning 2 Ärende till moẗet anma las senast fredag 29 januari, klockan 18.00. I tja nsten, dag

Läs mer

Kalmar ESS Introduktionsinformation vårterminen 2011

Kalmar ESS Introduktionsinformation vårterminen 2011 Kalmar ESS Introduktionsinformation vårterminen 2011 Hej blivande Turismekonom! Nu börjar det närma sig en av de roligaste tiderna i ditt liv, nämligen din studenttid! Som en inledning på dina kommande

Läs mer

Kurs- och seminarieutbud för projektet Kompetensutveckling av eventoch evenemangsarrangörer i Kalmar och Kronobergs län

Kurs- och seminarieutbud för projektet Kompetensutveckling av eventoch evenemangsarrangörer i Kalmar och Kronobergs län Kurs- och seminarieutbud för projektet Kompetensutveckling av eventoch evenemangsarrangörer i Kalmar och Kronobergs län Projektledning, ledarskap och affärsutveckling Evenemangsutveckling Målgrupp: Till

Läs mer

arbetsmarknad@luleastudentkar.com 0920-49 32 72 Luleå Studentkår Luleå Tekniska Universitet 971 87 Luleå

arbetsmarknad@luleastudentkar.com 0920-49 32 72 Luleå Studentkår Luleå Tekniska Universitet 971 87 Luleå Luleå Studentkår är en intresseorganisation som verkar för studenter på Luleå tekniska universitet. Genom våra studentföreningar har vi en nära anknytning till studenter hos samtliga utbildningar inom

Läs mer

Tekniskt basår CAMPUS HELSINGBORG LUNDS TEKNISKA HÖGSKOLA

Tekniskt basår CAMPUS HELSINGBORG LUNDS TEKNISKA HÖGSKOLA Tekniskt basår CAMPUS HELSINGBORG LUNDS TEKNISKA HÖGSKOLA Tekniskt basår på Campus Helsingborg riktar sig till dig som inte har förkunskaper för att läsa en teknisk högskoleutbildning. Du läser i fräscha

Läs mer

Tekniskt basår CAMPUS HELSINGBORG LUNDS TEKNISKA HÖGSKOLA

Tekniskt basår CAMPUS HELSINGBORG LUNDS TEKNISKA HÖGSKOLA Tekniskt basår CAMPUS HELSINGBORG LUNDS TEKNISKA HÖGSKOLA Tekniskt basår på Campus Helsingborg riktar sig till dig som inte har förkunskaper för att läsa en teknisk högskoleutbildning. Du läser i fräscha

Läs mer

KarlEkons syfte är att vara den naturliga mötesplatsen för studenten mellan akademin, näringslivet och det studiesociala.

KarlEkons syfte är att vara den naturliga mötesplatsen för studenten mellan akademin, näringslivet och det studiesociala. Välkommen till Karlstads universitet och studentföreningen KarlEkon! Mitt namn är Julia Zakrisson och jag är ordförande för KarlEkon, ekonomistudenters förening. Jag vill här med hälsa dig varmt välkommen

Läs mer

Protokoll från Stampus Årsmöte 2010 1. Mötet öppnandes 2. Val av mötesordförande 3. Val av mötessekreterare 4. Val av justeringspersoner

Protokoll från Stampus Årsmöte 2010 1. Mötet öppnandes 2. Val av mötesordförande 3. Val av mötessekreterare 4. Val av justeringspersoner Protokoll från Stampus Årsmöte 2010 hölls kl 18.00 tisdagen den 6 april på Konsul Persons Villa, Södergatan 1 Dagordning 1. Mötet öppnandes av ordförande Kristoffer Helgesson. 2. Val av mötesordförande

Läs mer

Utbildningsföreningen EKEN. Årsmöte

Utbildningsföreningen EKEN. Årsmöte Agenda Formalia 1 Mötets öppnande 2 Val av mötesordförande 3 Val av sekreterare 4 Val av justeringspersoner tillika rösträknare 5 Behörighetsutlysande 6 Beslutsmässighet 7 Fastställande av dagordning Ärenden

Läs mer

skola och arbetsliv i samverkan

skola och arbetsliv i samverkan skola och arbetsliv i samverkan Transfer - skola och arbetsliv i samverkan Transfer är Sveriges största organisation för förmedling av föreläsare och förebilder från arbetslivet till skolan. Syftet är

Läs mer

Kallelse till styrelsemöte

Kallelse till styrelsemöte KALLELSE Kallelse till styrelsemöte Ha rmed kallas styrelsen till moẗe: Den: 14 december, klockan 17.00. Plats: Konsul Perssons Villa, va ning 2 A rende till moẗet anma las senast fredag 11 december, klockan

Läs mer

ÅRETS FÖRETAGARE 2013 JONAS HANSSON PÅ ORESUND HEAVY INDUSTRIES

ÅRETS FÖRETAGARE 2013 JONAS HANSSON PÅ ORESUND HEAVY INDUSTRIES ÅRETS FÖRETAGARE 2013 JONAS HANSSON PÅ ORESUND HEAVY INDUSTRIES Juryns motivering Jonas Hansson har på ett föredömligt sätt visat att med ett engagerat, kreativt och målmedvetet ledarskap kan man nå långt.

Läs mer

Utvärdering 2015 målsman

Utvärdering 2015 målsman Utvärdering 2015 målsman 284 deltagare Kändes det tryggt att lämna era barn på lägret? (%) 100 80 60 40 20 0 100 0 Ja Nej Varför/varför inte? - Jag upplevde en god organisation och intresserade ledare.

Läs mer

!!!!!!!!!!! Beteendevetare i Lund! EN GUIDE TILL EN LYCKAD START PÅ STUDENTLIVET

!!!!!!!!!!! Beteendevetare i Lund! EN GUIDE TILL EN LYCKAD START PÅ STUDENTLIVET Beteendevetare i Lund EN GUIDE TILL EN LYCKAD START PÅ STUDENTLIVET Vad är BiL? BiL (Beteendevetare i Lund) är programföreningen för alla oss som läser på Lunds Universitets beteendevetenskapliga kandidatprogram,

Läs mer

LUNDS TEKNISKA HÖGSKOLA

LUNDS TEKNISKA HÖGSKOLA En guide till dig som ska ha en LUNDS TEKNISKA HÖGSKOLA 1 INNEHÅLL 2 Hur guiden kan användas... 2 3 Mentorprogrammets upplägg... 3 3.1 Mål med mentorprogrammet... 3 3.2 Utformning av mentorprogrammets...

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2014/2015

VERKSAMHETSPLAN 2014/2015 VERKSAMHETSPLAN 2014/2015 Näringslivsutskottet Näringslivsutskottet (NU) verkar som en länk mellan Föreningen Ekonomernas medlemmar och näringslivet. Genom projekt och event skapar utskottet en bra kontakt

Läs mer

Utvärdering Målsman 2011

Utvärdering Målsman 2011 Utvärdering Målsman 2011 Var informationen innan kollot tillräcklig? (76 svar) 80 60 40 20 0 Ja (100%, 76 st) Nej (0%, 0st) Om nej, vad tycker ni saknades? Informativ hemsida. Mycket bra info hemskickad.

Läs mer

Utvärdering 2014 målsman

Utvärdering 2014 målsman Utvärdering 2014 målsman 209 deltagare Kändes det tryggt att lämna era barn på lägret? (%) 100 80 60 40 20 0 100 0 Ja Nej Varför/varför inte? - Mycket väl anordnat och bra information. - Seriöst! Utförlig

Läs mer

1 Kontakt:

1 Kontakt: 1 Ansvarsområden Det generella arbetet... 3 Personalansvarig... 4 Grafisk formgivare... 5 Marknadsföringsansvarig... 5 Företagsansvarig (2 st)... 6 Logistikansvarig... 6 Hållbarhetsansvarig... 7 Sponsor-

Läs mer

Möt världen. Bli utbytesstudent. Åk på AFS Skolprogram och välj mellan 50 länder!

Möt världen. Bli utbytesstudent. Åk på AFS Skolprogram och välj mellan 50 länder! Möt världen. Bli utbytesstudent med AFS. Åk på AFS Skolprogram och välj mellan 50 länder! AFS ger dig möjligheten att lära känna dig själv samtidigt som du får vänner från hela världen. Som utbytesstudent

Läs mer

Namn: Program: Studieår: Kontakt: Lycka till med studierna!

Namn: Program: Studieår: Kontakt: Lycka till med studierna! Kompetensloggboken Namn: Program: Studieår: Kontakt: Lycka till med studierna! Att använda din kompetensloggbok Under hela din studietid kommer du att samla på dig en mängd värdefull kompetens i form av

Läs mer

Styrelsen den 17 oktober 2016

Styrelsen den 17 oktober 2016 Studentföreningen KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 17 oktober 18.00 Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast I tjänsten, dag som på ovan på Helsingborgen Martin Grandelius

Läs mer

Kallelse till styrelsemöte

Kallelse till styrelsemöte Kallelse till styrelsemöte Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 26 april, klockan 13:30. Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 26 april, klockan 10.00. I tjänsten, dag som på ovan på

Läs mer

Producenten Administratör eller konstnär?

Producenten Administratör eller konstnär? Producenten Administratör eller konstnär? En rapport av Gustav Åvik Kulturverkstan KV08 Maj 2010 Bakgrund En fråga har snurrat runt i mitt huvud sen jag började Kulturverkstan, vill jag arbeta som teaterproducent?

Läs mer

En annan mycket roligare del i arbetet var att jag ofta fick följa med min handledare ut på

En annan mycket roligare del i arbetet var att jag ofta fick följa med min handledare ut på Manpower Student är ett eget bolag och en egen avdelning inom Manpower. Manpower är världsledande när det gäller arbetsmarknadsrelaterade tjänster som rekrytering, uthyrning och jobbförmedling. De finns

Läs mer

Förslag på Verksamhetsplan 13/14

Förslag på Verksamhetsplan 13/14 Förslag på Verksamhetsplan 13/14 Styrelsen Styrelsen åläggs att i början av terminen ha ett gemensamt planeringsmöte inför verksamhetsåret. Motivering: Detta är ett bra sätt för de nya styrelsemedlemmarna

Läs mer

Utvärdering Biologdesignern grupp 19

Utvärdering Biologdesignern grupp 19 Utvärdering Biologdesignern grupp 19 Biologdesignern har: svara med svar 1-5 1=dåligt, 5=jättebra Poäng Antal 1. Jag är bättre på att förklara vad jag är bra på och vad jag tycker om att göra. 51 15 2.

Läs mer

Försäljning av konsulttjänster till offentlig sektor

Försäljning av konsulttjänster till offentlig sektor Försäljning av konsulttjänster till offentlig sektor Upphandling 24, onsdag 7 november 2012 www.magnusjosephson.se 1 Magnus Josephson Sammanhang för alla konsulttjänster gäller att Majoriteten av kunder

Läs mer

Detta är vad som händer om du byter bort din drömmar, passioner och ditt liv.

Detta är vad som händer om du byter bort din drömmar, passioner och ditt liv. Detta är vad som händer om du byter bort din drömmar, passioner och ditt liv. Hej, jag mitt namn John. Jag har inte velat posta det här, men nu har jag äntligen tagit mig modet att göra det. Jag måste

Läs mer

Styrelsen den

Styrelsen den KALLELSE Ha rmed kallas styrelsen till möte: Den: 14 mars, klockan 17.00. Plats: Konsul Perssons Villa, va ning 2 A rende till mötet anmälas senast fredag 11 mars, klockan 15.00. I tja nsten, dag som på

Läs mer

Kallelse till styrelsemöte. Dagordning. Styrelsen Måndagen den 10 september 2018

Kallelse till styrelsemöte. Dagordning. Styrelsen Måndagen den 10 september 2018 Studentföreningen Kallelse till styrelsemöte Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 10 september, klockan 18:00. Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 10 september, klockan 16.00. I tjänsten,

Läs mer

Var med och arrangera Utställningen Unga Forskare 2020!

Var med och arrangera Utställningen Unga Forskare 2020! Var med och arrangera Utställningen Unga Forskare 2020! Ansök till vår arrangörsgrupp och få värdefulla erfarenheter och meriter inom projektledning, finansiering, event eller kommunikation, samtidigt

Läs mer

Tjäna pengar på din blogg

Tjäna pengar på din blogg Köp och ladda ner den kompletta e-boken Tjäna pengar på din blogg Den kompletta e-boken är på 65 sidor, fullmatade med inspiration, konkreta tips, förslag och idéer. Boken kostar 179 kr, men håll utkik

Läs mer

VOLONTÄRINSATSER FÖR MISSION OCH BISTÅNDSPROJEKT. Instruktioner för volontären, församlingen och missionären.

VOLONTÄRINSATSER FÖR MISSION OCH BISTÅNDSPROJEKT. Instruktioner för volontären, församlingen och missionären. VOLONTÄRINSATSER FÖR MISSION OCH BISTÅNDSPROJEKT Instruktioner för volontären, församlingen och missionären. Innehåll Inledningsord - Att sända ut volontärer Instruktioner för volontären Instruktioner

Läs mer

KAPITEL 1 VAD DU VILL OCH VAD DU KAN

KAPITEL 1 VAD DU VILL OCH VAD DU KAN KAPITEL 1 VAD DU VILL OCH VAD DU KAN Innan du börjar läsa platsannonser och skriva ansökningar är det bra att fundera över vad det är du vill arbeta med. I kapitlet går du igenom din kompetens för att

Läs mer

Styrelsen den

Styrelsen den KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 5 februari Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast den 4 februari klockan 23:00. I tjänsten, dag som på ovan på Helsingborgen Martin Grandelius

Läs mer

Var med och arrangera Utställningen Unga Forskare 2019!

Var med och arrangera Utställningen Unga Forskare 2019! Var med och arrangera Utställningen Unga Forskare 2019! Ansök till vår arrangörsgrupp och få värdefulla erfarenheter och meriter inom projektledning, finansiering, event eller kommunikation, samtidigt

Läs mer

Lägg grunden för ditt drömjobb och sök till P-riks styrelse 2016!

Lägg grunden för ditt drömjobb och sök till P-riks styrelse 2016! Lägg grunden för ditt drömjobb och sök till P-riks styrelse 2016! Senast uppdaterad: 2015-08-19 Är du P-riks nya styrelsemedlem? Vi i valberedningen är stolta över att officiellt utlysa styrelseposterna

Läs mer

Sökes: Fotograf. Vi söker dig eller er som för det mesta tar med kameran och gillar att fotografera allt möjligt som rör sig på LCRs anläggning!

Sökes: Fotograf. Vi söker dig eller er som för det mesta tar med kameran och gillar att fotografera allt möjligt som rör sig på LCRs anläggning! Fotograf Vi söker dig eller er som för det mesta tar med kameran och gillar att fotografera allt möjligt som rör sig på LCRs anläggning! Du ska vara intresserad av fotografi och ha egen kamera. Utbildning:

Läs mer

Södertörns Förenade Ekonomer BEFATTNINGS- BESKRIVNINGAR

Södertörns Förenade Ekonomer BEFATTNINGS- BESKRIVNINGAR Dokumentansvarig Datum Senast uppdaterad Daphne Sevelin 2015-08-17 2015-08-18 Södertörns Förenade Ekonomer BEFATTNINGS- BESKRIVNINGAR 1 Innehållsförteckning 1. FÖRENINGENS REVISOR... 3 2. STYRELSEN...

Läs mer

Befattningsbeskrivningar

Befattningsbeskrivningar Befattningsbeskrivningar Styrelsen Ordförande... 1 Förste vice ordförande och Utbildningsansvarig... 3 Andre vice ordförande... 5 Skattmästare... 6 Vice Skattmästare... 7 Näringslivsansvarig... 8 Marknadsföringsansvarig...

Läs mer

In kommer en ledsen varg. Berättaren frågar varför han är ledsen och vargen berättar om sina tappade tänder

In kommer en ledsen varg. Berättaren frågar varför han är ledsen och vargen berättar om sina tappade tänder B - Berättaren V - Vargen S - Snigeln Ä - Älgen G - Gitarrist T - Skatan Berättaren tar kontakt med barnen Hej vänner! Välkomna hit! Är ni sångsugna idag?!? Upp med händerna i luften och sjung med och

Läs mer

Hej studerandemedlem i FUF

Hej studerandemedlem i FUF Hej studerandemedlem i FUF Nu är det dags att söka till vårens arbetsgrupper i världens bästa förening! Våren 2012 Filmgruppen FUF-bladet Biståndsdebatten Seminariegruppen Projektgruppen FUF-radion Vem

Läs mer

HHUS STYRELSEVAL 2014 VEM VILL DU SKA HA INFLYTANDE ÖVER DITT STUDENTLIV?

HHUS STYRELSEVAL 2014 VEM VILL DU SKA HA INFLYTANDE ÖVER DITT STUDENTLIV? HHUS STYRELSEVAL 2014 VEM VILL DU SKA HA INFLYTANDE ÖVER DITT STUDENTLIV? ORDFÖRANDE HAR ORDET OSCAR SELLHED Why should I waste my time listening? är ett citata från filmen kings speech. Vad som blev känt

Läs mer